Utorak, 29.07.2014.

09:55

Savić: Eto, sad sam general

Selektor srpskih vaterpolista Dejan Savić rekao je da je namerno žrtvovao formu u grupnoj fazi Evropskog prvenstva i da se to isplatilo.

Izvor: JT

Saviæ: Eto, sad sam general IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

61 Komentari

Sortiraj po:

Sreten

pre 9 godina

Pitanje za selektora da li Gojko Pijetlović zaista zaslužuje titulu najboljeg golmana,da ga nije zamenio sa Crnom Gorom,ko zna šta bi bilo dalje..........

neka onda zauvek radi Zvezdin lobi

pre 9 godina

Nisi ti general, nego čovek koga je postavio zvezdin lobi u vss koju su uzurpirali. (Goran, 29. jul 2014 12:06)

Hvala što si rekao da je za ovo zlato zaslužna Zvezda i što je taj lobi doneo i klupsku titulu prvaka Evrope koja bi bila i odbranjena da nije bilo Šoštara. Uz to imamo po prvi put 3 jaka kluba i ne uslovljavaju se igrači za koga će igrati. Još samo da se poklone svima bazeni kao partizanu pa da vaterpolo bude i još bolji. Znači vrlo efikasan "Zvezdin lobi", već smo prvaci i u klupskom i reprezentativnom vaterpolu i to osvojeno nikad ubedljivije. Bar se taj lobi ne bavi izbacivanjem suparničkog kluba iz Evrope kako bi trećeplasirani igrao bar nešto.

Ko ste vi?

pre 9 godina

Cela reprezentacija Srbije je sastavljena od bivsih ili sadasnjih igraca Partizana.
Da li ste svesni toga? Pa kada pricate o vaterpolu i Partizan morate da stojite mirno. Ako ste toliko glupi ,procitajte nesto.
Bolje je ne znati nego lupati.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Pa nemoze svako pobediti Amere u Indijani(kosarka) i Madjare u Budimpesti. To i Novak vrede vise od svakok olimpiskog zlata.(Zoran, 29. jul 2014 12:50)

I Hrvate u Zagrebu.

B92

pre 9 godina

Svaka čast,ali se slažem i sa onim komentatorima koji kažu da je moglo biti i drugačije! Sa Crnogorcima smo zaista imali sreće! U ovome će naj više uživati (i naj duže)dežurni patriote,umesto da svi uživamo!
(Živko Petković, 29. jul 2014 13:02)

Sa Crnogorcima imali srece??Jesi ti uopste gledao tu utakmicu,njima je od pocetka ulazilo sve sto su sutirali,odbije se od stativu pa od golmana i u gol,a mi pogadjali stative i precke...Nasa pobeda u toj utakmici je iz ciste borbenosti i pobednickog mentaliteta,jer nije CG banana reprezentacija pa da olako mozes posle 1:5 napraviti 10:9,jos oni nisu igrali 1/4 finale.Momci su ginuli u odbrani,tu je i Savic napravio dobru izmenu golmana i urodilo je plodom. Protiv Madjara se je samo pokazala ta dominantna igra kad protivnik ne ubacuje kao CG.

Živko Petković

pre 9 godina

Svaka čast,ali se slažem i sa onim komentatorima koji kažu da je moglo biti i drugačije! Sa Crnogorcima smo zaista imali sreće! U ovome će naj više uživati (i naj duže)dežurni patriote,umesto da svi uživamo! Elem,nemaju neki (većina)ni leba dovoljno,ali eto,po nekada je bitno da ima i igara! Predsednik se uslikao,čestitao i delio priznanja i ako bi trebao po nekada obići i gubitnike! Kojih je mnogo više!

Mikeli

pre 9 godina

Dobar si čovek, igrači te vole, atmosfera je dobra, ali si taktički još uvek dosta tanak. Nisi ti ništa tempirao, nego smo imali sreće, a u finalu su Mađari odigrali nikada gore.
(nemanja, 29. jul 2014 12:16)

Covek je u trenerskim vodama dve godine. Za te dve godine je osvojio dve jake titule sampiona srbije, 2 kupa, superkup evrope, ligu sampiona, svetsku ligu i zlato na ep sa srbijom. To je 8 trofeja za dve godine. Veliki strucnjace, zamolio buh te da ne provocoras ovako besmislenim komentarima, sto se kaze, sedi 1.

Krule

pre 9 godina

Svi su bili dobri kad je bilo najvaznije.Nije bitno za koga navijaš kad igra reprezentacija,navijači Partizana uporno se trude da osporavaju Savića jer je trener Zvezde a većina ne znaju da je igrao i u Partizanu.Jedina moja zamerka na prethodnog selektora je bila Šaponjić umesto Ćuka,sada nemam nikakve zamerke ...

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Bezveze je sada da pisem bilo sta,ali posle poraza od Madjara,ja sam naslucivao sta Savic ima na umu,i verovao sam da moze do finala,a u finalu sta bude. Medjutim kada sam video da cemo u finalu sa Madjarima,bio sam 99% siguran da osvajamo.
Naravno,onakav preokret sa CG niko zivi nije mogao da predvidi i to nije samo sreca vec i nas kvalitet,jer mi smo najveca svetska sila u vaterpolu i tu nema price.

Bosko

pre 9 godina

Eto, isplati se cekati pa i omanuti na nekom turniru (kao na proslom) i pruziti sansu istom treneru. Eto zasto u fudbalu nasi klubovi ali i reprezentacija nemaju uspeha. Izgubis 3 utakmice i odmah daj novog.

pera

pre 9 godina

Na prvom mestu moram da istaknem da je ovo pre svega uspeh Srbije i svih Srba. Ali zbog svega sto su navijaci jednog kluba pisali o ovom coveku tokom prvenstva Evrope, ne mogu da ne kazem i ovo.

Ovo je, da upotrebim izraz njihovog gurua sa cijim se pocetkom "dominacije" u jednom drugom sportu reprezentacija srusila kao kula od karata, omaz svima koji su pljuvali ovog velikog trenera i coveka, a Zvezdu optuzivali za navodnu propast vaterpola.

Pogledajte bolje gde su nam kosarka, rukomet i fudbal gde ste vi deceniju i vise u nazad "dominantni", pa onda pricajte o srpskom sportu.

Sramota je da se uopste razmislja na taj nacin, ali mora da se cuje i istina. Napred Srbija !

AlCapone

pre 9 godina

Ali stvarno, utakmica sa Madzarima bila je samo nastavak utakmice protiv Crne Gore, kao da se gleda jedna utakmica u kontinuitetu gde igraci postaju sve bolji i bolji i puni vere u svoje sposobnosti.

Cestitam Savicu za sve prikazano, i naravno vaterpolistima koji vec decenijama pokazuju da oni jednostavno igraju VATERPOLO.

