Četvrtak, 15.05.2014.

19:30

Šta će biti sa Pirsom i Garnetom?

Kraj sezone za Bruklin Netse možda će značiti i rastanak ovog ima sa svoja dva veterana Polom Pirsom i Kevinom Garnetom.

Izvor: AK

Šta æe biti sa Pirsom i Garnetom? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

brooklyn

pre 9 godina

kevin garnet je moj idol već 10 godina ali je sada stvarno vreme za penziju.on ima veoma dobar odnos sa ekipom pa bi bio dobar kidov asistent pa cak i trener jednog dana

jajac

pre 9 godina

Sjajne karijere.Veliki ratnici..povrede su ih omele 2009 i 2010 da uzmu jos koji prsten..Pirs i u ovim godinama,bolji je od vecine na svojoj poziciji..Umetnik,ratnik,veliki majstor igre...obojica su rodjeni pobednici..za neinformisane:oni nisu svojom voljom napustili Boston,vec su trejdovani za razliku od nekih koji koji su koristili free agent situaciju..Garnetu je vreme za penziju,mnogo je potrosen..sve u svemu, NBA mi nece biti isti bez njih...malo njih zna da je Pirs izboden nozem 11 puta i jedva ostao ziv u 23oj godini..umesto povlacenje iz kosarke,tada se odlucio da nastavi karijeru. Kakvu je imao, brojke govore a i nadimak THE TRUTH

Šef šlep službe

pre 9 godina

Dodjite u Sakramento pa da ponovo budemo strah i trepet za ostale timove kao u vreme zlatne generacije kad su igrali Pedja,Divac,Kukoc,Bibi,Veber,Turkoglu...

Nolan

pre 9 godina

(hurican, 15. maj 2014 23:23)

Pričaš gluposti, KG nije hteo da ode iz Bostona ali je na nagovor Pirsa trejdovan sa njim u Netse, inače je imao no trade klauzulu u ugovoru sa Bostonom. Drugim rečima Boston je njih "otkačio".

Alena izuzetno poštujem ali jeste se prodao Džejmsu i Vejdu za prsten ili dva i Garnetova reakcija na to je potpuno razumljiva...

NastyB

pre 9 godina

(hurican, 15. maj 2014 23:23)

Ne znam da li si ikada pratio NBA, ali Garnet i Pirs, kao i Rej Alen, već imaju šampionski prsten sa Seltiksima, koji su osvojili 2008. Tako da tvoja priča da je Alen otišao u Majami kako bi osvojio titulu čisto nepoznavanje NBA.

Z

pre 9 godina

Jedni od junaka detinjsta svakog iskrenog ljubitelja igre pod obrucima odraslom tokom devedesetih godina. NBA liga nije ni svesna sta ce biti kada jos ovih desetak igraca-idola-ikona lige ode. Kobi, Alen, Dirk, Vins, Dankan, KG, Pirs, Fisher...velika, ogromna rupa ce biti u srcima svakog fanatika NBA lige.

Drugar

pre 9 godina

@hurican molim se bogu da dodjes da proveris da li ti je neko odgovorio na komentar. nemoj pisati nista vise, molim te, zauvek prestani da komentarises kosarku. ray allen je SVOJOM VOLJOM otisao iz bostona, kg i pierce su PRODATI!!!! postoji ogromna razlika, i zar stvarno mislis da bi pierce hteo da ode iz bostona pred sam kraj karijere?

Ognjen

pre 9 godina

Au kakve su ovo legende, igracine, ljudi!! Sta god da urade, bice ispravno, jer to su rodjeni popednici. Neko je dole napisao da je KG lenj i da je malo radio na svom telu? Pa ako za nekoga vazi da non-stop trenira, to je on!(uz Kobija, Alena i ostale fanatike). Jedno je sigurno: NBA bez njih nije isti, koliko god oni doprinosili svojim klubovima. Bice mi mnogo zao kada zavrse karijeru, kao i Duncan, Ginobili, Nash, Carter i ostali umetnici ove igre...

