Subota, 23.08.2014.

20:30

Rakić 'raketom' rešio derbi, CZ 3/3

Šampion Srbije Crvena zvezda zadržao je maksimalan učinak posle trećeg kola Jelen Superlige, minimalnom pobedom nad Vojvodinom u Novom Sadu.

Izvor:

Rakiæ 'raketom' rešio derbi, CZ 3/3 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

192 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 9 godina

@bora...kojih pet utakmica niste izgubili?2 sa farskim ostrvima,2 sa bugarima i jednu sa cetvrtim timom azerbejdzanske lige?I tebi je to parametar za poredjenje.Samo kukate da nas guraju,premijer liga itd,a zaboravljate da smo u nizu od prosle sezone prvo vas dobiki.Od koga da izgubimo,od rada?!od radnickog iz nisa?A to sto vasi igraci idu u jace klubove u evropi,to znaci da imaju dobrog menadzera,ali to ne znaci da imate dobar tim.Dobar tim nije samo skup dobrih pojedinaca.Prosle godine a i ove,imamo odlicnu atmosferu u timu,a to menja dosta.Zna svako ko se bavio sportom.

insajder

pre 9 godina

Lazar Markovic vredi kao svi zvezdini timovi u poslednjih 7 godina!!! Jos nesto?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kimi, 24. avgust 2014 09:54)

Aha, dvaput sutnuo loptu u Liverpulu i povredio se.

Sima

pre 9 godina

Lazar Markovic vredi kao svi zvezdini timovi u poslednjih 7 godina!!! Jos nesto? (Kimi, 24. avgust 2014 09:54) Jedan Nemanja Vidic vredi ko ceo partizan, al od osnivanja

Rade

pre 9 godina

svi vi sto ovde pljujete Savicevica nemate veze sa fudbalom, dodjite na Marakanu svaku utakmicu, pa imate pravo da ga pljujete, decko je talentovan, i mnogo radi za ekipu, sta vi pricate o njemu, dosta vise, verovatno niste sutnuli macku sa praga, decko bio najbolji protiv Jagodine, i sta sad u 20 godina treba da sabija svaku tekmu da vam resava utakmicu, e moji strucnjaci, zato i ne mozemo da istrpimo igrace, ISTO TAKO STE PRICALI ZA LAZICA PROSLE GODINE A SADA GA KUJETE U ZVEZDE! ! !
(zex, 24. avgust 2014 00:07)
Bravo majstore!!!

zvezda i to crvena

pre 9 godina

nastavlja se premijerova liga
(marko, 23. avgust 2014 21:54)

gol je dobar, al najjači vojvodjani dodju do 16 metara i šutiraju, verovatno im zabranjeno da ulaze u kazneni...
(grobar kg, 23. avgust 2014 22:15)b
85.minut, igrac Vojvodine lezi 3 minuta zbog prekrsaja, krade vreme... Sta reci za ovakve utakmice, bice im jasno kada im dozvole da igraju u evropi koliko su kvalitetni. Partizan mora da pobedi sve do kraja ako zeli da uzme trofej, jako nam je prvenstvo, sta da radimo...:)
(Nikola, 23. avgust 2014 22:20)

jeste,jeste, tako je

Milos

pre 9 godina

Kad nekog igrača prodate bolje od turske druge lige možda ćemo vas malo više poštovati. Do tada ste samo miljenici politike koji igraju smešne nameštene utakmice.
(Panteri nižeg ranga, 24. avgust 2014 00:30)

Pricas o evropskom i svetskom sampionu, i red je da ustanes.

Doja

pre 9 godina

Ne znam, odbrana mi ne deluje previše stabilno, ali sveukupno solidna igra. I ne znam, čija je to ideja da Crvena Zvezda igra u sivom dresu i da ima sive?Oni crveno-beli, crveni i plavo-crveni sa slike su sasvim OK.
(Nolan, 23. avgust 2014 22:53)
Meni dres ekstra dobar. A i sorc, verovatno cu da kupim.

Bata

pre 9 godina

Ma cuti super je!Zamisli da smo dali jedan iz ofsajda a pobedili 3-2?!To bi bilo dno dna!
(Pero, 23. avgust 2014 22:47)
A tek da je Vosa dala sama sebi dva autogola...

zoran kg

pre 9 godina

Ovo je po meni neka nova Zvezda -borbena, rastrcana, ekipa koja zna da igra na rezultat. Stoperska linija bez greske, golman za svoje godine fenomenalan. Svaka cast Lalatovicu na hrabrosti sto forsira mlade igrace. Treba tu dosta istrpeti da bi sve doslo na svoje ali ovo sinoc pokazuje da je na pravom putu.

aleksandar

pre 9 godina

Nasa liga svake godine sve jaca i jaca Zvezda bi lagano na marakani dobila Real Madrid realno Lazovic uz Pecnika stamenom odbranom bi u najmaju ruku dobio Real 2-0 Bejl i Ronaldo bi bili zatvoreni od strane Lazica Mijaiovica u grotlu marakane se tesko neko naigra.
(Nece te u Brazil, 23. avgust 2014 22:51)


jak komentar.ko da ga je radoje domanovic napisao

MARS

pre 9 godina

Izazivam grobare da bar posle jedne utakmice u kojoj Zvezda pobedi ne komentarisu kako je namesteno . Znam da je tezak izazov i da je neostvariv, jer grobari su to ...
(Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac, 23. avgust 2014 23:59)

Uzmi sutra posle utakmice sa Donjim Sremom da brojis komentare zvezdasa.

Beograd na vodi

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.
(da je više ovakvih utakmica, 23. avgust 2014 20:50)
@
Ti si grobar taman koliko i Dragan Dzajic. Najbolji su mi ovi sa ozbiljnom analizom zvezdine igre... Da li vas neko pali ili vi onako sami pisete basne?

bora

pre 9 godina

Partizan je Nikola,po kvalitetu tri klase iznad svih ostalih klubova ( naravno osim u srpski medijima).Nama 7-8 igrač ide u Seriju A,a vaš najbolji u drugu tursku ligu!?Te vaše "šampione" Premijerove lige,jednostavno niko neće!?Nisu ljudi u evropskim klubovima budale.Znaju šta i odakle vredi.Taj 'raspali' Partizan,nije izgubio utakmicu još od Napretka,računajući i pet utakmica u Evropi!? Naša deca koja su uzela 6 titula,danas su u Anderlehtu,M.Sitiju,CSKA,Benfiki,Borusiji,Liverpulu.....Pametnom dosta.

retro

pre 9 godina

grobari PANIKA raste kako se bliži derbi. Sve vas je više na našim vestima, sve više kukate, sve vam je namešteno i SVE JE VEĆI STRAH!!!
(doktor, 23. avgust 2014 22:57)

Isto ovako ste pisali na prolece pa vas sacekala bomba Drincica :)

Srdjan

pre 9 godina

Ne znam sta je to tako specijalno mancester video u ovom golmanu vojvodine... sut rakica je morao da brani, ostalo sto je odbranio islo je pravo u njega...

mladenmadi@gmail.com

pre 9 godina

Koja katastrofa od ekipe Zvezda zahvalite se uefi sto su vas izbacili inace bi se propisno obrukali u evropi.Vi se nama smejete za mec sa Nefcijem vas bi Azerbejdanci ispratili sa 5 komada.
(joca, 23. avgust 2014 22:26)
Jel u svojoj mrezi?

Zvezda šampion

pre 9 godina

Najslabija partija Lazovića unazad dugo vremena, jedna od najslabijih Milijaša, Mijailović prva tri kola van forme kao i Pečnik, a opet smo dobili drugu ekipu Srbije na gostujućem terenu. Sudija jeste malo navlačio za Vojvodinu ali dobro sudio. Voždovac koji je danas izgubio 6:1 razbio partizan u prvom kolu i šteta je što mora da se gura partizan svake godine inače bi se sa ovom igrom borio za opstanak. Videćemo da li sme i Donji Srem da igra za njih ili za sebe. Što se dobrih strana tiče Rajković opet fantastičan, Lazić veliko pozitivno iznenađenje, Kovačević odličan i postaje vrlo bitan igrač, Gavrić bio dobar, a čekamo Bosančića, Avramovskog, Despotovića, Antića... Sve u svemu da je regularno prvenstvo imali bi 20 bodova više od Vojvodine, a ovako moramo opet da dobijemo skoro sve da bi bili bar malo ispred partizana. Treba da damo sve od sebe da budemo prvaci pa da budemo prvaci

Zvezda

pre 9 godina

Tim koji pobeđuje se ne menja.Svaka čast Lalatoviću što nije promenio nijednog igrača iz startne postave iz prva dva kola,iako su neka pojačanja stekla pravo.Ispoštovao je momke sa starta prvenstva,iako je,recimo,Gavrić bio najbolji igrač u pripremnom periodu a Planić bi sigurno počinjao da je imao pravo.Zato je Lazić odigrao bez greške i bio igrač utakmice,a pitanje je da li bi uopšte igrao.Menjati samo u slučaju povrede,kartona ili odlaska,poput Milijaša i najverovatnije Lazovića.

Panteri nižeg ranga

pre 9 godina

Kad nekog igrača prodate bolje od turske druge lige možda ćemo vas malo više poštovati. Do tada ste samo miljenici politike koji igraju smešne nameštene utakmice.

kblo70

pre 9 godina

Jel ovo zvezda kakvu zelite da gledate?Ocigledno da jeste.Igrate vrhunski fudbal,gol primili niste.Vi biste u Evropi gore prosli od nas,ali dobro ako je ovo igra za nesto vise od ove nase tuturutu lige samo se radujte.
(Sandokan, 23. avgust 2014 23:28)
Kada pocnes ZVEZDA DA PISES VELIKIM SLOVOM;pricacemo

Tottenham

pre 9 godina

Evo pocinjemo od Rajkovica, bez greske, stoperski tandem odlican nema nijedne rupe danas, Petkovic takodje jako dobar, Mijailovic moze i bolje ali je i on bio korektan, Kovacevic jako dobar, sve sto je bilo do njega obavio je, Milijas se nije mnogo video, ali je se covek stvarno trudio da ostavi utisak, Savicevic jos jednom jedno veliko nista, Lazovic jedan od najgorih, Pecnik u odbrani odradio posao ali u napadu los, Rakic odradio svoj deo posla, Gavric nije uradio ono za sta je ubacen a to je da razdrma tim, Jovic opet nije mnogo pokazao ali u par kontakata sasvim dobar, Gogica ne mogu da ocenim, ali svakako je lepo imati takvu zamenu. Velika pobeda, svaka cast momci! Cestitke ii igracima Vose koji su se borili do kraja!

duledudule

pre 9 godina

I Savo je pored Lazica odigrao vrh tekmu.Samo se bojim da ih sad ne raspare zbog Terzinog Planica.Mada sezona je duga,tu je i ovaj nas klinac Jovanovic ako se ne varam,a ja bi sansu pruzio i bratu M'bodju.Odlicni su stoperi bili pogotovo Laza,ali je mlad i oscilirace.Ja sam zadovoljan izborom.Spoj mladosti i iskustva

vlada

pre 9 godina

Savicevic mnogo los,imam utisak kao da je pod tremom.Neverovatno je da ne moze pas da posalje u polukontri,svaki mu je ili presecen ili iza ledja.Duel igru i dribling svaki put gubi,a eksplozivnost ne postoji
Odbrana u kompletu odlicna +Kovacevic koji igra 5 puta bolje nego prosle godine
Lazic je ocigledno uz Pavicevica mnogo napredovao. Savi svaka cast,nisam ocekivao da je ovako dobar
Lazovic neiskoriscen,mora vise u polukontrama i kontrama da mu se daju lopte u prostor,ali tu se vec vracam na savicevica
Rakic-nadam se da je neki skaut video ovaj gol pa da ga utopimo lepo :)....Jovic mora da igra od pocetka,uz Despotovica kao alternativu

zex

pre 9 godina

svi vi sto ovde pljujete Savicevica nemate veze sa fudbalom, dodjite na Marakanu svaku utakmicu, pa imate pravo da ga pljujete, decko je talentovan, i mnogo radi za ekipu, sta vi pricate o njemu, dosta vise, verovatno niste sutnuli macku sa praga, decko bio najbolji protiv Jagodine, i sta sad u 20 godina treba da sabija svaku tekmu da vam resava utakmicu, e moji strucnjaci, zato i ne mozemo da istrpimo igrace, ISTO TAKO STE PRICALI ZA LAZICA PROSLE GODINE A SADA GA KUJETE U ZVEZDE! ! !

