Utorak, 22.04.2014.

16:00

Partizan pao Pod Bagdalom – 2:0

Napredak iz Kruševca naneo je najteži poraz Partizanu ove sezone, pošto je na stadionu Pod Bagdalom slavio sa 2:0 u derbi meču 25. kola Jelen Superlige.

Izvor:

Partizan pao Pod Bagdalom – 2:0 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

320 Komentari

Sortiraj po:

dovla

pre 10 godina

Prodali su Jojića za 2 miliona,mada je trebalo mnoooogo više,prodali Mitrovića,otišao je i Stojković koji nas je i držao u vrhu na polusezoni."Pojačanja" su uglavnom razočarala,zasluženo smo drugi,pogledajte samo gol razliku izmedju nas i zvezde,a mislim da će do kraja biti veća i veća.

Pa nije Tole svemoguc!

pre 10 godina

Kakvo sramno ponasanje Sase Ilica, na utakmici na kojoj se sudija debelo potrudio da sudi u korist partizana, da je to u nekim trenucima bilo i smesno koliko je providno!!!

Zeka

pre 10 godina

Batko,kada ces nesto novo da smislis? Ajde bre,svaki komentar ti je isti dunsteru!(Dinara nemaju,samo evro...sirotinja, 22. april 2014 21:08)

Pa šta ću kad kolektivno kmečite, a i dalje prosipate glupe komentare !Jedino nesto prizemno, primitivno , glupo možete da shvatite ! Recimo ti ....(Batko, 22. april 2014 22:12)

Lepo je kada sam priznas da si glup, da ne bude da te neko proziva xD.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

(Tajfun Korkut, 22. april 2014 20:13)
to je i bilo za očekivati od vas instant novopečenih ,rent a grobara koji ste navijali za partizan samo dok je osvajao unapred režirane titule.sad kad zvezda opet počne da dominira neće vam uopšte biti zanimljivo da navijate za svoj mali klubić.to neće biti ono kako se kaže 'in'.pravi zvezdaši su ostali uz svoj klub i kad je bilo najteže.i da još 50 godina ne uzmemo titulu nikad ne bih rekao ne navijam više za zvezdu.mnogo ste smešni.u stvari mnogo ste jadni

Ilija

pre 10 godina

@elgladiator, ne vidis dalje od nosa. Da li se uopste secas jesenje polusezone? Koliko je puta poguran partizan? Da je bilo pravde imali bi bar -10 na kraju iste...

Bilal

pre 10 godina

Rodjo,kada ste imali trenera koji je dosao iz Engleske(Grant),najurili ste ga kao kera jer se nije uklapao u vasu koncepciju.
(Bari1991, 22. april 2014 20:21)
Sine! Narod kaže: "Krivo sedi al' pravo govori!" Niko Avrama Granta nije najurio iz Partizana, čak naprotiv, ali čovek, iz samo njemu znanih razloga, nije hteo da nastavi saradnju. Dokaz ti je I to što je on jedini trener Partizana koji se ne tuži s klubom iako je potpisao ugovor na 1,5 godinu.

Batko

pre 10 godina

Batko,kada ces nesto novo da smislis? Ajde bre,svaki komentar ti je isti dunsteru!
(Dinara nemaju,samo evro...sirotinja, 22. april 2014 21:08)

Pa šta ću kad kolektivno kmečite, a i dalje prosipate glupe komentare !
Jedino nesto prizemno, primitivno , glupo možete da shvatite ! Recimo ti ....

najrealnije

pre 10 godina

Evo, ovako. Prvenstvo je 100% regularno, kao i 6 prethodnih, ako mene, kao grobara, pitate. Ne zelim da se bavim teorijama zavjere, postoje dvije opcije, ili nijedno prvenstvo od nabrojanih nije regularno, ili su sva regularna. Naravno da je kraj niza morao doci, nije mala stvar ostaviti jednu CZ sest godina iza nas, koja je realno ako ne najbolji, a ono barem najuspjesniji FK u ex yu. Dakle, cestitke CZ na tituli, ako je osvoje, naravno, a meni kao grobaru, a nadam se i vecini moje crno-bijele brace, ostaje privilegija da smo bili svjedoci jedne ere koja ce se tesko ponoviti. Ako se ne varam, nikome od drugog svjetskog rata u ex yu, a poslije u Srbiji, nije poslo za rukom da uzme 6 uzastopnih titula, i cisto sumnjam da ce to neko od nas ponovo da dozivi. Dakle, jos jednom, ponosan sam na proteklih 6 godina, ma kako neki nipodastavali nasu ligu, i naravno da na te titule gledam kao regularne, jer, ruku na srce, ako smo i bili losi, nas glavni rival je uvijek bio barem za nijansu losiji. Ista stvar se desava i danas, zavrsicemo nase evropske price u avgustu, i jedni i drugi, ali kao sto rekoh, sve regularno, sve po zasluzi i po pravilima. Jedno poglavlje je zatvoreno, i iskreno, malo cemo da odahnemo jer nije lako nositi breme favorita i branioca titule, makar i u ovako slaboj ligi, i jos uz to trpiti konstante napade i osporavanja tih uspjeha. Sad cemo da vidimo kako ce drugi da se snadju u toj ulozi, kratko, nadam se :)

M@rconi

pre 10 godina

@bojan.Decko,ako zelis da vidis koga interesuje taj sport a ti lepo proveri na internetu posete nasim i vasim utakmicama u prethodnih 6god dok ste bili vi prvaci.I ne lupaj vise ovde molim te.

Pero

pre 10 godina

A koliko je Napredak dobio u ovoj sezoni, a koliko Partizan ? Utisak nedelje gosti u studiju, Dusko Vujosevic i predsednik FK Napredak, ostanite uz B92...

George Best

pre 10 godina

A sto sad nekasne utakmice sto se nepeva Toletu
(PIVKE, 22. april 2014 20:43)

A sto ti nisi sastavio sve reci u komentaru, nego samo neke?

IgorNS

pre 10 godina

Zelim samo da kazem da me je sramota fudbalera Partizana(ciji sam inace veliki navijac). Ne zato sto smo porazeni,vec zbog ponasanja fudbalera. Mislim da niko od nas ne gleda i ne prati fudbal da bi na svakoj utakmici gledao Lazovica,Trajkovica,Luku i Volkova(koji vola ne mogu da ubodu a ne gol da daju ili ne daj boze da centriraju valjano) kako se svadjaju,psuju i pljuju! Pa alo bre momčine,malo vise igrajte fudbal a malo manje se koncentrisite na taj prostakluk!

elgladiator

pre 10 godina

Realno, rezultatski, Partizan do sada igra bolje nego prošle godine.
Ne zaboravite na kraju polusezone imao je 2 poraza i 3 nerešene. Do sada je 1 poraz i 2 nerešene. U oba susreta koje je završio nerešeno DEBELO JE OŠTEĆEN (protiv Pazara, regularan gol Škuletića, protiv Vojvodine nepostojeći penal za Vojvodinu). Za razliku od ovih drugih koji imaju 15 pobeda u nizu i stalno urliču ako je sve namešteno protiv njih, mi igramo otvoreno pa ko dobije "iako nam Tole zatvara". Baš mislim da bi Zvezda dozvolila luksuz da odigra fer 5 kola pre kraja.
Na kraju sve čestitke Napretku, odigrao je muški bez popusta i dobio pošteno Partizan. Sada kada osvoje titulu nakon 6 godina, hoće li biti prekidanja utakmica, protesta ispred FSS-a, prozivanja Toleta i pisanja saopštenja već posle prvog odigranog kola.
Sve mislim....

Tajfun Korkut

pre 10 godina

E bravo manekeni jedni,sad ste prepustili titulu u ruke Vucicevih miljenika.Ali bas me briga ja od danas vise ne pratim ovaj nas jadni i bedni fudbal,verovatno cu prestati da pratim i fudal kao sport.
Dosta sam ja svog vremena i nerava potrosio na ovaj nas srpski nazovi fudbal.Nikad nam fudbal nece izaci iz mulja u koji je upao.Nikad!!!

Bojan 40+

pre 10 godina

Jedna stvar me uzasava. Nase titule su pokradene i u fudbalu i kosarci, nigde vas nije bilo godinama, pricali ste da vas fudbal i kosarka ne intetesuju, da je najvajznije da ste vi bili prvaci Evrope i sveta itd. A sada kada cete da budete prvaci u fudbalu i verovatno u kosarci, sve je regularno, Bari se ne spominje, sport se opet prati, vise nije nebitan. I mi ispadosmo licemeri, a vi ste zlatni standard. Partizan je u uvek moj klub, bez obzira da li je prvak ili ne. Svako ko sada kaze da ga fudbal vise ne interesuje, isti je kao i ovi zlatni zvezdini navijaci.

Bari1991

pre 10 godina

Sta reci o Nikolicu koji na prosloj utakmici uvodi Kojica, iz gipsa, u igru , a Fofanu preselio na tribine, dok covek marljivo trenira mesecima i igra sve pripremne utakmice..??? To govori o karakteru coveka koji sedi na klupi Partizana. Ovom timu treba trener iz Engleske...ovi nasi, svi od reda, su pomicivani od menadzera , a takodje i ne znaju posao kojim se bave.

Pogledajte kako igraci Partizana bukvalno stoje na terenu i ne znaju kuda da se krecu!!!Po tome vidite da li tim ima trenera ili nema.
Ovaj covek je unakazio ovaj, inache, sasvim dobar tim.
(zoran, 22. april 2014 18:45)

Rodjo,kada ste imali trenera koji je dosao iz Engleske(Grant),najurili ste ga kao kera jer se nije uklapao u vasu koncepciju.A to znaci da je covek bio kulturan,da je gledao samo svoja posla i da nije jurio sudiju po terenu za vreme utakmica.E posto vama takav ne odgovara doveli ste ovu dervisevu kopiju pa ste zato i zavrsili na ovaj nacin.Vi kako hocete ali VRSAC CEKA TITULU!!!

Ljubinko Pantic

pre 10 godina

E od danas i zvanicno vise ne navijam za Partizan,derbi naravno necu da gledam,i apsolutno me vise NISTA ne zanima sto se tice Patlidzana,svejedno mi je da li ce Zvezda pobediti ili ce biti nereseno.Taj PFC (putujuci fudbali cirkus) koji igra na JNA treba ugasiti,ne treba vise da postoji.
Sutra cu da gledam moj Bajern i da uzivam u fudbalu a ne da gledam ovu do ove godine Tole Super ligu,a od ove Vucic Super ligu.Sramota bre!! Vrh amaterizma! Kakva bre titula ni u Evropu nema da udjete manekeni jedni u robijaskim dresovima! Neka vas razbije Zvezda u derbiju ne zanimate me vise!

One night in May

pre 10 godina

Standardno licemerni dervisluk!!

O kakvom prvenstvu i drzavi vi pricate?

Prethodnih sest godina ste ziveli gde, licemeri? Prethodnih sest godina je bio norveski standard i gledali ste Bundes ligu? A sad odjednom ne valja?

Sest godina ste ga cuvali kao "suvo zlato", sest godina ste mu iz sve snage skandirali, sili mu zastave i pevali u slavu Toleta.
A sad namesteno?

Licemeri!!

Sto ste pokrali, pokrali ste - vise necete!!

Zvezda iznad partizana

pre 10 godina

Ko je danas kriv?Jel igrao Vucic za Napredak?Mozda su Cia,Bia,Kgb,Marsovci i slicne teorije zavere,uticale na rezultat ili LALATOVIC ceka titulu?Ajmo da cujemo jos neku glupost iz grobarske glave,pa da se slatko nasmejemo.Rekao sam jos pre pocetka prolecnog dela,da nemate jaci tim od jesenjeg a da je Zvezda dosta jaca i to se obistinilo.A tek sto ste se zeznuli sa trenerom...

Darko

pre 10 godina

Dogovor Karadžića i Vučića. Prvi će da namesti Zvezdi titulu, da bi ga drugi ostavio u fotelji predsednika FSS. To samo slepci ne vide (a adresa slepaca je Ljutice Bogdana).
(Grobarchina, 22. april 2014 18:34)

E, dobro kad ste ''vi'' progledali

ДИКАН

pre 10 godina

Мора да им није одговарала висина траве у Крушевцу, која брже расте после кише...

Voja3

pre 10 godina

Kazete NAMESTENO da Partizan izgubi? Ko je onda jos kriv za to? Trener, igraci, Sasa Ilic, Danko Lazovic, mali Ninkovic, ko ? Nisu se borili dovoljno za Partizan sta vec? Boje se Vucica jel? Ma hajte molim vas...Partizan igra jadno i to je to. A vi pricajte sta vam volja.

Batko

pre 10 godina

Kad bi sve ekipe igrale ovako protiv Zvezde kao što igraju protiv Partizana, cigani bi bili na sredini tabele...ovako mogu samo da zaključim da je ovo ciganska liga..smešno.
(velja, 22. april 2014 17:55)

Pa tebe ovo bas pogodilo,a ?? .....isplači se..nije to sramota..

Anoniman

pre 10 godina

Partizan jedne sezone ne osvoji titulu i odmah krecu teorije zavere.Nisam navijac niti CZ ni Pa ali mislim da je bolje za fudbal da Cz osvoji titulu,bolje je za fudbal.Bilo bi jos bolje kad bi neko treci usao u trku,liga bi dobila na kvalitetu i gledanosti....

slobinator

pre 10 godina

(bobanmkd, 22. april 2014 18:38)eno vam ga mojes slobodan pa ga dovedite.a imalo se i presipalo predhodnih godina, zar ne?tako ste doveli i avrama granta za milionče iako ste na polusezoni imali plus 10.dok u zvezdi nisu imali ni za šampone ,vi ste galantno dali ugovor njenom najboljem igraču kleu,a plus ste iz čiste obesti doveli njenog bivšeg golmana stojkovića.moglo vam se,ali kolo sreće se okreće i ničija nije do zore gorela.

svetlo

pre 10 godina

Tezak trenutak, ali i olaksanje, jer se sa ledja skotljao ogtoman (ne)sportski teret. Titula je uzata, idemo dalje cistog obraza. Pred zoru noc je najtamnija. Napred Parizan!

mattko

pre 10 godina

Trener Nikolic upropastio je sav trud Vojvodine koja je mnogo ulagala u njega kada je sebe i neke igrace preselio u Partizan. Sada ce se cesati i gde ga ne svrbi.
Tako to ide kada zemlja zeli da bude centralizovana cak i u fudbalu!

MadMax

pre 10 godina

Наравно да Толе ведри и облачи српским фудбалом, само што је све ове године некима то БАШ одговарало!!!

GuyFawkes

pre 10 godina

Ne znam,jesu li u Humskoj culi da je Moyes ostao bez posla,sad mogu da ga angazuju... Cisto ako nisu upuceni... Covek je kao stvoren za Parni valjak. Kad se masina upali,brrrrrm...

posmatrac

pre 10 godina

Da mi je samo znati, koji "veliki strucnjaci" su u Partzanu doneli odluku da je trujic neperspektivan igrac, pa umesto njega doveli luku, malbasica, grbica. Decko koji u mladim generacijama uvek imao najvisi prosek ocena, i uvek bio najbolji igrac i strelac partizana, nije dobio priliku da zaigra ni pet minuta u prvom timu. A danas se videlo kakav je to igrac.

Isto pitanje bih imao i za trenere u zvezdi, kada je u pitanju janicic, mada on nije bio tako istaknut u mladim generacijama.

Aca

pre 10 godina

Nije zbogom tituli nego dovicenja vraticemo je kad tad. E igru Partizana treba ispitati ne zalaganje i slicno Napredak nas je razbio. Uprava napolje zbogom. Ostace zal sto derbi nece odluciti titulu.

runner

pre 10 godina

"Пуче колан свечевој кобили,
окренуше кола низа страну..." сами Бог зна где ће се зауставити. Овај тим Партизана тешко да би био првак ПЛС. Ту више од пола играча треба најурити из клуба попут Луке, Волкова, Станковића, Брашанца, Малбашића па и Шкулетића а Сашу Илића и Обрадовића у пензију. Већ у суботу против Звезде треба извести тотално нов тим јер и онако немам шта изгубити. Пораз више или мање, не мења ама баш ништа. Титула је изгубљена па изгубљена. Већ сада, тешка срца али спортски требамо Звезди честитати 26-ту титулу шампиона. Нек'им је са срећом!

VladanR

pre 10 godina

Ova utakmica je pokazatelj da se ne namesta bas toliko koliko se misli. Da je Partizan postigao golove, prvi u prvom minutu nastavka kada je izgledalo da se igraci Vojvodine sklanjaju, pa drugi nakon sto je igrac Vojvodine izgubio loptu driblajuci Nnkovica u svom kaznenom, bio bi mali milion onih koji bi tvrdili da je utakmica kupljena, recimo u poluvremenu. Sto se serije CZ od 14 pobeda u nizu tice, a sve nakon sto je u prvih 10 kola jedva dobila 5 utakmica, koliko god da ista izgleda nadrealno, ako se malo analizira ne ispada bas tako. Pobeda u derbiju definitivno je podigla samopouzdanje, i dala dodatni motiv da se do kraja jesenjeg dela posao odradi maksimalno. U pauzi su dovedena dva koliko toliko kvalitetna stopera i time je stabilizovana odbrana, dok je Lazovic dodatno pojacao i inace solidan napad. To sto je u prva cetiri kola tri puta igrala kod kuce je svakako dodatna kockica u mozaiku. Ako se jos doda da je za razliku od jeseni, kada joj je vise puta prvi sut rivala ulazio u gol, CZ je nekoliko meceva otvorila ranim golom i time sebi znarno olaksala posao, kao i da je sa svakom pobedom, pa i kiksom Partizana, raslo samopuzdanje, plus tim je postajao sve uigranije i uigranije, onda ta serija i nije bas toliko nemoguca.

bobanmkd

pre 10 godina

Ja sam rekao da cu svoje reci kad zavrsi prvenstvo.I...prvenstvu je kraj.Da sam Nikolic Marko...bila bi me stramota.Prvi tim manager u istoriji Partizana...dobio i birao sam igrace...dobio tim na plus jedan...napravio minus 6! Danas je sve pogresno postavio.Kao najveci amater.A,ima tri puta jaci tim od Rasovica.

Mladen

pre 10 godina

KRUŠEVLJANI …. CAREVI !!
NENADE LALATOVIĆU = CARE !!!
Ne čujem Vas - kako beše ono : NE DAMO …. TITULU !?
XAAA , XAAA , XA - a kao neko vas nešto pita !?
(Zašto šutite !? Zašto šutite ?, 22. april 2014 17:34)

xaxaxaxxa a gdje ste vi bili ovih 6 godina,pa se zbog jedne titule javljas ko da ste ih 10 osvojili

grobar-españa

pre 10 godina

Nije problem u porazu, nije problem da se ne uzme titula, nije problem sto ce "Oni" da budu sampioni. Problem je u tome sto mi od Djukica nismo igrali fudbal i uzimali smo titule samo zato sto su ostali bili jos gori od nas. Ja se najiskrenije nadam da Zvezda nece da se izglupira, pa da i ove godine budemo prvi. Nama je potrebno budjenje i otreznjenje a ne opet neki kvazi uspesi za mazanje ociju. Pod Stanojem smo bar bili borbeni i igrali direktan fudbal, od kada je on otisao ja nisam uspeo da shvatim sta mi igramo, koja nam je taktika, koji stil igre.... Ove sezone nisam uspeo da odigram Partizanovu utakmicu do kraja ni kad smo pobedjivali ni kad smo gubili. Anti fudbal 100%, nepodnosljivo. Mi ispadamo od ispodprosecnih evropskih ekipa, tipa Tun ili Ludogorec a ovde se kao nesto zamlacujemo titulama. Partizan je unisten iznutra (I Zvezda je, ali to nije moj problem)jer je vec godinama svako razvlacio sta je stigao. Prodali su sve sto se moglo prodati u bescenje , da bi sebi punili dzepove. Ja bih iz sveg glasa trazio privatizaciju, da vec nismo privatna prcija alavih politicara i tajkuna. Nece oni da ispuste zlatnu koku sve dok bude davala makar jedno jaje godisnje a kada definitivno uniste klub, onda mozemo da se privatizujemo koliko hocemo. Necemo vredeti ni banke, naprotiv bicemo duzni do guse i bicemo prodati nekom "Postenom biznismenu" za jedan dinar + da drzava gurne jedno 10-15 miliona. Plasim se da cemo se za 5-6 godina zvati Partizan Fly Emirats ili tako nesto.

vrana

pre 10 godina

drago mi je sto svi cestitaju zvezdi titulu ako ima jos dosta do kraja tu je i derbi a radnicki ako pobedi imaju sanse za trece mesto ! o5 se samo zvezda i partizan stavljaju u prvi plan svi znamo kako su jagodina i vojvodina ostavili srce na terenu u borbi za LE ove i prosle sezone !

Lala iz Banata

pre 10 godina

dobro je cigani dobro je.vidim da pratite svaki minut.a sta bi sa onim ne treba nam kupljena titula??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (istina, 22. april 2014 17:28)

Kupljena? Da li se to i Partizan danas prodao?

Voracek 93

pre 10 godina

Da vise nikada ne gledamo Nikolica, Luku, Obradovica, Trajkovica, Malbasica, Kojica, Volkova, Stankovica i sve te neznalice. Nije Vucic dao Zvezdi titulu, Partizan je izgubio titulu.

Brondby

pre 10 godina

Da se zna da sam pre Brondbya bio veliki navijac Partizana prestao sam da ga partim 2011 posle smene Stanojevica i prodaje mladih igraca poput Stefana Savica Adema Ljajica Tosica u to vreme a kasnije Mitrovic Lazar Markovic me ne zanima jel vise nisam pratio Zbog Uprave i Djurica i prodaje igraca pre svakog vremna sam prestao pratiti nasu ligu i navijati za Parizan najvise me je pogodila smena Stanojevica itd itd Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Branko Medaković III

pre 10 godina

Ajd sad svi pod ruku (Nikolic,Nađ,Raso Babic, Jovicic, Đuric....izvinjavam se sto sam neke zaboravio) i sklonite se sto dalje.

Normalno

pre 10 godina

Cekaj,jel dajete titulu ili ne dajete?Mozda vas neko i pita...sa ovakvom igrom i ovim igracima ste ocekivali nesto?Smesni ste ko bioskop.Stvari dolaze na svoje mesto i tako ce biti narednu deceniju,da se vrati odnos titula,kakav i dolikuje za Srbiju.

Grobarchina

pre 10 godina

Dogovor Karadžića i Vučića. Prvi će da namesti Zvezdi titulu, da bi ga drugi ostavio u fotelji predsednika FSS. To samo slepci ne vide (a adresa slepaca je Ljutice Bogdana).

zoran

pre 10 godina

Sta reci o Nikolicu koji na prosloj utakmici uvodi Kojica, iz gipsa, u igru , a Fofanu preselio na tribine, dok covek marljivo trenira mesecima i igra sve pripremne utakmice..??? To govori o karakteru coveka koji sedi na klupi Partizana. Ovom timu treba trener iz Engleske...ovi nasi, svi od reda, su pomicivani od menadzera , a takodje i ne znaju posao kojim se bave.

