Utorak, 21.10.2014.

14:45

DV: Radimo, rezultati će doći

Trener Partizana Duško Vujošević ocenio je da bi pobeda nad Banvitom u Evrokupu mnogo značila njegovim košarkašima posle lošeg početka sezone.

Izvor: B92

DV: Radimo, rezultati æe doæi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

82 Komentari

Sortiraj po:

DraganO

pre 9 godina

Dule, ajde reci nam sta da pisemo po forumima,
jel`imamo karakter ili cekamo da se uigramo
jel`imamo 750k eur ili nemamo
jel`Macvan stvarno dosao ili si se salio pre par nedelja da nece doci,
Jel`dolazi stranac ili ne dolazi,
Jesmo li najbolji ili si nas samo ubedio u to,
ajde reci nam toliko toga nam treba, i novci i casovi ljubavi, mi ne mozemo bez tebe.
A jel`ovoga meseca govorimo zamrzavanje ili zamrzivac, sta bese, i sta je to cipiripi liga aaaaaaaaa, boli me glavaaaaaaaa

Врачар

pre 9 godina

Хтео бих да подсетим Пантере да је Партизан актуелни шампион Србије већ 13 година, а да је њихов клуб замрзнут и у стању хибернације ваљда већ три године! Е да, нисте дали још ни "пола године" дебаклу и понижењу које сте дошивели у финалу плеј офа Српске лиге, а већ "доминирате" и сеирите. Видимо се на пролеће.

Bodibond

pre 9 godina

dule,crno-bela armija je uz vas;sve pa da i ispadnete iz lige ove godine.Najbolje godine života su im prošle,a titulu nisu videli.Nabio si im kompleks za ceo život,to je NEPROCENJIVO (dejan knezevic, 21. oktobar 2014 21:22)

Nama su prosle, a u cemu li ce vase da prodju ???
To sto ste gledali, gledali ste.
Ti sto ste krali, krali ste.
To sto ste bezali opet ce te.
To sto ste otimali, nema vise.
To sto ste lagali, lagace te.
To sto ste duzni naplatice vam.
Eto sad i u narednih 20 godina gledaj Cipiripija a ja cu svoju mladost i starost potraciti u Euroligi.
Ne zivi se za proslost vec za BUDUCNOST !!!

rudiment

pre 9 godina

Pazi sad ovo cudo:

Svuda na svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je trenutno na 12-tom mestu na tabeli.
Sinoc kod Tegeltije na njegovoj tabeli je 9-ti na tabeli, znaci smejanje do bola kakav pacenik jbt.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 21. oktobar 2014 18:27)

A pai ti ovo cudo: svuda, po svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je vec 13 godina prvi na kraju sezone. I gle cuda, tad se niko ne seca niti je kome bitno sta je bilo u oktobru,novembru...

magic

pre 9 godina

A to sto Partizan ne ostvarujue pobede zbog koeficijentata nikom nista ???
Eto ko radi u interesu srpske kosarke ...
(Bodibond, 21. oktobar 2014 19:35)
Pa vi godinama niste ostvarivali pobede za koeficijenat,sto se tad nisi javljao i pisao,a,nikom nista.Sa takvim komentarima ispadate jos glupljiji

Beli

pre 9 godina

ovi kao da su juce poceli pripreme pa rezultati ne mogu da se vide, pa sta ste radili ova dva meseca?ali sad kad dodju macvan,mekejleb,pavlovic i jos jedan centar amer,e onda ce rezultati doci jer oni treniraju vise

dejan knezevic

pre 9 godina

dule,crno-bela armija je uz vas;sve pa da i ispadnete iz lige ove godine.Najbolje godine života su im prošle,a titulu nisu videli.Nabio si im kompleks za ceo život,to je NEPROCENJIVO

naucice vas Covic

pre 9 godina

Tegi i Macvan sinoc onako stidljivo pljuju po Zvezdi i omalovazavaju uspehe. Zar vam nije dosta sto nas 13 sezona pljujete, bavite se bre vasim carobnjastvom sa 2 NBA igraca, 6 stranaca + 2 najbolja domaca igraca (Bogdan i Gagi) + 3 najbolja domaca centra. Sve to i sudije za CIPIRIPI kup.

Čovke Limeni

pre 9 godina

A o sinocnom spinovanju Macvana kod Tegeltije trebalo bi da se pozabavi javni tuzilac. Ono sto je on izjavio i lupetao i nada se da ce Galata da pruzi jaci otpor Zvezdi u Turskoj samo govori o njemu, zasto nece u Srpsku reprezentaciju i kakvom klubu on pripada. Jednom recju:
JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 21. oktobar 2014 19:38) A tvome spinovanju na svaku vest o KK Partizan bi trebao da se pozabavi psihijatar. Ono što svakodnevno lupetaš govori o tvojoj decenijskoj frustraciji,koju ti je nabio pomenuti košarkaški klub. Jedmom rečju: JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!

Milan

pre 9 godina

Odgovor na komentar Mile. Milence zlatan,nemam nameru da se prepirem s tobom da li se radi o Crvenoj Zvezdi, o Fmp-u, da li su i kada osvojene titule.Tebi, a i onima 15% gradjana Srbije, koji sebe zovu grobarima, dervisima, zabranjenima mogu da skinem kapu i naklonim se do poda samo za jednu stvar:Navijati za klub formiran u drugoj drzavi, u Zagrebu, u Hrvatskoj, navijati za klub ciji je predsednik bio osvedoceni srbomrzac Franjo dr. Tudjman vrhunac je tolerancije.Ja to zaista ne bih mogao. Mislim da ti, i tebi slicni gore pomenuti grobari, dervisi, zabranjeni zasluzujete nagradu za ferplej u konkurenciji svih navijaca sveta.Tu cinjenicu, trebao bi da iskoristi nas savez u svetlu problema meca sa Albanijom.Moram da priznam da navijaci Crvene Zvezde, FMP-a, pantera ili kako god takvu toleranciju nikada nisu ispoljili.

Iskreni

pre 9 godina

Hoce hoce ali to kad budemo ispali u prvu Srpsku pa igramo protiv Morave iz Vladicinog Hana. Tada bi rezultati mogli da se ocekuju. Bezi iz Partizana nije on tvoja prcija.

uros

pre 9 godina

Dule ja sam uz Partizan i sve vas i kad gubite... Ko se razume u kosarku razumece i poraze i pobede. Dovoljno ste veliki da nema potrebe bilo sta da se objasnjava. Samo napred!!!

Mile

pre 9 godina

Mi smo Partizan bili i ostali. Klinci, procitajte bolje zasto se jedne sezone Partizan zvao Partizan Igokea, a Igokea Igokea Partizan. Vi ste trenutno FMP koji se zove Crvena Zvezda Beograd. Zadnja titula prave Zvezde je
osvojena 1998, kada vecina vas nije bila ni u dugorocnom planu vasih roditelja. Neka igramo i beton ligu, gubimo svaku utakmicu, ali ime necemo da zamrznemo nikada. Samo jos jedno pitanje za vas. Da li ove godine pratite vaterpolo i fudbal?

