Odbojkašice od nedelje na testovima

Srpske odbojkašice okupiće se u nedelju u Beogradu, a od ponedeljka do 24. maja obaviće redovna godišnja testiranja u Republičkom zavodu za sport.

JT Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Ognjenović zaslužuje mesto u reprezentaciji, zato što je uz Anu najbolji naš tehničar, godine nemaju veze sa tim. Nažalost, čula sam da će se Ana povući, jer ispitivanja su pokazala da joj je ahilova tetiva u lošem stanju, a ona tu povredu vuče već jako dugo, zbog čega često izostaje iz reprezentacije u poslednje vreme. Šteta, jer mislim da je trenutno jedan od najboljih tehničara na svetu.. Nikolić je uglavnom grejala klupu ove sezone, ali je odigrala odlično finalni meč turskog prvenstva, pa možda ima još toga da da reprezentaciji, anjena visina može biti od koristi. Molnar prilično bleda ove godine. Mislim da nam je neophodan dobar primač, s obzirom da Mihajlović i Malagurski više donose napadu nego odbrani i prijemu, pa mi Blagojević mogla doći u obzir, a tu je i Malešević..
  (Iva, 24. maj 2014 17:41)

  # Link komentara

 2. @ milan Poziva ih zato sto je privatizovao repku i zato sto igraju gran pri sto je njima najbitnije takmicenje,a ne tamo nekakvo svetsko prvenstvo ili oi igre.Znaci para je u pitanju a ne nikakve medalje i ostale budalastinine sto mi glupi navijaci mislimo da je.
  (pg fan, 23. maj 2014 12:52)

  # Link komentara

 3. Molnar,Nikolic,Ognjenovic pa dokle bre vise ovaj kvzi trener ce pozivati ove igracice i kad budu imale 40 godina.Cudime da nije pozvao Citakovic,Djerisilo i Majstorovic
  (milan, 20. maj 2014 19:52)

  # Link komentara