Partizan zagrebacki klub

pre 9 godina

Covjece Dejan Savic je ponikao u VK Partizan i igrao punih 9 godina za seniorski tim Partizana. Mnogo vise stvari ga veze za Partizan nego za Crvenu Zvezdu. Medjutim ni to nije bitno Dejan Savić je selektor reprezentacije Srbije i kao takav treba da ima postovanje i Partizana i Crvene Zvezde a uz to je i jedna od najvecih vaterpolo legendi koje je imala Srbija. Kakav je trener vidjecemo u buducnosti sa timom koji je imala Crvena Zvezda i sa ovom reprezentacijom Srbije svako bi napravio uspjeh.
(marko, 29. jul 2014 11:37)

Vidis partizan je recimo 20 i nesto godina dobijao novac od drzave (govorim o SRJ, SCG I RS, svako ko iole prati vaterpolo zna da je partizan imao i jace timove od sadasnje zvezdine ekipe, a osvoji je jednu titulu prvaka evrope od 1976!!! Toliko ulaganja u jedna vateropolo klub i samo jedna titula za 40 godina konstantnog igranja je i vise nego jadno. Tako da tvoja teorija o zvezdinom timu kao mnogo jakom mi ne pije vodu. Po meni radnicki je imao jaci tim po imenima od zvezdinog, pa nista nije uradio.

Pera

pre 9 godina

Sa najjacim timom na planeti bi sve osim zlata bio neuspeh. Moler je mogao biti selektor. Sa udovicicem i vujasinovicem bez randjelovica bi ponizili ceo turnir. Zasto je savic selektor? Zasto novinari glorifikuju najgore pojedince randjelovica, pijetlovica??? Igraci su igrali za sebe i obraz i iz inata dobili uzgubljen mec od prosecnih crnogoraca.

Kljuc pobede su nove snage deca koje su drzale cas vaterpola pro reku. Mandic, mitrovic, aleksic i cuk sa filipovicem.
Ti isti klinci su rasterani kao bebe 66 u fudbalu i mesto partizanu igraju u vestackim novim czbg, radnicki italiji, madjarskoj
Ciganska histerija je jeziva a sujeta jede ljude generale.

Moglo je biti i drugacije kao u barseloni.

Navijaci zvezde koja nema nijednu dodirnu tacku sa predivnim sportom, morate da se sa nesto uhvatite.

Hoću 150 pluseva

pre 9 godina

Nije to ništa novo, selektori hrvatske vaterpolo reprezentacije to rade stalno.

Oni, recimo, čak žrtvuju formu na više takmičenja da bi bili oni "pravi" na nekom sledećem. Koje, doduše, još nije došlo ...

yammy

pre 9 godina

Mnoge i dalje nije sramota da spominju klubove, mene ubi sramota kad naidjem na komentare te vrste a jos vise kad procitam neki komentar do kraja! Neprocenljiva slika Dejana Savica dok sedi na postolje i posmatra svoju decu u bazenu kako se raduju, covek snaga i stena a oci mu odaju emocije.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

pa kako general Savicu,kad grobari kazu da si upropasti reprezentaciju???Pitaj grobare oni misle da sve znaju,pljuvaci obicni...

mali miloš

pre 9 godina

Na sreću,s jedne strane,jer smo,zahvaljujući i stručnom vođenju ekipe,od strane Savića,osvojili titulu i to na izuzetan način,a s druge strane,na žalost,Saviću su još tokom takmičenja prišivani kojekakvi najcrnji i najružniji epiteti.No,valjda smo to mi,pametniji od pametnijih,a verovatno,ipak najviše klupski obojeni,spremni unapred ceniti nešto što nije dobilo finalni karakter.Ovog puta,Saviću treba odati priznanje,jer je opet pokazao da ima glavu i da u svakom momentu zna što hoće i što mu je kao treneru krajnji cilj.Nema druge,no odati priznanje i uputiti sve čestitke.

nemanja

pre 9 godina

Dobar si čovek, igrači te vole, atmosfera je dobra, ali si taktički još uvek dosta tanak. Nisi ti ništa tempirao, nego smo imali sreće, a u finalu su Mađari odigrali nikada gore.

Generalno

pre 9 godina

Generale, imas na svakoj poziciji po 2 vrhunska igraca. Sve ekipe su bile slozne da imas najjaci tim. Sve osim zlata bilo bi neuspeh, a general bi postao da si osvojio prvenstvo sa timom Grcke recimo.

Elmer davež

pre 9 godina

Sve su ovi momci osvojili, sve u zadnjih 10-15 godina, posle sankcija. Ali to zlato sa Olimpijade nam stalno izmiče, mislim da o njemu i priča Savić. I dan danas me duša boli kad se setim Atine... Ali setim se i Budimpešte 2001., Kranja 2003., SP u Rimu i mnogo toga još pa me prođe malo ;)

bum tras

pre 9 godina

Posle pobede protiv CG. procitam komentar sledeceg sadrzaja:
"ne znam brate od kako su cigani u reprezentaciju ne radujem se vise toliko uspehu" a onda odem na forum RSB i citam komentre i svi su "bravo za Cuka vratio je Radicu" "Mitrovicu izvini se iznad Budimpeste i potopi Madjare" sve same pohvale na racun svakog igraca bez obzira da li je igrao ili igra za partizan ili Zvezdu.
prestanite da svoje komplekse i frustracije lecite po komentarima.

srb

pre 9 godina

@zlatko nemoj da pominjes klubove sada,ovo je bitnije od bilo kog kluba,i ja sam sumnjao u njega a zvezdas sam,lose smo igrali celo ep do drugog poluvremena sa crnom gorom i naravno posle u finalu prava slika onoga sto ovaj tim moze,sjajno su se uklopili mandic,cuk,mitrovic a kapiten u finalu kapitenski...kapa dole svima i moje izvinjenje savicu sto nisam verovao u njega

marko

pre 9 godina

Bravo majstore! Drago mi je zbog onih glodara koji ne mogu da podnesu nista sto ima veze sa Zvezdom. Sad lepo nek se uvuku u rupe i neka cute do sledeceg takmicenja.
(Bagzi, 29. jul 2014 10:37)
Covjece Dejan Savic je ponikao u VK Partizan i igrao punih 9 godina za seniorski tim Partizana. Mnogo vise stvari ga veze za Partizan nego za Crvenu Zvezdu. Medjutim ni to nije bitno Dejan Savić je selektor reprezentacije Srbije i kao takav treba da ima postovanje i Partizana i Crvene Zvezde a uz to je i jedna od najvecih vaterpolo legendi koje je imala Srbija. Kakav je trener vidjecemo u buducnosti sa timom koji je imala Crvena Zvezda i sa ovom reprezentacijom Srbije svako bi napravio uspjeh.

