Subota, 15.03.2014.

16:55

Kasalica Zvezdin spasilac

Golom rezerviste Filipa Kasalice u 75. minutu fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Kragujevca sa 1:0 u 19. kolu Jelen Superlige.

Izvor: B92

Kasalica Zvezdin spasilac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

264 Komentari

Sortiraj po:

Batko

pre 10 godina

I vi ste setali zarad postenja u srpskom fudbalu. Sram Vas bilo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko sila iz Samroka., 15. mart 2014 21:14)

Hoćeš li naći svoj identitet muko moja ?!

Moje mišljenje

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!! (Moje mišljenje, 15. mart 2014jao grobari cime se sluzite.... Е мој синак какав црни гробар далеко било. Јесам ли рекао нешто погрешнно. Пратим Звезду још из старе Југе. 91 да не помињем.Одгледао сваку уживо. Толико

boki

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!! (Moje mišljenje, 15. mart 2014

jao grobari cime se sluzite....

Shecky

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!
(Mićko, 15. mart 2014 19:58)

Jeste brate.. Onaj Kelhar ga je odvalio nosem u pesnicu.. Ccc

johnes

pre 10 godina

Zvezdini igraci većdugo ne mogu da daju gol iz penala. I uvek šutiraju u donji ugao, levi ili desni. Nemoguće da sam to samo ja primetio.

Brondby

pre 10 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby do pobede u Esbjergu moramo!!! Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 10 godina

Da prokometarisem bio sam na utakmicic na zapadu kao uvek jeste 1:0 ali realno je bar minimum tri razlike za Zvezdu Ninkovic promasio penal 5-6 stopostotnih sansi kontrola igre od prvog do 90min vise nego zasluzena pobeda Zvezde plus moje misljenje je da je Radnicki Kg najlosiji u JSL za 90 minuta nisu sutnuli u okvir gola ocajna ekipa. SADA se okrecem Znate Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Pedja

pre 10 godina

Navijaci Partizana zaista nema sta da pricaju o penalima posle onog dosudjenog za njih protiv Radnickog u proslom kolu. Da li je ovo danas bio penal ili ne zaista nema veze jer ionako nije dat gol.
Medjutim smeta mi ponasanje Spalevica koji je jedan ljudski sljam. Ne pamtim utakmicu protiv Zvezde da nije simulirao da je udaren, da se nije valjao, da nije psovao sudije. I za sve te utakmice samo jednom je sudija imao hrabrosti da ga iskljuci. Danas je zasluzio bar 2 crvena kartona. Ne znam samo koliko puta je psovao sudije, a da nije ni zuti dobio. I onda u finisu namerno udaranje igraca bez lopte nakon duela, to nema lige gde se za to ne daje direktan crveni karton, ovde naravno nista.
Bila je jos jedna interesantna situacija gde je Zvezda htela da izvede brzi kontranapad, igrac Radnickog je pao, uhvatio loptu rukama i posle desetak sekundi sudija daje loptu Radnickom. Nikome nije jasno sta je tu bilo sudjeno.

Batko

pre 10 godina

Najvise se krade na onim 50/50 loptama koje po pravilu idu Zvezdi, a do ove sezone i Partizanu. I tako Cigani imaju dodatnih 20 lopti dodeljenih od sudije. Tu treba dodati i simuliranje u i oko 16 metara, i pored svega toga cz ili fkp umeju da ne pobede. Samo pokazuje kakav jadan fudbal igraju veciti. Neki klovn pise ovde o timu za LS. E svasta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 15. mart 2014 19:46)

Pa tebi Zvezda u podsvesti ???

Djenka snima film, grobari statisti

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!
(Mićko, 15. mart 2014 19:58)
Napusti objekat !!

Z.Stojanović

pre 10 godina

Zvezda igra loše ali važno je da pobeđuje.Videćemo da li će da izdrže pritisak do kraja, jer je to njen najveći protivnik.Ipak toliko godina bez titule je iskompleksirao sve i to se vidi na terenu pa i kod najiskusnijih igrača.Slična je situacija i u košarci.

MomaSRB

pre 10 godina

Za ove grobare sto misle da je namestena utakmica...za sve informacije i pitanja obratite se nasem advokatu Lotaru Mateusu ili ako ne mogu da ga dobiju onda neka procitaju njegovu knjigu, tu sve pise o namestanju...!

fer plej

pre 10 godina

Toliko ga je namerno promasio preposteni Nine da se posle promasaja ziv pokidao da ga umuva
(zdrav razum, 15. mart 2014 20:38)
I to je namerno promasio da ga ne umuva neko drugi

Ko vam je kriv?

pre 10 godina

# Alo licimeri jel Zvezda dobila iz penala? obraz vam je djon svi to znamo.. pobedili smo prvi smo i ostacemo do kraja, prebolite vise covece...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zeljko 92, 15. mart 2014 20:08)

- Pa, nije nas sramota, pravimo se ludi al' ne vredi! Za aplauz i čestitanje baš i nije...

Pedja

pre 10 godina

OVAKVIM SUDJENJEM VI BI OSVOJILI I LIGU SAMPIONA
(Ja, 15. mart 2014 19:02)
Da znas da bi nam dobro dosla jos jedna. Vec 23 godine je nismo osvojili. Probacemo do godine.

hajde više

pre 10 godina

a kad je lopta pogodila igrača FK NP u ledja a sudija pokazao na penal, koji je tada realizovan za razliku od ovog, i direktno odlučio pobrdnika? Jel i tad sudija bio na zvezdinoj strani?

BeliAndjeo

pre 10 godina

Ajde se vi novinari malo pozabavite publikom. Na Marakani je bilo mnogo vise od 23000 ljudi kao sto je ozvaniceno i to zato sto gospoda ne placaju karte vec samo ulecu preko ovog i onog. Ispadam magarac jer sam dao 4000 za sezonsku, a neko je pametan i gleda za dzabe.

vučićev pulen

pre 10 godina

a što bi voleo da sudija svira jedan penal za zvezdu u derbiju u zaustavnom vremenu...pa da vidite šta je nepravda. Vama su puna usta nepravde, a ne zna se gde više mešetarite u KK ili u FK, i ostavite Zvezdu više na miru, 3 života da živite neće te biti veći klub.

sggd

pre 10 godina

daj ne budite smesni. kako zvezdaši imaju obrazada se javljaju i da prozivaju partizan za prošle titule. bilo ko sa gramom obraza neka pogleda ko je igrao za zvezdu, a ko za partizan i neka kaže da li su zasluženo osvojene titule. gde su bivši igrači partizana, a gde zvezde? pa pogledajte ovu zvezdu. osim lazovića i možda nineta, ko je ovde igrač za zvezdu? smešni ste. prošlo kolo napredak vas je ponizio u prvom poluvremenu. za ono prikazano u drugom neka su i izgubili. e sad pitanje je zašto se onako igra prvo, a ovako drugo poluvreme? šta se to desi na poluvremenu?! ovaj radnički isto je zaslužio da izgubi, ali mora li i to na ovakav način? ofsajdi se ne sude, nepostojeći penali se dosuđuju, a vi se busate da ćete osvojiti sve do kraja?! voleo bih da derbi i ovaj put odluči šampiona, ali s obzirom da se najavljuje da će zvezda imati +5 do derbija... ne želim da mislite da paranoišem i kukam ko đura prošle godine, ali da smrdi, smrdi! doduše fudbal u ovoj državi nije ništa bolji (ako nije mnogo gori) u odnosu na ostale sfere društva, tako da je naivno pomisliti da se ovde ne primenjuju metode ucena, pritiska, pretnji i korupcije.

Zeljko 92

pre 10 godina

Alo licimeri jel Zvezda dobila iz penala? obraz vam je djon svi to znamo.. pobedili smo prvi smo i ostacemo do kraja, prebolite vise covece...

Moje mišljenje

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!!

????????

pre 10 godina

Bitno je da vi niste bili nikad niciji puleni.Narocito u poslednjih 6 sezona.Prosle godine ste plakali kako je Vucic vec sredio Zvezdi titulu pa smo vidjeli da od toga nije bilo nista.Sad pokusavate na isti fazon.Stalno kukate,dokle vise?Mnogo ste separ razmazili,nije prvo mjesto vama Bogom dato!
(Stefan HN, 15. mart 2014 19:42)Nije bilo ništa zato što smo vas pobedili,a ponadaliste se da nas dobijete na jna a do derbija su vas samo tako sudije izvlačile.NE PRAVI TE SE NAIVNI!!!Partizan je bio dosta bolji u zadnjih 6 godina od svih,a od vas da ne pričam.

zdrav razum

pre 10 godina

Zato ga je Nine i namerno promasio
(fer plej, 15. mart 2014 19:58) Toliko ga je namerno promasio preposteni Nine da se posle promasaja ziv pokidao da ga umuva

svaka cast vama postenima

pre 10 godina

I sad ti kao hoces da kazes da je Radnicki odigrao nesto veceras? Ma, kako vas bre nije sramota? To sto ne umete gol da im date je neka druga stvar, pa ljudi nisu presli centar tri puta, vise od dva tacna dodavanja nisu imali, i to bez ikakvog presinga Zvezde, posvadjali se sa loptom. O cemu ti pricas, ovoj ekipi svako malo ozbiljan mora da da tri komada. I vi biste im veceras smestili tri komada da vam igraci ne razmisljaju vise o tome kako ce da padnu za penal, ili za slobodnjak sa dvadeset metara...
(Vi bre nikom niste dali vise od jednog gola, a da vam se nisu sklanjali... Sta kmecite redovno?, 15. mart 2014 19:56)

Ja primecujem da taj Radnicki KG mnogo lepo igra protiv Zvezde, dok protiv Partizana to nije uopste ta ekipa. Pri tome ne mislim da ne igraju u istom sastavu, vec ti isti igraci ne mogu da se prepoznaju jer igraju po necijoj direktivi. Cijoj? To ce sve uskoro da izadje na videlo (a zna se sve vec 6 godina sta se radi). FK Jagodina, FK Radnicki KG, FK Rad, FK Metalac, BSK, FK Javor, sve su to klubovi koji godinama igraju sistem 3 za 3 ili pustaju Fk Parizan. NAMESTAJU UTAKMICE GODINAMA. Jel o takvom postenju govoris?

dragan

pre 10 godina

Idemo Zvezdo,deri sve do kraja.A vi grobari setite se vaseg penala protiv ovog istog radnickog pre koju nedelju,i sudija se smeje jos uvek.O pazaru necu ni da pricam...ne znam odakle vam obraza da se javljate uopste i komentarisete sudjenje

pazi da nije bio penal

pre 10 godina

Da se razumemo, brutalno kosenje po nogama u sesnaestercu je dozvoljen i sasvim uobicajen start u fudbalskoj igri tako da nema ni govora o jedanaestercu pogotovu zbog toga sto nikome od igraca nije slomljena noga.

NisliJA

pre 10 godina

kako je pao ninkovic i sudija im dosudi slobodnjak, naravno na ivici sesnaesterca i bukvalno im da penal na tacni, bruka bre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 15. mart 2014 18:33)

Da bre, gurnuo ga sa ledja, nije mu ni nogu polomio, a sudija svira faul.

Da li ce Mrdja ikada dobiti karton za simuliranje? Covek nema srama ni malo, Kasalica ispade ljudina za njega...

pre 10 godina

Mojoj Zvezdi ne trebaju ovakvi penali. Titula mora biti čista kao suza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bobo mk, 15. mart 2014 18:15)

Kako mislis da to izvedete kad vec do sad imate bar tri penala sumnjivo svirana? Da ne pricam za sudjenje u polju, onaj Kovacevic, a na ranijim mecevima Gogic prave po deset prekrsaja za zute i naravno nema sanse da ga dobiju... Generalno, Zvezda i Partizan tesko da mogu osvojiti ikad titulu bez mrlje jer u startu meca su oni toliko povlasceni u odnosu na druge da to nije humano. Evo, veceras ovi pacenici iz Radnickog ne mogu da se spoje sa loptom, a kada i povezu dva pasa dobijaju svaki peti faul koji igraci Zvezde naprave nad njima, dok je Ninkovicu dovoljno da se naguzi na osamnaest metara i sudija ce noge da polomi kako bi svirnuo faul. Inace, Zvezda je bas slaba u ovih nekoliko utakmica i ne vidim na cemu bazirate optimizam za titulu osim ako mislite da sve ekipe do kraja prvenstva promasuju po tri stopostotne sanse na svakoj utakmici...

mislim stvarno

pre 10 godina

Grobari, uvidjate li ogromnu razliku izmedju vas i nas? Mi bez problema priznamo kada je poklonjen penal i takav nam ne treba, kao ni titula osvojena na taj nacin. A vi? Dicite se Toletoma, sudijama i poklonjenim titulama.

Labud

pre 10 godina

Najvise se krade na onim 50/50 loptama koje po pravilu idu Zvezdi, a do ove sezone i Partizanu. I tako Cigani imaju dodatnih 20 lopti dodeljenih od sudije. Tu treba dodati i simuliranje u i oko 16 metara, i pored svega toga cz ili fkp umeju da ne pobede. Samo pokazuje kakav jadan fudbal igraju veciti. Neki klovn pise ovde o timu za LS. E svasta...

Gračanica

pre 10 godina

@Banega Za Zvezdu kažeš da je prosečan tim i slažem se sa tobom jer nam je fudbal u ćorsokaku. Kakav je onda tvoj Partizan, kad je ovakva prosečna Zvezda ispred njega? Sedi jedan!

zoran

pre 10 godina

Ova Zvezda da bude prva..?? Daj ljudi ne zasmejavajte naivan narod...Ova ekipa moze biti prva jedino i jedino ako neko od politichara to ne zahteva...ne postoji drugi nachin. Pa, d ali ste vi gledali ovaj fudbal vecheras..?? Onako posteno, ruku na srce - vredi li ova igra neke titule..??
O onom penalu ne bih trosio reci sem da ovaj sudija mora biti razreshen duznosti do kraja zivota...ono je takva sramota da ja verujem da se i Milijas postideo..ejjj, covek je promasio loptu i usled zamaha nogom pao na travu, a ovaj nesretnik svira penal (verovatno komanda ugrajdena u njegovu glavu) po automatizmu...Strashno...

Zivim u Engleskoj pa po neki put odem i pogledam neku nizu ligu, jer fudbal je ovde kao religija te atmosfera je sjajna na bilo kom mecu. Verujte da ovaj fudbal koji odgledah iz Beograda nije na nivou najnizih engleskih liga. Samo da vidite kako se ljudi bore...kako trce...koje su to akcije...ma vole to sto rade. Ovo danas iz Beograda je bilo jezivo.

lucanin

pre 10 godina

Mojoj Zvezdi ne trebaju ovakvi penali. Titula mora biti čista kao suza.
(bobo mk, 15. mart 2014 18:15)

kao u sezoni 2003/04
muka mi vise od vaseg postenja
zivim za dan kad vise nece biti Zvezde i Partizana

Gogo

pre 10 godina

Evidentno je da u Zvezdi nema ko da sutira penal....neverovatno...licnog sam misljenja da to treba da uradi Nejc Pecnik....Milijas, Nine, Lazo...nikada i nikako.Psihicki najjaci igrac Zvezde je Pecnik...Tako je, kako je.
(Kale_pravi, 15. mart 2014 17:38)
_____________ Potpuno se slazem sa tobom, iako nisam do sada razmisljao o Pecnikum mislim da si u pravu 100%. Samo da pitam ove minusdzije: Zasto ste coveku dali minuse i to 10? Recite Vi, replicirajte coveku, kog to naseg igraca vidite kao izvodjaca i to sigurnog, a ne coveku da minuse dajete iz ne znam kog osnova.

Stefan HN

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novica, 15. mart 2014 18:50)

Bitno je da vi niste bili nikad niciji puleni.Narocito u poslednjih 6 sezona.Prosle godine ste plakali kako je Vucic vec sredio Zvezdi titulu pa smo vidjeli da od toga nije bilo nista.Sad pokusavate na isti fazon.Stalno kukate,dokle vise?Mnogo ste se razmazili,nije prvo mjesto vama Bogom dato!

fer plej

pre 10 godina

Penal jeste sraman, ali je dosudjen 25 min pred kraj pri rezultatu 3:0! Kako bre ne shvatate, imate li mozak, mucnite glavom. Ovde je smehotresan penal (kao i nas)dosudjen na 0:0 i mogao je biti prelomni. Idiotska komparacija.
(Urke, 15. mart 2014 19:47)

Zato ga je Nine i namerno promasio

www

pre 10 godina

Kakva hista na penal, igrac se okliznuo... a igrac Raddnickog ga udara po stajnoj nozi, i posle toga je bio penal nad Mrdjom kad je uputio centar-sut po zemlji a igrac ga pokupio djonom.

misa024

pre 10 godina

Treba ovim šampionima univerzuma odmah dati titulu, kako igraju apsolutno je zaslužuju, pa da mi ljibitelji ovog napaćenog fudbala možemo gledati viteško nadmetanje dva tima na miru. Ovako je ovo da se deca uče kako se ne bi smelo suditi.(Miša Tumbas, 15. mart 2014 17:46)
samo kad se tvoj klub viteski nadmece

jeste li se ponadali :-))))

pre 10 godina

Kragujevčani rukom, pa laktom u glavu, niko od 4 sudija ne vidi, fujjj. Žao mi je samo što Zvezda nije bila danas na nivou i ovu odvratnu ekipu ispratili barem sa 3 komada.

4-3-2-1

pre 10 godina

Steta sto nismo pobedili golom iz penala . Ovako komsije nece moci da daju saopstenje zbog poraza njihove filijale. Zvezda je ime Sampiona!

