Petak, 22.08.2014.

16:55

Zvezda može da registruje igrače!

Fudbalskom klubu Crvena zvezda ukinuta je mera zabrane registracije igrača, potvrdila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije.

Izvor: JT

Zvezda može da registruje igraèe! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

109 Komentari

Sortiraj po:

Strela

pre 9 godina

@Radule-Botina
Da li ova tvoja izjava znači da ti je do sada frižider bio prazan,da si vozio neki krš od auta i da je žena skidala i vukla nekog drugog u krevet???

KKP

pre 9 godina

I kao sto reče jedan,kompenzacija sa društvom u blokadi je najstroze zabranjena i kaznjiva zakonom..ali ajd,mezimce je to..za njega zakoni ne vaze

Yammy

pre 9 godina

Ako je Terzic i svi celnice Zvezde toliko sposobni da klub (za koji inace navijam) koji ima milionska dugovanja oporave za kratak period onda im treba dati jos preduzeca koja su propala jer su nam roditelji gladni.

Posmatrac

pre 9 godina

Vi se raspravljate kome je stavljen katanac,ko ima vise titula,ko gubi od boljih timova,a ustvari treba staviti katanac na oba kluba,da gledamo kako se za titulu bore vojvodina,cukaricki,ofk,jagodina,radinicki(nis),novi pazar itd...

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Samo mi nije jasno zašto nesrećnom ofk-u nisu skinuli zabranu, mislim mogli su lepo da kažu dođem ti i rešen problem? Nema za Srbiju evropskog prvenstva, džaba nam Advokat, pada zabrana.

Neznanje

pre 9 godina

(Kompenzacija, 22. avgust 2014 21:02) Dozvoli da ja tebi dobronamerno objasnim. Kompenzacija sa drustvom koje je u blokadi je zabranjena Zakonom o platnom prometu. Ali za vas zakon ne vazi, zar ne?

Luke Babbitt

pre 9 godina

Ja kao grobar se radujem ovome,samo ću da uživam i mirno sačekam novu kaznu fife i uefe koja će ovaj put biti bolna za crvene kao nijedna pre.

dragam

pre 9 godina

Kakva je ovo prevara sa trojnom kompezacijom? Zasto se novac ne upati Slobodi, a onda oni neka vide sta ce i kome placati. Ovde ima posla i za tuzilastvo jer je ovo nenormalna kombinacija.

advokat

pre 9 godina

Zvezdin racun je u blokadi 178 miliona dinara na danasnji dan. Koga bre vi pravite ludim? Sledece godine ide suspenzija na 3 godine, zato sto se bahatost u Evropi ne tolerise!

geneve

pre 9 godina

Nenad
Milos

Cisto da pojasnim, ja sam navijac Vojvodine a ne Partizana. Moj komentar se odnosi na stanje u nasem fudbalu generalno gledano. Prijatno.

Kompenzacija

pre 9 godina

@transparentnost
Dozvoli da ti dobronamerno objasnim: firma A duguje firmi B, firma B duguje firmi C, a firma C duguje firmi A. Potpisivanjem kompenzacije od strane sva tri subjekta se zatvaraju medjusobna potrazivanja i obaveze. Ovaj vid zatvaranja medjusobnih potrazivanja je sasvim uobicajen, a da radis u finansijama bilo kog preduzeca video bi da je i veoma cest. Razlog je u stvari slaba likvidnost nasih firmi...

Šavija Alonso

pre 9 godina

Kao što sam i napisao ovde pre mesec dana, tako je i bilo. Veeeliko iznenađenje... :D
Šalu na stranu, iznenađenje nije, ali veliki rizik za FSS jeste, jer UEFA ne prašta dva puta...

Knez

pre 9 godina

Jedino je moguce da se stvari resavaju ovako, uz razumevanje i dogovor celnih ljudi naseg kluba i FSS-a, bravo za dogovor. Jedino je smirenost i mudrost resenje u ovako teskim uslovima.

Izdaljinski

pre 9 godina

Bila jednom jedna Zvezda. Bila šampion, prvak Evrope, sveta... Ne ostade ništa sem isfrustriranih navijača koji nemaju kapacitet da vide dalje od nosa. Living in the past. Sav fudbal u nas iFSS, slika i prilika onoga šta se dešava u Zvezdi. Nije zabranjeno navijati ni zakoga, ali zaista, na čega vam ovo sve liči?

KUM

pre 9 godina

trojna kompenzacija…
vrh vrhova.
(transparentnost, 22. avgust 2014 17:33)

A to što nemaš veze šta to znači i što ti je gramatika kao da si prvi osnovne nema veze!

Kako drugacije

pre 9 godina

Svake godine se javi mag i resi ih dugova, sredi licencu, zavrsi 10ak penala, a onda se na kraju svake sledece dug poveca...dokle ce biti tako, ne zna se, ali jedno je sigurno - Zvezda ce biti prodata za 1 evro...i taj kupac ce isto biti okarakterisan kao mag i spasioc!?

translucent

pre 9 godina

Drago mi je zbog zvezdaša. Nakon silnih potrošenih novaca na klađenje protiv Partizana da i vas malo pogleda sreća ;).
Radujte se makar i ovaj vikend, jer ubrzo dolazi i ono što ste tako predano dogovarali ovih dana. Pored isplate tih dogovorenih rata, stižu vam i nove obaveze prema igračima a i štrajk radnika je već tu. Dug je možda smanjen za maksimum 1 milion, a trebate se ovako izvlačiti za još svega 48.
Ipak, sad nemojte o tome da brinete, pošto je kvalitet ovih igrača koje će te registrovati zbirno možda jednak jednom Tešoviću.
Samo uz osmeh i veselo!

