Četvrtak, 25.09.2014.

09:31

Čelnik FSS: Zvezda gleda samo sebe

Prvi čovek FS Vojvodine Ratko Borovnica smatra da Crvena zvezda zahtevom za prevremene izbore u FSS gleda samo svoje interese.

Izvor: B92

Èelnik FSS: Zvezda gleda samo sebe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

46 Komentari

Sortiraj po:

nesa

pre 9 godina

Koji bre svaka utakmica penal? sta spinujete? Svirano je 8 penala 5 je promaseno. Nista od toga nije uticalo na rezultat utakmice.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 25. septembar 2014 15:37)

Pa šta je trebalo još da se uradi, da zabrane golmanima da brane, ili da pucate penal na prazan gol, bez golmana. Zapitaj se sada kako ste došli do titule, sam si rekao ni iz penala niste mogli dati gol. Toliko o vašem kvalitetu i vašoj seriji pobeda.

NikolaSrb

pre 9 godina

prosle godine kad im je na svaku utakmicu sviran po jedan penal,tad nije bilo problema,celu sezonu su im nameetili ,zasto sami sebi ne oduzmete proslogodisnju titulu? (Nis Voli Radnicki, 25. septembar 2014 13:15)

Koji bre svaka utakmica penal? sta spinujete? Svirano je 8 penala 5 je promaseno. Nista od toga nije uticalo na rezultat utakmice.

Sloba

pre 9 godina

Samo onaj ko ne zeli nwcw da vidi sta zapravo uprava iz Zvezde hoce. NJihov sistem razmisljanja je oduvek bio da vama treba da bude "cast" da radite u interesu Zvezde.

Nis Voli Radnicki

pre 9 godina

prosle godine kad im je na svaku utakmicu sviran po jedan penal,tad nije bilo problema,celu sezonu su im nameetili ,zasto sami sebi ne oduzmete proslogodisnju titulu?

romeo

pre 9 godina

ako ove godine ne osvojimo ABA ligu,ne dobijemo barem 3 tekme u evroligi ja vise ne navijam za Zvezdu.(ali sigurno necu da navijam za Partizan)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogdan CZV V, 25. septembar 2014 10:34)

Za Partizan neces, ali za Zeleznik hoces? Hahahha...

селективно памћење

pre 9 godina

Ko je bio okosnica te reprezentacije? 90% igraca poniklih ili koji su igrali i sticali ime u Zvezdi.
(Dragan, 25. septembar 2014 10:29)

У праву си. Главна звезда је био немања видић. На једној утакмици је био рукометаш, а на другој се уплашио да не испрља шортс па се измакао. Посебна прича је ваша легенда синиша михајловић. Заборавио си на његов допринос репрезентацији.

Hulje lepo zbore ali hrdjavo rade

pre 9 godina

Dobro jutro Kolumbo!Pa jel ima iko normalan u ovoj zemlji da veruje upravi zvezde na celu sa aboliranim kriminalcima,korumpiranim politicarima i estradnim podvodacima,jok oni stvarno brinu za Srpski fudbal i reprezentaciju,pa njima ni sever ne veruje ali ih podrzava jer ne biraju sredstva da se docepaju titule,samo ih iskulirajte da vidim sta ce da rade kad ih FSS ne bude vise mazio kao sve ove godine unazad.

Stella

pre 9 godina

Aha, znaci ne treba da odu ovi koji su doprineli upropascavanju i reprezentativnog i klupskog fudbala u Srbiji? Interes svih je da odu Tole, Curkovic, Bata Djora, Terzic, Babic, Kokeza, Djuric, Grubor... ma svi oni iz saveza i klubova. I politicari, pa lepo privatizacija i cao djaci. Kasnimo 25 godina sa promenama.

asterix

pre 9 godina

treba da ga je sramota da progovori, dobro mi poznavaoci vojvodjanskog fudbala znamo kolko ga je ovaj "gospodin" unistio,a i ono drugo inace firme im slucajno saradjuju