Pogledajte kako igraci Partizana bukvalno stoje na terenu i ne znaju kuda da se krecu!!!Po tome vidite da li tim ima trenera ili nema.
Ovaj covek je unakazio ovaj, inache, sasvim dobar tim.

neba

pre 10 godina

Koliko bi ovakvih nazovi iznenadjenja bilo da nam pola utakmica u ligi nije stelovano, ni zvezda ni partizan ne bi mogli kao sto je cest slucaj da imaju po 15 20 utakmica bez poraza, jer nemaju kvalitet za tako nesto, iako je budj liga..

Mikeli

pre 10 godina

Je l' zna neko dokle se stiglo s akcijom "pet minuta kasnjenja za spas srpskog fudbala"? Nisam pratio zadnjih par mjeseci, ali cini mi se da je akcija naprasno stala. Sta se promijenilo u medjuvremenu? Ko, i kada je svrgnuo Toleta, posto znamo da je jedan od glavnih uslova bio da taj lik od s funkcije? Koji datum se uzima kao kraj neregularnosti, i sta kazu akteri gore pomenute akcije, hoce li pristati da prime titulu od covjeka koji je "grobar srBskog fudbala", tj. da li ce titula biti regularna, ako on bude na celu FSS u trenutku predaje iste? Mislim da pitanja nisu ni najmanje teska, a i da jesu, buducnost srBskog fudbala je u pitanju, i slozicete se da sve mora biti transparentno. Hvala unaprijed na konkretnim odgovorima.

P.S. ovu priliku koristim da pozdravim ujaka u Austriji.
(300 sekundi, 22. april 2014 17:55)

Prvo, akcija je stala kada je vas idol Tole kojem skandirate na tribinama obecao da ce otici u decembru. Drugo, svaka titula koju zvezda u ovoj lopovskoj ligi uzme je zasluzena. Zvezda u svom odboru nema predstavnike drugih klubova koji ce se sklanjati, kao vama, mi moramo igrati 200 posto bolje od ostalih da bismo pobedili i to se desava. Uostalom OTIMAJ TITULU!

KKP

pre 10 godina

Pisem ovo, upravo je Napredak dao gol. Navijam za Zvezdu, nebitno je. Ali samo da pitam navijace Partizana, kojeg postujem kao velikog rivala - Zasto mislite da je ako npr. Zvezda osvoji titulu prvenstvo neregularno, a da su sve one titule koje je Partizan osvajao regularne ? I zasto mislite da ste pretplaceni na titulu ? Realno krs vam je ekipa ove godine. Budite samo malo realni. Sportski pozdrav sa druge strane brda :)
(zlocko, 22. april 2014 16:32)
Pišem ovo kao navijač Partizana..zašto ste 6 godina trubili da vam ne treba kupljena titula i da je svaka partizanova kradena? Kad su vam ekipe bile krs do krša..cestitam titulu

Nikola

pre 10 godina

Jedna ekipa koja je htela i smela da igra fudbal protiv Partizana i odmah lagana pobeda. Ovog proleca Partizan je jedva dobijao skoro svaki mec, cesto i pod cudnim okolnostima. Eh, da je regularan bio jesenji deo prvenstva, borili bi se sada sa Jagodinom, Pazarom, Vojvodinom i Cukarickim za pozicije koje vode u Evropu a to je realno i mesto koje im pripada. Veliki dan, pravda se konacno vratila na velika vrata a trofeji tamo gde im je mesto! Grobarima porucujem da se ne nerviraju, ove nedelje ce popiti i Cedevitu, vreme otreznjenja dolazi.

DachoRsf

pre 10 godina

TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA, ZVEZDA JE SAMPION, PJEVA CIJELA SRBIJA !!! 3,000 Delija stize u subotu iz Crne Gore. Dolazimo da uzmemo titulu. CZV

mika

pre 10 godina

Borba na zivot i smrt igraca Napretka. U 60 om mintu je bilo 27:6 u faulovima za Napredak.Strasno. A protiv Zvezde se setali.Lalatovic odmarao igrace proslo kolo za ovu utakmicu. Eto vam titula.Radujte se. Ali pitajte gazde jel smete. Onog malog iz predgradja i onog sa usnama. Dusu ste prodali za titulu.Eto vam je .

zoran

pre 10 godina

Jedini krivac je Nikolic i drugog nema. Odmah , po zavrshetku prvenstva, uruchiti mu otkaz. Covek je upropastio ovaj solidan tim. Partizan je jedini tim u ligi koji nema ama bas nikakv koncept u svojoj igri. Da li iko u upravi Partizana moze to da uvidi..???

P.S A ovo izjava Lalaotiva na kraju utakmice je porazavajuca. Pa covek mator a tako se uvlaci upravi Zvezde. Starshno..>!!! Ova nasa zemlja je u haosu.

nz

pre 10 godina

Pa dobro, 6 sezona smo vladali, ova je očigledno njihova. Šteta što derbi neće imati rezultatski znača, mada bi bilo dobro da ih otresemo.

ludinovinar

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na tituli, iskrene cestitke! ;-) Dodjose neka druga vremena, a i bilo bi previse 7 titula u nizu, treba biti realan.. Volim Partizan! Uzdravlje svima.. :-)

zlocko

pre 10 godina

@ J.D.Aleksandar

Druze, vidim cesto komentarises ovde, a komentari su ti - nemam reci. Samo mi reci kako te nije sramota da pises ovakve komentare ? Ok, razumem ako imas 10 ili manje godina. Pa pogledaj samo vasu igru ovog proleca i "vrsnog" strucnjaka Nikolica. Opet te pitam, kako te nije sramota ??

dex

pre 10 godina

@J.D. Aleksandar

Pa jes' nije lako dobiti uz samo jedan penal, crveni i ocit faul nad golmanom ekipe koja dodje bez rezervi. Da ne govorimo koliko se morate truditi da uhvatite loptu i sami dosudite penal. Ili zadrzato smirenost kada krljate fudbalere u kaznenom... Nije to lako. Zvezdine pobede nemaju veze sa tim sto je generalno kvalitetnija naravno... Decko, vi na derbiju niste sutnuli na gol do 85. minuta! O cemu pricamo?

Ivan_Nis

pre 10 godina

Nenad Lalatovic - vojnik Crvene zvezde! Coveku je draze sto su pobedili ne zbog Napretka koliko zbog Zvezde! Sramota! Psuje, vredja sa klupe, uplasio sam se da ne uradi neki klizeci igracima Partizana tu kraj aut linije...

velja

pre 10 godina

Kad bi sve ekipe igrale ovako protiv Zvezde kao što igraju protiv Partizana, cigani bi bili na sredini tabele...ovako mogu samo da zaključim da je ovo ciganska liga..smešno.

Djura

pre 10 godina

koliko su para dobili igraci Partizana od kladionica da nameste mec...kakav je ovo bio sastav danas... 1 sut u gol?!?!?! sramno..Zvezda je sampion..kao i Liverpul..kladionica je cudo

coa

pre 10 godina

postovao sam Ilica, ali daleko je on od gospodina, a to se tek vidi sad kad Partizan gubi. Sramota zasluzio je crveni i suspenziju za primer, jer to bi on trebao biti ovim mladim igracima Partizana, a kakav je primer dobro sad vidimo.

Nova uprava, pravi predsednik, pa idemo dalje

pre 10 godina

Sve je odavno postalo jasno. Dosta je bilo šest uzastopnih, sad je vreme da se na sudu završi priča o stadionu. To je nama bitno, jer je prvostepena presuda bila smešna. Kakav JNA, kakvi bakrači, to 23 godine ne postoji. Stadion je Partizanov!

N-P

pre 10 godina

LALE MAJSTORE..... LALE MAJSTORE ..... LALE MAJSTORE LALE MAJSTORE LALE MAJSTORE !!!!!!
BRATE ovim si sebi rezervisao mesto na ZVEZDINOJ KLUPI !!!!!
SVAKA CAST batice !!!!!

Mikeli

pre 10 godina

Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (J.D.Aleksandar, 22. april 2014 16:59)

Zato sto je novi tim pun bivsih i potencijalnih reprezentativaca se konacno uigrao. Mrdja, Lazovic, Ninkovic, Milijas, Pecnik, Petkovic, Dauda, Kelhar! Pa zar zaista mislite da je vas tim bolji od ovog? Momci se uigrali, skinuli veliki pritisak sa ledja jer su prvi i sada se igraju fudbala. Videces u derbiju da necete imati dve sanse na utakmici! Uostalom, OTIMAJ TITULU!

N-P

pre 10 godina

jeli frajeri ... da da vi sto kmecite danima na savez na sudije ... KOJI JE KARTON ZA ilica TREBAO BITI POKAZAN ?????
da .... TOLIKO na tu temu !!!!!

veliki strumf

pre 10 godina

Grobari, PA VI VEZE BLAGE NEMATE! Sa nulom, auu! Jos vas Andjelovski na kraju spasi da ne primite i treci. Najbolji smo, ne damo titulu, ovo ono, na celu sa velikim magom, prodavcem magle Markom Nikolicem. A drago mi je sto je i Sasa Ilic pokazao (jos jednom) svoje pravo lice. Nekoliko puta sam pisao da je nikakav covek, iako ga svi stalno nesto dizu u nebesa, kako je ne znam kako korektan. Korektan je taman koliko i Federer, iako stalno dobija neke titule za fer plej, a svi znamo da je obicna nula od coveka. Slicno vazi i za Sasu Ilica. O Lazovicu i Trajkovicu da ne pricam, zbog njih mi je posebno drago!

dejan

pre 10 godina

odnos faulova 35 naprema 9.
Vi grobari pričate nešto o suđenju, pa ovakav kriterijum nije viđen ni u beton ligama.
Nikoliću hvala ti, molim te ostani sa ovim firmašima još koju godinu.
Lazoviću molim te odigraj još par sezona
Zvezda šampion

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Poziv svim Delijama koji su u mogucnosti da dodju u subotu na JNA da napravimo festu, naravno mirnu a da pustimo grobarima da im poraste adrenalin i naprave haos.Onda drzava da reaguje. Sledi nedelja i Arena

Prosek

pre 10 godina

Tuga od fudbala,bez ikakvog smisla,malo pasova,spor srednji red,o sprintevima da ne pricam,nekultura,nevaspitanje,nervoza,uzas.Cestitam komsijama titulu sa najlosijom ekipom ikada.Pa vi sad vidite kakav smo mi tim.

Staridz

pre 10 godina

Joj Vucic Vucicu sta im to radis:))

Svuda grmi okolo nasa pesma ponovo, sve je gotovo sve je pijano nasa ZVEZDA prva ponovo!

IDEMO DELIJE SVI NA MARAKANU!

misa

pre 10 godina

Presesce vam svih 6 titula za redom osvojenih na neposten nacin. Svako kolo je novi dokaz koliko su se svi sklanjali kad igra "fudbalski JSO".
Isto vazi i za kosarku , vaterpolo , rukomet tek sad se vidi koliko ste jadni.Polako sve dolazi na svoje mesto ,uvek i po svemu ste ispod Zvezde bili i bicete.

Gazenje grobara u svim sportovima!

pre 10 godina

Napredak UNISTAVA partizan sa sve sudijom!! Od partizana samo vidim festival prostakluka, neznanja, nemoci i ocajnog fudbala. Dzaba vam i Tole i sudije opet je pola lige bolje od vas! Bez sudija bi se partizan borio za sredinu tabele! Zvezda igra milion puta bolje i to svako realan mora da prizna!

zex

pre 10 godina

Sudija je svirao vise za partizan svaki kontakt je sudjen za Partizan,Napredak ima dobar tim,brzi su i pokretljivi dobri u odbrani Partizan nije taj strasan tim kakav su najvljivali na pocetku polusezone.Zvezda moze i da izgubi na Jna ako Partizan izgubi.nije vam niko oteo titulu jednostavno neznate.

1389

pre 10 godina

Nije bio dobar Dzukic- ok!
Nije valjao Jokanovic -ok!
Nije bio dobar ni Stanojevic -opet ok !!
E pa sad ovaj Nikolic strateg boli glava :) Slabijeg Partizana nisam gledao odavno :(
Koji Brasanac koji Pantic koji Stankovic???? Na pozajmice pod hitno!!
Eee moj Partizane!!

''Николић стратег боли глава'' - јеси ли ти добро!? Па, видиш ли ти како игра Партизан, колико бодова изгубисмо до сада...

devotion

pre 10 godina

Tole je lepo rekao titula za domacu upotrebu to je jedina njegova izjava u kojoj se slazem inace ne podrzavam ga za predsednika fs ,djabe i da osvoje titulu partizan ili crvena zvezda kad mi ne mozemo ni da udjemo u evropu ligu,a da ne pricam o ligi sampiona.

Srbin dijaspora

pre 10 godina

Bravo-Bravo-Bravo, Trujicu, dokazi im da su te isterali iz Partizana samo zbog toga sto nisi nekome iz uprave ljubimac a nisi ni tatin sin, jos jednom BRAVOOOOO.

cartmanx

pre 10 godina

Nema sta zasluzen poraz,po meni Nikolic je najveci krivac jer nista slabiji sastav nemamo od CZV, cak sam ubedjen da gubimo i derbi jer sledi totalni psiholoski pad ekipe.U sv.slucaju titula je CZV a o njihovom "nizu" suvisno je trositi reci.Cestitam navijacima CZV na tituli evo Vam je..uz nadu da ce se u Srbiji bolje ziveti.

biter

pre 10 godina

sramno i lose nista od titule !mozda i bolje da ih negledamo u evropi.U petak svi u arenu da pomognemo Instituciji da se domognu evrolige!Samo košarkasi znaju kako se bori za crno belu svetinju.Zvezdi samo mozemo da cestitamo titulu u fudbalu.Ajmo sad Srpsko finale u ABA ligi ,pa opet u evro ligu i mi i vi.

днс

pre 10 godina

По ко зна који пут -очајно-безидејна игра и за то је искључиви кривац тренер.Поново нема психолошке припреме јер тренер једноставно не зна свој посао.Чекамо да нам се врати Александар Станојевић али да му се орочи да ради на 3-5 година али пре тога сва банда из управе напоље а да клуб преузму бивши фудбалери-Батица,Мијат и Саво.

Volim Partizan ali ne ovaj

pre 10 godina

Momci pojma nemate, ovi ni ne moraju da namestaju vise,titula je njihova 100%,bdv gubite i u derbiju sigurno jer nemate srce, trudim se da budem kulturan da bi objavili komentar.

dar_mar

pre 10 godina

Hahahah... kad vide crvenu boju, odseku im se noge! Svaka cast za Napredak! Odrzali ste im cas fudbala i lepog ponasanja... Konacno ce grobari shvatiti da ne moze sve na silu.

Realan

pre 10 godina

Kada sa ovakvim timom ne uzmes titulu onda Nikolicu nisi za Partizan!!! Partizan ima mozda najbolji sastav u zadnjih 5-6 godina, Zvezda raspalu ekipu, Vojvodina u rasulu i prepustis nonsalantno titulu?!?! SRAMOTA!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

Zašto šutite !? Zašto šutite ?

pre 10 godina

KRUŠEVLJANI …. CAREVI !!
NENADE LALATOVIĆU = CARE !!!
Ne čujem Vas - kako beše ono : NE DAMO …. TITULU !?
XAAA , XAAA , XA - a kao neko vas nešto pita !?

Internet grobar

pre 10 godina

Sramota! Rečeno je Nikoliću da Partizan mora da igra loše kako bi Napredak pobedio! Nijedan igrač Partizana nije smeo da postigne gol! Dogovoreno da Trujić centrira, Vidaković šutira, a da Lukač tu bombu ne odbrani! Takođe namešteno da Lukač ispusti loptu koju je Gavrić šutirao, po dogovoru, skoro nebranjen sa desetak metara i da se tu, takođe po dogovoru, nađe Božović i šutira je u nebranjeni gol. Sve je unapred dogovoreno! I namešteno! Sramota!

Bojan

pre 10 godina

Meni kao Partizanovcu je drago da smo izgubili danas, jer nismo ni zasluzili da dobijemo..Napredak je igrao bas sjajno, srcano, napravili su 40 prekrsaja..Bravo za sportski pristup..Crvena Zvezda je ocigledno najbolja ekipa u Srbiji, jer ona lagano dobija protivnike u nasoj ligi..Kada su uspeli da vezu toliko pobeda , svaka im cast..To sto nama deluje da Crvena Zvezda nema bas tako mocan tim, mocic ce da se proveri u julu..

Vladimir

pre 10 godina

Cestitke ganima na tituli, koliko god da su drzavni projekat zasluzili su ovu titulu s obzirom da im je konkurent ovakav Partizan! Dok optuzeni za najgore malverzacije vodi nas klub cemu da se nadamo! Koliko god da mi se gade ljudi iz zvezde oni imaju za predsednika legendu srpskog fudbala a mi imamo coveka koji je ojadio stotine porodica unistivsi firme koje je kupio! Jos jednom cestitke ganima, uz malu pomog sudija dolaze do titule ali nisu oni krivi sto mi ne mozemo da dobijemo Pazarce i Napredak!

Vladimir

pre 10 godina

Sve je vama teorija zavere.Nije bila dok su titule padale.Mislim da vasa igra govori vise od svega pa i od vasih teorija.Do sutra nebi dali gol.

Grunf

pre 10 godina

Pa dobro i ovo je moralo da se desi. Sa ovom ekipom i trenerom nista ne bismo uradili u kval.za LS. Svemu dodje kraj...p.s.drugi gol Napretka je iz ofsajda ali to ne menja stvar,ocajno smo igrali.

Dorcolski Lobi

pre 10 godina

Napredak je bio bolji u ovoj utakmici i zasluzeno je pobedio. A sto to znaci pet kola pre kraja titulu za nekog drugog je neka druga prica. Sve partizanovce cu da podsetim da smo u Krusevcu 2008 poceli niz, koji se kako izgleda zavrsava u Krusevcu 2014. Sest godina, sest titula, nije malo. Ocigledno nam sleduje jedno otreznjenje jer klub nije dobro vodjen od kada je otpusten Stanojevic, i sad to dolazi na naplatu. Nadam se da ce ovaj poraz i gubitak titule inicirati malo korenitije promene u klubu, da Djuric i zvanicno ode, i da se na malo duze staze pozabavimo pitanjem sledeceg, ozbiljnog trenera... A fudbal i treba da je igra u kojoj je gotovo nemoguce vezati 15-20 uzastopnih pobeda... Nema predaje, igra se do poslednjeg kola, a i ovo prvenstvo nije poslednje u istoriji, novo pocinje vec u avgustu...

Shecky

pre 10 godina

Bice 1:2 Druncic i Luka mozda kojic ako udje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (,, 22. april 2014 16:51)

Sve si pogodio.. ;)

N-P

pre 10 godina

jeli frajeri ... da da vi sto kmecite danima na savez na sudije ... KOJI JE KARTON ZA ilica TREBAO BITI POKAZAN ?????
da .... TOLIKO na tu temu !!!!!

Mikeli

pre 10 godina

Kao sto sam rekao u januaru, veliko zvezdino pojacanje je ovaj Nikolic, nevezano kako se utakmica zavrsi. Demagog koji se forsira u srpskom fudbalu kao talentovan trener.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Idemo opet :" Samo napred Napredak, samo napred Napredak, kme, kme, oooo".
Jos korak do 26. titule. 50 godina je Partizan jurio Zvezdu po broju titula, jurio, jurio, jurio, i stigao i taman kada treba da je pretekne, Zvezda opet povede. Partizanovci, jeste li spremni da nam u narednih 50 godina gledate u ledja i jurite nas po broju titula? :)

Nenad Lalatovic

pre 10 godina

U 31-om minutu po lijevoj strani je prosao Tole Karadzic i sjajno centrirao na Vucica koji je sjajnim volejom savladao Lukaca za 1:0.
Ali to nije bilo sve, u 73-em minutu sa poludistance je sjajno sutirao Putin, golman Lukac krajnjim naporom odbranio i odbio loptu do Seika Muhameda koji u trku salje loptu u mrezu za konacnih 2:0. Treba li napomenuti veliku i svesrdnu pomoc kosmickih sila, poravnanje urana sa neptunom, BIA, MOSAD, CIA, KGB i ostale pomocnike.

gorax

pre 10 godina

Lalatovic igra danas za Zvezdu, Napredak je klub kojeg vode zvezdasi. Kao Zvezdas zelim srecu i Napretku i Partizanu, neka bude dobra utakmica, neka bolji pobedi.
(Ilija, 22. april 2014 16:57)

ma o čemu ti pričaš? pa Lalatović nas je pobedio jesenas sa voždovcem....

Jeli se veseli Jan Veseli?

pre 10 godina

Casovi fudbala od trenera Lalatovica, no sreca vasa pa da ste imali onog Trujica grobari inace bi pukla petarda, ali opusteno i bez brige dobicete vi tu potardu vec u subotu!

SRBin bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo
svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

Batko

pre 10 godina

i ne zasluzujemo titulu. a glupa je ta prica napredak igra za cz, pa nek svako igra za sebe ili za bilo koga, nase je da pobjedjujemo, ali ne ne. UPRAVA NAPOLJE
(Batko, 22. april 2014 16:53)

Psiho, nadji drugo imee

shamrok rovers

pre 10 godina

ko je sad kriv? nakantali ih ljudi opushteno i verovatno su krivi i Zvezda i sudije i organizacija samo nisu oni iako je svakom normalnom jasno da nemaju pojma i ovp ce biti zasluzena Zvezdina titula za razliku od grobarskih poslednjih godina kad ih je Zvezda rasturala u tri derbija a oni 'poshteno bili prvi' haha, gazi Zvezdooooooo

realan partizanovac

pre 10 godina

nikolicu,ako si jos uvek partizanov trener,a kakav obraz imas verujem da jesi I da jos neces ustupiti svoje mesto nekome ko se razume u trenerski posao,sad slovodno neka ti stankovic bude kapiten u derbiju koji sad necu ni gledati,cestitam tebi na zvezdinoj tituli

volim Partizan

pre 10 godina

Veca neznalica na klupi Partizana nije sedela nikada...demagog odradjuje posao za Stojica i gura posto poto njegove igrace (Luka, Brasanac, Malbasic, cak je na prosloj i Kojica uveo)...ovome treba dodati i igrace koje je on doveo iz Vojvodine koji verovatno nijednu ponudu sem Partizanove nisu imali...ajde sto gubimo, ali sramota kakva je ovo igra...mars iz PARTIZANA!!!

otimamo titulu

pre 10 godina

grobari,mnogo ste nervozni,izgleda bas niste navikli da vam se neko suprostavi,nego da vam se svi sklanjaju..,
Posle ce vam Vucic biti kriv sto titula ode,a ne vasa katastrofalna igra...

Bojan

pre 10 godina

Zar stvarno neko od grobara misli da smo mogli dobiti zvezdu sa ovakvom igrom! Da li je tesko priznati da su bolji i da su zasluzeno uzeli titulu? Nervira me sto ima grobara koji kazu da je nesto namesteno, pa tako i zvezdasi pricaju da mi namestamo 6 godina, Tole ovo ono... nemojte biti kao oni, cestitajte na tituli i to je to... Uzeli su ovu titulu ali Partizan mora da radi na tome da im to bude poslednja titula u narednih 6-7 godina, samo da smenimo Djurica krimosa...

ban

pre 10 godina

Ovaj mali Pantic više nikad ne bi zaigrao kod mene da sam ja trener. Em je kriv za gol, em ne ume da da gol, uz to se još i ne bori na terenu. Stari Sasa Ilic se bori kao vuk na terenu a ovo se dete zajebava. A onolika frka oko njegovog ugovora.

radnik

pre 10 godina

kad bi moj tim ovako bezidejno igrao a da sam pricao da sam sam selektovao ekipu ,doveo omiljene prosecne igrace iz vose, drzao vatrene govore....priznao bih da sam ipak prosecan trener za rang rada ili vose a ne za klupu Partizana

Sercan

pre 10 godina

Nezgodna situacija za nas, ali to je sport. Treba da cestitamo Napretku koji je ovu utakmicu odigrao vrlo dobro i okrenuti se sebi i videti nase greske. Iz mog ugla iz tima bi pedagoski trebalo skloniti Trajkovica, Lazovica i mozda Saleta Ilica. Zasto? Vidim puno prostakluka, nepostovanja sudije i protivnika sa njihove strane. Ne znam sta se sa Saletom desava, vidno je nervozan.
Nije problem ako ne uzmemo titulu, ali ne smemo da se predajemo, ima jos da se igra, ima i komsinica gde da kiksne do kraja. Zato glavu gore, korekcije koje su neophodne napraviti i nema predaje.

