Četvrtak, 18.09.2014.

17:33

DK: Srbija čeka Hrvatsku na startu

Muška teniska reprezentacija Srbije igraće sa Hrvatskom u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa za 2015. godinu, odlučeno je žrebom u Dubaiju.

Izvor: JT

DK: Srbija èeka Hrvatsku na startu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

robin hud

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.
(h2h, 18. septembar 2014 23:20)
Treba da te sramota za uvredu "negde u Nišu" i za nepoznavanje geografije sopstvene zemlje.

Delboy

pre 9 godina

Meč bi trebao biti jako zanimljiv. Ako Đoković odustane onda Srbi gotovo sigurno nemaju šanse, a ako odluči igrati onda će to biti prava teniska poslastica. Đoković će sigurno dobiti 2. hrvatskog igrača, a Čilić 2. srpskog. U parovima smo mi favoriti ako će se 2 igrača izabrati između Dodiga, Čilića i Pavića, a ako će igrati onaj bezveznjak Draganja koji je nedavno u Davis cupu stalno servirao između 150-160 km/h i iz 100 dobrih prilika nije uspio pogoditi niti jedan dobar passing kao ni return onda su šanse 50-50. Moguće je da će nekoliko mečeva odlučivati o pobjedniku. Đoković je definitivno favorit protiv Čilića, ali Čilić će imati svoju šansu ako će se boriti do kraja i ostati psihički čvrst jer će sav pritisak biti na Novaku, a ove godine, pogotovo u Wimbledonu je pokazao da može protiv njega. Čorić definitivno može dobiti Troickog, samo je pitanje kondicije pošto još uvijek nije napunio niti 18 godina, a parovi bi također mogli biti ključni makar mislim da smo mi tu bolji jer Bozoljac nije neki igrač, a primjetio sam da Zimonjića dobar dio ljudi želi potjerati u penziju i da već ima 38 godina. Ja se samo nadam zanimljivim mečevima, koretknoj atmosferi s obje strane i baš bi htio vidjeti malog Čorića protiv Noleta jer nijedan naš 2. igrač nema šanse doći do pobjede pa neka barem mali skuplja iskustvo i postepeno se navikava na tu razinu igre jer bi u budnućnosti mogao biti prava zvijer. Neka bolji pobijedi.

brat ace kosice

pre 9 godina

Ohohoho pa tako je, odličan žreb, jedva čekam da im udomimo koji hahaha, biće to spuštanje na zemlju komšija kompleksaša. Pa neće znati šta ih je udarilo.

Zoran

pre 9 godina

Budimo realni- Madjari i Hrvati mozda ce osvajati medalje na OI, ali nikad nece igrati nesto veliko kao finale na SP u kosarci, fudbalu ili imati Novaka.

razmisli malo

pre 9 godina

Nemogu da razumem ove srbe sto mrze Djokovica,oni su valjda vise uradili za srbiju naravno ako su punoletni uopste.
(ivan81, 18. septembar 2014 18:27)

Odakle ti to da su to Srbi?
Šta, zbog jezika? Mnogo si naivan!

cede

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.
(h2h, 18. septembar 2014 23:20)

Neka Đoković poveća svoj omjer i na 50-0 protiv Čilića jer je bolji igrač i tu nema spora,a Čilić ili bilo koji Hrvat kad želi može slušat u svojoj domovini što god želi i nikakvi susjedi tu nemaju pravo glasa,jer dok pređete preko Dunava na zapadnu stranu prilagođavat ćete svoje ponašanje ljudima koji žive u tim krajevima,a svoje čajkuše i ostale heroje slavite na svojoj strani i ja kao Hrvat nemam pravo glasa o tome što ćete slušati ili koga ćete slaviti.Dobro vi pamtite što ste napravili tokom dodjela medalja na EP u rukometu 2012.,a sad dobar dio vas izigrava nekakve ljude širokih vidika i tolerancije.Što god da se dogodilo za 6 mjeseci u Davis Cupu ne zaboravite da ste izgubili najvažniju bitku i zbog tog poraza ćete ugostiti Hrvatsku i njena himna će svirati s one strane Dunava.Iako je moje komentar prilično nacionalno obojen zbog dojma koji se je stekao o Čiliću samo ću za kraj dodati Isusovu rečenicu:Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen,a pritom ne mislim na grijehe jednog čovjeka,neko čitavih naroda.

provokator

pre 9 godina

Doci cemo vam ostavit parsto eura po danu.
U bg u sridu, povratak u ponediljak.
Kafane, cevabdzinice, kafici uf.
Rezultat kakav bude da bude bit ce fina zabava sa Beogradankama i studenticama iz drugih gradova.
Jedva cekam, devojke stanite u red.
jos se sjecam kose plave novosadske moje male :)

DM

pre 9 godina

Sto se atmosvere tice,teniska publika je civilizovana (uglavnom) I tu nece biti nekog posebnog pritiska...bice to neizvesan I tezak mec koji bi trebao da odluci duel asova NovakVsMarin...3:2 za Srbiju...