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Posto sam nazivan lazovom i svim i svacim moram da objasnim neke stvari ljudima ovde!
Prvo svaka cifra koja ja iznes ovde je apsolutno tacna i realna a to sto grobari ne zele da prihvate to je njihova stvar!Svi znaju kolika su primanja igraca partizana samo se o tome cuti i ne sme da se iznosi jer bi onda u vodu pale sve teorije zavere protiv partizana!
Evo i mediji konacno objavljuju za koliko igra mekejleb ito je jos neki minimum znaci cist dokaz

http://www.sportklub.rs/nerealan-povratak-odakle-partizanu-milion-evra-za-mekejleba

Eto pa vi i dalje verjte svom magu!

brada-patuljak-gimili

pre 9 godina

Sa ovim timom jedino je pitanje ko ce biti prvi od pozadi u ABA ligi, Levski, Solnok ili Partizan??? A što se tiče kupa Marinka Rokvića tu ste kanta za nabijanje koš količnika.

DedaMiloje

pre 9 godina

A hoces li se izviniti novinaru Blica? Koji te uzgred tako nagrdio danas da je to za pricu. Pominje nekih 750 000 e od drzave i najavu dolaska Macvana koju si ti ostro demantovao i pitao jel oni prave puc na tebe. Ispade da je bio u pravu. Sta cemo sad?

Bodibond

pre 9 godina

A o sinocnom spinovanju Macvana kod Tegeltije trebalo bi da se pozabavi javni tuzilac. Ono sto je on izjavio i lupetao i nada se da ce Galata da pruzi jaci otpor Zvezdi u Turskoj samo govori o njemu, zasto nece u Srpsku reprezentaciju i kakvom klubu on pripada. Jednom recju:
JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!

Bodibond

pre 9 godina

Uskoro ce se videti rezultati duletovih treninga u cik zore! Zna se kakvi su duletovi treninzi red,rad i disciplina! Rezultati ce doci vremenom ,forma je trenutna a klasa vecna! (homer, 21. oktobar 2014 16:13)

Videce se rezultati na prolece kad zavrsite na dnu tabele. Tako sam i ja sebe lagao pre nekoliko godina, doso Pesic ovaj onaj a ono dno tabele. Niste ni svesni koliko ste duboko u blatu to ti najiskrenije kazem da ti otvorim oci i da probudis svoj razum ako ti ga DV nije vec dovoljno isprao pa da nema pomoci.

retro

pre 9 godina

Pa da, dovedeš Murića, vratiš Mačvana, Pavlovića, Mekejleba, sačekaš Gagija, zadržiš Gagića kako bi imao krštenog centra, Tepića, Milutinova i "razbijaš", nema šta, pravi si mag! Videli smo to na prethodnim utakmicama kad si igrao sa ekipama sa budžetom u rangu tvog ili daleko ispod (Krka, Solnok), baš si se pokazao...
(konto, 21. oktobar 2014 15:23)

DV: "Radimo, rezultati će doći"
Procitas samo naslov i onda lupis takvu budalastinu.. A ako si jos i celu vest procitao.. onda nemam reci.. Iako sam znas da su glavni igraci prve postave od prosle sezone otisli, imas smelosti da pljunes u rad coveka koji ti je doneo radovanja koliko ti nijedan drugi trener nece mozda nikada.. Sramota. A ako si limenka, sve mi je jasno.

Bodibond

pre 9 godina

Pazi sad ovo cudo:

Svuda na svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je trenutno na 12-tom mestu na tabeli.
Sinoc kod Tegeltije na njegovoj tabeli je 9-ti na tabeli, znaci smejanje do bola kakav pacenik jbt.

MISKO sa JUGA

pre 9 godina

Vreme ti je da odes ti i Danilovic ste vasim ponasanjem doveli do ovoga,vasa sujeta i stav da ste nezamenjivi skoro je unistila partizan.

Глобтротер

pre 9 godina

Зар није чудно колико Пантера има исте реченице на вестима о ККП, а има их прилично?

Сви помињу неке државне новце, милионске плате за страшна појачања као што су Мачван, Кузелоглу, Милутиновић, Богдановић (који практично и није Партизанов и који је очајан), Мурић (једини који јесте појачање). Сви су доведени пред сам почетак сезоне или пошто је почела, а већину нико не жели у Европи.

А клуб за који тренутно навијају, правно приватни, формира тим у августу, потписује познате странце и формиране домаће играче на више сезона, а има за спонзоре државна предузећа.

Такве спин ботове могу да оформе само мајстори тог заната, а познато је и у чијим су редовима исти.

alcale

pre 9 godina

Ako dr. DV kaye da se tim stvara u hodu onda navijaci svih ostalih ekipa u Evropi a poreklom iz Srbije mogu da se pripreme na JOS JEDNU GODINU POSTA bez trofeja u Srbiji.

Bez obzira na to sta ce biti podrska doktoru i momcima a navijacima iz Zeleznika zelim da odam najiskrenije priznanje na visegodisnjem postu. Na doslednosti bi vam se patrijarh Pavle divio

Milan

pre 9 godina

Znamo da ce rezultati doci;ali ne zato sto radite vec zato sto cete dovesti nekoliko izuzetno kvalitetnih i skupih igraca. Medjutim ne bi me cudilo da lakoverni dervisi bolje rezultate pripisu ogromnom radu, jutarnjem treniranju, carobnjastvu, talentu...
Dervisi su trenutno najlakoverniji deo srpskog naroda. Gori su cak i od botova.

Schh..

pre 9 godina

A sta Dule ako izgubimo jel ce mo cekati sledecu za bolju atmosferu ? Lose radite ,kasno sklapate ekipu ,dovodite kosarkase koji su potpuno zaboravilu kosarku jel da cekamo sledecu sezonu jel treba da prihvatimo da niste sposobni nerazumum ,prosvetli me !

