Jelenić: Nećemo igrati ovakvu ligu

Predsednik VK Crvena zvezda Viktor Jelenić, izjavio za B92, da je iz medija saznao da su u petak promenjene grupe u Jadranskoj ligi, bez njihovog znanja.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Pročitaj koliko FK Crvena zvezda ima evropskih trofeja. I odmah da ti pojasnim Mitropa kup je bio jako takmičenje kada ga je Zvezda uzela prvi put.Te godine se igrao prvi put kup šampiona, dakle u najmanju ruku bio je drugo evropsko takmičenje po snazi.Decenijama u top 10-15 evropskih klubova po uspešnosti u evro takmičenjima ...Naravno sve je to počelo da se raspada već od 1991. Međutim, po tvojoj logici 1990 godine PArtizan je trebao da prestane da psotoji.Ubedljivo je imao manje titula, manje kupova, manje evrospkih trofeja, neuporedivo slabiju reputaciju u Evro i svetskom fudbalu.Evropska titula 1990 i interkontinentalni kup su po tvojoj logici trebali da budu poslednji ekser u mrtvački sanduk FK Partizan. Ipak nije tako bilo i Partizanov kadar i lobi niko nije smišljeno uništavao i precrtavao.Danas je Partizan uspešniji klub od Zvezde.To je sport. Ko tebi garantuje da VK Zvezda za 20 godina neće biti uspešnija od VK Partizan.Ne možemo da ukidamo, gasimo i negiramo sve što nije VK Partizan.Moraju i drugi da se razvijau, baš kao što je to oduvek bilo omogućeno i FK Partizan.Za srpski vaterpolo bitan je i VK Radnički, voleo bih da se opet vrati VK Bečej isl...Inače imam utisak da se u VK Partizan događaju neke slične stvari kao u FK Crvena zvezda od 1991.
  (NemanjaVac8, 6. septembar 2014 02:46)

  Na pisao si kolimetarski komentar,a ja ne videh da je taj kome repliciras igde pomenuo da VK CZ vet ili bilo ko treba da se ugasi.
  (:-:, 6. septembar 2014 23:35)

  # Link komentara

 2. ...Videli smo koliko je postignuto sa košarkaškom ABA ligom,kada je u pitanju kvalitet klubova,brojnost publike i zarada.
  (rasta, 6. septembar 2014 08:58)

  Za zaradu ne znam,ali pretpostavljam da je veca nego dok se igrala samo liga Srbije(i CG),jer naravno da ce sponzori pre hteti da se reklamiraju u regionalnoj ligi-vecem prostoru i plus jacoj ligi.Kvalitet klubova koji igraju ABA je veci nego sto je bio dok se igrala samo liga Srbije i Crne Gore.Tacno je i da oni klubovi koji ne igraju ABA su mnogo slabiji nego sto su bili.A sto se tice posete,ABA liga itekako ima dobru posetu ,sigurno u proseku oko 70% popunjenosti hale na svim utakmicama.Partizan u Pioniru u ABA prati prosecno po 5-6 hiljada ljudi,a u Super ligi 1000-2000,pa ti vidi. I regionalna liga u bilo kom sportu je mnogo zanimljivija.Ko je pratio vaterpolo u domacoj ligi,sem kada se igraju utakmice izmedju 3-4 najbolja kluba? Ovako ce biti zanimljivih i jakih utakmica tokom cele godine.Klubovi koji ne igraju regionalnu ligu ce jos vise propasti,ali oni su i do sada jedva jedva prezivljavali.Nije to kao u drugim sportovima pa oni treba da razigravaju igrace,jer u vaterpolu vec sa 15,16 godina,ako je talenat,odlazi u najjace klubove.
  (nikola, 6. septembar 2014 23:26)

  # Link komentara

 3. Istupi,kako je Partizanu u domaćoj ligi?Preuzeli ste sve igrače Partizana,sa velikim vodjom usakratili mu finansije,a sad se nešto bunite jer ste ravnopravni.Još koju godinu i otićićete u prošlost nemate koren.
   (sašo, 6. septembar 2014 11:24)

  # Link komentara

 4. Opet mu Partizan kriv. Zadnja rečenica je sve objasnila. Kapa dole Aleksandru Šoštaru, jer se ne spušta na nivo ljudi poput Jelenića.
  (Andjela_FF10, 6. septembar 2014 11:01)