O vremena! O ljudi!

pre 9 godina

definitivno godina u kojoj ce teniski reket vise sliciti na gitaru! Amerikanci prijete Britancima: nece vas spasit ni Beatlesi, Francuzi predbacuju Nijemcima da je Strauss najveca prevara u povijesti glazbe, dok Cesi porucuju Australcima: gorit cete u paklu skupa s ACDC-om! No to nije sve, najtirazniji sportski list u Kazahstanu donosi naslov: Dajte Ramazzottija da se igramo!, Argentinski izbornik proziva brazilsku pop ikonu C.Leitte, a Srbi i Hrvati se tradicionalno spore oko Cece i Thompsona. Pomalo bizarne primjedbe stizu iz Kanade ciji su drzavljani ljuti na Japance sto nemaju vremena slusati glazbu, dok je Svicarcima i Belgijancima zivot pjesma, pa se ni ne bave takvim stvarima...

h2h

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.

marin

pre 9 godina

hoce li igrati onaj mali koji je jako talentiran koji ce osvajati gs naslove, mali mislim da se zove filip krajinovic ? eh tek mu je 12 godina

my way

pre 9 godina

Таман да се Чилић дочека како доликује и да му се тениски објасне неке ствари. Више неће славити ни у Дејвис купу, а камоли на гренд слему.
ПС. Пустите Анту, па не може Хрват имати објективну, принципијалну причу, а да му одговара. Таква је историја.

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ante a sto tebi smeta sajkaca, a? Tu kapu su nosili oni koji su branili Srbiju 1914 izmedju ostalog i od tvojih sunarodnika. Nosili su je i oni sto se presli Albaniju peske i ginuli na Kajmakcalanu i najmanje bas je briga sta o tome misle oni koji se i cirilice plase. A sto se sporta tice aj da se kladimo da ce sa sve Cilicem vasa teniska reprezentacija dobiti takvu lekciju da necete znati gde vam je glava a gde d.

орах

pre 9 godina

Та шајкача коју помињеш, опасна је исто као и српска ћирилица. БУУ!
http://www.kolo.rs/news.php

Bane

pre 9 godina

@Ante Prvo hrvatskog se cak i u Hrvatskoj pise malim slovom, a drugo nije mi jasno kako si sajkacu prepoznao kao neki izraz mrznje, rasizma, verske ili nacionalne netrpeljivosti prema Hrvatima?

emi

pre 9 godina

Lagano ih dobijamo, mislim da nemaju osim Cilica cime da nam se suprostave. Kad se setim pre par godina Ljubicic i Ancic Mario, a sad iskreno receno ne znam ni ko igra za njih...

beograd

pre 9 godina

Vi srbi ste svjetski prvaci u kukanju i kmečanju. Pa njegova stvar tko će mu pjevat na dočeku... Thompson je otpjevao pjesmu "Lijepa li si" čiji stihovi opisuju ljepote Hrvatske, ali vi Srbi izgleda mislite da se i to vas tiče. Hrvat pozvao Hrvatskog pjevača na doček..nema nikakve veze sa mržnjom prema Srbima, kako sam pročitao u komentarima ranije. Uostalom vi ste zadnji koji se trebaju pravit nevinašca, vaši sportaši sa šajkačama primaju medalje. A što se ovog meča tiče, vi ste favoriti i to je jasno, ali nadam se da će biti barem zanimljivi i napeti mečevi bez gluposti na tribinama.
(Ante, 18. septembar 2014 18:34)

šajkača je deo srpske narodne nošnje, samim time nije uperena ni protiv koga, može da ti smeta, ali šta to nas briga, to bi bilo kao kad bi nama smetala crvena boja na vašoj zastavi....tompson je pevač koji peva kako srbe treba zaklati i baciti u neretvu....porediti šajkaču i tompsona je krajnje nenormalno.....inače srbija ovo prolazi lagano....

Predo

pre 9 godina

MOglo je bolje, ali i gore. Atraktivan protivnik. Neko reče "da je meč bio prije 6 meseci, Srbija bi lako dobila". Pa prije 6 meseci je Srbija bila mnogo slabija. Lajović je sada drugi igrač samo na papiru. Realno, Troicki je drugi igrač i za 6 meseci će to verovatno biti i na rang listi. Mislim i da će Krajinović uskoro biti treći igrač. Čilič sada treba da preboli bolest zvanu slava i ambicije. Na naš dubl ne računam. To je uvek gotovo siguran bod za protivnika.

:)

pre 9 godina

Cilicu, je li ti sad jasno koliko si (ispao) glup?
(diavolinho, 18. septembar 2014 17:42)
Nejasan mi je komentar ako mozes mi odgovorit zasto je ispao glup ? Hvala

Monégasque

pre 9 godina

Susjedi jaki ste to svi znamo....ali polako sa izjavama. U toj istoj Areni ste se nedavno ložili na finale Partizan - Zvezda u košarci...
(andrej, 18. septembar 2014 18:17)

Sta mislis, hoce li hrvatski sin Blassingame doneti pobedu?

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Biće spreman bar Troicki, ako se Tipsarević dotle ne oporavi.....u svakom slučaju ispunila mi se želja, a pobednik se zna naravno, Srbija!