Vi bre nikom niste dali vise od jednog gola, a da vam se nisu sklanjali... Sta kmecite redovno?

pre 10 godina

Drago mi je sto cemo ipak pobediti posteno. Zvezda nema tu prednost jos od pre same utakmice da se protivnicki tim maltene unapred preda i odustane od borbe- hint: mec izmedju kragujevcana i partizana u proslom kolu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dopler, 15. mart 2014 18:49)

I sad ti kao hoces da kazes da je Radnicki odigrao nesto veceras? Ma, kako vas bre nije sramota? To sto ne umete gol da im date je neka druga stvar, pa ljudi nisu presli centar tri puta, vise od dva tacna dodavanja nisu imali, i to bez ikakvog presinga Zvezde, posvadjali se sa loptom. O cemu ti pricas, ovoj ekipi svako malo ozbiljan mora da da tri komada. I vi biste im veceras smestili tri komada da vam igraci ne razmisljaju vise o tome kako ce da padnu za penal, ili za slobodnjak sa dvadeset metara...

jedem po kucama

pre 10 godina

Moze li jedna zvezdina utakmica da prodje bez penala.Protiv Napretka i ponovljen.Kazete Radnicki gine na Marakani.Niti ginu niti veze imaju.Nego je Zvezda losa.

magic

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
(novica, 15. mart 2014 18:50)
Slazem se

nemandza

pre 10 godina

Zvezda mora momentalno nesto da menja u igri.Napada samo po krilima i to ako uspe i onda ide neupotrebljiv centarsut.Golove daje maltene samo iz kornera nema nikakvu pas igru nikakvu igru kroz sredinu naicice na ekipu koja je disciplinovanija prilikom kornera i centarsuteva(Partizan,Cuka,Nis,Pazar...)
i tek tad ce se videti koliko je ta igra nemocna.Tesko je menjati formaciju u sred sezone ali ovakvom igrom nemaju sanse u jacim utakmicama.

cinjenice, cinjenice

pre 10 godina

Igra u zadnjih 15 min sa jednom loptom, valjanje po terenu i momenat kada vec izaslu loptu u aut sutira lik u sakou pored kucice delegata jos dalje u aut...
Valjda je nekoga sramota.

Ryber Palunko

pre 10 godina

jel zna neko sta je ono crno na stativama?
(salijeri, 15. mart 2014 17:27)
Oglasi. Student trazi sobu.
(Srđan Lalić, 15. mart 2014 18:51)

Dokaz da duh kod Srbalaja još nije umro :D:D:D

dex

pre 10 godina

Gogic je katastrofalan sudija. Pogresio je kod penala, ali i nekoliko puta na stetu obe ekipe. Vidim i dalje igrace padnu preko lopte i odmah je uzimaju u ruke sami dosudjujuci sebi faul. E sad, mene zanima logika grobara... Ovima su uvaljali 5 komada, a da se nisu ni jedni ni drugi oznojili, a nama treba Vucic? Drugo, i prosle godine su vikali da je unapred odluceno, i sta bi? Nikada niko ni iz kluba, ni od navijaca nije odgovorio! Tako je i ove godine. Ako oni osvoje, sve je regularno, alo izgube, to je zbog Vucica. JSD Alibi! Oni naravno nikada ne mogu izgubiti ako je sve regularno...

takinardi

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novica, 15. mart 2014 18:50)
A prethodnih 6 god si bio ponosan na fudbal, a? Mi se borimo za titulu, a vi ste zaduženi za dobijanje dekretom (kup protiv Vojvodine, sutra Solnok). Zvezda je ovde dobila bez pomoći sudija ekipu koja kući gubi 5:0 prošlo kolo, a sad igraju kao preporođeni...
Dok vodite na tabeli sve regularno, čim niste prvi onda je namešteno i ostale gluposti. Mogu da zamislim vas i vašeg derviša da je zvezda 3 kola pre kraja dobila utakmicu za zelenim stolom, pa vi napravili revoluciju...

Banja Luka

pre 10 godina

Kelhar i Pavicevic su svaki vazdusni duel dobili i za sada mi sasvim dobro djeluju, zadovoljan sam njima dvojicom, a siguran sam da mogu jos bolje. Vidi se da igraci igraju pod velikim pritiskom, nazalost, ovo danas je zaista bilo lose.

Stefan

pre 10 godina

Zvezdas sam i to veliki. Bio sam redovan na Marakani i ziveo za titulu u fudbalu. Medjutim, ovo danas nije moja Zvezda. Ovo je sramota. Ne znam odakle da pocnem? Zvezda posle dugo vremena napokon ima solidan stoperski tandem + levog beka a ne neku tragediju na istoj poziciji + plejmejkera u vidu Ninkovica = najbolji tim jos od one generacije koja je igrala u LS protiv Milana. A mi umesto toga se setamo na terenu. Nijednu akciju ne mozemo na smislimo. Trcanje je uzas tokom cele sezone. A trener je toliko zatucan za svoju postavu da mora protiv jednog od najgorih timova lige da izvede Pecnika na beka. Sta li je Bog zgresio onom muceniku Arauhu da ne moze ni protiv Radnickog da makar udje, neko mora igrac da igra potpuno van svoje pozicije zato sto je Arauho Stojadinovicev igrac(a tako su hteli i Daudu da oteraju pa su na kraju odustali jer je previse bitan sraf u ekipi). Arauha da je Kokeza doveo on bi i zadnjeg veznog igrao, i stopera i beka, itd...dalje Slavisa koji premesta Ninkovica na poziciju levog krila i uskracuje nam njegovu kreativnost. Ninkovic nije levo krilo, on je klasican plejmejker a Slavisa ne ume to da iskoristi. Sta ume Slavisa? Kornere i to je to. Da nije tih kornera sad bi grobari bili prvi na tabeli. I to je sve. 0 od igre, 0 od postavke, izmene opet kasne, Milijas zasticen u postavi ko beli medved, jos kad se setim one svadje za penal prosli mec...ovo je prva sezona u mom zivotu u kojoj mi svejedno da li ce Zvezda da uzme titulu u fudbalu.

Peppino

pre 10 godina

Samo klinci i zaludjeni navijaci zvezde mogu da poveruju u pricu o 9 uzastopnih pobeda bez namestanja. Pa do pre nekoliko meseci su im ti isti navijaci skidali dresove, vredjali ih i skandirali da nisu kvalitet za zvezdu. Presmesno!

FKCZVBGDDIVA

pre 10 godina

Sa ovakvom igrom nema ništa od naše titule!Pametnije bi nam bilo da se fuzionišemo sa Železnikom i da nam Čovke bude predsednik!

deki

pre 10 godina

Jos jednom se pokazalo da igramo tesko protiv ekipa koje samo misle da ne prime gol i igraju na kontre, srednji red slab, Dauda nista, da on i Mrdja znaju malo bolje da prate Lazoviceve centarsuteve nadavali bi se golova.Golman gostiju uhvatio sve lopte, prosle nedelje samo sto nije gurao u svoj gol

crni_redstar

pre 10 godina

podhitno da se igraci uozbilje,daudu zalepiti za klupu ako nastavi ovako,lazovic da se ne igra,kao u prvom poluvremenu...igrali smo protiv najlosije ekipe sigurno i umesto rutinski,pobedismo jedva. lepo igramo,ali ozbiljnost fali mnogo.

nemanja

pre 10 godina

Meni nije jasno, ali zaista, da li Stojanovic i strucni stab gledaju snimke Zvezdinih utakmica? Pa niko se ne krece bez lopte na sredini terena, niko ne zna da pogleda suprotnu stranu i prebaci loptu, nego se zakucaju levo ili desno i samo tuda "udaraju", a to sto je sa druge strane slobodan igrac nikome nista...

Milan

pre 10 godina

Navijac sam Zvezde ali prema onom snimku nista se ne vidi i cini mi se da nema govora o penalu. Iz tog razloga mi je drago sto je Ninkovic promasio. A nije mi jasno zasto on vise suta, kada lose izvodi, i proslu utakmicu je tek iz drugog pokusaja pogodio. Stoperi odlicni, Mrdja imao prilika ali malo mu je nedostajalo, Lazovic totalno indisponiran, svaka lopta mu je pobjegla. Utakmica za zaborav, 3 boda se pisu.

Edvard Ševarnadze čeka titulu

pre 10 godina

U sustini sam zadovoljan. Ipak, neka zebnja mi se uvlaci pod kozu. Moramo da dovedemo neka pojacanja jer bice tesko protiv ekipa kao sto su Bajern, Real, Juventus itd. Vidi se problem u realizaciji, a ovo su ekipe koje igraju jos agresivnije na loptu od Radnickog. Srednji red mora da bude pokretljiviji ili ce nova evropska titula tesko biti dostizna. Ima tu prostora za napredovanje.

metall

pre 10 godina

Penal nije bio i drago mi je da je promasen. Sudija Gogic prilicno slab veceras, svira kada ne treba i obrnuto. Zvezda je imala kontru tri na dva kada je igrac Radnickog sa obe ruke zaustavio loptu, a Gogic je tu svirao faul za Radnicki??? Propustio je da dodeli crveni karton za Spalevica zbog namernog udaranja Kelhara bez lopte.

vlada milić

pre 10 godina

Pa ovi posle poziva u poluvremenu,ne smeju ni da napadaju zvezdu...hahaha..opet iz iksa u poziv. (mak, 15. mart 2014 18:47) a u prvom su tako napadali da je i ekonom zvezde morao da stane na gol liniju. e grobari ,grobari jadni li ste.

Benteke

pre 10 godina

Ljudi ja sam partizanovac, ali volim da gledam i Zvezdu i Partizan.... Zvezda je povezala 9 ili 10 pobeda. Svako ko je gledao ovaj i prosli mec moze da zakljuci da zvezda ne moze da da gol osim posle prekida bilo kakve vrste. Partizan protiv NP isto bezidejan i uzasan... Ljudi lkga nam nema sajt, nema statistike... Dajte bre da ugasimo fudbal i sve u kosarku.

Mićko

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!

Urke

pre 10 godina

Postenjacine iz Lotarove skole ne pominju sraman penal za Partizan protiv Radnickog,ali ovaj danas ce spominjati godinu dana izgleda.Radnicki veceras ocigledno nije ista ekipa kao u proslom kolu,kada im se golman sklanjao od lopte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crise de nerfs, 15. mart 2014 18:53)

Penal jeste sraman, ali je dosudjen 25 min pred kraj pri rezultatu 3:0! Kako bre ne shvatate, imate li mozak, mucnite glavom. Ovde je smehotresan penal (kao i nas)dosudjen na 0:0 i mogao je biti prelomni. Idiotska komparacija.

Zdravo zurim

pre 10 godina

kako je pao ninkovic i sudija im dosudi slobodnjak, naravno na ivici sesnaesterca i bukvalno im da penal na tacni, bruka bre.
(vlada, 15. mart 2014 18:33)

Nastavlja se farsa u reziji Gogica i sviranje prekida u zoni suta.
(zdrav razum, 15. mart 2014 18:33)

Ako nista drugo, nije penal sviran izvan kaznenog prostora (kao nekima). Gol i pobeda su cisti. To sto je Radnicki presao centar mozda 5 puta, to je taktika...Nama se danas nisu sklanjali za razliku od nekih drugih, proslog vikenda. Bilo kako bilo, ostade Zvezda na prvom mestu... A vi, kako ste?

zex

pre 10 godina

sta se bunite grobari pa vama je sudjen nepostojeci penal u prislom kolu.kako vas nije sramota?trebalo bi da vas bude sramota ali vi nemate obraza.Ocajna igra Zvezde nerazumem ovaj sistem mucenja.trenera treba smeniti.

Manager

pre 10 godina

Iz meca u mec sticem utisak da je svaki ALI BAS SVAKI golman JSL pouzdaniji od Bajkovica. Postujem ja sto on voli Zvezdu i sto je nikada ne bi tuzio ali kad napravi neku glupost koja nas moze kostati titule bice ksano. Ima solidne reflekse i zna da odbrani neki zicer ali je za sve ostalo nevidjena kiksara. Kad krene da izleti na loptu ostaje nam samo da se prekrstimo i nadamo se najboljemu. Ostale ludorije da ne pominjem.

zoran

pre 10 godina

Nisam gledao goru ekipu od Radnickog iz Kragujevca.
No, ova Zvezda je katastrofalna...oni samo da mole Boga kako bi Partizan negde kiksnuo, jer na Partizanovom nemaju sta da traze...Partizna ce ih razbiti i to nikad ubedljivije...

zoran

pre 10 godina

tek sad mi je jasno zasto je trener radnickog otjeran.....pa ova ekipa gine protiv zvezde......i ima kvalitet........zasto nije tako i protiv partizana....usput drago mi je zbog promasenog penala a znate i zasto,,,,
(zoran banja luka, 15. mart 2014 17:36)

Imenjace gde ti vidih da ovaj tim RAdnickog gine..? Pa, ovo je najgori tim koji sam ikada video...ovi ljudi veze, sa vezom nemaju...negledljiva ekipa...jezivo...jedan,jedini povezani pas nisu izveli ,evo za 55 min. igre...horor tim...samim tim je tuga jos veca da se Zvezda jos uvek muchi...verovatno ce im umuvati jedan gol, ali igra Zvezde je takodje ispod svakog nivoa za taj tim...jednom rechju utakmica nije nivo 4. engleske lige...
Evo, upravo je Beljic iz RAdnichkog shutirao ka golu Zvezde, s anekih 18m, a promasio je nekih 30m u stranu i 10m u vis...!!??????

Takodje, shta reci o dosudjenom penalu sem da je ono bruka za celo drushtvo, ne samo za sport, jer pokazuje da chak ni sport ne mozemo da odrzimo da bude chist i bez uticaja politike...

Daljinski sam polomio od nervoze

pre 10 godina

I oni hoce titulu? Ja se ne secam utakmice na kojoj su dali gol iz neke akcije! Sve neki prekidi,guzva,odbici,kao i sada,iz nicega!

Billy Piton - posmatrač i akademik

pre 10 godina

Ovog proleća smo se opredelili za igru po uzoru na Barselonu ( možda čak i kao Bajern ) , sitan vez - mnogo dodavanja ... samo nas protivnici " ne konstatuju " ili bolje rečeno " ne primaju se na naše majstorije - rekao bih da NE RAZUMEJU šta hoćemo " !?
A ni ja nisam baš načisto ... zato promuklo kažem :IGRAJ i BORI se , do titule !

aardvark

pre 10 godina

Tri boda poklonjena Zvezdi protiv Napretka (pitao bih vas za rezultat da vam je golman isključen na O:1). Danas poklonjen penal (a pokloniće još jedan ako ove vaše nesreće ne uguraju kakav slučajan gol). Slučajno?

Sale Jagodina

pre 10 godina

Mrdja promasuje loptu u sesnaestercu i onda ga je promaja na Marakani tako zestoko pokosila,da sudija nije imao kud.Penal,a promaja se provukla bez kartona.

Objektivni posmatrac

pre 10 godina

Nepostojeci penal! Dobro je da je Ninkovic promasio, ali ... utakmica vec gubi na regularnosti time sto je dosudjen i zuti karton pa ce igrac biti manje agresivan u odbrani i plasice se kontakta. Tome dodajte i to da je Mrdja morao da dobije karton zbog simuliranja ovog penala cime je Radnicki dvostruko ostecen istom odlukom sudije. Uz to, zahvaljujuci losoj odluci sudije Zvezda sada ima i vecu psiholosku prednost, dok ekipa Radnickog psiholoski moze da padne a i svakako ce se vise plasiti ulaska u duele.

Zvezdas

pre 10 godina

Ovo penal??!!
Zaista nemam pojma po cemu je Ninkovic zasluzio toliko fudbalsko postovanje decko nista nije pokazao. Mali Savicevic Kasalica i Milunovic zasluzuju da budu u prvih 11 pre njega

UsvojeKljuse

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)

A ovaj penal ni da pomeneš poštenjačino.
Svi su znali da će morati da svira prvo padanje, jer gol niste mogli dati dva dana da se igra utakmica...

Napred Zvezdo!

pre 10 godina

Kako je bio penal, tako ga je i sutnuo. Nije videlo penala, tj. nikom zivom nije jasno zasto je sviran. Bas smo losi u zavrsnici. Sve uradimo lepo na sredini, onda zabrljamo kod zavrsnog pasa. Mora neuporedivo bolhe u 2. poluvremenu.

hvataj loptu

pre 10 godina

Ne moze bez penala ne vredi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DarkoP.F.C., 15. mart 2014 17:33)

Cukaricki i Vozdovac mogu.

Milorad

pre 10 godina

Jesam Kragujevcanin ali moram da konstantujem da je ovaj Spalevic komedija od igraca. Vise lezi na travi nego sto stoji na nogama. Kapiram ja da ima skoro 40 godina ali ako ne mozes da igras idi brate u penziju sta se valjas po travi.

dejan

pre 10 godina

Koja smo mi komedija od ekipe kad se mucis protiv ekipe u kojoj igra Krivkokapic. A kada je on igrao u Zvezdi, mislio sam da ne moze gore. Ovde je jedino Lazovic igrac, da ima malo pismenijeg spica koji zna gde da stane, taj bi se nadavao golova.

dopler

pre 10 godina

Drago mi je sto cemo ipak pobediti posteno. Zvezda nema tu prednost jos od pre same utakmice da se protivnicki tim maltene unapred preda i odustane od borbe- hint: mec izmedju kragujevcana i partizana u proslom kolu.

crise de nerfs

pre 10 godina

Postenjacine iz Lotarove skole ne pominju sraman penal za Partizan protiv Radnickog,ali ovaj danas ce spominjati godinu dana izgleda.Radnicki veceras ocigledno nije ista ekipa kao u proslom kolu,kada im se golman sklanjao od lopte.

Gogic

pre 10 godina

Mucenje. Bez obzira sto je Kasalica dao gol, on je meni jedan od najsmesnijih igraca, los prijem i cesta gluma. Koroman je za njega izmislio fudbal.

novica

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.

dejo

pre 10 godina

Mrdja me nervira iz utakmice u utakmicu, spor, ne zna sta ce s loptom, treba mu dosta sansi da da gol.. Bez obzira sto pogadja ove sezone, mislim da nije na nekom nivou. Cak I onaj Kasalica me manje nervira, bar je brzi.

Prvenstvo nema više smisla

pre 10 godina

CZ će dobiti sve utakmice do kraja, osim onu sa Partizanom. Ovo je sve užasno šta sudije rade. Da li im je naređeno? Naravno. A u državi kakva je Srbija mali čovek mora da sluša.