Sole

pre 9 godina

Sećam se koliko je Garnet kririkovao Ray Alena,kada je prešao iz Bostona u Miami.Nije mala stvar završiti karijeru sa ili bez prstena,a to je glavni razlog prelaska Alena u Miami,sa kojim je osvojio titulu.K.G. je zaboravio na njegovu kritiku Alena,kada je prošle godine prešai iz Bostona u Bruklin iz istih razloga,samo bez uspeha.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hurican, 15. maj 2014 23:23)

Kevin Garnet i Pol Pirs nisu prešli u Bruklin kako bi osvojili titulu , već su prešli zato što ih nisu hteli u Bostonu , i to iz razloga što su hteli da podmlade tim , koji bi se gradio oko Ronda. Greška Bostona je u tome što su trebali da ih zadrže još dve sezone , i da dovedu nekoliko mlađih igrača , koje bi u neku ruku obučili ovi stariji igrači , bili im mentori. Na ovaj način se uspešno stvaraju nove mlade zvezde i kvalitetni igrači. Najbolji primer toga su naši odbojkaši , zbog čega smo i danas u vrhu.

jedini sportski uzor od mog 7. razreda pa do moje 32. godine

pre 9 godina

(Odlazak legendi?, 15. maj 2014 20:11)

Cim sam naleteo na tvoj komentar zastao sam i druge komentare nisam ni citao. Prvo sto cu te morati zestoko demantovati je to gde si rekao da je KG zestoko radio kratko vreme sa Mekhejlom a ovo ostalo slabo?! On je covek celu svoju karijeru, ali bukvalno celu karijeru toliko posvecivao paznju treningu, svom telu i celokupnom sportskom rezimu da je to jedan fenomenalan primer za sve sportiste.... a ti si mozda pomislio sto nema vise misica da nije dobro radio? Pa vidi ovako, razlicite su fizionomije ljudi, ne moze svakome da lezi puno misica... i ako je neko zivotinja i mogao je da izdrzi nadljudske napore plus kao da je od gume, to je onda Garnet. Voleo bih kada bi mogli da ostanu jos jednu sezonu i da uz oporavljenog Lopeza i jos jednog dobrog back up pleja dodju do titule.

blinkibil

pre 9 godina

Garnet poslednje dve sezone dosta slabo igra, zicer ne moze da pogodi,odmaze ekipi bukvalno.Vrhunski igrac ali sve za vreme biva, vreme mu je za penziju, Pirs jos moze da pomogne ali iskljucivo u napadu jer ga jos uvek sluzi sut

celtic 95

pre 9 godina

oni su legende, mnogi ih s razlogom ne vole, ali nema onog koji ne postuje ovu dvojicu. Garnet mi je najdrazi igrac, ali mislim da mu je vrijeme za penziju. I svaka cast velikoj gospodi Dzejmsu i Vejdu na ovakvim komentarima.

hurican

pre 9 godina

Sećam se koliko je Garnet kririkovao Ray Alena,kada je prešao iz Bostona u Miami.Nije mala stvar završiti karijeru sa ili bez prstena,a to je glavni razlog prelaska Alena u Miami,sa kojim je osvojio titulu.K.G. je zaboravio na njegovu kritiku Alena,kada je prošle godine prešai iz Bostona u Bruklin iz istih razloga,samo bez uspeha.

Jeremija

pre 9 godina

Kevin Garnet je jedan od junaka mog detinjstva, čovek zbog koga sam počeo ozbiljnije da pratim NBA. Nije imao sreće na početku karijere što se tiče izbora kluba, jer Minesota nikada nije imala materijala za titulu. Iako je stigao direktno iz srednje škole odmah se videlo da se radi o budućem superstaru što je kasnijim igrama i potvrdio. On je po meni, jedan od najboljih krilnih centara u zadnjih 30 godina sigurno. Lično bih voleo da odigra bar još jednu sezonu ali ne verujem da ima snage za neku ozbiljniju priču i napad na titulu. Jedan je od poslednjih pripadnika stare garde uz Kobija, Dankana, Novickog, Rej Alena, Pirsa. Kada ovi momci završe karijere za koju godinu ostaće jedna velika praznina u NBA...Sve u svemu, Garnet i Pirs iz NBA odlaze u legende. Bilo je zadovoljstvo gledati ovakve majstore košarke.

