Utorak, 23.09.2014.

10:44

Crnogorci i Poljaci žele Radovića

Srpski fudbaler Miroslav Radović, koji igra za Legiju iz Varšave, odličnim partijama verovatno je zaslužio poziv selektora, ali ga još nema u reprezentaciji.

Izvor: ÐN

Crnogorci i Poljaci žele Radoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Grga Pitić

pre 9 godina

Lik je bio takve sreće da ga je tek sada krenuo šut. Kakav je bio pre i kakav bi mogao da bude za 40 god. Who cares!? Igra se sada, a on je sada dobar!?

perica

pre 9 godina

Naslov vam je pogresan. Radovic kaze da imao kontakte, i da bi ga mozda i Poljaci zeleli. Znaci on nikda nije dobio poziv da igra za Poljsku i Crnu Goru.
Iznenadilo me je da ga neko zeli sada kada je u poodmaklim godinama.
Dakle ovaj intervju Vecernjim novostima je najvise dat da bi se ponudio Diju Advokatu. Ali nije Radovic bas toliko dobar da bismo "plakali za njim". Dobar je za Poljsku ligu i to je to. Da je bio za neku bolju ligu, odavno bi ga vec neko uzeo.

Vlada

pre 9 godina

Nesto mu FALJI da bi igrao u reprezentaciji.
(borko, 23. septembar 2014 12:49)
FENOMENALNO! Ne secam se sam se ovako dobro nasmejao nekom komentaru!!! Borko legenda....

sasa

pre 9 godina

Hoce momak nazor da zaigra u reprezentaciji! Bas bi se taj naigrao pored Levandovskog, Vucinica i Jovetica. Druze, dobar si u poljskoj ligi, ali nisi ti dorastao ni za Srbiju, ni za Poljsku, ni za CG. Realno!

Dule

pre 9 godina

U Varsavi si Bog ali ovde niko nista ne vidi ili se prave da ne vide. Poljska liga je tri puta jaca od nase lige,stadioni puni a ti Mire resetas mreze,delis asistencije i cekas. Nemoj vise,prihvati da igras za Poljsku ma koliki god da si patriota,a verujem da jesi i to veliki patriota cim toliko cekas. Pratim Legiju od kako si presao tamo. Vrati se u Humsku da ponovo zajedno docekamo prolece u evropi. SA MIRETOM DO LIGE SAMPIONA! Da mi je da dodjem na Pepsi arenu a da ti resetas kao protiv Seltika. Za mene je Mire br.1 tek onda Ronaldo,Mesi...
(Gordan, 23. septembar 2014 11:03)


Rodi mu dete brate.

Poljski Rambo Petković

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto nikad nije imao ambiciju da zaigra u nekoj jačoj evropskoj ligi. Zašto se toliko vezao za poljski fudbal? Zar za takvog igrača nije bilo ponuda? Mnogo je tu nepoznanica, a pitanje je da li se radi o tipu igrača koji bi donosio prevagu na terenu ili je samo jedan od kvalitetnih veznih igrača koje već imamo.

Nikola

pre 9 godina

Kakav marketinski trik ....
Nekoliko reprezentacija se otima za ovog Radovica, on cak nece da igra za zemlju porekla CrnuGoru, vec zeli da dodje u Srbiju ....????
Ja sam poverovao u ovo, a vi ?

nepodoban komentator

pre 9 godina

Nisam ga gledao jer je realno na periferiji evropskog fudbala, ne znam da li je ikada igrao Ligu šampiona?
Ako je stvarno toliko dobar treba neko od selektorovih saradnika da ode da ga pogleda, pa ako odgovara po profilu za naš tim, zašto da ne, neka ga pozovu, nije mnogo mator.

Serbinho

pre 9 godina

Dati mu sansu na 10 utakmica, mislim da je dovoljno da pokaze sta zna.
Mada, bila bi teska bruka onda da pokaze da je dobar a niko ga nije nikad zvao i vracamo se opet na Balkanske strucnjake, kojima nisu bili dovoljno dobri Stoickov, Hugo Sancez, Jaja Ture, Matic...

Goran

pre 9 godina

Majstore, nemoj da igras ni za jednu reprezentaciju! Niko te se nikada nije setio i skoro nije ni znao za tebe, osim nas fanatika u koje i sebe ubrajam, i koji pratimo sve zive lige i fudbalske zanimljivosti. Igraj kao i do sada, neka te zdravlje sluzi i uzivaj, ali samo za Legiju, sebe i svoju porodicu.