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

aha da da...more odresi tu kesu punu drzavnih para i prestani da kukas!!!znamo da dovodite jos 3,4 pojacanja za basnoslovne novce koje vam je drzava ugurala,zato ne izvodi predstavu "plakanje i prosenje" za javnost!!!sram vas bilo!!!

zoom

pre 9 godina

Sve ce Dule kockice da slozi...samo polako
... Ocekivao je mozda dve pobede ili barem malo bolju igru trenutnih igraca ali polako.....duga je sezona....sad kad krenu da dolaze pojacanja bice sou u ulici brestova!!! Ima Dule iz svog dzepa da daje samo da sasravi ekipu! Vise voli da pobedi nego leba da jede! Zivi bili pa videli!!! Bice tu lepe igre izmedju Grobara i Cigana! Valjda to i zelimo da vidimo.

partizan-leglo kriminala

pre 9 godina

radite radite ali ne na parketu , mozete samo da sanjate da ce se vratiti 90-te i vas program samo jedan klub , ocaj put ce pasti mnogo krvi

homer

pre 9 godina

Uskoro ce se videti rezultati duletovih treninga u cik zore!
Zna se kakvi su duletovi treninzi red,rad i disciplina!
Rezultati ce doci vremenom , forma je trenutna a klasa vecna!

moje ime

pre 9 godina

Posle toliko godina uspeha, u redu je da jednu sezonu i ne uradimo bog zna sta.
Ipak, siguran sam da cemo biti mnogo jaci u narednom periodu. Za sta ce nam to biti dovoljno? Videcemo. Mozda na kraju ni ne udjemo u cetiri u ABA ligi, ali mislim da ako udjemo, niko nece moci mirno da spava.

Ovo je prva sezona u ABA ligi, koju ne docekujemo kao jedan od favorita. Prva sezona u kojoj ne bi bilo iznenadjenje da cak budemo i peti ili sesti. Medjutim, mnogi ce se iznenaditi kolika je unutrasnja snaga Partizana. Kad je najteze, najjaci smo. Siguran sam da cemo prvi derbi izgubiti ubedljivo, ali sam isto tako siguran da ce poslednji biti sasvim drugaciji.

Igor

pre 9 godina

Zanimljivo je to sto Vujosevic naprasno u svojim izjavama izostavlja Covica, drzavu, budzet, stipendije i sve ostalo sa uobicajenog repertoara od prosle sezone. Primera radi, pre neki dan nije govorio kako Zvezda ima ugovor sa Telekomom a Partizan ne, vec je samo rekao da se nada da ce Partizanu biti obnovljen. Sa druge strane, Covic je nestao bez traga. Vrlo zanimljivo... Pocinjem da sumnjam da su obojica dobili po dandaru od onogacijeseimenesmeizgovoriti.

petarczv

pre 9 godina

Partizan je loše počeo novu sezonu, pošto je u prva četiri kola Jadranske lige upisao tri poraza, kao i jedan u Evrokupu, s tim da su poslednja dva poraza bila ubedljiva.

Samo poraz od krke nije bio ubedljiv od cedevite 20p d ritasa 27 a od olimpije 29...

promenite terapiju

pre 9 godina

kada volis da citas doktorove izjave i kada nam ne ide kao sada,samo hrabro Dule...
(Nislija, 21. oktobar 2014 14:52)

Ovde je vest o košarci, a ne o tome što ti čitaš dijagnozu koju ti je dao doktor. Fokusiraj se.

Turgo Toza

pre 9 godina

Istina! Formiran je veoma mlad i neiskusan ( citaj jeftin) tim na celu sa Tepicem, Lukom Bogdanovicem, Macvanom, Milutinovicem i Milosavljevicem.

Ladno na utakmicama partizana, stalno oko -30....

pre 9 godina

"Kuc, kuc...
"Ko je to ???"
""Rezultati.."
"Nismo kod kuće, na treningu smo.."
"Pa, ništa onda.."

sreckol

pre 9 godina

"Partizan je loše počeo novu sezonu, pošto je u prva četiri kola Jadranske lige upisao tri poraza, kao i jedan u Evrokupu, s tim da su poslednja dva poraza bila ubedljiva."

Dobro je što se poraz od Cedevite sa 20 poena razlike ne svrstava u ubedljive.

konto

pre 9 godina

Pa da, dovedeš Murića, vratiš Mačvana, Pavlovića, Mekejleba, sačekaš Gagija, zadržiš Gagića kako bi imao krštenog centra, Tepića, Milutinova i "razbijaš", nema šta, pravi si mag! Videli smo to na prethodnim utakmicama kad si igrao sa ekipama sa budžetom u rangu tvog ili daleko ispod (Krka, Solnok), baš si se pokazao...

*

pre 9 godina

"Iznenađen sam kad se neko sad iznenađuje lošim startom Partizana." - DV.
Iznenadjen i uvredjen, kao Šojić.
Mi se iznenadjujemo jer godinama slusamo istu pricu : nema para, samo mi radimo i stvaramo, svi nas mrze, casovi ljubavi, carobnjastvo.... Ove godine opet ista prica ali je uspeh kad je poraz manji od 30 poena.
LUD, ZBUNJEN, NENORMALAN

aca_bg

pre 9 godina

Kada izgubis tri utakmice za redom sa 80 poena razlike, itekako ljudi imaju pravo da postavljaju pitanja. Nije valjda da niko nije kriv za ovakvu situaciju.Pa jos ni pitanje da se ne postavi? To sto si ti Dule preuzeo na sebe da radis PR kluba je tvoj problem.

*

pre 9 godina

"Iznenađen sam kad se neko sad iznenađuje lošim startom Partizana." - DV.
Iznenadjen i uvredjen, kao Šojić.
Mi se iznenadjujemo jer godinama slusamo istu pricu : nema para, samo mi radimo i stvaramo, svi nas mrze, casovi ljubavi, carobnjastvo.... Ove godine opet ista prica ali je uspeh kad je poraz manji od 30 poena.
LUD, ZBUNJEN, NENORMALAN

Bodibond

pre 9 godina

Pazi sad ovo cudo:

Svuda na svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je trenutno na 12-tom mestu na tabeli.
Sinoc kod Tegeltije na njegovoj tabeli je 9-ti na tabeli, znaci smejanje do bola kakav pacenik jbt.

konto

pre 9 godina

Pa da, dovedeš Murića, vratiš Mačvana, Pavlovića, Mekejleba, sačekaš Gagija, zadržiš Gagića kako bi imao krštenog centra, Tepića, Milutinova i "razbijaš", nema šta, pravi si mag! Videli smo to na prethodnim utakmicama kad si igrao sa ekipama sa budžetom u rangu tvog ili daleko ispod (Krka, Solnok), baš si se pokazao...

homer

pre 9 godina

Uskoro ce se videti rezultati duletovih treninga u cik zore!
Zna se kakvi su duletovi treninzi red,rad i disciplina!
Rezultati ce doci vremenom , forma je trenutna a klasa vecna!

Igor

pre 9 godina

Zanimljivo je to sto Vujosevic naprasno u svojim izjavama izostavlja Covica, drzavu, budzet, stipendije i sve ostalo sa uobicajenog repertoara od prosle sezone. Primera radi, pre neki dan nije govorio kako Zvezda ima ugovor sa Telekomom a Partizan ne, vec je samo rekao da se nada da ce Partizanu biti obnovljen. Sa druge strane, Covic je nestao bez traga. Vrlo zanimljivo... Pocinjem da sumnjam da su obojica dobili po dandaru od onogacijeseimenesmeizgovoriti.

