Četvrtak, 23.10.2014.

17:45

EL: Prvi poraz Zvezde u sezoni

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su prvi poraz ove sezone, posle pet uzastopnih pobeda crveno-bele je savladao Neptunas sa 83:81 u 2. kolu Evrolige.

Izvor: B92

EL: Prvi poraz Zvezde u sezoni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

494 Komentari

Sortiraj po:

Otisao top 16

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu od prvog do poslednjeg minuta i dojam je da je Crvena zvezda ovom utakmicom izgubila top 16.Presudila su Marjanoviceva promasena bacanja, svi znamo da on moze mnogo vise od 5/10, iako je utisak da je mozda Mitrovic veci krivac.Falili su Bobanovi poeni u nastavku, ali to je mozda i ocekivano jer je Zvezda igrala brze, a i agresivnije u odbrani.Poptuno nejasna zona u prvom poluvremenu.Ocekivalo se vise od Dzenkinsa i Mitrovica,Kalinic los po prvi put od pocetka sezone, Dangubic solidan mada mislim da se jos uvek trazi i da je previse impresioniran Evroligom.Lazic me prijatno iznenadio, Blazic sve bolji ove sezone, malo bode oci 5 izg lopti.Jovic, Cirbes i Tejic su morali vise.Vilijams odlican, mozda je u nekim trenucima preterivao sa sutem za 3, ali je za razliku od drugih evropskih Amerikanaca racionalan.Sve u svemu, tesko ce Zvezda do top 16, eventualno da se dobije Laboral i tamo i vamo, plus Neptunas i Valensija, mada mislim i da u bratskoj atmosferi imate sanse protiv Olimpmijakosa kod kuce naravno.Cuda ce se traziti u Atini, Valensiji i Istanbulu.Inace, navijam za Partizan i zelim Zvezdi da ode na F4 pre svega zato sto je to srpski klub.

Zucko grobar

pre 9 godina

Ovakve poraze na jednu loptu,imao je Partizan mnogo puta u evroligi od jakih i nepoznatih timova. Pa su se navijaci zvezde smejali! E pa, gospoda draga karma je cudo!

bordo - bijeli

pre 9 godina

Jeste vi dosadni sa trenerom, ovi što neke akcije pominju vjerovatno akciju ne mogu prepoznati ni da im se pusti u slow motion-u;
Da hoćete promjeniti trenera da shvatite kako limitiranu ekipu imate (2 vrhunska i 2-3 dobra igrača ne čine ekipu za eurolige).

Vasilije

pre 9 godina

Mada uglavnom ne pisem komentare i one koje napisem iz nepoznatog razloga mi nikada ne objave moram da napisem komentar za sinocnu utakmicu. Izgubili smo iskljucivo zbog trenera, da je bio neko bolji dobili bi ovu utakmicu ladno sa 10-ak razlike, sto kaze jedan moj drug da je sut relativna stvar i Neptunasu je stao, mada i Zvezda nije imala los sut za 3 poena, ali odsustvo bilo kakve akcije (pa ako vec ne zna nesto da izmisli nek pogleda od drugih trenera). Zvezda kad Marjanovic nije na parketu bi trebalo da igra napad od 15s i posto ima relativno mnogo igraca u rotaciji bi ritmom trebala da melje rivale pogotov su eksplozivni Kalinic i Blazic uvek mogu da probiju rivala i igra na kontre i polukontre bi lezala Zvezdi. Stranci osim Vijamsa (za koga mogu reci da se preuvelicava njegovo kosarkasko umece) ispod proseka. Cirbes koga su kovali u zvezde kad je dolazio ocajan (mnogo bolje resenje da je ostao Radenovic ili cak Katic).Dzenkinsa se trebalo otarasiti i dovesti nekog drugog razmisliti da se raskine ugovor i dovesti Cvetkovica. Inace kod Radonjica me jos nervira sto ne koristi igrace tako da pokusa da slomi ritam, varijante sa 2 pleja, bez klasicne 5... Zadnji napad na 3.2 s se morao igrati na 2 poena. Lopta trebala ici ili na Marjanovica ili da nekom Boban napravi blok, ono sto je Ardonja smislio se daje jednom od deset bez bloka, neizgradjen sut na silu kao i cela Radonjina kosarka. Na kraju mislim da Zvezdin tim ima najvecu energiju i snagu jos od raspada Jugoslavije.

pixi10

pre 9 godina

Imamo trenera koji zapise pre utakmice u kojem minuti menja igraca. Da nije tako, zamenio bi Blazica kad smo svi videli da je umoran posle serije kojom nas je vratio u mec. Ovako, covek izgubi tri lopte i zbogom (Aca, 23. oktobar 2014 21:25) Da ga je izveo tada kad ti kazes, onda bi ovde pisao da je lud sto ga izvodi! Daj bre prekinite vise o treneru, 7-8 gresaka u zadnjoj cetvrtini ne bi napravili ni pioniri!

Observer

pre 9 godina

Imamo lošeg trenera, to je ratlog poraza. Nije mi jasno kako ne zna da izvede igrača u trenucima kada je očigledno da ovaj greši previše.

Zulu

pre 9 godina

O kakvoj vi Evroligi pricate. Zvezda vec drugu sezonu u grupi u kojoj nijedan klub nije šampion svoje države.
(Gligorije, 23. oktobar 2014 23:24)

U pravu si! Igrom slučaja tu je bio prošlogodišnji prvak Evrope koji je grupo ne baš lako prošao. Stvarno laka grupa, nema šta.

Levo Krilo

pre 9 godina

Na ovim komentarima se ne javljaju zaista pravi navijaci Zvezde. Izgubili prvu tekmu u sezoni i popljuvase sve igrace i trenera najstrasnije.
Da je usla trojka Wiliamsa isli bi hvalospevi, ovako pljuvanje...

vericane

pre 9 godina

Premor od ocajnog puta, hotelske sobe bez grejanja, plus voditelj koji kai da je navijao za Litvance a ne Srbe... Ali definitivno dok RADONJIC ne ode, ovako cemo vazda... Nego zna se zasto je tu gde jeste, i ko mu diktira postave, i ko mu daje direktive, naravno Nebojsa... Svi u klubu to znaju, ali mediji ne... Radonja je covek koji ni izjavu ne daje bez konsultacija... Volim Zvezdu, i idem na tekme, ali svaka pobeda je pobeda igraca, a ne trenera i njegovih zasluga... Na zalost teeeska nula na klupi

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ljudi sve je pod kontrolom,nema brige,Valensija će početi da dobija,to je sigurno,Olimpijakos je sigurica da prolazi,još samo neka Laboral i Galatasaraj nastave da pobedjuju svoje tekme i to je to,svi prolaze osim Plutona i crvenih

tttttttttttt

pre 9 godina

Nije ni čudo što Zvezdini igrači nisu imali grijanje kad su igrači Neptunasa ubacili sve radjatore za tri poena.
(Radonja odlazi, 23. oktobar 2014 21:06)

Samim tim radijatori su prosli kroz obruc i ostali na parketu, tako da je neko od organizacije to morao da primeti i ponovo nasteluje to grejanje

Šavija Alonso

pre 9 godina

Sve je rekao komentator u večerašnjem pregledu EL - "Duel novajlija u ovom takmičenju završen je istorijskom, prvom evroligaškom pobedom Neptunasa."

Zlatko

pre 9 godina

" Luka Mitrović je 28 sekundi pre kraja pogodio jedno od dva bacanja i izjednačio je na 81:81, ali usledio je srećan koš Vasilijusa 3,3 sekunde pre kraja za 83:81.

Vilijams je preuzeo odgovornost i šutirao iz teške pozicije, ali nije pogodio i Neptunas je ostvario pobedu."

Komentarisem na osnovu clanka. Moze li neko da mi objasni zbog cega se pri neresenom rezultatu na 28s do kraja brani napad? Pa ako im je sve ulazilo logicno je da ce da udje i taj poslednji sut. Primis kos u poslednjoj sekundi napada i ostaje ti samo 3s da nekom ludackom srecom pogodis za produzetak ili pobedu. Umesto toga, na 18s pravis faul. Ako protivnik pogodi oba, imas vremena da napravis napad. Ako protivnik promasi jedno, opet imas vremena, ali postoji sansa da ce i protivnik praviti faul. Drugim recima, na nereseno 28s pre kraja ne branis napad, vec ulazis u penal zavrsnicu. Pa ako se izgubi, izgubilo se zbog loseg izvodjenja bacanja, a nije se izgubilo primljenim kosem u poslednjoj sekundi napada na 3s do kraja. Pravis greske, celu utakmicu si u zaostatku, vracas se i onda poslednjih 28s kojima sve moze da se neutralise tako lako i glupo bacis. Prosle godine smo u direktnim duelima imali bolji skor od dve ekipe, ostvarili 4 pobede i nismo prosli dalje. Nadam se da nas ovi izgubljeni bodovi nece kostati u ukupnom plasmanu. Ne mogu reci imperativ, ali bilo bi dobro da se ovaj poraz nadoknadi bar jednom pobedom u naredne dve utakmice.

blinkibile

pre 9 godina

Ubi se sama zvezda,jovic decko ne ume da prenese loptu, kalinic zicere promasuje, odbrana losa....Mogli su ovo lagano da dobiju, ovaj Neptunas ne zna gde tera

Partizanovac sam ali ne likujem

pre 9 godina

Koliko je tek Partizan ovakvih utakmica izgubio! Najgore mi je pao poraz od tada slabog Bamberga, kojem je to bila jedina pobeda a Partizan, ako se dobro sećam, nije išao u drugu fazu.

story

pre 9 godina

Zahvalimo se:Radonjicu,Dženkinsu,Cirbesu i Tejicu(da ode u Megu da bi igrao),a iz Mege u Zvezdu :trener Milojević,mali Jokić i Marelja u paketu,a ako je moguće zanemariti sujetu,onda i Miljenović.Pronaći i kupiti Mlađana koji je prošlu sezonu igrao za Radnički i ako je moguće Yarua iz prošlogodišnjeg tima Radničkog ili nekog sličnog.Naravno trebalo bi popričati s Nedovićem i njegovim menadžerom Ražnatovićem,da li je bolje za Nedovića da i ovu sezonu sedi na klupi u NBA ili da igra kao lider Evroligu,kao i njegov saigrač centar Kuzmić.Otpuštanjem jednih i kupovinom drugih,Zvezda bi ćak profitirala finansijski,s tim što bi Jokića trebalo potpisati na 3 g.kao i trenera Milojevića,Bobiju već sada produžiti ugovor na još jednu godinu,jer tek dovođenjem trenera Milojevića ,videćemo svi koliko je Bobi zaista moćan NBA potencijal,kao i Dangubić,Jokić,Marelja Miljenović,Kalinić,Mitrović...Vilijamsa takođe sada i odmah potpisati na još jednu godinu,jer to bi bilo finansijski i poslovno pravi bod.Zvezda s dobrim trenerom ima i ove godine šansu da uđe u top 8,a dogodine s istm timom to bi bilo fajnal for.Za to je neophodno napraviti sponzorski ugovor s npr Gaspromom,pa s Ideom,Fijatom,nekom bankom,i s još nekim stranim sponzorom!!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Neptunas je zvucno ime evropske kosarke, prekaljen tim :) ahhahah (sdadadada, 23. oktobar 2014 22:43)
aha, slazem se , jesi gledao partizan - Bešiktaš ?
(nanošenje duševnog bola..., 23. oktobar 2014 23:22)

Pa Bešiktaš je veliko ime,u Evropi poznato,za razliku od Neptunasa koga ni google ne može da iskopa

U r free to go.

pre 9 godina

Plujemo se medjusobno, a drugi nas tovare... Kako da navijam protiv CZV, kad igra sa stranim klubovima, ili da uzivam u porazu PFC protiv turskih klubova?! Malo nas je al' smo go*na!

manunited

pre 9 godina

Nemoj puno da placete, desava se to da se tako izgubi. Nije smak sveta, da igrate cesce uvroligu znali bi. Salu na stranu. imate dobar tim i eto vas mozda i dalje od top 16. Samo manje suza molim.

KRKAm Cedevitu

pre 9 godina

Izgubili smo zbog sopstvenih glupih gresaka, sami smo krivi. Kalinic promasi ulaz, cist zicer, pa Jovic gubi loptu bezveze itd. No dobro nista nije gotovo, ako dobijemo Valensiju sledeceg cetvrtka TOP 16 je i dalje u igri!

nanošenje duševnog bola...

pre 9 godina

Neptunas je zvucno ime evropske kosarke, prekaljen tim :) ahhahah (sdadadada, 23. oktobar 2014 22:43)
aha, slazem se , jesi gledao partizan - Bešiktaš ?

nolle

pre 9 godina

idemo dalje,bolje bi bilo da smo pobedili alo sta sad,i porazi su sastavni deo igre moraju da se smanje greske i pre svega skok popravi,bice bolje imace i drugi ne planirane poraze i da ipak treba jos jedna dobra kombo cetvorka koja zatvara reket

goran

pre 9 godina

Ranking igraca posle dve utakmice:
Wili 45
Bobi 38
Luka i Jaka 31
Osim njih jedino jos Kalina preko 10, +13, ostali
Laza 7
Danguba 6
Jovic 3
Jenkins i Cirbes po 1
Tejic -1
Potrebna jos jedna 4 umesto Tejica, Jenkins, Cirbes, Jovic i Danguba moraju da pocnu da igraju na puno visem nivou, ovo je bas lose.

milos

pre 9 godina

zvezdina grupa jako losa neptunas limitirana ekipa nisu za evroligu galatasaraj losiji nego prosle sezone valensija u rasulu kaha sve vise tone izgleda evroliga gubi na znacaju nije to vise to

Vasilije

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta neki pisu ovde,Luka Mitrovic najbolji igrac?Prosecan igrac i nista vise. Na danasnjem mecu je bio los,nista nije pogodio,lose gradio u skoku,lose igrao odbranu,glumio plejmejkera.

Bodibond

pre 9 godina

Grobari izvolte, zezajte nas izgubili smo od Neptunasa, ko je kriv svi znamo, nista jos nije gotovo. Valensiju mozemo da iznenadimo, Laboral mora obe, Neptunas kod kuce to je 5 komada i last top 16!!!

vekic

pre 9 godina

kosarka jeste sport u kojem je cilj izgubiti sa manje od trideset razlike...jedne godine nam je trebala ppbeda protiv ritasa od 30razlike mi smo pobefili sa 37

Stella

pre 9 godina

Nema veze, idemo dalje, pa dokle doguramo. Falilo je ekipi svezine, put i nehumani uslovi tamo su uzeli danak. Previse gresaka pre svih Kalinica i Blazica

ex

pre 9 godina

steta sto nismo napravili brejk aki realno kako smo odigrali lose veci dio utakmice nismo ni zasluzili.MW dobar Lazic i Jaka solidni ....ostali moraju bolje.Idemo dalje u nedelju je tesko gostovanje u Zadru...podrska ekipi

Mare- Nis

pre 9 godina

Navijam za PARTIZAN ali mi je zao zbog vecerasnjeg poraza zvezde. Ima sasvim solidnu ekipu ali definitivno im je trener najslabija karika. Sa nekim zvucnijim trenerom mogli bi da naprave nesto vise,ovako-mrka kapa.

Sasa

pre 9 godina

Nemamo kvalitet za 16, kad te ovi indijanci dobiju tu nema dileme, Radonja da se ne ljubimo, realno. Koja je ovo utakmica koju si izgubio u zadnjem napadu?!

daca

pre 9 godina

zvezda je bolja kalenica su odrale sudije!!!! sve su to odlicni igraci,ne bi bi bio kalina i jovic u reprezentaciji.ja sam po struci trener i poznajem te momke, odlucni su ljudi i igraci sa ogromnim kapacitetom.sezona je tek pocela videcete kako bude odmicala bice nosioci igre. nista strasno za ovaj poraz, u areni ima svaka ekipa da padne.

Znao sam

pre 9 godina

@ "Suđenje više nego sramotno"... bravo za ovo, pa ti si genija.
(Svi su protiv stuba SRB, 23. oktobar 2014 20:19)

Trebalo je da navlače više, naviklo to!

glavonjic

pre 9 godina

Dok nam je Radonjic trener,nema napretka...
Covek nezna da postavi odbranu ni protiv prosecne ekipe kao sto je ova veceras. Da ne pricam o psiholoskoj pripremi...
Jos jedna stvar...pod hitno jednog beka zameniti sa jednik kvalitetnim centrom...Bobi nema adekvatnu zamenu,a ocigledno je da ne moze da izdrzi ovaj tempo

Vojkan

pre 9 godina

iskreno mi je zao sto ste izgubili,zelim vam mnogo uspeha dalje u toku takmicenje...navijam za Partizan telom i dusom ali mislim da je vreme da se podrzavamo u stranim takmicenjima...pozdrav i odh da gledam nase protiv Turaka!

Aca

pre 9 godina

Imamo trenera koji zapise pre utakmice u kojem minuti menja igraca. Da nije tako, zamenio bi Blazica kad smo svi videli da je umoran posle serije kojom nas je vratio u mec. Ovako, covek izgubi tri lopte i zbogom

zvezda jooooj

pre 9 godina

Ahahahahahahaha, jeste vi svesni od kakvih indijanaca ste izgubili, ahahahahah. Ljudi vas dobili sutevima sa centra. Sta li mislite, cemu li se nadate, ahahahahah

Mirko

pre 9 godina

Mislim da je ovo moralo da se dobije, jer smo kvalitetniji, iako je njihov teren, iako su odigrali srčano i odlično u odbrani i napadu i imali odličan procenat šuta za tri. Ono što je presudilo je naša nezagrejanost i nedostatak treninga i pripreme pre meča. Bilo je veoma očigledno. Kada smo se zagrejali, nadoknadili smo razliku i igrali egal. Malo sreće litvanaca, i jedna-dve naše greške su presudili.
Ipak, opet kažem ovo je moralo da se dobije i biće nam kasnije mnogo teže da dobijemo bilo šta na strani.

Nije mi jasno zašto je brat Radonja toliko insistirao na Laziću (znam za odbrambeni rejting koji ima kod njega ali..), Luka takoreći nije ni igrao a falio nam je jer su nas razbijali su nas i pod košem i trojkama, što je njegova specijalnost.
Malo je i kasnio sa prekidom njihove serije, kao i obično.
Po treći put - ovo je moralo da se dobije, ako hoćemo da idemo dalje.

aca

pre 9 godina

Ja kao Grobar vam cestitam. Bez obzira na greske ,kojih je bilo pregrst, ovo biste dobili da vas sudije nisu iseckale. Ne zamerajte igracima i treneru na greskama. U EL je to normalno, prevelik je pritisak. Mozda prosle godine niste stigli da primetite, ali ove obratite paznju koliko u EL neke sitne sudijske odluke uticu na rezultat.Narocito u utakmicama koje odredjuju plasman u top16.

goran

pre 9 godina

Ocajna igra, dobro je da nismo dobili jer bi bilo potpuno nezasluzeno. ovoliko greski, pa to je uzas. koliko moras da budes neinteligentan da litvance udvajas, stalno nesto pomazes, suzavas odbranu, a oni trpaju i trpaju trojke? jednostavno ocajan trener, ocajne izmene, ne znam sta vise reci o radonji, a opet ko bi dosao umesto njega. jenkins nas unistava i tek ce, danguba jedna od najvecih miskovih prevara, cirbes ocajan, bobi se nije ni probudio ta tekmu sudeci po frizuri, lazic nije odigrao lose, ali tri suluda pokusaja ulaza, kalinu nista nije htelo, wiliams u ovakvoj utakmici mora da igra 35 minuta, jaka kao krava koja daje dosta mleka ali na kraju sve prospe, kapiten da l je i igrao, nije se video osim onog 2plus1, jovic spor spor, nemamo igru kad je W van igee... uzas, ocaj... plasim se da ce nas ovo skupo kostati

pan

pre 9 godina

Čitajući zajedljive komentare na račun Partizana ovih dana video sam da neki na svaka dva minuta ostavljaju komentar, pa sam pomislio da je to zbog mržnje prema Partizanu.
Ali, sad vidim da to rade i kad igra njihov tim.
Dakle, njih košarka uopšte ne zanima, vise za tastaturom i tipkaju reda radi,
ne zanimaju ih ni Partizan ni Zvezda ni košarka.
Kao neko ko je gledao celu utakmicu, mogu da kažem da je bio dobar meč, u prvom delu bolja košarka nego u drugom u kome je bilo dosta neshvatljivih grešaka na obe strane.
Dakle, dobra utakmica, Zvezda Telekom propustila dobru šansu da preokrene u trenucima u kojima domaći igrači u panici, jer su izgubili prednost, nisu znali šta raditi u napadu. U ovakvim finišima gost ima veliku psihološku prednost, ali to večeras nije bilo dovoljno.

nikolabg

pre 9 godina

Opet sve po starom...Nemamo nijednu akciju,celo prvo poluvreme imaju otvorene trojke i ide ih sut a mi igramo zonu...Svaka cast Vilijamsu ,pa i Blazicu iako je upropastio sa onom izgubljenom loptom na kraju.Mnogo gresaka,izgubljenih lopti ,poslednje kontre nismo pogodili(zicer Dzenkinsov i Kalinic promasuje, sam kao duh)Jos jednom kao i mnogo puta se vidi da Dejan Radonjic mora da ode,jer ovakva igra ne lici ni na sta,sve se svodi na:ako nas ide individualno onda je ok ako ne mi nijednu akciju nemamo pa sta nam Bog da.I pored svega toga mi smo mogli lagano da pobedimo na kraju i preokrenemo...Velika ce biti steta ako ovakav tim Zvezde koji je mozda o najbolji u poslednjih 20 godina gde je svaka pozicija odlicno pokrivena i sa vrhunskim plejem Vilijamsom ,ne prodje u top 16 zbog ovakvog trenera i njegovog koncepta igre.RADONJICU NAPOLJE!!!

nik sloter

pre 9 godina

Prvih pet komentara,kriv Radonjic,pa kriv Jaka,pa kriv Jovic,pa kriv Kalinic,zasto ne igra vise Djenka itd.Sve u stilu svih ovih godina,posle prvog poraza raspadate se i pucate.

niki

pre 9 godina

skoro nisam gledao utakmicu gde sam se vise iznervirao, ocaj nad ocajima, jednom recju amaterizam u vecem delu utakmice!!! promaseno polaganje u kontri, koraci u cistoj kontri, izbacivanje lopte u aut pri vodjenju, otimanje lopti iz ruku i to u dva navrata i sve ovo kada se lomi rezultat, realno, nismo zasluzili pobedu jer smo bili jadni, iako ekipa kao sto je neptunas je prilicno jednolicna!!!

Blaza

pre 9 godina

Nista nije kriv Radonja.Imamo kontru 3na 1 a mi napravimo faul u napadu,Jaka gubi 2-3lopte,Lazic pravi korake na polaganje i to je to.Par odluka sudija na nasu stetu i poraz.Al nema veze,ovde ih dobijamo sa vecom razlikom a oni onako da pogadjuju vise nikad nece moci,izgubice sve redom.

Goxy

pre 9 godina

Joooj zvezdo,Jooooj sta ruradi Neptun sila Joooj
(Narikace, 23. oktobar 2014 20:08)

Ne znam ko kuka, posto je juce Dulence rekao da su porodjajne muke ova sezona, ja bi cutao da sam na vasem mestu...Vi bi od ovog neputanasa pukli 35 razlike.

Rade

pre 9 godina

Komšije,žao mi je iskreno za poraz,sada vidite kako je glup osečaj,kada bezveze izgubiš utakmicu.Bili ste bolji, ali bez odbrane nema napada,previše trojki ste kasirali,Valenciu dobijate sigurno.

uzt

pre 9 godina

4/4 nerešeno 71:71 oko 6min do kraja. Od ovog trenutka umesto da prelomi meč zvezda iz 3 čiste kontre daje 0pts, i gube tri poseda. Prvo Joviću otimaju živu loptu iz ruku na našo polovini i daju koš, pa Jaka kreće u napad i izbacuje loptu u aut. I treća situacija ono sa Jovićem i Vilijamsom kad neumeju da uruče loptu. Ko koga ovde zajebava? Kod prve kontre ide Vilijams 2 na tri kontra Vilijams maši poladanje i faul Kaline u napadu, druga kontra Kalinić ide sam ka košu oni ne prave faul, Kalina maši polaganje, i treća kontra Lazić ide sam i pravi korake. Da li je pritisak u pitanju ili čisto neznanje neznam. Kalina je imao veća kohones u finalu sa USA. I što je najgore ovi se non stop nude sa mašenjem bacanja al nevredi kad neeemaa igraaaaačaaaaa, nema ko da da zicer. Kakva radost gledati ih kada je gusto.

Euforija

pre 9 godina

Kalina dve kontre, Djenka jedna kontra, Lazic korake u kontri, Danguba gubi loptu i primamo kos, Jovic gubi loptu i pravi kos faul, Jaka gubi loptu.... Malo li je? Bobi ne zna za da ga da pod faulom. Realno, ovo smo MORALI da dobijemo! Vilijams klasa za sve!

petarczv

pre 9 godina

Koliko je tesko postaviti igru protiv ovih indijanaca?!! Nemaju centra znaci igras coveka celu utakmicu a ne zonu ono sto njima najvise odgovara!!! Jao kako sam se prevario po treci cetvrti put da je naucio nesto ali ne on je jednostavno neznalica klasicna. Ili dovedite ozbiljnog trenera ili batalite price o ovropskoj zvezdi.

Vopi

pre 9 godina

E jbg sad smo sami sebi zakomplikovali zivot. Ovo nebi bilo strasno kad bi se sa ovima borili za prolaz medju 16,ali ove ce svi da oderu tako da ce biti ubedljivo zadnji u grupi. Bas bez veze smo izgubili jako bitne bodove. Sad sta je tu je izvolite pobediti Valensiju kuci.

Ljubisa livac

pre 9 godina

Ja ne verujeeem! Znaci aaaa! Nikad se vise nisam iznervirao oko utakmice. Ono je nemoguce sta oni ljudi rade, a i trener! Strasno, gube lopte, ispadaju im, kontre mase, prave 3 faula u napade zaredom. Kalinic i Jovic losi. Napadi sve na Bobija. Majstorije Vilijamsa, jedino sto vredi.

Само за тебе,увек уз тебе

pre 9 godina

Вала бисмо могли неку и да добијемо у неизвесној завршници,али шта је ту је... Браво,момци! Идемо даље...

zoran ivkovic

pre 9 godina

nisam gledao prvo poluvreme .u drugom se videlo da je zvezda bolji tim .tacno je to da je radonja osrednji trener .tacno i da je kalina prevara od igraca .tacno i da dzenkis igra uzasno .ali budimo realni veceras su sudije odrale zvezdu .nepostojeci fauli kalinica,faul na jovicu, u udvajanju.faul na dzenkinsu kod ulaza,faul na blazicu ..koraci lazica u kontri .strasno .veceras da je igrao san antonio uz ovakvo sudjenje bi izgubio i greg popovic ...za mene je zvezda bolji tim i veceras nije pobedila samo zahvaljujuci sudijama ...

Zigic19

pre 9 godina

Ovako, imam kratku i jasnu poruku ili bolje reci predlog svima koji su ikada gledali kosarku: NIKOLI KALINICU TREBA ZABRANITI DA SE IKADA VISE BAVI KOSARKOM... I posle zasto nam odlaze crnci vec u decembru ili najdalje martu, pa sta da radi covek( Vilijams ) kad igra sa jednim ovakvim imbecilom koji promasi 3 polaganja i napravi 4 faula ZAREDOM i to kako promasi ( da njihovi nemoraju ni da se trude vec odmah na bacanja ) i pritom kad se jednom domogne lopte pokusa da ne znam sta uradi sa slobodnog bacanja preko protivnickog centra, i potom nekako dosude faul i naravno promasi bacanja. I taj lik trenira CEO ZIVOT kosarku. Pa dajte ljudi ne znam vise ni sta pisem koliko me je iznervirao..

Ratko

pre 9 godina

Srecni kosevi uz gurku sudija i tako izgubis jako bitan mec za prolaz dalje. Bice svakome tesko na ovom gostovanju ne samo nama. Ali imali smo ih u rukama i onda Blazic gubi 2 lopte, Kalinic masi zicere, Jovic ne ume vola da ubode. Samo se bojim da nam poraz ne ostavi teze posledice, mora sto pre izadjemo iz ovoga i ne treba misliti o tome uopste. Vec imamo gostovanje u Zadar i docekujemo 2 u Euroligi kod kuce. Mozemo obe dobiti samo hladno i sada na Zadar svim silama.

Nikola

pre 9 godina

Od kad je Radonjic dosao za trenera vise ne navijam za Zvezdu ...
Ovoliko uloziti u tim i onda dovesti stranca bez nekog posebnog iskustva za trenera ....strasno....