  # Link komentara

 5. da se ne lazemo, da je ova liga formirana pre samo par godina u njoj bi mesta bilo samo za jedan jedini klub odavde. radnicki i taj jelenicev i cedin mutant tada nisu ni postojali. a sada se taj klub kao nesto ljuti i preti istupanjem?jos se poziva na reprezentativce ?da nisu prlainovic, radjen, filipovic, ministar ,sefik .... postali reprezantivci kod njih. uostalom ove sezone opet se stvari vracaju na svoje mesto i ta 2 kluba ce biti ono sto su oduvek i bili- topovsko meso velikanima
   (matori, 6. septembar 2014 10:52)

  # Link komentara

 6. Permanentno unistavanje jedinog kolektivnog sporta gdje smo velesila pocelo je onog momenta kada je napravljen projekat rusenja VK Partizan.
   (nik sloter, 6. septembar 2014 09:05)

  # Link komentara

 7. Čelnici vaterpolo saveza se ponašaju kao njihove kolege iz košarkaškog saveza pre više od 10godina kada se pravila ABA liga.Izgleda da će nas u vaterpolu isti scenario zadesiti kao u košarci.O kakvom poboljšanju kvaliteta reprezentacije se priča,kome bi doprinela ova liga,ako je reprezentacija prethodnih meseci dokazala da je najbolja na svetu?Ulazak u jadransku vaterpolo ligu bi trebao da bude iz komercijalnih razloga,a ispada da samo za putovanja i smeštaj treba izdvojiti 100000evra što nije malo za ovaj sport.Videli smo koliko je postignuto sa košarkaškom ABA ligom,kada je u pitanju kvalitet klubova,brojnost publike i zarada.
   (rasta, 6. septembar 2014 08:58)

  # Link komentara

 8. Sve dok budete govorili "srpski klubovi na celu sa Crvenom Zvezdom", niko vas nece shvatati ozbiljno.(Tolle, 05. septembar 2014 23:38)Zašto kada se kaže srpski sport misli se na Zvezdu,zato jer je to naš najpoznatiji sportski brend.A popularnost vaterpola,ako izuzmemo ovaj region,u svetu je na nivou pikada.
   (Balakanista, 6. septembar 2014 08:45)

  # Link komentara

 9. Ne ulazite u regionalnu ligu jer se na primeru košarke vidi da je to osmišljeno da uništi reprezentativni vaterpolo.Gde smo sada mi u košarci upravo vidimo na ovom SP a i na ranijim takmičenjima!Kada smo tukli Amere u Indijanopolisu nismo imali ABA ligu.
  (salecale, 05. septembar 2014 21:33)
  Imali smo relikte SFRJ lige, nije tu puno pomogla srpska liga.....
   (masterkg, 6. septembar 2014 07:55)

  # Link komentara

 10. Ako je ovako kako je Viktor rekao, onda Zvezda ni ne treba da igra ovu ligu. E moj sostare, ostavio si partizanu dug vise od milion evra i bavis je ovakvim stvarima...
  (a, 5. septembar 2014 20:21)

  Kakvim stvarima?? Pa da li je moguce da vam je i za ovo kriv Sostar?
  (zvezda veterani, 6. septembar 2014 04:11)

  # Link komentara

 11. "Na celu sa zvezdom"...kao da ste vi neko i nesto u vaterpolu. Sedam titula, citaj sedam titula prvaka Evrope ima institucija.
  (ClaudeG, 5. septembar 2014 20:37)
  ...
  Pročitaj koliko FK Crvena zvezda ima evropskih trofeja. I odmah da ti pojasnim Mitropa kup je bio jako takmičenje kada ga je Zvezda uzela prvi put.Te godine se igrao prvi put kup šampiona, dakle u najmanju ruku bio je drugo evropsko takmičenje po snazi.Decenijama u top 10-15 evropskih klubova po uspešnosti u evro takmičenjima ...Naravno sve je to počelo da se raspada već od 1991. Međutim, po tvojoj logici 1990 godine PArtizan je trebao da prestane da psotoji.Ubedljivo je imao manje titula, manje kupova, manje evrospkih trofeja, neuporedivo slabiju reputaciju u Evro i svetskom fudbalu.Evropska titula 1990 i interkontinentalni kup su po tvojoj logici trebali da budu poslednji ekser u mrtvački sanduk FK Partizan. Ipak nije tako bilo i Partizanov kadar i lobi niko nije smišljeno uništavao i precrtavao.Danas je Partizan uspešniji klub od Zvezde.To je sport. Ko tebi garantuje da VK Zvezda za 20 godina neće biti uspešnija od VK Partizan.Ne možemo da ukidamo, gasimo i negiramo sve što nije VK Partizan.Moraju i drugi da se razvijau, baš kao što je to oduvek bilo omogućeno i FK Partizan.Za srpski vaterpolo bitan je i VK Radnički, voleo bih da se opet vrati VK Bečej isl...Inače imam utisak da se u VK Partizan događaju neke slične stvari kao u FK Crvena zvezda od 1991.
  (NemanjaVac8, 6. septembar 2014 02:46)