Petar

pre 9 godina

Kakva gomila gluposti. Krio da tempira formu od najbližih saradnika?! Pa šta je, pričao sa svakim igračem ponaosob iza zatvorenih vrata šta treba da rade u bazenu? Pa je tako i u prvom poluvremenu protiv Crne Gore i dalje tempirao formu, pa im na poluvremenu rekao da podignu formu? Jedina istina je da je Srbija imala ludačku sreću da pobedi Crnu Goru koja se potpuno raspala u drugom delu igre, a na krilima toga je potukla i Mađarsku u finalu. Nemojmo praviti mistifikacije tamo gde im nije mesto.

Stella

pre 9 godina

Kralj! Ovaj covek je 100% svoj, i nista ga ne moze osujetiti. Zato je ovako uspesan - rodjeni borac! Mi zvezdasi znamo kroz sta je prosao poslednjih godina u Zvezdi, bez para i plata za igrace, sa spletkama u VSS, a ipak osvojio je 6 trofeja. Kao selektor je krenuo sa neverovatnim pritiskom i ogromnim ocekivanjima uprkos smeni generacija. Podbacili smo sa 7. mestom prosle godine, ali smo uspeli ove! Bravo Deki, bravo Delfini!

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Svaka čast za generala! Čovek je stvarno zaslužio veliki respekt. A mi da proslavimo još jedno evropsko zlato, pa nazad na ulaganje napora i para u propali fudbal....

Zlatko

pre 9 godina

Ocekuj ozvinjenje od strane grobara koji su ga pljuvali i nazivali neznalicom. E volim sto si im zapusio usta a sad sa Zvezdom opet titula.
Sve pohvale i ziv bio.

Filip

pre 9 godina

Čovek genijalac, strateg s velikim potencijalom, samo ga treba pustiti da radi i možda konačno dočekamo to zlato na OI. Puna podrška Saviću i momcima!

Fili[

pre 9 godina

Bez obzira ciji navijac bili, niko ne moze da ospori da je covek LJUDINA! Smiren, odmeren, bez grama egoizma, verovatno bi nasi treneri u drugim sportovima mogli da uce od njega...

hours of love

pre 9 godina

Samo bez obaziranja na onaj manji, ogorceni deo Srbije koji ce se sam prepoznati i samo guraj napred imas podrsku svih zvezdasa sto ce reci gotovo cele Srbije!

Bagzi

pre 9 godina

Bravo majstore! Drago mi je zbog onih glodara koji ne mogu da podnesu nista sto ima veze sa Zvezdom. Sad lepo nek se uvuku u rupe i neka cute do sledeceg takmicenja.

Vuja neznalica

pre 9 godina

sreda, 23. jul Srbija - Grčka 11 : 8
petak, 25. jul Srbija - Crna Gora 7 : 6
nedelja, 27. jul Srbija - Madjarska 10 : 9 (posle produzetaka)
ponedeljak, 28. jul u 20:00 svi na doček ispred Skupštine grada

p.s. Komšije, nemojte u nedelju da napustite postolje (ako uopšte i dodjete do bronze)- ispoštujte prvake Evrope i slušajte u stavu mirno najlepšu himnu na svetu.
(Vuja neznalica, 23. jul 2014 14:57)

Eeeee, promasio sam termin doceka :)

boco

pre 9 godina

docek u 14.00, pa ko moze doci za vreme radnog vremena. bolje da ni ne organizirauju u to doba ili da pomere za veceras, ovako je po meni totalno bez veze i omalovazavanje igraca koji su osvojili zlato. pojave se na balkonu a dole nema nikoga
da ne bi gradonacelnik mora dolaziti kasnije, ovako obavi sve za vreme radnog vremena i di di

SRBin bre

pre 9 godina

Bio si general i u igrackim danima tada su svi tvoji saigraci imali samo reci hvale za tebe a verujem da ovi sto igraju sad gledaju u tebe kao u boga sto ti i jesi GENERALE

vlada

pre 9 godina

Mozda gresim, ali cini mi se da nikada nismo bili slabiji individualno, nema tu vise srednjeg beka kao sto su Udovicic ili Vujasinovic, nije to bila dominacija ni Prlainovica ni Filipovica, nema tu vise golmana kao sto je Sefik, strelca kao sto je Sapic. Moze se reci da nismo bili glavni favoriti i da je ovo nekakav podvig. Igrali smo timski i svako je dao svoj doprinos u odredjenom trenutku i utakmici. Dejan Savic je pokazao da je dobar trener i mislim da ne zasluzuje onolike kritike. Ne umanjujuci brojne medalje i Udovicica, Dejan je polozio ispit protiv njega sa Zvezdom protiv snaznjijeg Radnickog i pokazao takodje kvalitet. Bez obzira sto je trener Zvezde, covek je celu karijeru igrao u Partizanu, pa je "zajednicki", a i da nije, ne bi trebalo mesati klubastvo u reprezentaciju.

vlada

pre 9 godina

Mozda gresim, ali cini mi se da nikada nismo bili slabiji individualno, nema tu vise srednjeg beka kao sto su Udovicic ili Vujasinovic, nije to bila dominacija ni Prlainovica ni Filipovica, nema tu vise golmana kao sto je Sefik, strelca kao sto je Sapic. Moze se reci da nismo bili glavni favoriti i da je ovo nekakav podvig. Igrali smo timski i svako je dao svoj doprinos u odredjenom trenutku i utakmici. Dejan Savic je pokazao da je dobar trener i mislim da ne zasluzuje onolike kritike. Ne umanjujuci brojne medalje i Udovicica, Dejan je polozio ispit protiv njega sa Zvezdom protiv snaznjijeg Radnickog i pokazao takodje kvalitet. Bez obzira sto je trener Zvezde, covek je celu karijeru igrao u Partizanu, pa je "zajednicki", a i da nije, ne bi trebalo mesati klubastvo u reprezentaciju.

Stella

pre 9 godina

Kralj! Ovaj covek je 100% svoj, i nista ga ne moze osujetiti. Zato je ovako uspesan - rodjeni borac! Mi zvezdasi znamo kroz sta je prosao poslednjih godina u Zvezdi, bez para i plata za igrace, sa spletkama u VSS, a ipak osvojio je 6 trofeja. Kao selektor je krenuo sa neverovatnim pritiskom i ogromnim ocekivanjima uprkos smeni generacija. Podbacili smo sa 7. mestom prosle godine, ali smo uspeli ove! Bravo Deki, bravo Delfini!

Fili[

pre 9 godina

Bez obzira ciji navijac bili, niko ne moze da ospori da je covek LJUDINA! Smiren, odmeren, bez grama egoizma, verovatno bi nasi treneri u drugim sportovima mogli da uce od njega...

Filip

pre 9 godina

Čovek genijalac, strateg s velikim potencijalom, samo ga treba pustiti da radi i možda konačno dočekamo to zlato na OI. Puna podrška Saviću i momcima!

