Nedelja, 26.01.2014.

23:24

"VSS u problemu, finale je dokaz"

Kapiten vaterpolista Radničkog Filip Filipović ljut je na sudije i zapisnički sto jer je priznao gol Denisa Šefika.

Izvor: AK

"VSS u problemu, finale je dokaz" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

ljubisa

pre 10 godina

e ovako, pre svake utakmice (vaterpolo) sudije moraju da procitaju pravila igre u spomenutom sportu, i to preko razglasa, tako da svi na tom dogadjaju budu upuceni u pravila. smesno jeste, ali je i zalosno sto se posle svake utakmice neko zali na nesto... napred PARTIZAN!!

thunder

pre 10 godina

Odkad je pocela dominacija Zvezde ovaj sport je postao cirkus kod nas,prvo fijasko reprezentacije sad ovo.
(PFC, 27. januar 2014 10:25)

Pa vi ste uništili našu košarku, otkad partizan dominira sa vrhovnim dervišom mi smo nestali sa košarkaške mape sveta jedno vreme, zato se ne javljajte.

Srdjan

pre 10 godina

Od kada se pocelo sa stvaranjem "sampiona" preko noci, reprezentacije su sve losije...
(mile, 27. januar 2014 02:15)
Kako onda objasnjavas kosarku gde je sampion jedan klub zadnjih 10-ak godina a reprezentacija nista od 2002.?

djole

pre 10 godina

Velika je sramota kako se ponasao Filip Filipovic i na utakmici i posle nje. To ne prilici jednom profesionalcu i reprezentativcu Srbije. Zaista je tuzno kako covek ne moze da prihvati poraz, cestita Sefiku na nevidjenom sutu i lepo prizna poraz. Mislio sam da je veci igrac i covek, ali posle ovoga danas i juce jednostavno ga smatram nedostojnim reprezentacije i ne bih voleo da ga vidim u njoj.

nenad

pre 10 godina

filipović treba biti minimum opomenut za ovakvu izjavu a I kaznjen. čak I da je upravu. čak I trener radničkog je dao normalniju izjavu

ne pisi ono sto ne znas i ono sto ti je krivo

pre 10 godina

Nije ovo kosarka pa da se gleda kad je lopta izbacena. Lopta mora da udje u gol pre isteka vremena, a na snimku se moze videti da se prvo cula sirena, a tek posle toga je lopta usla u gol. To znaci da gol nije regularan, ali ipak svaka cast Sefiku na ovakvom golu.
(a, 27. januar 2014 04:15)

GOL JE REGULARAN. Procitaj pravila

Boban

pre 10 godina

samo cz i pfc postoje komentar

zašto je kod tebe problem što žitelj grada Kragujevca navija za velikana grada Beograda ?

Ima i kod nas u Beogradu manja grupacija koja navija za klub iz Zagreba. Šta da se radi? Srbi smo pa praštamo.

Steve Nash

pre 10 godina

Filipovic je odigrao sramotno ceo mec promasio je i peterac i umesto sto mu je sad svako drugi kriv osim njega bolje mu je da se pokrije usima i da cuti

zvezdas onaj novi

pre 10 godina

Pazi ovako Filipe.Da su igraci Cibone onomad branili zadnju sekundu osvojili bi titulu.Isto vazi i za vas-da je Radic branio zadnji sut a ne blenuo negde mozda bi vi i uzeli kup.

Mika

pre 10 godina

Filipe, svojom igrom si pokazao kakav si igrac a svojim recima kakav si covek. Mislim da bi trebalo da te bude sramota da dajes ovakve izjave kada si najbolji igrac zvezde sinoc bio TI svojim greskama. Ovi momci su pre svega jedna velika porodica a zatim i TIM, a to je ono sto ti nikada neces razumeti jer si jedno strahovito samozivo stvorenje i svoj TIM CINIS SAM! Zao mi te je, jadan si.. Bravo Denise, Radicu hvala!

Dostojanstvo?

pre 10 godina

Boli tebe sto kad god dodje utakmica za trofej - izgubis od Crvene Zvezde. Prvo u prvenstvu, pa u superkupu Evrope, sad u domacem kupu. Zato svaki put stavljas srebrnu medalju u dzep bade-mantila umesto oko vrata. To be continued... :)

posteno ili ne

pre 10 godina

kapiram da su svi razocarani jer su izgubili na neverovatan nacin ali valjda ce se oporaviti do sledeceg treninga i napokon reci pravom krivcu tj.golmanu " pa dobro brate da li si ti normalan, kako ces primiti gol preko celog terena"?