  # Link komentara

 12. (a, 5. septembar 2014 20:21) i ovaj Parter B@

  Sta je sada opert Sostar kriv? Kakve veze Sostar ima sa ovim? Kao hipnotisani upijate sve sto kaze Jelenic.Svemocni Sostar kriv i sto ste morali u kvalifikacije za EL prosle godine,rekao Jelenic,ustvari rekao da je trebao da se potrudi da zvezda vet dobije pozivnicu,ali vama je to isto kao da je on licno zabranio zvezdi da igra EL.Evo i sada opet indirektno Jelenic poziva "jedan klub",cemu sada to? Ko ga je ikada napadao ili prozivao iz VKP?Cak vam i nismo prava konkurencija poslednje 2 godine.Zasto onda ovakve konstantne prozivke?
  (nikola, 6. septembar 2014 02:34)

  # Link komentara

 13. a koji ste vi faktor u srpskom vaterpolu da bi ste se ista pitali? Cuti i muci...
  (mille grobar, 5. septembar 2014 21:52)
  ...
  Prvak države u poslednje 2 sezone, prvak Evrope prošle godine.Malo lo je.Partizan ima mnogo više i neuporedivo je veći klub od Zvezde ali od skoro i Zvezda se nešto pita i nešto znači za srpski vaterpolo.To pokazuju rezultati. Inače maliciozno pitanje može da se postavi i Partizanu u fudbalu. U poređenju sa Zvezdom krot celu istoriju, Partizan je popotuno nebitan evropski klub.Ipak u poslednje vreme ima bolje rezultate od Zvezde i to je to.
  (NemanjaVac8, 6. septembar 2014 02:34)

  # Link komentara

 14. Sve dok budete govorili "srpski klubovi na celu sa Crvenom Zvezdom", niko vas nece shvatati ozbiljno.Budite skromni, realni, to nista ne boli.I sami dobro znate ko je oduvek bio i bice na celu srpskog, a i evropskog vaterpola.Ovako samo popalite masu navijaca kojima posle nije jasno zasto Zvezda i Radnicki moraju u kvalifikacije za EL, dok gigant ide direktno.
  (Tolle, 5. septembar 2014 23:38)
  ...
  Mi smo na čelu srpskog vaterpola, a Partizan je institucija i oni su na čelu jugoslovenskog vaterpola.
  (NemanjaVac8, 6. septembar 2014 02:31)

  # Link komentara

 15. Kad je bilo para da se za mesec dana pokupuju svi najbolji igrači, tada je sve bilo u redu, a sad sve živo smeta. Ima čovek obraza da kaže da je regularno dogovoriti sastave grupa, a neregularno odrediti ih žrebom?! Jeleniću, znam da si mislio da će državni projekat trajati duže od jednog leta, ali pomiri se - gotovo je. Vraćate se tamo gde ste i bili, i gde ste svojim angažmanom i zaslužili da budete.
  (Šavija Alonso, 6. septembar 2014 02:20)

  # Link komentara

 16. @ Zvezda neuspešni projekat što je bez dinara postao prvak Evrope, a partizan sa državnim parama, poklon bazenom i silom uguranim sponzorima poput Rajfajzena uspešan jer je uzeo treće mesto. E da mi je grobarski mozak na jedan dan da se malo odmorim!
  (Nakloni se kad pričaš o prvaku, 05. septembar 2014 20:31)
  Da li si zaista ovo rekao i ostao ziv? Nije te sramota stvarno?! Pa majke ti, kako ste onda imali Pjetlovica, Prlainovica, Radjena...bez para a?! A Parttizan je bio pun ko brod, pa su svi otisli posle osvojene titule prvaka evrope...koliko lazi i licemerja na jednom mestu...
  (Vz, 6. septembar 2014 01:17)