Fox Molder

pre 9 godina

"Ja u dalje vidim zeleno na njima", bravo za izjavu Lebron. Uvek ce biti, ostati i pamtice ih kao Seltikse! Steta za finalnu seriju protiv Lejkersa, kad su trebali da uzmu drugu titulu ali jbg. I pored toga su tih godina Seltiksa bili pravi sampionski tim, igrali prelepu timsku kosarku i plenili harizmom!

spree15

pre 9 godina

Jos uvek mogu da budu korisni,Pierce bi mogao da unosi energiju sa klupe u nekoj takmicarskoj ekipi i da daje 10ak poena dok bi KG sigurno igrao manje minuta ali njegovo prisustvo u svlacionici i na klupi je neprocenjivo.Pierce ako bude nastavio verovatno ce u Clipperse zbog blizine kuce i Doca,ako i KG dodje Griffin i Jordan ce mnogo napredovati a i bice im frka da promase slobodno.Sjajne karijere,tuga zbog 2010 i 2011.bili su tako blizu.

Kobe sucks

pre 9 godina

@rafa!!! Ajde što navijaš za ragoliranta, živ čovek greši ali kobe je potpuni promašaj, daće Bog da se opet povredi ali još teže nego sada.

bohemian

pre 9 godina

Uvijek sam smatrao da se velikani igre trebaju povuci dok jos nesto mogu da daju. Vrijeme je. Svim srcem sam navijao za njih dok su nosili zeleni dres. Kako bi rekli Ameri, bila je to sjajna voznja, ali sada je momenat da se obojica osvrnu za svojim fantasticnim karijerama i na njih stave tacku. Da u ovoj ligi ne igra LeBron James mozda bi vrijedilo pokusati jos jednom, ovako nema smisla vise. Sta god da odluce i kad god da odu, otici ce kao legende.

Bojan

pre 9 godina

Rondo, Pirs, Alen, Garnet
Neverovatan tim, centra je igrao Perkins za kog smatram da je najobicnije drvo, ali ta petorka je rekao bih jedna od najboljih timova svih vremena. Steta sto takva ekipa nije uzela jos koju titulu, ali nisu imali srece da se nakon prve titule Garnet povredi, a 2010. je malo falilo, a vec su stigle i godine.

mislim da ce uskoro u penzije obojica, nemaju vise snage
no, svaka cast, MAJSTORI

Gilchrist

pre 9 godina

Cini mi se da bi Pirs bio dobro resenje za Kliperse sl. sezone. Doneo bi im sampionski mentalitet, uz to se odlicno poznaje sa Dokom. Za Garneta bih rekao da je to to, ne moze vise.

Odlazak legendi?

pre 9 godina

Garnet je realno za penziju, dok je Pirs zaista bio kljucni igrac Brukluna ove sezone, narocito u play offu..
Ne vidim razlog za njegov odlazak samo zato sto Garnet koji je i stariji i nema telo ni igru koja ga moze odrziti u ligi i dalje.. Koliko je tanan i kooiko mu se igra u prvim godinama zasnivala na izbegavanju kontakta, atleckim mogucnostima, brzini, divno je cudo da je uz manjak rada( vredno je trenirao samo kratko sa mekejlom) izdrazao i ovoliko, to govori o njegovom talentu... Pirs sa druge strane svoju igru zasniva na umecu koje ne opada sa godinama, vec raste i jacini koja sa godinama raste takodje( dizaci tegova zenit dostizu sa 40, strongman...), medjutim, cini mi se da i on ne vodi racuna toliko o svom telu i da bih mogao biti i bolji, ali coveka mrzi da vezba, a da je majstor- ne sumljivo..

Gilchrist

pre 9 godina

Cini mi se da bi Pirs bio dobro resenje za Kliperse sl. sezone. Doneo bi im sampionski mentalitet, uz to se odlicno poznaje sa Dokom. Za Garneta bih rekao da je to to, ne moze vise.

Bojan

pre 9 godina

Rondo, Pirs, Alen, Garnet
Neverovatan tim, centra je igrao Perkins za kog smatram da je najobicnije drvo, ali ta petorka je rekao bih jedna od najboljih timova svih vremena. Steta sto takva ekipa nije uzela jos koju titulu, ali nisu imali srece da se nakon prve titule Garnet povredi, a 2010. je malo falilo, a vec su stigle i godine.

mislim da ce uskoro u penzije obojica, nemaju vise snage
no, svaka cast, MAJSTORI

bohemian

pre 9 godina

Uvijek sam smatrao da se velikani igre trebaju povuci dok jos nesto mogu da daju. Vrijeme je. Svim srcem sam navijao za njih dok su nosili zeleni dres. Kako bi rekli Ameri, bila je to sjajna voznja, ali sada je momenat da se obojica osvrnu za svojim fantasticnim karijerama i na njih stave tacku. Da u ovoj ligi ne igra LeBron James mozda bi vrijedilo pokusati jos jednom, ovako nema smisla vise. Sta god da odluce i kad god da odu, otici ce kao legende.