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Izazivam grobare da bar posle jedne utakmice u kojoj Zvezda pobedi ne komentarisu kako je namesteno . Znam da je tezak izazov i da je neostvariv, jer grobari su to ...

viplodis

pre 9 godina

Kao i vecina komentara tako i ovaj moj mora da krene sa Lazicem,kakav napredak,svaka cast.S druge strane jos jedno razocarenje sa Vukanom.Ne znam sta je u pitanju ali i dalje mislim da nema kvalitet za Zvezdu.Rajko-Bajko nije svejedno,ko je ulivanje sigurnosti kad je Rajkovic na golu :)

sever

pre 9 godina

Sada se vidi koliko znaci trener. Lalatovic je u prve tri utakmice ostvario 100% ucinak, bez primljenog gola i sa zaista borbenijom i kvalitetnijom igrom, nego sto je to bio slucaj kod Stojanovica, a rec je o gotovo pa istom sastavu.

Sandokan

pre 9 godina

Jel ovo zvezda kakvu zelite da gledate?Ocigledno da jeste.Igrate vrhunski fudbal,gol primili niste.Vi biste u Evropi gore prosli od nas,ali dobro ako je ovo igra za nesto vise od ove nase tuturutu lige samo se radujte.

krajisnik

pre 9 godina

zvezda bolja,sudija realno sudio,dve 100%-ne jovica,moglo je ubjedljivije.Bez penala za zvezdu u 3 kola,sve cisto za sad.Savicevic nista ne pokazuje 3 kola,odbrana odlicna.Slijedece kolo ocekujem bosancica,pa da vidimo jel vrijedi

Nikola

pre 9 godina

Dakle, Zvezda 3 utakmice, 3 pobede, gol razlika 6:0. Za nase uslove igraju strasan fudbal ove godine. Raspali partizan, 2 utakmice , 2 pobede uz gol razliku 7:2 . Ekipa koja puca po savovima, koja po kvalitetu nije ni medju 4 u nasoj ligi. I onda dodje neki grobar i prica o namestanju???

fancy

pre 9 godina

Nekako mi je drago sto nismo imali licencu...Rajko brani ko neman, Lazic kida, mali Luka me potezom odusevi nije imao srece jbg, ostali standardno dobro, a Milijas...pa Miki kapitenski opet poceo da me nervira al ga mnogo volim zao mi sto nije dao gol! Mislim da Bosancic moze super da ga zameni a verujem da vec sada ima vise snage od njega. Vosi svaka cast! Pravi derbi realno ne bi bilo nezasluzeno ni da je bilo nereseno, jos jednom bravo!

Dag Kristi

pre 9 godina

Da li je moguce da se svaka utakmica Zvezde ili Partizana vodi kao namestena?Golcina,kasnije rutinski sacuvano,ne vidim nista sporno!Dobar je Lalatovic.

crni_redstar

pre 9 godina

nisam gledao drugo poluvreme zbog posla,ali prvo poluvreme potvrdjuje da je lalatovic pravi trener i najbolje resenje za zvezdu.voleo bih da nas predvodi jos dugo,dugo...milijas je los po kisi,zato nije pokazao veceras mnogo,veliko mu hvala i srecno u turskoj.pecnik i lazovic losi,savicevic pravio uvek potez vise,treba ga pustiti sa klupe sledecu.vreme je da pokaze da li ce da igra fudbal ili da mulja bezveze.takodje mijailovic totalno neozbiljan i los pogotovu u odbrani,gde je ostavljao celu levu stranu praznu. veceras jedina svetla tacka,uz rakicevu bombu ,su bili lazic i pavicevic. lazicu tako nastavi i bices dobar evropski igrac. treba dovesti cavrica iz ofke obavezno. petkovic takodje dobar veceras.

Wllaxy

pre 9 godina

mislim da ce ovo prvenstvo da bude neregularnije od onog kad je obilic bio sampion.
(grobar, 23. avgust 2014 22:57)

Naravno, ali čak i u takvom prvenstvu gde su vaši protivnici na svakoj utakmici počeli da daju autogolove mi ćemo da budemo prvaci.

Акобогда

pre 9 godina

Звездин играч се саплиће о травку ииииииииии........... Судија не свира ништа. Уааааа бре судија. Уаааааааааа.

Акобогда

pre 9 godina

Звездин играч се саплиће о травку ииииииииии........... Судија не свира ништа. Уааааа бре судија. Уаааааааааа.

retro

pre 9 godina

ja pitam grobare dali je normalno da protivnicki igraci sutiraju na svoj gol vise od igrac partizana
(CJ22, 23. avgust 2014 22:15)

Prvo pitaj uciteljicu da ti pojasni neke stvari oko pravopisa.

bane

pre 9 godina

ovo je stvarno sramota....eeeej nece niko iz 16 da sutne na gol,,niko se ne buni,ne protestuje,daju ruku jedan drugom,,,,strasna si Srbijo!!!!

Babi Papuska

pre 9 godina

E ali svaki pas igraca Vojvodine zavrsava u nogama igraca zvezde. A kada dodju do 16 ne dodaju vec sutraju nebu pod oblake, bruke jedne novosadske namestaci obicni.

Don Quijote

pre 9 godina

Odlicna utakmica! Evropska. Superkorektno, bez grubosti, bez kalkulacija. Vosini klinci ponovo odlicni. Zvezdina igra imponuje. Prezadovoljan sam novom Zvezdom i njenom igrom. Kada se odgleda Zvezdina utakmica posle neke utakmice Partizana, cini se kao da se radi o Bundesligi. I pri tome ne mislim na utakmicu Herta-Hofenheim. Jedva cekam derbi, nece biti samo obicno izuvanje, bice istresanje iz gaca.
Volim te Zvezdo!

Nece te u Brazil

pre 9 godina

Nasa liga svake godine sve jaca i jaca Zvezda bi lagano na marakani dobila Real Madrid realno Lazovic uz Pecnika stamenom odbranom bi u najmaju ruku dobio Real 2-0 Bejl i Ronaldo bi bili zatvoreni od strane Lazica Mijaiovica u grotlu marakane se tesko neko naigra.

bane

pre 9 godina

nikad vise u zivotu necu gledati zvezdinu utakmicu.....eeeeej bre ni jednu spornu situaciju za vojvodinu nisu vratili...a i igraci vojvodine ne misle da udju u 16 metara....muka mi je....Alivodic nije prisao golu a protiv nas kida ko lud....

Milos

pre 9 godina

Prvo svi kukaju da treba da se da sansa nasim klincima, a sad pljuju po Vukanu. Pa valjda treba istrpeti te klince, da se podrze, i postanu igracine, ili vi ozbiljno ocekujete da odmah igraju kao Mesi? Odlucite sta hocete.

Vladimir

pre 9 godina

Ovaj tim zvezde je jaci od Atletika, Atletiko ne moze da veze 15 pobeda kao nas azvezda, mi gazimo sve redom, steta sto nam ne daju da igramo evropu a nista nismo namestili i nikome nismo duzni... Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...

Nikola

pre 9 godina

85.minut, igrac Vojvodine lezi 3 minuta zbog prekrsaja, krade vreme... Sta reci za ovakve utakmice, bice im jasno kada im dozvole da igraju u evropi koliko su kvalitetni. Partizan mora da pobedi sve do kraja ako zeli da uzme trofej, jako nam je prvenstvo, sta da radimo...:)

Milos

pre 9 godina

Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...
(Vladimir, 23. avgust 2014 22:16)

Vi ne prestajete da vrtite istu pricu, i kao po naredjenju zaboravljate da je jedna od tih 15 pobeda bas bila nad Partizanom. :)

grobar kg

pre 9 godina

Je li se sklonio golman???? Da li je i ovo namesteno??? Pitam grobare
(Delija Banovo Brdo, 23. avgust 2014 22:06)

gol je dobar, al najjači vojvodjani dodju do 16 metara i šutiraju, verovatno im zabranjeno da ulaze u kazneni...

sever

pre 9 godina

Rajkovic - 7,5, Petkovic- 6,5, Pavicevic - 7,5, Lazic 8, Mijailovic - 5,5, Kovacevic - 7, Lazovic 6, Savicevic - 5 (Gogic - ), Milijas - 7, Pecnik - 6 (Gavric - 6), Rakic 7,5 ( Jovic - 7).

marko

pre 9 godina

Retko kad ovako komentarisem ali sad moram.
Rajkovic: Siguran, bez veceg posla - 9.
Petkovic: Stavio u dzep Gacinovica, dobra partija - 7,5.
Pavicevic: Standardno odlican - 7,5.
Lazic: Najbolja partija do sada u dresu Zvezde, 9!
Mijaiolovic: Kao i prethodne dve, nije na svom nivou, 6.
Kovacevic: Istrcao najvise na terenu, mnogo kontri presekao, 8,5.
Milijas: Slabija njegova partija, 6,5.
Savicevic: Sem dobre asistencije ka Jovicu, nista nije uradio, sramna partija, ne znam kako je on uopste u Zvezdi, 4.
Pecnik, Lazovic: Ispod nivoa, 6. 7.
Rakic: Odlicno odigrao i pogodio, steta za povredu, 9.
Gogic: Odradio pos'o.
Jovic: Bleda partija, talenat se vidi, ali treba da se radi, 6,5.
Gavric: Dobro odigrao, nije lose, 7.
Lalatovic: Odlican, 10.
ps. ocene su u skladu sa JLS.

STARA SKOLA

pre 9 godina

"nikad vise u zivotu necu gledati zvezdinu itakmicu" - kaze grobar pod nikom bane... Pa prijatelju, hvala ti i za ovo do sad. Mada sudeci po frustriranim i paranoicnim komentarima ima ko da te odmeni. Ponekad mi se cini da nase tekme vise gledaju grobari nego mi. Hvala vam jos jednom sto ste uprilicili ovu manifestaciju :-)

I da, da ne zaboravim... dugove ne vracamo zbog licence, utakmice ne namestamo zbog titule... vec da bi nervirali grobare :-)

Nolan

pre 9 godina

Ne znam, odbrana mi ne deluje previše stabilno, ali sveukupno solidna igra.
I ne znam, čija je to ideja da Crvena Zvezda igra u sivom dresu i da ima sive?
Oni crveno-beli, crveni i plavo-crveni sa slike su sasvim OK.

Nece te u Brazil

pre 9 godina

Ne valja za ligu ovo je najneudnacenije prvenstvo mozda u evropi Vojvodina veze nema otpada od trke za titulu ako se ovako nastavi Lalatovic ce stici iz niz Stojanovica od 18pobeda za redom. Partizan ce pokustai da juri Zvezdu ali mrka kapa.

MILE

pre 9 godina

Sta je bilo grobari pa i vojvodina nas je pustila, kako mi se cini i vi ce te da nas pustite. Smehotres!!!
(Msl :), 23. avgust 2014 22:32)

Da, kao sto smo vas pustili na proslom derbiju. :)

doktor

pre 9 godina

grobari PANIKA raste kako se bliži derbi. Sve vas je više na našim vestima, sve više kukate, sve vam je namešteno i SVE JE VEĆI STRAH!!!

ime

pre 9 godina

Ja kao Delija moram reći da me je sramota da ovako sudije navlače za nas. Nema nam Mikija više da rešava iz slobodnog udarca. Mali Mijat i Ivanić nas uništili, naši talenti NULA. Vukan, Jović, Lazović, gde su, šta rade??? Talenat e mora pokazati na terenu, a ne Terzić preko medija. Sramna igra. I da napomenem da nisam neki napaljeni tinejđe, već realan navijač...

