Četvrtak, 02.10.2014.

09:04

LE: Asteras – Partizan (21:05h)

Fudbaleri Partizana gostuju od 21.05h grčkom Asterasu, u okviru drugog kola Lige Evrope.

Izvor: B92

LE: Asteras – Partizan (21:05h) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

151 Komentari

Sortiraj po:

di ga je terza?

pre 9 godina

@Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!
(di ga je terza?, 2. oktobar 2014 16:23)

neko ima uspomene a neko komplekse
(Mirko M., 2. oktobar 2014 18:57)


Nisi dobro procitao care, vasi djedovi, eventualno ocevi, imaju uspomene. Vi, sigurno ne.

vau

pre 9 godina

Danas se jedino na b92 moze naci vest da Partizan veceras igra evropsku utakmicu.
Hvala!

Doslo vreme da se na tome zahvaljujem.
(Pozdrav, 02. oktobar 2014 19:16)

I ja vam se od srca zahvaljujem!

Brondby

pre 9 godina

Brondby je svetinja idemooo Alborg mora pasti idemooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Mirko M.

pre 9 godina

@Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!
(di ga je terza?, 2. oktobar 2014 16:23)

neko ima uspomene a neko komplekse

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Nema ljutnje brate. Mi u pidzamama igramo u Evropi a vi u dresovima slavite protiv Rakovice.
(pera, 2. oktobar 2014 15:13)

pozdrav od ekipe Donjeg Srema

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Hrabro samo, bez pardona, i udri i gazi oštro do koske!! Srce na teren i rezultat neće izostati. Borite se za sebe, za Partizan, za Grobare, za Srbiju. NAPRED PARTIZAN!!!!

di ga je terza?

pre 9 godina

Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!

pera

pre 9 godina

dresovi su vam kao neke pidzame , ali realno , i bez ljutnje molim .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlotrov, 2. oktobar 2014 13:22)

Nema ljutnje brate. Mi u pidzamama igramo u Evropi a vi u dresovima slavite protiv Rakovice.

Tex

pre 9 godina

 je neverovatno pristrsan i protezira PArtizan na racun ostalih klubova u Srbiji a posebno Zvezde.(PeraZdrera, 02. oktobar 2014 13:42)

Jeste rodjace,eto nista nisu napisali o evropskom gigantu a oni veceras igraju derbi kola protiv velikana iz..,pomozi mi reci,kako bese ime kluba?

Delija

pre 9 godina

POBEDIĆMO...Za PartizanZa JugoslavijuZa najboqu upravu u istoriji kluba...Pobedićemo u inat huliganima i dilerima koji sebe predstavljaju kao "grobare", koji su rasterali publiku sa našeg JNA....koji žele zlo našem klubu a ne mogu da se skupe u broju većem od 2.000 na svetom jugu.
(PIVKE, 02. oktobar 2014 12:32). Hahaaa za Jugoslaviju bar priznajete ko ste i sta ste

papiga

pre 9 godina

ako pobede kuci i u gckoj partizan je sigurno drugi ako uzmu po bod kuci i u grckoj partizan sigurno ispada.jer.od.totenhema gubi garant i od.besiktasa u turskoj...kuci mozda bod sa balidzanama

absolutezero

pre 9 godina

Sto se vise uzleti to ce pad biti tezi. Sudeci po komentarima, u Realu presrecni sto ih je zapao Ludogorec umesto silnog Partizana.

Charlie

pre 9 godina

Partizan ne igra UEFA ligu zahvaljujući diskvalifikaciji Crvene Zvezde. Partizan bi igrao kvalifikacije za UEFA ligu i kao drugoplasirani tim tadašnje Jelen Vučic Lige. To o čemu vi pričate bi moglo da se govori tek da je Partizan završio u Ligi Šampiona. Mada, jasno je da ne poznajete sisteme kvalifikacija baš najbolje. Post od sedam godina je ostavio trag. Napred Partizan, prijatan dan i ugodna noć, ugodna evropska noć.

PIVKE

pre 9 godina

POBEDIĆMO...
Za Partizan
Za Jugoslaviju
Za najboqu upravu u istoriji kluba...


Pobedićemo u inat huliganima i dilerima koji sebe predstavljaju kao "grobare", koji su rasterali publiku sa našeg JNA....koji žele zlo našem klubu a ne mogu da se skupe u broju većem od 2.000 na svetom jugu.

profesor G

pre 9 godina

Peloponez? Auuu,grobari, da ne bude ono "This is Sparta!",pa nogom u jamu...Šalim se, želim vam dobar rezultat, ja ne spadam u patološke likove, uvek navijam za srpske klubove u Evropi, pa makar se oni zvali i Partizan...

alex kid

pre 9 godina

@U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.
(JAKO DA SE TRESE!!!, 2. oktobar 2014 09:41)

tuga... predlazem da sledeca bude Boze pravde... ccc

PAOK

pre 9 godina

Ratnici? o.O Samo cekam dan kada ce ovi poceti da se nazivaju institucijom zbog par namestenih titula...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 2. oktobar 2014 12:26)

Veovatno smo i u Evropi namestali pa nikako da prodjete 2 kola

istina

pre 9 godina

Mene samo interesuje gde sada zive ovi sto su stavljali kuce , stanove , kola , placeve i lokale protiv Partizana , na Nefci (dva puta) , na Ludogorec (dva puta) i na Totenhem ? Sta li ce sada da uloze na Asteras da mi je znati ?

Iha

pre 9 godina

U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.
(JAKO DA SE TRESE!!!, 2. oktobar 2014 09:41)

Sta je Partizani? Tesko vam pada orginal pesme, ne ide pa ste prepevali kao i mnoge druge... Smeshno sta ste napravili od marsa na Drinu!