Nemanja

pre 10 godina

I da je isteklo vreme, i da je u tom trenutku bilo 10 razlike za Radnički, za onakav šut i pogodak zaslužujemo bar 5 kupova. Budi srećan što si bio učesnik istorijskog trenutka u vaterpolu. Viđaju se koševi preko celog, golovi u fudbalu i rukometu preko celog, vraćanje iz tribina u tenisu i odbojci, ali ovo se dešava jednom u 200 godina, ako se uopšte i desilo nekada.

a

pre 10 godina

Nije ovo kosarka pa da se gleda kad je lopta izbacena. Lopta mora da udje u gol pre isteka vremena, a na snimku se moze videti da se prvo cula sirena, a tek posle toga je lopta usla u gol. To znaci da gol nije regularan, ali ipak svaka cast Sefiku na ovakvom golu.

mile

pre 10 godina

tolke godine filipoviću igraš ovu divnu igru a ne znaš pravila!!! [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (KOKOLO MOJ, 27. januar 2014 00:40)

Pokusavam da zamislim kako izgleda osoba koja hoce jednog od najboljih vaterpolista sveta da nauci pravila vaterpola. Svaka cast Filipe, krajnje je vreme da neko nesto o kaze o ovakvim mutantima u nasem sportu. Od kada se pocelo sa stvaranjem "sampiona" preko noci, reprezentacije su sve losije...

kabasti

pre 10 godina

Sta si ocekivao Filipe? Znao sam da ce nas pokrasti u nekoj neizvesnoj zavrsnici. Meni je vise od ovog gola ociglednija kradja kada na 40 sekundi do kraja sviraju iskljucenje, a lopta na polovini bazena! Cak i uvek smireni Ciric je psovao sudiji sve po spisku, jasno se videlo na snimku! A jos su mi jaci ovi likovi sto tvrde da vreme nije isteklo, iako se jasno vidi 0 na malom semaforu! A komentator car, kad je i on to video, samo je zacutao za sekundu, i naravno, nista nije pomenuo..

bo

pre 10 godina

Za svoj klub bi učinio mnogo više da si radio ono za šta si (debelo) plaćen-igrao vaterpolo, umesto što si izigravao primadonu ceo meč. Od prve sekunde meča si počeo sa provokacijama s namerom da napakuješ ekspresno Rašoviću tri lične, nastavio sa kmečanjem da je gol primljen tvojom krivicom bio iz dva metra, nisi uspeo da daš gol iz peterca i sad ovo za kraj...Mnogo je...Da si igrao vaterpolo umesto svega drugog, možda ne bi imao razloga za kmečanje sada. Imao si prilike da, osim u velikog igrača, stasaš i u velikog sportistu, ali ti ovo ne služi na čast. Zapitaj se zašto gubite od ovog tima. Odgovor je jednostavan- u ovom timu ljudi kapiraju šta je tim, obostrano poštovanje velikuh igrača i klinaca, drugarski odnos, timski duh, igra za zajedničku pobedu i publiku, a ne samo za samoreklamu. Dobro je što si preskup za Zvezdu.

ciks11

pre 10 godina

Kako je moglo da bude prelepo kad je po tebi od starta opstruisano? Hajde Filipovicu molim te... Popili ste gol preko celog bazena i bolje cuti... Bas me zanima sta bi rekao da ste kojim slucajem pobedili... Da ne pominjem da si direktno mogao doprineti tome davanjem peterca ili 2 zicera koje ti je Sefik 'skinuo'...

NemanjaVac8

pre 10 godina

Lepo je rekao covek! Vidi se na.snimku da je o:o minuta pre nego je pucao Sefik. Nisu ludi ovi iskusni igraci da bi stali pre kraja. Zao mi je sto prave cirkus od sporta, grbeci se za neke titule, kupove...pih.
Kad ovako istetaju iz takta svetsku igracinu kao sto je Filipovic, sta ocekivati od klinaca u buducnosti!!!
(Jojic, 27. januar 2014 00:39)
...
Čoveče znaš li ti uopšte pravila vaterpola?Šta meri onaj sat pored bazena,a kada se čuje zvuk sirene koji označava kraj utakmice?Kada igrač mora da izbaci loptu... - bitno je da to bude samo pre zvuka sirene. Primiti gol u poslednjim stotinkama meča sa celog terena i žaliti se je krajnje smešno i jadno.Da nisu sudije možda avaksom navodile onaj šefikov projektil...Ma ne to je bila režija da Zvezda pobedi u poslednjoj stotonki golom sa celog terena. Pa da je bilo navlačeno da Zvezda pobedi, rezultat sigurno ne bi bio takav da Radnički faktički ima situaciju da pobedi. Da podsetim, bilo je nerešeno kada sudije sviraju faul u napadu i loptu za Radnički. Radnički kreće u napad, dobija igrača više dolazi u odličnu poziciju za gol i maši...Dovoljno je analizirati samo ovaj deo utakmice. Da su sudije htele da Zvezda pobedi po svaku cenu, ne bi sigurno bilo niti faula u napadu, a kamoli isključenja Zvezdinog igrača na nekoliko sekundi do kraja.

Alen Iverson

pre 10 godina

Imali ste sut za pobedu-promasili ste
Denis vam je dao gol sa celo-usra*o ga je
Nakon vaseg suta je ostalo 3 sekunde do kraja,sasvim dovoljno vremena za sut
Pritom vodila je Zvezda celu utakmicu i svojim greskama je dozvolila da se Radnicki vrati u borbu
Prihvati poraz i nastavi dalje kao veliki sportista
TOliko.

