Nedelja, 19.10.2014.

14:03

Grobari skakali, Lalatović psovao

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović bio je vidno nezadovoljan posle poraza svoje ekipe u večitom derbiju protiv Partizana.

Izvor: B92

Grobari skakali, Lalatoviæ psovao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

128 Komentari

Sortiraj po:

Dragan BL

pre 9 godina

Pusti ove dušebrižnike Lalate.
Više rada u tišini i rezultati će doći. Smanji emocije, jer im hraniš sujetu. Ignoriši ih.
Znaju oni ko smo i šta smo. Iz straha i pričaju.

krajisnik

pre 9 godina

podrska Lalatovicu.Nas je trener i dobar je.Mlad je tim, normalne su oscilacije.Ovi imaju 14 pobjeda u nizu sto kaze "Kum".Niko se ne cudi,a nama broje koliko Rajkovic dugo nije primio gol.Pokazalo se da je to slijedeci reprezentativni golman ,a Jovic za par godina vrhunski napadac ma sta vi mislili

Увек уз тебе,само за тебе...

pre 9 godina

Ма,да... Лалатовић је сељак,а ови мајмуни што скачу изнад њега док он даје изјаву су господа? Подршка Лалатовићу! Није Звезда постала велики клуб после једне победе,тако неће ни пропасти ни после једног пораза..

Cobra

pre 9 godina

Lalatović je baš bio korektan na konferenciji,samo ne smem ni da pomislim šta bi Nikolić govorio da je ostalo nerešeno ili da je Zvezda pobedila!
Bolje mi da se zapitamo kuda nam ide fudbal sa ovakvim "navijačima",koji više puta prekidaju utakmicu pirotehnikom.A ne,što se pravimo kao da smo kulturni,pa se zgražavamo psovkama!

mikser

pre 9 godina

A mogli bi da objavite i snimak tog skakanja. Ima ga na mondu. Sad je ispalo da je gori njegov neprimeren komentar od toga da je obezbedjenje pustilo te huligane tu kod trenera i novinara?

"misljenje" je kao d.pe, svaka budala ga ima

pre 9 godina

Ne nego da se ne bi videlo da je fudbaler Danko Lazovic iscenirao faul... (15 slobodnjaka hocu ja, 19. oktobar 2014 14:51)

E ako je "iscenirao" ok, sta bi tek bilo da iNscenirao.

Hero

pre 9 godina

http://www.telegraf.rs/sport/1272657-divljak-na-tunelu-njega-je-lalatovic-opsovao-video

Zasto ne pustite ovaj klip da se vidi kakvog divljaka je psovao Lalatovic...

trener

pre 9 godina

Ovakvim nekulturnim trenerima treba doživotno zabraniti rad u fudbalu,kakva
sirovina od čoveka koji nije pročitao ni lektiru u školi a kamoli nešto više!!!

MILORAD

pre 9 godina

Drago mi je sto znate da se radi o navijacu Partizana jer se to nigde na snimku ne vidi, a takvo prostacko ponasanje je njihova osobina.Zasto na stadionu Zvezde na jugu nema stolica?Uvek ih divljaci polome i zapale a prosle godini zamalo da i bez stolica zapale sami sebe.Zasto ne komentarisete do divljacko lupanje i ponasanje prema igracima Zvezde posle utakmice nego normalno ponasanje Lalatovica koji nije znao ni da su kamere ukljucene ni ko je lupao.

Alex

pre 9 godina

Ako je tacno da su ga psovali a divljanje je I samo skakali po konstrukciji tunela razumljivo je da covek opsuje. Zaista sam pre utakmuce verovao da je doslo vreme jedinstva grobara I delija. Gde ce svako nasilje biti uza nas. Razocarao sam se kratkovidoscu navijackih vodja.

Siniša

pre 9 godina

Sinoć su Zvezdaši ćutali, po neki realni napisa da je Partizan pobedio zasluženo. Danas već druga priča, Lazović je padavičar, nije bio faul, trebalo je da dobije žuti a ne slobodan udarac. Sutra ide Terzino saopštenje o nastavljanju krađe Zvezde. U utorak još jedno o napadu na srpstvo i celu Srbiju od strane svih koji ne navijaju za Zvezdu, itd, itd, itd. Nije vam lako!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Vec vidjeno ponasanje trenera zvezde pred kamerama primitivac obican koji ne zna da prihvati poraz nece dugo ostati trener u zvezdi ....
(Paklena pomorandža, 19. oktobar 2014 14:13)

Nažalost nas grobara, dodao bih... ;-)

R

pre 9 godina

Nije mi jasno braco sta uopste komentarisete trenera Crvene zvezde ! To je kao kada oni komentarisu naseg Dula Vujosevica !
(J.D.Aleksandar, 19. ok
Uvek imas umeren komentar i veliki se grobar, ali ne znam kako si ovo mogao da uporedis. Vujosevic je osvojio titula i titula i time navukao frustracije, a Lalatovic cak nije trener u pokusaju.

dulea

pre 9 godina

Kada cete i jedni i drugi da shvatite da je u u srpskom fudbalu kultura izuzetak, otprilike od 91. na ovamo. Ovde mislim na sve, od fudbalera preko trenera i drugih sportskih radnika do marketing menadzera i drugih secikesa. Nemas da nadjes 20 pismenih u celoj Srbiji.