Lopatamo i dalje

pre 9 godina

@Pivke
E,moj ti... Zasto se jednostavno ne potpises sa "Dragan"Djuric?!
Taj tvoj Djuric je srozao i srozava ugled Partizana, uzima(ju)pare sakom i kapom iz "naseg"kluba. Nista dobro nije doneo f.k.-u,samo sebi,a krije se iza titula koje nisu njegove. Titule zahvaljujuci igracima koji zablistaju i posle par meseci odu iz kluba,i zahvaljujuci mrtvim komsijama s druge strane brda.

Kako god...
Partizane igraj i pobedi,
Grobari ce ostati uz tebe...

Dalibor

pre 9 godina

Izuzetno mi je tesko sto zbog privatnih obaveza necu biti sa momcima u Grckoj da im pruzim podrsku koju su itekako zasluzili.Protivnik jeste jak ali ne u tolikoj meri da treba da ih se nesto preterano plasimo.Mnogi ce reci kako je Partizan gubio i od mnogo slabijih protivnika,kako smo se obrukali protiv Petah Tikve,Samroka,Dinama,Rapida,Sparte,Tuna,Oksera...Ali pored svih ovih ponizenja u Evropi u zadnjih 15 godina ja pamtim i sjajne utakmice i pobede mog Partizana,ne treba zaboraviti ni Real M.,Porto,Njukastl,Anderleht,Fenerbahce,Viljareal,Lacio,CSKA,Dnjepar,Gronigen,Rijeku,Sporting L.,Egaleo,Dinamo B.,Djurgarden...U svakom slucaju treba igrati hrabro,bice dosta Grobara,a verujem da ce i veliki broj brace Paokara doci da nas podrzi tako da ce ambijent biti kao da smo mi domacini a ne oni(mislim da nemaju organizovanu navijacku grupu a i stadion im je veoma mali oko 8,9 000 kapaciteta).Sjajna sansa da se eventualnom pobedom ozbiljno ukljucimo u borbu za prva 2 mesta u grupi i prezimimo u Evropi nakon 10 godina.Srecno momci.DANAS JE DAN DA BUDES VELIKAN.

realno......

pre 9 godina

Sto bih voleo kad bi moglo da svako ko je promasio rezultat Asteras-Partizan dozivotno bio zabranjen ulaz na internet kao da su u Koreji....mislim da onda niko ne bi pisao nesto slicno jer su svesni koliko je Partizan jak ali govore lose o Partizanu jer su navijaci suparnickog tabora....Zvezda ne moze da spreci ni Zvezdu iz Mokrog Luga da uputi manje od 4 suta na gol a kamo li npr Totenhem.....ide derbi zvezdasi vata vas panika oseca se to svuda....

gunner

pre 9 godina

Ajmo crno-beli, jedini nas predstavnice dugi niz godina u Evropi!!
(Rale, 02. oktobar 2014 09:27)

Gde biste nas predstavljali da Zvezdi nije oduzeto pravo ucesca?

zoran

pre 9 godina

Ljudi, Totenhem je igrao protiv nas sa drugom postavom, snaga partizana je samo privid. Veceras treba pokazati zube protivniku naseg kalibra, slicnih ambicija i slicne snage. Igra u ovoj utakmici ce pokazati koliko Partizan stvarno moze!
(Miki-84, 2. oktobar 2014 09:35)

Ti poznajes fudbal koliko i moja baka kvantnu mehaniku. To znaci = 0.

Shvati, ti i ostali, u engleskoj ligi nema prvih i drugih timova. Svaki tim ima 22-25 igraca na raspolaganju i oni cine PRVI i JEDINI tim. Zar ti mislis da ce neko da placa 12-20 miliona igraca da bi formirao drugi tim..!!?? Hajde malo mozak ukljucite, ne koristite glavu samo za shishanje.
U tom tvom "drugom" timu imao si igrace chija cena je veca od godishnjeg budzeta Partizana. Svi oni pripadaju PRVOM timu, jer drugog nemaju. No, njihovo takmichenje je naporno...igra se na vishe frontova, pa trener u zavisnosti od rasporeda kombinuje igrace.

PIVKE

pre 9 godina

Na žalost, Partizan je na margini evropskog fudbala.
Imali smo sreću što smo se uopšte i našli u ligi evrope (hvala UEFA i komšije) ali realno smo talog koji nema šanse ništa da učini.

Bedan fudbal. loši igrači, prazne tribine, šačica kvazi navijača na stadionu........

Jedino što vredi je uprava ali ni Đura ne može sam protiv celog sistema i lažnih grobara koji gledaju samo svoju korist.

Stvarno?

pre 9 godina

Secamo se kako su grobari na istom ovom sajtu pokazivali svoj "patriotizam" kada god je Zvezda kao Srpski klub igrala protiv evropljana, bilo je 1000 koementara , ne tuznih komentara zbog poraza Zvezde vec veoma radosnih navijaca, koji su bili srecni kao da je Partizan pobedio x3, e onda citas ovde kako sada Zvezdasi treba valjda da navijaju za Partizan? Kako neko nije patriota ako navija za strane klub protiv Partizana?

lol

pre 9 godina

Sjajna prilika da se FK Partizan jos jednom upise u briljantnu istoriju. Oni prosto obozavaju ovakve situacije i ubedjen sam da ce i ovu znalacki iskoristiti. Posle Fljamurtatija, Shamroka, Tikve, Ludogoreca i slicnih...evo jos jednog kluba cije ce ime u Srbiji biti nasiroko poznato tek posle utakmice sa Partizanom. Dobrodosli u srpsku sportsku humoristicku istoriju braco Peloponezani.