  # Link komentara

 17. Nasi su hteli da jedna grupa budu srpski timovi i eventualno timovi iz zagreba i "severa" stare juge da bi imali sto manje troskove puta i smestaja. Ovi obecali i prc...Sad ce npr partizan dva puta da ide u split da odigra revijalne utakmice sa propalim klubovima. Takve utakmice ima i u nasoj ligi. Slicno je i zvezdu zadesilo
  (Jasojaso, 6. septembar 2014 00:54)

  # Link komentara

 18. CZ u vaterpolu, kosarci i rukometu ne postoji!!!
  (Bube Gr, 5. septembar 2014 23:56)

  # Link komentara

 19. Sve dok budete govorili "srpski klubovi na celu sa Crvenom Zvezdom", niko vas nece shvatati ozbiljno.Budite skromni, realni, to nista ne boli.I sami dobro znate ko je oduvek bio i bice na celu srpskog, a i evropskog vaterpola.Ovako samo popalite masu navijaca kojima posle nije jasno zasto Zvezda i Radnicki moraju u kvalifikacije za EL, dok gigant ide direktno.
  (Tolle, 5. septembar 2014 23:38)

  # Link komentara

 20. Slusajte sta ima da kaze Nebojsa Covic,ostali su ...
   (milojko, 5. septembar 2014 22:23)

  # Link komentara

 21. "...sada nam je jasno da je naš savez štitio interes samo jednog kluba."
  Sta prica ovaj covek? To sto se obavio zreb umesto dogovaranja ko ce u koju grupu, to je znak da je nas savez stitio interes samo 1 kluba?? Hajde, reci kog, slobodno, zna se ko je tebi uvek za sve kriv...
  (lalala, 5. septembar 2014 22:16)

  # Link komentara

 22. Da nije Sostar?
  (Parter B, 5. septembar 2014 21:56)

  # Link komentara

 23. ...a koji ste vi faktor u srpskom vaterpolu da bi ste se ista pitali? Cuti i muci...
  (mille grobar, 5. septembar 2014 21:52)

  # Link komentara

 24. Super, nemojte. Laku noc, prijatno, srecan put, pisite kad stignete.
   (VK FK KK Kmekavac, 5. septembar 2014 21:49)

  # Link komentara

 25. Ne ulazite u regionalnu ligu jer se na primeru košarke vidi da je to osmišljeno da uništi reprezentativni vaterpolo.Gde smo sada mi u košarci upravo vidimo na ovom SP a i na ranijim takmičenjima!Kada smo tukli Amere u Indijanopolisu nismo imali ABA ligu.
   (salecale, 5. septembar 2014 21:33)

  # Link komentara

 26. Nisam ispratio desavanja, verujem i vecina koji ovde komentarisu, te s' toga komentare ne treba uzeti za ozbiljno...ionako se svode na decacka prozivanja, sacekajmo da cujemo sve strane, pa onda da sudimo.
   (Kako drugacije, 5. septembar 2014 21:24)

  # Link komentara

 27. ћао Вам, будите и даље најбољи, у својим главама и то докажите у сусретима са Водојажом, Малим и Великим МОКРИМ лугом, Поточанима и причајте и даље како Вам нема равних у Европи, а бога ми, и шире.
   (мкг, 5. septembar 2014 21:20)

  # Link komentara

 28. Odmah se krece sa pljuvanjem po klupskoj liniji, procitajte barem prvo tekst.

  Za srpske klubove je izuzetno vazno da se napravi i odrzi zajednicki stav. Pouceni iskustvom oko ABA lige, nadam se da nece svako da vuce na svoju stranu. Jadranska liga bi bila dobitak i za nas, pod uslovom da je dobro organizovana i osmisljena, ali ne treba ici po svaku cenu.

  Zreb je logicnija varijanta nego dogovaranje oko grupa, osim ako grupe nisu odredjene unapred da bi se smanjili troskovi putovanja (sto je moguce ako liga ne finansira te troskove).