Глобтротер

pre 9 godina

Зар није чудно колико Пантера има исте реченице на вестима о ККП, а има их прилично?

Сви помињу неке државне новце, милионске плате за страшна појачања као што су Мачван, Кузелоглу, Милутиновић, Богдановић (који практично и није Партизанов и који је очајан), Мурић (једини који јесте појачање). Сви су доведени пред сам почетак сезоне или пошто је почела, а већину нико не жели у Европи.

А клуб за који тренутно навијају, правно приватни, формира тим у августу, потписује познате странце и формиране домаће играче на више сезона, а има за спонзоре државна предузећа.

Такве спин ботове могу да оформе само мајстори тог заната, а познато је и у чијим су редовима исти.

Milan

pre 9 godina

Znamo da ce rezultati doci;ali ne zato sto radite vec zato sto cete dovesti nekoliko izuzetno kvalitetnih i skupih igraca. Medjutim ne bi me cudilo da lakoverni dervisi bolje rezultate pripisu ogromnom radu, jutarnjem treniranju, carobnjastvu, talentu...
Dervisi su trenutno najlakoverniji deo srpskog naroda. Gori su cak i od botova.

Bodibond

pre 9 godina

A o sinocnom spinovanju Macvana kod Tegeltije trebalo bi da se pozabavi javni tuzilac. Ono sto je on izjavio i lupetao i nada se da ce Galata da pruzi jaci otpor Zvezdi u Turskoj samo govori o njemu, zasto nece u Srpsku reprezentaciju i kakvom klubu on pripada. Jednom recju:
JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!

Mile

pre 9 godina

Mi smo Partizan bili i ostali. Klinci, procitajte bolje zasto se jedne sezone Partizan zvao Partizan Igokea, a Igokea Igokea Partizan. Vi ste trenutno FMP koji se zove Crvena Zvezda Beograd. Zadnja titula prave Zvezde je
osvojena 1998, kada vecina vas nije bila ni u dugorocnom planu vasih roditelja. Neka igramo i beton ligu, gubimo svaku utakmicu, ali ime necemo da zamrznemo nikada. Samo jos jedno pitanje za vas. Da li ove godine pratite vaterpolo i fudbal?

DedaMiloje

pre 9 godina

A hoces li se izviniti novinaru Blica? Koji te uzgred tako nagrdio danas da je to za pricu. Pominje nekih 750 000 e od drzave i najavu dolaska Macvana koju si ti ostro demantovao i pitao jel oni prave puc na tebe. Ispade da je bio u pravu. Sta cemo sad?

Ladno na utakmicama partizana, stalno oko -30....

pre 9 godina

"Kuc, kuc...
"Ko je to ???"
""Rezultati.."
"Nismo kod kuće, na treningu smo.."
"Pa, ništa onda.."

Turgo Toza

pre 9 godina

Istina! Formiran je veoma mlad i neiskusan ( citaj jeftin) tim na celu sa Tepicem, Lukom Bogdanovicem, Macvanom, Milutinovicem i Milosavljevicem.

aca_bg

pre 9 godina

Kada izgubis tri utakmice za redom sa 80 poena razlike, itekako ljudi imaju pravo da postavljaju pitanja. Nije valjda da niko nije kriv za ovakvu situaciju.Pa jos ni pitanje da se ne postavi? To sto si ti Dule preuzeo na sebe da radis PR kluba je tvoj problem.

sreckol

pre 9 godina

"Partizan je loše počeo novu sezonu, pošto je u prva četiri kola Jadranske lige upisao tri poraza, kao i jedan u Evrokupu, s tim da su poslednja dva poraza bila ubedljiva."

Dobro je što se poraz od Cedevite sa 20 poena razlike ne svrstava u ubedljive.

promenite terapiju

pre 9 godina

kada volis da citas doktorove izjave i kada nam ne ide kao sada,samo hrabro Dule...
(Nislija, 21. oktobar 2014 14:52)

Ovde je vest o košarci, a ne o tome što ti čitaš dijagnozu koju ti je dao doktor. Fokusiraj se.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

aha da da...more odresi tu kesu punu drzavnih para i prestani da kukas!!!znamo da dovodite jos 3,4 pojacanja za basnoslovne novce koje vam je drzava ugurala,zato ne izvodi predstavu "plakanje i prosenje" za javnost!!!sram vas bilo!!!

brada-patuljak-gimili

pre 9 godina

Sa ovim timom jedino je pitanje ko ce biti prvi od pozadi u ABA ligi, Levski, Solnok ili Partizan??? A što se tiče kupa Marinka Rokvića tu ste kanta za nabijanje koš količnika.

moje ime

pre 9 godina

Posle toliko godina uspeha, u redu je da jednu sezonu i ne uradimo bog zna sta.
Ipak, siguran sam da cemo biti mnogo jaci u narednom periodu. Za sta ce nam to biti dovoljno? Videcemo. Mozda na kraju ni ne udjemo u cetiri u ABA ligi, ali mislim da ako udjemo, niko nece moci mirno da spava.

Ovo je prva sezona u ABA ligi, koju ne docekujemo kao jedan od favorita. Prva sezona u kojoj ne bi bilo iznenadjenje da cak budemo i peti ili sesti. Medjutim, mnogi ce se iznenaditi kolika je unutrasnja snaga Partizana. Kad je najteze, najjaci smo. Siguran sam da cemo prvi derbi izgubiti ubedljivo, ali sam isto tako siguran da ce poslednji biti sasvim drugaciji.

Milan

pre 9 godina

Odgovor na komentar Mile. Milence zlatan,nemam nameru da se prepirem s tobom da li se radi o Crvenoj Zvezdi, o Fmp-u, da li su i kada osvojene titule.Tebi, a i onima 15% gradjana Srbije, koji sebe zovu grobarima, dervisima, zabranjenima mogu da skinem kapu i naklonim se do poda samo za jednu stvar:Navijati za klub formiran u drugoj drzavi, u Zagrebu, u Hrvatskoj, navijati za klub ciji je predsednik bio osvedoceni srbomrzac Franjo dr. Tudjman vrhunac je tolerancije.Ja to zaista ne bih mogao. Mislim da ti, i tebi slicni gore pomenuti grobari, dervisi, zabranjeni zasluzujete nagradu za ferplej u konkurenciji svih navijaca sveta.Tu cinjenicu, trebao bi da iskoristi nas savez u svetlu problema meca sa Albanijom.Moram da priznam da navijaci Crvene Zvezde, FMP-a, pantera ili kako god takvu toleranciju nikada nisu ispoljili.

petarczv

pre 9 godina

Partizan je loše počeo novu sezonu, pošto je u prva četiri kola Jadranske lige upisao tri poraza, kao i jedan u Evrokupu, s tim da su poslednja dva poraza bila ubedljiva.

Samo poraz od krke nije bio ubedljiv od cedevite 20p d ritasa 27 a od olimpije 29...