Max

pre 9 godina

Sve sto se zamera Zvezdi u napadima je manje vise tacno...nema organizacionu strukturu, nema finansijsku stabilnost, moral i sta ja znam sta sve ne...ali da neko brani FSS i za to koristi reprezentaciju?...
To pricamo o nasoj reprezentaciji koja nize uspehe kad Zvezda ne napada FSS ili nekoj drugoj?
Kad da "napada"? Za vreme nase ljubljene letnje pauze dok su drugi na svetskom prvenstvu, a nasi reprezentativci sede po kucama?
Da ne napada kad se Anticu isplacuje milion ni za sta (digresija, DV ima problem kad se Klobucar isplacuje ni za sta)?
Da ne napada kad nas Mihajlovic svojevoljno ne vodi u Brazil jer ne zove Matica i Ljajica?
Kad menja selektore (Djukic, Drulovic) dok se ne dogovori o procentima ugovora sa njihovim zamenama?
Ako vi mislite da FSSu nije potreban marketing mix da privuce navijace, grdno se varate. Nema kvaliteta, nema gledalaca. Nema pozitivne promocije, nema gledalaca. Igrate igre sa menadzerima i mislite da mozete da etiketirate navijace Zvezde (koji sa pravom ne dolaze na tekme reprezentacije). Mislite da cete da nas izazovete negativnim pritiskom? Hocete, ali ne u smeru u kojem zelite. Sto je najsmesnije, ja sam na zapadnoj tribini vec godinama (nemam vise godine za skakanje na severu), a mene uspevate da gurnete do krajnjih granica zivaca (govorim o FSSu i reprezentaciji, moja Zvezda je moja muka).
Je li, Borovnice, hoce li FSS nesto da uradi za Vosu ove godine ili mozda za tebe licno?

Koja

pre 9 godina

A evo i potvrde sa neutralne strane . Svaka ti na mestu. Bravo. (Pex, 25. septembar 2014 10:05)

Neutralni buahahah a fs vojvodina jedini uz toleta od svih mogucih regiona.Vidi se da ne znate nista o stanju u fss.

analogna analogija

pre 9 godina

Tako je,hoce da se docepaju kase fss posto im je to izgleda jedina opcija za spas.
Posto su Bg klubovi dokazali svoju uspesnost u Evropi zadnjih 20 godina treba malo pogurati klubove iz ostalih gradova.
Radnicki,Vojvodinu....
A ovi Bg "milioneri" za to vreme neka propadnu,prodaju i konacno se vrate zdravi

Schh..

pre 9 godina

Kad oni nisu gledali samo svoje interese pa oni su stub srpstva ? A sto se tice Karadzica pa njega malo ko voli samo zato sto radi svoj poso kako valja a mi kao srbi smo od stuba srpskog povukli JEDNU losu manu da ne volimo uspesne . Ps. Srecom nismo vise od JEDNE ;-)

Dragan

pre 9 godina

Ne, nego ce da brine o interesu Partizana...kao sto vi u Savezu brinete. Napolje svi! Zelimo samo ravnopravne uslove. Jaka Zvezda, jaka reprezentacija...uvek bilo i bice. Setimo se kad smo zadnji put imali jaku reprezentaciju. Pod Anticem 2009/2010. Ko je bio okosnica te reprezentacije? 90% igraca poniklih ili koji su igrali i sticali ime u Zvezdi.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

O cemu ovaj prica?Kaze da klub koji duguje drzavi milione? Valjda je dokazana o da Zvezda ne duguje drzavi nista tj za porez.Duguje bankama, privatnim licima.Da li samo Zvezda ne isplacuje plate? Kaze ne brinu o stadionu. Taj stadion je i dan danas najbolji u Srbiji.Morao je da se oglasi jer ako maknu Toleta ode i on

rema

pre 9 godina

Istina je da buducnost Srpskog fudbala lezi u "malim" klubovima. Ali zasto se oni vise ne pokrenu i otrgnu!?
Oni bi trebali da traze od drzave da javna preduzeca ne mogu da sponzorisu klubove, nego samo iskljucivo savez, tj ligu, koja bi od tih para delila premije za pobede, za golove, za ucinak u prvenstvu. Time bi imali podsticaj, da se manji klubovi vise bore, a i najpravedniju sporstku raspodelu...
A za Zvezdu i Partizan sto se nas tice, tj mene kao ljubitelja fudbala, koji gledam iskljucivo domaci fudbal, ne navijam ni za koga, najvise bih voleo zajednicki odlazak u stecaj i na dno, da se rasklinka banda, da ovi "navijaci" pokazu svoje pravo lice i ne pojavljuju se vise na sportksim priredbama! To isto zelim i klubovima kao sto su Rad, kao sto je Novi Pazar, jer donose i guraju u javnost sve ono nesportsko i unistavjaju sav onaj entuzijazam mladih momaka, velikih talenata kojih u Srbiji ima zaista puno!