Cxevu

pre 9 godina

Haha,pa kad su uz FSS lagali UEFU,zasto ne ocekivati da sada muljaju nesto opet,medjusobno.Ali opet ce ih UEFA izbaciti na 3 godine iz Evrope,pa vi dovodite 10 pojacanja.

SRBin bre

pre 9 godina

Ti igraš na oblacima slave, retko kada ti pomisliš na nas, na nas tako nesrećne i male, a možda ipak u nama leži spas. Ti Zvezdo okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana, i veruj jedino sa nama, samo tako možes do finala. Ja ti dajem srce, dajem ti i dušu, samo budi opet moćna Zvezda ona, pa da nikad ne znamo za tugu, i osvojimo trofej iz lige šampiona. Sa nama se može sve što se poželi, da polete ribe i zaplivaju ptice, jer za nas samo Zvezda je život, ZVEZDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !

delija

pre 9 godina

trojna kompenzacija…
vrh vrhova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (transparentnost

Care,u ekonomiji postoji i multilateralna kompenzacija izmedju vise ucesnika. Toliko o tome

Svima treba da bude jasno i poveriocima i duznicima da se pare ne nalaze na dohvat ruke. Ovo sto radi FSS je protivzakonito.Cela drzava Srbija je u dugovima nema subjekta da se nekome ne duguje ili da ne duguju.Od pocetka prave cirkus

Nenad

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom.
Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.
Mnogo smo jadni.
(geneve, 22. avgust 2014 17:07)
Sta ce Uefa da kaze?Gledajuci onu vasu vanserijsku igru sinoc protiv giganta iz Bakua,samo sam ispao u pravu sto mislim da nam je ista ucinila uslugu,tako sto nam je to rekla.I za vas bi bilo bolje da vam to isto Uefa kaze,zato sto bi se time zaustavilo brutalno sramocenje naseg fudbala koje traje godinama i po kome je vas klub najpoznatiji sa ovih prostora jer mu je u tradiciji da igra "antologijske utakmice" sa takvim gigantima,ako ne svake,onda svake druge sezone.Za ovih par sezona,tvoj klub je doziveo Samrok,dve neresene sa Nefcijem,dva remija sa Sirakom i onu bruku od sinoc gde se sa cak dva auto gola u sred Beograda pobedjuje Nefci sa nekakvih 3:2.Je l ti i dalje treba takva sramota ili ipak mislis da to nije sramota,vec da je to uspeh,zbog koga si ponosan jer je to kao nesto najbolje sto postize neki klub sa ovih prostora?

David

pre 9 godina

Ajde nekukajte vise nego gledajte svoja dvorista. I vama pred nefci strajkovase jedan dan pa nadjoste pare. Ajde bruko jedna razbice vas 4-0 sledece nedelje

Milos

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom. Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.Mnogo smo jadni.
(geneve, 22. avgust 2014 17:07)

Grobari, smarate.

Radule-Botina

pre 9 godina

Pročitao sam ovu vest odjednom mi je frižider pun hrane, nova kola u garaži a žena me upravo skida i vuče u krevet... Gospode da li je ovo realno...

Lokos

pre 9 godina

(Miljan- samo populisti navijaju za CZ., 22. avgust 2014 17:19)

Samo tvoje ime dovoljno govori o tebi, i sto patis sto vecina navija za zvezdu...

Kokos i SaleKg

pre 9 godina

Suze nam liju niz lice... smrc smrc, idem sada na sledeci sajt da ostavim copy paste komentare, pa cu popiti mleko pa na spavanje.

Bananisimo Trade "Drvce"

pre 9 godina

Kompenzacija. Da li je iko mislio da će na redovan i finansijski uobičajen transakcioni način C.Zvezda uspeti da reguliše dugovanja? Kompenzacija, pa još sa FSS-om. Evo, idem sada da kompenzujem dugovanja prema Toplani i EPS-u. Samo da nađem nepotrebne stvari u podrumu kojima mogu da trgujem.

geneve

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom.
Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.
Mnogo smo jadni.

Babi Papuska

pre 9 godina

Dakle sledece godine nizi rang. Jedva cekam da opet UEFA ispita poslovanja FSSa prvenstveno, zato sto im dopusta da igraju bez licence kao i da registruju igrace a da nisu isplatili ni dinara nikome.