Zlatko

pre 9 godina

Ocekuj ozvinjenje od strane grobara koji su ga pljuvali i nazivali neznalicom. E volim sto si im zapusio usta a sad sa Zvezdom opet titula.
Sve pohvale i ziv bio.

Elmer davež

pre 9 godina

Sve su ovi momci osvojili, sve u zadnjih 10-15 godina, posle sankcija. Ali to zlato sa Olimpijade nam stalno izmiče, mislim da o njemu i priča Savić. I dan danas me duša boli kad se setim Atine... Ali setim se i Budimpešte 2001., Kranja 2003., SP u Rimu i mnogo toga još pa me prođe malo ;)

hours of love

pre 9 godina

Samo bez obaziranja na onaj manji, ogorceni deo Srbije koji ce se sam prepoznati i samo guraj napred imas podrsku svih zvezdasa sto ce reci gotovo cele Srbije!

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Svaka čast za generala! Čovek je stvarno zaslužio veliki respekt. A mi da proslavimo još jedno evropsko zlato, pa nazad na ulaganje napora i para u propali fudbal....

SRBin bre

pre 9 godina

Bio si general i u igrackim danima tada su svi tvoji saigraci imali samo reci hvale za tebe a verujem da ovi sto igraju sad gledaju u tebe kao u boga sto ti i jesi GENERALE

Mikeli

pre 9 godina

Dobar si čovek, igrači te vole, atmosfera je dobra, ali si taktički još uvek dosta tanak. Nisi ti ništa tempirao, nego smo imali sreće, a u finalu su Mađari odigrali nikada gore.
(nemanja, 29. jul 2014 12:16)

Covek je u trenerskim vodama dve godine. Za te dve godine je osvojio dve jake titule sampiona srbije, 2 kupa, superkup evrope, ligu sampiona, svetsku ligu i zlato na ep sa srbijom. To je 8 trofeja za dve godine. Veliki strucnjace, zamolio buh te da ne provocoras ovako besmislenim komentarima, sto se kaze, sedi 1.

Vuja neznalica

pre 9 godina

sreda, 23. jul Srbija - Grčka 11 : 8
petak, 25. jul Srbija - Crna Gora 7 : 6
nedelja, 27. jul Srbija - Madjarska 10 : 9 (posle produzetaka)
ponedeljak, 28. jul u 20:00 svi na doček ispred Skupštine grada

p.s. Komšije, nemojte u nedelju da napustite postolje (ako uopšte i dodjete do bronze)- ispoštujte prvake Evrope i slušajte u stavu mirno najlepšu himnu na svetu.
(Vuja neznalica, 23. jul 2014 14:57)

Eeeee, promasio sam termin doceka :)

Petar

pre 9 godina

Kakva gomila gluposti. Krio da tempira formu od najbližih saradnika?! Pa šta je, pričao sa svakim igračem ponaosob iza zatvorenih vrata šta treba da rade u bazenu? Pa je tako i u prvom poluvremenu protiv Crne Gore i dalje tempirao formu, pa im na poluvremenu rekao da podignu formu? Jedina istina je da je Srbija imala ludačku sreću da pobedi Crnu Goru koja se potpuno raspala u drugom delu igre, a na krilima toga je potukla i Mađarsku u finalu. Nemojmo praviti mistifikacije tamo gde im nije mesto.

boco

pre 9 godina

docek u 14.00, pa ko moze doci za vreme radnog vremena. bolje da ni ne organizirauju u to doba ili da pomere za veceras, ovako je po meni totalno bez veze i omalovazavanje igraca koji su osvojili zlato. pojave se na balkonu a dole nema nikoga
da ne bi gradonacelnik mora dolaziti kasnije, ovako obavi sve za vreme radnog vremena i di di

srb

pre 9 godina

@zlatko nemoj da pominjes klubove sada,ovo je bitnije od bilo kog kluba,i ja sam sumnjao u njega a zvezdas sam,lose smo igrali celo ep do drugog poluvremena sa crnom gorom i naravno posle u finalu prava slika onoga sto ovaj tim moze,sjajno su se uklopili mandic,cuk,mitrovic a kapiten u finalu kapitenski...kapa dole svima i moje izvinjenje savicu sto nisam verovao u njega

neka onda zauvek radi Zvezdin lobi

pre 9 godina

Nisi ti general, nego čovek koga je postavio zvezdin lobi u vss koju su uzurpirali. (Goran, 29. jul 2014 12:06)

Hvala što si rekao da je za ovo zlato zaslužna Zvezda i što je taj lobi doneo i klupsku titulu prvaka Evrope koja bi bila i odbranjena da nije bilo Šoštara. Uz to imamo po prvi put 3 jaka kluba i ne uslovljavaju se igrači za koga će igrati. Još samo da se poklone svima bazeni kao partizanu pa da vaterpolo bude i još bolji. Znači vrlo efikasan "Zvezdin lobi", već smo prvaci i u klupskom i reprezentativnom vaterpolu i to osvojeno nikad ubedljivije. Bar se taj lobi ne bavi izbacivanjem suparničkog kluba iz Evrope kako bi trećeplasirani igrao bar nešto.

Hoću 150 pluseva

pre 9 godina

Nije to ništa novo, selektori hrvatske vaterpolo reprezentacije to rade stalno.

Oni, recimo, čak žrtvuju formu na više takmičenja da bi bili oni "pravi" na nekom sledećem. Koje, doduše, još nije došlo ...

bum tras

pre 9 godina

Posle pobede protiv CG. procitam komentar sledeceg sadrzaja:
"ne znam brate od kako su cigani u reprezentaciju ne radujem se vise toliko uspehu" a onda odem na forum RSB i citam komentre i svi su "bravo za Cuka vratio je Radicu" "Mitrovicu izvini se iznad Budimpeste i potopi Madjare" sve same pohvale na racun svakog igraca bez obzira da li je igrao ili igra za partizan ili Zvezdu.
prestanite da svoje komplekse i frustracije lecite po komentarima.

Bagzi

pre 9 godina

Bravo majstore! Drago mi je zbog onih glodara koji ne mogu da podnesu nista sto ima veze sa Zvezdom. Sad lepo nek se uvuku u rupe i neka cute do sledeceg takmicenja.