Peki

pre 9 godina

Nikad necu zaboraviti kad si protiv Dnjepra dao gol na moj rodjendan 24.februara...majstorski kako samo ti znas...Taj dan mi je bio jedan od najradosnijih u zivotu!Ali nemozes ti da budes pozvan zato sto nisi bio clan najveceg i jedinog srpskog kluba sa 200 miliona navijaca

halkidiki

pre 9 godina

Majstore igraj za bilo koga nemoj da dozvolis da to fosil tole upropasti karijeru i da znas nikad ti niko nece zameriti ako odaberes bilo koju drugu reprezentaciju !

psiholog

pre 9 godina

I na ovim komentarima se vidi da se ljudi u Srbiji ne dele po timu za koji navijaju, nego na normalne i nenormalne. Mene samo zabrinjava broj nenormalnih.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

radovic je zrtva FSS i menadzera kao sto su nekad bili rambo petkovic i ljubimko drulovic( ovaj je dobijao pozive ali osim godine 2000 nije dobijo prave prilike).koga to ima srbija na poziciji 10?? dusana tadica koji retko kad igra u klubu na toj poziciji i koji je pokazao da kad mora da igra protiv jakih timova(belgija u obe ,brazil,rusija) da nije na nivou" axel witzel me pojeo",imamo filipa djuricica koji decko vec godinu ipo ne moze da sastavi kraj sa krajem i zbog jednog djuricica miro radovic ne dobija sansu? pa to je smesno..ne znam odkud ljudima da je radovic bocni igrac pogledajte na transfermarkt skoro sve utakmice su OM..bas takav igrac nam fali ali valjda zbog godina ga ne zovu a njemu 30,najbolje godine za top fudbal..sta da se radi ja svejedno mislim da je avokat pogresan trener za nas ali ko zna mozda se "smiluje" i pozove trentuno najboljeg ofanzivnog veznog igraca srbije !!!

One night in May

pre 9 godina

Dok je Tole predsednik Saveza za reprezentaciju neces igrati! Ne uklapas mu se u koncepciju...
Pih, golovi - kao da je to merilo za poziv u Toletovu selekciju, gluposti!

Paja

pre 9 godina

Nesto mu FALJI da bi igrao u reprezentaciji.
(borko, 23. septembar 2014 12:49)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.E svaka ti cast! Bar mi dan nece propasti.

gusa

pre 9 godina

Da, da baš si ti reprezentativni kalibar! Usporedi svoje mišljenje s kapetanom ekipe Ivicom Vrdoljakom, koji se isto kao ti nudi, ali Hrvatskoj pa ga nitko ne šljivi. Možda zato što igrate u jadnoj ligi i zemlji čija reprezentacija ne može proći grupu ni kao domaćin eura. Samo ti trpaj Ruchu i Wisli, al pusti ove što trpaju na San Siru i Old Trafordu da igraju. Valjda ne misli da mu je preporuka što je više puta zabio, nekad velikom klubu, al sada gorem od Maribora...

Pravilan

pre 9 godina

Bice ista prica ko Dejan Petkovic Rambo. Proglasen par puta kao najbolji igrac latinske Amerike i nikad nije dobio sansu da igra u Nacionalnom timu !!!!!!!!!!!!!!!!

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Pravac Crnogorska i Poljska reprezentacija!!! Da što više golova daješ za njih, pogotovu ako igraš protiv naše reprezentacije, igraj fudbal i uživaj... ne verujem da bi ti bilo ko normalan zamerio sem zlonamernih koji te i ovako ne žele ovde.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Tole Karadzic... Pre nekog vremena sam procitao neki komentar u kom lik objasnjava kako Karadzic ne igra umesto fudbalera pa on ne moze da bude krriv za rezultate. Koliko naivno razmisljanje. Riba se cisti od glave. Ko postavlja selektora? Ko je smenio Antica? Da ne nabrajam....

Lalatovic

pre 9 godina

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA VI POREDITE RAMBA PETKOVICA I MIROSLAVA RADOVICA PA AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAHAHAH (grobarska objektivnost!) :)))

Gordan

pre 9 godina

U Varsavi si Bog ali ovde niko nista ne vidi ili se prave da ne vide. Poljska liga je tri puta jaca od nase lige,stadioni puni a ti Mire resetas mreze,delis asistencije i cekas. Nemoj vise,prihvati da igras za Poljsku ma koliki god da si patriota,a verujem da jesi i to veliki patriota cim toliko cekas. Pratim Legiju od kako si presao tamo. Vrati se u Humsku da ponovo zajedno docekamo prolece u evropi. SA MIRETOM DO LIGE SAMPIONA! Da mi je da dodjem na Pepsi arenu a da ti resetas kao protiv Seltika. Za mene je Mire br.1 tek onda Ronaldo,Mesi...

karabaaja

pre 9 godina

Nešto kao Rambo Petković, tamo božanstvo a ovamo ga niko ne 'šljivi pet para'! Treba čovjeku dati šansu, u vrhunskoj je formi! Ko ne vjeruje nek' pita seltika :)

