Nedelja, 21.09.2014.

17:31

Partizan bez trofeja u Monpeljeu

Košarkaši Partizana zauzeli su drugo mesto na Apar Siti kup u Monpeljeu, koji organizuje Toni Parker, pošto su u finalu poraženi od Asvela sa 80:64.

Izvor: JT

Partizan bez trofeja u Monpeljeu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

MS

pre 9 godina

Pratim učinak Marinkovića u pripremnom periodu. Dečko ima 17 godina i gotovo uvek kao i na ovoj utakmici je bio dvocifren. Možda bude Bogdanov nadlednik? Daj Bože

Profesor književnosti iz Železnika

pre 9 godina

Gagic najbolji?! Hahahahah!!!! Smehotresna olimpijada. Bice tvrda bitka s Crnokosom za opstanak
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brabender, 22. septembar 2014 08:27)
Jesi ti doživeo dečko i jednu Zvezdinu titulu u košarci. Pa to je sport u kome vam baš ne ide(poslednja titula osvojena daleke 1998.) u prošlom veku!?

nikola

pre 9 godina

(Gorstak79, 21. septembar 2014 20:04)

Kakvi argumenti,igrali istu ligu... Igrali istu ligu ali su nastavili da postoje klubovi kao i pre toga,niko se nije gasio i zamrzavao,to je bila obicna poslovna saradnja 2 kluba koja je trajala 2-3 godine,vrsila se razmena igraca,kao sto postoje puno takvih primera u svetu sporta...Ne mogu da verujem da neko ovde pokusava da stavi paralelu sa slucajem gde je cz zamrznuta,a fmp promenio ime u cz bg.

miki

pre 9 godina

(zoran, 21. septembar 2014 22:19)
tebra koji djavo im objasnjavas
te sezone nas je dodo spasio bankrota, inace igokea je firma od dodika po toj firmi se vec 15 godina zove kk potkozarije ili ti ga danas kk igokea aleksandrovac

Sisarito

pre 9 godina

Skor Partizana u Evropi poslednjih deset godina 76 - 132. Prakticno jedna od tri. Bravo! Ne znam kako se meri velicina, ali znam da kad si crno beli - svaki poraz je herojski poraz i ne treba da boli jer su ovi drugi placeni, a svaka pobeda se racuna duplo, jer su ovi drugi placeni. Zato grobar racuna 152-132. Velicina.
(Max, 21. septembar 2014 19:12)

Sve te pobede u EL su bile protiv neuporedivo skuplji i bogatijih ekipa,jer su sve ekipe u EL bile bogatije od nas.Plus F4,3 top8 i jos nekoliko top16 ,mislim da nije lose za prethodnih 10g.

I ne razumem ovde komentare,bilo ovde,bilo na nekim forumima:kada pobedimo onda smo odlicni,trofeji na vidiku,kada izgubimo onda smo mnogo slabi,fale nam jos 3 igraca da bi bili konkurentni.Kada neki igrac odigra 5 dobrih utakmica svi ga hvale i velicaju,kada odigra prvu losu odmah prica kako on nije jos zreo,treba jos da radi,nema nista od njega,ili kada posle 5 losih odigra 1 dobru odmah je vrh igrac,bice zver.

dabome

pre 9 godina

39:18, standardno blamiranje u Evropi
(91, 21. septembar 2014 18:02)

Ma vazno je da ste vi ucestvovali, kao i svih ovih godina u EL. Kanta za punjenje.
(*, 21. septembar 2014 17:58)


Juce posle pobede je bilo-ha ha sada cete vi biti sampioni pripremnog perioda.Sada kada izgubismo onda se blamiramo.I jos ima neko obraz da ti pise o blamiranju,a njihov bivsi,a i ovaj klub za koji sada navijaju,prosecno bar jednom godisnje gazimo sa 20 ili 30 razlike,a bilo je i 40.
I mi se mozda blamiramo protiv nekog Makabija ili CSKA(koje uzgred i pobedjujemo skoro redovno),ali vasa blamiranja i 20+ porazi od Azovmasa,Nimruka i slicnih u EK se tesko zaboravljaju.

zoran

pre 9 godina

Stvarno su ove limenke neverovatne.Kada pominjete tu 2007 godinu treba da se setite da su u jadranskoj ligi takmičila dva kluba,jedan se zvao Partizan Igokea,a drugi Igokea Partizan,dakle dva kluba i samo te sezone.Kada se nešto fuzioniše,bilo da su klubovi ili firme ono postaju jedno pravno lice,drugo se gasi.Da bi neko učestvovao u regionalnoj ligi mora da je izbori kroz nacionalnu ligu.Po vama je moguća fuzija cska i Žalgirisa samo zato što igraju regionalnu vtb ligu.Na kraju sezone 2010/2011 kkcz je bila peta na tabeli i samim tim nije izborila plasman u Jadransku ligu.Tada se kkcz zamrzava,a tadašnje rukovodstvo potpisuje ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa kk fmp po kom tim iz Železnika dobija pravo da narednih pet godina koristi ime i grb kkcz,a novi klub dobija ime KK Crvena Zvezda Beograd sa sedištem u Železniku.Zanima me za koga će da navijaju delije,za odmrznutu zvezdu koja kreće iz beton lige ili za ovu Čovićevu.To je za dve godine.

Pekmen

pre 9 godina

@DedaMiloje
Kraj sezone ce dokazati da sam upravu kao i svake godine! Samo mi nije jasno vas delija ili svake godine oni proslosezonski klinci odustanu pa dodju novi ili za toliko godina nikako da naucite ne kapiram!

gledaoc

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu i moram priznati da me mali Marinkovic bas pozitivno iznenadio. Igra bez straha. Vec sada je kvalitetom (sutem, brzinom, tehnikom) ispred 94tog godista. Andric i Dalo bi mogli da uce od njega

lazar masni

pre 9 godina

svake godine ni iz cega portizan krene a onda malo po malo krene da melje i onda samelje sve i uzme titulu. ove sezone ce biti cetrnaesta!
a limenke ce neke "sledece sezone"...