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Posto sam nazivan lazovom i svim i svacim moram da objasnim neke stvari ljudima ovde!
Prvo svaka cifra koja ja iznes ovde je apsolutno tacna i realna a to sto grobari ne zele da prihvate to je njihova stvar!Svi znaju kolika su primanja igraca partizana samo se o tome cuti i ne sme da se iznosi jer bi onda u vodu pale sve teorije zavere protiv partizana!
Evo i mediji konacno objavljuju za koliko igra mekejleb ito je jos neki minimum znaci cist dokaz

http://www.sportklub.rs/nerealan-povratak-odakle-partizanu-milion-evra-za-mekejleba

Eto pa vi i dalje verjte svom magu!

Bodibond

pre 9 godina

Uskoro ce se videti rezultati duletovih treninga u cik zore! Zna se kakvi su duletovi treninzi red,rad i disciplina! Rezultati ce doci vremenom ,forma je trenutna a klasa vecna! (homer, 21. oktobar 2014 16:13)

Videce se rezultati na prolece kad zavrsite na dnu tabele. Tako sam i ja sebe lagao pre nekoliko godina, doso Pesic ovaj onaj a ono dno tabele. Niste ni svesni koliko ste duboko u blatu to ti najiskrenije kazem da ti otvorim oci i da probudis svoj razum ako ti ga DV nije vec dovoljno isprao pa da nema pomoci.

MISKO sa JUGA

pre 9 godina

Vreme ti je da odes ti i Danilovic ste vasim ponasanjem doveli do ovoga,vasa sujeta i stav da ste nezamenjivi skoro je unistila partizan.

dejan knezevic

pre 9 godina

dule,crno-bela armija je uz vas;sve pa da i ispadnete iz lige ove godine.Najbolje godine života su im prošle,a titulu nisu videli.Nabio si im kompleks za ceo život,to je NEPROCENJIVO

Schh..

pre 9 godina

A sta Dule ako izgubimo jel ce mo cekati sledecu za bolju atmosferu ? Lose radite ,kasno sklapate ekipu ,dovodite kosarkase koji su potpuno zaboravilu kosarku jel da cekamo sledecu sezonu jel treba da prihvatimo da niste sposobni nerazumum ,prosvetli me !

alcale

pre 9 godina

Ako dr. DV kaye da se tim stvara u hodu onda navijaci svih ostalih ekipa u Evropi a poreklom iz Srbije mogu da se pripreme na JOS JEDNU GODINU POSTA bez trofeja u Srbiji.

Bez obzira na to sta ce biti podrska doktoru i momcima a navijacima iz Zeleznika zelim da odam najiskrenije priznanje na visegodisnjem postu. Na doslednosti bi vam se patrijarh Pavle divio

Čovke Limeni

pre 9 godina

A o sinocnom spinovanju Macvana kod Tegeltije trebalo bi da se pozabavi javni tuzilac. Ono sto je on izjavio i lupetao i nada se da ce Galata da pruzi jaci otpor Zvezdi u Turskoj samo govori o njemu, zasto nece u Srpsku reprezentaciju i kakvom klubu on pripada. Jednom recju:
JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 21. oktobar 2014 19:38) A tvome spinovanju na svaku vest o KK Partizan bi trebao da se pozabavi psihijatar. Ono što svakodnevno lupetaš govori o tvojoj decenijskoj frustraciji,koju ti je nabio pomenuti košarkaški klub. Jedmom rečju: JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!

partizan-leglo kriminala

pre 9 godina

radite radite ali ne na parketu , mozete samo da sanjate da ce se vratiti 90-te i vas program samo jedan klub , ocaj put ce pasti mnogo krvi

naucice vas Covic

pre 9 godina

Tegi i Macvan sinoc onako stidljivo pljuju po Zvezdi i omalovazavaju uspehe. Zar vam nije dosta sto nas 13 sezona pljujete, bavite se bre vasim carobnjastvom sa 2 NBA igraca, 6 stranaca + 2 najbolja domaca igraca (Bogdan i Gagi) + 3 najbolja domaca centra. Sve to i sudije za CIPIRIPI kup.

retro

pre 9 godina

Pa da, dovedeš Murića, vratiš Mačvana, Pavlovića, Mekejleba, sačekaš Gagija, zadržiš Gagića kako bi imao krštenog centra, Tepića, Milutinova i "razbijaš", nema šta, pravi si mag! Videli smo to na prethodnim utakmicama kad si igrao sa ekipama sa budžetom u rangu tvog ili daleko ispod (Krka, Solnok), baš si se pokazao...
(konto, 21. oktobar 2014 15:23)

DV: "Radimo, rezultati će doći"
Procitas samo naslov i onda lupis takvu budalastinu.. A ako si jos i celu vest procitao.. onda nemam reci.. Iako sam znas da su glavni igraci prve postave od prosle sezone otisli, imas smelosti da pljunes u rad coveka koji ti je doneo radovanja koliko ti nijedan drugi trener nece mozda nikada.. Sramota. A ako si limenka, sve mi je jasno.

Iskreni

pre 9 godina

Hoce hoce ali to kad budemo ispali u prvu Srpsku pa igramo protiv Morave iz Vladicinog Hana. Tada bi rezultati mogli da se ocekuju. Bezi iz Partizana nije on tvoja prcija.

Beli

pre 9 godina

ovi kao da su juce poceli pripreme pa rezultati ne mogu da se vide, pa sta ste radili ova dva meseca?ali sad kad dodju macvan,mekejleb,pavlovic i jos jedan centar amer,e onda ce rezultati doci jer oni treniraju vise

uros

pre 9 godina

Dule ja sam uz Partizan i sve vas i kad gubite... Ko se razume u kosarku razumece i poraze i pobede. Dovoljno ste veliki da nema potrebe bilo sta da se objasnjava. Samo napred!!!

zoom

pre 9 godina

Sve ce Dule kockice da slozi...samo polako
... Ocekivao je mozda dve pobede ili barem malo bolju igru trenutnih igraca ali polako.....duga je sezona....sad kad krenu da dolaze pojacanja bice sou u ulici brestova!!! Ima Dule iz svog dzepa da daje samo da sasravi ekipu! Vise voli da pobedi nego leba da jede! Zivi bili pa videli!!! Bice tu lepe igre izmedju Grobara i Cigana! Valjda to i zelimo da vidimo.

magic

pre 9 godina

A to sto Partizan ne ostvarujue pobede zbog koeficijentata nikom nista ???
Eto ko radi u interesu srpske kosarke ...
(Bodibond, 21. oktobar 2014 19:35)
Pa vi godinama niste ostvarivali pobede za koeficijenat,sto se tad nisi javljao i pisao,a,nikom nista.Sa takvim komentarima ispadate jos glupljiji