300 sekundi

pre 10 godina

Je l' zna neko dokle se stiglo s akcijom "pet minuta kasnjenja za spas srpskog fudbala"? Nisam pratio zadnjih par mjeseci, ali cini mi se da je akcija naprasno stala. Sta se promijenilo u medjuvremenu? Ko, i kada je svrgnuo Toleta, posto znamo da je jedan od glavnih uslova bio da taj lik od s funkcije? Koji datum se uzima kao kraj neregularnosti, i sta kazu akteri gore pomenute akcije, hoce li pristati da prime titulu od covjeka koji je "grobar srBskog fudbala", tj. da li ce titula biti regularna, ako on bude na celu FSS u trenutku predaje iste? Mislim da pitanja nisu ni najmanje teska, a i da jesu, buducnost srBskog fudbala je u pitanju, i slozicete se da sve mora biti transparentno. Hvala unaprijed na konkretnim odgovorima.

P.S. ovu priliku koristim da pozdravim ujaka u Austriji.

Bez sudaca - ne ide !

pre 10 godina

Koliko se sudija trudi da sve svira Topalovićima - ovo nije normalno ! Svaki faul ili aut se BUKVALNO DODELJUJE umesto Napredku - FK LOPATARIMA !
Inače , što se igre tiče - Napredak je Bajern za ove u crnoj opremi !
Kako će se završiti - ne znam , ali da se dobar fudbal igra i van Beograda - to je evidentno !

naijač partizana

pre 10 godina

T U G A J A D I B E D A
prodati komplet prvu postavu zajedno sa trenerom !
početi od početka sa 11 dece iz omladinskog pogona, pa polako!

PS. ako se ova igra zove fudbal koju ovi igraju onda .....

ДОБОЈ ЧЕКА ТИТУЛУ ....... КОПРЕ НЕДРИ

pre 10 godina

Господине Николићу да дуго година будете тренер партизана :)

olijov

pre 10 godina

@Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !
(J.D.Aleksandar, 22. april 2014 16:59)

Dok je bilo normalno i lepo kad je ladovina bila na "vasoj strani". Nepravda...

TROLE ODLAZI!

pre 10 godina

ccc Malbasic sutira loptu u gol posle ocilednog ofsajda i posle ne jednog nego cak dva sudijska zvizduka i ne dobija cak ni opomenu, a kamo li zuti, sasa Ilic namerno udara protivnickog igraca posle prekida igre i dobija samo zuti, pa o cemu tu vise ima da se prica, sramota!

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Najbolji igrac partizana je sudija. Tuzno je sta je taj sve dosudio u korist partizana. jadni napredak ima igraca manje.

solunac

pre 10 godina

vidim niko vise ne proziva upravu niti djuru lopova covek da 2 milke za kauciju a mi nemamo za pojacanja pre prvenstva proda markovica i mitrovica na zimu jojica ceo klub je upropastio setimo se kako je oterao stanoja i krleta, pa sta smo mi mislili da cemo opet uzeti titulu setite se samo ko je u prethodnom periodu igrao od stranaca zuka moreira kleo dijara tejgo, od domacih jovetic ljajic lazar mitar i da ne nabrajam dalje, dok nam ovi vode klyb mozemo samo jos dublje da tonemo

petar.pele

pre 10 godina

Nikad vise Nikolic svugde trazimo krivca Vuk je za njega Murinjo dosta vise i on i igraci koje je doveo mogu
slobodno da idu i nikad da se vracaju sve sto je hteo dobio je.

Mikeli

pre 10 godina

Onaj visoki defanzivac iz napretka, mislim broj 13, plavusan sa fensi frizurom, je pokazao kvalitet. Volim takve defanzivce, mesto mu je u vecem klubu. Sto se same utakmice tice, napredak je takticki odigrao besprekorno. Dve prelepe akcije i 2 gola, to se ne vidja cesto u ovoj njiva ligi. Da sudija nije dosudio i nepostojeci ofsajd u prvom poluvremenu, mozda bi bilo i ubedljivije.

zlocko

pre 10 godina

Pisem ovo, upravo je Napredak dao gol. Navijam za Zvezdu, nebitno je. Ali samo da pitam navijace Partizana, kojeg postujem kao velikog rivala - Zasto mislite da je ako npr. Zvezda osvoji titulu prvenstvo neregularno, a da su sve one titule koje je Partizan osvajao regularne ? I zasto mislite da ste pretplaceni na titulu ? Realno krs vam je ekipa ove godine. Budite samo malo realni. Sportski pozdrav sa druge strane brda :)

Mr. Good

pre 10 godina

Svima je jasno da se Partizan oprasta od titule jer jednostavno previse su losi da bi mogli i u derbiju da pobede a Zvezdi je dovoljan i remi i plus danasnji kiks Partizana

Darko 88

pre 10 godina

Mogli bi u vašem izveštaju da napišete i nepostojeći ofsjad koji je suđen Vidakoviću nekoliko minuta posle prvog gola. Da je bila ta situacija u korist Partizana već bi se kovale teorije zavere uveliko.

Batko

pre 10 godina

"...pored kapitena Ilića i mladog Pantića, jedini raspoložen za igru je Predrag Luka..."

Čuj, drugi nisu raspoloženi za igru ?!
Kako bi to trebalo "na 'leb i vodu" godinu dana, pa da vidim koliko će ih , onda biti raspoloženo za igru !

lex

pre 10 godina

37. min, Napredak ostecen za nepostojeci ofsajd, u odlicnoj sansi, skoro izvesno je da bi bio gol. A kad bi bilo 2.0, Napredak bi imao sigurno bar nereseno. Ovako, Partizan ima dovoljno vremena da pobedi. Eto, cisto da vidite kako neke odluke resavaju prvenstva.

Vukmir

pre 10 godina

Dobra tekma, ritam kao kod engleza.
(fiori, 22. april 2014 16:10)

Prestani da pratis fudbal u Srbiji ako mislis da srpski fudbal ima i delic nesto engleskog!

Tuse

pre 10 godina

Nije bio dobar Dzukic- ok!
Nije valjao Jokanovic -ok!
Nije bio dobar ni Stanojevic -opet ok !!
E pa sad ovaj Nikolic strateg boli glava :) Slabijeg Partizana nisam gledao odavno :(
Koji Brasanac koji Pantic koji Stankovic???? Na pozajmice pod hitno!!
Eee moj Partizane!!

medo

pre 10 godina

da onaj sto je namjestio gol nije onakav antifudbaler, bilo bi vec 3:0.
a i onaj pomocni sto je izmislio ofsajd. Izgleda da nije prosao Vucicev briefing

Ilija

pre 10 godina

Lalatovic igra danas za Zvezdu, Napredak je klub kojeg vode zvezdasi. Kao Zvezdas zelim srecu i Napretku i Partizanu, neka bude dobra utakmica, neka bolji pobedi.

Dule

pre 10 godina

Što više gledam ovaj tim Partizana, sve mi je manje jasno kako je moguće da smo uopšte drugi. Ninković, Luka, Saša Marković i Volkov stagniraju. Od ovih na pozajmici (Malbašić, Grbić i Aksentijević) nema nikakve vajde. Lazović je takođe senka onog nekadašnjeg igrača. Gulan je doveden ko zna zbog čega. Fofana je jednostavno nestao. Dakle, u startu u pogonu imamo 10 igrača koji su ili daleko od forme ili naprosto ne služe ničemu.

1389

pre 10 godina

Титула је изгубљена довођењем ''страначког'' тренера који ће да одради посао и преда титулу комшиници. Он треба да буде тренер Јавора, Напретка... и са собом нек поведе све своје пулене(Шкулетића, Луку, Трајковића...).
Управо пробуди се, буди бржа од Мнчестера. Мојеса је бар држала Европа... не знам како су ''насели'' наши из управе за с''траначког'' тренера (колико је добар тренер показао је у Војводини кад са врло добрим тимом Војводине заостао 10 бодова!!!) или је то договор - титула комшиници, Ђурићу слобода.

Одлази Николићу!!!

Љубав је наша све јача и јача...!!!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !

Nikola

pre 10 godina

Ovo ne lici na fudbal sto igra Partizan pa i ne zasluzujete titulu takvom igrom....Sta je sad Nikolicu teren ili sudije jesu nas pokrali protiv Vojvodine ali ovo kako igraju ovi tvoji strasno...

BBRS

pre 10 godina

Sudija bezobrazno navlači za partizan, ali i pored toga Napredak ih gazi! Imaju bolje igrače na svim pozicijama i Nenada trenerčinu! Bravo Lale kako si pripremio tim,alal vera!

marko

pre 10 godina

Cestitam navijacima zvezde na potpuno zasluzenoj tituli bili su bolji u drugom delu sezone , ono sto je Jojic bio u prvom delu sezone sada je to Darko Lazovic i to je tas na vagi uz novi stoperski tandem Kehlar-Pavicevic koji je stabilizovao zvezdinu odbranu , vise su zeleli ovu titulu ostali su igraci koji su tu samo zbog zvezde i to je urodilo plodom ,Ninkovic,Lazovic,Milijas,Mrdja,Dauda i Mijailovic su zaista dobri igraci.. Zao mi je sto ce 99 % mojih Partizanovaca da okrivljuje sudije ,vucica ,toleta umesto da sportski cestita protivniku ...Nama ostaje da resimo stvari u svojoj kuci neophodno je zadrzati Skuletica,Pantica,Ninkovica,Drincica,Trajkovica,Vulicevica i Lukaca ,ostali mogu da idu ,uvesti jos nekog omladinca dovesti ozbiljno stopera ,levog beka i krilo ,napraviti jasan plan funkcionisanja kluba u narednom periodu ,a pre svega toga izabrati novog predsednika nadam se Bodigroga i novu upravu . Ako se sve odradi kako treba mogli bi da igramo LE i da pokusamo da povratimo titulu . Jos jednom cestitke crvenoj zvezdi i molim sve navijace ,ljubitelje vecitih rivala da se uzmu u pamet i sportski cestitaju .. Znam da su vas pogresno ucili od skole ,drustva do kuce ,ali mrznja nije izlaz .

Nikola

pre 10 godina

Slucajno ste zaboravili da napomenete da je sviran nepostojeci ofsajd Vidakovicu,kad je Volkov zakasnio...To bi bilo laganih 2:0 jer je igrac ostao sam u petercu...A posle oni kukaju kako su osteceni...

N-P

pre 10 godina

ukljucujem se u prenos u 30 min. dakle da sam na Laletovom mestu odmah.bih.izbacio ovog prodanog trujica napolje !!!?!!!
za ovih mojih 10 min dve situacije frajer ima da odigra svojima u lepim kontrama i on tacno namerno gresi ..
dakle tako ocigledno da nemam reci !!!
sramota ...

realan partizanovac

pre 10 godina

kako je moguce da Nikolic postavlja jednog vojislava stankovica za stub odbrane I ako je decko odacno pokazao svoj anti-talenat,a da istice mu ugovor pa treba da se proda,kako je 36-ogodisnji obradovic na beku gde treba dosta brzine snage I kondicije I kako je onaj klinac uz skuletica odmah glavni napadac. e moj nikolicu samo lizi bulju

Lazaris

pre 10 godina

Ne znam zašto Grobari neće da priznaju da Zvezda ove godine ima bolju ekipu i uigraniju,doveli su samo dva igrača na zimu.Od prvih jedanaest samo Mijailović i Bajkovic nisu potencijalni reprezantivci.Ostali su ili mladi ili igraju za druge zemlje ili su bivši.Jednostavno Zvezda ima bolju ekipu kao što je Partizan imao prošle godine.

zvezda

pre 10 godina

Pisem u 40. min kod rezultata 1:0. Ako partizan dobije ovu utakmicu onda je to teska namestaljka. Sa ovakvom igrom oni su najvise za 5. mesto u ligi...

kralj

pre 10 godina

E moj Nikolicu,nulo od trenera!Lazovic ti na klupi u ovako vaznom mecu a ti dajes sansu neiskusnom Panticu.Ako ovaj rezultat ostane do kraja,ti ces biti jedini krivac sto smo izgubili titulu.Tim je sasvim solidan,samo ti prijatelju nisi trener za Parizan.

Batko

pre 10 godina

i ne zasluzujemo titulu. a glupa je ta prica napredak igra za cz, pa nek svako igra za sebe ili za bilo koga, nase je da pobjedjujemo, ali ne ne. UPRAVA NAPOLJE

mika

pre 10 godina

Trujic namerno tako lose odigrao.decko je igrao za partizan,ali ti sa igracima napretka delis hleb.Navijaj za koga hoces,ali se bori za svoj klub...
(realan, 22. april 2014 16:25)

Trujic nam je dao gol u Beogradu kad je bilo 1-1. Sad je namestio gol. Sve neka decurlija koja lupaju gluposti, nekad je bilo milina uci na komentare ovde a sada samo neko klinci koji lupaju. Napredak zasluzeno vodi. Valjda cemo mi dobiti na kraju.Samo PFC !!!!

Jozzo

pre 10 godina

Zasluzeno vodjstvo Napretka. Svaka cast kako igraju! Nadam se da se sada nece povuci jer je ovakva utakmica odlicna za gledanje, puna dinamike i borbe od gola do gola.

my way

pre 10 godina

Nema frke grobari, vec je sudija preuzeo stvar. Izmisljaju se ofsajdi, prekrsaja za Napredak vise nema, za Partizan se sviraju svakakvi faulovi...

realan

pre 10 godina

Trujic namerno tako lose odigrao.decko je igrao za partizan,ali ti sa igracima napretka delis hleb.Navijaj za koga hoces,ali se bori za svoj klub...

zoran

pre 10 godina

Kao i na svim utakmicama , do sada, vidimo da Partizan nema igru, nema koncept, ideju. To nam govoro samo jedno, ovaj tim nema trenera i to je sada vec chinjenica. Ovo je sasvim solidan tim za nasu ligu, ali bez trenera nema tu nista. On cak ni Luki ne moze da objasni celo prvenstvo da nije sam i d ane bude sebichan...sta dalje ocekivati..??

Darko_cz

pre 10 godina

Ne samo da gubi na poluvremenu nego ih je Napredak oducio od fudbala.Videcemo kako ce biti drugo poluvreme.Jedva cekam derbi,niste ni svesni kako cemo vas rasturiti

Stella

pre 10 godina

Los vam je naslov. Napredak vodi! Momci igraju vrlo lepo, zatvorili su sve prilaze svom golu, fino kominuju. Odbrana Partizana kao svajcarski sir, sa sve pojmarama Stankovicem, Volkovim i posebno Trajkovicem. Da je umesto Trujica neki veci znalac (ili igrac koji zeli da bude konkretniji), bila bi vec 2 ili 3 gola u Lukacevoj mrezi! Necu gledati drugo, zurim na Marakanu, tamo se nadam lepim vestima iz Krusevca!

marko

pre 10 godina

Cestitam navijacima zvezde na potpuno zasluzenoj tituli bili su bolji u drugom delu sezone , ono sto je Jojic bio u prvom delu sezone sada je to Darko Lazovic i to je tas na vagi uz novi stoperski tandem Kehlar-Pavicevic koji je stabilizovao zvezdinu odbranu , vise su zeleli ovu titulu ostali su igraci koji su tu samo zbog zvezde i to je urodilo plodom ,Ninkovic,Lazovic,Milijas,Mrdja,Dauda i Mijailovic su zaista dobri igraci.. Zao mi je sto ce 99 % mojih Partizanovaca da okrivljuje sudije ,vucica ,toleta umesto da sportski cestita protivniku ...Nama ostaje da resimo stvari u svojoj kuci neophodno je zadrzati Skuletica,Pantica,Ninkovica,Drincica,Trajkovica,Vulicevica i Lukaca ,ostali mogu da idu ,uvesti jos nekog omladinca dovesti ozbiljno stopera ,levog beka i krilo ,napraviti jasan plan funkcionisanja kluba u narednom periodu ,a pre svega toga izabrati novog predsednika nadam se Bodigroga i novu upravu . Ako se sve odradi kako treba mogli bi da igramo LE i da pokusamo da povratimo titulu . Jos jednom cestitke crvenoj zvezdi i molim sve navijace ,ljubitelje vecitih rivala da se uzmu u pamet i sportski cestitaju .. Znam da su vas pogresno ucili od skole ,drustva do kuce ,ali mrznja nije izlaz .

Darko 88

pre 10 godina

Mogli bi u vašem izveštaju da napišete i nepostojeći ofsjad koji je suđen Vidakoviću nekoliko minuta posle prvog gola. Da je bila ta situacija u korist Partizana već bi se kovale teorije zavere uveliko.

BBRS

pre 10 godina

Sudija bezobrazno navlači za partizan, ali i pored toga Napredak ih gazi! Imaju bolje igrače na svim pozicijama i Nenada trenerčinu! Bravo Lale kako si pripremio tim,alal vera!

Dule

pre 10 godina

Što više gledam ovaj tim Partizana, sve mi je manje jasno kako je moguće da smo uopšte drugi. Ninković, Luka, Saša Marković i Volkov stagniraju. Od ovih na pozajmici (Malbašić, Grbić i Aksentijević) nema nikakve vajde. Lazović je takođe senka onog nekadašnjeg igrača. Gulan je doveden ko zna zbog čega. Fofana je jednostavno nestao. Dakle, u startu u pogonu imamo 10 igrača koji su ili daleko od forme ili naprosto ne služe ničemu.

Nikola

pre 10 godina

Ovo ne lici na fudbal sto igra Partizan pa i ne zasluzujete titulu takvom igrom....Sta je sad Nikolicu teren ili sudije jesu nas pokrali protiv Vojvodine ali ovo kako igraju ovi tvoji strasno...

Ilija

pre 10 godina

Lalatovic igra danas za Zvezdu, Napredak je klub kojeg vode zvezdasi. Kao Zvezdas zelim srecu i Napretku i Partizanu, neka bude dobra utakmica, neka bolji pobedi.

zlocko

pre 10 godina

Pisem ovo, upravo je Napredak dao gol. Navijam za Zvezdu, nebitno je. Ali samo da pitam navijace Partizana, kojeg postujem kao velikog rivala - Zasto mislite da je ako npr. Zvezda osvoji titulu prvenstvo neregularno, a da su sve one titule koje je Partizan osvajao regularne ? I zasto mislite da ste pretplaceni na titulu ? Realno krs vam je ekipa ove godine. Budite samo malo realni. Sportski pozdrav sa druge strane brda :)

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !

zoran

pre 10 godina

Kao i na svim utakmicama , do sada, vidimo da Partizan nema igru, nema koncept, ideju. To nam govoro samo jedno, ovaj tim nema trenera i to je sada vec chinjenica. Ovo je sasvim solidan tim za nasu ligu, ali bez trenera nema tu nista. On cak ni Luki ne moze da objasni celo prvenstvo da nije sam i d ane bude sebichan...sta dalje ocekivati..??

Nikola

pre 10 godina

Slucajno ste zaboravili da napomenete da je sviran nepostojeci ofsajd Vidakovicu,kad je Volkov zakasnio...To bi bilo laganih 2:0 jer je igrac ostao sam u petercu...A posle oni kukaju kako su osteceni...

Batko

pre 10 godina

i ne zasluzujemo titulu. a glupa je ta prica napredak igra za cz, pa nek svako igra za sebe ili za bilo koga, nase je da pobjedjujemo, ali ne ne. UPRAVA NAPOLJE

realan

pre 10 godina

Trujic namerno tako lose odigrao.decko je igrao za partizan,ali ti sa igracima napretka delis hleb.Navijaj za koga hoces,ali se bori za svoj klub...

realan partizanovac

pre 10 godina

kako je moguce da Nikolic postavlja jednog vojislava stankovica za stub odbrane I ako je decko odacno pokazao svoj anti-talenat,a da istice mu ugovor pa treba da se proda,kako je 36-ogodisnji obradovic na beku gde treba dosta brzine snage I kondicije I kako je onaj klinac uz skuletica odmah glavni napadac. e moj nikolicu samo lizi bulju

One night in May

pre 10 godina

Standardno licemerni dervisluk!!

O kakvom prvenstvu i drzavi vi pricate?

Prethodnih sest godina ste ziveli gde, licemeri? Prethodnih sest godina je bio norveski standard i gledali ste Bundes ligu? A sad odjednom ne valja?

Sest godina ste ga cuvali kao "suvo zlato", sest godina ste mu iz sve snage skandirali, sili mu zastave i pevali u slavu Toleta.
A sad namesteno?

Licemeri!!

Sto ste pokrali, pokrali ste - vise necete!!

medo

pre 10 godina

da onaj sto je namjestio gol nije onakav antifudbaler, bilo bi vec 3:0.
a i onaj pomocni sto je izmislio ofsajd. Izgleda da nije prosao Vucicev briefing

Zvezda iznad partizana

pre 10 godina

Ko je danas kriv?Jel igrao Vucic za Napredak?Mozda su Cia,Bia,Kgb,Marsovci i slicne teorije zavere,uticale na rezultat ili LALATOVIC ceka titulu?Ajmo da cujemo jos neku glupost iz grobarske glave,pa da se slatko nasmejemo.Rekao sam jos pre pocetka prolecnog dela,da nemate jaci tim od jesenjeg a da je Zvezda dosta jaca i to se obistinilo.A tek sto ste se zeznuli sa trenerom...

Lala iz Banata

pre 10 godina

dobro je cigani dobro je.vidim da pratite svaki minut.a sta bi sa onim ne treba nam kupljena titula??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (istina, 22. april 2014 17:28)

Kupljena? Da li se to i Partizan danas prodao?

Tuse

pre 10 godina

Nije bio dobar Dzukic- ok!
Nije valjao Jokanovic -ok!
Nije bio dobar ni Stanojevic -opet ok !!
E pa sad ovaj Nikolic strateg boli glava :) Slabijeg Partizana nisam gledao odavno :(
Koji Brasanac koji Pantic koji Stankovic???? Na pozajmice pod hitno!!
Eee moj Partizane!!

Mikeli

pre 10 godina

Je l' zna neko dokle se stiglo s akcijom "pet minuta kasnjenja za spas srpskog fudbala"? Nisam pratio zadnjih par mjeseci, ali cini mi se da je akcija naprasno stala. Sta se promijenilo u medjuvremenu? Ko, i kada je svrgnuo Toleta, posto znamo da je jedan od glavnih uslova bio da taj lik od s funkcije? Koji datum se uzima kao kraj neregularnosti, i sta kazu akteri gore pomenute akcije, hoce li pristati da prime titulu od covjeka koji je "grobar srBskog fudbala", tj. da li ce titula biti regularna, ako on bude na celu FSS u trenutku predaje iste? Mislim da pitanja nisu ni najmanje teska, a i da jesu, buducnost srBskog fudbala je u pitanju, i slozicete se da sve mora biti transparentno. Hvala unaprijed na konkretnim odgovorima.

