Utorak, 06.05.2014.

13:35

Čović: Igraćemo u Evropi

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao je da odluka UEFA predstavlja još veću obavezu i da je evidentno da će klub igrati evropska takmičenja.

Izvor: Beta

Èoviæ: Igraæemo u Evropi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

112 Komentari

Sortiraj po:

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

(sasa, 06. maj 2014 18:29)

I Steaua je bila osvajač Kupa Šampiona pa je kažnjena zbog Bakalija...A šta na sve to kaže Notingem Forest..Dva puta osvajao Kup Šampiona pa sad igra drugu ligu, jer finansije su problem. Ugledajte se na njih. Opušteno stubovi....

Branko LO

pre 9 godina

Dace drzava pare za FK Crvenu Zvezdu,to da nema par vazi samo za kosarku.Dok se Zagrepcani ne raspadnu skroz pa onda ce morati ponovo da se pomogne sportu koji reprezentuje Srbiju.Covic je moj ideoloski OTAC.Covicu legendo,usvoji me......

M. R. S. H!,

pre 9 godina

Bob... I to je ta teorija, ili je Vucic, ili mozda Terzic, ili vi nemate blage veze sa fudbalom, ili vas cinjenica, da vas u fudbalu niko ne respektuje, pa cak ni konobari, toliko boli, da ne mozete bez komenara... U svakom slucaju kmeeeeee

Strela

pre 9 godina

@Bob,

ti si prisustvovao tom sastanku kada je potpisana klauzula?
Daj ne lup**aj,nego se tornjaj na vesti o svom klubu (ako to uopšte nekoga interesuje)!

Bob

pre 9 godina

Klauzula sa Gaspromom je da se dobija ekstra kinta za titulu. Zato se i namešta prvenstvo klubu koji po svim zakonima i pravu odavno treba da gulindža 4. ligu. Saučešće Severa u ovoj gnusnoj prevari ne treba ni komentarisati. ..oni su kazna sami sebi.

sinbad

pre 9 godina

Evo, počeli ovi opet Bari, Tokio... Je, je, lepo je gledati VHS, razumem, ali sad bi vas i Bari i Tokio rasčerečili. Kakav bre Bari, pa ne možete ni stadion da okrečite, a sanjate o nekakvoj Evropi. Samo ćete da se sramotite ko i mi. Oterajte tog Čovića, spodobu, zajedno sa Đurićem. Najbolje bi bilo sve ispočetka. Valjda i neko drugi sme da bude šampion,osim večitih.

banda

pre 9 godina

Čekaj,kad će da privatnik preuzme Partizan i Zvezdu ? Hehe pa sva bagra koja parazitira na ovim klubovima ima da pobegne glavom bez obzira!!

Nemojte vise,molim vas

pre 9 godina

Ma dajte da nas izbace,zao mi ovih tastaturasa... Samo im Zvezda u glavi,boje se Zvezde koja se raspada... eee To vam je dokaz braco da navijate za manji klub. Tako me briga za Partizan,sta ce i kako ce,ali vama je Zvezda najbitnija,toliko ste zaslepljeni da je to strasno. Sve se vidi po odnosu komentara. POZZ

рајко

pre 9 godina

ова домаћа лига је тако лоша да треба отказати такмичења док се клубови не приватизују

cao, zdravo

pre 9 godina

Samo da nam gospodin "transparentni" na kraju objasni odakle pare, ko je dao, koliko je dao i pod kojim uslovima, i nema problema. I zdravo, ćao!
(transparentno, 6. maj 2014 17:40)

Nemam nista protiv, ali prvo da nam "transparentni" Djura, Danilovic i Vujosevic to isto objasne. Jel vazi?

boban

pre 9 godina

@fergie,evo da ti objasnim:to su pare koje Zvezda treba da dobije od prodaje ove dvojice.To su pare koje Zvezda jos potrazuje,pa nema logike da ona placa a nije placena.Da li ti je sada jasnije? Onog momenta kad Zvezdi legnu pare od anderlehta I ne secam se kojeg drugog tima,ako ne uplate Radu onda cu I ja kao Zvezdas biti apsolutno za izbacivanje.Do tada tisina. Ziveo.

laku noc..Platini is coming

pre 9 godina

Kako ste to dokazali?! Losiji ste u medjusobnom susretu, pa me zanima kako ste dokazali da ste bolji? Opet racunate samo sto vam odgovara? Ili, 'ajde ovako, u poslednjih 7 derbija, Zvezda je dobila 5. Mnogo je bolja, vase titule nisu validne!