Istina

pre 10 godina

Tako je to moj Filipe kad je umesto ove dece sto treniraju pobede resila da nize drzava na celu sa zvezdasima,ali svakom cudu tri dana dosta...zavrsice se i ovo njihovo unistavanje sporta i guranje vestackog projekta koji nicime nije zasluzio ovoliko paznje i finansijske injekcije.VK Partizan je iznedrio sve igrace U VK C.zvezda i VK Radnicki i za reprezentaciju,a kao zahvalnost za to dobija ovo sto se sada desava.Dovodi se klub bukvalno na rub egzistencije jer se Partizanu maltene oduzima pravo na postajanje,a cak i kao takav opet sa decom igra protiv najjacih i pobedjuje u Ligi Sampiona.Sedmostruki sampion Evrope moze da se tretira samo u Srbiji tako i sve to zarad toga da bi se navijaci crveno-bele boje poradovali uspehu svog kluba u sportu cija ni pravila ne znaju.A otkad oni "zive" nasa reprezentacija je 7.na svetu.Sram te bilo Srbijo,stidi se.

Gračanica

pre 10 godina

Poštovao sam te oduvek ali ova tvoja izjava je sramna. Čitavu utakmicu je Zvezda vodila. Nekad i 3 razlike a ti kažeš da je pobeda nezaslužena. Stidi se Filipe.

Zemun79

pre 10 godina

"Sudije se nisu udostojile da kažu da li je gol ili nije"... Kome da kažu?! Postoji zvaničan zapisnik sa meča, zvaničan rezultat, dodela pehara...
Ne razumem dečko, u čemu je problem?! Ccccc...

Jojic

pre 10 godina

Lepo je rekao covek! Vidi se na.snimku da je o:o minuta pre nego je pucao Sefik. Nisu ludi ovi iskusni igraci da bi stali pre kraja. Zao mi je sto prave cirkus od sporta, grbeci se za neke titule, kupove...pih.
Kad ovako istetaju iz takta svetsku igracinu kao sto je Filipovic, sta ocekivati od klinaca u buducnosti!!!

no

pre 10 godina

Malo glupo što se već u januaru zna koja će izjava biti proglašena za najgluplju sportsku izjavu godine.
Ajde da je pričao o tome da su sudije imale dvostruki kriterijum, rekao bih iskreno, ne razumem se u to. Ali da se žališ na gol sa celog terena u zadnjoj sekundi?! Potsetio me na Cibose kada su tražili tehničku jer su im rezervni igrači bili na terenu kada je Kecman dao trojku.

Pedja

pre 10 godina

Da se ekipa zali sto je primila gol preko celog terena je smesno. Golman stoji na golu i prelece ga lopta i onda prebacivati krivicu na drugoga, a ne gledati sebe kako su to dozvolili nema smisla. Ovo me podseca kao kad je u kosarci Buducnost izgubila od Olimpije gde je igrac u ocaju maltene iz auta ubacio trojku i dao kos i posle toga se zale.

duh sa sekirom

pre 10 godina

...za 2-3god niko nece pamtiti ovo, kao sto se niko i ne seca da su pre 3god ovi vaterpolisti osvojili evropu igrajuci za Partizan.

Black Hawk

pre 10 godina

Mars! Kako je vreme moglo da istekne kad je utakmica stopirana dve sekunde pre kraja a Sefik je taj koji ju je vratio u igru! Tako da mozes samo da kmecis!

PeraQ

pre 10 godina

Filipovicu nauci prvo pravila, zatim nauci da sutiras penale i trece nauci da prihvatis sportski poraz jer ce ti trebati posto te u buducnosti iskljucivo to ceka!!!

Eh, da - nauci svog golmana da brani!!!

no

pre 10 godina

Malo glupo što se već u januaru zna koja će izjava biti proglašena za najgluplju sportsku izjavu godine.
Ajde da je pričao o tome da su sudije imale dvostruki kriterijum, rekao bih iskreno, ne razumem se u to. Ali da se žališ na gol sa celog terena u zadnjoj sekundi?! Potsetio me na Cibose kada su tražili tehničku jer su im rezervni igrači bili na terenu kada je Kecman dao trojku.

Gračanica

pre 10 godina

Poštovao sam te oduvek ali ova tvoja izjava je sramna. Čitavu utakmicu je Zvezda vodila. Nekad i 3 razlike a ti kažeš da je pobeda nezaslužena. Stidi se Filipe.

bo

pre 10 godina

Za svoj klub bi učinio mnogo više da si radio ono za šta si (debelo) plaćen-igrao vaterpolo, umesto što si izigravao primadonu ceo meč. Od prve sekunde meča si počeo sa provokacijama s namerom da napakuješ ekspresno Rašoviću tri lične, nastavio sa kmečanjem da je gol primljen tvojom krivicom bio iz dva metra, nisi uspeo da daš gol iz peterca i sad ovo za kraj...Mnogo je...Da si igrao vaterpolo umesto svega drugog, možda ne bi imao razloga za kmečanje sada. Imao si prilike da, osim u velikog igrača, stasaš i u velikog sportistu, ali ti ovo ne služi na čast. Zapitaj se zašto gubite od ovog tima. Odgovor je jednostavan- u ovom timu ljudi kapiraju šta je tim, obostrano poštovanje velikuh igrača i klinaca, drugarski odnos, timski duh, igra za zajedničku pobedu i publiku, a ne samo za samoreklamu. Dobro je što si preskup za Zvezdu.