Влада

pre 9 godina

Навијачи ЦЗ куде Лалатовића и упоређују га са Стојановићем. Тај Стојановић је бољи утолико што је титула у прошлом првенству била права отимачина и чиста намештаљка. Звезда треба да форсира своје младе играче и то је сигурно бољи концепт него да доводи играче сумњивог квалитета.

KUM

pre 9 godina

Kakvi ste spin majstori grobari a nije ni čudo kad vas je više ođe nego na stadionima (ne računam derbi naravno)
Ajde stručnjaci što sad ne pominje niko od vas da vam je ovo 14 POBEDA U NIZU sa proslom sezonom ??????
Proslu sezonu ste i kuke i motike posle svakog meča Zvezde posle čistih pobeda pisali "zatvoreno do kraja" "samo derbi ne mozete zatvoritti" "pa vas ni Real ne moze zaustaviti"
Sto se sada ne JAVLJATE povodom vaseg niza stručnjaci???
(Ne kazem da ste "zatvorili" samo iznosim činjenice! )

Dexi

pre 9 godina

Sad ce da se javljaju licemeri koji nikad slicno nisu rekli u svom zivotu...Jaka stvar opsovao, svako opsuje slicnu psovku 5x na dan...

boki_rs

pre 9 godina

vidjelo se u krusevcu ko do tada nije znao o kakvom se bahatom prostaku radi
lovili ste svaku vujosevicevu psovku, angazovali citace sa usana
da cujem sad komentar!?
neku osudu!? da se javi neko.

bogdan

pre 9 godina

Dasko Vujosevic je za ovoga malo dete.Ovaj ako ovako nastavi bice gori od Duleta.Samo on je jos daleko od Duletovih uspeha kao trener,ali zato ga vrlo brzo stize na listi psovki,uvreda i nedolicnog ponasanja.

Aleksandar I

pre 9 godina

I ako sam navijac Zvezde, svi dobro znamo ciji je Nenad Lalatovic sinovac, a ako neko ne zna recicu od Vojislava Lalatovica, tj Voje Kisa!

bojan

pre 9 godina

sramota, sve je bilo cisto na utakmici, normalno je da slave, slavili bi i zvezdini igraci da su pobedili, ovim je dokazao da nije za trenera velikog kluba, treba biti gospodin a ne prostak

Krstash

pre 9 godina

Pa gde pred Sasom Rakicem B. da izjavis tako nesto, covek vise voli Partizan nego svoje blizance ... Dobro nije zapevao Skaci samo skaci ...

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Lalatoviću odmori malo, smiri živce. Čovek je konstantno nervozan. Izgubio si titulu, pa će sad da ti gazde daju šut kartu.

Boban

pre 9 godina

Koji su licemeri ovi grobari, pa oni su podrzavali nepristojno i bolesno psovanje i pevanje Stanojevica ,podrzavaju Vujosevica a oni ovde dosli da govore o ponasanju Lalatovica....

basket balija

pre 9 godina

(sosko, 19. oktobar 2014 14:06)
Steta sto ne komentarisu jer padavicar mijat 2 nije ni fauliran vec je trebao da dobije zuti za simulaciju.

Fedex

pre 9 godina

E moj Lalatovicu..Karakter ti je 0 kad neznas sportski da podneses poraz..Nikad od tebe ni trenera a ni coveka.. (losMi, 19. oktobar 2014 14:17)

Kakve veze ima prihvatanje poraza sa time sto je opsovao indijance koji su skakali po tunelu? A Dule ti je primer sportskog prihvatanja poraza?

lol

pre 9 godina

Nije ovo za smejanje,ali kako se namestilo:) Obicno se misli prop`o u zivotu, ali sada i tunel bukvalno....hahahhh.
p.s. U Srbiji samo teraj na komediju,propasti onda neces sigurno:)

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Vec vidjeno ponasanje trenera zvezde pred kamerama primitivac obican koji ne zna da prihvati poraz nece dugo ostati trener u zvezdi ....

zzbz

pre 9 godina

Ne znam zasto je ovo vest. Lalatovic je reagovo najnormalnije kako bi reagovao prosecan stanovnik ove zemlje. Psovke mozda nisu kulturne ali su deo nase svakodnevne kulture. Lalatovic jeste javna licnost koja mora da vodi racuna o tome sta govori, ali njegova reakcija je vise nego normalna.
Da je kojim cudom Partizan izgubio verujem da bih ja mnogo vise psovao za vreme a pogotovu posle utakmice.

sosko

pre 9 godina

A na Sos kanalu ne smeju ni da komentarisu situaciju pre gola Partizana, da ne bi se spomenulo da je bio igrac Zvezde poslednji u odbrani, nego su odma presli na sut Drincica i reakciju Rajkovica.

pivopija

pre 9 godina

Slavisa Stojanovic je em bolji trener od Lalatovica, em veci profesionalac, a pritom mnogo mnogo veci gospodin! A oteran je kao poslednje go*no.

Alo brate...

pre 9 godina

Dasko Vujosevic je za ovoga malo dete.Ovaj ako ovako nastavi bice gori od Duleta.Samo on je jos daleko od Duletovih uspeha kao trener,ali zato ga vrlo brzo stize na listi psovki,uvreda i nedolicnog ponasanja. (bogdan, 19. oktobar 2014 14:10)

Kako mozes da upredjujes Lalatovica sa Vujosevicem? pa Vujosevic pravi cirkuse, vredja, napada sudije vec celu deceniju, non sto je suspendovan.

