Ponedeljak, 20.10.2014.

17:24

Vokri: Zbog navijača 3:0 za ALB

Predsednik FS Kosova Fadilj Vokri rekao očekuje da (UEFA) kazni Srbiju i utakmicu regsitruje 3:0 u koristi Albanije, jer je domaćin odgovoran za prekid meča.

Izvor: B92

Vokri: Zbog navijaèa 3:0 za ALB IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

komshija

pre 9 godina

Nemoj brate preblizu sunca nisi ti za to!
(miro split, 20. oktobar 2014 21:31)
Moj mario iZ zemuna,ako ti je istina ono sto si ti reka,europu i balkanu bi odavna bia kraj.
sta rjeci,koliko lazi znash toliko kazesh,a koliko kazesh toliko lazesh, koliko lazesh toliko trujesh sebe.

Ivan Banja-Luka

pre 9 godina

Ne znam čemu ovo licemjerno pametovanje od strane Hrvata... Hahah, pa mogu zamisliti šta bi bilo da je u toku utakmice Hrvatska-Srbija na Maksimiru, u Zagrebu, neko ubacio zastavu ''velike Srbije'', sve od Virovitice, preko Karlovca pa do Karlobaga... Hrvatski navijači, koji su inače poznati po kulturi i korektnom navijačkom ponašanju, bi vjerovatno ustali i pozdravili zastavu aplauzom. Ma kako da ne! Ne bi ost'o kamen na kamenu od stadiona! Ni igrači im nisu ništa bolji, i hrvatski igrači bi sigurno nasrnuli na Srbe, jer su od ranije poznati po svojim nacionalističkim ispadima, posebno Mandžukić i Ćorluka, koji vjerovatno imaju neke komplekse prema Srbima, s obzirom da su izbjeglice iz Posavine (Republika Srpska). :P Srpski igrači su se pokazali kao ljudine, iako su albanski igrači prvi nasrnuli na njih, jer im je očigledno bio cilj izazvati provokaciju na svaki način, oni su ipak stali u njihovu odbrani i otišli u njihovu svlačionicu da ih zaštite.

vlad

pre 9 godina

@brax
Procitaj i ostale recenice iz mog komentara. Mislis da se Srpska himna cuje u Zagrebu i obratno. Mislis da ima i jedna utakmica da publika ne skandira "Ubi, Srbina" i ono sto je gadnije, jer je ustasko "Srbe na vrbe" i jedna ovde da ne vicu "Ubi, ustasu". To fifa pusta sve vreme.

Vasi igraci su uzeli ucesce u teskoj politckoj provokaciji kojom se preti susednoj zemlji otimanjem teritorije, dakle agresijom i dobili su mlaku odbrambenu reakciju od publike!!!

miro split

pre 9 godina

@NEXHO
Sad ti đava sriću ne odnija ,pa je li ti stvarno misliš mene sa tin idiotarijama isprovocirat?Nije stari,ja ti ne potičen od Ilira nego od Grčki kolonista koje sta vi Iliri bezobzirno pljačkali na moru,pa smo morali u pomoć pozvat jednu kulturnu naciju(Rimljane)da nam skinu sa grbače Teutu koja je visoko poletila.Otprilike ka u onom našen Grčkom mitu o Ikaru I Dedalu.Lipo mu je Ikar govorija:Sine moj ne leti blizu sunca,krila su od voska istopit će se,napravit ćeš glupost,ali ne, sin nije sluša mislija je da mu niko ništa ne može poletija je i bija ponosan,a onda se strmop*****a.
Posli toga dugo dugo nije niko napravija istu glupost.Sve dok se nisu pojavila braća Rama nad Beogradom.
Nemoj brate preblizu sunca nisi ti za to!

armuah

pre 9 godina

Legendo,ovi što lupaju i pišu
loše o Tebi to su ti iste one Delije koje si 3 Godine za redom zavio u crno.

Samo tako
Majstore(21.12.1988)

balkancaffe

pre 9 godina

Standardna albanska fora. Provokacija -> mi nasednemo -> izigravanje zrtve -> nama kazna. Sve je to stara prica, nego se samo pitam do kada cemo mi biti toliko glupi?
(Aleksandar, 20. oktobar 2014 18:00)
Aleksandre,
Dron se pojavio oko 40 minute,igra je bila zaustavljena zbok ubacivanja petardi i drugih predmeta,Pricu o" provokaciji "mozete kaciti macki....
Palenje albanske zastave,"ubij siptara "(horno pevanje) to je sve registrovano ,i to je kaznjivo,no vi imate da se cudite jer ste to uvek radili a niste bili kazhnjeni i mislite da je to "normalno"!
Covece! Postoji snimci ,orgija nasilja holigani,redari udarali igrace gostojuce ekipe! to jos evropa nije videla,na takmicenjima reprezentacija!
Samo se vi samozadovoljite sa 'semenkama" zargonom od proslog veka,deca onih koji su prodali semenke sada su vlasnici restorana ,voze najskuplja kola!a vi koji sprdate ,vas jos odrzava cale i keva od mizerne penzije!!

P.S.
Nisam za bodova iz stola ni za jednu ekipu,jer igraci ni jedne ni druge ekipe ne zasluzuju sramne bodove, zatvorite vrata stadiona varvarima bilo koje boje!!

Црногорац

pre 9 godina

Значи кад је Србија играла са Хрватском, навијачи су требали да пусте дрона са застоваом, Хрвати улете у терен. Аха Хрвати су криви што су побеснели, Србија иде даље....
Хехех наивни ли су ови Албанци ко с крушке да су пали, па УЕФА треба да казни новчано Србију за слабију организацију али ону провокације ако не казни строго, направиће опасан преседан, поготову што су оно фашистичка обележја.
Још једном бих да похвалим Ивановића, Колараова, Марковића и остале који су се понели као прави професионалци.
Живела мајка Србија.

brax

pre 9 godina

Publika je usla na teren posto su se albanski igraci fizickom silom pridruzili politickoj provokaciji. Ne radi se ovde o publici i politici nego o igracima i politici. A fifa tolerise gadosti i Hrvatskim i nasim budalama na tribinama vec godinam a.
(vlad, 20. oktobar 2014 19:38)
nije istina Albanci i pre toga bili su psovani,udareni tvrdim predmetima, ...baklja itd.pocelo je bas od Albanske himne!

srbin

pre 9 godina

Jak je albanski lobi. Dobiće tekmu sa 3:0 i novčanu kaznu za transparent od 2000 evra, te kaznu jedne utakmice igranja bez publike jer igrači nisu hteli da nastave meč.
Naši će dobiti novčanu kaznu od 1.200.000 evra za rasističko ponašanje, psovanje, bakljadu, nasilničko ponašanje, skidanje transparenta sa neba, 10 utakmica igranja bez publike, -10 bodova u grupi, suspenziju 20 utakmica i 2 godine za Mitrovića (opet zbog skidanja zastave tuđe zemlje sa neba i pokušavanja uništenja iste), neučestvovanje u kvalifikacijama za Euro 2020 i Mundijal 2018 i 2022. Takođe -1000 bodova na FIFA listi i zabranu naših klubova da igraju u Evropi 10 godina koja stupa na snagu trenutno, što će značiti da će se Partizan vratiti iz Turske, ako ode tamo.

miro split

pre 9 godina

@Komshija Hashim
Ne znan ko je ovdi po tebi hrabar,ali znan da ti meni postaješ osoba koju duboko žalin.Žaj mi te je jer ćeš do kraja života imat tešku traumu manje vrjednosti koju su izazvali Srbi.Jedini heroj po meni je ovi srpski igrać koji nemoćno širi ruke jer stoji između parahuligana svoje nacije i huligana koji su u priznatim uniformama tvoje nacije.Čovik oće igrat nogomet i ništa više, a ne daju mu.
Moj lipi Fadile evo neka ti registriraju utakmicu sa 3-0 za Albaniju ,napravite novo veliko slavlje i proslavite tu jadnu pobjedu,nek se i plasirate na EP,ali reci ti meni iskreno je li bar malo žaj izgoreni pekarnica i sveg zla koji je oni avionćić izazva.Di će ti duša moj Vokri kad te zatrpaju u zemlju?
A,moj lipi Fadile Vokri bem ti tu utopijsku državu u kojoj je razvijeni sjeverni dio Kosovo!Bem ti tu zemlju kojoj je intelektualna elita izgrađena u zemlji za koju vi kažete da je prema vama bila maćeha.
Bem ti Fadile moj tvoju ljudskost kad ne vidiš ili nemaš hrabrosti reć:
Je da si moj,ali jedeš g***a!

ultrasrbin

pre 9 godina

Publika je utrcala onog trenutka kada su "nevini" albanski igraci poceli da biju Mitrovica. Mogu li debili da objasne zasto i ciju su zastavu branili?
Ova zastava sa likovima na njoj prestavlja promociju fasizma,a oni koji je podrzavaju i brane nisu nista bolji od fasista i svih koljaca koji su okrvarili ruke nevinim srpskim,albanskim i drugim zrtvama.

Црногорац

pre 9 godina

Ово је хвала Партизану, што примио толике Албанце, да виде мало света, да науче како се игра фудбал. Како они враћају, авијацијом на стадион Партизана, хоће фашисти да се освете Партизану.

Jugguja

pre 9 godina

U vrijeme kada si ti igrao u partizanu kosovo je bilo dio srbije a svi zajedno jugoslavije. Imas nostalgiju za tim vremenom? A ko je napravio varijantu sa dronom znas i ti i svi tvoji, i samo bogu dizi ruke sto se sve ovako dobro zavrsilo. S sto se tice 3:0 bice 3:0, znas ko je bio domCin, pa bilo na zelenom stolu, ili na zelenom terenu.

Milan Nikolić

pre 9 godina

Služeći se Vokrijevom logikom ....(uf nije mi dobro)...nije ni utvrđeno ko su navijači koji su upali na teren i imali kontakt sa igračima albanije. MOgli su da budu i recimo navijači sa KiM koji su se naljutili na ove ili neki njihovi rođaci koje vodi krvna osveta... Onaj tetovirani se šetao ali nije imao kontakt a ovi drugi...meni su ličili na ove sa juga.

forza fimue

pre 9 godina

Susjedi nemojte biti tako nerealni jer ce te uvjek ostat gdje ste i sad .Albanci ce najvjerovatnije dobit kaznu za zastavu , kao sto je dobijaju i klubovi za ne primjerene zastave .kao sto ju je dobio Partizan za onu zastavu od mucki protiv Totenhema .A bezpotrebno je komentirat tko treba dobit vecu kaznu jer nigdje na svjetu necete vidjet da navijac sa stolicom ide udarit igraca da redari udaraju igrace i da poslje jos trazite da ti igraci nastave igrat utakmicu .

Michko

pre 9 godina

Велики песник Јован Дучић рекао је једном приликом да су Арнаути најнесрећнији народ на свету. Расли су између две велике цивилизације, а ништа нису усвојили!
Дакле, узалуд што су живели у суседству Грка и Румљана, остали су недодирнути. Додуше ако цивилизацији и култури ништа нису подарили, немерљив је њихов допринос у производњи и трговини наркотицима, белим робљем, људским органима, оружјем и сличним продуктима савременог друштва.
Ваљда су као такви модерни предузетници, на неки начин чак авангарда, имали подршку себи сличних у свету? Арнаути су велики иноватори. Ево, на једној фудбалској утакмици, убацили су некакву летелицу, вођену даљинским управљањем, директно на стадион. И да буде још већег чуда, летелица је носила заставу „Велике Албаније“ а стадион је српски! Први пут се негде у свету нешто овако збило. Треба им признати луцидност.