Jose Alvelade

pre 9 godina

Decko ima 30 godina. Mislim da je zasluzio da odigra ove kvalifikacije I da bude makar na klupi, da odradi evropsko prvenstvo, a ja sam ubedjen da bi razvaljivao samo tako.

qwerty

pre 9 godina

Jednostavno oni se PRAVE da nevide coveka kolko dobro igra + je u vrhunskoj formi a sve to cik pogodite svi znate odgovor zbog MENADzERA !!! Tako je to kod nas...
Zato nam fudbal i propada ...

mr.Macphisto

pre 9 godina

Smarate sa ovim Radovicem.Dobar je igrac,ali nedovoljno kvalitetan da bi igrao u nekoj jacoj ligi i da bi se o njemu pisalo svaki dan.Na stranu sto ima i 30 godina...

igraj za Poljake

pre 9 godina

Nisam ga prije komentarisao jer sam mislio da sam sigurno "obojen", posto je Mire dao onaj cuveni gol za Partizan u 87 minutu protiv Dnjepra, na gostovanju, kada smo bili sa igracem manje i kada je trebao taj gol a nikako nije izgledalo da ce doci. Dobro, svi se igraju selektora, pa i ja, ali i da Radovic nije prva opcija sigurno je neko trebao da ga proba kao rezervu, kada ekipi ne ide, kada treba neko da je razdrma i razigra, jer je psiholoski od celika i super pozitivno-agresivan, uz njegove u najmanjem slucaju vrlo dobre tehnicarske karakteristike u evropskim okvirima. Ako i ne pogodi "na obrvu", centarsut je tu na oko pola metra. Ako ne prodje dribling, tu je bar korner ili aut. Nema stajanja i odmahivanja kod Radovica, nego covjek trci nazad punim tempom i ako pogrijesi, grize sto bi se reklo. Problem sa srpskim napadom je sto kada se napad raspadne (tema za sebe) u zadnjih 10-ak godina, raspadne se u paramparcad, nema nikakvog napada 10-20 minuta, sve u napadu se tada odmah zavrsava u samom startu, protivnik dobija momentum, i onda se odbrana izmori od naleta protivnika, pa i ako ne prime gol odmah, sve dodje na naplatu kasnije- pa ako se sav taj haos zavrsi remijem, super. Sve zacinjeno uz standardno mahanje rukama prema sudiji. Na zalost, FSS nema strucnjaka i tu se dalje nije otislo od mahanja rudimentarnim taktikama, pa se nadam da ce zaigrati za Poljake. Pogledajte sta je Sale uradio u kosarci. U kosarci imamo mozgove, u fudbalu...pozere.

bravo

pre 9 godina

lepo receno,odavno si zasluzio poziv za repku....i jeste slabije se prati poljska liga,ali ko hoce sazna sve..ja prvi na Flashscoru kad vidim da igra legija proverim da li Radovic ima asistenciju ili pogodak...i tako generalno svaki tim gde ima nasih. Srbija!!!

kosovski ciklus

pre 9 godina

upravu je Mire i ako je konkurencija na ofanxivnom delu sredine terena kod nas jaka on je sigurno zasluzio priliku pre recimo Djuricica koji nije starter ni u Maincu koji nije nista bolji tim od Legije.

kosovski ciklus

pre 9 godina

upravu je Mire i ako je konkurencija na ofanxivnom delu sredine terena kod nas jaka on je sigurno zasluzio priliku pre recimo Djuricica koji nije starter ni u Maincu koji nije nista bolji tim od Legije.

bravo

pre 9 godina

lepo receno,odavno si zasluzio poziv za repku....i jeste slabije se prati poljska liga,ali ko hoce sazna sve..ja prvi na Flashscoru kad vidim da igra legija proverim da li Radovic ima asistenciju ili pogodak...i tako generalno svaki tim gde ima nasih. Srbija!!!

karabaaja

pre 9 godina

Nešto kao Rambo Petković, tamo božanstvo a ovamo ga niko ne 'šljivi pet para'! Treba čovjeku dati šansu, u vrhunskoj je formi! Ko ne vjeruje nek' pita seltika :)

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Pravac Crnogorska i Poljska reprezentacija!!! Da što više golova daješ za njih, pogotovu ako igraš protiv naše reprezentacije, igraj fudbal i uživaj... ne verujem da bi ti bilo ko normalan zamerio sem zlonamernih koji te i ovako ne žele ovde.

