Četvrtak, 21.08.2014.

09:07

Koga će Advokat zvati?

Novi selektor Srbije Dik Advokat u petak će pozvati igrače na koje računa za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Izvor: AK

Koga æe Advokat zvati? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

134 Komentari

Sortiraj po:

zile

pre 9 godina

FORMACIJA 4-3-3 golman:Rajkovic,stoperi Vidic,Subotic,bekovi:Ivanovic,Kolarov,vezni red:Matic,Fejsa,i prednji vezni Tadic,polu desno Darko Lazovic,polu levo Markovic,i najistureniji Mitrovic!!! ova postava kida!

rbc

pre 9 godina

golmani-stojkovic, lukac, rajkovic. odbrana- vidic, nastasic, ivanovic, kolarov, tosic, basta, rukavina. veza-matic, tadic, petrovic, jojic, fejsa, gudelj, lazovic, zivkovic. napad- mitrovic, sulejmani, markovic, djordjevic.

Grm

pre 9 godina

Stojkovic (Brkic, Rajkovic)
- Ivanovic, subotic, vidic, kolarov -
- matic, kuzmanovic-
- sulejmani (basta), tadic, djuricic (markovic) -
- mitrovic (djordjevic)

Abbondanizeri

pre 9 godina

Golmani: Stojković, Brkić i ...
Odbrana: Subotić, Vidić, Nastasić ako se smatra spremnim, ako ne onda Pejčinović, Biševac, Ivanović, Basta, Kolarov, i još neko
Vezni red: Možda Kuzmanović ili Raća za to mesto defanzivnog veznog, mada možda bi jači bio Basta, zatim Tadić, Đuričić, Kostić, Marković, Tošić iako ga ne simpatišem i mogao bi Radović tu da upadne
Napad: Đorđević i Mitrović

verujem da bi ovaj spisak svi prihvatili punog srca jer manje-više navijači imaju zajedničke (čitaj zdrave) poglede na kako treba da izgleda naš igrački kadar, međutim obično prste umešaju kojekakvi menađeri

Brko

pre 9 godina

Mislim da je doveden ozbiljan selektor i da nema potrebe navijaci blizanaca da se brinu oko sastava, niti postoji iko ko bolje od njega poznaje fudbal, a navija za blizance ili za nasu reprezentaciju. Nadam se i uveren sam da on svakako nece dozvoliti da mu se neko mesa u posao. To sto novinari, takodje navijaci blizanaca, fantaziraju ili zele da im clanci budu citani, pa prave zvezde od klinaca od 16 godina, ne da je neozbiljno, nego je jos neozbiljnije od toga, bas onako srpski specijalitet.

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Koga god da zove, bez Vidića mrka kapa.
Sa njim u timu postajemo ozbiljni, a bez njega smo nekako naivni i niko nas ne shvata ozbiljno.

dejavu

pre 9 godina

S obzirom da obilujemo ofanzivnim veznim igračima,krilnim i pozadinskim napadačima,a samo jednog dominantnog centarfora,logična postava je 4-1-2-2-1,tj 4-5-1 u ofanzivnoj verziji.
I mislim da u takvom formaciji možemo biti veoma uspešni,ukoliko Advokat u stručnom,organizacionom i motivacionom smislu opravda tako velika očekivanja koja od njega ima ponajviše sam Karadžić.

ACa

pre 9 godina

Sto se golmana tice najbolje bi bilo pozvati Lukaca, a kao zamenu mladog golmana Zvezde Rajkovica da se odma sruse tabui o tome da se dovode igraci samo jednog od dva vecita rivala. Odbrana maltene standardna sa Nastom, NEvenom,Banetom, Kokijem,, Bastu tu jos dodati Pejcinovica, Vezni red na celu sa MAticem, dodati jos Gudelja Jojic, Zivkovic, Tosic, Lazar, naravno Tadic, treba ocekivati i igraca Vitezea Marka Vejinovica, mozda Risaira Zivkoovica, jos treba ocekivati stav o Nemanji Vidicu i njegovom povratku, u spicu Mitar, Filip Djordjevic , Djurdjic mozda, Skuletic verovatno,. Moguce jos ocekivati Boskoa JAnkovica, Nikolu Zigicca. Ovo nije porvereno ovo je samo moj osecaj.

Andrija Krkić

pre 9 godina

Bojan Krkić je blizu reprezentacije, pregovori su u toku...Pokušaćemo sa njim, krenuo je odlično u Stoke City-ju!!!
Mozda njega krenu golovi za repku, jer ocigledno ovi dosad ne znaju da daju golove iako su dobri fudbaleri!

Realno

pre 9 godina

Za sve vas koji podrzavate pozivanje Jovica, Zivkovica... Neznam da li ste gledali neku utakmicu nasih mladih ovog leta na evropskom prvenstvu. Oni ni u svom godistu nisu pravili neku razliku na terenu. Jedina dva igraca iz tok tima koji su pravili razliku su bili Vukasin Jovanovic u odbrani, odradio lavovski deo posla. I Sergej Milinkovic-Savic, videlo se da je decko bolji od ostalih. Ostali se nisu pokazali ni tu a mi ih sad selimo u A reprezentaciju. Nema nam spasa za fudbal dok je menadzera i mesetara.

Jose Alvelade

pre 9 godina

Stojke Kolarov Nasta Subotic Bane Matic Jojic Tadic Markovic Kostic Mitrovic.Imamo krila puno a sve po potrebi ako treba iskusnija ekipa ubaciti Bastu na stranu eventualno Tosica, ako treba zatvorenije umesto Jojica Fejsu ili Gudelja,u spicu Mitar ili Filip I pozvao bih Radovica da bude deo.ekipe. Cak bih I Zigu pitao dal bi igrao al samo da racuna na zadnjoh 5-10 min,ako nam ne ide pa da ga gafjamo u vugla. Puno varijacija I stvarno slatke muke za selektora. Krila imamo za izvoz I sve prave zujalice. Kuzmu bih zvap zbog iskustva I u svakpm slucaju pre njega nego Racu.

Srbin

pre 9 godina

@Partizan u inat svima,Stanković ima lazni broj meceva ? Takvi kao ti su glavni pokretaci mrznje izmedju Zvezde i Partizana.Neznam samo kako te nije sramota

Andrija

pre 9 godina

Stojkovic (Brkić)
Ivanović (Basta), Subotić (Biševac), Vidić (Nastasić), Kolarov (Tomović ili Rukavina)
Matić (Fejsa), Jojić (Gudelj)
Tadić (Tošić), Ljajić (Djuričić), Marković (Sulejmani)
Mitrović (Djordjević)

Još računati na: Djurdjić ili Radović (u zavisnosti od forme, obojicu ne trebamo pošto imamo već 2 špica), S. Mitrović (ako bude standardan u Freiburgu), Rajković (kada se oporavi i ako izbori mesto u Hamburgu), Kostić, Zivković, Darko Lazović (na ovu trojicu treba ozbiljno računati u budućnosti iako mogu i sada itekako da pomognu), mozda Petrović (mnogo ga kritikujemo iako je mnogo puta odigrao sasvim korektno) ili Kuzmanović (ako se izbori za mesto u Interu ili bude malo više igrao nego momentalno)

Ovo bi trebala da bude ekipa za kvalifikacije i EP, najverovatnije bez Vidića pošto ne verujem da će se vratiti u reprezentaciju.
Prvih jedanaest u zavisnosti od forme. Ljajić momentalno nije u formi ali kada je spreman onda je sigurno u prvih jedanaest, ista situacija i sa Djuričićem!

...

pre 9 godina

Treba da igramo sa tri stopera ova ekipa ne bi primila gol 3 godine a imali bi strasan kontranpad: Stojkovic na golu,tri stopera Vidic Nastasic i Subotic,na bekovima Ivanovic i Kolarov,zadnji vezni Matic,po krilima Tosic i Markovic desetka Tadic i spicu Mitrovic,mislim da je to ubedljivo najbolje,sta mislite?

aleksandar

pre 9 godina

Cime je Luka Jovic zasluzio poziv? decku zelim sve najbolje u karijeri ali on je dao dva gola do sada, i ima 16 godina...Ljudi dokle vise, svaki dan citam o tom decku a ne znam cime je to zasluzio...

cika beli

pre 9 godina

@ (frizi, 21. avgust 2014 13:18)
Dadoh ti brzopleto + za Milijasa,ali evo i - za Gacinovica,gde njega nadje,jel u reprezentaciji da ga vracamo u formu!?

Nenad11

pre 9 godina

Ovaaj sto je napisao da je Kuzmanovic starter u interu, to je teska glupost, on nije nikakav starter, navijam za inter i pratim sve. Nije trebao da ide ni na utakmicu za kvalifikacije lige evrope, nego se Palasio jos nije oporavio pa je poveden da popuni mesto. Igra sveku petu utakmicu po par minuta. Mada konkurencija u interu je nikakva trenutno, nije to inter od pre pet godina. A taj sto iznosi netacne informacije ima 50 pluseva i 5 minusa, to pokazuje koliko ko stvarno prati, a koliko njih se samo prave pametni i glume selektore.

1914

pre 9 godina

Kakav crni Luka Jovic u prvom timu,ima 16 godina.Medijska masinerija se upregla,svaki dan u nekim novinama tekst o njemu i reprezentaciji kako bi mu se digla cena i crveni blizanac zaradio na njemu.Bojkot reprezentacije dok ne odu kriminalci i stetocine iz FSS.Niko na stadion!

Exer

pre 9 godina

Sto se mene tice:
Startna:
----------------Stojkovic------------------
Ivanovic---Nastasic---Subotic(?!)---Kolarov
------------------Matic--------------------
Tadic-----------Ljajic(?!)---------Markovic
------------Radovic---Mitrovic-------------

Izmene: Basta,Jojic, Kostic, Z.Tosic,D. Tosic, Darko Lazovic, Jankovic,Djuricic,Brkic,Pejcinovic,Tomovic,S.Scepovic,Sulejmani,Gudelj,Fejsa

Ovo je neka postava kojom bih bio zadovoljan ako nastupamo...Ako imam neki propust jbg...E sad, je l' neko zna sta se desava sa Suboticem? Znam da se oporavio i da je rekao da nece igrati za reprezentaciju do kraja ciklusa za svetsko, a hoce sad igrati? I sa Ljajicem sta se desava vezano za reprezentaciju?