Miro

pre 9 godina

Ti čobani koje mi nadobudno gledamo sa visine nam uzimaju teritoriju, a mi se nesto prsimo i laprdamo da smo bolji.
I zivotni standard nam je skoro isti.
Ne vidim svrhu price kako su oni neandertalci, a mi civilizacija, sa sve grandovima, pinkovima, starletama..

Griffin

pre 9 godina

Pa i u pravu je ovaj sto kaze biju dicnog Srbina..Da sam im uso polagao bi ih kao cevi za kanalizaciju.Po duzini..Al sta ces,ne ume svako. Njega ponelo srce,a tehniku nema.

Lala iz Banata

pre 9 godina

Pokusavam da hladne glave sagledam celu situaciju, i onda se pojavi jedan ovakav lik sa ovakvom izjavom i, prosto, ne mogu a da se ne zapitam, da li se oni (Albanci), cast izuzecima (kao sto je Berisina unuka) samo prave glupi ili su i zaista glupi? Nema drugog objasnjenja.

vlad

pre 9 godina

Publika je usla na teren posto su se albanski igraci fizickom silom pridruzili politickoj provokaciji. Ne radi se ovde o publici i politici nego o igracima i politici. A fifa tolerise gadosti i Hrvatskim i nasim budalama na tribinama vec godinam a.

Dare

pre 9 godina

Albanci su izazvali prekid sa dronom,pa nasrtajem njihovih fudbalera na nase!!To cak i nije bila njihova zastava,a onda su odbili da nastave utakmicu.Po svim pravilima 3-0 za SRB a nas savez i fukcioneri treba da pritiskaju UEFA kao albanci!

jagodinac

pre 9 godina

džaba vam i 10:0, vaša plitka pamet neće se promeniti. mogli su svi navijači da nastradaju zbog praznoglavaca, kao što je većina iz tog dela sveta...

ко ту кога бије?

pre 9 godina

Braćo Srbi!
Pitam ja sve nas: Koji će tim dobiti utakmicu gde publika i redari tuku gostujuće navijače. Zaboravite zastavu i povike s tribina.
(mika, 20. oktobar 2014 18:57)

Сестро Српкињо! Погледај слику која прати вест.

Alban

pre 9 godina

Ne lupite minus na šta osečate nego na
To što je realno dogadjalo na terenu
Dron bio uvreda al ko je to uradio?!
A što srbi uradili u stadium sfe se vidi I čuje.

b.

pre 9 godina

pa, ima logike. zbog medjusobne tuce igraca (normalna stvar u hokeju, vidjeno u kosarci - kada se utakmice nastavljaju sa po 3-4 igraca na terenu jer svi ostali bivaju iskljuceni, secamo se i krstica sa stolicom :) itd.) utakmice se ne prekidaju za konacno... realno, sasvim drugi nivo je kada igrace napadne neko sa strane. (da su ovako napadnuti srpski igraci u tirani, ne bi pokusavali pravdamo pocinjeno).. ipak je koskanje, gurkanje (zbog zastave) manje zlo - i utakmica najverovatnije ne bi bila prekinuta.

uh uh dobro se nasmejah

pre 9 godina

AHAHAHAHAHA a sta je to FS Kosovo ? Jel su oni bese clan Fife? Pa, nisu, a da nisu clan UEFE? Pa, nisu. eeeeee pa onda je njihovo misljenje svakako bitno AHAHAH ahahaha hahahahaha

mille grobar

pre 9 godina

Alo majstore,jel si ti pijan ili lud?Glup ne verujem da si. Jel ti razlikujes pojmove uzrok i posledica? Ne kazem da Srbi nisu imali udela u posledicama i da su bili bajni i sjajni ali UZROK je bitan,kapiras???Da pojasnim,ja ti se unesem u facu i vredjam ti familiju a ti me posle prebijes,ko je kriv,ko je izazivao?

Vladislav

pre 9 godina

Kako beše? Vokri Fadilj. A Vi ste, gospodine ?... Mislim, zanimanje Vaše ... Aha, centarfor. Tako znači. A sada ste u svojstvu ... ? Predsednik fudbalskog saveza ... Čega? ... Koga? ... Dobro. ... I kakve Vi sada veze imate sa Albanijom, izvinite molim? Saosećenje, kažete. Aha, da. Pa, eto i ja se saosećam sa Vama ...

Višekruna

pre 9 godina

Za ove koji spominju da je u pitanju "legenda" Partizana - pa šta, on je igrao još '80-tih, igrao je ZA srpski klub iz Beograda, a ne za Albaniju ili šta već... Isto kao što neki Iranac, Rus, Avganistanac radi u USA, za interes američke firme.

zoom

pre 9 godina

Vokri, Srbija je od tebe coveka napravila.....nisi znao sta je levo a sta desno...kako se pali svetlo u sobi... Pusti drugi da sude, ne pljuj po onome sto te je stvorilo ako je ista i imalo da stvori od coveka koji je dao ovakvu izjavu!!!!

cinjenice

pre 9 godina

Haha, pa vise je igraca sada u Francuskoj izaslo na teren nego kod nas u Srbiji... MNOOOOGOOO vise kada je rezervni golman uzeo zastavu Korzike.

UEFA verovatno nece nikoga kazniti porazom od 0-3, jer veliki deo krivice lezi i na UEFA-i. Albanci se nisu plasirali na vece medjunarodno takmicenje u zadnjih 35 godina...

zika

pre 9 godina

oni su se navadili da 1912 dobiju drzavu iako su se aktivno borili na strani porazene turske. u drugom svetskom ratu su bili na strani porazenih, zadrzali celu albaniju i dobili kosovo autonomnu pokrajinu za dzabe. za sve to vreme cela im je jugoslavija placala nerad kao nerazvijenim. besplatno su dobili drzavu kosovo uz pomoc americkog oruzja. sve su naucili na neku dzabanu. sad hoce i jednu pisljivu utakmicu da dobiju bez truda. eto to su oni.

Dejan

pre 9 godina

A ko tebe pita? Kakve ti veze imas s ovim, predsednice FS koji nema dozvolu da igra zvanicne utakmice? Uvek neki frustrirani likovi koji bi da skupe neki poen na tudj racun. Jeste, imamo divlje navijace, jeste, FS Albanije je napravio podlu provokaciju, UEFA sve to zna i resice kako misli da treba. Ali, ko tebe pita za misljenje?!

Aleksandar

pre 9 godina

Standardna albanska fora. Provokacija -> mi nasednemo -> izigravanje zrtve -> nama kazna. Sve je to stara prica, nego se samo pitam do kada cemo mi biti toliko glupi?

NESA

pre 9 godina

VOLELI BI VI TO DA SE DESI,ALI KOJE RAZVIO TRANSPARENT RASISTICKE PRIRODE,KOJE ODBIO DA IZADJE NA TEREN DA IGRA,PA TEK ONDA KAZNE ZA SIGURNOST I TO JA PODRZAVAM.SRAM TE BILO A BIO SI NEKADA VELIKI COVEK I IGRAC I PARTIZAN TE AFIRMISAO SRAMOTA

VOLIM DEVEDESETE

pre 9 godina

Glupsone, pa da albanski fudbaleri nisu pritrčali da otmu zastavu ništa se nebi ni desilo. Sve je počelo kad su albanci počeli da otimaju zastavu.
Nego možda je čovek slep i džabe ga krivimo.

Advizor

pre 9 godina

Tačno, još se pouzdano ne zna ko je "vlasnik" drona, zna se ko ga je sa stadiona izneo (momak bez majice i sa crnim povezom preko lica, u teren upao rame uz rame sa Bogdanovim), nije kod Rame pronađen daljiski, čista izmišljotina, tačno je da su ovi divljaci upali u teren i tukli, tačno je da se divljalo i na derbiju, upaljena je albanska zastava, visio je ogroman transparent "Kosovo je Srbija", Uefa ne toleriše ništa slično i šta očekivati nego 3:0 za Albaniju? Ako se dokaže da iza provokacije stoje Albanci, Uefa čeka dokaz, obećao je premijer da će se mnoge države iznenaditi kad se dokaz obelodani, tek tada bismo mogli očekivati milosrđe i novu utakmicu, zasad ne. A što sada slede uvrede Vokrija, jer je Albanac, i Partizana, jer je "treći hrvatski klub", to nije od značaja, to je nizak novo. Kad se pojavio pamflet "hrvatskih" navijača o Partizanu kao hrvatskom klubu, bilo je jasno da je to nešto kao ovaj dron, i slutim da to radi neka udbaška klika. Kad će ovi advokati da prekinu štrajk?

lud zbunjenog

pre 9 godina

A incident sa igračima koji napadaju srpske igrače? I otimaju zastavu na kojoj se "ne zna šta je" i "ne zna se čija je"? Aljbanci uporno "zaboravljaju" neke detalje. O slavlju i proglašenju nekakve "pobede nad varvarima" posle "incidenta za koji se ne zna ko ga je izazvao" bolje da ne pričamo. Ako smo u Srbiji i počeli da zaboravljamo ko su Albanci zaista, evo nam svako malo prilike da se podsetimo. Nikada ne smemo to da izbacimo iz vida.

Melenci

pre 9 godina

bas zbog tih najlepsih dana nije trebao to da kaze.U njegovo vreme nije se smelo ni da pomisli Kosovo drzava,ni da pomisli.Zato se pravi nevest,a jako dobro zna da je do upada navijaca doslo zbog drona i poruke.Cenila sam ga ali posle ove izjave ostaje gorak ukus u ustima,ali to ce proci.

ДрашкоРС

pre 9 godina

Koga briga šta grobari misle?
(njofra prezidente, 20. oktobar 2014 17:52)

Па добро, је л' ти стварно треба овакав коментар и потпис на овој вијести. Зар те није срам? Умјесто да сад покажемо јединство, ти се спрдаш... Још кад би ти био у стању да схватиш неке ствари...

Црногорац

pre 9 godina

Како га није срамота, несој један. Дошли испровоцирали и са хоће победу, а застава фашистичке Албаније.

Pedja

pre 9 godina

Dokle cete vise da objavljujete izjave bivsih Partizanovih fudbalera? I jos ima neku titulu predsednik nekog nepostojeceg saveza. Evo i ja sam predsednik fudbalskog saveza Lindburga, pa ako vam bude trebalo mojemisljenje o ovom slucaju dogovoricemo se za intervju. E stvarno kakve sve likove je dovodio Partizan, nemam reci.

MI6

pre 9 godina

Na kraju ce da bude da smo mi, Srbi, sami napravili zastavu "Velike Albanije" i onako iz znatizelje provozali istu dronom preko stadiona? Ali samo zato sto mi nikada necemo da naucimo nesto na svojim greskama i nikada necemo reci raznim plemenima: "Dosta je!" Nadam se da ce reprezentacija proci makar bez oduzimanja bod i da ovi nece da dobiju svojih 0:3 za koje su spremni da urade sve. Na kraju krajeva, fudbal je najmanje bitan, mora se stati na put svakoj vrsti ekstremnog nacionalizma, pogotovu na ovom ludom Balkanu. Pozdrav!

cinik

pre 9 godina

Ne slažem se s Vokrijem. Rasističko navijanje, zviždanje himni i uvrede su odvratni, ja ih se stidim, a država već dve decenije to toleriše, na stadionima su nam razni bogdanovi, umesto da su u apsani ili da bar ne mogu da priđu priredbi. Ali s druge strane imamo dron, imamo neurotičnu reakciju albanskih fudbalera (što pojačava efekat karte Velike Albanije), odbijanje da prihvate tri ponude FSS-a, i konačno ceo prateći medijsko-politički koncert. Upad huligana i prebijanje Albanaca je nedopustivo i ogromna blamaža "povratnika prestupnika" Srbije. Videćemo šta ima da kaže UEFA. Što se tiče Vokrrija, on je bio i ostaje legenda Partizana i klub i navijači ga se neće odreći, jer je sad na nekoj drugoj strani. Sad je i političar i po prirodi stvari priča svašta.