Fox Molder

pre 9 godina

"Ja u dalje vidim zeleno na njima", bravo za izjavu Lebron. Uvek ce biti, ostati i pamtice ih kao Seltikse! Steta za finalnu seriju protiv Lejkersa, kad su trebali da uzmu drugu titulu ali jbg. I pored toga su tih godina Seltiksa bili pravi sampionski tim, igrali prelepu timsku kosarku i plenili harizmom!

spree15

pre 9 godina

Jos uvek mogu da budu korisni,Pierce bi mogao da unosi energiju sa klupe u nekoj takmicarskoj ekipi i da daje 10ak poena dok bi KG sigurno igrao manje minuta ali njegovo prisustvo u svlacionici i na klupi je neprocenjivo.Pierce ako bude nastavio verovatno ce u Clipperse zbog blizine kuce i Doca,ako i KG dodje Griffin i Jordan ce mnogo napredovati a i bice im frka da promase slobodno.Sjajne karijere,tuga zbog 2010 i 2011.bili su tako blizu.

Jeremija

pre 9 godina

Kevin Garnet je jedan od junaka mog detinjstva, čovek zbog koga sam počeo ozbiljnije da pratim NBA. Nije imao sreće na početku karijere što se tiče izbora kluba, jer Minesota nikada nije imala materijala za titulu. Iako je stigao direktno iz srednje škole odmah se videlo da se radi o budućem superstaru što je kasnijim igrama i potvrdio. On je po meni, jedan od najboljih krilnih centara u zadnjih 30 godina sigurno. Lično bih voleo da odigra bar još jednu sezonu ali ne verujem da ima snage za neku ozbiljniju priču i napad na titulu. Jedan je od poslednjih pripadnika stare garde uz Kobija, Dankana, Novickog, Rej Alena, Pirsa. Kada ovi momci završe karijere za koju godinu ostaće jedna velika praznina u NBA...Sve u svemu, Garnet i Pirs iz NBA odlaze u legende. Bilo je zadovoljstvo gledati ovakve majstore košarke.

celtic 95

pre 9 godina

oni su legende, mnogi ih s razlogom ne vole, ali nema onog koji ne postuje ovu dvojicu. Garnet mi je najdrazi igrac, ali mislim da mu je vrijeme za penziju. I svaka cast velikoj gospodi Dzejmsu i Vejdu na ovakvim komentarima.

Odlazak legendi?

pre 9 godina

Garnet je realno za penziju, dok je Pirs zaista bio kljucni igrac Brukluna ove sezone, narocito u play offu..
Ne vidim razlog za njegov odlazak samo zato sto Garnet koji je i stariji i nema telo ni igru koja ga moze odrziti u ligi i dalje.. Koliko je tanan i kooiko mu se igra u prvim godinama zasnivala na izbegavanju kontakta, atleckim mogucnostima, brzini, divno je cudo da je uz manjak rada( vredno je trenirao samo kratko sa mekejlom) izdrazao i ovoliko, to govori o njegovom talentu... Pirs sa druge strane svoju igru zasniva na umecu koje ne opada sa godinama, vec raste i jacini koja sa godinama raste takodje( dizaci tegova zenit dostizu sa 40, strongman...), medjutim, cini mi se da i on ne vodi racuna toliko o svom telu i da bih mogao biti i bolji, ali coveka mrzi da vezba, a da je majstor- ne sumljivo..

hurican

pre 9 godina

Sećam se koliko je Garnet kririkovao Ray Alena,kada je prešao iz Bostona u Miami.Nije mala stvar završiti karijeru sa ili bez prstena,a to je glavni razlog prelaska Alena u Miami,sa kojim je osvojio titulu.K.G. je zaboravio na njegovu kritiku Alena,kada je prošle godine prešai iz Bostona u Bruklin iz istih razloga,samo bez uspeha.