Amunike i Amokači

pre 9 godina

Mislim da bi bilo najbolje da igramo u formaciji 5-4-1 koja brzo može da se transformiše u formaciju 3-4-3. U tom slučaju bi sastav izgledao ovako: Brkić - sredina odbrane Nastasić, Subotić, Vidić * levo Kolarov * desno Ivanović - Matić zadnji vezni * Ljajić prednji vezni * levo Tadić * desno Marković - u špicu Mitrović

frizi

pre 9 godina

Milijas mora da dobije poziv, on igra na nivou od pre 4-5 godina kada je igrao za reprezentaciju, takodje mislim da i Gacinovic treba da igra za A reprezentaciju.

vlada

pre 9 godina

Cast tenisu,plivanju,atletici,streljastvu,tekvondu itd...treba uloziti u njih ali fudbal i kosarka su nam u krvi a to ne moze da se objasni sportskim antitalentima i iskompleksiranim roditeljima koji svoju decu gledaju kroz djokovica

albel

pre 9 godina

Ovo je komentar na prethodne komentare.Pod 1,Luka Jovic nije bio starter ni u omladinskoj reprezentaciji,odigrao je 2-3 rekreativne utakmice u domacoj ligi,pa bi bilo malo previse da dobije poziv za A tim.Pod 2,Filip Kostic svakako,decko je sjajan!Pod 3,Radomir Antic je fudbalski ekvivalent Bozidaru Maljkovicu-obojica su trenerske legende 20.veka.Sada je 2014. a u ovom veku njih dvojica su dobijali otkaze gde god da su radili.I pod 4,prvi put imamo na klupi trenera sa imenom i prezimenom u fudbalskoj Evropi,pustite coveka makar da pocne da radi svoj posao!

Pedja

pre 9 godina

Najveci promasaj nas fudbalski savez je napravio kada je u jednom trenutku Bora Milutinovic hteo da bude nas selektor. Pare nisu bile problem, jedini uslovi su bili da iskljucivo on sastavlja tim i da vodi i mladu i seniorsku reprezentaciju. Njegova filozofija je bila veoma jednostavna - mlada ekipa bi igrala istim stilom kao seniori i kada se neki od seniora povredi ili prestari tu bi uskakao igrac iz mlade na istoj poziciji. Tako bi uvek imao tim u kome svako zna sta treba da igra.

monarhista

pre 9 godina

Najjaci sastav

Golman
Bane-Vidic-Subotic-Kolarov
Jankovic-Ljajic-Matic-Lazovic
Mitrovic-Markovic...

Imamo jos 20 klasnih igraca i to vecinom mladih...ne treba biti advokad pogotovo drveni pa posvedochiti da samo zbog naseg mentaliteta nemamo vrhunske uspehe...

kosovski ciklus

pre 9 godina

Brkic,Avramov,Stojkovic
Basta,Ivanovic,Nastasic,Subotic,Spajic,Bisevac,Kolarov,Tosic
Matic.Fejsa,Gudelj,Jojic,Sulejmani,Tosic,Ljajic,Tadic,Markovic,Radovic
Mitrovic,Djordjevic

Ozbiljno pratiti igre-Rajkovic golman,Rajkovic Slobodan Rukavina,Medojevic,Stefan Mitrovic,Lazovic ,Andrija Zivkovic,Filip Kostic(mada on moze odmah ali sacekajmo da vidimo kako ce igrati u bundes)Djurdjevic,Pesic (presao iz Jagodine u Tuluz) i Stefan Scepovic.
Avramov treba da bude prvi golman jer ima najvise iskustva i najbolju sezonu iza sebe a decka niko ne zove.
Gudelj jako koristan igrac koji moze da pokriva CB,RB i DMF. Starteri moraju da budu -Ivanovic,Kolarov,Subotic,Nastasic,Matic,Tadic,Markovic.. Sve ostalo je na selektoru,najbolje je da Maticu nadje partnera slicnih karakteristika kao Fabregas,Jojic ili mozda cak Ljajoc nemamo potrebe da igramo sa 2 zadnja vezna mozda samo protiv Portugala na strani.

novi sad

pre 9 godina

po spisku ce se i znati da li cemo igrati na EP. Ovi koji velicaju Drulovica neka pogledaju ko mu je startovao protiv Brazila. Tu se dobija odgovor o njegovoj strucnosti i nezavisnosti. Ej Tosic Dusko i Raca Petrovic???? Da li postoji iko na ovom svetu ko bi te igrace stavio u startnu postavu, oni nisu u 2014 odigrali 30 min u svom klubu a startuju u reprezentaciji. To je ruganje svima nama koji pratimo fudbal. Dno dna i onda se nadju likovi koji velicaju Drulovica, coveka koji ne moze da pobedi Panamu... Smarate i sa Anticem, imao je neuspeh na SP, mi smo morali da prodjemo grupu sa onakvim sastavom. Tacka.

Vaske Kg

pre 9 godina

Radovic svakako...Kostic je tanak, gledao sam ga uzivo na Cika Daci x puta...ne znam kako su samo uspeli da ga ovako dobro uvale...igrao je decko za Radnicki, poslednje dve sezone nije mogao ni da potrci. Naravno poziv Dusku Tosicu, Raci Petrovicu, nekom tamo Stevanovicu i Radovanovicu je utopija...Srbija ima mnogo bolje fudbalere od ovih

alejandro

pre 9 godina

U kvalifikacijama za Euro 2016 u Francuskoj smatram da će se ponoviti priča od pre skoro jedne decenije kada je Havijer Klemente predvodio reprezentaciju Srbije takođe u kvalifikacijama za Euro 2008 u Austriji i Švajcarskoj! Nedovoljno vremena da se upoznaju svi reprezentativci kao i potencijalni biće glavni razlog i alibi za očekivani neuspeh!

kosovski ciklus

pre 9 godina

videcemo @ na krilima vec imamonogo igraca ja bih sacekao da vidim kako ce odigrati u Stutgartu pa bih ga zvao ima vremena za njega.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

Razumem ne puštanje momaka u u21. Mlada reprezentacija služi da bi se iz nje regrutovali igrači za A reprezentaciju. Kada igrač jednom uđe u A tim on je u mladoj reprezentaciji višak i samo zauzima mesto novom igraču koji bi trebao da se dokaže u mladoj reprezentaciji. Šta smo mi imali od dva finala i jednog polufinala u21 reprezentacije? Baneta, Matića i ostale momke niko nije zvao u A tim zbog igara u mladoj reprezentaciji već zbog igara za timove za koje nastupaju. Rezultat u nižim kategorijama je nebitan, bitno je koliko će igrača izbaciti za prvi tim. Što se tiče guranja u A tim Rajkovića, Jovića, Živkovića oladite malo. Oni zajedno nemaju dve sezone seniorskog fudbala. To što ih guraju menadžeri i predsednici(pljačkaši) opljačkanih klubova, jer u njima vide mogućnost za još jednu dobru ugradnju, nema veze sa njihovim trenutnim mogućnostima. Još mnogo pasulja treba da pojedu da bi postali ozbiljni fudbaleri. Veličanje po novinama i dizanje cene nema veze sa kvalitetom. Filip Janković je svež primer. Ne treba nam novi Filip Janković, već novi Miloš Jojić.

Doktor86

pre 9 godina

Kostica i Radovica obavezno pozvati. Mislim da su Jovic i Zivkovic buducnost naseg fudbala ali da moraju da prodju prirodni ciklus, da odigraju malo i za U21. Bice vremena za njih. Meni bi se ovaj prvi tim jako dopao: Stojkovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Ivanovic, Matic, Jojic, Kostic, Tadic, Markovic, Mitrovic. Imamo i odlicne igrace za klupu, Djordjevica, Ljajica, Tosica, Radovica, Gudelja, Bisevca, Rukavinu, Spajica, Pejcinovica, Tomovica, S. Mitrovica, Maksimovica, Djuricica, Djurdjica, Brkica...

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@Novi Sad
Ne znam da li si gledao tu utakmicu ali Tošić je bio bolji deo štoperskog tandema Tošić - Ivanović, a Raća je bio igrač utakmice. Ne gledajte ko gde igra i ko je gde igrao, već gledajte kako ko igra kada mu se pruži prilika.

retro

pre 9 godina

Jos jedna tema za dosadnjakovice koji samo znaju da pljuju a ako se obistini to sto pisu onda ce reci 'JESAM REK'O'.. a ako Advokat napravi dobre rezultate onda ce se javiti pod drugim nikom. Pustite coveka da pocne svoj posao i pruzite mu podrsku, kako njemu tako i igracima.

cinik

pre 9 godina

Alo botovi, Luka Jovic je nije za A reprezentaciju bar jos 3-4 godine, ne zanosite se, i U21 je previse za njega....Ne budite balavi. Uz one koje je zvao drulovic, jos eventualno Kostic i Radovic i bez race petrovica i Tosica (mesto njih Stefan Mitrovic i Fejsa) i to je to. Sto se spica tice Mitar, Djordjevic i radovic (sto da ne) su i vise nego dovoljni za formaciju koju ce vrv igrati ovaj tim (4-3-3, sa prelaskom u 4-5-1 po potrebi i manje verovatna 3-4-3), zato stfu ostrasceni navijaci blizanaca

Hijena

pre 9 godina

Ne znam na osnovu cega ga je mladi Jovic zasluzio poziv, decko ima 16 godina. Bude li pozvan to ce znaciti da neko drugi bira igrace za reprezentaciju a ne trener. Isto mislim da i Andrija Zivkovic treba da igra za mladu reprezentaciju.