Zemun79

pre 10 godina

"Sudije se nisu udostojile da kažu da li je gol ili nije"... Kome da kažu?! Postoji zvaničan zapisnik sa meča, zvaničan rezultat, dodela pehara...
Ne razumem dečko, u čemu je problem?! Ccccc...

Black Hawk

pre 10 godina

Mars! Kako je vreme moglo da istekne kad je utakmica stopirana dve sekunde pre kraja a Sefik je taj koji ju je vratio u igru! Tako da mozes samo da kmecis!

Alen Iverson

pre 10 godina

Imali ste sut za pobedu-promasili ste
Denis vam je dao gol sa celo-usra*o ga je
Nakon vaseg suta je ostalo 3 sekunde do kraja,sasvim dovoljno vremena za sut
Pritom vodila je Zvezda celu utakmicu i svojim greskama je dozvolila da se Radnicki vrati u borbu
Prihvati poraz i nastavi dalje kao veliki sportista
TOliko.

Pedja

pre 10 godina

Da se ekipa zali sto je primila gol preko celog terena je smesno. Golman stoji na golu i prelece ga lopta i onda prebacivati krivicu na drugoga, a ne gledati sebe kako su to dozvolili nema smisla. Ovo me podseca kao kad je u kosarci Buducnost izgubila od Olimpije gde je igrac u ocaju maltene iz auta ubacio trojku i dao kos i posle toga se zale.

Istina

pre 10 godina

Tako je to moj Filipe kad je umesto ove dece sto treniraju pobede resila da nize drzava na celu sa zvezdasima,ali svakom cudu tri dana dosta...zavrsice se i ovo njihovo unistavanje sporta i guranje vestackog projekta koji nicime nije zasluzio ovoliko paznje i finansijske injekcije.VK Partizan je iznedrio sve igrace U VK C.zvezda i VK Radnicki i za reprezentaciju,a kao zahvalnost za to dobija ovo sto se sada desava.Dovodi se klub bukvalno na rub egzistencije jer se Partizanu maltene oduzima pravo na postajanje,a cak i kao takav opet sa decom igra protiv najjacih i pobedjuje u Ligi Sampiona.Sedmostruki sampion Evrope moze da se tretira samo u Srbiji tako i sve to zarad toga da bi se navijaci crveno-bele boje poradovali uspehu svog kluba u sportu cija ni pravila ne znaju.A otkad oni "zive" nasa reprezentacija je 7.na svetu.Sram te bilo Srbijo,stidi se.

Jojic

pre 10 godina

Lepo je rekao covek! Vidi se na.snimku da je o:o minuta pre nego je pucao Sefik. Nisu ludi ovi iskusni igraci da bi stali pre kraja. Zao mi je sto prave cirkus od sporta, grbeci se za neke titule, kupove...pih.
Kad ovako istetaju iz takta svetsku igracinu kao sto je Filipovic, sta ocekivati od klinaca u buducnosti!!!

duh sa sekirom

pre 10 godina

...za 2-3god niko nece pamtiti ovo, kao sto se niko i ne seca da su pre 3god ovi vaterpolisti osvojili evropu igrajuci za Partizan.

Mika

pre 10 godina

Filipe, svojom igrom si pokazao kakav si igrac a svojim recima kakav si covek. Mislim da bi trebalo da te bude sramota da dajes ovakve izjave kada si najbolji igrac zvezde sinoc bio TI svojim greskama. Ovi momci su pre svega jedna velika porodica a zatim i TIM, a to je ono sto ti nikada neces razumeti jer si jedno strahovito samozivo stvorenje i svoj TIM CINIS SAM! Zao mi te je, jadan si.. Bravo Denise, Radicu hvala!

zvezdas onaj novi

pre 10 godina

Pazi ovako Filipe.Da su igraci Cibone onomad branili zadnju sekundu osvojili bi titulu.Isto vazi i za vas-da je Radic branio zadnji sut a ne blenuo negde mozda bi vi i uzeli kup.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Lepo je rekao covek! Vidi se na.snimku da je o:o minuta pre nego je pucao Sefik. Nisu ludi ovi iskusni igraci da bi stali pre kraja. Zao mi je sto prave cirkus od sporta, grbeci se za neke titule, kupove...pih.
Kad ovako istetaju iz takta svetsku igracinu kao sto je Filipovic, sta ocekivati od klinaca u buducnosti!!!
(Jojic, 27. januar 2014 00:39)
...
Čoveče znaš li ti uopšte pravila vaterpola?Šta meri onaj sat pored bazena,a kada se čuje zvuk sirene koji označava kraj utakmice?Kada igrač mora da izbaci loptu... - bitno je da to bude samo pre zvuka sirene. Primiti gol u poslednjim stotinkama meča sa celog terena i žaliti se je krajnje smešno i jadno.Da nisu sudije možda avaksom navodile onaj šefikov projektil...Ma ne to je bila režija da Zvezda pobedi u poslednjoj stotonki golom sa celog terena. Pa da je bilo navlačeno da Zvezda pobedi, rezultat sigurno ne bi bio takav da Radnički faktički ima situaciju da pobedi. Da podsetim, bilo je nerešeno kada sudije sviraju faul u napadu i loptu za Radnički. Radnički kreće u napad, dobija igrača više dolazi u odličnu poziciju za gol i maši...Dovoljno je analizirati samo ovaj deo utakmice. Da su sudije htele da Zvezda pobedi po svaku cenu, ne bi sigurno bilo niti faula u napadu, a kamoli isključenja Zvezdinog igrača na nekoliko sekundi do kraja.