Dobri milenko

pre 9 godina

Ovo neke kvalifikacije za Evroligu?!
Hvala unapred
(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)Ne prijatelju, ovo je turnir prijateljskog karaktera koji je organizovao legendarni Toni Parker i koji NAM je ukazao cast da ucestvujemo na istom.

Pedja

pre 9 godina

Juče : "Kidamo...razvalili Po"
Danas : "Nebitna pripremna tekma"
Aj Groblje usaglasite stavove
(Batko, 21. septembar 2014 19:27)

Jun 2015 - 14-ta titula u nizu.

Gorstak79

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.
(zoran, 21. septembar 2014 18:51).....

dovoljno si pametan da nadjes na netu pravu informaciju..ali ja cu ti reci...ikogea-partizan,je od danas jedan klub...leto 2007,izjava gos'n Vujosevica...a kako mogu da se fuzionisu..haha..jadran je jedna liga prijatelju..zvanicna liga...clan uleba..verujem da si dovoljno pametan da shvatis ovo..ne postoje domace lige,spska,hrvatska,bosanska,slovenacka...bla,bla...domace prvenstvo je samo stvar prestiza..i nista vise..ne vazne titule..

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.
(zoran, 21. septembar 2014 18:51)

Vaši kriminalci i mešetari mogu sve pa tako i da fuzionišu dva kluba iz "različitih država",a ti samo nastavi da veruješ kako je ovo danas onaj jsdkk iz 1945. godine.

Pekmen

pre 9 godina

U Partizanu se ceka jos samo Sasa Pavlovic i to je to od Rostera ne trreba nikoga dodavati pa nasa reprezentacija je igrrala sa tri igraca na visokim pozicijama mi imamo Milutinova,Gagica i Murica,a kao sto je i Bircevic u repki ulazio da odmeni Bjelicu na tri,cetri minuta za poluvreme tako ce i Bezbradica da ulazi da odmori Murica, Na pleju imamo Tepica,Dala i Aranitovica, na beku imamo jos neoporavjenog Gagija Milosavljevica, Mihajla Andrica i cudo od deteta Vanju Marinkovica, na krilu Imamo Andreju Milutinovica i Nadam se Sasu Pavlovica i to je odlican tim za osvajanje Evro kupa i ako nas ne mrzi Jadranske i naravno Domace lige. Da li je jaci ili slabji u odnosu na proslu sezonu, ja mislim da je isti zahvaljujuci odlasku Dejana Muslija

31

pre 9 godina

Partizan kao partizan ,svakako veliki club. Kako vrijeme bude prolazilo u toku godine uspjeva da vrati svoje bivse igrace i vjerovatno na kraju sezone opet budu jaki . I tako idu do samog kraja . A oceli uspjeti ove godine osvojit koji trofej to neznam.

kukavica

pre 9 godina

@ Sinke Grof :: Seanse su ucinile svoje, bez pogovora ponavljate sta vam guru kaze. Budzet vam je mali, a placali ste (samo sto je procurelo u javnost) po 150k Miljenovica, Katica, Klobucara... Lo, Gist, McKaleb, Kinzi, Pekovic, i ostali su vam placali da bi igrali u "instituciji", a od tih para ste placali putovanja tako da vam je budzet bio 0€. Ave Dule. Da li smes da nam kazes koliko ste imali pobeda u prvih 6 sezona EL.

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(paralelni univerzum i zona sumraka fazon, 21. septembar 2014 18:42)
Makabi, FMP & CZ treniraju uz elektricno osvetljenje u dvorani, a ne uz pomoc dnevne & svetlosti iz svecnjaka na parkingu ispred zgrade ili hale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lilly alen, 21. septembar 2014 19:49)

Svejedno, to ne mijenja cinjenicno stanje, i golu istinu koju sam iznio u svom komentaru, pa makar ga napisao i bez svijece. Najbolji dokaz je tvoja reakcija koju svaki put isprovociram, zato sto pogodim u srz. Ovo je vec drugi put ove sedmice da sam uspio iz tebe izvuci taj "fazon" na temu elektricne energije...
Nastavi da pratis instituciju, kad vec imas struju. Svako dobro.

Max

pre 9 godina

Skor Partizana u Evropi poslednjih deset godina 76 - 132. Prakticno jedna od tri. Bravo! Ne znam kako se meri velicina, ali znam da kad si crno beli - svaki poraz je herojski poraz i ne treba da boli jer su ovi drugi placeni, a svaka pobeda se racuna duplo, jer su ovi drugi placeni. Zato grobar racuna 152-132. Velicina.

Brzi Šeks

pre 9 godina

Ostavite se glupavih priča i verujte u klub za koji navijate
I Bogdan je nekada bio ostrašćen
i klinac...
Partizan će dovesti igrače u skladu sa mogućnostima,sigurno neće čuvati novac za letovanje,a ko ima Duleta na klupi,može svačemu da se nada.To nas je sve zajedno naučila sportska istorija KK Partizana

lilly alen

pre 9 godina

(paralelni univerzum i zona sumraka fazon, 21. septembar 2014 18:42)
Makabi, FMP & CZ treniraju uz elektricno osvetljenje u dvorani, a ne uz pomoc dnevne & svetlosti iz svecnjaka na parkingu ispred zgrade ili hale.

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(stanko, 21. septembar 2014 18:12)

(91, 21. septembar 2014 18:02)

(Thilmo, 21. septembar 2014 17:59)

(*, 21. septembar 2014 17:58)

(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)



Ono kad navijaci KKCZ (na privremenom radu u Zelezniku), prozivaju navijace partizana za basket....

Ali dobro je da je tako, i sve dok je tako, dok ne nauce neke osnove, Makabi ce imati vise evroligaskih utakmica u BG areni, nego FMP i CZ zajedno.