PFC

pre 9 godina

znaci opet pevamo Tole ostani :-) A satro smo bili protiv njega prosle godine, on je kao Zvezdi dao titulu a mi smo kao bili ljuti na njega :-)

3OPAH

pre 9 godina

A trenutno FSS vode ljudi koji favotizuju samo jedan klub koji duguje državi milione za porez, duguje radnicima za plate, igrači mu štrajkuju....znači sve bi ostalo isto.

Bogdan CZV V

pre 9 godina

ako ove godine ne osvojimo ABA ligu,ne dobijemo barem 3 tekme u evroligi ja vise ne navijam za Zvezdu.(ali sigurno necu da navijam za Partizan)

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Vodili su i Terzic i Dzajic savez pa se secam travaj lige propalih terena i svega uzasnog....
Danas FSS ima svoj trening centar ima na desetine stadiona pod reflektorima ima fudbalske centre u Krusevcu, Uzicu, G.Milanovcu, Nisu, N. Pazaru...gde su uradjeni i sredjeni fudbalski tereni i stadioni za razliku od vremena Aboliranih!

Najveci gubitnik Toleta u ovom trenutku je Partizan kome je oteta titula prosle godine...a klub se unistava da bi bio na nivou nesposobih iz komsiluka!

fun

pre 9 godina

pa realno i jeste tako,uvek su oni pokradeni,a to sto na mecevima vecitih sa nekim slabijim timovima sudije uvek sude neki penal,ili faul,ili koknu neki crveni to nije kradja,to je korektno sudjenje,kako ne...

Mile

pre 9 godina

Rezimski klub misli da moze da radi sta hoce.Dovoljno je setiti se ko im je dosao u ponoc u posetu, smenio, abolirao, doneo titulu. Ali ni rezim ne moze svima da zatvori usta iako kontrolise sve medije,cast izuzecima.A o milionskoj proneveri niko ni reci.Kad rezim ne moze vise da placa,smanjuje plate i penzije,onda se jurisa na FSS gde ima malo para.Jedan penal i ofsajd pokrecu "revoluciju" ali samo kad nije svirano za njih.One jucesnje oni ne vide....to je sasvim normalno.To je marka njihovog mentaliteta.

krajisnik

pre 9 godina

pex@
jesi li ti normalan?"potvrda sa neutralne strane?"Sta mislis ko ga je stavio na to mjesto i u cije ime govori?Fss je 100 puta gori od Zvezde!Politicare bira narod,a ko njih bira?Sami sebe,a rezultati nigdje.Plate sebi djele koliko hoce.Zato se toliko drze fotelja.Insajder njima treba

СрбинсонКрусо

pre 9 godina

Не волим Караџића, али Терзић је најодвратнији лик који се појавио на фудбалској сцени до сада... он ће некоме да соли памет о правди.

СрбинсонКрусо

pre 9 godina

Не волим Караџића, али Терзић је најодвратнији лик који се појавио на фудбалској сцени до сада... он ће некоме да соли памет о правди.

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Vodili su i Terzic i Dzajic savez pa se secam travaj lige propalih terena i svega uzasnog....
Danas FSS ima svoj trening centar ima na desetine stadiona pod reflektorima ima fudbalske centre u Krusevcu, Uzicu, G.Milanovcu, Nisu, N. Pazaru...gde su uradjeni i sredjeni fudbalski tereni i stadioni za razliku od vremena Aboliranih!

Najveci gubitnik Toleta u ovom trenutku je Partizan kome je oteta titula prosle godine...a klub se unistava da bi bio na nivou nesposobih iz komsiluka!

Mile

pre 9 godina

Rezimski klub misli da moze da radi sta hoce.Dovoljno je setiti se ko im je dosao u ponoc u posetu, smenio, abolirao, doneo titulu. Ali ni rezim ne moze svima da zatvori usta iako kontrolise sve medije,cast izuzecima.A o milionskoj proneveri niko ni reci.Kad rezim ne moze vise da placa,smanjuje plate i penzije,onda se jurisa na FSS gde ima malo para.Jedan penal i ofsajd pokrecu "revoluciju" ali samo kad nije svirano za njih.One jucesnje oni ne vide....to je sasvim normalno.To je marka njihovog mentaliteta.