Jeremy Clarkson

pre 9 godina

Fudbalski Dusko Vujosevic. Zvezdas sam ali....sramota. Ti si trener i trebas da budes uzor neki pogotovu mladima, a ti psujes radis stvari kao u Krusevcu. Ne valja ti posao sine. Za tebe je Slovenacki Sejo gospodin covek. Steta sto smo ga oterali.

Adnan

pre 9 godina

auuuu... zaista sam verovao da je Lalatovic trener buducnosti u Zvezdi i Evropi... ali kako koje kolo odmice, sve veci problemi u njegovom ponasanju... iako sam navijac Pazara, sve cestitke Partizanu za pobedu, a Zvezdi vise uspeha u daljem toku sezone... takodje, verujem da klub renomea CZ ne sme dozvoli da se njen trener ovako ponasa.

Labud

pre 9 godina

Cirkuzant. Ocigledno nema svest kako se ponasa pred kamerama, ili ga je bas briga kao Duleta. Ali Dule ima silne trofeje i nagrade, a ovaj aamo neznanje i svoje kulovsko ponasanje.

marko_bgd

pre 9 godina

emocije su to..lalat je dobar trener za ove klince...zvezda je odlicno odigrala s obzirom kakav tim imamo...jaci je partizan,iskusniji,drincic je pokazao klasu...realno je da lazic nije kalibar za zvezdu...sasa ilic i lazovic su brzi od njega,a stariji su 10,15 godina...skuletic im je 7 puta pobegao,to je mnogo.novi stoperi pod hitno

Joker

pre 9 godina

I ovo je trener zvezde , jedan obicni PRIMITIVAC ! Jedno brdo , dva univerzuma !!! (nikola, 19. oktobar 2014 14:18)

Kaze navijac kluba koji ima Vujosevica za trenera, da stvarno ne poverujes sta citas....

Blaza

pre 9 godina

Kako smo mi dvolican narod, pa to nije normalno.... Jedni osudjuju Lalatovica a podrzavaju Vujosevica i obratno... Lalatovic je veoma talentovan trener, ali bi mogao ipak malo da poradi na kulturi ponasanja pred kamerama!!!

Hrm

pre 9 godina

Onaj Slovenac vam doneo titulu a bio i kulturan, vaspitan covek. Radio za male pare. I dalje mi nije jasno sto ste ga poterali ko poslednjeg psa.

15 slobodnjaka hocu ja

pre 9 godina

A na Sos kanalu ne smeju ni da komentarisu situaciju pre gola Partizana, da ne bi se spomenulo da je bio igrac Zvezde poslednji u odbrani, nego su odma presli na sut Drincica i reakciju Rajkovica.
(sosko, 19. oktobar 2014 14:06)
Ne nego da se ne bi videlo da je fudbaler Danko Lazovic iscenirao faul i dobio na poklon slobodan udarac iz koga je postignut pobedonosni gol, umesto zutog kartona.Bilo je blagog kontakta rukama a taj prevarant je odlucio da padne kada je video da mu je dusa na nosu jer ne moze da trci 90 minuta.

ogled

pre 9 godina

Sudija Mazic, sudija zadatka, ne svira se ofsajd Jovicu, a svira se Skuleticu kad sutira glavom u nastavku akcije kad je oboren igrac Partizana u senajstercu, iako je tri metra iza poslednjeg igraca Zvezde prilikom dodavanja, pa nedavanje crvenog kartona igracu Zvezde koji rusi Lazovica kad je sam ispred golmana, te nedavanje zutih kartona prilikom Partizanovih kontri u prvom delu igre...

Nemam reci

pre 9 godina

I ovo je trener zvezde , jedan obicni PRIMITIVAC ! Jedno brdo , dva univerzuma !!! (nikola, 19. oktobar 2014 14:18)

Samo cu reci Vujosevic da zacutis.

pivopija

pre 9 godina

Slavisa Stojanovic je em bolji trener od Lalatovica, em veci profesionalac, a pritom mnogo mnogo veci gospodin! A oteran je kao poslednje go*no.

sosko

pre 9 godina

A na Sos kanalu ne smeju ni da komentarisu situaciju pre gola Partizana, da ne bi se spomenulo da je bio igrac Zvezde poslednji u odbrani, nego su odma presli na sut Drincica i reakciju Rajkovica.

Labud

pre 9 godina

Cirkuzant. Ocigledno nema svest kako se ponasa pred kamerama, ili ga je bas briga kao Duleta. Ali Dule ima silne trofeje i nagrade, a ovaj aamo neznanje i svoje kulovsko ponasanje.

bogdan

pre 9 godina

Dasko Vujosevic je za ovoga malo dete.Ovaj ako ovako nastavi bice gori od Duleta.Samo on je jos daleko od Duletovih uspeha kao trener,ali zato ga vrlo brzo stize na listi psovki,uvreda i nedolicnog ponasanja.

boki_rs

pre 9 godina

vidjelo se u krusevcu ko do tada nije znao o kakvom se bahatom prostaku radi
lovili ste svaku vujosevicevu psovku, angazovali citace sa usana
da cujem sad komentar!?
neku osudu!? da se javi neko.

ogled

pre 9 godina

Sudija Mazic, sudija zadatka, ne svira se ofsajd Jovicu, a svira se Skuleticu kad sutira glavom u nastavku akcije kad je oboren igrac Partizana u senajstercu, iako je tri metra iza poslednjeg igraca Zvezde prilikom dodavanja, pa nedavanje crvenog kartona igracu Zvezde koji rusi Lazovica kad je sam ispred golmana, te nedavanje zutih kartona prilikom Partizanovih kontri u prvom delu igre...