Panterska posla

pre 9 godina

i to avsel sa mlađim pionirima
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (davitelj, 21. septembar 2014 18:34)

Opasni ti mlađi pioniri koji juče dobili Barselonu...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem!!! Kaze jedan da se standardno blamiramo u Evro takmicenjima? Ko je ovde lud? Pa zar Partizan nije dostojno prezentovao nasu kosarku svih ovih godina u evroligi? Sa skromnim budzetom naspram onih koji drugi imaju mi smo razbijali ekipe iz Francuske,Nemacke,Grcke,Italije...a pobedjivali i Barselonu,Real,Makabi,Panatenaikos,CSKA...najvece klubove Evrope! I da! Cipiripi klub? Smesno! Pre dve sezone ste igrali kao i prosle Evrokup i zeleli da ga osvojite!? A sad je cipiripi? Tako ste rekli i za fudbal da mi igramo cipiripi kup a vas bi se svaki igrac odrekao godisnje plate samo da moze da ga igra...besmislica!
(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

Daj bre čoveče ne nasedaj na ove trolove iz Železnika

Sinke Grof

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem!!! Kaze jedan da se standardno blamiramo u Evro takmicenjima? Ko je ovde lud? Pa zar Partizan nije dostojno prezentovao nasu kosarku svih ovih godina u evroligi? Sa skromnim budzetom naspram onih koji drugi imaju mi smo razbijali ekipe iz Francuske,Nemacke,Grcke,Italije...a pobedjivali i Barselonu,Real,Makabi,Panatenaikos,CSKA...najvece klubove Evrope! I da! Cipiripi klub? Smesno! Pre dve sezone ste igrali kao i prosle Evrokup i zeleli da ga osvojite!? A sad je cipiripi? Tako ste rekli i za fudbal da mi igramo cipiripi kup a vas bi se svaki igrac odrekao godisnje plate samo da moze da ga igra...besmislica!

karabaaja

pre 9 godina

Još su to pripremne utakmice gdje rezultat nije u prvom planu! Ne likujte previse jer bez jakog partizana/zvezde nema jake kosarke u regionu

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(stanko, 21. septembar 2014 18:12)

(91, 21. septembar 2014 18:02)

(Thilmo, 21. septembar 2014 17:59)

(*, 21. septembar 2014 17:58)

(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)



Ono kad navijaci KKCZ (na privremenom radu u Zelezniku), prozivaju navijace partizana za basket....

Ali dobro je da je tako, i sve dok je tako, dok ne nauce neke osnove, Makabi ce imati vise evroligaskih utakmica u BG areni, nego FMP i CZ zajedno.

Nataeos

pre 9 godina

Kakva bi tek ppnizenja trpeo ovaj cipiripi tim kad bi igrao u Evrologi.... Srecom, tamo ih nece biti u deceniji pred nama.
(stanko, 21. septembar 2014 18:12)
Videcemo za godinu dana sta ces pricati...

zoran

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.

Smesni smo kao narod, i to je cinjenica!

pre 9 godina

(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

A sta da ti kazem, to je nas mentalitet, i to ce se tesko iskoreniti.

Smesni smo kao narod, i to je cinjenica!

pre 9 godina

(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

A sta da ti kazem, to je nas mentalitet, i to ce se tesko iskoreniti.

Hell

pre 9 godina

Ovo je jako slabo. Gledao sam utakmicu i mogu da primetim da nam se bez bar 3 ozbiljna pojacanja crno pise! Ovo je jako tanko. Na pleju neiskusni i brzopleti Dalo i prespori i tehnicki preslabi Tepic ne mogu izneti sezonu to je sigurno! Cetvorka jako tanka,na petici gagic koji je solidan za nasu ligu ali za evropu ne. U svakom slucaju bez pojacanja na poziciji 1,4 i 5 mi cemo ove sezone biti jako prosecna ekipa koja ce tesko izboriti i F4 ABA lige a kamo li postici nesto u Evro kupu,svako ko je realan to vidi (tu ne ubrajam ostrascene klince koji nemaju pojma o kosarci vec samo vicu Dule,Dule! Dzaba Dule kad nemamo igrace!!! )

kosovski ciklus

pre 9 godina

samrok @ druze koliko je tvoj zivot prazan i pun gorcine da ne postoji sport seo bi ispred zgrade gledao kako se macke biju i svakog dana navijao za jednu razmisljao bi o tome i dan i noc .

Sinke Grof

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem!!! Kaze jedan da se standardno blamiramo u Evro takmicenjima? Ko je ovde lud? Pa zar Partizan nije dostojno prezentovao nasu kosarku svih ovih godina u evroligi? Sa skromnim budzetom naspram onih koji drugi imaju mi smo razbijali ekipe iz Francuske,Nemacke,Grcke,Italije...a pobedjivali i Barselonu,Real,Makabi,Panatenaikos,CSKA...najvece klubove Evrope! I da! Cipiripi klub? Smesno! Pre dve sezone ste igrali kao i prosle Evrokup i zeleli da ga osvojite!? A sad je cipiripi? Tako ste rekli i za fudbal da mi igramo cipiripi kup a vas bi se svaki igrac odrekao godisnje plate samo da moze da ga igra...besmislica!

kosovski ciklus

pre 9 godina

samrok @ druze koliko je tvoj zivot prazan i pun gorcine da ne postoji sport seo bi ispred zgrade gledao kako se macke biju i svakog dana navijao za jednu razmisljao bi o tome i dan i noc .

Nataeos

pre 9 godina

Kakva bi tek ppnizenja trpeo ovaj cipiripi tim kad bi igrao u Evrologi.... Srecom, tamo ih nece biti u deceniji pred nama.
(stanko, 21. septembar 2014 18:12)
Videcemo za godinu dana sta ces pricati...