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Objektivni posmatrac


Hahahahahaha kazes objektivni posmatrac. Gledas Arenu i nadas se. Ali od nade nema nista.Nisi samo ti vec 90% komentatora ovde. A Zvezda i dalje prva a sutra navijamo za Rad.I jos nesto za vas "strucnjake" sa Juga penal je samo kada igracu pokidas nogu sesnaest i kada igrac umesto golmana na gol crti odbrani rukama gol.Ni za to nisam siguran da bi rekli da je penal

Zuki

pre 10 godina

Jaci momenat od smesnog penala je kad sudija pusti "prednost" Zvezdi posle nekog kontakta dva igraca na njenoj polovini i onda primeti da je Zvezda pripremila izmenu pa odsvira faul.

Dok ovo pisem, 89. min. Beljica izuse posle dva driblinga na 18 metara od gola Zvezde i... nista.

Kakav ce to vrhunski veciti derbi da bude. Jedni ne znaju drugi ne umeju.

zvadas

pre 10 godina

Drago mi je da smo promasili penal...titula na taj nacin nam nije potrebna. Pobedjuj ovu boraniju muski, agresivno, napadacki...penale ostavimo drugima, pogotovo na ovaj nacin dosudjene.

Bojan

pre 10 godina

GOOOL !! Bravo..Crvena Zvezda igra izvanredno.Mnogo smo jaki iz prekida. Danas se postavlja rekord u broju uzastopnih pobeda!! Zasto? Pa zato sto CZ u poslednjih 10 godina nije imala ovako mocan tim..Na svim pozicijma. Posle toliko godina mozemo reci da imamo tim za ligu sampiona..I to opusteno..Samo napred..

sudija

pre 10 godina

Na snimku se ne vidi sto je sviran penal, po meni nepostojeci penal. Dobro je sto je Ninkovic promasio (moze se reci da nije uticao na ishod utakmice) valjda ovaj zuti karton nece presuditi.
Za sad neubedljiva igra Zvezde, forsira se desna strana.

zdrav razum

pre 10 godina

Sramotan penal. Sramotno dosudjeni prekidi za zvezdu oko kaznenog. Ne svira se ofsajd Lazovicu iz koga se pravi gol sansa. To su samo "greske"u prvih pola sata ali ne sumnjam da ce Gogic izmisliti jos neku sansu za gol za Zvezdu.

zoran

pre 10 godina

Evo sada je neki 15.min utakmice i neverovatno je ovo sto imamo u nasoj zemlji od fudbala.
Gledam englesko, shpansko prvenstvo pa i utakmice iz Nemacke, ali ovo ne videh nigde sto kod nas gledam. U pomenutim prvenstvima gledamo utakmice prvog i poslednjeg na tabeli, ali to sve vrvi od udarca, organziovanih napada, dobrih dodavanja i shansi. Ovo danas vidim jednu ,jedva, povezanu Zvezdu , a ovaj drugi protvink prakticno pojma nema. Ne mogu da verujem da ovi ljudi uopshte treniraju bilo shta. Ljudi nisu sposobni da dodaju loptu jedan drugom na vecm rastojanju od 2 metra. Ne znaju ni sami shta rade i zasto to rade...sa druge prvi na tabeli ne moze da poveze jednu akciju. Od ritma ni traga ni glasa...tuga jedan...tuga...ovo je verovatno najslabija liga u Evropi, ne rachunam Andoru i San MArino, jer to su gradovi, ne mogu ih nazvati drzavama...

????????

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)Nemaš ti pojma!

vvv

pre 10 godina

u prvi mah mi se ucinilo da jeste penal,ali je na snimku jasno da nije.Bilo kako bilo,koliko god voleo Zvezdu,Ninkovic ne bi smeo vise penal da izvodi

1+1=2

pre 10 godina

Tuga. U Radnickom bar tri igraca igraju za Zvezdu (ne pokusavaju da se brane, dodaju loptu protivniku u situaciji kada mogu lagano da je rese), sudija samo ceka da neko padne u sesnaestercu Radnickog (Mrdja promasi loptu, padne a sudija svira penal), treba mu citava vecnost da dosudi indirekt posle promasenog penala (pitam se da li bi ga i dosudio da je Ninkovic umesto precke pogodio gol) i onda uprava Zvezde prica o kradjama i namestaljkama!
Uzas! Zasto li se uopste igra? Registrujte sluzbeno 3:0 za Zvezdu i ne brukajmo se vise!

zoran banja luka

pre 10 godina

tek sad mi je jasno zasto je trener radnickog otjeran.....pa ova ekipa gine protiv zvezde......i ima kvalitet........zasto nije tako i protiv partizana....usput drago mi je zbog promasenog penala a znate i zasto,,,,

Dr.Damir

pre 10 godina

Novo pravilo sudiske komisije upravo na delu:
Ukoliko igrac c.zvezde pri sutu unutar 16 metara promasi ceo fudbal - svira se kazneni udarac...

bane

pre 10 godina

ha ha haaaaaaaaaaaa penal,,,pa ovo je ljudi vise zalosno a ne smesno...pa dajte im pehar pa da igramo na miru...STRAAAAAASNOOOOOOOOO!!!!!

Miša Tumbas

pre 10 godina

Treba ovim šampionima univerzuma odmah dati titulu, kako igraju apsolutno je zaslužuju, pa da mi ljibitelji ovog napaćenog fudbala možemo gledati viteško nadmetanje dva tima na miru. Ovako je ovo da se deca uče kako se ne bi smelo suditi.

KG Sumadinac - Kabasti

pre 10 godina

Ne zelim da komentarisem da li je penal bio ili nije, to je stvar slobodnog sudijskog uverenja (a znamo kakve su nase sudije), ali prilikom izvodjenja, u trenutku suta na gol, bar tri igraca Zvezde (pored izvodjaca) su bili na desetak metara od gola. Koliko ja znam pravila (a imam i TV pa gledam neke ozbiljnije lige i prave sudije) to je bar tri zuta kartona.
A igraci Raadnickog Mrdji ne smeju ni da pridju.

MI6

pre 10 godina

Za sta smo mi dobili onaj penal malocas? Navija za Zvezdu, ali ono nije imalo veze sa penalom i drago mi je sto je Nine promasio, pa sada ako mogu neka posteno i lepo dodju do pobede. Ne znam za ostale (mislim i na Partizanovce i na Zvezdase i bilo koje druge), ali meni nikada nije drago kada moj klub pobedi zahvaljujuci nerealnim penalima i slicno. Pozdrav!

Alo Pozega

pre 10 godina

Nijedan,ali nijedan faul za Radnicki na sredini terena. Nepostojeci penal... E moja Srbijo, e moja Zvezdo na sta si spala... Kakva bruka od sudjenja. Pa ovako nije bilo ni za vreme Miljana.
Miljanica.

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije

Zuki

pre 10 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno. Prvo penal koji ni igraci CZ nisu videli a onda sudija pusta Ninkovica da posle pogodjene stative sutira jos jednom. Verovatno bi priznao gol da je ovaj pogodio iz drugog uzastopnog kontakta s loptom posle kaznenog udarca.
Ostavicu TV ukljucen, mozda bude jos ovakvih bisera.

Maceta

pre 10 godina

Ne moze bez penala ne vredi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 15. mart 2014 17:33)Moze,moze,upravo je protiv vas bilo 1:0,bez penala.

alex

pre 10 godina

Drago mi je sto je Ninkovic promasio penal, jer prekrsaj nije postojao. Ako smo dobri, dacemo golove iz bez ovoga. Za sve Grobare koji ce da odmah zakukaju, ovo je I dalje dokaz da Tole mora da ide, jer nam je liga cirkus, poklanja se na sve strane, sudjenje je kriminalno, da li namerno ili nenamerno. Neregularnosti na sve strane, verujem da ce Partizan sutra imati lak posao protiv Rada. Da je drzava ozbiljna, odavno bi mnogo ljudi bilo iza resetaka.

Kale_pravi

pre 10 godina

Evidentno je da u Zvezdi nema ko da sutira penal....neverovatno...licnog sam misljenja da to treba da uradi Nejc Pecnik....Milijas, Nine, Lazo...nikada i nikako.Psihicki najjaci igrac Zvezde je Pecnik...Tako je, kako je.

qw

pre 10 godina

Priprema utakmice CZ: čim dođete u kazneni prostor vi padajte i valjajte se a sudije će svirati penal. To ponavljati sve dok ne postignete gol. Posle utakmice, kad se ustanovi da nije bilo ni govora o penalu, biće kasno. Psi laju, karavani prolaze, nama se upisuju bodovi...

salijeri

pre 10 godina

realno,nije bio penal. i kao zvezdas, volim sto nije dao gol, da ne bi kukali zbog penala. ali moram da kazem da mi se svidja kako zvezda igra. igraju lepo.. bice golova,ne brinem..

zoran banja luka

pre 10 godina

nemozemo zadrzati prvo mjesto ni u ludilu....protiv partizana se sklanjaju ovde ginu.....a nasa igra iz kola u kolo je sve losija...pa kakva je to taktika imas posjed lopte 63% a samo dugim pasovima i bunarenjem se uposljavaju napadaci pa gde je sredina zasto se forsira bezidejni i spori milijas....ostali bez volje......a jos nismo naisli na pravu ekipu.....ovo je realan komentar

crni_redstar

pre 10 godina

samo se vi zezajte,promasen penal,zatim mijailovic,a dauda pogubljen,dok laza sam sebe dribla,milijas od pocetka sezone u kanalu...ako ne pobedimo ,nismo ni zasluzili titulu.ovakav pristup igri je nedopustiv.

Black Hawk

pre 10 godina

Iako sam Zvezdas, razocaran sam ovim penalom...Ne zelim da osvajamo bodove kao Partizan...I sad kako da se odbranimo od njihovih napada da nam je sviran nepostojeci penal...Nadam se da ce bar celnici kluba posle meca to priznati i time pokazati koga vodi Dzaja a koga djura?
Druga stvar...penal nije realizovan, olaksanje, nismo dosli u prednost neposteno, ali cemu indirekt!? Prvi put gledam utakmicu u kojoj igrac koji sutira penal ne sme da dira loptu posle istog...Neka nova pravila?...Ne razumem

Vlada

pre 10 godina

Ako gledamo po kvalitetu ovo je duel dve slicne ekipe. E sad, jedna se bori za opstanak a druga za titulu?! Ako sudija bude malo bar objektivan bice neizvesno do samog kraja, pa ni dvojka danas nije nemoguca. Ipak sam na kladionici odigrao x.

Radovan

pre 10 godina

Jos samo da je bio penal. Izgleda da ga je gurnuo mrav kad je hteo da sutira.Veliki sudijski strucnjak Gogic se nije dao prevariti teska sramota.

c7-5

pre 10 godina

Promasi Mrdja ceo fudbal i od siline zamaha nogom pade sam od sebe a sudija svira penal??Ninkovic izvodi penal, pogadja precku i akcija se nastavlja kao da je bio slobodan udarac ili indirektni i onda se sudija seti da prekine i da je sudio penal!!! Crtani film. Promasio od Boga. Ocekujem da dosudi jos jedan penal, garantovano.

Glas razuma

pre 10 godina

Ne sekirajte se navijaci Zvezde jer cete dobiti jos koji penal a ako i to promasite, sudija ce Radnickom iskljuciti igraca ili dva a ako ni to ne uspe onda ce vas igraci Radnickog sami pustiti. Javna je tajna da dobijate sve utakmica do kraja osim derbija naravno jer vas mi JEDINI NECEMO PUSTITI!!!!

vlada

pre 10 godina

igrac radnickog izbija cistu loptu ninkovicu, on pada i naravno sudija svira prekrsaj. Obratite paznju, kad god su igraci zvezde na 25m od gola i padnu sudija ce svirati faul. Hahahaahahha ovo penal

Džajka snajka

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)

A odgovaralo bi ti kada bi se Radnicki jos pre utakmice predao Zvezdi?

vlada

pre 10 godina

igrac radnickog izbija cistu loptu ninkovicu, on pada i naravno sudija svira prekrsaj. Obratite paznju, kad god su igraci zvezde na 25m od gola i padnu sudija ce svirati faul. Hahahaahahha ovo penal

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije

Dr.Damir

pre 10 godina

Novo pravilo sudiske komisije upravo na delu:
Ukoliko igrac c.zvezde pri sutu unutar 16 metara promasi ceo fudbal - svira se kazneni udarac...

aardvark

pre 10 godina

Tri boda poklonjena Zvezdi protiv Napretka (pitao bih vas za rezultat da vam je golman isključen na O:1). Danas poklonjen penal (a pokloniće još jedan ako ove vaše nesreće ne uguraju kakav slučajan gol). Slučajno?

zoran

pre 10 godina

Evo sada je neki 15.min utakmice i neverovatno je ovo sto imamo u nasoj zemlji od fudbala.
Gledam englesko, shpansko prvenstvo pa i utakmice iz Nemacke, ali ovo ne videh nigde sto kod nas gledam. U pomenutim prvenstvima gledamo utakmice prvog i poslednjeg na tabeli, ali to sve vrvi od udarca, organziovanih napada, dobrih dodavanja i shansi. Ovo danas vidim jednu ,jedva, povezanu Zvezdu , a ovaj drugi protvink prakticno pojma nema. Ne mogu da verujem da ovi ljudi uopshte treniraju bilo shta. Ljudi nisu sposobni da dodaju loptu jedan drugom na vecm rastojanju od 2 metra. Ne znaju ni sami shta rade i zasto to rade...sa druge prvi na tabeli ne moze da poveze jednu akciju. Od ritma ni traga ni glasa...tuga jedan...tuga...ovo je verovatno najslabija liga u Evropi, ne rachunam Andoru i San MArino, jer to su gradovi, ne mogu ih nazvati drzavama...

qw

pre 10 godina

Priprema utakmice CZ: čim dođete u kazneni prostor vi padajte i valjajte se a sudije će svirati penal. To ponavljati sve dok ne postignete gol. Posle utakmice, kad se ustanovi da nije bilo ni govora o penalu, biće kasno. Psi laju, karavani prolaze, nama se upisuju bodovi...

Zeljko 92

pre 10 godina

Alo licimeri jel Zvezda dobila iz penala? obraz vam je djon svi to znamo.. pobedili smo prvi smo i ostacemo do kraja, prebolite vise covece...

takinardi

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novica, 15. mart 2014 18:50)
A prethodnih 6 god si bio ponosan na fudbal, a? Mi se borimo za titulu, a vi ste zaduženi za dobijanje dekretom (kup protiv Vojvodine, sutra Solnok). Zvezda je ovde dobila bez pomoći sudija ekipu koja kući gubi 5:0 prošlo kolo, a sad igraju kao preporođeni...
Dok vodite na tabeli sve regularno, čim niste prvi onda je namešteno i ostale gluposti. Mogu da zamislim vas i vašeg derviša da je zvezda 3 kola pre kraja dobila utakmicu za zelenim stolom, pa vi napravili revoluciju...

Manager

pre 10 godina

Iz meca u mec sticem utisak da je svaki ALI BAS SVAKI golman JSL pouzdaniji od Bajkovica. Postujem ja sto on voli Zvezdu i sto je nikada ne bi tuzio ali kad napravi neku glupost koja nas moze kostati titule bice ksano. Ima solidne reflekse i zna da odbrani neki zicer ali je za sve ostalo nevidjena kiksara. Kad krene da izleti na loptu ostaje nam samo da se prekrstimo i nadamo se najboljemu. Ostale ludorije da ne pominjem.

Radovan

pre 10 godina

Jos samo da je bio penal. Izgleda da ga je gurnuo mrav kad je hteo da sutira.Veliki sudijski strucnjak Gogic se nije dao prevariti teska sramota.

dejan

pre 10 godina

Koja smo mi komedija od ekipe kad se mucis protiv ekipe u kojoj igra Krivkokapic. A kada je on igrao u Zvezdi, mislio sam da ne moze gore. Ovde je jedino Lazovic igrac, da ima malo pismenijeg spica koji zna gde da stane, taj bi se nadavao golova.

MI6

pre 10 godina

Za sta smo mi dobili onaj penal malocas? Navija za Zvezdu, ali ono nije imalo veze sa penalom i drago mi je sto je Nine promasio, pa sada ako mogu neka posteno i lepo dodju do pobede. Ne znam za ostale (mislim i na Partizanovce i na Zvezdase i bilo koje druge), ali meni nikada nije drago kada moj klub pobedi zahvaljujuci nerealnim penalima i slicno. Pozdrav!

Daljinski sam polomio od nervoze

pre 10 godina

I oni hoce titulu? Ja se ne secam utakmice na kojoj su dali gol iz neke akcije! Sve neki prekidi,guzva,odbici,kao i sada,iz nicega!

zoran

pre 10 godina

tek sad mi je jasno zasto je trener radnickog otjeran.....pa ova ekipa gine protiv zvezde......i ima kvalitet........zasto nije tako i protiv partizana....usput drago mi je zbog promasenog penala a znate i zasto,,,,
(zoran banja luka, 15. mart 2014 17:36)

Imenjace gde ti vidih da ovaj tim RAdnickog gine..? Pa, ovo je najgori tim koji sam ikada video...ovi ljudi veze, sa vezom nemaju...negledljiva ekipa...jezivo...jedan,jedini povezani pas nisu izveli ,evo za 55 min. igre...horor tim...samim tim je tuga jos veca da se Zvezda jos uvek muchi...verovatno ce im umuvati jedan gol, ali igra Zvezde je takodje ispod svakog nivoa za taj tim...jednom rechju utakmica nije nivo 4. engleske lige...
Evo, upravo je Beljic iz RAdnichkog shutirao ka golu Zvezde, s anekih 18m, a promasio je nekih 30m u stranu i 10m u vis...!!??????

Takodje, shta reci o dosudjenom penalu sem da je ono bruka za celo drushtvo, ne samo za sport, jer pokazuje da chak ni sport ne mozemo da odrzimo da bude chist i bez uticaja politike...

Gogic

pre 10 godina

Mucenje. Bez obzira sto je Kasalica dao gol, on je meni jedan od najsmesnijih igraca, los prijem i cesta gluma. Koroman je za njega izmislio fudbal.

novica

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.