Gojkočea

pre 9 godina

Ovaj tim zvezde je jaci od Atletika, Atletiko ne moze da veze 15 pobeda kao nas azvezda, mi gazimo sve redom, steta sto nam ne daju da igramo evropu a nista nismo namestili i nikome nismo duzni... Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...
(Vladimir, 23. avgust 2014 22:16)

Владимире, немој да се нервираш...лаку ноћ!

Gojkočea

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.
(da je više ovakvih utakmica, 23. avgust 2014 20:50)

Свака част на коментару! Драго ми је што има још нормалних навијача у земљи Србији, ја ти желим да се Партизан пласира у ЛЕ!

Srpska Nesposobna Stranka

pre 9 godina

Ovo sto prikazuje CZ zasad je u nivou najboljih evropskih ekipa...Konacno mocan tim, nevidejno perspektivan ( mozda i najtalentovanija ekipa u Evropi ) To se cekalo toliko dugo... Bravo za upravu.. napred Zvezda...
(Bosko, 23. avgust 2014 21:31)
@
SNS botovi dobili prosirenje delatnosti?

Realno

pre 9 godina

Sigurna i potpuno zaslužena pobeda.Igramo bolje nego u prethodnoj sezoni,sigurnije,čvršće,agresivnije i brže.Nepotrebno smo prepustili Vojvodini u drugom poluvremenu inicijativu ali to je zbog izlaska Rakića,koji je dok je igrao,pokupio i primio sve lopte koje smo izbacivali i prosleđivao našim igračima.Jović nema potrebnu visinu za taj stil igre.Igrač utakmice,bez ikakvih dilema Darko Lazić.

joca

pre 9 godina

Koja katastrofa od ekipe Zvezda zahvalite se uefi sto su vas izbacili inace bi se propisno obrukali u evropi.Vi se nama smejete za mec sa Nefcijem vas bi Azerbejdanci ispratili sa 5 komada.

Bole

pre 9 godina

Cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Zamolio bih nekoga ko je upuceniji od mene, da mi odgovori na pitanje: "Ko gura Vukana Savicevica u Zvezdi?"
Ne mogu da shvatim da momak u prva tri kola ne pokaze bas nista. Makar jedan pas!?!

rade

pre 9 godina

neverovatno kako grobarska filijala na čelu sa nazovi trenerom, a po nalogu iz Beograda, traže alibi u sudjenju. Bilo bi bolje da pogodite okvir gola.

Šećerlemovski - nije bitan broj trofeja, bitan je umetnički dojam

pre 9 godina

Zvezdana juri 18. pobedu u nizu u prvenstvenim utakmicama, jesam li dobro izbrojao ?? Ali mi nije jasno kako to uspevaju u Tole Superligi, mora da je uz pomoc nekog trika ?

Đe si

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?".
(drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Što te nije strefio...

kralj

pre 9 godina

Vojvodina igra tako kao da nece da da gol.A ovom sto se predstavlja kao drogbagalata porucujem da se mane politike jer bi vrlo lako mogao on prvi da ode iz te "njegove" Vojvodine.

Borky

pre 9 godina

Steta zbog loseg terena jer su ovo dvije tehnicki najbolje ekipe u Srbiji koje bih mogle dosta dobrog fudbala pokazati.
p.s. Sve prenose imate na sajtu jedan-nula.

doktor

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?". (drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Opet si zaboravio na terapiju!

siromastvo duha beda zivljenja

pre 9 godina

Prema ocekivanju sramotno pustanje C.Zvezde od strane malog kluba iz Novog Sada. Otplacivace poklonjen kup narednih 100 godina.

cofi95

pre 9 godina

Zvezdas sam, dosuse, dezurni pljuvac igre Zvezde u zadnjih 10-ak godina, ali ovaj fudbal je pravi melem za oci! Momci igraju na dva dodira max, krecu se, otvaraju i sto je najvaznije - razmisljaju, nesto kao Holandjani na SP i Manchester United sad. Naravno, ima tu malih gresaka, i trebace vremena da se ovaj stil igre usavrsi, ali neko ko gleda Zvezdu dve godine pomislio bi da to nisu isti igraci.

Batko

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?".
(drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Priznaj da si sada skapirao da si napisao jako glup komentar ?! Srbijanci tako govore ??? E, muko moja...

Bosko

pre 9 godina

Ovo sto prikazuje CZ zasad je u nivou najboljih evropskih ekipa...Konacno mocan tim, nevidejno perspektivan ( mozda i najtalentovanija ekipa u Evropi ) To se cekalo toliko dugo... Bravo za upravu.. napred Zvezda...

boks

pre 9 godina

drogba srbijanci kazu gde bre mogu da kupim pivo...a ovo si ti pobrkao malo?? i toliko o vasoj vojvodjanskoj gostoljubivosti...ljubi cizmu madjarsku pljuj majku srpsku uvek bilo

miro split

pre 9 godina

Ja ovi sport ne razumin.Evo kad treneri pričaju o rasporedu igrača na utakmici onda kažu:Igraćemo 4-4-2 ili 3-4-3 itd.Ja to lipo zbrojin i ispada deset,a na kraju na teren uvik izađe jedanest igrača.Kako dosad niko nije primjetija ovu privaru?Osin toga ako trener oće stavit da mu igra sedan livi bekova ili deset desni krila on to može i niko mu ne brani,a kad bi ja stavija tri golmana onda bi mi rekli da se to nesmi i da san lud.Šta su golmani šugavi?

Claude G

pre 9 godina

Sta je Vojvodjani? Nema ko da vam svira penal u 150 minutu van sesnaest? Bruke jedne, mozete li da se barem pravite da vam se igra fudbal namestaci jedni najobicniji.

retro

pre 9 godina

Grobari je li OK postavljanje golmana? (delija iz pg, 23. avgust 2014 20:50)

delijo, ovo jeste, iskreno, a ti nama reci, isto tako iskreno, da li je ono protiv Radnickog bilo OK? kad se vec pravis pametan..

daklu lfc

pre 9 godina

jos prosle godine,kada sam vidio kako se Lazic postavlja ,rekao sam da je igrac za Arsenal,ali tek sad vidim da nije. Vidim da je za Barselonu,Bajern ili Liverpool.

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Ja ne vidim nacin na koji Partizan moze da uzme titulu ove godine, jedino neka velika kradja da se desi sto je njima svojstveno ...

Миле

pre 9 godina

Не бађ лепа утакмица, али је темпо веома висок за наше прилике.
Српски фудбал већ дуго није избацио голмана који нешто значи у европском (светском) фудбалу, а на овој утакмици имамо двојицу младића који обећавају.
Надам се да ће њихов развој донети српском фудбалу врхунске голмане.

Terza prepodobni

pre 9 godina

Lepo je neko juce napisao da ce Milijas da da gol sa 50 metara, a da ce golman da istrci sa stadiona. Jedino je izvodjaca pogresio. Cirkus.

rale. zemun

pre 9 godina

odmah se videlo da mali Savićević nema srce, ali ovakvo razočarenjene iz utakmice u utakmicu je strašno. Ubaciti momentalno malog Ristica!!

kosovski ciklus

pre 9 godina

sava @ jel si ti cuo za Avramova koji standrlardno brani u Sriji A ,i ja sam za to da se forsiraju mladi igraci ,ali pozicija golmana je preosetljiva da bi se pruzala sansa deci koja nemaju jednu god iskustva po nasim livadama.

Sava

pre 9 godina

Glavni utisak dva mlada golmana i sa jedne i druge strane!
Milinkovic-Savic i Rajkovic, moze advokat da bira, a Srbija nema da brine za narednih 15 godina za tu poziciju.
Stojkovic je tu , ali nikad nije iskazo do kraja ono sto moze, a mogo je mnogo vise od zvezde, partizana, vitesea i makabija.
Samo pamet u glavu i ova dva klinca se za koju godinu krljaju za titulu najboljeg oglmana evrope!

da je više ovakvih utakmica

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.

da je više ovakvih utakmica

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.

Sava

pre 9 godina

Glavni utisak dva mlada golmana i sa jedne i druge strane!
Milinkovic-Savic i Rajkovic, moze advokat da bira, a Srbija nema da brine za narednih 15 godina za tu poziciju.
Stojkovic je tu , ali nikad nije iskazo do kraja ono sto moze, a mogo je mnogo vise od zvezde, partizana, vitesea i makabija.
Samo pamet u glavu i ova dva klinca se za koju godinu krljaju za titulu najboljeg oglmana evrope!

doktor

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?". (drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Opet si zaboravio na terapiju!

Gojkočea

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.
(da je više ovakvih utakmica, 23. avgust 2014 20:50)

Свака част на коментару! Драго ми је што има још нормалних навијача у земљи Србији, ја ти желим да се Партизан пласира у ЛЕ!

Wllaxy

pre 9 godina

mislim da ce ovo prvenstvo da bude neregularnije od onog kad je obilic bio sampion.
(grobar, 23. avgust 2014 22:57)

Naravno, ali čak i u takvom prvenstvu gde su vaši protivnici na svakoj utakmici počeli da daju autogolove mi ćemo da budemo prvaci.

Đe si

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?".
(drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Što te nije strefio...

Dag Kristi

pre 9 godina

Da li je moguce da se svaka utakmica Zvezde ili Partizana vodi kao namestena?Golcina,kasnije rutinski sacuvano,ne vidim nista sporno!Dobar je Lalatovic.

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Izazivam grobare da bar posle jedne utakmice u kojoj Zvezda pobedi ne komentarisu kako je namesteno . Znam da je tezak izazov i da je neostvariv, jer grobari su to ...

Milos

pre 9 godina

Prvo svi kukaju da treba da se da sansa nasim klincima, a sad pljuju po Vukanu. Pa valjda treba istrpeti te klince, da se podrze, i postanu igracine, ili vi ozbiljno ocekujete da odmah igraju kao Mesi? Odlucite sta hocete.

krajisnik

pre 9 godina

zvezda bolja,sudija realno sudio,dve 100%-ne jovica,moglo je ubjedljivije.Bez penala za zvezdu u 3 kola,sve cisto za sad.Savicevic nista ne pokazuje 3 kola,odbrana odlicna.Slijedece kolo ocekujem bosancica,pa da vidimo jel vrijedi

Gojkočea

pre 9 godina

Ovaj tim zvezde je jaci od Atletika, Atletiko ne moze da veze 15 pobeda kao nas azvezda, mi gazimo sve redom, steta sto nam ne daju da igramo evropu a nista nismo namestili i nikome nismo duzni... Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...
(Vladimir, 23. avgust 2014 22:16)

Владимире, немој да се нервираш...лаку ноћ!

Srpska Nesposobna Stranka

pre 9 godina

Ovo sto prikazuje CZ zasad je u nivou najboljih evropskih ekipa...Konacno mocan tim, nevidejno perspektivan ( mozda i najtalentovanija ekipa u Evropi ) To se cekalo toliko dugo... Bravo za upravu.. napred Zvezda...
(Bosko, 23. avgust 2014 21:31)
@
SNS botovi dobili prosirenje delatnosti?

doktor

pre 9 godina

grobari PANIKA raste kako se bliži derbi. Sve vas je više na našim vestima, sve više kukate, sve vam je namešteno i SVE JE VEĆI STRAH!!!

cofi95

pre 9 godina

Zvezdas sam, dosuse, dezurni pljuvac igre Zvezde u zadnjih 10-ak godina, ali ovaj fudbal je pravi melem za oci! Momci igraju na dva dodira max, krecu se, otvaraju i sto je najvaznije - razmisljaju, nesto kao Holandjani na SP i Manchester United sad. Naravno, ima tu malih gresaka, i trebace vremena da se ovaj stil igre usavrsi, ali neko ko gleda Zvezdu dve godine pomislio bi da to nisu isti igraci.