Brzi Šeks

pre 9 godina

Ostavite se glupavih priča i verujte u klub za koji navijate
I Bogdan je nekada bio ostrašćen
i klinac...
Partizan će dovesti igrače u skladu sa mogućnostima,sigurno neće čuvati novac za letovanje,a ko ima Duleta na klupi,može svačemu da se nada.To nas je sve zajedno naučila sportska istorija KK Partizana

Panterska posla

pre 9 godina

i to avsel sa mlađim pionirima
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (davitelj, 21. septembar 2014 18:34)

Opasni ti mlađi pioniri koji juče dobili Barselonu...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem!!! Kaze jedan da se standardno blamiramo u Evro takmicenjima? Ko je ovde lud? Pa zar Partizan nije dostojno prezentovao nasu kosarku svih ovih godina u evroligi? Sa skromnim budzetom naspram onih koji drugi imaju mi smo razbijali ekipe iz Francuske,Nemacke,Grcke,Italije...a pobedjivali i Barselonu,Real,Makabi,Panatenaikos,CSKA...najvece klubove Evrope! I da! Cipiripi klub? Smesno! Pre dve sezone ste igrali kao i prosle Evrokup i zeleli da ga osvojite!? A sad je cipiripi? Tako ste rekli i za fudbal da mi igramo cipiripi kup a vas bi se svaki igrac odrekao godisnje plate samo da moze da ga igra...besmislica!
(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

Daj bre čoveče ne nasedaj na ove trolove iz Železnika

Hell

pre 9 godina

Ovo je jako slabo. Gledao sam utakmicu i mogu da primetim da nam se bez bar 3 ozbiljna pojacanja crno pise! Ovo je jako tanko. Na pleju neiskusni i brzopleti Dalo i prespori i tehnicki preslabi Tepic ne mogu izneti sezonu to je sigurno! Cetvorka jako tanka,na petici gagic koji je solidan za nasu ligu ali za evropu ne. U svakom slucaju bez pojacanja na poziciji 1,4 i 5 mi cemo ove sezone biti jako prosecna ekipa koja ce tesko izboriti i F4 ABA lige a kamo li postici nesto u Evro kupu,svako ko je realan to vidi (tu ne ubrajam ostrascene klince koji nemaju pojma o kosarci vec samo vicu Dule,Dule! Dzaba Dule kad nemamo igrace!!! )

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(stanko, 21. septembar 2014 18:12)

(91, 21. septembar 2014 18:02)

(Thilmo, 21. septembar 2014 17:59)

(*, 21. septembar 2014 17:58)

(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)



Ono kad navijaci KKCZ (na privremenom radu u Zelezniku), prozivaju navijace partizana za basket....

Ali dobro je da je tako, i sve dok je tako, dok ne nauce neke osnove, Makabi ce imati vise evroligaskih utakmica u BG areni, nego FMP i CZ zajedno.

zoran

pre 9 godina

Stvarno su ove limenke neverovatne.Kada pominjete tu 2007 godinu treba da se setite da su u jadranskoj ligi takmičila dva kluba,jedan se zvao Partizan Igokea,a drugi Igokea Partizan,dakle dva kluba i samo te sezone.Kada se nešto fuzioniše,bilo da su klubovi ili firme ono postaju jedno pravno lice,drugo se gasi.Da bi neko učestvovao u regionalnoj ligi mora da je izbori kroz nacionalnu ligu.Po vama je moguća fuzija cska i Žalgirisa samo zato što igraju regionalnu vtb ligu.Na kraju sezone 2010/2011 kkcz je bila peta na tabeli i samim tim nije izborila plasman u Jadransku ligu.Tada se kkcz zamrzava,a tadašnje rukovodstvo potpisuje ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa kk fmp po kom tim iz Železnika dobija pravo da narednih pet godina koristi ime i grb kkcz,a novi klub dobija ime KK Crvena Zvezda Beograd sa sedištem u Železniku.Zanima me za koga će da navijaju delije,za odmrznutu zvezdu koja kreće iz beton lige ili za ovu Čovićevu.To je za dve godine.

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(stanko, 21. septembar 2014 18:12)

(91, 21. septembar 2014 18:02)

(Thilmo, 21. septembar 2014 17:59)

(*, 21. septembar 2014 17:58)

(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)



Ono kad navijaci KKCZ (na privremenom radu u Zelezniku), prozivaju navijace partizana za basket....

Ali dobro je da je tako, i sve dok je tako, dok ne nauce neke osnove, Makabi ce imati vise evroligaskih utakmica u BG areni, nego FMP i CZ zajedno.

Max

pre 9 godina

Skor Partizana u Evropi poslednjih deset godina 76 - 132. Prakticno jedna od tri. Bravo! Ne znam kako se meri velicina, ali znam da kad si crno beli - svaki poraz je herojski poraz i ne treba da boli jer su ovi drugi placeni, a svaka pobeda se racuna duplo, jer su ovi drugi placeni. Zato grobar racuna 152-132. Velicina.

Pedja

pre 9 godina

Juče : "Kidamo...razvalili Po"
Danas : "Nebitna pripremna tekma"
Aj Groblje usaglasite stavove
(Batko, 21. septembar 2014 19:27)

Jun 2015 - 14-ta titula u nizu.

Dobri milenko

pre 9 godina

Ovo neke kvalifikacije za Evroligu?!
Hvala unapred
(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)Ne prijatelju, ovo je turnir prijateljskog karaktera koji je organizovao legendarni Toni Parker i koji NAM je ukazao cast da ucestvujemo na istom.

karabaaja

pre 9 godina

Još su to pripremne utakmice gdje rezultat nije u prvom planu! Ne likujte previse jer bez jakog partizana/zvezde nema jake kosarke u regionu

zoran

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.

Pekmen

pre 9 godina

U Partizanu se ceka jos samo Sasa Pavlovic i to je to od Rostera ne trreba nikoga dodavati pa nasa reprezentacija je igrrala sa tri igraca na visokim pozicijama mi imamo Milutinova,Gagica i Murica,a kao sto je i Bircevic u repki ulazio da odmeni Bjelicu na tri,cetri minuta za poluvreme tako ce i Bezbradica da ulazi da odmori Murica, Na pleju imamo Tepica,Dala i Aranitovica, na beku imamo jos neoporavjenog Gagija Milosavljevica, Mihajla Andrica i cudo od deteta Vanju Marinkovica, na krilu Imamo Andreju Milutinovica i Nadam se Sasu Pavlovica i to je odlican tim za osvajanje Evro kupa i ako nas ne mrzi Jadranske i naravno Domace lige. Da li je jaci ili slabji u odnosu na proslu sezonu, ja mislim da je isti zahvaljujuci odlasku Dejana Muslija

lazar masni

pre 9 godina

svake godine ni iz cega portizan krene a onda malo po malo krene da melje i onda samelje sve i uzme titulu. ove sezone ce biti cetrnaesta!
a limenke ce neke "sledece sezone"...

