Ponedeljak, 22.09.2014.

20:35

Darko Miličić postao kikbokser

Srpski košarkaš Darko Miličić odlučio je da postane kikbokser i u decembru bi trebalo da ima svoj prvi meč.

Izvor: JT

Darko Milièiæ postao kikbokser IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

191 Komentari

Sortiraj po:

...

pre 9 godina

Pratio sam nasu domacu ligu pocetkom 2000-ih, ali nisam mnogo gledao Darka. Secam se da je za Hemofarm dao u nekom evropskom takmicenju 37 poena za jedan mec. Stoji da je premlad otisao u NBA ali mislim da to nije glavni razloga zasto je propao kao kosarkas. Cini mi se da sam citao vest da kada je stigao u Detroit na prvom treningu je pogodio deset trojki za redom. darko nije centar kao sto su bili O'nil, Pekovic itd, on je imao nesto posebno, visok, ali pokretljiv, sa sjajnim sutem. Iskljucivo krivim Lerija Brauna za sve sto se desilo Darku. Nije mu dozvolio tu igru, naterao ga je da nabije ogromnu kolicinu misicne mase, sam je rekao cini mi se "ne treba meni igrac tipa Kukoca". Ostalo je poznato, Darko je postao zver, mnogo fizicki jak, ali je izgubio sve ono sto ga cinilo posebnim, i postao je samo solidan odbrambeni igrac. Jako mi je krivo sto nije ispunio potencijal...

Иван-Ниш

pre 9 godina

Када премлад одеш у НБА... Гледао сам га пре драфта док је играо за Хемофарм на финалном турниру купа и није ми било јасно зашто баш њега неко жели да драфтује. Ни у нашој лиги није имао неку минутажу, а није имао ни 18 година. Џо Думарс сигурно ни данас не може да објасни такву одлуку у години када су испод Дарка на драфту изабрани Кармело, Вејд... Јесте да је имао физичке предиспозиције, али показало се по ко зна који пут да без правилног кошаркашког развоја европски играчи само страће таленат у НБА. Јесте зарадио, али изгледа да му кошарка није била на првом месту у животу. Можда је одувек хтео да буде кик-боксер.

Иван

pre 9 godina

Човече, 188 коментара на вест о Дарку Миличићу која нема везе с кошарком, а није ни вест заправо, него само наговештак (да би се он могао борити с неким у рингу)!

Замишљам да би овај сајт пукао када би Дарко, рецимо, обукао поново кошаркашки дрес, неког еврологашког тима, на пример. Какав магнет је тај човек!

SAF

pre 9 godina

(Krstic, 23. septembar 2014 14:18)
Krstiću tebi je žao Miličića,a meni je žao tebe kad vidim ovolike greške.Jesi li pohađao školu uopšte?Ovo nije za prolaznu u nižim razredima.

Krstic

pre 9 godina

Ima para I mislim da je do njih dosao ne svojom igrom,jer je sve vreme skoro presedeo na klupi,( u to vreme sam proveo u Americi) I gledao ga,bilo mi ga je zao ,znaci neradom,i sad mesto da uziva on se potura da trpi batine jer je to ipak divljacki sport,jer posle borbe izlazis sa vidnim licnim opisom.

biće bolje

pre 9 godina

Dzaba sav talenat i fizičke predispozicije kada nešto ne štima u glavi. Ovo je potpuno nenormalno što je uradio, a i koliko je klubova promenio u NBA pa sigurno je zaradio love za dva života. Ovo je čist hir i želja da se negde dokaže, mada ako mu nije problem da udara neka proba mada i tu treba koristiti glavu ne samo pesnice.

Don Draper

pre 9 godina

zvrnda, (23.septembar 2014 08:50)
Kažeš trenirao si malo kick box kao dijete,poneki meč kao junior i ćao,ali zato pametuješ kao da si sedmostruki prvak galaksije.Pa stvarno,koje su to tvoje reference da dijeliš tolike savjete?!Pazi ti se,bez obzira šta ko misli,NBA zvijezdi i dolarskom multimilioneru obraćaš sa nečim kao"malo basket,Metalac Valjevo,malo pivo ispred dragstora"...Bože Sačuvaj!

Mirko

pre 9 godina

Šteta za talenat.. baš mi je žao. Mogao je da bude kralj košarke, a ovako će da se bije za pare.. baš dno. Ok, uzo je lovu, nesporno, pa i Nba prstene,ali.. slaba valjda u odnosu na to što je mogao.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Vjerovatno je mogao dati malo više u košarci,to stoji...ali komentari lične prirode...neki ga čak i žale...ljudi,pokušajte se malo dublje koncentrisati,pa zamislite kakav je njegov život,ako to običan čovjek uopšte može i da zamisli i tu je kraj polemike

Milojko

pre 9 godina

Ništa čudno, košarka je u zadnje vreme ionako više nalik borilačkoj veštini. Ipak nije uputno upotrebljavati stolice pri obračunu.

more dzabalrbarosi

pre 9 godina

Kako vas nije sramota, pričate o propustenim sansama, unistenom talentu vi koji ste ostali ovde u Srbiji, vi koji ste strucnjaci za ništa svoje a sve tudje, koji nemate ni za internet od narednog meseca, blatite čoveka koji sa svojih 29 učinio i doživeo više nego svi naši i životi naših roditelja zajedno.

Vi nekom nesto spominjete o propustenim sansama. masa običnih luzera sedi i komentariše bajku od tudjeg života. Pogledajte oko sebe i šta ste postigli pa onda Darku nesto zamerite.

Darko Bog ti dao svako dobro a i vama luzeri pardon lideri.

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Sa obzirom na njegove fizikce predispozicije, mogao bi da postane jedan od najacih kickboxera ikad. Ah...mogao je biti i jedan od najboljih centara,ali...
Kako god,srecno!

Bogdan

pre 9 godina

Sto neko kaze kao Djani Curcic. Ima slicnosti.

Mislim da je presudilo to sto je rano postigao veliki uspeh u NBA osvajanjem prstena i velikim zaradama a da maltene nije morao da igra. Takav razvoj situacije bi bio poguban i za stabilnije od njega. Lako se gubi motiv kada se sve brzo dobije.

Takodje mi bi smo svi hteli da on radi ono sto bi smo MI hteli i voleli a ne ono sto ocigledno ON hoce i voli.

U svakom slucaju zelim mu da nadje svoj put a ne da bude u vecnom traganju.

AlexaNs

pre 9 godina

Ne vidim tu nista lose. Nek se malo oproba i u tome. Cuveni bokser Roy Jones Jr je uporedo sa boksom igrao kosarkaske utakmice kao bek za jedan drugoligaski americki profesionalni klub.

anbeast

pre 9 godina

Mnogi ovde komentarisu da Darko nema mozga, da je prs'o i slicno... Meni je takodje neizmerno zao sto svoj atletski potencijal i talenat za kosarku nije doveo bar do polovine teoretskog ''plafona'', ali ko sam ja da sudim sta je za Darka Milicica najbolje?! Darko Milicic je u poziciji da sam odlucuje i da radi ono sto ga cini srecnim i ispunjenim. Ako to nije kosarka, meni moze samo da bude zao. Nemam pravo da ga vredjam kao da mi je nesto licno oduzeo. Voleo bih kada bi kod nas postojalo ozbiljno sportsko novinarstvo pa da neko sa njim napravi jedan duugacak intervju, ali lisen svakog senzacionalizma i zuckastih nijansi. Kako god bilo - Neka mu je sa srecom u novoj karijeri!

monarhista

pre 9 godina

Dare sta god odlucio da radis sa tvojim zivotom i tvojom karijerom kao sto vidim i onim sto najvise brine dusebriznike sa svojim parama tvoji Srbi i Zvezdasi su uz tebe!!!

LAKI69

pre 9 godina

nije uspeo u kosarci a sad ce da popije batine?
steta za mnoge klince koji se vrlo mladi i talentovani otisnu nespemni u svet i propadnu, trebao je jos 5 godina igrati kosarku na svetskom vrhu...

zvrnda

pre 9 godina

trenirah kick box godinama kao dete, neki sitni mecevi kao junior, vojska, fax i prodje voz za neko ozbiljnije bavljenje tim sportom, od tada samo vijaca i dzak..
Darko, bavi se basketom ili pecanjem ili humanitarnim radom ili bilo cime gde neces pored poraza, neuspeha i ponizenja dobiti i batine..
Nema nikakve slicnosti u kick boxingu i basketu, drugacije je konstitucija misica, drugacije vezbe, ako hoces da si iole dobar moras jako mlad da krenes i kroz uzasno naporne treninge dovedes telo i mozak u stanje da mogu da pobede drugog zaludjenika preko puta.
Uvek si imao spore ruke, to u ringu ne prolazi nikako, duge noge nikako nisu prednost ako nisu jake i razgibane a na tome kosarkasi ne rade puno jer zasto bi, glava mora da radi pod puno vecim pritiskom jer pod batinama moras da pronadjes rupu u tudjoj odbrani i da cekas svoju priliku a stalozenost i strpljenje ti nisu jaca strana..
U ringu sudija ne svira faul, nema tehnickih gresaka za grubost, ko god da bude preko puta gledace prvo da te odere od batina a onda da te pruzi preko ringa koliko si dug jer ti ces da ih napravis poznatima, ti si vec poznat, NBA zvezda, ucinices nekom plezir da iznad kamina okaci sliku sa tobom pod svojom nogom.
Opet, za pare mozes da kupis borce koji bi glumili da se bore a onda pali u trecoj, tako je drug stari lovio veprove zavezane za drvo, idi brate igraj basket, neka megavizura, neki nap iz novog sada, neku izgubis, neku pobedis, pivo ispred radnje sa drugarima i sve bude ok..

Dragoljub

pre 9 godina

Mislim da je najava meča samo marketing i da će Darko biti samo promoter.
Voleo bih da ga uspeh naših košarkaša motiviše da se vrati košarci. I ovakav, van forme bi bio dominantan u ABA i više nego konkurentan u Euro ligi/kupu. A nakon penzionisanja Nenada Krstića ne bi nam škodio još jedan dobar centar za EP i OI (pod uslovom da se psihološki lepo uklopi u ekipu).
Ali to su naše želje, a Darko neka radi ono što ga čini srećnim.

Osnovna škola

pre 9 godina

Darko ko Djems Din. Popularniji kad ne igra kosarku(filmove).
(Zoran, 22. septembar 2014 23:29)

Za tvoju informaciju (čisto ako ti je taj detalj promakao tokom školovanja) u srpskom jeziku postoji i slovo Dž.

Vlada

pre 9 godina

izbubecaće ga oni ludaci.ne može se postati kik bokser tako brzo.mora se to trenirati mnogo duže i u ranijim godinama početi.snaga, tehnika možda ali bez isktstva džaba.

iznogud

pre 9 godina

Kakav car, obozavam oba sporta, jedan i treniram. Svako ima pravo izbora, ne igra on kosarku zbog vas nego zbog sebe. Isto tako sad ide u ring zato sto to sam zeli! Za pocetak prestanite da pljujete coveka i podjite od sebe! Da li ste srecni? Da li postoji nesto sto zelite da uradite i jedina prepreka je javna osuda? Da li bi igrali kosarku i bili nesrecni? Sta god da je motiv decko nije puko, on kosarku jednostavno ne zeli da igra a da hoce moze to svi dobro znamo!

perica

pre 9 godina

Ne znam zasto ga toliko hvalite? Citam ovde "mogao je da postane najbolji centar na vsteu da je hteo, imao je potencijal itd"
Pa kako to mislite "nije iskoristio sansu a mogao je da bude najbolji"?
On je igrao 10 godina u NBA, znaci svakodnevno trenirao a opet su ga treneri uglavnom drzali na klupi jer valjda nije bio bas toliko dobar koliko ga hvalite! Nije uspeo jer nije bio bas toliko dobar! Alo bre, 10 godina treniranja i toliko razlicitih NBA timova a ni u jednom ga nece ni zapamtiti! Znaci Darko je ipak ulozio dosta truda ali nije bio bas toliko dobar kako vi ovde pisete. Verovatno jedan od najprecenjenijih kosarkasa koji su ikada igrali u NBA!