Misa

pre 9 godina

Treba prestati pisati o fudbalu i okrenuti se bazicnim sportovima. Koga jos zanimaju Markovic Lazovic i koji vec tamo anonimac pored Stjepanovica, Spanovicke, kajakasa.
U pamet se Srbi.

milan

pre 9 godina

ja sam za to da se zabrani zvanje igraca iz nase lige,narocito mladih,zbog:
1.nasa liga je medju najslabijima, pa ni igraci ne mogu biti mnogo bolji
2.ako su talentovani neka odu u inostranstvo pa ako se tamo pokazu onda moze, imamo mi mlade fudbalere i u inostranim klubovima pa ih niko ne zove
3. vise je nego jasno zasto se oni pozivaju
Da Radovic igra ovako dobro u dresu vecitih, a ne legije, da li bi bio pozvan?
Mrdja pozivan dok je igrao za zvezdu, a sad?
gledam kvalifikacije plivanje i da uporedim onaj koji zavrsi prvi u grupi de ih pliva troje opet je sporiji od onog sto zavrsi 8 u poslednjoj grupi

Crnogorac

pre 9 godina

Ova generacija je talentovana, ali FALI JOJ PRAVI CENTARFOR! OD KAD SU SE PENZIONISALI DARKO I SAVO Srbija nema centarfora, niti prosječnog. I SRBIJI (kao i svim zemljama bivše YU) fale jaki klubovi, makar prosječni, jer bez klubova nema ni reprezentacije! I nije trebalo dovoditi stranca za selektora, da nije ovaj bolji od Antića!?

Tottenham

pre 9 godina

@sergio, i ja isto kazem, mladi ako osvoje neka od prva tri mesta, onda cemo imati fudbalere u Riu, i tacno bi se potrefilo da u Riu igra Druloviceva generacija, s obzirom da igraju igraci do 23 godine, daj Boze da mladi nesto uspeju.

Цвеће за наци тенкиће

pre 9 godina

Alo bre komsije .Kako ce ovaj Dik da vam pjeva himnu ??? :-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fiume, 21. avgust 2014 09:24)
* * * * *

Како вам је бре мамичка?
Пева ли још Данке Дојчланд?

Filip

pre 9 godina

Rajković, Kolarov, Subotić, Nastasić, Ivanović, Matić, Tadić, Marković, Ljajić, Mitrović, Đorđević, dosta ofanzivno ali ovo kida, Tadić kao plejmejker poput Pirla, voleo bih da ga vidim u takvoj ulozi jer takav nam fali :-)

Aleksandar

pre 9 godina

Treba nastaviti tamo gde je Mihajlovic stao. .Sačuvati kostur onog tima , a na njega samo dodati neke perspektivne igrače ..Mislim da bi za Luku Jovica bilo bolje da odigra prvo neki meč za U21 selekciju pa da tek onda bude priključen A timu...Zivkovica i Lazovica odmah pozvati jer su u najboljoj formi. .Imamo nikad jači tim , samo napred!!!

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Bez Mitrovica, Jojica, Zivkovica A reprezentacija moze a ne moze mlada. Mladoj je bitna utakmica protiv Italije i Sev.Irske. Sto da ih zove kada nece igrati ili ulaziti u igru 15 minuta.Osim Mitrovica

dok je grblja srbija ce imati izlaz na more

pre 9 godina

Stojkovic-Kolarov,Nastasic,Subotic,Ivanovic-Matic,Jojic-Markovic,Tadic,Ljajic-Mitrovic
Mislim da sa ovim sastavom mozemo daleko da doguramo,a vi mi kazite jesam li u pravu?.

Labud

pre 9 godina

Naravno da ne treba da dopusti Jojicu, Mitrovicu, Lazaru da idu u U21, kada su je odavno prerasli. Siguran sam da ce zvati najbolje igrace u ovom trenutku.

videcemo

pre 9 godina

Samo da kazem, mislim da treba da zove Filipa Kostica (1992. levo krilo). Prosle sezone je u Groningenu (znam, nije tako jaka holandska liga) postigao 11 golova i imao 7 asistencija. To nije los ucinak (prosecna ocena 7.46, medju 10 najboljih u ligi). I nije ga sad Stutgart kupio za dzabe. Nemojmo se cuditi ako ga pozove Holandija, makar da ga zezne kao Spanija Krkica.
Ako je iko cuo za njega onda je to trener Holandjanin.
Ako ga ne zove, nego one koji moraju da se prodaju, onda mu verovatno neko drugi kreira spisak.

Vlada

pre 9 godina

ljudi, nije realno da igraju zivkovic i jovic? pa gde ce mladje od ovoga sto je sad u reprezentaciji? mi se takvim pristupom ne mozemo kvalifikovati...ja znam da ce 70 cigana da kaze: zovi jovica, jer treba da se proda i terza uzme pare, ali budite posteni i recite da li igarc koji je odigrao 5 zvanicnih utakmica sa 16 god bude pozvan?? pa runi je tek sa 19 debitovao za englesku a sa 17 je dao gol arsenalu...pa nije jovic bas runi, zar ne? isto mislim i za zivkovica..reprezantacija nije prilika za prodaju, za nju igraju najbolji, a ova dvjica to nisu..bar ne jos..za dve tri godine mozda budu nosioci, sad ne!

DiLivio

pre 9 godina

Zvace igrace onih menadzera koji su I finansirali njegov dolazak... Gospodin Advokat je klasicna investicija pojedinih interesnih grupa. Zasto bi situacija u reprezentaciji bila drugacija od stanja u nasim klubovima.

Paja

pre 9 godina

I ovaj podmladjuje reprezentaciju znaci opet nista ok plasmana ko Sinisa, izgleda da Nemacki I Spanski igraci ne stare ja nikad nisam cuo da oni podmladjuju ista vec osvajaju titule.

Genijalac na delu

pre 9 godina

Jako je glupo sto te klince ne ustupi mladoj repki jer plasman na EP je ujedno i jedina i velika prilika da se ode na Olimpijadu a to ce biti izlog mladih talenata i prava sansa da neki novi klinci pokazu koliko vrede i ostvare lepe transfere a nasi klubovi ipak zive od tih para...

Mare

pre 9 godina

Bas bi steta bila da se mladi ne plasiraju na prvenstvo zbog necije tvrdoglavosti, jer ce im vise znaciti te 3, 4 utakmice na prvenstvu nego ova jedna prijateljska! Doguras kvalifikacije do poslednje 2 utakmice i onda odustanes od njih, suludo!

swenson

pre 9 godina

Prezime selektora reprezentacije Fudbalskog Saveza Srbije se u Holandiji izgovara "Atfokat" Znam za celu tu prepisku i dilemu oko Hames... pa čini mi se da treba biti dosledan, ipak i mi volimo kada naša imena neko izgovara u originalu.

dok je grblja srbija ce imati izlaz na more

pre 9 godina

Stojkovic-Kolarov,Nastasic,Subotic,Ivanovic-Matic,Jojic-Markovic,Tadic,Ljajic-Mitrovic
Mislim da sa ovim sastavom mozemo daleko da doguramo,a vi mi kazite jesam li u pravu?.

swenson

pre 9 godina

Prezime selektora reprezentacije Fudbalskog Saveza Srbije se u Holandiji izgovara "Atfokat" Znam za celu tu prepisku i dilemu oko Hames... pa čini mi se da treba biti dosledan, ipak i mi volimo kada naša imena neko izgovara u originalu.

Vlada

pre 9 godina

ljudi, nije realno da igraju zivkovic i jovic? pa gde ce mladje od ovoga sto je sad u reprezentaciji? mi se takvim pristupom ne mozemo kvalifikovati...ja znam da ce 70 cigana da kaze: zovi jovica, jer treba da se proda i terza uzme pare, ali budite posteni i recite da li igarc koji je odigrao 5 zvanicnih utakmica sa 16 god bude pozvan?? pa runi je tek sa 19 debitovao za englesku a sa 17 je dao gol arsenalu...pa nije jovic bas runi, zar ne? isto mislim i za zivkovica..reprezantacija nije prilika za prodaju, za nju igraju najbolji, a ova dvjica to nisu..bar ne jos..za dve tri godine mozda budu nosioci, sad ne!

DiLivio

pre 9 godina

Zvace igrace onih menadzera koji su I finansirali njegov dolazak... Gospodin Advokat je klasicna investicija pojedinih interesnih grupa. Zasto bi situacija u reprezentaciji bila drugacija od stanja u nasim klubovima.

Mare

pre 9 godina

Bas bi steta bila da se mladi ne plasiraju na prvenstvo zbog necije tvrdoglavosti, jer ce im vise znaciti te 3, 4 utakmice na prvenstvu nego ova jedna prijateljska! Doguras kvalifikacije do poslednje 2 utakmice i onda odustanes od njih, suludo!

Цвеће за наци тенкиће

pre 9 godina

Alo bre komsije .Kako ce ovaj Dik da vam pjeva himnu ??? :-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fiume, 21. avgust 2014 09:24)
* * * * *

Како вам је бре мамичка?
Пева ли још Данке Дојчланд?

Paja

pre 9 godina

I ovaj podmladjuje reprezentaciju znaci opet nista ok plasmana ko Sinisa, izgleda da Nemacki I Spanski igraci ne stare ja nikad nisam cuo da oni podmladjuju ista vec osvajaju titule.

Labud

pre 9 godina

Naravno da ne treba da dopusti Jojicu, Mitrovicu, Lazaru da idu u U21, kada su je odavno prerasli. Siguran sam da ce zvati najbolje igrace u ovom trenutku.