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

U pravu ste, g-dine Vokrri, nekada su za Partizan igrali jedan Dževad Prekazi, Isa Sadriju, Kujtim Šalja, vaša malenkost ... Danas je nemoguće da se to dogodi ...

zoran

pre 9 godina

Imam srpske korene i zivim u Skadru. Svima vama koji ste u Srbiji znam da ishod utakmice pada tesko ali tek da znate kako je meni ovde.....

hours of love

pre 9 godina

Sudija je od albanaca zatrazio da se vrate na teren samim tim i procenio da utakmica moze da se nastavi, a i cak im je ponudjeno da se isprazne tribine i oni su odbili.

Dakle-Pobegli su !

A kad pobegnes ne mozes da ocekujes 3 boda...prosta logika

Posto nije dao onu pola gratis,Albanci su poludeli i nasrnuli...

pre 9 godina

Dobro nije rekao da je dron samo pokusavao da unese semenke na teren,jer je Srbija zabranom prodaje semenki na terenima uzela hleb iz usta nejgovim sunarodnicima...drugacije semenke nisu mogle uci na teren.
Kada je Mitrovic uzeo fisek i semenke,Albanski igraci su dotrcali da mu objasne da na svake 3 casice pola casice se dodaje gratis...

nebo

pre 9 godina

Kao prvo, nikakve "rasisticke" parole nisu bile na stadionu. Mozda jesu nacionalisticke, ali treba gosp. Vokri da nauci i da ne mesa pojmove. Kao drugo: Ko je taj covek uopste, koju funkciju on to obavlja? Nekog saveza, koji (bar za sad) nije priznat. Kao trece: Trabali smo stvarno svi da izadjemo na teren, da ih polomimo. Da ubuduce znaju, da sa nama nema zajebancije!!! Ima i bitnijih stvari u zivotu od sporta. A kada te ovako izazovu, onda treba da se odreaguje!

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Isključivo su krivi redari koji nisu ušli na teren i uradili isto što i naš igrač čim je sudija zaustavio meč! Ono što svaki put rade sa nedozvoljenim objektima na terenu poput baklje itd... Da je njihov igrač napao redara bilo bi mnoooogo lakše!

losmi

pre 9 godina

Samo mala ispravka. Incident je poceo kada su Albanci nasrnuli na Mitrovica da brane, kako rekose njihovu zastavu (nesto nisam primetio da je ista bila na tom njihovom lokalnom derbiju), a dotle samo nezadovoljstvo ali na tribinama. To je bila inicijalna kapisla za utrcavanje na teren (sto svakako ne odobravam). Sigurno da ima propusta kod nas. Gde je bila policija kad se uskakalo na teren, sta ce bogdanov (namerno malim slovom) na stadionu (Zar nije u zatvoru?), zar je moguce da pred kamerama javnog servisa moze da izadje ko hoce I kaze sta hoce (iako delim njegovo misljenje). Ovo poslednje nema veze sa samim incidentom, ali sa organizacijom sigurno. U svakom slucaju slazem se sa Mirom, da bi bilo gde u regionu proslo mnogo gore nego sto je bilo kod nas.

dr mr

pre 9 godina

Jeste, 300:0 za Albaniju a Srbiju da izbace iz univerzuma. Nismo mi cvecke al brate pretera ga. Nova utakmica bez publike, revans takodje bez publike, nama kazna u evrima i prazne tribine (verovatno) do kraja kvalifikacija a ako se dokaze da su organizovano provocirali na nacionalnoj osnovi (zastva velike albanije i napad albanskih igraca na srpskog mitrovica) cesacete se vi tamo gde vas ne svrbi.

Nenad, Skopje

pre 9 godina

Mec nije se trebao prekinuti, jer su postojali uslovi da se nastavi i doigra do kraja kad su se smirile strasti. O tome odlucuje delegat UEFE za bezbednost koji je dao ocenu da moze da se nastavi. Nisu albanski fudbaleri niti srpski ti koji odlucuju o mogucnostima igranja. Cim jedna reprezentacija odbije da igra, suprotno oceni delegata UEFE da treba da igra, to znaci da se predaje t.j. da ce izgubiti 3-0. Drugo bi bilo, i imao bi Vokri pravo da se nadas na 3-0 za Albaniju ako je delegat UEFE prekinuo mec i ocenio da nema uslova da se nastavi. Dobro pripremljen novinar bi morao to da zna i da ga pita.

mika

pre 9 godina

Braćo Srbi!
Pitam ja sve nas: Koji će tim dobiti utakmicu gde publika i redari tuku gostujuće navijače. Zaboravite zastavu i povike s tribina.

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Ne znam zasto se Vokri nasao prozvanim da iznese svoje misljenje, ali se na zalost slazem s njim. Ulazak navijaca i njihov fizicki sukob sa gostujucim igracima je nesto sto nismo smeli da dozvolimo. Treba da budemo srecni ako se ne registruje sa 3:0 za Albaniju. A mozda bi na duze staze bilo bolje i da bude 3:0, mozda bi do necijeg mozga doslo su takvi "navijaci" kriminalci i da ih tako treba tretirati.

Rade

pre 9 godina

Kako te nije sramota,kao dete uživao sam u tvojim potezima kada si igrao za Partizan,pa Srbija ti je dala leba,da nema Partizana,još dan danas bi čuvao ovce u Prokletijama i na Šarplanini .Svaka cast Prekaziju.

Korto

pre 9 godina

Da gledaoci nemaju kulturu navijanja kao što su nekad imali-to stoji. Ali da se registruje 0-3, to ti je sigurno Tači naredio da izjaviš, jer ne mogu da verujem da ti pri zdravoj pameti možeš to da smisliš. Voleli smo te čoveče, nemaš pojma koliko.

Miks

pre 9 godina

Daj ko je taj Vokeri????Bivsi titov pionir ili......is bre......ucurivao si se nekad a sad Srbija out,pazi da se nevrate ona vremena......

Zox

pre 9 godina

Gospodine Vokri, i meni je vo-kri sto je danas ovako, ali u vase vreme su kamioni pomoci za Kosovo prolazili kroz Kosovo pravo do Albanije gdje je ili deljena ili prodavana i tako godinama preko nepostojece granice. U vase doba Kosovo je bilo bunar bez dna, a onaj ko je u Beogradu pomenuo rec "problem" - nestajao je preko noci i bivao "srpski nacionalista". To sto ste zagorcavali zivot Srbima i policiji koja je neadekvatno - a ipak reciprocno - reagovala - to je druga stvar, ali zadnja ste nacija koja se bavi demokratijom i ljudskim pravima - bez da budem i sam nacionalista kad ovo kazem. Pravimo se neuki vekovima i potezi su vam veoma predvidivi... I "neuki"...

boki

pre 9 godina

Molio bi da se više prekine prenošenje izjava ljudi koji samo potpaljuju vatru, njegovo mišljenje je naravno još jedan pokušaj provokacije. Kako bi bilo da iskulirate takve tipove.

Zoki Svaca

pre 9 godina

Hranio te taj stadion bedo.Pricas lazi i gluposti.Publika je odreagovala dobro.Mogli su krs da naprave.Kad ste spustili ono cudo,trebali smo da zaigramo Sotu jel.Sram te bilo....

Mihajlo

pre 9 godina

Daj bre prekinite vise da mi izbacujete te Siptare i Albance,boli me uvo sta oni misle,jasno mi je da ce potplatiti gde treba da se potplati,da ce dobiti podrsku Britanije,Nemacke i Engleska i da cemo biti daleko gore kaznjeni nego oni.

Zoki Svaca

pre 9 godina

Hranio te taj stadion bedo.Pricas lazi i gluposti.Publika je odreagovala dobro.Mogli su krs da naprave.Kad ste spustili ono cudo,trebali smo da zaigramo Sotu jel.Sram te bilo....

Mihajlo

pre 9 godina

Daj bre prekinite vise da mi izbacujete te Siptare i Albance,boli me uvo sta oni misle,jasno mi je da ce potplatiti gde treba da se potplati,da ce dobiti podrsku Britanije,Nemacke i Engleska i da cemo biti daleko gore kaznjeni nego oni.

Aleksandar

pre 9 godina

Standardna albanska fora. Provokacija -> mi nasednemo -> izigravanje zrtve -> nama kazna. Sve je to stara prica, nego se samo pitam do kada cemo mi biti toliko glupi?

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

U pravu ste, g-dine Vokrri, nekada su za Partizan igrali jedan Dževad Prekazi, Isa Sadriju, Kujtim Šalja, vaša malenkost ... Danas je nemoguće da se to dogodi ...

lud zbunjenog

pre 9 godina

A incident sa igračima koji napadaju srpske igrače? I otimaju zastavu na kojoj se "ne zna šta je" i "ne zna se čija je"? Aljbanci uporno "zaboravljaju" neke detalje. O slavlju i proglašenju nekakve "pobede nad varvarima" posle "incidenta za koji se ne zna ko ga je izazvao" bolje da ne pričamo. Ako smo u Srbiji i počeli da zaboravljamo ko su Albanci zaista, evo nam svako malo prilike da se podsetimo. Nikada ne smemo to da izbacimo iz vida.

miro split

pre 9 godina

@Komshija Hashim
Ne znan ko je ovdi po tebi hrabar,ali znan da ti meni postaješ osoba koju duboko žalin.Žaj mi te je jer ćeš do kraja života imat tešku traumu manje vrjednosti koju su izazvali Srbi.Jedini heroj po meni je ovi srpski igrać koji nemoćno širi ruke jer stoji između parahuligana svoje nacije i huligana koji su u priznatim uniformama tvoje nacije.Čovik oće igrat nogomet i ništa više, a ne daju mu.
Moj lipi Fadile evo neka ti registriraju utakmicu sa 3-0 za Albaniju ,napravite novo veliko slavlje i proslavite tu jadnu pobjedu,nek se i plasirate na EP,ali reci ti meni iskreno je li bar malo žaj izgoreni pekarnica i sveg zla koji je oni avionćić izazva.Di će ti duša moj Vokri kad te zatrpaju u zemlju?
A,moj lipi Fadile Vokri bem ti tu utopijsku državu u kojoj je razvijeni sjeverni dio Kosovo!Bem ti tu zemlju kojoj je intelektualna elita izgrađena u zemlji za koju vi kažete da je prema vama bila maćeha.
Bem ti Fadile moj tvoju ljudskost kad ne vidiš ili nemaš hrabrosti reć:
Je da si moj,ali jedeš g***a!

mika

pre 9 godina

Braćo Srbi!
Pitam ja sve nas: Koji će tim dobiti utakmicu gde publika i redari tuku gostujuće navijače. Zaboravite zastavu i povike s tribina.