MomaSRB

pre 10 godina

Za ove grobare sto misle da je namestena utakmica...za sve informacije i pitanja obratite se nasem advokatu Lotaru Mateusu ili ako ne mogu da ga dobiju onda neka procitaju njegovu knjigu, tu sve pise o namestanju...!

zdrav razum

pre 10 godina

Sramotan penal. Sramotno dosudjeni prekidi za zvezdu oko kaznenog. Ne svira se ofsajd Lazovicu iz koga se pravi gol sansa. To su samo "greske"u prvih pola sata ali ne sumnjam da ce Gogic izmisliti jos neku sansu za gol za Zvezdu.

Urke

pre 10 godina

Postenjacine iz Lotarove skole ne pominju sraman penal za Partizan protiv Radnickog,ali ovaj danas ce spominjati godinu dana izgleda.Radnicki veceras ocigledno nije ista ekipa kao u proslom kolu,kada im se golman sklanjao od lopte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crise de nerfs, 15. mart 2014 18:53)

Penal jeste sraman, ali je dosudjen 25 min pred kraj pri rezultatu 3:0! Kako bre ne shvatate, imate li mozak, mucnite glavom. Ovde je smehotresan penal (kao i nas)dosudjen na 0:0 i mogao je biti prelomni. Idiotska komparacija.

fer plej

pre 10 godina

Penal jeste sraman, ali je dosudjen 25 min pred kraj pri rezultatu 3:0! Kako bre ne shvatate, imate li mozak, mucnite glavom. Ovde je smehotresan penal (kao i nas)dosudjen na 0:0 i mogao je biti prelomni. Idiotska komparacija.
(Urke, 15. mart 2014 19:47)

Zato ga je Nine i namerno promasio

Moje mišljenje

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!!

Shecky

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!
(Mićko, 15. mart 2014 19:58)

Jeste brate.. Onaj Kelhar ga je odvalio nosem u pesnicu.. Ccc

Zuki

pre 10 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno. Prvo penal koji ni igraci CZ nisu videli a onda sudija pusta Ninkovica da posle pogodjene stative sutira jos jednom. Verovatno bi priznao gol da je ovaj pogodio iz drugog uzastopnog kontakta s loptom posle kaznenog udarca.
Ostavicu TV ukljucen, mozda bude jos ovakvih bisera.

Pedja

pre 10 godina

OVAKVIM SUDJENJEM VI BI OSVOJILI I LIGU SAMPIONA
(Ja, 15. mart 2014 19:02)
Da znas da bi nam dobro dosla jos jedna. Vec 23 godine je nismo osvojili. Probacemo do godine.

zoran

pre 10 godina

Ova Zvezda da bude prva..?? Daj ljudi ne zasmejavajte naivan narod...Ova ekipa moze biti prva jedino i jedino ako neko od politichara to ne zahteva...ne postoji drugi nachin. Pa, d ali ste vi gledali ovaj fudbal vecheras..?? Onako posteno, ruku na srce - vredi li ova igra neke titule..??
O onom penalu ne bih trosio reci sem da ovaj sudija mora biti razreshen duznosti do kraja zivota...ono je takva sramota da ja verujem da se i Milijas postideo..ejjj, covek je promasio loptu i usled zamaha nogom pao na travu, a ovaj nesretnik svira penal (verovatno komanda ugrajdena u njegovu glavu) po automatizmu...Strashno...

Zivim u Engleskoj pa po neki put odem i pogledam neku nizu ligu, jer fudbal je ovde kao religija te atmosfera je sjajna na bilo kom mecu. Verujte da ovaj fudbal koji odgledah iz Beograda nije na nivou najnizih engleskih liga. Samo da vidite kako se ljudi bore...kako trce...koje su to akcije...ma vole to sto rade. Ovo danas iz Beograda je bilo jezivo.

Stefan

pre 10 godina

Zvezdas sam i to veliki. Bio sam redovan na Marakani i ziveo za titulu u fudbalu. Medjutim, ovo danas nije moja Zvezda. Ovo je sramota. Ne znam odakle da pocnem? Zvezda posle dugo vremena napokon ima solidan stoperski tandem + levog beka a ne neku tragediju na istoj poziciji + plejmejkera u vidu Ninkovica = najbolji tim jos od one generacije koja je igrala u LS protiv Milana. A mi umesto toga se setamo na terenu. Nijednu akciju ne mozemo na smislimo. Trcanje je uzas tokom cele sezone. A trener je toliko zatucan za svoju postavu da mora protiv jednog od najgorih timova lige da izvede Pecnika na beka. Sta li je Bog zgresio onom muceniku Arauhu da ne moze ni protiv Radnickog da makar udje, neko mora igrac da igra potpuno van svoje pozicije zato sto je Arauho Stojadinovicev igrac(a tako su hteli i Daudu da oteraju pa su na kraju odustali jer je previse bitan sraf u ekipi). Arauha da je Kokeza doveo on bi i zadnjeg veznog igrao, i stopera i beka, itd...dalje Slavisa koji premesta Ninkovica na poziciju levog krila i uskracuje nam njegovu kreativnost. Ninkovic nije levo krilo, on je klasican plejmejker a Slavisa ne ume to da iskoristi. Sta ume Slavisa? Kornere i to je to. Da nije tih kornera sad bi grobari bili prvi na tabeli. I to je sve. 0 od igre, 0 od postavke, izmene opet kasne, Milijas zasticen u postavi ko beli medved, jos kad se setim one svadje za penal prosli mec...ovo je prva sezona u mom zivotu u kojoj mi svejedno da li ce Zvezda da uzme titulu u fudbalu.

Stefan HN

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novica, 15. mart 2014 18:50)

Bitno je da vi niste bili nikad niciji puleni.Narocito u poslednjih 6 sezona.Prosle godine ste plakali kako je Vucic vec sredio Zvezdi titulu pa smo vidjeli da od toga nije bilo nista.Sad pokusavate na isti fazon.Stalno kukate,dokle vise?Mnogo ste se razmazili,nije prvo mjesto vama Bogom dato!

dopler

pre 10 godina

Drago mi je sto cemo ipak pobediti posteno. Zvezda nema tu prednost jos od pre same utakmice da se protivnicki tim maltene unapred preda i odustane od borbe- hint: mec izmedju kragujevcana i partizana u proslom kolu.

magic

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
(novica, 15. mart 2014 18:50)
Slazem se

hajde više

pre 10 godina

a kad je lopta pogodila igrača FK NP u ledja a sudija pokazao na penal, koji je tada realizovan za razliku od ovog, i direktno odlučio pobrdnika? Jel i tad sudija bio na zvezdinoj strani?

Objektivni posmatrac

pre 10 godina

Nepostojeci penal! Dobro je da je Ninkovic promasio, ali ... utakmica vec gubi na regularnosti time sto je dosudjen i zuti karton pa ce igrac biti manje agresivan u odbrani i plasice se kontakta. Tome dodajte i to da je Mrdja morao da dobije karton zbog simuliranja ovog penala cime je Radnicki dvostruko ostecen istom odlukom sudije. Uz to, zahvaljujuci losoj odluci sudije Zvezda sada ima i vecu psiholosku prednost, dok ekipa Radnickog psiholoski moze da padne a i svakako ce se vise plasiti ulaska u duele.

alex

pre 10 godina

Drago mi je sto je Ninkovic promasio penal, jer prekrsaj nije postojao. Ako smo dobri, dacemo golove iz bez ovoga. Za sve Grobare koji ce da odmah zakukaju, ovo je I dalje dokaz da Tole mora da ide, jer nam je liga cirkus, poklanja se na sve strane, sudjenje je kriminalno, da li namerno ili nenamerno. Neregularnosti na sve strane, verujem da ce Partizan sutra imati lak posao protiv Rada. Da je drzava ozbiljna, odavno bi mnogo ljudi bilo iza resetaka.

vučićev pulen

pre 10 godina

a što bi voleo da sudija svira jedan penal za zvezdu u derbiju u zaustavnom vremenu...pa da vidite šta je nepravda. Vama su puna usta nepravde, a ne zna se gde više mešetarite u KK ili u FK, i ostavite Zvezdu više na miru, 3 života da živite neće te biti veći klub.

Sale Jagodina

pre 10 godina

Mrdja promasuje loptu u sesnaestercu i onda ga je promaja na Marakani tako zestoko pokosila,da sudija nije imao kud.Penal,a promaja se provukla bez kartona.

Brondby

pre 10 godina

Da prokometarisem bio sam na utakmicic na zapadu kao uvek jeste 1:0 ali realno je bar minimum tri razlike za Zvezdu Ninkovic promasio penal 5-6 stopostotnih sansi kontrola igre od prvog do 90min vise nego zasluzena pobeda Zvezde plus moje misljenje je da je Radnicki Kg najlosiji u JSL za 90 minuta nisu sutnuli u okvir gola ocajna ekipa. SADA se okrecem Znate Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Bojan

pre 10 godina

GOOOL !! Bravo..Crvena Zvezda igra izvanredno.Mnogo smo jaki iz prekida. Danas se postavlja rekord u broju uzastopnih pobeda!! Zasto? Pa zato sto CZ u poslednjih 10 godina nije imala ovako mocan tim..Na svim pozicijma. Posle toliko godina mozemo reci da imamo tim za ligu sampiona..I to opusteno..Samo napred..

zoran

pre 10 godina

Nisam gledao goru ekipu od Radnickog iz Kragujevca.
No, ova Zvezda je katastrofalna...oni samo da mole Boga kako bi Partizan negde kiksnuo, jer na Partizanovom nemaju sta da traze...Partizna ce ih razbiti i to nikad ubedljivije...

Batko

pre 10 godina

Najvise se krade na onim 50/50 loptama koje po pravilu idu Zvezdi, a do ove sezone i Partizanu. I tako Cigani imaju dodatnih 20 lopti dodeljenih od sudije. Tu treba dodati i simuliranje u i oko 16 metara, i pored svega toga cz ili fkp umeju da ne pobede. Samo pokazuje kakav jadan fudbal igraju veciti. Neki klovn pise ovde o timu za LS. E svasta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 15. mart 2014 19:46)

Pa tebi Zvezda u podsvesti ???

Djenka snima film, grobari statisti

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!
(Mićko, 15. mart 2014 19:58)
Napusti objekat !!

Peppino

pre 10 godina

Samo klinci i zaludjeni navijaci zvezde mogu da poveruju u pricu o 9 uzastopnih pobeda bez namestanja. Pa do pre nekoliko meseci su im ti isti navijaci skidali dresove, vredjali ih i skandirali da nisu kvalitet za zvezdu. Presmesno!

mislim stvarno

pre 10 godina

Grobari, uvidjate li ogromnu razliku izmedju vas i nas? Mi bez problema priznamo kada je poklonjen penal i takav nam ne treba, kao ni titula osvojena na taj nacin. A vi? Dicite se Toletoma, sudijama i poklonjenim titulama.

svaka cast vama postenima

pre 10 godina

I sad ti kao hoces da kazes da je Radnicki odigrao nesto veceras? Ma, kako vas bre nije sramota? To sto ne umete gol da im date je neka druga stvar, pa ljudi nisu presli centar tri puta, vise od dva tacna dodavanja nisu imali, i to bez ikakvog presinga Zvezde, posvadjali se sa loptom. O cemu ti pricas, ovoj ekipi svako malo ozbiljan mora da da tri komada. I vi biste im veceras smestili tri komada da vam igraci ne razmisljaju vise o tome kako ce da padnu za penal, ili za slobodnjak sa dvadeset metara...
(Vi bre nikom niste dali vise od jednog gola, a da vam se nisu sklanjali... Sta kmecite redovno?, 15. mart 2014 19:56)

Ja primecujem da taj Radnicki KG mnogo lepo igra protiv Zvezde, dok protiv Partizana to nije uopste ta ekipa. Pri tome ne mislim da ne igraju u istom sastavu, vec ti isti igraci ne mogu da se prepoznaju jer igraju po necijoj direktivi. Cijoj? To ce sve uskoro da izadje na videlo (a zna se sve vec 6 godina sta se radi). FK Jagodina, FK Radnicki KG, FK Rad, FK Metalac, BSK, FK Javor, sve su to klubovi koji godinama igraju sistem 3 za 3 ili pustaju Fk Parizan. NAMESTAJU UTAKMICE GODINAMA. Jel o takvom postenju govoris?

BeliAndjeo

pre 10 godina

Ajde se vi novinari malo pozabavite publikom. Na Marakani je bilo mnogo vise od 23000 ljudi kao sto je ozvaniceno i to zato sto gospoda ne placaju karte vec samo ulecu preko ovog i onog. Ispadam magarac jer sam dao 4000 za sezonsku, a neko je pametan i gleda za dzabe.

Pedja

pre 10 godina

Navijaci Partizana zaista nema sta da pricaju o penalima posle onog dosudjenog za njih protiv Radnickog u proslom kolu. Da li je ovo danas bio penal ili ne zaista nema veze jer ionako nije dat gol.
Medjutim smeta mi ponasanje Spalevica koji je jedan ljudski sljam. Ne pamtim utakmicu protiv Zvezde da nije simulirao da je udaren, da se nije valjao, da nije psovao sudije. I za sve te utakmice samo jednom je sudija imao hrabrosti da ga iskljuci. Danas je zasluzio bar 2 crvena kartona. Ne znam samo koliko puta je psovao sudije, a da nije ni zuti dobio. I onda u finisu namerno udaranje igraca bez lopte nakon duela, to nema lige gde se za to ne daje direktan crveni karton, ovde naravno nista.
Bila je jos jedna interesantna situacija gde je Zvezda htela da izvede brzi kontranapad, igrac Radnickog je pao, uhvatio loptu rukama i posle desetak sekundi sudija daje loptu Radnickom. Nikome nije jasno sta je tu bilo sudjeno.

Milorad

pre 10 godina

Jesam Kragujevcanin ali moram da konstantujem da je ovaj Spalevic komedija od igraca. Vise lezi na travi nego sto stoji na nogama. Kapiram ja da ima skoro 40 godina ali ako ne mozes da igras idi brate u penziju sta se valjas po travi.

deki

pre 10 godina

Jos jednom se pokazalo da igramo tesko protiv ekipa koje samo misle da ne prime gol i igraju na kontre, srednji red slab, Dauda nista, da on i Mrdja znaju malo bolje da prate Lazoviceve centarsuteve nadavali bi se golova.Golman gostiju uhvatio sve lopte, prosle nedelje samo sto nije gurao u svoj gol

johnes

pre 10 godina

Zvezdini igraci većdugo ne mogu da daju gol iz penala. I uvek šutiraju u donji ugao, levi ili desni. Nemoguće da sam to samo ja primetio.

dex

pre 10 godina

Gogic je katastrofalan sudija. Pogresio je kod penala, ali i nekoliko puta na stetu obe ekipe. Vidim i dalje igrace padnu preko lopte i odmah je uzimaju u ruke sami dosudjujuci sebi faul. E sad, mene zanima logika grobara... Ovima su uvaljali 5 komada, a da se nisu ni jedni ni drugi oznojili, a nama treba Vucic? Drugo, i prosle godine su vikali da je unapred odluceno, i sta bi? Nikada niko ni iz kluba, ni od navijaca nije odgovorio! Tako je i ove godine. Ako oni osvoje, sve je regularno, alo izgube, to je zbog Vucica. JSD Alibi! Oni naravno nikada ne mogu izgubiti ako je sve regularno...

Labud

pre 10 godina

Najvise se krade na onim 50/50 loptama koje po pravilu idu Zvezdi, a do ove sezone i Partizanu. I tako Cigani imaju dodatnih 20 lopti dodeljenih od sudije. Tu treba dodati i simuliranje u i oko 16 metara, i pored svega toga cz ili fkp umeju da ne pobede. Samo pokazuje kakav jadan fudbal igraju veciti. Neki klovn pise ovde o timu za LS. E svasta...

Mićko

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!

Zdravo zurim

pre 10 godina

kako je pao ninkovic i sudija im dosudi slobodnjak, naravno na ivici sesnaesterca i bukvalno im da penal na tacni, bruka bre.
(vlada, 15. mart 2014 18:33)

Nastavlja se farsa u reziji Gogica i sviranje prekida u zoni suta.
(zdrav razum, 15. mart 2014 18:33)

Ako nista drugo, nije penal sviran izvan kaznenog prostora (kao nekima). Gol i pobeda su cisti. To sto je Radnicki presao centar mozda 5 puta, to je taktika...Nama se danas nisu sklanjali za razliku od nekih drugih, proslog vikenda. Bilo kako bilo, ostade Zvezda na prvom mestu... A vi, kako ste?

Vi bre nikom niste dali vise od jednog gola, a da vam se nisu sklanjali... Sta kmecite redovno?

pre 10 godina

Drago mi je sto cemo ipak pobediti posteno. Zvezda nema tu prednost jos od pre same utakmice da se protivnicki tim maltene unapred preda i odustane od borbe- hint: mec izmedju kragujevcana i partizana u proslom kolu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dopler, 15. mart 2014 18:49)

I sad ti kao hoces da kazes da je Radnicki odigrao nesto veceras? Ma, kako vas bre nije sramota? To sto ne umete gol da im date je neka druga stvar, pa ljudi nisu presli centar tri puta, vise od dva tacna dodavanja nisu imali, i to bez ikakvog presinga Zvezde, posvadjali se sa loptom. O cemu ti pricas, ovoj ekipi svako malo ozbiljan mora da da tri komada. I vi biste im veceras smestili tri komada da vam igraci ne razmisljaju vise o tome kako ce da padnu za penal, ili za slobodnjak sa dvadeset metara...

Alo Pozega

pre 10 godina

Nijedan,ali nijedan faul za Radnicki na sredini terena. Nepostojeci penal... E moja Srbijo, e moja Zvezdo na sta si spala... Kakva bruka od sudjenja. Pa ovako nije bilo ni za vreme Miljana.
Miljanica.

crise de nerfs

pre 10 godina

Postenjacine iz Lotarove skole ne pominju sraman penal za Partizan protiv Radnickog,ali ovaj danas ce spominjati godinu dana izgleda.Radnicki veceras ocigledno nije ista ekipa kao u proslom kolu,kada im se golman sklanjao od lopte.

jedem po kucama

pre 10 godina

Moze li jedna zvezdina utakmica da prodje bez penala.Protiv Napretka i ponovljen.Kazete Radnicki gine na Marakani.Niti ginu niti veze imaju.Nego je Zvezda losa.

zdrav razum

pre 10 godina

Zato ga je Nine i namerno promasio
(fer plej, 15. mart 2014 19:58) Toliko ga je namerno promasio preposteni Nine da se posle promasaja ziv pokidao da ga umuva

UsvojeKljuse

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)

A ovaj penal ni da pomeneš poštenjačino.
Svi su znali da će morati da svira prvo padanje, jer gol niste mogli dati dva dana da se igra utakmica...