Gordan

pre 9 godina

U Varsavi si Bog ali ovde niko nista ne vidi ili se prave da ne vide. Poljska liga je tri puta jaca od nase lige,stadioni puni a ti Mire resetas mreze,delis asistencije i cekas. Nemoj vise,prihvati da igras za Poljsku ma koliki god da si patriota,a verujem da jesi i to veliki patriota cim toliko cekas. Pratim Legiju od kako si presao tamo. Vrati se u Humsku da ponovo zajedno docekamo prolece u evropi. SA MIRETOM DO LIGE SAMPIONA! Da mi je da dodjem na Pepsi arenu a da ti resetas kao protiv Seltika. Za mene je Mire br.1 tek onda Ronaldo,Mesi...

Jose Alvelade

pre 9 godina

Decko ima 30 godina. Mislim da je zasluzio da odigra ove kvalifikacije I da bude makar na klupi, da odradi evropsko prvenstvo, a ja sam ubedjen da bi razvaljivao samo tako.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Tole Karadzic... Pre nekog vremena sam procitao neki komentar u kom lik objasnjava kako Karadzic ne igra umesto fudbalera pa on ne moze da bude krriv za rezultate. Koliko naivno razmisljanje. Riba se cisti od glave. Ko postavlja selektora? Ko je smenio Antica? Da ne nabrajam....

igraj za Poljake

pre 9 godina

Nisam ga prije komentarisao jer sam mislio da sam sigurno "obojen", posto je Mire dao onaj cuveni gol za Partizan u 87 minutu protiv Dnjepra, na gostovanju, kada smo bili sa igracem manje i kada je trebao taj gol a nikako nije izgledalo da ce doci. Dobro, svi se igraju selektora, pa i ja, ali i da Radovic nije prva opcija sigurno je neko trebao da ga proba kao rezervu, kada ekipi ne ide, kada treba neko da je razdrma i razigra, jer je psiholoski od celika i super pozitivno-agresivan, uz njegove u najmanjem slucaju vrlo dobre tehnicarske karakteristike u evropskim okvirima. Ako i ne pogodi "na obrvu", centarsut je tu na oko pola metra. Ako ne prodje dribling, tu je bar korner ili aut. Nema stajanja i odmahivanja kod Radovica, nego covjek trci nazad punim tempom i ako pogrijesi, grize sto bi se reklo. Problem sa srpskim napadom je sto kada se napad raspadne (tema za sebe) u zadnjih 10-ak godina, raspadne se u paramparcad, nema nikakvog napada 10-20 minuta, sve u napadu se tada odmah zavrsava u samom startu, protivnik dobija momentum, i onda se odbrana izmori od naleta protivnika, pa i ako ne prime gol odmah, sve dodje na naplatu kasnije- pa ako se sav taj haos zavrsi remijem, super. Sve zacinjeno uz standardno mahanje rukama prema sudiji. Na zalost, FSS nema strucnjaka i tu se dalje nije otislo od mahanja rudimentarnim taktikama, pa se nadam da ce zaigrati za Poljake. Pogledajte sta je Sale uradio u kosarci. U kosarci imamo mozgove, u fudbalu...pozere.

Paja

pre 9 godina

Nesto mu FALJI da bi igrao u reprezentaciji.
(borko, 23. septembar 2014 12:49)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.E svaka ti cast! Bar mi dan nece propasti.

qwerty

pre 9 godina

Jednostavno oni se PRAVE da nevide coveka kolko dobro igra + je u vrhunskoj formi a sve to cik pogodite svi znate odgovor zbog MENADzERA !!! Tako je to kod nas...
Zato nam fudbal i propada ...

Pravilan

pre 9 godina

Bice ista prica ko Dejan Petkovic Rambo. Proglasen par puta kao najbolji igrac latinske Amerike i nikad nije dobio sansu da igra u Nacionalnom timu !!!!!!!!!!!!!!!!

Lalatovic

pre 9 godina

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA VI POREDITE RAMBA PETKOVICA I MIROSLAVA RADOVICA PA AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAHAHAH (grobarska objektivnost!) :)))

One night in May

pre 9 godina

Dok je Tole predsednik Saveza za reprezentaciju neces igrati! Ne uklapas mu se u koncepciju...
Pih, golovi - kao da je to merilo za poziv u Toletovu selekciju, gluposti!

psiholog

pre 9 godina

I na ovim komentarima se vidi da se ljudi u Srbiji ne dele po timu za koji navijaju, nego na normalne i nenormalne. Mene samo zabrinjava broj nenormalnih.

Goran

pre 9 godina

Majstore, nemoj da igras ni za jednu reprezentaciju! Niko te se nikada nije setio i skoro nije ni znao za tebe, osim nas fanatika u koje i sebe ubrajam, i koji pratimo sve zive lige i fudbalske zanimljivosti. Igraj kao i do sada, neka te zdravlje sluzi i uzivaj, ali samo za Legiju, sebe i svoju porodicu.