Drevni Zmaj

pre 9 godina

Darko,brate, okej odradi taj mec,vezbaj kick boks,radi sta ti je volja,ali IGRAJ KOSARKU, potpisi za neki klub. Zver si od igraca,mnogi se podsmevaju jer ne razumeju,nisu igrali kosarku,ali sada si potreban reprezentaciji vise nego ikada,nemamo vise centre koji mogu da nadoknade tvoje odsudstvo! Angazuj se! Zivotna zelja mi je da te gledam kako gazis bracu Gasol! Ziv bio!

moler

pre 9 godina

majstore, ajde kada te mine želja za sportom koji si sam odabrao, MOLIM TE vrati se košarci i ispuni sebi i nama koji to čekamo 10-tak godina želju da te gledamo barem godinu dana u Zvezdi.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Imao je uspešnu sportsku priču jer je uzeo pare i prsten, doživeo NBA, upao u onih 0,001 od svih koji se bave košarkom. A vi koji niste nikad trenerili određen sport ne znate koja je to MUKA! Od malih nogu svaki dan treninzi, pripreme, kondicija...duša plače, telo ne može više, nije lako, trebaš biti baš baš mentalno jako za sport.

p

pre 9 godina

Ovo je moja reakcija na vest

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10358124_960856153953180_2231158495833109070_n.jpg?oh=838205a783e9c764f54b1fda126303ad&oe=54CC01E2&__gda__=1418198635_ce96cae89fd42370735f92f647af5e4d

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Заболе га за ваше прозивке. Обезбедио унуке седећи на клупи без да се ознојио у НБА, сад се зеза и ради шта хоће а тек му 29. година. Можете само да му завидите.

dejan

pre 9 godina

ljudi milicic je najmladji stranac u istoriji nba. male su sanse da se takav talenat uskoro rodi ne u srbiji, nego u evropi. steta sto nisu bolje pazili na njega i zali boze takvog talenta ali to je njegov zivot i karijera. zelim mu svu srecu sta god radio u buducnosti. veliki covek u svakom smislu

LUDARA UDARA

pre 9 godina

SRBI moji SRBI. Ljudeskara,ljudina,covek,smeker,faca , kralj Darko.Mnogo je para dao deci a to malo vas zna .Ali bitno je da se u karijere razumete SRBI.Darko SEVER je uz tebe uvek!!

Nikola

pre 9 godina

Darko, ti si mnogo dobar čovek, znam za proverena dva slučaja, pare te nisu promenile, šta više ništa ti ne predstavljaju u životu. toliko toga si učinio za druge i za svoj kraj, učini sebe srećnim ako je ovo za kik boks tačno, mada moje iskreno mišljenje je da u košarci možeš još mnogo da doprineseš. Pozdrav

consigliere

pre 9 godina

Slobodno udarajte minuse, ali meni je Krle oduvek bio bolji kosarkas od Milicica. Bio je drugi pik na draftu, ali ipak je Krle kao 24,25 pik, ako se ne varam, pruzao mnogo bolje partije. Sto se tice humanosti, svaka cast!

Bogdan

pre 9 godina

Sve mi je bilo jasno kada sam ga pre par godina video mrtvog pijanog kako se tetura u jednom novosadskom klubu. Delovao je usamljeno i izgubljeno.

Ocigledno da ga novac i basket nisu usrecili i nek trazi svoju srecu dalje i nek je nadje.

Spartanac

pre 9 godina

Svi vi koji pljujete po coveku,aj cik mu reci to u lice.
Njegiv zivot,njegove odluke,pustite coveka,a ti da li imas posao,zenu,dete,devojku,kredit,....pa gledaj svoj zivot,resavaj svoje probleme!
U ovoj zemlji je uvek bilo da komsiji crkne krava,kada to budemo promenili svima ce svanuti!

cofi008

pre 9 godina

a za sve koje govore kako je darko davao dosta novca u humanitarne i to iz svog dzepa,za to skidam kapu..
ipak da je bio zvezda imao bi svoju jaku fondaciju i na taj nacin pomogao jos vise svima i da ne daje iz dzepa..
cudno je i kako je taj darko i takav igrac kakav je bio zaradio u nba neuporedivo vise nego legende kakve su sale djordjevic,predrag danilovic.....
darko nikad ti necu oprostiti takav talenat a tako malo iskoriscenog...ja koji sam ceo zivot sanjao da postanem kakav takav kosarkas,a talenta nimalo...

Dejan

pre 9 godina

Sada će možda poput Džordana da se oproba u drugom sportu i da se vrati u velikom stilu :D A zatim da postane vlasnik Partizana ili Crvene Zvezde :D

qwerty

pre 9 godina

Mozda Darko nikada nije hteo da bude kosarkash, mozda je kao dete ima neke druge snove i zelje. Mozda ga je otac na to naveo i kasnije forsirao da bude kmosraksash jer se videlo da ima talenta, ali on to mozda u biti nije zeleo.
Mozda...

Djura

pre 9 godina

Darko ako pročitaš ovo molim te da se dozoveš pameti i potpišeš za neki KOŠARKAŠKI klub. Siguran sam da sa tvojim talentom i kondicijom koju si održavao možeš da odigraš 3-4 vrhunske sezone, možda i više. Uvek ćeš biti veliki čovek i dobar lik ali da sa takvim talentom ne pokažeš skoro ništa u košarci bilo bi stvarno glupo. Zna se koliko si pomagao drugima sada je vreme da uradiš nešto za sebe.

Миле

pre 9 godina

Мислио сам исписати коментар, али видех да је Divos већ то урадио (и) за мене па га само потписујем.

Milutin

pre 9 godina

O kakvom protracenom talentu ovde ljudi pricaju?! Decko je odigrao osam sezona u pet NBA klubova. Sta je tu protraceno? Pogledajte malo bolje sebe...

Rade

pre 9 godina

Molim predsednike kosarkaskih klubova da angazuju ovog coveka. Metalac iz Valjeva bi sa njim bio u vrhu regionalne lige. Mozda ga i spasu od samounistenja.

d

pre 9 godina

fora bi bila da ga sad izgaze u par vezanih borbi. mada, jak je kao crna zemlja, to sigurno.
dobar decko, samo izgleda malo nestabilan. ne treba ga zato prozivati, jer nije nikome nista nazao ucinio, naprotiv, pomogao je mnogima. sve ovo sto on radi meni je skroz o.k.

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 9 godina

Nemanja Aleksandrov i Darko Milicic. Kakvi talenti, igraci za prvu postavu bilo koje NBA ekipe ( TVRDIM!) Stvarno obozavam kosarku i uvek kad citam vesti u vezi njih imam knedlu u grlu. Nemanju su povrede unistile (inace par meseci pre povrede bio zagarantovan prvi pik). Darko je premlad otisao u NBA, pre svega nije bio formirana licnost. Inace je imao takav ugovor sa Hemofarmom, da je iz Vrsca mogao samo u NBA. Steta, steta, steta. Pre svega zbog rep

Nix

pre 9 godina

@veliki strumf,
Darka nije draftovao pogrešan klub, nego pravi. Otišao je kao klinac sa 18-19god u nba i morao je da shvati da mora mnogo da uči, a to je baš imao u Pistonsima pored takvih centara.Problem je što je dečko vrlo nevaspitan i nema respekta ni prema kome.Ok, ako je Leri Braun kriv što nije imao veću minutažu, ali je čovek osvojio nba prsten sa Pistonsima. Znači, čovek zna svoj posao. A to što ova naša prazna glava nije iskoristila svoj talenat, treba kriviti njegovo nevaspitanje, pogrešan stav i dugačak jezik bez pokrića. Imao je sve atribute da bude najbolji srpski centar svih vremena, ali kada neko nema mozga u startu, teško ga nađe na džadi!

veliki strumf

pre 9 godina

Darko je imao srece da zbog svog talenta uzme silne milione (mnogi talenti ne zarade ni 200ti deo toga u karijeri), ali je imao nesrecu da ga draftuje pogresan tim i zbog toga je imao mizernu karijeru - kad se uporedi odnos talenat-karijera, tu je Darko na samom dnu. Detroit je bio mocan tim koji je igrao finala, osvajao titule ali je imao 3-4 vrhunska centra pored kojih Darko nije imao nikakvu sansu. A nije se on ni borio, niti trazio trejd na vreme-uzivao je da uzima ogromnu lovu a ne igra. Steta sto je napravio tako los izbor, kad je karijera u pitanju.

rs

pre 9 godina

e moj Miličiću sta uradi dao ti je Bog takvu fiziku da si mogao biti jedan od najboljih centara u NBA.Zamislite sad Stimca sa njegovom fizikom.Momak koji ima vrlo malo talenta za kosarku ali radom je postigao nesto a Milicic ode u ring

pn

pre 9 godina

žž- On je bio najtalentovaniji mladi centar na svetu tako da nema tu šta da ne shvatiš. Ako se ne varam imao je samo 18 godina kada je izašao na draft ali je stvarno bio neviđeni talenat visok, jak kao zemlja... imao je sa fuzičke strane sve što je bilo potrebno da postanr jedan od najboljih ali nisu samo fizikalije dovoljne za uspeh.

Divos

pre 9 godina

Шта рећи? Ако гледамо шта је урадио у спортској каријери, Дарко је урадио много, провео је у НБА званично 10 сезона, има и шампионски прстен, поседује харизму, популаран је међу навијачима, многи га просто обожавају, и зарада је више него добра, чак и у сезони 2012/13 у Бостону када је одиграо само 5 минута, и након тога ослобођен обавеза, зарадио је колико многи врсни играчи који играју у Европи не могу кроз читаву каријеру. Дарко је темпераментан младић, често не уме да контролише своју нарав, такав је, али има и велико срце, помогао је многима када год је могао, доказао је и да воли ову нашу Србију, заслужио је он много доброг.
А опет некако остаје жал, у НБА је отишао 2003., како стоји и тексту био је велики, огроман потенцијал, 2.пик на драфту, и то каквом драфту, најјачем у овом миленијуму, можда и у историји (уз онај из класе 84, класе Џордана, Олајџувона и Барклија), можда је премлад отишао у НБА, можда су се лоше посложиле околности, можда има и до Дарка, али није ишло како је требало и остаће дојам да је могао и морао постићи више. У дресу Србије играо је СП 2006 и ЕП 2007, али то су били грозне године за Србију, много тога би лошег, много је пошло по злу и боље се тога и не сећати.
И коначно у 27-ој години једноставно престаје играти кошарку. И нажалост изгледа да је кошарка за њега прошлост, сада се (наводно) окреће кикбоксу, али тепко да ће му то нешто доброг донети, иако му наравно желим срећу.
Како год, могла је ова спортска прича и боље испасти

Nolan

pre 9 godina

Žali Bože talenta koji je imao, trebalo je da istraješ u košarci čoveče. Bio bi nosilac reprezentacije, jedan od boljih evropskih centara...
Ovako ćeš ostati zaturen negde u istoriji.
Gledajući sferu humanosti, tu si mnogo uradio, svaka čast.