A od poslednjih 7 titula Partizan je uzeo 7....
Jojic, Petrovic, Kojic...u prvenstvu za 7 sezona imate samo 3 pobede, a mi 10....

bojan

pre 9 godina

pokusavaju dobiti na vremenu kako bi osvojili titulu, pa da s tim argumentom krenu u dodatne razgovore, ali dzaba im. duzni su i i ma da plate. nece im UEFA oprostiti to sto su u zadnje 3 godine bez dinara doveli 30 igraca,a prodali 2.

sasa

pre 9 godina

Razlika je što smo mi svetski šampioni i to se još uvek ceni, dok je taj neki Metalurg ostavio trag u Evropi poput malog kluba tipa Partizan, niko ne može da nam zabrani da budemo svetski prvaci...

krajisnik

pre 9 godina

mi mozda necemo igrati evropu, ali partizan nece sigurno!Zasto?Pa ovi stalno ispadaju iz kvalifikacija za LS,pa imaju novu sansu u uefa ligi!Cak i tu upasti, tesko su mogli.Bili su uvijek povlasceni u zrebu, osim za 3.kolo kvalifikacija LS!Sad nema popravnog.Zato je bitno da zvezda bude prvak i poboljsa svoj koeficijent i ima laksi put bar za ligu uefa!

transparentno

pre 9 godina

Samo da nam gospodin "transparentni" na kraju objasni odakle pare, ko je dao, koliko je dao i pod kojim uslovima, i nema problema. I zdravo, ćao!

djordjevic

pre 9 godina

Tako je legendo! Dizi poreze, otpustaj radnike, neka poskupi struja!!! Sve bre! Samo da zvezda igra u Evropi i gradjani zive bolje. BRAVO LEGENDO!

zoran

pre 9 godina

Covicu, crni covece, sta cete da igrate..?
Kaznili Metalurg izbacivanjem iz Evrope...M.Siti unakazili sa 50 miliona funti kazne...a Zvezdi ce da oproste..??

Imas li kontakta sa realnsocu..???

dex

pre 9 godina

@emirati

Kako ste to dokazali?! Losiji ste u medjusobnom susretu, pa me zanima kako ste dokazali da ste bolji? Opet racunate samo sto vam odgovara? Ili, 'ajde ovako, u poslednjih 7 derbija, Zvezda je dobila 5. Mnogo je bolja, vase titule nisu validne!

emirati

pre 9 godina

"Zvezda je jedinstvani primer u Evropi i svetu da u takvoj situaciji osvoji titulu"- kaze Covic.
Sve zna u napred,sa puno hvale za poltronsko- sudijsku titulu.Partizan je dokazao ko je bolji u medjusobnom duelu !!

Katczinsky

pre 9 godina

@ (sa vama uvek komedija, 06. maj 2014 14:02)

500 dinara karta i nema više duga??? A gde ima to u Diznilendu gde ''marakana'' prima 500 000 gledalaca?

Država ne može i ne sme više vama da pomaže

pre 9 godina

Država će sve da obezbedi. Koja bre država, ova što smanjuje plate i penzije, što joj je budžet u deficitu od milijardu i po evra. Vi veze nemate sa životom! Vi pojma nemate da se nad Srbijom nadvio banlkrot, iduće godine ako ne isplivamo biće gadno, a vi o CZ i njenom igranju u Evropi. Evo joj nameštena titula u Srbiji, to je za vas više od očekivanog. Objaviten ovo, dosta je bilo iluzija o CZ i državi.

joca

pre 9 godina

Smanjene pare za trudnice i porodilje, verovatno našli pare za ove manekene koji se šepure za mizernu platu od 10 000 do 20 000 EUR mesečno. Sramota

Uefa ceka titulu

pre 9 godina

A navijaci malog kluba se ponadali.Zvezda je institucija,cenjena u Evropi za razliku od partizana koga su sutnuli iz Evrope jer je nebitan mali klub.Da osvojimo titulu pa da polako pravimo planove za LS.

lane

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Ma da, moze drzava sve. Obezbedjuje sigurno i prolazak u kvalifikacije, i titulu Lige Sampiona. Aj popij lekove, muka ce te ubiti

nesa80

pre 9 godina

treba neka nadlezna institucija da prati odakle ce se nabave tolike pare za tako kratak vremenski rok,i napacenom narodu da se iznese na videlo a ne posle mesec dana sve da poskupi bez ikakvog objasnjenja ali jos bolje ovako bacice tolike pare a nece proci ni prvo kolo,kako su na silu osvojili titulu tako ce i na silu platiti ovo

red

pre 9 godina

Dufa, 6. maj 2014 13:51
Imate obraza da pricate o namestanju? Grobari? Smesno!!!
Pogledajte utakmice iz prvog dela, protiv Pazara, Vozdovca i Cukarickog, pa onda recite nesto...

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)
TACNO!!!Uzecemo kintu od bolesne dece, iz pio fondova, malo vucic i arapi da daju i ja mislim da sa tim pokrivamo sve jel se slazes ili da potrazimo na jos nekom mestu?
Zvezda-ofk , krcat stadion, 500 karta, i nema duga, jel ti lakse sad ili?