Trance

pre 9 godina

Farsa oko registracije igraca CZ je napokon zavrsena. Zasto farsa? Zato sto je zabrana registrovanja trajala dva kola koje je Zvezda igrala kod kuce, pa je mogla igrati sa postojecim registrovanim igracima. Cim je doslo gostovanje suspendovana je zabrana. Tako je FSS glumio strogocu, izigravao nekoga ko postuje pravila, a CZ nije falila dlaka sa glave. Najzanimljivije je obrazlozenje oko duga Zvezde prema Slobodi I kompenzacija CZ, FSS I Sloboda. Tako su priznali ovi iz Saveza da su placali Zvezdine obaveze drugim klubovima. Zasto tako nisu spasili Hajduk iz Kule? (Miljan- samo populisti navijaju za CZ., 22. avgust 2014 17:19)

1



Dakle sledece godine nizi rang. Jedva cekam da opet UEFA ispita poslovanja FSSa prvenstveno, zato sto im dopusta da igraju bez licence kao i da registruju igrace a da nisu isplatili ni dinara nikome. (Babi Papuska, 22. avgust 2014 17:10)

1



Videcemo sta FIFA/UEFA imaju da kazu o tim uslovnim licencama. Ne bi me cudilo da nam zabrane takmicenja u Evropi, pa i na nacionalnom nivou... Posle ce djavo biti kriv. Samo se vi igrajte sa propisima, nije vam ovo kosarka... Ovde se zna rad, red, disciplina i pravila, zajedno sa propisima i propozicijama takmicenja. (eloquent, 22. avgust 2014 17:10)

Jedva sam cekao ove komentare tastatura grobara, strucnjaci su oni za sve uvek oni znaju sve oko zvezde, ali da nadju posao e to je vec teze, kakva opsesija zvezdom covece....

Miljan- samo populisti navijaju za CZ.

pre 9 godina

Farsa oko registracije igraca CZ je napokon zavrsena. Zasto farsa? Zato sto je zabrana registrovanja trajala dva kola koje je Zvezda igrala kod kuce, pa je mogla igrati sa postojecim registrovanim igracima. Cim je doslo gostovanje suspendovana je zabrana. Tako je FSS glumio strogocu, izigravao nekoga ko postuje pravila, a CZ nije falila dlaka sa glave. Najzanimljivije je obrazlozenje oko duga Zvezde prema Slobodi I kompenzacija CZ, FSS I Sloboda. Tako su priznali ovi iz Saveza da su placali Zvezdine obaveze drugim klubovima. Zasto tako nisu spasili Hajduk iz Kule?

ory

pre 9 godina

Zar je neko ocekivao drugaciji ishod?! Ni prvi ni poslednji put...pa i ranijih godina su uredno i redovno dostavljali dokaze dok ih UEFA nije uhvatila i dokazala da su sve budalastine! Ni sada nije nista drugacije...

eloquent

pre 9 godina

Videcemo sta FIFA/UEFA imaju da kazu o tim uslovnim licencama. Ne bi me cudilo da nam zabrane takmicenja u Evropi, pa i na nacionalnom nivou... Posle ce djavo biti kriv. Samo se vi igrajte sa propisima, nije vam ovo kosarka... Ovde se zna rad, red, disciplina i pravila, zajedno sa propisima i propozicijama takmicenja.

Gornji Vozd

pre 9 godina

Gospodo draga !! i Vi ovde i drugi mediji..
Zasto ne objaviti vest...fk Czv i fk Rad mogu da registruju pojacanja ??
Znamo da je rad klub koji se saplice, ali to mora da stane! Ali je to tesko ostvarivo...
p.s. sutra spektakl na Obilicevom st
NAPRED RAD

NikolaSrb

pre 9 godina

Na vesti o registraciji igraca, iste komentare ostavili oni koji su na jos jednom domacem sajtu ostavili oko iste vesti... Sta reci? Koja je to isfustrirana gomila...

Radule-Botina

pre 9 godina

Pročitao sam ovu vest odjednom mi je frižider pun hrane, nova kola u garaži a žena me upravo skida i vuče u krevet... Gospode da li je ovo realno...

Miljan- samo populisti navijaju za CZ.

pre 9 godina

Farsa oko registracije igraca CZ je napokon zavrsena. Zasto farsa? Zato sto je zabrana registrovanja trajala dva kola koje je Zvezda igrala kod kuce, pa je mogla igrati sa postojecim registrovanim igracima. Cim je doslo gostovanje suspendovana je zabrana. Tako je FSS glumio strogocu, izigravao nekoga ko postuje pravila, a CZ nije falila dlaka sa glave. Najzanimljivije je obrazlozenje oko duga Zvezde prema Slobodi I kompenzacija CZ, FSS I Sloboda. Tako su priznali ovi iz Saveza da su placali Zvezdine obaveze drugim klubovima. Zasto tako nisu spasili Hajduk iz Kule?

Babi Papuska

pre 9 godina

Dakle sledece godine nizi rang. Jedva cekam da opet UEFA ispita poslovanja FSSa prvenstveno, zato sto im dopusta da igraju bez licence kao i da registruju igrace a da nisu isplatili ni dinara nikome.

ory

pre 9 godina

Zar je neko ocekivao drugaciji ishod?! Ni prvi ni poslednji put...pa i ranijih godina su uredno i redovno dostavljali dokaze dok ih UEFA nije uhvatila i dokazala da su sve budalastine! Ni sada nije nista drugacije...

geneve

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom.
Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.
Mnogo smo jadni.

eloquent

pre 9 godina

Videcemo sta FIFA/UEFA imaju da kazu o tim uslovnim licencama. Ne bi me cudilo da nam zabrane takmicenja u Evropi, pa i na nacionalnom nivou... Posle ce djavo biti kriv. Samo se vi igrajte sa propisima, nije vam ovo kosarka... Ovde se zna rad, red, disciplina i pravila, zajedno sa propisima i propozicijama takmicenja.