Advizor

pre 9 godina

Tačno, još se pouzdano ne zna ko je "vlasnik" drona, zna se ko ga je sa stadiona izneo (momak bez majice i sa crnim povezom preko lica, u teren upao rame uz rame sa Bogdanovim), nije kod Rame pronađen daljiski, čista izmišljotina, tačno je da su ovi divljaci upali u teren i tukli, tačno je da se divljalo i na derbiju, upaljena je albanska zastava, visio je ogroman transparent "Kosovo je Srbija", Uefa ne toleriše ništa slično i šta očekivati nego 3:0 za Albaniju? Ako se dokaže da iza provokacije stoje Albanci, Uefa čeka dokaz, obećao je premijer da će se mnoge države iznenaditi kad se dokaz obelodani, tek tada bismo mogli očekivati milosrđe i novu utakmicu, zasad ne. A što sada slede uvrede Vokrija, jer je Albanac, i Partizana, jer je "treći hrvatski klub", to nije od značaja, to je nizak novo. Kad se pojavio pamflet "hrvatskih" navijača o Partizanu kao hrvatskom klubu, bilo je jasno da je to nešto kao ovaj dron, i slutim da to radi neka udbaška klika. Kad će ovi advokati da prekinu štrajk?

zoran

pre 9 godina

Imam srpske korene i zivim u Skadru. Svima vama koji ste u Srbiji znam da ishod utakmice pada tesko ali tek da znate kako je meni ovde.....

Nenad, Skopje

pre 9 godina

Mec nije se trebao prekinuti, jer su postojali uslovi da se nastavi i doigra do kraja kad su se smirile strasti. O tome odlucuje delegat UEFE za bezbednost koji je dao ocenu da moze da se nastavi. Nisu albanski fudbaleri niti srpski ti koji odlucuju o mogucnostima igranja. Cim jedna reprezentacija odbije da igra, suprotno oceni delegata UEFE da treba da igra, to znaci da se predaje t.j. da ce izgubiti 3-0. Drugo bi bilo, i imao bi Vokri pravo da se nadas na 3-0 za Albaniju ako je delegat UEFE prekinuo mec i ocenio da nema uslova da se nastavi. Dobro pripremljen novinar bi morao to da zna i da ga pita.

NESA

pre 9 godina

VOLELI BI VI TO DA SE DESI,ALI KOJE RAZVIO TRANSPARENT RASISTICKE PRIRODE,KOJE ODBIO DA IZADJE NA TEREN DA IGRA,PA TEK ONDA KAZNE ZA SIGURNOST I TO JA PODRZAVAM.SRAM TE BILO A BIO SI NEKADA VELIKI COVEK I IGRAC I PARTIZAN TE AFIRMISAO SRAMOTA

losmi

pre 9 godina

Samo mala ispravka. Incident je poceo kada su Albanci nasrnuli na Mitrovica da brane, kako rekose njihovu zastavu (nesto nisam primetio da je ista bila na tom njihovom lokalnom derbiju), a dotle samo nezadovoljstvo ali na tribinama. To je bila inicijalna kapisla za utrcavanje na teren (sto svakako ne odobravam). Sigurno da ima propusta kod nas. Gde je bila policija kad se uskakalo na teren, sta ce bogdanov (namerno malim slovom) na stadionu (Zar nije u zatvoru?), zar je moguce da pred kamerama javnog servisa moze da izadje ko hoce I kaze sta hoce (iako delim njegovo misljenje). Ovo poslednje nema veze sa samim incidentom, ali sa organizacijom sigurno. U svakom slucaju slazem se sa Mirom, da bi bilo gde u regionu proslo mnogo gore nego sto je bilo kod nas.

ДрашкоРС

pre 9 godina

Koga briga šta grobari misle?
(njofra prezidente, 20. oktobar 2014 17:52)

Па добро, је л' ти стварно треба овакав коментар и потпис на овој вијести. Зар те није срам? Умјесто да сад покажемо јединство, ти се спрдаш... Још кад би ти био у стању да схватиш неке ствари...

zika

pre 9 godina

oni su se navadili da 1912 dobiju drzavu iako su se aktivno borili na strani porazene turske. u drugom svetskom ratu su bili na strani porazenih, zadrzali celu albaniju i dobili kosovo autonomnu pokrajinu za dzabe. za sve to vreme cela im je jugoslavija placala nerad kao nerazvijenim. besplatno su dobili drzavu kosovo uz pomoc americkog oruzja. sve su naucili na neku dzabanu. sad hoce i jednu pisljivu utakmicu da dobiju bez truda. eto to su oni.

nebo

pre 9 godina

Kao prvo, nikakve "rasisticke" parole nisu bile na stadionu. Mozda jesu nacionalisticke, ali treba gosp. Vokri da nauci i da ne mesa pojmove. Kao drugo: Ko je taj covek uopste, koju funkciju on to obavlja? Nekog saveza, koji (bar za sad) nije priznat. Kao trece: Trabali smo stvarno svi da izadjemo na teren, da ih polomimo. Da ubuduce znaju, da sa nama nema zajebancije!!! Ima i bitnijih stvari u zivotu od sporta. A kada te ovako izazovu, onda treba da se odreaguje!

Melenci

pre 9 godina

bas zbog tih najlepsih dana nije trebao to da kaze.U njegovo vreme nije se smelo ni da pomisli Kosovo drzava,ni da pomisli.Zato se pravi nevest,a jako dobro zna da je do upada navijaca doslo zbog drona i poruke.Cenila sam ga ali posle ove izjave ostaje gorak ukus u ustima,ali to ce proci.

Zox

pre 9 godina

Gospodine Vokri, i meni je vo-kri sto je danas ovako, ali u vase vreme su kamioni pomoci za Kosovo prolazili kroz Kosovo pravo do Albanije gdje je ili deljena ili prodavana i tako godinama preko nepostojece granice. U vase doba Kosovo je bilo bunar bez dna, a onaj ko je u Beogradu pomenuo rec "problem" - nestajao je preko noci i bivao "srpski nacionalista". To sto ste zagorcavali zivot Srbima i policiji koja je neadekvatno - a ipak reciprocno - reagovala - to je druga stvar, ali zadnja ste nacija koja se bavi demokratijom i ljudskim pravima - bez da budem i sam nacionalista kad ovo kazem. Pravimo se neuki vekovima i potezi su vam veoma predvidivi... I "neuki"...

Posto nije dao onu pola gratis,Albanci su poludeli i nasrnuli...

pre 9 godina

Dobro nije rekao da je dron samo pokusavao da unese semenke na teren,jer je Srbija zabranom prodaje semenki na terenima uzela hleb iz usta nejgovim sunarodnicima...drugacije semenke nisu mogle uci na teren.
Kada je Mitrovic uzeo fisek i semenke,Albanski igraci su dotrcali da mu objasne da na svake 3 casice pola casice se dodaje gratis...

zoom

pre 9 godina

Vokri, Srbija je od tebe coveka napravila.....nisi znao sta je levo a sta desno...kako se pali svetlo u sobi... Pusti drugi da sude, ne pljuj po onome sto te je stvorilo ako je ista i imalo da stvori od coveka koji je dao ovakvu izjavu!!!!

Црногорац

pre 9 godina

Како га није срамота, несој један. Дошли испровоцирали и са хоће победу, а застава фашистичке Албаније.

hours of love

pre 9 godina

Sudija je od albanaca zatrazio da se vrate na teren samim tim i procenio da utakmica moze da se nastavi, a i cak im je ponudjeno da se isprazne tribine i oni su odbili.

Dakle-Pobegli su !

A kad pobegnes ne mozes da ocekujes 3 boda...prosta logika

Vladislav

pre 9 godina

Kako beše? Vokri Fadilj. A Vi ste, gospodine ?... Mislim, zanimanje Vaše ... Aha, centarfor. Tako znači. A sada ste u svojstvu ... ? Predsednik fudbalskog saveza ... Čega? ... Koga? ... Dobro. ... I kakve Vi sada veze imate sa Albanijom, izvinite molim? Saosećenje, kažete. Aha, da. Pa, eto i ja se saosećam sa Vama ...

Црногорац

pre 9 godina

Значи кад је Србија играла са Хрватском, навијачи су требали да пусте дрона са застоваом, Хрвати улете у терен. Аха Хрвати су криви што су побеснели, Србија иде даље....
Хехех наивни ли су ови Албанци ко с крушке да су пали, па УЕФА треба да казни новчано Србију за слабију организацију али ону провокације ако не казни строго, направиће опасан преседан, поготову што су оно фашистичка обележја.
Још једном бих да похвалим Ивановића, Колараова, Марковића и остале који су се понели као прави професионалци.
Живела мајка Србија.

VOLIM DEVEDESETE

pre 9 godina

Glupsone, pa da albanski fudbaleri nisu pritrčali da otmu zastavu ništa se nebi ni desilo. Sve je počelo kad su albanci počeli da otimaju zastavu.
Nego možda je čovek slep i džabe ga krivimo.

Milan Nikolić

pre 9 godina

Služeći se Vokrijevom logikom ....(uf nije mi dobro)...nije ni utvrđeno ko su navijači koji su upali na teren i imali kontakt sa igračima albanije. MOgli su da budu i recimo navijači sa KiM koji su se naljutili na ove ili neki njihovi rođaci koje vodi krvna osveta... Onaj tetovirani se šetao ali nije imao kontakt a ovi drugi...meni su ličili na ove sa juga.

Alban

pre 9 godina

Ne lupite minus na šta osečate nego na
To što je realno dogadjalo na terenu
Dron bio uvreda al ko je to uradio?!
A što srbi uradili u stadium sfe se vidi I čuje.

dr mr

pre 9 godina

Jeste, 300:0 za Albaniju a Srbiju da izbace iz univerzuma. Nismo mi cvecke al brate pretera ga. Nova utakmica bez publike, revans takodje bez publike, nama kazna u evrima i prazne tribine (verovatno) do kraja kvalifikacija a ako se dokaze da su organizovano provocirali na nacionalnoj osnovi (zastva velike albanije i napad albanskih igraca na srpskog mitrovica) cesacete se vi tamo gde vas ne svrbi.

cinik

pre 9 godina

Ne slažem se s Vokrijem. Rasističko navijanje, zviždanje himni i uvrede su odvratni, ja ih se stidim, a država već dve decenije to toleriše, na stadionima su nam razni bogdanovi, umesto da su u apsani ili da bar ne mogu da priđu priredbi. Ali s druge strane imamo dron, imamo neurotičnu reakciju albanskih fudbalera (što pojačava efekat karte Velike Albanije), odbijanje da prihvate tri ponude FSS-a, i konačno ceo prateći medijsko-politički koncert. Upad huligana i prebijanje Albanaca je nedopustivo i ogromna blamaža "povratnika prestupnika" Srbije. Videćemo šta ima da kaže UEFA. Što se tiče Vokrrija, on je bio i ostaje legenda Partizana i klub i navijači ga se neće odreći, jer je sad na nekoj drugoj strani. Sad je i političar i po prirodi stvari priča svašta.

Griffin

pre 9 godina

Pa i u pravu je ovaj sto kaze biju dicnog Srbina..Da sam im uso polagao bi ih kao cevi za kanalizaciju.Po duzini..Al sta ces,ne ume svako. Njega ponelo srce,a tehniku nema.

boki

pre 9 godina

Molio bi da se više prekine prenošenje izjava ljudi koji samo potpaljuju vatru, njegovo mišljenje je naravno još jedan pokušaj provokacije. Kako bi bilo da iskulirate takve tipove.