Jovan Kursula

pre 9 godina

I Zvezda i Partizan i Jagodina i Vojvodina, svi ce igrati Evropu....do sezone zetve, eventualno branja grozdja, a onda ce se preseliti ispred televizora da gledaju evropski fudbal. Tako da kazna neigranja u Evropi i nema nekog prakticnog znacaja za nase klubove, cak i kad bi bila donesena. 2 ili 3 utakmice u julu u Avgustu sa nizerazrednim evropskim timovima, eto to je nasa realnost.

aha

pre 9 godina

Da, ako prodjete kvalifikacije, trecu rundu....drugu....prvo kolo pretkvalifikacija....uhhh.................

Shvati covece, tamo nemate prijateljske klubove, klubove koje vode bivsi zvzdasi!

plazoje

pre 9 godina

Koja bre Evropa, sa kojim timom? Kada jednoga dana, za mnogo godina, Zvezda uspe da se plasira u ligu šampiona, to će biti isto kao da je reprezentacija Srbije osvojila titulu prvaka Evrope.Do tada zdušno podržavajmo naš klub na čelu sa gosp. Čovićem.

Dufa

pre 9 godina

Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo probleme", rekao je Čović.

Daj Nebojša nismo deca, svi znamo kako se u Srba osvajaju titule, a i te titule ne vrede ništa, jer kad se izadje iz ovog gliba što se zove "super" liga, sa našim fudbalskim gromadama brišu pod i nabijaju gol razliku, zato nemoj molim te..

Ljudska gromada

pre 9 godina

"Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo probleme", rekao je Čović...pamentnom dosta!

grobar

pre 9 godina

Letecete iz Evrope na 1 godinu sigurno a mozda i na 3 godine. Metalurg je zbog duga od 645.000 ervra izbacen 1 godinu, a vas dug je samo prema Radu 1.700.000 evra. Ukupan oko 2,5 milina. dzaba svi ti penali......

S

pre 9 godina

Ova odluka UEFA mi lici na ono: Igracete ako iz suve drenove cepanice, za 14 dana nacedite Atlantik. Odakle tolike pare nekom ko duguje oko 50 miliona eura, a sve sto ima mu je odavno pod hipotekom. Celu skolu fudbala da prodaju mesetarima, nece dobiti toliko...

Batko

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Prvi si !! Tvoj san je ispunjen da budeš prvi na vesti o Zvezdi,pa još izjava Čovića ! Sledećeih mesec dana niko jači od teba,a ???

Sava

pre 9 godina

"Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto.

Pa ovim je sve receno.
Kad klub u ovakvom stanju osvoji ligu.
To znaci da je liga slaba, ocajna, da se igra gomila namestenih meceva, da ocigledno drzavne strukture stoje iza kluba, jer zamislite da se slogi ili radnickom desi ovako nesto, dal bi iko iz drzavnog aparata prstom mrdnuo.
I kod Partizana psotoje ove stvari, ali zvezda ima 5x vecu protekciju u ovoj drzavi.
Uvek je bila kao mamina maza koja ne moze nista bez mame (drzave).
I opet se pokazalo kao i decenijama unazad, da bi zvezda u necemu bila prva mora drzavna kasa da stoji iza nje.

100 PENALA HOCU JA !

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Tacno, sve smo namestili!
Idi zali se uefa-i i fifa-i, sta cekas ?!

Srbija - zemlja cuda

pre 9 godina

"Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto."
Jedinstveni primer da klub sa 60 miliona duga dovede 15 pojacanja u letnjem prelaznom roku, a pritom ne proda nijednog igraca.

Srbija - zemlja cuda

pre 9 godina

"Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto."
Jedinstveni primer da klub sa 60 miliona duga dovede 15 pojacanja u letnjem prelaznom roku, a pritom ne proda nijednog igraca.

Dufa

pre 9 godina

Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo probleme", rekao je Čović.

Daj Nebojša nismo deca, svi znamo kako se u Srba osvajaju titule, a i te titule ne vrede ništa, jer kad se izadje iz ovog gliba što se zove "super" liga, sa našim fudbalskim gromadama brišu pod i nabijaju gol razliku, zato nemoj molim te..

grobar

pre 9 godina

Letecete iz Evrope na 1 godinu sigurno a mozda i na 3 godine. Metalurg je zbog duga od 645.000 ervra izbacen 1 godinu, a vas dug je samo prema Radu 1.700.000 evra. Ukupan oko 2,5 milina. dzaba svi ti penali......

Sava

pre 9 godina

"Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto.

Pa ovim je sve receno.
Kad klub u ovakvom stanju osvoji ligu.
To znaci da je liga slaba, ocajna, da se igra gomila namestenih meceva, da ocigledno drzavne strukture stoje iza kluba, jer zamislite da se slogi ili radnickom desi ovako nesto, dal bi iko iz drzavnog aparata prstom mrdnuo.
I kod Partizana psotoje ove stvari, ali zvezda ima 5x vecu protekciju u ovoj drzavi.
Uvek je bila kao mamina maza koja ne moze nista bez mame (drzave).
I opet se pokazalo kao i decenijama unazad, da bi zvezda u necemu bila prva mora drzavna kasa da stoji iza nje.