Hulje lepo zbore ali hrdjavo rade

pre 9 godina

Dobro jutro Kolumbo!Pa jel ima iko normalan u ovoj zemlji da veruje upravi zvezde na celu sa aboliranim kriminalcima,korumpiranim politicarima i estradnim podvodacima,jok oni stvarno brinu za Srpski fudbal i reprezentaciju,pa njima ni sever ne veruje ali ih podrzava jer ne biraju sredstva da se docepaju titule,samo ih iskulirajte da vidim sta ce da rade kad ih FSS ne bude vise mazio kao sve ove godine unazad.

analogna analogija

pre 9 godina

Tako je,hoce da se docepaju kase fss posto im je to izgleda jedina opcija za spas.
Posto su Bg klubovi dokazali svoju uspesnost u Evropi zadnjih 20 godina treba malo pogurati klubove iz ostalih gradova.
Radnicki,Vojvodinu....
A ovi Bg "milioneri" za to vreme neka propadnu,prodaju i konacno se vrate zdravi

Schh..

pre 9 godina

Kad oni nisu gledali samo svoje interese pa oni su stub srpstva ? A sto se tice Karadzica pa njega malo ko voli samo zato sto radi svoj poso kako valja a mi kao srbi smo od stuba srpskog povukli JEDNU losu manu da ne volimo uspesne . Ps. Srecom nismo vise od JEDNE ;-)

селективно памћење

pre 9 godina

Ko je bio okosnica te reprezentacije? 90% igraca poniklih ili koji su igrali i sticali ime u Zvezdi.
(Dragan, 25. septembar 2014 10:29)

У праву си. Главна звезда је био немања видић. На једној утакмици је био рукометаш, а на другој се уплашио да не испрља шортс па се измакао. Посебна прича је ваша легенда синиша михајловић. Заборавио си на његов допринос репрезентацији.

romeo

pre 9 godina

ako ove godine ne osvojimo ABA ligu,ne dobijemo barem 3 tekme u evroligi ja vise ne navijam za Zvezdu.(ali sigurno necu da navijam za Partizan)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogdan CZV V, 25. septembar 2014 10:34)

Za Partizan neces, ali za Zeleznik hoces? Hahahha...

PFC

pre 9 godina

znaci opet pevamo Tole ostani :-) A satro smo bili protiv njega prosle godine, on je kao Zvezdi dao titulu a mi smo kao bili ljuti na njega :-)

Nis Voli Radnicki

pre 9 godina

prosle godine kad im je na svaku utakmicu sviran po jedan penal,tad nije bilo problema,celu sezonu su im nameetili ,zasto sami sebi ne oduzmete proslogodisnju titulu?

Koja

pre 9 godina

A evo i potvrde sa neutralne strane . Svaka ti na mestu. Bravo. (Pex, 25. septembar 2014 10:05)

Neutralni buahahah a fs vojvodina jedini uz toleta od svih mogucih regiona.Vidi se da ne znate nista o stanju u fss.

Stella

pre 9 godina

Aha, znaci ne treba da odu ovi koji su doprineli upropascavanju i reprezentativnog i klupskog fudbala u Srbiji? Interes svih je da odu Tole, Curkovic, Bata Djora, Terzic, Babic, Kokeza, Djuric, Grubor... ma svi oni iz saveza i klubova. I politicari, pa lepo privatizacija i cao djaci. Kasnimo 25 godina sa promenama.

Dragan

pre 9 godina

Ne, nego ce da brine o interesu Partizana...kao sto vi u Savezu brinete. Napolje svi! Zelimo samo ravnopravne uslove. Jaka Zvezda, jaka reprezentacija...uvek bilo i bice. Setimo se kad smo zadnji put imali jaku reprezentaciju. Pod Anticem 2009/2010. Ko je bio okosnica te reprezentacije? 90% igraca poniklih ili koji su igrali i sticali ime u Zvezdi.