Hijena

pre 9 godina

Ne znam na osnovu cega ga je mladi Jovic zasluzio poziv, decko ima 16 godina. Bude li pozvan to ce znaciti da neko drugi bira igrace za reprezentaciju a ne trener. Isto mislim da i Andrija Zivkovic treba da igra za mladu reprezentaciju.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

Razumem ne puštanje momaka u u21. Mlada reprezentacija služi da bi se iz nje regrutovali igrači za A reprezentaciju. Kada igrač jednom uđe u A tim on je u mladoj reprezentaciji višak i samo zauzima mesto novom igraču koji bi trebao da se dokaže u mladoj reprezentaciji. Šta smo mi imali od dva finala i jednog polufinala u21 reprezentacije? Baneta, Matića i ostale momke niko nije zvao u A tim zbog igara u mladoj reprezentaciji već zbog igara za timove za koje nastupaju. Rezultat u nižim kategorijama je nebitan, bitno je koliko će igrača izbaciti za prvi tim. Što se tiče guranja u A tim Rajkovića, Jovića, Živkovića oladite malo. Oni zajedno nemaju dve sezone seniorskog fudbala. To što ih guraju menadžeri i predsednici(pljačkaši) opljačkanih klubova, jer u njima vide mogućnost za još jednu dobru ugradnju, nema veze sa njihovim trenutnim mogućnostima. Još mnogo pasulja treba da pojedu da bi postali ozbiljni fudbaleri. Veličanje po novinama i dizanje cene nema veze sa kvalitetom. Filip Janković je svež primer. Ne treba nam novi Filip Janković, već novi Miloš Jojić.

videcemo

pre 9 godina

Samo da kazem, mislim da treba da zove Filipa Kostica (1992. levo krilo). Prosle sezone je u Groningenu (znam, nije tako jaka holandska liga) postigao 11 golova i imao 7 asistencija. To nije los ucinak (prosecna ocena 7.46, medju 10 najboljih u ligi). I nije ga sad Stutgart kupio za dzabe. Nemojmo se cuditi ako ga pozove Holandija, makar da ga zezne kao Spanija Krkica.
Ako je iko cuo za njega onda je to trener Holandjanin.
Ako ga ne zove, nego one koji moraju da se prodaju, onda mu verovatno neko drugi kreira spisak.

cinik

pre 9 godina

Alo botovi, Luka Jovic je nije za A reprezentaciju bar jos 3-4 godine, ne zanosite se, i U21 je previse za njega....Ne budite balavi. Uz one koje je zvao drulovic, jos eventualno Kostic i Radovic i bez race petrovica i Tosica (mesto njih Stefan Mitrovic i Fejsa) i to je to. Sto se spica tice Mitar, Djordjevic i radovic (sto da ne) su i vise nego dovoljni za formaciju koju ce vrv igrati ovaj tim (4-3-3, sa prelaskom u 4-5-1 po potrebi i manje verovatna 3-4-3), zato stfu ostrasceni navijaci blizanaca

novi sad

pre 9 godina

po spisku ce se i znati da li cemo igrati na EP. Ovi koji velicaju Drulovica neka pogledaju ko mu je startovao protiv Brazila. Tu se dobija odgovor o njegovoj strucnosti i nezavisnosti. Ej Tosic Dusko i Raca Petrovic???? Da li postoji iko na ovom svetu ko bi te igrace stavio u startnu postavu, oni nisu u 2014 odigrali 30 min u svom klubu a startuju u reprezentaciji. To je ruganje svima nama koji pratimo fudbal. Dno dna i onda se nadju likovi koji velicaju Drulovica, coveka koji ne moze da pobedi Panamu... Smarate i sa Anticem, imao je neuspeh na SP, mi smo morali da prodjemo grupu sa onakvim sastavom. Tacka.

Pedja

pre 9 godina

Najveci promasaj nas fudbalski savez je napravio kada je u jednom trenutku Bora Milutinovic hteo da bude nas selektor. Pare nisu bile problem, jedini uslovi su bili da iskljucivo on sastavlja tim i da vodi i mladu i seniorsku reprezentaciju. Njegova filozofija je bila veoma jednostavna - mlada ekipa bi igrala istim stilom kao seniori i kada se neki od seniora povredi ili prestari tu bi uskakao igrac iz mlade na istoj poziciji. Tako bi uvek imao tim u kome svako zna sta treba da igra.

aleksandar

pre 9 godina

Cime je Luka Jovic zasluzio poziv? decku zelim sve najbolje u karijeri ali on je dao dva gola do sada, i ima 16 godina...Ljudi dokle vise, svaki dan citam o tom decku a ne znam cime je to zasluzio...

milan

pre 9 godina

ja sam za to da se zabrani zvanje igraca iz nase lige,narocito mladih,zbog:
1.nasa liga je medju najslabijima, pa ni igraci ne mogu biti mnogo bolji
2.ako su talentovani neka odu u inostranstvo pa ako se tamo pokazu onda moze, imamo mi mlade fudbalere i u inostranim klubovima pa ih niko ne zove
3. vise je nego jasno zasto se oni pozivaju
Da Radovic igra ovako dobro u dresu vecitih, a ne legije, da li bi bio pozvan?
Mrdja pozivan dok je igrao za zvezdu, a sad?
gledam kvalifikacije plivanje i da uporedim onaj koji zavrsi prvi u grupi de ih pliva troje opet je sporiji od onog sto zavrsi 8 u poslednjoj grupi

Nenad11

pre 9 godina

Ovaaj sto je napisao da je Kuzmanovic starter u interu, to je teska glupost, on nije nikakav starter, navijam za inter i pratim sve. Nije trebao da ide ni na utakmicu za kvalifikacije lige evrope, nego se Palasio jos nije oporavio pa je poveden da popuni mesto. Igra sveku petu utakmicu po par minuta. Mada konkurencija u interu je nikakva trenutno, nije to inter od pre pet godina. A taj sto iznosi netacne informacije ima 50 pluseva i 5 minusa, to pokazuje koliko ko stvarno prati, a koliko njih se samo prave pametni i glume selektore.

vlada

pre 9 godina

Cast tenisu,plivanju,atletici,streljastvu,tekvondu itd...treba uloziti u njih ali fudbal i kosarka su nam u krvi a to ne moze da se objasni sportskim antitalentima i iskompleksiranim roditeljima koji svoju decu gledaju kroz djokovica

Misa

pre 9 godina

Treba prestati pisati o fudbalu i okrenuti se bazicnim sportovima. Koga jos zanimaju Markovic Lazovic i koji vec tamo anonimac pored Stjepanovica, Spanovicke, kajakasa.
U pamet se Srbi.

kosovski ciklus

pre 9 godina

Brkic,Avramov,Stojkovic
Basta,Ivanovic,Nastasic,Subotic,Spajic,Bisevac,Kolarov,Tosic
Matic.Fejsa,Gudelj,Jojic,Sulejmani,Tosic,Ljajic,Tadic,Markovic,Radovic
Mitrovic,Djordjevic

Ozbiljno pratiti igre-Rajkovic golman,Rajkovic Slobodan Rukavina,Medojevic,Stefan Mitrovic,Lazovic ,Andrija Zivkovic,Filip Kostic(mada on moze odmah ali sacekajmo da vidimo kako ce igrati u bundes)Djurdjevic,Pesic (presao iz Jagodine u Tuluz) i Stefan Scepovic.
Avramov treba da bude prvi golman jer ima najvise iskustva i najbolju sezonu iza sebe a decka niko ne zove.
Gudelj jako koristan igrac koji moze da pokriva CB,RB i DMF. Starteri moraju da budu -Ivanovic,Kolarov,Subotic,Nastasic,Matic,Tadic,Markovic.. Sve ostalo je na selektoru,najbolje je da Maticu nadje partnera slicnih karakteristika kao Fabregas,Jojic ili mozda cak Ljajoc nemamo potrebe da igramo sa 2 zadnja vezna mozda samo protiv Portugala na strani.

1914

pre 9 godina

Kakav crni Luka Jovic u prvom timu,ima 16 godina.Medijska masinerija se upregla,svaki dan u nekim novinama tekst o njemu i reprezentaciji kako bi mu se digla cena i crveni blizanac zaradio na njemu.Bojkot reprezentacije dok ne odu kriminalci i stetocine iz FSS.Niko na stadion!

Aleksandar

pre 9 godina

Treba nastaviti tamo gde je Mihajlovic stao. .Sačuvati kostur onog tima , a na njega samo dodati neke perspektivne igrače ..Mislim da bi za Luku Jovica bilo bolje da odigra prvo neki meč za U21 selekciju pa da tek onda bude priključen A timu...Zivkovica i Lazovica odmah pozvati jer su u najboljoj formi. .Imamo nikad jači tim , samo napred!!!

...

pre 9 godina

Treba da igramo sa tri stopera ova ekipa ne bi primila gol 3 godine a imali bi strasan kontranpad: Stojkovic na golu,tri stopera Vidic Nastasic i Subotic,na bekovima Ivanovic i Kolarov,zadnji vezni Matic,po krilima Tosic i Markovic desetka Tadic i spicu Mitrovic,mislim da je to ubedljivo najbolje,sta mislite?

retro

pre 9 godina

Jos jedna tema za dosadnjakovice koji samo znaju da pljuju a ako se obistini to sto pisu onda ce reci 'JESAM REK'O'.. a ako Advokat napravi dobre rezultate onda ce se javiti pod drugim nikom. Pustite coveka da pocne svoj posao i pruzite mu podrsku, kako njemu tako i igracima.

Genijalac na delu

pre 9 godina

Jako je glupo sto te klince ne ustupi mladoj repki jer plasman na EP je ujedno i jedina i velika prilika da se ode na Olimpijadu a to ce biti izlog mladih talenata i prava sansa da neki novi klinci pokazu koliko vrede i ostvare lepe transfere a nasi klubovi ipak zive od tih para...

Tottenham

pre 9 godina

@sergio, i ja isto kazem, mladi ako osvoje neka od prva tri mesta, onda cemo imati fudbalere u Riu, i tacno bi se potrefilo da u Riu igra Druloviceva generacija, s obzirom da igraju igraci do 23 godine, daj Boze da mladi nesto uspeju.