Bodibond

pre 9 godina

dule,crno-bela armija je uz vas;sve pa da i ispadnete iz lige ove godine.Najbolje godine života su im prošle,a titulu nisu videli.Nabio si im kompleks za ceo život,to je NEPROCENJIVO (dejan knezevic, 21. oktobar 2014 21:22)

Nama su prosle, a u cemu li ce vase da prodju ???
To sto ste gledali, gledali ste.
Ti sto ste krali, krali ste.
To sto ste bezali opet ce te.
To sto ste otimali, nema vise.
To sto ste lagali, lagace te.
To sto ste duzni naplatice vam.
Eto sad i u narednih 20 godina gledaj Cipiripija a ja cu svoju mladost i starost potraciti u Euroligi.
Ne zivi se za proslost vec za BUDUCNOST !!!

rudiment

pre 9 godina

Pazi sad ovo cudo:

Svuda na svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je trenutno na 12-tom mestu na tabeli.
Sinoc kod Tegeltije na njegovoj tabeli je 9-ti na tabeli, znaci smejanje do bola kakav pacenik jbt.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 21. oktobar 2014 18:27)

A pai ti ovo cudo: svuda, po svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je vec 13 godina prvi na kraju sezone. I gle cuda, tad se niko ne seca niti je kome bitno sta je bilo u oktobru,novembru...

Врачар

pre 9 godina

Хтео бих да подсетим Пантере да је Партизан актуелни шампион Србије већ 13 година, а да је њихов клуб замрзнут и у стању хибернације ваљда већ три године! Е да, нисте дали још ни "пола године" дебаклу и понижењу које сте дошивели у финалу плеј офа Српске лиге, а већ "доминирате" и сеирите. Видимо се на пролеће.

DraganO

pre 9 godina

Dule, ajde reci nam sta da pisemo po forumima,
jel`imamo karakter ili cekamo da se uigramo
jel`imamo 750k eur ili nemamo
jel`Macvan stvarno dosao ili si se salio pre par nedelja da nece doci,
Jel`dolazi stranac ili ne dolazi,
Jesmo li najbolji ili si nas samo ubedio u to,
ajde reci nam toliko toga nam treba, i novci i casovi ljubavi, mi ne mozemo bez tebe.
A jel`ovoga meseca govorimo zamrzavanje ili zamrzivac, sta bese, i sta je to cipiripi liga aaaaaaaaa, boli me glavaaaaaaaa

*

pre 9 godina

"Iznenađen sam kad se neko sad iznenađuje lošim startom Partizana." - DV.
Iznenadjen i uvredjen, kao Šojić.
Mi se iznenadjujemo jer godinama slusamo istu pricu : nema para, samo mi radimo i stvaramo, svi nas mrze, casovi ljubavi, carobnjastvo.... Ove godine opet ista prica ali je uspeh kad je poraz manji od 30 poena.
LUD, ZBUNJEN, NENORMALAN

Глобтротер

pre 9 godina

Зар није чудно колико Пантера има исте реченице на вестима о ККП, а има их прилично?

Сви помињу неке државне новце, милионске плате за страшна појачања као што су Мачван, Кузелоглу, Милутиновић, Богдановић (који практично и није Партизанов и који је очајан), Мурић (једини који јесте појачање). Сви су доведени пред сам почетак сезоне или пошто је почела, а већину нико не жели у Европи.

А клуб за који тренутно навијају, правно приватни, формира тим у августу, потписује познате странце и формиране домаће играче на више сезона, а има за спонзоре државна предузећа.

Такве спин ботове могу да оформе само мајстори тог заната, а познато је и у чијим су редовима исти.

homer

pre 9 godina

Uskoro ce se videti rezultati duletovih treninga u cik zore!
Zna se kakvi su duletovi treninzi red,rad i disciplina!
Rezultati ce doci vremenom , forma je trenutna a klasa vecna!

konto

pre 9 godina

Pa da, dovedeš Murića, vratiš Mačvana, Pavlovića, Mekejleba, sačekaš Gagija, zadržiš Gagića kako bi imao krštenog centra, Tepića, Milutinova i "razbijaš", nema šta, pravi si mag! Videli smo to na prethodnim utakmicama kad si igrao sa ekipama sa budžetom u rangu tvog ili daleko ispod (Krka, Solnok), baš si se pokazao...

Milan

pre 9 godina

Odgovor na komentar Mile. Milence zlatan,nemam nameru da se prepirem s tobom da li se radi o Crvenoj Zvezdi, o Fmp-u, da li su i kada osvojene titule.Tebi, a i onima 15% gradjana Srbije, koji sebe zovu grobarima, dervisima, zabranjenima mogu da skinem kapu i naklonim se do poda samo za jednu stvar:Navijati za klub formiran u drugoj drzavi, u Zagrebu, u Hrvatskoj, navijati za klub ciji je predsednik bio osvedoceni srbomrzac Franjo dr. Tudjman vrhunac je tolerancije.Ja to zaista ne bih mogao. Mislim da ti, i tebi slicni gore pomenuti grobari, dervisi, zabranjeni zasluzujete nagradu za ferplej u konkurenciji svih navijaca sveta.Tu cinjenicu, trebao bi da iskoristi nas savez u svetlu problema meca sa Albanijom.Moram da priznam da navijaci Crvene Zvezde, FMP-a, pantera ili kako god takvu toleranciju nikada nisu ispoljili.

Bodibond

pre 9 godina

A o sinocnom spinovanju Macvana kod Tegeltije trebalo bi da se pozabavi javni tuzilac. Ono sto je on izjavio i lupetao i nada se da ce Galata da pruzi jaci otpor Zvezdi u Turskoj samo govori o njemu, zasto nece u Srpsku reprezentaciju i kakvom klubu on pripada. Jednom recju:
JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

aha da da...more odresi tu kesu punu drzavnih para i prestani da kukas!!!znamo da dovodite jos 3,4 pojacanja za basnoslovne novce koje vam je drzava ugurala,zato ne izvodi predstavu "plakanje i prosenje" za javnost!!!sram vas bilo!!!

Mile

pre 9 godina

Mi smo Partizan bili i ostali. Klinci, procitajte bolje zasto se jedne sezone Partizan zvao Partizan Igokea, a Igokea Igokea Partizan. Vi ste trenutno FMP koji se zove Crvena Zvezda Beograd. Zadnja titula prave Zvezde je
osvojena 1998, kada vecina vas nije bila ni u dugorocnom planu vasih roditelja. Neka igramo i beton ligu, gubimo svaku utakmicu, ali ime necemo da zamrznemo nikada. Samo jos jedno pitanje za vas. Da li ove godine pratite vaterpolo i fudbal?

alcale

pre 9 godina

Ako dr. DV kaye da se tim stvara u hodu onda navijaci svih ostalih ekipa u Evropi a poreklom iz Srbije mogu da se pripreme na JOS JEDNU GODINU POSTA bez trofeja u Srbiji.