NemanjaVac8

pre 9 godina

NemanjaVac8
Ajde ti za trenera San Antonia da menjas Grega Popovica
(Navijac iz fotelje, 23. oktobar 2014 19:39)
...
Neka to prepuštam tebi, pošto si pametniji.

Džoni

pre 9 godina

Ne sviđa mi se jer Radonjić sa Zvezdom nije dobio ni jednu utakmicu koja je bila na koš i to se ponavlja i ponavlja! Realno Zvezda je bolja od ovih jedno petnaestak poena u gostima ali toliko početničkih grešaka od naših bekova i toliko promašenih kontri i zicera skoro nije viđeno i opet pored svega je odlučila jedna lopta i može se reći zasluženo za njih iako su i sudije bile dosta aktivne ali tu ne treba tražiti alibi! Bojim se samo da će nas ovaj poraz skupo koštati kada se bude podvlačila crta ali šta da se radi! Biće valjda bolje. Napred Zvezda!

Објективни посматрал

pre 9 godina

Радоња,како дозвољаваш оволике грешке,знаш ли да казниш или избациш играча којем константно испадају лопте?Или ћеш се само бечити и причати како су бољи или како је хладан хотел.

Luka

pre 9 godina

Sudjenje i više nego sramotno..Kakvi silni faulovi Cirbesa i Kalinića u napadu ? Kakvi koraci Lazića ? Ovu utakmicu pobedile su sudije.Neujednacen kriterijum sudjenja... Loša odbrana u prvom poluvremenu... Sve u svemu Dangubić, Jenkins, Tejic bolje i da nisu ulazili. Mnogo skupljena odbrana oko reketa a i retardi bi pogodili one suteve znači ostavili su slobodne suteve litvancima ..

joca

pre 9 godina

Da mi je neko pre 5 godina rekao da ce Zvezda i Neptunas igrati mec Evrolige mislio bih da je lik pao s Marsa.Uhvati me neka zal kad se setim kako je Evroliga nekad bila jaka ali sve je jasno kad sada umesto jednog Montepaskija,Huventuda,Partizana,Benetona jedne Cibone,Lotomatike Evroligu igraju Neptunas,Sasari,Zvezda,Limoz,Bajern i ostala druzina iz kupa Lilijane Ronketi.

Dexim

pre 9 godina

Joooj zvezdo,Jooooj sta ruradi Neptun sila Joooj (Narikace, 23. oktobar 2014 20:08) Zahvaljujemo se na glasu.

Ahahahahahahaha, jeste vi svesni od kakvih indijanaca ste izgubili, ahahahahah. Ljudi vas dobili sutevima sa centra. Sta li mislite, cemu li se nadate, ahahahahah (zvezda jooooj, 23. oktobar 2014 20:07)

Ko se to nama javlja? mukice nemaju cemu da se raduju pa evo kako....

Pera Trta

pre 9 godina

Mislim, dobio vas litvanski tim bez i jednog reprezentativca sa jednim jedinim strancem. Deder Covicu kupuj jos jedan tim reprezentativaca, malo vam je ovo.

NS

pre 9 godina

Glavu gore,biće bolje.Prvo poluvreme nas ubili trojkama,onda stvarno glupe greške,nije kriv Radonjić kad im ispadaju lopte ili sami pod košem promašuju.

мкг

pre 9 godina

Синоћ тражите смену Вујошевића, на први пораз тражите смену Радоњића, колико још ствари треба да вам се испуни да би били задовољни? Исти никови, исти коментари, само промењено презиме тренера. Благо вама, ви никада нећете погрешити, тастатура је ту, интернет трпи и најгоре ментално силовање, хвалите или кудите онда кад је најлакше, када се зна резултат. Покажите бар мало поштовања за залагање и труд који никада и низашта нисте уложили.

pajseri

pre 9 godina

Sinovi, kao muve bez glave. Ne zna se ko je "ludji" igraci ili trener koji treba da ih smiruje, a on skace pored terena kao oparen i pravi neke pokrete, gestikulacije, covek je prosto smesan. Zvezda gubi dobijenu utakmicu, lagano stize protivnika na 6,7 minuta do kraja 70-70, protivnika koji se uplasio pobede ne zna gde bije. I sta se desava, umesto lagano da privedu utakmicu kraju, Jaka gubi dava vezana napada loptu, a zatim Jovic svecano urucuje loptu protivniku za 2 plus 1, i ovi ponovo dobijaju vetar u ledja od nasih igraca.xD
Radonja je kralj, njemu se igra 5 na 5 svodi na igranje Vilijamsa dva na dva, ili jedan na jedan, eventualno da se neki put spusti lopta na Bobija, a ovi ostali su tu da bi igrali odbranu i isli na skok. xD
Svak cast momci na zelji i borbenosti, ali ne moze da se dobija svaka utakmica samo na tome, mora malo da se misli.

Niks

pre 9 godina

Juce na poraz Partizana preko 400 komentara, danas na poraz zvezde trenutno oko 120, a sumnjam da ce preci 250, toliko o kompleksima i ko ostavlja komentare na suparnickim vestima. (Dubinsky, 23. oktobar 2014 19:59)

Trenutno je oko 350, ali ti ocigledno ne znas da brojis...

A kad nam dodje Muric a tek macvan

pre 9 godina

KRKAM i pijem CEDEVITU dok gledam BANVIT I RITAS ! A sta ćemo sa OLIMPIJOM ? A nema veze vazno da je izgubio jedini predstavnik u EVROLIGI.

Sasa

pre 9 godina

Blazic je upropastio mec sa tri izgubljene lopte u finisu utakmice kada je trebalo da povedemo(sto je pre svega greska trenera negoli njegova greska jer mu je dozvolio da on organizuje napade, a ne plej tj. Vilijams) i to je glavni utisak posle ovog meca, bilo kako bilo u revansu u beogradskoj areni, kada se nas tim bude jos bolje uigrao Litvanci neci imati nikakve sanse za novom pobedom, a da i jos ovo Radonja odlazi!
(bambus, 23. oktobar 2014 19:59)

Mislim da je to krucijalna stvar, necete biti sesti , nego peti.

Buki

pre 9 godina

Smenjujte Radonju dok nije kasno covek jednostavno nezna ovakav protivnik se jednostavno mora dobiti covek nikad nije dobio neizvesnu zavrsnicu.

gde si Batko da kukas a imate vece procente suta za 3 na kraju utakmice

pre 9 godina

Dobili Galatasaraj koji se raspada zbog neisplacivanja plata i odmah poleteli, a onda im litvanski gigant, nikad-cuo-za-njega Neptunas uterao mucki... xaxaxa

Mirko

pre 9 godina

kme kme kme kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 23. oktobar 2014 20:07)

Haha, pa nije li vam dosta kmečanja nad vašim uspesima ove sezone?

zvezdas 91

pre 9 godina

ma ja sam ponosan na ove momke,pa oni su izgubili kosem razlike a prilicno su imali losih trenutaka. vidimo se cetvrtak u areni,bas bas bitna utakmica.

Košarka je sport u kome je cilj da izgubite sa manje od 30 poena razlike.

pre 9 godina

Grobari, očekivali smo vas ovde. Nismo ni mislili da ćete ići na stadion.

zvezda jooooj

pre 9 godina

Ali kako!? A M-Vil carobnjak, a Djenka haubica, a Jaka Blazic jaka zvezda, a Kalina i Jova reprezentativci, a srpski zet Cirbes, a Bobinator (ovo je najjace, ne treba nikakav dodatak :D), a Laza the Glove, a mudrac DejO Radonja...!? Kako, kako!?

Luka

pre 9 godina

Voleo bih neko da mi kao kosarkaskom laiku da mi objasni zasto Radonja forsira ovu odbranu kad nas ubijaju sa trojkama?
(ZviZ, 23. oktobar 2014 18:21)

Bojim se da za to nećeš nigde naći objašnjenje. Igrati zonu i skupljati odbranu usko oko reketa protiv izrazito trojkaške ekipe koja nema centra ni četvorku za igru 1 na 1 - čisto samoubistvo.

drvobradi

pre 9 godina

Vilijams je doktor košarke za ostale Zvezdine igrače od kojih su možda 2jica kompletni košarkaši. Ostali kao da su pokupljeni sa basketa. Sto je najgore ljudi ni ne vide gde greše, pa da rade na tome.

djc-xx

pre 9 godina

Kakav glup poraz... koji ide na dušu trenera koji se nije najbolje snalazio u prelommnim situacijama... a bogami i sudija koji su tako svirali, da sam imao utisak da bi poništili eventualni Zvezdin pobednički koš....

pelezinjo

pre 9 godina

Samo sam čekao kad ce da krenu po Radonjiću. Nije da sam zaljubljen u njegov rad ali koliko grešaka smo napravili u ključnim momentima i da na kraju i nismo zaslužili pobedu.

zvezdash

pre 9 godina

Poraz je dosao na vreme.Zvuci paradoksalno,ali je bio i potreban.Neptunas ima tu igru na 3 poena,ali je to nedovoljno.Zvezda je ovu utakmicu i pored svega,drzala u egalu i lako je moglo otici na nasu stranu.Nisam bas bio potpuno ubedjen da cemo proci grupu,ali sam sada potpuno siguran.Zvezda ce pregaziti Neptunas u Beogradu i sve ostale.
Ovako se vracati iz minusa, parirati trojke, ponistiti minus i do kraja ostati borben,znak je velike ekipe.
Zvezdo,idemo dalje.Novo iskustvo,nova snaga.U pobede !

Simic

pre 9 godina

Lako je sa ovakvim igracima dobijati Levski, raspalu Cibonu...u ovakvim utakmicama je potreban trener znalac...a mi ga definitivno nemamo. Ovaj Neptunas nece zabeleziti vise ni jednu pobedu u grupi do kraja. A nas ovaj poraz moze kostati Top 16.

dzo

pre 9 godina

Moram da kazem kao neko ko samo voli kosarku - Zvezda sa Radonjicem tesko da ce uzeti neku ozbiljnu titulu. On je pristojan trener, ali nista vise od toga. Poslednjih sedam minuta ove utakmice sve govori - ima protivnika kome je stala trojka i ne moze vise ni bazen da pogodi, ima dominaciju u skoku i sta? Ne moze Zvezda da dva napada zaredom odigra mirno na neku akciju, na sablon. Nerezonski sutevi, tri zapucane kontre,ispadanje lopti...Pa Radonjicu su trebale dve trecine utakmice da se seti da odigra sa cetiri niska i jednim visokim igracem protiv tima koji ima samo sut izvana. Uglavnom za tri. I kada se konacno dosetio - opet povratak Marjanovica (potpuno neupotrebljivog protiv ovakvih timova kada im ide sut)i raspad sistema. Imas dva reprezentativca na pleju - srpskog i slovenackog i dobro placenog Amera i nemas nikakvu organizaciju napada?! E "svaka cast"! Ovo Neptunas je tim koji se prosto morao dobiti. O Dzenkinsu ne bih da trosim reci - dve godine svi cekaju da proigra. Ali, da se u zadnjim minutama odigra ovako traljavo...trenerov rukopis.

vUcA

pre 9 godina

Nisam hteo da kritikujem i ako sam video velike nedostatke u igri CZV i tokom ubedljivih pobeda. Necu to ciniti ni sada, ali pozivam na razum upravu CZV i pitanje trenera.

Sjajne rampe Kalinica i Dangubica (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014

pre 9 godina

Sjajne rampe Kalinica i Dangubica (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014 http://youtu.be/nAvqkCF5Lnk

Atreides

pre 9 godina

Ovo je realnost sa Radonjicem.
Do sada je Zvezdu kostao 2 titule ABA lige,2 titule prvaka Srbije i 1 prolaz u 16 euro-lige....ove godine ce to sve otici za jos jednu cifru 3-3-2

veliki strumf

pre 9 godina

Jedva izjednacimo a onda Blazic 2 puta i Jovic u 3 napada izgube 3 lopte! A i sudije ne sude nista: nesportska na Jovicu i u kontri na Dzenkinsu minimum. Kalinic je promasio sve sto se ne moze promasiti, 10 zicera je imao, katastrofa ziva. I u odbrani isto takav. Neverovatno losa partija, neverovatno!

Moca

pre 9 godina

Poklonjena pobeda. Milion izgubljenih lopti i promasenih zicera, stara prica. Kalinic potpuno indisponiran i nervozan, celu utakmicu nije dao kos iz igre i promasio nekoliko zicera, a Radonjic ga uporno drzi na parketu.

hahahahahahahahahahahahaha

pre 9 godina

Klaipedovanje na delu.Predgrađe je uvek bilo predgrađe.Zar je neko protiv evropskog velikana Neptunasa očekivao drugačiji ishod.

nb

pre 9 godina

Par stvari mi nije jasno. Sva ogranicenost Radonjiceve ogranicene ofanzivne igre je izasla na videlo.Prvo Williams mora da "ocarini" svaku loptu i u napadu i Blazic mogu da uzmu svaki sut. Da li je moguce da Dangubic ne moze da prenese loptu preko pola,nego mora Williams? Takodje kretanje u napadu je veoma lose i 2,a ponekad i tri igraca uopste ne ucestvuju u napadu,sto znaci da je protivnickoj odbrani olaksan posao. Takodje, jasno je da se veoma lose radi sa nasim igracima u mladjim kategorijama,posebno u sutu i driblingu.Forsira se samo igra u odbrani i timski ucinak.

d

pre 9 godina

kalinic u tripu da je lebron hames, baca neke poluhoroge sa 4m, pravi parade da brani sut za 3, poklanja bacanja... kada bi igrao srkomnije i racionalnije, kao u rep. svima bi bilo bolje. radonja u tripu da je greg popovic. u cistim situacijama izmislja neke taktike. npr. ne mogu da shvatim da u 4/4 vilijams sedi na klupi do 5 min pre kraja, dok jovic & co. 8 puta za redom gube loptu (od cega 4 puta na svojoj polovini), ukljucujuci i situaciku u kojoj muceni jovic u kontri 3:1 ne moze da odluci kome i kada da baci pas. ali nije on kriv, nego onaj ko ga drzi na parketu kao prvog pleja u takvim trenucima. da li bismo mi dobili npr. francusku u 1/2 da je sale u prelomnim trenucima stavio tea na klupu, a dao jovicu da pravi napade? naravno da ne.

Babin_zub

pre 9 godina

Ok, besan sam pa nisam objektivan... Ali definitivno je Marjanovic podbacio pod obrucima, Blazic krajnje glupo izgubio nekoliko lopti, Kalinic napravio 4-5 neoprostivih gresaka u napadu... Da ne spominjem onog centra nemca koji je debeli promasaj, zatim ove sezone indisponiranog Dzenkinsa... Ne znam... opet kazem besan sam i idem na pivo. Ipak vama zavisi plata od ovoga, meni ne. Ja samo volim Crvenu Zvezdu i nista vise.

Nislija1989

pre 9 godina

Radonjicu odlazi! ti si izgubio utakmicu kad kod izjednacenja ne vracas Marjanovica i Vilijamsa nego pustas da povedu 7 pa ih tad vracas

Bagzi

pre 9 godina

Zbog ovog poraza ne idemo u top 16. Zivi bili pavideli. Slazem se sa komentarira da je Radonja izgubio ovu utakmicu. Oni zasipaju trojkama a mi skupljamo pod kosem. Ne razumem.

ja

pre 9 godina

I pored toga sto je neptunas odigrao katastrofalno drugo poluvreme, nisu mogli vola da ubodu, i pored sudijske pomoci koju je zvezda telekom imala, sutnuli su 27 bacanja, naspram 13 protivnika, zvezda telekom je uspela da izgubi od ovih osrednjih litvanaca, kojih je Radnicki prosle godine dobio u Litvaniji. Malo je reci sramota...

Walter White

pre 9 godina

Neptunas prosecna ekipa, ispod nivoa evrolige... Zvezda danas amaterska! Radonjic isto! Da nije Vilijamsa, Zvezda ne bi bila ni 30% od ovoga sada... Velika sansa propustena, sada krecemo od nule... Bez dobre cetvorke, i to jako jako dobre nece biti ni ove godine top 16! To je realno po meni...

limeni

pre 9 godina

Oni su stali u finisu utakmice i glavni razlog poraza su dva promasaja Kalinica u kontri 3 na 2 i oni koraci Lazica u kontri! Naravno i 5 bacanja promasenih u poslednja 3 minuta! prosto oni su bili na tacni ali ne vredi kad u tranziciji koja je nase oruzje promaseujemo zicere! Nema tu Radonjiceve krivice, pa nije on isao u kontru vec reprezentativci! Idemo dalje

Crkvinac

pre 9 godina

Katastrofalno vodjenje utakmice od strane trenera, istorija se ponavlja opet gubimo neizvijesne zavrsnice u EL kao prosle godine Radonjic nista nije naucio iz prosle godine, bezbroj propustenih sansi u zadnjoj cetvrtini da se utakmica okrene u nasu korist.

Android GROBAR

pre 9 godina

Još ste vi zeleni, onu prvu ste dobili na dah, na atmosferu, i biće takva još jedna ili dve... Nedovoljno. Ovde svi kukaju na šut za 3 Neptunasa a Zvezda ima daleko bolji procenat, utakmica se igra četiri a ne dve četvrtine, ovi ništa nisu ubacili u druge dve pa vas dobijaju. "Ubio" vas Kalinić, a Bobinator je baš "izbobinirao". Ima potencijala al' ništa ne ide preko noći... Ima tu malo i straha od pobede, al' sve je to normalno za tako "mlade" evroligaške ekipe.

veliki strumf

pre 9 godina

I da, nastavljamo po starom iz prosle sezone - nijedan poslednji napad u cetvrtini i na kraju utakmice nismo realizovali! Pa neverovatno da Radonjic 2 sezone ne moze jednu akciju da smisli! Zadnji sut nepotrebno isforsiran, bez bloka, bez icega, bez ideje. Najbitniji napad u sezoni mozda a igramo ga tako sto bacimo loptu Vilijamsu pa ako udje - usla je!

Vec vidjeno

pre 9 godina

Ispade Zvezda! Najgore od svega je to sto je i Neptunas prakticno zavrsio takmicenje jer ce ovo biti njihova jedina pobeda u EL. Uvek sam govorio da se trofeji osvajaju pobedama u tzv. malimk utakmicama, protiv autsajdera.

kralj

pre 9 godina

Pa ko je to nama izgubio?Ma nije moguce,pa kako se to desilo?Zar intergalakticki prvaci da izgube i to od tamo nekog Neptuna?Ahahahahahahaha,ahahahahahaha,who the fuck are you?Ahahahahahahahaha...Mi bar pucamo od poznatih timova a vi od ovih anonimusa.

Srbija

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da niko nije nista rekao za to sto smo morali da idemo 300km do hale i sto su igraci bili u hotelu bez grejanja i trenirali u hali bez grejanja, sudija ocajan ali nije to razlog poraza razlog je to sto su oni pogadjali neverovatne stvari i sto smo mi na neiskustvo izgubili neke lopte kad se lomio rezultat

Werp690

pre 9 godina

Na 5 minuta do kraja Kalinic ne pogadja dva zicera,Wilijams forsira za tri,kradu nam dve lopte,ne moze se ovako pobediti mec EL..Zvezda ne moze da pobedi krajnje prosecnu ekipu...Dejane odlazi!

utisak nedelje b92!!!

pre 9 godina

anulirali smo pobedu kod kuce protiv galate. njih ce svako da dobije tamo, ovo ce im biti jedina pobeda, losiji tim u euroleague nisam video. upali smo u problemu..

kris

pre 9 godina

Neki dan kad su svi u ushićenom stanju tražili San Antonio da s njima igramo,ja sam upozoravao na mnogo manjkavosti u našoj igri i dobio 150 minusa.Valjda će bar nekima biti jasno o čemu sam tada govorio.Ovaj Neptunas više nikoga neće pobediti u grupi,jer su prosečna ekipa,čak ni to.Ali mi smo gori,čak bi rekao gluplji.Kod 69:69 kreće tolika količina gluposti da je nepojmljivo da profesionalni igrači mogu u serijama to raditi.I nije Radonjić kriv što Blažiću uzimaju tri žive lopte,i Joviću i Dangubiću,ili što Dženkins i Kalinić nisu u stanju pogoditi čistu kontru.Ovde govorimo o 10-tak poena,sasvim dovoljno za laku pobedu.Ovim je ionako nerealni san o top 16 definitivno završen.

Marjanovic protiv petorice kosarkasa (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014

pre 9 godina

Marjanovic protiv petorice kosarkasa (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014 http://youtu.be/JqIQ9o3BQLM

anonymous

pre 9 godina

Zvezda je sama sebe pobedila. Izgubili su zbog mnogo izgubljenih lopti, srljanja, nerezonskih suteva i brzopletosti. A ako cemo iskreno do kraja ni sudjenje nije bilo posteno, pa Zvezda nije dobila nijedan faul kos.

grobari kg

pre 9 godina

brukanje srpske kosarke...brukaju se milioneri kao mancester siti, cim predju granicu - patos... sto bi rekao njihov gazda tim bez rominga!

Bojan

pre 9 godina

Treneru, jel' ima neka akcija da se pozove? Celu utakmicu? Celu proslu sezonu? Ili cemo samo individualno pa ko sta uradi i onda skakanje na klupi ako sudija ne svira? Dajte ljudi promenite ga vise pogubismo zivce...

bambus

pre 9 godina

Blazic je upropastio mec sa tri izgubljene lopte u finisu utakmice kada je trebalo da povedemo(sto je pre svega greska trenera negoli njegova greska jer mu je dozvolio da on organizuje napade, a ne plej tj. Vilijams) i to je glavni utisak posle ovog meca, bilo kako bilo u revansu u beogradskoj areni, kada se nas tim bude jos bolje uigrao Litvanci neci imati nikakve sanse za novom pobedom, a da i jos ovo Radonja odlazi!

Dejan

pre 9 godina

Kakve gluposti prave igrači zvezde to je čudo, i ako izgube sami su krivi...
Neki igrači treba da se dozovu, a djenka ili da se popravi ili da ga menjaju...

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko promasenih penala, koliko pronasenih zicera, koliko neiskoriscenih kontri, koliko izgubljenih lopti... Jaka je u 4/4 u prenosu lopte izgubio 4, Kalinic je promasio ono sto i baba ne bi, uz to je pravio nebulozne faulove kad smo bili u bonusu. U zadnjoj cetvrtini penale su promasili Kalinic 3, Bobi 2, ocajni Luka na kraju. I izgubimo na ovako tragican nacin. Da smo dobili top16 bi bio blizu, ovako je mnogo daleko. Sad su realne sanse da izgubimo i u Zadru i od Valensije kuci.

Sigmund

pre 9 godina

Iskreno ako ove godine u nikada slabijoj grupi ne izborite top 16,bice sramota. Po ovome sto gledam, da vam nije Williamsa rekao bih da ste u nasem rangu kvaliteta.

JocaBoca

pre 9 godina

Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.
(Ajmo Zvezdo, 23. oktobar 2014 17:54)

Samo neka si ti Partizan spomenuo :)
Trese, lupa, udara... kompleksno!

Mikeli

pre 9 godina

Ovo sto zvezda igra ne vidjam ni u uzrastu do 10 godina. Prodaju lopte, mase zicere, prave glyupe faulove, ovo sto su sada odigrali je na nivou amaterizma.

Delija

pre 9 godina

Radonjic je strucnjak kao moja baba, ne mogu da verujem zasto nije pravio foul na zadnjem napadu ovih bar na jedno 10 sekundi pre kraja i da udje u penal zavrsnicu

BMX

pre 9 godina

Radonja odlazi!Zadnji napad Neptunasa on pusta umesto da pravimo faul i imamo ceo napad.Ovo ne bi uradio ni trener Beogradske zone.Strasno!

Grobar

pre 9 godina

Realno gledano Radonjić je toliko loš trener da je to katastrofa! A tim Zvezde ove godine je prava "bombona", žali bože ozbiljnijeg trenera (Vujošević), čudo bi se napravilo u Evroligi, npr. četvrtfinale...

a di je trener?

pre 9 godina

Radonjicu kupi prnje i nestani. Jasno mi je da igraca nece,da ide iz greske u gesku (Kalinic) ali da ga trener drzi u igri i gleda kako upropascuje utakmicu,to ne mogu da shvatim. Nisi ti kalibar za Zvezdine ciljeve. p.s.utakmica se jos nije zavrsila.

Dubinsky

pre 9 godina

Juce na poraz Partizana preko 400 komentara, danas na poraz zvezde trenutno oko 120, a sumnjam da ce preci 250, toliko o kompleksima i ko ostavlja komentare na suparnickim vestima.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Batko: a gde si ti video izrađenu akciju? Ide se na suvi kvalitet pojedinaca? A gde je ta čuvena obrana? Da li nekad vežbaju slobodna bacanja?! I eto izgubismo od ovih amatera! Šta bi sad trebali da se vadimo npr. protiv Valensije, Olimpijakosa?! Ovo večeras je nedopustivo!

Nenad

pre 9 godina

Zvezda je izgubila zbog sopstvenih neverovatnih gluposti a ne zbog "fantasticnog suta Litvanaca" (koji gledajuci u celini uopste nije bio bolji od Zvezdinog).
Neptunas se posle vodjstva od 15 poena jednostavno "nudio" da izgubi ali Zvezdini igraci 4-5 puta nisu uspeli da poentiraju iz "ciste" kontre a "uspeli" su i da par lopti izgube pri ubacivanju lopte u igru ili u prevodjenju na protivnicku polovinu. Nadam se da nece biti previse komentara u vezi Radonjica ili sudijskih gresaka, ovakav tim je Zvezda MORALA da pobedi.

dragavej

pre 9 godina

Jaka Blazic igra kao da je na prozaku...trci kao lud po celom terenu bez ikakve ideje...ako budu vadili krv posle utakmice padamo na doping-kontroli....

fles

pre 9 godina

ja ne razumem zasto dzenkins sve manje igra.....ne razumem forsiranje lazica i kalinica oni ocigledno nisu ovaj kalibar ,pricao sam celo leto da umesto kalinica dovesti keselja,sem vilijamsa niko od letosnjih pojacanja nije nista posebno to vazi i za nase reprezentativce. nama definitivno treba drugi trener nemam nista protiv radonjica ali ni on nije kalibar euroleague

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Nista strasno.Jedna losa cetvrtina (druga)kumovala porazu. Matematika jasna. Dobijes od 6 kod kuce 5 ides dalje. Mozda i cetiri.Sada Zvezda igra dve kod kuce

wer

pre 9 godina

sad cete verovatno sve da svalite na radonju, a do juce je bio heroj..
zavezite vec jednom i pustite ih da igraju, ove godine uopste niste rdjavi

fles

pre 9 godina

ja ne razumem zasto dzenkins sve manje igra.....ne razumem forsiranje lazica i kalinica oni ocigledno nisu ovaj kalibar ,pricao sam celo leto da umesto kalinica dovesti keselja,sem vilijamsa niko od letosnjih pojacanja nije nista posebno to vazi i za nase reprezentativce. nama definitivno treba drugi trener nemam nista protiv radonjica ali ni on nije kalibar euroleague

Laik

pre 9 godina

Srbija je zemlja gde svaki stanovnik bi mogao da bude selektor u fudbalu ili kosarci.Svi sve znaju.Znaju sta treba barniti, kakva taktika itd

Milan

pre 9 godina

Utakmicu je izgubio Radonjic. Branjenjem zadnjeg napada a nepravljenjem faula petnaestak sekundi pre kraja kako bi imali dovoljno vremena za jedan dobar napad!!!

fles

pre 9 godina

kada sam reako pre sezone da sa kalinicem jovicem i dangubicem nemamo sta u ervoligi da trazimo vi ste mi svi lupali minuse e sad sakupite sve sto su vcrs uradili ovi igraci pa presudite.pored slobodnih mekejleba i keselja mi dovodimo poluigrace

Neptunas SILAAAA

pre 9 godina

Hvala ti boze sto sam Zvezdas veceras nema nista lepse nego videti milione licna nasmejana i srecna posle nove Zvezdine pobede!!!

IDEMooo…oo
(Asteras Sila, 23. oktobar 2014 18:18)


Da uvek pobedjuje favorit niko ne bi ni igrao. Papirni favoriti osvajaju papirne trofeje a to mi lici na vas!

neki tamo

pre 9 godina

steta, ova pobeda bi nam mnogo znacila pred rva naredna meca i igrali bi bar malo rasteecenije. ovako ce biti losa situacija ako lose i tu prodjemo, a nadam se da necemo. sve u svemu, glavu gore momci,imali ste tezak put i uslove tamo ali nema veze. idemo u nove pobede!