!!!

pre 9 godina

Borna coric ce pobjedit bilo kojeg srpskog ugraca osim novaka,cilic takoder tako da odlucuju parovi a mi tu imamo dodiga koji se prakticki specijalizirao za parove avi zimonjica tako da su sanse 55-45 za srbiju samo zbog publike

gt

pre 9 godina

Mislim da će 5. meč odlučiti, 1. dan Đoković i Čilić dobivaju svoje mečeve,2. dan nama parovi, Đoko tuče Čilića i 5. meč odlučuje.

srbin iz cg

pre 9 godina

Opaaa....Dobar duel za sve ljubitelje dobrog tenisa.Nadam se da ce igrati Djole.Svejedno,dolazim obavezno da podrzim moje Srbe i uzivam u sveckom tenisu.Juuu meraka :)

SrpskiVragolan

pre 9 godina

Da ali problem je da Troicki i Tipsa nisu u igri već duže vreme, Krajinović je još zelen a njihov Dodig je u boljoj formi od svo troje. Ne znam kakav je ovaj Lajović pošto je izgubio od nekog indijskog anonimusa? Biće teško ovaj put za Noleta i naše ali verujem da možemo da pobedimo svakog. Nole treba da postavi Čilu na svoje mesto zbog preteranog slavlja i Tompsona posle poklonjenog GS i da mu pokaže po stoti put ko vodu nosi a ko travu kosi.

Luka

pre 9 godina

E, baš mi je drago. Jeste da su Hrvati sada prejaki za nas, ali bar će naterati Novaka da se izjasni je li mu stalo do reprezentacije ili nije. Ako i ovo propusti, onda će valjda svima biti jasno.

sve je pocelo u odesi

pre 9 godina

Koliko smo jaki u tenisu,dvi male zemlje u svjetskoj skupini,neke zemlje imaju vise tenisaca nego mi zajedno stanovnika i nek bolji pobjedi

Ante

pre 9 godina

Odusevljen sam zrebom, sada ce No1e srpski Bog tenisa da spusti miseve na zemlju pa nek onda zovu tumpsona, idemooo! SRBIJA!
(dragan, 18. septembar 2014 17:51)
Vi srbi ste svjetski prvaci u kukanju i kmečanju. Pa njegova stvar tko će mu pjevat na dočeku... Thompson je otpjevao pjesmu "Lijepa li si" čiji stihovi opisuju ljepote Hrvatske, ali vi Srbi izgleda mislite da se i to vas tiče. Hrvat pozvao Hrvatskog pjevača na doček..nema nikakve veze sa mržnjom prema Srbima, kako sam pročitao u komentarima ranije. Uostalom vi ste zadnji koji se trebaju pravit nevinašca, vaši sportaši sa šajkačama primaju medalje. A što se ovog meča tiče, vi ste favoriti i to je jasno, ali nadam se da će biti barem zanimljivi i napeti mečevi bez gluposti na tribinama.

sasa jokic

pre 9 godina

Ako igraju u najjacim sastavima, cini mi se da ce ovo biti prvi poraz Novak od Cilica. Osim ako se ne sretnu do tada. Cilic je sada sasvim drugi igrac, koji apsolutno nece odgovarati Novaku. Najbolje da Djokovic otkaze nastup. A kao izgovor, da navede, recimo, krstevanje malog naslednika!

Малац

pre 9 godina

đoković-dodig 6:2 3:6 6:7 1:6 lajović-čilić 2:6 3:6 1:6 parovi 2:3 đoković-m.delić 2:6 2:6 krajinović-ćorić 0:6 1:6
(us-open, 18. septembar 2014 17:58)

Одувек сам сањо Пантићу да будем капетан на белу лађу!

Infamous

pre 9 godina

Ovo će bit zanimljivo.
Odlučivat će ili parovi ili duel Đoković - Čilić.
Da je ovaj susret bio pred nekoliko mjeseci ovo bi Srbi prošli ko plitak potok, ali sada su moguća iznenađenja.
Moja prognoza: 3-2 za Srbiju, Đoković pobjeđuje Čilića u drami od 5 setova za taj odlučujući bod i to najviše zbog fanatične publike.

idemo po WTF

pre 9 godina

djokovic ce valjda da se smisli do marta. nece biti umoran od australije, taman iz dubaia se vrati u beograd pa posle polagano u ameriku. moze on to, samo jos i da oce. bez njega 0 bodova

sve je pocelo u odesi

pre 9 godina

Koliko smo jaki u tenisu,dvi male zemlje u svjetskoj skupini,neke zemlje imaju vise tenisaca nego mi zajedno stanovnika i nek bolji pobjedi

idemo po WTF

pre 9 godina

djokovic ce valjda da se smisli do marta. nece biti umoran od australije, taman iz dubaia se vrati u beograd pa posle polagano u ameriku. moze on to, samo jos i da oce. bez njega 0 bodova

beograd

pre 9 godina

Vi srbi ste svjetski prvaci u kukanju i kmečanju. Pa njegova stvar tko će mu pjevat na dočeku... Thompson je otpjevao pjesmu "Lijepa li si" čiji stihovi opisuju ljepote Hrvatske, ali vi Srbi izgleda mislite da se i to vas tiče. Hrvat pozvao Hrvatskog pjevača na doček..nema nikakve veze sa mržnjom prema Srbima, kako sam pročitao u komentarima ranije. Uostalom vi ste zadnji koji se trebaju pravit nevinašca, vaši sportaši sa šajkačama primaju medalje. A što se ovog meča tiče, vi ste favoriti i to je jasno, ali nadam se da će biti barem zanimljivi i napeti mečevi bez gluposti na tribinama.
(Ante, 18. septembar 2014 18:34)

šajkača je deo srpske narodne nošnje, samim time nije uperena ni protiv koga, može da ti smeta, ali šta to nas briga, to bi bilo kao kad bi nama smetala crvena boja na vašoj zastavi....tompson je pevač koji peva kako srbe treba zaklati i baciti u neretvu....porediti šajkaču i tompsona je krajnje nenormalno.....inače srbija ovo prolazi lagano....