Jack

pre 9 godina

Mislim da nemamo šanse.
Ipak ovo nije domaće prvenstvo... velika se hajka digla protiv našeg (najuspešnijeg predsednika u istoriji kluba) Dragana Đurića a tu hajku vode lažni grobari i navijači.
Sve to ostavlja trag na igru kluba. U svakom slučaju biće veoma čupavo.
Huligani i dileri zbog kojih pravi navijači ne smeju da dođu na JNA će sahraniti Partizana.
naš Đura im je zavrnuo slavine i bori se protiv njihovog primitivizma i bahatosti, protiv privilegije koje imaju te protuve, a to mu oni ne mogu oprostiti.
(PIVKE, 2. oktobar 2014 09:47)

Sine, da nadjes neku vezu i da se prijavis u naprednjake, oni cene takve koji umeju da pisu g1uposti koje su u sukobu sa realnoscu.

fekete

pre 9 godina

@davitelj protiv davitelja

Devet ujutru, ljudi su na poslu, u školi, doručkuju, raduckaju, a botovi FK SNS sede i rifrešuju stranice informativnih sajtova kako bi ostavili prvi, negativan komentar na vesti o klubu koji ih navodno uopšte ne zanima.

akcidroni

pre 9 godina

@Hahahaha. Ratnici?!
Po prikazanim igrama pre bih rekao RATARI.
(davitelj protiv davitelja, 2. oktobar 2014 09:23)

- Mislis na 21:4 u domacem prvenstvu ili na 7 utakmica u Evropi bez poraza? Ne znam da li je gore tvoje rasudjivanje ili nedostatak smisla za humor, mrtva trka.

Grozni

pre 9 godina

# Miki-84 #

Izvini a hices da kazes da taj rezervbi sastav Totenhema ne igra Premier ligu,msm na veliku vecinu.
Nije rezervni ceo vec kombinovan...lapo-lapo!
I sa takvom ekipom odigrati nereseno a oni godinama u top5 Premier lige,uspeh je u ovom trenutku.Pogotovo ako se zna da se i sa jacim timom ispadalo od Artmedie,ispadalo od AELA,Genka...
Mene zabrinjava to sto su se i ubacili u grupnu fazu ako se zna da Djura dinar nije ulozio vwc sve sto je mogao rasprodao i strpao u dzep!

Ivan

pre 9 godina

Retko nam se pruza prilika da nakon drugog kola budemo prvi, ili drugi u grupi. Dobra prilika da u jakoj grupi prezimimo Evropu. Ako vas to ne motivise, nista nece.

Samo hrabro na pobedu. Napred crno-beli.

Miki-84

pre 9 godina

Ljudi, Totenhem je igrao protiv nas sa drugom postavom, snaga partizana je samo privid. Veceras treba pokazati zube protivniku naseg kalibra, slicnih ambicija i slicne snage. Igra u ovoj utakmici ce pokazati koliko Partizan stvarno moze!

JAKO DA SE TRESE!!!

pre 9 godina

U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.

shomika komika

pre 9 godina

ajmooooo GROBARIIII!!!!!!!??
ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN!!!!
Samo lagano kao protiv neftchia
cekamo priliku sansu ii gol da se metne.

Miloš1976

pre 9 godina

Ono što znam je da sam siguran da nas neće osramotiti,otkako je Nikolić na klupi,igra ima i glavu i rep što bi rekli.Samo napred,i bod će biti dobar!

PIVKE

pre 9 godina

Mislim da nemamo šanse.
Ipak ovo nije domaće prvenstvo... velika se hajka digla protiv našeg (najuspešnijeg predsednika u istoriji kluba) Dragana Đurića a tu hajku vode lažni grobari i navijači.
Sve to ostavlja trag na igru kluba. U svakom slučaju biće veoma čupavo.
Huligani i dileri zbog kojih pravi navijači ne smeju da dođu na JNA će sahraniti Partizana.
naš Đura im je zavrnuo slavine i bori se protiv njihovog primitivizma i bahatosti, protiv privilegije koje imaju te protuve, a to mu oni ne mogu oprostiti.

Ivan

pre 9 godina

Retko nam se pruza prilika da nakon drugog kola budemo prvi, ili drugi u grupi. Dobra prilika da u jakoj grupi prezimimo Evropu. Ako vas to ne motivise, nista nece.

Samo hrabro na pobedu. Napred crno-beli.

JAKO DA SE TRESE!!!

pre 9 godina

U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.

Miloš1976

pre 9 godina

Ono što znam je da sam siguran da nas neće osramotiti,otkako je Nikolić na klupi,igra ima i glavu i rep što bi rekli.Samo napred,i bod će biti dobar!

shomika komika

pre 9 godina

ajmooooo GROBARIIII!!!!!!!??
ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN!!!!
Samo lagano kao protiv neftchia
cekamo priliku sansu ii gol da se metne.

istina

pre 9 godina

Mene samo interesuje gde sada zive ovi sto su stavljali kuce , stanove , kola , placeve i lokale protiv Partizana , na Nefci (dva puta) , na Ludogorec (dva puta) i na Totenhem ? Sta li ce sada da uloze na Asteras da mi je znati ?

pera

pre 9 godina

dresovi su vam kao neke pidzame , ali realno , i bez ljutnje molim .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlotrov, 2. oktobar 2014 13:22)

Nema ljutnje brate. Mi u pidzamama igramo u Evropi a vi u dresovima slavite protiv Rakovice.