3OPAH

pre 9 godina

A trenutno FSS vode ljudi koji favotizuju samo jedan klub koji duguje državi milione za porez, duguje radnicima za plate, igrači mu štrajkuju....znači sve bi ostalo isto.

fun

pre 9 godina

pa realno i jeste tako,uvek su oni pokradeni,a to sto na mecevima vecitih sa nekim slabijim timovima sudije uvek sude neki penal,ili faul,ili koknu neki crveni to nije kradja,to je korektno sudjenje,kako ne...

rema

pre 9 godina

Istina je da buducnost Srpskog fudbala lezi u "malim" klubovima. Ali zasto se oni vise ne pokrenu i otrgnu!?
Oni bi trebali da traze od drzave da javna preduzeca ne mogu da sponzorisu klubove, nego samo iskljucivo savez, tj ligu, koja bi od tih para delila premije za pobede, za golove, za ucinak u prvenstvu. Time bi imali podsticaj, da se manji klubovi vise bore, a i najpravedniju sporstku raspodelu...
A za Zvezdu i Partizan sto se nas tice, tj mene kao ljubitelja fudbala, koji gledam iskljucivo domaci fudbal, ne navijam ni za koga, najvise bih voleo zajednicki odlazak u stecaj i na dno, da se rasklinka banda, da ovi "navijaci" pokazu svoje pravo lice i ne pojavljuju se vise na sportksim priredbama! To isto zelim i klubovima kao sto su Rad, kao sto je Novi Pazar, jer donose i guraju u javnost sve ono nesportsko i unistavjaju sav onaj entuzijazam mladih momaka, velikih talenata kojih u Srbiji ima zaista puno!

krajisnik

pre 9 godina

pex@
jesi li ti normalan?"potvrda sa neutralne strane?"Sta mislis ko ga je stavio na to mjesto i u cije ime govori?Fss je 100 puta gori od Zvezde!Politicare bira narod,a ko njih bira?Sami sebe,a rezultati nigdje.Plate sebi djele koliko hoce.Zato se toliko drze fotelja.Insajder njima treba

Sloba

pre 9 godina

Samo onaj ko ne zeli nwcw da vidi sta zapravo uprava iz Zvezde hoce. NJihov sistem razmisljanja je oduvek bio da vama treba da bude "cast" da radite u interesu Zvezde.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

O cemu ovaj prica?Kaze da klub koji duguje drzavi milione? Valjda je dokazana o da Zvezda ne duguje drzavi nista tj za porez.Duguje bankama, privatnim licima.Da li samo Zvezda ne isplacuje plate? Kaze ne brinu o stadionu. Taj stadion je i dan danas najbolji u Srbiji.Morao je da se oglasi jer ako maknu Toleta ode i on

asterix

pre 9 godina

treba da ga je sramota da progovori, dobro mi poznavaoci vojvodjanskog fudbala znamo kolko ga je ovaj "gospodin" unistio,a i ono drugo inace firme im slucajno saradjuju

Max

pre 9 godina

Sve sto se zamera Zvezdi u napadima je manje vise tacno...nema organizacionu strukturu, nema finansijsku stabilnost, moral i sta ja znam sta sve ne...ali da neko brani FSS i za to koristi reprezentaciju?...
To pricamo o nasoj reprezentaciji koja nize uspehe kad Zvezda ne napada FSS ili nekoj drugoj?
Kad da "napada"? Za vreme nase ljubljene letnje pauze dok su drugi na svetskom prvenstvu, a nasi reprezentativci sede po kucama?
Da ne napada kad se Anticu isplacuje milion ni za sta (digresija, DV ima problem kad se Klobucar isplacuje ni za sta)?
Da ne napada kad nas Mihajlovic svojevoljno ne vodi u Brazil jer ne zove Matica i Ljajica?
Kad menja selektore (Djukic, Drulovic) dok se ne dogovori o procentima ugovora sa njihovim zamenama?
Ako vi mislite da FSSu nije potreban marketing mix da privuce navijace, grdno se varate. Nema kvaliteta, nema gledalaca. Nema pozitivne promocije, nema gledalaca. Igrate igre sa menadzerima i mislite da mozete da etiketirate navijace Zvezde (koji sa pravom ne dolaze na tekme reprezentacije). Mislite da cete da nas izazovete negativnim pritiskom? Hocete, ali ne u smeru u kojem zelite. Sto je najsmesnije, ja sam na zapadnoj tribini vec godinama (nemam vise godine za skakanje na severu), a mene uspevate da gurnete do krajnjih granica zivaca (govorim o FSSu i reprezentaciji, moja Zvezda je moja muka).
Je li, Borovnice, hoce li FSS nesto da uradi za Vosu ove godine ili mozda za tebe licno?