SrpskiVragolan

pre 9 godina

Da ali problem je da Troicki i Tipsa nisu u igri već duže vreme, Krajinović je još zelen a njihov Dodig je u boljoj formi od svo troje. Ne znam kakav je ovaj Lajović pošto je izgubio od nekog indijskog anonimusa? Biće teško ovaj put za Noleta i naše ali verujem da možemo da pobedimo svakog. Nole treba da postavi Čilu na svoje mesto zbog preteranog slavlja i Tompsona posle poklonjenog GS i da mu pokaže po stoti put ko vodu nosi a ko travu kosi.

Малац

pre 9 godina

đoković-dodig 6:2 3:6 6:7 1:6 lajović-čilić 2:6 3:6 1:6 parovi 2:3 đoković-m.delić 2:6 2:6 krajinović-ćorić 0:6 1:6
(us-open, 18. septembar 2014 17:58)

Одувек сам сањо Пантићу да будем капетан на белу лађу!

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ante a sto tebi smeta sajkaca, a? Tu kapu su nosili oni koji su branili Srbiju 1914 izmedju ostalog i od tvojih sunarodnika. Nosili su je i oni sto se presli Albaniju peske i ginuli na Kajmakcalanu i najmanje bas je briga sta o tome misle oni koji se i cirilice plase. A sto se sporta tice aj da se kladimo da ce sa sve Cilicem vasa teniska reprezentacija dobiti takvu lekciju da necete znati gde vam je glava a gde d.

Bane

pre 9 godina

@Ante Prvo hrvatskog se cak i u Hrvatskoj pise malim slovom, a drugo nije mi jasno kako si sajkacu prepoznao kao neki izraz mrznje, rasizma, verske ili nacionalne netrpeljivosti prema Hrvatima?

my way

pre 9 godina

Таман да се Чилић дочека како доликује и да му се тениски објасне неке ствари. Више неће славити ни у Дејвис купу, а камоли на гренд слему.
ПС. Пустите Анту, па не може Хрват имати објективну, принципијалну причу, а да му одговара. Таква је историја.

Ante

pre 9 godina

Odusevljen sam zrebom, sada ce No1e srpski Bog tenisa da spusti miseve na zemlju pa nek onda zovu tumpsona, idemooo! SRBIJA!
(dragan, 18. septembar 2014 17:51)
Vi srbi ste svjetski prvaci u kukanju i kmečanju. Pa njegova stvar tko će mu pjevat na dočeku... Thompson je otpjevao pjesmu "Lijepa li si" čiji stihovi opisuju ljepote Hrvatske, ali vi Srbi izgleda mislite da se i to vas tiče. Hrvat pozvao Hrvatskog pjevača na doček..nema nikakve veze sa mržnjom prema Srbima, kako sam pročitao u komentarima ranije. Uostalom vi ste zadnji koji se trebaju pravit nevinašca, vaši sportaši sa šajkačama primaju medalje. A što se ovog meča tiče, vi ste favoriti i to je jasno, ali nadam se da će biti barem zanimljivi i napeti mečevi bez gluposti na tribinama.

орах

pre 9 godina

Та шајкача коју помињеш, опасна је исто као и српска ћирилица. БУУ!
http://www.kolo.rs/news.php

Monégasque

pre 9 godina

Susjedi jaki ste to svi znamo....ali polako sa izjavama. U toj istoj Areni ste se nedavno ložili na finale Partizan - Zvezda u košarci...
(andrej, 18. septembar 2014 18:17)

Sta mislis, hoce li hrvatski sin Blassingame doneti pobedu?

Predo

pre 9 godina

MOglo je bolje, ali i gore. Atraktivan protivnik. Neko reče "da je meč bio prije 6 meseci, Srbija bi lako dobila". Pa prije 6 meseci je Srbija bila mnogo slabija. Lajović je sada drugi igrač samo na papiru. Realno, Troicki je drugi igrač i za 6 meseci će to verovatno biti i na rang listi. Mislim i da će Krajinović uskoro biti treći igrač. Čilič sada treba da preboli bolest zvanu slava i ambicije. Na naš dubl ne računam. To je uvek gotovo siguran bod za protivnika.

h2h

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Biće spreman bar Troicki, ako se Tipsarević dotle ne oporavi.....u svakom slučaju ispunila mi se želja, a pobednik se zna naravno, Srbija!

O vremena! O ljudi!

pre 9 godina

definitivno godina u kojoj ce teniski reket vise sliciti na gitaru! Amerikanci prijete Britancima: nece vas spasit ni Beatlesi, Francuzi predbacuju Nijemcima da je Strauss najveca prevara u povijesti glazbe, dok Cesi porucuju Australcima: gorit cete u paklu skupa s ACDC-om! No to nije sve, najtirazniji sportski list u Kazahstanu donosi naslov: Dajte Ramazzottija da se igramo!, Argentinski izbornik proziva brazilsku pop ikonu C.Leitte, a Srbi i Hrvati se tradicionalno spore oko Cece i Thompsona. Pomalo bizarne primjedbe stizu iz Kanade ciji su drzavljani ljuti na Japance sto nemaju vremena slusati glazbu, dok je Svicarcima i Belgijancima zivot pjesma, pa se ni ne bave takvim stvarima...