Hm

pre 9 godina

I onda sam tvrdio da je za 18-godišnjeg košarkaša odlazak u NBA čist autogol. Sada ima para, ali jedan talenat je protraćen. Samo Darko zna da li je pogrešio.

r.e.s.p.e.c.t.

pre 9 godina

@mareNS: to bese cuveni Akebono, po mnogima (a u svoje vreme i statistički) najbolji sumo borac ikada...bilo je raznih priča oko toga, ali je suština da je u K-1 ušao zbog novca (navodno je bio odvec strastveni kockar) i da je bilo najblaže rečeno tužno gledati kako ga, bukvalno "otkidaju od batina" u ringu...ovo što Darko radi višd, ipak, liči na marketinški potez ovdašnjeg WAKO saveza (ne znam ko ih vodi i koja je priča, ali, veliki broj asocijcija ubio je smisao i boksa, o "manjim" borilačkim sportovima da ne govorim...)
Sve u svemu, nsdam se da, zaista, ma koliko veliki (fizički) bio, nije dovoljno nenormalan da izadje na megdan nekom iskusnom kikbokseru, nr bi to bio lep prizor zs gledanje, prosto bi bilo trahično da čovek sa NBA prstenom tako tužno završi, VB bi bio dostojanstveniji korak...

Aleksa

pre 9 godina

Ja mislim da se samom pričom o Darkovim predispozicijama i neosporno velikim talentom stvorio preveliki pritisak koji ovaj momak nije znao kako da prevaziđe. Prosto je neverovatno za profesionalnog sportistu koji igra u najjačoj ligi na planeti da ima agresivne ispade i da gubi fokus u karijeri pored tolikih psihologa koji rade sa igračima. Možda je ipak taj momenat kod njega toliko prisutan da je prosto ovo logičan način da on kanališe svoju energiju i da se oseća smirenije sam sa sobom. Tek, želim mu puno sreće u čemu god da se okuša.

Obelix

pre 9 godina

Milicic! Imao potencijal, ali ne i pameti da ga iskoristi. Na zalost, decku su idol 90-te, a i ovim potezom dokazuje da nije uspeo da radi na razvoju (ublazeno receno).

NemanjaVac8

pre 9 godina

Ja ne kapiram toliko čuđenje. Pa nije postao kriminalac ili ko zna šta. Kik boks je sport, doduše borilački, ali sport. Ne vidim šta ima loše u tom izboru. Darko je zaradio puno novca, bio je u NBA.Osim toga čovek je pravi dobročinitelj.Koliko je samo para dao u humanitarne svrhe, direktno iz svog džepa. Dakle ne ono - fondacija isl... ja organizujem pa nas hiljadu uplati po nešto...Mislim da samo zbog toga Miličić zaslužuje poštovanje i da je ružno pljuvati po čoveku u kontekstu odluka koje donosi a koje su apsolutno njegova privatna stvar.Nikome ništa nije oduzeo ili nezakonito prisvojio. NIšta mimo zakona i protokola nije stekao.Da li će da peca, radi kik boks, igra košarku, gaji cveće ...je njegova privatna stvar.Mešati se u to je klasičan prostakluk i malograđanština.

stefan

pre 9 godina

Zasto pricate da je pukao?
Jeste, mogao je vise i bolje u kosarci. Ali je svaki svoj minut naplatio i ima NBA prsten.
Jeste, mogao je dati vise i reprezentaciji. Ali takva su vremena bila.
Njegova stvar je sta ce da radi. Njegova. On je i dalje sportista - peca, bori se u ringu.
BOLI GA UVO.
Zgrazavam se ljudi koji misle da su svi duzni da rade po protokolu.

Koki

pre 9 godina

Toliki talenat, toliki dar od prirode je dobio, toliki potencijal koji je iskoristio 30% max.....

I šta dečko uradi, umesto bogom dane košarke, kreće "ozbiljno" već MESECIMA da se bavi kik-boksom... I sad će da ode u ring gde će zaista ozbiljnim borcima koji se zaista ozbiljno bave time, ne mesecima već GODINAMA, da služi kao topovsko meso... tragedija..

Sasa

pre 9 godina

Darko Miličić ustanite mirno, trećinu zarade je dao za bolesnu decu, i nikad se nije eksponirao osim na severu ali tu i najjači gube razum zbog ljubavi, čovek ne vidi više smisao u basketu i traži nov izazov, izuzetno dobar čovek kog sam imao prilike da upoznam, Darko uz tebe sam, inače ne volim borilačke veštine, sve najbolje dobri čoveče...

Boban

pre 9 godina

Sunce ti poljubim gdje završi Darko. Ogroman potencijal, ali u glavi mnogo čudan. Imam osjećaj da je sabotirao sam svoj uspjeh, da je podrivao svoju karijeru, da je bio autodestruktivan. Kao da nije želio da uspije. Neću pljuvati po čovjeku kao većina vas koji hoće. Želim mu da se pronađe u nečemu i da u tome pronađe i sebe i sreću. Darko hvala ti na svim tvojim humanitarnim akcijama i srećno ti u svim tvojim budućim podvizima u koje se upustiš. Zdravo-živo!!!

Mare,NS

pre 9 godina

Zalosno!
Da li je neko gledao onog nesretnog sumo-rvaca-sampiona,kako je postao vreca za udaranje,pravim profesionalcima ovog sporta!
Nadam se,da ova vest nije tacna!

hours of love

pre 9 godina

Sto da ne...ulazi u najbolje godine za taj sport!
Kosarka je izgubila, ali mozda kik boks dobije vise nego sto je kosarka ikada mogla...videcemo.

ja

pre 9 godina

Ne pratim toliko, ali mislio sam da je on dobar u basketu :) Ali sad kad vidim karijeru u NBA kapiram da je nedje puk'o. Kakav kik boks, kakav ludak :) Car :)

Marko

pre 9 godina

Ne znam zasto ga ljudi osudjuju, bavite se svojim zivotima. Zaradio je desetine miliona dolara i kazete da je propali talenat? Jeste mogao bolje, ali sigurno nije propao. Mogao je i dalje da zaradjuje od kosarke i da bude najbolji centar iz Evrope, ali ocigledno mu to nije bio cilj. Da jeste vise bi se trudio. Greska je i to sto je suvise mlad otisao u NBA, ali svejedno se ne moze reci da je propao.
Kik-boks sigurno trenira iz zelje i zabave.
Licno bih voleo da ga vidim u Strongman takmicenju za nekoliko godina, ima odlicne predispozicije i za to. Trenutno je svetski prvak bivsi kosarkas visok 208. Drugi ili treci je takodje bivsi kosarkas visok 206.

Bizz

pre 9 godina

A gledaj ti samo što ti ovi pametni i talentovani dele savete lol. A u kom sportu ste se vi proslavili? Čovek bio 7,8 godina u najjačoj ligi, i vi ste našli njemu da govorite šta da radi. Eto koliko mu je dosadno da hoće u ring, i opet pobeda za njega u odnosu na vas tako nesrećne i male, ima talenta i nekog i za ring, očigledno . Ali dobro vi ste talentovani za komentare

Bata

pre 9 godina

Darko je jedan od naivecih dobrotvora za koje ja znam.
Dao je hiljade i hiljade svojih dolara za pomoc vise dece, i porodica kojima je novac (pomoc) bila neophodna.
Sto se mene tice Darko je ljudina, i totalno je nebitno sta je ili nije uradio u basketu, a cinjenica je da nije imao srece na draftu i da je to dalje uzrokovalo stosta negativno u njegovoj karijeri.
Zelim mu svu srecu na putu koji je odabrao. I jedva cekam da ga vidim u ringu :D
Veliki pozdrav za ljudinu!

1514AD

pre 9 godina

Pokusavam da se setim da li se u poslednjih 20 godina, u bilo kom sportu pojvio veci neostvareni talenat od Darka Milicica. Mogao je da bude najbolji evropski centar svih vremena...

aleksandar

pre 9 godina

CAR !
Vec vidim 2016., Darko prelazi iz kik boksa u mma i izaziva Caina za titulu u UFC-u :) (ili mozda Mark Hunta, ako se kockice poklope)

kosovski ciklus

pre 9 godina

steta da se vrati u eveopu bio bi najbolji centar sigurno cak i da je izgubio svaki osecaj za loptu sa onakvim telom i motorikom je pre dominantan za evropu.

corto

pre 9 godina

Strasno!!!!

Kakav talenat i potencijal i na kraju nista!!!
Imao je on zavidnu NBA karijeru ali da je bar malo razmisljao i bio smireniji mislim da bi bio jedan od nasih najboljih centara ikada!!!

1514AD

pre 9 godina

Pokusavam da se setim da li se u poslednjih 20 godina, u bilo kom sportu pojvio veci neostvareni talenat od Darka Milicica. Mogao je da bude najbolji evropski centar svih vremena...

Divos

pre 9 godina

Шта рећи? Ако гледамо шта је урадио у спортској каријери, Дарко је урадио много, провео је у НБА званично 10 сезона, има и шампионски прстен, поседује харизму, популаран је међу навијачима, многи га просто обожавају, и зарада је више него добра, чак и у сезони 2012/13 у Бостону када је одиграо само 5 минута, и након тога ослобођен обавеза, зарадио је колико многи врсни играчи који играју у Европи не могу кроз читаву каријеру. Дарко је темпераментан младић, често не уме да контролише своју нарав, такав је, али има и велико срце, помогао је многима када год је могао, доказао је и да воли ову нашу Србију, заслужио је он много доброг.
А опет некако остаје жал, у НБА је отишао 2003., како стоји и тексту био је велики, огроман потенцијал, 2.пик на драфту, и то каквом драфту, најјачем у овом миленијуму, можда и у историји (уз онај из класе 84, класе Џордана, Олајџувона и Барклија), можда је премлад отишао у НБА, можда су се лоше посложиле околности, можда има и до Дарка, али није ишло како је требало и остаће дојам да је могао и морао постићи више. У дресу Србије играо је СП 2006 и ЕП 2007, али то су били грозне године за Србију, много тога би лошег, много је пошло по злу и боље се тога и не сећати.
И коначно у 27-ој години једноставно престаје играти кошарку. И нажалост изгледа да је кошарка за њега прошлост, сада се (наводно) окреће кикбоксу, али тепко да ће му то нешто доброг донети, иако му наравно желим срећу.
Како год, могла је ова спортска прича и боље испасти

Djura

pre 9 godina

Darko ako pročitaš ovo molim te da se dozoveš pameti i potpišeš za neki KOŠARKAŠKI klub. Siguran sam da sa tvojim talentom i kondicijom koju si održavao možeš da odigraš 3-4 vrhunske sezone, možda i više. Uvek ćeš biti veliki čovek i dobar lik ali da sa takvim talentom ne pokažeš skoro ništa u košarci bilo bi stvarno glupo. Zna se koliko si pomagao drugima sada je vreme da uradiš nešto za sebe.

NemanjaVac8

pre 9 godina

Ja ne kapiram toliko čuđenje. Pa nije postao kriminalac ili ko zna šta. Kik boks je sport, doduše borilački, ali sport. Ne vidim šta ima loše u tom izboru. Darko je zaradio puno novca, bio je u NBA.Osim toga čovek je pravi dobročinitelj.Koliko je samo para dao u humanitarne svrhe, direktno iz svog džepa. Dakle ne ono - fondacija isl... ja organizujem pa nas hiljadu uplati po nešto...Mislim da samo zbog toga Miličić zaslužuje poštovanje i da je ružno pljuvati po čoveku u kontekstu odluka koje donosi a koje su apsolutno njegova privatna stvar.Nikome ništa nije oduzeo ili nezakonito prisvojio. NIšta mimo zakona i protokola nije stekao.Da li će da peca, radi kik boks, igra košarku, gaji cveće ...je njegova privatna stvar.Mešati se u to je klasičan prostakluk i malograđanština.

Bata

pre 9 godina

Darko je jedan od naivecih dobrotvora za koje ja znam.
Dao je hiljade i hiljade svojih dolara za pomoc vise dece, i porodica kojima je novac (pomoc) bila neophodna.
Sto se mene tice Darko je ljudina, i totalno je nebitno sta je ili nije uradio u basketu, a cinjenica je da nije imao srece na draftu i da je to dalje uzrokovalo stosta negativno u njegovoj karijeri.
Zelim mu svu srecu na putu koji je odabrao. I jedva cekam da ga vidim u ringu :D
Veliki pozdrav za ljudinu!