Partizan zagrebacki klub

pre 9 godina

Covjece Dejan Savic je ponikao u VK Partizan i igrao punih 9 godina za seniorski tim Partizana. Mnogo vise stvari ga veze za Partizan nego za Crvenu Zvezdu. Medjutim ni to nije bitno Dejan Savić je selektor reprezentacije Srbije i kao takav treba da ima postovanje i Partizana i Crvene Zvezde a uz to je i jedna od najvecih vaterpolo legendi koje je imala Srbija. Kakav je trener vidjecemo u buducnosti sa timom koji je imala Crvena Zvezda i sa ovom reprezentacijom Srbije svako bi napravio uspjeh.
(marko, 29. jul 2014 11:37)

Vidis partizan je recimo 20 i nesto godina dobijao novac od drzave (govorim o SRJ, SCG I RS, svako ko iole prati vaterpolo zna da je partizan imao i jace timove od sadasnje zvezdine ekipe, a osvoji je jednu titulu prvaka evrope od 1976!!! Toliko ulaganja u jedna vateropolo klub i samo jedna titula za 40 godina konstantnog igranja je i vise nego jadno. Tako da tvoja teorija o zvezdinom timu kao mnogo jakom mi ne pije vodu. Po meni radnicki je imao jaci tim po imenima od zvezdinog, pa nista nije uradio.

pera

pre 9 godina

Na prvom mestu moram da istaknem da je ovo pre svega uspeh Srbije i svih Srba. Ali zbog svega sto su navijaci jednog kluba pisali o ovom coveku tokom prvenstva Evrope, ne mogu da ne kazem i ovo.

Ovo je, da upotrebim izraz njihovog gurua sa cijim se pocetkom "dominacije" u jednom drugom sportu reprezentacija srusila kao kula od karata, omaz svima koji su pljuvali ovog velikog trenera i coveka, a Zvezdu optuzivali za navodnu propast vaterpola.

Pogledajte bolje gde su nam kosarka, rukomet i fudbal gde ste vi deceniju i vise u nazad "dominantni", pa onda pricajte o srpskom sportu.

Sramota je da se uopste razmislja na taj nacin, ali mora da se cuje i istina. Napred Srbija !

yammy

pre 9 godina

Mnoge i dalje nije sramota da spominju klubove, mene ubi sramota kad naidjem na komentare te vrste a jos vise kad procitam neki komentar do kraja! Neprocenljiva slika Dejana Savica dok sedi na postolje i posmatra svoju decu u bazenu kako se raduju, covek snaga i stena a oci mu odaju emocije.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

pa kako general Savicu,kad grobari kazu da si upropasti reprezentaciju???Pitaj grobare oni misle da sve znaju,pljuvaci obicni...

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Bezveze je sada da pisem bilo sta,ali posle poraza od Madjara,ja sam naslucivao sta Savic ima na umu,i verovao sam da moze do finala,a u finalu sta bude. Medjutim kada sam video da cemo u finalu sa Madjarima,bio sam 99% siguran da osvajamo.
Naravno,onakav preokret sa CG niko zivi nije mogao da predvidi i to nije samo sreca vec i nas kvalitet,jer mi smo najveca svetska sila u vaterpolu i tu nema price.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Pa nemoze svako pobediti Amere u Indijani(kosarka) i Madjare u Budimpesti. To i Novak vrede vise od svakok olimpiskog zlata.(Zoran, 29. jul 2014 12:50)

I Hrvate u Zagrebu.

AlCapone

pre 9 godina

Ali stvarno, utakmica sa Madzarima bila je samo nastavak utakmice protiv Crne Gore, kao da se gleda jedna utakmica u kontinuitetu gde igraci postaju sve bolji i bolji i puni vere u svoje sposobnosti.

Cestitam Savicu za sve prikazano, i naravno vaterpolistima koji vec decenijama pokazuju da oni jednostavno igraju VATERPOLO.

B92

pre 9 godina

Svaka čast,ali se slažem i sa onim komentatorima koji kažu da je moglo biti i drugačije! Sa Crnogorcima smo zaista imali sreće! U ovome će naj više uživati (i naj duže)dežurni patriote,umesto da svi uživamo!
(Živko Petković, 29. jul 2014 13:02)

Sa Crnogorcima imali srece??Jesi ti uopste gledao tu utakmicu,njima je od pocetka ulazilo sve sto su sutirali,odbije se od stativu pa od golmana i u gol,a mi pogadjali stative i precke...Nasa pobeda u toj utakmici je iz ciste borbenosti i pobednickog mentaliteta,jer nije CG banana reprezentacija pa da olako mozes posle 1:5 napraviti 10:9,jos oni nisu igrali 1/4 finale.Momci su ginuli u odbrani,tu je i Savic napravio dobru izmenu golmana i urodilo je plodom. Protiv Madjara se je samo pokazala ta dominantna igra kad protivnik ne ubacuje kao CG.

Bosko

pre 9 godina

Eto, isplati se cekati pa i omanuti na nekom turniru (kao na proslom) i pruziti sansu istom treneru. Eto zasto u fudbalu nasi klubovi ali i reprezentacija nemaju uspeha. Izgubis 3 utakmice i odmah daj novog.

marko

pre 9 godina

Bravo majstore! Drago mi je zbog onih glodara koji ne mogu da podnesu nista sto ima veze sa Zvezdom. Sad lepo nek se uvuku u rupe i neka cute do sledeceg takmicenja.
(Bagzi, 29. jul 2014 10:37)
Covjece Dejan Savic je ponikao u VK Partizan i igrao punih 9 godina za seniorski tim Partizana. Mnogo vise stvari ga veze za Partizan nego za Crvenu Zvezdu. Medjutim ni to nije bitno Dejan Savić je selektor reprezentacije Srbije i kao takav treba da ima postovanje i Partizana i Crvene Zvezde a uz to je i jedna od najvecih vaterpolo legendi koje je imala Srbija. Kakav je trener vidjecemo u buducnosti sa timom koji je imala Crvena Zvezda i sa ovom reprezentacijom Srbije svako bi napravio uspjeh.

mali miloš

pre 9 godina

Na sreću,s jedne strane,jer smo,zahvaljujući i stručnom vođenju ekipe,od strane Savića,osvojili titulu i to na izuzetan način,a s druge strane,na žalost,Saviću su još tokom takmičenja prišivani kojekakvi najcrnji i najružniji epiteti.No,valjda smo to mi,pametniji od pametnijih,a verovatno,ipak najviše klupski obojeni,spremni unapred ceniti nešto što nije dobilo finalni karakter.Ovog puta,Saviću treba odati priznanje,jer je opet pokazao da ima glavu i da u svakom momentu zna što hoće i što mu je kao treneru krajnji cilj.Nema druge,no odati priznanje i uputiti sve čestitke.

nemanja

pre 9 godina

Dobar si čovek, igrači te vole, atmosfera je dobra, ali si taktički još uvek dosta tanak. Nisi ti ništa tempirao, nego smo imali sreće, a u finalu su Mađari odigrali nikada gore.

Krule

pre 9 godina

Svi su bili dobri kad je bilo najvaznije.Nije bitno za koga navijaš kad igra reprezentacija,navijači Partizana uporno se trude da osporavaju Savića jer je trener Zvezde a većina ne znaju da je igrao i u Partizanu.Jedina moja zamerka na prethodnog selektora je bila Šaponjić umesto Ćuka,sada nemam nikakve zamerke ...