MI6

pre 9 godina

Na kraju ce da bude da smo mi, Srbi, sami napravili zastavu "Velike Albanije" i onako iz znatizelje provozali istu dronom preko stadiona? Ali samo zato sto mi nikada necemo da naucimo nesto na svojim greskama i nikada necemo reci raznim plemenima: "Dosta je!" Nadam se da ce reprezentacija proci makar bez oduzimanja bod i da ovi nece da dobiju svojih 0:3 za koje su spremni da urade sve. Na kraju krajeva, fudbal je najmanje bitan, mora se stati na put svakoj vrsti ekstremnog nacionalizma, pogotovu na ovom ludom Balkanu. Pozdrav!

forza fimue

pre 9 godina

Susjedi nemojte biti tako nerealni jer ce te uvjek ostat gdje ste i sad .Albanci ce najvjerovatnije dobit kaznu za zastavu , kao sto je dobijaju i klubovi za ne primjerene zastave .kao sto ju je dobio Partizan za onu zastavu od mucki protiv Totenhema .A bezpotrebno je komentirat tko treba dobit vecu kaznu jer nigdje na svjetu necete vidjet da navijac sa stolicom ide udarit igraca da redari udaraju igrace i da poslje jos trazite da ti igraci nastave igrat utakmicu .

Miks

pre 9 godina

Daj ko je taj Vokeri????Bivsi titov pionir ili......is bre......ucurivao si se nekad a sad Srbija out,pazi da se nevrate ona vremena......

cinjenice

pre 9 godina

Haha, pa vise je igraca sada u Francuskoj izaslo na teren nego kod nas u Srbiji... MNOOOOGOOO vise kada je rezervni golman uzeo zastavu Korzike.

UEFA verovatno nece nikoga kazniti porazom od 0-3, jer veliki deo krivice lezi i na UEFA-i. Albanci se nisu plasirali na vece medjunarodno takmicenje u zadnjih 35 godina...

balkancaffe

pre 9 godina

Standardna albanska fora. Provokacija -> mi nasednemo -> izigravanje zrtve -> nama kazna. Sve je to stara prica, nego se samo pitam do kada cemo mi biti toliko glupi?
(Aleksandar, 20. oktobar 2014 18:00)
Aleksandre,
Dron se pojavio oko 40 minute,igra je bila zaustavljena zbok ubacivanja petardi i drugih predmeta,Pricu o" provokaciji "mozete kaciti macki....
Palenje albanske zastave,"ubij siptara "(horno pevanje) to je sve registrovano ,i to je kaznjivo,no vi imate da se cudite jer ste to uvek radili a niste bili kazhnjeni i mislite da je to "normalno"!
Covece! Postoji snimci ,orgija nasilja holigani,redari udarali igrace gostojuce ekipe! to jos evropa nije videla,na takmicenjima reprezentacija!
Samo se vi samozadovoljite sa 'semenkama" zargonom od proslog veka,deca onih koji su prodali semenke sada su vlasnici restorana ,voze najskuplja kola!a vi koji sprdate ,vas jos odrzava cale i keva od mizerne penzije!!

P.S.
Nisam za bodova iz stola ni za jednu ekipu,jer igraci ni jedne ni druge ekipe ne zasluzuju sramne bodove, zatvorite vrata stadiona varvarima bilo koje boje!!

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Ne znam zasto se Vokri nasao prozvanim da iznese svoje misljenje, ali se na zalost slazem s njim. Ulazak navijaca i njihov fizicki sukob sa gostujucim igracima je nesto sto nismo smeli da dozvolimo. Treba da budemo srecni ako se ne registruje sa 3:0 za Albaniju. A mozda bi na duze staze bilo bolje i da bude 3:0, mozda bi do necijeg mozga doslo su takvi "navijaci" kriminalci i da ih tako treba tretirati.

mille grobar

pre 9 godina

Alo majstore,jel si ti pijan ili lud?Glup ne verujem da si. Jel ti razlikujes pojmove uzrok i posledica? Ne kazem da Srbi nisu imali udela u posledicama i da su bili bajni i sjajni ali UZROK je bitan,kapiras???Da pojasnim,ja ti se unesem u facu i vredjam ti familiju a ti me posle prebijes,ko je kriv,ko je izazivao?

Lala iz Banata

pre 9 godina

Pokusavam da hladne glave sagledam celu situaciju, i onda se pojavi jedan ovakav lik sa ovakvom izjavom i, prosto, ne mogu a da se ne zapitam, da li se oni (Albanci), cast izuzecima (kao sto je Berisina unuka) samo prave glupi ili su i zaista glupi? Nema drugog objasnjenja.

ко ту кога бије?

pre 9 godina

Braćo Srbi!
Pitam ja sve nas: Koji će tim dobiti utakmicu gde publika i redari tuku gostujuće navijače. Zaboravite zastavu i povike s tribina.
(mika, 20. oktobar 2014 18:57)

Сестро Српкињо! Погледај слику која прати вест.

Dejan

pre 9 godina

A ko tebe pita? Kakve ti veze imas s ovim, predsednice FS koji nema dozvolu da igra zvanicne utakmice? Uvek neki frustrirani likovi koji bi da skupe neki poen na tudj racun. Jeste, imamo divlje navijace, jeste, FS Albanije je napravio podlu provokaciju, UEFA sve to zna i resice kako misli da treba. Ali, ko tebe pita za misljenje?!

Rade

pre 9 godina

Kako te nije sramota,kao dete uživao sam u tvojim potezima kada si igrao za Partizan,pa Srbija ti je dala leba,da nema Partizana,još dan danas bi čuvao ovce u Prokletijama i na Šarplanini .Svaka cast Prekaziju.

Jugguja

pre 9 godina

U vrijeme kada si ti igrao u partizanu kosovo je bilo dio srbije a svi zajedno jugoslavije. Imas nostalgiju za tim vremenom? A ko je napravio varijantu sa dronom znas i ti i svi tvoji, i samo bogu dizi ruke sto se sve ovako dobro zavrsilo. S sto se tice 3:0 bice 3:0, znas ko je bio domCin, pa bilo na zelenom stolu, ili na zelenom terenu.

Michko

pre 9 godina

Велики песник Јован Дучић рекао је једном приликом да су Арнаути најнесрећнији народ на свету. Расли су између две велике цивилизације, а ништа нису усвојили!
Дакле, узалуд што су живели у суседству Грка и Румљана, остали су недодирнути. Додуше ако цивилизацији и култури ништа нису подарили, немерљив је њихов допринос у производњи и трговини наркотицима, белим робљем, људским органима, оружјем и сличним продуктима савременог друштва.
Ваљда су као такви модерни предузетници, на неки начин чак авангарда, имали подршку себи сличних у свету? Арнаути су велики иноватори. Ево, на једној фудбалској утакмици, убацили су некакву летелицу, вођену даљинским управљањем, директно на стадион. И да буде још већег чуда, летелица је носила заставу „Велике Албаније“ а стадион је српски! Први пут се негде у свету нешто овако збило. Треба им признати луцидност.

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Isključivo su krivi redari koji nisu ušli na teren i uradili isto što i naš igrač čim je sudija zaustavio meč! Ono što svaki put rade sa nedozvoljenim objektima na terenu poput baklje itd... Da je njihov igrač napao redara bilo bi mnoooogo lakše!

Miro

pre 9 godina

Ti čobani koje mi nadobudno gledamo sa visine nam uzimaju teritoriju, a mi se nesto prsimo i laprdamo da smo bolji.
I zivotni standard nam je skoro isti.
Ne vidim svrhu price kako su oni neandertalci, a mi civilizacija, sa sve grandovima, pinkovima, starletama..

brax

pre 9 godina

Publika je usla na teren posto su se albanski igraci fizickom silom pridruzili politickoj provokaciji. Ne radi se ovde o publici i politici nego o igracima i politici. A fifa tolerise gadosti i Hrvatskim i nasim budalama na tribinama vec godinam a.
(vlad, 20. oktobar 2014 19:38)
nije istina Albanci i pre toga bili su psovani,udareni tvrdim predmetima, ...baklja itd.pocelo je bas od Albanske himne!

Višekruna

pre 9 godina

Za ove koji spominju da je u pitanju "legenda" Partizana - pa šta, on je igrao još '80-tih, igrao je ZA srpski klub iz Beograda, a ne za Albaniju ili šta već... Isto kao što neki Iranac, Rus, Avganistanac radi u USA, za interes američke firme.

Korto

pre 9 godina

Da gledaoci nemaju kulturu navijanja kao što su nekad imali-to stoji. Ali da se registruje 0-3, to ti je sigurno Tači naredio da izjaviš, jer ne mogu da verujem da ti pri zdravoj pameti možeš to da smisliš. Voleli smo te čoveče, nemaš pojma koliko.

uh uh dobro se nasmejah

pre 9 godina

AHAHAHAHAHA a sta je to FS Kosovo ? Jel su oni bese clan Fife? Pa, nisu, a da nisu clan UEFE? Pa, nisu. eeeeee pa onda je njihovo misljenje svakako bitno AHAHAH ahahaha hahahahaha

vlad

pre 9 godina

Publika je usla na teren posto su se albanski igraci fizickom silom pridruzili politickoj provokaciji. Ne radi se ovde o publici i politici nego o igracima i politici. A fifa tolerise gadosti i Hrvatskim i nasim budalama na tribinama vec godinam a.

srbin

pre 9 godina

Jak je albanski lobi. Dobiće tekmu sa 3:0 i novčanu kaznu za transparent od 2000 evra, te kaznu jedne utakmice igranja bez publike jer igrači nisu hteli da nastave meč.
Naši će dobiti novčanu kaznu od 1.200.000 evra za rasističko ponašanje, psovanje, bakljadu, nasilničko ponašanje, skidanje transparenta sa neba, 10 utakmica igranja bez publike, -10 bodova u grupi, suspenziju 20 utakmica i 2 godine za Mitrovića (opet zbog skidanja zastave tuđe zemlje sa neba i pokušavanja uništenja iste), neučestvovanje u kvalifikacijama za Euro 2020 i Mundijal 2018 i 2022. Takođe -1000 bodova na FIFA listi i zabranu naših klubova da igraju u Evropi 10 godina koja stupa na snagu trenutno, što će značiti da će se Partizan vratiti iz Turske, ako ode tamo.

Pedja

pre 9 godina

Dokle cete vise da objavljujete izjave bivsih Partizanovih fudbalera? I jos ima neku titulu predsednik nekog nepostojeceg saveza. Evo i ja sam predsednik fudbalskog saveza Lindburga, pa ako vam bude trebalo mojemisljenje o ovom slucaju dogovoricemo se za intervju. E stvarno kakve sve likove je dovodio Partizan, nemam reci.

miro split

pre 9 godina

@NEXHO
Sad ti đava sriću ne odnija ,pa je li ti stvarno misliš mene sa tin idiotarijama isprovocirat?Nije stari,ja ti ne potičen od Ilira nego od Grčki kolonista koje sta vi Iliri bezobzirno pljačkali na moru,pa smo morali u pomoć pozvat jednu kulturnu naciju(Rimljane)da nam skinu sa grbače Teutu koja je visoko poletila.Otprilike ka u onom našen Grčkom mitu o Ikaru I Dedalu.Lipo mu je Ikar govorija:Sine moj ne leti blizu sunca,krila su od voska istopit će se,napravit ćeš glupost,ali ne, sin nije sluša mislija je da mu niko ništa ne može poletija je i bija ponosan,a onda se strmop*****a.
Posli toga dugo dugo nije niko napravija istu glupost.Sve dok se nisu pojavila braća Rama nad Beogradom.
Nemoj brate preblizu sunca nisi ti za to!

Црногорац

pre 9 godina

Ово је хвала Партизану, што примио толике Албанце, да виде мало света, да науче како се игра фудбал. Како они враћају, авијацијом на стадион Партизана, хоће фашисти да се освете Партизану.