Čačanin

pre 9 godina

Ovo je smešno na prvoj bitnoj, ne teškoj, utakmici jer ovi su smešna ekipa ma šta pričao Radonjić Zvezda ima 20 izubljenih lopti a hoćemo u 16 u Evroligi.Kad god smo se primakli na manje od 5 sledi ludilo u napadu izgubljena lopta, faul za 2 penala...Nisam neki ljubitelj Radonjića ali ne igra on svi time-out i su bili na vreme ali nisu dali rezultata, slaba igra većine pogotovu u odbrani.Gubimo utakmice već godinama na zaista glupe načine!?

Vlada

pre 9 godina

Radonjić zadnji napad na 3 sekunde crta akciju na Wiliamsa da šutira za tri.Neverovatno.Wiliams je veoma nepouzdan šuter za tri poena.Da se igralo na 2 poena da smo izborili produžetke, razbili bi ih.Oni su bili potpuno izgubljeni u drugom poluvremenu i bez glavnih igrača.Kalinić očajan, ne može ništa da pogodi, poklanja im faulove za slobodna bacanja..Očaj!Sudjenje katastrofalno!

banja luka

pre 9 godina

Ne moze se imati ovoliko tehnickih gresaka, Kalinicu svaka cast za trud i borbenost ali ne moze se zicer masiti, mada ima i on pravo na losu utakmicu. Djenka je ocajan cijele sezone, ako se ne popravi dovidjenja. Jaka Blazic ocigledno ne zna kad treba da stane, ni na terenu ni na cesti. Ne moze se ovako u Evroligi, steta, jer su ovi klasicna trci i sutaj ekipa.

v

pre 9 godina

Nisam pljuvac,ali ovo nam je bila savrsena sansa za pobedu.Ne mogu da se ne iznerviram kad stignemo rezultat,i onda Jaka gubi lopte,Jovic gubi lopte,Lazic pravi KORAKE,gubimo loptu pri izvodjenju i izgubimo utakmicu.Ne izgleda ovo lose,imam veru u tim,ali sumnjam da cemo na gostovanjima u EL ove godine dobijati ovakve sanse za pobedu.Ovo se moralo dobiti.Zvezda!

Ноле

pre 9 godina

Калинић нас је урнисао.Човек није у стању да погоди зицер.Нити да убаци оба бацања.Вилијамс и Јака су класа за све остале.Митровић такођер без учинка.

N-E-O

pre 9 godina

Zvezda je veceras pobedila sama sebe....Prvo poluvreme ne treba komentarisati sve sto je Neptunas sutnuo sve je uslo...Drugo poluvreme smo se vratili ali onoliko gresaka je previse blazic 3puta,jovic gubi loptu kos i faul,kalinic masi zicer lazic masi zicer previse gresaka za Evroligu....Ok je 1-1 ali mogli smo da budemo bez poraza.....

veliki strumf

pre 9 godina

Mlitav pocetak. Za 4 minuta 4 izgubljene lopte, 2 promasena bacanja, srlja se, lopta ne kruzi u napadu, igra se iskljucivo individu, Bobija uopste ne koristimo. Kalina nekako potpuno van igre. Oni vec cetiri trojke ubacise, krenuo ih sut. 4/5 za 3, 6 razlike, spolja jako slabo branimo.

Ivan kg

pre 9 godina

Moze Link ?
(Nemam sport klub, 23. oktobar 2014 17:50)

Brate, uzmi kablovsku po pola sa komsijom, to ti je po oko 500 kinti, a mozete i internet po pola i tako ces za cenu neta kog' sada placas imati i kablovsku.

miki marakana

pre 9 godina

Samo da kazem da ubise nas trojke, zar svako mora tako protiv nas. Ali neka, ima pravde, stace i to. Nije to kosarka. A sto se tice toga da su nasi kosarkasi da bi dosli do Klaipedije isli preko Mosvke, pa Rige i onda od Rige 300 km autobusom, ko je to smislio taj je debil. Propozicije evrolige da klub unutar 100 km ima aerodrom, a vi koji kazete da nema, malo se raspitajte. Pored Klaipedije ima grad Palanga, i medjunarodni aerodrom Palanga, koji ima direktne letove za Oslo i jos par letova svaki dan. Mogli su direktno Norweign Air , Beg Oslo i Oslo Palanga, samo da je neko u Zvezdi malo razmisljao., a ne ovako cimao igrace bez potrebe. A za ovu kombinqciju znam, jer sam bio ove godine u Oslu, pa sam upoznat. Ali zar nema neko u Zvezdi da brine o tome, vec moram ja ovako da obavestavam naciju i moje zvezdase ?? veliki minus za ovo putovanje, izmoreni igraci bez potrebe.

ĐS

pre 9 godina

Počelo je kao u Areni, samo su uloge zamenjene.. Nekako smo mlaki, dok su oni baš tvrdi i čvrsti u odbrani. Nemamo lakoću u napadu, ali tek je 9-7..

Pera Trta

pre 9 godina

Hala ista i jednima i drugima a hotel je uprava izabrala njojzi hvala.
Pasce njima sut za 3 ispod 50% u drugom poluvremenu ali diva ovo ne moze da dobije. Radonja ponovo ima onaj izgubljeni pogled. Sta sad kad Vilijams i Marjanovic dadose samo 20 poena za poluvreme a rukometna odbrana ne pomaze protiv brzih sutera?

Walter White

pre 9 godina

Sutiraju zato sto je odbrana suplja... Vecina suteva je bila otvorena, tako da ako se ne stegne u odbrani nema sta da se trazi u drugom poluvremenu...

marko

pre 9 godina

Kada kazemo Litvanija i kosarka, mislimo na sut! I svako pisanje, hoce ih danas, i sporet da bace usao bi... Ne pije vodu! Ljdui svoju igru baziraju na sutu i to je to (na prosloj utakmici postigli 110p!!! Malo li je?)... Ko je nama kriv sto u sastavu imamo 10 "fizikalca" i 2 "sutera"... Dok oni imaju 10 igraac (visoki, niski, nebitno je) koji mogu da pogode iz svih pozicija! Mi imamo dominantnijeg igraca, i procitali su nas (zar je to bilo tesko?) kao bukvar da cemo naravno (kao sto i pokusavamo), da idemo samo na Bobija...

Mikeli

pre 9 godina

Koliko mrzim ove divljačke ekipe kao što je Neptunas. Mi ovde nema čemu da se nadamo ako ovako nastave. Naša jedina šanse je u njihov ranom vodjstvu koje može da se stigne i onda se nadati njihovoj nervozi.

bla bla bla

pre 9 godina

Vidim da su vec poceli sa komentarima "neptunas je mnogo bolji od lietvusa" "posle ovakvog smestaja bez grejanja bice dobro ako pobedimo" bla bla bla. Navijaci fmp-a ceo zivot kukaju.

Bodibond

pre 9 godina

Dobijamo ovo, ovo sto su pogodili u prvom pol. to im je. Pa ovi i protiv Majamija s ovakvim sutem bi vodili 15 razlike na poluvremenu.

Nolan

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi...
(emillio, 23. oktobar 2014 17:56)

Komentar godine. Car.

Thilmo

pre 9 godina

Obično kad jednu ekipu ovoliko hoće u jednom poluvremenu, šut apsolutno stane u drugom, nepisano pravilo.

Ali ovo su Litvanci...oni mogu ovako do sutra.

Teško do pobede, ali i ako gubimo neka barem razlika bude što manja.

Urke

pre 9 godina

Citajuci komentare, pomislih da Neptunas sutira nesto poput Francuza na SP protiv nas (Batum).

Za 3 poena Neptunas 52 %, Zvezda 50%. Za dva poena Neptunas 50%, Zvezda 60%! Slobodna bacanja nisu ni imali, Zvezda 7-10.
Dakle, kakav sut, cak je Zvezda i bolja statisticki ukupno gledano. Plus i skokova vise.

Zvezdin problem su osvojene lopte (7-4 za ove) i izgubljene (6-13!!) Mnogo gresaka plus malo sudijske navlakuse. Ajd srecno!

konto

pre 9 godina

Neće ovo biti nimalo lako, nemojte se zavaravati, Litvanci i to još kući... Mora Zvezda odigrati najbolje što može! Igraju dobru odbranu i još kad ih krenu trojke, nisu naivni uopšte.

Milan

pre 9 godina

@ (veliki strumf, 23. oktobar 2014 18:21)

Sine je l' imas ti nekog u kuci pa da komentarisete utakmicu? Ovo u zivotu nisam video, da neko gleda utakmicu i ne ispusta tastaturu iz ruke. Jak si mi ti navijac.

cepaj

pre 9 godina

Koliko je domaćin dobro šutirao i koliku je pomoć sudija imao, -10 na poluvremenu uopšte nije bio loš rezultat za Zvezdu
Pocelo je pocelo...

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta je trenera ovde ccccccc...ajde bre nije vas sramota, jel realno da neko da ovoliko trojki. Sedam igraca nam je dalo trojku. Koja malodusnost kod navijaca, ovaj kaze da odpustimo Vilijamsa, bog sa nama, zato nas Partizan dere.

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

5-8 trojke u prvoj! Cim prestane da ih s..e sut zavrsili su ! Ako Zvezda ove ne dobije zna se ko je kriv, radonja naravno!

d

pre 9 godina

ajde sto se ispucavaju i sto im svasta ulazi, ali zasto ulazimo u njihov ritam (kada udju u seriju, mi ubrzavamo igru, valjda da bi im dali sansu da pogode sto vise suteva, za sto krace vreme, ne znam) i kako je moguce da nas niza i atletski losija ekipa nadskoci. to su ozbiljne takticke greske.

Rade Futog

pre 9 godina

Zvezda ima dva igraca ekstra klase, Bobana i Viliamsa. Ko zaustavi njihovu vezu, zaustavio je Zvezdu. Dzenkins u padu forme, Jaka je igrac za tranziciju nikako za pozicionu igru. Od ostalih igraca, svi graju dobru odbranu, ali ni jedan ne ume da napadne u igri jedan na jedan. Mali Mitrovic je daleko od klase u koju ga svrstavate. Protiv mege ga je isao sut, taj decko je prosecan momak, a nije vise ni toliko mlad. Kalinic je dobar prateci igrac, da skuplja lopte, istrcava kontre, a ne da bude izbor u pozicionom napadu. Jovic igra dobro odbranu i zna ko Xavi da doda loptu, limit. Od Dangubica nikad kosarkas, fizikalije ne ume da iskoristi.
Ovakvoj Zvezdi treba prvenstveno suter, ali i kvalitetna cetvorka, poput Macvana, koja ce kad je ekipa u zutoj minuti, kad protivnici procitaju vezu Boban-Viliams, preuzeti odgovornost. Naravno i pravi trener. To bi bila ekipa za Top 8 EL.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Da li je moguće da Radonjić ne kapira da ne treba ništa da udvaja i da osnovni način odbrane bude čovek na na čoveka... Brani reket i skuplja u reketu a ovi čak i da je nema nikoga ispod koša traže igrač spolja da šutne trojku. Iz reketa posebno ako se odigra malo ozbiljnija odbrana Litvanci teško rešavaju situacije i daleko češće promašuju nego za 3. Ja sve razumem, ali da igrači stoje daleko protiv litvanskog tima je samoubistvo. Garantovano da odigra odbarnu čovek čoveka samo jednu četvrtinu Radonjić rešava ovu uakmicu. Dakle, bez konstantnog preuzimanja, bez prevelike filozofije u odbrani. Ovakav način igre protiv Litvanije i sa NBA igračima je neminovan poraz. Dokle više čuvanje vazduha Radonjiću genije...Da li je moguće da na kraju kajeva ništa značajno ne pokušava da promen u igri od početka do kraja. Kako je zacrtao da utakmica treba da izgleda pre početka, tako igra do kraja. Neke stvari prosto vređaju elementarnu inteligenciju i nemaju veze sa stručnošću.Ne mogu da verujem da ne primećuje da Litvanci kampuju sami na trojci a da njegovi pulene čuvaju sami sebe. Ne pogađaju Litvanci šuteve iz nekakvih kretnji, preko ruke isl... pogađaju 100% otvorene šuteve...pa stani uz igrača brate mili jel to toliko teško.

crni_redstar

pre 9 godina

bolje da nismo ni putovali toliko...sta reci,razocarenje veliko,okrenuti se aba ligi i to je to.ovde je sansa za top 16 izgubljena. i to sto igramo sa jednom cetvorkom ce tek ostaviti traga u narednom periodu. u svakom slucaju podrska i idemo dalje.

Nolan

pre 9 godina

Ovaj Neptunas igra kao ekipa iz bloka.
Kao da se znaju i igraju zajedno godinama, prosto i jednostavno dok Zvezda previše komplikuje.
Jača odbrana! Ajmo Zvezdo!

dedica

pre 9 godina

UUU Radonja sad je vreme da se pokazes i zacepis usta kriticarima. Zaustavili su nam najbolje i sad se vidi koliko nam fali 5 igrac u reketu. Na ovoj utakmici Zirbes i Tejic su neupotrebljivi. Na www.carvinghistory.com/anketa3.php oni se i najlosije kotiraju. Ako nas Mwill i Jaka ne pokrenu gotovi smo. Ajde Radonja taktika

cofi95

pre 9 godina

Radonjicu, ako imas malo morala u sebi, napusti Zvezdu. Ti, bre, igras zonu protiv trojkaske ekipe, kod svakog napada se forsira lopta pod kos, nema leprsavosti, nema taktike... Nista! Idi, covece, pusti nekog boljeg!

Batko

pre 9 godina

Radonjiću kad ću da ti vidim leđa?!
(SAŠA FRANKFURT, 23. oktobar 2014 18:31)

A sta je Radonjić kriv , kada iz odbrane "na čoveka" oni daju 9 trojki, a pola tih trojki "preko ruke" ?!! Uzimao je tajm-aute na vreme, pokusavao da ih seče, al džabe kada nas trpaju ko ludi. Da mole Boga da neće ovako šutirati drugo poluvreme i to je too

Novosadjanin.

pre 9 godina

Da li je moguce da smo naseli na.jedini nacin na koji mogu da nam naude... Ej 6 trojki za 8 minuta?????? Radonjicu ???? Pa samo tako mogu da igraju! Izadjite ispred linije!

Strucnjak

pre 9 godina

Je l' sad shvatate koliko Radonjic ne zna, ne moze i ne ume?...Za ovakav procenat suta je iskljucivo kriva pogresna postavka odbrane i nemastovitost naseg napada...Sve i da dobijemo on mora da ide.

Tyrion Lannister

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi... (emillio, 23. oktobar 2014 17:56)
A je l' grickas "Flipster" ?

Euforija

pre 9 godina

Nasa odbrana losa, zato ove ide sut. Jedan od nizis Litvanaca krene na ulaz i vraca igracu koji stoji na trojci sam. Manje udvajanja u odbrani, treba pustiti njihove 4 i 5 da idu jedan na jedan protiv nasih.

delija

pre 9 godina

Putujes skoro 20 sati,onda hladan hotel i dvorana.A onda te doceka kosraka koja je prava domacica.Trci i sutiraj. To je Litvanska kosarka.I ako ih krene nema povratka

zlotrov

pre 9 godina

kako mrzim ovu seljacku kosarku , kad ne znas sta ces sa loptom , pa sutiras samo trojke . i jos kad te krene , a ove je krenulo i to protiv nas . NIJE MI DOBRO !

radonja mag

pre 9 godina

covek postavlja zonu ekipi koja ne moze da promasi trojku. on bi isto ovako vodio tim da ima 10 poena prednosti. dobijamo ovo u drugom ako ih radonja zbuni zonom ponovo

Asteras Sila

pre 9 godina

Hvala ti boze sto sam Zvezdas veceras nema nista lepse nego videti milione licna nasmejana i srecna posle nove Zvezdine pobede!!!

IDEMoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Blaf

pre 9 godina

Idemo momci, ovo je samo jedna bitka u ovogodišnjoj borbi. Možete vi to, uz vas smo. Kako god da se završi idemo dalje jer imamo "još mnogo važnih utakmica".

NastyB

pre 9 godina

Kolika trenerska neznalica treba biti da igrača koji te rešeta trojkama ostavljaš konstantno samog bez "flaster" igrača. I koliko će Radonjiću trebati GODINA da smisli MAKAR JEDAN napad kojim se razbija zonska odbrana. Nije sramota pitati nekoga, recimo Dudu, Maljkovića, Robiju. Ma, dovoljno je uzeti NBA 2K igru i pogledati šeme napada koje tamo postoje. Ima toga i na internetu, strahovito lako je naći. Ali, Radonja je pametniji od Googla, njemu te gluposti nisu potrebne.
Čovek bi od sadašnjeg Klivlend anapravio ekipu koja bi ispala iz NBA lige. Ne može da se ispadne iz NBA lige? Radonja je tako nesposoban da bi bar u tome uspeo...

cba

pre 9 godina

Druga godina za redom kako zvezda ne moze da se odbrani od suta za 3 poena. Radonjic ili da ubaci negog u strucni stab ko zna da se brani od suta ilgpg da lepo da otkaz, pa nek dodje neko drugi. Svaka ekipa koja iole zna da sutne za 3 je velika pretnja za nas.

Asteras Sila

pre 9 godina

Ceo sever sada
se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno

WE are very famous club we are Red Star most important thing in my live.

l loves you comennn

Kum

pre 9 godina

Sipaju ljudi belu tehniku samo tako. Kladim se da bi i ovaj brkati deda, kojeg nonstop prikazuju, ubacio trojku da sutne. Ovo se skoro pa ne brani.

akcidroni

pre 9 godina

@Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajmo Zvezdo, 23. oktobar 2014 17:54)

- To malo p u "Partizan" ne pokazuje koliki si navijac Zvezde, vec samo koliki te kompleks puca. Tebe konkretno, bez generalizovanja navijaca.

Mrmot

pre 9 godina

Ne gotivim Stefana Jovica, ali dovodjenje srebrnog srpskog reprezentativca da bi grejao klupu mi je skroz bezveze. Ako ovako bude nastavio, nece se naci na spisku reprezentativaca na EP 2016. u Francuskoj.

veliki strumf

pre 9 godina

Ove mora da stane sut pre ili kasnije. Da su ovakvi suteri kao sto su sutirali u 1/4 igrali bi u boljem klubu i u reprezentaciji. Ovo nije realno.

Menjam nick

pre 9 godina

"hotel i hala bez grejanja"
Koje malogradjanske fore ovih litvanaca..
Treba ih u borcu smestiti kad dodju u Beograd, pa preko pancevackog mosta da se klackaju do arene..

Ajmo Zvezdo

pre 9 godina

Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.

saranovac

pre 9 godina

Idemo Delije,idemo momci samo hrabro do pobede koja ce nam mozda biti i presudna u borbi za top 16, ajde Markuse,ajde Bobi od vas dvojice najvise danas ocekujem ostatak ekipe da pogine na terenu i pobeda ce doci :-) ХРАБРО!

Bodibond

pre 9 godina

Idemooooo... da pokazemo kako se pobedjuje u EL u gostima i kako se cuva obraz sto se tice kos razlike !!!
AJDEEE IGRAJ I BORI SE AJDEEE SEVEROM ORI SE AJDEEEEE
DO POBEDE SA NAMA TI
****************************
AJDE IGRAJ I BORI SE AJDEEEEE
SEVEROM ORI SE AJDEEEEEEEE
DO POBEDE SA NAMA TI
****************************

emillio

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi...

emillio

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi...

Nolan

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi...
(emillio, 23. oktobar 2014 17:56)

Komentar godine. Car.

Menjam nick

pre 9 godina

"hotel i hala bez grejanja"
Koje malogradjanske fore ovih litvanaca..
Treba ih u borcu smestiti kad dodju u Beograd, pa preko pancevackog mosta da se klackaju do arene..

NemanjaVac8

pre 9 godina

Da li je moguće da Radonjić ne kapira da ne treba ništa da udvaja i da osnovni način odbrane bude čovek na na čoveka... Brani reket i skuplja u reketu a ovi čak i da je nema nikoga ispod koša traže igrač spolja da šutne trojku. Iz reketa posebno ako se odigra malo ozbiljnija odbrana Litvanci teško rešavaju situacije i daleko češće promašuju nego za 3. Ja sve razumem, ali da igrači stoje daleko protiv litvanskog tima je samoubistvo. Garantovano da odigra odbarnu čovek čoveka samo jednu četvrtinu Radonjić rešava ovu uakmicu. Dakle, bez konstantnog preuzimanja, bez prevelike filozofije u odbrani. Ovakav način igre protiv Litvanije i sa NBA igračima je neminovan poraz. Dokle više čuvanje vazduha Radonjiću genije...Da li je moguće da na kraju kajeva ništa značajno ne pokušava da promen u igri od početka do kraja. Kako je zacrtao da utakmica treba da izgleda pre početka, tako igra do kraja. Neke stvari prosto vređaju elementarnu inteligenciju i nemaju veze sa stručnošću.Ne mogu da verujem da ne primećuje da Litvanci kampuju sami na trojci a da njegovi pulene čuvaju sami sebe. Ne pogađaju Litvanci šuteve iz nekakvih kretnji, preko ruke isl... pogađaju 100% otvorene šuteve...pa stani uz igrača brate mili jel to toliko teško.

Ajmo Zvezdo

pre 9 godina

Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.

Ivan kg

pre 9 godina

Moze Link ?
(Nemam sport klub, 23. oktobar 2014 17:50)

Brate, uzmi kablovsku po pola sa komsijom, to ti je po oko 500 kinti, a mozete i internet po pola i tako ces za cenu neta kog' sada placas imati i kablovsku.

U r free to go.

pre 9 godina

Plujemo se medjusobno, a drugi nas tovare... Kako da navijam protiv CZV, kad igra sa stranim klubovima, ili da uzivam u porazu PFC protiv turskih klubova?! Malo nas je al' smo go*na!

Aca

pre 9 godina

Imamo trenera koji zapise pre utakmice u kojem minuti menja igraca. Da nije tako, zamenio bi Blazica kad smo svi videli da je umoran posle serije kojom nas je vratio u mec. Ovako, covek izgubi tri lopte i zbogom

zvezda jooooj

pre 9 godina

Ali kako!? A M-Vil carobnjak, a Djenka haubica, a Jaka Blazic jaka zvezda, a Kalina i Jova reprezentativci, a srpski zet Cirbes, a Bobinator (ovo je najjace, ne treba nikakav dodatak :D), a Laza the Glove, a mudrac DejO Radonja...!? Kako, kako!?

aca

pre 9 godina

Ja kao Grobar vam cestitam. Bez obzira na greske ,kojih je bilo pregrst, ovo biste dobili da vas sudije nisu iseckale. Ne zamerajte igracima i treneru na greskama. U EL je to normalno, prevelik je pritisak. Mozda prosle godine niste stigli da primetite, ali ove obratite paznju koliko u EL neke sitne sudijske odluke uticu na rezultat.Narocito u utakmicama koje odredjuju plasman u top16.

Vojkan

pre 9 godina

iskreno mi je zao sto ste izgubili,zelim vam mnogo uspeha dalje u toku takmicenje...navijam za Partizan telom i dusom ali mislim da je vreme da se podrzavamo u stranim takmicenjima...pozdrav i odh da gledam nase protiv Turaka!

Sasa

pre 9 godina

Nemamo kvalitet za 16, kad te ovi indijanci dobiju tu nema dileme, Radonja da se ne ljubimo, realno. Koja je ovo utakmica koju si izgubio u zadnjem napadu?!

NS

pre 9 godina

Glavu gore,biće bolje.Prvo poluvreme nas ubili trojkama,onda stvarno glupe greške,nije kriv Radonjić kad im ispadaju lopte ili sami pod košem promašuju.

Mrmot

pre 9 godina

Ne gotivim Stefana Jovica, ali dovodjenje srebrnog srpskog reprezentativca da bi grejao klupu mi je skroz bezveze. Ako ovako bude nastavio, nece se naci na spisku reprezentativaca na EP 2016. u Francuskoj.

uzt

pre 9 godina

4/4 nerešeno 71:71 oko 6min do kraja. Od ovog trenutka umesto da prelomi meč zvezda iz 3 čiste kontre daje 0pts, i gube tri poseda. Prvo Joviću otimaju živu loptu iz ruku na našo polovini i daju koš, pa Jaka kreće u napad i izbacuje loptu u aut. I treća situacija ono sa Jovićem i Vilijamsom kad neumeju da uruče loptu. Ko koga ovde zajebava? Kod prve kontre ide Vilijams 2 na tri kontra Vilijams maši poladanje i faul Kaline u napadu, druga kontra Kalinić ide sam ka košu oni ne prave faul, Kalina maši polaganje, i treća kontra Lazić ide sam i pravi korake. Da li je pritisak u pitanju ili čisto neznanje neznam. Kalina je imao veća kohones u finalu sa USA. I što je najgore ovi se non stop nude sa mašenjem bacanja al nevredi kad neeemaa igraaaaačaaaaa, nema ko da da zicer. Kakva radost gledati ih kada je gusto.

miki marakana

pre 9 godina

Samo da kazem da ubise nas trojke, zar svako mora tako protiv nas. Ali neka, ima pravde, stace i to. Nije to kosarka. A sto se tice toga da su nasi kosarkasi da bi dosli do Klaipedije isli preko Mosvke, pa Rige i onda od Rige 300 km autobusom, ko je to smislio taj je debil. Propozicije evrolige da klub unutar 100 km ima aerodrom, a vi koji kazete da nema, malo se raspitajte. Pored Klaipedije ima grad Palanga, i medjunarodni aerodrom Palanga, koji ima direktne letove za Oslo i jos par letova svaki dan. Mogli su direktno Norweign Air , Beg Oslo i Oslo Palanga, samo da je neko u Zvezdi malo razmisljao., a ne ovako cimao igrace bez potrebe. A za ovu kombinqciju znam, jer sam bio ove godine u Oslu, pa sam upoznat. Ali zar nema neko u Zvezdi da brine o tome, vec moram ja ovako da obavestavam naciju i moje zvezdase ?? veliki minus za ovo putovanje, izmoreni igraci bez potrebe.

Euforija

pre 9 godina

Nasa odbrana losa, zato ove ide sut. Jedan od nizis Litvanaca krene na ulaz i vraca igracu koji stoji na trojci sam. Manje udvajanja u odbrani, treba pustiti njihove 4 i 5 da idu jedan na jedan protiv nasih.

nanošenje duševnog bola...

pre 9 godina

Neptunas je zvucno ime evropske kosarke, prekaljen tim :) ahhahah (sdadadada, 23. oktobar 2014 22:43)
aha, slazem se , jesi gledao partizan - Bešiktaš ?

Rade Futog

pre 9 godina

Zvezda ima dva igraca ekstra klase, Bobana i Viliamsa. Ko zaustavi njihovu vezu, zaustavio je Zvezdu. Dzenkins u padu forme, Jaka je igrac za tranziciju nikako za pozicionu igru. Od ostalih igraca, svi graju dobru odbranu, ali ni jedan ne ume da napadne u igri jedan na jedan. Mali Mitrovic je daleko od klase u koju ga svrstavate. Protiv mege ga je isao sut, taj decko je prosecan momak, a nije vise ni toliko mlad. Kalinic je dobar prateci igrac, da skuplja lopte, istrcava kontre, a ne da bude izbor u pozicionom napadu. Jovic igra dobro odbranu i zna ko Xavi da doda loptu, limit. Od Dangubica nikad kosarkas, fizikalije ne ume da iskoristi.
Ovakvoj Zvezdi treba prvenstveno suter, ali i kvalitetna cetvorka, poput Macvana, koja ce kad je ekipa u zutoj minuti, kad protivnici procitaju vezu Boban-Viliams, preuzeti odgovornost. Naravno i pravi trener. To bi bila ekipa za Top 8 EL.

Euforija

pre 9 godina

Kalina dve kontre, Djenka jedna kontra, Lazic korake u kontri, Danguba gubi loptu i primamo kos, Jovic gubi loptu i pravi kos faul, Jaka gubi loptu.... Malo li je? Bobi ne zna za da ga da pod faulom. Realno, ovo smo MORALI da dobijemo! Vilijams klasa za sve!

Partizanovac sam ali ne likujem

pre 9 godina

Koliko je tek Partizan ovakvih utakmica izgubio! Najgore mi je pao poraz od tada slabog Bamberga, kojem je to bila jedina pobeda a Partizan, ako se dobro sećam, nije išao u drugu fazu.

manunited

pre 9 godina

Nemoj puno da placete, desava se to da se tako izgubi. Nije smak sveta, da igrate cesce uvroligu znali bi. Salu na stranu. imate dobar tim i eto vas mozda i dalje od top 16. Samo manje suza molim.