Andrija Krkić

pre 9 godina

Bojan Krkić je blizu reprezentacije, pregovori su u toku...Pokušaćemo sa njim, krenuo je odlično u Stoke City-ju!!!
Mozda njega krenu golovi za repku, jer ocigledno ovi dosad ne znaju da daju golove iako su dobri fudbaleri!

Brko

pre 9 godina

Mislim da je doveden ozbiljan selektor i da nema potrebe navijaci blizanaca da se brinu oko sastava, niti postoji iko ko bolje od njega poznaje fudbal, a navija za blizance ili za nasu reprezentaciju. Nadam se i uveren sam da on svakako nece dozvoliti da mu se neko mesa u posao. To sto novinari, takodje navijaci blizanaca, fantaziraju ili zele da im clanci budu citani, pa prave zvezde od klinaca od 16 godina, ne da je neozbiljno, nego je jos neozbiljnije od toga, bas onako srpski specijalitet.

Exer

pre 9 godina

Sto se mene tice:
Startna:
----------------Stojkovic------------------
Ivanovic---Nastasic---Subotic(?!)---Kolarov
------------------Matic--------------------
Tadic-----------Ljajic(?!)---------Markovic
------------Radovic---Mitrovic-------------

Izmene: Basta,Jojic, Kostic, Z.Tosic,D. Tosic, Darko Lazovic, Jankovic,Djuricic,Brkic,Pejcinovic,Tomovic,S.Scepovic,Sulejmani,Gudelj,Fejsa

Ovo je neka postava kojom bih bio zadovoljan ako nastupamo...Ako imam neki propust jbg...E sad, je l' neko zna sta se desava sa Suboticem? Znam da se oporavio i da je rekao da nece igrati za reprezentaciju do kraja ciklusa za svetsko, a hoce sad igrati? I sa Ljajicem sta se desava vezano za reprezentaciju?

Crnogorac

pre 9 godina

Ova generacija je talentovana, ali FALI JOJ PRAVI CENTARFOR! OD KAD SU SE PENZIONISALI DARKO I SAVO Srbija nema centarfora, niti prosječnog. I SRBIJI (kao i svim zemljama bivše YU) fale jaki klubovi, makar prosječni, jer bez klubova nema ni reprezentacije! I nije trebalo dovoditi stranca za selektora, da nije ovaj bolji od Antića!?

albel

pre 9 godina

Ovo je komentar na prethodne komentare.Pod 1,Luka Jovic nije bio starter ni u omladinskoj reprezentaciji,odigrao je 2-3 rekreativne utakmice u domacoj ligi,pa bi bilo malo previse da dobije poziv za A tim.Pod 2,Filip Kostic svakako,decko je sjajan!Pod 3,Radomir Antic je fudbalski ekvivalent Bozidaru Maljkovicu-obojica su trenerske legende 20.veka.Sada je 2014. a u ovom veku njih dvojica su dobijali otkaze gde god da su radili.I pod 4,prvi put imamo na klupi trenera sa imenom i prezimenom u fudbalskoj Evropi,pustite coveka makar da pocne da radi svoj posao!

Filip

pre 9 godina

Rajković, Kolarov, Subotić, Nastasić, Ivanović, Matić, Tadić, Marković, Ljajić, Mitrović, Đorđević, dosta ofanzivno ali ovo kida, Tadić kao plejmejker poput Pirla, voleo bih da ga vidim u takvoj ulozi jer takav nam fali :-)

Doktor86

pre 9 godina

Kostica i Radovica obavezno pozvati. Mislim da su Jovic i Zivkovic buducnost naseg fudbala ali da moraju da prodju prirodni ciklus, da odigraju malo i za U21. Bice vremena za njih. Meni bi se ovaj prvi tim jako dopao: Stojkovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Ivanovic, Matic, Jojic, Kostic, Tadic, Markovic, Mitrovic. Imamo i odlicne igrace za klupu, Djordjevica, Ljajica, Tosica, Radovica, Gudelja, Bisevca, Rukavinu, Spajica, Pejcinovica, Tomovica, S. Mitrovica, Maksimovica, Djuricica, Djurdjica, Brkica...

frizi

pre 9 godina

Milijas mora da dobije poziv, on igra na nivou od pre 4-5 godina kada je igrao za reprezentaciju, takodje mislim da i Gacinovic treba da igra za A reprezentaciju.

kosovski ciklus

pre 9 godina

videcemo @ na krilima vec imamonogo igraca ja bih sacekao da vidim kako ce odigrati u Stutgartu pa bih ga zvao ima vremena za njega.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@Novi Sad
Ne znam da li si gledao tu utakmicu ali Tošić je bio bolji deo štoperskog tandema Tošić - Ivanović, a Raća je bio igrač utakmice. Ne gledajte ko gde igra i ko je gde igrao, već gledajte kako ko igra kada mu se pruži prilika.

Amunike i Amokači

pre 9 godina

Mislim da bi bilo najbolje da igramo u formaciji 5-4-1 koja brzo može da se transformiše u formaciju 3-4-3. U tom slučaju bi sastav izgledao ovako: Brkić - sredina odbrane Nastasić, Subotić, Vidić * levo Kolarov * desno Ivanović - Matić zadnji vezni * Ljajić prednji vezni * levo Tadić * desno Marković - u špicu Mitrović

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Bez Mitrovica, Jojica, Zivkovica A reprezentacija moze a ne moze mlada. Mladoj je bitna utakmica protiv Italije i Sev.Irske. Sto da ih zove kada nece igrati ili ulaziti u igru 15 minuta.Osim Mitrovica

alejandro

pre 9 godina

U kvalifikacijama za Euro 2016 u Francuskoj smatram da će se ponoviti priča od pre skoro jedne decenije kada je Havijer Klemente predvodio reprezentaciju Srbije takođe u kvalifikacijama za Euro 2008 u Austriji i Švajcarskoj! Nedovoljno vremena da se upoznaju svi reprezentativci kao i potencijalni biće glavni razlog i alibi za očekivani neuspeh!

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Koga god da zove, bez Vidića mrka kapa.
Sa njim u timu postajemo ozbiljni, a bez njega smo nekako naivni i niko nas ne shvata ozbiljno.

ACa

pre 9 godina

Sto se golmana tice najbolje bi bilo pozvati Lukaca, a kao zamenu mladog golmana Zvezde Rajkovica da se odma sruse tabui o tome da se dovode igraci samo jednog od dva vecita rivala. Odbrana maltene standardna sa Nastom, NEvenom,Banetom, Kokijem,, Bastu tu jos dodati Pejcinovica, Vezni red na celu sa MAticem, dodati jos Gudelja Jojic, Zivkovic, Tosic, Lazar, naravno Tadic, treba ocekivati i igraca Vitezea Marka Vejinovica, mozda Risaira Zivkoovica, jos treba ocekivati stav o Nemanji Vidicu i njegovom povratku, u spicu Mitar, Filip Djordjevic , Djurdjic mozda, Skuletic verovatno,. Moguce jos ocekivati Boskoa JAnkovica, Nikolu Zigicca. Ovo nije porvereno ovo je samo moj osecaj.

Srbin

pre 9 godina

@Partizan u inat svima,Stanković ima lazni broj meceva ? Takvi kao ti su glavni pokretaci mrznje izmedju Zvezde i Partizana.Neznam samo kako te nije sramota

dejavu

pre 9 godina

S obzirom da obilujemo ofanzivnim veznim igračima,krilnim i pozadinskim napadačima,a samo jednog dominantnog centarfora,logična postava je 4-1-2-2-1,tj 4-5-1 u ofanzivnoj verziji.
I mislim da u takvom formaciji možemo biti veoma uspešni,ukoliko Advokat u stručnom,organizacionom i motivacionom smislu opravda tako velika očekivanja koja od njega ima ponajviše sam Karadžić.

Jose Alvelade

pre 9 godina

Stojke Kolarov Nasta Subotic Bane Matic Jojic Tadic Markovic Kostic Mitrovic.Imamo krila puno a sve po potrebi ako treba iskusnija ekipa ubaciti Bastu na stranu eventualno Tosica, ako treba zatvorenije umesto Jojica Fejsu ili Gudelja,u spicu Mitar ili Filip I pozvao bih Radovica da bude deo.ekipe. Cak bih I Zigu pitao dal bi igrao al samo da racuna na zadnjoh 5-10 min,ako nam ne ide pa da ga gafjamo u vugla. Puno varijacija I stvarno slatke muke za selektora. Krila imamo za izvoz I sve prave zujalice. Kuzmu bih zvap zbog iskustva I u svakpm slucaju pre njega nego Racu.

rbc

pre 9 godina

golmani-stojkovic, lukac, rajkovic. odbrana- vidic, nastasic, ivanovic, kolarov, tosic, basta, rukavina. veza-matic, tadic, petrovic, jojic, fejsa, gudelj, lazovic, zivkovic. napad- mitrovic, sulejmani, markovic, djordjevic.

Realno

pre 9 godina

Za sve vas koji podrzavate pozivanje Jovica, Zivkovica... Neznam da li ste gledali neku utakmicu nasih mladih ovog leta na evropskom prvenstvu. Oni ni u svom godistu nisu pravili neku razliku na terenu. Jedina dva igraca iz tok tima koji su pravili razliku su bili Vukasin Jovanovic u odbrani, odradio lavovski deo posla. I Sergej Milinkovic-Savic, videlo se da je decko bolji od ostalih. Ostali se nisu pokazali ni tu a mi ih sad selimo u A reprezentaciju. Nema nam spasa za fudbal dok je menadzera i mesetara.