Bananisimo Trade "Drvce"

pre 9 godina

Kompenzacija. Da li je iko mislio da će na redovan i finansijski uobičajen transakcioni način C.Zvezda uspeti da reguliše dugovanja? Kompenzacija, pa još sa FSS-om. Evo, idem sada da kompenzujem dugovanja prema Toplani i EPS-u. Samo da nađem nepotrebne stvari u podrumu kojima mogu da trgujem.

Milos

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom. Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.Mnogo smo jadni.
(geneve, 22. avgust 2014 17:07)

Grobari, smarate.

David

pre 9 godina

Ajde nekukajte vise nego gledajte svoja dvorista. I vama pred nefci strajkovase jedan dan pa nadjoste pare. Ajde bruko jedna razbice vas 4-0 sledece nedelje

Kako drugacije

pre 9 godina

Svake godine se javi mag i resi ih dugova, sredi licencu, zavrsi 10ak penala, a onda se na kraju svake sledece dug poveca...dokle ce biti tako, ne zna se, ali jedno je sigurno - Zvezda ce biti prodata za 1 evro...i taj kupac ce isto biti okarakterisan kao mag i spasioc!?

delija

pre 9 godina

trojna kompenzacija…
vrh vrhova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (transparentnost

Care,u ekonomiji postoji i multilateralna kompenzacija izmedju vise ucesnika. Toliko o tome

Svima treba da bude jasno i poveriocima i duznicima da se pare ne nalaze na dohvat ruke. Ovo sto radi FSS je protivzakonito.Cela drzava Srbija je u dugovima nema subjekta da se nekome ne duguje ili da ne duguju.Od pocetka prave cirkus

Izdaljinski

pre 9 godina

Bila jednom jedna Zvezda. Bila šampion, prvak Evrope, sveta... Ne ostade ništa sem isfrustriranih navijača koji nemaju kapacitet da vide dalje od nosa. Living in the past. Sav fudbal u nas iFSS, slika i prilika onoga šta se dešava u Zvezdi. Nije zabranjeno navijati ni zakoga, ali zaista, na čega vam ovo sve liči?

NikolaSrb

pre 9 godina

Na vesti o registraciji igraca, iste komentare ostavili oni koji su na jos jednom domacem sajtu ostavili oko iste vesti... Sta reci? Koja je to isfustrirana gomila...

Lokos

pre 9 godina

(Miljan- samo populisti navijaju za CZ., 22. avgust 2014 17:19)

Samo tvoje ime dovoljno govori o tebi, i sto patis sto vecina navija za zvezdu...

Šavija Alonso

pre 9 godina

Kao što sam i napisao ovde pre mesec dana, tako je i bilo. Veeeliko iznenađenje... :D
Šalu na stranu, iznenađenje nije, ali veliki rizik za FSS jeste, jer UEFA ne prašta dva puta...

dragam

pre 9 godina

Kakva je ovo prevara sa trojnom kompezacijom? Zasto se novac ne upati Slobodi, a onda oni neka vide sta ce i kome placati. Ovde ima posla i za tuzilastvo jer je ovo nenormalna kombinacija.

Gornji Vozd

pre 9 godina

Gospodo draga !! i Vi ovde i drugi mediji..
Zasto ne objaviti vest...fk Czv i fk Rad mogu da registruju pojacanja ??
Znamo da je rad klub koji se saplice, ali to mora da stane! Ali je to tesko ostvarivo...
p.s. sutra spektakl na Obilicevom st
NAPRED RAD

Trance

pre 9 godina

Farsa oko registracije igraca CZ je napokon zavrsena. Zasto farsa? Zato sto je zabrana registrovanja trajala dva kola koje je Zvezda igrala kod kuce, pa je mogla igrati sa postojecim registrovanim igracima. Cim je doslo gostovanje suspendovana je zabrana. Tako je FSS glumio strogocu, izigravao nekoga ko postuje pravila, a CZ nije falila dlaka sa glave. Najzanimljivije je obrazlozenje oko duga Zvezde prema Slobodi I kompenzacija CZ, FSS I Sloboda. Tako su priznali ovi iz Saveza da su placali Zvezdine obaveze drugim klubovima. Zasto tako nisu spasili Hajduk iz Kule? (Miljan- samo populisti navijaju za CZ., 22. avgust 2014 17:19)

1



Dakle sledece godine nizi rang. Jedva cekam da opet UEFA ispita poslovanja FSSa prvenstveno, zato sto im dopusta da igraju bez licence kao i da registruju igrace a da nisu isplatili ni dinara nikome. (Babi Papuska, 22. avgust 2014 17:10)

1



Videcemo sta FIFA/UEFA imaju da kazu o tim uslovnim licencama. Ne bi me cudilo da nam zabrane takmicenja u Evropi, pa i na nacionalnom nivou... Posle ce djavo biti kriv. Samo se vi igrajte sa propisima, nije vam ovo kosarka... Ovde se zna rad, red, disciplina i pravila, zajedno sa propisima i propozicijama takmicenja. (eloquent, 22. avgust 2014 17:10)

Jedva sam cekao ove komentare tastatura grobara, strucnjaci su oni za sve uvek oni znaju sve oko zvezde, ali da nadju posao e to je vec teze, kakva opsesija zvezdom covece....