NastyB

pre 9 godina

(hurican, 15. maj 2014 23:23)

Ne znam da li si ikada pratio NBA, ali Garnet i Pirs, kao i Rej Alen, već imaju šampionski prsten sa Seltiksima, koji su osvojili 2008. Tako da tvoja priča da je Alen otišao u Majami kako bi osvojio titulu čisto nepoznavanje NBA.

jedini sportski uzor od mog 7. razreda pa do moje 32. godine

pre 9 godina

(Odlazak legendi?, 15. maj 2014 20:11)

Cim sam naleteo na tvoj komentar zastao sam i druge komentare nisam ni citao. Prvo sto cu te morati zestoko demantovati je to gde si rekao da je KG zestoko radio kratko vreme sa Mekhejlom a ovo ostalo slabo?! On je covek celu svoju karijeru, ali bukvalno celu karijeru toliko posvecivao paznju treningu, svom telu i celokupnom sportskom rezimu da je to jedan fenomenalan primer za sve sportiste.... a ti si mozda pomislio sto nema vise misica da nije dobro radio? Pa vidi ovako, razlicite su fizionomije ljudi, ne moze svakome da lezi puno misica... i ako je neko zivotinja i mogao je da izdrzi nadljudske napore plus kao da je od gume, to je onda Garnet. Voleo bih kada bi mogli da ostanu jos jednu sezonu i da uz oporavljenog Lopeza i jos jednog dobrog back up pleja dodju do titule.

Sole

pre 9 godina

Sećam se koliko je Garnet kririkovao Ray Alena,kada je prešao iz Bostona u Miami.Nije mala stvar završiti karijeru sa ili bez prstena,a to je glavni razlog prelaska Alena u Miami,sa kojim je osvojio titulu.K.G. je zaboravio na njegovu kritiku Alena,kada je prošle godine prešai iz Bostona u Bruklin iz istih razloga,samo bez uspeha.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hurican, 15. maj 2014 23:23)

Kevin Garnet i Pol Pirs nisu prešli u Bruklin kako bi osvojili titulu , već su prešli zato što ih nisu hteli u Bostonu , i to iz razloga što su hteli da podmlade tim , koji bi se gradio oko Ronda. Greška Bostona je u tome što su trebali da ih zadrže još dve sezone , i da dovedu nekoliko mlađih igrača , koje bi u neku ruku obučili ovi stariji igrači , bili im mentori. Na ovaj način se uspešno stvaraju nove mlade zvezde i kvalitetni igrači. Najbolji primer toga su naši odbojkaši , zbog čega smo i danas u vrhu.

Z

pre 9 godina

Jedni od junaka detinjsta svakog iskrenog ljubitelja igre pod obrucima odraslom tokom devedesetih godina. NBA liga nije ni svesna sta ce biti kada jos ovih desetak igraca-idola-ikona lige ode. Kobi, Alen, Dirk, Vins, Dankan, KG, Pirs, Fisher...velika, ogromna rupa ce biti u srcima svakog fanatika NBA lige.

Nolan

pre 9 godina

(hurican, 15. maj 2014 23:23)

Pričaš gluposti, KG nije hteo da ode iz Bostona ali je na nagovor Pirsa trejdovan sa njim u Netse, inače je imao no trade klauzulu u ugovoru sa Bostonom. Drugim rečima Boston je njih "otkačio".

Alena izuzetno poštujem ali jeste se prodao Džejmsu i Vejdu za prsten ili dva i Garnetova reakcija na to je potpuno razumljiva...

Ognjen

pre 9 godina

Au kakve su ovo legende, igracine, ljudi!! Sta god da urade, bice ispravno, jer to su rodjeni popednici. Neko je dole napisao da je KG lenj i da je malo radio na svom telu? Pa ako za nekoga vazi da non-stop trenira, to je on!(uz Kobija, Alena i ostale fanatike). Jedno je sigurno: NBA bez njih nije isti, koliko god oni doprinosili svojim klubovima. Bice mi mnogo zao kada zavrse karijeru, kao i Duncan, Ginobili, Nash, Carter i ostali umetnici ove igre...

Drugar

pre 9 godina

@hurican molim se bogu da dodjes da proveris da li ti je neko odgovorio na komentar. nemoj pisati nista vise, molim te, zauvek prestani da komentarises kosarku. ray allen je SVOJOM VOLJOM otisao iz bostona, kg i pierce su PRODATI!!!! postoji ogromna razlika, i zar stvarno mislis da bi pierce hteo da ode iz bostona pred sam kraj karijere?