Bez obzira na to sta ce biti podrska doktoru i momcima a navijacima iz Zeleznika zelim da odam najiskrenije priznanje na visegodisnjem postu. Na doslednosti bi vam se patrijarh Pavle divio

Milan

pre 9 godina

Znamo da ce rezultati doci;ali ne zato sto radite vec zato sto cete dovesti nekoliko izuzetno kvalitetnih i skupih igraca. Medjutim ne bi me cudilo da lakoverni dervisi bolje rezultate pripisu ogromnom radu, jutarnjem treniranju, carobnjastvu, talentu...
Dervisi su trenutno najlakoverniji deo srpskog naroda. Gori su cak i od botova.

brada-patuljak-gimili

pre 9 godina

Sa ovim timom jedino je pitanje ko ce biti prvi od pozadi u ABA ligi, Levski, Solnok ili Partizan??? A što se tiče kupa Marinka Rokvića tu ste kanta za nabijanje koš količnika.

retro

pre 9 godina

Pa da, dovedeš Murića, vratiš Mačvana, Pavlovića, Mekejleba, sačekaš Gagija, zadržiš Gagića kako bi imao krštenog centra, Tepića, Milutinova i "razbijaš", nema šta, pravi si mag! Videli smo to na prethodnim utakmicama kad si igrao sa ekipama sa budžetom u rangu tvog ili daleko ispod (Krka, Solnok), baš si se pokazao...
(konto, 21. oktobar 2014 15:23)

DV: "Radimo, rezultati će doći"
Procitas samo naslov i onda lupis takvu budalastinu.. A ako si jos i celu vest procitao.. onda nemam reci.. Iako sam znas da su glavni igraci prve postave od prosle sezone otisli, imas smelosti da pljunes u rad coveka koji ti je doneo radovanja koliko ti nijedan drugi trener nece mozda nikada.. Sramota. A ako si limenka, sve mi je jasno.

Ladno na utakmicama partizana, stalno oko -30....

pre 9 godina

"Kuc, kuc...
"Ko je to ???"
""Rezultati.."
"Nismo kod kuće, na treningu smo.."
"Pa, ništa onda.."

Bodibond

pre 9 godina

Pazi sad ovo cudo:

Svuda na svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je trenutno na 12-tom mestu na tabeli.
Sinoc kod Tegeltije na njegovoj tabeli je 9-ti na tabeli, znaci smejanje do bola kakav pacenik jbt.

Bodibond

pre 9 godina

Uskoro ce se videti rezultati duletovih treninga u cik zore! Zna se kakvi su duletovi treninzi red,rad i disciplina! Rezultati ce doci vremenom ,forma je trenutna a klasa vecna! (homer, 21. oktobar 2014 16:13)

Videce se rezultati na prolece kad zavrsite na dnu tabele. Tako sam i ja sebe lagao pre nekoliko godina, doso Pesic ovaj onaj a ono dno tabele. Niste ni svesni koliko ste duboko u blatu to ti najiskrenije kazem da ti otvorim oci i da probudis svoj razum ako ti ga DV nije vec dovoljno isprao pa da nema pomoci.

Čovke Limeni

pre 9 godina

A o sinocnom spinovanju Macvana kod Tegeltije trebalo bi da se pozabavi javni tuzilac. Ono sto je on izjavio i lupetao i nada se da ce Galata da pruzi jaci otpor Zvezdi u Turskoj samo govori o njemu, zasto nece u Srpsku reprezentaciju i kakvom klubu on pripada. Jednom recju:
JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bodibond, 21. oktobar 2014 19:38) A tvome spinovanju na svaku vest o KK Partizan bi trebao da se pozabavi psihijatar. Ono što svakodnevno lupetaš govori o tvojoj decenijskoj frustraciji,koju ti je nabio pomenuti košarkaški klub. Jedmom rečju: JADNO BEDNO I ZALOSNO !!!

partizan-leglo kriminala

pre 9 godina

radite radite ali ne na parketu , mozete samo da sanjate da ce se vratiti 90-te i vas program samo jedan klub , ocaj put ce pasti mnogo krvi

Turgo Toza

pre 9 godina

Istina! Formiran je veoma mlad i neiskusan ( citaj jeftin) tim na celu sa Tepicem, Lukom Bogdanovicem, Macvanom, Milutinovicem i Milosavljevicem.

moje ime

pre 9 godina

Posle toliko godina uspeha, u redu je da jednu sezonu i ne uradimo bog zna sta.
Ipak, siguran sam da cemo biti mnogo jaci u narednom periodu. Za sta ce nam to biti dovoljno? Videcemo. Mozda na kraju ni ne udjemo u cetiri u ABA ligi, ali mislim da ako udjemo, niko nece moci mirno da spava.

Ovo je prva sezona u ABA ligi, koju ne docekujemo kao jedan od favorita. Prva sezona u kojoj ne bi bilo iznenadjenje da cak budemo i peti ili sesti. Medjutim, mnogi ce se iznenaditi kolika je unutrasnja snaga Partizana. Kad je najteze, najjaci smo. Siguran sam da cemo prvi derbi izgubiti ubedljivo, ali sam isto tako siguran da ce poslednji biti sasvim drugaciji.

Iskreni

pre 9 godina

Hoce hoce ali to kad budemo ispali u prvu Srpsku pa igramo protiv Morave iz Vladicinog Hana. Tada bi rezultati mogli da se ocekuju. Bezi iz Partizana nije on tvoja prcija.

dejan knezevic

pre 9 godina

dule,crno-bela armija je uz vas;sve pa da i ispadnete iz lige ove godine.Najbolje godine života su im prošle,a titulu nisu videli.Nabio si im kompleks za ceo život,to je NEPROCENJIVO

promenite terapiju

pre 9 godina

kada volis da citas doktorove izjave i kada nam ne ide kao sada,samo hrabro Dule...
(Nislija, 21. oktobar 2014 14:52)

Ovde je vest o košarci, a ne o tome što ti čitaš dijagnozu koju ti je dao doktor. Fokusiraj se.

naucice vas Covic

pre 9 godina

Tegi i Macvan sinoc onako stidljivo pljuju po Zvezdi i omalovazavaju uspehe. Zar vam nije dosta sto nas 13 sezona pljujete, bavite se bre vasim carobnjastvom sa 2 NBA igraca, 6 stranaca + 2 najbolja domaca igraca (Bogdan i Gagi) + 3 najbolja domaca centra. Sve to i sudije za CIPIRIPI kup.

sreckol

pre 9 godina

"Partizan je loše počeo novu sezonu, pošto je u prva četiri kola Jadranske lige upisao tri poraza, kao i jedan u Evrokupu, s tim da su poslednja dva poraza bila ubedljiva."

Dobro je što se poraz od Cedevite sa 20 poena razlike ne svrstava u ubedljive.