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 9 godina

Nemanja Aleksandrov i Darko Milicic. Kakvi talenti, igraci za prvu postavu bilo koje NBA ekipe ( TVRDIM!) Stvarno obozavam kosarku i uvek kad citam vesti u vezi njih imam knedlu u grlu. Nemanju su povrede unistile (inace par meseci pre povrede bio zagarantovan prvi pik). Darko je premlad otisao u NBA, pre svega nije bio formirana licnost. Inace je imao takav ugovor sa Hemofarmom, da je iz Vrsca mogao samo u NBA. Steta, steta, steta. Pre svega zbog rep

corto

pre 9 godina

Strasno!!!!

Kakav talenat i potencijal i na kraju nista!!!
Imao je on zavidnu NBA karijeru ali da je bar malo razmisljao i bio smireniji mislim da bi bio jedan od nasih najboljih centara ikada!!!

Sasa

pre 9 godina

Darko Miličić ustanite mirno, trećinu zarade je dao za bolesnu decu, i nikad se nije eksponirao osim na severu ali tu i najjači gube razum zbog ljubavi, čovek ne vidi više smisao u basketu i traži nov izazov, izuzetno dobar čovek kog sam imao prilike da upoznam, Darko uz tebe sam, inače ne volim borilačke veštine, sve najbolje dobri čoveče...

Boban

pre 9 godina

Sunce ti poljubim gdje završi Darko. Ogroman potencijal, ali u glavi mnogo čudan. Imam osjećaj da je sabotirao sam svoj uspjeh, da je podrivao svoju karijeru, da je bio autodestruktivan. Kao da nije želio da uspije. Neću pljuvati po čovjeku kao većina vas koji hoće. Želim mu da se pronađe u nečemu i da u tome pronađe i sebe i sreću. Darko hvala ti na svim tvojim humanitarnim akcijama i srećno ti u svim tvojim budućim podvizima u koje se upustiš. Zdravo-živo!!!

kosovski ciklus

pre 9 godina

steta da se vrati u eveopu bio bi najbolji centar sigurno cak i da je izgubio svaki osecaj za loptu sa onakvim telom i motorikom je pre dominantan za evropu.

aleksandar

pre 9 godina

CAR !
Vec vidim 2016., Darko prelazi iz kik boksa u mma i izaziva Caina za titulu u UFC-u :) (ili mozda Mark Hunta, ako se kockice poklope)

Spartanac

pre 9 godina

Svi vi koji pljujete po coveku,aj cik mu reci to u lice.
Njegiv zivot,njegove odluke,pustite coveka,a ti da li imas posao,zenu,dete,devojku,kredit,....pa gledaj svoj zivot,resavaj svoje probleme!
U ovoj zemlji je uvek bilo da komsiji crkne krava,kada to budemo promenili svima ce svanuti!

zvrnda

pre 9 godina

trenirah kick box godinama kao dete, neki sitni mecevi kao junior, vojska, fax i prodje voz za neko ozbiljnije bavljenje tim sportom, od tada samo vijaca i dzak..
Darko, bavi se basketom ili pecanjem ili humanitarnim radom ili bilo cime gde neces pored poraza, neuspeha i ponizenja dobiti i batine..
Nema nikakve slicnosti u kick boxingu i basketu, drugacije je konstitucija misica, drugacije vezbe, ako hoces da si iole dobar moras jako mlad da krenes i kroz uzasno naporne treninge dovedes telo i mozak u stanje da mogu da pobede drugog zaludjenika preko puta.
Uvek si imao spore ruke, to u ringu ne prolazi nikako, duge noge nikako nisu prednost ako nisu jake i razgibane a na tome kosarkasi ne rade puno jer zasto bi, glava mora da radi pod puno vecim pritiskom jer pod batinama moras da pronadjes rupu u tudjoj odbrani i da cekas svoju priliku a stalozenost i strpljenje ti nisu jaca strana..
U ringu sudija ne svira faul, nema tehnickih gresaka za grubost, ko god da bude preko puta gledace prvo da te odere od batina a onda da te pruzi preko ringa koliko si dug jer ti ces da ih napravis poznatima, ti si vec poznat, NBA zvezda, ucinices nekom plezir da iznad kamina okaci sliku sa tobom pod svojom nogom.
Opet, za pare mozes da kupis borce koji bi glumili da se bore a onda pali u trecoj, tako je drug stari lovio veprove zavezane za drvo, idi brate igraj basket, neka megavizura, neki nap iz novog sada, neku izgubis, neku pobedis, pivo ispred radnje sa drugarima i sve bude ok..

Nix

pre 9 godina

@veliki strumf,
Darka nije draftovao pogrešan klub, nego pravi. Otišao je kao klinac sa 18-19god u nba i morao je da shvati da mora mnogo da uči, a to je baš imao u Pistonsima pored takvih centara.Problem je što je dečko vrlo nevaspitan i nema respekta ni prema kome.Ok, ako je Leri Braun kriv što nije imao veću minutažu, ali je čovek osvojio nba prsten sa Pistonsima. Znači, čovek zna svoj posao. A to što ova naša prazna glava nije iskoristila svoj talenat, treba kriviti njegovo nevaspitanje, pogrešan stav i dugačak jezik bez pokrića. Imao je sve atribute da bude najbolji srpski centar svih vremena, ali kada neko nema mozga u startu, teško ga nađe na džadi!

Milutin

pre 9 godina

O kakvom protracenom talentu ovde ljudi pricaju?! Decko je odigrao osam sezona u pet NBA klubova. Sta je tu protraceno? Pogledajte malo bolje sebe...

cofi008

pre 9 godina

a za sve koje govore kako je darko davao dosta novca u humanitarne i to iz svog dzepa,za to skidam kapu..
ipak da je bio zvezda imao bi svoju jaku fondaciju i na taj nacin pomogao jos vise svima i da ne daje iz dzepa..
cudno je i kako je taj darko i takav igrac kakav je bio zaradio u nba neuporedivo vise nego legende kakve su sale djordjevic,predrag danilovic.....
darko nikad ti necu oprostiti takav talenat a tako malo iskoriscenog...ja koji sam ceo zivot sanjao da postanem kakav takav kosarkas,a talenta nimalo...

qwerty

pre 9 godina

Mozda Darko nikada nije hteo da bude kosarkash, mozda je kao dete ima neke druge snove i zelje. Mozda ga je otac na to naveo i kasnije forsirao da bude kmosraksash jer se videlo da ima talenta, ali on to mozda u biti nije zeleo.
Mozda...

d

pre 9 godina

fora bi bila da ga sad izgaze u par vezanih borbi. mada, jak je kao crna zemlja, to sigurno.
dobar decko, samo izgleda malo nestabilan. ne treba ga zato prozivati, jer nije nikome nista nazao ucinio, naprotiv, pomogao je mnogima. sve ovo sto on radi meni je skroz o.k.

anbeast

pre 9 godina

Mnogi ovde komentarisu da Darko nema mozga, da je prs'o i slicno... Meni je takodje neizmerno zao sto svoj atletski potencijal i talenat za kosarku nije doveo bar do polovine teoretskog ''plafona'', ali ko sam ja da sudim sta je za Darka Milicica najbolje?! Darko Milicic je u poziciji da sam odlucuje i da radi ono sto ga cini srecnim i ispunjenim. Ako to nije kosarka, meni moze samo da bude zao. Nemam pravo da ga vredjam kao da mi je nesto licno oduzeo. Voleo bih kada bi kod nas postojalo ozbiljno sportsko novinarstvo pa da neko sa njim napravi jedan duugacak intervju, ali lisen svakog senzacionalizma i zuckastih nijansi. Kako god bilo - Neka mu je sa srecom u novoj karijeri!

rs

pre 9 godina

e moj Miličiću sta uradi dao ti je Bog takvu fiziku da si mogao biti jedan od najboljih centara u NBA.Zamislite sad Stimca sa njegovom fizikom.Momak koji ima vrlo malo talenta za kosarku ali radom je postigao nesto a Milicic ode u ring

Koki

pre 9 godina

Toliki talenat, toliki dar od prirode je dobio, toliki potencijal koji je iskoristio 30% max.....

I šta dečko uradi, umesto bogom dane košarke, kreće "ozbiljno" već MESECIMA da se bavi kik-boksom... I sad će da ode u ring gde će zaista ozbiljnim borcima koji se zaista ozbiljno bave time, ne mesecima već GODINAMA, da služi kao topovsko meso... tragedija..

Rade

pre 9 godina

Molim predsednike kosarkaskih klubova da angazuju ovog coveka. Metalac iz Valjeva bi sa njim bio u vrhu regionalne lige. Mozda ga i spasu od samounistenja.

Aleksa

pre 9 godina

Ja mislim da se samom pričom o Darkovim predispozicijama i neosporno velikim talentom stvorio preveliki pritisak koji ovaj momak nije znao kako da prevaziđe. Prosto je neverovatno za profesionalnog sportistu koji igra u najjačoj ligi na planeti da ima agresivne ispade i da gubi fokus u karijeri pored tolikih psihologa koji rade sa igračima. Možda je ipak taj momenat kod njega toliko prisutan da je prosto ovo logičan način da on kanališe svoju energiju i da se oseća smirenije sam sa sobom. Tek, želim mu puno sreće u čemu god da se okuša.

pn

pre 9 godina

žž- On je bio najtalentovaniji mladi centar na svetu tako da nema tu šta da ne shvatiš. Ako se ne varam imao je samo 18 godina kada je izašao na draft ali je stvarno bio neviđeni talenat visok, jak kao zemlja... imao je sa fuzičke strane sve što je bilo potrebno da postanr jedan od najboljih ali nisu samo fizikalije dovoljne za uspeh.

Hm

pre 9 godina

I onda sam tvrdio da je za 18-godišnjeg košarkaša odlazak u NBA čist autogol. Sada ima para, ali jedan talenat je protraćen. Samo Darko zna da li je pogrešio.

Nolan

pre 9 godina

Žali Bože talenta koji je imao, trebalo je da istraješ u košarci čoveče. Bio bi nosilac reprezentacije, jedan od boljih evropskih centara...
Ovako ćeš ostati zaturen negde u istoriji.
Gledajući sferu humanosti, tu si mnogo uradio, svaka čast.

stefan

pre 9 godina

Zasto pricate da je pukao?
Jeste, mogao je vise i bolje u kosarci. Ali je svaki svoj minut naplatio i ima NBA prsten.
Jeste, mogao je dati vise i reprezentaciji. Ali takva su vremena bila.
Njegova stvar je sta ce da radi. Njegova. On je i dalje sportista - peca, bori se u ringu.
BOLI GA UVO.
Zgrazavam se ljudi koji misle da su svi duzni da rade po protokolu.

Obelix

pre 9 godina

Milicic! Imao potencijal, ali ne i pameti da ga iskoristi. Na zalost, decku su idol 90-te, a i ovim potezom dokazuje da nije uspeo da radi na razvoju (ublazeno receno).

veliki strumf

pre 9 godina

Darko je imao srece da zbog svog talenta uzme silne milione (mnogi talenti ne zarade ni 200ti deo toga u karijeri), ali je imao nesrecu da ga draftuje pogresan tim i zbog toga je imao mizernu karijeru - kad se uporedi odnos talenat-karijera, tu je Darko na samom dnu. Detroit je bio mocan tim koji je igrao finala, osvajao titule ali je imao 3-4 vrhunska centra pored kojih Darko nije imao nikakvu sansu. A nije se on ni borio, niti trazio trejd na vreme-uzivao je da uzima ogromnu lovu a ne igra. Steta sto je napravio tako los izbor, kad je karijera u pitanju.