jajac

pre 9 godina

Sjajne karijere.Veliki ratnici..povrede su ih omele 2009 i 2010 da uzmu jos koji prsten..Pirs i u ovim godinama,bolji je od vecine na svojoj poziciji..Umetnik,ratnik,veliki majstor igre...obojica su rodjeni pobednici..za neinformisane:oni nisu svojom voljom napustili Boston,vec su trejdovani za razliku od nekih koji koji su koristili free agent situaciju..Garnetu je vreme za penziju,mnogo je potrosen..sve u svemu, NBA mi nece biti isti bez njih...malo njih zna da je Pirs izboden nozem 11 puta i jedva ostao ziv u 23oj godini..umesto povlacenje iz kosarke,tada se odlucio da nastavi karijeru. Kakvu je imao, brojke govore a i nadimak THE TRUTH

blinkibil

pre 9 godina

Garnet poslednje dve sezone dosta slabo igra, zicer ne moze da pogodi,odmaze ekipi bukvalno.Vrhunski igrac ali sve za vreme biva, vreme mu je za penziju, Pirs jos moze da pomogne ali iskljucivo u napadu jer ga jos uvek sluzi sut

brooklyn

pre 9 godina

kevin garnet je moj idol već 10 godina ali je sada stvarno vreme za penziju.on ima veoma dobar odnos sa ekipom pa bi bio dobar kidov asistent pa cak i trener jednog dana

Kobe sucks

pre 9 godina

@rafa!!! Ajde što navijaš za ragoliranta, živ čovek greši ali kobe je potpuni promašaj, daće Bog da se opet povredi ali još teže nego sada.

Šef šlep službe

pre 9 godina

Dodjite u Sakramento pa da ponovo budemo strah i trepet za ostale timove kao u vreme zlatne generacije kad su igrali Pedja,Divac,Kukoc,Bibi,Veber,Turkoglu...

Kobe sucks

pre 9 godina

@rafa!!! Ajde što navijaš za ragoliranta, živ čovek greši ali kobe je potpuni promašaj, daće Bog da se opet povredi ali još teže nego sada.

hurican

pre 9 godina

Sećam se koliko je Garnet kririkovao Ray Alena,kada je prešao iz Bostona u Miami.Nije mala stvar završiti karijeru sa ili bez prstena,a to je glavni razlog prelaska Alena u Miami,sa kojim je osvojio titulu.K.G. je zaboravio na njegovu kritiku Alena,kada je prošle godine prešai iz Bostona u Bruklin iz istih razloga,samo bez uspeha.

Odlazak legendi?

pre 9 godina

Garnet je realno za penziju, dok je Pirs zaista bio kljucni igrac Brukluna ove sezone, narocito u play offu..
Ne vidim razlog za njegov odlazak samo zato sto Garnet koji je i stariji i nema telo ni igru koja ga moze odrziti u ligi i dalje.. Koliko je tanan i kooiko mu se igra u prvim godinama zasnivala na izbegavanju kontakta, atleckim mogucnostima, brzini, divno je cudo da je uz manjak rada( vredno je trenirao samo kratko sa mekejlom) izdrazao i ovoliko, to govori o njegovom talentu... Pirs sa druge strane svoju igru zasniva na umecu koje ne opada sa godinama, vec raste i jacini koja sa godinama raste takodje( dizaci tegova zenit dostizu sa 40, strongman...), medjutim, cini mi se da i on ne vodi racuna toliko o svom telu i da bih mogao biti i bolji, ali coveka mrzi da vezba, a da je majstor- ne sumljivo..

Gilchrist

pre 9 godina

Cini mi se da bi Pirs bio dobro resenje za Kliperse sl. sezone. Doneo bi im sampionski mentalitet, uz to se odlicno poznaje sa Dokom. Za Garneta bih rekao da je to to, ne moze vise.

Bojan

pre 9 godina

Rondo, Pirs, Alen, Garnet
Neverovatan tim, centra je igrao Perkins za kog smatram da je najobicnije drvo, ali ta petorka je rekao bih jedna od najboljih timova svih vremena. Steta sto takva ekipa nije uzela jos koju titulu, ali nisu imali srece da se nakon prve titule Garnet povredi, a 2010. je malo falilo, a vec su stigle i godine.

mislim da ce uskoro u penzije obojica, nemaju vise snage
no, svaka cast, MAJSTORI

bohemian

pre 9 godina

Uvijek sam smatrao da se velikani igre trebaju povuci dok jos nesto mogu da daju. Vrijeme je. Svim srcem sam navijao za njih dok su nosili zeleni dres. Kako bi rekli Ameri, bila je to sjajna voznja, ali sada je momenat da se obojica osvrnu za svojim fantasticnim karijerama i na njih stave tacku. Da u ovoj ligi ne igra LeBron James mozda bi vrijedilo pokusati jos jednom, ovako nema smisla vise. Sta god da odluce i kad god da odu, otici ce kao legende.