Dalibor

pre 9 godina

Izuzetno mi je tesko sto zbog privatnih obaveza necu biti sa momcima u Grckoj da im pruzim podrsku koju su itekako zasluzili.Protivnik jeste jak ali ne u tolikoj meri da treba da ih se nesto preterano plasimo.Mnogi ce reci kako je Partizan gubio i od mnogo slabijih protivnika,kako smo se obrukali protiv Petah Tikve,Samroka,Dinama,Rapida,Sparte,Tuna,Oksera...Ali pored svih ovih ponizenja u Evropi u zadnjih 15 godina ja pamtim i sjajne utakmice i pobede mog Partizana,ne treba zaboraviti ni Real M.,Porto,Njukastl,Anderleht,Fenerbahce,Viljareal,Lacio,CSKA,Dnjepar,Gronigen,Rijeku,Sporting L.,Egaleo,Dinamo B.,Djurgarden...U svakom slucaju treba igrati hrabro,bice dosta Grobara,a verujem da ce i veliki broj brace Paokara doci da nas podrzi tako da ce ambijent biti kao da smo mi domacini a ne oni(mislim da nemaju organizovanu navijacku grupu a i stadion im je veoma mali oko 8,9 000 kapaciteta).Sjajna sansa da se eventualnom pobedom ozbiljno ukljucimo u borbu za prva 2 mesta u grupi i prezimimo u Evropi nakon 10 godina.Srecno momci.DANAS JE DAN DA BUDES VELIKAN.

PAOK

pre 9 godina

Ratnici? o.O Samo cekam dan kada ce ovi poceti da se nazivaju institucijom zbog par namestenih titula...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 2. oktobar 2014 12:26)

Veovatno smo i u Evropi namestali pa nikako da prodjete 2 kola

zoran

pre 9 godina

Ljudi, Totenhem je igrao protiv nas sa drugom postavom, snaga partizana je samo privid. Veceras treba pokazati zube protivniku naseg kalibra, slicnih ambicija i slicne snage. Igra u ovoj utakmici ce pokazati koliko Partizan stvarno moze!
(Miki-84, 2. oktobar 2014 09:35)

Ti poznajes fudbal koliko i moja baka kvantnu mehaniku. To znaci = 0.

Shvati, ti i ostali, u engleskoj ligi nema prvih i drugih timova. Svaki tim ima 22-25 igraca na raspolaganju i oni cine PRVI i JEDINI tim. Zar ti mislis da ce neko da placa 12-20 miliona igraca da bi formirao drugi tim..!!?? Hajde malo mozak ukljucite, ne koristite glavu samo za shishanje.
U tom tvom "drugom" timu imao si igrace chija cena je veca od godishnjeg budzeta Partizana. Svi oni pripadaju PRVOM timu, jer drugog nemaju. No, njihovo takmichenje je naporno...igra se na vishe frontova, pa trener u zavisnosti od rasporeda kombinuje igrace.

Charlie

pre 9 godina

Partizan ne igra UEFA ligu zahvaljujući diskvalifikaciji Crvene Zvezde. Partizan bi igrao kvalifikacije za UEFA ligu i kao drugoplasirani tim tadašnje Jelen Vučic Lige. To o čemu vi pričate bi moglo da se govori tek da je Partizan završio u Ligi Šampiona. Mada, jasno je da ne poznajete sisteme kvalifikacija baš najbolje. Post od sedam godina je ostavio trag. Napred Partizan, prijatan dan i ugodna noć, ugodna evropska noć.

Lopatamo i dalje

pre 9 godina

@Pivke
E,moj ti... Zasto se jednostavno ne potpises sa "Dragan"Djuric?!
Taj tvoj Djuric je srozao i srozava ugled Partizana, uzima(ju)pare sakom i kapom iz "naseg"kluba. Nista dobro nije doneo f.k.-u,samo sebi,a krije se iza titula koje nisu njegove. Titule zahvaljujuci igracima koji zablistaju i posle par meseci odu iz kluba,i zahvaljujuci mrtvim komsijama s druge strane brda.

Kako god...
Partizane igraj i pobedi,
Grobari ce ostati uz tebe...

profesor G

pre 9 godina

Peloponez? Auuu,grobari, da ne bude ono "This is Sparta!",pa nogom u jamu...Šalim se, želim vam dobar rezultat, ja ne spadam u patološke likove, uvek navijam za srpske klubove u Evropi, pa makar se oni zvali i Partizan...

realno......

pre 9 godina

Sto bih voleo kad bi moglo da svako ko je promasio rezultat Asteras-Partizan dozivotno bio zabranjen ulaz na internet kao da su u Koreji....mislim da onda niko ne bi pisao nesto slicno jer su svesni koliko je Partizan jak ali govore lose o Partizanu jer su navijaci suparnickog tabora....Zvezda ne moze da spreci ni Zvezdu iz Mokrog Luga da uputi manje od 4 suta na gol a kamo li npr Totenhem.....ide derbi zvezdasi vata vas panika oseca se to svuda....

PIVKE

pre 9 godina

POBEDIĆMO...
Za Partizan
Za Jugoslaviju
Za najboqu upravu u istoriji kluba...


Pobedićemo u inat huliganima i dilerima koji sebe predstavljaju kao "grobare", koji su rasterali publiku sa našeg JNA....koji žele zlo našem klubu a ne mogu da se skupe u broju većem od 2.000 na svetom jugu.

PIVKE

pre 9 godina

Mislim da nemamo šanse.
Ipak ovo nije domaće prvenstvo... velika se hajka digla protiv našeg (najuspešnijeg predsednika u istoriji kluba) Dragana Đurića a tu hajku vode lažni grobari i navijači.
Sve to ostavlja trag na igru kluba. U svakom slučaju biće veoma čupavo.
Huligani i dileri zbog kojih pravi navijači ne smeju da dođu na JNA će sahraniti Partizana.
naš Đura im je zavrnuo slavine i bori se protiv njihovog primitivizma i bahatosti, protiv privilegije koje imaju te protuve, a to mu oni ne mogu oprostiti.

akcidroni

pre 9 godina

@Hahahaha. Ratnici?!
Po prikazanim igrama pre bih rekao RATARI.
(davitelj protiv davitelja, 2. oktobar 2014 09:23)

- Mislis na 21:4 u domacem prvenstvu ili na 7 utakmica u Evropi bez poraza? Ne znam da li je gore tvoje rasudjivanje ili nedostatak smisla za humor, mrtva trka.