Dejan

pre 9 godina

Sada će možda poput Džordana da se oproba u drugom sportu i da se vrati u velikom stilu :D A zatim da postane vlasnik Partizana ili Crvene Zvezde :D

Mare,NS

pre 9 godina

Zalosno!
Da li je neko gledao onog nesretnog sumo-rvaca-sampiona,kako je postao vreca za udaranje,pravim profesionalcima ovog sporta!
Nadam se,da ova vest nije tacna!

ja

pre 9 godina

Ne pratim toliko, ali mislio sam da je on dobar u basketu :) Ali sad kad vidim karijeru u NBA kapiram da je nedje puk'o. Kakav kik boks, kakav ludak :) Car :)

Bizz

pre 9 godina

A gledaj ti samo što ti ovi pametni i talentovani dele savete lol. A u kom sportu ste se vi proslavili? Čovek bio 7,8 godina u najjačoj ligi, i vi ste našli njemu da govorite šta da radi. Eto koliko mu je dosadno da hoće u ring, i opet pobeda za njega u odnosu na vas tako nesrećne i male, ima talenta i nekog i za ring, očigledno . Ali dobro vi ste talentovani za komentare

r.e.s.p.e.c.t.

pre 9 godina

@mareNS: to bese cuveni Akebono, po mnogima (a u svoje vreme i statistički) najbolji sumo borac ikada...bilo je raznih priča oko toga, ali je suština da je u K-1 ušao zbog novca (navodno je bio odvec strastveni kockar) i da je bilo najblaže rečeno tužno gledati kako ga, bukvalno "otkidaju od batina" u ringu...ovo što Darko radi višd, ipak, liči na marketinški potez ovdašnjeg WAKO saveza (ne znam ko ih vodi i koja je priča, ali, veliki broj asocijcija ubio je smisao i boksa, o "manjim" borilačkim sportovima da ne govorim...)
Sve u svemu, nsdam se da, zaista, ma koliko veliki (fizički) bio, nije dovoljno nenormalan da izadje na megdan nekom iskusnom kikbokseru, nr bi to bio lep prizor zs gledanje, prosto bi bilo trahično da čovek sa NBA prstenom tako tužno završi, VB bi bio dostojanstveniji korak...

Osnovna škola

pre 9 godina

Darko ko Djems Din. Popularniji kad ne igra kosarku(filmove).
(Zoran, 22. septembar 2014 23:29)

Za tvoju informaciju (čisto ako ti je taj detalj promakao tokom školovanja) u srpskom jeziku postoji i slovo Dž.

perica

pre 9 godina

Ne znam zasto ga toliko hvalite? Citam ovde "mogao je da postane najbolji centar na vsteu da je hteo, imao je potencijal itd"
Pa kako to mislite "nije iskoristio sansu a mogao je da bude najbolji"?
On je igrao 10 godina u NBA, znaci svakodnevno trenirao a opet su ga treneri uglavnom drzali na klupi jer valjda nije bio bas toliko dobar koliko ga hvalite! Nije uspeo jer nije bio bas toliko dobar! Alo bre, 10 godina treniranja i toliko razlicitih NBA timova a ni u jednom ga nece ni zapamtiti! Znaci Darko je ipak ulozio dosta truda ali nije bio bas toliko dobar kako vi ovde pisete. Verovatno jedan od najprecenjenijih kosarkasa koji su ikada igrali u NBA!

Drevni Zmaj

pre 9 godina

Darko,brate, okej odradi taj mec,vezbaj kick boks,radi sta ti je volja,ali IGRAJ KOSARKU, potpisi za neki klub. Zver si od igraca,mnogi se podsmevaju jer ne razumeju,nisu igrali kosarku,ali sada si potreban reprezentaciji vise nego ikada,nemamo vise centre koji mogu da nadoknade tvoje odsudstvo! Angazuj se! Zivotna zelja mi je da te gledam kako gazis bracu Gasol! Ziv bio!

hours of love

pre 9 godina

Sto da ne...ulazi u najbolje godine za taj sport!
Kosarka je izgubila, ali mozda kik boks dobije vise nego sto je kosarka ikada mogla...videcemo.

more dzabalrbarosi

pre 9 godina

Kako vas nije sramota, pričate o propustenim sansama, unistenom talentu vi koji ste ostali ovde u Srbiji, vi koji ste strucnjaci za ništa svoje a sve tudje, koji nemate ni za internet od narednog meseca, blatite čoveka koji sa svojih 29 učinio i doživeo više nego svi naši i životi naših roditelja zajedno.

Vi nekom nesto spominjete o propustenim sansama. masa običnih luzera sedi i komentariše bajku od tudjeg života. Pogledajte oko sebe i šta ste postigli pa onda Darku nesto zamerite.

Darko Bog ti dao svako dobro a i vama luzeri pardon lideri.

Dragoljub

pre 9 godina

Mislim da je najava meča samo marketing i da će Darko biti samo promoter.
Voleo bih da ga uspeh naših košarkaša motiviše da se vrati košarci. I ovakav, van forme bi bio dominantan u ABA i više nego konkurentan u Euro ligi/kupu. A nakon penzionisanja Nenada Krstića ne bi nam škodio još jedan dobar centar za EP i OI (pod uslovom da se psihološki lepo uklopi u ekipu).
Ali to su naše želje, a Darko neka radi ono što ga čini srećnim.

Миле

pre 9 godina

Мислио сам исписати коментар, али видех да је Divos већ то урадио (и) за мене па га само потписујем.

Marko

pre 9 godina

Ne znam zasto ga ljudi osudjuju, bavite se svojim zivotima. Zaradio je desetine miliona dolara i kazete da je propali talenat? Jeste mogao bolje, ali sigurno nije propao. Mogao je i dalje da zaradjuje od kosarke i da bude najbolji centar iz Evrope, ali ocigledno mu to nije bio cilj. Da jeste vise bi se trudio. Greska je i to sto je suvise mlad otisao u NBA, ali svejedno se ne moze reci da je propao.
Kik-boks sigurno trenira iz zelje i zabave.
Licno bih voleo da ga vidim u Strongman takmicenju za nekoliko godina, ima odlicne predispozicije i za to. Trenutno je svetski prvak bivsi kosarkas visok 208. Drugi ili treci je takodje bivsi kosarkas visok 206.

Bogdan

pre 9 godina

Sto neko kaze kao Djani Curcic. Ima slicnosti.

Mislim da je presudilo to sto je rano postigao veliki uspeh u NBA osvajanjem prstena i velikim zaradama a da maltene nije morao da igra. Takav razvoj situacije bi bio poguban i za stabilnije od njega. Lako se gubi motiv kada se sve brzo dobije.

Takodje mi bi smo svi hteli da on radi ono sto bi smo MI hteli i voleli a ne ono sto ocigledno ON hoce i voli.

U svakom slucaju zelim mu da nadje svoj put a ne da bude u vecnom traganju.

LUDARA UDARA

pre 9 godina

SRBI moji SRBI. Ljudeskara,ljudina,covek,smeker,faca , kralj Darko.Mnogo je para dao deci a to malo vas zna .Ali bitno je da se u karijere razumete SRBI.Darko SEVER je uz tebe uvek!!

Vlada

pre 9 godina

izbubecaće ga oni ludaci.ne može se postati kik bokser tako brzo.mora se to trenirati mnogo duže i u ranijim godinama početi.snaga, tehnika možda ali bez isktstva džaba.

Nikola

pre 9 godina

Darko, ti si mnogo dobar čovek, znam za proverena dva slučaja, pare te nisu promenile, šta više ništa ti ne predstavljaju u životu. toliko toga si učinio za druge i za svoj kraj, učini sebe srećnim ako je ovo za kik boks tačno, mada moje iskreno mišljenje je da u košarci možeš još mnogo da doprineseš. Pozdrav

Mirko

pre 9 godina

Šteta za talenat.. baš mi je žao. Mogao je da bude kralj košarke, a ovako će da se bije za pare.. baš dno. Ok, uzo je lovu, nesporno, pa i Nba prstene,ali.. slaba valjda u odnosu na to što je mogao.

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Заболе га за ваше прозивке. Обезбедио унуке седећи на клупи без да се ознојио у НБА, сад се зеза и ради шта хоће а тек му 29. година. Можете само да му завидите.

consigliere

pre 9 godina

Slobodno udarajte minuse, ali meni je Krle oduvek bio bolji kosarkas od Milicica. Bio je drugi pik na draftu, ali ipak je Krle kao 24,25 pik, ako se ne varam, pruzao mnogo bolje partije. Sto se tice humanosti, svaka cast!

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Sa obzirom na njegove fizikce predispozicije, mogao bi da postane jedan od najacih kickboxera ikad. Ah...mogao je biti i jedan od najboljih centara,ali...
Kako god,srecno!

AlexaNs

pre 9 godina

Ne vidim tu nista lose. Nek se malo oproba i u tome. Cuveni bokser Roy Jones Jr je uporedo sa boksom igrao kosarkaske utakmice kao bek za jedan drugoligaski americki profesionalni klub.

dejan

pre 9 godina

ljudi milicic je najmladji stranac u istoriji nba. male su sanse da se takav talenat uskoro rodi ne u srbiji, nego u evropi. steta sto nisu bolje pazili na njega i zali boze takvog talenta ali to je njegov zivot i karijera. zelim mu svu srecu sta god radio u buducnosti. veliki covek u svakom smislu

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Imao je uspešnu sportsku priču jer je uzeo pare i prsten, doživeo NBA, upao u onih 0,001 od svih koji se bave košarkom. A vi koji niste nikad trenerili određen sport ne znate koja je to MUKA! Od malih nogu svaki dan treninzi, pripreme, kondicija...duša plače, telo ne može više, nije lako, trebaš biti baš baš mentalno jako za sport.

monarhista

pre 9 godina

Dare sta god odlucio da radis sa tvojim zivotom i tvojom karijerom kao sto vidim i onim sto najvise brine dusebriznike sa svojim parama tvoji Srbi i Zvezdasi su uz tebe!!!

Bogdan

pre 9 godina

Sve mi je bilo jasno kada sam ga pre par godina video mrtvog pijanog kako se tetura u jednom novosadskom klubu. Delovao je usamljeno i izgubljeno.

Ocigledno da ga novac i basket nisu usrecili i nek trazi svoju srecu dalje i nek je nadje.

moler

pre 9 godina

majstore, ajde kada te mine želja za sportom koji si sam odabrao, MOLIM TE vrati se košarci i ispuni sebi i nama koji to čekamo 10-tak godina želju da te gledamo barem godinu dana u Zvezdi.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Vjerovatno je mogao dati malo više u košarci,to stoji...ali komentari lične prirode...neki ga čak i žale...ljudi,pokušajte se malo dublje koncentrisati,pa zamislite kakav je njegov život,ako to običan čovjek uopšte može i da zamisli i tu je kraj polemike

...

pre 9 godina

Pratio sam nasu domacu ligu pocetkom 2000-ih, ali nisam mnogo gledao Darka. Secam se da je za Hemofarm dao u nekom evropskom takmicenju 37 poena za jedan mec. Stoji da je premlad otisao u NBA ali mislim da to nije glavni razloga zasto je propao kao kosarkas. Cini mi se da sam citao vest da kada je stigao u Detroit na prvom treningu je pogodio deset trojki za redom. darko nije centar kao sto su bili O'nil, Pekovic itd, on je imao nesto posebno, visok, ali pokretljiv, sa sjajnim sutem. Iskljucivo krivim Lerija Brauna za sve sto se desilo Darku. Nije mu dozvolio tu igru, naterao ga je da nabije ogromnu kolicinu misicne mase, sam je rekao cini mi se "ne treba meni igrac tipa Kukoca". Ostalo je poznato, Darko je postao zver, mnogo fizicki jak, ali je izgubio sve ono sto ga cinilo posebnim, i postao je samo solidan odbrambeni igrac. Jako mi je krivo sto nije ispunio potencijal...