gledaoc

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu i moram priznati da me mali Marinkovic bas pozitivno iznenadio. Igra bez straha. Vec sada je kvalitetom (sutem, brzinom, tehnikom) ispred 94tog godista. Andric i Dalo bi mogli da uce od njega

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(paralelni univerzum i zona sumraka fazon, 21. septembar 2014 18:42)
Makabi, FMP & CZ treniraju uz elektricno osvetljenje u dvorani, a ne uz pomoc dnevne & svetlosti iz svecnjaka na parkingu ispred zgrade ili hale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lilly alen, 21. septembar 2014 19:49)

Svejedno, to ne mijenja cinjenicno stanje, i golu istinu koju sam iznio u svom komentaru, pa makar ga napisao i bez svijece. Najbolji dokaz je tvoja reakcija koju svaki put isprovociram, zato sto pogodim u srz. Ovo je vec drugi put ove sedmice da sam uspio iz tebe izvuci taj "fazon" na temu elektricne energije...
Nastavi da pratis instituciju, kad vec imas struju. Svako dobro.

Gorstak79

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.
(zoran, 21. septembar 2014 18:51).....

dovoljno si pametan da nadjes na netu pravu informaciju..ali ja cu ti reci...ikogea-partizan,je od danas jedan klub...leto 2007,izjava gos'n Vujosevica...a kako mogu da se fuzionisu..haha..jadran je jedna liga prijatelju..zvanicna liga...clan uleba..verujem da si dovoljno pametan da shvatis ovo..ne postoje domace lige,spska,hrvatska,bosanska,slovenacka...bla,bla...domace prvenstvo je samo stvar prestiza..i nista vise..ne vazne titule..

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.
(zoran, 21. septembar 2014 18:51)

Vaši kriminalci i mešetari mogu sve pa tako i da fuzionišu dva kluba iz "različitih država",a ti samo nastavi da veruješ kako je ovo danas onaj jsdkk iz 1945. godine.

dabome

pre 9 godina

39:18, standardno blamiranje u Evropi
(91, 21. septembar 2014 18:02)

Ma vazno je da ste vi ucestvovali, kao i svih ovih godina u EL. Kanta za punjenje.
(*, 21. septembar 2014 17:58)


Juce posle pobede je bilo-ha ha sada cete vi biti sampioni pripremnog perioda.Sada kada izgubismo onda se blamiramo.I jos ima neko obraz da ti pise o blamiranju,a njihov bivsi,a i ovaj klub za koji sada navijaju,prosecno bar jednom godisnje gazimo sa 20 ili 30 razlike,a bilo je i 40.
I mi se mozda blamiramo protiv nekog Makabija ili CSKA(koje uzgred i pobedjujemo skoro redovno),ali vasa blamiranja i 20+ porazi od Azovmasa,Nimruka i slicnih u EK se tesko zaboravljaju.

31

pre 9 godina

Partizan kao partizan ,svakako veliki club. Kako vrijeme bude prolazilo u toku godine uspjeva da vrati svoje bivse igrace i vjerovatno na kraju sezone opet budu jaki . I tako idu do samog kraja . A oceli uspjeti ove godine osvojit koji trofej to neznam.

kukavica

pre 9 godina

@ Sinke Grof :: Seanse su ucinile svoje, bez pogovora ponavljate sta vam guru kaze. Budzet vam je mali, a placali ste (samo sto je procurelo u javnost) po 150k Miljenovica, Katica, Klobucara... Lo, Gist, McKaleb, Kinzi, Pekovic, i ostali su vam placali da bi igrali u "instituciji", a od tih para ste placali putovanja tako da vam je budzet bio 0€. Ave Dule. Da li smes da nam kazes koliko ste imali pobeda u prvih 6 sezona EL.

Pekmen

pre 9 godina

@DedaMiloje
Kraj sezone ce dokazati da sam upravu kao i svake godine! Samo mi nije jasno vas delija ili svake godine oni proslosezonski klinci odustanu pa dodju novi ili za toliko godina nikako da naucite ne kapiram!

lilly alen

pre 9 godina

(paralelni univerzum i zona sumraka fazon, 21. septembar 2014 18:42)
Makabi, FMP & CZ treniraju uz elektricno osvetljenje u dvorani, a ne uz pomoc dnevne & svetlosti iz svecnjaka na parkingu ispred zgrade ili hale.

nikola

pre 9 godina

(Gorstak79, 21. septembar 2014 20:04)

Kakvi argumenti,igrali istu ligu... Igrali istu ligu ali su nastavili da postoje klubovi kao i pre toga,niko se nije gasio i zamrzavao,to je bila obicna poslovna saradnja 2 kluba koja je trajala 2-3 godine,vrsila se razmena igraca,kao sto postoje puno takvih primera u svetu sporta...Ne mogu da verujem da neko ovde pokusava da stavi paralelu sa slucajem gde je cz zamrznuta,a fmp promenio ime u cz bg.

Profesor književnosti iz Železnika

pre 9 godina

Gagic najbolji?! Hahahahah!!!! Smehotresna olimpijada. Bice tvrda bitka s Crnokosom za opstanak
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brabender, 22. septembar 2014 08:27)
Jesi ti doživeo dečko i jednu Zvezdinu titulu u košarci. Pa to je sport u kome vam baš ne ide(poslednja titula osvojena daleke 1998.) u prošlom veku!?

Sisarito

pre 9 godina

Skor Partizana u Evropi poslednjih deset godina 76 - 132. Prakticno jedna od tri. Bravo! Ne znam kako se meri velicina, ali znam da kad si crno beli - svaki poraz je herojski poraz i ne treba da boli jer su ovi drugi placeni, a svaka pobeda se racuna duplo, jer su ovi drugi placeni. Zato grobar racuna 152-132. Velicina.
(Max, 21. septembar 2014 19:12)

Sve te pobede u EL su bile protiv neuporedivo skuplji i bogatijih ekipa,jer su sve ekipe u EL bile bogatije od nas.Plus F4,3 top8 i jos nekoliko top16 ,mislim da nije lose za prethodnih 10g.