Aleksandar I

pre 9 godina

I ako sam navijac Zvezde, svi dobro znamo ciji je Nenad Lalatovic sinovac, a ako neko ne zna recicu od Vojislava Lalatovica, tj Voje Kisa!

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Vec vidjeno ponasanje trenera zvezde pred kamerama primitivac obican koji ne zna da prihvati poraz nece dugo ostati trener u zvezdi ....

Siniša

pre 9 godina

Sinoć su Zvezdaši ćutali, po neki realni napisa da je Partizan pobedio zasluženo. Danas već druga priča, Lazović je padavičar, nije bio faul, trebalo je da dobije žuti a ne slobodan udarac. Sutra ide Terzino saopštenje o nastavljanju krađe Zvezde. U utorak još jedno o napadu na srpstvo i celu Srbiju od strane svih koji ne navijaju za Zvezdu, itd, itd, itd. Nije vam lako!

trener

pre 9 godina

Ovakvim nekulturnim trenerima treba doživotno zabraniti rad u fudbalu,kakva
sirovina od čoveka koji nije pročitao ni lektiru u školi a kamoli nešto više!!!

lol

pre 9 godina

Nije ovo za smejanje,ali kako se namestilo:) Obicno se misli prop`o u zivotu, ali sada i tunel bukvalno....hahahhh.
p.s. U Srbiji samo teraj na komediju,propasti onda neces sigurno:)

Nemam reci

pre 9 godina

I ovo je trener zvezde , jedan obicni PRIMITIVAC ! Jedno brdo , dva univerzuma !!! (nikola, 19. oktobar 2014 14:18)

Samo cu reci Vujosevic da zacutis.

15 slobodnjaka hocu ja

pre 9 godina

A na Sos kanalu ne smeju ni da komentarisu situaciju pre gola Partizana, da ne bi se spomenulo da je bio igrac Zvezde poslednji u odbrani, nego su odma presli na sut Drincica i reakciju Rajkovica.
(sosko, 19. oktobar 2014 14:06)
Ne nego da se ne bi videlo da je fudbaler Danko Lazovic iscenirao faul i dobio na poklon slobodan udarac iz koga je postignut pobedonosni gol, umesto zutog kartona.Bilo je blagog kontakta rukama a taj prevarant je odlucio da padne kada je video da mu je dusa na nosu jer ne moze da trci 90 minuta.

Adnan

pre 9 godina

auuuu... zaista sam verovao da je Lalatovic trener buducnosti u Zvezdi i Evropi... ali kako koje kolo odmice, sve veci problemi u njegovom ponasanju... iako sam navijac Pazara, sve cestitke Partizanu za pobedu, a Zvezdi vise uspeha u daljem toku sezone... takodje, verujem da klub renomea CZ ne sme dozvoli da se njen trener ovako ponasa.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Lalatoviću odmori malo, smiri živce. Čovek je konstantno nervozan. Izgubio si titulu, pa će sad da ti gazde daju šut kartu.

Hrm

pre 9 godina

Onaj Slovenac vam doneo titulu a bio i kulturan, vaspitan covek. Radio za male pare. I dalje mi nije jasno sto ste ga poterali ko poslednjeg psa.

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Vec vidjeno ponasanje trenera zvezde pred kamerama primitivac obican koji ne zna da prihvati poraz nece dugo ostati trener u zvezdi ....
(Paklena pomorandža, 19. oktobar 2014 14:13)

Nažalost nas grobara, dodao bih... ;-)

R

pre 9 godina

Nije mi jasno braco sta uopste komentarisete trenera Crvene zvezde ! To je kao kada oni komentarisu naseg Dula Vujosevica !
(J.D.Aleksandar, 19. ok
Uvek imas umeren komentar i veliki se grobar, ali ne znam kako si ovo mogao da uporedis. Vujosevic je osvojio titula i titula i time navukao frustracije, a Lalatovic cak nije trener u pokusaju.

bojan

pre 9 godina

sramota, sve je bilo cisto na utakmici, normalno je da slave, slavili bi i zvezdini igraci da su pobedili, ovim je dokazao da nije za trenera velikog kluba, treba biti gospodin a ne prostak

Влада

pre 9 godina

Навијачи ЦЗ куде Лалатовића и упоређују га са Стојановићем. Тај Стојановић је бољи утолико што је титула у прошлом првенству била права отимачина и чиста намештаљка. Звезда треба да форсира своје младе играче и то је сигурно бољи концепт него да доводи играче сумњивог квалитета.

Jeremy Clarkson

pre 9 godina

Fudbalski Dusko Vujosevic. Zvezdas sam ali....sramota. Ti si trener i trebas da budes uzor neki pogotovu mladima, a ti psujes radis stvari kao u Krusevcu. Ne valja ti posao sine. Za tebe je Slovenacki Sejo gospodin covek. Steta sto smo ga oterali.

dulea

pre 9 godina

Kada cete i jedni i drugi da shvatite da je u u srpskom fudbalu kultura izuzetak, otprilike od 91. na ovamo. Ovde mislim na sve, od fudbalera preko trenera i drugih sportskih radnika do marketing menadzera i drugih secikesa. Nemas da nadjes 20 pismenih u celoj Srbiji.