Generalno

pre 9 godina

Generale, imas na svakoj poziciji po 2 vrhunska igraca. Sve ekipe su bile slozne da imas najjaci tim. Sve osim zlata bilo bi neuspeh, a general bi postao da si osvojio prvenstvo sa timom Grcke recimo.

Živko Petković

pre 9 godina

Svaka čast,ali se slažem i sa onim komentatorima koji kažu da je moglo biti i drugačije! Sa Crnogorcima smo zaista imali sreće! U ovome će naj više uživati (i naj duže)dežurni patriote,umesto da svi uživamo! Elem,nemaju neki (većina)ni leba dovoljno,ali eto,po nekada je bitno da ima i igara! Predsednik se uslikao,čestitao i delio priznanja i ako bi trebao po nekada obići i gubitnike! Kojih je mnogo više!

Ko ste vi?

pre 9 godina

Cela reprezentacija Srbije je sastavljena od bivsih ili sadasnjih igraca Partizana.
Da li ste svesni toga? Pa kada pricate o vaterpolu i Partizan morate da stojite mirno. Ako ste toliko glupi ,procitajte nesto.
Bolje je ne znati nego lupati.

Pera

pre 9 godina

Sa najjacim timom na planeti bi sve osim zlata bio neuspeh. Moler je mogao biti selektor. Sa udovicicem i vujasinovicem bez randjelovica bi ponizili ceo turnir. Zasto je savic selektor? Zasto novinari glorifikuju najgore pojedince randjelovica, pijetlovica??? Igraci su igrali za sebe i obraz i iz inata dobili uzgubljen mec od prosecnih crnogoraca.

Kljuc pobede su nove snage deca koje su drzale cas vaterpola pro reku. Mandic, mitrovic, aleksic i cuk sa filipovicem.
Ti isti klinci su rasterani kao bebe 66 u fudbalu i mesto partizanu igraju u vestackim novim czbg, radnicki italiji, madjarskoj
Ciganska histerija je jeziva a sujeta jede ljude generale.

Moglo je biti i drugacije kao u barseloni.

Navijaci zvezde koja nema nijednu dodirnu tacku sa predivnim sportom, morate da se sa nesto uhvatite.

Sreten

pre 9 godina

Pitanje za selektora da li Gojko Pijetlović zaista zaslužuje titulu najboljeg golmana,da ga nije zamenio sa Crnom Gorom,ko zna šta bi bilo dalje..........

Petar

pre 9 godina

Kakva gomila gluposti. Krio da tempira formu od najbližih saradnika?! Pa šta je, pričao sa svakim igračem ponaosob iza zatvorenih vrata šta treba da rade u bazenu? Pa je tako i u prvom poluvremenu protiv Crne Gore i dalje tempirao formu, pa im na poluvremenu rekao da podignu formu? Jedina istina je da je Srbija imala ludačku sreću da pobedi Crnu Goru koja se potpuno raspala u drugom delu igre, a na krilima toga je potukla i Mađarsku u finalu. Nemojmo praviti mistifikacije tamo gde im nije mesto.

Ko ste vi?

pre 9 godina

Cela reprezentacija Srbije je sastavljena od bivsih ili sadasnjih igraca Partizana.
Da li ste svesni toga? Pa kada pricate o vaterpolu i Partizan morate da stojite mirno. Ako ste toliko glupi ,procitajte nesto.
Bolje je ne znati nego lupati.

nemanja

pre 9 godina

Dobar si čovek, igrači te vole, atmosfera je dobra, ali si taktički još uvek dosta tanak. Nisi ti ništa tempirao, nego smo imali sreće, a u finalu su Mađari odigrali nikada gore.

Pera

pre 9 godina

Sa najjacim timom na planeti bi sve osim zlata bio neuspeh. Moler je mogao biti selektor. Sa udovicicem i vujasinovicem bez randjelovica bi ponizili ceo turnir. Zasto je savic selektor? Zasto novinari glorifikuju najgore pojedince randjelovica, pijetlovica??? Igraci su igrali za sebe i obraz i iz inata dobili uzgubljen mec od prosecnih crnogoraca.

Kljuc pobede su nove snage deca koje su drzale cas vaterpola pro reku. Mandic, mitrovic, aleksic i cuk sa filipovicem.
Ti isti klinci su rasterani kao bebe 66 u fudbalu i mesto partizanu igraju u vestackim novim czbg, radnicki italiji, madjarskoj
Ciganska histerija je jeziva a sujeta jede ljude generale.

Moglo je biti i drugacije kao u barseloni.

Navijaci zvezde koja nema nijednu dodirnu tacku sa predivnim sportom, morate da se sa nesto uhvatite.

hours of love

pre 9 godina

Samo bez obaziranja na onaj manji, ogorceni deo Srbije koji ce se sam prepoznati i samo guraj napred imas podrsku svih zvezdasa sto ce reci gotovo cele Srbije!

Generalno

pre 9 godina

Generale, imas na svakoj poziciji po 2 vrhunska igraca. Sve ekipe su bile slozne da imas najjaci tim. Sve osim zlata bilo bi neuspeh, a general bi postao da si osvojio prvenstvo sa timom Grcke recimo.

Zlatko

pre 9 godina

Ocekuj ozvinjenje od strane grobara koji su ga pljuvali i nazivali neznalicom. E volim sto si im zapusio usta a sad sa Zvezdom opet titula.
Sve pohvale i ziv bio.

Partizan zagrebacki klub

pre 9 godina

Covjece Dejan Savic je ponikao u VK Partizan i igrao punih 9 godina za seniorski tim Partizana. Mnogo vise stvari ga veze za Partizan nego za Crvenu Zvezdu. Medjutim ni to nije bitno Dejan Savić je selektor reprezentacije Srbije i kao takav treba da ima postovanje i Partizana i Crvene Zvezde a uz to je i jedna od najvecih vaterpolo legendi koje je imala Srbija. Kakav je trener vidjecemo u buducnosti sa timom koji je imala Crvena Zvezda i sa ovom reprezentacijom Srbije svako bi napravio uspjeh.
(marko, 29. jul 2014 11:37)

Vidis partizan je recimo 20 i nesto godina dobijao novac od drzave (govorim o SRJ, SCG I RS, svako ko iole prati vaterpolo zna da je partizan imao i jace timove od sadasnje zvezdine ekipe, a osvoji je jednu titulu prvaka evrope od 1976!!! Toliko ulaganja u jedna vateropolo klub i samo jedna titula za 40 godina konstantnog igranja je i vise nego jadno. Tako da tvoja teorija o zvezdinom timu kao mnogo jakom mi ne pije vodu. Po meni radnicki je imao jaci tim po imenima od zvezdinog, pa nista nije uradio.