Prvenstvo nema više smisla

pre 10 godina

CZ će dobiti sve utakmice do kraja, osim onu sa Partizanom. Ovo je sve užasno šta sudije rade. Da li im je naređeno? Naravno. A u državi kakva je Srbija mali čovek mora da sluša.

Napred Zvezdo!

pre 10 godina

Kako je bio penal, tako ga je i sutnuo. Nije videlo penala, tj. nikom zivom nije jasno zasto je sviran. Bas smo losi u zavrsnici. Sve uradimo lepo na sredini, onda zabrljamo kod zavrsnog pasa. Mora neuporedivo bolhe u 2. poluvremenu.

Z.Stojanović

pre 10 godina

Zvezda igra loše ali važno je da pobeđuje.Videćemo da li će da izdrže pritisak do kraja, jer je to njen najveći protivnik.Ipak toliko godina bez titule je iskompleksirao sve i to se vidi na terenu pa i kod najiskusnijih igrača.Slična je situacija i u košarci.

pazi da nije bio penal

pre 10 godina

Da se razumemo, brutalno kosenje po nogama u sesnaestercu je dozvoljen i sasvim uobicajen start u fudbalskoj igri tako da nema ni govora o jedanaestercu pogotovu zbog toga sto nikome od igraca nije slomljena noga.

fer plej

pre 10 godina

Toliko ga je namerno promasio preposteni Nine da se posle promasaja ziv pokidao da ga umuva
(zdrav razum, 15. mart 2014 20:38)
I to je namerno promasio da ga ne umuva neko drugi

sggd

pre 10 godina

daj ne budite smesni. kako zvezdaši imaju obrazada se javljaju i da prozivaju partizan za prošle titule. bilo ko sa gramom obraza neka pogleda ko je igrao za zvezdu, a ko za partizan i neka kaže da li su zasluženo osvojene titule. gde su bivši igrači partizana, a gde zvezde? pa pogledajte ovu zvezdu. osim lazovića i možda nineta, ko je ovde igrač za zvezdu? smešni ste. prošlo kolo napredak vas je ponizio u prvom poluvremenu. za ono prikazano u drugom neka su i izgubili. e sad pitanje je zašto se onako igra prvo, a ovako drugo poluvreme? šta se to desi na poluvremenu?! ovaj radnički isto je zaslužio da izgubi, ali mora li i to na ovakav način? ofsajdi se ne sude, nepostojeći penali se dosuđuju, a vi se busate da ćete osvojiti sve do kraja?! voleo bih da derbi i ovaj put odluči šampiona, ali s obzirom da se najavljuje da će zvezda imati +5 do derbija... ne želim da mislite da paranoišem i kukam ko đura prošle godine, ali da smrdi, smrdi! doduše fudbal u ovoj državi nije ništa bolji (ako nije mnogo gori) u odnosu na ostale sfere društva, tako da je naivno pomisliti da se ovde ne primenjuju metode ucena, pritiska, pretnji i korupcije.

Banja Luka

pre 10 godina

Kelhar i Pavicevic su svaki vazdusni duel dobili i za sada mi sasvim dobro djeluju, zadovoljan sam njima dvojicom, a siguran sam da mogu jos bolje. Vidi se da igraci igraju pod velikim pritiskom, nazalost, ovo danas je zaista bilo lose.

Da li ce Mrdja ikada dobiti karton za simuliranje? Covek nema srama ni malo, Kasalica ispade ljudina za njega...

pre 10 godina

Mojoj Zvezdi ne trebaju ovakvi penali. Titula mora biti čista kao suza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bobo mk, 15. mart 2014 18:15)

Kako mislis da to izvedete kad vec do sad imate bar tri penala sumnjivo svirana? Da ne pricam za sudjenje u polju, onaj Kovacevic, a na ranijim mecevima Gogic prave po deset prekrsaja za zute i naravno nema sanse da ga dobiju... Generalno, Zvezda i Partizan tesko da mogu osvojiti ikad titulu bez mrlje jer u startu meca su oni toliko povlasceni u odnosu na druge da to nije humano. Evo, veceras ovi pacenici iz Radnickog ne mogu da se spoje sa loptom, a kada i povezu dva pasa dobijaju svaki peti faul koji igraci Zvezde naprave nad njima, dok je Ninkovicu dovoljno da se naguzi na osamnaest metara i sudija ce noge da polomi kako bi svirnuo faul. Inace, Zvezda je bas slaba u ovih nekoliko utakmica i ne vidim na cemu bazirate optimizam za titulu osim ako mislite da sve ekipe do kraja prvenstva promasuju po tri stopostotne sanse na svakoj utakmici...

vlada milić

pre 10 godina

Pa ovi posle poziva u poluvremenu,ne smeju ni da napadaju zvezdu...hahaha..opet iz iksa u poziv. (mak, 15. mart 2014 18:47) a u prvom su tako napadali da je i ekonom zvezde morao da stane na gol liniju. e grobari ,grobari jadni li ste.

c7-5

pre 10 godina

Promasi Mrdja ceo fudbal i od siline zamaha nogom pade sam od sebe a sudija svira penal??Ninkovic izvodi penal, pogadja precku i akcija se nastavlja kao da je bio slobodan udarac ili indirektni i onda se sudija seti da prekine i da je sudio penal!!! Crtani film. Promasio od Boga. Ocekujem da dosudi jos jedan penal, garantovano.

Zvezdas

pre 10 godina

Ovo penal??!!
Zaista nemam pojma po cemu je Ninkovic zasluzio toliko fudbalsko postovanje decko nista nije pokazao. Mali Savicevic Kasalica i Milunovic zasluzuju da budu u prvih 11 pre njega

Ryber Palunko

pre 10 godina

jel zna neko sta je ono crno na stativama?
(salijeri, 15. mart 2014 17:27)
Oglasi. Student trazi sobu.
(Srđan Lalić, 15. mart 2014 18:51)

Dokaz da duh kod Srbalaja još nije umro :D:D:D

dejo

pre 10 godina

Mrdja me nervira iz utakmice u utakmicu, spor, ne zna sta ce s loptom, treba mu dosta sansi da da gol.. Bez obzira sto pogadja ove sezone, mislim da nije na nekom nivou. Cak I onaj Kasalica me manje nervira, bar je brzi.

Milan

pre 10 godina

Navijac sam Zvezde ali prema onom snimku nista se ne vidi i cini mi se da nema govora o penalu. Iz tog razloga mi je drago sto je Ninkovic promasio. A nije mi jasno zasto on vise suta, kada lose izvodi, i proslu utakmicu je tek iz drugog pokusaja pogodio. Stoperi odlicni, Mrdja imao prilika ali malo mu je nedostajalo, Lazovic totalno indisponiran, svaka lopta mu je pobjegla. Utakmica za zaborav, 3 boda se pisu.

lucanin

pre 10 godina

Mojoj Zvezdi ne trebaju ovakvi penali. Titula mora biti čista kao suza.
(bobo mk, 15. mart 2014 18:15)

kao u sezoni 2003/04
muka mi vise od vaseg postenja
zivim za dan kad vise nece biti Zvezde i Partizana

Gračanica

pre 10 godina

@Banega Za Zvezdu kažeš da je prosečan tim i slažem se sa tobom jer nam je fudbal u ćorsokaku. Kakav je onda tvoj Partizan, kad je ovakva prosečna Zvezda ispred njega? Sedi jedan!

Edvard Ševarnadze čeka titulu

pre 10 godina

U sustini sam zadovoljan. Ipak, neka zebnja mi se uvlaci pod kozu. Moramo da dovedemo neka pojacanja jer bice tesko protiv ekipa kao sto su Bajern, Real, Juventus itd. Vidi se problem u realizaciji, a ovo su ekipe koje igraju jos agresivnije na loptu od Radnickog. Srednji red mora da bude pokretljiviji ili ce nova evropska titula tesko biti dostizna. Ima tu prostora za napredovanje.

????????

pre 10 godina

Bitno je da vi niste bili nikad niciji puleni.Narocito u poslednjih 6 sezona.Prosle godine ste plakali kako je Vucic vec sredio Zvezdi titulu pa smo vidjeli da od toga nije bilo nista.Sad pokusavate na isti fazon.Stalno kukate,dokle vise?Mnogo ste separ razmazili,nije prvo mjesto vama Bogom dato!
(Stefan HN, 15. mart 2014 19:42)Nije bilo ništa zato što smo vas pobedili,a ponadaliste se da nas dobijete na jna a do derbija su vas samo tako sudije izvlačile.NE PRAVI TE SE NAIVNI!!!Partizan je bio dosta bolji u zadnjih 6 godina od svih,a od vas da ne pričam.

salijeri

pre 10 godina

realno,nije bio penal. i kao zvezdas, volim sto nije dao gol, da ne bi kukali zbog penala. ali moram da kazem da mi se svidja kako zvezda igra. igraju lepo.. bice golova,ne brinem..

1+1=2

pre 10 godina

Tuga. U Radnickom bar tri igraca igraju za Zvezdu (ne pokusavaju da se brane, dodaju loptu protivniku u situaciji kada mogu lagano da je rese), sudija samo ceka da neko padne u sesnaestercu Radnickog (Mrdja promasi loptu, padne a sudija svira penal), treba mu citava vecnost da dosudi indirekt posle promasenog penala (pitam se da li bi ga i dosudio da je Ninkovic umesto precke pogodio gol) i onda uprava Zvezde prica o kradjama i namestaljkama!
Uzas! Zasto li se uopste igra? Registrujte sluzbeno 3:0 za Zvezdu i ne brukajmo se vise!

bane

pre 10 godina

ha ha haaaaaaaaaaaa penal,,,pa ovo je ljudi vise zalosno a ne smesno...pa dajte im pehar pa da igramo na miru...STRAAAAAASNOOOOOOOOO!!!!!

Brondby

pre 10 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby do pobede u Esbjergu moramo!!! Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Moje mišljenje

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!! (Moje mišljenje, 15. mart 2014jao grobari cime se sluzite.... Е мој синак какав црни гробар далеко било. Јесам ли рекао нешто погрешнно. Пратим Звезду још из старе Југе. 91 да не помињем.Одгледао сваку уживо. Толико

Kale_pravi

pre 10 godina

Evidentno je da u Zvezdi nema ko da sutira penal....neverovatno...licnog sam misljenja da to treba da uradi Nejc Pecnik....Milijas, Nine, Lazo...nikada i nikako.Psihicki najjaci igrac Zvezde je Pecnik...Tako je, kako je.

Džajka snajka

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)

A odgovaralo bi ti kada bi se Radnicki jos pre utakmice predao Zvezdi?

Benteke

pre 10 godina

Ljudi ja sam partizanovac, ali volim da gledam i Zvezdu i Partizan.... Zvezda je povezala 9 ili 10 pobeda. Svako ko je gledao ovaj i prosli mec moze da zakljuci da zvezda ne moze da da gol osim posle prekida bilo kakve vrste. Partizan protiv NP isto bezidejan i uzasan... Ljudi lkga nam nema sajt, nema statistike... Dajte bre da ugasimo fudbal i sve u kosarku.

hvataj loptu

pre 10 godina

Ne moze bez penala ne vredi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DarkoP.F.C., 15. mart 2014 17:33)

Cukaricki i Vozdovac mogu.

Gogo

pre 10 godina

Evidentno je da u Zvezdi nema ko da sutira penal....neverovatno...licnog sam misljenja da to treba da uradi Nejc Pecnik....Milijas, Nine, Lazo...nikada i nikako.Psihicki najjaci igrac Zvezde je Pecnik...Tako je, kako je.
(Kale_pravi, 15. mart 2014 17:38)
_____________ Potpuno se slazem sa tobom, iako nisam do sada razmisljao o Pecnikum mislim da si u pravu 100%. Samo da pitam ove minusdzije: Zasto ste coveku dali minuse i to 10? Recite Vi, replicirajte coveku, kog to naseg igraca vidite kao izvodjaca i to sigurnog, a ne coveku da minuse dajete iz ne znam kog osnova.

Vlada

pre 10 godina

Ako gledamo po kvalitetu ovo je duel dve slicne ekipe. E sad, jedna se bori za opstanak a druga za titulu?! Ako sudija bude malo bar objektivan bice neizvesno do samog kraja, pa ni dvojka danas nije nemoguca. Ipak sam na kladionici odigrao x.

Glas razuma

pre 10 godina

Ne sekirajte se navijaci Zvezde jer cete dobiti jos koji penal a ako i to promasite, sudija ce Radnickom iskljuciti igraca ili dva a ako ni to ne uspe onda ce vas igraci Radnickog sami pustiti. Javna je tajna da dobijate sve utakmica do kraja osim derbija naravno jer vas mi JEDINI NECEMO PUSTITI!!!!

NisliJA

pre 10 godina

kako je pao ninkovic i sudija im dosudi slobodnjak, naravno na ivici sesnaesterca i bukvalno im da penal na tacni, bruka bre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 15. mart 2014 18:33)

Da bre, gurnuo ga sa ledja, nije mu ni nogu polomio, a sudija svira faul.

boki

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!! (Moje mišljenje, 15. mart 2014

jao grobari cime se sluzite....

nemanja

pre 10 godina

Meni nije jasno, ali zaista, da li Stojanovic i strucni stab gledaju snimke Zvezdinih utakmica? Pa niko se ne krece bez lopte na sredini terena, niko ne zna da pogleda suprotnu stranu i prebaci loptu, nego se zakucaju levo ili desno i samo tuda "udaraju", a to sto je sa druge strane slobodan igrac nikome nista...

nemandza

pre 10 godina

Zvezda mora momentalno nesto da menja u igri.Napada samo po krilima i to ako uspe i onda ide neupotrebljiv centarsut.Golove daje maltene samo iz kornera nema nikakvu pas igru nikakvu igru kroz sredinu naicice na ekipu koja je disciplinovanija prilikom kornera i centarsuteva(Partizan,Cuka,Nis,Pazar...)
i tek tad ce se videti koliko je ta igra nemocna.Tesko je menjati formaciju u sred sezone ali ovakvom igrom nemaju sanse u jacim utakmicama.

zvadas

pre 10 godina

Drago mi je da smo promasili penal...titula na taj nacin nam nije potrebna. Pobedjuj ovu boraniju muski, agresivno, napadacki...penale ostavimo drugima, pogotovo na ovaj nacin dosudjene.

4-3-2-1

pre 10 godina

Steta sto nismo pobedili golom iz penala . Ovako komsije nece moci da daju saopstenje zbog poraza njihove filijale. Zvezda je ime Sampiona!

Miša Tumbas

pre 10 godina

Treba ovim šampionima univerzuma odmah dati titulu, kako igraju apsolutno je zaslužuju, pa da mi ljibitelji ovog napaćenog fudbala možemo gledati viteško nadmetanje dva tima na miru. Ovako je ovo da se deca uče kako se ne bi smelo suditi.

vvv

pre 10 godina

u prvi mah mi se ucinilo da jeste penal,ali je na snimku jasno da nije.Bilo kako bilo,koliko god voleo Zvezdu,Ninkovic ne bi smeo vise penal da izvodi

misa024

pre 10 godina

Treba ovim šampionima univerzuma odmah dati titulu, kako igraju apsolutno je zaslužuju, pa da mi ljibitelji ovog napaćenog fudbala možemo gledati viteško nadmetanje dva tima na miru. Ovako je ovo da se deca uče kako se ne bi smelo suditi.(Miša Tumbas, 15. mart 2014 17:46)
samo kad se tvoj klub viteski nadmece

zoran banja luka

pre 10 godina

tek sad mi je jasno zasto je trener radnickog otjeran.....pa ova ekipa gine protiv zvezde......i ima kvalitet........zasto nije tako i protiv partizana....usput drago mi je zbog promasenog penala a znate i zasto,,,,

KG Sumadinac - Kabasti

pre 10 godina

Ne zelim da komentarisem da li je penal bio ili nije, to je stvar slobodnog sudijskog uverenja (a znamo kakve su nase sudije), ali prilikom izvodjenja, u trenutku suta na gol, bar tri igraca Zvezde (pored izvodjaca) su bili na desetak metara od gola. Koliko ja znam pravila (a imam i TV pa gledam neke ozbiljnije lige i prave sudije) to je bar tri zuta kartona.
A igraci Raadnickog Mrdji ne smeju ni da pridju.

????????

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)Nemaš ti pojma!

crni_redstar

pre 10 godina

samo se vi zezajte,promasen penal,zatim mijailovic,a dauda pogubljen,dok laza sam sebe dribla,milijas od pocetka sezone u kanalu...ako ne pobedimo ,nismo ni zasluzili titulu.ovakav pristup igri je nedopustiv.

jeste li se ponadali :-))))

pre 10 godina

Kragujevčani rukom, pa laktom u glavu, niko od 4 sudija ne vidi, fujjj. Žao mi je samo što Zvezda nije bila danas na nivou i ovu odvratnu ekipu ispratili barem sa 3 komada.

sudija

pre 10 godina

Na snimku se ne vidi sto je sviran penal, po meni nepostojeci penal. Dobro je sto je Ninkovic promasio (moze se reci da nije uticao na ishod utakmice) valjda ovaj zuti karton nece presuditi.
Za sad neubedljiva igra Zvezde, forsira se desna strana.

zoran banja luka

pre 10 godina

nemozemo zadrzati prvo mjesto ni u ludilu....protiv partizana se sklanjaju ovde ginu.....a nasa igra iz kola u kolo je sve losija...pa kakva je to taktika imas posjed lopte 63% a samo dugim pasovima i bunarenjem se uposljavaju napadaci pa gde je sredina zasto se forsira bezidejni i spori milijas....ostali bez volje......a jos nismo naisli na pravu ekipu.....ovo je realan komentar

metall

pre 10 godina

Penal nije bio i drago mi je da je promasen. Sudija Gogic prilicno slab veceras, svira kada ne treba i obrnuto. Zvezda je imala kontru tri na dva kada je igrac Radnickog sa obe ruke zaustavio loptu, a Gogic je tu svirao faul za Radnicki??? Propustio je da dodeli crveni karton za Spalevica zbog namernog udaranja Kelhara bez lopte.