Grm

pre 9 godina

Stojkovic (Brkic, Rajkovic)
- Ivanovic, subotic, vidic, kolarov -
- matic, kuzmanovic-
- sulejmani (basta), tadic, djuricic (markovic) -
- mitrovic (djordjevic)

Andrija

pre 9 godina

Stojkovic (Brkić)
Ivanović (Basta), Subotić (Biševac), Vidić (Nastasić), Kolarov (Tomović ili Rukavina)
Matić (Fejsa), Jojić (Gudelj)
Tadić (Tošić), Ljajić (Djuričić), Marković (Sulejmani)
Mitrović (Djordjević)

Još računati na: Djurdjić ili Radović (u zavisnosti od forme, obojicu ne trebamo pošto imamo već 2 špica), S. Mitrović (ako bude standardan u Freiburgu), Rajković (kada se oporavi i ako izbori mesto u Hamburgu), Kostić, Zivković, Darko Lazović (na ovu trojicu treba ozbiljno računati u budućnosti iako mogu i sada itekako da pomognu), mozda Petrović (mnogo ga kritikujemo iako je mnogo puta odigrao sasvim korektno) ili Kuzmanović (ako se izbori za mesto u Interu ili bude malo više igrao nego momentalno)

Ovo bi trebala da bude ekipa za kvalifikacije i EP, najverovatnije bez Vidića pošto ne verujem da će se vratiti u reprezentaciju.
Prvih jedanaest u zavisnosti od forme. Ljajić momentalno nije u formi ali kada je spreman onda je sigurno u prvih jedanaest, ista situacija i sa Djuričićem!

cika beli

pre 9 godina

@ (frizi, 21. avgust 2014 13:18)
Dadoh ti brzopleto + za Milijasa,ali evo i - za Gacinovica,gde njega nadje,jel u reprezentaciji da ga vracamo u formu!?

monarhista

pre 9 godina

Najjaci sastav

Golman
Bane-Vidic-Subotic-Kolarov
Jankovic-Ljajic-Matic-Lazovic
Mitrovic-Markovic...

Imamo jos 20 klasnih igraca i to vecinom mladih...ne treba biti advokad pogotovo drveni pa posvedochiti da samo zbog naseg mentaliteta nemamo vrhunske uspehe...

Vaske Kg

pre 9 godina

Radovic svakako...Kostic je tanak, gledao sam ga uzivo na Cika Daci x puta...ne znam kako su samo uspeli da ga ovako dobro uvale...igrao je decko za Radnicki, poslednje dve sezone nije mogao ni da potrci. Naravno poziv Dusku Tosicu, Raci Petrovicu, nekom tamo Stevanovicu i Radovanovicu je utopija...Srbija ima mnogo bolje fudbalere od ovih

Abbondanizeri

pre 9 godina

Golmani: Stojković, Brkić i ...
Odbrana: Subotić, Vidić, Nastasić ako se smatra spremnim, ako ne onda Pejčinović, Biševac, Ivanović, Basta, Kolarov, i još neko
Vezni red: Možda Kuzmanović ili Raća za to mesto defanzivnog veznog, mada možda bi jači bio Basta, zatim Tadić, Đuričić, Kostić, Marković, Tošić iako ga ne simpatišem i mogao bi Radović tu da upadne
Napad: Đorđević i Mitrović

verujem da bi ovaj spisak svi prihvatili punog srca jer manje-više navijači imaju zajedničke (čitaj zdrave) poglede na kako treba da izgleda naš igrački kadar, međutim obično prste umešaju kojekakvi menađeri

zile

pre 9 godina

FORMACIJA 4-3-3 golman:Rajkovic,stoperi Vidic,Subotic,bekovi:Ivanovic,Kolarov,vezni red:Matic,Fejsa,i prednji vezni Tadic,polu desno Darko Lazovic,polu levo Markovic,i najistureniji Mitrovic!!! ova postava kida!

frizi

pre 9 godina

Milijas mora da dobije poziv, on igra na nivou od pre 4-5 godina kada je igrao za reprezentaciju, takodje mislim da i Gacinovic treba da igra za A reprezentaciju.

Crnogorac

pre 9 godina

Ova generacija je talentovana, ali FALI JOJ PRAVI CENTARFOR! OD KAD SU SE PENZIONISALI DARKO I SAVO Srbija nema centarfora, niti prosječnog. I SRBIJI (kao i svim zemljama bivše YU) fale jaki klubovi, makar prosječni, jer bez klubova nema ni reprezentacije! I nije trebalo dovoditi stranca za selektora, da nije ovaj bolji od Antića!?

ACa

pre 9 godina

Sto se golmana tice najbolje bi bilo pozvati Lukaca, a kao zamenu mladog golmana Zvezde Rajkovica da se odma sruse tabui o tome da se dovode igraci samo jednog od dva vecita rivala. Odbrana maltene standardna sa Nastom, NEvenom,Banetom, Kokijem,, Bastu tu jos dodati Pejcinovica, Vezni red na celu sa MAticem, dodati jos Gudelja Jojic, Zivkovic, Tosic, Lazar, naravno Tadic, treba ocekivati i igraca Vitezea Marka Vejinovica, mozda Risaira Zivkoovica, jos treba ocekivati stav o Nemanji Vidicu i njegovom povratku, u spicu Mitar, Filip Djordjevic , Djurdjic mozda, Skuletic verovatno,. Moguce jos ocekivati Boskoa JAnkovica, Nikolu Zigicca. Ovo nije porvereno ovo je samo moj osecaj.

alejandro

pre 9 godina

U kvalifikacijama za Euro 2016 u Francuskoj smatram da će se ponoviti priča od pre skoro jedne decenije kada je Havijer Klemente predvodio reprezentaciju Srbije takođe u kvalifikacijama za Euro 2008 u Austriji i Švajcarskoj! Nedovoljno vremena da se upoznaju svi reprezentativci kao i potencijalni biće glavni razlog i alibi za očekivani neuspeh!

Abbondanizeri

pre 9 godina

Golmani: Stojković, Brkić i ...
Odbrana: Subotić, Vidić, Nastasić ako se smatra spremnim, ako ne onda Pejčinović, Biševac, Ivanović, Basta, Kolarov, i još neko
Vezni red: Možda Kuzmanović ili Raća za to mesto defanzivnog veznog, mada možda bi jači bio Basta, zatim Tadić, Đuričić, Kostić, Marković, Tošić iako ga ne simpatišem i mogao bi Radović tu da upadne
Napad: Đorđević i Mitrović

verujem da bi ovaj spisak svi prihvatili punog srca jer manje-više navijači imaju zajedničke (čitaj zdrave) poglede na kako treba da izgleda naš igrački kadar, međutim obično prste umešaju kojekakvi menađeri

dok je grblja srbija ce imati izlaz na more

pre 9 godina

Stojkovic-Kolarov,Nastasic,Subotic,Ivanovic-Matic,Jojic-Markovic,Tadic,Ljajic-Mitrovic
Mislim da sa ovim sastavom mozemo daleko da doguramo,a vi mi kazite jesam li u pravu?.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Bez Mitrovica, Jojica, Zivkovica A reprezentacija moze a ne moze mlada. Mladoj je bitna utakmica protiv Italije i Sev.Irske. Sto da ih zove kada nece igrati ili ulaziti u igru 15 minuta.Osim Mitrovica

Misa

pre 9 godina

Treba prestati pisati o fudbalu i okrenuti se bazicnim sportovima. Koga jos zanimaju Markovic Lazovic i koji vec tamo anonimac pored Stjepanovica, Spanovicke, kajakasa.
U pamet se Srbi.

Mare

pre 9 godina

Bas bi steta bila da se mladi ne plasiraju na prvenstvo zbog necije tvrdoglavosti, jer ce im vise znaciti te 3, 4 utakmice na prvenstvu nego ova jedna prijateljska! Doguras kvalifikacije do poslednje 2 utakmice i onda odustanes od njih, suludo!

swenson

pre 9 godina

Prezime selektora reprezentacije Fudbalskog Saveza Srbije se u Holandiji izgovara "Atfokat" Znam za celu tu prepisku i dilemu oko Hames... pa čini mi se da treba biti dosledan, ipak i mi volimo kada naša imena neko izgovara u originalu.

monarhista

pre 9 godina

Najjaci sastav

Golman
Bane-Vidic-Subotic-Kolarov
Jankovic-Ljajic-Matic-Lazovic
Mitrovic-Markovic...

Imamo jos 20 klasnih igraca i to vecinom mladih...ne treba biti advokad pogotovo drveni pa posvedochiti da samo zbog naseg mentaliteta nemamo vrhunske uspehe...

Filip

pre 9 godina

Rajković, Kolarov, Subotić, Nastasić, Ivanović, Matić, Tadić, Marković, Ljajić, Mitrović, Đorđević, dosta ofanzivno ali ovo kida, Tadić kao plejmejker poput Pirla, voleo bih da ga vidim u takvoj ulozi jer takav nam fali :-)

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

Koga god da zove, bez Vidića mrka kapa.
Sa njim u timu postajemo ozbiljni, a bez njega smo nekako naivni i niko nas ne shvata ozbiljno.

Andrija Krkić

pre 9 godina

Bojan Krkić je blizu reprezentacije, pregovori su u toku...Pokušaćemo sa njim, krenuo je odlično u Stoke City-ju!!!
Mozda njega krenu golovi za repku, jer ocigledno ovi dosad ne znaju da daju golove iako su dobri fudbaleri!