Bagzi

pre 9 godina

Bravo majstore! Drago mi je zbog onih glodara koji ne mogu da podnesu nista sto ima veze sa Zvezdom. Sad lepo nek se uvuku u rupe i neka cute do sledeceg takmicenja.

marko

pre 9 godina

Bravo majstore! Drago mi je zbog onih glodara koji ne mogu da podnesu nista sto ima veze sa Zvezdom. Sad lepo nek se uvuku u rupe i neka cute do sledeceg takmicenja.
(Bagzi, 29. jul 2014 10:37)
Covjece Dejan Savic je ponikao u VK Partizan i igrao punih 9 godina za seniorski tim Partizana. Mnogo vise stvari ga veze za Partizan nego za Crvenu Zvezdu. Medjutim ni to nije bitno Dejan Savić je selektor reprezentacije Srbije i kao takav treba da ima postovanje i Partizana i Crvene Zvezde a uz to je i jedna od najvecih vaterpolo legendi koje je imala Srbija. Kakav je trener vidjecemo u buducnosti sa timom koji je imala Crvena Zvezda i sa ovom reprezentacijom Srbije svako bi napravio uspjeh.

Živko Petković

pre 9 godina

Svaka čast,ali se slažem i sa onim komentatorima koji kažu da je moglo biti i drugačije! Sa Crnogorcima smo zaista imali sreće! U ovome će naj više uživati (i naj duže)dežurni patriote,umesto da svi uživamo! Elem,nemaju neki (većina)ni leba dovoljno,ali eto,po nekada je bitno da ima i igara! Predsednik se uslikao,čestitao i delio priznanja i ako bi trebao po nekada obići i gubitnike! Kojih je mnogo više!

Stella

pre 9 godina

Kralj! Ovaj covek je 100% svoj, i nista ga ne moze osujetiti. Zato je ovako uspesan - rodjeni borac! Mi zvezdasi znamo kroz sta je prosao poslednjih godina u Zvezdi, bez para i plata za igrace, sa spletkama u VSS, a ipak osvojio je 6 trofeja. Kao selektor je krenuo sa neverovatnim pritiskom i ogromnim ocekivanjima uprkos smeni generacija. Podbacili smo sa 7. mestom prosle godine, ali smo uspeli ove! Bravo Deki, bravo Delfini!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

pa kako general Savicu,kad grobari kazu da si upropasti reprezentaciju???Pitaj grobare oni misle da sve znaju,pljuvaci obicni...

vlada

pre 9 godina

Mozda gresim, ali cini mi se da nikada nismo bili slabiji individualno, nema tu vise srednjeg beka kao sto su Udovicic ili Vujasinovic, nije to bila dominacija ni Prlainovica ni Filipovica, nema tu vise golmana kao sto je Sefik, strelca kao sto je Sapic. Moze se reci da nismo bili glavni favoriti i da je ovo nekakav podvig. Igrali smo timski i svako je dao svoj doprinos u odredjenom trenutku i utakmici. Dejan Savic je pokazao da je dobar trener i mislim da ne zasluzuje onolike kritike. Ne umanjujuci brojne medalje i Udovicica, Dejan je polozio ispit protiv njega sa Zvezdom protiv snaznjijeg Radnickog i pokazao takodje kvalitet. Bez obzira sto je trener Zvezde, covek je celu karijeru igrao u Partizanu, pa je "zajednicki", a i da nije, ne bi trebalo mesati klubastvo u reprezentaciju.

pera

pre 9 godina

Na prvom mestu moram da istaknem da je ovo pre svega uspeh Srbije i svih Srba. Ali zbog svega sto su navijaci jednog kluba pisali o ovom coveku tokom prvenstva Evrope, ne mogu da ne kazem i ovo.

Ovo je, da upotrebim izraz njihovog gurua sa cijim se pocetkom "dominacije" u jednom drugom sportu reprezentacija srusila kao kula od karata, omaz svima koji su pljuvali ovog velikog trenera i coveka, a Zvezdu optuzivali za navodnu propast vaterpola.

Pogledajte bolje gde su nam kosarka, rukomet i fudbal gde ste vi deceniju i vise u nazad "dominantni", pa onda pricajte o srpskom sportu.

Sramota je da se uopste razmislja na taj nacin, ali mora da se cuje i istina. Napred Srbija !

neka onda zauvek radi Zvezdin lobi

pre 9 godina

Nisi ti general, nego čovek koga je postavio zvezdin lobi u vss koju su uzurpirali. (Goran, 29. jul 2014 12:06)

Hvala što si rekao da je za ovo zlato zaslužna Zvezda i što je taj lobi doneo i klupsku titulu prvaka Evrope koja bi bila i odbranjena da nije bilo Šoštara. Uz to imamo po prvi put 3 jaka kluba i ne uslovljavaju se igrači za koga će igrati. Još samo da se poklone svima bazeni kao partizanu pa da vaterpolo bude i još bolji. Znači vrlo efikasan "Zvezdin lobi", već smo prvaci i u klupskom i reprezentativnom vaterpolu i to osvojeno nikad ubedljivije. Bar se taj lobi ne bavi izbacivanjem suparničkog kluba iz Evrope kako bi trećeplasirani igrao bar nešto.

srb

pre 9 godina

@zlatko nemoj da pominjes klubove sada,ovo je bitnije od bilo kog kluba,i ja sam sumnjao u njega a zvezdas sam,lose smo igrali celo ep do drugog poluvremena sa crnom gorom i naravno posle u finalu prava slika onoga sto ovaj tim moze,sjajno su se uklopili mandic,cuk,mitrovic a kapiten u finalu kapitenski...kapa dole svima i moje izvinjenje savicu sto nisam verovao u njega

Vuja neznalica

pre 9 godina

sreda, 23. jul Srbija - Grčka 11 : 8
petak, 25. jul Srbija - Crna Gora 7 : 6
nedelja, 27. jul Srbija - Madjarska 10 : 9 (posle produzetaka)
ponedeljak, 28. jul u 20:00 svi na doček ispred Skupštine grada

p.s. Komšije, nemojte u nedelju da napustite postolje (ako uopšte i dodjete do bronze)- ispoštujte prvake Evrope i slušajte u stavu mirno najlepšu himnu na svetu.
(Vuja neznalica, 23. jul 2014 14:57)

Eeeee, promasio sam termin doceka :)

Mikeli

pre 9 godina

Dobar si čovek, igrači te vole, atmosfera je dobra, ali si taktički još uvek dosta tanak. Nisi ti ništa tempirao, nego smo imali sreće, a u finalu su Mađari odigrali nikada gore.
(nemanja, 29. jul 2014 12:16)

Covek je u trenerskim vodama dve godine. Za te dve godine je osvojio dve jake titule sampiona srbije, 2 kupa, superkup evrope, ligu sampiona, svetsku ligu i zlato na ep sa srbijom. To je 8 trofeja za dve godine. Veliki strucnjace, zamolio buh te da ne provocoras ovako besmislenim komentarima, sto se kaze, sedi 1.