Ko vam je kriv?

pre 10 godina

# Alo licimeri jel Zvezda dobila iz penala? obraz vam je djon svi to znamo.. pobedili smo prvi smo i ostacemo do kraja, prebolite vise covece...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zeljko 92, 15. mart 2014 20:08)

- Pa, nije nas sramota, pravimo se ludi al' ne vredi! Za aplauz i čestitanje baš i nije...

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Objektivni posmatrac


Hahahahahaha kazes objektivni posmatrac. Gledas Arenu i nadas se. Ali od nade nema nista.Nisi samo ti vec 90% komentatora ovde. A Zvezda i dalje prva a sutra navijamo za Rad.I jos nesto za vas "strucnjake" sa Juga penal je samo kada igracu pokidas nogu sesnaest i kada igrac umesto golmana na gol crti odbrani rukama gol.Ni za to nisam siguran da bi rekli da je penal

cinjenice, cinjenice

pre 10 godina

Igra u zadnjih 15 min sa jednom loptom, valjanje po terenu i momenat kada vec izaslu loptu u aut sutira lik u sakou pored kucice delegata jos dalje u aut...
Valjda je nekoga sramota.

dragan

pre 10 godina

Idemo Zvezdo,deri sve do kraja.A vi grobari setite se vaseg penala protiv ovog istog radnickog pre koju nedelju,i sudija se smeje jos uvek.O pazaru necu ni da pricam...ne znam odakle vam obraza da se javljate uopste i komentarisete sudjenje

FKCZVBGDDIVA

pre 10 godina

Sa ovakvom igrom nema ništa od naše titule!Pametnije bi nam bilo da se fuzionišemo sa Železnikom i da nam Čovke bude predsednik!

www

pre 10 godina

Kakva hista na penal, igrac se okliznuo... a igrac Raddnickog ga udara po stajnoj nozi, i posle toga je bio penal nad Mrdjom kad je uputio centar-sut po zemlji a igrac ga pokupio djonom.

Billy Piton - posmatrač i akademik

pre 10 godina

Ovog proleća smo se opredelili za igru po uzoru na Barselonu ( možda čak i kao Bajern ) , sitan vez - mnogo dodavanja ... samo nas protivnici " ne konstatuju " ili bolje rečeno " ne primaju se na naše majstorije - rekao bih da NE RAZUMEJU šta hoćemo " !?
A ni ja nisam baš načisto ... zato promuklo kažem :IGRAJ i BORI se , do titule !

Zuki

pre 10 godina

Jaci momenat od smesnog penala je kad sudija pusti "prednost" Zvezdi posle nekog kontakta dva igraca na njenoj polovini i onda primeti da je Zvezda pripremila izmenu pa odsvira faul.

Dok ovo pisem, 89. min. Beljica izuse posle dva driblinga na 18 metara od gola Zvezde i... nista.

Kakav ce to vrhunski veciti derbi da bude. Jedni ne znaju drugi ne umeju.

Maceta

pre 10 godina

Ne moze bez penala ne vredi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 15. mart 2014 17:33)Moze,moze,upravo je protiv vas bilo 1:0,bez penala.

Batko

pre 10 godina

I vi ste setali zarad postenja u srpskom fudbalu. Sram Vas bilo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko sila iz Samroka., 15. mart 2014 21:14)

Hoćeš li naći svoj identitet muko moja ?!

Black Hawk

pre 10 godina

Iako sam Zvezdas, razocaran sam ovim penalom...Ne zelim da osvajamo bodove kao Partizan...I sad kako da se odbranimo od njihovih napada da nam je sviran nepostojeci penal...Nadam se da ce bar celnici kluba posle meca to priznati i time pokazati koga vodi Dzaja a koga djura?
Druga stvar...penal nije realizovan, olaksanje, nismo dosli u prednost neposteno, ali cemu indirekt!? Prvi put gledam utakmicu u kojoj igrac koji sutira penal ne sme da dira loptu posle istog...Neka nova pravila?...Ne razumem

zex

pre 10 godina

sta se bunite grobari pa vama je sudjen nepostojeci penal u prislom kolu.kako vas nije sramota?trebalo bi da vas bude sramota ali vi nemate obraza.Ocajna igra Zvezde nerazumem ovaj sistem mucenja.trenera treba smeniti.

crni_redstar

pre 10 godina

podhitno da se igraci uozbilje,daudu zalepiti za klupu ako nastavi ovako,lazovic da se ne igra,kao u prvom poluvremenu...igrali smo protiv najlosije ekipe sigurno i umesto rutinski,pobedismo jedva. lepo igramo,ali ozbiljnost fali mnogo.

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije

Bojan

pre 10 godina

GOOOL !! Bravo..Crvena Zvezda igra izvanredno.Mnogo smo jaki iz prekida. Danas se postavlja rekord u broju uzastopnih pobeda!! Zasto? Pa zato sto CZ u poslednjih 10 godina nije imala ovako mocan tim..Na svim pozicijma. Posle toliko godina mozemo reci da imamo tim za ligu sampiona..I to opusteno..Samo napred..

aardvark

pre 10 godina

Tri boda poklonjena Zvezdi protiv Napretka (pitao bih vas za rezultat da vam je golman isključen na O:1). Danas poklonjen penal (a pokloniće još jedan ako ove vaše nesreće ne uguraju kakav slučajan gol). Slučajno?

Zeljko 92

pre 10 godina

Alo licimeri jel Zvezda dobila iz penala? obraz vam je djon svi to znamo.. pobedili smo prvi smo i ostacemo do kraja, prebolite vise covece...

vlada

pre 10 godina

igrac radnickog izbija cistu loptu ninkovicu, on pada i naravno sudija svira prekrsaj. Obratite paznju, kad god su igraci zvezde na 25m od gola i padnu sudija ce svirati faul. Hahahaahahha ovo penal

novica

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.

zoran

pre 10 godina

Nisam gledao goru ekipu od Radnickog iz Kragujevca.
No, ova Zvezda je katastrofalna...oni samo da mole Boga kako bi Partizan negde kiksnuo, jer na Partizanovom nemaju sta da traze...Partizna ce ih razbiti i to nikad ubedljivije...

takinardi

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novica, 15. mart 2014 18:50)
A prethodnih 6 god si bio ponosan na fudbal, a? Mi se borimo za titulu, a vi ste zaduženi za dobijanje dekretom (kup protiv Vojvodine, sutra Solnok). Zvezda je ovde dobila bez pomoći sudija ekipu koja kući gubi 5:0 prošlo kolo, a sad igraju kao preporođeni...
Dok vodite na tabeli sve regularno, čim niste prvi onda je namešteno i ostale gluposti. Mogu da zamislim vas i vašeg derviša da je zvezda 3 kola pre kraja dobila utakmicu za zelenim stolom, pa vi napravili revoluciju...

Urke

pre 10 godina

Postenjacine iz Lotarove skole ne pominju sraman penal za Partizan protiv Radnickog,ali ovaj danas ce spominjati godinu dana izgleda.Radnicki veceras ocigledno nije ista ekipa kao u proslom kolu,kada im se golman sklanjao od lopte.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (crise de nerfs, 15. mart 2014 18:53)

Penal jeste sraman, ali je dosudjen 25 min pred kraj pri rezultatu 3:0! Kako bre ne shvatate, imate li mozak, mucnite glavom. Ovde je smehotresan penal (kao i nas)dosudjen na 0:0 i mogao je biti prelomni. Idiotska komparacija.

Dr.Damir

pre 10 godina

Novo pravilo sudiske komisije upravo na delu:
Ukoliko igrac c.zvezde pri sutu unutar 16 metara promasi ceo fudbal - svira se kazneni udarac...

Daljinski sam polomio od nervoze

pre 10 godina

I oni hoce titulu? Ja se ne secam utakmice na kojoj su dali gol iz neke akcije! Sve neki prekidi,guzva,odbici,kao i sada,iz nicega!

Mićko

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!

lucanin

pre 10 godina

Mojoj Zvezdi ne trebaju ovakvi penali. Titula mora biti čista kao suza.
(bobo mk, 15. mart 2014 18:15)

kao u sezoni 2003/04
muka mi vise od vaseg postenja
zivim za dan kad vise nece biti Zvezde i Partizana

sggd

pre 10 godina

daj ne budite smesni. kako zvezdaši imaju obrazada se javljaju i da prozivaju partizan za prošle titule. bilo ko sa gramom obraza neka pogleda ko je igrao za zvezdu, a ko za partizan i neka kaže da li su zasluženo osvojene titule. gde su bivši igrači partizana, a gde zvezde? pa pogledajte ovu zvezdu. osim lazovića i možda nineta, ko je ovde igrač za zvezdu? smešni ste. prošlo kolo napredak vas je ponizio u prvom poluvremenu. za ono prikazano u drugom neka su i izgubili. e sad pitanje je zašto se onako igra prvo, a ovako drugo poluvreme? šta se to desi na poluvremenu?! ovaj radnički isto je zaslužio da izgubi, ali mora li i to na ovakav način? ofsajdi se ne sude, nepostojeći penali se dosuđuju, a vi se busate da ćete osvojiti sve do kraja?! voleo bih da derbi i ovaj put odluči šampiona, ali s obzirom da se najavljuje da će zvezda imati +5 do derbija... ne želim da mislite da paranoišem i kukam ko đura prošle godine, ali da smrdi, smrdi! doduše fudbal u ovoj državi nije ništa bolji (ako nije mnogo gori) u odnosu na ostale sfere društva, tako da je naivno pomisliti da se ovde ne primenjuju metode ucena, pritiska, pretnji i korupcije.

zoran

pre 10 godina

tek sad mi je jasno zasto je trener radnickog otjeran.....pa ova ekipa gine protiv zvezde......i ima kvalitet........zasto nije tako i protiv partizana....usput drago mi je zbog promasenog penala a znate i zasto,,,,
(zoran banja luka, 15. mart 2014 17:36)

Imenjace gde ti vidih da ovaj tim RAdnickog gine..? Pa, ovo je najgori tim koji sam ikada video...ovi ljudi veze, sa vezom nemaju...negledljiva ekipa...jezivo...jedan,jedini povezani pas nisu izveli ,evo za 55 min. igre...horor tim...samim tim je tuga jos veca da se Zvezda jos uvek muchi...verovatno ce im umuvati jedan gol, ali igra Zvezde je takodje ispod svakog nivoa za taj tim...jednom rechju utakmica nije nivo 4. engleske lige...
Evo, upravo je Beljic iz RAdnichkog shutirao ka golu Zvezde, s anekih 18m, a promasio je nekih 30m u stranu i 10m u vis...!!??????

Takodje, shta reci o dosudjenom penalu sem da je ono bruka za celo drushtvo, ne samo za sport, jer pokazuje da chak ni sport ne mozemo da odrzimo da bude chist i bez uticaja politike...

magic

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
(novica, 15. mart 2014 18:50)
Slazem se

dopler

pre 10 godina

Drago mi je sto cemo ipak pobediti posteno. Zvezda nema tu prednost jos od pre same utakmice da se protivnicki tim maltene unapred preda i odustane od borbe- hint: mec izmedju kragujevcana i partizana u proslom kolu.

fer plej

pre 10 godina

Penal jeste sraman, ali je dosudjen 25 min pred kraj pri rezultatu 3:0! Kako bre ne shvatate, imate li mozak, mucnite glavom. Ovde je smehotresan penal (kao i nas)dosudjen na 0:0 i mogao je biti prelomni. Idiotska komparacija.
(Urke, 15. mart 2014 19:47)

Zato ga je Nine i namerno promasio

zoran

pre 10 godina

Ova Zvezda da bude prva..?? Daj ljudi ne zasmejavajte naivan narod...Ova ekipa moze biti prva jedino i jedino ako neko od politichara to ne zahteva...ne postoji drugi nachin. Pa, d ali ste vi gledali ovaj fudbal vecheras..?? Onako posteno, ruku na srce - vredi li ova igra neke titule..??
O onom penalu ne bih trosio reci sem da ovaj sudija mora biti razreshen duznosti do kraja zivota...ono je takva sramota da ja verujem da se i Milijas postideo..ejjj, covek je promasio loptu i usled zamaha nogom pao na travu, a ovaj nesretnik svira penal (verovatno komanda ugrajdena u njegovu glavu) po automatizmu...Strashno...

Zivim u Engleskoj pa po neki put odem i pogledam neku nizu ligu, jer fudbal je ovde kao religija te atmosfera je sjajna na bilo kom mecu. Verujte da ovaj fudbal koji odgledah iz Beograda nije na nivou najnizih engleskih liga. Samo da vidite kako se ljudi bore...kako trce...koje su to akcije...ma vole to sto rade. Ovo danas iz Beograda je bilo jezivo.

qw

pre 10 godina

Priprema utakmice CZ: čim dođete u kazneni prostor vi padajte i valjajte se a sudije će svirati penal. To ponavljati sve dok ne postignete gol. Posle utakmice, kad se ustanovi da nije bilo ni govora o penalu, biće kasno. Psi laju, karavani prolaze, nama se upisuju bodovi...

Da li ce Mrdja ikada dobiti karton za simuliranje? Covek nema srama ni malo, Kasalica ispade ljudina za njega...

pre 10 godina

Mojoj Zvezdi ne trebaju ovakvi penali. Titula mora biti čista kao suza.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bobo mk, 15. mart 2014 18:15)

Kako mislis da to izvedete kad vec do sad imate bar tri penala sumnjivo svirana? Da ne pricam za sudjenje u polju, onaj Kovacevic, a na ranijim mecevima Gogic prave po deset prekrsaja za zute i naravno nema sanse da ga dobiju... Generalno, Zvezda i Partizan tesko da mogu osvojiti ikad titulu bez mrlje jer u startu meca su oni toliko povlasceni u odnosu na druge da to nije humano. Evo, veceras ovi pacenici iz Radnickog ne mogu da se spoje sa loptom, a kada i povezu dva pasa dobijaju svaki peti faul koji igraci Zvezde naprave nad njima, dok je Ninkovicu dovoljno da se naguzi na osamnaest metara i sudija ce noge da polomi kako bi svirnuo faul. Inace, Zvezda je bas slaba u ovih nekoliko utakmica i ne vidim na cemu bazirate optimizam za titulu osim ako mislite da sve ekipe do kraja prvenstva promasuju po tri stopostotne sanse na svakoj utakmici...

Vi bre nikom niste dali vise od jednog gola, a da vam se nisu sklanjali... Sta kmecite redovno?

pre 10 godina

Drago mi je sto cemo ipak pobediti posteno. Zvezda nema tu prednost jos od pre same utakmice da se protivnicki tim maltene unapred preda i odustane od borbe- hint: mec izmedju kragujevcana i partizana u proslom kolu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (dopler, 15. mart 2014 18:49)

I sad ti kao hoces da kazes da je Radnicki odigrao nesto veceras? Ma, kako vas bre nije sramota? To sto ne umete gol da im date je neka druga stvar, pa ljudi nisu presli centar tri puta, vise od dva tacna dodavanja nisu imali, i to bez ikakvog presinga Zvezde, posvadjali se sa loptom. O cemu ti pricas, ovoj ekipi svako malo ozbiljan mora da da tri komada. I vi biste im veceras smestili tri komada da vam igraci ne razmisljaju vise o tome kako ce da padnu za penal, ili za slobodnjak sa dvadeset metara...

Stefan

pre 10 godina

Zvezdas sam i to veliki. Bio sam redovan na Marakani i ziveo za titulu u fudbalu. Medjutim, ovo danas nije moja Zvezda. Ovo je sramota. Ne znam odakle da pocnem? Zvezda posle dugo vremena napokon ima solidan stoperski tandem + levog beka a ne neku tragediju na istoj poziciji + plejmejkera u vidu Ninkovica = najbolji tim jos od one generacije koja je igrala u LS protiv Milana. A mi umesto toga se setamo na terenu. Nijednu akciju ne mozemo na smislimo. Trcanje je uzas tokom cele sezone. A trener je toliko zatucan za svoju postavu da mora protiv jednog od najgorih timova lige da izvede Pecnika na beka. Sta li je Bog zgresio onom muceniku Arauhu da ne moze ni protiv Radnickog da makar udje, neko mora igrac da igra potpuno van svoje pozicije zato sto je Arauho Stojadinovicev igrac(a tako su hteli i Daudu da oteraju pa su na kraju odustali jer je previse bitan sraf u ekipi). Arauha da je Kokeza doveo on bi i zadnjeg veznog igrao, i stopera i beka, itd...dalje Slavisa koji premesta Ninkovica na poziciju levog krila i uskracuje nam njegovu kreativnost. Ninkovic nije levo krilo, on je klasican plejmejker a Slavisa ne ume to da iskoristi. Sta ume Slavisa? Kornere i to je to. Da nije tih kornera sad bi grobari bili prvi na tabeli. I to je sve. 0 od igre, 0 od postavke, izmene opet kasne, Milijas zasticen u postavi ko beli medved, jos kad se setim one svadje za penal prosli mec...ovo je prva sezona u mom zivotu u kojoj mi svejedno da li ce Zvezda da uzme titulu u fudbalu.

vučićev pulen

pre 10 godina

a što bi voleo da sudija svira jedan penal za zvezdu u derbiju u zaustavnom vremenu...pa da vidite šta je nepravda. Vama su puna usta nepravde, a ne zna se gde više mešetarite u KK ili u FK, i ostavite Zvezdu više na miru, 3 života da živite neće te biti veći klub.

zoran banja luka

pre 10 godina

tek sad mi je jasno zasto je trener radnickog otjeran.....pa ova ekipa gine protiv zvezde......i ima kvalitet........zasto nije tako i protiv partizana....usput drago mi je zbog promasenog penala a znate i zasto,,,,

Ko vam je kriv?

pre 10 godina

# Alo licimeri jel Zvezda dobila iz penala? obraz vam je djon svi to znamo.. pobedili smo prvi smo i ostacemo do kraja, prebolite vise covece...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zeljko 92, 15. mart 2014 20:08)

- Pa, nije nas sramota, pravimo se ludi al' ne vredi! Za aplauz i čestitanje baš i nije...