Miki-84

pre 9 godina

Ljudi, Totenhem je igrao protiv nas sa drugom postavom, snaga partizana je samo privid. Veceras treba pokazati zube protivniku naseg kalibra, slicnih ambicija i slicne snage. Igra u ovoj utakmici ce pokazati koliko Partizan stvarno moze!

fekete

pre 9 godina

@davitelj protiv davitelja

Devet ujutru, ljudi su na poslu, u školi, doručkuju, raduckaju, a botovi FK SNS sede i rifrešuju stranice informativnih sajtova kako bi ostavili prvi, negativan komentar na vesti o klubu koji ih navodno uopšte ne zanima.

gunner

pre 9 godina

Ajmo crno-beli, jedini nas predstavnice dugi niz godina u Evropi!!
(Rale, 02. oktobar 2014 09:27)

Gde biste nas predstavljali da Zvezdi nije oduzeto pravo ucesca?

Tex

pre 9 godina

 je neverovatno pristrsan i protezira PArtizan na racun ostalih klubova u Srbiji a posebno Zvezde.(PeraZdrera, 02. oktobar 2014 13:42)

Jeste rodjace,eto nista nisu napisali o evropskom gigantu a oni veceras igraju derbi kola protiv velikana iz..,pomozi mi reci,kako bese ime kluba?

di ga je terza?

pre 9 godina

Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!

Jack

pre 9 godina

Mislim da nemamo šanse.
Ipak ovo nije domaće prvenstvo... velika se hajka digla protiv našeg (najuspešnijeg predsednika u istoriji kluba) Dragana Đurića a tu hajku vode lažni grobari i navijači.
Sve to ostavlja trag na igru kluba. U svakom slučaju biće veoma čupavo.
Huligani i dileri zbog kojih pravi navijači ne smeju da dođu na JNA će sahraniti Partizana.
naš Đura im je zavrnuo slavine i bori se protiv njihovog primitivizma i bahatosti, protiv privilegije koje imaju te protuve, a to mu oni ne mogu oprostiti.
(PIVKE, 2. oktobar 2014 09:47)

Sine, da nadjes neku vezu i da se prijavis u naprednjake, oni cene takve koji umeju da pisu g1uposti koje su u sukobu sa realnoscu.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Hrabro samo, bez pardona, i udri i gazi oštro do koske!! Srce na teren i rezultat neće izostati. Borite se za sebe, za Partizan, za Grobare, za Srbiju. NAPRED PARTIZAN!!!!

Iha

pre 9 godina

U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.
(JAKO DA SE TRESE!!!, 2. oktobar 2014 09:41)

Sta je Partizani? Tesko vam pada orginal pesme, ne ide pa ste prepevali kao i mnoge druge... Smeshno sta ste napravili od marsa na Drinu!

Delija

pre 9 godina

POBEDIĆMO...Za PartizanZa JugoslavijuZa najboqu upravu u istoriji kluba...Pobedićemo u inat huliganima i dilerima koji sebe predstavljaju kao "grobare", koji su rasterali publiku sa našeg JNA....koji žele zlo našem klubu a ne mogu da se skupe u broju većem od 2.000 na svetom jugu.
(PIVKE, 02. oktobar 2014 12:32). Hahaaa za Jugoslaviju bar priznajete ko ste i sta ste

Grozni

pre 9 godina

# Miki-84 #

Izvini a hices da kazes da taj rezervbi sastav Totenhema ne igra Premier ligu,msm na veliku vecinu.
Nije rezervni ceo vec kombinovan...lapo-lapo!
I sa takvom ekipom odigrati nereseno a oni godinama u top5 Premier lige,uspeh je u ovom trenutku.Pogotovo ako se zna da se i sa jacim timom ispadalo od Artmedie,ispadalo od AELA,Genka...
Mene zabrinjava to sto su se i ubacili u grupnu fazu ako se zna da Djura dinar nije ulozio vwc sve sto je mogao rasprodao i strpao u dzep!

absolutezero

pre 9 godina

Sto se vise uzleti to ce pad biti tezi. Sudeci po komentarima, u Realu presrecni sto ih je zapao Ludogorec umesto silnog Partizana.

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Nema ljutnje brate. Mi u pidzamama igramo u Evropi a vi u dresovima slavite protiv Rakovice.
(pera, 2. oktobar 2014 15:13)

pozdrav od ekipe Donjeg Srema

PIVKE

pre 9 godina

Na žalost, Partizan je na margini evropskog fudbala.
Imali smo sreću što smo se uopšte i našli u ligi evrope (hvala UEFA i komšije) ali realno smo talog koji nema šanse ništa da učini.

Bedan fudbal. loši igrači, prazne tribine, šačica kvazi navijača na stadionu........

Jedino što vredi je uprava ali ni Đura ne može sam protiv celog sistema i lažnih grobara koji gledaju samo svoju korist.

alex kid

pre 9 godina

@U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.
(JAKO DA SE TRESE!!!, 2. oktobar 2014 09:41)

tuga... predlazem da sledeca bude Boze pravde... ccc

Mirko M.

pre 9 godina

@Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!
(di ga je terza?, 2. oktobar 2014 16:23)

neko ima uspomene a neko komplekse

papiga

pre 9 godina

ako pobede kuci i u gckoj partizan je sigurno drugi ako uzmu po bod kuci i u grckoj partizan sigurno ispada.jer.od.totenhema gubi garant i od.besiktasa u turskoj...kuci mozda bod sa balidzanama

vau

pre 9 godina

Danas se jedino na b92 moze naci vest da Partizan veceras igra evropsku utakmicu.
Hvala!