Kokos i SaleKg

pre 9 godina

Suze nam liju niz lice... smrc smrc, idem sada na sledeci sajt da ostavim copy paste komentare, pa cu popiti mleko pa na spavanje.

Cxevu

pre 9 godina

Haha,pa kad su uz FSS lagali UEFU,zasto ne ocekivati da sada muljaju nesto opet,medjusobno.Ali opet ce ih UEFA izbaciti na 3 godine iz Evrope,pa vi dovodite 10 pojacanja.

advokat

pre 9 godina

Zvezdin racun je u blokadi 178 miliona dinara na danasnji dan. Koga bre vi pravite ludim? Sledece godine ide suspenzija na 3 godine, zato sto se bahatost u Evropi ne tolerise!

Kompenzacija

pre 9 godina

@transparentnost
Dozvoli da ti dobronamerno objasnim: firma A duguje firmi B, firma B duguje firmi C, a firma C duguje firmi A. Potpisivanjem kompenzacije od strane sva tri subjekta se zatvaraju medjusobna potrazivanja i obaveze. Ovaj vid zatvaranja medjusobnih potrazivanja je sasvim uobicajen, a da radis u finansijama bilo kog preduzeca video bi da je i veoma cest. Razlog je u stvari slaba likvidnost nasih firmi...

Nenad

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom.
Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.
Mnogo smo jadni.
(geneve, 22. avgust 2014 17:07)
Sta ce Uefa da kaze?Gledajuci onu vasu vanserijsku igru sinoc protiv giganta iz Bakua,samo sam ispao u pravu sto mislim da nam je ista ucinila uslugu,tako sto nam je to rekla.I za vas bi bilo bolje da vam to isto Uefa kaze,zato sto bi se time zaustavilo brutalno sramocenje naseg fudbala koje traje godinama i po kome je vas klub najpoznatiji sa ovih prostora jer mu je u tradiciji da igra "antologijske utakmice" sa takvim gigantima,ako ne svake,onda svake druge sezone.Za ovih par sezona,tvoj klub je doziveo Samrok,dve neresene sa Nefcijem,dva remija sa Sirakom i onu bruku od sinoc gde se sa cak dva auto gola u sred Beograda pobedjuje Nefci sa nekakvih 3:2.Je l ti i dalje treba takva sramota ili ipak mislis da to nije sramota,vec da je to uspeh,zbog koga si ponosan jer je to kao nesto najbolje sto postize neki klub sa ovih prostora?

KUM

pre 9 godina

trojna kompenzacija…
vrh vrhova.
(transparentnost, 22. avgust 2014 17:33)

A to što nemaš veze šta to znači i što ti je gramatika kao da si prvi osnovne nema veze!

SRBin bre

pre 9 godina

Ti igraš na oblacima slave, retko kada ti pomisliš na nas, na nas tako nesrećne i male, a možda ipak u nama leži spas. Ti Zvezdo okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana, i veruj jedino sa nama, samo tako možes do finala. Ja ti dajem srce, dajem ti i dušu, samo budi opet moćna Zvezda ona, pa da nikad ne znamo za tugu, i osvojimo trofej iz lige šampiona. Sa nama se može sve što se poželi, da polete ribe i zaplivaju ptice, jer za nas samo Zvezda je život, ZVEZDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !

translucent

pre 9 godina

Drago mi je zbog zvezdaša. Nakon silnih potrošenih novaca na klađenje protiv Partizana da i vas malo pogleda sreća ;).
Radujte se makar i ovaj vikend, jer ubrzo dolazi i ono što ste tako predano dogovarali ovih dana. Pored isplate tih dogovorenih rata, stižu vam i nove obaveze prema igračima a i štrajk radnika je već tu. Dug je možda smanjen za maksimum 1 milion, a trebate se ovako izvlačiti za još svega 48.
Ipak, sad nemojte o tome da brinete, pošto je kvalitet ovih igrača koje će te registrovati zbirno možda jednak jednom Tešoviću.
Samo uz osmeh i veselo!

Luke Babbitt

pre 9 godina

Ja kao grobar se radujem ovome,samo ću da uživam i mirno sačekam novu kaznu fife i uefe koja će ovaj put biti bolna za crvene kao nijedna pre.

geneve

pre 9 godina

Nenad
Milos

Cisto da pojasnim, ja sam navijac Vojvodine a ne Partizana. Moj komentar se odnosi na stanje u nasem fudbalu generalno gledano. Prijatno.

Neznanje

pre 9 godina

(Kompenzacija, 22. avgust 2014 21:02) Dozvoli da ja tebi dobronamerno objasnim. Kompenzacija sa drustvom koje je u blokadi je zabranjena Zakonom o platnom prometu. Ali za vas zakon ne vazi, zar ne?