I ne razumem ovde komentare,bilo ovde,bilo na nekim forumima:kada pobedimo onda smo odlicni,trofeji na vidiku,kada izgubimo onda smo mnogo slabi,fale nam jos 3 igraca da bi bili konkurentni.Kada neki igrac odigra 5 dobrih utakmica svi ga hvale i velicaju,kada odigra prvu losu odmah prica kako on nije jos zreo,treba jos da radi,nema nista od njega,ili kada posle 5 losih odigra 1 dobru odmah je vrh igrac,bice zver.

Smesni smo kao narod, i to je cinjenica!

pre 9 godina

(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

A sta da ti kazem, to je nas mentalitet, i to ce se tesko iskoreniti.

Smesni smo kao narod, i to je cinjenica!

pre 9 godina

(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

A sta da ti kazem, to je nas mentalitet, i to ce se tesko iskoreniti.

miki

pre 9 godina

(zoran, 21. septembar 2014 22:19)
tebra koji djavo im objasnjavas
te sezone nas je dodo spasio bankrota, inace igokea je firma od dodika po toj firmi se vec 15 godina zove kk potkozarije ili ti ga danas kk igokea aleksandrovac

MS

pre 9 godina

Pratim učinak Marinkovića u pripremnom periodu. Dečko ima 17 godina i gotovo uvek kao i na ovoj utakmici je bio dvocifren. Možda bude Bogdanov nadlednik? Daj Bože

Hell

pre 9 godina

Ovo je jako slabo. Gledao sam utakmicu i mogu da primetim da nam se bez bar 3 ozbiljna pojacanja crno pise! Ovo je jako tanko. Na pleju neiskusni i brzopleti Dalo i prespori i tehnicki preslabi Tepic ne mogu izneti sezonu to je sigurno! Cetvorka jako tanka,na petici gagic koji je solidan za nasu ligu ali za evropu ne. U svakom slucaju bez pojacanja na poziciji 1,4 i 5 mi cemo ove sezone biti jako prosecna ekipa koja ce tesko izboriti i F4 ABA lige a kamo li postici nesto u Evro kupu,svako ko je realan to vidi (tu ne ubrajam ostrascene klince koji nemaju pojma o kosarci vec samo vicu Dule,Dule! Dzaba Dule kad nemamo igrace!!! )

Zmaj Ognjeni Vuk

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.
(zoran, 21. septembar 2014 18:51)

Vaši kriminalci i mešetari mogu sve pa tako i da fuzionišu dva kluba iz "različitih država",a ti samo nastavi da veruješ kako je ovo danas onaj jsdkk iz 1945. godine.

Max

pre 9 godina

Skor Partizana u Evropi poslednjih deset godina 76 - 132. Prakticno jedna od tri. Bravo! Ne znam kako se meri velicina, ali znam da kad si crno beli - svaki poraz je herojski poraz i ne treba da boli jer su ovi drugi placeni, a svaka pobeda se racuna duplo, jer su ovi drugi placeni. Zato grobar racuna 152-132. Velicina.

Gorstak79

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.
(zoran, 21. septembar 2014 18:51).....

dovoljno si pametan da nadjes na netu pravu informaciju..ali ja cu ti reci...ikogea-partizan,je od danas jedan klub...leto 2007,izjava gos'n Vujosevica...a kako mogu da se fuzionisu..haha..jadran je jedna liga prijatelju..zvanicna liga...clan uleba..verujem da si dovoljno pametan da shvatis ovo..ne postoje domace lige,spska,hrvatska,bosanska,slovenacka...bla,bla...domace prvenstvo je samo stvar prestiza..i nista vise..ne vazne titule..

Sinke Grof

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem!!! Kaze jedan da se standardno blamiramo u Evro takmicenjima? Ko je ovde lud? Pa zar Partizan nije dostojno prezentovao nasu kosarku svih ovih godina u evroligi? Sa skromnim budzetom naspram onih koji drugi imaju mi smo razbijali ekipe iz Francuske,Nemacke,Grcke,Italije...a pobedjivali i Barselonu,Real,Makabi,Panatenaikos,CSKA...najvece klubove Evrope! I da! Cipiripi klub? Smesno! Pre dve sezone ste igrali kao i prosle Evrokup i zeleli da ga osvojite!? A sad je cipiripi? Tako ste rekli i za fudbal da mi igramo cipiripi kup a vas bi se svaki igrac odrekao godisnje plate samo da moze da ga igra...besmislica!

Pekmen

pre 9 godina

U Partizanu se ceka jos samo Sasa Pavlovic i to je to od Rostera ne trreba nikoga dodavati pa nasa reprezentacija je igrrala sa tri igraca na visokim pozicijama mi imamo Milutinova,Gagica i Murica,a kao sto je i Bircevic u repki ulazio da odmeni Bjelicu na tri,cetri minuta za poluvreme tako ce i Bezbradica da ulazi da odmori Murica, Na pleju imamo Tepica,Dala i Aranitovica, na beku imamo jos neoporavjenog Gagija Milosavljevica, Mihajla Andrica i cudo od deteta Vanju Marinkovica, na krilu Imamo Andreju Milutinovica i Nadam se Sasu Pavlovica i to je odlican tim za osvajanje Evro kupa i ako nas ne mrzi Jadranske i naravno Domace lige. Da li je jaci ili slabji u odnosu na proslu sezonu, ja mislim da je isti zahvaljujuci odlasku Dejana Muslija

kukavica

pre 9 godina

@ Sinke Grof :: Seanse su ucinile svoje, bez pogovora ponavljate sta vam guru kaze. Budzet vam je mali, a placali ste (samo sto je procurelo u javnost) po 150k Miljenovica, Katica, Klobucara... Lo, Gist, McKaleb, Kinzi, Pekovic, i ostali su vam placali da bi igrali u "instituciji", a od tih para ste placali putovanja tako da vam je budzet bio 0€. Ave Dule. Da li smes da nam kazes koliko ste imali pobeda u prvih 6 sezona EL.