P.S. ovu priliku koristim da pozdravim ujaka u Austriji.
(300 sekundi, 22. april 2014 17:55)

Prvo, akcija je stala kada je vas idol Tole kojem skandirate na tribinama obecao da ce otici u decembru. Drugo, svaka titula koju zvezda u ovoj lopovskoj ligi uzme je zasluzena. Zvezda u svom odboru nema predstavnike drugih klubova koji ce se sklanjati, kao vama, mi moramo igrati 200 posto bolje od ostalih da bismo pobedili i to se desava. Uostalom OTIMAJ TITULU!

Stella

pre 10 godina

Los vam je naslov. Napredak vodi! Momci igraju vrlo lepo, zatvorili su sve prilaze svom golu, fino kominuju. Odbrana Partizana kao svajcarski sir, sa sve pojmarama Stankovicem, Volkovim i posebno Trajkovicem. Da je umesto Trujica neki veci znalac (ili igrac koji zeli da bude konkretniji), bila bi vec 2 ili 3 gola u Lukacevoj mrezi! Necu gledati drugo, zurim na Marakanu, tamo se nadam lepim vestima iz Krusevca!

VladanR

pre 10 godina

Ova utakmica je pokazatelj da se ne namesta bas toliko koliko se misli. Da je Partizan postigao golove, prvi u prvom minutu nastavka kada je izgledalo da se igraci Vojvodine sklanjaju, pa drugi nakon sto je igrac Vojvodine izgubio loptu driblajuci Nnkovica u svom kaznenom, bio bi mali milion onih koji bi tvrdili da je utakmica kupljena, recimo u poluvremenu. Sto se serije CZ od 14 pobeda u nizu tice, a sve nakon sto je u prvih 10 kola jedva dobila 5 utakmica, koliko god da ista izgleda nadrealno, ako se malo analizira ne ispada bas tako. Pobeda u derbiju definitivno je podigla samopouzdanje, i dala dodatni motiv da se do kraja jesenjeg dela posao odradi maksimalno. U pauzi su dovedena dva koliko toliko kvalitetna stopera i time je stabilizovana odbrana, dok je Lazovic dodatno pojacao i inace solidan napad. To sto je u prva cetiri kola tri puta igrala kod kuce je svakako dodatna kockica u mozaiku. Ako se jos doda da je za razliku od jeseni, kada joj je vise puta prvi sut rivala ulazio u gol, CZ je nekoliko meceva otvorila ranim golom i time sebi znarno olaksala posao, kao i da je sa svakom pobedom, pa i kiksom Partizana, raslo samopuzdanje, plus tim je postajao sve uigranije i uigranije, onda ta serija i nije bas toliko nemoguca.

Batko

pre 10 godina

Kad bi sve ekipe igrale ovako protiv Zvezde kao što igraju protiv Partizana, cigani bi bili na sredini tabele...ovako mogu samo da zaključim da je ovo ciganska liga..smešno.
(velja, 22. april 2014 17:55)

Pa tebe ovo bas pogodilo,a ?? .....isplači se..nije to sramota..

kralj

pre 10 godina

E moj Nikolicu,nulo od trenera!Lazovic ti na klupi u ovako vaznom mecu a ti dajes sansu neiskusnom Panticu.Ako ovaj rezultat ostane do kraja,ti ces biti jedini krivac sto smo izgubili titulu.Tim je sasvim solidan,samo ti prijatelju nisi trener za Parizan.

Lazaris

pre 10 godina

Ne znam zašto Grobari neće da priznaju da Zvezda ove godine ima bolju ekipu i uigraniju,doveli su samo dva igrača na zimu.Od prvih jedanaest samo Mijailović i Bajkovic nisu potencijalni reprezantivci.Ostali su ili mladi ili igraju za druge zemlje ili su bivši.Jednostavno Zvezda ima bolju ekipu kao što je Partizan imao prošle godine.

mattko

pre 10 godina

Trener Nikolic upropastio je sav trud Vojvodine koja je mnogo ulagala u njega kada je sebe i neke igrace preselio u Partizan. Sada ce se cesati i gde ga ne svrbi.
Tako to ide kada zemlja zeli da bude centralizovana cak i u fudbalu!

Zašto šutite !? Zašto šutite ?

pre 10 godina

KRUŠEVLJANI …. CAREVI !!
NENADE LALATOVIĆU = CARE !!!
Ne čujem Vas - kako beše ono : NE DAMO …. TITULU !?
XAAA , XAAA , XA - a kao neko vas nešto pita !?

GuyFawkes

pre 10 godina

Ne znam,jesu li u Humskoj culi da je Moyes ostao bez posla,sad mogu da ga angazuju... Cisto ako nisu upuceni... Covek je kao stvoren za Parni valjak. Kad se masina upali,brrrrrm...

George Best

pre 10 godina

A sto sad nekasne utakmice sto se nepeva Toletu
(PIVKE, 22. april 2014 20:43)

A sto ti nisi sastavio sve reci u komentaru, nego samo neke?

Darko

pre 10 godina

Dogovor Karadžića i Vučića. Prvi će da namesti Zvezdi titulu, da bi ga drugi ostavio u fotelji predsednika FSS. To samo slepci ne vide (a adresa slepaca je Ljutice Bogdana).
(Grobarchina, 22. april 2014 18:34)

E, dobro kad ste ''vi'' progledali

Darko_cz

pre 10 godina

Ne samo da gubi na poluvremenu nego ih je Napredak oducio od fudbala.Videcemo kako ce biti drugo poluvreme.Jedva cekam derbi,niste ni svesni kako cemo vas rasturiti

Anoniman

pre 10 godina

Partizan jedne sezone ne osvoji titulu i odmah krecu teorije zavere.Nisam navijac niti CZ ni Pa ali mislim da je bolje za fudbal da Cz osvoji titulu,bolje je za fudbal.Bilo bi jos bolje kad bi neko treci usao u trku,liga bi dobila na kvalitetu i gledanosti....

Voja3

pre 10 godina

Kazete NAMESTENO da Partizan izgubi? Ko je onda jos kriv za to? Trener, igraci, Sasa Ilic, Danko Lazovic, mali Ninkovic, ko ? Nisu se borili dovoljno za Partizan sta vec? Boje se Vucica jel? Ma hajte molim vas...Partizan igra jadno i to je to. A vi pricajte sta vam volja.

zvezda

pre 10 godina

Pisem u 40. min kod rezultata 1:0. Ako partizan dobije ovu utakmicu onda je to teska namestaljka. Sa ovakvom igrom oni su najvise za 5. mesto u ligi...

Batko

pre 10 godina

"...pored kapitena Ilića i mladog Pantića, jedini raspoložen za igru je Predrag Luka..."

Čuj, drugi nisu raspoloženi za igru ?!
Kako bi to trebalo "na 'leb i vodu" godinu dana, pa da vidim koliko će ih , onda biti raspoloženo za igru !

grobar-españa

pre 10 godina

Nije problem u porazu, nije problem da se ne uzme titula, nije problem sto ce "Oni" da budu sampioni. Problem je u tome sto mi od Djukica nismo igrali fudbal i uzimali smo titule samo zato sto su ostali bili jos gori od nas. Ja se najiskrenije nadam da Zvezda nece da se izglupira, pa da i ove godine budemo prvi. Nama je potrebno budjenje i otreznjenje a ne opet neki kvazi uspesi za mazanje ociju. Pod Stanojem smo bar bili borbeni i igrali direktan fudbal, od kada je on otisao ja nisam uspeo da shvatim sta mi igramo, koja nam je taktika, koji stil igre.... Ove sezone nisam uspeo da odigram Partizanovu utakmicu do kraja ni kad smo pobedjivali ni kad smo gubili. Anti fudbal 100%, nepodnosljivo. Mi ispadamo od ispodprosecnih evropskih ekipa, tipa Tun ili Ludogorec a ovde se kao nesto zamlacujemo titulama. Partizan je unisten iznutra (I Zvezda je, ali to nije moj problem)jer je vec godinama svako razvlacio sta je stigao. Prodali su sve sto se moglo prodati u bescenje , da bi sebi punili dzepove. Ja bih iz sveg glasa trazio privatizaciju, da vec nismo privatna prcija alavih politicara i tajkuna. Nece oni da ispuste zlatnu koku sve dok bude davala makar jedno jaje godisnje a kada definitivno uniste klub, onda mozemo da se privatizujemo koliko hocemo. Necemo vredeti ni banke, naprotiv bicemo duzni do guse i bicemo prodati nekom "Postenom biznismenu" za jedan dinar + da drzava gurne jedno 10-15 miliona. Plasim se da cemo se za 5-6 godina zvati Partizan Fly Emirats ili tako nesto.

posmatrac

pre 10 godina

Da mi je samo znati, koji "veliki strucnjaci" su u Partzanu doneli odluku da je trujic neperspektivan igrac, pa umesto njega doveli luku, malbasica, grbica. Decko koji u mladim generacijama uvek imao najvisi prosek ocena, i uvek bio najbolji igrac i strelac partizana, nije dobio priliku da zaigra ni pet minuta u prvom timu. A danas se videlo kakav je to igrac.

Isto pitanje bih imao i za trenere u zvezdi, kada je u pitanju janicic, mada on nije bio tako istaknut u mladim generacijama.

bobanmkd

pre 10 godina

Ja sam rekao da cu svoje reci kad zavrsi prvenstvo.I...prvenstvu je kraj.Da sam Nikolic Marko...bila bi me stramota.Prvi tim manager u istoriji Partizana...dobio i birao sam igrace...dobio tim na plus jedan...napravio minus 6! Danas je sve pogresno postavio.Kao najveci amater.A,ima tri puta jaci tim od Rasovica.

IgorNS

pre 10 godina

Zelim samo da kazem da me je sramota fudbalera Partizana(ciji sam inace veliki navijac). Ne zato sto smo porazeni,vec zbog ponasanja fudbalera. Mislim da niko od nas ne gleda i ne prati fudbal da bi na svakoj utakmici gledao Lazovica,Trajkovica,Luku i Volkova(koji vola ne mogu da ubodu a ne gol da daju ili ne daj boze da centriraju valjano) kako se svadjaju,psuju i pljuju! Pa alo bre momčine,malo vise igrajte fudbal a malo manje se koncentrisite na taj prostakluk!

Mikeli

pre 10 godina

Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (J.D.Aleksandar, 22. april 2014 16:59)

Zato sto je novi tim pun bivsih i potencijalnih reprezentativaca se konacno uigrao. Mrdja, Lazovic, Ninkovic, Milijas, Pecnik, Petkovic, Dauda, Kelhar! Pa zar zaista mislite da je vas tim bolji od ovog? Momci se uigrali, skinuli veliki pritisak sa ledja jer su prvi i sada se igraju fudbala. Videces u derbiju da necete imati dve sanse na utakmici! Uostalom, OTIMAJ TITULU!

ДИКАН

pre 10 godina

Мора да им није одговарала висина траве у Крушевцу, која брже расте после кише...

mika

pre 10 godina

Trujic namerno tako lose odigrao.decko je igrao za partizan,ali ti sa igracima napretka delis hleb.Navijaj za koga hoces,ali se bori za svoj klub...
(realan, 22. april 2014 16:25)

Trujic nam je dao gol u Beogradu kad je bilo 1-1. Sad je namestio gol. Sve neka decurlija koja lupaju gluposti, nekad je bilo milina uci na komentare ovde a sada samo neko klinci koji lupaju. Napredak zasluzeno vodi. Valjda cemo mi dobiti na kraju.Samo PFC !!!!

Nikola

pre 10 godina

Jedna ekipa koja je htela i smela da igra fudbal protiv Partizana i odmah lagana pobeda. Ovog proleca Partizan je jedva dobijao skoro svaki mec, cesto i pod cudnim okolnostima. Eh, da je regularan bio jesenji deo prvenstva, borili bi se sada sa Jagodinom, Pazarom, Vojvodinom i Cukarickim za pozicije koje vode u Evropu a to je realno i mesto koje im pripada. Veliki dan, pravda se konacno vratila na velika vrata a trofeji tamo gde im je mesto! Grobarima porucujem da se ne nerviraju, ove nedelje ce popiti i Cedevitu, vreme otreznjenja dolazi.

Pero

pre 10 godina

A koliko je Napredak dobio u ovoj sezoni, a koliko Partizan ? Utisak nedelje gosti u studiju, Dusko Vujosevic i predsednik FK Napredak, ostanite uz B92...

volim Partizan

pre 10 godina

Veca neznalica na klupi Partizana nije sedela nikada...demagog odradjuje posao za Stojica i gura posto poto njegove igrace (Luka, Brasanac, Malbasic, cak je na prosloj i Kojica uveo)...ovome treba dodati i igrace koje je on doveo iz Vojvodine koji verovatno nijednu ponudu sem Partizanove nisu imali...ajde sto gubimo, ali sramota kakva je ovo igra...mars iz PARTIZANA!!!

N-P

pre 10 godina

jeli frajeri ... da da vi sto kmecite danima na savez na sudije ... KOJI JE KARTON ZA ilica TREBAO BITI POKAZAN ?????
da .... TOLIKO na tu temu !!!!!

runner

pre 10 godina

"Пуче колан свечевој кобили,
окренуше кола низа страну..." сами Бог зна где ће се зауставити. Овај тим Партизана тешко да би био првак ПЛС. Ту више од пола играча треба најурити из клуба попут Луке, Волкова, Станковића, Брашанца, Малбашића па и Шкулетића а Сашу Илића и Обрадовића у пензију. Већ у суботу против Звезде треба извести тотално нов тим јер и онако немам шта изгубити. Пораз више или мање, не мења ама баш ништа. Титула је изгубљена па изгубљена. Већ сада, тешка срца али спортски требамо Звезди честитати 26-ту титулу шампиона. Нек'им је са срећом!

ДОБОЈ ЧЕКА ТИТУЛУ ....... КОПРЕ НЕДРИ

pre 10 godina

Господине Николићу да дуго година будете тренер партизана :)

veliki strumf

pre 10 godina

Grobari, PA VI VEZE BLAGE NEMATE! Sa nulom, auu! Jos vas Andjelovski na kraju spasi da ne primite i treci. Najbolji smo, ne damo titulu, ovo ono, na celu sa velikim magom, prodavcem magle Markom Nikolicem. A drago mi je sto je i Sasa Ilic pokazao (jos jednom) svoje pravo lice. Nekoliko puta sam pisao da je nikakav covek, iako ga svi stalno nesto dizu u nebesa, kako je ne znam kako korektan. Korektan je taman koliko i Federer, iako stalno dobija neke titule za fer plej, a svi znamo da je obicna nula od coveka. Slicno vazi i za Sasu Ilica. O Lazovicu i Trajkovicu da ne pricam, zbog njih mi je posebno drago!

slobinator

pre 10 godina

(bobanmkd, 22. april 2014 18:38)eno vam ga mojes slobodan pa ga dovedite.a imalo se i presipalo predhodnih godina, zar ne?tako ste doveli i avrama granta za milionče iako ste na polusezoni imali plus 10.dok u zvezdi nisu imali ni za šampone ,vi ste galantno dali ugovor njenom najboljem igraču kleu,a plus ste iz čiste obesti doveli njenog bivšeg golmana stojkovića.moglo vam se,ali kolo sreće se okreće i ničija nije do zore gorela.

Nenad Lalatovic

pre 10 godina

U 31-om minutu po lijevoj strani je prosao Tole Karadzic i sjajno centrirao na Vucica koji je sjajnim volejom savladao Lukaca za 1:0.
Ali to nije bilo sve, u 73-em minutu sa poludistance je sjajno sutirao Putin, golman Lukac krajnjim naporom odbranio i odbio loptu do Seika Muhameda koji u trku salje loptu u mrezu za konacnih 2:0. Treba li napomenuti veliku i svesrdnu pomoc kosmickih sila, poravnanje urana sa neptunom, BIA, MOSAD, CIA, KGB i ostale pomocnike.

Mikeli

pre 10 godina

Kao sto sam rekao u januaru, veliko zvezdino pojacanje je ovaj Nikolic, nevezano kako se utakmica zavrsi. Demagog koji se forsira u srpskom fudbalu kao talentovan trener.

Srbin dijaspora

pre 10 godina

Bravo-Bravo-Bravo, Trujicu, dokazi im da su te isterali iz Partizana samo zbog toga sto nisi nekome iz uprave ljubimac a nisi ni tatin sin, jos jednom BRAVOOOOO.

my way

pre 10 godina

Nema frke grobari, vec je sudija preuzeo stvar. Izmisljaju se ofsajdi, prekrsaja za Napredak vise nema, za Partizan se sviraju svakakvi faulovi...

gorax

pre 10 godina

Lalatovic igra danas za Zvezdu, Napredak je klub kojeg vode zvezdasi. Kao Zvezdas zelim srecu i Napretku i Partizanu, neka bude dobra utakmica, neka bolji pobedi.
(Ilija, 22. april 2014 16:57)

ma o čemu ti pričaš? pa Lalatović nas je pobedio jesenas sa voždovcem....

zoran

pre 10 godina

Sta reci o Nikolicu koji na prosloj utakmici uvodi Kojica, iz gipsa, u igru , a Fofanu preselio na tribine, dok covek marljivo trenira mesecima i igra sve pripremne utakmice..??? To govori o karakteru coveka koji sedi na klupi Partizana. Ovom timu treba trener iz Engleske...ovi nasi, svi od reda, su pomicivani od menadzera , a takodje i ne znaju posao kojim se bave.

Pogledajte kako igraci Partizana bukvalno stoje na terenu i ne znaju kuda da se krecu!!!Po tome vidite da li tim ima trenera ili nema.
Ovaj covek je unakazio ovaj, inache, sasvim dobar tim.

Bari1991

pre 10 godina

Sta reci o Nikolicu koji na prosloj utakmici uvodi Kojica, iz gipsa, u igru , a Fofanu preselio na tribine, dok covek marljivo trenira mesecima i igra sve pripremne utakmice..??? To govori o karakteru coveka koji sedi na klupi Partizana. Ovom timu treba trener iz Engleske...ovi nasi, svi od reda, su pomicivani od menadzera , a takodje i ne znaju posao kojim se bave.

Pogledajte kako igraci Partizana bukvalno stoje na terenu i ne znaju kuda da se krecu!!!Po tome vidite da li tim ima trenera ili nema.
Ovaj covek je unakazio ovaj, inache, sasvim dobar tim.
(zoran, 22. april 2014 18:45)

Rodjo,kada ste imali trenera koji je dosao iz Engleske(Grant),najurili ste ga kao kera jer se nije uklapao u vasu koncepciju.A to znaci da je covek bio kulturan,da je gledao samo svoja posla i da nije jurio sudiju po terenu za vreme utakmica.E posto vama takav ne odgovara doveli ste ovu dervisevu kopiju pa ste zato i zavrsili na ovaj nacin.Vi kako hocete ali VRSAC CEKA TITULU!!!

Mr. Good

pre 10 godina

Svima je jasno da se Partizan oprasta od titule jer jednostavno previse su losi da bi mogli i u derbiju da pobede a Zvezdi je dovoljan i remi i plus danasnji kiks Partizana

lex

pre 10 godina

37. min, Napredak ostecen za nepostojeci ofsajd, u odlicnoj sansi, skoro izvesno je da bi bio gol. A kad bi bilo 2.0, Napredak bi imao sigurno bar nereseno. Ovako, Partizan ima dovoljno vremena da pobedi. Eto, cisto da vidite kako neke odluke resavaju prvenstva.

Normalno

pre 10 godina

Cekaj,jel dajete titulu ili ne dajete?Mozda vas neko i pita...sa ovakvom igrom i ovim igracima ste ocekivali nesto?Smesni ste ko bioskop.Stvari dolaze na svoje mesto i tako ce biti narednu deceniju,da se vrati odnos titula,kakav i dolikuje za Srbiju.

najrealnije

pre 10 godina

Evo, ovako. Prvenstvo je 100% regularno, kao i 6 prethodnih, ako mene, kao grobara, pitate. Ne zelim da se bavim teorijama zavjere, postoje dvije opcije, ili nijedno prvenstvo od nabrojanih nije regularno, ili su sva regularna. Naravno da je kraj niza morao doci, nije mala stvar ostaviti jednu CZ sest godina iza nas, koja je realno ako ne najbolji, a ono barem najuspjesniji FK u ex yu. Dakle, cestitke CZ na tituli, ako je osvoje, naravno, a meni kao grobaru, a nadam se i vecini moje crno-bijele brace, ostaje privilegija da smo bili svjedoci jedne ere koja ce se tesko ponoviti. Ako se ne varam, nikome od drugog svjetskog rata u ex yu, a poslije u Srbiji, nije poslo za rukom da uzme 6 uzastopnih titula, i cisto sumnjam da ce to neko od nas ponovo da dozivi. Dakle, jos jednom, ponosan sam na proteklih 6 godina, ma kako neki nipodastavali nasu ligu, i naravno da na te titule gledam kao regularne, jer, ruku na srce, ako smo i bili losi, nas glavni rival je uvijek bio barem za nijansu losiji. Ista stvar se desava i danas, zavrsicemo nase evropske price u avgustu, i jedni i drugi, ali kao sto rekoh, sve regularno, sve po zasluzi i po pravilima. Jedno poglavlje je zatvoreno, i iskreno, malo cemo da odahnemo jer nije lako nositi breme favorita i branioca titule, makar i u ovako slaboj ligi, i jos uz to trpiti konstante napade i osporavanja tih uspjeha. Sad cemo da vidimo kako ce drugi da se snadju u toj ulozi, kratko, nadam se :)

Branko Medaković III

pre 10 godina

Ajd sad svi pod ruku (Nikolic,Nađ,Raso Babic, Jovicic, Đuric....izvinjavam se sto sam neke zaboravio) i sklonite se sto dalje.

Mladen

pre 10 godina

KRUŠEVLJANI …. CAREVI !!
NENADE LALATOVIĆU = CARE !!!
Ne čujem Vas - kako beše ono : NE DAMO …. TITULU !?
XAAA , XAAA , XA - a kao neko vas nešto pita !?
(Zašto šutite !? Zašto šutite ?, 22. april 2014 17:34)

xaxaxaxxa a gdje ste vi bili ovih 6 godina,pa se zbog jedne titule javljas ko da ste ih 10 osvojili

Jozzo

pre 10 godina

Zasluzeno vodjstvo Napretka. Svaka cast kako igraju! Nadam se da se sada nece povuci jer je ovakva utakmica odlicna za gledanje, puna dinamike i borbe od gola do gola.

Bez sudaca - ne ide !

pre 10 godina

Koliko se sudija trudi da sve svira Topalovićima - ovo nije normalno ! Svaki faul ili aut se BUKVALNO DODELJUJE umesto Napredku - FK LOPATARIMA !
Inače , što se igre tiče - Napredak je Bajern za ove u crnoj opremi !
Kako će se završiti - ne znam , ali da se dobar fudbal igra i van Beograda - to je evidentno !

Gazenje grobara u svim sportovima!

pre 10 godina

Napredak UNISTAVA partizan sa sve sudijom!! Od partizana samo vidim festival prostakluka, neznanja, nemoci i ocajnog fudbala. Dzaba vam i Tole i sudije opet je pola lige bolje od vas! Bez sudija bi se partizan borio za sredinu tabele! Zvezda igra milion puta bolje i to svako realan mora da prizna!