Knez

pre 9 godina

Jedino je moguce da se stvari resavaju ovako, uz razumevanje i dogovor celnih ljudi naseg kluba i FSS-a, bravo za dogovor. Jedino je smirenost i mudrost resenje u ovako teskim uslovima.

KKP

pre 9 godina

I kao sto reče jedan,kompenzacija sa društvom u blokadi je najstroze zabranjena i kaznjiva zakonom..ali ajd,mezimce je to..za njega zakoni ne vaze

Posmatrac

pre 9 godina

Vi se raspravljate kome je stavljen katanac,ko ima vise titula,ko gubi od boljih timova,a ustvari treba staviti katanac na oba kluba,da gledamo kako se za titulu bore vojvodina,cukaricki,ofk,jagodina,radinicki(nis),novi pazar itd...

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Samo mi nije jasno zašto nesrećnom ofk-u nisu skinuli zabranu, mislim mogli su lepo da kažu dođem ti i rešen problem? Nema za Srbiju evropskog prvenstva, džaba nam Advokat, pada zabrana.

Yammy

pre 9 godina

Ako je Terzic i svi celnice Zvezde toliko sposobni da klub (za koji inace navijam) koji ima milionska dugovanja oporave za kratak period onda im treba dati jos preduzeca koja su propala jer su nam roditelji gladni.

Strela

pre 9 godina

@Radule-Botina
Da li ova tvoja izjava znači da ti je do sada frižider bio prazan,da si vozio neki krš od auta i da je žena skidala i vukla nekog drugog u krevet???

Miljan- samo populisti navijaju za CZ.

pre 9 godina

Farsa oko registracije igraca CZ je napokon zavrsena. Zasto farsa? Zato sto je zabrana registrovanja trajala dva kola koje je Zvezda igrala kod kuce, pa je mogla igrati sa postojecim registrovanim igracima. Cim je doslo gostovanje suspendovana je zabrana. Tako je FSS glumio strogocu, izigravao nekoga ko postuje pravila, a CZ nije falila dlaka sa glave. Najzanimljivije je obrazlozenje oko duga Zvezde prema Slobodi I kompenzacija CZ, FSS I Sloboda. Tako su priznali ovi iz Saveza da su placali Zvezdine obaveze drugim klubovima. Zasto tako nisu spasili Hajduk iz Kule?

Radule-Botina

pre 9 godina

Pročitao sam ovu vest odjednom mi je frižider pun hrane, nova kola u garaži a žena me upravo skida i vuče u krevet... Gospode da li je ovo realno...

Babi Papuska

pre 9 godina

Dakle sledece godine nizi rang. Jedva cekam da opet UEFA ispita poslovanja FSSa prvenstveno, zato sto im dopusta da igraju bez licence kao i da registruju igrace a da nisu isplatili ni dinara nikome.

Milos

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom. Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.Mnogo smo jadni.
(geneve, 22. avgust 2014 17:07)

Grobari, smarate.

Trance

pre 9 godina

Farsa oko registracije igraca CZ je napokon zavrsena. Zasto farsa? Zato sto je zabrana registrovanja trajala dva kola koje je Zvezda igrala kod kuce, pa je mogla igrati sa postojecim registrovanim igracima. Cim je doslo gostovanje suspendovana je zabrana. Tako je FSS glumio strogocu, izigravao nekoga ko postuje pravila, a CZ nije falila dlaka sa glave. Najzanimljivije je obrazlozenje oko duga Zvezde prema Slobodi I kompenzacija CZ, FSS I Sloboda. Tako su priznali ovi iz Saveza da su placali Zvezdine obaveze drugim klubovima. Zasto tako nisu spasili Hajduk iz Kule? (Miljan- samo populisti navijaju za CZ., 22. avgust 2014 17:19)

1



Dakle sledece godine nizi rang. Jedva cekam da opet UEFA ispita poslovanja FSSa prvenstveno, zato sto im dopusta da igraju bez licence kao i da registruju igrace a da nisu isplatili ni dinara nikome. (Babi Papuska, 22. avgust 2014 17:10)

1



Videcemo sta FIFA/UEFA imaju da kazu o tim uslovnim licencama. Ne bi me cudilo da nam zabrane takmicenja u Evropi, pa i na nacionalnom nivou... Posle ce djavo biti kriv. Samo se vi igrajte sa propisima, nije vam ovo kosarka... Ovde se zna rad, red, disciplina i pravila, zajedno sa propisima i propozicijama takmicenja. (eloquent, 22. avgust 2014 17:10)

Jedva sam cekao ove komentare tastatura grobara, strucnjaci su oni za sve uvek oni znaju sve oko zvezde, ali da nadju posao e to je vec teze, kakva opsesija zvezdom covece....