:)

pre 9 godina

Cilicu, je li ti sad jasno koliko si (ispao) glup?
(diavolinho, 18. septembar 2014 17:42)
Nejasan mi je komentar ako mozes mi odgovorit zasto je ispao glup ? Hvala

srbin iz cg

pre 9 godina

Opaaa....Dobar duel za sve ljubitelje dobrog tenisa.Nadam se da ce igrati Djole.Svejedno,dolazim obavezno da podrzim moje Srbe i uzivam u sveckom tenisu.Juuu meraka :)

emi

pre 9 godina

Lagano ih dobijamo, mislim da nemaju osim Cilica cime da nam se suprostave. Kad se setim pre par godina Ljubicic i Ancic Mario, a sad iskreno receno ne znam ni ko igra za njih...

Infamous

pre 9 godina

Ovo će bit zanimljivo.
Odlučivat će ili parovi ili duel Đoković - Čilić.
Da je ovaj susret bio pred nekoliko mjeseci ovo bi Srbi prošli ko plitak potok, ali sada su moguća iznenađenja.
Moja prognoza: 3-2 za Srbiju, Đoković pobjeđuje Čilića u drami od 5 setova za taj odlučujući bod i to najviše zbog fanatične publike.

Luka

pre 9 godina

E, baš mi je drago. Jeste da su Hrvati sada prejaki za nas, ali bar će naterati Novaka da se izjasni je li mu stalo do reprezentacije ili nije. Ako i ovo propusti, onda će valjda svima biti jasno.

sasa jokic

pre 9 godina

Ako igraju u najjacim sastavima, cini mi se da ce ovo biti prvi poraz Novak od Cilica. Osim ako se ne sretnu do tada. Cilic je sada sasvim drugi igrac, koji apsolutno nece odgovarati Novaku. Najbolje da Djokovic otkaze nastup. A kao izgovor, da navede, recimo, krstevanje malog naslednika!

!!!

pre 9 godina

Borna coric ce pobjedit bilo kojeg srpskog ugraca osim novaka,cilic takoder tako da odlucuju parovi a mi tu imamo dodiga koji se prakticki specijalizirao za parove avi zimonjica tako da su sanse 55-45 za srbiju samo zbog publike

razmisli malo

pre 9 godina

Nemogu da razumem ove srbe sto mrze Djokovica,oni su valjda vise uradili za srbiju naravno ako su punoletni uopste.
(ivan81, 18. septembar 2014 18:27)

Odakle ti to da su to Srbi?
Šta, zbog jezika? Mnogo si naivan!

cede

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.
(h2h, 18. septembar 2014 23:20)

Neka Đoković poveća svoj omjer i na 50-0 protiv Čilića jer je bolji igrač i tu nema spora,a Čilić ili bilo koji Hrvat kad želi može slušat u svojoj domovini što god želi i nikakvi susjedi tu nemaju pravo glasa,jer dok pređete preko Dunava na zapadnu stranu prilagođavat ćete svoje ponašanje ljudima koji žive u tim krajevima,a svoje čajkuše i ostale heroje slavite na svojoj strani i ja kao Hrvat nemam pravo glasa o tome što ćete slušati ili koga ćete slaviti.Dobro vi pamtite što ste napravili tokom dodjela medalja na EP u rukometu 2012.,a sad dobar dio vas izigrava nekakve ljude širokih vidika i tolerancije.Što god da se dogodilo za 6 mjeseci u Davis Cupu ne zaboravite da ste izgubili najvažniju bitku i zbog tog poraza ćete ugostiti Hrvatsku i njena himna će svirati s one strane Dunava.Iako je moje komentar prilično nacionalno obojen zbog dojma koji se je stekao o Čiliću samo ću za kraj dodati Isusovu rečenicu:Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen,a pritom ne mislim na grijehe jednog čovjeka,neko čitavih naroda.

Zoran

pre 9 godina

Budimo realni- Madjari i Hrvati mozda ce osvajati medalje na OI, ali nikad nece igrati nesto veliko kao finale na SP u kosarci, fudbalu ili imati Novaka.

DM

pre 9 godina

Sto se atmosvere tice,teniska publika je civilizovana (uglavnom) I tu nece biti nekog posebnog pritiska...bice to neizvesan I tezak mec koji bi trebao da odluci duel asova NovakVsMarin...3:2 za Srbiju...

marin

pre 9 godina

hoce li igrati onaj mali koji je jako talentiran koji ce osvajati gs naslove, mali mislim da se zove filip krajinovic ? eh tek mu je 12 godina

gt

pre 9 godina

Mislim da će 5. meč odlučiti, 1. dan Đoković i Čilić dobivaju svoje mečeve,2. dan nama parovi, Đoko tuče Čilića i 5. meč odlučuje.

brat ace kosice

pre 9 godina

Ohohoho pa tako je, odličan žreb, jedva čekam da im udomimo koji hahaha, biće to spuštanje na zemlju komšija kompleksaša. Pa neće znati šta ih je udarilo.