Peki

pre 9 godina

Nikad necu zaboraviti kad si protiv Dnjepra dao gol na moj rodjendan 24.februara...majstorski kako samo ti znas...Taj dan mi je bio jedan od najradosnijih u zivotu!Ali nemozes ti da budes pozvan zato sto nisi bio clan najveceg i jedinog srpskog kluba sa 200 miliona navijaca

mr.Macphisto

pre 9 godina

Smarate sa ovim Radovicem.Dobar je igrac,ali nedovoljno kvalitetan da bi igrao u nekoj jacoj ligi i da bi se o njemu pisalo svaki dan.Na stranu sto ima i 30 godina...

halkidiki

pre 9 godina

Majstore igraj za bilo koga nemoj da dozvolis da to fosil tole upropasti karijeru i da znas nikad ti niko nece zameriti ako odaberes bilo koju drugu reprezentaciju !

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

radovic je zrtva FSS i menadzera kao sto su nekad bili rambo petkovic i ljubimko drulovic( ovaj je dobijao pozive ali osim godine 2000 nije dobijo prave prilike).koga to ima srbija na poziciji 10?? dusana tadica koji retko kad igra u klubu na toj poziciji i koji je pokazao da kad mora da igra protiv jakih timova(belgija u obe ,brazil,rusija) da nije na nivou" axel witzel me pojeo",imamo filipa djuricica koji decko vec godinu ipo ne moze da sastavi kraj sa krajem i zbog jednog djuricica miro radovic ne dobija sansu? pa to je smesno..ne znam odkud ljudima da je radovic bocni igrac pogledajte na transfermarkt skoro sve utakmice su OM..bas takav igrac nam fali ali valjda zbog godina ga ne zovu a njemu 30,najbolje godine za top fudbal..sta da se radi ja svejedno mislim da je avokat pogresan trener za nas ali ko zna mozda se "smiluje" i pozove trentuno najboljeg ofanzivnog veznog igraca srbije !!!

Dule

pre 9 godina

U Varsavi si Bog ali ovde niko nista ne vidi ili se prave da ne vide. Poljska liga je tri puta jaca od nase lige,stadioni puni a ti Mire resetas mreze,delis asistencije i cekas. Nemoj vise,prihvati da igras za Poljsku ma koliki god da si patriota,a verujem da jesi i to veliki patriota cim toliko cekas. Pratim Legiju od kako si presao tamo. Vrati se u Humsku da ponovo zajedno docekamo prolece u evropi. SA MIRETOM DO LIGE SAMPIONA! Da mi je da dodjem na Pepsi arenu a da ti resetas kao protiv Seltika. Za mene je Mire br.1 tek onda Ronaldo,Mesi...
(Gordan, 23. septembar 2014 11:03)


Rodi mu dete brate.

Serbinho

pre 9 godina

Dati mu sansu na 10 utakmica, mislim da je dovoljno da pokaze sta zna.
Mada, bila bi teska bruka onda da pokaze da je dobar a niko ga nije nikad zvao i vracamo se opet na Balkanske strucnjake, kojima nisu bili dovoljno dobri Stoickov, Hugo Sancez, Jaja Ture, Matic...

gusa

pre 9 godina

Da, da baš si ti reprezentativni kalibar! Usporedi svoje mišljenje s kapetanom ekipe Ivicom Vrdoljakom, koji se isto kao ti nudi, ali Hrvatskoj pa ga nitko ne šljivi. Možda zato što igrate u jadnoj ligi i zemlji čija reprezentacija ne može proći grupu ni kao domaćin eura. Samo ti trpaj Ruchu i Wisli, al pusti ove što trpaju na San Siru i Old Trafordu da igraju. Valjda ne misli da mu je preporuka što je više puta zabio, nekad velikom klubu, al sada gorem od Maribora...

Poljski Rambo Petković

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto nikad nije imao ambiciju da zaigra u nekoj jačoj evropskoj ligi. Zašto se toliko vezao za poljski fudbal? Zar za takvog igrača nije bilo ponuda? Mnogo je tu nepoznanica, a pitanje je da li se radi o tipu igrača koji bi donosio prevagu na terenu ili je samo jedan od kvalitetnih veznih igrača koje već imamo.