Bogdan CZV V

pre 9 godina

ako ove godine ne osvojimo ABA ligu,ne dobijemo barem 3 tekme u evroligi ja vise ne navijam za Zvezdu.(ali sigurno necu da navijam za Partizan)

nesa

pre 9 godina

Koji bre svaka utakmica penal? sta spinujete? Svirano je 8 penala 5 je promaseno. Nista od toga nije uticalo na rezultat utakmice.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 25. septembar 2014 15:37)

Pa šta je trebalo još da se uradi, da zabrane golmanima da brane, ili da pucate penal na prazan gol, bez golmana. Zapitaj se sada kako ste došli do titule, sam si rekao ni iz penala niste mogli dati gol. Toliko o vašem kvalitetu i vašoj seriji pobeda.

NikolaSrb

pre 9 godina

prosle godine kad im je na svaku utakmicu sviran po jedan penal,tad nije bilo problema,celu sezonu su im nameetili ,zasto sami sebi ne oduzmete proslogodisnju titulu? (Nis Voli Radnicki, 25. septembar 2014 13:15)

Koji bre svaka utakmica penal? sta spinujete? Svirano je 8 penala 5 je promaseno. Nista od toga nije uticalo na rezultat utakmice.

Dragan

pre 9 godina

Ne, nego ce da brine o interesu Partizana...kao sto vi u Savezu brinete. Napolje svi! Zelimo samo ravnopravne uslove. Jaka Zvezda, jaka reprezentacija...uvek bilo i bice. Setimo se kad smo zadnji put imali jaku reprezentaciju. Pod Anticem 2009/2010. Ko je bio okosnica te reprezentacije? 90% igraca poniklih ili koji su igrali i sticali ime u Zvezdi.

Koja

pre 9 godina

A evo i potvrde sa neutralne strane . Svaka ti na mestu. Bravo. (Pex, 25. septembar 2014 10:05)

Neutralni buahahah a fs vojvodina jedini uz toleta od svih mogucih regiona.Vidi se da ne znate nista o stanju u fss.

Partizan u inat svima.!

pre 9 godina

Vodili su i Terzic i Dzajic savez pa se secam travaj lige propalih terena i svega uzasnog....
Danas FSS ima svoj trening centar ima na desetine stadiona pod reflektorima ima fudbalske centre u Krusevcu, Uzicu, G.Milanovcu, Nisu, N. Pazaru...gde su uradjeni i sredjeni fudbalski tereni i stadioni za razliku od vremena Aboliranih!

Najveci gubitnik Toleta u ovom trenutku je Partizan kome je oteta titula prosle godine...a klub se unistava da bi bio na nivou nesposobih iz komsiluka!

krajisnik

pre 9 godina

pex@
jesi li ti normalan?"potvrda sa neutralne strane?"Sta mislis ko ga je stavio na to mjesto i u cije ime govori?Fss je 100 puta gori od Zvezde!Politicare bira narod,a ko njih bira?Sami sebe,a rezultati nigdje.Plate sebi djele koliko hoce.Zato se toliko drze fotelja.Insajder njima treba

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

O cemu ovaj prica?Kaze da klub koji duguje drzavi milione? Valjda je dokazana o da Zvezda ne duguje drzavi nista tj za porez.Duguje bankama, privatnim licima.Da li samo Zvezda ne isplacuje plate? Kaze ne brinu o stadionu. Taj stadion je i dan danas najbolji u Srbiji.Morao je da se oglasi jer ako maknu Toleta ode i on