Fedex

pre 9 godina

E moj Lalatovicu..Karakter ti je 0 kad neznas sportski da podneses poraz..Nikad od tebe ni trenera a ni coveka.. (losMi, 19. oktobar 2014 14:17)

Kakve veze ima prihvatanje poraza sa time sto je opsovao indijance koji su skakali po tunelu? A Dule ti je primer sportskog prihvatanja poraza?

Joker

pre 9 godina

I ovo je trener zvezde , jedan obicni PRIMITIVAC ! Jedno brdo , dva univerzuma !!! (nikola, 19. oktobar 2014 14:18)

Kaze navijac kluba koji ima Vujosevica za trenera, da stvarno ne poverujes sta citas....

Boban

pre 9 godina

Koji su licemeri ovi grobari, pa oni su podrzavali nepristojno i bolesno psovanje i pevanje Stanojevica ,podrzavaju Vujosevica a oni ovde dosli da govore o ponasanju Lalatovica....

Увек уз тебе,само за тебе...

pre 9 godina

Ма,да... Лалатовић је сељак,а ови мајмуни што скачу изнад њега док он даје изјаву су господа? Подршка Лалатовићу! Није Звезда постала велики клуб после једне победе,тако неће ни пропасти ни после једног пораза..

Alex

pre 9 godina

Ako je tacno da su ga psovali a divljanje je I samo skakali po konstrukciji tunela razumljivo je da covek opsuje. Zaista sam pre utakmuce verovao da je doslo vreme jedinstva grobara I delija. Gde ce svako nasilje biti uza nas. Razocarao sam se kratkovidoscu navijackih vodja.

"misljenje" je kao d.pe, svaka budala ga ima

pre 9 godina

Ne nego da se ne bi videlo da je fudbaler Danko Lazovic iscenirao faul... (15 slobodnjaka hocu ja, 19. oktobar 2014 14:51)

E ako je "iscenirao" ok, sta bi tek bilo da iNscenirao.

Alo brate...

pre 9 godina

Dasko Vujosevic je za ovoga malo dete.Ovaj ako ovako nastavi bice gori od Duleta.Samo on je jos daleko od Duletovih uspeha kao trener,ali zato ga vrlo brzo stize na listi psovki,uvreda i nedolicnog ponasanja. (bogdan, 19. oktobar 2014 14:10)

Kako mozes da upredjujes Lalatovica sa Vujosevicem? pa Vujosevic pravi cirkuse, vredja, napada sudije vec celu deceniju, non sto je suspendovan.

mikser

pre 9 godina

A mogli bi da objavite i snimak tog skakanja. Ima ga na mondu. Sad je ispalo da je gori njegov neprimeren komentar od toga da je obezbedjenje pustilo te huligane tu kod trenera i novinara?

zzbz

pre 9 godina

Ne znam zasto je ovo vest. Lalatovic je reagovo najnormalnije kako bi reagovao prosecan stanovnik ove zemlje. Psovke mozda nisu kulturne ali su deo nase svakodnevne kulture. Lalatovic jeste javna licnost koja mora da vodi racuna o tome sta govori, ali njegova reakcija je vise nego normalna.
Da je kojim cudom Partizan izgubio verujem da bih ja mnogo vise psovao za vreme a pogotovu posle utakmice.

marko_bgd

pre 9 godina

emocije su to..lalat je dobar trener za ove klince...zvezda je odlicno odigrala s obzirom kakav tim imamo...jaci je partizan,iskusniji,drincic je pokazao klasu...realno je da lazic nije kalibar za zvezdu...sasa ilic i lazovic su brzi od njega,a stariji su 10,15 godina...skuletic im je 7 puta pobegao,to je mnogo.novi stoperi pod hitno

Blaza

pre 9 godina

Kako smo mi dvolican narod, pa to nije normalno.... Jedni osudjuju Lalatovica a podrzavaju Vujosevica i obratno... Lalatovic je veoma talentovan trener, ali bi mogao ipak malo da poradi na kulturi ponasanja pred kamerama!!!

Cobra

pre 9 godina

Lalatović je baš bio korektan na konferenciji,samo ne smem ni da pomislim šta bi Nikolić govorio da je ostalo nerešeno ili da je Zvezda pobedila!
Bolje mi da se zapitamo kuda nam ide fudbal sa ovakvim "navijačima",koji više puta prekidaju utakmicu pirotehnikom.A ne,što se pravimo kao da smo kulturni,pa se zgražavamo psovkama!

basket balija

pre 9 godina

(sosko, 19. oktobar 2014 14:06)
Steta sto ne komentarisu jer padavicar mijat 2 nije ni fauliran vec je trebao da dobije zuti za simulaciju.

Hero

pre 9 godina

http://www.telegraf.rs/sport/1272657-divljak-na-tunelu-njega-je-lalatovic-opsovao-video

Zasto ne pustite ovaj klip da se vidi kakvog divljaka je psovao Lalatovic...

krajisnik

pre 9 godina

podrska Lalatovicu.Nas je trener i dobar je.Mlad je tim, normalne su oscilacije.Ovi imaju 14 pobjeda u nizu sto kaze "Kum".Niko se ne cudi,a nama broje koliko Rajkovic dugo nije primio gol.Pokazalo se da je to slijedeci reprezentativni golman ,a Jovic za par godina vrhunski napadac ma sta vi mislili

MILORAD

pre 9 godina

Drago mi je sto znate da se radi o navijacu Partizana jer se to nigde na snimku ne vidi, a takvo prostacko ponasanje je njihova osobina.Zasto na stadionu Zvezde na jugu nema stolica?Uvek ih divljaci polome i zapale a prosle godini zamalo da i bez stolica zapale sami sebe.Zasto ne komentarisete do divljacko lupanje i ponasanje prema igracima Zvezde posle utakmice nego normalno ponasanje Lalatovica koji nije znao ni da su kamere ukljucene ni ko je lupao.