David

pre 9 godina

Ajde nekukajte vise nego gledajte svoja dvorista. I vama pred nefci strajkovase jedan dan pa nadjoste pare. Ajde bruko jedna razbice vas 4-0 sledece nedelje

Izdaljinski

pre 9 godina

Bila jednom jedna Zvezda. Bila šampion, prvak Evrope, sveta... Ne ostade ništa sem isfrustriranih navijača koji nemaju kapacitet da vide dalje od nosa. Living in the past. Sav fudbal u nas iFSS, slika i prilika onoga šta se dešava u Zvezdi. Nije zabranjeno navijati ni zakoga, ali zaista, na čega vam ovo sve liči?

eloquent

pre 9 godina

Videcemo sta FIFA/UEFA imaju da kazu o tim uslovnim licencama. Ne bi me cudilo da nam zabrane takmicenja u Evropi, pa i na nacionalnom nivou... Posle ce djavo biti kriv. Samo se vi igrajte sa propisima, nije vam ovo kosarka... Ovde se zna rad, red, disciplina i pravila, zajedno sa propisima i propozicijama takmicenja.

geneve

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom.
Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.
Mnogo smo jadni.

ory

pre 9 godina

Zar je neko ocekivao drugaciji ishod?! Ni prvi ni poslednji put...pa i ranijih godina su uredno i redovno dostavljali dokaze dok ih UEFA nije uhvatila i dokazala da su sve budalastine! Ni sada nije nista drugacije...

Lokos

pre 9 godina

(Miljan- samo populisti navijaju za CZ., 22. avgust 2014 17:19)

Samo tvoje ime dovoljno govori o tebi, i sto patis sto vecina navija za zvezdu...

delija

pre 9 godina

trojna kompenzacija…
vrh vrhova.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (transparentnost

Care,u ekonomiji postoji i multilateralna kompenzacija izmedju vise ucesnika. Toliko o tome

Svima treba da bude jasno i poveriocima i duznicima da se pare ne nalaze na dohvat ruke. Ovo sto radi FSS je protivzakonito.Cela drzava Srbija je u dugovima nema subjekta da se nekome ne duguje ili da ne duguju.Od pocetka prave cirkus

KUM

pre 9 godina

trojna kompenzacija…
vrh vrhova.
(transparentnost, 22. avgust 2014 17:33)

A to što nemaš veze šta to znači i što ti je gramatika kao da si prvi osnovne nema veze!

NikolaSrb

pre 9 godina

Na vesti o registraciji igraca, iste komentare ostavili oni koji su na jos jednom domacem sajtu ostavili oko iste vesti... Sta reci? Koja je to isfustrirana gomila...

Kokos i SaleKg

pre 9 godina

Suze nam liju niz lice... smrc smrc, idem sada na sledeci sajt da ostavim copy paste komentare, pa cu popiti mleko pa na spavanje.

SRBin bre

pre 9 godina

Ti igraš na oblacima slave, retko kada ti pomisliš na nas, na nas tako nesrećne i male, a možda ipak u nama leži spas. Ti Zvezdo okreni se ka nama, slušaj pesme što peva Marakana, i veruj jedino sa nama, samo tako možes do finala. Ja ti dajem srce, dajem ti i dušu, samo budi opet moćna Zvezda ona, pa da nikad ne znamo za tugu, i osvojimo trofej iz lige šampiona. Sa nama se može sve što se poželi, da polete ribe i zaplivaju ptice, jer za nas samo Zvezda je život, ZVEZDA JE ŽIVOT SVE DRUGO SU SITNICE !

Bananisimo Trade "Drvce"

pre 9 godina

Kompenzacija. Da li je iko mislio da će na redovan i finansijski uobičajen transakcioni način C.Zvezda uspeti da reguliše dugovanja? Kompenzacija, pa još sa FSS-om. Evo, idem sada da kompenzujem dugovanja prema Toplani i EPS-u. Samo da nađem nepotrebne stvari u podrumu kojima mogu da trgujem.

Knez

pre 9 godina

Jedino je moguce da se stvari resavaju ovako, uz razumevanje i dogovor celnih ljudi naseg kluba i FSS-a, bravo za dogovor. Jedino je smirenost i mudrost resenje u ovako teskim uslovima.

Nenad

pre 9 godina

Kako smo samo iznenadjeni ovom (toliko vec puta vidjenom)sprdacinom.
Ni fudbal, ni drzava nikada nece izaci iz blata sa ovakvim rukovodiocima i njihovim zakulisnim radnjama. Videcemo da li ce i sta UEFA imati da kaze.
Mnogo smo jadni.
(geneve, 22. avgust 2014 17:07)
Sta ce Uefa da kaze?Gledajuci onu vasu vanserijsku igru sinoc protiv giganta iz Bakua,samo sam ispao u pravu sto mislim da nam je ista ucinila uslugu,tako sto nam je to rekla.I za vas bi bilo bolje da vam to isto Uefa kaze,zato sto bi se time zaustavilo brutalno sramocenje naseg fudbala koje traje godinama i po kome je vas klub najpoznatiji sa ovih prostora jer mu je u tradiciji da igra "antologijske utakmice" sa takvim gigantima,ako ne svake,onda svake druge sezone.Za ovih par sezona,tvoj klub je doziveo Samrok,dve neresene sa Nefcijem,dva remija sa Sirakom i onu bruku od sinoc gde se sa cak dva auto gola u sred Beograda pobedjuje Nefci sa nekakvih 3:2.Je l ti i dalje treba takva sramota ili ipak mislis da to nije sramota,vec da je to uspeh,zbog koga si ponosan jer je to kao nesto najbolje sto postize neki klub sa ovih prostora?

advokat

pre 9 godina

Zvezdin racun je u blokadi 178 miliona dinara na danasnji dan. Koga bre vi pravite ludim? Sledece godine ide suspenzija na 3 godine, zato sto se bahatost u Evropi ne tolerise!

dragam

pre 9 godina

Kakva je ovo prevara sa trojnom kompezacijom? Zasto se novac ne upati Slobodi, a onda oni neka vide sta ce i kome placati. Ovde ima posla i za tuzilastvo jer je ovo nenormalna kombinacija.