Ljudska gromada

pre 9 godina

"Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo probleme", rekao je Čović...pamentnom dosta!

Država ne može i ne sme više vama da pomaže

pre 9 godina

Država će sve da obezbedi. Koja bre država, ova što smanjuje plate i penzije, što joj je budžet u deficitu od milijardu i po evra. Vi veze nemate sa životom! Vi pojma nemate da se nad Srbijom nadvio banlkrot, iduće godine ako ne isplivamo biće gadno, a vi o CZ i njenom igranju u Evropi. Evo joj nameštena titula u Srbiji, to je za vas više od očekivanog. Objaviten ovo, dosta je bilo iluzija o CZ i državi.

S

pre 9 godina

Ova odluka UEFA mi lici na ono: Igracete ako iz suve drenove cepanice, za 14 dana nacedite Atlantik. Odakle tolike pare nekom ko duguje oko 50 miliona eura, a sve sto ima mu je odavno pod hipotekom. Celu skolu fudbala da prodaju mesetarima, nece dobiti toliko...

djordjevic

pre 9 godina

Tako je legendo! Dizi poreze, otpustaj radnike, neka poskupi struja!!! Sve bre! Samo da zvezda igra u Evropi i gradjani zive bolje. BRAVO LEGENDO!

emirati

pre 9 godina

"Zvezda je jedinstvani primer u Evropi i svetu da u takvoj situaciji osvoji titulu"- kaze Covic.
Sve zna u napred,sa puno hvale za poltronsko- sudijsku titulu.Partizan je dokazao ko je bolji u medjusobnom duelu !!

Jovan Kursula

pre 9 godina

I Zvezda i Partizan i Jagodina i Vojvodina, svi ce igrati Evropu....do sezone zetve, eventualno branja grozdja, a onda ce se preseliti ispred televizora da gledaju evropski fudbal. Tako da kazna neigranja u Evropi i nema nekog prakticnog znacaja za nase klubove, cak i kad bi bila donesena. 2 ili 3 utakmice u julu u Avgustu sa nizerazrednim evropskim timovima, eto to je nasa realnost.

joca

pre 9 godina

Smanjene pare za trudnice i porodilje, verovatno našli pare za ove manekene koji se šepure za mizernu platu od 10 000 do 20 000 EUR mesečno. Sramota

Katczinsky

pre 9 godina

@ (sa vama uvek komedija, 06. maj 2014 14:02)

500 dinara karta i nema više duga??? A gde ima to u Diznilendu gde ''marakana'' prima 500 000 gledalaca?

nesa80

pre 9 godina

treba neka nadlezna institucija da prati odakle ce se nabave tolike pare za tako kratak vremenski rok,i napacenom narodu da se iznese na videlo a ne posle mesec dana sve da poskupi bez ikakvog objasnjenja ali jos bolje ovako bacice tolike pare a nece proci ni prvo kolo,kako su na silu osvojili titulu tako ce i na silu platiti ovo

transparentno

pre 9 godina

Samo da nam gospodin "transparentni" na kraju objasni odakle pare, ko je dao, koliko je dao i pod kojim uslovima, i nema problema. I zdravo, ćao!

zoran

pre 9 godina

Covicu, crni covece, sta cete da igrate..?
Kaznili Metalurg izbacivanjem iz Evrope...M.Siti unakazili sa 50 miliona funti kazne...a Zvezdi ce da oproste..??

Imas li kontakta sa realnsocu..???

laku noc..Platini is coming

pre 9 godina

Kako ste to dokazali?! Losiji ste u medjusobnom susretu, pa me zanima kako ste dokazali da ste bolji? Opet racunate samo sto vam odgovara? Ili, 'ajde ovako, u poslednjih 7 derbija, Zvezda je dobila 5. Mnogo je bolja, vase titule nisu validne!

A od poslednjih 7 titula Partizan je uzeo 7....
Jojic, Petrovic, Kojic...u prvenstvu za 7 sezona imate samo 3 pobede, a mi 10....

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)
TACNO!!!Uzecemo kintu od bolesne dece, iz pio fondova, malo vucic i arapi da daju i ja mislim da sa tim pokrivamo sve jel se slazes ili da potrazimo na jos nekom mestu?
Zvezda-ofk , krcat stadion, 500 karta, i nema duga, jel ti lakse sad ili?

lane

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Ma da, moze drzava sve. Obezbedjuje sigurno i prolazak u kvalifikacije, i titulu Lige Sampiona. Aj popij lekove, muka ce te ubiti

aha

pre 9 godina

Da, ako prodjete kvalifikacije, trecu rundu....drugu....prvo kolo pretkvalifikacija....uhhh.................

Shvati covece, tamo nemate prijateljske klubove, klubove koje vode bivsi zvzdasi!