Dostojanstvo?

pre 10 godina

Boli tebe sto kad god dodje utakmica za trofej - izgubis od Crvene Zvezde. Prvo u prvenstvu, pa u superkupu Evrope, sad u domacem kupu. Zato svaki put stavljas srebrnu medalju u dzep bade-mantila umesto oko vrata. To be continued... :)

mile

pre 10 godina

tolke godine filipoviću igraš ovu divnu igru a ne znaš pravila!!! [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (KOKOLO MOJ, 27. januar 2014 00:40)

Pokusavam da zamislim kako izgleda osoba koja hoce jednog od najboljih vaterpolista sveta da nauci pravila vaterpola. Svaka cast Filipe, krajnje je vreme da neko nesto o kaze o ovakvim mutantima u nasem sportu. Od kada se pocelo sa stvaranjem "sampiona" preko noci, reprezentacije su sve losije...

Nemanja

pre 10 godina

I da je isteklo vreme, i da je u tom trenutku bilo 10 razlike za Radnički, za onakav šut i pogodak zaslužujemo bar 5 kupova. Budi srećan što si bio učesnik istorijskog trenutka u vaterpolu. Viđaju se koševi preko celog, golovi u fudbalu i rukometu preko celog, vraćanje iz tribina u tenisu i odbojci, ali ovo se dešava jednom u 200 godina, ako se uopšte i desilo nekada.

posteno ili ne

pre 10 godina

kapiram da su svi razocarani jer su izgubili na neverovatan nacin ali valjda ce se oporaviti do sledeceg treninga i napokon reci pravom krivcu tj.golmanu " pa dobro brate da li si ti normalan, kako ces primiti gol preko celog terena"?

kabasti

pre 10 godina

Sta si ocekivao Filipe? Znao sam da ce nas pokrasti u nekoj neizvesnoj zavrsnici. Meni je vise od ovog gola ociglednija kradja kada na 40 sekundi do kraja sviraju iskljucenje, a lopta na polovini bazena! Cak i uvek smireni Ciric je psovao sudiji sve po spisku, jasno se videlo na snimku! A jos su mi jaci ovi likovi sto tvrde da vreme nije isteklo, iako se jasno vidi 0 na malom semaforu! A komentator car, kad je i on to video, samo je zacutao za sekundu, i naravno, nista nije pomenuo..

a

pre 10 godina

Nije ovo kosarka pa da se gleda kad je lopta izbacena. Lopta mora da udje u gol pre isteka vremena, a na snimku se moze videti da se prvo cula sirena, a tek posle toga je lopta usla u gol. To znaci da gol nije regularan, ali ipak svaka cast Sefiku na ovakvom golu.

Steve Nash

pre 10 godina

Filipovic je odigrao sramotno ceo mec promasio je i peterac i umesto sto mu je sad svako drugi kriv osim njega bolje mu je da se pokrije usima i da cuti

djole

pre 10 godina

Velika je sramota kako se ponasao Filip Filipovic i na utakmici i posle nje. To ne prilici jednom profesionalcu i reprezentativcu Srbije. Zaista je tuzno kako covek ne moze da prihvati poraz, cestita Sefiku na nevidjenom sutu i lepo prizna poraz. Mislio sam da je veci igrac i covek, ali posle ovoga danas i juce jednostavno ga smatram nedostojnim reprezentacije i ne bih voleo da ga vidim u njoj.

ciks11

pre 10 godina

Kako je moglo da bude prelepo kad je po tebi od starta opstruisano? Hajde Filipovicu molim te... Popili ste gol preko celog bazena i bolje cuti... Bas me zanima sta bi rekao da ste kojim slucajem pobedili... Da ne pominjem da si direktno mogao doprineti tome davanjem peterca ili 2 zicera koje ti je Sefik 'skinuo'...

Boban

pre 10 godina

samo cz i pfc postoje komentar

zašto je kod tebe problem što žitelj grada Kragujevca navija za velikana grada Beograda ?

Ima i kod nas u Beogradu manja grupacija koja navija za klub iz Zagreba. Šta da se radi? Srbi smo pa praštamo.

thunder

pre 10 godina

Odkad je pocela dominacija Zvezde ovaj sport je postao cirkus kod nas,prvo fijasko reprezentacije sad ovo.
(PFC, 27. januar 2014 10:25)

Pa vi ste uništili našu košarku, otkad partizan dominira sa vrhovnim dervišom mi smo nestali sa košarkaške mape sveta jedno vreme, zato se ne javljajte.