Nikola

pre 9 godina

Dakle, Zvezda 3 utakmice, 3 pobede, gol razlika 6:0. Za nase uslove igraju strasan fudbal ove godine. Raspali partizan, 2 utakmice , 2 pobede uz gol razliku 7:2 . Ekipa koja puca po savovima, koja po kvalitetu nije ni medju 4 u nasoj ligi. I onda dodje neki grobar i prica o namestanju???

viplodis

pre 9 godina

Kao i vecina komentara tako i ovaj moj mora da krene sa Lazicem,kakav napredak,svaka cast.S druge strane jos jedno razocarenje sa Vukanom.Ne znam sta je u pitanju ali i dalje mislim da nema kvalitet za Zvezdu.Rajko-Bajko nije svejedno,ko je ulivanje sigurnosti kad je Rajkovic na golu :)

rade

pre 9 godina

neverovatno kako grobarska filijala na čelu sa nazovi trenerom, a po nalogu iz Beograda, traže alibi u sudjenju. Bilo bi bolje da pogodite okvir gola.

Don Quijote

pre 9 godina

Odlicna utakmica! Evropska. Superkorektno, bez grubosti, bez kalkulacija. Vosini klinci ponovo odlicni. Zvezdina igra imponuje. Prezadovoljan sam novom Zvezdom i njenom igrom. Kada se odgleda Zvezdina utakmica posle neke utakmice Partizana, cini se kao da se radi o Bundesligi. I pri tome ne mislim na utakmicu Herta-Hofenheim. Jedva cekam derbi, nece biti samo obicno izuvanje, bice istresanje iz gaca.
Volim te Zvezdo!

marko

pre 9 godina

Retko kad ovako komentarisem ali sad moram.
Rajkovic: Siguran, bez veceg posla - 9.
Petkovic: Stavio u dzep Gacinovica, dobra partija - 7,5.
Pavicevic: Standardno odlican - 7,5.
Lazic: Najbolja partija do sada u dresu Zvezde, 9!
Mijaiolovic: Kao i prethodne dve, nije na svom nivou, 6.
Kovacevic: Istrcao najvise na terenu, mnogo kontri presekao, 8,5.
Milijas: Slabija njegova partija, 6,5.
Savicevic: Sem dobre asistencije ka Jovicu, nista nije uradio, sramna partija, ne znam kako je on uopste u Zvezdi, 4.
Pecnik, Lazovic: Ispod nivoa, 6. 7.
Rakic: Odlicno odigrao i pogodio, steta za povredu, 9.
Gogic: Odradio pos'o.
Jovic: Bleda partija, talenat se vidi, ali treba da se radi, 6,5.
Gavric: Dobro odigrao, nije lose, 7.
Lalatovic: Odlican, 10.
ps. ocene su u skladu sa JLS.

daklu lfc

pre 9 godina

jos prosle godine,kada sam vidio kako se Lazic postavlja ,rekao sam da je igrac za Arsenal,ali tek sad vidim da nije. Vidim da je za Barselonu,Bajern ili Liverpool.

Realno

pre 9 godina

Sigurna i potpuno zaslužena pobeda.Igramo bolje nego u prethodnoj sezoni,sigurnije,čvršće,agresivnije i brže.Nepotrebno smo prepustili Vojvodini u drugom poluvremenu inicijativu ali to je zbog izlaska Rakića,koji je dok je igrao,pokupio i primio sve lopte koje smo izbacivali i prosleđivao našim igračima.Jović nema potrebnu visinu za taj stil igre.Igrač utakmice,bez ikakvih dilema Darko Lazić.

STARA SKOLA

pre 9 godina

"nikad vise u zivotu necu gledati zvezdinu itakmicu" - kaze grobar pod nikom bane... Pa prijatelju, hvala ti i za ovo do sad. Mada sudeci po frustriranim i paranoicnim komentarima ima ko da te odmeni. Ponekad mi se cini da nase tekme vise gledaju grobari nego mi. Hvala vam jos jednom sto ste uprilicili ovu manifestaciju :-)

I da, da ne zaboravim... dugove ne vracamo zbog licence, utakmice ne namestamo zbog titule... vec da bi nervirali grobare :-)

fancy

pre 9 godina

Nekako mi je drago sto nismo imali licencu...Rajko brani ko neman, Lazic kida, mali Luka me potezom odusevi nije imao srece jbg, ostali standardno dobro, a Milijas...pa Miki kapitenski opet poceo da me nervira al ga mnogo volim zao mi sto nije dao gol! Mislim da Bosancic moze super da ga zameni a verujem da vec sada ima vise snage od njega. Vosi svaka cast! Pravi derbi realno ne bi bilo nezasluzeno ni da je bilo nereseno, jos jednom bravo!

Batko

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?".
(drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Priznaj da si sada skapirao da si napisao jako glup komentar ?! Srbijanci tako govore ??? E, muko moja...

Milos

pre 9 godina

Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...
(Vladimir, 23. avgust 2014 22:16)

Vi ne prestajete da vrtite istu pricu, i kao po naredjenju zaboravljate da je jedna od tih 15 pobeda bas bila nad Partizanom. :)

sever

pre 9 godina

Sada se vidi koliko znaci trener. Lalatovic je u prve tri utakmice ostvario 100% ucinak, bez primljenog gola i sa zaista borbenijom i kvalitetnijom igrom, nego sto je to bio slucaj kod Stojanovica, a rec je o gotovo pa istom sastavu.

crni_redstar

pre 9 godina

nisam gledao drugo poluvreme zbog posla,ali prvo poluvreme potvrdjuje da je lalatovic pravi trener i najbolje resenje za zvezdu.voleo bih da nas predvodi jos dugo,dugo...milijas je los po kisi,zato nije pokazao veceras mnogo,veliko mu hvala i srecno u turskoj.pecnik i lazovic losi,savicevic pravio uvek potez vise,treba ga pustiti sa klupe sledecu.vreme je da pokaze da li ce da igra fudbal ili da mulja bezveze.takodje mijailovic totalno neozbiljan i los pogotovu u odbrani,gde je ostavljao celu levu stranu praznu. veceras jedina svetla tacka,uz rakicevu bombu ,su bili lazic i pavicevic. lazicu tako nastavi i bices dobar evropski igrac. treba dovesti cavrica iz ofke obavezno. petkovic takodje dobar veceras.

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Ja ne vidim nacin na koji Partizan moze da uzme titulu ove godine, jedino neka velika kradja da se desi sto je njima svojstveno ...

boks

pre 9 godina

drogba srbijanci kazu gde bre mogu da kupim pivo...a ovo si ti pobrkao malo?? i toliko o vasoj vojvodjanskoj gostoljubivosti...ljubi cizmu madjarsku pljuj majku srpsku uvek bilo

Bole

pre 9 godina

Cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Zamolio bih nekoga ko je upuceniji od mene, da mi odgovori na pitanje: "Ko gura Vukana Savicevica u Zvezdi?"
Ne mogu da shvatim da momak u prva tri kola ne pokaze bas nista. Makar jedan pas!?!

Vladimir

pre 9 godina

Ovaj tim zvezde je jaci od Atletika, Atletiko ne moze da veze 15 pobeda kao nas azvezda, mi gazimo sve redom, steta sto nam ne daju da igramo evropu a nista nismo namestili i nikome nismo duzni... Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...

Миле

pre 9 godina

Не бађ лепа утакмица, али је темпо веома висок за наше прилике.
Српски фудбал већ дуго није избацио голмана који нешто значи у европском (светском) фудбалу, а на овој утакмици имамо двојицу младића који обећавају.
Надам се да ће њихов развој донети српском фудбалу врхунске голмане.

Bosko

pre 9 godina

Ovo sto prikazuje CZ zasad je u nivou najboljih evropskih ekipa...Konacno mocan tim, nevidejno perspektivan ( mozda i najtalentovanija ekipa u Evropi ) To se cekalo toliko dugo... Bravo za upravu.. napred Zvezda...

ime

pre 9 godina

Ja kao Delija moram reći da me je sramota da ovako sudije navlače za nas. Nema nam Mikija više da rešava iz slobodnog udarca. Mali Mijat i Ivanić nas uništili, naši talenti NULA. Vukan, Jović, Lazović, gde su, šta rade??? Talenat e mora pokazati na terenu, a ne Terzić preko medija. Sramna igra. I da napomenem da nisam neki napaljeni tinejđe, već realan navijač...

miro split

pre 9 godina

Ja ovi sport ne razumin.Evo kad treneri pričaju o rasporedu igrača na utakmici onda kažu:Igraćemo 4-4-2 ili 3-4-3 itd.Ja to lipo zbrojin i ispada deset,a na kraju na teren uvik izađe jedanest igrača.Kako dosad niko nije primjetija ovu privaru?Osin toga ako trener oće stavit da mu igra sedan livi bekova ili deset desni krila on to može i niko mu ne brani,a kad bi ja stavija tri golmana onda bi mi rekli da se to nesmi i da san lud.Šta su golmani šugavi?

Nece te u Brazil

pre 9 godina

Ne valja za ligu ovo je najneudnacenije prvenstvo mozda u evropi Vojvodina veze nema otpada od trke za titulu ako se ovako nastavi Lalatovic ce stici iz niz Stojanovica od 18pobeda za redom. Partizan ce pokustai da juri Zvezdu ali mrka kapa.

bane

pre 9 godina

nikad vise u zivotu necu gledati zvezdinu utakmicu.....eeeeej bre ni jednu spornu situaciju za vojvodinu nisu vratili...a i igraci vojvodine ne misle da udju u 16 metara....muka mi je....Alivodic nije prisao golu a protiv nas kida ko lud....

rale. zemun

pre 9 godina

odmah se videlo da mali Savićević nema srce, ali ovakvo razočarenjene iz utakmice u utakmicu je strašno. Ubaciti momentalno malog Ristica!!

Babi Papuska

pre 9 godina

E ali svaki pas igraca Vojvodine zavrsava u nogama igraca zvezde. A kada dodju do 16 ne dodaju vec sutraju nebu pod oblake, bruke jedne novosadske namestaci obicni.

Акобогда

pre 9 godina

Звездин играч се саплиће о травку ииииииииии........... Судија не свира ништа. Уааааа бре судија. Уаааааааааа.

sever

pre 9 godina

Rajkovic - 7,5, Petkovic- 6,5, Pavicevic - 7,5, Lazic 8, Mijailovic - 5,5, Kovacevic - 7, Lazovic 6, Savicevic - 5 (Gogic - ), Milijas - 7, Pecnik - 6 (Gavric - 6), Rakic 7,5 ( Jovic - 7).

MILE

pre 9 godina

Sta je bilo grobari pa i vojvodina nas je pustila, kako mi se cini i vi ce te da nas pustite. Smehotres!!!
(Msl :), 23. avgust 2014 22:32)

Da, kao sto smo vas pustili na proslom derbiju. :)

Nece te u Brazil

pre 9 godina

Nasa liga svake godine sve jaca i jaca Zvezda bi lagano na marakani dobila Real Madrid realno Lazovic uz Pecnika stamenom odbranom bi u najmaju ruku dobio Real 2-0 Bejl i Ronaldo bi bili zatvoreni od strane Lazica Mijaiovica u grotlu marakane se tesko neko naigra.

Sandokan

pre 9 godina

Jel ovo zvezda kakvu zelite da gledate?Ocigledno da jeste.Igrate vrhunski fudbal,gol primili niste.Vi biste u Evropi gore prosli od nas,ali dobro ako je ovo igra za nesto vise od ove nase tuturutu lige samo se radujte.

kralj

pre 9 godina

Vojvodina igra tako kao da nece da da gol.A ovom sto se predstavlja kao drogbagalata porucujem da se mane politike jer bi vrlo lako mogao on prvi da ode iz te "njegove" Vojvodine.

Borky

pre 9 godina

Steta zbog loseg terena jer su ovo dvije tehnicki najbolje ekipe u Srbiji koje bih mogle dosta dobrog fudbala pokazati.
p.s. Sve prenose imate na sajtu jedan-nula.

retro

pre 9 godina

ja pitam grobare dali je normalno da protivnicki igraci sutiraju na svoj gol vise od igrac partizana
(CJ22, 23. avgust 2014 22:15)

Prvo pitaj uciteljicu da ti pojasni neke stvari oko pravopisa.