Dragan BL

pre 9 godina

Pusti ove dušebrižnike Lalate.
Više rada u tišini i rezultati će doći. Smanji emocije, jer im hraniš sujetu. Ignoriši ih.
Znaju oni ko smo i šta smo. Iz straha i pričaju.

Krstash

pre 9 godina

Pa gde pred Sasom Rakicem B. da izjavis tako nesto, covek vise voli Partizan nego svoje blizance ... Dobro nije zapevao Skaci samo skaci ...

KUM

pre 9 godina

Kakvi ste spin majstori grobari a nije ni čudo kad vas je više ođe nego na stadionima (ne računam derbi naravno)
Ajde stručnjaci što sad ne pominje niko od vas da vam je ovo 14 POBEDA U NIZU sa proslom sezonom ??????
Proslu sezonu ste i kuke i motike posle svakog meča Zvezde posle čistih pobeda pisali "zatvoreno do kraja" "samo derbi ne mozete zatvoritti" "pa vas ni Real ne moze zaustaviti"
Sto se sada ne JAVLJATE povodom vaseg niza stručnjaci???
(Ne kazem da ste "zatvorili" samo iznosim činjenice! )

Dexi

pre 9 godina

Sad ce da se javljaju licemeri koji nikad slicno nisu rekli u svom zivotu...Jaka stvar opsovao, svako opsuje slicnu psovku 5x na dan...

15 slobodnjaka hocu ja

pre 9 godina

A na Sos kanalu ne smeju ni da komentarisu situaciju pre gola Partizana, da ne bi se spomenulo da je bio igrac Zvezde poslednji u odbrani, nego su odma presli na sut Drincica i reakciju Rajkovica.
(sosko, 19. oktobar 2014 14:06)
Ne nego da se ne bi videlo da je fudbaler Danko Lazovic iscenirao faul i dobio na poklon slobodan udarac iz koga je postignut pobedonosni gol, umesto zutog kartona.Bilo je blagog kontakta rukama a taj prevarant je odlucio da padne kada je video da mu je dusa na nosu jer ne moze da trci 90 minuta.

Nemam reci

pre 9 godina

I ovo je trener zvezde , jedan obicni PRIMITIVAC ! Jedno brdo , dva univerzuma !!! (nikola, 19. oktobar 2014 14:18)

Samo cu reci Vujosevic da zacutis.

Fedex

pre 9 godina

E moj Lalatovicu..Karakter ti je 0 kad neznas sportski da podneses poraz..Nikad od tebe ni trenera a ni coveka.. (losMi, 19. oktobar 2014 14:17)

Kakve veze ima prihvatanje poraza sa time sto je opsovao indijance koji su skakali po tunelu? A Dule ti je primer sportskog prihvatanja poraza?

basket balija

pre 9 godina

(sosko, 19. oktobar 2014 14:06)
Steta sto ne komentarisu jer padavicar mijat 2 nije ni fauliran vec je trebao da dobije zuti za simulaciju.

Joker

pre 9 godina

I ovo je trener zvezde , jedan obicni PRIMITIVAC ! Jedno brdo , dva univerzuma !!! (nikola, 19. oktobar 2014 14:18)

Kaze navijac kluba koji ima Vujosevica za trenera, da stvarno ne poverujes sta citas....

Boban

pre 9 godina

Koji su licemeri ovi grobari, pa oni su podrzavali nepristojno i bolesno psovanje i pevanje Stanojevica ,podrzavaju Vujosevica a oni ovde dosli da govore o ponasanju Lalatovica....

Alo brate...

pre 9 godina

Dasko Vujosevic je za ovoga malo dete.Ovaj ako ovako nastavi bice gori od Duleta.Samo on je jos daleko od Duletovih uspeha kao trener,ali zato ga vrlo brzo stize na listi psovki,uvreda i nedolicnog ponasanja. (bogdan, 19. oktobar 2014 14:10)

Kako mozes da upredjujes Lalatovica sa Vujosevicem? pa Vujosevic pravi cirkuse, vredja, napada sudije vec celu deceniju, non sto je suspendovan.

Увек уз тебе,само за тебе...

pre 9 godina

Ма,да... Лалатовић је сељак,а ови мајмуни што скачу изнад њега док он даје изјаву су господа? Подршка Лалатовићу! Није Звезда постала велики клуб после једне победе,тако неће ни пропасти ни после једног пораза..

Cobra

pre 9 godina

Lalatović je baš bio korektan na konferenciji,samo ne smem ni da pomislim šta bi Nikolić govorio da je ostalo nerešeno ili da je Zvezda pobedila!
Bolje mi da se zapitamo kuda nam ide fudbal sa ovakvim "navijačima",koji više puta prekidaju utakmicu pirotehnikom.A ne,što se pravimo kao da smo kulturni,pa se zgražavamo psovkama!

zzbz

pre 9 godina

Ne znam zasto je ovo vest. Lalatovic je reagovo najnormalnije kako bi reagovao prosecan stanovnik ove zemlje. Psovke mozda nisu kulturne ali su deo nase svakodnevne kulture. Lalatovic jeste javna licnost koja mora da vodi racuna o tome sta govori, ali njegova reakcija je vise nego normalna.
Da je kojim cudom Partizan izgubio verujem da bih ja mnogo vise psovao za vreme a pogotovu posle utakmice.