Don Draper

pre 9 godina

zvrnda, (23.septembar 2014 08:50)
Kažeš trenirao si malo kick box kao dijete,poneki meč kao junior i ćao,ali zato pametuješ kao da si sedmostruki prvak galaksije.Pa stvarno,koje su to tvoje reference da dijeliš tolike savjete?!Pazi ti se,bez obzira šta ko misli,NBA zvijezdi i dolarskom multimilioneru obraćaš sa nečim kao"malo basket,Metalac Valjevo,malo pivo ispred dragstora"...Bože Sačuvaj!

LAKI69

pre 9 godina

nije uspeo u kosarci a sad ce da popije batine?
steta za mnoge klince koji se vrlo mladi i talentovani otisnu nespemni u svet i propadnu, trebao je jos 5 godina igrati kosarku na svetskom vrhu...

Milojko

pre 9 godina

Ništa čudno, košarka je u zadnje vreme ionako više nalik borilačkoj veštini. Ipak nije uputno upotrebljavati stolice pri obračunu.

p

pre 9 godina

Ovo je moja reakcija na vest

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10358124_960856153953180_2231158495833109070_n.jpg?oh=838205a783e9c764f54b1fda126303ad&oe=54CC01E2&__gda__=1418198635_ce96cae89fd42370735f92f647af5e4d

iznogud

pre 9 godina

Kakav car, obozavam oba sporta, jedan i treniram. Svako ima pravo izbora, ne igra on kosarku zbog vas nego zbog sebe. Isto tako sad ide u ring zato sto to sam zeli! Za pocetak prestanite da pljujete coveka i podjite od sebe! Da li ste srecni? Da li postoji nesto sto zelite da uradite i jedina prepreka je javna osuda? Da li bi igrali kosarku i bili nesrecni? Sta god da je motiv decko nije puko, on kosarku jednostavno ne zeli da igra a da hoce moze to svi dobro znamo!

Иван

pre 9 godina

Човече, 188 коментара на вест о Дарку Миличићу која нема везе с кошарком, а није ни вест заправо, него само наговештак (да би се он могао борити с неким у рингу)!

Замишљам да би овај сајт пукао када би Дарко, рецимо, обукао поново кошаркашки дрес, неког еврологашког тима, на пример. Какав магнет је тај човек!

biće bolje

pre 9 godina

Dzaba sav talenat i fizičke predispozicije kada nešto ne štima u glavi. Ovo je potpuno nenormalno što je uradio, a i koliko je klubova promenio u NBA pa sigurno je zaradio love za dva života. Ovo je čist hir i želja da se negde dokaže, mada ako mu nije problem da udara neka proba mada i tu treba koristiti glavu ne samo pesnice.

Иван-Ниш

pre 9 godina

Када премлад одеш у НБА... Гледао сам га пре драфта док је играо за Хемофарм на финалном турниру купа и није ми било јасно зашто баш њега неко жели да драфтује. Ни у нашој лиги није имао неку минутажу, а није имао ни 18 година. Џо Думарс сигурно ни данас не може да објасни такву одлуку у години када су испод Дарка на драфту изабрани Кармело, Вејд... Јесте да је имао физичке предиспозиције, али показало се по ко зна који пут да без правилног кошаркашког развоја европски играчи само страће таленат у НБА. Јесте зарадио, али изгледа да му кошарка није била на првом месту у животу. Можда је одувек хтео да буде кик-боксер.

SAF

pre 9 godina

(Krstic, 23. septembar 2014 14:18)
Krstiću tebi je žao Miličića,a meni je žao tebe kad vidim ovolike greške.Jesi li pohađao školu uopšte?Ovo nije za prolaznu u nižim razredima.

Krstic

pre 9 godina

Ima para I mislim da je do njih dosao ne svojom igrom,jer je sve vreme skoro presedeo na klupi,( u to vreme sam proveo u Americi) I gledao ga,bilo mi ga je zao ,znaci neradom,i sad mesto da uziva on se potura da trpi batine jer je to ipak divljacki sport,jer posle borbe izlazis sa vidnim licnim opisom.

Milutin

pre 9 godina

O kakvom protracenom talentu ovde ljudi pricaju?! Decko je odigrao osam sezona u pet NBA klubova. Sta je tu protraceno? Pogledajte malo bolje sebe...

Spartanac

pre 9 godina

Svi vi koji pljujete po coveku,aj cik mu reci to u lice.
Njegiv zivot,njegove odluke,pustite coveka,a ti da li imas posao,zenu,dete,devojku,kredit,....pa gledaj svoj zivot,resavaj svoje probleme!
U ovoj zemlji je uvek bilo da komsiji crkne krava,kada to budemo promenili svima ce svanuti!

hours of love

pre 9 godina

Sto da ne...ulazi u najbolje godine za taj sport!
Kosarka je izgubila, ali mozda kik boks dobije vise nego sto je kosarka ikada mogla...videcemo.

Divos

pre 9 godina

Шта рећи? Ако гледамо шта је урадио у спортској каријери, Дарко је урадио много, провео је у НБА званично 10 сезона, има и шампионски прстен, поседује харизму, популаран је међу навијачима, многи га просто обожавају, и зарада је више него добра, чак и у сезони 2012/13 у Бостону када је одиграо само 5 минута, и након тога ослобођен обавеза, зарадио је колико многи врсни играчи који играју у Европи не могу кроз читаву каријеру. Дарко је темпераментан младић, често не уме да контролише своју нарав, такав је, али има и велико срце, помогао је многима када год је могао, доказао је и да воли ову нашу Србију, заслужио је он много доброг.
А опет некако остаје жал, у НБА је отишао 2003., како стоји и тексту био је велики, огроман потенцијал, 2.пик на драфту, и то каквом драфту, најјачем у овом миленијуму, можда и у историји (уз онај из класе 84, класе Џордана, Олајџувона и Барклија), можда је премлад отишао у НБА, можда су се лоше посложиле околности, можда има и до Дарка, али није ишло како је требало и остаће дојам да је могао и морао постићи више. У дресу Србије играо је СП 2006 и ЕП 2007, али то су били грозне године за Србију, много тога би лошег, много је пошло по злу и боље се тога и не сећати.
И коначно у 27-ој години једноставно престаје играти кошарку. И нажалост изгледа да је кошарка за њега прошлост, сада се (наводно) окреће кикбоксу, али тепко да ће му то нешто доброг донети, иако му наравно желим срећу.
Како год, могла је ова спортска прича и боље испасти

cofi008

pre 9 godina

a za sve koje govore kako je darko davao dosta novca u humanitarne i to iz svog dzepa,za to skidam kapu..
ipak da je bio zvezda imao bi svoju jaku fondaciju i na taj nacin pomogao jos vise svima i da ne daje iz dzepa..
cudno je i kako je taj darko i takav igrac kakav je bio zaradio u nba neuporedivo vise nego legende kakve su sale djordjevic,predrag danilovic.....
darko nikad ti necu oprostiti takav talenat a tako malo iskoriscenog...ja koji sam ceo zivot sanjao da postanem kakav takav kosarkas,a talenta nimalo...

NemanjaVac8

pre 9 godina

Ja ne kapiram toliko čuđenje. Pa nije postao kriminalac ili ko zna šta. Kik boks je sport, doduše borilački, ali sport. Ne vidim šta ima loše u tom izboru. Darko je zaradio puno novca, bio je u NBA.Osim toga čovek je pravi dobročinitelj.Koliko je samo para dao u humanitarne svrhe, direktno iz svog džepa. Dakle ne ono - fondacija isl... ja organizujem pa nas hiljadu uplati po nešto...Mislim da samo zbog toga Miličić zaslužuje poštovanje i da je ružno pljuvati po čoveku u kontekstu odluka koje donosi a koje su apsolutno njegova privatna stvar.Nikome ništa nije oduzeo ili nezakonito prisvojio. NIšta mimo zakona i protokola nije stekao.Da li će da peca, radi kik boks, igra košarku, gaji cveće ...je njegova privatna stvar.Mešati se u to je klasičan prostakluk i malograđanština.

LAKI69

pre 9 godina

nije uspeo u kosarci a sad ce da popije batine?
steta za mnoge klince koji se vrlo mladi i talentovani otisnu nespemni u svet i propadnu, trebao je jos 5 godina igrati kosarku na svetskom vrhu...

Dejan

pre 9 godina

Sada će možda poput Džordana da se oproba u drugom sportu i da se vrati u velikom stilu :D A zatim da postane vlasnik Partizana ili Crvene Zvezde :D

1514AD

pre 9 godina

Pokusavam da se setim da li se u poslednjih 20 godina, u bilo kom sportu pojvio veci neostvareni talenat od Darka Milicica. Mogao je da bude najbolji evropski centar svih vremena...

monarhista

pre 9 godina

Dare sta god odlucio da radis sa tvojim zivotom i tvojom karijerom kao sto vidim i onim sto najvise brine dusebriznike sa svojim parama tvoji Srbi i Zvezdasi su uz tebe!!!

Djura

pre 9 godina

Darko ako pročitaš ovo molim te da se dozoveš pameti i potpišeš za neki KOŠARKAŠKI klub. Siguran sam da sa tvojim talentom i kondicijom koju si održavao možeš da odigraš 3-4 vrhunske sezone, možda i više. Uvek ćeš biti veliki čovek i dobar lik ali da sa takvim talentom ne pokažeš skoro ništa u košarci bilo bi stvarno glupo. Zna se koliko si pomagao drugima sada je vreme da uradiš nešto za sebe.

aleksandar

pre 9 godina

CAR !
Vec vidim 2016., Darko prelazi iz kik boksa u mma i izaziva Caina za titulu u UFC-u :) (ili mozda Mark Hunta, ako se kockice poklope)

kosovski ciklus

pre 9 godina

steta da se vrati u eveopu bio bi najbolji centar sigurno cak i da je izgubio svaki osecaj za loptu sa onakvim telom i motorikom je pre dominantan za evropu.

Volim Zvezdu, ne mrzim Partizan

pre 9 godina

Nemanja Aleksandrov i Darko Milicic. Kakvi talenti, igraci za prvu postavu bilo koje NBA ekipe ( TVRDIM!) Stvarno obozavam kosarku i uvek kad citam vesti u vezi njih imam knedlu u grlu. Nemanju su povrede unistile (inace par meseci pre povrede bio zagarantovan prvi pik). Darko je premlad otisao u NBA, pre svega nije bio formirana licnost. Inace je imao takav ugovor sa Hemofarmom, da je iz Vrsca mogao samo u NBA. Steta, steta, steta. Pre svega zbog rep

more dzabalrbarosi

pre 9 godina

Kako vas nije sramota, pričate o propustenim sansama, unistenom talentu vi koji ste ostali ovde u Srbiji, vi koji ste strucnjaci za ništa svoje a sve tudje, koji nemate ni za internet od narednog meseca, blatite čoveka koji sa svojih 29 učinio i doživeo više nego svi naši i životi naših roditelja zajedno.

Vi nekom nesto spominjete o propustenim sansama. masa običnih luzera sedi i komentariše bajku od tudjeg života. Pogledajte oko sebe i šta ste postigli pa onda Darku nesto zamerite.

Darko Bog ti dao svako dobro a i vama luzeri pardon lideri.

Bata

pre 9 godina

Darko je jedan od naivecih dobrotvora za koje ja znam.
Dao je hiljade i hiljade svojih dolara za pomoc vise dece, i porodica kojima je novac (pomoc) bila neophodna.
Sto se mene tice Darko je ljudina, i totalno je nebitno sta je ili nije uradio u basketu, a cinjenica je da nije imao srece na draftu i da je to dalje uzrokovalo stosta negativno u njegovoj karijeri.
Zelim mu svu srecu na putu koji je odabrao. I jedva cekam da ga vidim u ringu :D
Veliki pozdrav za ljudinu!