Max

pre 9 godina

Sve sto se zamera Zvezdi u napadima je manje vise tacno...nema organizacionu strukturu, nema finansijsku stabilnost, moral i sta ja znam sta sve ne...ali da neko brani FSS i za to koristi reprezentaciju?...
To pricamo o nasoj reprezentaciji koja nize uspehe kad Zvezda ne napada FSS ili nekoj drugoj?
Kad da "napada"? Za vreme nase ljubljene letnje pauze dok su drugi na svetskom prvenstvu, a nasi reprezentativci sede po kucama?
Da ne napada kad se Anticu isplacuje milion ni za sta (digresija, DV ima problem kad se Klobucar isplacuje ni za sta)?
Da ne napada kad nas Mihajlovic svojevoljno ne vodi u Brazil jer ne zove Matica i Ljajica?
Kad menja selektore (Djukic, Drulovic) dok se ne dogovori o procentima ugovora sa njihovim zamenama?
Ako vi mislite da FSSu nije potreban marketing mix da privuce navijace, grdno se varate. Nema kvaliteta, nema gledalaca. Nema pozitivne promocije, nema gledalaca. Igrate igre sa menadzerima i mislite da mozete da etiketirate navijace Zvezde (koji sa pravom ne dolaze na tekme reprezentacije). Mislite da cete da nas izazovete negativnim pritiskom? Hocete, ali ne u smeru u kojem zelite. Sto je najsmesnije, ja sam na zapadnoj tribini vec godinama (nemam vise godine za skakanje na severu), a mene uspevate da gurnete do krajnjih granica zivaca (govorim o FSSu i reprezentaciji, moja Zvezda je moja muka).
Je li, Borovnice, hoce li FSS nesto da uradi za Vosu ove godine ili mozda za tebe licno?

СрбинсонКрусо

pre 9 godina

Не волим Караџића, али Терзић је најодвратнији лик који се појавио на фудбалској сцени до сада... он ће некоме да соли памет о правди.

Bogdan CZV V

pre 9 godina

ako ove godine ne osvojimo ABA ligu,ne dobijemo barem 3 tekme u evroligi ja vise ne navijam za Zvezdu.(ali sigurno necu da navijam za Partizan)

3OPAH

pre 9 godina

A trenutno FSS vode ljudi koji favotizuju samo jedan klub koji duguje državi milione za porez, duguje radnicima za plate, igrači mu štrajkuju....znači sve bi ostalo isto.

Mile

pre 9 godina

Rezimski klub misli da moze da radi sta hoce.Dovoljno je setiti se ko im je dosao u ponoc u posetu, smenio, abolirao, doneo titulu. Ali ni rezim ne moze svima da zatvori usta iako kontrolise sve medije,cast izuzecima.A o milionskoj proneveri niko ni reci.Kad rezim ne moze vise da placa,smanjuje plate i penzije,onda se jurisa na FSS gde ima malo para.Jedan penal i ofsajd pokrecu "revoluciju" ali samo kad nije svirano za njih.One jucesnje oni ne vide....to je sasvim normalno.To je marka njihovog mentaliteta.

PFC

pre 9 godina

znaci opet pevamo Tole ostani :-) A satro smo bili protiv njega prosle godine, on je kao Zvezdi dao titulu a mi smo kao bili ljuti na njega :-)

asterix

pre 9 godina

treba da ga je sramota da progovori, dobro mi poznavaoci vojvodjanskog fudbala znamo kolko ga je ovaj "gospodin" unistio,a i ono drugo inace firme im slucajno saradjuju

Schh..

pre 9 godina

Kad oni nisu gledali samo svoje interese pa oni su stub srpstva ? A sto se tice Karadzica pa njega malo ko voli samo zato sto radi svoj poso kako valja a mi kao srbi smo od stuba srpskog povukli JEDNU losu manu da ne volimo uspesne . Ps. Srecom nismo vise od JEDNE ;-)

Hulje lepo zbore ali hrdjavo rade

pre 9 godina

Dobro jutro Kolumbo!Pa jel ima iko normalan u ovoj zemlji da veruje upravi zvezde na celu sa aboliranim kriminalcima,korumpiranim politicarima i estradnim podvodacima,jok oni stvarno brinu za Srpski fudbal i reprezentaciju,pa njima ni sever ne veruje ali ih podrzava jer ne biraju sredstva da se docepaju titule,samo ih iskulirajte da vidim sta ce da rade kad ih FSS ne bude vise mazio kao sve ove godine unazad.

analogna analogija

pre 9 godina

Tako je,hoce da se docepaju kase fss posto im je to izgleda jedina opcija za spas.
Posto su Bg klubovi dokazali svoju uspesnost u Evropi zadnjih 20 godina treba malo pogurati klubove iz ostalih gradova.
Radnicki,Vojvodinu....
A ovi Bg "milioneri" za to vreme neka propadnu,prodaju i konacno se vrate zdravi

NikolaSrb

pre 9 godina

prosle godine kad im je na svaku utakmicu sviran po jedan penal,tad nije bilo problema,celu sezonu su im nameetili ,zasto sami sebi ne oduzmete proslogodisnju titulu? (Nis Voli Radnicki, 25. septembar 2014 13:15)

Koji bre svaka utakmica penal? sta spinujete? Svirano je 8 penala 5 je promaseno. Nista od toga nije uticalo na rezultat utakmice.