Bob

pre 9 godina

Klauzula sa Gaspromom je da se dobija ekstra kinta za titulu. Zato se i namešta prvenstvo klubu koji po svim zakonima i pravu odavno treba da gulindža 4. ligu. Saučešće Severa u ovoj gnusnoj prevari ne treba ni komentarisati. ..oni su kazna sami sebi.

100 PENALA HOCU JA !

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Tacno, sve smo namestili!
Idi zali se uefa-i i fifa-i, sta cekas ?!

red

pre 9 godina

Dufa, 6. maj 2014 13:51
Imate obraza da pricate o namestanju? Grobari? Smesno!!!
Pogledajte utakmice iz prvog dela, protiv Pazara, Vozdovca i Cukarickog, pa onda recite nesto...

bojan

pre 9 godina

pokusavaju dobiti na vremenu kako bi osvojili titulu, pa da s tim argumentom krenu u dodatne razgovore, ali dzaba im. duzni su i i ma da plate. nece im UEFA oprostiti to sto su u zadnje 3 godine bez dinara doveli 30 igraca,a prodali 2.

Uefa ceka titulu

pre 9 godina

A navijaci malog kluba se ponadali.Zvezda je institucija,cenjena u Evropi za razliku od partizana koga su sutnuli iz Evrope jer je nebitan mali klub.Da osvojimo titulu pa da polako pravimo planove za LS.

sinbad

pre 9 godina

Evo, počeli ovi opet Bari, Tokio... Je, je, lepo je gledati VHS, razumem, ali sad bi vas i Bari i Tokio rasčerečili. Kakav bre Bari, pa ne možete ni stadion da okrečite, a sanjate o nekakvoj Evropi. Samo ćete da se sramotite ko i mi. Oterajte tog Čovića, spodobu, zajedno sa Đurićem. Najbolje bi bilo sve ispočetka. Valjda i neko drugi sme da bude šampion,osim večitih.

Batko

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Prvi si !! Tvoj san je ispunjen da budeš prvi na vesti o Zvezdi,pa još izjava Čovića ! Sledećeih mesec dana niko jači od teba,a ???

Nemojte vise,molim vas

pre 9 godina

Ma dajte da nas izbace,zao mi ovih tastaturasa... Samo im Zvezda u glavi,boje se Zvezde koja se raspada... eee To vam je dokaz braco da navijate za manji klub. Tako me briga za Partizan,sta ce i kako ce,ali vama je Zvezda najbitnija,toliko ste zaslepljeni da je to strasno. Sve se vidi po odnosu komentara. POZZ

cao, zdravo

pre 9 godina

Samo da nam gospodin "transparentni" na kraju objasni odakle pare, ko je dao, koliko je dao i pod kojim uslovima, i nema problema. I zdravo, ćao!
(transparentno, 6. maj 2014 17:40)

Nemam nista protiv, ali prvo da nam "transparentni" Djura, Danilovic i Vujosevic to isto objasne. Jel vazi?

banda

pre 9 godina

Čekaj,kad će da privatnik preuzme Partizan i Zvezdu ? Hehe pa sva bagra koja parazitira na ovim klubovima ima da pobegne glavom bez obzira!!

sasa

pre 9 godina

Razlika je što smo mi svetski šampioni i to se još uvek ceni, dok je taj neki Metalurg ostavio trag u Evropi poput malog kluba tipa Partizan, niko ne može da nam zabrani da budemo svetski prvaci...

рајко

pre 9 godina

ова домаћа лига је тако лоша да треба отказати такмичења док се клубови не приватизују

plazoje

pre 9 godina

Koja bre Evropa, sa kojim timom? Kada jednoga dana, za mnogo godina, Zvezda uspe da se plasira u ligu šampiona, to će biti isto kao da je reprezentacija Srbije osvojila titulu prvaka Evrope.Do tada zdušno podržavajmo naš klub na čelu sa gosp. Čovićem.

krajisnik

pre 9 godina

mi mozda necemo igrati evropu, ali partizan nece sigurno!Zasto?Pa ovi stalno ispadaju iz kvalifikacija za LS,pa imaju novu sansu u uefa ligi!Cak i tu upasti, tesko su mogli.Bili su uvijek povlasceni u zrebu, osim za 3.kolo kvalifikacija LS!Sad nema popravnog.Zato je bitno da zvezda bude prvak i poboljsa svoj koeficijent i ima laksi put bar za ligu uefa!

boban

pre 9 godina

@fergie,evo da ti objasnim:to su pare koje Zvezda treba da dobije od prodaje ove dvojice.To su pare koje Zvezda jos potrazuje,pa nema logike da ona placa a nije placena.Da li ti je sada jasnije? Onog momenta kad Zvezdi legnu pare od anderlehta I ne secam se kojeg drugog tima,ako ne uplate Radu onda cu I ja kao Zvezdas biti apsolutno za izbacivanje.Do tada tisina. Ziveo.

dex

pre 9 godina

@emirati

Kako ste to dokazali?! Losiji ste u medjusobnom susretu, pa me zanima kako ste dokazali da ste bolji? Opet racunate samo sto vam odgovara? Ili, 'ajde ovako, u poslednjih 7 derbija, Zvezda je dobila 5. Mnogo je bolja, vase titule nisu validne!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

(sasa, 06. maj 2014 18:29)

I Steaua je bila osvajač Kupa Šampiona pa je kažnjena zbog Bakalija...A šta na sve to kaže Notingem Forest..Dva puta osvajao Kup Šampiona pa sad igra drugu ligu, jer finansije su problem. Ugledajte se na njih. Opušteno stubovi....