  Iskreno se nadam da ce nasi klubovi, u dogovoru sa savezom, stvoriti zajednicki stav i poslati odgovor koji stiti nase klubove i nas najtrofejniji sport.
  (zakon, 5. septembar 2014 21:13)

  # Link komentara

 29. @advokat jeste, uplasio se, pa vec dve godine ne moze da izgubi utakmicu gde god da igra... daj bre, pa Zvezda je prvak Evrope i Srbije, od koga da se plasi? (Marko, 5. septembar 2014 20:25)

  Barseloneta je prvak Evrope.Evo godine niste usli u Evroligu.To sto ste prvaci Srbije zahvalite parama,posto ste bili pokupovali sve kao i Radnicki,sa kojim ste igrlai u drugoj ligi.Kolko ste dobat klub videlo se kod mladih nada gde ste imali smao jednog igraca u postavi,cak je i Vojvodina imala tri igraca.Opet vas ceka druga liga kad pare odu. (Paok, 05. septembar 2014 21:05)

  Braca Rasovic ne racunas? a koje mi to pare imamo?
   (exe, 5. septembar 2014 21:13)

  # Link komentara

 30. @advokat jeste, uplasio se, pa vec dve godine ne moze da izgubi utakmicu gde god da igra... daj bre, pa Zvezda je prvak Evrope i Srbije, od koga da se plasi?
  (Marko, 5. septembar 2014 20:25)

  Barseloneta je prvak Evrope.Evo godine niste usli u Evroligu.To sto ste prvaci Srbije zahvalite parama,posto ste bili pokupovali sve kao i Radnicki,sa kojim ste igrlai u drugoj ligi.Kolko ste dobat klub videlo se kod mladih nada gde ste imali smao jednog igraca u postavi,cak je i Vojvodina imala tri igraca.Opet vas ceka druga liga kad pare odu.
  (Paok, 5. septembar 2014 21:05)

  # Link komentara

 31. @ Zvezda neuspešni projekat što je bez dinara postao prvak Evrope, a partizan sa državnim parama, poklon bazenom i silom uguranim sponzorima poput Rajfajzena uspešan jer je uzeo treće mesto. E da mi je grobarski mozak na jedan dan da se malo odmorim!
  (Nakloni se kad pričaš o prvaku, 05. septembar 2014 20:31
  ti u glavi imas samo zicu koja ti drzi usi
   (aleksandar, 5. septembar 2014 21:04)

  # Link komentara

 32. "Na celu sa zvezdom"...kao da ste vi neko i nesto u vaterpolu. Sedam titula, citaj sedam titula prvaka Evrope ima institucija.
  (ClaudeG, 5. septembar 2014 20:37)

  # Link komentara

 33. pare nisu problem,para nema....
  (lovac_u_mutnom, 5. septembar 2014 20:36)

  # Link komentara

 34. (Advokat svih Srba, 05. septembar 2014 20:22)

  Smesnih ekipa poput Partizana,Banjice,Singidunuma i ostalih...
   (exe, 5. septembar 2014 20:35)

  # Link komentara

 35. Gospodine Jelinicu,vi ocigledno niste obavesteni da je VK C.Zvezda propali eksperiment aktuelne vlasti i da vi nemate prava da postavljate bilo kakve uslove,uostalom vi nikako ne mozete biti na istoj talasnoj duzini sa klubovima koji imaju ime,tradiciju i rezultate(Partizan,Jug,Mladost,Primorje...).Ne znam samo zbog cega se bune umesto da prihvate ovo takmicenje kao hleb nasusni i sto su dobili sansu da se takmice sa vaterpolo podmornicama njima nesto smeta.Ili se gospodin Jelicni uplasio jacine lige s obzirom da ovde nema Singidunuma i ostalih smesnih klubova vec samo surovih profesionalaca!
  (Advokat svih Srba, 5. septembar 2014 20:22)

  Taj eksiperiment kako ga ti nazivas je nastao pre dolaska aktuelne vlasti, tako da ti je komentar u samom pocetku smesan i iskompleksiran..
  (Joker, 5. septembar 2014 20:33)

  # Link komentara

 36. neozbiljno je da se dogovaraju sastavi grupa, normalno da treba zreb valjda da postoji
   (Marko, 5. septembar 2014 20:32)