Doslo vreme da se na tome zahvaljujem.
(Pozdrav, 02. oktobar 2014 19:16)

I ja vam se od srca zahvaljujem!

lol

pre 9 godina

Sjajna prilika da se FK Partizan jos jednom upise u briljantnu istoriju. Oni prosto obozavaju ovakve situacije i ubedjen sam da ce i ovu znalacki iskoristiti. Posle Fljamurtatija, Shamroka, Tikve, Ludogoreca i slicnih...evo jos jednog kluba cije ce ime u Srbiji biti nasiroko poznato tek posle utakmice sa Partizanom. Dobrodosli u srpsku sportsku humoristicku istoriju braco Peloponezani.

Stvarno?

pre 9 godina

Secamo se kako su grobari na istom ovom sajtu pokazivali svoj "patriotizam" kada god je Zvezda kao Srpski klub igrala protiv evropljana, bilo je 1000 koementara , ne tuznih komentara zbog poraza Zvezde vec veoma radosnih navijaca, koji su bili srecni kao da je Partizan pobedio x3, e onda citas ovde kako sada Zvezdasi treba valjda da navijaju za Partizan? Kako neko nije patriota ako navija za strane klub protiv Partizana?

Brondby

pre 9 godina

Brondby je svetinja idemooo Alborg mora pasti idemooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

di ga je terza?

pre 9 godina

@Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!
(di ga je terza?, 2. oktobar 2014 16:23)

neko ima uspomene a neko komplekse
(Mirko M., 2. oktobar 2014 18:57)


Nisi dobro procitao care, vasi djedovi, eventualno ocevi, imaju uspomene. Vi, sigurno ne.

gunner

pre 9 godina

Ajmo crno-beli, jedini nas predstavnice dugi niz godina u Evropi!!
(Rale, 02. oktobar 2014 09:27)

Gde biste nas predstavljali da Zvezdi nije oduzeto pravo ucesca?

PIVKE

pre 9 godina

Mislim da nemamo šanse.
Ipak ovo nije domaće prvenstvo... velika se hajka digla protiv našeg (najuspešnijeg predsednika u istoriji kluba) Dragana Đurića a tu hajku vode lažni grobari i navijači.
Sve to ostavlja trag na igru kluba. U svakom slučaju biće veoma čupavo.
Huligani i dileri zbog kojih pravi navijači ne smeju da dođu na JNA će sahraniti Partizana.
naš Đura im je zavrnuo slavine i bori se protiv njihovog primitivizma i bahatosti, protiv privilegije koje imaju te protuve, a to mu oni ne mogu oprostiti.

Miki-84

pre 9 godina

Ljudi, Totenhem je igrao protiv nas sa drugom postavom, snaga partizana je samo privid. Veceras treba pokazati zube protivniku naseg kalibra, slicnih ambicija i slicne snage. Igra u ovoj utakmici ce pokazati koliko Partizan stvarno moze!

Iha

pre 9 godina

U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.
(JAKO DA SE TRESE!!!, 2. oktobar 2014 09:41)

Sta je Partizani? Tesko vam pada orginal pesme, ne ide pa ste prepevali kao i mnoge druge... Smeshno sta ste napravili od marsa na Drinu!

PIVKE

pre 9 godina

Na žalost, Partizan je na margini evropskog fudbala.
Imali smo sreću što smo se uopšte i našli u ligi evrope (hvala UEFA i komšije) ali realno smo talog koji nema šanse ništa da učini.

Bedan fudbal. loši igrači, prazne tribine, šačica kvazi navijača na stadionu........

Jedino što vredi je uprava ali ni Đura ne može sam protiv celog sistema i lažnih grobara koji gledaju samo svoju korist.

Delija

pre 9 godina

POBEDIĆMO...Za PartizanZa JugoslavijuZa najboqu upravu u istoriji kluba...Pobedićemo u inat huliganima i dilerima koji sebe predstavljaju kao "grobare", koji su rasterali publiku sa našeg JNA....koji žele zlo našem klubu a ne mogu da se skupe u broju većem od 2.000 na svetom jugu.
(PIVKE, 02. oktobar 2014 12:32). Hahaaa za Jugoslaviju bar priznajete ko ste i sta ste

alex kid

pre 9 godina

@U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.
(JAKO DA SE TRESE!!!, 2. oktobar 2014 09:41)

tuga... predlazem da sledeca bude Boze pravde... ccc

PIVKE

pre 9 godina

POBEDIĆMO...
Za Partizan
Za Jugoslaviju
Za najboqu upravu u istoriji kluba...


Pobedićemo u inat huliganima i dilerima koji sebe predstavljaju kao "grobare", koji su rasterali publiku sa našeg JNA....koji žele zlo našem klubu a ne mogu da se skupe u broju većem od 2.000 na svetom jugu.

absolutezero

pre 9 godina

Sto se vise uzleti to ce pad biti tezi. Sudeci po komentarima, u Realu presrecni sto ih je zapao Ludogorec umesto silnog Partizana.

Ivan

pre 9 godina

Retko nam se pruza prilika da nakon drugog kola budemo prvi, ili drugi u grupi. Dobra prilika da u jakoj grupi prezimimo Evropu. Ako vas to ne motivise, nista nece.

Samo hrabro na pobedu. Napred crno-beli.

lol

pre 9 godina

Sjajna prilika da se FK Partizan jos jednom upise u briljantnu istoriju. Oni prosto obozavaju ovakve situacije i ubedjen sam da ce i ovu znalacki iskoristiti. Posle Fljamurtatija, Shamroka, Tikve, Ludogoreca i slicnih...evo jos jednog kluba cije ce ime u Srbiji biti nasiroko poznato tek posle utakmice sa Partizanom. Dobrodosli u srpsku sportsku humoristicku istoriju braco Peloponezani.