M. R. S. H!,

pre 9 godina

Bob... I to je ta teorija, ili je Vucic, ili mozda Terzic, ili vi nemate blage veze sa fudbalom, ili vas cinjenica, da vas u fudbalu niko ne respektuje, pa cak ni konobari, toliko boli, da ne mozete bez komenara... U svakom slucaju kmeeeeee

Strela

pre 9 godina

@Bob,

ti si prisustvovao tom sastanku kada je potpisana klauzula?
Daj ne lup**aj,nego se tornjaj na vesti o svom klubu (ako to uopšte nekoga interesuje)!

Branko LO

pre 9 godina

Dace drzava pare za FK Crvenu Zvezdu,to da nema par vazi samo za kosarku.Dok se Zagrepcani ne raspadnu skroz pa onda ce morati ponovo da se pomogne sportu koji reprezentuje Srbiju.Covic je moj ideoloski OTAC.Covicu legendo,usvoji me......

Uefa ceka titulu

pre 9 godina

A navijaci malog kluba se ponadali.Zvezda je institucija,cenjena u Evropi za razliku od partizana koga su sutnuli iz Evrope jer je nebitan mali klub.Da osvojimo titulu pa da polako pravimo planove za LS.

grobar

pre 9 godina

Letecete iz Evrope na 1 godinu sigurno a mozda i na 3 godine. Metalurg je zbog duga od 645.000 ervra izbacen 1 godinu, a vas dug je samo prema Radu 1.700.000 evra. Ukupan oko 2,5 milina. dzaba svi ti penali......

sa vama uvek komedija

pre 9 godina

@Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)
TACNO!!!Uzecemo kintu od bolesne dece, iz pio fondova, malo vucic i arapi da daju i ja mislim da sa tim pokrivamo sve jel se slazes ili da potrazimo na jos nekom mestu?
Zvezda-ofk , krcat stadion, 500 karta, i nema duga, jel ti lakse sad ili?

Srbija - zemlja cuda

pre 9 godina

"Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto."
Jedinstveni primer da klub sa 60 miliona duga dovede 15 pojacanja u letnjem prelaznom roku, a pritom ne proda nijednog igraca.

red

pre 9 godina

Dufa, 6. maj 2014 13:51
Imate obraza da pricate o namestanju? Grobari? Smesno!!!
Pogledajte utakmice iz prvog dela, protiv Pazara, Vozdovca i Cukarickog, pa onda recite nesto...

lane

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Ma da, moze drzava sve. Obezbedjuje sigurno i prolazak u kvalifikacije, i titulu Lige Sampiona. Aj popij lekove, muka ce te ubiti

Nemojte vise,molim vas

pre 9 godina

Ma dajte da nas izbace,zao mi ovih tastaturasa... Samo im Zvezda u glavi,boje se Zvezde koja se raspada... eee To vam je dokaz braco da navijate za manji klub. Tako me briga za Partizan,sta ce i kako ce,ali vama je Zvezda najbitnija,toliko ste zaslepljeni da je to strasno. Sve se vidi po odnosu komentara. POZZ

sasa

pre 9 godina

Razlika je što smo mi svetski šampioni i to se još uvek ceni, dok je taj neki Metalurg ostavio trag u Evropi poput malog kluba tipa Partizan, niko ne može da nam zabrani da budemo svetski prvaci...

Batko

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Prvi si !! Tvoj san je ispunjen da budeš prvi na vesti o Zvezdi,pa još izjava Čovića ! Sledećeih mesec dana niko jači od teba,a ???

100 PENALA HOCU JA !

pre 9 godina

Normalno obezbedice drzava,kao i titulu sto je namestila.
(Profa, 6. maj 2014 13:37)

Tacno, sve smo namestili!
Idi zali se uefa-i i fifa-i, sta cekas ?!

krajisnik

pre 9 godina

mi mozda necemo igrati evropu, ali partizan nece sigurno!Zasto?Pa ovi stalno ispadaju iz kvalifikacija za LS,pa imaju novu sansu u uefa ligi!Cak i tu upasti, tesko su mogli.Bili su uvijek povlasceni u zrebu, osim za 3.kolo kvalifikacija LS!Sad nema popravnog.Zato je bitno da zvezda bude prvak i poboljsa svoj koeficijent i ima laksi put bar za ligu uefa!

Sava

pre 9 godina

"Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto.