Grm

pre 9 godina

Stojkovic (Brkic, Rajkovic)
- Ivanovic, subotic, vidic, kolarov -
- matic, kuzmanovic-
- sulejmani (basta), tadic, djuricic (markovic) -
- mitrovic (djordjevic)

novi sad

pre 9 godina

po spisku ce se i znati da li cemo igrati na EP. Ovi koji velicaju Drulovica neka pogledaju ko mu je startovao protiv Brazila. Tu se dobija odgovor o njegovoj strucnosti i nezavisnosti. Ej Tosic Dusko i Raca Petrovic???? Da li postoji iko na ovom svetu ko bi te igrace stavio u startnu postavu, oni nisu u 2014 odigrali 30 min u svom klubu a startuju u reprezentaciji. To je ruganje svima nama koji pratimo fudbal. Dno dna i onda se nadju likovi koji velicaju Drulovica, coveka koji ne moze da pobedi Panamu... Smarate i sa Anticem, imao je neuspeh na SP, mi smo morali da prodjemo grupu sa onakvim sastavom. Tacka.

milan

pre 9 godina

ja sam za to da se zabrani zvanje igraca iz nase lige,narocito mladih,zbog:
1.nasa liga je medju najslabijima, pa ni igraci ne mogu biti mnogo bolji
2.ako su talentovani neka odu u inostranstvo pa ako se tamo pokazu onda moze, imamo mi mlade fudbalere i u inostranim klubovima pa ih niko ne zove
3. vise je nego jasno zasto se oni pozivaju
Da Radovic igra ovako dobro u dresu vecitih, a ne legije, da li bi bio pozvan?
Mrdja pozivan dok je igrao za zvezdu, a sad?
gledam kvalifikacije plivanje i da uporedim onaj koji zavrsi prvi u grupi de ih pliva troje opet je sporiji od onog sto zavrsi 8 u poslednjoj grupi

cinik

pre 9 godina

Alo botovi, Luka Jovic je nije za A reprezentaciju bar jos 3-4 godine, ne zanosite se, i U21 je previse za njega....Ne budite balavi. Uz one koje je zvao drulovic, jos eventualno Kostic i Radovic i bez race petrovica i Tosica (mesto njih Stefan Mitrovic i Fejsa) i to je to. Sto se spica tice Mitar, Djordjevic i radovic (sto da ne) su i vise nego dovoljni za formaciju koju ce vrv igrati ovaj tim (4-3-3, sa prelaskom u 4-5-1 po potrebi i manje verovatna 3-4-3), zato stfu ostrasceni navijaci blizanaca

Aleksandar

pre 9 godina

Treba nastaviti tamo gde je Mihajlovic stao. .Sačuvati kostur onog tima , a na njega samo dodati neke perspektivne igrače ..Mislim da bi za Luku Jovica bilo bolje da odigra prvo neki meč za U21 selekciju pa da tek onda bude priključen A timu...Zivkovica i Lazovica odmah pozvati jer su u najboljoj formi. .Imamo nikad jači tim , samo napred!!!

Exer

pre 9 godina

Sto se mene tice:
Startna:
----------------Stojkovic------------------
Ivanovic---Nastasic---Subotic(?!)---Kolarov
------------------Matic--------------------
Tadic-----------Ljajic(?!)---------Markovic
------------Radovic---Mitrovic-------------

Izmene: Basta,Jojic, Kostic, Z.Tosic,D. Tosic, Darko Lazovic, Jankovic,Djuricic,Brkic,Pejcinovic,Tomovic,S.Scepovic,Sulejmani,Gudelj,Fejsa

Ovo je neka postava kojom bih bio zadovoljan ako nastupamo...Ako imam neki propust jbg...E sad, je l' neko zna sta se desava sa Suboticem? Znam da se oporavio i da je rekao da nece igrati za reprezentaciju do kraja ciklusa za svetsko, a hoce sad igrati? I sa Ljajicem sta se desava vezano za reprezentaciju?

rbc

pre 9 godina

golmani-stojkovic, lukac, rajkovic. odbrana- vidic, nastasic, ivanovic, kolarov, tosic, basta, rukavina. veza-matic, tadic, petrovic, jojic, fejsa, gudelj, lazovic, zivkovic. napad- mitrovic, sulejmani, markovic, djordjevic.

Genijalac na delu

pre 9 godina

Jako je glupo sto te klince ne ustupi mladoj repki jer plasman na EP je ujedno i jedina i velika prilika da se ode na Olimpijadu a to ce biti izlog mladih talenata i prava sansa da neki novi klinci pokazu koliko vrede i ostvare lepe transfere a nasi klubovi ipak zive od tih para...

Цвеће за наци тенкиће

pre 9 godina

Alo bre komsije .Kako ce ovaj Dik da vam pjeva himnu ??? :-)
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Fiume, 21. avgust 2014 09:24)
* * * * *

Како вам је бре мамичка?
Пева ли још Данке Дојчланд?

1914

pre 9 godina

Kakav crni Luka Jovic u prvom timu,ima 16 godina.Medijska masinerija se upregla,svaki dan u nekim novinama tekst o njemu i reprezentaciji kako bi mu se digla cena i crveni blizanac zaradio na njemu.Bojkot reprezentacije dok ne odu kriminalci i stetocine iz FSS.Niko na stadion!

DiLivio

pre 9 godina

Zvace igrace onih menadzera koji su I finansirali njegov dolazak... Gospodin Advokat je klasicna investicija pojedinih interesnih grupa. Zasto bi situacija u reprezentaciji bila drugacija od stanja u nasim klubovima.

Amunike i Amokači

pre 9 godina

Mislim da bi bilo najbolje da igramo u formaciji 5-4-1 koja brzo može da se transformiše u formaciju 3-4-3. U tom slučaju bi sastav izgledao ovako: Brkić - sredina odbrane Nastasić, Subotić, Vidić * levo Kolarov * desno Ivanović - Matić zadnji vezni * Ljajić prednji vezni * levo Tadić * desno Marković - u špicu Mitrović

vlada

pre 9 godina

Cast tenisu,plivanju,atletici,streljastvu,tekvondu itd...treba uloziti u njih ali fudbal i kosarka su nam u krvi a to ne moze da se objasni sportskim antitalentima i iskompleksiranim roditeljima koji svoju decu gledaju kroz djokovica

Paja

pre 9 godina

I ovaj podmladjuje reprezentaciju znaci opet nista ok plasmana ko Sinisa, izgleda da Nemacki I Spanski igraci ne stare ja nikad nisam cuo da oni podmladjuju ista vec osvajaju titule.

Labud

pre 9 godina

Naravno da ne treba da dopusti Jojicu, Mitrovicu, Lazaru da idu u U21, kada su je odavno prerasli. Siguran sam da ce zvati najbolje igrace u ovom trenutku.

Vaske Kg

pre 9 godina

Radovic svakako...Kostic je tanak, gledao sam ga uzivo na Cika Daci x puta...ne znam kako su samo uspeli da ga ovako dobro uvale...igrao je decko za Radnicki, poslednje dve sezone nije mogao ni da potrci. Naravno poziv Dusku Tosicu, Raci Petrovicu, nekom tamo Stevanovicu i Radovanovicu je utopija...Srbija ima mnogo bolje fudbalere od ovih

...

pre 9 godina

Treba da igramo sa tri stopera ova ekipa ne bi primila gol 3 godine a imali bi strasan kontranpad: Stojkovic na golu,tri stopera Vidic Nastasic i Subotic,na bekovima Ivanovic i Kolarov,zadnji vezni Matic,po krilima Tosic i Markovic desetka Tadic i spicu Mitrovic,mislim da je to ubedljivo najbolje,sta mislite?

cika beli

pre 9 godina

@ (frizi, 21. avgust 2014 13:18)
Dadoh ti brzopleto + za Milijasa,ali evo i - za Gacinovica,gde njega nadje,jel u reprezentaciji da ga vracamo u formu!?

Andrija

pre 9 godina

Stojkovic (Brkić)
Ivanović (Basta), Subotić (Biševac), Vidić (Nastasić), Kolarov (Tomović ili Rukavina)
Matić (Fejsa), Jojić (Gudelj)
Tadić (Tošić), Ljajić (Djuričić), Marković (Sulejmani)
Mitrović (Djordjević)

Još računati na: Djurdjić ili Radović (u zavisnosti od forme, obojicu ne trebamo pošto imamo već 2 špica), S. Mitrović (ako bude standardan u Freiburgu), Rajković (kada se oporavi i ako izbori mesto u Hamburgu), Kostić, Zivković, Darko Lazović (na ovu trojicu treba ozbiljno računati u budućnosti iako mogu i sada itekako da pomognu), mozda Petrović (mnogo ga kritikujemo iako je mnogo puta odigrao sasvim korektno) ili Kuzmanović (ako se izbori za mesto u Interu ili bude malo više igrao nego momentalno)

Ovo bi trebala da bude ekipa za kvalifikacije i EP, najverovatnije bez Vidića pošto ne verujem da će se vratiti u reprezentaciju.
Prvih jedanaest u zavisnosti od forme. Ljajić momentalno nije u formi ali kada je spreman onda je sigurno u prvih jedanaest, ista situacija i sa Djuričićem!

Vlada

pre 9 godina

ljudi, nije realno da igraju zivkovic i jovic? pa gde ce mladje od ovoga sto je sad u reprezentaciji? mi se takvim pristupom ne mozemo kvalifikovati...ja znam da ce 70 cigana da kaze: zovi jovica, jer treba da se proda i terza uzme pare, ali budite posteni i recite da li igarc koji je odigrao 5 zvanicnih utakmica sa 16 god bude pozvan?? pa runi je tek sa 19 debitovao za englesku a sa 17 je dao gol arsenalu...pa nije jovic bas runi, zar ne? isto mislim i za zivkovica..reprezantacija nije prilika za prodaju, za nju igraju najbolji, a ova dvjica to nisu..bar ne jos..za dve tri godine mozda budu nosioci, sad ne!

kosovski ciklus

pre 9 godina

Brkic,Avramov,Stojkovic
Basta,Ivanovic,Nastasic,Subotic,Spajic,Bisevac,Kolarov,Tosic
Matic.Fejsa,Gudelj,Jojic,Sulejmani,Tosic,Ljajic,Tadic,Markovic,Radovic
Mitrovic,Djordjevic

Ozbiljno pratiti igre-Rajkovic golman,Rajkovic Slobodan Rukavina,Medojevic,Stefan Mitrovic,Lazovic ,Andrija Zivkovic,Filip Kostic(mada on moze odmah ali sacekajmo da vidimo kako ce igrati u bundes)Djurdjevic,Pesic (presao iz Jagodine u Tuluz) i Stefan Scepovic.
Avramov treba da bude prvi golman jer ima najvise iskustva i najbolju sezonu iza sebe a decka niko ne zove.
Gudelj jako koristan igrac koji moze da pokriva CB,RB i DMF. Starteri moraju da budu -Ivanovic,Kolarov,Subotic,Nastasic,Matic,Tadic,Markovic.. Sve ostalo je na selektoru,najbolje je da Maticu nadje partnera slicnih karakteristika kao Fabregas,Jojic ili mozda cak Ljajoc nemamo potrebe da igramo sa 2 zadnja vezna mozda samo protiv Portugala na strani.