Nikola

pre 9 godina

Kakav marketinski trik ....
Nekoliko reprezentacija se otima za ovog Radovica, on cak nece da igra za zemlju porekla CrnuGoru, vec zeli da dodje u Srbiju ....????
Ja sam poverovao u ovo, a vi ?

sasa

pre 9 godina

Hoce momak nazor da zaigra u reprezentaciji! Bas bi se taj naigrao pored Levandovskog, Vucinica i Jovetica. Druze, dobar si u poljskoj ligi, ali nisi ti dorastao ni za Srbiju, ni za Poljsku, ni za CG. Realno!

nepodoban komentator

pre 9 godina

Nisam ga gledao jer je realno na periferiji evropskog fudbala, ne znam da li je ikada igrao Ligu šampiona?
Ako je stvarno toliko dobar treba neko od selektorovih saradnika da ode da ga pogleda, pa ako odgovara po profilu za naš tim, zašto da ne, neka ga pozovu, nije mnogo mator.

Vlada

pre 9 godina

Nesto mu FALJI da bi igrao u reprezentaciji.
(borko, 23. septembar 2014 12:49)
FENOMENALNO! Ne secam se sam se ovako dobro nasmejao nekom komentaru!!! Borko legenda....

Grga Pitić

pre 9 godina

Lik je bio takve sreće da ga je tek sada krenuo šut. Kakav je bio pre i kakav bi mogao da bude za 40 god. Who cares!? Igra se sada, a on je sada dobar!?

perica

pre 9 godina

Naslov vam je pogresan. Radovic kaze da imao kontakte, i da bi ga mozda i Poljaci zeleli. Znaci on nikda nije dobio poziv da igra za Poljsku i Crnu Goru.
Iznenadilo me je da ga neko zeli sada kada je u poodmaklim godinama.
Dakle ovaj intervju Vecernjim novostima je najvise dat da bi se ponudio Diju Advokatu. Ali nije Radovic bas toliko dobar da bismo "plakali za njim". Dobar je za Poljsku ligu i to je to. Da je bio za neku bolju ligu, odavno bi ga vec neko uzeo.

Lalatovic

pre 9 godina

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA VI POREDITE RAMBA PETKOVICA I MIROSLAVA RADOVICA PA AAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAHAHAH (grobarska objektivnost!) :)))

mr.Macphisto

pre 9 godina

Smarate sa ovim Radovicem.Dobar je igrac,ali nedovoljno kvalitetan da bi igrao u nekoj jacoj ligi i da bi se o njemu pisalo svaki dan.Na stranu sto ima i 30 godina...

gusa

pre 9 godina

Da, da baš si ti reprezentativni kalibar! Usporedi svoje mišljenje s kapetanom ekipe Ivicom Vrdoljakom, koji se isto kao ti nudi, ali Hrvatskoj pa ga nitko ne šljivi. Možda zato što igrate u jadnoj ligi i zemlji čija reprezentacija ne može proći grupu ni kao domaćin eura. Samo ti trpaj Ruchu i Wisli, al pusti ove što trpaju na San Siru i Old Trafordu da igraju. Valjda ne misli da mu je preporuka što je više puta zabio, nekad velikom klubu, al sada gorem od Maribora...

Nikola

pre 9 godina

Kakav marketinski trik ....
Nekoliko reprezentacija se otima za ovog Radovica, on cak nece da igra za zemlju porekla CrnuGoru, vec zeli da dodje u Srbiju ....????
Ja sam poverovao u ovo, a vi ?

sasa

pre 9 godina

Hoce momak nazor da zaigra u reprezentaciji! Bas bi se taj naigrao pored Levandovskog, Vucinica i Jovetica. Druze, dobar si u poljskoj ligi, ali nisi ti dorastao ni za Srbiju, ni za Poljsku, ni za CG. Realno!

Gordan

pre 9 godina

U Varsavi si Bog ali ovde niko nista ne vidi ili se prave da ne vide. Poljska liga je tri puta jaca od nase lige,stadioni puni a ti Mire resetas mreze,delis asistencije i cekas. Nemoj vise,prihvati da igras za Poljsku ma koliki god da si patriota,a verujem da jesi i to veliki patriota cim toliko cekas. Pratim Legiju od kako si presao tamo. Vrati se u Humsku da ponovo zajedno docekamo prolece u evropi. SA MIRETOM DO LIGE SAMPIONA! Da mi je da dodjem na Pepsi arenu a da ti resetas kao protiv Seltika. Za mene je Mire br.1 tek onda Ronaldo,Mesi...