Bizz

pre 9 godina

A gledaj ti samo što ti ovi pametni i talentovani dele savete lol. A u kom sportu ste se vi proslavili? Čovek bio 7,8 godina u najjačoj ligi, i vi ste našli njemu da govorite šta da radi. Eto koliko mu je dosadno da hoće u ring, i opet pobeda za njega u odnosu na vas tako nesrećne i male, ima talenta i nekog i za ring, očigledno . Ali dobro vi ste talentovani za komentare

qwerty

pre 9 godina

Mozda Darko nikada nije hteo da bude kosarkash, mozda je kao dete ima neke druge snove i zelje. Mozda ga je otac na to naveo i kasnije forsirao da bude kmosraksash jer se videlo da ima talenta, ali on to mozda u biti nije zeleo.
Mozda...

Osnovna škola

pre 9 godina

Darko ko Djems Din. Popularniji kad ne igra kosarku(filmove).
(Zoran, 22. septembar 2014 23:29)

Za tvoju informaciju (čisto ako ti je taj detalj promakao tokom školovanja) u srpskom jeziku postoji i slovo Dž.

stefan

pre 9 godina

Zasto pricate da je pukao?
Jeste, mogao je vise i bolje u kosarci. Ali je svaki svoj minut naplatio i ima NBA prsten.
Jeste, mogao je dati vise i reprezentaciji. Ali takva su vremena bila.
Njegova stvar je sta ce da radi. Njegova. On je i dalje sportista - peca, bori se u ringu.
BOLI GA UVO.
Zgrazavam se ljudi koji misle da su svi duzni da rade po protokolu.

Nix

pre 9 godina

@veliki strumf,
Darka nije draftovao pogrešan klub, nego pravi. Otišao je kao klinac sa 18-19god u nba i morao je da shvati da mora mnogo da uči, a to je baš imao u Pistonsima pored takvih centara.Problem je što je dečko vrlo nevaspitan i nema respekta ni prema kome.Ok, ako je Leri Braun kriv što nije imao veću minutažu, ali je čovek osvojio nba prsten sa Pistonsima. Znači, čovek zna svoj posao. A to što ova naša prazna glava nije iskoristila svoj talenat, treba kriviti njegovo nevaspitanje, pogrešan stav i dugačak jezik bez pokrića. Imao je sve atribute da bude najbolji srpski centar svih vremena, ali kada neko nema mozga u startu, teško ga nađe na džadi!

Obelix

pre 9 godina

Milicic! Imao potencijal, ali ne i pameti da ga iskoristi. Na zalost, decku su idol 90-te, a i ovim potezom dokazuje da nije uspeo da radi na razvoju (ublazeno receno).

ja

pre 9 godina

Ne pratim toliko, ali mislio sam da je on dobar u basketu :) Ali sad kad vidim karijeru u NBA kapiram da je nedje puk'o. Kakav kik boks, kakav ludak :) Car :)

veliki strumf

pre 9 godina

Darko je imao srece da zbog svog talenta uzme silne milione (mnogi talenti ne zarade ni 200ti deo toga u karijeri), ali je imao nesrecu da ga draftuje pogresan tim i zbog toga je imao mizernu karijeru - kad se uporedi odnos talenat-karijera, tu je Darko na samom dnu. Detroit je bio mocan tim koji je igrao finala, osvajao titule ali je imao 3-4 vrhunska centra pored kojih Darko nije imao nikakvu sansu. A nije se on ni borio, niti trazio trejd na vreme-uzivao je da uzima ogromnu lovu a ne igra. Steta sto je napravio tako los izbor, kad je karijera u pitanju.

Sasa

pre 9 godina

Darko Miličić ustanite mirno, trećinu zarade je dao za bolesnu decu, i nikad se nije eksponirao osim na severu ali tu i najjači gube razum zbog ljubavi, čovek ne vidi više smisao u basketu i traži nov izazov, izuzetno dobar čovek kog sam imao prilike da upoznam, Darko uz tebe sam, inače ne volim borilačke veštine, sve najbolje dobri čoveče...

Милорад - БОТ Ловац®

pre 9 godina

Заболе га за ваше прозивке. Обезбедио унуке седећи на клупи без да се ознојио у НБА, сад се зеза и ради шта хоће а тек му 29. година. Можете само да му завидите.

SNS BOT BR.458

pre 9 godina

Imao je uspešnu sportsku priču jer je uzeo pare i prsten, doživeo NBA, upao u onih 0,001 od svih koji se bave košarkom. A vi koji niste nikad trenerili određen sport ne znate koja je to MUKA! Od malih nogu svaki dan treninzi, pripreme, kondicija...duša plače, telo ne može više, nije lako, trebaš biti baš baš mentalno jako za sport.

perica

pre 9 godina

Ne znam zasto ga toliko hvalite? Citam ovde "mogao je da postane najbolji centar na vsteu da je hteo, imao je potencijal itd"
Pa kako to mislite "nije iskoristio sansu a mogao je da bude najbolji"?
On je igrao 10 godina u NBA, znaci svakodnevno trenirao a opet su ga treneri uglavnom drzali na klupi jer valjda nije bio bas toliko dobar koliko ga hvalite! Nije uspeo jer nije bio bas toliko dobar! Alo bre, 10 godina treniranja i toliko razlicitih NBA timova a ni u jednom ga nece ni zapamtiti! Znaci Darko je ipak ulozio dosta truda ali nije bio bas toliko dobar kako vi ovde pisete. Verovatno jedan od najprecenjenijih kosarkasa koji su ikada igrali u NBA!

zvrnda

pre 9 godina

trenirah kick box godinama kao dete, neki sitni mecevi kao junior, vojska, fax i prodje voz za neko ozbiljnije bavljenje tim sportom, od tada samo vijaca i dzak..
Darko, bavi se basketom ili pecanjem ili humanitarnim radom ili bilo cime gde neces pored poraza, neuspeha i ponizenja dobiti i batine..
Nema nikakve slicnosti u kick boxingu i basketu, drugacije je konstitucija misica, drugacije vezbe, ako hoces da si iole dobar moras jako mlad da krenes i kroz uzasno naporne treninge dovedes telo i mozak u stanje da mogu da pobede drugog zaludjenika preko puta.
Uvek si imao spore ruke, to u ringu ne prolazi nikako, duge noge nikako nisu prednost ako nisu jake i razgibane a na tome kosarkasi ne rade puno jer zasto bi, glava mora da radi pod puno vecim pritiskom jer pod batinama moras da pronadjes rupu u tudjoj odbrani i da cekas svoju priliku a stalozenost i strpljenje ti nisu jaca strana..
U ringu sudija ne svira faul, nema tehnickih gresaka za grubost, ko god da bude preko puta gledace prvo da te odere od batina a onda da te pruzi preko ringa koliko si dug jer ti ces da ih napravis poznatima, ti si vec poznat, NBA zvezda, ucinices nekom plezir da iznad kamina okaci sliku sa tobom pod svojom nogom.
Opet, za pare mozes da kupis borce koji bi glumili da se bore a onda pali u trecoj, tako je drug stari lovio veprove zavezane za drvo, idi brate igraj basket, neka megavizura, neki nap iz novog sada, neku izgubis, neku pobedis, pivo ispred radnje sa drugarima i sve bude ok..

Milojko

pre 9 godina

Ništa čudno, košarka je u zadnje vreme ionako više nalik borilačkoj veštini. Ipak nije uputno upotrebljavati stolice pri obračunu.

Krstic

pre 9 godina

Ima para I mislim da je do njih dosao ne svojom igrom,jer je sve vreme skoro presedeo na klupi,( u to vreme sam proveo u Americi) I gledao ga,bilo mi ga je zao ,znaci neradom,i sad mesto da uziva on se potura da trpi batine jer je to ipak divljacki sport,jer posle borbe izlazis sa vidnim licnim opisom.

Marko

pre 9 godina

Ne znam zasto ga ljudi osudjuju, bavite se svojim zivotima. Zaradio je desetine miliona dolara i kazete da je propali talenat? Jeste mogao bolje, ali sigurno nije propao. Mogao je i dalje da zaradjuje od kosarke i da bude najbolji centar iz Evrope, ali ocigledno mu to nije bio cilj. Da jeste vise bi se trudio. Greska je i to sto je suvise mlad otisao u NBA, ali svejedno se ne moze reci da je propao.
Kik-boks sigurno trenira iz zelje i zabave.
Licno bih voleo da ga vidim u Strongman takmicenju za nekoliko godina, ima odlicne predispozicije i za to. Trenutno je svetski prvak bivsi kosarkas visok 208. Drugi ili treci je takodje bivsi kosarkas visok 206.

rs

pre 9 godina

e moj Miličiću sta uradi dao ti je Bog takvu fiziku da si mogao biti jedan od najboljih centara u NBA.Zamislite sad Stimca sa njegovom fizikom.Momak koji ima vrlo malo talenta za kosarku ali radom je postigao nesto a Milicic ode u ring

LUDARA UDARA

pre 9 godina

SRBI moji SRBI. Ljudeskara,ljudina,covek,smeker,faca , kralj Darko.Mnogo je para dao deci a to malo vas zna .Ali bitno je da se u karijere razumete SRBI.Darko SEVER je uz tebe uvek!!

moler

pre 9 godina

majstore, ajde kada te mine želja za sportom koji si sam odabrao, MOLIM TE vrati se košarci i ispuni sebi i nama koji to čekamo 10-tak godina želju da te gledamo barem godinu dana u Zvezdi.

iznogud

pre 9 godina

Kakav car, obozavam oba sporta, jedan i treniram. Svako ima pravo izbora, ne igra on kosarku zbog vas nego zbog sebe. Isto tako sad ide u ring zato sto to sam zeli! Za pocetak prestanite da pljujete coveka i podjite od sebe! Da li ste srecni? Da li postoji nesto sto zelite da uradite i jedina prepreka je javna osuda? Da li bi igrali kosarku i bili nesrecni? Sta god da je motiv decko nije puko, on kosarku jednostavno ne zeli da igra a da hoce moze to svi dobro znamo!

consigliere

pre 9 godina

Slobodno udarajte minuse, ali meni je Krle oduvek bio bolji kosarkas od Milicica. Bio je drugi pik na draftu, ali ipak je Krle kao 24,25 pik, ako se ne varam, pruzao mnogo bolje partije. Sto se tice humanosti, svaka cast!

Boban

pre 9 godina

Sunce ti poljubim gdje završi Darko. Ogroman potencijal, ali u glavi mnogo čudan. Imam osjećaj da je sabotirao sam svoj uspjeh, da je podrivao svoju karijeru, da je bio autodestruktivan. Kao da nije želio da uspije. Neću pljuvati po čovjeku kao većina vas koji hoće. Želim mu da se pronađe u nečemu i da u tome pronađe i sebe i sreću. Darko hvala ti na svim tvojim humanitarnim akcijama i srećno ti u svim tvojim budućim podvizima u koje se upustiš. Zdravo-živo!!!

anbeast

pre 9 godina

Mnogi ovde komentarisu da Darko nema mozga, da je prs'o i slicno... Meni je takodje neizmerno zao sto svoj atletski potencijal i talenat za kosarku nije doveo bar do polovine teoretskog ''plafona'', ali ko sam ja da sudim sta je za Darka Milicica najbolje?! Darko Milicic je u poziciji da sam odlucuje i da radi ono sto ga cini srecnim i ispunjenim. Ako to nije kosarka, meni moze samo da bude zao. Nemam pravo da ga vredjam kao da mi je nesto licno oduzeo. Voleo bih kada bi kod nas postojalo ozbiljno sportsko novinarstvo pa da neko sa njim napravi jedan duugacak intervju, ali lisen svakog senzacionalizma i zuckastih nijansi. Kako god bilo - Neka mu je sa srecom u novoj karijeri!

Mirko

pre 9 godina

Šteta za talenat.. baš mi je žao. Mogao je da bude kralj košarke, a ovako će da se bije za pare.. baš dno. Ok, uzo je lovu, nesporno, pa i Nba prstene,ali.. slaba valjda u odnosu na to što je mogao.