Sreten

pre 9 godina

Pitanje za selektora da li Gojko Pijetlović zaista zaslužuje titulu najboljeg golmana,da ga nije zamenio sa Crnom Gorom,ko zna šta bi bilo dalje..........

boco

pre 9 godina

docek u 14.00, pa ko moze doci za vreme radnog vremena. bolje da ni ne organizirauju u to doba ili da pomere za veceras, ovako je po meni totalno bez veze i omalovazavanje igraca koji su osvojili zlato. pojave se na balkonu a dole nema nikoga
da ne bi gradonacelnik mora dolaziti kasnije, ovako obavi sve za vreme radnog vremena i di di

Slobodni Klikeri

pre 9 godina

Bezveze je sada da pisem bilo sta,ali posle poraza od Madjara,ja sam naslucivao sta Savic ima na umu,i verovao sam da moze do finala,a u finalu sta bude. Medjutim kada sam video da cemo u finalu sa Madjarima,bio sam 99% siguran da osvajamo.
Naravno,onakav preokret sa CG niko zivi nije mogao da predvidi i to nije samo sreca vec i nas kvalitet,jer mi smo najveca svetska sila u vaterpolu i tu nema price.

Filip

pre 9 godina

Čovek genijalac, strateg s velikim potencijalom, samo ga treba pustiti da radi i možda konačno dočekamo to zlato na OI. Puna podrška Saviću i momcima!

Radoznali Perica®™

pre 9 godina

Svaka čast za generala! Čovek je stvarno zaslužio veliki respekt. A mi da proslavimo još jedno evropsko zlato, pa nazad na ulaganje napora i para u propali fudbal....

B92

pre 9 godina

Svaka čast,ali se slažem i sa onim komentatorima koji kažu da je moglo biti i drugačije! Sa Crnogorcima smo zaista imali sreće! U ovome će naj više uživati (i naj duže)dežurni patriote,umesto da svi uživamo!
(Živko Petković, 29. jul 2014 13:02)

Sa Crnogorcima imali srece??Jesi ti uopste gledao tu utakmicu,njima je od pocetka ulazilo sve sto su sutirali,odbije se od stativu pa od golmana i u gol,a mi pogadjali stative i precke...Nasa pobeda u toj utakmici je iz ciste borbenosti i pobednickog mentaliteta,jer nije CG banana reprezentacija pa da olako mozes posle 1:5 napraviti 10:9,jos oni nisu igrali 1/4 finale.Momci su ginuli u odbrani,tu je i Savic napravio dobru izmenu golmana i urodilo je plodom. Protiv Madjara se je samo pokazala ta dominantna igra kad protivnik ne ubacuje kao CG.

Fili[

pre 9 godina

Bez obzira ciji navijac bili, niko ne moze da ospori da je covek LJUDINA! Smiren, odmeren, bez grama egoizma, verovatno bi nasi treneri u drugim sportovima mogli da uce od njega...

SRBin bre

pre 9 godina

Bio si general i u igrackim danima tada su svi tvoji saigraci imali samo reci hvale za tebe a verujem da ovi sto igraju sad gledaju u tebe kao u boga sto ti i jesi GENERALE

Elmer davež

pre 9 godina

Sve su ovi momci osvojili, sve u zadnjih 10-15 godina, posle sankcija. Ali to zlato sa Olimpijade nam stalno izmiče, mislim da o njemu i priča Savić. I dan danas me duša boli kad se setim Atine... Ali setim se i Budimpešte 2001., Kranja 2003., SP u Rimu i mnogo toga još pa me prođe malo ;)

mali miloš

pre 9 godina

Na sreću,s jedne strane,jer smo,zahvaljujući i stručnom vođenju ekipe,od strane Savića,osvojili titulu i to na izuzetan način,a s druge strane,na žalost,Saviću su još tokom takmičenja prišivani kojekakvi najcrnji i najružniji epiteti.No,valjda smo to mi,pametniji od pametnijih,a verovatno,ipak najviše klupski obojeni,spremni unapred ceniti nešto što nije dobilo finalni karakter.Ovog puta,Saviću treba odati priznanje,jer je opet pokazao da ima glavu i da u svakom momentu zna što hoće i što mu je kao treneru krajnji cilj.Nema druge,no odati priznanje i uputiti sve čestitke.

Hoću 150 pluseva

pre 9 godina

Nije to ništa novo, selektori hrvatske vaterpolo reprezentacije to rade stalno.

Oni, recimo, čak žrtvuju formu na više takmičenja da bi bili oni "pravi" na nekom sledećem. Koje, doduše, još nije došlo ...

yammy

pre 9 godina

Mnoge i dalje nije sramota da spominju klubove, mene ubi sramota kad naidjem na komentare te vrste a jos vise kad procitam neki komentar do kraja! Neprocenljiva slika Dejana Savica dok sedi na postolje i posmatra svoju decu u bazenu kako se raduju, covek snaga i stena a oci mu odaju emocije.

AlCapone

pre 9 godina

Ali stvarno, utakmica sa Madzarima bila je samo nastavak utakmice protiv Crne Gore, kao da se gleda jedna utakmica u kontinuitetu gde igraci postaju sve bolji i bolji i puni vere u svoje sposobnosti.

Cestitam Savicu za sve prikazano, i naravno vaterpolistima koji vec decenijama pokazuju da oni jednostavno igraju VATERPOLO.

zivcan_neki_lik

pre 9 godina

Pa nemoze svako pobediti Amere u Indijani(kosarka) i Madjare u Budimpesti. To i Novak vrede vise od svakok olimpiskog zlata.(Zoran, 29. jul 2014 12:50)

I Hrvate u Zagrebu.

bum tras

pre 9 godina

Posle pobede protiv CG. procitam komentar sledeceg sadrzaja:
"ne znam brate od kako su cigani u reprezentaciju ne radujem se vise toliko uspehu" a onda odem na forum RSB i citam komentre i svi su "bravo za Cuka vratio je Radicu" "Mitrovicu izvini se iznad Budimpeste i potopi Madjare" sve same pohvale na racun svakog igraca bez obzira da li je igrao ili igra za partizan ili Zvezdu.
prestanite da svoje komplekse i frustracije lecite po komentarima.

Krule

pre 9 godina

Svi su bili dobri kad je bilo najvaznije.Nije bitno za koga navijaš kad igra reprezentacija,navijači Partizana uporno se trude da osporavaju Savića jer je trener Zvezde a većina ne znaju da je igrao i u Partizanu.Jedina moja zamerka na prethodnog selektora je bila Šaponjić umesto Ćuka,sada nemam nikakve zamerke ...

Bosko

pre 9 godina

Eto, isplati se cekati pa i omanuti na nekom turniru (kao na proslom) i pruziti sansu istom treneru. Eto zasto u fudbalu nasi klubovi ali i reprezentacija nemaju uspeha. Izgubis 3 utakmice i odmah daj novog.