spree15

pre 9 godina

Jos uvek mogu da budu korisni,Pierce bi mogao da unosi energiju sa klupe u nekoj takmicarskoj ekipi i da daje 10ak poena dok bi KG sigurno igrao manje minuta ali njegovo prisustvo u svlacionici i na klupi je neprocenjivo.Pierce ako bude nastavio verovatno ce u Clipperse zbog blizine kuce i Doca,ako i KG dodje Griffin i Jordan ce mnogo napredovati a i bice im frka da promase slobodno.Sjajne karijere,tuga zbog 2010 i 2011.bili su tako blizu.

Fox Molder

pre 9 godina

"Ja u dalje vidim zeleno na njima", bravo za izjavu Lebron. Uvek ce biti, ostati i pamtice ih kao Seltikse! Steta za finalnu seriju protiv Lejkersa, kad su trebali da uzmu drugu titulu ali jbg. I pored toga su tih godina Seltiksa bili pravi sampionski tim, igrali prelepu timsku kosarku i plenili harizmom!

Jeremija

pre 9 godina

Kevin Garnet je jedan od junaka mog detinjstva, čovek zbog koga sam počeo ozbiljnije da pratim NBA. Nije imao sreće na početku karijere što se tiče izbora kluba, jer Minesota nikada nije imala materijala za titulu. Iako je stigao direktno iz srednje škole odmah se videlo da se radi o budućem superstaru što je kasnijim igrama i potvrdio. On je po meni, jedan od najboljih krilnih centara u zadnjih 30 godina sigurno. Lično bih voleo da odigra bar još jednu sezonu ali ne verujem da ima snage za neku ozbiljniju priču i napad na titulu. Jedan je od poslednjih pripadnika stare garde uz Kobija, Dankana, Novickog, Rej Alena, Pirsa. Kada ovi momci završe karijere za koju godinu ostaće jedna velika praznina u NBA...Sve u svemu, Garnet i Pirs iz NBA odlaze u legende. Bilo je zadovoljstvo gledati ovakve majstore košarke.

Nolan

pre 9 godina

(hurican, 15. maj 2014 23:23)

Pričaš gluposti, KG nije hteo da ode iz Bostona ali je na nagovor Pirsa trejdovan sa njim u Netse, inače je imao no trade klauzulu u ugovoru sa Bostonom. Drugim rečima Boston je njih "otkačio".

Alena izuzetno poštujem ali jeste se prodao Džejmsu i Vejdu za prsten ili dva i Garnetova reakcija na to je potpuno razumljiva...

celtic 95

pre 9 godina

oni su legende, mnogi ih s razlogom ne vole, ali nema onog koji ne postuje ovu dvojicu. Garnet mi je najdrazi igrac, ali mislim da mu je vrijeme za penziju. I svaka cast velikoj gospodi Dzejmsu i Vejdu na ovakvim komentarima.

NastyB

pre 9 godina

(hurican, 15. maj 2014 23:23)

Ne znam da li si ikada pratio NBA, ali Garnet i Pirs, kao i Rej Alen, već imaju šampionski prsten sa Seltiksima, koji su osvojili 2008. Tako da tvoja priča da je Alen otišao u Majami kako bi osvojio titulu čisto nepoznavanje NBA.

blinkibil

pre 9 godina

Garnet poslednje dve sezone dosta slabo igra, zicer ne moze da pogodi,odmaze ekipi bukvalno.Vrhunski igrac ali sve za vreme biva, vreme mu je za penziju, Pirs jos moze da pomogne ali iskljucivo u napadu jer ga jos uvek sluzi sut

Sole

pre 9 godina

Sećam se koliko je Garnet kririkovao Ray Alena,kada je prešao iz Bostona u Miami.Nije mala stvar završiti karijeru sa ili bez prstena,a to je glavni razlog prelaska Alena u Miami,sa kojim je osvojio titulu.K.G. je zaboravio na njegovu kritiku Alena,kada je prošle godine prešai iz Bostona u Bruklin iz istih razloga,samo bez uspeha.
(Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (hurican, 15. maj 2014 23:23)

Kevin Garnet i Pol Pirs nisu prešli u Bruklin kako bi osvojili titulu , već su prešli zato što ih nisu hteli u Bostonu , i to iz razloga što su hteli da podmlade tim , koji bi se gradio oko Ronda. Greška Bostona je u tome što su trebali da ih zadrže još dve sezone , i da dovedu nekoliko mlađih igrača , koje bi u neku ruku obučili ovi stariji igrači , bili im mentori. Na ovaj način se uspešno stvaraju nove mlade zvezde i kvalitetni igrači. Najbolji primer toga su naši odbojkaši , zbog čega smo i danas u vrhu.