MadMax

pre 10 godina

Наравно да Толе ведри и облачи српским фудбалом, само што је све ове године некима то БАШ одговарало!!!

Ljubinko Pantic

pre 10 godina

E od danas i zvanicno vise ne navijam za Partizan,derbi naravno necu da gledam,i apsolutno me vise NISTA ne zanima sto se tice Patlidzana,svejedno mi je da li ce Zvezda pobediti ili ce biti nereseno.Taj PFC (putujuci fudbali cirkus) koji igra na JNA treba ugasiti,ne treba vise da postoji.
Sutra cu da gledam moj Bajern i da uzivam u fudbalu a ne da gledam ovu do ove godine Tole Super ligu,a od ove Vucic Super ligu.Sramota bre!! Vrh amaterizma! Kakva bre titula ni u Evropu nema da udjete manekeni jedni u robijaskim dresovima! Neka vas razbije Zvezda u derbiju ne zanimate me vise!

cartmanx

pre 10 godina

Nema sta zasluzen poraz,po meni Nikolic je najveci krivac jer nista slabiji sastav nemamo od CZV, cak sam ubedjen da gubimo i derbi jer sledi totalni psiholoski pad ekipe.U sv.slucaju titula je CZV a o njihovom "nizu" suvisno je trositi reci.Cestitam navijacima CZV na tituli evo Vam je..uz nadu da ce se u Srbiji bolje ziveti.

misa

pre 10 godina

Presesce vam svih 6 titula za redom osvojenih na neposten nacin. Svako kolo je novi dokaz koliko su se svi sklanjali kad igra "fudbalski JSO".
Isto vazi i za kosarku , vaterpolo , rukomet tek sad se vidi koliko ste jadni.Polako sve dolazi na svoje mesto ,uvek i po svemu ste ispod Zvezde bili i bicete.

biter

pre 10 godina

sramno i lose nista od titule !mozda i bolje da ih negledamo u evropi.U petak svi u arenu da pomognemo Instituciji da se domognu evrolige!Samo košarkasi znaju kako se bori za crno belu svetinju.Zvezdi samo mozemo da cestitamo titulu u fudbalu.Ajmo sad Srpsko finale u ABA ligi ,pa opet u evro ligu i mi i vi.

Voracek 93

pre 10 godina

Da vise nikada ne gledamo Nikolica, Luku, Obradovica, Trajkovica, Malbasica, Kojica, Volkova, Stankovica i sve te neznalice. Nije Vucic dao Zvezdi titulu, Partizan je izgubio titulu.

Brondby

pre 10 godina

Da se zna da sam pre Brondbya bio veliki navijac Partizana prestao sam da ga partim 2011 posle smene Stanojevica i prodaje mladih igraca poput Stefana Savica Adema Ljajica Tosica u to vreme a kasnije Mitrovic Lazar Markovic me ne zanima jel vise nisam pratio Zbog Uprave i Djurica i prodaje igraca pre svakog vremna sam prestao pratiti nasu ligu i navijati za Parizan najvise me je pogodila smena Stanojevica itd itd Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

DachoRsf

pre 10 godina

TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA, ZVEZDA JE SAMPION, PJEVA CIJELA SRBIJA !!! 3,000 Delija stize u subotu iz Crne Gore. Dolazimo da uzmemo titulu. CZV

svetlo

pre 10 godina

Tezak trenutak, ali i olaksanje, jer se sa ledja skotljao ogtoman (ne)sportski teret. Titula je uzata, idemo dalje cistog obraza. Pred zoru noc je najtamnija. Napred Parizan!

TROLE ODLAZI!

pre 10 godina

ccc Malbasic sutira loptu u gol posle ocilednog ofsajda i posle ne jednog nego cak dva sudijska zvizduka i ne dobija cak ni opomenu, a kamo li zuti, sasa Ilic namerno udara protivnickog igraca posle prekida igre i dobija samo zuti, pa o cemu tu vise ima da se prica, sramota!

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Najbolji igrac partizana je sudija. Tuzno je sta je taj sve dosudio u korist partizana. jadni napredak ima igraca manje.

N-P

pre 10 godina

jeli frajeri ... da da vi sto kmecite danima na savez na sudije ... KOJI JE KARTON ZA ilica TREBAO BITI POKAZAN ?????
da .... TOLIKO na tu temu !!!!!

olijov

pre 10 godina

@Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !
(J.D.Aleksandar, 22. april 2014 16:59)

Dok je bilo normalno i lepo kad je ladovina bila na "vasoj strani". Nepravda...

dejan

pre 10 godina

odnos faulova 35 naprema 9.
Vi grobari pričate nešto o suđenju, pa ovakav kriterijum nije viđen ni u beton ligama.
Nikoliću hvala ti, molim te ostani sa ovim firmašima još koju godinu.
Lazoviću molim te odigraj još par sezona
Zvezda šampion

Bojan 40+

pre 10 godina

Jedna stvar me uzasava. Nase titule su pokradene i u fudbalu i kosarci, nigde vas nije bilo godinama, pricali ste da vas fudbal i kosarka ne intetesuju, da je najvajznije da ste vi bili prvaci Evrope i sveta itd. A sada kada cete da budete prvaci u fudbalu i verovatno u kosarci, sve je regularno, Bari se ne spominje, sport se opet prati, vise nije nebitan. I mi ispadosmo licemeri, a vi ste zlatni standard. Partizan je u uvek moj klub, bez obzira da li je prvak ili ne. Svako ko sada kaze da ga fudbal vise ne interesuje, isti je kao i ovi zlatni zvezdini navijaci.

coa

pre 10 godina

postovao sam Ilica, ali daleko je on od gospodina, a to se tek vidi sad kad Partizan gubi. Sramota zasluzio je crveni i suspenziju za primer, jer to bi on trebao biti ovim mladim igracima Partizana, a kakav je primer dobro sad vidimo.

Volim Partizan ali ne ovaj

pre 10 godina

Momci pojma nemate, ovi ni ne moraju da namestaju vise,titula je njihova 100%,bdv gubite i u derbiju sigurno jer nemate srce, trudim se da budem kulturan da bi objavili komentar.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Idemo opet :" Samo napred Napredak, samo napred Napredak, kme, kme, oooo".
Jos korak do 26. titule. 50 godina je Partizan jurio Zvezdu po broju titula, jurio, jurio, jurio, i stigao i taman kada treba da je pretekne, Zvezda opet povede. Partizanovci, jeste li spremni da nam u narednih 50 godina gledate u ledja i jurite nas po broju titula? :)

N-P

pre 10 godina

ukljucujem se u prenos u 30 min. dakle da sam na Laletovom mestu odmah.bih.izbacio ovog prodanog trujica napolje !!!?!!!
za ovih mojih 10 min dve situacije frajer ima da odigra svojima u lepim kontrama i on tacno namerno gresi ..
dakle tako ocigledno da nemam reci !!!
sramota ...

dar_mar

pre 10 godina

Hahahah... kad vide crvenu boju, odseku im se noge! Svaka cast za Napredak! Odrzali ste im cas fudbala i lepog ponasanja... Konacno ce grobari shvatiti da ne moze sve na silu.

SRBin bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo
svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

Internet grobar

pre 10 godina

Sramota! Rečeno je Nikoliću da Partizan mora da igra loše kako bi Napredak pobedio! Nijedan igrač Partizana nije smeo da postigne gol! Dogovoreno da Trujić centrira, Vidaković šutira, a da Lukač tu bombu ne odbrani! Takođe namešteno da Lukač ispusti loptu koju je Gavrić šutirao, po dogovoru, skoro nebranjen sa desetak metara i da se tu, takođe po dogovoru, nađe Božović i šutira je u nebranjeni gol. Sve je unapred dogovoreno! I namešteno! Sramota!

Vladimir

pre 10 godina

Cestitke ganima na tituli, koliko god da su drzavni projekat zasluzili su ovu titulu s obzirom da im je konkurent ovakav Partizan! Dok optuzeni za najgore malverzacije vodi nas klub cemu da se nadamo! Koliko god da mi se gade ljudi iz zvezde oni imaju za predsednika legendu srpskog fudbala a mi imamo coveka koji je ojadio stotine porodica unistivsi firme koje je kupio! Jos jednom cestitke ganima, uz malu pomog sudija dolaze do titule ali nisu oni krivi sto mi ne mozemo da dobijemo Pazarce i Napredak!

realan partizanovac

pre 10 godina

nikolicu,ako si jos uvek partizanov trener,a kakav obraz imas verujem da jesi I da jos neces ustupiti svoje mesto nekome ko se razume u trenerski posao,sad slovodno neka ti stankovic bude kapiten u derbiju koji sad necu ni gledati,cestitam tebi na zvezdinoj tituli

Ilija

pre 10 godina

@elgladiator, ne vidis dalje od nosa. Da li se uopste secas jesenje polusezone? Koliko je puta poguran partizan? Da je bilo pravde imali bi bar -10 na kraju iste...

dex

pre 10 godina

@J.D. Aleksandar

Pa jes' nije lako dobiti uz samo jedan penal, crveni i ocit faul nad golmanom ekipe koja dodje bez rezervi. Da ne govorimo koliko se morate truditi da uhvatite loptu i sami dosudite penal. Ili zadrzato smirenost kada krljate fudbalere u kaznenom... Nije to lako. Zvezdine pobede nemaju veze sa tim sto je generalno kvalitetnija naravno... Decko, vi na derbiju niste sutnuli na gol do 85. minuta! O cemu pricamo?

shamrok rovers

pre 10 godina

ko je sad kriv? nakantali ih ljudi opushteno i verovatno su krivi i Zvezda i sudije i organizacija samo nisu oni iako je svakom normalnom jasno da nemaju pojma i ovp ce biti zasluzena Zvezdina titula za razliku od grobarskih poslednjih godina kad ih je Zvezda rasturala u tri derbija a oni 'poshteno bili prvi' haha, gazi Zvezdooooooo

N-P

pre 10 godina

LALE MAJSTORE..... LALE MAJSTORE ..... LALE MAJSTORE LALE MAJSTORE LALE MAJSTORE !!!!!!
BRATE ovim si sebi rezervisao mesto na ZVEZDINOJ KLUPI !!!!!
SVAKA CAST batice !!!!!

Bojan

pre 10 godina

Meni kao Partizanovcu je drago da smo izgubili danas, jer nismo ni zasluzili da dobijemo..Napredak je igrao bas sjajno, srcano, napravili su 40 prekrsaja..Bravo za sportski pristup..Crvena Zvezda je ocigledno najbolja ekipa u Srbiji, jer ona lagano dobija protivnike u nasoj ligi..Kada su uspeli da vezu toliko pobeda , svaka im cast..To sto nama deluje da Crvena Zvezda nema bas tako mocan tim, mocic ce da se proveri u julu..

zlocko

pre 10 godina

@ J.D.Aleksandar

Druze, vidim cesto komentarises ovde, a komentari su ti - nemam reci. Samo mi reci kako te nije sramota da pises ovakve komentare ? Ok, razumem ako imas 10 ili manje godina. Pa pogledaj samo vasu igru ovog proleca i "vrsnog" strucnjaka Nikolica. Opet te pitam, kako te nije sramota ??

Vukmir

pre 10 godina

Dobra tekma, ritam kao kod engleza.
(fiori, 22. april 2014 16:10)

Prestani da pratis fudbal u Srbiji ako mislis da srpski fudbal ima i delic nesto engleskog!

zex

pre 10 godina

Sudija je svirao vise za partizan svaki kontakt je sudjen za Partizan,Napredak ima dobar tim,brzi su i pokretljivi dobri u odbrani Partizan nije taj strasan tim kakav su najvljivali na pocetku polusezone.Zvezda moze i da izgubi na Jna ako Partizan izgubi.nije vam niko oteo titulu jednostavno neznate.

Staridz

pre 10 godina

Joj Vucic Vucicu sta im to radis:))

Svuda grmi okolo nasa pesma ponovo, sve je gotovo sve je pijano nasa ZVEZDA prva ponovo!

IDEMO DELIJE SVI NA MARAKANU!

radnik

pre 10 godina

kad bi moj tim ovako bezidejno igrao a da sam pricao da sam sam selektovao ekipu ,doveo omiljene prosecne igrace iz vose, drzao vatrene govore....priznao bih da sam ipak prosecan trener za rang rada ili vose a ne za klupu Partizana

Grobarchina

pre 10 godina

Dogovor Karadžića i Vučića. Prvi će da namesti Zvezdi titulu, da bi ga drugi ostavio u fotelji predsednika FSS. To samo slepci ne vide (a adresa slepaca je Ljutice Bogdana).

neba

pre 10 godina

Koliko bi ovakvih nazovi iznenadjenja bilo da nam pola utakmica u ligi nije stelovano, ni zvezda ni partizan ne bi mogli kao sto je cest slucaj da imaju po 15 20 utakmica bez poraza, jer nemaju kvalitet za tako nesto, iako je budj liga..

Shecky

pre 10 godina

Bice 1:2 Druncic i Luka mozda kojic ako udje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (,, 22. april 2014 16:51)

Sve si pogodio.. ;)

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Poziv svim Delijama koji su u mogucnosti da dodju u subotu na JNA da napravimo festu, naravno mirnu a da pustimo grobarima da im poraste adrenalin i naprave haos.Onda drzava da reaguje. Sledi nedelja i Arena

Mikeli

pre 10 godina

Onaj visoki defanzivac iz napretka, mislim broj 13, plavusan sa fensi frizurom, je pokazao kvalitet. Volim takve defanzivce, mesto mu je u vecem klubu. Sto se same utakmice tice, napredak je takticki odigrao besprekorno. Dve prelepe akcije i 2 gola, to se ne vidja cesto u ovoj njiva ligi. Da sudija nije dosudio i nepostojeci ofsajd u prvom poluvremenu, mozda bi bilo i ubedljivije.

elgladiator

pre 10 godina

Realno, rezultatski, Partizan do sada igra bolje nego prošle godine.
Ne zaboravite na kraju polusezone imao je 2 poraza i 3 nerešene. Do sada je 1 poraz i 2 nerešene. U oba susreta koje je završio nerešeno DEBELO JE OŠTEĆEN (protiv Pazara, regularan gol Škuletića, protiv Vojvodine nepostojeći penal za Vojvodinu). Za razliku od ovih drugih koji imaju 15 pobeda u nizu i stalno urliču ako je sve namešteno protiv njih, mi igramo otvoreno pa ko dobije "iako nam Tole zatvara". Baš mislim da bi Zvezda dozvolila luksuz da odigra fer 5 kola pre kraja.
Na kraju sve čestitke Napretku, odigrao je muški bez popusta i dobio pošteno Partizan. Sada kada osvoje titulu nakon 6 godina, hoće li biti prekidanja utakmica, protesta ispred FSS-a, prozivanja Toleta i pisanja saopštenja već posle prvog odigranog kola.
Sve mislim....

ban

pre 10 godina

Ovaj mali Pantic više nikad ne bi zaigrao kod mene da sam ja trener. Em je kriv za gol, em ne ume da da gol, uz to se još i ne bori na terenu. Stari Sasa Ilic se bori kao vuk na terenu a ovo se dete zajebava. A onolika frka oko njegovog ugovora.

otimamo titulu

pre 10 godina

grobari,mnogo ste nervozni,izgleda bas niste navikli da vam se neko suprostavi,nego da vam se svi sklanjaju..,
Posle ce vam Vucic biti kriv sto titula ode,a ne vasa katastrofalna igra...

Vladimir

pre 10 godina

Sve je vama teorija zavere.Nije bila dok su titule padale.Mislim da vasa igra govori vise od svega pa i od vasih teorija.Do sutra nebi dali gol.

KKP

pre 10 godina

Pisem ovo, upravo je Napredak dao gol. Navijam za Zvezdu, nebitno je. Ali samo da pitam navijace Partizana, kojeg postujem kao velikog rivala - Zasto mislite da je ako npr. Zvezda osvoji titulu prvenstvo neregularno, a da su sve one titule koje je Partizan osvajao regularne ? I zasto mislite da ste pretplaceni na titulu ? Realno krs vam je ekipa ove godine. Budite samo malo realni. Sportski pozdrav sa druge strane brda :)
(zlocko, 22. april 2014 16:32)
Pišem ovo kao navijač Partizana..zašto ste 6 godina trubili da vam ne treba kupljena titula i da je svaka partizanova kradena? Kad su vam ekipe bile krs do krša..cestitam titulu

Bojan

pre 10 godina

Zar stvarno neko od grobara misli da smo mogli dobiti zvezdu sa ovakvom igrom! Da li je tesko priznati da su bolji i da su zasluzeno uzeli titulu? Nervira me sto ima grobara koji kazu da je nesto namesteno, pa tako i zvezdasi pricaju da mi namestamo 6 godina, Tole ovo ono... nemojte biti kao oni, cestitajte na tituli i to je to... Uzeli su ovu titulu ali Partizan mora da radi na tome da im to bude poslednja titula u narednih 6-7 godina, samo da smenimo Djurica krimosa...

velja

pre 10 godina

Kad bi sve ekipe igrale ovako protiv Zvezde kao što igraju protiv Partizana, cigani bi bili na sredini tabele...ovako mogu samo da zaključim da je ovo ciganska liga..smešno.

1389

pre 10 godina

Титула је изгубљена довођењем ''страначког'' тренера који ће да одради посао и преда титулу комшиници. Он треба да буде тренер Јавора, Напретка... и са собом нек поведе све своје пулене(Шкулетића, Луку, Трајковића...).
Управо пробуди се, буди бржа од Мнчестера. Мојеса је бар држала Европа... не знам како су ''насели'' наши из управе за с''траначког'' тренера (колико је добар тренер показао је у Војводини кад са врло добрим тимом Војводине заостао 10 бодова!!!) или је то договор - титула комшиници, Ђурићу слобода.

Одлази Николићу!!!

Љубав је наша све јача и јача...!!!

ludinovinar

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na tituli, iskrene cestitke! ;-) Dodjose neka druga vremena, a i bilo bi previse 7 titula u nizu, treba biti realan.. Volim Partizan! Uzdravlje svima.. :-)

naijač partizana

pre 10 godina

T U G A J A D I B E D A
prodati komplet prvu postavu zajedno sa trenerom !
početi od početka sa 11 dece iz omladinskog pogona, pa polako!

PS. ako se ova igra zove fudbal koju ovi igraju onda .....

Jeli se veseli Jan Veseli?

pre 10 godina

Casovi fudbala od trenera Lalatovica, no sreca vasa pa da ste imali onog Trujica grobari inace bi pukla petarda, ali opusteno i bez brige dobicete vi tu potardu vec u subotu!

Batko

pre 10 godina

Batko,kada ces nesto novo da smislis? Ajde bre,svaki komentar ti je isti dunsteru!
(Dinara nemaju,samo evro...sirotinja, 22. april 2014 21:08)

Pa šta ću kad kolektivno kmečite, a i dalje prosipate glupe komentare !
Jedino nesto prizemno, primitivno , glupo možete da shvatite ! Recimo ti ....

1389

pre 10 godina

Nije bio dobar Dzukic- ok!
Nije valjao Jokanovic -ok!
Nije bio dobar ni Stanojevic -opet ok !!
E pa sad ovaj Nikolic strateg boli glava :) Slabijeg Partizana nisam gledao odavno :(
Koji Brasanac koji Pantic koji Stankovic???? Na pozajmice pod hitno!!
Eee moj Partizane!!

''Николић стратег боли глава'' - јеси ли ти добро!? Па, видиш ли ти како игра Партизан, колико бодова изгубисмо до сада...

zoran

pre 10 godina

Jedini krivac je Nikolic i drugog nema. Odmah , po zavrshetku prvenstva, uruchiti mu otkaz. Covek je upropastio ovaj solidan tim. Partizan je jedini tim u ligi koji nema ama bas nikakv koncept u svojoj igri. Da li iko u upravi Partizana moze to da uvidi..???

P.S A ovo izjava Lalaotiva na kraju utakmice je porazavajuca. Pa covek mator a tako se uvlaci upravi Zvezde. Starshno..>!!! Ova nasa zemlja je u haosu.

300 sekundi

pre 10 godina

Je l' zna neko dokle se stiglo s akcijom "pet minuta kasnjenja za spas srpskog fudbala"? Nisam pratio zadnjih par mjeseci, ali cini mi se da je akcija naprasno stala. Sta se promijenilo u medjuvremenu? Ko, i kada je svrgnuo Toleta, posto znamo da je jedan od glavnih uslova bio da taj lik od s funkcije? Koji datum se uzima kao kraj neregularnosti, i sta kazu akteri gore pomenute akcije, hoce li pristati da prime titulu od covjeka koji je "grobar srBskog fudbala", tj. da li ce titula biti regularna, ako on bude na celu FSS u trenutku predaje iste? Mislim da pitanja nisu ni najmanje teska, a i da jesu, buducnost srBskog fudbala je u pitanju, i slozicete se da sve mora biti transparentno. Hvala unaprijed na konkretnim odgovorima.

P.S. ovu priliku koristim da pozdravim ujaka u Austriji.

Aca

pre 10 godina

Nije zbogom tituli nego dovicenja vraticemo je kad tad. E igru Partizana treba ispitati ne zalaganje i slicno Napredak nas je razbio. Uprava napolje zbogom. Ostace zal sto derbi nece odluciti titulu.

M@rconi

pre 10 godina

@bojan.Decko,ako zelis da vidis koga interesuje taj sport a ti lepo proveri na internetu posete nasim i vasim utakmicama u prethodnih 6god dok ste bili vi prvaci.I ne lupaj vise ovde molim te.

Prosek

pre 10 godina

Tuga od fudbala,bez ikakvog smisla,malo pasova,spor srednji red,o sprintevima da ne pricam,nekultura,nevaspitanje,nervoza,uzas.Cestitam komsijama titulu sa najlosijom ekipom ikada.Pa vi sad vidite kakav smo mi tim.

Pa nije Tole svemoguc!

pre 10 godina

Kakvo sramno ponasanje Sase Ilica, na utakmici na kojoj se sudija debelo potrudio da sudi u korist partizana, da je to u nekim trenucima bilo i smesno koliko je providno!!!

solunac

pre 10 godina

vidim niko vise ne proziva upravu niti djuru lopova covek da 2 milke za kauciju a mi nemamo za pojacanja pre prvenstva proda markovica i mitrovica na zimu jojica ceo klub je upropastio setimo se kako je oterao stanoja i krleta, pa sta smo mi mislili da cemo opet uzeti titulu setite se samo ko je u prethodnom periodu igrao od stranaca zuka moreira kleo dijara tejgo, od domacih jovetic ljajic lazar mitar i da ne nabrajam dalje, dok nam ovi vode klyb mozemo samo jos dublje da tonemo

petar.pele

pre 10 godina

Nikad vise Nikolic svugde trazimo krivca Vuk je za njega Murinjo dosta vise i on i igraci koje je doveo mogu
slobodno da idu i nikad da se vracaju sve sto je hteo dobio je.

днс

pre 10 godina

По ко зна који пут -очајно-безидејна игра и за то је искључиви кривац тренер.Поново нема психолошке припреме јер тренер једноставно не зна свој посао.Чекамо да нам се врати Александар Станојевић али да му се орочи да ради на 3-5 година али пре тога сва банда из управе напоље а да клуб преузму бивши фудбалери-Батица,Мијат и Саво.