Brondby

pre 10 godina

Da prokometarisem bio sam na utakmicic na zapadu kao uvek jeste 1:0 ali realno je bar minimum tri razlike za Zvezdu Ninkovic promasio penal 5-6 stopostotnih sansi kontrola igre od prvog do 90min vise nego zasluzena pobeda Zvezde plus moje misljenje je da je Radnicki Kg najlosiji u JSL za 90 minuta nisu sutnuli u okvir gola ocajna ekipa. SADA se okrecem Znate Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

Labud

pre 10 godina

Najvise se krade na onim 50/50 loptama koje po pravilu idu Zvezdi, a do ove sezone i Partizanu. I tako Cigani imaju dodatnih 20 lopti dodeljenih od sudije. Tu treba dodati i simuliranje u i oko 16 metara, i pored svega toga cz ili fkp umeju da ne pobede. Samo pokazuje kakav jadan fudbal igraju veciti. Neki klovn pise ovde o timu za LS. E svasta...

Moje mišljenje

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!!

Stefan HN

pre 10 godina

ªamota me je od ovakvog fudbala.Ovi Vučićevi puleni veze nemaju.Predlažem da se dekretom Zvezdi dodeli titula,pa da se prvenstvo nastavi bez pritisaka Vučića i Čovića.Posle ove utakmice znam sigurno za koga NEĆU sutra da glasam.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (novica, 15. mart 2014 18:50)

Bitno je da vi niste bili nikad niciji puleni.Narocito u poslednjih 6 sezona.Prosle godine ste plakali kako je Vucic vec sredio Zvezdi titulu pa smo vidjeli da od toga nije bilo nista.Sad pokusavate na isti fazon.Stalno kukate,dokle vise?Mnogo ste se razmazili,nije prvo mjesto vama Bogom dato!

????????

pre 10 godina

Bitno je da vi niste bili nikad niciji puleni.Narocito u poslednjih 6 sezona.Prosle godine ste plakali kako je Vucic vec sredio Zvezdi titulu pa smo vidjeli da od toga nije bilo nista.Sad pokusavate na isti fazon.Stalno kukate,dokle vise?Mnogo ste separ razmazili,nije prvo mjesto vama Bogom dato!
(Stefan HN, 15. mart 2014 19:42)Nije bilo ništa zato što smo vas pobedili,a ponadaliste se da nas dobijete na jna a do derbija su vas samo tako sudije izvlačile.NE PRAVI TE SE NAIVNI!!!Partizan je bio dosta bolji u zadnjih 6 godina od svih,a od vas da ne pričam.

Prvenstvo nema više smisla

pre 10 godina

CZ će dobiti sve utakmice do kraja, osim onu sa Partizanom. Ovo je sve užasno šta sudije rade. Da li im je naređeno? Naravno. A u državi kakva je Srbija mali čovek mora da sluša.

mislim stvarno

pre 10 godina

Grobari, uvidjate li ogromnu razliku izmedju vas i nas? Mi bez problema priznamo kada je poklonjen penal i takav nam ne treba, kao ni titula osvojena na taj nacin. A vi? Dicite se Toletoma, sudijama i poklonjenim titulama.

Zdravo zurim

pre 10 godina

kako je pao ninkovic i sudija im dosudi slobodnjak, naravno na ivici sesnaesterca i bukvalno im da penal na tacni, bruka bre.
(vlada, 15. mart 2014 18:33)

Nastavlja se farsa u reziji Gogica i sviranje prekida u zoni suta.
(zdrav razum, 15. mart 2014 18:33)

Ako nista drugo, nije penal sviran izvan kaznenog prostora (kao nekima). Gol i pobeda su cisti. To sto je Radnicki presao centar mozda 5 puta, to je taktika...Nama se danas nisu sklanjali za razliku od nekih drugih, proslog vikenda. Bilo kako bilo, ostade Zvezda na prvom mestu... A vi, kako ste?

Brondby

pre 10 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby do pobede u Esbjergu moramo!!! Brondby Brondby Brondby Brondby Brondby

jedem po kucama

pre 10 godina

Moze li jedna zvezdina utakmica da prodje bez penala.Protiv Napretka i ponovljen.Kazete Radnicki gine na Marakani.Niti ginu niti veze imaju.Nego je Zvezda losa.

Peppino

pre 10 godina

Samo klinci i zaludjeni navijaci zvezde mogu da poveruju u pricu o 9 uzastopnih pobeda bez namestanja. Pa do pre nekoliko meseci su im ti isti navijaci skidali dresove, vredjali ih i skandirali da nisu kvalitet za zvezdu. Presmesno!

Objektivni posmatrac

pre 10 godina

Nepostojeci penal! Dobro je da je Ninkovic promasio, ali ... utakmica vec gubi na regularnosti time sto je dosudjen i zuti karton pa ce igrac biti manje agresivan u odbrani i plasice se kontakta. Tome dodajte i to da je Mrdja morao da dobije karton zbog simuliranja ovog penala cime je Radnicki dvostruko ostecen istom odlukom sudije. Uz to, zahvaljujuci losoj odluci sudije Zvezda sada ima i vecu psiholosku prednost, dok ekipa Radnickog psiholoski moze da padne a i svakako ce se vise plasiti ulaska u duele.

crise de nerfs

pre 10 godina

Postenjacine iz Lotarove skole ne pominju sraman penal za Partizan protiv Radnickog,ali ovaj danas ce spominjati godinu dana izgleda.Radnicki veceras ocigledno nije ista ekipa kao u proslom kolu,kada im se golman sklanjao od lopte.

boki

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!! (Moje mišljenje, 15. mart 2014

jao grobari cime se sluzite....

Radovan

pre 10 godina

Jos samo da je bio penal. Izgleda da ga je gurnuo mrav kad je hteo da sutira.Veliki sudijski strucnjak Gogic se nije dao prevariti teska sramota.

svaka cast vama postenima

pre 10 godina

I sad ti kao hoces da kazes da je Radnicki odigrao nesto veceras? Ma, kako vas bre nije sramota? To sto ne umete gol da im date je neka druga stvar, pa ljudi nisu presli centar tri puta, vise od dva tacna dodavanja nisu imali, i to bez ikakvog presinga Zvezde, posvadjali se sa loptom. O cemu ti pricas, ovoj ekipi svako malo ozbiljan mora da da tri komada. I vi biste im veceras smestili tri komada da vam igraci ne razmisljaju vise o tome kako ce da padnu za penal, ili za slobodnjak sa dvadeset metara...
(Vi bre nikom niste dali vise od jednog gola, a da vam se nisu sklanjali... Sta kmecite redovno?, 15. mart 2014 19:56)

Ja primecujem da taj Radnicki KG mnogo lepo igra protiv Zvezde, dok protiv Partizana to nije uopste ta ekipa. Pri tome ne mislim da ne igraju u istom sastavu, vec ti isti igraci ne mogu da se prepoznaju jer igraju po necijoj direktivi. Cijoj? To ce sve uskoro da izadje na videlo (a zna se sve vec 6 godina sta se radi). FK Jagodina, FK Radnicki KG, FK Rad, FK Metalac, BSK, FK Javor, sve su to klubovi koji godinama igraju sistem 3 za 3 ili pustaju Fk Parizan. NAMESTAJU UTAKMICE GODINAMA. Jel o takvom postenju govoris?

MomaSRB

pre 10 godina

Za ove grobare sto misle da je namestena utakmica...za sve informacije i pitanja obratite se nasem advokatu Lotaru Mateusu ili ako ne mogu da ga dobiju onda neka procitaju njegovu knjigu, tu sve pise o namestanju...!

Pedja

pre 10 godina

Navijaci Partizana zaista nema sta da pricaju o penalima posle onog dosudjenog za njih protiv Radnickog u proslom kolu. Da li je ovo danas bio penal ili ne zaista nema veze jer ionako nije dat gol.
Medjutim smeta mi ponasanje Spalevica koji je jedan ljudski sljam. Ne pamtim utakmicu protiv Zvezde da nije simulirao da je udaren, da se nije valjao, da nije psovao sudije. I za sve te utakmice samo jednom je sudija imao hrabrosti da ga iskljuci. Danas je zasluzio bar 2 crvena kartona. Ne znam samo koliko puta je psovao sudije, a da nije ni zuti dobio. I onda u finisu namerno udaranje igraca bez lopte nakon duela, to nema lige gde se za to ne daje direktan crveni karton, ovde naravno nista.
Bila je jos jedna interesantna situacija gde je Zvezda htela da izvede brzi kontranapad, igrac Radnickog je pao, uhvatio loptu rukama i posle desetak sekundi sudija daje loptu Radnickom. Nikome nije jasno sta je tu bilo sudjeno.

FKCZVBGDDIVA

pre 10 godina

Sa ovakvom igrom nema ništa od naše titule!Pametnije bi nam bilo da se fuzionišemo sa Železnikom i da nam Čovke bude predsednik!

zdrav razum

pre 10 godina

Zato ga je Nine i namerno promasio
(fer plej, 15. mart 2014 19:58) Toliko ga je namerno promasio preposteni Nine da se posle promasaja ziv pokidao da ga umuva

Black Hawk

pre 10 godina

Iako sam Zvezdas, razocaran sam ovim penalom...Ne zelim da osvajamo bodove kao Partizan...I sad kako da se odbranimo od njihovih napada da nam je sviran nepostojeci penal...Nadam se da ce bar celnici kluba posle meca to priznati i time pokazati koga vodi Dzaja a koga djura?
Druga stvar...penal nije realizovan, olaksanje, nismo dosli u prednost neposteno, ali cemu indirekt!? Prvi put gledam utakmicu u kojoj igrac koji sutira penal ne sme da dira loptu posle istog...Neka nova pravila?...Ne razumem

Gogic

pre 10 godina

Mucenje. Bez obzira sto je Kasalica dao gol, on je meni jedan od najsmesnijih igraca, los prijem i cesta gluma. Koroman je za njega izmislio fudbal.

dex

pre 10 godina

Gogic je katastrofalan sudija. Pogresio je kod penala, ali i nekoliko puta na stetu obe ekipe. Vidim i dalje igrace padnu preko lopte i odmah je uzimaju u ruke sami dosudjujuci sebi faul. E sad, mene zanima logika grobara... Ovima su uvaljali 5 komada, a da se nisu ni jedni ni drugi oznojili, a nama treba Vucic? Drugo, i prosle godine su vikali da je unapred odluceno, i sta bi? Nikada niko ni iz kluba, ni od navijaca nije odgovorio! Tako je i ove godine. Ako oni osvoje, sve je regularno, alo izgube, to je zbog Vucica. JSD Alibi! Oni naravno nikada ne mogu izgubiti ako je sve regularno...

????????

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)Nemaš ti pojma!

zoran banja luka

pre 10 godina

nemozemo zadrzati prvo mjesto ni u ludilu....protiv partizana se sklanjaju ovde ginu.....a nasa igra iz kola u kolo je sve losija...pa kakva je to taktika imas posjed lopte 63% a samo dugim pasovima i bunarenjem se uposljavaju napadaci pa gde je sredina zasto se forsira bezidejni i spori milijas....ostali bez volje......a jos nismo naisli na pravu ekipu.....ovo je realan komentar

pazi da nije bio penal

pre 10 godina

Da se razumemo, brutalno kosenje po nogama u sesnaestercu je dozvoljen i sasvim uobicajen start u fudbalskoj igri tako da nema ni govora o jedanaestercu pogotovu zbog toga sto nikome od igraca nije slomljena noga.

vlada milić

pre 10 godina

Pa ovi posle poziva u poluvremenu,ne smeju ni da napadaju zvezdu...hahaha..opet iz iksa u poziv. (mak, 15. mart 2014 18:47) a u prvom su tako napadali da je i ekonom zvezde morao da stane na gol liniju. e grobari ,grobari jadni li ste.

Pedja

pre 10 godina

OVAKVIM SUDJENJEM VI BI OSVOJILI I LIGU SAMPIONA
(Ja, 15. mart 2014 19:02)
Da znas da bi nam dobro dosla jos jedna. Vec 23 godine je nismo osvojili. Probacemo do godine.

Batko

pre 10 godina

Najvise se krade na onim 50/50 loptama koje po pravilu idu Zvezdi, a do ove sezone i Partizanu. I tako Cigani imaju dodatnih 20 lopti dodeljenih od sudije. Tu treba dodati i simuliranje u i oko 16 metara, i pored svega toga cz ili fkp umeju da ne pobede. Samo pokazuje kakav jadan fudbal igraju veciti. Neki klovn pise ovde o timu za LS. E svasta...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 15. mart 2014 19:46)

Pa tebi Zvezda u podsvesti ???

UsvojeKljuse

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)

A ovaj penal ni da pomeneš poštenjačino.
Svi su znali da će morati da svira prvo padanje, jer gol niste mogli dati dva dana da se igra utakmica...

zvadas

pre 10 godina

Drago mi je da smo promasili penal...titula na taj nacin nam nije potrebna. Pobedjuj ovu boraniju muski, agresivno, napadacki...penale ostavimo drugima, pogotovo na ovaj nacin dosudjene.

deki

pre 10 godina

Jos jednom se pokazalo da igramo tesko protiv ekipa koje samo misle da ne prime gol i igraju na kontre, srednji red slab, Dauda nista, da on i Mrdja znaju malo bolje da prate Lazoviceve centarsuteve nadavali bi se golova.Golman gostiju uhvatio sve lopte, prosle nedelje samo sto nije gurao u svoj gol

hajde više

pre 10 godina

a kad je lopta pogodila igrača FK NP u ledja a sudija pokazao na penal, koji je tada realizovan za razliku od ovog, i direktno odlučio pobrdnika? Jel i tad sudija bio na zvezdinoj strani?

Zvezdas

pre 10 godina

Ovo penal??!!
Zaista nemam pojma po cemu je Ninkovic zasluzio toliko fudbalsko postovanje decko nista nije pokazao. Mali Savicevic Kasalica i Milunovic zasluzuju da budu u prvih 11 pre njega

Djenka snima film, grobari statisti

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!
(Mićko, 15. mart 2014 19:58)
Napusti objekat !!

zdrav razum

pre 10 godina

Sramotan penal. Sramotno dosudjeni prekidi za zvezdu oko kaznenog. Ne svira se ofsajd Lazovicu iz koga se pravi gol sansa. To su samo "greske"u prvih pola sata ali ne sumnjam da ce Gogic izmisliti jos neku sansu za gol za Zvezdu.

Alo Pozega

pre 10 godina

Nijedan,ali nijedan faul za Radnicki na sredini terena. Nepostojeci penal... E moja Srbijo, e moja Zvezdo na sta si spala... Kakva bruka od sudjenja. Pa ovako nije bilo ni za vreme Miljana.
Miljanica.

Manager

pre 10 godina

Iz meca u mec sticem utisak da je svaki ALI BAS SVAKI golman JSL pouzdaniji od Bajkovica. Postujem ja sto on voli Zvezdu i sto je nikada ne bi tuzio ali kad napravi neku glupost koja nas moze kostati titule bice ksano. Ima solidne reflekse i zna da odbrani neki zicer ali je za sve ostalo nevidjena kiksara. Kad krene da izleti na loptu ostaje nam samo da se prekrstimo i nadamo se najboljemu. Ostale ludorije da ne pominjem.

dejo

pre 10 godina

Mrdja me nervira iz utakmice u utakmicu, spor, ne zna sta ce s loptom, treba mu dosta sansi da da gol.. Bez obzira sto pogadja ove sezone, mislim da nije na nekom nivou. Cak I onaj Kasalica me manje nervira, bar je brzi.

dejan

pre 10 godina

Koja smo mi komedija od ekipe kad se mucis protiv ekipe u kojoj igra Krivkokapic. A kada je on igrao u Zvezdi, mislio sam da ne moze gore. Ovde je jedino Lazovic igrac, da ima malo pismenijeg spica koji zna gde da stane, taj bi se nadavao golova.

misa024

pre 10 godina

Treba ovim šampionima univerzuma odmah dati titulu, kako igraju apsolutno je zaslužuju, pa da mi ljibitelji ovog napaćenog fudbala možemo gledati viteško nadmetanje dva tima na miru. Ovako je ovo da se deca uče kako se ne bi smelo suditi.(Miša Tumbas, 15. mart 2014 17:46)
samo kad se tvoj klub viteski nadmece

Gračanica

pre 10 godina

@Banega Za Zvezdu kažeš da je prosečan tim i slažem se sa tobom jer nam je fudbal u ćorsokaku. Kakav je onda tvoj Partizan, kad je ovakva prosečna Zvezda ispred njega? Sedi jedan!

salijeri

pre 10 godina

realno,nije bio penal. i kao zvezdas, volim sto nije dao gol, da ne bi kukali zbog penala. ali moram da kazem da mi se svidja kako zvezda igra. igraju lepo.. bice golova,ne brinem..

4-3-2-1

pre 10 godina

Steta sto nismo pobedili golom iz penala . Ovako komsije nece moci da daju saopstenje zbog poraza njihove filijale. Zvezda je ime Sampiona!

Zuki

pre 10 godina

Da nije zalosno bilo bi smesno. Prvo penal koji ni igraci CZ nisu videli a onda sudija pusta Ninkovica da posle pogodjene stative sutira jos jednom. Verovatno bi priznao gol da je ovaj pogodio iz drugog uzastopnog kontakta s loptom posle kaznenog udarca.
Ostavicu TV ukljucen, mozda bude jos ovakvih bisera.

Kale_pravi

pre 10 godina

Evidentno je da u Zvezdi nema ko da sutira penal....neverovatno...licnog sam misljenja da to treba da uradi Nejc Pecnik....Milijas, Nine, Lazo...nikada i nikako.Psihicki najjaci igrac Zvezde je Pecnik...Tako je, kako je.

bane

pre 10 godina

ha ha haaaaaaaaaaaa penal,,,pa ovo je ljudi vise zalosno a ne smesno...pa dajte im pehar pa da igramo na miru...STRAAAAAASNOOOOOOOOO!!!!!

hvataj loptu

pre 10 godina

Ne moze bez penala ne vredi
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (DarkoP.F.C., 15. mart 2014 17:33)

Cukaricki i Vozdovac mogu.