Delboy

pre 9 godina

Meč bi trebao biti jako zanimljiv. Ako Đoković odustane onda Srbi gotovo sigurno nemaju šanse, a ako odluči igrati onda će to biti prava teniska poslastica. Đoković će sigurno dobiti 2. hrvatskog igrača, a Čilić 2. srpskog. U parovima smo mi favoriti ako će se 2 igrača izabrati između Dodiga, Čilića i Pavića, a ako će igrati onaj bezveznjak Draganja koji je nedavno u Davis cupu stalno servirao između 150-160 km/h i iz 100 dobrih prilika nije uspio pogoditi niti jedan dobar passing kao ni return onda su šanse 50-50. Moguće je da će nekoliko mečeva odlučivati o pobjedniku. Đoković je definitivno favorit protiv Čilića, ali Čilić će imati svoju šansu ako će se boriti do kraja i ostati psihički čvrst jer će sav pritisak biti na Novaku, a ove godine, pogotovo u Wimbledonu je pokazao da može protiv njega. Čorić definitivno može dobiti Troickog, samo je pitanje kondicije pošto još uvijek nije napunio niti 18 godina, a parovi bi također mogli biti ključni makar mislim da smo mi tu bolji jer Bozoljac nije neki igrač, a primjetio sam da Zimonjića dobar dio ljudi želi potjerati u penziju i da već ima 38 godina. Ja se samo nadam zanimljivim mečevima, koretknoj atmosferi s obje strane i baš bi htio vidjeti malog Čorića protiv Noleta jer nijedan naš 2. igrač nema šanse doći do pobjede pa neka barem mali skuplja iskustvo i postepeno se navikava na tu razinu igre jer bi u budnućnosti mogao biti prava zvijer. Neka bolji pobijedi.

provokator

pre 9 godina

Doci cemo vam ostavit parsto eura po danu.
U bg u sridu, povratak u ponediljak.
Kafane, cevabdzinice, kafici uf.
Rezultat kakav bude da bude bit ce fina zabava sa Beogradankama i studenticama iz drugih gradova.
Jedva cekam, devojke stanite u red.
jos se sjecam kose plave novosadske moje male :)

robin hud

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.
(h2h, 18. septembar 2014 23:20)
Treba da te sramota za uvredu "negde u Nišu" i za nepoznavanje geografije sopstvene zemlje.

Ante

pre 9 godina

Odusevljen sam zrebom, sada ce No1e srpski Bog tenisa da spusti miseve na zemlju pa nek onda zovu tumpsona, idemooo! SRBIJA!
(dragan, 18. septembar 2014 17:51)
Vi srbi ste svjetski prvaci u kukanju i kmečanju. Pa njegova stvar tko će mu pjevat na dočeku... Thompson je otpjevao pjesmu "Lijepa li si" čiji stihovi opisuju ljepote Hrvatske, ali vi Srbi izgleda mislite da se i to vas tiče. Hrvat pozvao Hrvatskog pjevača na doček..nema nikakve veze sa mržnjom prema Srbima, kako sam pročitao u komentarima ranije. Uostalom vi ste zadnji koji se trebaju pravit nevinašca, vaši sportaši sa šajkačama primaju medalje. A što se ovog meča tiče, vi ste favoriti i to je jasno, ali nadam se da će biti barem zanimljivi i napeti mečevi bez gluposti na tribinama.

sasa jokic

pre 9 godina

Ako igraju u najjacim sastavima, cini mi se da ce ovo biti prvi poraz Novak od Cilica. Osim ako se ne sretnu do tada. Cilic je sada sasvim drugi igrac, koji apsolutno nece odgovarati Novaku. Najbolje da Djokovic otkaze nastup. A kao izgovor, da navede, recimo, krstevanje malog naslednika!

marin

pre 9 godina

hoce li igrati onaj mali koji je jako talentiran koji ce osvajati gs naslove, mali mislim da se zove filip krajinovic ? eh tek mu je 12 godina

Infamous

pre 9 godina

Ovo će bit zanimljivo.
Odlučivat će ili parovi ili duel Đoković - Čilić.
Da je ovaj susret bio pred nekoliko mjeseci ovo bi Srbi prošli ko plitak potok, ali sada su moguća iznenađenja.
Moja prognoza: 3-2 za Srbiju, Đoković pobjeđuje Čilića u drami od 5 setova za taj odlučujući bod i to najviše zbog fanatične publike.

gt

pre 9 godina

Mislim da će 5. meč odlučiti, 1. dan Đoković i Čilić dobivaju svoje mečeve,2. dan nama parovi, Đoko tuče Čilića i 5. meč odlučuje.

SrpskiVragolan

pre 9 godina

Da ali problem je da Troicki i Tipsa nisu u igri već duže vreme, Krajinović je još zelen a njihov Dodig je u boljoj formi od svo troje. Ne znam kakav je ovaj Lajović pošto je izgubio od nekog indijskog anonimusa? Biće teško ovaj put za Noleta i naše ali verujem da možemo da pobedimo svakog. Nole treba da postavi Čilu na svoje mesto zbog preteranog slavlja i Tompsona posle poklonjenog GS i da mu pokaže po stoti put ko vodu nosi a ko travu kosi.

beograd

pre 9 godina

Vi srbi ste svjetski prvaci u kukanju i kmečanju. Pa njegova stvar tko će mu pjevat na dočeku... Thompson je otpjevao pjesmu "Lijepa li si" čiji stihovi opisuju ljepote Hrvatske, ali vi Srbi izgleda mislite da se i to vas tiče. Hrvat pozvao Hrvatskog pjevača na doček..nema nikakve veze sa mržnjom prema Srbima, kako sam pročitao u komentarima ranije. Uostalom vi ste zadnji koji se trebaju pravit nevinašca, vaši sportaši sa šajkačama primaju medalje. A što se ovog meča tiče, vi ste favoriti i to je jasno, ali nadam se da će biti barem zanimljivi i napeti mečevi bez gluposti na tribinama.
(Ante, 18. septembar 2014 18:34)

šajkača je deo srpske narodne nošnje, samim time nije uperena ni protiv koga, može da ti smeta, ali šta to nas briga, to bi bilo kao kad bi nama smetala crvena boja na vašoj zastavi....tompson je pevač koji peva kako srbe treba zaklati i baciti u neretvu....porediti šajkaču i tompsona je krajnje nenormalno.....inače srbija ovo prolazi lagano....