Tajfun Korkut

pre 10 godina

E bravo manekeni jedni,sad ste prepustili titulu u ruke Vucicevih miljenika.Ali bas me briga ja od danas vise ne pratim ovaj nas jadni i bedni fudbal,verovatno cu prestati da pratim i fudal kao sport.
Dosta sam ja svog vremena i nerava potrosio na ovaj nas srpski nazovi fudbal.Nikad nam fudbal nece izaci iz mulja u koji je upao.Nikad!!!

Grunf

pre 10 godina

Pa dobro i ovo je moralo da se desi. Sa ovom ekipom i trenerom nista ne bismo uradili u kval.za LS. Svemu dodje kraj...p.s.drugi gol Napretka je iz ofsajda ali to ne menja stvar,ocajno smo igrali.

Sercan

pre 10 godina

Nezgodna situacija za nas, ali to je sport. Treba da cestitamo Napretku koji je ovu utakmicu odigrao vrlo dobro i okrenuti se sebi i videti nase greske. Iz mog ugla iz tima bi pedagoski trebalo skloniti Trajkovica, Lazovica i mozda Saleta Ilica. Zasto? Vidim puno prostakluka, nepostovanja sudije i protivnika sa njihove strane. Ne znam sta se sa Saletom desava, vidno je nervozan.
Nije problem ako ne uzmemo titulu, ali ne smemo da se predajemo, ima jos da se igra, ima i komsinica gde da kiksne do kraja. Zato glavu gore, korekcije koje su neophodne napraviti i nema predaje.

Dorcolski Lobi

pre 10 godina

Napredak je bio bolji u ovoj utakmici i zasluzeno je pobedio. A sto to znaci pet kola pre kraja titulu za nekog drugog je neka druga prica. Sve partizanovce cu da podsetim da smo u Krusevcu 2008 poceli niz, koji se kako izgleda zavrsava u Krusevcu 2014. Sest godina, sest titula, nije malo. Ocigledno nam sleduje jedno otreznjenje jer klub nije dobro vodjen od kada je otpusten Stanojevic, i sad to dolazi na naplatu. Nadam se da ce ovaj poraz i gubitak titule inicirati malo korenitije promene u klubu, da Djuric i zvanicno ode, i da se na malo duze staze pozabavimo pitanjem sledeceg, ozbiljnog trenera... A fudbal i treba da je igra u kojoj je gotovo nemoguce vezati 15-20 uzastopnih pobeda... Nema predaje, igra se do poslednjeg kola, a i ovo prvenstvo nije poslednje u istoriji, novo pocinje vec u avgustu...

Realan

pre 10 godina

Kada sa ovakvim timom ne uzmes titulu onda Nikolicu nisi za Partizan!!! Partizan ima mozda najbolji sastav u zadnjih 5-6 godina, Zvezda raspalu ekipu, Vojvodina u rasulu i prepustis nonsalantno titulu?!?! SRAMOTA!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

Batko

pre 10 godina

i ne zasluzujemo titulu. a glupa je ta prica napredak igra za cz, pa nek svako igra za sebe ili za bilo koga, nase je da pobjedjujemo, ali ne ne. UPRAVA NAPOLJE
(Batko, 22. april 2014 16:53)

Psiho, nadji drugo imee

nz

pre 10 godina

Pa dobro, 6 sezona smo vladali, ova je očigledno njihova. Šteta što derbi neće imati rezultatski znača, mada bi bilo dobro da ih otresemo.

slobos sa rodosa

pre 10 godina

(Tajfun Korkut, 22. april 2014 20:13)
to je i bilo za očekivati od vas instant novopečenih ,rent a grobara koji ste navijali za partizan samo dok je osvajao unapred režirane titule.sad kad zvezda opet počne da dominira neće vam uopšte biti zanimljivo da navijate za svoj mali klubić.to neće biti ono kako se kaže 'in'.pravi zvezdaši su ostali uz svoj klub i kad je bilo najteže.i da još 50 godina ne uzmemo titulu nikad ne bih rekao ne navijam više za zvezdu.mnogo ste smešni.u stvari mnogo ste jadni

Nova uprava, pravi predsednik, pa idemo dalje

pre 10 godina

Sve je odavno postalo jasno. Dosta je bilo šest uzastopnih, sad je vreme da se na sudu završi priča o stadionu. To je nama bitno, jer je prvostepena presuda bila smešna. Kakav JNA, kakvi bakrači, to 23 godine ne postoji. Stadion je Partizanov!

devotion

pre 10 godina

Tole je lepo rekao titula za domacu upotrebu to je jedina njegova izjava u kojoj se slazem inace ne podrzavam ga za predsednika fs ,djabe i da osvoje titulu partizan ili crvena zvezda kad mi ne mozemo ni da udjemo u evropu ligu,a da ne pricam o ligi sampiona.

mika

pre 10 godina

Borba na zivot i smrt igraca Napretka. U 60 om mintu je bilo 27:6 u faulovima za Napredak.Strasno. A protiv Zvezde se setali.Lalatovic odmarao igrace proslo kolo za ovu utakmicu. Eto vam titula.Radujte se. Ali pitajte gazde jel smete. Onog malog iz predgradja i onog sa usnama. Dusu ste prodali za titulu.Eto vam je .

Djura

pre 10 godina

koliko su para dobili igraci Partizana od kladionica da nameste mec...kakav je ovo bio sastav danas... 1 sut u gol?!?!?! sramno..Zvezda je sampion..kao i Liverpul..kladionica je cudo

Ivan_Nis

pre 10 godina

Nenad Lalatovic - vojnik Crvene zvezde! Coveku je draze sto su pobedili ne zbog Napretka koliko zbog Zvezde! Sramota! Psuje, vredja sa klupe, uplasio sam se da ne uradi neki klizeci igracima Partizana tu kraj aut linije...

vrana

pre 10 godina

drago mi je sto svi cestitaju zvezdi titulu ako ima jos dosta do kraja tu je i derbi a radnicki ako pobedi imaju sanse za trece mesto ! o5 se samo zvezda i partizan stavljaju u prvi plan svi znamo kako su jagodina i vojvodina ostavili srce na terenu u borbi za LE ove i prosle sezone !

Bilal

pre 10 godina

Rodjo,kada ste imali trenera koji je dosao iz Engleske(Grant),najurili ste ga kao kera jer se nije uklapao u vasu koncepciju.
(Bari1991, 22. april 2014 20:21)
Sine! Narod kaže: "Krivo sedi al' pravo govori!" Niko Avrama Granta nije najurio iz Partizana, čak naprotiv, ali čovek, iz samo njemu znanih razloga, nije hteo da nastavi saradnju. Dokaz ti je I to što je on jedini trener Partizana koji se ne tuži s klubom iako je potpisao ugovor na 1,5 godinu.

Zeka

pre 10 godina

Batko,kada ces nesto novo da smislis? Ajde bre,svaki komentar ti je isti dunsteru!(Dinara nemaju,samo evro...sirotinja, 22. april 2014 21:08)

Pa šta ću kad kolektivno kmečite, a i dalje prosipate glupe komentare !Jedino nesto prizemno, primitivno , glupo možete da shvatite ! Recimo ti ....(Batko, 22. april 2014 22:12)

Lepo je kada sam priznas da si glup, da ne bude da te neko proziva xD.

dovla

pre 10 godina

Prodali su Jojića za 2 miliona,mada je trebalo mnoooogo više,prodali Mitrovića,otišao je i Stojković koji nas je i držao u vrhu na polusezoni."Pojačanja" su uglavnom razočarala,zasluženo smo drugi,pogledajte samo gol razliku izmedju nas i zvezde,a mislim da će do kraja biti veća i veća.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !

svetlo

pre 10 godina

Tezak trenutak, ali i olaksanje, jer se sa ledja skotljao ogtoman (ne)sportski teret. Titula je uzata, idemo dalje cistog obraza. Pred zoru noc je najtamnija. Napred Parizan!

Bojan 40+

pre 10 godina

Jedna stvar me uzasava. Nase titule su pokradene i u fudbalu i kosarci, nigde vas nije bilo godinama, pricali ste da vas fudbal i kosarka ne intetesuju, da je najvajznije da ste vi bili prvaci Evrope i sveta itd. A sada kada cete da budete prvaci u fudbalu i verovatno u kosarci, sve je regularno, Bari se ne spominje, sport se opet prati, vise nije nebitan. I mi ispadosmo licemeri, a vi ste zlatni standard. Partizan je u uvek moj klub, bez obzira da li je prvak ili ne. Svako ko sada kaze da ga fudbal vise ne interesuje, isti je kao i ovi zlatni zvezdini navijaci.

velja

pre 10 godina

Kad bi sve ekipe igrale ovako protiv Zvezde kao što igraju protiv Partizana, cigani bi bili na sredini tabele...ovako mogu samo da zaključim da je ovo ciganska liga..smešno.

BBRS

pre 10 godina

Sudija bezobrazno navlači za partizan, ali i pored toga Napredak ih gazi! Imaju bolje igrače na svim pozicijama i Nenada trenerčinu! Bravo Lale kako si pripremio tim,alal vera!

Grobarchina

pre 10 godina

Dogovor Karadžića i Vučića. Prvi će da namesti Zvezdi titulu, da bi ga drugi ostavio u fotelji predsednika FSS. To samo slepci ne vide (a adresa slepaca je Ljutice Bogdana).

Mladen

pre 10 godina

KRUŠEVLJANI …. CAREVI !!
NENADE LALATOVIĆU = CARE !!!
Ne čujem Vas - kako beše ono : NE DAMO …. TITULU !?
XAAA , XAAA , XA - a kao neko vas nešto pita !?
(Zašto šutite !? Zašto šutite ?, 22. april 2014 17:34)

xaxaxaxxa a gdje ste vi bili ovih 6 godina,pa se zbog jedne titule javljas ko da ste ih 10 osvojili

elgladiator

pre 10 godina

Realno, rezultatski, Partizan do sada igra bolje nego prošle godine.
Ne zaboravite na kraju polusezone imao je 2 poraza i 3 nerešene. Do sada je 1 poraz i 2 nerešene. U oba susreta koje je završio nerešeno DEBELO JE OŠTEĆEN (protiv Pazara, regularan gol Škuletića, protiv Vojvodine nepostojeći penal za Vojvodinu). Za razliku od ovih drugih koji imaju 15 pobeda u nizu i stalno urliču ako je sve namešteno protiv njih, mi igramo otvoreno pa ko dobije "iako nam Tole zatvara". Baš mislim da bi Zvezda dozvolila luksuz da odigra fer 5 kola pre kraja.
Na kraju sve čestitke Napretku, odigrao je muški bez popusta i dobio pošteno Partizan. Sada kada osvoje titulu nakon 6 godina, hoće li biti prekidanja utakmica, protesta ispred FSS-a, prozivanja Toleta i pisanja saopštenja već posle prvog odigranog kola.
Sve mislim....

Darko 88

pre 10 godina

Mogli bi u vašem izveštaju da napišete i nepostojeći ofsjad koji je suđen Vidakoviću nekoliko minuta posle prvog gola. Da je bila ta situacija u korist Partizana već bi se kovale teorije zavere uveliko.

Tajfun Korkut

pre 10 godina

E bravo manekeni jedni,sad ste prepustili titulu u ruke Vucicevih miljenika.Ali bas me briga ja od danas vise ne pratim ovaj nas jadni i bedni fudbal,verovatno cu prestati da pratim i fudal kao sport.
Dosta sam ja svog vremena i nerava potrosio na ovaj nas srpski nazovi fudbal.Nikad nam fudbal nece izaci iz mulja u koji je upao.Nikad!!!

realan

pre 10 godina

Trujic namerno tako lose odigrao.decko je igrao za partizan,ali ti sa igracima napretka delis hleb.Navijaj za koga hoces,ali se bori za svoj klub...

1389

pre 10 godina

Титула је изгубљена довођењем ''страначког'' тренера који ће да одради посао и преда титулу комшиници. Он треба да буде тренер Јавора, Напретка... и са собом нек поведе све своје пулене(Шкулетића, Луку, Трајковића...).
Управо пробуди се, буди бржа од Мнчестера. Мојеса је бар држала Европа... не знам како су ''насели'' наши из управе за с''траначког'' тренера (колико је добар тренер показао је у Војводини кад са врло добрим тимом Војводине заостао 10 бодова!!!) или је то договор - титула комшиници, Ђурићу слобода.

Одлази Николићу!!!

Љубав је наша све јача и јача...!!!

medo

pre 10 godina

da onaj sto je namjestio gol nije onakav antifudbaler, bilo bi vec 3:0.
a i onaj pomocni sto je izmislio ofsajd. Izgleda da nije prosao Vucicev briefing

Mikeli

pre 10 godina

Je l' zna neko dokle se stiglo s akcijom "pet minuta kasnjenja za spas srpskog fudbala"? Nisam pratio zadnjih par mjeseci, ali cini mi se da je akcija naprasno stala. Sta se promijenilo u medjuvremenu? Ko, i kada je svrgnuo Toleta, posto znamo da je jedan od glavnih uslova bio da taj lik od s funkcije? Koji datum se uzima kao kraj neregularnosti, i sta kazu akteri gore pomenute akcije, hoce li pristati da prime titulu od covjeka koji je "grobar srBskog fudbala", tj. da li ce titula biti regularna, ako on bude na celu FSS u trenutku predaje iste? Mislim da pitanja nisu ni najmanje teska, a i da jesu, buducnost srBskog fudbala je u pitanju, i slozicete se da sve mora biti transparentno. Hvala unaprijed na konkretnim odgovorima.

P.S. ovu priliku koristim da pozdravim ujaka u Austriji.
(300 sekundi, 22. april 2014 17:55)

Prvo, akcija je stala kada je vas idol Tole kojem skandirate na tribinama obecao da ce otici u decembru. Drugo, svaka titula koju zvezda u ovoj lopovskoj ligi uzme je zasluzena. Zvezda u svom odboru nema predstavnike drugih klubova koji ce se sklanjati, kao vama, mi moramo igrati 200 posto bolje od ostalih da bismo pobedili i to se desava. Uostalom OTIMAJ TITULU!

mika

pre 10 godina

Borba na zivot i smrt igraca Napretka. U 60 om mintu je bilo 27:6 u faulovima za Napredak.Strasno. A protiv Zvezde se setali.Lalatovic odmarao igrace proslo kolo za ovu utakmicu. Eto vam titula.Radujte se. Ali pitajte gazde jel smete. Onog malog iz predgradja i onog sa usnama. Dusu ste prodali za titulu.Eto vam je .

Ljubinko Pantic

pre 10 godina

E od danas i zvanicno vise ne navijam za Partizan,derbi naravno necu da gledam,i apsolutno me vise NISTA ne zanima sto se tice Patlidzana,svejedno mi je da li ce Zvezda pobediti ili ce biti nereseno.Taj PFC (putujuci fudbali cirkus) koji igra na JNA treba ugasiti,ne treba vise da postoji.
Sutra cu da gledam moj Bajern i da uzivam u fudbalu a ne da gledam ovu do ove godine Tole Super ligu,a od ove Vucic Super ligu.Sramota bre!! Vrh amaterizma! Kakva bre titula ni u Evropu nema da udjete manekeni jedni u robijaskim dresovima! Neka vas razbije Zvezda u derbiju ne zanimate me vise!

zoran

pre 10 godina

Jedini krivac je Nikolic i drugog nema. Odmah , po zavrshetku prvenstva, uruchiti mu otkaz. Covek je upropastio ovaj solidan tim. Partizan je jedini tim u ligi koji nema ama bas nikakv koncept u svojoj igri. Da li iko u upravi Partizana moze to da uvidi..???

P.S A ovo izjava Lalaotiva na kraju utakmice je porazavajuca. Pa covek mator a tako se uvlaci upravi Zvezde. Starshno..>!!! Ova nasa zemlja je u haosu.

KKP

pre 10 godina

Pisem ovo, upravo je Napredak dao gol. Navijam za Zvezdu, nebitno je. Ali samo da pitam navijace Partizana, kojeg postujem kao velikog rivala - Zasto mislite da je ako npr. Zvezda osvoji titulu prvenstvo neregularno, a da su sve one titule koje je Partizan osvajao regularne ? I zasto mislite da ste pretplaceni na titulu ? Realno krs vam je ekipa ove godine. Budite samo malo realni. Sportski pozdrav sa druge strane brda :)
(zlocko, 22. april 2014 16:32)
Pišem ovo kao navijač Partizana..zašto ste 6 godina trubili da vam ne treba kupljena titula i da je svaka partizanova kradena? Kad su vam ekipe bile krs do krša..cestitam titulu

Ivan_Nis

pre 10 godina

Nenad Lalatovic - vojnik Crvene zvezde! Coveku je draze sto su pobedili ne zbog Napretka koliko zbog Zvezde! Sramota! Psuje, vredja sa klupe, uplasio sam se da ne uradi neki klizeci igracima Partizana tu kraj aut linije...

cartmanx

pre 10 godina

Nema sta zasluzen poraz,po meni Nikolic je najveci krivac jer nista slabiji sastav nemamo od CZV, cak sam ubedjen da gubimo i derbi jer sledi totalni psiholoski pad ekipe.U sv.slucaju titula je CZV a o njihovom "nizu" suvisno je trositi reci.Cestitam navijacima CZV na tituli evo Vam je..uz nadu da ce se u Srbiji bolje ziveti.

Nova uprava, pravi predsednik, pa idemo dalje

pre 10 godina

Sve je odavno postalo jasno. Dosta je bilo šest uzastopnih, sad je vreme da se na sudu završi priča o stadionu. To je nama bitno, jer je prvostepena presuda bila smešna. Kakav JNA, kakvi bakrači, to 23 godine ne postoji. Stadion je Partizanov!

VladanR

pre 10 godina

Ova utakmica je pokazatelj da se ne namesta bas toliko koliko se misli. Da je Partizan postigao golove, prvi u prvom minutu nastavka kada je izgledalo da se igraci Vojvodine sklanjaju, pa drugi nakon sto je igrac Vojvodine izgubio loptu driblajuci Nnkovica u svom kaznenom, bio bi mali milion onih koji bi tvrdili da je utakmica kupljena, recimo u poluvremenu. Sto se serije CZ od 14 pobeda u nizu tice, a sve nakon sto je u prvih 10 kola jedva dobila 5 utakmica, koliko god da ista izgleda nadrealno, ako se malo analizira ne ispada bas tako. Pobeda u derbiju definitivno je podigla samopouzdanje, i dala dodatni motiv da se do kraja jesenjeg dela posao odradi maksimalno. U pauzi su dovedena dva koliko toliko kvalitetna stopera i time je stabilizovana odbrana, dok je Lazovic dodatno pojacao i inace solidan napad. To sto je u prva cetiri kola tri puta igrala kod kuce je svakako dodatna kockica u mozaiku. Ako se jos doda da je za razliku od jeseni, kada joj je vise puta prvi sut rivala ulazio u gol, CZ je nekoliko meceva otvorila ranim golom i time sebi znarno olaksala posao, kao i da je sa svakom pobedom, pa i kiksom Partizana, raslo samopuzdanje, plus tim je postajao sve uigranije i uigranije, onda ta serija i nije bas toliko nemoguca.

Ilija

pre 10 godina

Lalatovic igra danas za Zvezdu, Napredak je klub kojeg vode zvezdasi. Kao Zvezdas zelim srecu i Napretku i Partizanu, neka bude dobra utakmica, neka bolji pobedi.

300 sekundi

pre 10 godina

Je l' zna neko dokle se stiglo s akcijom "pet minuta kasnjenja za spas srpskog fudbala"? Nisam pratio zadnjih par mjeseci, ali cini mi se da je akcija naprasno stala. Sta se promijenilo u medjuvremenu? Ko, i kada je svrgnuo Toleta, posto znamo da je jedan od glavnih uslova bio da taj lik od s funkcije? Koji datum se uzima kao kraj neregularnosti, i sta kazu akteri gore pomenute akcije, hoce li pristati da prime titulu od covjeka koji je "grobar srBskog fudbala", tj. da li ce titula biti regularna, ako on bude na celu FSS u trenutku predaje iste? Mislim da pitanja nisu ni najmanje teska, a i da jesu, buducnost srBskog fudbala je u pitanju, i slozicete se da sve mora biti transparentno. Hvala unaprijed na konkretnim odgovorima.

P.S. ovu priliku koristim da pozdravim ujaka u Austriji.

marko

pre 10 godina

Cestitam navijacima zvezde na potpuno zasluzenoj tituli bili su bolji u drugom delu sezone , ono sto je Jojic bio u prvom delu sezone sada je to Darko Lazovic i to je tas na vagi uz novi stoperski tandem Kehlar-Pavicevic koji je stabilizovao zvezdinu odbranu , vise su zeleli ovu titulu ostali su igraci koji su tu samo zbog zvezde i to je urodilo plodom ,Ninkovic,Lazovic,Milijas,Mrdja,Dauda i Mijailovic su zaista dobri igraci.. Zao mi je sto ce 99 % mojih Partizanovaca da okrivljuje sudije ,vucica ,toleta umesto da sportski cestita protivniku ...Nama ostaje da resimo stvari u svojoj kuci neophodno je zadrzati Skuletica,Pantica,Ninkovica,Drincica,Trajkovica,Vulicevica i Lukaca ,ostali mogu da idu ,uvesti jos nekog omladinca dovesti ozbiljno stopera ,levog beka i krilo ,napraviti jasan plan funkcionisanja kluba u narednom periodu ,a pre svega toga izabrati novog predsednika nadam se Bodigroga i novu upravu . Ako se sve odradi kako treba mogli bi da igramo LE i da pokusamo da povratimo titulu . Jos jednom cestitke crvenoj zvezdi i molim sve navijace ,ljubitelje vecitih rivala da se uzmu u pamet i sportski cestitaju .. Znam da su vas pogresno ucili od skole ,drustva do kuce ,ali mrznja nije izlaz .

One night in May

pre 10 godina

Standardno licemerni dervisluk!!

O kakvom prvenstvu i drzavi vi pricate?

Prethodnih sest godina ste ziveli gde, licemeri? Prethodnih sest godina je bio norveski standard i gledali ste Bundes ligu? A sad odjednom ne valja?

Sest godina ste ga cuvali kao "suvo zlato", sest godina ste mu iz sve snage skandirali, sili mu zastave i pevali u slavu Toleta.
A sad namesteno?

Licemeri!!

Sto ste pokrali, pokrali ste - vise necete!!

Djura

pre 10 godina

koliko su para dobili igraci Partizana od kladionica da nameste mec...kakav je ovo bio sastav danas... 1 sut u gol?!?!?! sramno..Zvezda je sampion..kao i Liverpul..kladionica je cudo

Nikola

pre 10 godina

Jedna ekipa koja je htela i smela da igra fudbal protiv Partizana i odmah lagana pobeda. Ovog proleca Partizan je jedva dobijao skoro svaki mec, cesto i pod cudnim okolnostima. Eh, da je regularan bio jesenji deo prvenstva, borili bi se sada sa Jagodinom, Pazarom, Vojvodinom i Cukarickim za pozicije koje vode u Evropu a to je realno i mesto koje im pripada. Veliki dan, pravda se konacno vratila na velika vrata a trofeji tamo gde im je mesto! Grobarima porucujem da se ne nerviraju, ove nedelje ce popiti i Cedevitu, vreme otreznjenja dolazi.