Peki

pre 9 godina

Nikad necu zaboraviti kad si protiv Dnjepra dao gol na moj rodjendan 24.februara...majstorski kako samo ti znas...Taj dan mi je bio jedan od najradosnijih u zivotu!Ali nemozes ti da budes pozvan zato sto nisi bio clan najveceg i jedinog srpskog kluba sa 200 miliona navijaca

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Pravac Crnogorska i Poljska reprezentacija!!! Da što više golova daješ za njih, pogotovu ako igraš protiv naše reprezentacije, igraj fudbal i uživaj... ne verujem da bi ti bilo ko normalan zamerio sem zlonamernih koji te i ovako ne žele ovde.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Tole Karadzic... Pre nekog vremena sam procitao neki komentar u kom lik objasnjava kako Karadzic ne igra umesto fudbalera pa on ne moze da bude krriv za rezultate. Koliko naivno razmisljanje. Riba se cisti od glave. Ko postavlja selektora? Ko je smenio Antica? Da ne nabrajam....

kosovski ciklus

pre 9 godina

upravu je Mire i ako je konkurencija na ofanxivnom delu sredine terena kod nas jaka on je sigurno zasluzio priliku pre recimo Djuricica koji nije starter ni u Maincu koji nije nista bolji tim od Legije.

bravo

pre 9 godina

lepo receno,odavno si zasluzio poziv za repku....i jeste slabije se prati poljska liga,ali ko hoce sazna sve..ja prvi na Flashscoru kad vidim da igra legija proverim da li Radovic ima asistenciju ili pogodak...i tako generalno svaki tim gde ima nasih. Srbija!!!

karabaaja

pre 9 godina

Nešto kao Rambo Petković, tamo božanstvo a ovamo ga niko ne 'šljivi pet para'! Treba čovjeku dati šansu, u vrhunskoj je formi! Ko ne vjeruje nek' pita seltika :)

Vladimir_natal_Petkovic

pre 9 godina

radovic je zrtva FSS i menadzera kao sto su nekad bili rambo petkovic i ljubimko drulovic( ovaj je dobijao pozive ali osim godine 2000 nije dobijo prave prilike).koga to ima srbija na poziciji 10?? dusana tadica koji retko kad igra u klubu na toj poziciji i koji je pokazao da kad mora da igra protiv jakih timova(belgija u obe ,brazil,rusija) da nije na nivou" axel witzel me pojeo",imamo filipa djuricica koji decko vec godinu ipo ne moze da sastavi kraj sa krajem i zbog jednog djuricica miro radovic ne dobija sansu? pa to je smesno..ne znam odkud ljudima da je radovic bocni igrac pogledajte na transfermarkt skoro sve utakmice su OM..bas takav igrac nam fali ali valjda zbog godina ga ne zovu a njemu 30,najbolje godine za top fudbal..sta da se radi ja svejedno mislim da je avokat pogresan trener za nas ali ko zna mozda se "smiluje" i pozove trentuno najboljeg ofanzivnog veznog igraca srbije !!!

Goran

pre 9 godina

Majstore, nemoj da igras ni za jednu reprezentaciju! Niko te se nikada nije setio i skoro nije ni znao za tebe, osim nas fanatika u koje i sebe ubrajam, i koji pratimo sve zive lige i fudbalske zanimljivosti. Igraj kao i do sada, neka te zdravlje sluzi i uzivaj, ali samo za Legiju, sebe i svoju porodicu.

Dule

pre 9 godina

U Varsavi si Bog ali ovde niko nista ne vidi ili se prave da ne vide. Poljska liga je tri puta jaca od nase lige,stadioni puni a ti Mire resetas mreze,delis asistencije i cekas. Nemoj vise,prihvati da igras za Poljsku ma koliki god da si patriota,a verujem da jesi i to veliki patriota cim toliko cekas. Pratim Legiju od kako si presao tamo. Vrati se u Humsku da ponovo zajedno docekamo prolece u evropi. SA MIRETOM DO LIGE SAMPIONA! Da mi je da dodjem na Pepsi arenu a da ti resetas kao protiv Seltika. Za mene je Mire br.1 tek onda Ronaldo,Mesi...
(Gordan, 23. septembar 2014 11:03)


Rodi mu dete brate.

Jose Alvelade

pre 9 godina

Decko ima 30 godina. Mislim da je zasluzio da odigra ove kvalifikacije I da bude makar na klupi, da odradi evropsko prvenstvo, a ja sam ubedjen da bi razvaljivao samo tako.

nepodoban komentator

pre 9 godina

Nisam ga gledao jer je realno na periferiji evropskog fudbala, ne znam da li je ikada igrao Ligu šampiona?
Ako je stvarno toliko dobar treba neko od selektorovih saradnika da ode da ga pogleda, pa ako odgovara po profilu za naš tim, zašto da ne, neka ga pozovu, nije mnogo mator.