KUM

pre 9 godina

Kakvi ste spin majstori grobari a nije ni čudo kad vas je više ođe nego na stadionima (ne računam derbi naravno)
Ajde stručnjaci što sad ne pominje niko od vas da vam je ovo 14 POBEDA U NIZU sa proslom sezonom ??????
Proslu sezonu ste i kuke i motike posle svakog meča Zvezde posle čistih pobeda pisali "zatvoreno do kraja" "samo derbi ne mozete zatvoritti" "pa vas ni Real ne moze zaustaviti"
Sto se sada ne JAVLJATE povodom vaseg niza stručnjaci???
(Ne kazem da ste "zatvorili" samo iznosim činjenice! )

sosko

pre 9 godina

A na Sos kanalu ne smeju ni da komentarisu situaciju pre gola Partizana, da ne bi se spomenulo da je bio igrac Zvezde poslednji u odbrani, nego su odma presli na sut Drincica i reakciju Rajkovica.

bogdan

pre 9 godina

Dasko Vujosevic je za ovoga malo dete.Ovaj ako ovako nastavi bice gori od Duleta.Samo on je jos daleko od Duletovih uspeha kao trener,ali zato ga vrlo brzo stize na listi psovki,uvreda i nedolicnog ponasanja.

Krstash

pre 9 godina

Pa gde pred Sasom Rakicem B. da izjavis tako nesto, covek vise voli Partizan nego svoje blizance ... Dobro nije zapevao Skaci samo skaci ...

Alex

pre 9 godina

Ako je tacno da su ga psovali a divljanje je I samo skakali po konstrukciji tunela razumljivo je da covek opsuje. Zaista sam pre utakmuce verovao da je doslo vreme jedinstva grobara I delija. Gde ce svako nasilje biti uza nas. Razocarao sam se kratkovidoscu navijackih vodja.

krajisnik

pre 9 godina

podrska Lalatovicu.Nas je trener i dobar je.Mlad je tim, normalne su oscilacije.Ovi imaju 14 pobjeda u nizu sto kaze "Kum".Niko se ne cudi,a nama broje koliko Rajkovic dugo nije primio gol.Pokazalo se da je to slijedeci reprezentativni golman ,a Jovic za par godina vrhunski napadac ma sta vi mislili

MILORAD

pre 9 godina

Drago mi je sto znate da se radi o navijacu Partizana jer se to nigde na snimku ne vidi, a takvo prostacko ponasanje je njihova osobina.Zasto na stadionu Zvezde na jugu nema stolica?Uvek ih divljaci polome i zapale a prosle godini zamalo da i bez stolica zapale sami sebe.Zasto ne komentarisete do divljacko lupanje i ponasanje prema igracima Zvezde posle utakmice nego normalno ponasanje Lalatovica koji nije znao ni da su kamere ukljucene ni ko je lupao.

Blaza

pre 9 godina

Kako smo mi dvolican narod, pa to nije normalno.... Jedni osudjuju Lalatovica a podrzavaju Vujosevica i obratno... Lalatovic je veoma talentovan trener, ali bi mogao ipak malo da poradi na kulturi ponasanja pred kamerama!!!

Hero

pre 9 godina

http://www.telegraf.rs/sport/1272657-divljak-na-tunelu-njega-je-lalatovic-opsovao-video

Zasto ne pustite ovaj klip da se vidi kakvog divljaka je psovao Lalatovic...

Dragan BL

pre 9 godina

Pusti ove dušebrižnike Lalate.
Više rada u tišini i rezultati će doći. Smanji emocije, jer im hraniš sujetu. Ignoriši ih.
Znaju oni ko smo i šta smo. Iz straha i pričaju.

mikser

pre 9 godina

A mogli bi da objavite i snimak tog skakanja. Ima ga na mondu. Sad je ispalo da je gori njegov neprimeren komentar od toga da je obezbedjenje pustilo te huligane tu kod trenera i novinara?

Labud

pre 9 godina

Cirkuzant. Ocigledno nema svest kako se ponasa pred kamerama, ili ga je bas briga kao Duleta. Ali Dule ima silne trofeje i nagrade, a ovaj aamo neznanje i svoje kulovsko ponasanje.

pivopija

pre 9 godina

Slavisa Stojanovic je em bolji trener od Lalatovica, em veci profesionalac, a pritom mnogo mnogo veci gospodin! A oteran je kao poslednje go*no.

marko_bgd

pre 9 godina

emocije su to..lalat je dobar trener za ove klince...zvezda je odlicno odigrala s obzirom kakav tim imamo...jaci je partizan,iskusniji,drincic je pokazao klasu...realno je da lazic nije kalibar za zvezdu...sasa ilic i lazovic su brzi od njega,a stariji su 10,15 godina...skuletic im je 7 puta pobegao,to je mnogo.novi stoperi pod hitno

ogled

pre 9 godina

Sudija Mazic, sudija zadatka, ne svira se ofsajd Jovicu, a svira se Skuleticu kad sutira glavom u nastavku akcije kad je oboren igrac Partizana u senajstercu, iako je tri metra iza poslednjeg igraca Zvezde prilikom dodavanja, pa nedavanje crvenog kartona igracu Zvezde koji rusi Lazovica kad je sam ispred golmana, te nedavanje zutih kartona prilikom Partizanovih kontri u prvom delu igre...

boki_rs

pre 9 godina

vidjelo se u krusevcu ko do tada nije znao o kakvom se bahatom prostaku radi
lovili ste svaku vujosevicevu psovku, angazovali citace sa usana
da cujem sad komentar!?
neku osudu!? da se javi neko.