Lala iz Banata

pre 10 godina

dobro je cigani dobro je.vidim da pratite svaki minut.a sta bi sa onim ne treba nam kupljena titula??
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (istina, 22. april 2014 17:28)

Kupljena? Da li se to i Partizan danas prodao?

Realan

pre 10 godina

Kada sa ovakvim timom ne uzmes titulu onda Nikolicu nisi za Partizan!!! Partizan ima mozda najbolji sastav u zadnjih 5-6 godina, Zvezda raspalu ekipu, Vojvodina u rasulu i prepustis nonsalantno titulu?!?! SRAMOTA!!! UPRAVA NAPOLJE!!!

zlocko

pre 10 godina

Pisem ovo, upravo je Napredak dao gol. Navijam za Zvezdu, nebitno je. Ali samo da pitam navijace Partizana, kojeg postujem kao velikog rivala - Zasto mislite da je ako npr. Zvezda osvoji titulu prvenstvo neregularno, a da su sve one titule koje je Partizan osvajao regularne ? I zasto mislite da ste pretplaceni na titulu ? Realno krs vam je ekipa ove godine. Budite samo malo realni. Sportski pozdrav sa druge strane brda :)

Zašto šutite !? Zašto šutite ?

pre 10 godina

KRUŠEVLJANI …. CAREVI !!
NENADE LALATOVIĆU = CARE !!!
Ne čujem Vas - kako beše ono : NE DAMO …. TITULU !?
XAAA , XAAA , XA - a kao neko vas nešto pita !?

Grunf

pre 10 godina

Pa dobro i ovo je moralo da se desi. Sa ovom ekipom i trenerom nista ne bismo uradili u kval.za LS. Svemu dodje kraj...p.s.drugi gol Napretka je iz ofsajda ali to ne menja stvar,ocajno smo igrali.

vrana

pre 10 godina

drago mi je sto svi cestitaju zvezdi titulu ako ima jos dosta do kraja tu je i derbi a radnicki ako pobedi imaju sanse za trece mesto ! o5 se samo zvezda i partizan stavljaju u prvi plan svi znamo kako su jagodina i vojvodina ostavili srce na terenu u borbi za LE ove i prosle sezone !

Batko

pre 10 godina

Kad bi sve ekipe igrale ovako protiv Zvezde kao što igraju protiv Partizana, cigani bi bili na sredini tabele...ovako mogu samo da zaključim da je ovo ciganska liga..smešno.
(velja, 22. april 2014 17:55)

Pa tebe ovo bas pogodilo,a ?? .....isplači se..nije to sramota..

N-P

pre 10 godina

ukljucujem se u prenos u 30 min. dakle da sam na Laletovom mestu odmah.bih.izbacio ovog prodanog trujica napolje !!!?!!!
za ovih mojih 10 min dve situacije frajer ima da odigra svojima u lepim kontrama i on tacno namerno gresi ..
dakle tako ocigledno da nemam reci !!!
sramota ...

Zvezda iznad partizana

pre 10 godina

Ko je danas kriv?Jel igrao Vucic za Napredak?Mozda su Cia,Bia,Kgb,Marsovci i slicne teorije zavere,uticale na rezultat ili LALATOVIC ceka titulu?Ajmo da cujemo jos neku glupost iz grobarske glave,pa da se slatko nasmejemo.Rekao sam jos pre pocetka prolecnog dela,da nemate jaci tim od jesenjeg a da je Zvezda dosta jaca i to se obistinilo.A tek sto ste se zeznuli sa trenerom...

Dule

pre 10 godina

Što više gledam ovaj tim Partizana, sve mi je manje jasno kako je moguće da smo uopšte drugi. Ninković, Luka, Saša Marković i Volkov stagniraju. Od ovih na pozajmici (Malbašić, Grbić i Aksentijević) nema nikakve vajde. Lazović je takođe senka onog nekadašnjeg igrača. Gulan je doveden ko zna zbog čega. Fofana je jednostavno nestao. Dakle, u startu u pogonu imamo 10 igrača koji su ili daleko od forme ili naprosto ne služe ničemu.

Nikola

pre 10 godina

Slucajno ste zaboravili da napomenete da je sviran nepostojeci ofsajd Vidakovicu,kad je Volkov zakasnio...To bi bilo laganih 2:0 jer je igrac ostao sam u petercu...A posle oni kukaju kako su osteceni...

Bilal

pre 10 godina

Rodjo,kada ste imali trenera koji je dosao iz Engleske(Grant),najurili ste ga kao kera jer se nije uklapao u vasu koncepciju.
(Bari1991, 22. april 2014 20:21)
Sine! Narod kaže: "Krivo sedi al' pravo govori!" Niko Avrama Granta nije najurio iz Partizana, čak naprotiv, ali čovek, iz samo njemu znanih razloga, nije hteo da nastavi saradnju. Dokaz ti je I to što je on jedini trener Partizana koji se ne tuži s klubom iako je potpisao ugovor na 1,5 godinu.

N-P

pre 10 godina

jeli frajeri ... da da vi sto kmecite danima na savez na sudije ... KOJI JE KARTON ZA ilica TREBAO BITI POKAZAN ?????
da .... TOLIKO na tu temu !!!!!

Darko

pre 10 godina

Dogovor Karadžića i Vučića. Prvi će da namesti Zvezdi titulu, da bi ga drugi ostavio u fotelji predsednika FSS. To samo slepci ne vide (a adresa slepaca je Ljutice Bogdana).
(Grobarchina, 22. april 2014 18:34)

E, dobro kad ste ''vi'' progledali

zoran

pre 10 godina

Kao i na svim utakmicama , do sada, vidimo da Partizan nema igru, nema koncept, ideju. To nam govoro samo jedno, ovaj tim nema trenera i to je sada vec chinjenica. Ovo je sasvim solidan tim za nasu ligu, ali bez trenera nema tu nista. On cak ni Luki ne moze da objasni celo prvenstvo da nije sam i d ane bude sebichan...sta dalje ocekivati..??

Lazaris

pre 10 godina

Ne znam zašto Grobari neće da priznaju da Zvezda ove godine ima bolju ekipu i uigraniju,doveli su samo dva igrača na zimu.Od prvih jedanaest samo Mijailović i Bajkovic nisu potencijalni reprezantivci.Ostali su ili mladi ili igraju za druge zemlje ili su bivši.Jednostavno Zvezda ima bolju ekipu kao što je Partizan imao prošle godine.

Batko

pre 10 godina

i ne zasluzujemo titulu. a glupa je ta prica napredak igra za cz, pa nek svako igra za sebe ili za bilo koga, nase je da pobjedjujemo, ali ne ne. UPRAVA NAPOLJE
(Batko, 22. april 2014 16:53)

Psiho, nadji drugo imee

nz

pre 10 godina

Pa dobro, 6 sezona smo vladali, ova je očigledno njihova. Šteta što derbi neće imati rezultatski znača, mada bi bilo dobro da ih otresemo.

1389

pre 10 godina

Nije bio dobar Dzukic- ok!
Nije valjao Jokanovic -ok!
Nije bio dobar ni Stanojevic -opet ok !!
E pa sad ovaj Nikolic strateg boli glava :) Slabijeg Partizana nisam gledao odavno :(
Koji Brasanac koji Pantic koji Stankovic???? Na pozajmice pod hitno!!
Eee moj Partizane!!

''Николић стратег боли глава'' - јеси ли ти добро!? Па, видиш ли ти како игра Партизан, колико бодова изгубисмо до сада...

my way

pre 10 godina

Nema frke grobari, vec je sudija preuzeo stvar. Izmisljaju se ofsajdi, prekrsaja za Napredak vise nema, za Partizan se sviraju svakakvi faulovi...

Mikeli

pre 10 godina

Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (J.D.Aleksandar, 22. april 2014 16:59)

Zato sto je novi tim pun bivsih i potencijalnih reprezentativaca se konacno uigrao. Mrdja, Lazovic, Ninkovic, Milijas, Pecnik, Petkovic, Dauda, Kelhar! Pa zar zaista mislite da je vas tim bolji od ovog? Momci se uigrali, skinuli veliki pritisak sa ledja jer su prvi i sada se igraju fudbala. Videces u derbiju da necete imati dve sanse na utakmici! Uostalom, OTIMAJ TITULU!

Normalno

pre 10 godina

Cekaj,jel dajete titulu ili ne dajete?Mozda vas neko i pita...sa ovakvom igrom i ovim igracima ste ocekivali nesto?Smesni ste ko bioskop.Stvari dolaze na svoje mesto i tako ce biti narednu deceniju,da se vrati odnos titula,kakav i dolikuje za Srbiju.

Ilija

pre 10 godina

@elgladiator, ne vidis dalje od nosa. Da li se uopste secas jesenje polusezone? Koliko je puta poguran partizan? Da je bilo pravde imali bi bar -10 na kraju iste...

Stella

pre 10 godina

Los vam je naslov. Napredak vodi! Momci igraju vrlo lepo, zatvorili su sve prilaze svom golu, fino kominuju. Odbrana Partizana kao svajcarski sir, sa sve pojmarama Stankovicem, Volkovim i posebno Trajkovicem. Da je umesto Trujica neki veci znalac (ili igrac koji zeli da bude konkretniji), bila bi vec 2 ili 3 gola u Lukacevoj mrezi! Necu gledati drugo, zurim na Marakanu, tamo se nadam lepim vestima iz Krusevca!

DachoRsf

pre 10 godina

TITULA, TITULA, SLAVICE SE TITULA, ZVEZDA JE SAMPION, PJEVA CIJELA SRBIJA !!! 3,000 Delija stize u subotu iz Crne Gore. Dolazimo da uzmemo titulu. CZV

neba

pre 10 godina

Koliko bi ovakvih nazovi iznenadjenja bilo da nam pola utakmica u ligi nije stelovano, ni zvezda ni partizan ne bi mogli kao sto je cest slucaj da imaju po 15 20 utakmica bez poraza, jer nemaju kvalitet za tako nesto, iako je budj liga..

Darko_cz

pre 10 godina

Ne samo da gubi na poluvremenu nego ih je Napredak oducio od fudbala.Videcemo kako ce biti drugo poluvreme.Jedva cekam derbi,niste ni svesni kako cemo vas rasturiti

slobinator

pre 10 godina

(bobanmkd, 22. april 2014 18:38)eno vam ga mojes slobodan pa ga dovedite.a imalo se i presipalo predhodnih godina, zar ne?tako ste doveli i avrama granta za milionče iako ste na polusezoni imali plus 10.dok u zvezdi nisu imali ni za šampone ,vi ste galantno dali ugovor njenom najboljem igraču kleu,a plus ste iz čiste obesti doveli njenog bivšeg golmana stojkovića.moglo vam se,ali kolo sreće se okreće i ničija nije do zore gorela.

zvezda

pre 10 godina

Pisem u 40. min kod rezultata 1:0. Ako partizan dobije ovu utakmicu onda je to teska namestaljka. Sa ovakvom igrom oni su najvise za 5. mesto u ligi...

mika

pre 10 godina

Trujic namerno tako lose odigrao.decko je igrao za partizan,ali ti sa igracima napretka delis hleb.Navijaj za koga hoces,ali se bori za svoj klub...
(realan, 22. april 2014 16:25)

Trujic nam je dao gol u Beogradu kad je bilo 1-1. Sad je namestio gol. Sve neka decurlija koja lupaju gluposti, nekad je bilo milina uci na komentare ovde a sada samo neko klinci koji lupaju. Napredak zasluzeno vodi. Valjda cemo mi dobiti na kraju.Samo PFC !!!!

Bez sudaca - ne ide !

pre 10 godina

Koliko se sudija trudi da sve svira Topalovićima - ovo nije normalno ! Svaki faul ili aut se BUKVALNO DODELJUJE umesto Napredku - FK LOPATARIMA !
Inače , što se igre tiče - Napredak je Bajern za ove u crnoj opremi !
Kako će se završiti - ne znam , ali da se dobar fudbal igra i van Beograda - to je evidentno !

veliki strumf

pre 10 godina

Grobari, PA VI VEZE BLAGE NEMATE! Sa nulom, auu! Jos vas Andjelovski na kraju spasi da ne primite i treci. Najbolji smo, ne damo titulu, ovo ono, na celu sa velikim magom, prodavcem magle Markom Nikolicem. A drago mi je sto je i Sasa Ilic pokazao (jos jednom) svoje pravo lice. Nekoliko puta sam pisao da je nikakav covek, iako ga svi stalno nesto dizu u nebesa, kako je ne znam kako korektan. Korektan je taman koliko i Federer, iako stalno dobija neke titule za fer plej, a svi znamo da je obicna nula od coveka. Slicno vazi i za Sasu Ilica. O Lazovicu i Trajkovicu da ne pricam, zbog njih mi je posebno drago!

Brondby

pre 10 godina

Da se zna da sam pre Brondbya bio veliki navijac Partizana prestao sam da ga partim 2011 posle smene Stanojevica i prodaje mladih igraca poput Stefana Savica Adema Ljajica Tosica u to vreme a kasnije Mitrovic Lazar Markovic me ne zanima jel vise nisam pratio Zbog Uprave i Djurica i prodaje igraca pre svakog vremna sam prestao pratiti nasu ligu i navijati za Parizan najvise me je pogodila smena Stanojevica itd itd Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

GuyFawkes

pre 10 godina

Ne znam,jesu li u Humskoj culi da je Moyes ostao bez posla,sad mogu da ga angazuju... Cisto ako nisu upuceni... Covek je kao stvoren za Parni valjak. Kad se masina upali,brrrrrm...

najrealnije

pre 10 godina

Evo, ovako. Prvenstvo je 100% regularno, kao i 6 prethodnih, ako mene, kao grobara, pitate. Ne zelim da se bavim teorijama zavjere, postoje dvije opcije, ili nijedno prvenstvo od nabrojanih nije regularno, ili su sva regularna. Naravno da je kraj niza morao doci, nije mala stvar ostaviti jednu CZ sest godina iza nas, koja je realno ako ne najbolji, a ono barem najuspjesniji FK u ex yu. Dakle, cestitke CZ na tituli, ako je osvoje, naravno, a meni kao grobaru, a nadam se i vecini moje crno-bijele brace, ostaje privilegija da smo bili svjedoci jedne ere koja ce se tesko ponoviti. Ako se ne varam, nikome od drugog svjetskog rata u ex yu, a poslije u Srbiji, nije poslo za rukom da uzme 6 uzastopnih titula, i cisto sumnjam da ce to neko od nas ponovo da dozivi. Dakle, jos jednom, ponosan sam na proteklih 6 godina, ma kako neki nipodastavali nasu ligu, i naravno da na te titule gledam kao regularne, jer, ruku na srce, ako smo i bili losi, nas glavni rival je uvijek bio barem za nijansu losiji. Ista stvar se desava i danas, zavrsicemo nase evropske price u avgustu, i jedni i drugi, ali kao sto rekoh, sve regularno, sve po zasluzi i po pravilima. Jedno poglavlje je zatvoreno, i iskreno, malo cemo da odahnemo jer nije lako nositi breme favorita i branioca titule, makar i u ovako slaboj ligi, i jos uz to trpiti konstante napade i osporavanja tih uspjeha. Sad cemo da vidimo kako ce drugi da se snadju u toj ulozi, kratko, nadam se :)

Batko

pre 10 godina

Batko,kada ces nesto novo da smislis? Ajde bre,svaki komentar ti je isti dunsteru!
(Dinara nemaju,samo evro...sirotinja, 22. april 2014 21:08)

Pa šta ću kad kolektivno kmečite, a i dalje prosipate glupe komentare !
Jedino nesto prizemno, primitivno , glupo možete da shvatite ! Recimo ti ....

Vukmir

pre 10 godina

Dobra tekma, ritam kao kod engleza.
(fiori, 22. april 2014 16:10)

Prestani da pratis fudbal u Srbiji ako mislis da srpski fudbal ima i delic nesto engleskog!

Bojan

pre 10 godina

Zar stvarno neko od grobara misli da smo mogli dobiti zvezdu sa ovakvom igrom! Da li je tesko priznati da su bolji i da su zasluzeno uzeli titulu? Nervira me sto ima grobara koji kazu da je nesto namesteno, pa tako i zvezdasi pricaju da mi namestamo 6 godina, Tole ovo ono... nemojte biti kao oni, cestitajte na tituli i to je to... Uzeli su ovu titulu ali Partizan mora da radi na tome da im to bude poslednja titula u narednih 6-7 godina, samo da smenimo Djurica krimosa...

SRBin bre

pre 10 godina

Svake noći sanjam ja,
da je veći JNA,
pa da možemo
svi da stanemo.
Napravi im Tole, bre,
malo veće tribine,
dva`es hiljada
stiže Delija...

Anoniman

pre 10 godina

Partizan jedne sezone ne osvoji titulu i odmah krecu teorije zavere.Nisam navijac niti CZ ni Pa ali mislim da je bolje za fudbal da Cz osvoji titulu,bolje je za fudbal.Bilo bi jos bolje kad bi neko treci usao u trku,liga bi dobila na kvalitetu i gledanosti....

Pero

pre 10 godina

A koliko je Napredak dobio u ovoj sezoni, a koliko Partizan ? Utisak nedelje gosti u studiju, Dusko Vujosevic i predsednik FK Napredak, ostanite uz B92...

lex

pre 10 godina

37. min, Napredak ostecen za nepostojeci ofsajd, u odlicnoj sansi, skoro izvesno je da bi bio gol. A kad bi bilo 2.0, Napredak bi imao sigurno bar nereseno. Ovako, Partizan ima dovoljno vremena da pobedi. Eto, cisto da vidite kako neke odluke resavaju prvenstva.

kralj

pre 10 godina

E moj Nikolicu,nulo od trenera!Lazovic ti na klupi u ovako vaznom mecu a ti dajes sansu neiskusnom Panticu.Ako ovaj rezultat ostane do kraja,ti ces biti jedini krivac sto smo izgubili titulu.Tim je sasvim solidan,samo ti prijatelju nisi trener za Parizan.

Volim Partizan ali ne ovaj

pre 10 godina

Momci pojma nemate, ovi ni ne moraju da namestaju vise,titula je njihova 100%,bdv gubite i u derbiju sigurno jer nemate srce, trudim se da budem kulturan da bi objavili komentar.

Nenad Lalatovic

pre 10 godina

U 31-om minutu po lijevoj strani je prosao Tole Karadzic i sjajno centrirao na Vucica koji je sjajnim volejom savladao Lukaca za 1:0.
Ali to nije bilo sve, u 73-em minutu sa poludistance je sjajno sutirao Putin, golman Lukac krajnjim naporom odbranio i odbio loptu do Seika Muhameda koji u trku salje loptu u mrezu za konacnih 2:0. Treba li napomenuti veliku i svesrdnu pomoc kosmickih sila, poravnanje urana sa neptunom, BIA, MOSAD, CIA, KGB i ostale pomocnike.

mattko

pre 10 godina

Trener Nikolic upropastio je sav trud Vojvodine koja je mnogo ulagala u njega kada je sebe i neke igrace preselio u Partizan. Sada ce se cesati i gde ga ne svrbi.
Tako to ide kada zemlja zeli da bude centralizovana cak i u fudbalu!

Bari1991

pre 10 godina

Sta reci o Nikolicu koji na prosloj utakmici uvodi Kojica, iz gipsa, u igru , a Fofanu preselio na tribine, dok covek marljivo trenira mesecima i igra sve pripremne utakmice..??? To govori o karakteru coveka koji sedi na klupi Partizana. Ovom timu treba trener iz Engleske...ovi nasi, svi od reda, su pomicivani od menadzera , a takodje i ne znaju posao kojim se bave.

Pogledajte kako igraci Partizana bukvalno stoje na terenu i ne znaju kuda da se krecu!!!Po tome vidite da li tim ima trenera ili nema.
Ovaj covek je unakazio ovaj, inache, sasvim dobar tim.
(zoran, 22. april 2014 18:45)

Rodjo,kada ste imali trenera koji je dosao iz Engleske(Grant),najurili ste ga kao kera jer se nije uklapao u vasu koncepciju.A to znaci da je covek bio kulturan,da je gledao samo svoja posla i da nije jurio sudiju po terenu za vreme utakmica.E posto vama takav ne odgovara doveli ste ovu dervisevu kopiju pa ste zato i zavrsili na ovaj nacin.Vi kako hocete ali VRSAC CEKA TITULU!!!

dex

pre 10 godina

@J.D. Aleksandar

Pa jes' nije lako dobiti uz samo jedan penal, crveni i ocit faul nad golmanom ekipe koja dodje bez rezervi. Da ne govorimo koliko se morate truditi da uhvatite loptu i sami dosudite penal. Ili zadrzato smirenost kada krljate fudbalere u kaznenom... Nije to lako. Zvezdine pobede nemaju veze sa tim sto je generalno kvalitetnija naravno... Decko, vi na derbiju niste sutnuli na gol do 85. minuta! O cemu pricamo?

Dorcolski Lobi

pre 10 godina

Napredak je bio bolji u ovoj utakmici i zasluzeno je pobedio. A sto to znaci pet kola pre kraja titulu za nekog drugog je neka druga prica. Sve partizanovce cu da podsetim da smo u Krusevcu 2008 poceli niz, koji se kako izgleda zavrsava u Krusevcu 2014. Sest godina, sest titula, nije malo. Ocigledno nam sleduje jedno otreznjenje jer klub nije dobro vodjen od kada je otpusten Stanojevic, i sad to dolazi na naplatu. Nadam se da ce ovaj poraz i gubitak titule inicirati malo korenitije promene u klubu, da Djuric i zvanicno ode, i da se na malo duze staze pozabavimo pitanjem sledeceg, ozbiljnog trenera... A fudbal i treba da je igra u kojoj je gotovo nemoguce vezati 15-20 uzastopnih pobeda... Nema predaje, igra se do poslednjeg kola, a i ovo prvenstvo nije poslednje u istoriji, novo pocinje vec u avgustu...

ДИКАН

pre 10 godina

Мора да им није одговарала висина траве у Крушевцу, која брже расте после кише...

Batko

pre 10 godina

i ne zasluzujemo titulu. a glupa je ta prica napredak igra za cz, pa nek svako igra za sebe ili za bilo koga, nase je da pobjedjujemo, ali ne ne. UPRAVA NAPOLJE

realan partizanovac

pre 10 godina

kako je moguce da Nikolic postavlja jednog vojislava stankovica za stub odbrane I ako je decko odacno pokazao svoj anti-talenat,a da istice mu ugovor pa treba da se proda,kako je 36-ogodisnji obradovic na beku gde treba dosta brzine snage I kondicije I kako je onaj klinac uz skuletica odmah glavni napadac. e moj nikolicu samo lizi bulju

Partizan zagrebacki klub

pre 10 godina

Najbolji igrac partizana je sudija. Tuzno je sta je taj sve dosudio u korist partizana. jadni napredak ima igraca manje.

Vladimir

pre 10 godina

Cestitke ganima na tituli, koliko god da su drzavni projekat zasluzili su ovu titulu s obzirom da im je konkurent ovakav Partizan! Dok optuzeni za najgore malverzacije vodi nas klub cemu da se nadamo! Koliko god da mi se gade ljudi iz zvezde oni imaju za predsednika legendu srpskog fudbala a mi imamo coveka koji je ojadio stotine porodica unistivsi firme koje je kupio! Jos jednom cestitke ganima, uz malu pomog sudija dolaze do titule ali nisu oni krivi sto mi ne mozemo da dobijemo Pazarce i Napredak!