Акобогда

pre 9 godina

Звездин играч се саплиће о травку ииииииииии........... Судија не свира ништа. Уааааа бре судија. Уаааааааааа.

siromastvo duha beda zivljenja

pre 9 godina

Prema ocekivanju sramotno pustanje C.Zvezde od strane malog kluba iz Novog Sada. Otplacivace poklonjen kup narednih 100 godina.

joca

pre 9 godina

Koja katastrofa od ekipe Zvezda zahvalite se uefi sto su vas izbacili inace bi se propisno obrukali u evropi.Vi se nama smejete za mec sa Nefcijem vas bi Azerbejdanci ispratili sa 5 komada.

grobar kg

pre 9 godina

Je li se sklonio golman???? Da li je i ovo namesteno??? Pitam grobare
(Delija Banovo Brdo, 23. avgust 2014 22:06)

gol je dobar, al najjači vojvodjani dodju do 16 metara i šutiraju, verovatno im zabranjeno da ulaze u kazneni...

Bata

pre 9 godina

Ma cuti super je!Zamisli da smo dali jedan iz ofsajda a pobedili 3-2?!To bi bilo dno dna!
(Pero, 23. avgust 2014 22:47)
A tek da je Vosa dala sama sebi dva autogola...

Claude G

pre 9 godina

Sta je Vojvodjani? Nema ko da vam svira penal u 150 minutu van sesnaest? Bruke jedne, mozete li da se barem pravite da vam se igra fudbal namestaci jedni najobicniji.

bane

pre 9 godina

ovo je stvarno sramota....eeeej nece niko iz 16 da sutne na gol,,niko se ne buni,ne protestuje,daju ruku jedan drugom,,,,strasna si Srbijo!!!!

aleksandar

pre 9 godina

Nasa liga svake godine sve jaca i jaca Zvezda bi lagano na marakani dobila Real Madrid realno Lazovic uz Pecnika stamenom odbranom bi u najmaju ruku dobio Real 2-0 Bejl i Ronaldo bi bili zatvoreni od strane Lazica Mijaiovica u grotlu marakane se tesko neko naigra.
(Nece te u Brazil, 23. avgust 2014 22:51)


jak komentar.ko da ga je radoje domanovic napisao

zoran kg

pre 9 godina

Ovo je po meni neka nova Zvezda -borbena, rastrcana, ekipa koja zna da igra na rezultat. Stoperska linija bez greske, golman za svoje godine fenomenalan. Svaka cast Lalatovicu na hrabrosti sto forsira mlade igrace. Treba tu dosta istrpeti da bi sve doslo na svoje ali ovo sinoc pokazuje da je na pravom putu.

Sima

pre 9 godina

Lazar Markovic vredi kao svi zvezdini timovi u poslednjih 7 godina!!! Jos nesto? (Kimi, 24. avgust 2014 09:54) Jedan Nemanja Vidic vredi ko ceo partizan, al od osnivanja

retro

pre 9 godina

Grobari je li OK postavljanje golmana? (delija iz pg, 23. avgust 2014 20:50)

delijo, ovo jeste, iskreno, a ti nama reci, isto tako iskreno, da li je ono protiv Radnickog bilo OK? kad se vec pravis pametan..

Terza prepodobni

pre 9 godina

Lepo je neko juce napisao da ce Milijas da da gol sa 50 metara, a da ce golman da istrci sa stadiona. Jedino je izvodjaca pogresio. Cirkus.

Doja

pre 9 godina

Ne znam, odbrana mi ne deluje previše stabilno, ali sveukupno solidna igra. I ne znam, čija je to ideja da Crvena Zvezda igra u sivom dresu i da ima sive?Oni crveno-beli, crveni i plavo-crveni sa slike su sasvim OK.
(Nolan, 23. avgust 2014 22:53)
Meni dres ekstra dobar. A i sorc, verovatno cu da kupim.

mladenmadi@gmail.com

pre 9 godina

Koja katastrofa od ekipe Zvezda zahvalite se uefi sto su vas izbacili inace bi se propisno obrukali u evropi.Vi se nama smejete za mec sa Nefcijem vas bi Azerbejdanci ispratili sa 5 komada.
(joca, 23. avgust 2014 22:26)
Jel u svojoj mrezi?

Beograd na vodi

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.
(da je više ovakvih utakmica, 23. avgust 2014 20:50)
@
Ti si grobar taman koliko i Dragan Dzajic. Najbolji su mi ovi sa ozbiljnom analizom zvezdine igre... Da li vas neko pali ili vi onako sami pisete basne?

Milos

pre 9 godina

Kad nekog igrača prodate bolje od turske druge lige možda ćemo vas malo više poštovati. Do tada ste samo miljenici politike koji igraju smešne nameštene utakmice.
(Panteri nižeg ranga, 24. avgust 2014 00:30)

Pricas o evropskom i svetskom sampionu, i red je da ustanes.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

nastavlja se premijerova liga
(marko, 23. avgust 2014 21:54)

gol je dobar, al najjači vojvodjani dodju do 16 metara i šutiraju, verovatno im zabranjeno da ulaze u kazneni...
(grobar kg, 23. avgust 2014 22:15)b
85.minut, igrac Vojvodine lezi 3 minuta zbog prekrsaja, krade vreme... Sta reci za ovakve utakmice, bice im jasno kada im dozvole da igraju u evropi koliko su kvalitetni. Partizan mora da pobedi sve do kraja ako zeli da uzme trofej, jako nam je prvenstvo, sta da radimo...:)
(Nikola, 23. avgust 2014 22:20)

jeste,jeste, tako je

Šećerlemovski - nije bitan broj trofeja, bitan je umetnički dojam

pre 9 godina

Zvezdana juri 18. pobedu u nizu u prvenstvenim utakmicama, jesam li dobro izbrojao ?? Ali mi nije jasno kako to uspevaju u Tole Superligi, mora da je uz pomoc nekog trika ?

Nikola

pre 9 godina

85.minut, igrac Vojvodine lezi 3 minuta zbog prekrsaja, krade vreme... Sta reci za ovakve utakmice, bice im jasno kada im dozvole da igraju u evropi koliko su kvalitetni. Partizan mora da pobedi sve do kraja ako zeli da uzme trofej, jako nam je prvenstvo, sta da radimo...:)

kblo70

pre 9 godina

Jel ovo zvezda kakvu zelite da gledate?Ocigledno da jeste.Igrate vrhunski fudbal,gol primili niste.Vi biste u Evropi gore prosli od nas,ali dobro ako je ovo igra za nesto vise od ove nase tuturutu lige samo se radujte.
(Sandokan, 23. avgust 2014 23:28)
Kada pocnes ZVEZDA DA PISES VELIKIM SLOVOM;pricacemo

bora

pre 9 godina

Partizan je Nikola,po kvalitetu tri klase iznad svih ostalih klubova ( naravno osim u srpski medijima).Nama 7-8 igrač ide u Seriju A,a vaš najbolji u drugu tursku ligu!?Te vaše "šampione" Premijerove lige,jednostavno niko neće!?Nisu ljudi u evropskim klubovima budale.Znaju šta i odakle vredi.Taj 'raspali' Partizan,nije izgubio utakmicu još od Napretka,računajući i pet utakmica u Evropi!? Naša deca koja su uzela 6 titula,danas su u Anderlehtu,M.Sitiju,CSKA,Benfiki,Borusiji,Liverpulu.....Pametnom dosta.

kosovski ciklus

pre 9 godina

sava @ jel si ti cuo za Avramova koji standrlardno brani u Sriji A ,i ja sam za to da se forsiraju mladi igraci ,ali pozicija golmana je preosetljiva da bi se pruzala sansa deci koja nemaju jednu god iskustva po nasim livadama.

Tottenham

pre 9 godina

Evo pocinjemo od Rajkovica, bez greske, stoperski tandem odlican nema nijedne rupe danas, Petkovic takodje jako dobar, Mijailovic moze i bolje ali je i on bio korektan, Kovacevic jako dobar, sve sto je bilo do njega obavio je, Milijas se nije mnogo video, ali je se covek stvarno trudio da ostavi utisak, Savicevic jos jednom jedno veliko nista, Lazovic jedan od najgorih, Pecnik u odbrani odradio posao ali u napadu los, Rakic odradio svoj deo posla, Gavric nije uradio ono za sta je ubacen a to je da razdrma tim, Jovic opet nije mnogo pokazao ali u par kontakata sasvim dobar, Gogica ne mogu da ocenim, ali svakako je lepo imati takvu zamenu. Velika pobeda, svaka cast momci! Cestitke ii igracima Vose koji su se borili do kraja!

Nolan

pre 9 godina

Ne znam, odbrana mi ne deluje previše stabilno, ali sveukupno solidna igra.
I ne znam, čija je to ideja da Crvena Zvezda igra u sivom dresu i da ima sive?
Oni crveno-beli, crveni i plavo-crveni sa slike su sasvim OK.

duledudule

pre 9 godina

I Savo je pored Lazica odigrao vrh tekmu.Samo se bojim da ih sad ne raspare zbog Terzinog Planica.Mada sezona je duga,tu je i ovaj nas klinac Jovanovic ako se ne varam,a ja bi sansu pruzio i bratu M'bodju.Odlicni su stoperi bili pogotovo Laza,ali je mlad i oscilirace.Ja sam zadovoljan izborom.Spoj mladosti i iskustva

Zvezda šampion

pre 9 godina

Najslabija partija Lazovića unazad dugo vremena, jedna od najslabijih Milijaša, Mijailović prva tri kola van forme kao i Pečnik, a opet smo dobili drugu ekipu Srbije na gostujućem terenu. Sudija jeste malo navlačio za Vojvodinu ali dobro sudio. Voždovac koji je danas izgubio 6:1 razbio partizan u prvom kolu i šteta je što mora da se gura partizan svake godine inače bi se sa ovom igrom borio za opstanak. Videćemo da li sme i Donji Srem da igra za njih ili za sebe. Što se dobrih strana tiče Rajković opet fantastičan, Lazić veliko pozitivno iznenađenje, Kovačević odličan i postaje vrlo bitan igrač, Gavrić bio dobar, a čekamo Bosančića, Avramovskog, Despotovića, Antića... Sve u svemu da je regularno prvenstvo imali bi 20 bodova više od Vojvodine, a ovako moramo opet da dobijemo skoro sve da bi bili bar malo ispred partizana. Treba da damo sve od sebe da budemo prvaci pa da budemo prvaci

Rade

pre 9 godina

svi vi sto ovde pljujete Savicevica nemate veze sa fudbalom, dodjite na Marakanu svaku utakmicu, pa imate pravo da ga pljujete, decko je talentovan, i mnogo radi za ekipu, sta vi pricate o njemu, dosta vise, verovatno niste sutnuli macku sa praga, decko bio najbolji protiv Jagodine, i sta sad u 20 godina treba da sabija svaku tekmu da vam resava utakmicu, e moji strucnjaci, zato i ne mozemo da istrpimo igrace, ISTO TAKO STE PRICALI ZA LAZICA PROSLE GODINE A SADA GA KUJETE U ZVEZDE! ! !
(zex, 24. avgust 2014 00:07)
Bravo majstore!!!

zex

pre 9 godina

svi vi sto ovde pljujete Savicevica nemate veze sa fudbalom, dodjite na Marakanu svaku utakmicu, pa imate pravo da ga pljujete, decko je talentovan, i mnogo radi za ekipu, sta vi pricate o njemu, dosta vise, verovatno niste sutnuli macku sa praga, decko bio najbolji protiv Jagodine, i sta sad u 20 godina treba da sabija svaku tekmu da vam resava utakmicu, e moji strucnjaci, zato i ne mozemo da istrpimo igrace, ISTO TAKO STE PRICALI ZA LAZICA PROSLE GODINE A SADA GA KUJETE U ZVEZDE! ! !

insajder

pre 9 godina

Lazar Markovic vredi kao svi zvezdini timovi u poslednjih 7 godina!!! Jos nesto?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kimi, 24. avgust 2014 09:54)

Aha, dvaput sutnuo loptu u Liverpulu i povredio se.