Dare

pre 9 godina

Albanci su izazvali prekid sa dronom,pa nasrtajem njihovih fudbalera na nase!!To cak i nije bila njihova zastava,a onda su odbili da nastave utakmicu.Po svim pravilima 3-0 za SRB a nas savez i fukcioneri treba da pritiskaju UEFA kao albanci!

b.

pre 9 godina

pa, ima logike. zbog medjusobne tuce igraca (normalna stvar u hokeju, vidjeno u kosarci - kada se utakmice nastavljaju sa po 3-4 igraca na terenu jer svi ostali bivaju iskljuceni, secamo se i krstica sa stolicom :) itd.) utakmice se ne prekidaju za konacno... realno, sasvim drugi nivo je kada igrace napadne neko sa strane. (da su ovako napadnuti srpski igraci u tirani, ne bi pokusavali pravdamo pocinjeno).. ipak je koskanje, gurkanje (zbog zastave) manje zlo - i utakmica najverovatnije ne bi bila prekinuta.

ultrasrbin

pre 9 godina

Publika je utrcala onog trenutka kada su "nevini" albanski igraci poceli da biju Mitrovica. Mogu li debili da objasne zasto i ciju su zastavu branili?
Ova zastava sa likovima na njoj prestavlja promociju fasizma,a oni koji je podrzavaju i brane nisu nista bolji od fasista i svih koljaca koji su okrvarili ruke nevinim srpskim,albanskim i drugim zrtvama.

jagodinac

pre 9 godina

džaba vam i 10:0, vaša plitka pamet neće se promeniti. mogli su svi navijači da nastradaju zbog praznoglavaca, kao što je većina iz tog dela sveta...

Ivan Banja-Luka

pre 9 godina

Ne znam čemu ovo licemjerno pametovanje od strane Hrvata... Hahah, pa mogu zamisliti šta bi bilo da je u toku utakmice Hrvatska-Srbija na Maksimiru, u Zagrebu, neko ubacio zastavu ''velike Srbije'', sve od Virovitice, preko Karlovca pa do Karlobaga... Hrvatski navijači, koji su inače poznati po kulturi i korektnom navijačkom ponašanju, bi vjerovatno ustali i pozdravili zastavu aplauzom. Ma kako da ne! Ne bi ost'o kamen na kamenu od stadiona! Ni igrači im nisu ništa bolji, i hrvatski igrači bi sigurno nasrnuli na Srbe, jer su od ranije poznati po svojim nacionalističkim ispadima, posebno Mandžukić i Ćorluka, koji vjerovatno imaju neke komplekse prema Srbima, s obzirom da su izbjeglice iz Posavine (Republika Srpska). :P Srpski igrači su se pokazali kao ljudine, iako su albanski igrači prvi nasrnuli na njih, jer im je očigledno bio cilj izazvati provokaciju na svaki način, oni su ipak stali u njihovu odbrani i otišli u njihovu svlačionicu da ih zaštite.

armuah

pre 9 godina

Legendo,ovi što lupaju i pišu
loše o Tebi to su ti iste one Delije koje si 3 Godine za redom zavio u crno.

Samo tako
Majstore(21.12.1988)

vlad

pre 9 godina

@brax
Procitaj i ostale recenice iz mog komentara. Mislis da se Srpska himna cuje u Zagrebu i obratno. Mislis da ima i jedna utakmica da publika ne skandira "Ubi, Srbina" i ono sto je gadnije, jer je ustasko "Srbe na vrbe" i jedna ovde da ne vicu "Ubi, ustasu". To fifa pusta sve vreme.

Vasi igraci su uzeli ucesce u teskoj politckoj provokaciji kojom se preti susednoj zemlji otimanjem teritorije, dakle agresijom i dobili su mlaku odbrambenu reakciju od publike!!!

komshija

pre 9 godina

Nemoj brate preblizu sunca nisi ti za to!
(miro split, 20. oktobar 2014 21:31)
Moj mario iZ zemuna,ako ti je istina ono sto si ti reka,europu i balkanu bi odavna bia kraj.
sta rjeci,koliko lazi znash toliko kazesh,a koliko kazesh toliko lazesh, koliko lazesh toliko trujesh sebe.

Zoki Svaca

pre 9 godina

Hranio te taj stadion bedo.Pricas lazi i gluposti.Publika je odreagovala dobro.Mogli su krs da naprave.Kad ste spustili ono cudo,trebali smo da zaigramo Sotu jel.Sram te bilo....

Advizor

pre 9 godina

Tačno, još se pouzdano ne zna ko je "vlasnik" drona, zna se ko ga je sa stadiona izneo (momak bez majice i sa crnim povezom preko lica, u teren upao rame uz rame sa Bogdanovim), nije kod Rame pronađen daljiski, čista izmišljotina, tačno je da su ovi divljaci upali u teren i tukli, tačno je da se divljalo i na derbiju, upaljena je albanska zastava, visio je ogroman transparent "Kosovo je Srbija", Uefa ne toleriše ništa slično i šta očekivati nego 3:0 za Albaniju? Ako se dokaže da iza provokacije stoje Albanci, Uefa čeka dokaz, obećao je premijer da će se mnoge države iznenaditi kad se dokaz obelodani, tek tada bismo mogli očekivati milosrđe i novu utakmicu, zasad ne. A što sada slede uvrede Vokrija, jer je Albanac, i Partizana, jer je "treći hrvatski klub", to nije od značaja, to je nizak novo. Kad se pojavio pamflet "hrvatskih" navijača o Partizanu kao hrvatskom klubu, bilo je jasno da je to nešto kao ovaj dron, i slutim da to radi neka udbaška klika. Kad će ovi advokati da prekinu štrajk?

Alban

pre 9 godina

Ne lupite minus na šta osečate nego na
To što je realno dogadjalo na terenu
Dron bio uvreda al ko je to uradio?!
A što srbi uradili u stadium sfe se vidi I čuje.

mika

pre 9 godina

Braćo Srbi!
Pitam ja sve nas: Koji će tim dobiti utakmicu gde publika i redari tuku gostujuće navijače. Zaboravite zastavu i povike s tribina.

Mihajlo

pre 9 godina

Daj bre prekinite vise da mi izbacujete te Siptare i Albance,boli me uvo sta oni misle,jasno mi je da ce potplatiti gde treba da se potplati,da ce dobiti podrsku Britanije,Nemacke i Engleska i da cemo biti daleko gore kaznjeni nego oni.

forza fimue

pre 9 godina

Susjedi nemojte biti tako nerealni jer ce te uvjek ostat gdje ste i sad .Albanci ce najvjerovatnije dobit kaznu za zastavu , kao sto je dobijaju i klubovi za ne primjerene zastave .kao sto ju je dobio Partizan za onu zastavu od mucki protiv Totenhema .A bezpotrebno je komentirat tko treba dobit vecu kaznu jer nigdje na svjetu necete vidjet da navijac sa stolicom ide udarit igraca da redari udaraju igrace i da poslje jos trazite da ti igraci nastave igrat utakmicu .

Црногорац

pre 9 godina

Како га није срамота, несој један. Дошли испровоцирали и са хоће победу, а застава фашистичке Албаније.

nebo

pre 9 godina

Kao prvo, nikakve "rasisticke" parole nisu bile na stadionu. Mozda jesu nacionalisticke, ali treba gosp. Vokri da nauci i da ne mesa pojmove. Kao drugo: Ko je taj covek uopste, koju funkciju on to obavlja? Nekog saveza, koji (bar za sad) nije priznat. Kao trece: Trabali smo stvarno svi da izadjemo na teren, da ih polomimo. Da ubuduce znaju, da sa nama nema zajebancije!!! Ima i bitnijih stvari u zivotu od sporta. A kada te ovako izazovu, onda treba da se odreaguje!

NESA

pre 9 godina

VOLELI BI VI TO DA SE DESI,ALI KOJE RAZVIO TRANSPARENT RASISTICKE PRIRODE,KOJE ODBIO DA IZADJE NA TEREN DA IGRA,PA TEK ONDA KAZNE ZA SIGURNOST I TO JA PODRZAVAM.SRAM TE BILO A BIO SI NEKADA VELIKI COVEK I IGRAC I PARTIZAN TE AFIRMISAO SRAMOTA

lud zbunjenog

pre 9 godina

A incident sa igračima koji napadaju srpske igrače? I otimaju zastavu na kojoj se "ne zna šta je" i "ne zna se čija je"? Aljbanci uporno "zaboravljaju" neke detalje. O slavlju i proglašenju nekakve "pobede nad varvarima" posle "incidenta za koji se ne zna ko ga je izazvao" bolje da ne pričamo. Ako smo u Srbiji i počeli da zaboravljamo ko su Albanci zaista, evo nam svako malo prilike da se podsetimo. Nikada ne smemo to da izbacimo iz vida.

Rade

pre 9 godina

Kako te nije sramota,kao dete uživao sam u tvojim potezima kada si igrao za Partizan,pa Srbija ti je dala leba,da nema Partizana,još dan danas bi čuvao ovce u Prokletijama i na Šarplanini .Svaka cast Prekaziju.

zoom

pre 9 godina

Vokri, Srbija je od tebe coveka napravila.....nisi znao sta je levo a sta desno...kako se pali svetlo u sobi... Pusti drugi da sude, ne pljuj po onome sto te je stvorilo ako je ista i imalo da stvori od coveka koji je dao ovakvu izjavu!!!!

brax

pre 9 godina

Publika je usla na teren posto su se albanski igraci fizickom silom pridruzili politickoj provokaciji. Ne radi se ovde o publici i politici nego o igracima i politici. A fifa tolerise gadosti i Hrvatskim i nasim budalama na tribinama vec godinam a.
(vlad, 20. oktobar 2014 19:38)
nije istina Albanci i pre toga bili su psovani,udareni tvrdim predmetima, ...baklja itd.pocelo je bas od Albanske himne!

Melenci

pre 9 godina

bas zbog tih najlepsih dana nije trebao to da kaze.U njegovo vreme nije se smelo ni da pomisli Kosovo drzava,ni da pomisli.Zato se pravi nevest,a jako dobro zna da je do upada navijaca doslo zbog drona i poruke.Cenila sam ga ali posle ove izjave ostaje gorak ukus u ustima,ali to ce proci.

Miks

pre 9 godina

Daj ko je taj Vokeri????Bivsi titov pionir ili......is bre......ucurivao si se nekad a sad Srbija out,pazi da se nevrate ona vremena......

Vladislav

pre 9 godina

Kako beše? Vokri Fadilj. A Vi ste, gospodine ?... Mislim, zanimanje Vaše ... Aha, centarfor. Tako znači. A sada ste u svojstvu ... ? Predsednik fudbalskog saveza ... Čega? ... Koga? ... Dobro. ... I kakve Vi sada veze imate sa Albanijom, izvinite molim? Saosećenje, kažete. Aha, da. Pa, eto i ja se saosećam sa Vama ...

Pedja

pre 9 godina

Dokle cete vise da objavljujete izjave bivsih Partizanovih fudbalera? I jos ima neku titulu predsednik nekog nepostojeceg saveza. Evo i ja sam predsednik fudbalskog saveza Lindburga, pa ako vam bude trebalo mojemisljenje o ovom slucaju dogovoricemo se za intervju. E stvarno kakve sve likove je dovodio Partizan, nemam reci.