Kompenzacija

pre 9 godina

@transparentnost
Dozvoli da ti dobronamerno objasnim: firma A duguje firmi B, firma B duguje firmi C, a firma C duguje firmi A. Potpisivanjem kompenzacije od strane sva tri subjekta se zatvaraju medjusobna potrazivanja i obaveze. Ovaj vid zatvaranja medjusobnih potrazivanja je sasvim uobicajen, a da radis u finansijama bilo kog preduzeca video bi da je i veoma cest. Razlog je u stvari slaba likvidnost nasih firmi...

Luke Babbitt

pre 9 godina

Ja kao grobar se radujem ovome,samo ću da uživam i mirno sačekam novu kaznu fife i uefe koja će ovaj put biti bolna za crvene kao nijedna pre.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Kao što sam i napisao ovde pre mesec dana, tako je i bilo. Veeeliko iznenađenje... :D
Šalu na stranu, iznenađenje nije, ali veliki rizik za FSS jeste, jer UEFA ne prašta dva puta...

translucent

pre 9 godina

Drago mi je zbog zvezdaša. Nakon silnih potrošenih novaca na klađenje protiv Partizana da i vas malo pogleda sreća ;).
Radujte se makar i ovaj vikend, jer ubrzo dolazi i ono što ste tako predano dogovarali ovih dana. Pored isplate tih dogovorenih rata, stižu vam i nove obaveze prema igračima a i štrajk radnika je već tu. Dug je možda smanjen za maksimum 1 milion, a trebate se ovako izvlačiti za još svega 48.
Ipak, sad nemojte o tome da brinete, pošto je kvalitet ovih igrača koje će te registrovati zbirno možda jednak jednom Tešoviću.
Samo uz osmeh i veselo!

Kako drugacije

pre 9 godina

Svake godine se javi mag i resi ih dugova, sredi licencu, zavrsi 10ak penala, a onda se na kraju svake sledece dug poveca...dokle ce biti tako, ne zna se, ali jedno je sigurno - Zvezda ce biti prodata za 1 evro...i taj kupac ce isto biti okarakterisan kao mag i spasioc!?

Gornji Vozd

pre 9 godina

Gospodo draga !! i Vi ovde i drugi mediji..
Zasto ne objaviti vest...fk Czv i fk Rad mogu da registruju pojacanja ??
Znamo da je rad klub koji se saplice, ali to mora da stane! Ali je to tesko ostvarivo...
p.s. sutra spektakl na Obilicevom st
NAPRED RAD

Cxevu

pre 9 godina

Haha,pa kad su uz FSS lagali UEFU,zasto ne ocekivati da sada muljaju nesto opet,medjusobno.Ali opet ce ih UEFA izbaciti na 3 godine iz Evrope,pa vi dovodite 10 pojacanja.

Neznanje

pre 9 godina

(Kompenzacija, 22. avgust 2014 21:02) Dozvoli da ja tebi dobronamerno objasnim. Kompenzacija sa drustvom koje je u blokadi je zabranjena Zakonom o platnom prometu. Ali za vas zakon ne vazi, zar ne?

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Samo mi nije jasno zašto nesrećnom ofk-u nisu skinuli zabranu, mislim mogli su lepo da kažu dođem ti i rešen problem? Nema za Srbiju evropskog prvenstva, džaba nam Advokat, pada zabrana.

Strela

pre 9 godina

@Radule-Botina
Da li ova tvoja izjava znači da ti je do sada frižider bio prazan,da si vozio neki krš od auta i da je žena skidala i vukla nekog drugog u krevet???

Posmatrac

pre 9 godina

Vi se raspravljate kome je stavljen katanac,ko ima vise titula,ko gubi od boljih timova,a ustvari treba staviti katanac na oba kluba,da gledamo kako se za titulu bore vojvodina,cukaricki,ofk,jagodina,radinicki(nis),novi pazar itd...

geneve

pre 9 godina

Nenad
Milos

Cisto da pojasnim, ja sam navijac Vojvodine a ne Partizana. Moj komentar se odnosi na stanje u nasem fudbalu generalno gledano. Prijatno.

KKP

pre 9 godina

I kao sto reče jedan,kompenzacija sa društvom u blokadi je najstroze zabranjena i kaznjiva zakonom..ali ajd,mezimce je to..za njega zakoni ne vaze

Yammy

pre 9 godina

Ako je Terzic i svi celnice Zvezde toliko sposobni da klub (za koji inace navijam) koji ima milionska dugovanja oporave za kratak period onda im treba dati jos preduzeca koja su propala jer su nam roditelji gladni.