MARS

pre 9 godina

Izazivam grobare da bar posle jedne utakmice u kojoj Zvezda pobedi ne komentarisu kako je namesteno . Znam da je tezak izazov i da je neostvariv, jer grobari su to ...
(Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac, 23. avgust 2014 23:59)

Uzmi sutra posle utakmice sa Donjim Sremom da brojis komentare zvezdasa.

retro

pre 9 godina

grobari PANIKA raste kako se bliži derbi. Sve vas je više na našim vestima, sve više kukate, sve vam je namešteno i SVE JE VEĆI STRAH!!!
(doktor, 23. avgust 2014 22:57)

Isto ovako ste pisali na prolece pa vas sacekala bomba Drincica :)

Zvezda

pre 9 godina

Tim koji pobeđuje se ne menja.Svaka čast Lalatoviću što nije promenio nijednog igrača iz startne postave iz prva dva kola,iako su neka pojačanja stekla pravo.Ispoštovao je momke sa starta prvenstva,iako je,recimo,Gavrić bio najbolji igrač u pripremnom periodu a Planić bi sigurno počinjao da je imao pravo.Zato je Lazić odigrao bez greške i bio igrač utakmice,a pitanje je da li bi uopšte igrao.Menjati samo u slučaju povrede,kartona ili odlaska,poput Milijaša i najverovatnije Lazovića.

Nikola

pre 9 godina

@bora...kojih pet utakmica niste izgubili?2 sa farskim ostrvima,2 sa bugarima i jednu sa cetvrtim timom azerbejdzanske lige?I tebi je to parametar za poredjenje.Samo kukate da nas guraju,premijer liga itd,a zaboravljate da smo u nizu od prosle sezone prvo vas dobiki.Od koga da izgubimo,od rada?!od radnickog iz nisa?A to sto vasi igraci idu u jace klubove u evropi,to znaci da imaju dobrog menadzera,ali to ne znaci da imate dobar tim.Dobar tim nije samo skup dobrih pojedinaca.Prosle godine a i ove,imamo odlicnu atmosferu u timu,a to menja dosta.Zna svako ko se bavio sportom.

vlada

pre 9 godina

Savicevic mnogo los,imam utisak kao da je pod tremom.Neverovatno je da ne moze pas da posalje u polukontri,svaki mu je ili presecen ili iza ledja.Duel igru i dribling svaki put gubi,a eksplozivnost ne postoji
Odbrana u kompletu odlicna +Kovacevic koji igra 5 puta bolje nego prosle godine
Lazic je ocigledno uz Pavicevica mnogo napredovao. Savi svaka cast,nisam ocekivao da je ovako dobar
Lazovic neiskoriscen,mora vise u polukontrama i kontrama da mu se daju lopte u prostor,ali tu se vec vracam na savicevica
Rakic-nadam se da je neki skaut video ovaj gol pa da ga utopimo lepo :)....Jovic mora da igra od pocetka,uz Despotovica kao alternativu

Panteri nižeg ranga

pre 9 godina

Kad nekog igrača prodate bolje od turske druge lige možda ćemo vas malo više poštovati. Do tada ste samo miljenici politike koji igraju smešne nameštene utakmice.

Srdjan

pre 9 godina

Ne znam sta je to tako specijalno mancester video u ovom golmanu vojvodine... sut rakica je morao da brani, ostalo sto je odbranio islo je pravo u njega...

bane

pre 9 godina

nikad vise u zivotu necu gledati zvezdinu utakmicu.....eeeeej bre ni jednu spornu situaciju za vojvodinu nisu vratili...a i igraci vojvodine ne misle da udju u 16 metara....muka mi je....Alivodic nije prisao golu a protiv nas kida ko lud....

Sandokan

pre 9 godina

Jel ovo zvezda kakvu zelite da gledate?Ocigledno da jeste.Igrate vrhunski fudbal,gol primili niste.Vi biste u Evropi gore prosli od nas,ali dobro ako je ovo igra za nesto vise od ove nase tuturutu lige samo se radujte.

da je više ovakvih utakmica

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.

Vladimir

pre 9 godina

Ovaj tim zvezde je jaci od Atletika, Atletiko ne moze da veze 15 pobeda kao nas azvezda, mi gazimo sve redom, steta sto nam ne daju da igramo evropu a nista nismo namestili i nikome nismo duzni... Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...

ime

pre 9 godina

Ja kao Delija moram reći da me je sramota da ovako sudije navlače za nas. Nema nam Mikija više da rešava iz slobodnog udarca. Mali Mijat i Ivanić nas uništili, naši talenti NULA. Vukan, Jović, Lazović, gde su, šta rade??? Talenat e mora pokazati na terenu, a ne Terzić preko medija. Sramna igra. I da napomenem da nisam neki napaljeni tinejđe, već realan navijač...

Акобогда

pre 9 godina

Звездин играч се саплиће о травку ииииииииии........... Судија не свира ништа. Уааааа бре судија. Уаааааааааа.

Babi Papuska

pre 9 godina

E ali svaki pas igraca Vojvodine zavrsava u nogama igraca zvezde. A kada dodju do 16 ne dodaju vec sutraju nebu pod oblake, bruke jedne novosadske namestaci obicni.

Акобогда

pre 9 godina

Звездин играч се саплиће о травку ииииииииии........... Судија не свира ништа. Уааааа бре судија. Уаааааааааа.

joca

pre 9 godina

Koja katastrofa od ekipe Zvezda zahvalite se uefi sto su vas izbacili inace bi se propisno obrukali u evropi.Vi se nama smejete za mec sa Nefcijem vas bi Azerbejdanci ispratili sa 5 komada.

grobar kg

pre 9 godina

Je li se sklonio golman???? Da li je i ovo namesteno??? Pitam grobare
(Delija Banovo Brdo, 23. avgust 2014 22:06)

gol je dobar, al najjači vojvodjani dodju do 16 metara i šutiraju, verovatno im zabranjeno da ulaze u kazneni...

Srpska Nesposobna Stranka

pre 9 godina

Ovo sto prikazuje CZ zasad je u nivou najboljih evropskih ekipa...Konacno mocan tim, nevidejno perspektivan ( mozda i najtalentovanija ekipa u Evropi ) To se cekalo toliko dugo... Bravo za upravu.. napred Zvezda...
(Bosko, 23. avgust 2014 21:31)
@
SNS botovi dobili prosirenje delatnosti?

MILE

pre 9 godina

Sta je bilo grobari pa i vojvodina nas je pustila, kako mi se cini i vi ce te da nas pustite. Smehotres!!!
(Msl :), 23. avgust 2014 22:32)

Da, kao sto smo vas pustili na proslom derbiju. :)

siromastvo duha beda zivljenja

pre 9 godina

Prema ocekivanju sramotno pustanje C.Zvezde od strane malog kluba iz Novog Sada. Otplacivace poklonjen kup narednih 100 godina.

bane

pre 9 godina

ovo je stvarno sramota....eeeej nece niko iz 16 da sutne na gol,,niko se ne buni,ne protestuje,daju ruku jedan drugom,,,,strasna si Srbijo!!!!

Nikola

pre 9 godina

85.minut, igrac Vojvodine lezi 3 minuta zbog prekrsaja, krade vreme... Sta reci za ovakve utakmice, bice im jasno kada im dozvole da igraju u evropi koliko su kvalitetni. Partizan mora da pobedi sve do kraja ako zeli da uzme trofej, jako nam je prvenstvo, sta da radimo...:)

retro

pre 9 godina

ja pitam grobare dali je normalno da protivnicki igraci sutiraju na svoj gol vise od igrac partizana
(CJ22, 23. avgust 2014 22:15)

Prvo pitaj uciteljicu da ti pojasni neke stvari oko pravopisa.

Terza prepodobni

pre 9 godina

Lepo je neko juce napisao da ce Milijas da da gol sa 50 metara, a da ce golman da istrci sa stadiona. Jedino je izvodjaca pogresio. Cirkus.

Nece te u Brazil

pre 9 godina

Nasa liga svake godine sve jaca i jaca Zvezda bi lagano na marakani dobila Real Madrid realno Lazovic uz Pecnika stamenom odbranom bi u najmaju ruku dobio Real 2-0 Bejl i Ronaldo bi bili zatvoreni od strane Lazica Mijaiovica u grotlu marakane se tesko neko naigra.

Claude G

pre 9 godina

Sta je Vojvodjani? Nema ko da vam svira penal u 150 minutu van sesnaest? Bruke jedne, mozete li da se barem pravite da vam se igra fudbal namestaci jedni najobicniji.

retro

pre 9 godina

Grobari je li OK postavljanje golmana? (delija iz pg, 23. avgust 2014 20:50)

delijo, ovo jeste, iskreno, a ti nama reci, isto tako iskreno, da li je ono protiv Radnickog bilo OK? kad se vec pravis pametan..

Šećerlemovski - nije bitan broj trofeja, bitan je umetnički dojam

pre 9 godina

Zvezdana juri 18. pobedu u nizu u prvenstvenim utakmicama, jesam li dobro izbrojao ?? Ali mi nije jasno kako to uspevaju u Tole Superligi, mora da je uz pomoc nekog trika ?

kosovski ciklus

pre 9 godina

sava @ jel si ti cuo za Avramova koji standrlardno brani u Sriji A ,i ja sam za to da se forsiraju mladi igraci ,ali pozicija golmana je preosetljiva da bi se pruzala sansa deci koja nemaju jednu god iskustva po nasim livadama.

Nikola

pre 9 godina

Dakle, Zvezda 3 utakmice, 3 pobede, gol razlika 6:0. Za nase uslove igraju strasan fudbal ove godine. Raspali partizan, 2 utakmice , 2 pobede uz gol razliku 7:2 . Ekipa koja puca po savovima, koja po kvalitetu nije ni medju 4 u nasoj ligi. I onda dodje neki grobar i prica o namestanju???

Nolan

pre 9 godina

Ne znam, odbrana mi ne deluje previše stabilno, ali sveukupno solidna igra.
I ne znam, čija je to ideja da Crvena Zvezda igra u sivom dresu i da ima sive?
Oni crveno-beli, crveni i plavo-crveni sa slike su sasvim OK.

doktor

pre 9 godina

grobari PANIKA raste kako se bliži derbi. Sve vas je više na našim vestima, sve više kukate, sve vam je namešteno i SVE JE VEĆI STRAH!!!

Bosko

pre 9 godina

Ovo sto prikazuje CZ zasad je u nivou najboljih evropskih ekipa...Konacno mocan tim, nevidejno perspektivan ( mozda i najtalentovanija ekipa u Evropi ) To se cekalo toliko dugo... Bravo za upravu.. napred Zvezda...

Gojkočea

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.
(da je više ovakvih utakmica, 23. avgust 2014 20:50)

Свака част на коментару! Драго ми је што има још нормалних навијача у земљи Србији, ја ти желим да се Партизан пласира у ЛЕ!

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Izazivam grobare da bar posle jedne utakmice u kojoj Zvezda pobedi ne komentarisu kako je namesteno . Znam da je tezak izazov i da je neostvariv, jer grobari su to ...

bora

pre 9 godina

Partizan je Nikola,po kvalitetu tri klase iznad svih ostalih klubova ( naravno osim u srpski medijima).Nama 7-8 igrač ide u Seriju A,a vaš najbolji u drugu tursku ligu!?Te vaše "šampione" Premijerove lige,jednostavno niko neće!?Nisu ljudi u evropskim klubovima budale.Znaju šta i odakle vredi.Taj 'raspali' Partizan,nije izgubio utakmicu još od Napretka,računajući i pet utakmica u Evropi!? Naša deca koja su uzela 6 titula,danas su u Anderlehtu,M.Sitiju,CSKA,Benfiki,Borusiji,Liverpulu.....Pametnom dosta.

rade

pre 9 godina

neverovatno kako grobarska filijala na čelu sa nazovi trenerom, a po nalogu iz Beograda, traže alibi u sudjenju. Bilo bi bolje da pogodite okvir gola.