Rade

pre 9 godina

Molim predsednike kosarkaskih klubova da angazuju ovog coveka. Metalac iz Valjeva bi sa njim bio u vrhu regionalne lige. Mozda ga i spasu od samounistenja.

Don Draper

pre 9 godina

zvrnda, (23.septembar 2014 08:50)
Kažeš trenirao si malo kick box kao dijete,poneki meč kao junior i ćao,ali zato pametuješ kao da si sedmostruki prvak galaksije.Pa stvarno,koje su to tvoje reference da dijeliš tolike savjete?!Pazi ti se,bez obzira šta ko misli,NBA zvijezdi i dolarskom multimilioneru obraćaš sa nečim kao"malo basket,Metalac Valjevo,malo pivo ispred dragstora"...Bože Sačuvaj!

Koki

pre 9 godina

Toliki talenat, toliki dar od prirode je dobio, toliki potencijal koji je iskoristio 30% max.....

I šta dečko uradi, umesto bogom dane košarke, kreće "ozbiljno" već MESECIMA da se bavi kik-boksom... I sad će da ode u ring gde će zaista ozbiljnim borcima koji se zaista ozbiljno bave time, ne mesecima već GODINAMA, da služi kao topovsko meso... tragedija..

Миле

pre 9 godina

Мислио сам исписати коментар, али видех да је Divos већ то урадио (и) за мене па га само потписујем.

Mare,NS

pre 9 godina

Zalosno!
Da li je neko gledao onog nesretnog sumo-rvaca-sampiona,kako je postao vreca za udaranje,pravim profesionalcima ovog sporta!
Nadam se,da ova vest nije tacna!

Nolan

pre 9 godina

Žali Bože talenta koji je imao, trebalo je da istraješ u košarci čoveče. Bio bi nosilac reprezentacije, jedan od boljih evropskih centara...
Ovako ćeš ostati zaturen negde u istoriji.
Gledajući sferu humanosti, tu si mnogo uradio, svaka čast.

Hoces Iskreno?

pre 9 godina

Sa obzirom na njegove fizikce predispozicije, mogao bi da postane jedan od najacih kickboxera ikad. Ah...mogao je biti i jedan od najboljih centara,ali...
Kako god,srecno!

Aleksa

pre 9 godina

Ja mislim da se samom pričom o Darkovim predispozicijama i neosporno velikim talentom stvorio preveliki pritisak koji ovaj momak nije znao kako da prevaziđe. Prosto je neverovatno za profesionalnog sportistu koji igra u najjačoj ligi na planeti da ima agresivne ispade i da gubi fokus u karijeri pored tolikih psihologa koji rade sa igračima. Možda je ipak taj momenat kod njega toliko prisutan da je prosto ovo logičan način da on kanališe svoju energiju i da se oseća smirenije sam sa sobom. Tek, želim mu puno sreće u čemu god da se okuša.

Hm

pre 9 godina

I onda sam tvrdio da je za 18-godišnjeg košarkaša odlazak u NBA čist autogol. Sada ima para, ali jedan talenat je protraćen. Samo Darko zna da li je pogrešio.

Bogdan

pre 9 godina

Sve mi je bilo jasno kada sam ga pre par godina video mrtvog pijanog kako se tetura u jednom novosadskom klubu. Delovao je usamljeno i izgubljeno.

Ocigledno da ga novac i basket nisu usrecili i nek trazi svoju srecu dalje i nek je nadje.

Nikola

pre 9 godina

Darko, ti si mnogo dobar čovek, znam za proverena dva slučaja, pare te nisu promenile, šta više ništa ti ne predstavljaju u životu. toliko toga si učinio za druge i za svoj kraj, učini sebe srećnim ako je ovo za kik boks tačno, mada moje iskreno mišljenje je da u košarci možeš još mnogo da doprineseš. Pozdrav

corto

pre 9 godina

Strasno!!!!

Kakav talenat i potencijal i na kraju nista!!!
Imao je on zavidnu NBA karijeru ali da je bar malo razmisljao i bio smireniji mislim da bi bio jedan od nasih najboljih centara ikada!!!

pn

pre 9 godina

žž- On je bio najtalentovaniji mladi centar na svetu tako da nema tu šta da ne shvatiš. Ako se ne varam imao je samo 18 godina kada je izašao na draft ali je stvarno bio neviđeni talenat visok, jak kao zemlja... imao je sa fuzičke strane sve što je bilo potrebno da postanr jedan od najboljih ali nisu samo fizikalije dovoljne za uspeh.

r.e.s.p.e.c.t.

pre 9 godina

@mareNS: to bese cuveni Akebono, po mnogima (a u svoje vreme i statistički) najbolji sumo borac ikada...bilo je raznih priča oko toga, ali je suština da je u K-1 ušao zbog novca (navodno je bio odvec strastveni kockar) i da je bilo najblaže rečeno tužno gledati kako ga, bukvalno "otkidaju od batina" u ringu...ovo što Darko radi višd, ipak, liči na marketinški potez ovdašnjeg WAKO saveza (ne znam ko ih vodi i koja je priča, ali, veliki broj asocijcija ubio je smisao i boksa, o "manjim" borilačkim sportovima da ne govorim...)
Sve u svemu, nsdam se da, zaista, ma koliko veliki (fizički) bio, nije dovoljno nenormalan da izadje na megdan nekom iskusnom kikbokseru, nr bi to bio lep prizor zs gledanje, prosto bi bilo trahično da čovek sa NBA prstenom tako tužno završi, VB bi bio dostojanstveniji korak...

...

pre 9 godina

Pratio sam nasu domacu ligu pocetkom 2000-ih, ali nisam mnogo gledao Darka. Secam se da je za Hemofarm dao u nekom evropskom takmicenju 37 poena za jedan mec. Stoji da je premlad otisao u NBA ali mislim da to nije glavni razloga zasto je propao kao kosarkas. Cini mi se da sam citao vest da kada je stigao u Detroit na prvom treningu je pogodio deset trojki za redom. darko nije centar kao sto su bili O'nil, Pekovic itd, on je imao nesto posebno, visok, ali pokretljiv, sa sjajnim sutem. Iskljucivo krivim Lerija Brauna za sve sto se desilo Darku. Nije mu dozvolio tu igru, naterao ga je da nabije ogromnu kolicinu misicne mase, sam je rekao cini mi se "ne treba meni igrac tipa Kukoca". Ostalo je poznato, Darko je postao zver, mnogo fizicki jak, ali je izgubio sve ono sto ga cinilo posebnim, i postao je samo solidan odbrambeni igrac. Jako mi je krivo sto nije ispunio potencijal...

d

pre 9 godina

fora bi bila da ga sad izgaze u par vezanih borbi. mada, jak je kao crna zemlja, to sigurno.
dobar decko, samo izgleda malo nestabilan. ne treba ga zato prozivati, jer nije nikome nista nazao ucinio, naprotiv, pomogao je mnogima. sve ovo sto on radi meni je skroz o.k.

dejan

pre 9 godina

ljudi milicic je najmladji stranac u istoriji nba. male su sanse da se takav talenat uskoro rodi ne u srbiji, nego u evropi. steta sto nisu bolje pazili na njega i zali boze takvog talenta ali to je njegov zivot i karijera. zelim mu svu srecu sta god radio u buducnosti. veliki covek u svakom smislu

p

pre 9 godina

Ovo je moja reakcija na vest

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10358124_960856153953180_2231158495833109070_n.jpg?oh=838205a783e9c764f54b1fda126303ad&oe=54CC01E2&__gda__=1418198635_ce96cae89fd42370735f92f647af5e4d

Drevni Zmaj

pre 9 godina

Darko,brate, okej odradi taj mec,vezbaj kick boks,radi sta ti je volja,ali IGRAJ KOSARKU, potpisi za neki klub. Zver si od igraca,mnogi se podsmevaju jer ne razumeju,nisu igrali kosarku,ali sada si potreban reprezentaciji vise nego ikada,nemamo vise centre koji mogu da nadoknade tvoje odsudstvo! Angazuj se! Zivotna zelja mi je da te gledam kako gazis bracu Gasol! Ziv bio!

Dragoljub

pre 9 godina

Mislim da je najava meča samo marketing i da će Darko biti samo promoter.
Voleo bih da ga uspeh naših košarkaša motiviše da se vrati košarci. I ovakav, van forme bi bio dominantan u ABA i više nego konkurentan u Euro ligi/kupu. A nakon penzionisanja Nenada Krstića ne bi nam škodio još jedan dobar centar za EP i OI (pod uslovom da se psihološki lepo uklopi u ekipu).
Ali to su naše želje, a Darko neka radi ono što ga čini srećnim.

AlexaNs

pre 9 godina

Ne vidim tu nista lose. Nek se malo oproba i u tome. Cuveni bokser Roy Jones Jr je uporedo sa boksom igrao kosarkaske utakmice kao bek za jedan drugoligaski americki profesionalni klub.

Jimbo Jones

pre 9 godina

Vjerovatno je mogao dati malo više u košarci,to stoji...ali komentari lične prirode...neki ga čak i žale...ljudi,pokušajte se malo dublje koncentrisati,pa zamislite kakav je njegov život,ako to običan čovjek uopšte može i da zamisli i tu je kraj polemike

SAF

pre 9 godina

(Krstic, 23. septembar 2014 14:18)
Krstiću tebi je žao Miličića,a meni je žao tebe kad vidim ovolike greške.Jesi li pohađao školu uopšte?Ovo nije za prolaznu u nižim razredima.

Иван-Ниш

pre 9 godina

Када премлад одеш у НБА... Гледао сам га пре драфта док је играо за Хемофарм на финалном турниру купа и није ми било јасно зашто баш њега неко жели да драфтује. Ни у нашој лиги није имао неку минутажу, а није имао ни 18 година. Џо Думарс сигурно ни данас не може да објасни такву одлуку у години када су испод Дарка на драфту изабрани Кармело, Вејд... Јесте да је имао физичке предиспозиције, али показало се по ко зна који пут да без правилног кошаркашког развоја европски играчи само страће таленат у НБА. Јесте зарадио, али изгледа да му кошарка није била на првом месту у животу. Можда је одувек хтео да буде кик-боксер.

Vlada

pre 9 godina

izbubecaće ga oni ludaci.ne može se postati kik bokser tako brzo.mora se to trenirati mnogo duže i u ranijim godinama početi.snaga, tehnika možda ali bez isktstva džaba.

Bogdan

pre 9 godina

Sto neko kaze kao Djani Curcic. Ima slicnosti.

Mislim da je presudilo to sto je rano postigao veliki uspeh u NBA osvajanjem prstena i velikim zaradama a da maltene nije morao da igra. Takav razvoj situacije bi bio poguban i za stabilnije od njega. Lako se gubi motiv kada se sve brzo dobije.

Takodje mi bi smo svi hteli da on radi ono sto bi smo MI hteli i voleli a ne ono sto ocigledno ON hoce i voli.

U svakom slucaju zelim mu da nadje svoj put a ne da bude u vecnom traganju.

biće bolje

pre 9 godina

Dzaba sav talenat i fizičke predispozicije kada nešto ne štima u glavi. Ovo je potpuno nenormalno što je uradio, a i koliko je klubova promenio u NBA pa sigurno je zaradio love za dva života. Ovo je čist hir i želja da se negde dokaže, mada ako mu nije problem da udara neka proba mada i tu treba koristiti glavu ne samo pesnice.

Иван

pre 9 godina

Човече, 188 коментара на вест о Дарку Миличићу која нема везе с кошарком, а није ни вест заправо, него само наговештак (да би се он могао борити с неким у рингу)!

Замишљам да би овај сајт пукао када би Дарко, рецимо, обукао поново кошаркашки дрес, неког еврологашког тима, на пример. Какав магнет је тај човек!