Zox

pre 9 godina

Gospodine Vokri, i meni je vo-kri sto je danas ovako, ali u vase vreme su kamioni pomoci za Kosovo prolazili kroz Kosovo pravo do Albanije gdje je ili deljena ili prodavana i tako godinama preko nepostojece granice. U vase doba Kosovo je bilo bunar bez dna, a onaj ko je u Beogradu pomenuo rec "problem" - nestajao je preko noci i bivao "srpski nacionalista". To sto ste zagorcavali zivot Srbima i policiji koja je neadekvatno - a ipak reciprocno - reagovala - to je druga stvar, ali zadnja ste nacija koja se bavi demokratijom i ljudskim pravima - bez da budem i sam nacionalista kad ovo kazem. Pravimo se neuki vekovima i potezi su vam veoma predvidivi... I "neuki"...

miro split

pre 9 godina

@Komshija Hashim
Ne znan ko je ovdi po tebi hrabar,ali znan da ti meni postaješ osoba koju duboko žalin.Žaj mi te je jer ćeš do kraja života imat tešku traumu manje vrjednosti koju su izazvali Srbi.Jedini heroj po meni je ovi srpski igrać koji nemoćno širi ruke jer stoji između parahuligana svoje nacije i huligana koji su u priznatim uniformama tvoje nacije.Čovik oće igrat nogomet i ništa više, a ne daju mu.
Moj lipi Fadile evo neka ti registriraju utakmicu sa 3-0 za Albaniju ,napravite novo veliko slavlje i proslavite tu jadnu pobjedu,nek se i plasirate na EP,ali reci ti meni iskreno je li bar malo žaj izgoreni pekarnica i sveg zla koji je oni avionćić izazva.Di će ti duša moj Vokri kad te zatrpaju u zemlju?
A,moj lipi Fadile Vokri bem ti tu utopijsku državu u kojoj je razvijeni sjeverni dio Kosovo!Bem ti tu zemlju kojoj je intelektualna elita izgrađena u zemlji za koju vi kažete da je prema vama bila maćeha.
Bem ti Fadile moj tvoju ljudskost kad ne vidiš ili nemaš hrabrosti reć:
Je da si moj,ali jedeš g***a!

Hoću 158 pluseva

pre 9 godina

U pravu ste, g-dine Vokrri, nekada su za Partizan igrali jedan Dževad Prekazi, Isa Sadriju, Kujtim Šalja, vaša malenkost ... Danas je nemoguće da se to dogodi ...

VOLIM DEVEDESETE

pre 9 godina

Glupsone, pa da albanski fudbaleri nisu pritrčali da otmu zastavu ništa se nebi ni desilo. Sve je počelo kad su albanci počeli da otimaju zastavu.
Nego možda je čovek slep i džabe ga krivimo.

Aleksandar

pre 9 godina

Standardna albanska fora. Provokacija -> mi nasednemo -> izigravanje zrtve -> nama kazna. Sve je to stara prica, nego se samo pitam do kada cemo mi biti toliko glupi?

Pozdrav iz Toronta

pre 9 godina

Ne znam zasto se Vokri nasao prozvanim da iznese svoje misljenje, ali se na zalost slazem s njim. Ulazak navijaca i njihov fizicki sukob sa gostujucim igracima je nesto sto nismo smeli da dozvolimo. Treba da budemo srecni ako se ne registruje sa 3:0 za Albaniju. A mozda bi na duze staze bilo bolje i da bude 3:0, mozda bi do necijeg mozga doslo su takvi "navijaci" kriminalci i da ih tako treba tretirati.

hours of love

pre 9 godina

Sudija je od albanaca zatrazio da se vrate na teren samim tim i procenio da utakmica moze da se nastavi, a i cak im je ponudjeno da se isprazne tribine i oni su odbili.

Dakle-Pobegli su !

A kad pobegnes ne mozes da ocekujes 3 boda...prosta logika

Griffin

pre 9 godina

Pa i u pravu je ovaj sto kaze biju dicnog Srbina..Da sam im uso polagao bi ih kao cevi za kanalizaciju.Po duzini..Al sta ces,ne ume svako. Njega ponelo srce,a tehniku nema.

Jugguja

pre 9 godina

U vrijeme kada si ti igrao u partizanu kosovo je bilo dio srbije a svi zajedno jugoslavije. Imas nostalgiju za tim vremenom? A ko je napravio varijantu sa dronom znas i ti i svi tvoji, i samo bogu dizi ruke sto se sve ovako dobro zavrsilo. S sto se tice 3:0 bice 3:0, znas ko je bio domCin, pa bilo na zelenom stolu, ili na zelenom terenu.

Nenad, Skopje

pre 9 godina

Mec nije se trebao prekinuti, jer su postojali uslovi da se nastavi i doigra do kraja kad su se smirile strasti. O tome odlucuje delegat UEFE za bezbednost koji je dao ocenu da moze da se nastavi. Nisu albanski fudbaleri niti srpski ti koji odlucuju o mogucnostima igranja. Cim jedna reprezentacija odbije da igra, suprotno oceni delegata UEFE da treba da igra, to znaci da se predaje t.j. da ce izgubiti 3-0. Drugo bi bilo, i imao bi Vokri pravo da se nadas na 3-0 za Albaniju ako je delegat UEFE prekinuo mec i ocenio da nema uslova da se nastavi. Dobro pripremljen novinar bi morao to da zna i da ga pita.

Dare

pre 9 godina

Albanci su izazvali prekid sa dronom,pa nasrtajem njihovih fudbalera na nase!!To cak i nije bila njihova zastava,a onda su odbili da nastave utakmicu.Po svim pravilima 3-0 za SRB a nas savez i fukcioneri treba da pritiskaju UEFA kao albanci!

ДрашкоРС

pre 9 godina

Koga briga šta grobari misle?
(njofra prezidente, 20. oktobar 2014 17:52)

Па добро, је л' ти стварно треба овакав коментар и потпис на овој вијести. Зар те није срам? Умјесто да сад покажемо јединство, ти се спрдаш... Још кад би ти био у стању да схватиш неке ствари...

zika

pre 9 godina

oni su se navadili da 1912 dobiju drzavu iako su se aktivno borili na strani porazene turske. u drugom svetskom ratu su bili na strani porazenih, zadrzali celu albaniju i dobili kosovo autonomnu pokrajinu za dzabe. za sve to vreme cela im je jugoslavija placala nerad kao nerazvijenim. besplatno su dobili drzavu kosovo uz pomoc americkog oruzja. sve su naucili na neku dzabanu. sad hoce i jednu pisljivu utakmicu da dobiju bez truda. eto to su oni.

Milan Nikolić

pre 9 godina

Služeći se Vokrijevom logikom ....(uf nije mi dobro)...nije ni utvrđeno ko su navijači koji su upali na teren i imali kontakt sa igračima albanije. MOgli su da budu i recimo navijači sa KiM koji su se naljutili na ove ili neki njihovi rođaci koje vodi krvna osveta... Onaj tetovirani se šetao ali nije imao kontakt a ovi drugi...meni su ličili na ove sa juga.

cinjenice

pre 9 godina

Haha, pa vise je igraca sada u Francuskoj izaslo na teren nego kod nas u Srbiji... MNOOOOGOOO vise kada je rezervni golman uzeo zastavu Korzike.

UEFA verovatno nece nikoga kazniti porazom od 0-3, jer veliki deo krivice lezi i na UEFA-i. Albanci se nisu plasirali na vece medjunarodno takmicenje u zadnjih 35 godina...

Višekruna

pre 9 godina

Za ove koji spominju da je u pitanju "legenda" Partizana - pa šta, on je igrao još '80-tih, igrao je ZA srpski klub iz Beograda, a ne za Albaniju ili šta već... Isto kao što neki Iranac, Rus, Avganistanac radi u USA, za interes američke firme.

Korto

pre 9 godina

Da gledaoci nemaju kulturu navijanja kao što su nekad imali-to stoji. Ali da se registruje 0-3, to ti je sigurno Tači naredio da izjaviš, jer ne mogu da verujem da ti pri zdravoj pameti možeš to da smisliš. Voleli smo te čoveče, nemaš pojma koliko.

balkancaffe

pre 9 godina

Standardna albanska fora. Provokacija -> mi nasednemo -> izigravanje zrtve -> nama kazna. Sve je to stara prica, nego se samo pitam do kada cemo mi biti toliko glupi?
(Aleksandar, 20. oktobar 2014 18:00)
Aleksandre,
Dron se pojavio oko 40 minute,igra je bila zaustavljena zbok ubacivanja petardi i drugih predmeta,Pricu o" provokaciji "mozete kaciti macki....
Palenje albanske zastave,"ubij siptara "(horno pevanje) to je sve registrovano ,i to je kaznjivo,no vi imate da se cudite jer ste to uvek radili a niste bili kazhnjeni i mislite da je to "normalno"!
Covece! Postoji snimci ,orgija nasilja holigani,redari udarali igrace gostojuce ekipe! to jos evropa nije videla,na takmicenjima reprezentacija!
Samo se vi samozadovoljite sa 'semenkama" zargonom od proslog veka,deca onih koji su prodali semenke sada su vlasnici restorana ,voze najskuplja kola!a vi koji sprdate ,vas jos odrzava cale i keva od mizerne penzije!!

P.S.
Nisam za bodova iz stola ni za jednu ekipu,jer igraci ni jedne ni druge ekipe ne zasluzuju sramne bodove, zatvorite vrata stadiona varvarima bilo koje boje!!

dr mr

pre 9 godina

Jeste, 300:0 za Albaniju a Srbiju da izbace iz univerzuma. Nismo mi cvecke al brate pretera ga. Nova utakmica bez publike, revans takodje bez publike, nama kazna u evrima i prazne tribine (verovatno) do kraja kvalifikacija a ako se dokaze da su organizovano provocirali na nacionalnoj osnovi (zastva velike albanije i napad albanskih igraca na srpskog mitrovica) cesacete se vi tamo gde vas ne svrbi.

Posto nije dao onu pola gratis,Albanci su poludeli i nasrnuli...

pre 9 godina

Dobro nije rekao da je dron samo pokusavao da unese semenke na teren,jer je Srbija zabranom prodaje semenki na terenima uzela hleb iz usta nejgovim sunarodnicima...drugacije semenke nisu mogle uci na teren.
Kada je Mitrovic uzeo fisek i semenke,Albanski igraci su dotrcali da mu objasne da na svake 3 casice pola casice se dodaje gratis...

uh uh dobro se nasmejah

pre 9 godina

AHAHAHAHAHA a sta je to FS Kosovo ? Jel su oni bese clan Fife? Pa, nisu, a da nisu clan UEFE? Pa, nisu. eeeeee pa onda je njihovo misljenje svakako bitno AHAHAH ahahaha hahahahaha

mille grobar

pre 9 godina

Alo majstore,jel si ti pijan ili lud?Glup ne verujem da si. Jel ti razlikujes pojmove uzrok i posledica? Ne kazem da Srbi nisu imali udela u posledicama i da su bili bajni i sjajni ali UZROK je bitan,kapiras???Da pojasnim,ja ti se unesem u facu i vredjam ti familiju a ti me posle prebijes,ko je kriv,ko je izazivao?

ко ту кога бије?

pre 9 godina

Braćo Srbi!
Pitam ja sve nas: Koji će tim dobiti utakmicu gde publika i redari tuku gostujuće navijače. Zaboravite zastavu i povike s tribina.
(mika, 20. oktobar 2014 18:57)

Сестро Српкињо! Погледај слику која прати вест.