Luka

pre 9 godina

Sudjenje i više nego sramotno..Kakvi silni faulovi Cirbesa i Kalinića u napadu ? Kakvi koraci Lazića ? Ovu utakmicu pobedile su sudije.Neujednacen kriterijum sudjenja... Loša odbrana u prvom poluvremenu... Sve u svemu Dangubić, Jenkins, Tejic bolje i da nisu ulazili. Mnogo skupljena odbrana oko reketa a i retardi bi pogodili one suteve znači ostavili su slobodne suteve litvancima ..

veliki strumf

pre 9 godina

Mlitav pocetak. Za 4 minuta 4 izgubljene lopte, 2 promasena bacanja, srlja se, lopta ne kruzi u napadu, igra se iskljucivo individu, Bobija uopste ne koristimo. Kalina nekako potpuno van igre. Oni vec cetiri trojke ubacise, krenuo ih sut. 4/5 za 3, 6 razlike, spolja jako slabo branimo.

Buki

pre 9 godina

Smenjujte Radonju dok nije kasno covek jednostavno nezna ovakav protivnik se jednostavno mora dobiti covek nikad nije dobio neizvesnu zavrsnicu.

Bodibond

pre 9 godina

Grobari izvolte, zezajte nas izgubili smo od Neptunasa, ko je kriv svi znamo, nista jos nije gotovo. Valensiju mozemo da iznenadimo, Laboral mora obe, Neptunas kod kuce to je 5 komada i last top 16!!!

Pera Trta

pre 9 godina

Mislim, dobio vas litvanski tim bez i jednog reprezentativca sa jednim jedinim strancem. Deder Covicu kupuj jos jedan tim reprezentativaca, malo vam je ovo.

KRKAm Cedevitu

pre 9 godina

Izgubili smo zbog sopstvenih glupih gresaka, sami smo krivi. Kalinic promasi ulaz, cist zicer, pa Jovic gubi loptu bezveze itd. No dobro nista nije gotovo, ako dobijemo Valensiju sledeceg cetvrtka TOP 16 je i dalje u igri!

daca

pre 9 godina

zvezda je bolja kalenica su odrale sudije!!!! sve su to odlicni igraci,ne bi bi bio kalina i jovic u reprezentaciji.ja sam po struci trener i poznajem te momke, odlucni su ljudi i igraci sa ogromnim kapacitetom.sezona je tek pocela videcete kako bude odmicala bice nosioci igre. nista strasno za ovaj poraz, u areni ima svaka ekipa da padne.

Dubinsky

pre 9 godina

Juce na poraz Partizana preko 400 komentara, danas na poraz zvezde trenutno oko 120, a sumnjam da ce preci 250, toliko o kompleksima i ko ostavlja komentare na suparnickim vestima.

Neptunas SILAAAA

pre 9 godina

Hvala ti boze sto sam Zvezdas veceras nema nista lepse nego videti milione licna nasmejana i srecna posle nove Zvezdine pobede!!!

IDEMooo…oo
(Asteras Sila, 23. oktobar 2014 18:18)


Da uvek pobedjuje favorit niko ne bi ni igrao. Papirni favoriti osvajaju papirne trofeje a to mi lici na vas!

dragavej

pre 9 godina

Jaka Blazic igra kao da je na prozaku...trci kao lud po celom terenu bez ikakve ideje...ako budu vadili krv posle utakmice padamo na doping-kontroli....

Dexim

pre 9 godina

Joooj zvezdo,Jooooj sta ruradi Neptun sila Joooj (Narikace, 23. oktobar 2014 20:08) Zahvaljujemo se na glasu.

Ahahahahahahaha, jeste vi svesni od kakvih indijanaca ste izgubili, ahahahahah. Ljudi vas dobili sutevima sa centra. Sta li mislite, cemu li se nadate, ahahahahah (zvezda jooooj, 23. oktobar 2014 20:07)

Ko se to nama javlja? mukice nemaju cemu da se raduju pa evo kako....

Mare- Nis

pre 9 godina

Navijam za PARTIZAN ali mi je zao zbog vecerasnjeg poraza zvezde. Ima sasvim solidnu ekipu ali definitivno im je trener najslabija karika. Sa nekim zvucnijim trenerom mogli bi da naprave nesto vise,ovako-mrka kapa.

ĐS

pre 9 godina

Počelo je kao u Areni, samo su uloge zamenjene.. Nekako smo mlaki, dok su oni baš tvrdi i čvrsti u odbrani. Nemamo lakoću u napadu, ali tek je 9-7..

goran

pre 9 godina

Ranking igraca posle dve utakmice:
Wili 45
Bobi 38
Luka i Jaka 31
Osim njih jedino jos Kalina preko 10, +13, ostali
Laza 7
Danguba 6
Jovic 3
Jenkins i Cirbes po 1
Tejic -1
Potrebna jos jedna 4 umesto Tejica, Jenkins, Cirbes, Jovic i Danguba moraju da pocnu da igraju na puno visem nivou, ovo je bas lose.

N-E-O

pre 9 godina

Zvezda je veceras pobedila sama sebe....Prvo poluvreme ne treba komentarisati sve sto je Neptunas sutnuo sve je uslo...Drugo poluvreme smo se vratili ali onoliko gresaka je previse blazic 3puta,jovic gubi loptu kos i faul,kalinic masi zicer lazic masi zicer previse gresaka za Evroligu....Ok je 1-1 ali mogli smo da budemo bez poraza.....

wer

pre 9 godina

sad cete verovatno sve da svalite na radonju, a do juce je bio heroj..
zavezite vec jednom i pustite ih da igraju, ove godine uopste niste rdjavi

vekic

pre 9 godina

kosarka jeste sport u kojem je cilj izgubiti sa manje od trideset razlike...jedne godine nam je trebala ppbeda protiv ritasa od 30razlike mi smo pobefili sa 37

Vlada

pre 9 godina

Radonjić zadnji napad na 3 sekunde crta akciju na Wiliamsa da šutira za tri.Neverovatno.Wiliams je veoma nepouzdan šuter za tri poena.Da se igralo na 2 poena da smo izborili produžetke, razbili bi ih.Oni su bili potpuno izgubljeni u drugom poluvremenu i bez glavnih igrača.Kalinić očajan, ne može ništa da pogodi, poklanja im faulove za slobodna bacanja..Očaj!Sudjenje katastrofalno!

bambus

pre 9 godina

Blazic je upropastio mec sa tri izgubljene lopte u finisu utakmice kada je trebalo da povedemo(sto je pre svega greska trenera negoli njegova greska jer mu je dozvolio da on organizuje napade, a ne plej tj. Vilijams) i to je glavni utisak posle ovog meca, bilo kako bilo u revansu u beogradskoj areni, kada se nas tim bude jos bolje uigrao Litvanci neci imati nikakve sanse za novom pobedom, a da i jos ovo Radonja odlazi!

zoran ivkovic

pre 9 godina

nisam gledao prvo poluvreme .u drugom se videlo da je zvezda bolji tim .tacno je to da je radonja osrednji trener .tacno i da je kalina prevara od igraca .tacno i da dzenkis igra uzasno .ali budimo realni veceras su sudije odrale zvezdu .nepostojeci fauli kalinica,faul na jovicu, u udvajanju.faul na dzenkinsu kod ulaza,faul na blazicu ..koraci lazica u kontri .strasno .veceras da je igrao san antonio uz ovakvo sudjenje bi izgubio i greg popovic ...za mene je zvezda bolji tim i veceras nije pobedila samo zahvaljujuci sudijama ...

ex

pre 9 godina

steta sto nismo napravili brejk aki realno kako smo odigrali lose veci dio utakmice nismo ni zasluzili.MW dobar Lazic i Jaka solidni ....ostali moraju bolje.Idemo dalje u nedelju je tesko gostovanje u Zadru...podrska ekipi

Stella

pre 9 godina

Nema veze, idemo dalje, pa dokle doguramo. Falilo je ekipi svezine, put i nehumani uslovi tamo su uzeli danak. Previse gresaka pre svih Kalinica i Blazica

gde si Batko da kukas a imate vece procente suta za 3 na kraju utakmice

pre 9 godina

Dobili Galatasaraj koji se raspada zbog neisplacivanja plata i odmah poleteli, a onda im litvanski gigant, nikad-cuo-za-njega Neptunas uterao mucki... xaxaxa

A kad nam dodje Muric a tek macvan

pre 9 godina

KRKAM i pijem CEDEVITU dok gledam BANVIT I RITAS ! A sta ćemo sa OLIMPIJOM ? A nema veze vazno da je izgubio jedini predstavnik u EVROLIGI.

Znao sam

pre 9 godina

@ "Suđenje više nego sramotno"... bravo za ovo, pa ti si genija.
(Svi su protiv stuba SRB, 23. oktobar 2014 20:19)

Trebalo je da navlače više, naviklo to!

Mirko

pre 9 godina

Mislim da je ovo moralo da se dobije, jer smo kvalitetniji, iako je njihov teren, iako su odigrali srčano i odlično u odbrani i napadu i imali odličan procenat šuta za tri. Ono što je presudilo je naša nezagrejanost i nedostatak treninga i pripreme pre meča. Bilo je veoma očigledno. Kada smo se zagrejali, nadoknadili smo razliku i igrali egal. Malo sreće litvanaca, i jedna-dve naše greške su presudili.
Ipak, opet kažem ovo je moralo da se dobije i biće nam kasnije mnogo teže da dobijemo bilo šta na strani.

Nije mi jasno zašto je brat Radonja toliko insistirao na Laziću (znam za odbrambeni rejting koji ima kod njega ali..), Luka takoreći nije ni igrao a falio nam je jer su nas razbijali su nas i pod košem i trojkama, što je njegova specijalnost.
Malo je i kasnio sa prekidom njihove serije, kao i obično.
Po treći put - ovo je moralo da se dobije, ako hoćemo da idemo dalje.

drvobradi

pre 9 godina

Vilijams je doktor košarke za ostale Zvezdine igrače od kojih su možda 2jica kompletni košarkaši. Ostali kao da su pokupljeni sa basketa. Sto je najgore ljudi ni ne vide gde greše, pa da rade na tome.

мкг

pre 9 godina

Синоћ тражите смену Вујошевића, на први пораз тражите смену Радоњића, колико још ствари треба да вам се испуни да би били задовољни? Исти никови, исти коментари, само промењено презиме тренера. Благо вама, ви никада нећете погрешити, тастатура је ту, интернет трпи и најгоре ментално силовање, хвалите или кудите онда кад је најлакше, када се зна резултат. Покажите бар мало поштовања за залагање и труд који никада и низашта нисте уложили.

glavonjic

pre 9 godina

Dok nam je Radonjic trener,nema napretka...
Covek nezna da postavi odbranu ni protiv prosecne ekipe kao sto je ova veceras. Da ne pricam o psiholoskoj pripremi...
Jos jedna stvar...pod hitno jednog beka zameniti sa jednik kvalitetnim centrom...Bobi nema adekvatnu zamenu,a ocigledno je da ne moze da izdrzi ovaj tempo

Rade

pre 9 godina

Komšije,žao mi je iskreno za poraz,sada vidite kako je glup osečaj,kada bezveze izgubiš utakmicu.Bili ste bolji, ali bez odbrane nema napada,previše trojki ste kasirali,Valenciu dobijate sigurno.

kris

pre 9 godina

Neki dan kad su svi u ushićenom stanju tražili San Antonio da s njima igramo,ja sam upozoravao na mnogo manjkavosti u našoj igri i dobio 150 minusa.Valjda će bar nekima biti jasno o čemu sam tada govorio.Ovaj Neptunas više nikoga neće pobediti u grupi,jer su prosečna ekipa,čak ni to.Ali mi smo gori,čak bi rekao gluplji.Kod 69:69 kreće tolika količina gluposti da je nepojmljivo da profesionalni igrači mogu u serijama to raditi.I nije Radonjić kriv što Blažiću uzimaju tri žive lopte,i Joviću i Dangubiću,ili što Dženkins i Kalinić nisu u stanju pogoditi čistu kontru.Ovde govorimo o 10-tak poena,sasvim dovoljno za laku pobedu.Ovim je ionako nerealni san o top 16 definitivno završen.

niki

pre 9 godina

skoro nisam gledao utakmicu gde sam se vise iznervirao, ocaj nad ocajima, jednom recju amaterizam u vecem delu utakmice!!! promaseno polaganje u kontri, koraci u cistoj kontri, izbacivanje lopte u aut pri vodjenju, otimanje lopti iz ruku i to u dva navrata i sve ovo kada se lomi rezultat, realno, nismo zasluzili pobedu jer smo bili jadni, iako ekipa kao sto je neptunas je prilicno jednolicna!!!

Nislija1989

pre 9 godina

Radonjicu odlazi! ti si izgubio utakmicu kad kod izjednacenja ne vracas Marjanovica i Vilijamsa nego pustas da povedu 7 pa ih tad vracas

Niks

pre 9 godina

Juce na poraz Partizana preko 400 komentara, danas na poraz zvezde trenutno oko 120, a sumnjam da ce preci 250, toliko o kompleksima i ko ostavlja komentare na suparnickim vestima. (Dubinsky, 23. oktobar 2014 19:59)

Trenutno je oko 350, ali ti ocigledno ne znas da brojis...

djc-xx

pre 9 godina

Kakav glup poraz... koji ide na dušu trenera koji se nije najbolje snalazio u prelommnim situacijama... a bogami i sudija koji su tako svirali, da sam imao utisak da bi poništili eventualni Zvezdin pobednički koš....

akcidroni

pre 9 godina

@Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajmo Zvezdo, 23. oktobar 2014 17:54)

- To malo p u "Partizan" ne pokazuje koliki si navijac Zvezde, vec samo koliki te kompleks puca. Tebe konkretno, bez generalizovanja navijaca.

Džoni

pre 9 godina

Ne sviđa mi se jer Radonjić sa Zvezdom nije dobio ni jednu utakmicu koja je bila na koš i to se ponavlja i ponavlja! Realno Zvezda je bolja od ovih jedno petnaestak poena u gostima ali toliko početničkih grešaka od naših bekova i toliko promašenih kontri i zicera skoro nije viđeno i opet pored svega je odlučila jedna lopta i može se reći zasluženo za njih iako su i sudije bile dosta aktivne ali tu ne treba tražiti alibi! Bojim se samo da će nas ovaj poraz skupo koštati kada se bude podvlačila crta ali šta da se radi! Biće valjda bolje. Napred Zvezda!

Објективни посматрал

pre 9 godina

Радоња,како дозвољаваш оволике грешке,знаш ли да казниш или избациш играча којем константно испадају лопте?Или ћеш се само бечити и причати како су бољи или како је хладан хотел.

nolle

pre 9 godina

idemo dalje,bolje bi bilo da smo pobedili alo sta sad,i porazi su sastavni deo igre moraju da se smanje greske i pre svega skok popravi,bice bolje imace i drugi ne planirane poraze i da ipak treba jos jedna dobra kombo cetvorka koja zatvara reket

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Neptunas je zvucno ime evropske kosarke, prekaljen tim :) ahhahah (sdadadada, 23. oktobar 2014 22:43)
aha, slazem se , jesi gledao partizan - Bešiktaš ?
(nanošenje duševnog bola..., 23. oktobar 2014 23:22)

Pa Bešiktaš je veliko ime,u Evropi poznato,za razliku od Neptunasa koga ni google ne može da iskopa

Atreides

pre 9 godina

Ovo je realnost sa Radonjicem.
Do sada je Zvezdu kostao 2 titule ABA lige,2 titule prvaka Srbije i 1 prolaz u 16 euro-lige....ove godine ce to sve otici za jos jednu cifru 3-3-2

Simic

pre 9 godina

Lako je sa ovakvim igracima dobijati Levski, raspalu Cibonu...u ovakvim utakmicama je potreban trener znalac...a mi ga definitivno nemamo. Ovaj Neptunas nece zabeleziti vise ni jednu pobedu u grupi do kraja. A nas ovaj poraz moze kostati Top 16.

Tyrion Lannister

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi... (emillio, 23. oktobar 2014 17:56)
A je l' grickas "Flipster" ?

Čačanin

pre 9 godina

Ovo je smešno na prvoj bitnoj, ne teškoj, utakmici jer ovi su smešna ekipa ma šta pričao Radonjić Zvezda ima 20 izubljenih lopti a hoćemo u 16 u Evroligi.Kad god smo se primakli na manje od 5 sledi ludilo u napadu izgubljena lopta, faul za 2 penala...Nisam neki ljubitelj Radonjića ali ne igra on svi time-out i su bili na vreme ali nisu dali rezultata, slaba igra većine pogotovu u odbrani.Gubimo utakmice već godinama na zaista glupe načine!?

Sasa

pre 9 godina

Blazic je upropastio mec sa tri izgubljene lopte u finisu utakmice kada je trebalo da povedemo(sto je pre svega greska trenera negoli njegova greska jer mu je dozvolio da on organizuje napade, a ne plej tj. Vilijams) i to je glavni utisak posle ovog meca, bilo kako bilo u revansu u beogradskoj areni, kada se nas tim bude jos bolje uigrao Litvanci neci imati nikakve sanse za novom pobedom, a da i jos ovo Radonja odlazi!
(bambus, 23. oktobar 2014 19:59)

Mislim da je to krucijalna stvar, necete biti sesti , nego peti.

Vasilije

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta neki pisu ovde,Luka Mitrovic najbolji igrac?Prosecan igrac i nista vise. Na danasnjem mecu je bio los,nista nije pogodio,lose gradio u skoku,lose igrao odbranu,glumio plejmejkera.

marko

pre 9 godina

Kada kazemo Litvanija i kosarka, mislimo na sut! I svako pisanje, hoce ih danas, i sporet da bace usao bi... Ne pije vodu! Ljdui svoju igru baziraju na sutu i to je to (na prosloj utakmici postigli 110p!!! Malo li je?)... Ko je nama kriv sto u sastavu imamo 10 "fizikalca" i 2 "sutera"... Dok oni imaju 10 igraac (visoki, niski, nebitno je) koji mogu da pogode iz svih pozicija! Mi imamo dominantnijeg igraca, i procitali su nas (zar je to bilo tesko?) kao bukvar da cemo naravno (kao sto i pokusavamo), da idemo samo na Bobija...

Ratko

pre 9 godina

Srecni kosevi uz gurku sudija i tako izgubis jako bitan mec za prolaz dalje. Bice svakome tesko na ovom gostovanju ne samo nama. Ali imali smo ih u rukama i onda Blazic gubi 2 lopte, Kalinic masi zicere, Jovic ne ume vola da ubode. Samo se bojim da nam poraz ne ostavi teze posledice, mora sto pre izadjemo iz ovoga i ne treba misliti o tome uopste. Vec imamo gostovanje u Zadar i docekujemo 2 u Euroligi kod kuce. Mozemo obe dobiti samo hladno i sada na Zadar svim silama.

Kum

pre 9 godina

Sipaju ljudi belu tehniku samo tako. Kladim se da bi i ovaj brkati deda, kojeg nonstop prikazuju, ubacio trojku da sutne. Ovo se skoro pa ne brani.

petarczv

pre 9 godina

Koliko je tesko postaviti igru protiv ovih indijanaca?!! Nemaju centra znaci igras coveka celu utakmicu a ne zonu ono sto njima najvise odgovara!!! Jao kako sam se prevario po treci cetvrti put da je naucio nesto ali ne on je jednostavno neznalica klasicna. Ili dovedite ozbiljnog trenera ili batalite price o ovropskoj zvezdi.

Goxy

pre 9 godina

Joooj zvezdo,Jooooj sta ruradi Neptun sila Joooj
(Narikace, 23. oktobar 2014 20:08)

Ne znam ko kuka, posto je juce Dulence rekao da su porodjajne muke ova sezona, ja bi cutao da sam na vasem mestu...Vi bi od ovog neputanasa pukli 35 razlike.

Vopi

pre 9 godina

E jbg sad smo sami sebi zakomplikovali zivot. Ovo nebi bilo strasno kad bi se sa ovima borili za prolaz medju 16,ali ove ce svi da oderu tako da ce biti ubedljivo zadnji u grupi. Bas bez veze smo izgubili jako bitne bodove. Sad sta je tu je izvolite pobediti Valensiju kuci.

saranovac

pre 9 godina

Idemo Delije,idemo momci samo hrabro do pobede koja ce nam mozda biti i presudna u borbi za top 16, ajde Markuse,ajde Bobi od vas dvojice najvise danas ocekujem ostatak ekipe da pogine na terenu i pobeda ce doci :-) ХРАБРО!

banja luka

pre 9 godina

Ne moze se imati ovoliko tehnickih gresaka, Kalinicu svaka cast za trud i borbenost ali ne moze se zicer masiti, mada ima i on pravo na losu utakmicu. Djenka je ocajan cijele sezone, ako se ne popravi dovidjenja. Jaka Blazic ocigledno ne zna kad treba da stane, ni na terenu ni na cesti. Ne moze se ovako u Evroligi, steta, jer su ovi klasicna trci i sutaj ekipa.

nikolabg

pre 9 godina

Opet sve po starom...Nemamo nijednu akciju,celo prvo poluvreme imaju otvorene trojke i ide ih sut a mi igramo zonu...Svaka cast Vilijamsu ,pa i Blazicu iako je upropastio sa onom izgubljenom loptom na kraju.Mnogo gresaka,izgubljenih lopti ,poslednje kontre nismo pogodili(zicer Dzenkinsov i Kalinic promasuje, sam kao duh)Jos jednom kao i mnogo puta se vidi da Dejan Radonjic mora da ode,jer ovakva igra ne lici ni na sta,sve se svodi na:ako nas ide individualno onda je ok ako ne mi nijednu akciju nemamo pa sta nam Bog da.I pored svega toga mi smo mogli lagano da pobedimo na kraju i preokrenemo...Velika ce biti steta ako ovakav tim Zvezde koji je mozda o najbolji u poslednjih 20 godina gde je svaka pozicija odlicno pokrivena i sa vrhunskim plejem Vilijamsom ,ne prodje u top 16 zbog ovakvog trenera i njegovog koncepta igre.RADONJICU NAPOLJE!!!

joca

pre 9 godina

Da mi je neko pre 5 godina rekao da ce Zvezda i Neptunas igrati mec Evrolige mislio bih da je lik pao s Marsa.Uhvati me neka zal kad se setim kako je Evroliga nekad bila jaka ali sve je jasno kad sada umesto jednog Montepaskija,Huventuda,Partizana,Benetona jedne Cibone,Lotomatike Evroligu igraju Neptunas,Sasari,Zvezda,Limoz,Bajern i ostala druzina iz kupa Lilijane Ronketi.

Ноле

pre 9 godina

Калинић нас је урнисао.Човек није у стању да погоди зицер.Нити да убаци оба бацања.Вилијамс и Јака су класа за све остале.Митровић такођер без учинка.

Thilmo

pre 9 godina

Obično kad jednu ekipu ovoliko hoće u jednom poluvremenu, šut apsolutno stane u drugom, nepisano pravilo.

Ali ovo su Litvanci...oni mogu ovako do sutra.

Teško do pobede, ali i ako gubimo neka barem razlika bude što manja.

Android GROBAR

pre 9 godina

Još ste vi zeleni, onu prvu ste dobili na dah, na atmosferu, i biće takva još jedna ili dve... Nedovoljno. Ovde svi kukaju na šut za 3 Neptunasa a Zvezda ima daleko bolji procenat, utakmica se igra četiri a ne dve četvrtine, ovi ništa nisu ubacili u druge dve pa vas dobijaju. "Ubio" vas Kalinić, a Bobinator je baš "izbobinirao". Ima potencijala al' ništa ne ide preko noći... Ima tu malo i straha od pobede, al' sve je to normalno za tako "mlade" evroligaške ekipe.

Bodibond

pre 9 godina

Idemooooo... da pokazemo kako se pobedjuje u EL u gostima i kako se cuva obraz sto se tice kos razlike !!!
AJDEEE IGRAJ I BORI SE AJDEEE SEVEROM ORI SE AJDEEEEE
DO POBEDE SA NAMA TI
****************************
AJDE IGRAJ I BORI SE AJDEEEEE
SEVEROM ORI SE AJDEEEEEEEE
DO POBEDE SA NAMA TI
****************************

d

pre 9 godina

ajde sto se ispucavaju i sto im svasta ulazi, ali zasto ulazimo u njihov ritam (kada udju u seriju, mi ubrzavamo igru, valjda da bi im dali sansu da pogode sto vise suteva, za sto krace vreme, ne znam) i kako je moguce da nas niza i atletski losija ekipa nadskoci. to su ozbiljne takticke greske.

Walter White

pre 9 godina

Sutiraju zato sto je odbrana suplja... Vecina suteva je bila otvorena, tako da ako se ne stegne u odbrani nema sta da se trazi u drugom poluvremenu...

Nikola

pre 9 godina

Od kad je Radonjic dosao za trenera vise ne navijam za Zvezdu ...
Ovoliko uloziti u tim i onda dovesti stranca bez nekog posebnog iskustva za trenera ....strasno....

milos

pre 9 godina

zvezdina grupa jako losa neptunas limitirana ekipa nisu za evroligu galatasaraj losiji nego prosle sezone valensija u rasulu kaha sve vise tone izgleda evroliga gubi na znacaju nije to vise to

Zulu

pre 9 godina

O kakvoj vi Evroligi pricate. Zvezda vec drugu sezonu u grupi u kojoj nijedan klub nije šampion svoje države.
(Gligorije, 23. oktobar 2014 23:24)

U pravu si! Igrom slučaja tu je bio prošlogodišnji prvak Evrope koji je grupo ne baš lako prošao. Stvarno laka grupa, nema šta.

nik sloter

pre 9 godina

Prvih pet komentara,kriv Radonjic,pa kriv Jaka,pa kriv Jovic,pa kriv Kalinic,zasto ne igra vise Djenka itd.Sve u stilu svih ovih godina,posle prvog poraza raspadate se i pucate.

Mikeli

pre 9 godina

Ovo sto zvezda igra ne vidjam ni u uzrastu do 10 godina. Prodaju lopte, mase zicere, prave glyupe faulove, ovo sto su sada odigrali je na nivou amaterizma.

cofi95

pre 9 godina

Radonjicu, ako imas malo morala u sebi, napusti Zvezdu. Ti, bre, igras zonu protiv trojkaske ekipe, kod svakog napada se forsira lopta pod kos, nema leprsavosti, nema taktike... Nista! Idi, covece, pusti nekog boljeg!

zvezda jooooj

pre 9 godina

Ahahahahahahaha, jeste vi svesni od kakvih indijanaca ste izgubili, ahahahahah. Ljudi vas dobili sutevima sa centra. Sta li mislite, cemu li se nadate, ahahahahah

Само за тебе,увек уз тебе

pre 9 godina

Вала бисмо могли неку и да добијемо у неизвесној завршници,али шта је ту је... Браво,момци! Идемо даље...

Urke

pre 9 godina

Citajuci komentare, pomislih da Neptunas sutira nesto poput Francuza na SP protiv nas (Batum).

Za 3 poena Neptunas 52 %, Zvezda 50%. Za dva poena Neptunas 50%, Zvezda 60%! Slobodna bacanja nisu ni imali, Zvezda 7-10.
Dakle, kakav sut, cak je Zvezda i bolja statisticki ukupno gledano. Plus i skokova vise.

Zvezdin problem su osvojene lopte (7-4 za ove) i izgubljene (6-13!!) Mnogo gresaka plus malo sudijske navlakuse. Ajd srecno!

Babin_zub

pre 9 godina

Ok, besan sam pa nisam objektivan... Ali definitivno je Marjanovic podbacio pod obrucima, Blazic krajnje glupo izgubio nekoliko lopti, Kalinic napravio 4-5 neoprostivih gresaka u napadu... Da ne spominjem onog centra nemca koji je debeli promasaj, zatim ove sezone indisponiranog Dzenkinsa... Ne znam... opet kazem besan sam i idem na pivo. Ipak vama zavisi plata od ovoga, meni ne. Ja samo volim Crvenu Zvezdu i nista vise.

Levo Krilo

pre 9 godina

Na ovim komentarima se ne javljaju zaista pravi navijaci Zvezde. Izgubili prvu tekmu u sezoni i popljuvase sve igrace i trenera najstrasnije.
Da je usla trojka Wiliamsa isli bi hvalospevi, ovako pljuvanje...

Srbija

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da niko nije nista rekao za to sto smo morali da idemo 300km do hale i sto su igraci bili u hotelu bez grejanja i trenirali u hali bez grejanja, sudija ocajan ali nije to razlog poraza razlog je to sto su oni pogadjali neverovatne stvari i sto smo mi na neiskustvo izgubili neke lopte kad se lomio rezultat

pixi10

pre 9 godina

Imamo trenera koji zapise pre utakmice u kojem minuti menja igraca. Da nije tako, zamenio bi Blazica kad smo svi videli da je umoran posle serije kojom nas je vratio u mec. Ovako, covek izgubi tri lopte i zbogom (Aca, 23. oktobar 2014 21:25) Da ga je izveo tada kad ti kazes, onda bi ovde pisao da je lud sto ga izvodi! Daj bre prekinite vise o treneru, 7-8 gresaka u zadnjoj cetvrtini ne bi napravili ni pioniri!

radonja mag

pre 9 godina

covek postavlja zonu ekipi koja ne moze da promasi trojku. on bi isto ovako vodio tim da ima 10 poena prednosti. dobijamo ovo u drugom ako ih radonja zbuni zonom ponovo

Nolan

pre 9 godina

Ovaj Neptunas igra kao ekipa iz bloka.
Kao da se znaju i igraju zajedno godinama, prosto i jednostavno dok Zvezda previše komplikuje.
Jača odbrana! Ajmo Zvezdo!