Wllaxy

pre 9 godina

mislim da ce ovo prvenstvo da bude neregularnije od onog kad je obilic bio sampion.
(grobar, 23. avgust 2014 22:57)

Naravno, ali čak i u takvom prvenstvu gde su vaši protivnici na svakoj utakmici počeli da daju autogolove mi ćemo da budemo prvaci.

Gojkočea

pre 9 godina

Ovaj tim zvezde je jaci od Atletika, Atletiko ne moze da veze 15 pobeda kao nas azvezda, mi gazimo sve redom, steta sto nam ne daju da igramo evropu a nista nismo namestili i nikome nismo duzni... Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...
(Vladimir, 23. avgust 2014 22:16)

Владимире, немој да се нервираш...лаку ноћ!

boks

pre 9 godina

drogba srbijanci kazu gde bre mogu da kupim pivo...a ovo si ti pobrkao malo?? i toliko o vasoj vojvodjanskoj gostoljubivosti...ljubi cizmu madjarsku pljuj majku srpsku uvek bilo

Don Quijote

pre 9 godina

Odlicna utakmica! Evropska. Superkorektno, bez grubosti, bez kalkulacija. Vosini klinci ponovo odlicni. Zvezdina igra imponuje. Prezadovoljan sam novom Zvezdom i njenom igrom. Kada se odgleda Zvezdina utakmica posle neke utakmice Partizana, cini se kao da se radi o Bundesligi. I pri tome ne mislim na utakmicu Herta-Hofenheim. Jedva cekam derbi, nece biti samo obicno izuvanje, bice istresanje iz gaca.
Volim te Zvezdo!

kralj

pre 9 godina

Vojvodina igra tako kao da nece da da gol.A ovom sto se predstavlja kao drogbagalata porucujem da se mane politike jer bi vrlo lako mogao on prvi da ode iz te "njegove" Vojvodine.

marko

pre 9 godina

Retko kad ovako komentarisem ali sad moram.
Rajkovic: Siguran, bez veceg posla - 9.
Petkovic: Stavio u dzep Gacinovica, dobra partija - 7,5.
Pavicevic: Standardno odlican - 7,5.
Lazic: Najbolja partija do sada u dresu Zvezde, 9!
Mijaiolovic: Kao i prethodne dve, nije na svom nivou, 6.
Kovacevic: Istrcao najvise na terenu, mnogo kontri presekao, 8,5.
Milijas: Slabija njegova partija, 6,5.
Savicevic: Sem dobre asistencije ka Jovicu, nista nije uradio, sramna partija, ne znam kako je on uopste u Zvezdi, 4.
Pecnik, Lazovic: Ispod nivoa, 6. 7.
Rakic: Odlicno odigrao i pogodio, steta za povredu, 9.
Gogic: Odradio pos'o.
Jovic: Bleda partija, talenat se vidi, ali treba da se radi, 6,5.
Gavric: Dobro odigrao, nije lose, 7.
Lalatovic: Odlican, 10.
ps. ocene su u skladu sa JLS.

Sava

pre 9 godina

Glavni utisak dva mlada golmana i sa jedne i druge strane!
Milinkovic-Savic i Rajkovic, moze advokat da bira, a Srbija nema da brine za narednih 15 godina za tu poziciju.
Stojkovic je tu , ali nikad nije iskazo do kraja ono sto moze, a mogo je mnogo vise od zvezde, partizana, vitesea i makabija.
Samo pamet u glavu i ova dva klinca se za koju godinu krljaju za titulu najboljeg oglmana evrope!

sever

pre 9 godina

Sada se vidi koliko znaci trener. Lalatovic je u prve tri utakmice ostvario 100% ucinak, bez primljenog gola i sa zaista borbenijom i kvalitetnijom igrom, nego sto je to bio slucaj kod Stojanovica, a rec je o gotovo pa istom sastavu.

krajisnik

pre 9 godina

zvezda bolja,sudija realno sudio,dve 100%-ne jovica,moglo je ubjedljivije.Bez penala za zvezdu u 3 kola,sve cisto za sad.Savicevic nista ne pokazuje 3 kola,odbrana odlicna.Slijedece kolo ocekujem bosancica,pa da vidimo jel vrijedi

Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac

pre 9 godina

Ja ne vidim nacin na koji Partizan moze da uzme titulu ove godine, jedino neka velika kradja da se desi sto je njima svojstveno ...

miro split

pre 9 godina

Ja ovi sport ne razumin.Evo kad treneri pričaju o rasporedu igrača na utakmici onda kažu:Igraćemo 4-4-2 ili 3-4-3 itd.Ja to lipo zbrojin i ispada deset,a na kraju na teren uvik izađe jedanest igrača.Kako dosad niko nije primjetija ovu privaru?Osin toga ako trener oće stavit da mu igra sedan livi bekova ili deset desni krila on to može i niko mu ne brani,a kad bi ja stavija tri golmana onda bi mi rekli da se to nesmi i da san lud.Šta su golmani šugavi?

cofi95

pre 9 godina

Zvezdas sam, dosuse, dezurni pljuvac igre Zvezde u zadnjih 10-ak godina, ali ovaj fudbal je pravi melem za oci! Momci igraju na dva dodira max, krecu se, otvaraju i sto je najvaznije - razmisljaju, nesto kao Holandjani na SP i Manchester United sad. Naravno, ima tu malih gresaka, i trebace vremena da se ovaj stil igre usavrsi, ali neko ko gleda Zvezdu dve godine pomislio bi da to nisu isti igraci.

Dag Kristi

pre 9 godina

Da li je moguce da se svaka utakmica Zvezde ili Partizana vodi kao namestena?Golcina,kasnije rutinski sacuvano,ne vidim nista sporno!Dobar je Lalatovic.

Panteri nižeg ranga

pre 9 godina

Kad nekog igrača prodate bolje od turske druge lige možda ćemo vas malo više poštovati. Do tada ste samo miljenici politike koji igraju smešne nameštene utakmice.

doktor

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?". (drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Opet si zaboravio na terapiju!

Milos

pre 9 godina

Steta samo sto u 15 utakmica dodje i ona sa Partizanom pa nam se niz prekine ali posle derbija povezujemo sve pobede do kraja... To ne uspeva ni Bajernu, Realu, Interu ali nasa zvezda to uradi regularno jer smo sila...
(Vladimir, 23. avgust 2014 22:16)

Vi ne prestajete da vrtite istu pricu, i kao po naredjenju zaboravljate da je jedna od tih 15 pobeda bas bila nad Partizanom. :)

Bole

pre 9 godina

Cestitam Zvezdi na zasluzenoj pobedi. Zamolio bih nekoga ko je upuceniji od mene, da mi odgovori na pitanje: "Ko gura Vukana Savicevica u Zvezdi?"
Ne mogu da shvatim da momak u prva tri kola ne pokaze bas nista. Makar jedan pas!?!

STARA SKOLA

pre 9 godina

"nikad vise u zivotu necu gledati zvezdinu itakmicu" - kaze grobar pod nikom bane... Pa prijatelju, hvala ti i za ovo do sad. Mada sudeci po frustriranim i paranoicnim komentarima ima ko da te odmeni. Ponekad mi se cini da nase tekme vise gledaju grobari nego mi. Hvala vam jos jednom sto ste uprilicili ovu manifestaciju :-)

I da, da ne zaboravim... dugove ne vracamo zbog licence, utakmice ne namestamo zbog titule... vec da bi nervirali grobare :-)

daklu lfc

pre 9 godina

jos prosle godine,kada sam vidio kako se Lazic postavlja ,rekao sam da je igrac za Arsenal,ali tek sad vidim da nije. Vidim da je za Barselonu,Bajern ili Liverpool.

Milos

pre 9 godina

Prvo svi kukaju da treba da se da sansa nasim klincima, a sad pljuju po Vukanu. Pa valjda treba istrpeti te klince, da se podrze, i postanu igracine, ili vi ozbiljno ocekujete da odmah igraju kao Mesi? Odlucite sta hocete.

Nece te u Brazil

pre 9 godina

Ne valja za ligu ovo je najneudnacenije prvenstvo mozda u evropi Vojvodina veze nema otpada od trke za titulu ako se ovako nastavi Lalatovic ce stici iz niz Stojanovica od 18pobeda za redom. Partizan ce pokustai da juri Zvezdu ali mrka kapa.

rale. zemun

pre 9 godina

odmah se videlo da mali Savićević nema srce, ali ovakvo razočarenjene iz utakmice u utakmicu je strašno. Ubaciti momentalno malog Ristica!!

Beograd na vodi

pre 9 godina

Brate grobar sam do koske ali ovo što može da se vidi na svakoj Zvezdinoj utakmici stvarno prevazilazi srpski fudbal. Kamo sreće da i ovi moji daju bilo kakav gol, a ne samo da pobeđuju autogolovima. Gledao sam do sad sve utakmice i stvarno sam počeo da uživam u Zvezdinim utakmicama. A da, da napomenem da nisam napaljeni tinejdžer pa mogu da uživam u dobrom fudbalu čak i kad ga igra najveći rival.
(da je više ovakvih utakmica, 23. avgust 2014 20:50)
@
Ti si grobar taman koliko i Dragan Dzajic. Najbolji su mi ovi sa ozbiljnom analizom zvezdine igre... Da li vas neko pali ili vi onako sami pisete basne?

sever

pre 9 godina

Rajkovic - 7,5, Petkovic- 6,5, Pavicevic - 7,5, Lazic 8, Mijailovic - 5,5, Kovacevic - 7, Lazovic 6, Savicevic - 5 (Gogic - ), Milijas - 7, Pecnik - 6 (Gavric - 6), Rakic 7,5 ( Jovic - 7).

retro

pre 9 godina

grobari PANIKA raste kako se bliži derbi. Sve vas je više na našim vestima, sve više kukate, sve vam je namešteno i SVE JE VEĆI STRAH!!!
(doktor, 23. avgust 2014 22:57)

Isto ovako ste pisali na prolece pa vas sacekala bomba Drincica :)

Realno

pre 9 godina

Sigurna i potpuno zaslužena pobeda.Igramo bolje nego u prethodnoj sezoni,sigurnije,čvršće,agresivnije i brže.Nepotrebno smo prepustili Vojvodini u drugom poluvremenu inicijativu ali to je zbog izlaska Rakića,koji je dok je igrao,pokupio i primio sve lopte koje smo izbacivali i prosleđivao našim igračima.Jović nema potrebnu visinu za taj stil igre.Igrač utakmice,bez ikakvih dilema Darko Lazić.

Đe si

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?".
(drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Što te nije strefio...

MARS

pre 9 godina

Izazivam grobare da bar posle jedne utakmice u kojoj Zvezda pobedi ne komentarisu kako je namesteno . Znam da je tezak izazov i da je neostvariv, jer grobari su to ...
(Marko Nikolic-Zvezdin 12 igrac, 23. avgust 2014 23:59)

Uzmi sutra posle utakmice sa Donjim Sremom da brojis komentare zvezdasa.

viplodis

pre 9 godina

Kao i vecina komentara tako i ovaj moj mora da krene sa Lazicem,kakav napredak,svaka cast.S druge strane jos jedno razocarenje sa Vukanom.Ne znam sta je u pitanju ali i dalje mislim da nema kvalitet za Zvezdu.Rajko-Bajko nije svejedno,ko je ulivanje sigurnosti kad je Rajkovic na golu :)

Milos

pre 9 godina

Kad nekog igrača prodate bolje od turske druge lige možda ćemo vas malo više poštovati. Do tada ste samo miljenici politike koji igraju smešne nameštene utakmice.
(Panteri nižeg ranga, 24. avgust 2014 00:30)

Pricas o evropskom i svetskom sampionu, i red je da ustanes.

crni_redstar

pre 9 godina

nisam gledao drugo poluvreme zbog posla,ali prvo poluvreme potvrdjuje da je lalatovic pravi trener i najbolje resenje za zvezdu.voleo bih da nas predvodi jos dugo,dugo...milijas je los po kisi,zato nije pokazao veceras mnogo,veliko mu hvala i srecno u turskoj.pecnik i lazovic losi,savicevic pravio uvek potez vise,treba ga pustiti sa klupe sledecu.vreme je da pokaze da li ce da igra fudbal ili da mulja bezveze.takodje mijailovic totalno neozbiljan i los pogotovu u odbrani,gde je ostavljao celu levu stranu praznu. veceras jedina svetla tacka,uz rakicevu bombu ,su bili lazic i pavicevic. lazicu tako nastavi i bices dobar evropski igrac. treba dovesti cavrica iz ofke obavezno. petkovic takodje dobar veceras.