PeraQ

pre 10 godina

Filipovicu nauci prvo pravila, zatim nauci da sutiras penale i trece nauci da prihvatis sportski poraz jer ce ti trebati posto te u buducnosti iskljucivo to ceka!!!

Eh, da - nauci svog golmana da brani!!!

ne pisi ono sto ne znas i ono sto ti je krivo

pre 10 godina

Nije ovo kosarka pa da se gleda kad je lopta izbacena. Lopta mora da udje u gol pre isteka vremena, a na snimku se moze videti da se prvo cula sirena, a tek posle toga je lopta usla u gol. To znaci da gol nije regularan, ali ipak svaka cast Sefiku na ovakvom golu.
(a, 27. januar 2014 04:15)

GOL JE REGULARAN. Procitaj pravila

nenad

pre 10 godina

filipović treba biti minimum opomenut za ovakvu izjavu a I kaznjen. čak I da je upravu. čak I trener radničkog je dao normalniju izjavu

Srdjan

pre 10 godina

Od kada se pocelo sa stvaranjem "sampiona" preko noci, reprezentacije su sve losije...
(mile, 27. januar 2014 02:15)
Kako onda objasnjavas kosarku gde je sampion jedan klub zadnjih 10-ak godina a reprezentacija nista od 2002.?

ljubisa

pre 10 godina

e ovako, pre svake utakmice (vaterpolo) sudije moraju da procitaju pravila igre u spomenutom sportu, i to preko razglasa, tako da svi na tom dogadjaju budu upuceni u pravila. smesno jeste, ali je i zalosno sto se posle svake utakmice neko zali na nesto... napred PARTIZAN!!

Istina

pre 10 godina

Tako je to moj Filipe kad je umesto ove dece sto treniraju pobede resila da nize drzava na celu sa zvezdasima,ali svakom cudu tri dana dosta...zavrsice se i ovo njihovo unistavanje sporta i guranje vestackog projekta koji nicime nije zasluzio ovoliko paznje i finansijske injekcije.VK Partizan je iznedrio sve igrace U VK C.zvezda i VK Radnicki i za reprezentaciju,a kao zahvalnost za to dobija ovo sto se sada desava.Dovodi se klub bukvalno na rub egzistencije jer se Partizanu maltene oduzima pravo na postajanje,a cak i kao takav opet sa decom igra protiv najjacih i pobedjuje u Ligi Sampiona.Sedmostruki sampion Evrope moze da se tretira samo u Srbiji tako i sve to zarad toga da bi se navijaci crveno-bele boje poradovali uspehu svog kluba u sportu cija ni pravila ne znaju.A otkad oni "zive" nasa reprezentacija je 7.na svetu.Sram te bilo Srbijo,stidi se.

Jojic

pre 10 godina

Lepo je rekao covek! Vidi se na.snimku da je o:o minuta pre nego je pucao Sefik. Nisu ludi ovi iskusni igraci da bi stali pre kraja. Zao mi je sto prave cirkus od sporta, grbeci se za neke titule, kupove...pih.
Kad ovako istetaju iz takta svetsku igracinu kao sto je Filipovic, sta ocekivati od klinaca u buducnosti!!!

duh sa sekirom

pre 10 godina

...za 2-3god niko nece pamtiti ovo, kao sto se niko i ne seca da su pre 3god ovi vaterpolisti osvojili evropu igrajuci za Partizan.

Gračanica

pre 10 godina

Poštovao sam te oduvek ali ova tvoja izjava je sramna. Čitavu utakmicu je Zvezda vodila. Nekad i 3 razlike a ti kažeš da je pobeda nezaslužena. Stidi se Filipe.

no

pre 10 godina

Malo glupo što se već u januaru zna koja će izjava biti proglašena za najgluplju sportsku izjavu godine.
Ajde da je pričao o tome da su sudije imale dvostruki kriterijum, rekao bih iskreno, ne razumem se u to. Ali da se žališ na gol sa celog terena u zadnjoj sekundi?! Potsetio me na Cibose kada su tražili tehničku jer su im rezervni igrači bili na terenu kada je Kecman dao trojku.

Zemun79

pre 10 godina

"Sudije se nisu udostojile da kažu da li je gol ili nije"... Kome da kažu?! Postoji zvaničan zapisnik sa meča, zvaničan rezultat, dodela pehara...
Ne razumem dečko, u čemu je problem?! Ccccc...

bo

pre 10 godina

Za svoj klub bi učinio mnogo više da si radio ono za šta si (debelo) plaćen-igrao vaterpolo, umesto što si izigravao primadonu ceo meč. Od prve sekunde meča si počeo sa provokacijama s namerom da napakuješ ekspresno Rašoviću tri lične, nastavio sa kmečanjem da je gol primljen tvojom krivicom bio iz dva metra, nisi uspeo da daš gol iz peterca i sad ovo za kraj...Mnogo je...Da si igrao vaterpolo umesto svega drugog, možda ne bi imao razloga za kmečanje sada. Imao si prilike da, osim u velikog igrača, stasaš i u velikog sportistu, ali ti ovo ne služi na čast. Zapitaj se zašto gubite od ovog tima. Odgovor je jednostavan- u ovom timu ljudi kapiraju šta je tim, obostrano poštovanje velikuh igrača i klinaca, drugarski odnos, timski duh, igra za zajedničku pobedu i publiku, a ne samo za samoreklamu. Dobro je što si preskup za Zvezdu.