igraj za Poljake

pre 9 godina

Nisam ga prije komentarisao jer sam mislio da sam sigurno "obojen", posto je Mire dao onaj cuveni gol za Partizan u 87 minutu protiv Dnjepra, na gostovanju, kada smo bili sa igracem manje i kada je trebao taj gol a nikako nije izgledalo da ce doci. Dobro, svi se igraju selektora, pa i ja, ali i da Radovic nije prva opcija sigurno je neko trebao da ga proba kao rezervu, kada ekipi ne ide, kada treba neko da je razdrma i razigra, jer je psiholoski od celika i super pozitivno-agresivan, uz njegove u najmanjem slucaju vrlo dobre tehnicarske karakteristike u evropskim okvirima. Ako i ne pogodi "na obrvu", centarsut je tu na oko pola metra. Ako ne prodje dribling, tu je bar korner ili aut. Nema stajanja i odmahivanja kod Radovica, nego covjek trci nazad punim tempom i ako pogrijesi, grize sto bi se reklo. Problem sa srpskim napadom je sto kada se napad raspadne (tema za sebe) u zadnjih 10-ak godina, raspadne se u paramparcad, nema nikakvog napada 10-20 minuta, sve u napadu se tada odmah zavrsava u samom startu, protivnik dobija momentum, i onda se odbrana izmori od naleta protivnika, pa i ako ne prime gol odmah, sve dodje na naplatu kasnije- pa ako se sav taj haos zavrsi remijem, super. Sve zacinjeno uz standardno mahanje rukama prema sudiji. Na zalost, FSS nema strucnjaka i tu se dalje nije otislo od mahanja rudimentarnim taktikama, pa se nadam da ce zaigrati za Poljake. Pogledajte sta je Sale uradio u kosarci. U kosarci imamo mozgove, u fudbalu...pozere.

Paja

pre 9 godina

Nesto mu FALJI da bi igrao u reprezentaciji.
(borko, 23. septembar 2014 12:49)

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.E svaka ti cast! Bar mi dan nece propasti.

One night in May

pre 9 godina

Dok je Tole predsednik Saveza za reprezentaciju neces igrati! Ne uklapas mu se u koncepciju...
Pih, golovi - kao da je to merilo za poziv u Toletovu selekciju, gluposti!

Poljski Rambo Petković

pre 9 godina

Nije mi jasno zašto nikad nije imao ambiciju da zaigra u nekoj jačoj evropskoj ligi. Zašto se toliko vezao za poljski fudbal? Zar za takvog igrača nije bilo ponuda? Mnogo je tu nepoznanica, a pitanje je da li se radi o tipu igrača koji bi donosio prevagu na terenu ili je samo jedan od kvalitetnih veznih igrača koje već imamo.

qwerty

pre 9 godina

Jednostavno oni se PRAVE da nevide coveka kolko dobro igra + je u vrhunskoj formi a sve to cik pogodite svi znate odgovor zbog MENADzERA !!! Tako je to kod nas...
Zato nam fudbal i propada ...

Pravilan

pre 9 godina

Bice ista prica ko Dejan Petkovic Rambo. Proglasen par puta kao najbolji igrac latinske Amerike i nikad nije dobio sansu da igra u Nacionalnom timu !!!!!!!!!!!!!!!!

Serbinho

pre 9 godina

Dati mu sansu na 10 utakmica, mislim da je dovoljno da pokaze sta zna.
Mada, bila bi teska bruka onda da pokaze da je dobar a niko ga nije nikad zvao i vracamo se opet na Balkanske strucnjake, kojima nisu bili dovoljno dobri Stoickov, Hugo Sancez, Jaja Ture, Matic...

perica

pre 9 godina

Naslov vam je pogresan. Radovic kaze da imao kontakte, i da bi ga mozda i Poljaci zeleli. Znaci on nikda nije dobio poziv da igra za Poljsku i Crnu Goru.
Iznenadilo me je da ga neko zeli sada kada je u poodmaklim godinama.
Dakle ovaj intervju Vecernjim novostima je najvise dat da bi se ponudio Diju Advokatu. Ali nije Radovic bas toliko dobar da bismo "plakali za njim". Dobar je za Poljsku ligu i to je to. Da je bio za neku bolju ligu, odavno bi ga vec neko uzeo.

psiholog

pre 9 godina

I na ovim komentarima se vidi da se ljudi u Srbiji ne dele po timu za koji navijaju, nego na normalne i nenormalne. Mene samo zabrinjava broj nenormalnih.

halkidiki

pre 9 godina

Majstore igraj za bilo koga nemoj da dozvolis da to fosil tole upropasti karijeru i da znas nikad ti niko nece zameriti ako odaberes bilo koju drugu reprezentaciju !

Grga Pitić

pre 9 godina

Lik je bio takve sreće da ga je tek sada krenuo šut. Kakav je bio pre i kakav bi mogao da bude za 40 god. Who cares!? Igra se sada, a on je sada dobar!?

Vlada

pre 9 godina

Nesto mu FALJI da bi igrao u reprezentaciji.
(borko, 23. septembar 2014 12:49)
FENOMENALNO! Ne secam se sam se ovako dobro nasmejao nekom komentaru!!! Borko legenda....