Bagzi

pre 9 godina

Zbog ovog poraza ne idemo u top 16. Zivi bili pavideli. Slazem se sa komentarira da je Radonja izgubio ovu utakmicu. Oni zasipaju trojkama a mi skupljamo pod kosem. Ne razumem.

Košarka je sport u kome je cilj da izgubite sa manje od 30 poena razlike.

pre 9 godina

Grobari, očekivali smo vas ovde. Nismo ni mislili da ćete ići na stadion.

cba

pre 9 godina

Druga godina za redom kako zvezda ne moze da se odbrani od suta za 3 poena. Radonjic ili da ubaci negog u strucni stab ko zna da se brani od suta ilgpg da lepo da otkaz, pa nek dodje neko drugi. Svaka ekipa koja iole zna da sutne za 3 je velika pretnja za nas.

Walter White

pre 9 godina

Neptunas prosecna ekipa, ispod nivoa evrolige... Zvezda danas amaterska! Radonjic isto! Da nije Vilijamsa, Zvezda ne bi bila ni 30% od ovoga sada... Velika sansa propustena, sada krecemo od nule... Bez dobre cetvorke, i to jako jako dobre nece biti ni ove godine top 16! To je realno po meni...

Crkvinac

pre 9 godina

Katastrofalno vodjenje utakmice od strane trenera, istorija se ponavlja opet gubimo neizvijesne zavrsnice u EL kao prosle godine Radonjic nista nije naucio iz prosle godine, bezbroj propustenih sansi u zadnjoj cetvrtini da se utakmica okrene u nasu korist.

Ljubisa livac

pre 9 godina

Ja ne verujeeem! Znaci aaaa! Nikad se vise nisam iznervirao oko utakmice. Ono je nemoguce sta oni ljudi rade, a i trener! Strasno, gube lopte, ispadaju im, kontre mase, prave 3 faula u napade zaredom. Kalinic i Jovic losi. Napadi sve na Bobija. Majstorije Vilijamsa, jedino sto vredi.

nb

pre 9 godina

Par stvari mi nije jasno. Sva ogranicenost Radonjiceve ogranicene ofanzivne igre je izasla na videlo.Prvo Williams mora da "ocarini" svaku loptu i u napadu i Blazic mogu da uzmu svaki sut. Da li je moguce da Dangubic ne moze da prenese loptu preko pola,nego mora Williams? Takodje kretanje u napadu je veoma lose i 2,a ponekad i tri igraca uopste ne ucestvuju u napadu,sto znaci da je protivnickoj odbrani olaksan posao. Takodje, jasno je da se veoma lose radi sa nasim igracima u mladjim kategorijama,posebno u sutu i driblingu.Forsira se samo igra u odbrani i timski ucinak.

veliki strumf

pre 9 godina

I da, nastavljamo po starom iz prosle sezone - nijedan poslednji napad u cetvrtini i na kraju utakmice nismo realizovali! Pa neverovatno da Radonjic 2 sezone ne moze jednu akciju da smisli! Zadnji sut nepotrebno isforsiran, bez bloka, bez icega, bez ideje. Najbitniji napad u sezoni mozda a igramo ga tako sto bacimo loptu Vilijamsu pa ako udje - usla je!

Batko

pre 9 godina

Radonjiću kad ću da ti vidim leđa?!
(SAŠA FRANKFURT, 23. oktobar 2014 18:31)

A sta je Radonjić kriv , kada iz odbrane "na čoveka" oni daju 9 trojki, a pola tih trojki "preko ruke" ?!! Uzimao je tajm-aute na vreme, pokusavao da ih seče, al džabe kada nas trpaju ko ludi. Da mole Boga da neće ovako šutirati drugo poluvreme i to je too

Moca

pre 9 godina

Poklonjena pobeda. Milion izgubljenih lopti i promasenih zicera, stara prica. Kalinic potpuno indisponiran i nervozan, celu utakmicu nije dao kos iz igre i promasio nekoliko zicera, a Radonjic ga uporno drzi na parketu.

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

5-8 trojke u prvoj! Cim prestane da ih s..e sut zavrsili su ! Ako Zvezda ove ne dobije zna se ko je kriv, radonja naravno!

NastyB

pre 9 godina

Kolika trenerska neznalica treba biti da igrača koji te rešeta trojkama ostavljaš konstantno samog bez "flaster" igrača. I koliko će Radonjiću trebati GODINA da smisli MAKAR JEDAN napad kojim se razbija zonska odbrana. Nije sramota pitati nekoga, recimo Dudu, Maljkovića, Robiju. Ma, dovoljno je uzeti NBA 2K igru i pogledati šeme napada koje tamo postoje. Ima toga i na internetu, strahovito lako je naći. Ali, Radonja je pametniji od Googla, njemu te gluposti nisu potrebne.
Čovek bi od sadašnjeg Klivlend anapravio ekipu koja bi ispala iz NBA lige. Ne može da se ispadne iz NBA lige? Radonja je tako nesposoban da bi bar u tome uspeo...

fles

pre 9 godina

ja ne razumem zasto dzenkins sve manje igra.....ne razumem forsiranje lazica i kalinica oni ocigledno nisu ovaj kalibar ,pricao sam celo leto da umesto kalinica dovesti keselja,sem vilijamsa niko od letosnjih pojacanja nije nista posebno to vazi i za nase reprezentativce. nama definitivno treba drugi trener nemam nista protiv radonjica ali ni on nije kalibar euroleague

veliki strumf

pre 9 godina

Jedva izjednacimo a onda Blazic 2 puta i Jovic u 3 napada izgube 3 lopte! A i sudije ne sude nista: nesportska na Jovicu i u kontri na Dzenkinsu minimum. Kalinic je promasio sve sto se ne moze promasiti, 10 zicera je imao, katastrofa ziva. I u odbrani isto takav. Neverovatno losa partija, neverovatno!

Mirko

pre 9 godina

kme kme kme kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 23. oktobar 2014 20:07)

Haha, pa nije li vam dosta kmečanja nad vašim uspesima ove sezone?

Dejan

pre 9 godina

Kakve gluposti prave igrači zvezde to je čudo, i ako izgube sami su krivi...
Neki igrači treba da se dozovu, a djenka ili da se popravi ili da ga menjaju...

Sigmund

pre 9 godina

Iskreno ako ove godine u nikada slabijoj grupi ne izborite top 16,bice sramota. Po ovome sto gledam, da vam nije Williamsa rekao bih da ste u nasem rangu kvaliteta.

Grobar

pre 9 godina

Realno gledano Radonjić je toliko loš trener da je to katastrofa! A tim Zvezde ove godine je prava "bombona", žali bože ozbiljnijeg trenera (Vujošević), čudo bi se napravilo u Evroligi, npr. četvrtfinale...

kralj

pre 9 godina

Pa ko je to nama izgubio?Ma nije moguce,pa kako se to desilo?Zar intergalakticki prvaci da izgube i to od tamo nekog Neptuna?Ahahahahahahaha,ahahahahahaha,who the fuck are you?Ahahahahahahahaha...Mi bar pucamo od poznatih timova a vi od ovih anonimusa.

NemanjaVac8

pre 9 godina

NemanjaVac8
Ajde ti za trenera San Antonia da menjas Grega Popovica
(Navijac iz fotelje, 23. oktobar 2014 19:39)
...
Neka to prepuštam tebi, pošto si pametniji.

Strucnjak

pre 9 godina

Je l' sad shvatate koliko Radonjic ne zna, ne moze i ne ume?...Za ovakav procenat suta je iskljucivo kriva pogresna postavka odbrane i nemastovitost naseg napada...Sve i da dobijemo on mora da ide.

bla bla bla

pre 9 godina

Vidim da su vec poceli sa komentarima "neptunas je mnogo bolji od lietvusa" "posle ovakvog smestaja bez grejanja bice dobro ako pobedimo" bla bla bla. Navijaci fmp-a ceo zivot kukaju.

pelezinjo

pre 9 godina

Samo sam čekao kad ce da krenu po Radonjiću. Nije da sam zaljubljen u njegov rad ali koliko grešaka smo napravili u ključnim momentima i da na kraju i nismo zaslužili pobedu.

ja

pre 9 godina

I pored toga sto je neptunas odigrao katastrofalno drugo poluvreme, nisu mogli vola da ubodu, i pored sudijske pomoci koju je zvezda telekom imala, sutnuli su 27 bacanja, naspram 13 protivnika, zvezda telekom je uspela da izgubi od ovih osrednjih litvanaca, kojih je Radnicki prosle godine dobio u Litvaniji. Malo je reci sramota...

Bojan

pre 9 godina

Treneru, jel' ima neka akcija da se pozove? Celu utakmicu? Celu proslu sezonu? Ili cemo samo individualno pa ko sta uradi i onda skakanje na klupi ako sudija ne svira? Dajte ljudi promenite ga vise pogubismo zivce...

dedica

pre 9 godina

UUU Radonja sad je vreme da se pokazes i zacepis usta kriticarima. Zaustavili su nam najbolje i sad se vidi koliko nam fali 5 igrac u reketu. Na ovoj utakmici Zirbes i Tejic su neupotrebljivi. Na www.carvinghistory.com/anketa3.php oni se i najlosije kotiraju. Ako nas Mwill i Jaka ne pokrenu gotovi smo. Ajde Radonja taktika

Milan

pre 9 godina

Utakmicu je izgubio Radonjic. Branjenjem zadnjeg napada a nepravljenjem faula petnaestak sekundi pre kraja kako bi imali dovoljno vremena za jedan dobar napad!!!

hahahahahahahahahahahahaha

pre 9 godina

Klaipedovanje na delu.Predgrađe je uvek bilo predgrađe.Zar je neko protiv evropskog velikana Neptunasa očekivao drugačiji ishod.

Blaza

pre 9 godina

Nista nije kriv Radonja.Imamo kontru 3na 1 a mi napravimo faul u napadu,Jaka gubi 2-3lopte,Lazic pravi korake na polaganje i to je to.Par odluka sudija na nasu stetu i poraz.Al nema veze,ovde ih dobijamo sa vecom razlikom a oni onako da pogadjuju vise nikad nece moci,izgubice sve redom.

blinkibile

pre 9 godina

Ubi se sama zvezda,jovic decko ne ume da prenese loptu, kalinic zicere promasuje, odbrana losa....Mogli su ovo lagano da dobiju, ovaj Neptunas ne zna gde tera

Novosadjanin.

pre 9 godina

Da li je moguce da smo naseli na.jedini nacin na koji mogu da nam naude... Ej 6 trojki za 8 minuta?????? Radonjicu ???? Pa samo tako mogu da igraju! Izadjite ispred linije!

Milan

pre 9 godina

@ (veliki strumf, 23. oktobar 2014 18:21)

Sine je l' imas ti nekog u kuci pa da komentarisete utakmicu? Ovo u zivotu nisam video, da neko gleda utakmicu i ne ispusta tastaturu iz ruke. Jak si mi ti navijac.

Werp690

pre 9 godina

Na 5 minuta do kraja Kalinic ne pogadja dva zicera,Wilijams forsira za tri,kradu nam dve lopte,ne moze se ovako pobediti mec EL..Zvezda ne moze da pobedi krajnje prosecnu ekipu...Dejane odlazi!

Pera Trta

pre 9 godina

Hala ista i jednima i drugima a hotel je uprava izabrala njojzi hvala.
Pasce njima sut za 3 ispod 50% u drugom poluvremenu ali diva ovo ne moze da dobije. Radonja ponovo ima onaj izgubljeni pogled. Sta sad kad Vilijams i Marjanovic dadose samo 20 poena za poluvreme a rukometna odbrana ne pomaze protiv brzih sutera?

Vec vidjeno

pre 9 godina

Ispade Zvezda! Najgore od svega je to sto je i Neptunas prakticno zavrsio takmicenje jer ce ovo biti njihova jedina pobeda u EL. Uvek sam govorio da se trofeji osvajaju pobedama u tzv. malimk utakmicama, protiv autsajdera.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Sve je rekao komentator u večerašnjem pregledu EL - "Duel novajlija u ovom takmičenju završen je istorijskom, prvom evroligaškom pobedom Neptunasa."

utisak nedelje b92!!!

pre 9 godina

anulirali smo pobedu kod kuce protiv galate. njih ce svako da dobije tamo, ovo ce im biti jedina pobeda, losiji tim u euroleague nisam video. upali smo u problemu..

Delija

pre 9 godina

Radonjic je strucnjak kao moja baba, ne mogu da verujem zasto nije pravio foul na zadnjem napadu ovih bar na jedno 10 sekundi pre kraja i da udje u penal zavrsnicu

vUcA

pre 9 godina

Nisam hteo da kritikujem i ako sam video velike nedostatke u igri CZV i tokom ubedljivih pobeda. Necu to ciniti ni sada, ali pozivam na razum upravu CZV i pitanje trenera.

zvezdas 91

pre 9 godina

ma ja sam ponosan na ove momke,pa oni su izgubili kosem razlike a prilicno su imali losih trenutaka. vidimo se cetvrtak u areni,bas bas bitna utakmica.

v

pre 9 godina

Nisam pljuvac,ali ovo nam je bila savrsena sansa za pobedu.Ne mogu da se ne iznerviram kad stignemo rezultat,i onda Jaka gubi lopte,Jovic gubi lopte,Lazic pravi KORAKE,gubimo loptu pri izvodjenju i izgubimo utakmicu.Ne izgleda ovo lose,imam veru u tim,ali sumnjam da cemo na gostovanjima u EL ove godine dobijati ovakve sanse za pobedu.Ovo se moralo dobiti.Zvezda!

konto

pre 9 godina

Neće ovo biti nimalo lako, nemojte se zavaravati, Litvanci i to još kući... Mora Zvezda odigrati najbolje što može! Igraju dobru odbranu i još kad ih krenu trojke, nisu naivni uopšte.

Bodibond

pre 9 godina

Dobijamo ovo, ovo sto su pogodili u prvom pol. to im je. Pa ovi i protiv Majamija s ovakvim sutem bi vodili 15 razlike na poluvremenu.

limeni

pre 9 godina

Oni su stali u finisu utakmice i glavni razlog poraza su dva promasaja Kalinica u kontri 3 na 2 i oni koraci Lazica u kontri! Naravno i 5 bacanja promasenih u poslednja 3 minuta! prosto oni su bili na tacni ali ne vredi kad u tranziciji koja je nase oruzje promaseujemo zicere! Nema tu Radonjiceve krivice, pa nije on isao u kontru vec reprezentativci! Idemo dalje

Observer

pre 9 godina

Imamo lošeg trenera, to je ratlog poraza. Nije mi jasno kako ne zna da izvede igrača u trenucima kada je očigledno da ovaj greši previše.

Zucko grobar

pre 9 godina

Ovakve poraze na jednu loptu,imao je Partizan mnogo puta u evroligi od jakih i nepoznatih timova. Pa su se navijaci zvezde smejali! E pa, gospoda draga karma je cudo!

Vasilije

pre 9 godina

Mada uglavnom ne pisem komentare i one koje napisem iz nepoznatog razloga mi nikada ne objave moram da napisem komentar za sinocnu utakmicu. Izgubili smo iskljucivo zbog trenera, da je bio neko bolji dobili bi ovu utakmicu ladno sa 10-ak razlike, sto kaze jedan moj drug da je sut relativna stvar i Neptunasu je stao, mada i Zvezda nije imala los sut za 3 poena, ali odsustvo bilo kakve akcije (pa ako vec ne zna nesto da izmisli nek pogleda od drugih trenera). Zvezda kad Marjanovic nije na parketu bi trebalo da igra napad od 15s i posto ima relativno mnogo igraca u rotaciji bi ritmom trebala da melje rivale pogotov su eksplozivni Kalinic i Blazic uvek mogu da probiju rivala i igra na kontre i polukontre bi lezala Zvezdi. Stranci osim Vijamsa (za koga mogu reci da se preuvelicava njegovo kosarkasko umece) ispod proseka. Cirbes koga su kovali u zvezde kad je dolazio ocajan (mnogo bolje resenje da je ostao Radenovic ili cak Katic).Dzenkinsa se trebalo otarasiti i dovesti nekog drugog razmisliti da se raskine ugovor i dovesti Cvetkovica. Inace kod Radonjica me jos nervira sto ne koristi igrace tako da pokusa da slomi ritam, varijante sa 2 pleja, bez klasicne 5... Zadnji napad na 3.2 s se morao igrati na 2 poena. Lopta trebala ici ili na Marjanovica ili da nekom Boban napravi blok, ono sto je Ardonja smislio se daje jednom od deset bez bloka, neizgradjen sut na silu kao i cela Radonjina kosarka. Na kraju mislim da Zvezdin tim ima najvecu energiju i snagu jos od raspada Jugoslavije.

fles

pre 9 godina

ja ne razumem zasto dzenkins sve manje igra.....ne razumem forsiranje lazica i kalinica oni ocigledno nisu ovaj kalibar ,pricao sam celo leto da umesto kalinica dovesti keselja,sem vilijamsa niko od letosnjih pojacanja nije nista posebno to vazi i za nase reprezentativce. nama definitivno treba drugi trener nemam nista protiv radonjica ali ni on nije kalibar euroleague

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko promasenih penala, koliko pronasenih zicera, koliko neiskoriscenih kontri, koliko izgubljenih lopti... Jaka je u 4/4 u prenosu lopte izgubio 4, Kalinic je promasio ono sto i baba ne bi, uz to je pravio nebulozne faulove kad smo bili u bonusu. U zadnjoj cetvrtini penale su promasili Kalinic 3, Bobi 2, ocajni Luka na kraju. I izgubimo na ovako tragican nacin. Da smo dobili top16 bi bio blizu, ovako je mnogo daleko. Sad su realne sanse da izgubimo i u Zadru i od Valensije kuci.

anonymous

pre 9 godina

Zvezda je sama sebe pobedila. Izgubili su zbog mnogo izgubljenih lopti, srljanja, nerezonskih suteva i brzopletosti. A ako cemo iskreno do kraja ni sudjenje nije bilo posteno, pa Zvezda nije dobila nijedan faul kos.

fles

pre 9 godina

kada sam reako pre sezone da sa kalinicem jovicem i dangubicem nemamo sta u ervoligi da trazimo vi ste mi svi lupali minuse e sad sakupite sve sto su vcrs uradili ovi igraci pa presudite.pored slobodnih mekejleba i keselja mi dovodimo poluigrace

Laik

pre 9 godina

Srbija je zemlja gde svaki stanovnik bi mogao da bude selektor u fudbalu ili kosarci.Svi sve znaju.Znaju sta treba barniti, kakva taktika itd

veliki strumf

pre 9 godina

Ove mora da stane sut pre ili kasnije. Da su ovakvi suteri kao sto su sutirali u 1/4 igrali bi u boljem klubu i u reprezentaciji. Ovo nije realno.

zlotrov

pre 9 godina

kako mrzim ovu seljacku kosarku , kad ne znas sta ces sa loptom , pa sutiras samo trojke . i jos kad te krene , a ove je krenulo i to protiv nas . NIJE MI DOBRO !

vericane

pre 9 godina

Premor od ocajnog puta, hotelske sobe bez grejanja, plus voditelj koji kai da je navijao za Litvance a ne Srbe... Ali definitivno dok RADONJIC ne ode, ovako cemo vazda... Nego zna se zasto je tu gde jeste, i ko mu diktira postave, i ko mu daje direktive, naravno Nebojsa... Svi u klubu to znaju, ali mediji ne... Radonja je covek koji ni izjavu ne daje bez konsultacija... Volim Zvezdu, i idem na tekme, ali svaka pobeda je pobeda igraca, a ne trenera i njegovih zasluga... Na zalost teeeska nula na klupi

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ljudi sve je pod kontrolom,nema brige,Valensija će početi da dobija,to je sigurno,Olimpijakos je sigurica da prolazi,još samo neka Laboral i Galatasaraj nastave da pobedjuju svoje tekme i to je to,svi prolaze osim Plutona i crvenih

bordo - bijeli

pre 9 godina

Jeste vi dosadni sa trenerom, ovi što neke akcije pominju vjerovatno akciju ne mogu prepoznati ni da im se pusti u slow motion-u;
Da hoćete promjeniti trenera da shvatite kako limitiranu ekipu imate (2 vrhunska i 2-3 dobra igrača ne čine ekipu za eurolige).

Mikeli

pre 9 godina

Koliko mrzim ove divljačke ekipe kao što je Neptunas. Mi ovde nema čemu da se nadamo ako ovako nastave. Naša jedina šanse je u njihov ranom vodjstvu koje može da se stigne i onda se nadati njihovoj nervozi.

delija

pre 9 godina

Putujes skoro 20 sati,onda hladan hotel i dvorana.A onda te doceka kosraka koja je prava domacica.Trci i sutiraj. To je Litvanska kosarka.I ako ih krene nema povratka

BMX

pre 9 godina

Radonja odlazi!Zadnji napad Neptunasa on pusta umesto da pravimo faul i imamo ceo napad.Ovo ne bi uradio ni trener Beogradske zone.Strasno!

Zlatko

pre 9 godina

" Luka Mitrović je 28 sekundi pre kraja pogodio jedno od dva bacanja i izjednačio je na 81:81, ali usledio je srećan koš Vasilijusa 3,3 sekunde pre kraja za 83:81.

Vilijams je preuzeo odgovornost i šutirao iz teške pozicije, ali nije pogodio i Neptunas je ostvario pobedu."

Komentarisem na osnovu clanka. Moze li neko da mi objasni zbog cega se pri neresenom rezultatu na 28s do kraja brani napad? Pa ako im je sve ulazilo logicno je da ce da udje i taj poslednji sut. Primis kos u poslednjoj sekundi napada i ostaje ti samo 3s da nekom ludackom srecom pogodis za produzetak ili pobedu. Umesto toga, na 18s pravis faul. Ako protivnik pogodi oba, imas vremena da napravis napad. Ako protivnik promasi jedno, opet imas vremena, ali postoji sansa da ce i protivnik praviti faul. Drugim recima, na nereseno 28s pre kraja ne branis napad, vec ulazis u penal zavrsnicu. Pa ako se izgubi, izgubilo se zbog loseg izvodjenja bacanja, a nije se izgubilo primljenim kosem u poslednjoj sekundi napada na 3s do kraja. Pravis greske, celu utakmicu si u zaostatku, vracas se i onda poslednjih 28s kojima sve moze da se neutralise tako lako i glupo bacis. Prosle godine smo u direktnim duelima imali bolji skor od dve ekipe, ostvarili 4 pobede i nismo prosli dalje. Nadam se da nas ovi izgubljeni bodovi nece kostati u ukupnom plasmanu. Ne mogu reci imperativ, ali bilo bi dobro da se ovaj poraz nadoknadi bar jednom pobedom u naredne dve utakmice.

crni_redstar

pre 9 godina

bolje da nismo ni putovali toliko...sta reci,razocarenje veliko,okrenuti se aba ligi i to je to.ovde je sansa za top 16 izgubljena. i to sto igramo sa jednom cetvorkom ce tek ostaviti traga u narednom periodu. u svakom slucaju podrska i idemo dalje.

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta je trenera ovde ccccccc...ajde bre nije vas sramota, jel realno da neko da ovoliko trojki. Sedam igraca nam je dalo trojku. Koja malodusnost kod navijaca, ovaj kaze da odpustimo Vilijamsa, bog sa nama, zato nas Partizan dere.

neki tamo

pre 9 godina

steta, ova pobeda bi nam mnogo znacila pred rva naredna meca i igrali bi bar malo rasteecenije. ovako ce biti losa situacija ako lose i tu prodjemo, a nadam se da necemo. sve u svemu, glavu gore momci,imali ste tezak put i uslove tamo ali nema veze. idemo u nove pobede!

pajseri

pre 9 godina

Sinovi, kao muve bez glave. Ne zna se ko je "ludji" igraci ili trener koji treba da ih smiruje, a on skace pored terena kao oparen i pravi neke pokrete, gestikulacije, covek je prosto smesan. Zvezda gubi dobijenu utakmicu, lagano stize protivnika na 6,7 minuta do kraja 70-70, protivnika koji se uplasio pobede ne zna gde bije. I sta se desava, umesto lagano da privedu utakmicu kraju, Jaka gubi dava vezana napada loptu, a zatim Jovic svecano urucuje loptu protivniku za 2 plus 1, i ovi ponovo dobijaju vetar u ledja od nasih igraca.xD
Radonja je kralj, njemu se igra 5 na 5 svodi na igranje Vilijamsa dva na dva, ili jedan na jedan, eventualno da se neki put spusti lopta na Bobija, a ovi ostali su tu da bi igrali odbranu i isli na skok. xD
Svak cast momci na zelji i borbenosti, ali ne moze da se dobija svaka utakmica samo na tome, mora malo da se misli.

story

pre 9 godina

Zahvalimo se:Radonjicu,Dženkinsu,Cirbesu i Tejicu(da ode u Megu da bi igrao),a iz Mege u Zvezdu :trener Milojević,mali Jokić i Marelja u paketu,a ako je moguće zanemariti sujetu,onda i Miljenović.Pronaći i kupiti Mlađana koji je prošlu sezonu igrao za Radnički i ako je moguće Yarua iz prošlogodišnjeg tima Radničkog ili nekog sličnog.Naravno trebalo bi popričati s Nedovićem i njegovim menadžerom Ražnatovićem,da li je bolje za Nedovića da i ovu sezonu sedi na klupi u NBA ili da igra kao lider Evroligu,kao i njegov saigrač centar Kuzmić.Otpuštanjem jednih i kupovinom drugih,Zvezda bi ćak profitirala finansijski,s tim što bi Jokića trebalo potpisati na 3 g.kao i trenera Milojevića,Bobiju već sada produžiti ugovor na još jednu godinu,jer tek dovođenjem trenera Milojevića ,videćemo svi koliko je Bobi zaista moćan NBA potencijal,kao i Dangubić,Jokić,Marelja Miljenović,Kalinić,Mitrović...Vilijamsa takođe sada i odmah potpisati na još jednu godinu,jer to bi bilo finansijski i poslovno pravi bod.Zvezda s dobrim trenerom ima i ove godine šansu da uđe u top 8,a dogodine s istm timom to bi bilo fajnal for.Za to je neophodno napraviti sponzorski ugovor s npr Gaspromom,pa s Ideom,Fijatom,nekom bankom,i s još nekim stranim sponzorom!!!

cepaj

pre 9 godina

Koliko je domaćin dobro šutirao i koliku je pomoć sudija imao, -10 na poluvremenu uopšte nije bio loš rezultat za Zvezdu
Pocelo je pocelo...

Blaf

pre 9 godina

Idemo momci, ovo je samo jedna bitka u ovogodišnjoj borbi. Možete vi to, uz vas smo. Kako god da se završi idemo dalje jer imamo "još mnogo važnih utakmica".

tttttttttttt

pre 9 godina

Nije ni čudo što Zvezdini igrači nisu imali grijanje kad su igrači Neptunasa ubacili sve radjatore za tri poena.
(Radonja odlazi, 23. oktobar 2014 21:06)

Samim tim radijatori su prosli kroz obruc i ostali na parketu, tako da je neko od organizacije to morao da primeti i ponovo nasteluje to grejanje

Asteras Sila

pre 9 godina

Hvala ti boze sto sam Zvezdas veceras nema nista lepse nego videti milione licna nasmejana i srecna posle nove Zvezdine pobede!!!

IDEMoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Asteras Sila

pre 9 godina

Ceo sever sada
se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno

WE are very famous club we are Red Star most important thing in my live.

l loves you comennn

Zigic19

pre 9 godina

Ovako, imam kratku i jasnu poruku ili bolje reci predlog svima koji su ikada gledali kosarku: NIKOLI KALINICU TREBA ZABRANITI DA SE IKADA VISE BAVI KOSARKOM... I posle zasto nam odlaze crnci vec u decembru ili najdalje martu, pa sta da radi covek( Vilijams ) kad igra sa jednim ovakvim imbecilom koji promasi 3 polaganja i napravi 4 faula ZAREDOM i to kako promasi ( da njihovi nemoraju ni da se trude vec odmah na bacanja ) i pritom kad se jednom domogne lopte pokusa da ne znam sta uradi sa slobodnog bacanja preko protivnickog centra, i potom nekako dosude faul i naravno promasi bacanja. I taj lik trenira CEO ZIVOT kosarku. Pa dajte ljudi ne znam vise ni sta pisem koliko me je iznervirao..

goran

pre 9 godina

Ocajna igra, dobro je da nismo dobili jer bi bilo potpuno nezasluzeno. ovoliko greski, pa to je uzas. koliko moras da budes neinteligentan da litvance udvajas, stalno nesto pomazes, suzavas odbranu, a oni trpaju i trpaju trojke? jednostavno ocajan trener, ocajne izmene, ne znam sta vise reci o radonji, a opet ko bi dosao umesto njega. jenkins nas unistava i tek ce, danguba jedna od najvecih miskovih prevara, cirbes ocajan, bobi se nije ni probudio ta tekmu sudeci po frizuri, lazic nije odigrao lose, ali tri suluda pokusaja ulaza, kalinu nista nije htelo, wiliams u ovakvoj utakmici mora da igra 35 minuta, jaka kao krava koja daje dosta mleka ali na kraju sve prospe, kapiten da l je i igrao, nije se video osim onog 2plus1, jovic spor spor, nemamo igru kad je W van igee... uzas, ocaj... plasim se da ce nas ovo skupo kostati

Otisao top 16

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu od prvog do poslednjeg minuta i dojam je da je Crvena zvezda ovom utakmicom izgubila top 16.Presudila su Marjanoviceva promasena bacanja, svi znamo da on moze mnogo vise od 5/10, iako je utisak da je mozda Mitrovic veci krivac.Falili su Bobanovi poeni u nastavku, ali to je mozda i ocekivano jer je Zvezda igrala brze, a i agresivnije u odbrani.Poptuno nejasna zona u prvom poluvremenu.Ocekivalo se vise od Dzenkinsa i Mitrovica,Kalinic los po prvi put od pocetka sezone, Dangubic solidan mada mislim da se jos uvek trazi i da je previse impresioniran Evroligom.Lazic me prijatno iznenadio, Blazic sve bolji ove sezone, malo bode oci 5 izg lopti.Jovic, Cirbes i Tejic su morali vise.Vilijams odlican, mozda je u nekim trenucima preterivao sa sutem za 3, ali je za razliku od drugih evropskih Amerikanaca racionalan.Sve u svemu, tesko ce Zvezda do top 16, eventualno da se dobije Laboral i tamo i vamo, plus Neptunas i Valensija, mada mislim i da u bratskoj atmosferi imate sanse protiv Olimpmijakosa kod kuce naravno.Cuda ce se traziti u Atini, Valensiji i Istanbulu.Inace, navijam za Partizan i zelim Zvezdi da ode na F4 pre svega zato sto je to srpski klub.

Marjanovic protiv petorice kosarkasa (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014

pre 9 godina

Marjanovic protiv petorice kosarkasa (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014 http://youtu.be/JqIQ9o3BQLM

dzo

pre 9 godina

Moram da kazem kao neko ko samo voli kosarku - Zvezda sa Radonjicem tesko da ce uzeti neku ozbiljnu titulu. On je pristojan trener, ali nista vise od toga. Poslednjih sedam minuta ove utakmice sve govori - ima protivnika kome je stala trojka i ne moze vise ni bazen da pogodi, ima dominaciju u skoku i sta? Ne moze Zvezda da dva napada zaredom odigra mirno na neku akciju, na sablon. Nerezonski sutevi, tri zapucane kontre,ispadanje lopti...Pa Radonjicu su trebale dve trecine utakmice da se seti da odigra sa cetiri niska i jednim visokim igracem protiv tima koji ima samo sut izvana. Uglavnom za tri. I kada se konacno dosetio - opet povratak Marjanovica (potpuno neupotrebljivog protiv ovakvih timova kada im ide sut)i raspad sistema. Imas dva reprezentativca na pleju - srpskog i slovenackog i dobro placenog Amera i nemas nikakvu organizaciju napada?! E "svaka cast"! Ovo Neptunas je tim koji se prosto morao dobiti. O Dzenkinsu ne bih da trosim reci - dve godine svi cekaju da proigra. Ali, da se u zadnjim minutama odigra ovako traljavo...trenerov rukopis.

JocaBoca

pre 9 godina

Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.
(Ajmo Zvezdo, 23. oktobar 2014 17:54)

Samo neka si ti Partizan spomenuo :)
Trese, lupa, udara... kompleksno!

Luka

pre 9 godina

Voleo bih neko da mi kao kosarkaskom laiku da mi objasni zasto Radonja forsira ovu odbranu kad nas ubijaju sa trojkama?
(ZviZ, 23. oktobar 2014 18:21)

Bojim se da za to nećeš nigde naći objašnjenje. Igrati zonu i skupljati odbranu usko oko reketa protiv izrazito trojkaške ekipe koja nema centra ni četvorku za igru 1 na 1 - čisto samoubistvo.

Sjajne rampe Kalinica i Dangubica (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014

pre 9 godina

Sjajne rampe Kalinica i Dangubica (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014 http://youtu.be/nAvqkCF5Lnk

Nenad

pre 9 godina

Zvezda je izgubila zbog sopstvenih neverovatnih gluposti a ne zbog "fantasticnog suta Litvanaca" (koji gledajuci u celini uopste nije bio bolji od Zvezdinog).
Neptunas se posle vodjstva od 15 poena jednostavno "nudio" da izgubi ali Zvezdini igraci 4-5 puta nisu uspeli da poentiraju iz "ciste" kontre a "uspeli" su i da par lopti izgube pri ubacivanju lopte u igru ili u prevodjenju na protivnicku polovinu. Nadam se da nece biti previse komentara u vezi Radonjica ili sudijskih gresaka, ovakav tim je Zvezda MORALA da pobedi.

pan

pre 9 godina

Čitajući zajedljive komentare na račun Partizana ovih dana video sam da neki na svaka dva minuta ostavljaju komentar, pa sam pomislio da je to zbog mržnje prema Partizanu.
Ali, sad vidim da to rade i kad igra njihov tim.
Dakle, njih košarka uopšte ne zanima, vise za tastaturom i tipkaju reda radi,
ne zanimaju ih ni Partizan ni Zvezda ni košarka.
Kao neko ko je gledao celu utakmicu, mogu da kažem da je bio dobar meč, u prvom delu bolja košarka nego u drugom u kome je bilo dosta neshvatljivih grešaka na obe strane.
Dakle, dobra utakmica, Zvezda Telekom propustila dobru šansu da preokrene u trenucima u kojima domaći igrači u panici, jer su izgubili prednost, nisu znali šta raditi u napadu. U ovakvim finišima gost ima veliku psihološku prednost, ali to večeras nije bilo dovoljno.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Nista strasno.Jedna losa cetvrtina (druga)kumovala porazu. Matematika jasna. Dobijes od 6 kod kuce 5 ides dalje. Mozda i cetiri.Sada Zvezda igra dve kod kuce

d

pre 9 godina

kalinic u tripu da je lebron hames, baca neke poluhoroge sa 4m, pravi parade da brani sut za 3, poklanja bacanja... kada bi igrao srkomnije i racionalnije, kao u rep. svima bi bilo bolje. radonja u tripu da je greg popovic. u cistim situacijama izmislja neke taktike. npr. ne mogu da shvatim da u 4/4 vilijams sedi na klupi do 5 min pre kraja, dok jovic & co. 8 puta za redom gube loptu (od cega 4 puta na svojoj polovini), ukljucujuci i situaciku u kojoj muceni jovic u kontri 3:1 ne moze da odluci kome i kada da baci pas. ali nije on kriv, nego onaj ko ga drzi na parketu kao prvog pleja u takvim trenucima. da li bismo mi dobili npr. francusku u 1/2 da je sale u prelomnim trenucima stavio tea na klupu, a dao jovicu da pravi napade? naravno da ne.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Batko: a gde si ti video izrađenu akciju? Ide se na suvi kvalitet pojedinaca? A gde je ta čuvena obrana? Da li nekad vežbaju slobodna bacanja?! I eto izgubismo od ovih amatera! Šta bi sad trebali da se vadimo npr. protiv Valensije, Olimpijakosa?! Ovo večeras je nedopustivo!

zvezdash

pre 9 godina

Poraz je dosao na vreme.Zvuci paradoksalno,ali je bio i potreban.Neptunas ima tu igru na 3 poena,ali je to nedovoljno.Zvezda je ovu utakmicu i pored svega,drzala u egalu i lako je moglo otici na nasu stranu.Nisam bas bio potpuno ubedjen da cemo proci grupu,ali sam sada potpuno siguran.Zvezda ce pregaziti Neptunas u Beogradu i sve ostale.
Ovako se vracati iz minusa, parirati trojke, ponistiti minus i do kraja ostati borben,znak je velike ekipe.
Zvezdo,idemo dalje.Novo iskustvo,nova snaga.U pobede !

grobari kg

pre 9 godina

brukanje srpske kosarke...brukaju se milioneri kao mancester siti, cim predju granicu - patos... sto bi rekao njihov gazda tim bez rominga!

a di je trener?

pre 9 godina

Radonjicu kupi prnje i nestani. Jasno mi je da igraca nece,da ide iz greske u gesku (Kalinic) ali da ga trener drzi u igri i gleda kako upropascuje utakmicu,to ne mogu da shvatim. Nisi ti kalibar za Zvezdine ciljeve. p.s.utakmica se jos nije zavrsila.

zvezda jooooj

pre 9 godina

Ali kako!? A M-Vil carobnjak, a Djenka haubica, a Jaka Blazic jaka zvezda, a Kalina i Jova reprezentativci, a srpski zet Cirbes, a Bobinator (ovo je najjace, ne treba nikakav dodatak :D), a Laza the Glove, a mudrac DejO Radonja...!? Kako, kako!?

Ajmo Zvezdo

pre 9 godina

Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.

milos

pre 9 godina

zvezdina grupa jako losa neptunas limitirana ekipa nisu za evroligu galatasaraj losiji nego prosle sezone valensija u rasulu kaha sve vise tone izgleda evroliga gubi na znacaju nije to vise to

Mrmot

pre 9 godina

Ne gotivim Stefana Jovica, ali dovodjenje srebrnog srpskog reprezentativca da bi grejao klupu mi je skroz bezveze. Ako ovako bude nastavio, nece se naci na spisku reprezentativaca na EP 2016. u Francuskoj.

Luka

pre 9 godina

Sudjenje i više nego sramotno..Kakvi silni faulovi Cirbesa i Kalinića u napadu ? Kakvi koraci Lazića ? Ovu utakmicu pobedile su sudije.Neujednacen kriterijum sudjenja... Loša odbrana u prvom poluvremenu... Sve u svemu Dangubić, Jenkins, Tejic bolje i da nisu ulazili. Mnogo skupljena odbrana oko reketa a i retardi bi pogodili one suteve znači ostavili su slobodne suteve litvancima ..

Dubinsky

pre 9 godina

Juce na poraz Partizana preko 400 komentara, danas na poraz zvezde trenutno oko 120, a sumnjam da ce preci 250, toliko o kompleksima i ko ostavlja komentare na suparnickim vestima.

Znao sam

pre 9 godina

@ "Suđenje više nego sramotno"... bravo za ovo, pa ti si genija.
(Svi su protiv stuba SRB, 23. oktobar 2014 20:19)

Trebalo je da navlače više, naviklo to!

Vasilije

pre 9 godina

Ne mogu da verujem sta neki pisu ovde,Luka Mitrovic najbolji igrac?Prosecan igrac i nista vise. Na danasnjem mecu je bio los,nista nije pogodio,lose gradio u skoku,lose igrao odbranu,glumio plejmejkera.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Neptunas je zvucno ime evropske kosarke, prekaljen tim :) ahhahah (sdadadada, 23. oktobar 2014 22:43)
aha, slazem se , jesi gledao partizan - Bešiktaš ?
(nanošenje duševnog bola..., 23. oktobar 2014 23:22)

Pa Bešiktaš je veliko ime,u Evropi poznato,za razliku od Neptunasa koga ni google ne može da iskopa

gde si Batko da kukas a imate vece procente suta za 3 na kraju utakmice

pre 9 godina

Dobili Galatasaraj koji se raspada zbog neisplacivanja plata i odmah poleteli, a onda im litvanski gigant, nikad-cuo-za-njega Neptunas uterao mucki... xaxaxa

Pera Trta

pre 9 godina

Mislim, dobio vas litvanski tim bez i jednog reprezentativca sa jednim jedinim strancem. Deder Covicu kupuj jos jedan tim reprezentativaca, malo vam je ovo.

Dexim

pre 9 godina

Joooj zvezdo,Jooooj sta ruradi Neptun sila Joooj (Narikace, 23. oktobar 2014 20:08) Zahvaljujemo se na glasu.

Ahahahahahahaha, jeste vi svesni od kakvih indijanaca ste izgubili, ahahahahah. Ljudi vas dobili sutevima sa centra. Sta li mislite, cemu li se nadate, ahahahahah (zvezda jooooj, 23. oktobar 2014 20:07)

Ko se to nama javlja? mukice nemaju cemu da se raduju pa evo kako....

nanošenje duševnog bola...

pre 9 godina

Neptunas je zvucno ime evropske kosarke, prekaljen tim :) ahhahah (sdadadada, 23. oktobar 2014 22:43)
aha, slazem se , jesi gledao partizan - Bešiktaš ?

Sasa

pre 9 godina

Blazic je upropastio mec sa tri izgubljene lopte u finisu utakmice kada je trebalo da povedemo(sto je pre svega greska trenera negoli njegova greska jer mu je dozvolio da on organizuje napade, a ne plej tj. Vilijams) i to je glavni utisak posle ovog meca, bilo kako bilo u revansu u beogradskoj areni, kada se nas tim bude jos bolje uigrao Litvanci neci imati nikakve sanse za novom pobedom, a da i jos ovo Radonja odlazi!
(bambus, 23. oktobar 2014 19:59)

Mislim da je to krucijalna stvar, necete biti sesti , nego peti.

Bodibond

pre 9 godina

Idemooooo... da pokazemo kako se pobedjuje u EL u gostima i kako se cuva obraz sto se tice kos razlike !!!
AJDEEE IGRAJ I BORI SE AJDEEE SEVEROM ORI SE AJDEEEEE
DO POBEDE SA NAMA TI
****************************
AJDE IGRAJ I BORI SE AJDEEEEE
SEVEROM ORI SE AJDEEEEEEEE
DO POBEDE SA NAMA TI
****************************

Buki

pre 9 godina

Smenjujte Radonju dok nije kasno covek jednostavno nezna ovakav protivnik se jednostavno mora dobiti covek nikad nije dobio neizvesnu zavrsnicu.

A kad nam dodje Muric a tek macvan

pre 9 godina

KRKAM i pijem CEDEVITU dok gledam BANVIT I RITAS ! A sta ćemo sa OLIMPIJOM ? A nema veze vazno da je izgubio jedini predstavnik u EVROLIGI.

Sasa

pre 9 godina

Nemamo kvalitet za 16, kad te ovi indijanci dobiju tu nema dileme, Radonja da se ne ljubimo, realno. Koja je ovo utakmica koju si izgubio u zadnjem napadu?!

daca

pre 9 godina

zvezda je bolja kalenica su odrale sudije!!!! sve su to odlicni igraci,ne bi bi bio kalina i jovic u reprezentaciji.ja sam po struci trener i poznajem te momke, odlucni su ljudi i igraci sa ogromnim kapacitetom.sezona je tek pocela videcete kako bude odmicala bice nosioci igre. nista strasno za ovaj poraz, u areni ima svaka ekipa da padne.

Bodibond

pre 9 godina

Grobari izvolte, zezajte nas izgubili smo od Neptunasa, ko je kriv svi znamo, nista jos nije gotovo. Valensiju mozemo da iznenadimo, Laboral mora obe, Neptunas kod kuce to je 5 komada i last top 16!!!

Batko

pre 9 godina

Radonjiću kad ću da ti vidim leđa?!
(SAŠA FRANKFURT, 23. oktobar 2014 18:31)

A sta je Radonjić kriv , kada iz odbrane "na čoveka" oni daju 9 trojki, a pola tih trojki "preko ruke" ?!! Uzimao je tajm-aute na vreme, pokusavao da ih seče, al džabe kada nas trpaju ko ludi. Da mole Boga da neće ovako šutirati drugo poluvreme i to je too

Ivan kg

pre 9 godina

Moze Link ?
(Nemam sport klub, 23. oktobar 2014 17:50)

Brate, uzmi kablovsku po pola sa komsijom, to ti je po oko 500 kinti, a mozete i internet po pola i tako ces za cenu neta kog' sada placas imati i kablovsku.

zoran ivkovic

pre 9 godina

nisam gledao prvo poluvreme .u drugom se videlo da je zvezda bolji tim .tacno je to da je radonja osrednji trener .tacno i da je kalina prevara od igraca .tacno i da dzenkis igra uzasno .ali budimo realni veceras su sudije odrale zvezdu .nepostojeci fauli kalinica,faul na jovicu, u udvajanju.faul na dzenkinsu kod ulaza,faul na blazicu ..koraci lazica u kontri .strasno .veceras da je igrao san antonio uz ovakvo sudjenje bi izgubio i greg popovic ...za mene je zvezda bolji tim i veceras nije pobedila samo zahvaljujuci sudijama ...

NS

pre 9 godina

Glavu gore,biće bolje.Prvo poluvreme nas ubili trojkama,onda stvarno glupe greške,nije kriv Radonjić kad im ispadaju lopte ili sami pod košem promašuju.

glavonjic

pre 9 godina

Dok nam je Radonjic trener,nema napretka...
Covek nezna da postavi odbranu ni protiv prosecne ekipe kao sto je ova veceras. Da ne pricam o psiholoskoj pripremi...
Jos jedna stvar...pod hitno jednog beka zameniti sa jednik kvalitetnim centrom...Bobi nema adekvatnu zamenu,a ocigledno je da ne moze da izdrzi ovaj tempo

Neptunas SILAAAA

pre 9 godina

Hvala ti boze sto sam Zvezdas veceras nema nista lepse nego videti milione licna nasmejana i srecna posle nove Zvezdine pobede!!!

IDEMooo…oo
(Asteras Sila, 23. oktobar 2014 18:18)


Da uvek pobedjuje favorit niko ne bi ni igrao. Papirni favoriti osvajaju papirne trofeje a to mi lici na vas!

akcidroni

pre 9 godina

@Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ajmo Zvezdo, 23. oktobar 2014 17:54)

- To malo p u "Partizan" ne pokazuje koliki si navijac Zvezde, vec samo koliki te kompleks puca. Tebe konkretno, bez generalizovanja navijaca.

joca

pre 9 godina

Da mi je neko pre 5 godina rekao da ce Zvezda i Neptunas igrati mec Evrolige mislio bih da je lik pao s Marsa.Uhvati me neka zal kad se setim kako je Evroliga nekad bila jaka ali sve je jasno kad sada umesto jednog Montepaskija,Huventuda,Partizana,Benetona jedne Cibone,Lotomatike Evroligu igraju Neptunas,Sasari,Zvezda,Limoz,Bajern i ostala druzina iz kupa Lilijane Ronketi.

Srbija

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da niko nije nista rekao za to sto smo morali da idemo 300km do hale i sto su igraci bili u hotelu bez grejanja i trenirali u hali bez grejanja, sudija ocajan ali nije to razlog poraza razlog je to sto su oni pogadjali neverovatne stvari i sto smo mi na neiskustvo izgubili neke lopte kad se lomio rezultat

Menjam nick

pre 9 godina

"hotel i hala bez grejanja"
Koje malogradjanske fore ovih litvanaca..
Treba ih u borcu smestiti kad dodju u Beograd, pa preko pancevackog mosta da se klackaju do arene..

Asteras Sila

pre 9 godina

Ceo sever sada
se veseli crveno beli ajmo u napad zajedno

WE are very famous club we are Red Star most important thing in my live.

l loves you comennn

NemanjaVac8

pre 9 godina

Da li je moguće da Radonjić ne kapira da ne treba ništa da udvaja i da osnovni način odbrane bude čovek na na čoveka... Brani reket i skuplja u reketu a ovi čak i da je nema nikoga ispod koša traže igrač spolja da šutne trojku. Iz reketa posebno ako se odigra malo ozbiljnija odbrana Litvanci teško rešavaju situacije i daleko češće promašuju nego za 3. Ja sve razumem, ali da igrači stoje daleko protiv litvanskog tima je samoubistvo. Garantovano da odigra odbarnu čovek čoveka samo jednu četvrtinu Radonjić rešava ovu uakmicu. Dakle, bez konstantnog preuzimanja, bez prevelike filozofije u odbrani. Ovakav način igre protiv Litvanije i sa NBA igračima je neminovan poraz. Dokle više čuvanje vazduha Radonjiću genije...Da li je moguće da na kraju kajeva ništa značajno ne pokušava da promen u igri od početka do kraja. Kako je zacrtao da utakmica treba da izgleda pre početka, tako igra do kraja. Neke stvari prosto vređaju elementarnu inteligenciju i nemaju veze sa stručnošću.Ne mogu da verujem da ne primećuje da Litvanci kampuju sami na trojci a da njegovi pulene čuvaju sami sebe. Ne pogađaju Litvanci šuteve iz nekakvih kretnji, preko ruke isl... pogađaju 100% otvorene šuteve...pa stani uz igrača brate mili jel to toliko teško.

aca

pre 9 godina

Ja kao Grobar vam cestitam. Bez obzira na greske ,kojih je bilo pregrst, ovo biste dobili da vas sudije nisu iseckale. Ne zamerajte igracima i treneru na greskama. U EL je to normalno, prevelik je pritisak. Mozda prosle godine niste stigli da primetite, ali ove obratite paznju koliko u EL neke sitne sudijske odluke uticu na rezultat.Narocito u utakmicama koje odredjuju plasman u top16.

wer

pre 9 godina

sad cete verovatno sve da svalite na radonju, a do juce je bio heroj..
zavezite vec jednom i pustite ih da igraju, ove godine uopste niste rdjavi

zvezda jooooj

pre 9 godina

Ahahahahahahaha, jeste vi svesni od kakvih indijanaca ste izgubili, ahahahahah. Ljudi vas dobili sutevima sa centra. Sta li mislite, cemu li se nadate, ahahahahah

nik sloter

pre 9 godina

Prvih pet komentara,kriv Radonjic,pa kriv Jaka,pa kriv Jovic,pa kriv Kalinic,zasto ne igra vise Djenka itd.Sve u stilu svih ovih godina,posle prvog poraza raspadate se i pucate.

Vojkan

pre 9 godina

iskreno mi je zao sto ste izgubili,zelim vam mnogo uspeha dalje u toku takmicenje...navijam za Partizan telom i dusom ali mislim da je vreme da se podrzavamo u stranim takmicenjima...pozdrav i odh da gledam nase protiv Turaka!

story

pre 9 godina

Zahvalimo se:Radonjicu,Dženkinsu,Cirbesu i Tejicu(da ode u Megu da bi igrao),a iz Mege u Zvezdu :trener Milojević,mali Jokić i Marelja u paketu,a ako je moguće zanemariti sujetu,onda i Miljenović.Pronaći i kupiti Mlađana koji je prošlu sezonu igrao za Radnički i ako je moguće Yarua iz prošlogodišnjeg tima Radničkog ili nekog sličnog.Naravno trebalo bi popričati s Nedovićem i njegovim menadžerom Ražnatovićem,da li je bolje za Nedovića da i ovu sezonu sedi na klupi u NBA ili da igra kao lider Evroligu,kao i njegov saigrač centar Kuzmić.Otpuštanjem jednih i kupovinom drugih,Zvezda bi ćak profitirala finansijski,s tim što bi Jokića trebalo potpisati na 3 g.kao i trenera Milojevića,Bobiju već sada produžiti ugovor na još jednu godinu,jer tek dovođenjem trenera Milojevića ,videćemo svi koliko je Bobi zaista moćan NBA potencijal,kao i Dangubić,Jokić,Marelja Miljenović,Kalinić,Mitrović...Vilijamsa takođe sada i odmah potpisati na još jednu godinu,jer to bi bilo finansijski i poslovno pravi bod.Zvezda s dobrim trenerom ima i ove godine šansu da uđe u top 8,a dogodine s istm timom to bi bilo fajnal for.Za to je neophodno napraviti sponzorski ugovor s npr Gaspromom,pa s Ideom,Fijatom,nekom bankom,i s još nekim stranim sponzorom!!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Ljudi sve je pod kontrolom,nema brige,Valensija će početi da dobija,to je sigurno,Olimpijakos je sigurica da prolazi,još samo neka Laboral i Galatasaraj nastave da pobedjuju svoje tekme i to je to,svi prolaze osim Plutona i crvenih

Nislija1989

pre 9 godina

Radonjicu odlazi! ti si izgubio utakmicu kad kod izjednacenja ne vracas Marjanovica i Vilijamsa nego pustas da povedu 7 pa ih tad vracas

Goxy

pre 9 godina

Joooj zvezdo,Jooooj sta ruradi Neptun sila Joooj
(Narikace, 23. oktobar 2014 20:08)

Ne znam ko kuka, posto je juce Dulence rekao da su porodjajne muke ova sezona, ja bi cutao da sam na vasem mestu...Vi bi od ovog neputanasa pukli 35 razlike.

emillio

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi...

Rade Futog

pre 9 godina

Zvezda ima dva igraca ekstra klase, Bobana i Viliamsa. Ko zaustavi njihovu vezu, zaustavio je Zvezdu. Dzenkins u padu forme, Jaka je igrac za tranziciju nikako za pozicionu igru. Od ostalih igraca, svi graju dobru odbranu, ali ni jedan ne ume da napadne u igri jedan na jedan. Mali Mitrovic je daleko od klase u koju ga svrstavate. Protiv mege ga je isao sut, taj decko je prosecan momak, a nije vise ni toliko mlad. Kalinic je dobar prateci igrac, da skuplja lopte, istrcava kontre, a ne da bude izbor u pozicionom napadu. Jovic igra dobro odbranu i zna ko Xavi da doda loptu, limit. Od Dangubica nikad kosarkas, fizikalije ne ume da iskoristi.
Ovakvoj Zvezdi treba prvenstveno suter, ali i kvalitetna cetvorka, poput Macvana, koja ce kad je ekipa u zutoj minuti, kad protivnici procitaju vezu Boban-Viliams, preuzeti odgovornost. Naravno i pravi trener. To bi bila ekipa za Top 8 EL.

Vlada

pre 9 godina

Radonjić zadnji napad na 3 sekunde crta akciju na Wiliamsa da šutira za tri.Neverovatno.Wiliams je veoma nepouzdan šuter za tri poena.Da se igralo na 2 poena da smo izborili produžetke, razbili bi ih.Oni su bili potpuno izgubljeni u drugom poluvremenu i bez glavnih igrača.Kalinić očajan, ne može ništa da pogodi, poklanja im faulove za slobodna bacanja..Očaj!Sudjenje katastrofalno!

kralj

pre 9 godina

Pa ko je to nama izgubio?Ma nije moguce,pa kako se to desilo?Zar intergalakticki prvaci da izgube i to od tamo nekog Neptuna?Ahahahahahahaha,ahahahahahaha,who the fuck are you?Ahahahahahahahaha...Mi bar pucamo od poznatih timova a vi od ovih anonimusa.

Bodibond

pre 9 godina

Dobijamo ovo, ovo sto su pogodili u prvom pol. to im je. Pa ovi i protiv Majamija s ovakvim sutem bi vodili 15 razlike na poluvremenu.

Nikola

pre 9 godina

Od kad je Radonjic dosao za trenera vise ne navijam za Zvezdu ...
Ovoliko uloziti u tim i onda dovesti stranca bez nekog posebnog iskustva za trenera ....strasno....

Niks

pre 9 godina

Juce na poraz Partizana preko 400 komentara, danas na poraz zvezde trenutno oko 120, a sumnjam da ce preci 250, toliko o kompleksima i ko ostavlja komentare na suparnickim vestima. (Dubinsky, 23. oktobar 2014 19:59)

Trenutno je oko 350, ali ti ocigledno ne znas da brojis...

Aca

pre 9 godina

Imamo trenera koji zapise pre utakmice u kojem minuti menja igraca. Da nije tako, zamenio bi Blazica kad smo svi videli da je umoran posle serije kojom nas je vratio u mec. Ovako, covek izgubi tri lopte i zbogom

Mare- Nis

pre 9 godina

Navijam za PARTIZAN ali mi je zao zbog vecerasnjeg poraza zvezde. Ima sasvim solidnu ekipu ali definitivno im je trener najslabija karika. Sa nekim zvucnijim trenerom mogli bi da naprave nesto vise,ovako-mrka kapa.

Asteras Sila

pre 9 godina

Hvala ti boze sto sam Zvezdas veceras nema nista lepse nego videti milione licna nasmejana i srecna posle nove Zvezdine pobede!!!

IDEMoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

bambus

pre 9 godina

Blazic je upropastio mec sa tri izgubljene lopte u finisu utakmice kada je trebalo da povedemo(sto je pre svega greska trenera negoli njegova greska jer mu je dozvolio da on organizuje napade, a ne plej tj. Vilijams) i to je glavni utisak posle ovog meca, bilo kako bilo u revansu u beogradskoj areni, kada se nas tim bude jos bolje uigrao Litvanci neci imati nikakve sanse za novom pobedom, a da i jos ovo Radonja odlazi!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Sve je rekao komentator u večerašnjem pregledu EL - "Duel novajlija u ovom takmičenju završen je istorijskom, prvom evroligaškom pobedom Neptunasa."

kris

pre 9 godina

Neki dan kad su svi u ushićenom stanju tražili San Antonio da s njima igramo,ja sam upozoravao na mnogo manjkavosti u našoj igri i dobio 150 minusa.Valjda će bar nekima biti jasno o čemu sam tada govorio.Ovaj Neptunas više nikoga neće pobediti u grupi,jer su prosečna ekipa,čak ni to.Ali mi smo gori,čak bi rekao gluplji.Kod 69:69 kreće tolika količina gluposti da je nepojmljivo da profesionalni igrači mogu u serijama to raditi.I nije Radonjić kriv što Blažiću uzimaju tri žive lopte,i Joviću i Dangubiću,ili što Dženkins i Kalinić nisu u stanju pogoditi čistu kontru.Ovde govorimo o 10-tak poena,sasvim dovoljno za laku pobedu.Ovim je ionako nerealni san o top 16 definitivno završen.

uzt

pre 9 godina

4/4 nerešeno 71:71 oko 6min do kraja. Od ovog trenutka umesto da prelomi meč zvezda iz 3 čiste kontre daje 0pts, i gube tri poseda. Prvo Joviću otimaju živu loptu iz ruku na našo polovini i daju koš, pa Jaka kreće u napad i izbacuje loptu u aut. I treća situacija ono sa Jovićem i Vilijamsom kad neumeju da uruče loptu. Ko koga ovde zajebava? Kod prve kontre ide Vilijams 2 na tri kontra Vilijams maši poladanje i faul Kaline u napadu, druga kontra Kalinić ide sam ka košu oni ne prave faul, Kalina maši polaganje, i treća kontra Lazić ide sam i pravi korake. Da li je pritisak u pitanju ili čisto neznanje neznam. Kalina je imao veća kohones u finalu sa USA. I što je najgore ovi se non stop nude sa mašenjem bacanja al nevredi kad neeemaa igraaaaačaaaaa, nema ko da da zicer. Kakva radost gledati ih kada je gusto.

miki marakana

pre 9 godina

Samo da kazem da ubise nas trojke, zar svako mora tako protiv nas. Ali neka, ima pravde, stace i to. Nije to kosarka. A sto se tice toga da su nasi kosarkasi da bi dosli do Klaipedije isli preko Mosvke, pa Rige i onda od Rige 300 km autobusom, ko je to smislio taj je debil. Propozicije evrolige da klub unutar 100 km ima aerodrom, a vi koji kazete da nema, malo se raspitajte. Pored Klaipedije ima grad Palanga, i medjunarodni aerodrom Palanga, koji ima direktne letove za Oslo i jos par letova svaki dan. Mogli su direktno Norweign Air , Beg Oslo i Oslo Palanga, samo da je neko u Zvezdi malo razmisljao., a ne ovako cimao igrace bez potrebe. A za ovu kombinqciju znam, jer sam bio ove godine u Oslu, pa sam upoznat. Ali zar nema neko u Zvezdi da brine o tome, vec moram ja ovako da obavestavam naciju i moje zvezdase ?? veliki minus za ovo putovanje, izmoreni igraci bez potrebe.

drvobradi

pre 9 godina

Vilijams je doktor košarke za ostale Zvezdine igrače od kojih su možda 2jica kompletni košarkaši. Ostali kao da su pokupljeni sa basketa. Sto je najgore ljudi ni ne vide gde greše, pa da rade na tome.

Simic

pre 9 godina

Lako je sa ovakvim igracima dobijati Levski, raspalu Cibonu...u ovakvim utakmicama je potreban trener znalac...a mi ga definitivno nemamo. Ovaj Neptunas nece zabeleziti vise ni jednu pobedu u grupi do kraja. A nas ovaj poraz moze kostati Top 16.

petarczv

pre 9 godina

Koliko je tesko postaviti igru protiv ovih indijanaca?!! Nemaju centra znaci igras coveka celu utakmicu a ne zonu ono sto njima najvise odgovara!!! Jao kako sam se prevario po treci cetvrti put da je naucio nesto ali ne on je jednostavno neznalica klasicna. Ili dovedite ozbiljnog trenera ili batalite price o ovropskoj zvezdi.

Košarka je sport u kome je cilj da izgubite sa manje od 30 poena razlike.

pre 9 godina

Grobari, očekivali smo vas ovde. Nismo ni mislili da ćete ići na stadion.

Blaza

pre 9 godina

Nista nije kriv Radonja.Imamo kontru 3na 1 a mi napravimo faul u napadu,Jaka gubi 2-3lopte,Lazic pravi korake na polaganje i to je to.Par odluka sudija na nasu stetu i poraz.Al nema veze,ovde ih dobijamo sa vecom razlikom a oni onako da pogadjuju vise nikad nece moci,izgubice sve redom.

Nolan

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi...
(emillio, 23. oktobar 2014 17:56)

Komentar godine. Car.

Rade

pre 9 godina

Komšije,žao mi je iskreno za poraz,sada vidite kako je glup osečaj,kada bezveze izgubiš utakmicu.Bili ste bolji, ali bez odbrane nema napada,previše trojki ste kasirali,Valenciu dobijate sigurno.

saranovac

pre 9 godina

Idemo Delije,idemo momci samo hrabro do pobede koja ce nam mozda biti i presudna u borbi za top 16, ajde Markuse,ajde Bobi od vas dvojice najvise danas ocekujem ostatak ekipe da pogine na terenu i pobeda ce doci :-) ХРАБРО!

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

5-8 trojke u prvoj! Cim prestane da ih s..e sut zavrsili su ! Ako Zvezda ove ne dobije zna se ko je kriv, radonja naravno!

Ratko

pre 9 godina

Srecni kosevi uz gurku sudija i tako izgubis jako bitan mec za prolaz dalje. Bice svakome tesko na ovom gostovanju ne samo nama. Ali imali smo ih u rukama i onda Blazic gubi 2 lopte, Kalinic masi zicere, Jovic ne ume vola da ubode. Samo se bojim da nam poraz ne ostavi teze posledice, mora sto pre izadjemo iz ovoga i ne treba misliti o tome uopste. Vec imamo gostovanje u Zadar i docekujemo 2 u Euroligi kod kuce. Mozemo obe dobiti samo hladno i sada na Zadar svim silama.

hahahahahahahahahahahahaha

pre 9 godina

Klaipedovanje na delu.Predgrađe je uvek bilo predgrađe.Zar je neko protiv evropskog velikana Neptunasa očekivao drugačiji ishod.

ja

pre 9 godina

I pored toga sto je neptunas odigrao katastrofalno drugo poluvreme, nisu mogli vola da ubodu, i pored sudijske pomoci koju je zvezda telekom imala, sutnuli su 27 bacanja, naspram 13 protivnika, zvezda telekom je uspela da izgubi od ovih osrednjih litvanaca, kojih je Radnicki prosle godine dobio u Litvaniji. Malo je reci sramota...

мкг

pre 9 godina

Синоћ тражите смену Вујошевића, на први пораз тражите смену Радоњића, колико још ствари треба да вам се испуни да би били задовољни? Исти никови, исти коментари, само промењено презиме тренера. Благо вама, ви никада нећете погрешити, тастатура је ту, интернет трпи и најгоре ментално силовање, хвалите или кудите онда кад је најлакше, када се зна резултат. Покажите бар мало поштовања за залагање и труд који никада и низашта нисте уложили.

crni_redstar

pre 9 godina

bolje da nismo ni putovali toliko...sta reci,razocarenje veliko,okrenuti se aba ligi i to je to.ovde je sansa za top 16 izgubljena. i to sto igramo sa jednom cetvorkom ce tek ostaviti traga u narednom periodu. u svakom slucaju podrska i idemo dalje.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Nista strasno.Jedna losa cetvrtina (druga)kumovala porazu. Matematika jasna. Dobijes od 6 kod kuce 5 ides dalje. Mozda i cetiri.Sada Zvezda igra dve kod kuce

Stella

pre 9 godina

Nema veze, idemo dalje, pa dokle doguramo. Falilo je ekipi svezine, put i nehumani uslovi tamo su uzeli danak. Previse gresaka pre svih Kalinica i Blazica

goran

pre 9 godina

Ranking igraca posle dve utakmice:
Wili 45
Bobi 38
Luka i Jaka 31
Osim njih jedino jos Kalina preko 10, +13, ostali
Laza 7
Danguba 6
Jovic 3
Jenkins i Cirbes po 1
Tejic -1
Potrebna jos jedna 4 umesto Tejica, Jenkins, Cirbes, Jovic i Danguba moraju da pocnu da igraju na puno visem nivou, ovo je bas lose.

KRKAm Cedevitu

pre 9 godina

Izgubili smo zbog sopstvenih glupih gresaka, sami smo krivi. Kalinic promasi ulaz, cist zicer, pa Jovic gubi loptu bezveze itd. No dobro nista nije gotovo, ako dobijemo Valensiju sledeceg cetvrtka TOP 16 je i dalje u igri!

Partizanovac sam ali ne likujem

pre 9 godina

Koliko je tek Partizan ovakvih utakmica izgubio! Najgore mi je pao poraz od tada slabog Bamberga, kojem je to bila jedina pobeda a Partizan, ako se dobro sećam, nije išao u drugu fazu.

vericane

pre 9 godina

Premor od ocajnog puta, hotelske sobe bez grejanja, plus voditelj koji kai da je navijao za Litvance a ne Srbe... Ali definitivno dok RADONJIC ne ode, ovako cemo vazda... Nego zna se zasto je tu gde jeste, i ko mu diktira postave, i ko mu daje direktive, naravno Nebojsa... Svi u klubu to znaju, ali mediji ne... Radonja je covek koji ni izjavu ne daje bez konsultacija... Volim Zvezdu, i idem na tekme, ali svaka pobeda je pobeda igraca, a ne trenera i njegovih zasluga... Na zalost teeeska nula na klupi

Vasilije

pre 9 godina

Mada uglavnom ne pisem komentare i one koje napisem iz nepoznatog razloga mi nikada ne objave moram da napisem komentar za sinocnu utakmicu. Izgubili smo iskljucivo zbog trenera, da je bio neko bolji dobili bi ovu utakmicu ladno sa 10-ak razlike, sto kaze jedan moj drug da je sut relativna stvar i Neptunasu je stao, mada i Zvezda nije imala los sut za 3 poena, ali odsustvo bilo kakve akcije (pa ako vec ne zna nesto da izmisli nek pogleda od drugih trenera). Zvezda kad Marjanovic nije na parketu bi trebalo da igra napad od 15s i posto ima relativno mnogo igraca u rotaciji bi ritmom trebala da melje rivale pogotov su eksplozivni Kalinic i Blazic uvek mogu da probiju rivala i igra na kontre i polukontre bi lezala Zvezdi. Stranci osim Vijamsa (za koga mogu reci da se preuvelicava njegovo kosarkasko umece) ispod proseka. Cirbes koga su kovali u zvezde kad je dolazio ocajan (mnogo bolje resenje da je ostao Radenovic ili cak Katic).Dzenkinsa se trebalo otarasiti i dovesti nekog drugog razmisliti da se raskine ugovor i dovesti Cvetkovica. Inace kod Radonjica me jos nervira sto ne koristi igrace tako da pokusa da slomi ritam, varijante sa 2 pleja, bez klasicne 5... Zadnji napad na 3.2 s se morao igrati na 2 poena. Lopta trebala ici ili na Marjanovica ili da nekom Boban napravi blok, ono sto je Ardonja smislio se daje jednom od deset bez bloka, neizgradjen sut na silu kao i cela Radonjina kosarka. Na kraju mislim da Zvezdin tim ima najvecu energiju i snagu jos od raspada Jugoslavije.

Sigmund

pre 9 godina

Iskreno ako ove godine u nikada slabijoj grupi ne izborite top 16,bice sramota. Po ovome sto gledam, da vam nije Williamsa rekao bih da ste u nasem rangu kvaliteta.

Crkvinac

pre 9 godina

Katastrofalno vodjenje utakmice od strane trenera, istorija se ponavlja opet gubimo neizvijesne zavrsnice u EL kao prosle godine Radonjic nista nije naucio iz prosle godine, bezbroj propustenih sansi u zadnjoj cetvrtini da se utakmica okrene u nasu korist.

Ноле

pre 9 godina

Калинић нас је урнисао.Човек није у стању да погоди зицер.Нити да убаци оба бацања.Вилијамс и Јака су класа за све остале.Митровић такођер без учинка.

djc-xx

pre 9 godina

Kakav glup poraz... koji ide na dušu trenera koji se nije najbolje snalazio u prelommnim situacijama... a bogami i sudija koji su tako svirali, da sam imao utisak da bi poništili eventualni Zvezdin pobednički koš....

Mirko

pre 9 godina

kme kme kme kme kme
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar, 23. oktobar 2014 20:07)

Haha, pa nije li vam dosta kmečanja nad vašim uspesima ove sezone?

nolle

pre 9 godina

idemo dalje,bolje bi bilo da smo pobedili alo sta sad,i porazi su sastavni deo igre moraju da se smanje greske i pre svega skok popravi,bice bolje imace i drugi ne planirane poraze i da ipak treba jos jedna dobra kombo cetvorka koja zatvara reket

U r free to go.

pre 9 godina

Plujemo se medjusobno, a drugi nas tovare... Kako da navijam protiv CZV, kad igra sa stranim klubovima, ili da uzivam u porazu PFC protiv turskih klubova?! Malo nas je al' smo go*na!

NastyB

pre 9 godina

Kolika trenerska neznalica treba biti da igrača koji te rešeta trojkama ostavljaš konstantno samog bez "flaster" igrača. I koliko će Radonjiću trebati GODINA da smisli MAKAR JEDAN napad kojim se razbija zonska odbrana. Nije sramota pitati nekoga, recimo Dudu, Maljkovića, Robiju. Ma, dovoljno je uzeti NBA 2K igru i pogledati šeme napada koje tamo postoje. Ima toga i na internetu, strahovito lako je naći. Ali, Radonja je pametniji od Googla, njemu te gluposti nisu potrebne.
Čovek bi od sadašnjeg Klivlend anapravio ekipu koja bi ispala iz NBA lige. Ne može da se ispadne iz NBA lige? Radonja je tako nesposoban da bi bar u tome uspeo...

Strucnjak

pre 9 godina

Je l' sad shvatate koliko Radonjic ne zna, ne moze i ne ume?...Za ovakav procenat suta je iskljucivo kriva pogresna postavka odbrane i nemastovitost naseg napada...Sve i da dobijemo on mora da ide.

cofi95

pre 9 godina

Radonjicu, ako imas malo morala u sebi, napusti Zvezdu. Ti, bre, igras zonu protiv trojkaske ekipe, kod svakog napada se forsira lopta pod kos, nema leprsavosti, nema taktike... Nista! Idi, covece, pusti nekog boljeg!

vekic

pre 9 godina

kosarka jeste sport u kojem je cilj izgubiti sa manje od trideset razlike...jedne godine nam je trebala ppbeda protiv ritasa od 30razlike mi smo pobefili sa 37

manunited

pre 9 godina

Nemoj puno da placete, desava se to da se tako izgubi. Nije smak sveta, da igrate cesce uvroligu znali bi. Salu na stranu. imate dobar tim i eto vas mozda i dalje od top 16. Samo manje suza molim.

zlotrov

pre 9 godina

kako mrzim ovu seljacku kosarku , kad ne znas sta ces sa loptom , pa sutiras samo trojke . i jos kad te krene , a ove je krenulo i to protiv nas . NIJE MI DOBRO !

Tyrion Lannister

pre 9 godina

Ko instalira G-data antivirus da bog da celog života jeo ovaj budjavi ruski Tonus hleb!!!Šetam šumom i razmišljam o antivirusu!!!! Bože dragi... (emillio, 23. oktobar 2014 17:56)
A je l' grickas "Flipster" ?

fles

pre 9 godina

ja ne razumem zasto dzenkins sve manje igra.....ne razumem forsiranje lazica i kalinica oni ocigledno nisu ovaj kalibar ,pricao sam celo leto da umesto kalinica dovesti keselja,sem vilijamsa niko od letosnjih pojacanja nije nista posebno to vazi i za nase reprezentativce. nama definitivno treba drugi trener nemam nista protiv radonjica ali ni on nije kalibar euroleague

fles

pre 9 godina

kada sam reako pre sezone da sa kalinicem jovicem i dangubicem nemamo sta u ervoligi da trazimo vi ste mi svi lupali minuse e sad sakupite sve sto su vcrs uradili ovi igraci pa presudite.pored slobodnih mekejleba i keselja mi dovodimo poluigrace

Grobar

pre 9 godina

Realno gledano Radonjić je toliko loš trener da je to katastrofa! A tim Zvezde ove godine je prava "bombona", žali bože ozbiljnijeg trenera (Vujošević), čudo bi se napravilo u Evroligi, npr. četvrtfinale...

Atreides

pre 9 godina

Ovo je realnost sa Radonjicem.
Do sada je Zvezdu kostao 2 titule ABA lige,2 titule prvaka Srbije i 1 prolaz u 16 euro-lige....ove godine ce to sve otici za jos jednu cifru 3-3-2

N-E-O

pre 9 godina

Zvezda je veceras pobedila sama sebe....Prvo poluvreme ne treba komentarisati sve sto je Neptunas sutnuo sve je uslo...Drugo poluvreme smo se vratili ali onoliko gresaka je previse blazic 3puta,jovic gubi loptu kos i faul,kalinic masi zicer lazic masi zicer previse gresaka za Evroligu....Ok je 1-1 ali mogli smo da budemo bez poraza.....

zvezdash

pre 9 godina

Poraz je dosao na vreme.Zvuci paradoksalno,ali je bio i potreban.Neptunas ima tu igru na 3 poena,ali je to nedovoljno.Zvezda je ovu utakmicu i pored svega,drzala u egalu i lako je moglo otici na nasu stranu.Nisam bas bio potpuno ubedjen da cemo proci grupu,ali sam sada potpuno siguran.Zvezda ce pregaziti Neptunas u Beogradu i sve ostale.
Ovako se vracati iz minusa, parirati trojke, ponistiti minus i do kraja ostati borben,znak je velike ekipe.
Zvezdo,idemo dalje.Novo iskustvo,nova snaga.U pobede !

dragavej

pre 9 godina

Jaka Blazic igra kao da je na prozaku...trci kao lud po celom terenu bez ikakve ideje...ako budu vadili krv posle utakmice padamo na doping-kontroli....

nikolabg

pre 9 godina

Opet sve po starom...Nemamo nijednu akciju,celo prvo poluvreme imaju otvorene trojke i ide ih sut a mi igramo zonu...Svaka cast Vilijamsu ,pa i Blazicu iako je upropastio sa onom izgubljenom loptom na kraju.Mnogo gresaka,izgubljenih lopti ,poslednje kontre nismo pogodili(zicer Dzenkinsov i Kalinic promasuje, sam kao duh)Jos jednom kao i mnogo puta se vidi da Dejan Radonjic mora da ode,jer ovakva igra ne lici ni na sta,sve se svodi na:ako nas ide individualno onda je ok ako ne mi nijednu akciju nemamo pa sta nam Bog da.I pored svega toga mi smo mogli lagano da pobedimo na kraju i preokrenemo...Velika ce biti steta ako ovakav tim Zvezde koji je mozda o najbolji u poslednjih 20 godina gde je svaka pozicija odlicno pokrivena i sa vrhunskim plejem Vilijamsom ,ne prodje u top 16 zbog ovakvog trenera i njegovog koncepta igre.RADONJICU NAPOLJE!!!

Observer

pre 9 godina

Imamo lošeg trenera, to je ratlog poraza. Nije mi jasno kako ne zna da izvede igrača u trenucima kada je očigledno da ovaj greši previše.

Zulu

pre 9 godina

O kakvoj vi Evroligi pricate. Zvezda vec drugu sezonu u grupi u kojoj nijedan klub nije šampion svoje države.
(Gligorije, 23. oktobar 2014 23:24)

U pravu si! Igrom slučaja tu je bio prošlogodišnji prvak Evrope koji je grupo ne baš lako prošao. Stvarno laka grupa, nema šta.

bordo - bijeli

pre 9 godina

Jeste vi dosadni sa trenerom, ovi što neke akcije pominju vjerovatno akciju ne mogu prepoznati ni da im se pusti u slow motion-u;
Da hoćete promjeniti trenera da shvatite kako limitiranu ekipu imate (2 vrhunska i 2-3 dobra igrača ne čine ekipu za eurolige).

veliki strumf

pre 9 godina

Mlitav pocetak. Za 4 minuta 4 izgubljene lopte, 2 promasena bacanja, srlja se, lopta ne kruzi u napadu, igra se iskljucivo individu, Bobija uopste ne koristimo. Kalina nekako potpuno van igre. Oni vec cetiri trojke ubacise, krenuo ih sut. 4/5 za 3, 6 razlike, spolja jako slabo branimo.

cepaj

pre 9 godina

Koliko je domaćin dobro šutirao i koliku je pomoć sudija imao, -10 na poluvremenu uopšte nije bio loš rezultat za Zvezdu
Pocelo je pocelo...

Sjajne rampe Kalinica i Dangubica (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014

pre 9 godina

Sjajne rampe Kalinica i Dangubica (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014 http://youtu.be/nAvqkCF5Lnk

veliki strumf

pre 9 godina

Koliko promasenih penala, koliko pronasenih zicera, koliko neiskoriscenih kontri, koliko izgubljenih lopti... Jaka je u 4/4 u prenosu lopte izgubio 4, Kalinic je promasio ono sto i baba ne bi, uz to je pravio nebulozne faulove kad smo bili u bonusu. U zadnjoj cetvrtini penale su promasili Kalinic 3, Bobi 2, ocajni Luka na kraju. I izgubimo na ovako tragican nacin. Da smo dobili top16 bi bio blizu, ovako je mnogo daleko. Sad su realne sanse da izgubimo i u Zadru i od Valensije kuci.

Mirko

pre 9 godina

Mislim da je ovo moralo da se dobije, jer smo kvalitetniji, iako je njihov teren, iako su odigrali srčano i odlično u odbrani i napadu i imali odličan procenat šuta za tri. Ono što je presudilo je naša nezagrejanost i nedostatak treninga i pripreme pre meča. Bilo je veoma očigledno. Kada smo se zagrejali, nadoknadili smo razliku i igrali egal. Malo sreće litvanaca, i jedna-dve naše greške su presudili.
Ipak, opet kažem ovo je moralo da se dobije i biće nam kasnije mnogo teže da dobijemo bilo šta na strani.

Nije mi jasno zašto je brat Radonja toliko insistirao na Laziću (znam za odbrambeni rejting koji ima kod njega ali..), Luka takoreći nije ni igrao a falio nam je jer su nas razbijali su nas i pod košem i trojkama, što je njegova specijalnost.
Malo je i kasnio sa prekidom njihove serije, kao i obično.
Po treći put - ovo je moralo da se dobije, ako hoćemo da idemo dalje.

pelezinjo

pre 9 godina

Samo sam čekao kad ce da krenu po Radonjiću. Nije da sam zaljubljen u njegov rad ali koliko grešaka smo napravili u ključnim momentima i da na kraju i nismo zaslužili pobedu.

ex

pre 9 godina

steta sto nismo napravili brejk aki realno kako smo odigrali lose veci dio utakmice nismo ni zasluzili.MW dobar Lazic i Jaka solidni ....ostali moraju bolje.Idemo dalje u nedelju je tesko gostovanje u Zadru...podrska ekipi

Zlatko

pre 9 godina

" Luka Mitrović je 28 sekundi pre kraja pogodio jedno od dva bacanja i izjednačio je na 81:81, ali usledio je srećan koš Vasilijusa 3,3 sekunde pre kraja za 83:81.

Vilijams je preuzeo odgovornost i šutirao iz teške pozicije, ali nije pogodio i Neptunas je ostvario pobedu."

Komentarisem na osnovu clanka. Moze li neko da mi objasni zbog cega se pri neresenom rezultatu na 28s do kraja brani napad? Pa ako im je sve ulazilo logicno je da ce da udje i taj poslednji sut. Primis kos u poslednjoj sekundi napada i ostaje ti samo 3s da nekom ludackom srecom pogodis za produzetak ili pobedu. Umesto toga, na 18s pravis faul. Ako protivnik pogodi oba, imas vremena da napravis napad. Ako protivnik promasi jedno, opet imas vremena, ali postoji sansa da ce i protivnik praviti faul. Drugim recima, na nereseno 28s pre kraja ne branis napad, vec ulazis u penal zavrsnicu. Pa ako se izgubi, izgubilo se zbog loseg izvodjenja bacanja, a nije se izgubilo primljenim kosem u poslednjoj sekundi napada na 3s do kraja. Pravis greske, celu utakmicu si u zaostatku, vracas se i onda poslednjih 28s kojima sve moze da se neutralise tako lako i glupo bacis. Prosle godine smo u direktnim duelima imali bolji skor od dve ekipe, ostvarili 4 pobede i nismo prosli dalje. Nadam se da nas ovi izgubljeni bodovi nece kostati u ukupnom plasmanu. Ne mogu reci imperativ, ali bilo bi dobro da se ovaj poraz nadoknadi bar jednom pobedom u naredne dve utakmice.

veliki strumf

pre 9 godina

Ove mora da stane sut pre ili kasnije. Da su ovakvi suteri kao sto su sutirali u 1/4 igrali bi u boljem klubu i u reprezentaciji. Ovo nije realno.

Mikeli

pre 9 godina

Koliko mrzim ove divljačke ekipe kao što je Neptunas. Mi ovde nema čemu da se nadamo ako ovako nastave. Naša jedina šanse je u njihov ranom vodjstvu koje može da se stigne i onda se nadati njihovoj nervozi.

Walter White

pre 9 godina

Sutiraju zato sto je odbrana suplja... Vecina suteva je bila otvorena, tako da ako se ne stegne u odbrani nema sta da se trazi u drugom poluvremenu...

Pera Trta

pre 9 godina

Hala ista i jednima i drugima a hotel je uprava izabrala njojzi hvala.
Pasce njima sut za 3 ispod 50% u drugom poluvremenu ali diva ovo ne moze da dobije. Radonja ponovo ima onaj izgubljeni pogled. Sta sad kad Vilijams i Marjanovic dadose samo 20 poena za poluvreme a rukometna odbrana ne pomaze protiv brzih sutera?

DedaMiloje

pre 9 godina

Sta je trenera ovde ccccccc...ajde bre nije vas sramota, jel realno da neko da ovoliko trojki. Sedam igraca nam je dalo trojku. Koja malodusnost kod navijaca, ovaj kaze da odpustimo Vilijamsa, bog sa nama, zato nas Partizan dere.

bla bla bla

pre 9 godina

Vidim da su vec poceli sa komentarima "neptunas je mnogo bolji od lietvusa" "posle ovakvog smestaja bez grejanja bice dobro ako pobedimo" bla bla bla. Navijaci fmp-a ceo zivot kukaju.

Android GROBAR

pre 9 godina

Još ste vi zeleni, onu prvu ste dobili na dah, na atmosferu, i biće takva još jedna ili dve... Nedovoljno. Ovde svi kukaju na šut za 3 Neptunasa a Zvezda ima daleko bolji procenat, utakmica se igra četiri a ne dve četvrtine, ovi ništa nisu ubacili u druge dve pa vas dobijaju. "Ubio" vas Kalinić, a Bobinator je baš "izbobinirao". Ima potencijala al' ništa ne ide preko noći... Ima tu malo i straha od pobede, al' sve je to normalno za tako "mlade" evroligaške ekipe.

Milan

pre 9 godina

Utakmicu je izgubio Radonjic. Branjenjem zadnjeg napada a nepravljenjem faula petnaestak sekundi pre kraja kako bi imali dovoljno vremena za jedan dobar napad!!!