Borky

pre 9 godina

Steta zbog loseg terena jer su ovo dvije tehnicki najbolje ekipe u Srbiji koje bih mogle dosta dobrog fudbala pokazati.
p.s. Sve prenose imate na sajtu jedan-nula.

fancy

pre 9 godina

Nekako mi je drago sto nismo imali licencu...Rajko brani ko neman, Lazic kida, mali Luka me potezom odusevi nije imao srece jbg, ostali standardno dobro, a Milijas...pa Miki kapitenski opet poceo da me nervira al ga mnogo volim zao mi sto nije dao gol! Mislim da Bosancic moze super da ga zameni a verujem da vec sada ima vise snage od njega. Vosi svaka cast! Pravi derbi realno ne bi bilo nezasluzeno ni da je bilo nereseno, jos jednom bravo!

Srdjan

pre 9 godina

Ne znam sta je to tako specijalno mancester video u ovom golmanu vojvodine... sut rakica je morao da brani, ostalo sto je odbranio islo je pravo u njega...

kblo70

pre 9 godina

Jel ovo zvezda kakvu zelite da gledate?Ocigledno da jeste.Igrate vrhunski fudbal,gol primili niste.Vi biste u Evropi gore prosli od nas,ali dobro ako je ovo igra za nesto vise od ove nase tuturutu lige samo se radujte.
(Sandokan, 23. avgust 2014 23:28)
Kada pocnes ZVEZDA DA PISES VELIKIM SLOVOM;pricacemo

zoran kg

pre 9 godina

Ovo je po meni neka nova Zvezda -borbena, rastrcana, ekipa koja zna da igra na rezultat. Stoperska linija bez greske, golman za svoje godine fenomenalan. Svaka cast Lalatovicu na hrabrosti sto forsira mlade igrace. Treba tu dosta istrpeti da bi sve doslo na svoje ali ovo sinoc pokazuje da je na pravom putu.

Batko

pre 9 godina

aj da se zavrsi sto pre ova tekma, pa da srbijanci izadju vise iz nase Vojvodine, bukvalno me slog strefio kad me na ulici pitao jedan srbijanac: "dje mogu kupit' pive?".
(drogbagalata, 23. avgust 2014 21:02)

Priznaj da si sada skapirao da si napisao jako glup komentar ?! Srbijanci tako govore ??? E, muko moja...

Bata

pre 9 godina

Ma cuti super je!Zamisli da smo dali jedan iz ofsajda a pobedili 3-2?!To bi bilo dno dna!
(Pero, 23. avgust 2014 22:47)
A tek da je Vosa dala sama sebi dva autogola...

Миле

pre 9 godina

Не бађ лепа утакмица, али је темпо веома висок за наше прилике.
Српски фудбал већ дуго није избацио голмана који нешто значи у европском (светском) фудбалу, а на овој утакмици имамо двојицу младића који обећавају.
Надам се да ће њихов развој донети српском фудбалу врхунске голмане.

Zvezda šampion

pre 9 godina

Najslabija partija Lazovića unazad dugo vremena, jedna od najslabijih Milijaša, Mijailović prva tri kola van forme kao i Pečnik, a opet smo dobili drugu ekipu Srbije na gostujućem terenu. Sudija jeste malo navlačio za Vojvodinu ali dobro sudio. Voždovac koji je danas izgubio 6:1 razbio partizan u prvom kolu i šteta je što mora da se gura partizan svake godine inače bi se sa ovom igrom borio za opstanak. Videćemo da li sme i Donji Srem da igra za njih ili za sebe. Što se dobrih strana tiče Rajković opet fantastičan, Lazić veliko pozitivno iznenađenje, Kovačević odličan i postaje vrlo bitan igrač, Gavrić bio dobar, a čekamo Bosančića, Avramovskog, Despotovića, Antića... Sve u svemu da je regularno prvenstvo imali bi 20 bodova više od Vojvodine, a ovako moramo opet da dobijemo skoro sve da bi bili bar malo ispred partizana. Treba da damo sve od sebe da budemo prvaci pa da budemo prvaci

Sima

pre 9 godina

Lazar Markovic vredi kao svi zvezdini timovi u poslednjih 7 godina!!! Jos nesto? (Kimi, 24. avgust 2014 09:54) Jedan Nemanja Vidic vredi ko ceo partizan, al od osnivanja

zvezda i to crvena

pre 9 godina

nastavlja se premijerova liga
(marko, 23. avgust 2014 21:54)

gol je dobar, al najjači vojvodjani dodju do 16 metara i šutiraju, verovatno im zabranjeno da ulaze u kazneni...
(grobar kg, 23. avgust 2014 22:15)b
85.minut, igrac Vojvodine lezi 3 minuta zbog prekrsaja, krade vreme... Sta reci za ovakve utakmice, bice im jasno kada im dozvole da igraju u evropi koliko su kvalitetni. Partizan mora da pobedi sve do kraja ako zeli da uzme trofej, jako nam je prvenstvo, sta da radimo...:)
(Nikola, 23. avgust 2014 22:20)

jeste,jeste, tako je

insajder

pre 9 godina

Lazar Markovic vredi kao svi zvezdini timovi u poslednjih 7 godina!!! Jos nesto?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Kimi, 24. avgust 2014 09:54)

Aha, dvaput sutnuo loptu u Liverpulu i povredio se.

Doja

pre 9 godina

Ne znam, odbrana mi ne deluje previše stabilno, ali sveukupno solidna igra. I ne znam, čija je to ideja da Crvena Zvezda igra u sivom dresu i da ima sive?Oni crveno-beli, crveni i plavo-crveni sa slike su sasvim OK.
(Nolan, 23. avgust 2014 22:53)
Meni dres ekstra dobar. A i sorc, verovatno cu da kupim.

zex

pre 9 godina

svi vi sto ovde pljujete Savicevica nemate veze sa fudbalom, dodjite na Marakanu svaku utakmicu, pa imate pravo da ga pljujete, decko je talentovan, i mnogo radi za ekipu, sta vi pricate o njemu, dosta vise, verovatno niste sutnuli macku sa praga, decko bio najbolji protiv Jagodine, i sta sad u 20 godina treba da sabija svaku tekmu da vam resava utakmicu, e moji strucnjaci, zato i ne mozemo da istrpimo igrace, ISTO TAKO STE PRICALI ZA LAZICA PROSLE GODINE A SADA GA KUJETE U ZVEZDE! ! !

vlada

pre 9 godina

Savicevic mnogo los,imam utisak kao da je pod tremom.Neverovatno je da ne moze pas da posalje u polukontri,svaki mu je ili presecen ili iza ledja.Duel igru i dribling svaki put gubi,a eksplozivnost ne postoji
Odbrana u kompletu odlicna +Kovacevic koji igra 5 puta bolje nego prosle godine
Lazic je ocigledno uz Pavicevica mnogo napredovao. Savi svaka cast,nisam ocekivao da je ovako dobar
Lazovic neiskoriscen,mora vise u polukontrama i kontrama da mu se daju lopte u prostor,ali tu se vec vracam na savicevica
Rakic-nadam se da je neki skaut video ovaj gol pa da ga utopimo lepo :)....Jovic mora da igra od pocetka,uz Despotovica kao alternativu

Rade

pre 9 godina

svi vi sto ovde pljujete Savicevica nemate veze sa fudbalom, dodjite na Marakanu svaku utakmicu, pa imate pravo da ga pljujete, decko je talentovan, i mnogo radi za ekipu, sta vi pricate o njemu, dosta vise, verovatno niste sutnuli macku sa praga, decko bio najbolji protiv Jagodine, i sta sad u 20 godina treba da sabija svaku tekmu da vam resava utakmicu, e moji strucnjaci, zato i ne mozemo da istrpimo igrace, ISTO TAKO STE PRICALI ZA LAZICA PROSLE GODINE A SADA GA KUJETE U ZVEZDE! ! !
(zex, 24. avgust 2014 00:07)
Bravo majstore!!!

mladenmadi@gmail.com

pre 9 godina

Koja katastrofa od ekipe Zvezda zahvalite se uefi sto su vas izbacili inace bi se propisno obrukali u evropi.Vi se nama smejete za mec sa Nefcijem vas bi Azerbejdanci ispratili sa 5 komada.
(joca, 23. avgust 2014 22:26)
Jel u svojoj mrezi?

Tottenham

pre 9 godina

Evo pocinjemo od Rajkovica, bez greske, stoperski tandem odlican nema nijedne rupe danas, Petkovic takodje jako dobar, Mijailovic moze i bolje ali je i on bio korektan, Kovacevic jako dobar, sve sto je bilo do njega obavio je, Milijas se nije mnogo video, ali je se covek stvarno trudio da ostavi utisak, Savicevic jos jednom jedno veliko nista, Lazovic jedan od najgorih, Pecnik u odbrani odradio posao ali u napadu los, Rakic odradio svoj deo posla, Gavric nije uradio ono za sta je ubacen a to je da razdrma tim, Jovic opet nije mnogo pokazao ali u par kontakata sasvim dobar, Gogica ne mogu da ocenim, ali svakako je lepo imati takvu zamenu. Velika pobeda, svaka cast momci! Cestitke ii igracima Vose koji su se borili do kraja!

Nikola

pre 9 godina

@bora...kojih pet utakmica niste izgubili?2 sa farskim ostrvima,2 sa bugarima i jednu sa cetvrtim timom azerbejdzanske lige?I tebi je to parametar za poredjenje.Samo kukate da nas guraju,premijer liga itd,a zaboravljate da smo u nizu od prosle sezone prvo vas dobiki.Od koga da izgubimo,od rada?!od radnickog iz nisa?A to sto vasi igraci idu u jace klubove u evropi,to znaci da imaju dobrog menadzera,ali to ne znaci da imate dobar tim.Dobar tim nije samo skup dobrih pojedinaca.Prosle godine a i ove,imamo odlicnu atmosferu u timu,a to menja dosta.Zna svako ko se bavio sportom.

Zvezda

pre 9 godina

Tim koji pobeđuje se ne menja.Svaka čast Lalatoviću što nije promenio nijednog igrača iz startne postave iz prva dva kola,iako su neka pojačanja stekla pravo.Ispoštovao je momke sa starta prvenstva,iako je,recimo,Gavrić bio najbolji igrač u pripremnom periodu a Planić bi sigurno počinjao da je imao pravo.Zato je Lazić odigrao bez greške i bio igrač utakmice,a pitanje je da li bi uopšte igrao.Menjati samo u slučaju povrede,kartona ili odlaska,poput Milijaša i najverovatnije Lazovića.

aleksandar

pre 9 godina

Nasa liga svake godine sve jaca i jaca Zvezda bi lagano na marakani dobila Real Madrid realno Lazovic uz Pecnika stamenom odbranom bi u najmaju ruku dobio Real 2-0 Bejl i Ronaldo bi bili zatvoreni od strane Lazica Mijaiovica u grotlu marakane se tesko neko naigra.
(Nece te u Brazil, 23. avgust 2014 22:51)


jak komentar.ko da ga je radoje domanovic napisao

duledudule

pre 9 godina

I Savo je pored Lazica odigrao vrh tekmu.Samo se bojim da ih sad ne raspare zbog Terzinog Planica.Mada sezona je duga,tu je i ovaj nas klinac Jovanovic ako se ne varam,a ja bi sansu pruzio i bratu M'bodju.Odlicni su stoperi bili pogotovo Laza,ali je mlad i oscilirace.Ja sam zadovoljan izborom.Spoj mladosti i iskustva