Pa ovim je sve receno.
Kad klub u ovakvom stanju osvoji ligu.
To znaci da je liga slaba, ocajna, da se igra gomila namestenih meceva, da ocigledno drzavne strukture stoje iza kluba, jer zamislite da se slogi ili radnickom desi ovako nesto, dal bi iko iz drzavnog aparata prstom mrdnuo.
I kod Partizana psotoje ove stvari, ali zvezda ima 5x vecu protekciju u ovoj drzavi.
Uvek je bila kao mamina maza koja ne moze nista bez mame (drzave).
I opet se pokazalo kao i decenijama unazad, da bi zvezda u necemu bila prva mora drzavna kasa da stoji iza nje.

cao, zdravo

pre 9 godina

Samo da nam gospodin "transparentni" na kraju objasni odakle pare, ko je dao, koliko je dao i pod kojim uslovima, i nema problema. I zdravo, ćao!
(transparentno, 6. maj 2014 17:40)

Nemam nista protiv, ali prvo da nam "transparentni" Djura, Danilovic i Vujosevic to isto objasne. Jel vazi?

plazoje

pre 9 godina

Koja bre Evropa, sa kojim timom? Kada jednoga dana, za mnogo godina, Zvezda uspe da se plasira u ligu šampiona, to će biti isto kao da je reprezentacija Srbije osvojila titulu prvaka Evrope.Do tada zdušno podržavajmo naš klub na čelu sa gosp. Čovićem.

emirati

pre 9 godina

"Zvezda je jedinstvani primer u Evropi i svetu da u takvoj situaciji osvoji titulu"- kaze Covic.
Sve zna u napred,sa puno hvale za poltronsko- sudijsku titulu.Partizan je dokazao ko je bolji u medjusobnom duelu !!

boban

pre 9 godina

@fergie,evo da ti objasnim:to su pare koje Zvezda treba da dobije od prodaje ove dvojice.To su pare koje Zvezda jos potrazuje,pa nema logike da ona placa a nije placena.Da li ti je sada jasnije? Onog momenta kad Zvezdi legnu pare od anderlehta I ne secam se kojeg drugog tima,ako ne uplate Radu onda cu I ja kao Zvezdas biti apsolutno za izbacivanje.Do tada tisina. Ziveo.

Ljudska gromada

pre 9 godina

"Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo probleme", rekao je Čović...pamentnom dosta!

Dufa

pre 9 godina

Nema novca, nasleđeni su problemi, ali će Zvezda biti jedinstveni primer u Evropi i svetu da neko u takvoj situaciji osvoji prvo mesto. Neka to bude dodatni podsticaj da rešimo probleme", rekao je Čović.

Daj Nebojša nismo deca, svi znamo kako se u Srba osvajaju titule, a i te titule ne vrede ništa, jer kad se izadje iz ovog gliba što se zove "super" liga, sa našim fudbalskim gromadama brišu pod i nabijaju gol razliku, zato nemoj molim te..

Država ne može i ne sme više vama da pomaže

pre 9 godina

Država će sve da obezbedi. Koja bre država, ova što smanjuje plate i penzije, što joj je budžet u deficitu od milijardu i po evra. Vi veze nemate sa životom! Vi pojma nemate da se nad Srbijom nadvio banlkrot, iduće godine ako ne isplivamo biće gadno, a vi o CZ i njenom igranju u Evropi. Evo joj nameštena titula u Srbiji, to je za vas više od očekivanog. Objaviten ovo, dosta je bilo iluzija o CZ i državi.

dex

pre 9 godina

@emirati

Kako ste to dokazali?! Losiji ste u medjusobnom susretu, pa me zanima kako ste dokazali da ste bolji? Opet racunate samo sto vam odgovara? Ili, 'ajde ovako, u poslednjih 7 derbija, Zvezda je dobila 5. Mnogo je bolja, vase titule nisu validne!

Bob

pre 9 godina

Klauzula sa Gaspromom je da se dobija ekstra kinta za titulu. Zato se i namešta prvenstvo klubu koji po svim zakonima i pravu odavno treba da gulindža 4. ligu. Saučešće Severa u ovoj gnusnoj prevari ne treba ni komentarisati. ..oni su kazna sami sebi.

S

pre 9 godina

Ova odluka UEFA mi lici na ono: Igracete ako iz suve drenove cepanice, za 14 dana nacedite Atlantik. Odakle tolike pare nekom ko duguje oko 50 miliona eura, a sve sto ima mu je odavno pod hipotekom. Celu skolu fudbala da prodaju mesetarima, nece dobiti toliko...

aha

pre 9 godina

Da, ako prodjete kvalifikacije, trecu rundu....drugu....prvo kolo pretkvalifikacija....uhhh.................