Dejan

pre 9 godina

A ko tebe pita? Kakve ti veze imas s ovim, predsednice FS koji nema dozvolu da igra zvanicne utakmice? Uvek neki frustrirani likovi koji bi da skupe neki poen na tudj racun. Jeste, imamo divlje navijace, jeste, FS Albanije je napravio podlu provokaciju, UEFA sve to zna i resice kako misli da treba. Ali, ko tebe pita za misljenje?!

zoran

pre 9 godina

Imam srpske korene i zivim u Skadru. Svima vama koji ste u Srbiji znam da ishod utakmice pada tesko ali tek da znate kako je meni ovde.....

cinik

pre 9 godina

Ne slažem se s Vokrijem. Rasističko navijanje, zviždanje himni i uvrede su odvratni, ja ih se stidim, a država već dve decenije to toleriše, na stadionima su nam razni bogdanovi, umesto da su u apsani ili da bar ne mogu da priđu priredbi. Ali s druge strane imamo dron, imamo neurotičnu reakciju albanskih fudbalera (što pojačava efekat karte Velike Albanije), odbijanje da prihvate tri ponude FSS-a, i konačno ceo prateći medijsko-politički koncert. Upad huligana i prebijanje Albanaca je nedopustivo i ogromna blamaža "povratnika prestupnika" Srbije. Videćemo šta ima da kaže UEFA. Što se tiče Vokrrija, on je bio i ostaje legenda Partizana i klub i navijači ga se neće odreći, jer je sad na nekoj drugoj strani. Sad je i političar i po prirodi stvari priča svašta.

losmi

pre 9 godina

Samo mala ispravka. Incident je poceo kada su Albanci nasrnuli na Mitrovica da brane, kako rekose njihovu zastavu (nesto nisam primetio da je ista bila na tom njihovom lokalnom derbiju), a dotle samo nezadovoljstvo ali na tribinama. To je bila inicijalna kapisla za utrcavanje na teren (sto svakako ne odobravam). Sigurno da ima propusta kod nas. Gde je bila policija kad se uskakalo na teren, sta ce bogdanov (namerno malim slovom) na stadionu (Zar nije u zatvoru?), zar je moguce da pred kamerama javnog servisa moze da izadje ko hoce I kaze sta hoce (iako delim njegovo misljenje). Ovo poslednje nema veze sa samim incidentom, ali sa organizacijom sigurno. U svakom slucaju slazem se sa Mirom, da bi bilo gde u regionu proslo mnogo gore nego sto je bilo kod nas.

armuah

pre 9 godina

Legendo,ovi što lupaju i pišu
loše o Tebi to su ti iste one Delije koje si 3 Godine za redom zavio u crno.

Samo tako
Majstore(21.12.1988)

ultrasrbin

pre 9 godina

Publika je utrcala onog trenutka kada su "nevini" albanski igraci poceli da biju Mitrovica. Mogu li debili da objasne zasto i ciju su zastavu branili?
Ova zastava sa likovima na njoj prestavlja promociju fasizma,a oni koji je podrzavaju i brane nisu nista bolji od fasista i svih koljaca koji su okrvarili ruke nevinim srpskim,albanskim i drugim zrtvama.

Црногорац

pre 9 godina

Ово је хвала Партизану, што примио толике Албанце, да виде мало света, да науче како се игра фудбал. Како они враћају, авијацијом на стадион Партизана, хоће фашисти да се освете Партизану.

boki

pre 9 godina

Molio bi da se više prekine prenošenje izjava ljudi koji samo potpaljuju vatru, njegovo mišljenje je naravno još jedan pokušaj provokacije. Kako bi bilo da iskulirate takve tipove.

Michko

pre 9 godina

Велики песник Јован Дучић рекао је једном приликом да су Арнаути најнесрећнији народ на свету. Расли су између две велике цивилизације, а ништа нису усвојили!
Дакле, узалуд што су живели у суседству Грка и Румљана, остали су недодирнути. Додуше ако цивилизацији и култури ништа нису подарили, немерљив је њихов допринос у производњи и трговини наркотицима, белим робљем, људским органима, оружјем и сличним продуктима савременог друштва.
Ваљда су као такви модерни предузетници, на неки начин чак авангарда, имали подршку себи сличних у свету? Арнаути су велики иноватори. Ево, на једној фудбалској утакмици, убацили су некакву летелицу, вођену даљинским управљањем, директно на стадион. И да буде још већег чуда, летелица је носила заставу „Велике Албаније“ а стадион је српски! Први пут се негде у свету нешто овако збило. Треба им признати луцидност.

Црногорац

pre 9 godina

Значи кад је Србија играла са Хрватском, навијачи су требали да пусте дрона са застоваом, Хрвати улете у терен. Аха Хрвати су криви што су побеснели, Србија иде даље....
Хехех наивни ли су ови Албанци ко с крушке да су пали, па УЕФА треба да казни новчано Србију за слабију организацију али ону провокације ако не казни строго, направиће опасан преседан, поготову што су оно фашистичка обележја.
Још једном бих да похвалим Ивановића, Колараова, Марковића и остале који су се понели као прави професионалци.
Живела мајка Србија.

vlad

pre 9 godina

Publika je usla na teren posto su se albanski igraci fizickom silom pridruzili politickoj provokaciji. Ne radi se ovde o publici i politici nego o igracima i politici. A fifa tolerise gadosti i Hrvatskim i nasim budalama na tribinama vec godinam a.

srbin

pre 9 godina

Jak je albanski lobi. Dobiće tekmu sa 3:0 i novčanu kaznu za transparent od 2000 evra, te kaznu jedne utakmice igranja bez publike jer igrači nisu hteli da nastave meč.
Naši će dobiti novčanu kaznu od 1.200.000 evra za rasističko ponašanje, psovanje, bakljadu, nasilničko ponašanje, skidanje transparenta sa neba, 10 utakmica igranja bez publike, -10 bodova u grupi, suspenziju 20 utakmica i 2 godine za Mitrovića (opet zbog skidanja zastave tuđe zemlje sa neba i pokušavanja uništenja iste), neučestvovanje u kvalifikacijama za Euro 2020 i Mundijal 2018 i 2022. Takođe -1000 bodova na FIFA listi i zabranu naših klubova da igraju u Evropi 10 godina koja stupa na snagu trenutno, što će značiti da će se Partizan vratiti iz Turske, ako ode tamo.

komshija

pre 9 godina

Nemoj brate preblizu sunca nisi ti za to!
(miro split, 20. oktobar 2014 21:31)
Moj mario iZ zemuna,ako ti je istina ono sto si ti reka,europu i balkanu bi odavna bia kraj.
sta rjeci,koliko lazi znash toliko kazesh,a koliko kazesh toliko lazesh, koliko lazesh toliko trujesh sebe.

MI6

pre 9 godina

Na kraju ce da bude da smo mi, Srbi, sami napravili zastavu "Velike Albanije" i onako iz znatizelje provozali istu dronom preko stadiona? Ali samo zato sto mi nikada necemo da naucimo nesto na svojim greskama i nikada necemo reci raznim plemenima: "Dosta je!" Nadam se da ce reprezentacija proci makar bez oduzimanja bod i da ovi nece da dobiju svojih 0:3 za koje su spremni da urade sve. Na kraju krajeva, fudbal je najmanje bitan, mora se stati na put svakoj vrsti ekstremnog nacionalizma, pogotovu na ovom ludom Balkanu. Pozdrav!

jagodinac

pre 9 godina

džaba vam i 10:0, vaša plitka pamet neće se promeniti. mogli su svi navijači da nastradaju zbog praznoglavaca, kao što je većina iz tog dela sveta...

Lala iz Banata

pre 9 godina

Pokusavam da hladne glave sagledam celu situaciju, i onda se pojavi jedan ovakav lik sa ovakvom izjavom i, prosto, ne mogu a da se ne zapitam, da li se oni (Albanci), cast izuzecima (kao sto je Berisina unuka) samo prave glupi ili su i zaista glupi? Nema drugog objasnjenja.

Miro

pre 9 godina

Ti čobani koje mi nadobudno gledamo sa visine nam uzimaju teritoriju, a mi se nesto prsimo i laprdamo da smo bolji.
I zivotni standard nam je skoro isti.
Ne vidim svrhu price kako su oni neandertalci, a mi civilizacija, sa sve grandovima, pinkovima, starletama..

miro split

pre 9 godina

@NEXHO
Sad ti đava sriću ne odnija ,pa je li ti stvarno misliš mene sa tin idiotarijama isprovocirat?Nije stari,ja ti ne potičen od Ilira nego od Grčki kolonista koje sta vi Iliri bezobzirno pljačkali na moru,pa smo morali u pomoć pozvat jednu kulturnu naciju(Rimljane)da nam skinu sa grbače Teutu koja je visoko poletila.Otprilike ka u onom našen Grčkom mitu o Ikaru I Dedalu.Lipo mu je Ikar govorija:Sine moj ne leti blizu sunca,krila su od voska istopit će se,napravit ćeš glupost,ali ne, sin nije sluša mislija je da mu niko ništa ne može poletija je i bija ponosan,a onda se strmop*****a.
Posli toga dugo dugo nije niko napravija istu glupost.Sve dok se nisu pojavila braća Rama nad Beogradom.
Nemoj brate preblizu sunca nisi ti za to!

Ivan Banja-Luka

pre 9 godina

Ne znam čemu ovo licemjerno pametovanje od strane Hrvata... Hahah, pa mogu zamisliti šta bi bilo da je u toku utakmice Hrvatska-Srbija na Maksimiru, u Zagrebu, neko ubacio zastavu ''velike Srbije'', sve od Virovitice, preko Karlovca pa do Karlobaga... Hrvatski navijači, koji su inače poznati po kulturi i korektnom navijačkom ponašanju, bi vjerovatno ustali i pozdravili zastavu aplauzom. Ma kako da ne! Ne bi ost'o kamen na kamenu od stadiona! Ni igrači im nisu ništa bolji, i hrvatski igrači bi sigurno nasrnuli na Srbe, jer su od ranije poznati po svojim nacionalističkim ispadima, posebno Mandžukić i Ćorluka, koji vjerovatno imaju neke komplekse prema Srbima, s obzirom da su izbjeglice iz Posavine (Republika Srpska). :P Srpski igrači su se pokazali kao ljudine, iako su albanski igrači prvi nasrnuli na njih, jer im je očigledno bio cilj izazvati provokaciju na svaki način, oni su ipak stali u njihovu odbrani i otišli u njihovu svlačionicu da ih zaštite.

b.

pre 9 godina

pa, ima logike. zbog medjusobne tuce igraca (normalna stvar u hokeju, vidjeno u kosarci - kada se utakmice nastavljaju sa po 3-4 igraca na terenu jer svi ostali bivaju iskljuceni, secamo se i krstica sa stolicom :) itd.) utakmice se ne prekidaju za konacno... realno, sasvim drugi nivo je kada igrace napadne neko sa strane. (da su ovako napadnuti srpski igraci u tirani, ne bi pokusavali pravdamo pocinjeno).. ipak je koskanje, gurkanje (zbog zastave) manje zlo - i utakmica najverovatnije ne bi bila prekinuta.

Odlomak iz lektire...

pre 9 godina

Isključivo su krivi redari koji nisu ušli na teren i uradili isto što i naš igrač čim je sudija zaustavio meč! Ono što svaki put rade sa nedozvoljenim objektima na terenu poput baklje itd... Da je njihov igrač napao redara bilo bi mnoooogo lakše!

vlad

pre 9 godina

@brax
Procitaj i ostale recenice iz mog komentara. Mislis da se Srpska himna cuje u Zagrebu i obratno. Mislis da ima i jedna utakmica da publika ne skandira "Ubi, Srbina" i ono sto je gadnije, jer je ustasko "Srbe na vrbe" i jedna ovde da ne vicu "Ubi, ustasu". To fifa pusta sve vreme.

Vasi igraci su uzeli ucesce u teskoj politckoj provokaciji kojom se preti susednoj zemlji otimanjem teritorije, dakle agresijom i dobili su mlaku odbrambenu reakciju od publike!!!