Black Hawk

pre 10 godina

Mars! Kako je vreme moglo da istekne kad je utakmica stopirana dve sekunde pre kraja a Sefik je taj koji ju je vratio u igru! Tako da mozes samo da kmecis!

Alen Iverson

pre 10 godina

Imali ste sut za pobedu-promasili ste
Denis vam je dao gol sa celo-usra*o ga je
Nakon vaseg suta je ostalo 3 sekunde do kraja,sasvim dovoljno vremena za sut
Pritom vodila je Zvezda celu utakmicu i svojim greskama je dozvolila da se Radnicki vrati u borbu
Prihvati poraz i nastavi dalje kao veliki sportista
TOliko.

Pedja

pre 10 godina

Da se ekipa zali sto je primila gol preko celog terena je smesno. Golman stoji na golu i prelece ga lopta i onda prebacivati krivicu na drugoga, a ne gledati sebe kako su to dozvolili nema smisla. Ovo me podseca kao kad je u kosarci Buducnost izgubila od Olimpije gde je igrac u ocaju maltene iz auta ubacio trojku i dao kos i posle toga se zale.

a

pre 10 godina

Nije ovo kosarka pa da se gleda kad je lopta izbacena. Lopta mora da udje u gol pre isteka vremena, a na snimku se moze videti da se prvo cula sirena, a tek posle toga je lopta usla u gol. To znaci da gol nije regularan, ali ipak svaka cast Sefiku na ovakvom golu.

Mika

pre 10 godina

Filipe, svojom igrom si pokazao kakav si igrac a svojim recima kakav si covek. Mislim da bi trebalo da te bude sramota da dajes ovakve izjave kada si najbolji igrac zvezde sinoc bio TI svojim greskama. Ovi momci su pre svega jedna velika porodica a zatim i TIM, a to je ono sto ti nikada neces razumeti jer si jedno strahovito samozivo stvorenje i svoj TIM CINIS SAM! Zao mi te je, jadan si.. Bravo Denise, Radicu hvala!

kabasti

pre 10 godina

Sta si ocekivao Filipe? Znao sam da ce nas pokrasti u nekoj neizvesnoj zavrsnici. Meni je vise od ovog gola ociglednija kradja kada na 40 sekundi do kraja sviraju iskljucenje, a lopta na polovini bazena! Cak i uvek smireni Ciric je psovao sudiji sve po spisku, jasno se videlo na snimku! A jos su mi jaci ovi likovi sto tvrde da vreme nije isteklo, iako se jasno vidi 0 na malom semaforu! A komentator car, kad je i on to video, samo je zacutao za sekundu, i naravno, nista nije pomenuo..

Nemanja

pre 10 godina

I da je isteklo vreme, i da je u tom trenutku bilo 10 razlike za Radnički, za onakav šut i pogodak zaslužujemo bar 5 kupova. Budi srećan što si bio učesnik istorijskog trenutka u vaterpolu. Viđaju se koševi preko celog, golovi u fudbalu i rukometu preko celog, vraćanje iz tribina u tenisu i odbojci, ali ovo se dešava jednom u 200 godina, ako se uopšte i desilo nekada.

Dostojanstvo?

pre 10 godina

Boli tebe sto kad god dodje utakmica za trofej - izgubis od Crvene Zvezde. Prvo u prvenstvu, pa u superkupu Evrope, sad u domacem kupu. Zato svaki put stavljas srebrnu medalju u dzep bade-mantila umesto oko vrata. To be continued... :)

djole

pre 10 godina

Velika je sramota kako se ponasao Filip Filipovic i na utakmici i posle nje. To ne prilici jednom profesionalcu i reprezentativcu Srbije. Zaista je tuzno kako covek ne moze da prihvati poraz, cestita Sefiku na nevidjenom sutu i lepo prizna poraz. Mislio sam da je veci igrac i covek, ali posle ovoga danas i juce jednostavno ga smatram nedostojnim reprezentacije i ne bih voleo da ga vidim u njoj.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Lepo je rekao covek! Vidi se na.snimku da je o:o minuta pre nego je pucao Sefik. Nisu ludi ovi iskusni igraci da bi stali pre kraja. Zao mi je sto prave cirkus od sporta, grbeci se za neke titule, kupove...pih.
Kad ovako istetaju iz takta svetsku igracinu kao sto je Filipovic, sta ocekivati od klinaca u buducnosti!!!
(Jojic, 27. januar 2014 00:39)
...
Čoveče znaš li ti uopšte pravila vaterpola?Šta meri onaj sat pored bazena,a kada se čuje zvuk sirene koji označava kraj utakmice?Kada igrač mora da izbaci loptu... - bitno je da to bude samo pre zvuka sirene. Primiti gol u poslednjim stotinkama meča sa celog terena i žaliti se je krajnje smešno i jadno.Da nisu sudije možda avaksom navodile onaj šefikov projektil...Ma ne to je bila režija da Zvezda pobedi u poslednjoj stotonki golom sa celog terena. Pa da je bilo navlačeno da Zvezda pobedi, rezultat sigurno ne bi bio takav da Radnički faktički ima situaciju da pobedi. Da podsetim, bilo je nerešeno kada sudije sviraju faul u napadu i loptu za Radnički. Radnički kreće u napad, dobija igrača više dolazi u odličnu poziciju za gol i maši...Dovoljno je analizirati samo ovaj deo utakmice. Da su sudije htele da Zvezda pobedi po svaku cenu, ne bi sigurno bilo niti faula u napadu, a kamoli isključenja Zvezdinog igrača na nekoliko sekundi do kraja.