Nataeos

pre 9 godina

Kakva bi tek ppnizenja trpeo ovaj cipiripi tim kad bi igrao u Evrologi.... Srecom, tamo ih nece biti u deceniji pred nama.
(stanko, 21. septembar 2014 18:12)
Videcemo za godinu dana sta ces pricati...

lilly alen

pre 9 godina

(paralelni univerzum i zona sumraka fazon, 21. septembar 2014 18:42)
Makabi, FMP & CZ treniraju uz elektricno osvetljenje u dvorani, a ne uz pomoc dnevne & svetlosti iz svecnjaka na parkingu ispred zgrade ili hale.

kosovski ciklus

pre 9 godina

samrok @ druze koliko je tvoj zivot prazan i pun gorcine da ne postoji sport seo bi ispred zgrade gledao kako se macke biju i svakog dana navijao za jednu razmisljao bi o tome i dan i noc .

karabaaja

pre 9 godina

Još su to pripremne utakmice gdje rezultat nije u prvom planu! Ne likujte previse jer bez jakog partizana/zvezde nema jake kosarke u regionu

Pedja

pre 9 godina

Juče : "Kidamo...razvalili Po"
Danas : "Nebitna pripremna tekma"
Aj Groblje usaglasite stavove
(Batko, 21. septembar 2014 19:27)

Jun 2015 - 14-ta titula u nizu.

zoran

pre 9 godina

Stvarno su ove limenke neverovatne.Kada pominjete tu 2007 godinu treba da se setite da su u jadranskoj ligi takmičila dva kluba,jedan se zvao Partizan Igokea,a drugi Igokea Partizan,dakle dva kluba i samo te sezone.Kada se nešto fuzioniše,bilo da su klubovi ili firme ono postaju jedno pravno lice,drugo se gasi.Da bi neko učestvovao u regionalnoj ligi mora da je izbori kroz nacionalnu ligu.Po vama je moguća fuzija cska i Žalgirisa samo zato što igraju regionalnu vtb ligu.Na kraju sezone 2010/2011 kkcz je bila peta na tabeli i samim tim nije izborila plasman u Jadransku ligu.Tada se kkcz zamrzava,a tadašnje rukovodstvo potpisuje ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa kk fmp po kom tim iz Železnika dobija pravo da narednih pet godina koristi ime i grb kkcz,a novi klub dobija ime KK Crvena Zvezda Beograd sa sedištem u Železniku.Zanima me za koga će da navijaju delije,za odmrznutu zvezdu koja kreće iz beton lige ili za ovu Čovićevu.To je za dve godine.

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(stanko, 21. septembar 2014 18:12)

(91, 21. septembar 2014 18:02)

(Thilmo, 21. septembar 2014 17:59)

(*, 21. septembar 2014 17:58)

(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)



Ono kad navijaci KKCZ (na privremenom radu u Zelezniku), prozivaju navijace partizana za basket....

Ali dobro je da je tako, i sve dok je tako, dok ne nauce neke osnove, Makabi ce imati vise evroligaskih utakmica u BG areni, nego FMP i CZ zajedno.

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(paralelni univerzum i zona sumraka fazon, 21. septembar 2014 18:42)
Makabi, FMP & CZ treniraju uz elektricno osvetljenje u dvorani, a ne uz pomoc dnevne & svetlosti iz svecnjaka na parkingu ispred zgrade ili hale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lilly alen, 21. septembar 2014 19:49)

Svejedno, to ne mijenja cinjenicno stanje, i golu istinu koju sam iznio u svom komentaru, pa makar ga napisao i bez svijece. Najbolji dokaz je tvoja reakcija koju svaki put isprovociram, zato sto pogodim u srz. Ovo je vec drugi put ove sedmice da sam uspio iz tebe izvuci taj "fazon" na temu elektricne energije...
Nastavi da pratis instituciju, kad vec imas struju. Svako dobro.

lazar masni

pre 9 godina

svake godine ni iz cega portizan krene a onda malo po malo krene da melje i onda samelje sve i uzme titulu. ove sezone ce biti cetrnaesta!
a limenke ce neke "sledece sezone"...

paralelni univerzum i zona sumraka fazon

pre 9 godina

@(stanko, 21. septembar 2014 18:12)

(91, 21. septembar 2014 18:02)

(Thilmo, 21. septembar 2014 17:59)

(*, 21. septembar 2014 17:58)

(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)



Ono kad navijaci KKCZ (na privremenom radu u Zelezniku), prozivaju navijace partizana za basket....

Ali dobro je da je tako, i sve dok je tako, dok ne nauce neke osnove, Makabi ce imati vise evroligaskih utakmica u BG areni, nego FMP i CZ zajedno.

Pekmen

pre 9 godina

@DedaMiloje
Kraj sezone ce dokazati da sam upravu kao i svake godine! Samo mi nije jasno vas delija ili svake godine oni proslosezonski klinci odustanu pa dodju novi ili za toliko godina nikako da naucite ne kapiram!

zoran

pre 9 godina

Dokle će više navijači ugašenog kluba što navijaju za limenke da komentarišu Partizanove utakmice.Za dve godine vam ističe ugovor sa panterima,šta će te onda.A onaj što kaže da je Partizan ugašen 2007 verovatno misli na onu saradnju sa Igokeom.Voleo bih da nam objasni kako mogu da se fuzionišu dva kluba iz različitih država.

Panterska posla

pre 9 godina

i to avsel sa mlađim pionirima
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (davitelj, 21. septembar 2014 18:34)

Opasni ti mlađi pioniri koji juče dobili Barselonu...