Stvarno?

pre 9 godina

Secamo se kako su grobari na istom ovom sajtu pokazivali svoj "patriotizam" kada god je Zvezda kao Srpski klub igrala protiv evropljana, bilo je 1000 koementara , ne tuznih komentara zbog poraza Zvezde vec veoma radosnih navijaca, koji su bili srecni kao da je Partizan pobedio x3, e onda citas ovde kako sada Zvezdasi treba valjda da navijaju za Partizan? Kako neko nije patriota ako navija za strane klub protiv Partizana?

JAKO DA SE TRESE!!!

pre 9 godina

U boj krenite junaci svi, kren'te i ne zal'te zivot svoj, Partizane moj, Partizane igraj i pobedi, protivniku nek se krv u zilama zaledi.

Miloš1976

pre 9 godina

Ono što znam je da sam siguran da nas neće osramotiti,otkako je Nikolić na klupi,igra ima i glavu i rep što bi rekli.Samo napred,i bod će biti dobar!

PAOK

pre 9 godina

Ratnici? o.O Samo cekam dan kada ce ovi poceti da se nazivaju institucijom zbog par namestenih titula...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Novosadjanin., 2. oktobar 2014 12:26)

Veovatno smo i u Evropi namestali pa nikako da prodjete 2 kola

zoran

pre 9 godina

Ljudi, Totenhem je igrao protiv nas sa drugom postavom, snaga partizana je samo privid. Veceras treba pokazati zube protivniku naseg kalibra, slicnih ambicija i slicne snage. Igra u ovoj utakmici ce pokazati koliko Partizan stvarno moze!
(Miki-84, 2. oktobar 2014 09:35)

Ti poznajes fudbal koliko i moja baka kvantnu mehaniku. To znaci = 0.

Shvati, ti i ostali, u engleskoj ligi nema prvih i drugih timova. Svaki tim ima 22-25 igraca na raspolaganju i oni cine PRVI i JEDINI tim. Zar ti mislis da ce neko da placa 12-20 miliona igraca da bi formirao drugi tim..!!?? Hajde malo mozak ukljucite, ne koristite glavu samo za shishanje.
U tom tvom "drugom" timu imao si igrace chija cena je veca od godishnjeg budzeta Partizana. Svi oni pripadaju PRVOM timu, jer drugog nemaju. No, njihovo takmichenje je naporno...igra se na vishe frontova, pa trener u zavisnosti od rasporeda kombinuje igrace.

shomika komika

pre 9 godina

ajmooooo GROBARIIII!!!!!!!??
ZA POBEDE ZA MIRAN SAN ZA TITULE ZA PARTIZAN!!!!
Samo lagano kao protiv neftchia
cekamo priliku sansu ii gol da se metne.

pera

pre 9 godina

dresovi su vam kao neke pidzame , ali realno , i bez ljutnje molim .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zlotrov, 2. oktobar 2014 13:22)

Nema ljutnje brate. Mi u pidzamama igramo u Evropi a vi u dresovima slavite protiv Rakovice.

Charlie

pre 9 godina

Partizan ne igra UEFA ligu zahvaljujući diskvalifikaciji Crvene Zvezde. Partizan bi igrao kvalifikacije za UEFA ligu i kao drugoplasirani tim tadašnje Jelen Vučic Lige. To o čemu vi pričate bi moglo da se govori tek da je Partizan završio u Ligi Šampiona. Mada, jasno je da ne poznajete sisteme kvalifikacija baš najbolje. Post od sedam godina je ostavio trag. Napred Partizan, prijatan dan i ugodna noć, ugodna evropska noć.

profesor G

pre 9 godina

Peloponez? Auuu,grobari, da ne bude ono "This is Sparta!",pa nogom u jamu...Šalim se, želim vam dobar rezultat, ja ne spadam u patološke likove, uvek navijam za srpske klubove u Evropi, pa makar se oni zvali i Partizan...

Lopatamo i dalje

pre 9 godina

@Pivke
E,moj ti... Zasto se jednostavno ne potpises sa "Dragan"Djuric?!
Taj tvoj Djuric je srozao i srozava ugled Partizana, uzima(ju)pare sakom i kapom iz "naseg"kluba. Nista dobro nije doneo f.k.-u,samo sebi,a krije se iza titula koje nisu njegove. Titule zahvaljujuci igracima koji zablistaju i posle par meseci odu iz kluba,i zahvaljujuci mrtvim komsijama s druge strane brda.

Kako god...
Partizane igraj i pobedi,
Grobari ce ostati uz tebe...

istina

pre 9 godina

Mene samo interesuje gde sada zive ovi sto su stavljali kuce , stanove , kola , placeve i lokale protiv Partizana , na Nefci (dva puta) , na Ludogorec (dva puta) i na Totenhem ? Sta li ce sada da uloze na Asteras da mi je znati ?

papiga

pre 9 godina

ako pobede kuci i u gckoj partizan je sigurno drugi ako uzmu po bod kuci i u grckoj partizan sigurno ispada.jer.od.totenhema gubi garant i od.besiktasa u turskoj...kuci mozda bod sa balidzanama

Tex

pre 9 godina

 je neverovatno pristrsan i protezira PArtizan na racun ostalih klubova u Srbiji a posebno Zvezde.(PeraZdrera, 02. oktobar 2014 13:42)

Jeste rodjace,eto nista nisu napisali o evropskom gigantu a oni veceras igraju derbi kola protiv velikana iz..,pomozi mi reci,kako bese ime kluba?