mile

pre 10 godina

tolke godine filipoviću igraš ovu divnu igru a ne znaš pravila!!! [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (KOKOLO MOJ, 27. januar 2014 00:40)

Pokusavam da zamislim kako izgleda osoba koja hoce jednog od najboljih vaterpolista sveta da nauci pravila vaterpola. Svaka cast Filipe, krajnje je vreme da neko nesto o kaze o ovakvim mutantima u nasem sportu. Od kada se pocelo sa stvaranjem "sampiona" preko noci, reprezentacije su sve losije...

nenad

pre 10 godina

filipović treba biti minimum opomenut za ovakvu izjavu a I kaznjen. čak I da je upravu. čak I trener radničkog je dao normalniju izjavu

ciks11

pre 10 godina

Kako je moglo da bude prelepo kad je po tebi od starta opstruisano? Hajde Filipovicu molim te... Popili ste gol preko celog bazena i bolje cuti... Bas me zanima sta bi rekao da ste kojim slucajem pobedili... Da ne pominjem da si direktno mogao doprineti tome davanjem peterca ili 2 zicera koje ti je Sefik 'skinuo'...

zvezdas onaj novi

pre 10 godina

Pazi ovako Filipe.Da su igraci Cibone onomad branili zadnju sekundu osvojili bi titulu.Isto vazi i za vas-da je Radic branio zadnji sut a ne blenuo negde mozda bi vi i uzeli kup.

Boban

pre 10 godina

samo cz i pfc postoje komentar

zašto je kod tebe problem što žitelj grada Kragujevca navija za velikana grada Beograda ?

Ima i kod nas u Beogradu manja grupacija koja navija za klub iz Zagreba. Šta da se radi? Srbi smo pa praštamo.

ne pisi ono sto ne znas i ono sto ti je krivo

pre 10 godina

Nije ovo kosarka pa da se gleda kad je lopta izbacena. Lopta mora da udje u gol pre isteka vremena, a na snimku se moze videti da se prvo cula sirena, a tek posle toga je lopta usla u gol. To znaci da gol nije regularan, ali ipak svaka cast Sefiku na ovakvom golu.
(a, 27. januar 2014 04:15)

GOL JE REGULARAN. Procitaj pravila

PeraQ

pre 10 godina

Filipovicu nauci prvo pravila, zatim nauci da sutiras penale i trece nauci da prihvatis sportski poraz jer ce ti trebati posto te u buducnosti iskljucivo to ceka!!!

Eh, da - nauci svog golmana da brani!!!

Steve Nash

pre 10 godina

Filipovic je odigrao sramotno ceo mec promasio je i peterac i umesto sto mu je sad svako drugi kriv osim njega bolje mu je da se pokrije usima i da cuti

posteno ili ne

pre 10 godina

kapiram da su svi razocarani jer su izgubili na neverovatan nacin ali valjda ce se oporaviti do sledeceg treninga i napokon reci pravom krivcu tj.golmanu " pa dobro brate da li si ti normalan, kako ces primiti gol preko celog terena"?

thunder

pre 10 godina

Odkad je pocela dominacija Zvezde ovaj sport je postao cirkus kod nas,prvo fijasko reprezentacije sad ovo.
(PFC, 27. januar 2014 10:25)

Pa vi ste uništili našu košarku, otkad partizan dominira sa vrhovnim dervišom mi smo nestali sa košarkaške mape sveta jedno vreme, zato se ne javljajte.

Srdjan

pre 10 godina

Od kada se pocelo sa stvaranjem "sampiona" preko noci, reprezentacije su sve losije...
(mile, 27. januar 2014 02:15)
Kako onda objasnjavas kosarku gde je sampion jedan klub zadnjih 10-ak godina a reprezentacija nista od 2002.?

ljubisa

pre 10 godina

e ovako, pre svake utakmice (vaterpolo) sudije moraju da procitaju pravila igre u spomenutom sportu, i to preko razglasa, tako da svi na tom dogadjaju budu upuceni u pravila. smesno jeste, ali je i zalosno sto se posle svake utakmice neko zali na nesto... napred PARTIZAN!!