!!!

pre 9 godina

Borna coric ce pobjedit bilo kojeg srpskog ugraca osim novaka,cilic takoder tako da odlucuju parovi a mi tu imamo dodiga koji se prakticki specijalizirao za parove avi zimonjica tako da su sanse 55-45 za srbiju samo zbog publike

:)

pre 9 godina

Cilicu, je li ti sad jasno koliko si (ispao) glup?
(diavolinho, 18. septembar 2014 17:42)
Nejasan mi je komentar ako mozes mi odgovorit zasto je ispao glup ? Hvala

Kralj Ibi

pre 9 godina

Ante a sto tebi smeta sajkaca, a? Tu kapu su nosili oni koji su branili Srbiju 1914 izmedju ostalog i od tvojih sunarodnika. Nosili su je i oni sto se presli Albaniju peske i ginuli na Kajmakcalanu i najmanje bas je briga sta o tome misle oni koji se i cirilice plase. A sto se sporta tice aj da se kladimo da ce sa sve Cilicem vasa teniska reprezentacija dobiti takvu lekciju da necete znati gde vam je glava a gde d.

sve je pocelo u odesi

pre 9 godina

Koliko smo jaki u tenisu,dvi male zemlje u svjetskoj skupini,neke zemlje imaju vise tenisaca nego mi zajedno stanovnika i nek bolji pobjedi

cede

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.
(h2h, 18. septembar 2014 23:20)

Neka Đoković poveća svoj omjer i na 50-0 protiv Čilića jer je bolji igrač i tu nema spora,a Čilić ili bilo koji Hrvat kad želi može slušat u svojoj domovini što god želi i nikakvi susjedi tu nemaju pravo glasa,jer dok pređete preko Dunava na zapadnu stranu prilagođavat ćete svoje ponašanje ljudima koji žive u tim krajevima,a svoje čajkuše i ostale heroje slavite na svojoj strani i ja kao Hrvat nemam pravo glasa o tome što ćete slušati ili koga ćete slaviti.Dobro vi pamtite što ste napravili tokom dodjela medalja na EP u rukometu 2012.,a sad dobar dio vas izigrava nekakve ljude širokih vidika i tolerancije.Što god da se dogodilo za 6 mjeseci u Davis Cupu ne zaboravite da ste izgubili najvažniju bitku i zbog tog poraza ćete ugostiti Hrvatsku i njena himna će svirati s one strane Dunava.Iako je moje komentar prilično nacionalno obojen zbog dojma koji se je stekao o Čiliću samo ću za kraj dodati Isusovu rečenicu:Tko je bez grijeha neka prvi baci kamen,a pritom ne mislim na grijehe jednog čovjeka,neko čitavih naroda.

my way

pre 9 godina

Таман да се Чилић дочека како доликује и да му се тениски објасне неке ствари. Више неће славити ни у Дејвис купу, а камоли на гренд слему.
ПС. Пустите Анту, па не може Хрват имати објективну, принципијалну причу, а да му одговара. Таква је историја.

h2h

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.

idemo po WTF

pre 9 godina

djokovic ce valjda da se smisli do marta. nece biti umoran od australije, taman iz dubaia se vrati u beograd pa posle polagano u ameriku. moze on to, samo jos i da oce. bez njega 0 bodova

Luka

pre 9 godina

E, baš mi je drago. Jeste da su Hrvati sada prejaki za nas, ali bar će naterati Novaka da se izjasni je li mu stalo do reprezentacije ili nije. Ako i ovo propusti, onda će valjda svima biti jasno.

Zoran

pre 9 godina

Budimo realni- Madjari i Hrvati mozda ce osvajati medalje na OI, ali nikad nece igrati nesto veliko kao finale na SP u kosarci, fudbalu ili imati Novaka.

emi

pre 9 godina

Lagano ih dobijamo, mislim da nemaju osim Cilica cime da nam se suprostave. Kad se setim pre par godina Ljubicic i Ancic Mario, a sad iskreno receno ne znam ni ko igra za njih...

DM

pre 9 godina

Sto se atmosvere tice,teniska publika je civilizovana (uglavnom) I tu nece biti nekog posebnog pritiska...bice to neizvesan I tezak mec koji bi trebao da odluci duel asova NovakVsMarin...3:2 za Srbiju...

Božidar, Beograd

pre 9 godina

Biće spreman bar Troicki, ako se Tipsarević dotle ne oporavi.....u svakom slučaju ispunila mi se želja, a pobednik se zna naravno, Srbija!

Bane

pre 9 godina

@Ante Prvo hrvatskog se cak i u Hrvatskoj pise malim slovom, a drugo nije mi jasno kako si sajkacu prepoznao kao neki izraz mrznje, rasizma, verske ili nacionalne netrpeljivosti prema Hrvatima?

provokator

pre 9 godina

Doci cemo vam ostavit parsto eura po danu.
U bg u sridu, povratak u ponediljak.
Kafane, cevabdzinice, kafici uf.
Rezultat kakav bude da bude bit ce fina zabava sa Beogradankama i studenticama iz drugih gradova.
Jedva cekam, devojke stanite u red.
jos se sjecam kose plave novosadske moje male :)

Monégasque

pre 9 godina

Susjedi jaki ste to svi znamo....ali polako sa izjavama. U toj istoj Areni ste se nedavno ložili na finale Partizan - Zvezda u košarci...
(andrej, 18. septembar 2014 18:17)

Sta mislis, hoce li hrvatski sin Blassingame doneti pobedu?