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Citam komentare i ne verujem!!! Kaze jedan da se standardno blamiramo u Evro takmicenjima? Ko je ovde lud? Pa zar Partizan nije dostojno prezentovao nasu kosarku svih ovih godina u evroligi? Sa skromnim budzetom naspram onih koji drugi imaju mi smo razbijali ekipe iz Francuske,Nemacke,Grcke,Italije...a pobedjivali i Barselonu,Real,Makabi,Panatenaikos,CSKA...najvece klubove Evrope! I da! Cipiripi klub? Smesno! Pre dve sezone ste igrali kao i prosle Evrokup i zeleli da ga osvojite!? A sad je cipiripi? Tako ste rekli i za fudbal da mi igramo cipiripi kup a vas bi se svaki igrac odrekao godisnje plate samo da moze da ga igra...besmislica!
(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

Daj bre čoveče ne nasedaj na ove trolove iz Železnika

Dobri milenko

pre 9 godina

Ovo neke kvalifikacije za Evroligu?!
Hvala unapred
(samrok sila SLUsamrok, 21. septembar 2014 17:55)Ne prijatelju, ovo je turnir prijateljskog karaktera koji je organizovao legendarni Toni Parker i koji NAM je ukazao cast da ucestvujemo na istom.

dabome

pre 9 godina

39:18, standardno blamiranje u Evropi
(91, 21. septembar 2014 18:02)

Ma vazno je da ste vi ucestvovali, kao i svih ovih godina u EL. Kanta za punjenje.
(*, 21. septembar 2014 17:58)


Juce posle pobede je bilo-ha ha sada cete vi biti sampioni pripremnog perioda.Sada kada izgubismo onda se blamiramo.I jos ima neko obraz da ti pise o blamiranju,a njihov bivsi,a i ovaj klub za koji sada navijaju,prosecno bar jednom godisnje gazimo sa 20 ili 30 razlike,a bilo je i 40.
I mi se mozda blamiramo protiv nekog Makabija ili CSKA(koje uzgred i pobedjujemo skoro redovno),ali vasa blamiranja i 20+ porazi od Azovmasa,Nimruka i slicnih u EK se tesko zaboravljaju.

Brzi Šeks

pre 9 godina

Ostavite se glupavih priča i verujte u klub za koji navijate
I Bogdan je nekada bio ostrašćen
i klinac...
Partizan će dovesti igrače u skladu sa mogućnostima,sigurno neće čuvati novac za letovanje,a ko ima Duleta na klupi,može svačemu da se nada.To nas je sve zajedno naučila sportska istorija KK Partizana

gledaoc

pre 9 godina

Gledao sam utakmicu i moram priznati da me mali Marinkovic bas pozitivno iznenadio. Igra bez straha. Vec sada je kvalitetom (sutem, brzinom, tehnikom) ispred 94tog godista. Andric i Dalo bi mogli da uce od njega

31

pre 9 godina

Partizan kao partizan ,svakako veliki club. Kako vrijeme bude prolazilo u toku godine uspjeva da vrati svoje bivse igrace i vjerovatno na kraju sezone opet budu jaki . I tako idu do samog kraja . A oceli uspjeti ove godine osvojit koji trofej to neznam.

Sisarito

pre 9 godina

Skor Partizana u Evropi poslednjih deset godina 76 - 132. Prakticno jedna od tri. Bravo! Ne znam kako se meri velicina, ali znam da kad si crno beli - svaki poraz je herojski poraz i ne treba da boli jer su ovi drugi placeni, a svaka pobeda se racuna duplo, jer su ovi drugi placeni. Zato grobar racuna 152-132. Velicina.
(Max, 21. septembar 2014 19:12)

Sve te pobede u EL su bile protiv neuporedivo skuplji i bogatijih ekipa,jer su sve ekipe u EL bile bogatije od nas.Plus F4,3 top8 i jos nekoliko top16 ,mislim da nije lose za prethodnih 10g.

I ne razumem ovde komentare,bilo ovde,bilo na nekim forumima:kada pobedimo onda smo odlicni,trofeji na vidiku,kada izgubimo onda smo mnogo slabi,fale nam jos 3 igraca da bi bili konkurentni.Kada neki igrac odigra 5 dobrih utakmica svi ga hvale i velicaju,kada odigra prvu losu odmah prica kako on nije jos zreo,treba jos da radi,nema nista od njega,ili kada posle 5 losih odigra 1 dobru odmah je vrh igrac,bice zver.

Smesni smo kao narod, i to je cinjenica!

pre 9 godina

(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

A sta da ti kazem, to je nas mentalitet, i to ce se tesko iskoreniti.

Smesni smo kao narod, i to je cinjenica!

pre 9 godina

(Sinke Grof, 21. septembar 2014 18:39)

A sta da ti kazem, to je nas mentalitet, i to ce se tesko iskoreniti.

nikola

pre 9 godina

(Gorstak79, 21. septembar 2014 20:04)

Kakvi argumenti,igrali istu ligu... Igrali istu ligu ali su nastavili da postoje klubovi kao i pre toga,niko se nije gasio i zamrzavao,to je bila obicna poslovna saradnja 2 kluba koja je trajala 2-3 godine,vrsila se razmena igraca,kao sto postoje puno takvih primera u svetu sporta...Ne mogu da verujem da neko ovde pokusava da stavi paralelu sa slucajem gde je cz zamrznuta,a fmp promenio ime u cz bg.

miki

pre 9 godina

(zoran, 21. septembar 2014 22:19)
tebra koji djavo im objasnjavas
te sezone nas je dodo spasio bankrota, inace igokea je firma od dodika po toj firmi se vec 15 godina zove kk potkozarije ili ti ga danas kk igokea aleksandrovac

Profesor književnosti iz Železnika

pre 9 godina

Gagic najbolji?! Hahahahah!!!! Smehotresna olimpijada. Bice tvrda bitka s Crnokosom za opstanak
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Brabender, 22. septembar 2014 08:27)
Jesi ti doživeo dečko i jednu Zvezdinu titulu u košarci. Pa to je sport u kome vam baš ne ide(poslednja titula osvojena daleke 1998.) u prošlom veku!?

MS

pre 9 godina

Pratim učinak Marinkovića u pripremnom periodu. Dečko ima 17 godina i gotovo uvek kao i na ovoj utakmici je bio dvocifren. Možda bude Bogdanov nadlednik? Daj Bože