Čačanin

pre 9 godina

Ovo je smešno na prvoj bitnoj, ne teškoj, utakmici jer ovi su smešna ekipa ma šta pričao Radonjić Zvezda ima 20 izubljenih lopti a hoćemo u 16 u Evroligi.Kad god smo se primakli na manje od 5 sledi ludilo u napadu izgubljena lopta, faul za 2 penala...Nisam neki ljubitelj Radonjića ali ne igra on svi time-out i su bili na vreme ali nisu dali rezultata, slaba igra većine pogotovu u odbrani.Gubimo utakmice već godinama na zaista glupe načine!?

delija

pre 9 godina

Putujes skoro 20 sati,onda hladan hotel i dvorana.A onda te doceka kosraka koja je prava domacica.Trci i sutiraj. To je Litvanska kosarka.I ako ih krene nema povratka

cba

pre 9 godina

Druga godina za redom kako zvezda ne moze da se odbrani od suta za 3 poena. Radonjic ili da ubaci negog u strucni stab ko zna da se brani od suta ilgpg da lepo da otkaz, pa nek dodje neko drugi. Svaka ekipa koja iole zna da sutne za 3 je velika pretnja za nas.

Kum

pre 9 godina

Sipaju ljudi belu tehniku samo tako. Kladim se da bi i ovaj brkati deda, kojeg nonstop prikazuju, ubacio trojku da sutne. Ovo se skoro pa ne brani.

BMX

pre 9 godina

Radonja odlazi!Zadnji napad Neptunasa on pusta umesto da pravimo faul i imamo ceo napad.Ovo ne bi uradio ni trener Beogradske zone.Strasno!

neki tamo

pre 9 godina

steta, ova pobeda bi nam mnogo znacila pred rva naredna meca i igrali bi bar malo rasteecenije. ovako ce biti losa situacija ako lose i tu prodjemo, a nadam se da necemo. sve u svemu, glavu gore momci,imali ste tezak put i uslove tamo ali nema veze. idemo u nove pobede!

radonja mag

pre 9 godina

covek postavlja zonu ekipi koja ne moze da promasi trojku. on bi isto ovako vodio tim da ima 10 poena prednosti. dobijamo ovo u drugom ako ih radonja zbuni zonom ponovo

Milan

pre 9 godina

@ (veliki strumf, 23. oktobar 2014 18:21)

Sine je l' imas ti nekog u kuci pa da komentarisete utakmicu? Ovo u zivotu nisam video, da neko gleda utakmicu i ne ispusta tastaturu iz ruke. Jak si mi ti navijac.

Nolan

pre 9 godina

Ovaj Neptunas igra kao ekipa iz bloka.
Kao da se znaju i igraju zajedno godinama, prosto i jednostavno dok Zvezda previše komplikuje.
Jača odbrana! Ajmo Zvezdo!

Thilmo

pre 9 godina

Obično kad jednu ekipu ovoliko hoće u jednom poluvremenu, šut apsolutno stane u drugom, nepisano pravilo.

Ali ovo su Litvanci...oni mogu ovako do sutra.

Teško do pobede, ali i ako gubimo neka barem razlika bude što manja.

Euforija

pre 9 godina

Kalina dve kontre, Djenka jedna kontra, Lazic korake u kontri, Danguba gubi loptu i primamo kos, Jovic gubi loptu i pravi kos faul, Jaka gubi loptu.... Malo li je? Bobi ne zna za da ga da pod faulom. Realno, ovo smo MORALI da dobijemo! Vilijams klasa za sve!

zvezdas 91

pre 9 godina

ma ja sam ponosan na ove momke,pa oni su izgubili kosem razlike a prilicno su imali losih trenutaka. vidimo se cetvrtak u areni,bas bas bitna utakmica.

Vopi

pre 9 godina

E jbg sad smo sami sebi zakomplikovali zivot. Ovo nebi bilo strasno kad bi se sa ovima borili za prolaz medju 16,ali ove ce svi da oderu tako da ce biti ubedljivo zadnji u grupi. Bas bez veze smo izgubili jako bitne bodove. Sad sta je tu je izvolite pobediti Valensiju kuci.

Објективни посматрал

pre 9 godina

Радоња,како дозвољаваш оволике грешке,знаш ли да казниш или избациш играча којем константно испадају лопте?Или ћеш се само бечити и причати како су бољи или како је хладан хотел.

Levo Krilo

pre 9 godina

Na ovim komentarima se ne javljaju zaista pravi navijaci Zvezde. Izgubili prvu tekmu u sezoni i popljuvase sve igrace i trenera najstrasnije.
Da je usla trojka Wiliamsa isli bi hvalospevi, ovako pljuvanje...

pixi10

pre 9 godina

Imamo trenera koji zapise pre utakmice u kojem minuti menja igraca. Da nije tako, zamenio bi Blazica kad smo svi videli da je umoran posle serije kojom nas je vratio u mec. Ovako, covek izgubi tri lopte i zbogom (Aca, 23. oktobar 2014 21:25) Da ga je izveo tada kad ti kazes, onda bi ovde pisao da je lud sto ga izvodi! Daj bre prekinite vise o treneru, 7-8 gresaka u zadnjoj cetvrtini ne bi napravili ni pioniri!

dedica

pre 9 godina

UUU Radonja sad je vreme da se pokazes i zacepis usta kriticarima. Zaustavili su nam najbolje i sad se vidi koliko nam fali 5 igrac u reketu. Na ovoj utakmici Zirbes i Tejic su neupotrebljivi. Na www.carvinghistory.com/anketa3.php oni se i najlosije kotiraju. Ako nas Mwill i Jaka ne pokrenu gotovi smo. Ajde Radonja taktika

Euforija

pre 9 godina

Nasa odbrana losa, zato ove ide sut. Jedan od nizis Litvanaca krene na ulaz i vraca igracu koji stoji na trojci sam. Manje udvajanja u odbrani, treba pustiti njihove 4 i 5 da idu jedan na jedan protiv nasih.

Blaf

pre 9 godina

Idemo momci, ovo je samo jedna bitka u ovogodišnjoj borbi. Možete vi to, uz vas smo. Kako god da se završi idemo dalje jer imamo "još mnogo važnih utakmica".

Laik

pre 9 godina

Srbija je zemlja gde svaki stanovnik bi mogao da bude selektor u fudbalu ili kosarci.Svi sve znaju.Znaju sta treba barniti, kakva taktika itd

Babin_zub

pre 9 godina

Ok, besan sam pa nisam objektivan... Ali definitivno je Marjanovic podbacio pod obrucima, Blazic krajnje glupo izgubio nekoliko lopti, Kalinic napravio 4-5 neoprostivih gresaka u napadu... Da ne spominjem onog centra nemca koji je debeli promasaj, zatim ove sezone indisponiranog Dzenkinsa... Ne znam... opet kazem besan sam i idem na pivo. Ipak vama zavisi plata od ovoga, meni ne. Ja samo volim Crvenu Zvezdu i nista vise.

Bojan

pre 9 godina

Treneru, jel' ima neka akcija da se pozove? Celu utakmicu? Celu proslu sezonu? Ili cemo samo individualno pa ko sta uradi i onda skakanje na klupi ako sudija ne svira? Dajte ljudi promenite ga vise pogubismo zivce...

banja luka

pre 9 godina

Ne moze se imati ovoliko tehnickih gresaka, Kalinicu svaka cast za trud i borbenost ali ne moze se zicer masiti, mada ima i on pravo na losu utakmicu. Djenka je ocajan cijele sezone, ako se ne popravi dovidjenja. Jaka Blazic ocigledno ne zna kad treba da stane, ni na terenu ni na cesti. Ne moze se ovako u Evroligi, steta, jer su ovi klasicna trci i sutaj ekipa.

Zigic19

pre 9 godina

Ovako, imam kratku i jasnu poruku ili bolje reci predlog svima koji su ikada gledali kosarku: NIKOLI KALINICU TREBA ZABRANITI DA SE IKADA VISE BAVI KOSARKOM... I posle zasto nam odlaze crnci vec u decembru ili najdalje martu, pa sta da radi covek( Vilijams ) kad igra sa jednim ovakvim imbecilom koji promasi 3 polaganja i napravi 4 faula ZAREDOM i to kako promasi ( da njihovi nemoraju ni da se trude vec odmah na bacanja ) i pritom kad se jednom domogne lopte pokusa da ne znam sta uradi sa slobodnog bacanja preko protivnickog centra, i potom nekako dosude faul i naravno promasi bacanja. I taj lik trenira CEO ZIVOT kosarku. Pa dajte ljudi ne znam vise ni sta pisem koliko me je iznervirao..

NemanjaVac8

pre 9 godina

NemanjaVac8
Ajde ti za trenera San Antonia da menjas Grega Popovica
(Navijac iz fotelje, 23. oktobar 2014 19:39)
...
Neka to prepuštam tebi, pošto si pametniji.

tttttttttttt

pre 9 godina

Nije ni čudo što Zvezdini igrači nisu imali grijanje kad su igrači Neptunasa ubacili sve radjatore za tri poena.
(Radonja odlazi, 23. oktobar 2014 21:06)

Samim tim radijatori su prosli kroz obruc i ostali na parketu, tako da je neko od organizacije to morao da primeti i ponovo nasteluje to grejanje

Zucko grobar

pre 9 godina

Ovakve poraze na jednu loptu,imao je Partizan mnogo puta u evroligi od jakih i nepoznatih timova. Pa su se navijaci zvezde smejali! E pa, gospoda draga karma je cudo!

Marjanovic protiv petorice kosarkasa (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014

pre 9 godina

Marjanovic protiv petorice kosarkasa (BC Neptunas - KK Crvena Zvezda) 23.10.2014 http://youtu.be/JqIQ9o3BQLM

veliki strumf

pre 9 godina

Jedva izjednacimo a onda Blazic 2 puta i Jovic u 3 napada izgube 3 lopte! A i sudije ne sude nista: nesportska na Jovicu i u kontri na Dzenkinsu minimum. Kalinic je promasio sve sto se ne moze promasiti, 10 zicera je imao, katastrofa ziva. I u odbrani isto takav. Neverovatno losa partija, neverovatno!

anonymous

pre 9 godina

Zvezda je sama sebe pobedila. Izgubili su zbog mnogo izgubljenih lopti, srljanja, nerezonskih suteva i brzopletosti. A ako cemo iskreno do kraja ni sudjenje nije bilo posteno, pa Zvezda nije dobila nijedan faul kos.

Werp690

pre 9 godina

Na 5 minuta do kraja Kalinic ne pogadja dva zicera,Wilijams forsira za tri,kradu nam dve lopte,ne moze se ovako pobediti mec EL..Zvezda ne moze da pobedi krajnje prosecnu ekipu...Dejane odlazi!

Delija

pre 9 godina

Radonjic je strucnjak kao moja baba, ne mogu da verujem zasto nije pravio foul na zadnjem napadu ovih bar na jedno 10 sekundi pre kraja i da udje u penal zavrsnicu

Bagzi

pre 9 godina

Zbog ovog poraza ne idemo u top 16. Zivi bili pavideli. Slazem se sa komentarira da je Radonja izgubio ovu utakmicu. Oni zasipaju trojkama a mi skupljamo pod kosem. Ne razumem.

vUcA

pre 9 godina

Nisam hteo da kritikujem i ako sam video velike nedostatke u igri CZV i tokom ubedljivih pobeda. Necu to ciniti ni sada, ali pozivam na razum upravu CZV i pitanje trenera.

Walter White

pre 9 godina

Neptunas prosecna ekipa, ispod nivoa evrolige... Zvezda danas amaterska! Radonjic isto! Da nije Vilijamsa, Zvezda ne bi bila ni 30% od ovoga sada... Velika sansa propustena, sada krecemo od nule... Bez dobre cetvorke, i to jako jako dobre nece biti ni ove godine top 16! To je realno po meni...

Džoni

pre 9 godina

Ne sviđa mi se jer Radonjić sa Zvezdom nije dobio ni jednu utakmicu koja je bila na koš i to se ponavlja i ponavlja! Realno Zvezda je bolja od ovih jedno petnaestak poena u gostima ali toliko početničkih grešaka od naših bekova i toliko promašenih kontri i zicera skoro nije viđeno i opet pored svega je odlučila jedna lopta i može se reći zasluženo za njih iako su i sudije bile dosta aktivne ali tu ne treba tražiti alibi! Bojim se samo da će nas ovaj poraz skupo koštati kada se bude podvlačila crta ali šta da se radi! Biće valjda bolje. Napred Zvezda!

Само за тебе,увек уз тебе

pre 9 godina

Вала бисмо могли неку и да добијемо у неизвесној завршници,али шта је ту је... Браво,момци! Идемо даље...

Ljubisa livac

pre 9 godina

Ja ne verujeeem! Znaci aaaa! Nikad se vise nisam iznervirao oko utakmice. Ono je nemoguce sta oni ljudi rade, a i trener! Strasno, gube lopte, ispadaju im, kontre mase, prave 3 faula u napade zaredom. Kalinic i Jovic losi. Napadi sve na Bobija. Majstorije Vilijamsa, jedino sto vredi.

ĐS

pre 9 godina

Počelo je kao u Areni, samo su uloge zamenjene.. Nekako smo mlaki, dok su oni baš tvrdi i čvrsti u odbrani. Nemamo lakoću u napadu, ali tek je 9-7..

Novosadjanin.

pre 9 godina

Da li je moguce da smo naseli na.jedini nacin na koji mogu da nam naude... Ej 6 trojki za 8 minuta?????? Radonjicu ???? Pa samo tako mogu da igraju! Izadjite ispred linije!

fles

pre 9 godina

ja ne razumem zasto dzenkins sve manje igra.....ne razumem forsiranje lazica i kalinica oni ocigledno nisu ovaj kalibar ,pricao sam celo leto da umesto kalinica dovesti keselja,sem vilijamsa niko od letosnjih pojacanja nije nista posebno to vazi i za nase reprezentativce. nama definitivno treba drugi trener nemam nista protiv radonjica ali ni on nije kalibar euroleague

Mikeli

pre 9 godina

Ovo sto zvezda igra ne vidjam ni u uzrastu do 10 godina. Prodaju lopte, mase zicere, prave glyupe faulove, ovo sto su sada odigrali je na nivou amaterizma.

Vec vidjeno

pre 9 godina

Ispade Zvezda! Najgore od svega je to sto je i Neptunas prakticno zavrsio takmicenje jer ce ovo biti njihova jedina pobeda u EL. Uvek sam govorio da se trofeji osvajaju pobedama u tzv. malimk utakmicama, protiv autsajdera.

limeni

pre 9 godina

Oni su stali u finisu utakmice i glavni razlog poraza su dva promasaja Kalinica u kontri 3 na 2 i oni koraci Lazica u kontri! Naravno i 5 bacanja promasenih u poslednja 3 minuta! prosto oni su bili na tacni ali ne vredi kad u tranziciji koja je nase oruzje promaseujemo zicere! Nema tu Radonjiceve krivice, pa nije on isao u kontru vec reprezentativci! Idemo dalje

konto

pre 9 godina

Neće ovo biti nimalo lako, nemojte se zavaravati, Litvanci i to još kući... Mora Zvezda odigrati najbolje što može! Igraju dobru odbranu i još kad ih krenu trojke, nisu naivni uopšte.

marko

pre 9 godina

Kada kazemo Litvanija i kosarka, mislimo na sut! I svako pisanje, hoce ih danas, i sporet da bace usao bi... Ne pije vodu! Ljdui svoju igru baziraju na sutu i to je to (na prosloj utakmici postigli 110p!!! Malo li je?)... Ko je nama kriv sto u sastavu imamo 10 "fizikalca" i 2 "sutera"... Dok oni imaju 10 igraac (visoki, niski, nebitno je) koji mogu da pogode iz svih pozicija! Mi imamo dominantnijeg igraca, i procitali su nas (zar je to bilo tesko?) kao bukvar da cemo naravno (kao sto i pokusavamo), da idemo samo na Bobija...

Urke

pre 9 godina

Citajuci komentare, pomislih da Neptunas sutira nesto poput Francuza na SP protiv nas (Batum).

Za 3 poena Neptunas 52 %, Zvezda 50%. Za dva poena Neptunas 50%, Zvezda 60%! Slobodna bacanja nisu ni imali, Zvezda 7-10.
Dakle, kakav sut, cak je Zvezda i bolja statisticki ukupno gledano. Plus i skokova vise.

Zvezdin problem su osvojene lopte (7-4 za ove) i izgubljene (6-13!!) Mnogo gresaka plus malo sudijske navlakuse. Ajd srecno!

Moca

pre 9 godina

Poklonjena pobeda. Milion izgubljenih lopti i promasenih zicera, stara prica. Kalinic potpuno indisponiran i nervozan, celu utakmicu nije dao kos iz igre i promasio nekoliko zicera, a Radonjic ga uporno drzi na parketu.

a di je trener?

pre 9 godina

Radonjicu kupi prnje i nestani. Jasno mi je da igraca nece,da ide iz greske u gesku (Kalinic) ali da ga trener drzi u igri i gleda kako upropascuje utakmicu,to ne mogu da shvatim. Nisi ti kalibar za Zvezdine ciljeve. p.s.utakmica se jos nije zavrsila.

nb

pre 9 godina

Par stvari mi nije jasno. Sva ogranicenost Radonjiceve ogranicene ofanzivne igre je izasla na videlo.Prvo Williams mora da "ocarini" svaku loptu i u napadu i Blazic mogu da uzmu svaki sut. Da li je moguce da Dangubic ne moze da prenese loptu preko pola,nego mora Williams? Takodje kretanje u napadu je veoma lose i 2,a ponekad i tri igraca uopste ne ucestvuju u napadu,sto znaci da je protivnickoj odbrani olaksan posao. Takodje, jasno je da se veoma lose radi sa nasim igracima u mladjim kategorijama,posebno u sutu i driblingu.Forsira se samo igra u odbrani i timski ucinak.

SAŠA FRANKFURT

pre 9 godina

Batko: a gde si ti video izrađenu akciju? Ide se na suvi kvalitet pojedinaca? A gde je ta čuvena obrana? Da li nekad vežbaju slobodna bacanja?! I eto izgubismo od ovih amatera! Šta bi sad trebali da se vadimo npr. protiv Valensije, Olimpijakosa?! Ovo večeras je nedopustivo!

veliki strumf

pre 9 godina

I da, nastavljamo po starom iz prosle sezone - nijedan poslednji napad u cetvrtini i na kraju utakmice nismo realizovali! Pa neverovatno da Radonjic 2 sezone ne moze jednu akciju da smisli! Zadnji sut nepotrebno isforsiran, bez bloka, bez icega, bez ideje. Najbitniji napad u sezoni mozda a igramo ga tako sto bacimo loptu Vilijamsu pa ako udje - usla je!

dzo

pre 9 godina

Moram da kazem kao neko ko samo voli kosarku - Zvezda sa Radonjicem tesko da ce uzeti neku ozbiljnu titulu. On je pristojan trener, ali nista vise od toga. Poslednjih sedam minuta ove utakmice sve govori - ima protivnika kome je stala trojka i ne moze vise ni bazen da pogodi, ima dominaciju u skoku i sta? Ne moze Zvezda da dva napada zaredom odigra mirno na neku akciju, na sablon. Nerezonski sutevi, tri zapucane kontre,ispadanje lopti...Pa Radonjicu su trebale dve trecine utakmice da se seti da odigra sa cetiri niska i jednim visokim igracem protiv tima koji ima samo sut izvana. Uglavnom za tri. I kada se konacno dosetio - opet povratak Marjanovica (potpuno neupotrebljivog protiv ovakvih timova kada im ide sut)i raspad sistema. Imas dva reprezentativca na pleju - srpskog i slovenackog i dobro placenog Amera i nemas nikakvu organizaciju napada?! E "svaka cast"! Ovo Neptunas je tim koji se prosto morao dobiti. O Dzenkinsu ne bih da trosim reci - dve godine svi cekaju da proigra. Ali, da se u zadnjim minutama odigra ovako traljavo...trenerov rukopis.

goran

pre 9 godina

Ocajna igra, dobro je da nismo dobili jer bi bilo potpuno nezasluzeno. ovoliko greski, pa to je uzas. koliko moras da budes neinteligentan da litvance udvajas, stalno nesto pomazes, suzavas odbranu, a oni trpaju i trpaju trojke? jednostavno ocajan trener, ocajne izmene, ne znam sta vise reci o radonji, a opet ko bi dosao umesto njega. jenkins nas unistava i tek ce, danguba jedna od najvecih miskovih prevara, cirbes ocajan, bobi se nije ni probudio ta tekmu sudeci po frizuri, lazic nije odigrao lose, ali tri suluda pokusaja ulaza, kalinu nista nije htelo, wiliams u ovakvoj utakmici mora da igra 35 minuta, jaka kao krava koja daje dosta mleka ali na kraju sve prospe, kapiten da l je i igrao, nije se video osim onog 2plus1, jovic spor spor, nemamo igru kad je W van igee... uzas, ocaj... plasim se da ce nas ovo skupo kostati

pan

pre 9 godina

Čitajući zajedljive komentare na račun Partizana ovih dana video sam da neki na svaka dva minuta ostavljaju komentar, pa sam pomislio da je to zbog mržnje prema Partizanu.
Ali, sad vidim da to rade i kad igra njihov tim.
Dakle, njih košarka uopšte ne zanima, vise za tastaturom i tipkaju reda radi,
ne zanimaju ih ni Partizan ni Zvezda ni košarka.
Kao neko ko je gledao celu utakmicu, mogu da kažem da je bio dobar meč, u prvom delu bolja košarka nego u drugom u kome je bilo dosta neshvatljivih grešaka na obe strane.
Dakle, dobra utakmica, Zvezda Telekom propustila dobru šansu da preokrene u trenucima u kojima domaći igrači u panici, jer su izgubili prednost, nisu znali šta raditi u napadu. U ovakvim finišima gost ima veliku psihološku prednost, ali to večeras nije bilo dovoljno.

niki

pre 9 godina

skoro nisam gledao utakmicu gde sam se vise iznervirao, ocaj nad ocajima, jednom recju amaterizam u vecem delu utakmice!!! promaseno polaganje u kontri, koraci u cistoj kontri, izbacivanje lopte u aut pri vodjenju, otimanje lopti iz ruku i to u dva navrata i sve ovo kada se lomi rezultat, realno, nismo zasluzili pobedu jer smo bili jadni, iako ekipa kao sto je neptunas je prilicno jednolicna!!!

Otisao top 16

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu od prvog do poslednjeg minuta i dojam je da je Crvena zvezda ovom utakmicom izgubila top 16.Presudila su Marjanoviceva promasena bacanja, svi znamo da on moze mnogo vise od 5/10, iako je utisak da je mozda Mitrovic veci krivac.Falili su Bobanovi poeni u nastavku, ali to je mozda i ocekivano jer je Zvezda igrala brze, a i agresivnije u odbrani.Poptuno nejasna zona u prvom poluvremenu.Ocekivalo se vise od Dzenkinsa i Mitrovica,Kalinic los po prvi put od pocetka sezone, Dangubic solidan mada mislim da se jos uvek trazi i da je previse impresioniran Evroligom.Lazic me prijatno iznenadio, Blazic sve bolji ove sezone, malo bode oci 5 izg lopti.Jovic, Cirbes i Tejic su morali vise.Vilijams odlican, mozda je u nekim trenucima preterivao sa sutem za 3, ali je za razliku od drugih evropskih Amerikanaca racionalan.Sve u svemu, tesko ce Zvezda do top 16, eventualno da se dobije Laboral i tamo i vamo, plus Neptunas i Valensija, mada mislim i da u bratskoj atmosferi imate sanse protiv Olimpmijakosa kod kuce naravno.Cuda ce se traziti u Atini, Valensiji i Istanbulu.Inace, navijam za Partizan i zelim Zvezdi da ode na F4 pre svega zato sto je to srpski klub.

d

pre 9 godina

ajde sto se ispucavaju i sto im svasta ulazi, ali zasto ulazimo u njihov ritam (kada udju u seriju, mi ubrzavamo igru, valjda da bi im dali sansu da pogode sto vise suteva, za sto krace vreme, ne znam) i kako je moguce da nas niza i atletski losija ekipa nadskoci. to su ozbiljne takticke greske.

JocaBoca

pre 9 godina

Ako posle ovakvog puta Zvezda pobedi onda naklon do poda. Neptunas je bez poraza u prvenstvu, mnogo je jači od Lijetuvosa koji je uništio partizan tako da bi pobeda u gostima bila zaista ogroman uspeh.
(Ajmo Zvezdo, 23. oktobar 2014 17:54)

Samo neka si ti Partizan spomenuo :)
Trese, lupa, udara... kompleksno!

Dejan

pre 9 godina

Kakve gluposti prave igrači zvezde to je čudo, i ako izgube sami su krivi...
Neki igrači treba da se dozovu, a djenka ili da se popravi ili da ga menjaju...

utisak nedelje b92!!!

pre 9 godina

anulirali smo pobedu kod kuce protiv galate. njih ce svako da dobije tamo, ovo ce im biti jedina pobeda, losiji tim u euroleague nisam video. upali smo u problemu..

v

pre 9 godina

Nisam pljuvac,ali ovo nam je bila savrsena sansa za pobedu.Ne mogu da se ne iznerviram kad stignemo rezultat,i onda Jaka gubi lopte,Jovic gubi lopte,Lazic pravi KORAKE,gubimo loptu pri izvodjenju i izgubimo utakmicu.Ne izgleda ovo lose,imam veru u tim,ali sumnjam da cemo na gostovanjima u EL ove godine dobijati ovakve sanse za pobedu.Ovo se moralo dobiti.Zvezda!

pajseri

pre 9 godina

Sinovi, kao muve bez glave. Ne zna se ko je "ludji" igraci ili trener koji treba da ih smiruje, a on skace pored terena kao oparen i pravi neke pokrete, gestikulacije, covek je prosto smesan. Zvezda gubi dobijenu utakmicu, lagano stize protivnika na 6,7 minuta do kraja 70-70, protivnika koji se uplasio pobede ne zna gde bije. I sta se desava, umesto lagano da privedu utakmicu kraju, Jaka gubi dava vezana napada loptu, a zatim Jovic svecano urucuje loptu protivniku za 2 plus 1, i ovi ponovo dobijaju vetar u ledja od nasih igraca.xD
Radonja je kralj, njemu se igra 5 na 5 svodi na igranje Vilijamsa dva na dva, ili jedan na jedan, eventualno da se neki put spusti lopta na Bobija, a ovi ostali su tu da bi igrali odbranu i isli na skok. xD
Svak cast momci na zelji i borbenosti, ali ne moze da se dobija svaka utakmica samo na tome, mora malo da se misli.

blinkibile

pre 9 godina

Ubi se sama zvezda,jovic decko ne ume da prenese loptu, kalinic zicere promasuje, odbrana losa....Mogli su ovo lagano da dobiju, ovaj Neptunas ne zna gde tera

grobari kg

pre 9 godina

brukanje srpske kosarke...brukaju se milioneri kao mancester siti, cim predju granicu - patos... sto bi rekao njihov gazda tim bez rominga!

d

pre 9 godina

kalinic u tripu da je lebron hames, baca neke poluhoroge sa 4m, pravi parade da brani sut za 3, poklanja bacanja... kada bi igrao srkomnije i racionalnije, kao u rep. svima bi bilo bolje. radonja u tripu da je greg popovic. u cistim situacijama izmislja neke taktike. npr. ne mogu da shvatim da u 4/4 vilijams sedi na klupi do 5 min pre kraja, dok jovic & co. 8 puta za redom gube loptu (od cega 4 puta na svojoj polovini), ukljucujuci i situaciku u kojoj muceni jovic u kontri 3:1 ne moze da odluci kome i kada da baci pas. ali nije on kriv, nego onaj ko ga drzi na parketu kao prvog pleja u takvim trenucima. da li bismo mi dobili npr. francusku u 1/2 da je sale u prelomnim trenucima stavio tea na klupu, a dao jovicu da pravi napade? naravno da ne.

Nenad

pre 9 godina

Zvezda je izgubila zbog sopstvenih neverovatnih gluposti a ne zbog "fantasticnog suta Litvanaca" (koji gledajuci u celini uopste nije bio bolji od Zvezdinog).
Neptunas se posle vodjstva od 15 poena jednostavno "nudio" da izgubi ali Zvezdini igraci 4-5 puta nisu uspeli da poentiraju iz "ciste" kontre a "uspeli" su i da par lopti izgube pri ubacivanju lopte u igru ili u prevodjenju na protivnicku polovinu. Nadam se da nece biti previse komentara u vezi Radonjica ili sudijskih gresaka, ovakav tim je Zvezda MORALA da pobedi.

Luka

pre 9 godina

Voleo bih neko da mi kao kosarkaskom laiku da mi objasni zasto Radonja forsira ovu odbranu kad nas ubijaju sa trojkama?
(ZviZ, 23. oktobar 2014 18:21)

Bojim se da za to nećeš nigde naći objašnjenje. Igrati zonu i skupljati odbranu usko oko reketa protiv izrazito trojkaške ekipe koja nema centra ni četvorku za igru 1 na 1 - čisto samoubistvo.