MISKO sa JUGA

pre 9 godina

Vreme ti je da odes ti i Danilovic ste vasim ponasanjem doveli do ovoga,vasa sujeta i stav da ste nezamenjivi skoro je unistila partizan.

samrok sila SLUsamrok

pre 9 godina

Posto sam nazivan lazovom i svim i svacim moram da objasnim neke stvari ljudima ovde!
Prvo svaka cifra koja ja iznes ovde je apsolutno tacna i realna a to sto grobari ne zele da prihvate to je njihova stvar!Svi znaju kolika su primanja igraca partizana samo se o tome cuti i ne sme da se iznosi jer bi onda u vodu pale sve teorije zavere protiv partizana!
Evo i mediji konacno objavljuju za koliko igra mekejleb ito je jos neki minimum znaci cist dokaz

http://www.sportklub.rs/nerealan-povratak-odakle-partizanu-milion-evra-za-mekejleba

Eto pa vi i dalje verjte svom magu!

zoom

pre 9 godina

Sve ce Dule kockice da slozi...samo polako
... Ocekivao je mozda dve pobede ili barem malo bolju igru trenutnih igraca ali polako.....duga je sezona....sad kad krenu da dolaze pojacanja bice sou u ulici brestova!!! Ima Dule iz svog dzepa da daje samo da sasravi ekipu! Vise voli da pobedi nego leba da jede! Zivi bili pa videli!!! Bice tu lepe igre izmedju Grobara i Cigana! Valjda to i zelimo da vidimo.

Schh..

pre 9 godina

A sta Dule ako izgubimo jel ce mo cekati sledecu za bolju atmosferu ? Lose radite ,kasno sklapate ekipu ,dovodite kosarkase koji su potpuno zaboravilu kosarku jel da cekamo sledecu sezonu jel treba da prihvatimo da niste sposobni nerazumum ,prosvetli me !

uros

pre 9 godina

Dule ja sam uz Partizan i sve vas i kad gubite... Ko se razume u kosarku razumece i poraze i pobede. Dovoljno ste veliki da nema potrebe bilo sta da se objasnjava. Samo napred!!!

petarczv

pre 9 godina

Partizan je loše počeo novu sezonu, pošto je u prva četiri kola Jadranske lige upisao tri poraza, kao i jedan u Evrokupu, s tim da su poslednja dva poraza bila ubedljiva.

Samo poraz od krke nije bio ubedljiv od cedevite 20p d ritasa 27 a od olimpije 29...

Beli

pre 9 godina

ovi kao da su juce poceli pripreme pa rezultati ne mogu da se vide, pa sta ste radili ova dva meseca?ali sad kad dodju macvan,mekejleb,pavlovic i jos jedan centar amer,e onda ce rezultati doci jer oni treniraju vise

aca_bg

pre 9 godina

Kada izgubis tri utakmice za redom sa 80 poena razlike, itekako ljudi imaju pravo da postavljaju pitanja. Nije valjda da niko nije kriv za ovakvu situaciju.Pa jos ni pitanje da se ne postavi? To sto si ti Dule preuzeo na sebe da radis PR kluba je tvoj problem.

DedaMiloje

pre 9 godina

A hoces li se izviniti novinaru Blica? Koji te uzgred tako nagrdio danas da je to za pricu. Pominje nekih 750 000 e od drzave i najavu dolaska Macvana koju si ti ostro demantovao i pitao jel oni prave puc na tebe. Ispade da je bio u pravu. Sta cemo sad?

Bodibond

pre 9 godina

dule,crno-bela armija je uz vas;sve pa da i ispadnete iz lige ove godine.Najbolje godine života su im prošle,a titulu nisu videli.Nabio si im kompleks za ceo život,to je NEPROCENJIVO (dejan knezevic, 21. oktobar 2014 21:22)

Nama su prosle, a u cemu li ce vase da prodju ???
To sto ste gledali, gledali ste.
Ti sto ste krali, krali ste.
To sto ste bezali opet ce te.
To sto ste otimali, nema vise.
To sto ste lagali, lagace te.
To sto ste duzni naplatice vam.
Eto sad i u narednih 20 godina gledaj Cipiripija a ja cu svoju mladost i starost potraciti u Euroligi.
Ne zivi se za proslost vec za BUDUCNOST !!!

Igor

pre 9 godina

Zanimljivo je to sto Vujosevic naprasno u svojim izjavama izostavlja Covica, drzavu, budzet, stipendije i sve ostalo sa uobicajenog repertoara od prosle sezone. Primera radi, pre neki dan nije govorio kako Zvezda ima ugovor sa Telekomom a Partizan ne, vec je samo rekao da se nada da ce Partizanu biti obnovljen. Sa druge strane, Covic je nestao bez traga. Vrlo zanimljivo... Pocinjem da sumnjam da su obojica dobili po dandaru od onogacijeseimenesmeizgovoriti.

rudiment

pre 9 godina

Pazi sad ovo cudo:

Svuda na svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je trenutno na 12-tom mestu na tabeli.
Sinoc kod Tegeltije na njegovoj tabeli je 9-ti na tabeli, znaci smejanje do bola kakav pacenik jbt.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bodibond, 21. oktobar 2014 18:27)

A pai ti ovo cudo: svuda, po svim zvanicnim i nezvanicnim tabelama Partizan je vec 13 godina prvi na kraju sezone. I gle cuda, tad se niko ne seca niti je kome bitno sta je bilo u oktobru,novembru...

magic

pre 9 godina

A to sto Partizan ne ostvarujue pobede zbog koeficijentata nikom nista ???
Eto ko radi u interesu srpske kosarke ...
(Bodibond, 21. oktobar 2014 19:35)
Pa vi godinama niste ostvarivali pobede za koeficijenat,sto se tad nisi javljao i pisao,a,nikom nista.Sa takvim komentarima ispadate jos glupljiji

Врачар

pre 9 godina

Хтео бих да подсетим Пантере да је Партизан актуелни шампион Србије већ 13 година, а да је њихов клуб замрзнут и у стању хибернације ваљда већ три године! Е да, нисте дали још ни "пола године" дебаклу и понижењу које сте дошивели у финалу плеј офа Српске лиге, а већ "доминирате" и сеирите. Видимо се на пролеће.

DraganO

pre 9 godina

Dule, ajde reci nam sta da pisemo po forumima,
jel`imamo karakter ili cekamo da se uigramo
jel`imamo 750k eur ili nemamo
jel`Macvan stvarno dosao ili si se salio pre par nedelja da nece doci,
Jel`dolazi stranac ili ne dolazi,
Jesmo li najbolji ili si nas samo ubedio u to,
ajde reci nam toliko toga nam treba, i novci i casovi ljubavi, mi ne mozemo bez tebe.
A jel`ovoga meseca govorimo zamrzavanje ili zamrzivac, sta bese, i sta je to cipiripi liga aaaaaaaaa, boli me glavaaaaaaaa