Šef šlep službe

pre 9 godina

Dodjite u Sakramento pa da ponovo budemo strah i trepet za ostale timove kao u vreme zlatne generacije kad su igrali Pedja,Divac,Kukoc,Bibi,Veber,Turkoglu...

jedini sportski uzor od mog 7. razreda pa do moje 32. godine

pre 9 godina

(Odlazak legendi?, 15. maj 2014 20:11)

Cim sam naleteo na tvoj komentar zastao sam i druge komentare nisam ni citao. Prvo sto cu te morati zestoko demantovati je to gde si rekao da je KG zestoko radio kratko vreme sa Mekhejlom a ovo ostalo slabo?! On je covek celu svoju karijeru, ali bukvalno celu karijeru toliko posvecivao paznju treningu, svom telu i celokupnom sportskom rezimu da je to jedan fenomenalan primer za sve sportiste.... a ti si mozda pomislio sto nema vise misica da nije dobro radio? Pa vidi ovako, razlicite su fizionomije ljudi, ne moze svakome da lezi puno misica... i ako je neko zivotinja i mogao je da izdrzi nadljudske napore plus kao da je od gume, to je onda Garnet. Voleo bih kada bi mogli da ostanu jos jednu sezonu i da uz oporavljenog Lopeza i jos jednog dobrog back up pleja dodju do titule.

Ognjen

pre 9 godina

Au kakve su ovo legende, igracine, ljudi!! Sta god da urade, bice ispravno, jer to su rodjeni popednici. Neko je dole napisao da je KG lenj i da je malo radio na svom telu? Pa ako za nekoga vazi da non-stop trenira, to je on!(uz Kobija, Alena i ostale fanatike). Jedno je sigurno: NBA bez njih nije isti, koliko god oni doprinosili svojim klubovima. Bice mi mnogo zao kada zavrse karijeru, kao i Duncan, Ginobili, Nash, Carter i ostali umetnici ove igre...

Drugar

pre 9 godina

@hurican molim se bogu da dodjes da proveris da li ti je neko odgovorio na komentar. nemoj pisati nista vise, molim te, zauvek prestani da komentarises kosarku. ray allen je SVOJOM VOLJOM otisao iz bostona, kg i pierce su PRODATI!!!! postoji ogromna razlika, i zar stvarno mislis da bi pierce hteo da ode iz bostona pred sam kraj karijere?

Z

pre 9 godina

Jedni od junaka detinjsta svakog iskrenog ljubitelja igre pod obrucima odraslom tokom devedesetih godina. NBA liga nije ni svesna sta ce biti kada jos ovih desetak igraca-idola-ikona lige ode. Kobi, Alen, Dirk, Vins, Dankan, KG, Pirs, Fisher...velika, ogromna rupa ce biti u srcima svakog fanatika NBA lige.

jajac

pre 9 godina

Sjajne karijere.Veliki ratnici..povrede su ih omele 2009 i 2010 da uzmu jos koji prsten..Pirs i u ovim godinama,bolji je od vecine na svojoj poziciji..Umetnik,ratnik,veliki majstor igre...obojica su rodjeni pobednici..za neinformisane:oni nisu svojom voljom napustili Boston,vec su trejdovani za razliku od nekih koji koji su koristili free agent situaciju..Garnetu je vreme za penziju,mnogo je potrosen..sve u svemu, NBA mi nece biti isti bez njih...malo njih zna da je Pirs izboden nozem 11 puta i jedva ostao ziv u 23oj godini..umesto povlacenje iz kosarke,tada se odlucio da nastavi karijeru. Kakvu je imao, brojke govore a i nadimak THE TRUTH

brooklyn

pre 9 godina

kevin garnet je moj idol već 10 godina ali je sada stvarno vreme za penziju.on ima veoma dobar odnos sa ekipom pa bi bio dobar kidov asistent pa cak i trener jednog dana