селективно памћење

pre 9 godina

Ko je bio okosnica te reprezentacije? 90% igraca poniklih ili koji su igrali i sticali ime u Zvezdi.
(Dragan, 25. septembar 2014 10:29)

У праву си. Главна звезда је био немања видић. На једној утакмици је био рукометаш, а на другој се уплашио да не испрља шортс па се измакао. Посебна прича је ваша легенда синиша михајловић. Заборавио си на његов допринос репрезентацији.

Nis Voli Radnicki

pre 9 godina

prosle godine kad im je na svaku utakmicu sviran po jedan penal,tad nije bilo problema,celu sezonu su im nameetili ,zasto sami sebi ne oduzmete proslogodisnju titulu?

fun

pre 9 godina

pa realno i jeste tako,uvek su oni pokradeni,a to sto na mecevima vecitih sa nekim slabijim timovima sudije uvek sude neki penal,ili faul,ili koknu neki crveni to nije kradja,to je korektno sudjenje,kako ne...

romeo

pre 9 godina

ako ove godine ne osvojimo ABA ligu,ne dobijemo barem 3 tekme u evroligi ja vise ne navijam za Zvezdu.(ali sigurno necu da navijam za Partizan)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bogdan CZV V, 25. septembar 2014 10:34)

Za Partizan neces, ali za Zeleznik hoces? Hahahha...

Sloba

pre 9 godina

Samo onaj ko ne zeli nwcw da vidi sta zapravo uprava iz Zvezde hoce. NJihov sistem razmisljanja je oduvek bio da vama treba da bude "cast" da radite u interesu Zvezde.

nesa

pre 9 godina

Koji bre svaka utakmica penal? sta spinujete? Svirano je 8 penala 5 je promaseno. Nista od toga nije uticalo na rezultat utakmice.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (NikolaSrb, 25. septembar 2014 15:37)

Pa šta je trebalo još da se uradi, da zabrane golmanima da brane, ili da pucate penal na prazan gol, bez golmana. Zapitaj se sada kako ste došli do titule, sam si rekao ni iz penala niste mogli dati gol. Toliko o vašem kvalitetu i vašoj seriji pobeda.

rema

pre 9 godina

Istina je da buducnost Srpskog fudbala lezi u "malim" klubovima. Ali zasto se oni vise ne pokrenu i otrgnu!?
Oni bi trebali da traze od drzave da javna preduzeca ne mogu da sponzorisu klubove, nego samo iskljucivo savez, tj ligu, koja bi od tih para delila premije za pobede, za golove, za ucinak u prvenstvu. Time bi imali podsticaj, da se manji klubovi vise bore, a i najpravedniju sporstku raspodelu...
A za Zvezdu i Partizan sto se nas tice, tj mene kao ljubitelja fudbala, koji gledam iskljucivo domaci fudbal, ne navijam ni za koga, najvise bih voleo zajednicki odlazak u stecaj i na dno, da se rasklinka banda, da ovi "navijaci" pokazu svoje pravo lice i ne pojavljuju se vise na sportksim priredbama! To isto zelim i klubovima kao sto su Rad, kao sto je Novi Pazar, jer donose i guraju u javnost sve ono nesportsko i unistavjaju sav onaj entuzijazam mladih momaka, velikih talenata kojih u Srbiji ima zaista puno!

Stella

pre 9 godina

Aha, znaci ne treba da odu ovi koji su doprineli upropascavanju i reprezentativnog i klupskog fudbala u Srbiji? Interes svih je da odu Tole, Curkovic, Bata Djora, Terzic, Babic, Kokeza, Djuric, Grubor... ma svi oni iz saveza i klubova. I politicari, pa lepo privatizacija i cao djaci. Kasnimo 25 godina sa promenama.