Влада

pre 9 godina

Навијачи ЦЗ куде Лалатовића и упоређују га са Стојановићем. Тај Стојановић је бољи утолико што је титула у прошлом првенству била права отимачина и чиста намештаљка. Звезда треба да форсира своје младе играче и то је сигурно бољи концепт него да доводи играче сумњивог квалитета.

trener

pre 9 godina

Ovakvim nekulturnim trenerima treba doživotno zabraniti rad u fudbalu,kakva
sirovina od čoveka koji nije pročitao ni lektiru u školi a kamoli nešto više!!!

"misljenje" je kao d.pe, svaka budala ga ima

pre 9 godina

Ne nego da se ne bi videlo da je fudbaler Danko Lazovic iscenirao faul... (15 slobodnjaka hocu ja, 19. oktobar 2014 14:51)

E ako je "iscenirao" ok, sta bi tek bilo da iNscenirao.

Paklena pomorandža

pre 9 godina

Vec vidjeno ponasanje trenera zvezde pred kamerama primitivac obican koji ne zna da prihvati poraz nece dugo ostati trener u zvezdi ....

Dexi

pre 9 godina

Sad ce da se javljaju licemeri koji nikad slicno nisu rekli u svom zivotu...Jaka stvar opsovao, svako opsuje slicnu psovku 5x na dan...

R

pre 9 godina

Nije mi jasno braco sta uopste komentarisete trenera Crvene zvezde ! To je kao kada oni komentarisu naseg Dula Vujosevica !
(J.D.Aleksandar, 19. ok
Uvek imas umeren komentar i veliki se grobar, ali ne znam kako si ovo mogao da uporedis. Vujosevic je osvojio titula i titula i time navukao frustracije, a Lalatovic cak nije trener u pokusaju.

Jeremy Clarkson

pre 9 godina

Fudbalski Dusko Vujosevic. Zvezdas sam ali....sramota. Ti si trener i trebas da budes uzor neki pogotovu mladima, a ti psujes radis stvari kao u Krusevcu. Ne valja ti posao sine. Za tebe je Slovenacki Sejo gospodin covek. Steta sto smo ga oterali.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Lalatoviću odmori malo, smiri živce. Čovek je konstantno nervozan. Izgubio si titulu, pa će sad da ti gazde daju šut kartu.

lol

pre 9 godina

Nije ovo za smejanje,ali kako se namestilo:) Obicno se misli prop`o u zivotu, ali sada i tunel bukvalno....hahahhh.
p.s. U Srbiji samo teraj na komediju,propasti onda neces sigurno:)

bojan

pre 9 godina

sramota, sve je bilo cisto na utakmici, normalno je da slave, slavili bi i zvezdini igraci da su pobedili, ovim je dokazao da nije za trenera velikog kluba, treba biti gospodin a ne prostak

Adnan

pre 9 godina

auuuu... zaista sam verovao da je Lalatovic trener buducnosti u Zvezdi i Evropi... ali kako koje kolo odmice, sve veci problemi u njegovom ponasanju... iako sam navijac Pazara, sve cestitke Partizanu za pobedu, a Zvezdi vise uspeha u daljem toku sezone... takodje, verujem da klub renomea CZ ne sme dozvoli da se njen trener ovako ponasa.

Aleksandar I

pre 9 godina

I ako sam navijac Zvezde, svi dobro znamo ciji je Nenad Lalatovic sinovac, a ako neko ne zna recicu od Vojislava Lalatovica, tj Voje Kisa!

Siniša

pre 9 godina

Sinoć su Zvezdaši ćutali, po neki realni napisa da je Partizan pobedio zasluženo. Danas već druga priča, Lazović je padavičar, nije bio faul, trebalo je da dobije žuti a ne slobodan udarac. Sutra ide Terzino saopštenje o nastavljanju krađe Zvezde. U utorak još jedno o napadu na srpstvo i celu Srbiju od strane svih koji ne navijaju za Zvezdu, itd, itd, itd. Nije vam lako!

znate, niko ne može da zabrani fmp - u kako će da se zove

pre 9 godina

Vec vidjeno ponasanje trenera zvezde pred kamerama primitivac obican koji ne zna da prihvati poraz nece dugo ostati trener u zvezdi ....
(Paklena pomorandža, 19. oktobar 2014 14:13)

Nažalost nas grobara, dodao bih... ;-)

dulea

pre 9 godina

Kada cete i jedni i drugi da shvatite da je u u srpskom fudbalu kultura izuzetak, otprilike od 91. na ovamo. Ovde mislim na sve, od fudbalera preko trenera i drugih sportskih radnika do marketing menadzera i drugih secikesa. Nemas da nadjes 20 pismenih u celoj Srbiji.

Hrm

pre 9 godina

Onaj Slovenac vam doneo titulu a bio i kulturan, vaspitan covek. Radio za male pare. I dalje mi nije jasno sto ste ga poterali ko poslednjeg psa.