Misa Tulumbas

pre 9 godina

@Nema ljutnje brate. Mi u pidzamama igramo u Evropi a vi u dresovima slavite protiv Rakovice.
(pera, 2. oktobar 2014 15:13)

pozdrav od ekipe Donjeg Srema

Mirko M.

pre 9 godina

@Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!
(di ga je terza?, 2. oktobar 2014 16:23)

neko ima uspomene a neko komplekse

realno......

pre 9 godina

Sto bih voleo kad bi moglo da svako ko je promasio rezultat Asteras-Partizan dozivotno bio zabranjen ulaz na internet kao da su u Koreji....mislim da onda niko ne bi pisao nesto slicno jer su svesni koliko je Partizan jak ali govore lose o Partizanu jer su navijaci suparnickog tabora....Zvezda ne moze da spreci ni Zvezdu iz Mokrog Luga da uputi manje od 4 suta na gol a kamo li npr Totenhem.....ide derbi zvezdasi vata vas panika oseca se to svuda....

Dalibor

pre 9 godina

Izuzetno mi je tesko sto zbog privatnih obaveza necu biti sa momcima u Grckoj da im pruzim podrsku koju su itekako zasluzili.Protivnik jeste jak ali ne u tolikoj meri da treba da ih se nesto preterano plasimo.Mnogi ce reci kako je Partizan gubio i od mnogo slabijih protivnika,kako smo se obrukali protiv Petah Tikve,Samroka,Dinama,Rapida,Sparte,Tuna,Oksera...Ali pored svih ovih ponizenja u Evropi u zadnjih 15 godina ja pamtim i sjajne utakmice i pobede mog Partizana,ne treba zaboraviti ni Real M.,Porto,Njukastl,Anderleht,Fenerbahce,Viljareal,Lacio,CSKA,Dnjepar,Gronigen,Rijeku,Sporting L.,Egaleo,Dinamo B.,Djurgarden...U svakom slucaju treba igrati hrabro,bice dosta Grobara,a verujem da ce i veliki broj brace Paokara doci da nas podrzi tako da ce ambijent biti kao da smo mi domacini a ne oni(mislim da nemaju organizovanu navijacku grupu a i stadion im je veoma mali oko 8,9 000 kapaciteta).Sjajna sansa da se eventualnom pobedom ozbiljno ukljucimo u borbu za prva 2 mesta u grupi i prezimimo u Evropi nakon 10 godina.Srecno momci.DANAS JE DAN DA BUDES VELIKAN.

di ga je terza?

pre 9 godina

Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Hrabro samo, bez pardona, i udri i gazi oštro do koske!! Srce na teren i rezultat neće izostati. Borite se za sebe, za Partizan, za Grobare, za Srbiju. NAPRED PARTIZAN!!!!

Brondby

pre 9 godina

Brondby je svetinja idemooo Alborg mora pasti idemooooooooo


Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Grozni

pre 9 godina

# Miki-84 #

Izvini a hices da kazes da taj rezervbi sastav Totenhema ne igra Premier ligu,msm na veliku vecinu.
Nije rezervni ceo vec kombinovan...lapo-lapo!
I sa takvom ekipom odigrati nereseno a oni godinama u top5 Premier lige,uspeh je u ovom trenutku.Pogotovo ako se zna da se i sa jacim timom ispadalo od Artmedie,ispadalo od AELA,Genka...
Mene zabrinjava to sto su se i ubacili u grupnu fazu ako se zna da Djura dinar nije ulozio vwc sve sto je mogao rasprodao i strpao u dzep!

akcidroni

pre 9 godina

@Hahahaha. Ratnici?!
Po prikazanim igrama pre bih rekao RATARI.
(davitelj protiv davitelja, 2. oktobar 2014 09:23)

- Mislis na 21:4 u domacem prvenstvu ili na 7 utakmica u Evropi bez poraza? Ne znam da li je gore tvoje rasudjivanje ili nedostatak smisla za humor, mrtva trka.

fekete

pre 9 godina

@davitelj protiv davitelja

Devet ujutru, ljudi su na poslu, u školi, doručkuju, raduckaju, a botovi FK SNS sede i rifrešuju stranice informativnih sajtova kako bi ostavili prvi, negativan komentar na vesti o klubu koji ih navodno uopšte ne zanima.

Jack

pre 9 godina

Mislim da nemamo šanse.
Ipak ovo nije domaće prvenstvo... velika se hajka digla protiv našeg (najuspešnijeg predsednika u istoriji kluba) Dragana Đurića a tu hajku vode lažni grobari i navijači.
Sve to ostavlja trag na igru kluba. U svakom slučaju biće veoma čupavo.
Huligani i dileri zbog kojih pravi navijači ne smeju da dođu na JNA će sahraniti Partizana.
naš Đura im je zavrnuo slavine i bori se protiv njihovog primitivizma i bahatosti, protiv privilegije koje imaju te protuve, a to mu oni ne mogu oprostiti.
(PIVKE, 2. oktobar 2014 09:47)

Sine, da nadjes neku vezu i da se prijavis u naprednjake, oni cene takve koji umeju da pisu g1uposti koje su u sukobu sa realnoscu.

vau

pre 9 godina

Danas se jedino na b92 moze naci vest da Partizan veceras igra evropsku utakmicu.
Hvala!

Doslo vreme da se na tome zahvaljujem.
(Pozdrav, 02. oktobar 2014 19:16)

I ja vam se od srca zahvaljujem!

di ga je terza?

pre 9 godina

@Nadam se da su unuci "bari generacije" stigli da uplate singove za danas, 1-1 ko kuca, kao sto kazu, steta bi bilo da kladionice povuku tako siguran par prije nego sto njih 200 miliona stavi barem po 100e na svoje singl tikete!
(di ga je terza?, 2. oktobar 2014 16:23)

neko ima uspomene a neko komplekse
(Mirko M., 2. oktobar 2014 18:57)


Nisi dobro procitao care, vasi djedovi, eventualno ocevi, imaju uspomene. Vi, sigurno ne.