Hijena

pre 9 godina

Ne znam na osnovu cega ga je mladi Jovic zasluzio poziv, decko ima 16 godina. Bude li pozvan to ce znaciti da neko drugi bira igrace za reprezentaciju a ne trener. Isto mislim da i Andrija Zivkovic treba da igra za mladu reprezentaciju.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

@Novi Sad
Ne znam da li si gledao tu utakmicu ali Tošić je bio bolji deo štoperskog tandema Tošić - Ivanović, a Raća je bio igrač utakmice. Ne gledajte ko gde igra i ko je gde igrao, već gledajte kako ko igra kada mu se pruži prilika.

aleksandar

pre 9 godina

Cime je Luka Jovic zasluzio poziv? decku zelim sve najbolje u karijeri ali on je dao dva gola do sada, i ima 16 godina...Ljudi dokle vise, svaki dan citam o tom decku a ne znam cime je to zasluzio...

Brko

pre 9 godina

Mislim da je doveden ozbiljan selektor i da nema potrebe navijaci blizanaca da se brinu oko sastava, niti postoji iko ko bolje od njega poznaje fudbal, a navija za blizance ili za nasu reprezentaciju. Nadam se i uveren sam da on svakako nece dozvoliti da mu se neko mesa u posao. To sto novinari, takodje navijaci blizanaca, fantaziraju ili zele da im clanci budu citani, pa prave zvezde od klinaca od 16 godina, ne da je neozbiljno, nego je jos neozbiljnije od toga, bas onako srpski specijalitet.

Realno

pre 9 godina

Za sve vas koji podrzavate pozivanje Jovica, Zivkovica... Neznam da li ste gledali neku utakmicu nasih mladih ovog leta na evropskom prvenstvu. Oni ni u svom godistu nisu pravili neku razliku na terenu. Jedina dva igraca iz tok tima koji su pravili razliku su bili Vukasin Jovanovic u odbrani, odradio lavovski deo posla. I Sergej Milinkovic-Savic, videlo se da je decko bolji od ostalih. Ostali se nisu pokazali ni tu a mi ih sad selimo u A reprezentaciju. Nema nam spasa za fudbal dok je menadzera i mesetara.

videcemo

pre 9 godina

Samo da kazem, mislim da treba da zove Filipa Kostica (1992. levo krilo). Prosle sezone je u Groningenu (znam, nije tako jaka holandska liga) postigao 11 golova i imao 7 asistencija. To nije los ucinak (prosecna ocena 7.46, medju 10 najboljih u ligi). I nije ga sad Stutgart kupio za dzabe. Nemojmo se cuditi ako ga pozove Holandija, makar da ga zezne kao Spanija Krkica.
Ako je iko cuo za njega onda je to trener Holandjanin.
Ako ga ne zove, nego one koji moraju da se prodaju, onda mu verovatno neko drugi kreira spisak.

retro

pre 9 godina

Jos jedna tema za dosadnjakovice koji samo znaju da pljuju a ako se obistini to sto pisu onda ce reci 'JESAM REK'O'.. a ako Advokat napravi dobre rezultate onda ce se javiti pod drugim nikom. Pustite coveka da pocne svoj posao i pruzite mu podrsku, kako njemu tako i igracima.

Pedja

pre 9 godina

Najveci promasaj nas fudbalski savez je napravio kada je u jednom trenutku Bora Milutinovic hteo da bude nas selektor. Pare nisu bile problem, jedini uslovi su bili da iskljucivo on sastavlja tim i da vodi i mladu i seniorsku reprezentaciju. Njegova filozofija je bila veoma jednostavna - mlada ekipa bi igrala istim stilom kao seniori i kada se neki od seniora povredi ili prestari tu bi uskakao igrac iz mlade na istoj poziciji. Tako bi uvek imao tim u kome svako zna sta treba da igra.

Jose Alvelade

pre 9 godina

Stojke Kolarov Nasta Subotic Bane Matic Jojic Tadic Markovic Kostic Mitrovic.Imamo krila puno a sve po potrebi ako treba iskusnija ekipa ubaciti Bastu na stranu eventualno Tosica, ako treba zatvorenije umesto Jojica Fejsu ili Gudelja,u spicu Mitar ili Filip I pozvao bih Radovica da bude deo.ekipe. Cak bih I Zigu pitao dal bi igrao al samo da racuna na zadnjoh 5-10 min,ako nam ne ide pa da ga gafjamo u vugla. Puno varijacija I stvarno slatke muke za selektora. Krila imamo za izvoz I sve prave zujalice. Kuzmu bih zvap zbog iskustva I u svakpm slucaju pre njega nego Racu.

Štilcovana Katabolcna

pre 9 godina

Razumem ne puštanje momaka u u21. Mlada reprezentacija služi da bi se iz nje regrutovali igrači za A reprezentaciju. Kada igrač jednom uđe u A tim on je u mladoj reprezentaciji višak i samo zauzima mesto novom igraču koji bi trebao da se dokaže u mladoj reprezentaciji. Šta smo mi imali od dva finala i jednog polufinala u21 reprezentacije? Baneta, Matića i ostale momke niko nije zvao u A tim zbog igara u mladoj reprezentaciji već zbog igara za timove za koje nastupaju. Rezultat u nižim kategorijama je nebitan, bitno je koliko će igrača izbaciti za prvi tim. Što se tiče guranja u A tim Rajkovića, Jovića, Živkovića oladite malo. Oni zajedno nemaju dve sezone seniorskog fudbala. To što ih guraju menadžeri i predsednici(pljačkaši) opljačkanih klubova, jer u njima vide mogućnost za još jednu dobru ugradnju, nema veze sa njihovim trenutnim mogućnostima. Još mnogo pasulja treba da pojedu da bi postali ozbiljni fudbaleri. Veličanje po novinama i dizanje cene nema veze sa kvalitetom. Filip Janković je svež primer. Ne treba nam novi Filip Janković, već novi Miloš Jojić.

dejavu

pre 9 godina

S obzirom da obilujemo ofanzivnim veznim igračima,krilnim i pozadinskim napadačima,a samo jednog dominantnog centarfora,logična postava je 4-1-2-2-1,tj 4-5-1 u ofanzivnoj verziji.
I mislim da u takvom formaciji možemo biti veoma uspešni,ukoliko Advokat u stručnom,organizacionom i motivacionom smislu opravda tako velika očekivanja koja od njega ima ponajviše sam Karadžić.

Srbin

pre 9 godina

@Partizan u inat svima,Stanković ima lazni broj meceva ? Takvi kao ti su glavni pokretaci mrznje izmedju Zvezde i Partizana.Neznam samo kako te nije sramota

kosovski ciklus

pre 9 godina

videcemo @ na krilima vec imamonogo igraca ja bih sacekao da vidim kako ce odigrati u Stutgartu pa bih ga zvao ima vremena za njega.

Doktor86

pre 9 godina

Kostica i Radovica obavezno pozvati. Mislim da su Jovic i Zivkovic buducnost naseg fudbala ali da moraju da prodju prirodni ciklus, da odigraju malo i za U21. Bice vremena za njih. Meni bi se ovaj prvi tim jako dopao: Stojkovic, Kolarov, Nastasic, Subotic, Ivanovic, Matic, Jojic, Kostic, Tadic, Markovic, Mitrovic. Imamo i odlicne igrace za klupu, Djordjevica, Ljajica, Tosica, Radovica, Gudelja, Bisevca, Rukavinu, Spajica, Pejcinovica, Tomovica, S. Mitrovica, Maksimovica, Djuricica, Djurdjica, Brkica...

albel

pre 9 godina

Ovo je komentar na prethodne komentare.Pod 1,Luka Jovic nije bio starter ni u omladinskoj reprezentaciji,odigrao je 2-3 rekreativne utakmice u domacoj ligi,pa bi bilo malo previse da dobije poziv za A tim.Pod 2,Filip Kostic svakako,decko je sjajan!Pod 3,Radomir Antic je fudbalski ekvivalent Bozidaru Maljkovicu-obojica su trenerske legende 20.veka.Sada je 2014. a u ovom veku njih dvojica su dobijali otkaze gde god da su radili.I pod 4,prvi put imamo na klupi trenera sa imenom i prezimenom u fudbalskoj Evropi,pustite coveka makar da pocne da radi svoj posao!

Nenad11

pre 9 godina

Ovaaj sto je napisao da je Kuzmanovic starter u interu, to je teska glupost, on nije nikakav starter, navijam za inter i pratim sve. Nije trebao da ide ni na utakmicu za kvalifikacije lige evrope, nego se Palasio jos nije oporavio pa je poveden da popuni mesto. Igra sveku petu utakmicu po par minuta. Mada konkurencija u interu je nikakva trenutno, nije to inter od pre pet godina. A taj sto iznosi netacne informacije ima 50 pluseva i 5 minusa, to pokazuje koliko ko stvarno prati, a koliko njih se samo prave pametni i glume selektore.

zile

pre 9 godina

FORMACIJA 4-3-3 golman:Rajkovic,stoperi Vidic,Subotic,bekovi:Ivanovic,Kolarov,vezni red:Matic,Fejsa,i prednji vezni Tadic,polu desno Darko Lazovic,polu levo Markovic,i najistureniji Mitrovic!!! ova postava kida!

Tottenham

pre 9 godina

@sergio, i ja isto kazem, mladi ako osvoje neka od prva tri mesta, onda cemo imati fudbalere u Riu, i tacno bi se potrefilo da u Riu igra Druloviceva generacija, s obzirom da igraju igraci do 23 godine, daj Boze da mladi nesto uspeju.