Aca

pre 10 godina

Nije zbogom tituli nego dovicenja vraticemo je kad tad. E igru Partizana treba ispitati ne zalaganje i slicno Napredak nas je razbio. Uprava napolje zbogom. Ostace zal sto derbi nece odluciti titulu.

runner

pre 10 godina

"Пуче колан свечевој кобили,
окренуше кола низа страну..." сами Бог зна где ће се зауставити. Овај тим Партизана тешко да би био првак ПЛС. Ту више од пола играча треба најурити из клуба попут Луке, Волкова, Станковића, Брашанца, Малбашића па и Шкулетића а Сашу Илића и Обрадовића у пензију. Већ у суботу против Звезде треба извести тотално нов тим јер и онако немам шта изгубити. Пораз више или мање, не мења ама баш ништа. Титула је изгубљена па изгубљена. Већ сада, тешка срца али спортски требамо Звезди честитати 26-ту титулу шампиона. Нек'им је са срећом!

Tuse

pre 10 godina

Nije bio dobar Dzukic- ok!
Nije valjao Jokanovic -ok!
Nije bio dobar ni Stanojevic -opet ok !!
E pa sad ovaj Nikolic strateg boli glava :) Slabijeg Partizana nisam gledao odavno :(
Koji Brasanac koji Pantic koji Stankovic???? Na pozajmice pod hitno!!
Eee moj Partizane!!

ban

pre 10 godina

Ovaj mali Pantic više nikad ne bi zaigrao kod mene da sam ja trener. Em je kriv za gol, em ne ume da da gol, uz to se još i ne bori na terenu. Stari Sasa Ilic se bori kao vuk na terenu a ovo se dete zajebava. A onolika frka oko njegovog ugovora.

N-P

pre 10 godina

jeli frajeri ... da da vi sto kmecite danima na savez na sudije ... KOJI JE KARTON ZA ilica TREBAO BITI POKAZAN ?????
da .... TOLIKO na tu temu !!!!!

Gazenje grobara u svim sportovima!

pre 10 godina

Napredak UNISTAVA partizan sa sve sudijom!! Od partizana samo vidim festival prostakluka, neznanja, nemoci i ocajnog fudbala. Dzaba vam i Tole i sudije opet je pola lige bolje od vas! Bez sudija bi se partizan borio za sredinu tabele! Zvezda igra milion puta bolje i to svako realan mora da prizna!

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Idemo opet :" Samo napred Napredak, samo napred Napredak, kme, kme, oooo".
Jos korak do 26. titule. 50 godina je Partizan jurio Zvezdu po broju titula, jurio, jurio, jurio, i stigao i taman kada treba da je pretekne, Zvezda opet povede. Partizanovci, jeste li spremni da nam u narednih 50 godina gledate u ledja i jurite nas po broju titula? :)

misa

pre 10 godina

Presesce vam svih 6 titula za redom osvojenih na neposten nacin. Svako kolo je novi dokaz koliko su se svi sklanjali kad igra "fudbalski JSO".
Isto vazi i za kosarku , vaterpolo , rukomet tek sad se vidi koliko ste jadni.Polako sve dolazi na svoje mesto ,uvek i po svemu ste ispod Zvezde bili i bicete.

zoran

pre 10 godina

Sta reci o Nikolicu koji na prosloj utakmici uvodi Kojica, iz gipsa, u igru , a Fofanu preselio na tribine, dok covek marljivo trenira mesecima i igra sve pripremne utakmice..??? To govori o karakteru coveka koji sedi na klupi Partizana. Ovom timu treba trener iz Engleske...ovi nasi, svi od reda, su pomicivani od menadzera , a takodje i ne znaju posao kojim se bave.

Pogledajte kako igraci Partizana bukvalno stoje na terenu i ne znaju kuda da se krecu!!!Po tome vidite da li tim ima trenera ili nema.
Ovaj covek je unakazio ovaj, inache, sasvim dobar tim.

M@rconi

pre 10 godina

@bojan.Decko,ako zelis da vidis koga interesuje taj sport a ti lepo proveri na internetu posete nasim i vasim utakmicama u prethodnih 6god dok ste bili vi prvaci.I ne lupaj vise ovde molim te.

TROLE ODLAZI!

pre 10 godina

ccc Malbasic sutira loptu u gol posle ocilednog ofsajda i posle ne jednog nego cak dva sudijska zvizduka i ne dobija cak ni opomenu, a kamo li zuti, sasa Ilic namerno udara protivnickog igraca posle prekida igre i dobija samo zuti, pa o cemu tu vise ima da se prica, sramota!

olijov

pre 10 godina

@Shvatite da moramo da umremo na terenu da bi osvojili tri boda na svakoj utakmici,dok je na drugoj strani ladovina.Za tri meseca su se od ekipe koja je gubila bodove svaku drugu utakmicu postali tim koji vezuje 15 tekmi bez poraza.Zasto je to tako procenite sami !
(J.D.Aleksandar, 22. april 2014 16:59)

Dok je bilo normalno i lepo kad je ladovina bila na "vasoj strani". Nepravda...

Staridz

pre 10 godina

Joj Vucic Vucicu sta im to radis:))

Svuda grmi okolo nasa pesma ponovo, sve je gotovo sve je pijano nasa ZVEZDA prva ponovo!

IDEMO DELIJE SVI NA MARAKANU!

Sercan

pre 10 godina

Nezgodna situacija za nas, ali to je sport. Treba da cestitamo Napretku koji je ovu utakmicu odigrao vrlo dobro i okrenuti se sebi i videti nase greske. Iz mog ugla iz tima bi pedagoski trebalo skloniti Trajkovica, Lazovica i mozda Saleta Ilica. Zasto? Vidim puno prostakluka, nepostovanja sudije i protivnika sa njihove strane. Ne znam sta se sa Saletom desava, vidno je nervozan.
Nije problem ako ne uzmemo titulu, ali ne smemo da se predajemo, ima jos da se igra, ima i komsinica gde da kiksne do kraja. Zato glavu gore, korekcije koje su neophodne napraviti i nema predaje.

dejan

pre 10 godina

odnos faulova 35 naprema 9.
Vi grobari pričate nešto o suđenju, pa ovakav kriterijum nije viđen ni u beton ligama.
Nikoliću hvala ti, molim te ostani sa ovim firmašima još koju godinu.
Lazoviću molim te odigraj još par sezona
Zvezda šampion

Voja3

pre 10 godina

Kazete NAMESTENO da Partizan izgubi? Ko je onda jos kriv za to? Trener, igraci, Sasa Ilic, Danko Lazovic, mali Ninkovic, ko ? Nisu se borili dovoljno za Partizan sta vec? Boje se Vucica jel? Ma hajte molim vas...Partizan igra jadno i to je to. A vi pricajte sta vam volja.

MadMax

pre 10 godina

Наравно да Толе ведри и облачи српским фудбалом, само што је све ове године некима то БАШ одговарало!!!

Pa nije Tole svemoguc!

pre 10 godina

Kakvo sramno ponasanje Sase Ilica, na utakmici na kojoj se sudija debelo potrudio da sudi u korist partizana, da je to u nekim trenucima bilo i smesno koliko je providno!!!

Nikola

pre 10 godina

Ovo ne lici na fudbal sto igra Partizan pa i ne zasluzujete titulu takvom igrom....Sta je sad Nikolicu teren ili sudije jesu nas pokrali protiv Vojvodine ali ovo kako igraju ovi tvoji strasno...

devotion

pre 10 godina

Tole je lepo rekao titula za domacu upotrebu to je jedina njegova izjava u kojoj se slazem inace ne podrzavam ga za predsednika fs ,djabe i da osvoje titulu partizan ili crvena zvezda kad mi ne mozemo ni da udjemo u evropu ligu,a da ne pricam o ligi sampiona.

ДОБОЈ ЧЕКА ТИТУЛУ ....... КОПРЕ НЕДРИ

pre 10 godina

Господине Николићу да дуго година будете тренер партизана :)

Voracek 93

pre 10 godina

Da vise nikada ne gledamo Nikolica, Luku, Obradovica, Trajkovica, Malbasica, Kojica, Volkova, Stankovica i sve te neznalice. Nije Vucic dao Zvezdi titulu, Partizan je izgubio titulu.

Mr. Good

pre 10 godina

Svima je jasno da se Partizan oprasta od titule jer jednostavno previse su losi da bi mogli i u derbiju da pobede a Zvezdi je dovoljan i remi i plus danasnji kiks Partizana

днс

pre 10 godina

По ко зна који пут -очајно-безидејна игра и за то је искључиви кривац тренер.Поново нема психолошке припреме јер тренер једноставно не зна свој посао.Чекамо да нам се врати Александар Станојевић али да му се орочи да ради на 3-5 година али пре тога сва банда из управе напоље а да клуб преузму бивши фудбалери-Батица,Мијат и Саво.

Prosek

pre 10 godina

Tuga od fudbala,bez ikakvog smisla,malo pasova,spor srednji red,o sprintevima da ne pricam,nekultura,nevaspitanje,nervoza,uzas.Cestitam komsijama titulu sa najlosijom ekipom ikada.Pa vi sad vidite kakav smo mi tim.

zlocko

pre 10 godina

@ J.D.Aleksandar

Druze, vidim cesto komentarises ovde, a komentari su ti - nemam reci. Samo mi reci kako te nije sramota da pises ovakve komentare ? Ok, razumem ako imas 10 ili manje godina. Pa pogledaj samo vasu igru ovog proleca i "vrsnog" strucnjaka Nikolica. Opet te pitam, kako te nije sramota ??

Jeli se veseli Jan Veseli?

pre 10 godina

Casovi fudbala od trenera Lalatovica, no sreca vasa pa da ste imali onog Trujica grobari inace bi pukla petarda, ali opusteno i bez brige dobicete vi tu potardu vec u subotu!

George Best

pre 10 godina

A sto sad nekasne utakmice sto se nepeva Toletu
(PIVKE, 22. april 2014 20:43)

A sto ti nisi sastavio sve reci u komentaru, nego samo neke?

Jozzo

pre 10 godina

Zasluzeno vodjstvo Napretka. Svaka cast kako igraju! Nadam se da se sada nece povuci jer je ovakva utakmica odlicna za gledanje, puna dinamike i borbe od gola do gola.

volim Partizan

pre 10 godina

Veca neznalica na klupi Partizana nije sedela nikada...demagog odradjuje posao za Stojica i gura posto poto njegove igrace (Luka, Brasanac, Malbasic, cak je na prosloj i Kojica uveo)...ovome treba dodati i igrace koje je on doveo iz Vojvodine koji verovatno nijednu ponudu sem Partizanove nisu imali...ajde sto gubimo, ali sramota kakva je ovo igra...mars iz PARTIZANA!!!

coa

pre 10 godina

postovao sam Ilica, ali daleko je on od gospodina, a to se tek vidi sad kad Partizan gubi. Sramota zasluzio je crveni i suspenziju za primer, jer to bi on trebao biti ovim mladim igracima Partizana, a kakav je primer dobro sad vidimo.

solunac

pre 10 godina

vidim niko vise ne proziva upravu niti djuru lopova covek da 2 milke za kauciju a mi nemamo za pojacanja pre prvenstva proda markovica i mitrovica na zimu jojica ceo klub je upropastio setimo se kako je oterao stanoja i krleta, pa sta smo mi mislili da cemo opet uzeti titulu setite se samo ko je u prethodnom periodu igrao od stranaca zuka moreira kleo dijara tejgo, od domacih jovetic ljajic lazar mitar i da ne nabrajam dalje, dok nam ovi vode klyb mozemo samo jos dublje da tonemo

shamrok rovers

pre 10 godina

ko je sad kriv? nakantali ih ljudi opushteno i verovatno su krivi i Zvezda i sudije i organizacija samo nisu oni iako je svakom normalnom jasno da nemaju pojma i ovp ce biti zasluzena Zvezdina titula za razliku od grobarskih poslednjih godina kad ih je Zvezda rasturala u tri derbija a oni 'poshteno bili prvi' haha, gazi Zvezdooooooo

biter

pre 10 godina

sramno i lose nista od titule !mozda i bolje da ih negledamo u evropi.U petak svi u arenu da pomognemo Instituciji da se domognu evrolige!Samo košarkasi znaju kako se bori za crno belu svetinju.Zvezdi samo mozemo da cestitamo titulu u fudbalu.Ajmo sad Srpsko finale u ABA ligi ,pa opet u evro ligu i mi i vi.

Mikeli

pre 10 godina

Onaj visoki defanzivac iz napretka, mislim broj 13, plavusan sa fensi frizurom, je pokazao kvalitet. Volim takve defanzivce, mesto mu je u vecem klubu. Sto se same utakmice tice, napredak je takticki odigrao besprekorno. Dve prelepe akcije i 2 gola, to se ne vidja cesto u ovoj njiva ligi. Da sudija nije dosudio i nepostojeci ofsajd u prvom poluvremenu, mozda bi bilo i ubedljivije.

Branko Medaković III

pre 10 godina

Ajd sad svi pod ruku (Nikolic,Nađ,Raso Babic, Jovicic, Đuric....izvinjavam se sto sam neke zaboravio) i sklonite se sto dalje.

grobar-españa

pre 10 godina

Nije problem u porazu, nije problem da se ne uzme titula, nije problem sto ce "Oni" da budu sampioni. Problem je u tome sto mi od Djukica nismo igrali fudbal i uzimali smo titule samo zato sto su ostali bili jos gori od nas. Ja se najiskrenije nadam da Zvezda nece da se izglupira, pa da i ove godine budemo prvi. Nama je potrebno budjenje i otreznjenje a ne opet neki kvazi uspesi za mazanje ociju. Pod Stanojem smo bar bili borbeni i igrali direktan fudbal, od kada je on otisao ja nisam uspeo da shvatim sta mi igramo, koja nam je taktika, koji stil igre.... Ove sezone nisam uspeo da odigram Partizanovu utakmicu do kraja ni kad smo pobedjivali ni kad smo gubili. Anti fudbal 100%, nepodnosljivo. Mi ispadamo od ispodprosecnih evropskih ekipa, tipa Tun ili Ludogorec a ovde se kao nesto zamlacujemo titulama. Partizan je unisten iznutra (I Zvezda je, ali to nije moj problem)jer je vec godinama svako razvlacio sta je stigao. Prodali su sve sto se moglo prodati u bescenje , da bi sebi punili dzepove. Ja bih iz sveg glasa trazio privatizaciju, da vec nismo privatna prcija alavih politicara i tajkuna. Nece oni da ispuste zlatnu koku sve dok bude davala makar jedno jaje godisnje a kada definitivno uniste klub, onda mozemo da se privatizujemo koliko hocemo. Necemo vredeti ni banke, naprotiv bicemo duzni do guse i bicemo prodati nekom "Postenom biznismenu" za jedan dinar + da drzava gurne jedno 10-15 miliona. Plasim se da cemo se za 5-6 godina zvati Partizan Fly Emirats ili tako nesto.

IgorNS

pre 10 godina

Zelim samo da kazem da me je sramota fudbalera Partizana(ciji sam inace veliki navijac). Ne zato sto smo porazeni,vec zbog ponasanja fudbalera. Mislim da niko od nas ne gleda i ne prati fudbal da bi na svakoj utakmici gledao Lazovica,Trajkovica,Luku i Volkova(koji vola ne mogu da ubodu a ne gol da daju ili ne daj boze da centriraju valjano) kako se svadjaju,psuju i pljuju! Pa alo bre momčine,malo vise igrajte fudbal a malo manje se koncentrisite na taj prostakluk!

slobos sa rodosa

pre 10 godina

(Tajfun Korkut, 22. april 2014 20:13)
to je i bilo za očekivati od vas instant novopečenih ,rent a grobara koji ste navijali za partizan samo dok je osvajao unapred režirane titule.sad kad zvezda opet počne da dominira neće vam uopšte biti zanimljivo da navijate za svoj mali klubić.to neće biti ono kako se kaže 'in'.pravi zvezdaši su ostali uz svoj klub i kad je bilo najteže.i da još 50 godina ne uzmemo titulu nikad ne bih rekao ne navijam više za zvezdu.mnogo ste smešni.u stvari mnogo ste jadni

Zeka

pre 10 godina

Batko,kada ces nesto novo da smislis? Ajde bre,svaki komentar ti je isti dunsteru!(Dinara nemaju,samo evro...sirotinja, 22. april 2014 21:08)

Pa šta ću kad kolektivno kmečite, a i dalje prosipate glupe komentare !Jedino nesto prizemno, primitivno , glupo možete da shvatite ! Recimo ti ....(Batko, 22. april 2014 22:12)

Lepo je kada sam priznas da si glup, da ne bude da te neko proziva xD.

Batko

pre 10 godina

"...pored kapitena Ilića i mladog Pantića, jedini raspoložen za igru je Predrag Luka..."

Čuj, drugi nisu raspoloženi za igru ?!
Kako bi to trebalo "na 'leb i vodu" godinu dana, pa da vidim koliko će ih , onda biti raspoloženo za igru !

Mikeli

pre 10 godina

Kao sto sam rekao u januaru, veliko zvezdino pojacanje je ovaj Nikolic, nevezano kako se utakmica zavrsi. Demagog koji se forsira u srpskom fudbalu kao talentovan trener.

petar.pele

pre 10 godina

Nikad vise Nikolic svugde trazimo krivca Vuk je za njega Murinjo dosta vise i on i igraci koje je doveo mogu
slobodno da idu i nikad da se vracaju sve sto je hteo dobio je.

dar_mar

pre 10 godina

Hahahah... kad vide crvenu boju, odseku im se noge! Svaka cast za Napredak! Odrzali ste im cas fudbala i lepog ponasanja... Konacno ce grobari shvatiti da ne moze sve na silu.

N-P

pre 10 godina

LALE MAJSTORE..... LALE MAJSTORE ..... LALE MAJSTORE LALE MAJSTORE LALE MAJSTORE !!!!!!
BRATE ovim si sebi rezervisao mesto na ZVEZDINOJ KLUPI !!!!!
SVAKA CAST batice !!!!!

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Poziv svim Delijama koji su u mogucnosti da dodju u subotu na JNA da napravimo festu, naravno mirnu a da pustimo grobarima da im poraste adrenalin i naprave haos.Onda drzava da reaguje. Sledi nedelja i Arena

otimamo titulu

pre 10 godina

grobari,mnogo ste nervozni,izgleda bas niste navikli da vam se neko suprostavi,nego da vam se svi sklanjaju..,
Posle ce vam Vucic biti kriv sto titula ode,a ne vasa katastrofalna igra...

zex

pre 10 godina

Sudija je svirao vise za partizan svaki kontakt je sudjen za Partizan,Napredak ima dobar tim,brzi su i pokretljivi dobri u odbrani Partizan nije taj strasan tim kakav su najvljivali na pocetku polusezone.Zvezda moze i da izgubi na Jna ako Partizan izgubi.nije vam niko oteo titulu jednostavno neznate.

gorax

pre 10 godina

Lalatovic igra danas za Zvezdu, Napredak je klub kojeg vode zvezdasi. Kao Zvezdas zelim srecu i Napretku i Partizanu, neka bude dobra utakmica, neka bolji pobedi.
(Ilija, 22. april 2014 16:57)

ma o čemu ti pričaš? pa Lalatović nas je pobedio jesenas sa voždovcem....

realan partizanovac

pre 10 godina

nikolicu,ako si jos uvek partizanov trener,a kakav obraz imas verujem da jesi I da jos neces ustupiti svoje mesto nekome ko se razume u trenerski posao,sad slovodno neka ti stankovic bude kapiten u derbiju koji sad necu ni gledati,cestitam tebi na zvezdinoj tituli

Internet grobar

pre 10 godina

Sramota! Rečeno je Nikoliću da Partizan mora da igra loše kako bi Napredak pobedio! Nijedan igrač Partizana nije smeo da postigne gol! Dogovoreno da Trujić centrira, Vidaković šutira, a da Lukač tu bombu ne odbrani! Takođe namešteno da Lukač ispusti loptu koju je Gavrić šutirao, po dogovoru, skoro nebranjen sa desetak metara i da se tu, takođe po dogovoru, nađe Božović i šutira je u nebranjeni gol. Sve je unapred dogovoreno! I namešteno! Sramota!

bobanmkd

pre 10 godina

Ja sam rekao da cu svoje reci kad zavrsi prvenstvo.I...prvenstvu je kraj.Da sam Nikolic Marko...bila bi me stramota.Prvi tim manager u istoriji Partizana...dobio i birao sam igrace...dobio tim na plus jedan...napravio minus 6! Danas je sve pogresno postavio.Kao najveci amater.A,ima tri puta jaci tim od Rasovica.

ludinovinar

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na tituli, iskrene cestitke! ;-) Dodjose neka druga vremena, a i bilo bi previse 7 titula u nizu, treba biti realan.. Volim Partizan! Uzdravlje svima.. :-)

Bojan

pre 10 godina

Meni kao Partizanovcu je drago da smo izgubili danas, jer nismo ni zasluzili da dobijemo..Napredak je igrao bas sjajno, srcano, napravili su 40 prekrsaja..Bravo za sportski pristup..Crvena Zvezda je ocigledno najbolja ekipa u Srbiji, jer ona lagano dobija protivnike u nasoj ligi..Kada su uspeli da vezu toliko pobeda , svaka im cast..To sto nama deluje da Crvena Zvezda nema bas tako mocan tim, mocic ce da se proveri u julu..

Vladimir

pre 10 godina

Sve je vama teorija zavere.Nije bila dok su titule padale.Mislim da vasa igra govori vise od svega pa i od vasih teorija.Do sutra nebi dali gol.

radnik

pre 10 godina

kad bi moj tim ovako bezidejno igrao a da sam pricao da sam sam selektovao ekipu ,doveo omiljene prosecne igrace iz vose, drzao vatrene govore....priznao bih da sam ipak prosecan trener za rang rada ili vose a ne za klupu Partizana

Srbin dijaspora

pre 10 godina

Bravo-Bravo-Bravo, Trujicu, dokazi im da su te isterali iz Partizana samo zbog toga sto nisi nekome iz uprave ljubimac a nisi ni tatin sin, jos jednom BRAVOOOOO.

Shecky

pre 10 godina

Bice 1:2 Druncic i Luka mozda kojic ako udje...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (,, 22. april 2014 16:51)

Sve si pogodio.. ;)

dovla

pre 10 godina

Prodali su Jojića za 2 miliona,mada je trebalo mnoooogo više,prodali Mitrovića,otišao je i Stojković koji nas je i držao u vrhu na polusezoni."Pojačanja" su uglavnom razočarala,zasluženo smo drugi,pogledajte samo gol razliku izmedju nas i zvezde,a mislim da će do kraja biti veća i veća.

naijač partizana

pre 10 godina

T U G A J A D I B E D A
prodati komplet prvu postavu zajedno sa trenerom !
početi od početka sa 11 dece iz omladinskog pogona, pa polako!

PS. ako se ova igra zove fudbal koju ovi igraju onda .....

posmatrac

pre 10 godina

Da mi je samo znati, koji "veliki strucnjaci" su u Partzanu doneli odluku da je trujic neperspektivan igrac, pa umesto njega doveli luku, malbasica, grbica. Decko koji u mladim generacijama uvek imao najvisi prosek ocena, i uvek bio najbolji igrac i strelac partizana, nije dobio priliku da zaigra ni pet minuta u prvom timu. A danas se videlo kakav je to igrac.

Isto pitanje bih imao i za trenere u zvezdi, kada je u pitanju janicic, mada on nije bio tako istaknut u mladim generacijama.