Edvard Ševarnadze čeka titulu

pre 10 godina

U sustini sam zadovoljan. Ipak, neka zebnja mi se uvlaci pod kozu. Moramo da dovedemo neka pojacanja jer bice tesko protiv ekipa kao sto su Bajern, Real, Juventus itd. Vidi se problem u realizaciji, a ovo su ekipe koje igraju jos agresivnije na loptu od Radnickog. Srednji red mora da bude pokretljiviji ili ce nova evropska titula tesko biti dostizna. Ima tu prostora za napredovanje.

Z.Stojanović

pre 10 godina

Zvezda igra loše ali važno je da pobeđuje.Videćemo da li će da izdrže pritisak do kraja, jer je to njen najveći protivnik.Ipak toliko godina bez titule je iskompleksirao sve i to se vidi na terenu pa i kod najiskusnijih igrača.Slična je situacija i u košarci.

Shecky

pre 10 godina

Gledao sam kako Kragujevčani primiše gol
E sad ako je Škuletić načinio prekršaj protiv Novog Pazara, onda je i Kelhar napravio faul u duelu za loptu kad je i dat gol...
A prekršaji na Spaleviću nisu sankcionisani, a sve ispred šesnaesterca Radničkog sankcionisano!
(Mićko, 15. mart 2014 19:58)

Jeste brate.. Onaj Kelhar ga je odvalio nosem u pesnicu.. Ccc

Moje mišljenje

pre 10 godina

Лепо је ово што се тиче победе. Али има толико проблема,толико велики дуг. Звезда је пред гашењем ако се нешто из корена не промени. Колико вреди победа против Радничко.Јавора,Пазара... Ништа и никоме. Овде је и титула обезвређена. Јуримо је годинама, доводимо за наше прилике скупа појачања , а проблеми под тепих. Корените промене под хитно, омладинска школа под бр.1. Ионако већ у августу завршавамо у Европи. Због дуга питање је да ли добијамо ове године евро лиценцу. Корените промене па макар невидели титулу још 10 год. Следити приме Глазгов Ренџерса. Није срамота. Искрени Звездаш!!! (Moje mišljenje, 15. mart 2014jao grobari cime se sluzite.... Е мој синак какав црни гробар далеко било. Јесам ли рекао нешто погрешнно. Пратим Звезду још из старе Југе. 91 да не помињем.Одгледао сваку уживо. Толико

Maceta

pre 10 godina

Ne moze bez penala ne vredi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (DarkoP.F.C., 15. mart 2014 17:33)Moze,moze,upravo je protiv vas bilo 1:0,bez penala.

Džajka snajka

pre 10 godina

Kazu liga regularna.Prosle nedelje trener (grobar) Radmilo Ivancevic onako ladno popije petardu i odmah podnese ostavku kao fol zbog zdravlja, a onda dodje njegov pomocnik i njegovi ginu na marakani.I onda se neko ljuti na Mateusa sto pise u knjizi.Godinama je Partizan slao svoje trenere po selima Srbije
(Navijac iz fotelje, 15. mart 2014 17:32)

A odgovaralo bi ti kada bi se Radnicki jos pre utakmice predao Zvezdi?

BeliAndjeo

pre 10 godina

Ajde se vi novinari malo pozabavite publikom. Na Marakani je bilo mnogo vise od 23000 ljudi kao sto je ozvaniceno i to zato sto gospoda ne placaju karte vec samo ulecu preko ovog i onog. Ispadam magarac jer sam dao 4000 za sezonsku, a neko je pametan i gleda za dzabe.

fer plej

pre 10 godina

Toliko ga je namerno promasio preposteni Nine da se posle promasaja ziv pokidao da ga umuva
(zdrav razum, 15. mart 2014 20:38)
I to je namerno promasio da ga ne umuva neko drugi

MI6

pre 10 godina

Za sta smo mi dobili onaj penal malocas? Navija za Zvezdu, ali ono nije imalo veze sa penalom i drago mi je sto je Nine promasio, pa sada ako mogu neka posteno i lepo dodju do pobede. Ne znam za ostale (mislim i na Partizanovce i na Zvezdase i bilo koje druge), ali meni nikada nije drago kada moj klub pobedi zahvaljujuci nerealnim penalima i slicno. Pozdrav!

Glas razuma

pre 10 godina

Ne sekirajte se navijaci Zvezde jer cete dobiti jos koji penal a ako i to promasite, sudija ce Radnickom iskljuciti igraca ili dva a ako ni to ne uspe onda ce vas igraci Radnickog sami pustiti. Javna je tajna da dobijate sve utakmica do kraja osim derbija naravno jer vas mi JEDINI NECEMO PUSTITI!!!!

dragan

pre 10 godina

Idemo Zvezdo,deri sve do kraja.A vi grobari setite se vaseg penala protiv ovog istog radnickog pre koju nedelju,i sudija se smeje jos uvek.O pazaru necu ni da pricam...ne znam odakle vam obraza da se javljate uopste i komentarisete sudjenje

Gogo

pre 10 godina

Evidentno je da u Zvezdi nema ko da sutira penal....neverovatno...licnog sam misljenja da to treba da uradi Nejc Pecnik....Milijas, Nine, Lazo...nikada i nikako.Psihicki najjaci igrac Zvezde je Pecnik...Tako je, kako je.
(Kale_pravi, 15. mart 2014 17:38)
_____________ Potpuno se slazem sa tobom, iako nisam do sada razmisljao o Pecnikum mislim da si u pravu 100%. Samo da pitam ove minusdzije: Zasto ste coveku dali minuse i to 10? Recite Vi, replicirajte coveku, kog to naseg igraca vidite kao izvodjaca i to sigurnog, a ne coveku da minuse dajete iz ne znam kog osnova.

Batko

pre 10 godina

I vi ste setali zarad postenja u srpskom fudbalu. Sram Vas bilo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko sila iz Samroka., 15. mart 2014 21:14)

Hoćeš li naći svoj identitet muko moja ?!

Vlada

pre 10 godina

Ako gledamo po kvalitetu ovo je duel dve slicne ekipe. E sad, jedna se bori za opstanak a druga za titulu?! Ako sudija bude malo bar objektivan bice neizvesno do samog kraja, pa ni dvojka danas nije nemoguca. Ipak sam na kladionici odigrao x.

zoran

pre 10 godina

Evo sada je neki 15.min utakmice i neverovatno je ovo sto imamo u nasoj zemlji od fudbala.
Gledam englesko, shpansko prvenstvo pa i utakmice iz Nemacke, ali ovo ne videh nigde sto kod nas gledam. U pomenutim prvenstvima gledamo utakmice prvog i poslednjeg na tabeli, ali to sve vrvi od udarca, organziovanih napada, dobrih dodavanja i shansi. Ovo danas vidim jednu ,jedva, povezanu Zvezdu , a ovaj drugi protvink prakticno pojma nema. Ne mogu da verujem da ovi ljudi uopshte treniraju bilo shta. Ljudi nisu sposobni da dodaju loptu jedan drugom na vecm rastojanju od 2 metra. Ne znaju ni sami shta rade i zasto to rade...sa druge prvi na tabeli ne moze da poveze jednu akciju. Od ritma ni traga ni glasa...tuga jedan...tuga...ovo je verovatno najslabija liga u Evropi, ne rachunam Andoru i San MArino, jer to su gradovi, ne mogu ih nazvati drzavama...

sudija

pre 10 godina

Na snimku se ne vidi sto je sviran penal, po meni nepostojeci penal. Dobro je sto je Ninkovic promasio (moze se reci da nije uticao na ishod utakmice) valjda ovaj zuti karton nece presuditi.
Za sad neubedljiva igra Zvezde, forsira se desna strana.

1+1=2

pre 10 godina

Tuga. U Radnickom bar tri igraca igraju za Zvezdu (ne pokusavaju da se brane, dodaju loptu protivniku u situaciji kada mogu lagano da je rese), sudija samo ceka da neko padne u sesnaestercu Radnickog (Mrdja promasi loptu, padne a sudija svira penal), treba mu citava vecnost da dosudi indirekt posle promasenog penala (pitam se da li bi ga i dosudio da je Ninkovic umesto precke pogodio gol) i onda uprava Zvezde prica o kradjama i namestaljkama!
Uzas! Zasto li se uopste igra? Registrujte sluzbeno 3:0 za Zvezdu i ne brukajmo se vise!

zex

pre 10 godina

sta se bunite grobari pa vama je sudjen nepostojeci penal u prislom kolu.kako vas nije sramota?trebalo bi da vas bude sramota ali vi nemate obraza.Ocajna igra Zvezde nerazumem ovaj sistem mucenja.trenera treba smeniti.

Zuki

pre 10 godina

Jaci momenat od smesnog penala je kad sudija pusti "prednost" Zvezdi posle nekog kontakta dva igraca na njenoj polovini i onda primeti da je Zvezda pripremila izmenu pa odsvira faul.

Dok ovo pisem, 89. min. Beljica izuse posle dva driblinga na 18 metara od gola Zvezde i... nista.

Kakav ce to vrhunski veciti derbi da bude. Jedni ne znaju drugi ne umeju.

Navijac iz fotelje

pre 10 godina

Objektivni posmatrac


Hahahahahaha kazes objektivni posmatrac. Gledas Arenu i nadas se. Ali od nade nema nista.Nisi samo ti vec 90% komentatora ovde. A Zvezda i dalje prva a sutra navijamo za Rad.I jos nesto za vas "strucnjake" sa Juga penal je samo kada igracu pokidas nogu sesnaest i kada igrac umesto golmana na gol crti odbrani rukama gol.Ni za to nisam siguran da bi rekli da je penal

KG Sumadinac - Kabasti

pre 10 godina

Ne zelim da komentarisem da li je penal bio ili nije, to je stvar slobodnog sudijskog uverenja (a znamo kakve su nase sudije), ali prilikom izvodjenja, u trenutku suta na gol, bar tri igraca Zvezde (pored izvodjaca) su bili na desetak metara od gola. Koliko ja znam pravila (a imam i TV pa gledam neke ozbiljnije lige i prave sudije) to je bar tri zuta kartona.
A igraci Raadnickog Mrdji ne smeju ni da pridju.

Miša Tumbas

pre 10 godina

Treba ovim šampionima univerzuma odmah dati titulu, kako igraju apsolutno je zaslužuju, pa da mi ljibitelji ovog napaćenog fudbala možemo gledati viteško nadmetanje dva tima na miru. Ovako je ovo da se deca uče kako se ne bi smelo suditi.

c7-5

pre 10 godina

Promasi Mrdja ceo fudbal i od siline zamaha nogom pade sam od sebe a sudija svira penal??Ninkovic izvodi penal, pogadja precku i akcija se nastavlja kao da je bio slobodan udarac ili indirektni i onda se sudija seti da prekine i da je sudio penal!!! Crtani film. Promasio od Boga. Ocekujem da dosudi jos jedan penal, garantovano.

jeste li se ponadali :-))))

pre 10 godina

Kragujevčani rukom, pa laktom u glavu, niko od 4 sudija ne vidi, fujjj. Žao mi je samo što Zvezda nije bila danas na nivou i ovu odvratnu ekipu ispratili barem sa 3 komada.

alex

pre 10 godina

Drago mi je sto je Ninkovic promasio penal, jer prekrsaj nije postojao. Ako smo dobri, dacemo golove iz bez ovoga. Za sve Grobare koji ce da odmah zakukaju, ovo je I dalje dokaz da Tole mora da ide, jer nam je liga cirkus, poklanja se na sve strane, sudjenje je kriminalno, da li namerno ili nenamerno. Neregularnosti na sve strane, verujem da ce Partizan sutra imati lak posao protiv Rada. Da je drzava ozbiljna, odavno bi mnogo ljudi bilo iza resetaka.

Sale Jagodina

pre 10 godina

Mrdja promasuje loptu u sesnaestercu i onda ga je promaja na Marakani tako zestoko pokosila,da sudija nije imao kud.Penal,a promaja se provukla bez kartona.

Milorad

pre 10 godina

Jesam Kragujevcanin ali moram da konstantujem da je ovaj Spalevic komedija od igraca. Vise lezi na travi nego sto stoji na nogama. Kapiram ja da ima skoro 40 godina ali ako ne mozes da igras idi brate u penziju sta se valjas po travi.

cinjenice, cinjenice

pre 10 godina

Igra u zadnjih 15 min sa jednom loptom, valjanje po terenu i momenat kada vec izaslu loptu u aut sutira lik u sakou pored kucice delegata jos dalje u aut...
Valjda je nekoga sramota.

Benteke

pre 10 godina

Ljudi ja sam partizanovac, ali volim da gledam i Zvezdu i Partizan.... Zvezda je povezala 9 ili 10 pobeda. Svako ko je gledao ovaj i prosli mec moze da zakljuci da zvezda ne moze da da gol osim posle prekida bilo kakve vrste. Partizan protiv NP isto bezidejan i uzasan... Ljudi lkga nam nema sajt, nema statistike... Dajte bre da ugasimo fudbal i sve u kosarku.

NisliJA

pre 10 godina

kako je pao ninkovic i sudija im dosudi slobodnjak, naravno na ivici sesnaesterca i bukvalno im da penal na tacni, bruka bre.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 15. mart 2014 18:33)

Da bre, gurnuo ga sa ledja, nije mu ni nogu polomio, a sudija svira faul.

www

pre 10 godina

Kakva hista na penal, igrac se okliznuo... a igrac Raddnickog ga udara po stajnoj nozi, i posle toga je bio penal nad Mrdjom kad je uputio centar-sut po zemlji a igrac ga pokupio djonom.

nemandza

pre 10 godina

Zvezda mora momentalno nesto da menja u igri.Napada samo po krilima i to ako uspe i onda ide neupotrebljiv centarsut.Golove daje maltene samo iz kornera nema nikakvu pas igru nikakvu igru kroz sredinu naicice na ekipu koja je disciplinovanija prilikom kornera i centarsuteva(Partizan,Cuka,Nis,Pazar...)
i tek tad ce se videti koliko je ta igra nemocna.Tesko je menjati formaciju u sred sezone ali ovakvom igrom nemaju sanse u jacim utakmicama.

metall

pre 10 godina

Penal nije bio i drago mi je da je promasen. Sudija Gogic prilicno slab veceras, svira kada ne treba i obrnuto. Zvezda je imala kontru tri na dva kada je igrac Radnickog sa obe ruke zaustavio loptu, a Gogic je tu svirao faul za Radnicki??? Propustio je da dodeli crveni karton za Spalevica zbog namernog udaranja Kelhara bez lopte.

Ryber Palunko

pre 10 godina

jel zna neko sta je ono crno na stativama?
(salijeri, 15. mart 2014 17:27)
Oglasi. Student trazi sobu.
(Srđan Lalić, 15. mart 2014 18:51)

Dokaz da duh kod Srbalaja još nije umro :D:D:D

crni_redstar

pre 10 godina

samo se vi zezajte,promasen penal,zatim mijailovic,a dauda pogubljen,dok laza sam sebe dribla,milijas od pocetka sezone u kanalu...ako ne pobedimo ,nismo ni zasluzili titulu.ovakav pristup igri je nedopustiv.

vvv

pre 10 godina

u prvi mah mi se ucinilo da jeste penal,ali je na snimku jasno da nije.Bilo kako bilo,koliko god voleo Zvezdu,Ninkovic ne bi smeo vise penal da izvodi

Napred Zvezdo!

pre 10 godina

Kako je bio penal, tako ga je i sutnuo. Nije videlo penala, tj. nikom zivom nije jasno zasto je sviran. Bas smo losi u zavrsnici. Sve uradimo lepo na sredini, onda zabrljamo kod zavrsnog pasa. Mora neuporedivo bolhe u 2. poluvremenu.

nemanja

pre 10 godina

Meni nije jasno, ali zaista, da li Stojanovic i strucni stab gledaju snimke Zvezdinih utakmica? Pa niko se ne krece bez lopte na sredini terena, niko ne zna da pogleda suprotnu stranu i prebaci loptu, nego se zakucaju levo ili desno i samo tuda "udaraju", a to sto je sa druge strane slobodan igrac nikome nista...

Billy Piton - posmatrač i akademik

pre 10 godina

Ovog proleća smo se opredelili za igru po uzoru na Barselonu ( možda čak i kao Bajern ) , sitan vez - mnogo dodavanja ... samo nas protivnici " ne konstatuju " ili bolje rečeno " ne primaju se na naše majstorije - rekao bih da NE RAZUMEJU šta hoćemo " !?
A ni ja nisam baš načisto ... zato promuklo kažem :IGRAJ i BORI se , do titule !

crni_redstar

pre 10 godina

podhitno da se igraci uozbilje,daudu zalepiti za klupu ako nastavi ovako,lazovic da se ne igra,kao u prvom poluvremenu...igrali smo protiv najlosije ekipe sigurno i umesto rutinski,pobedismo jedva. lepo igramo,ali ozbiljnost fali mnogo.

Banja Luka

pre 10 godina

Kelhar i Pavicevic su svaki vazdusni duel dobili i za sada mi sasvim dobro djeluju, zadovoljan sam njima dvojicom, a siguran sam da mogu jos bolje. Vidi se da igraci igraju pod velikim pritiskom, nazalost, ovo danas je zaista bilo lose.

Milan

pre 10 godina

Navijac sam Zvezde ali prema onom snimku nista se ne vidi i cini mi se da nema govora o penalu. Iz tog razloga mi je drago sto je Ninkovic promasio. A nije mi jasno zasto on vise suta, kada lose izvodi, i proslu utakmicu je tek iz drugog pokusaja pogodio. Stoperi odlicni, Mrdja imao prilika ali malo mu je nedostajalo, Lazovic totalno indisponiran, svaka lopta mu je pobjegla. Utakmica za zaborav, 3 boda se pisu.

johnes

pre 10 godina

Zvezdini igraci većdugo ne mogu da daju gol iz penala. I uvek šutiraju u donji ugao, levi ili desni. Nemoguće da sam to samo ja primetio.