  # Link komentara

 37. @ Zvezda neuspešni projekat što je bez dinara postao prvak Evrope, a partizan sa državnim parama, poklon bazenom i silom uguranim sponzorima poput Rajfajzena uspešan jer je uzeo treće mesto. E da mi je grobarski mozak na jedan dan da se malo odmorim!
   (Nakloni se kad pričaš o prvaku, 5. septembar 2014 20:31)

  # Link komentara

 38. Ne treba nam jos jedna jadranska i neprofesionalna liga, A ovi grobari neka procitaju tekst pre pljuvanja po Zvezdi i Jelenicu...
  (Realno, 5. septembar 2014 20:30)

  # Link komentara

 39. @advokat jeste, uplasio se, pa vec dve godine ne moze da izgubi utakmicu gde god da igra... daj bre, pa Zvezda je prvak Evrope i Srbije, od koga da se plasi?
  (Marko, 5. septembar 2014 20:25)

  # Link komentara

 40. Ако се домаће првенство игра нормално, нека ова 4 јединствена клуба играју проширену хрватску лигу и плаћају, њихов проблем. Никад се не сме десити оно што се десило у кошарци, када се за рачун Јадранске уништила наша лига, клубови и тиме кошаркашка база. Само, колико година је један једини Партизан и то моћан желео да се прикључи, па га нису примали, а сад након пар година апсолутне доминације српских клубова у Европи ствара се лига са 8 хрватских и 4 српска клуба? Зашто се онда у кошарци нашој Винстон ЈУБА лиги једноставно није прикључилo 6-8 клубова из осталих држава бивше Југославије, што је било реално, иако би и тада у врху апсолутно доминирали српски клубови, као што и јесу првих сезона? Но добро, проблем оних који то прихватају, али као што рекох, националне лиге ни у једном спорту више нико не сме да руши да се та тужна прича не би поновила. Замислите ви Звезду и Партизан у фудбалу нпр. без осталих тимова ЈСЛ, који их снабдевају најбољим играчима из Србије од чије продаје, боље рећи распродаје у сваком прелазном року ови живе. О репрезентацији да не говорим, каква је да је, наша лига је изнедрила генерације талентованих фудбалера које су постигле сјајне резултате у млађим категоријама, а и А тим има играча на избор, са те стране квалитет никад није било проблем. То се зове база играча, апсолутно најважније што постоји у спорту! Од напаљених клинаца који се ложе на регионалне лиге не очекујем да имају мозга да размишљају о овим стварима, али онај ко одлучује мора.
  (my way, 5. septembar 2014 20:25)

  # Link komentara

 41. Ako hoces da budes sampion moras pobediti sve protivnike... moras igrati isto i protiv jacih i slabijih ekipa... Ne kapiram ovo trazenje alibija jos pre pocetka takmicenja, i to trazenje alibija jednog od najjacih klubova u takmicenju... Protivrecis sam sebi kada kazes da je cilj ulaska u ovo takmicenje bio da se obezbedi veci broj jakih utakmica, sta je onda problem ako ste sada dobili grupu u kojoj imate vise jakih timova? Ne razumem... Ili je situacija obrnuta, mozda u vasoj grupi nema dovoljno jakih klubova, kazite konkretnije u cemu je problem sa tim sto su grupe izvucene zrebom a ne internim dogovorima...
  (sofronije, 5. septembar 2014 20:24)

  # Link komentara

 42. Gospodine Jelinicu,vi ocigledno niste obavesteni da je VK C.Zvezda propali eksperiment aktuelne vlasti i da vi nemate prava da postavljate bilo kakve uslove,uostalom vi nikako ne mozete biti na istoj talasnoj duzini sa klubovima koji imaju ime,tradiciju i rezultate(Partizan,Jug,Mladost,Primorje...).Ne znam samo zbog cega se bune umesto da prihvate ovo takmicenje kao hleb nasusni i sto su dobili sansu da se takmice sa vaterpolo podmornicama njima nesto smeta.Ili se gospodin Jelicni uplasio jacine lige s obzirom da ovde nema Singidunuma i ostalih smesnih klubova vec samo surovih profesionalaca!
  (Advokat svih Srba, 5. septembar 2014 20:22)

  # Link komentara

 43. Ako je ovako kako je Viktor rekao, onda Zvezda ni ne treba da igra ovu ligu. E moj sostare, ostavio si partizanu dug vise od milion evra i bavis je ovakvim stvarima...
  (a, 5. septembar 2014 20:21)

  # Link komentara