Shvati covece, tamo nemate prijateljske klubove, klubove koje vode bivsi zvzdasi!

djordjevic

pre 9 godina

Tako je legendo! Dizi poreze, otpustaj radnike, neka poskupi struja!!! Sve bre! Samo da zvezda igra u Evropi i gradjani zive bolje. BRAVO LEGENDO!

sinbad

pre 9 godina

Evo, počeli ovi opet Bari, Tokio... Je, je, lepo je gledati VHS, razumem, ali sad bi vas i Bari i Tokio rasčerečili. Kakav bre Bari, pa ne možete ni stadion da okrečite, a sanjate o nekakvoj Evropi. Samo ćete da se sramotite ko i mi. Oterajte tog Čovića, spodobu, zajedno sa Đurićem. Najbolje bi bilo sve ispočetka. Valjda i neko drugi sme da bude šampion,osim večitih.

laku noc..Platini is coming

pre 9 godina

Kako ste to dokazali?! Losiji ste u medjusobnom susretu, pa me zanima kako ste dokazali da ste bolji? Opet racunate samo sto vam odgovara? Ili, 'ajde ovako, u poslednjih 7 derbija, Zvezda je dobila 5. Mnogo je bolja, vase titule nisu validne!

A od poslednjih 7 titula Partizan je uzeo 7....
Jojic, Petrovic, Kojic...u prvenstvu za 7 sezona imate samo 3 pobede, a mi 10....

bojan

pre 9 godina

pokusavaju dobiti na vremenu kako bi osvojili titulu, pa da s tim argumentom krenu u dodatne razgovore, ali dzaba im. duzni su i i ma da plate. nece im UEFA oprostiti to sto su u zadnje 3 godine bez dinara doveli 30 igraca,a prodali 2.

nesa80

pre 9 godina

treba neka nadlezna institucija da prati odakle ce se nabave tolike pare za tako kratak vremenski rok,i napacenom narodu da se iznese na videlo a ne posle mesec dana sve da poskupi bez ikakvog objasnjenja ali jos bolje ovako bacice tolike pare a nece proci ni prvo kolo,kako su na silu osvojili titulu tako ce i na silu platiti ovo

Katczinsky

pre 9 godina

@ (sa vama uvek komedija, 06. maj 2014 14:02)

500 dinara karta i nema više duga??? A gde ima to u Diznilendu gde ''marakana'' prima 500 000 gledalaca?

transparentno

pre 9 godina

Samo da nam gospodin "transparentni" na kraju objasni odakle pare, ko je dao, koliko je dao i pod kojim uslovima, i nema problema. I zdravo, ćao!

zoran

pre 9 godina

Covicu, crni covece, sta cete da igrate..?
Kaznili Metalurg izbacivanjem iz Evrope...M.Siti unakazili sa 50 miliona funti kazne...a Zvezdi ce da oproste..??

Imas li kontakta sa realnsocu..???

Branko LO

pre 9 godina

Dace drzava pare za FK Crvenu Zvezdu,to da nema par vazi samo za kosarku.Dok se Zagrepcani ne raspadnu skroz pa onda ce morati ponovo da se pomogne sportu koji reprezentuje Srbiju.Covic je moj ideoloski OTAC.Covicu legendo,usvoji me......

joca

pre 9 godina

Smanjene pare za trudnice i porodilje, verovatno našli pare za ove manekene koji se šepure za mizernu platu od 10 000 do 20 000 EUR mesečno. Sramota

Jovan Kursula

pre 9 godina

I Zvezda i Partizan i Jagodina i Vojvodina, svi ce igrati Evropu....do sezone zetve, eventualno branja grozdja, a onda ce se preseliti ispred televizora da gledaju evropski fudbal. Tako da kazna neigranja u Evropi i nema nekog prakticnog znacaja za nase klubove, cak i kad bi bila donesena. 2 ili 3 utakmice u julu u Avgustu sa nizerazrednim evropskim timovima, eto to je nasa realnost.

Strela

pre 9 godina

@Bob,

ti si prisustvovao tom sastanku kada je potpisana klauzula?
Daj ne lup**aj,nego se tornjaj na vesti o svom klubu (ako to uopšte nekoga interesuje)!

рајко

pre 9 godina

ова домаћа лига је тако лоша да треба отказати такмичења док се клубови не приватизују

banda

pre 9 godina

Čekaj,kad će da privatnik preuzme Partizan i Zvezdu ? Hehe pa sva bagra koja parazitira na ovim klubovima ima da pobegne glavom bez obzira!!

M. R. S. H!,

pre 9 godina

Bob... I to je ta teorija, ili je Vucic, ili mozda Terzic, ili vi nemate blage veze sa fudbalom, ili vas cinjenica, da vas u fudbalu niko ne respektuje, pa cak ni konobari, toliko boli, da ne mozete bez komenara... U svakom slucaju kmeeeeee

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

(sasa, 06. maj 2014 18:29)

I Steaua je bila osvajač Kupa Šampiona pa je kažnjena zbog Bakalija...A šta na sve to kaže Notingem Forest..Dva puta osvajao Kup Šampiona pa sad igra drugu ligu, jer finansije su problem. Ugledajte se na njih. Opušteno stubovi....