Малац

pre 9 godina

đoković-dodig 6:2 3:6 6:7 1:6 lajović-čilić 2:6 3:6 1:6 parovi 2:3 đoković-m.delić 2:6 2:6 krajinović-ćorić 0:6 1:6
(us-open, 18. septembar 2014 17:58)

Одувек сам сањо Пантићу да будем капетан на белу лађу!

орах

pre 9 godina

Та шајкача коју помињеш, опасна је исто као и српска ћирилица. БУУ!
http://www.kolo.rs/news.php

O vremena! O ljudi!

pre 9 godina

definitivno godina u kojoj ce teniski reket vise sliciti na gitaru! Amerikanci prijete Britancima: nece vas spasit ni Beatlesi, Francuzi predbacuju Nijemcima da je Strauss najveca prevara u povijesti glazbe, dok Cesi porucuju Australcima: gorit cete u paklu skupa s ACDC-om! No to nije sve, najtirazniji sportski list u Kazahstanu donosi naslov: Dajte Ramazzottija da se igramo!, Argentinski izbornik proziva brazilsku pop ikonu C.Leitte, a Srbi i Hrvati se tradicionalno spore oko Cece i Thompsona. Pomalo bizarne primjedbe stizu iz Kanade ciji su drzavljani ljuti na Japance sto nemaju vremena slusati glazbu, dok je Svicarcima i Belgijancima zivot pjesma, pa se ni ne bave takvim stvarima...

brat ace kosice

pre 9 godina

Ohohoho pa tako je, odličan žreb, jedva čekam da im udomimo koji hahaha, biće to spuštanje na zemlju komšija kompleksaša. Pa neće znati šta ih je udarilo.

Delboy

pre 9 godina

Meč bi trebao biti jako zanimljiv. Ako Đoković odustane onda Srbi gotovo sigurno nemaju šanse, a ako odluči igrati onda će to biti prava teniska poslastica. Đoković će sigurno dobiti 2. hrvatskog igrača, a Čilić 2. srpskog. U parovima smo mi favoriti ako će se 2 igrača izabrati između Dodiga, Čilića i Pavića, a ako će igrati onaj bezveznjak Draganja koji je nedavno u Davis cupu stalno servirao između 150-160 km/h i iz 100 dobrih prilika nije uspio pogoditi niti jedan dobar passing kao ni return onda su šanse 50-50. Moguće je da će nekoliko mečeva odlučivati o pobjedniku. Đoković je definitivno favorit protiv Čilića, ali Čilić će imati svoju šansu ako će se boriti do kraja i ostati psihički čvrst jer će sav pritisak biti na Novaku, a ove godine, pogotovo u Wimbledonu je pokazao da može protiv njega. Čorić definitivno može dobiti Troickog, samo je pitanje kondicije pošto još uvijek nije napunio niti 18 godina, a parovi bi također mogli biti ključni makar mislim da smo mi tu bolji jer Bozoljac nije neki igrač, a primjetio sam da Zimonjića dobar dio ljudi želi potjerati u penziju i da već ima 38 godina. Ja se samo nadam zanimljivim mečevima, koretknoj atmosferi s obje strane i baš bi htio vidjeti malog Čorića protiv Noleta jer nijedan naš 2. igrač nema šanse doći do pobjede pa neka barem mali skuplja iskustvo i postepeno se navikava na tu razinu igre jer bi u budnućnosti mogao biti prava zvijer. Neka bolji pobijedi.

srbin iz cg

pre 9 godina

Opaaa....Dobar duel za sve ljubitelje dobrog tenisa.Nadam se da ce igrati Djole.Svejedno,dolazim obavezno da podrzim moje Srbe i uzivam u sveckom tenisu.Juuu meraka :)

razmisli malo

pre 9 godina

Nemogu da razumem ove srbe sto mrze Djokovica,oni su valjda vise uradili za srbiju naravno ako su punoletni uopste.
(ivan81, 18. septembar 2014 18:27)

Odakle ti to da su to Srbi?
Šta, zbog jezika? Mnogo si naivan!

Predo

pre 9 godina

MOglo je bolje, ali i gore. Atraktivan protivnik. Neko reče "da je meč bio prije 6 meseci, Srbija bi lako dobila". Pa prije 6 meseci je Srbija bila mnogo slabija. Lajović je sada drugi igrač samo na papiru. Realno, Troicki je drugi igrač i za 6 meseci će to verovatno biti i na rang listi. Mislim i da će Krajinović uskoro biti treći igrač. Čilič sada treba da preboli bolest zvanu slava i ambicije. Na naš dubl ne računam. To je uvek gotovo siguran bod za protivnika.

robin hud

pre 9 godina

Neka mec bude odrzan negde u Nisu i zelim da Mali Baja bude u publlici. Da se i nasa pesma pobednicka cuje.
A Nole da poveca medjusobni skor protiv Cilica na 11:0.
(h2h, 18. septembar 2014 23:20)
Treba da te sramota za uvredu "negde u Nišu" i za nepoznavanje geografije sopstvene zemlje.