Četvrtak, 05.12.2013.

10:58

Pantić potpisao na godinu i po dana

Danilo Pantić, jedan od najtalentovanijih igrača Partizanove fudbalske škole potpisao je profesionalni ugovor, potvrđeno je za B92 iz beogradskog kluba.

Izvor: B92

Pantiæ potpisao na godinu i po dana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Grobelar

pre 10 godina

Pantić je trenutno, sa Andrijom Živkovićem najveći talenat u srpskom fudbalu. A pošto je tako neće ići na fakultet, nego u fudbalske profesionalce. A pošto profesionalni fudbaler može da bude 15-ak godina, prirodno je da želi da zaradi što je moguće više novca za to vreme. Dakle gospodo rukovodioci, ako želite da igra za vaš klub sledećih 5, 6, 10 godina, platite ga (shodno njegovim mogućnostima, a ne demagoških 500 evra mesečno) i imaćete ga. Prilikom njegovog sledećeg transfera, ne samo što ćete vratiti uloženi novac, nego ćete i debelo da zaradite! Romantičnu priču o igranju za klub iz ljubavi ostavite za Tirketa i Mošu u seriji Montevideo.

pera

pre 10 godina

I sada se mi kao cudimo sto ce ici za godinu dana. A to se radi godinama. Da pevamo sto nije otisao odmah...Takvi ljudi vode nas Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Labud, 5. decembar 2013 11:17)

Da se Partizan pita potpisao bi na 5 godina,kao sto su svi mladi igraci pre njega radili.On nije hteo da potpise ugovor da mi mogao sto pre da ode,pa ga jedva naterali da potpise na godinu i po.Bolje i to,oticice valjda za bar neke vece pare.Nadam se samo da ga nece sada besomucno forsirati ovih 6 meseci da bi ga uvalili za sto vece pare.

Manje zlo

pre 10 godina

Ja koliko znam,i ako mlad igrac ode iz kluba pre potpisivanja profesionalnog ugovora klub dobija neku sumu novca-mislim nekih 100-200 000 evra(kao i u kosarci),znaci nije da se ne vrati ulozeno u njega,dobili smo mi nesto malo cini mi se za Nastasica,Gulana,Sulejmanija.Naravno,to su smesne cifre koliko je moglo da se uzme da je potpisao ugovor.Tako da i ovog bolje prodati za neki milion,nego da ode za sicu.

apostoll79

pre 10 godina

Iskreno ne bi ni potpisivao da sam na Djurimom mestu. Godinu i po, pa to je ponizavanje. Ovaj ce polusezonu da ostane i na leto ga valjaju da bi uzeli bar neku kintu.

Nemanja

pre 10 godina

To je onaj ciji su rodtielji zahtevali enormne sume da bi decko potpiso za Partizan i pretili Juventusom i sta ja znam. Sramota. On hoce platu ko Sasa Ilic... Jeste talenat al to treba da dokaze. A cenim da je ovo maksimalni rok koji je mogao da se izvuce. Al cim on nije zeleo da potpise za prvi tim, pa makar i za 500 evra mesecno, znaci da nije za Partizan...

kornjaca rede

pre 10 godina

koji ce nam...cim se ovoliko neckao pokazao kolika je ljudska velicina...jos ugovor na godinu dana...smesno neka ide on iz naseg partizana i neka jos povede ove iz uprave snacicemo se mi vec nekako bez njega!!!

runner

pre 10 godina

Koliko vidim ovde je najveci problem sto klubovi ne mogu da tretiraju igrace kao roblje i robu.
Evo mog predloga - cim vase dete zavrsi skolu mora da radi do 26 godine u pljeskavicarnici i da cuti ako ga ne placaju, a posle ako se dokaze nek ide gde hoce. Posteno?
(Lupetate, 5. decembar 2013 19:09)
A Ti još uvek ne kapiraš da je fudbal profesija kao i svaka druga. A šta su to fudbaleri u ostalim evropskim ligama nego moderni gladijatori ili najamnici. Dakle, radna snaga odnosno roba! Jedan srednjoškolac ili neki student koji prima stipendiju od neke firme svuda u svetu obavezan je da odradi u toj firmi onoliko godina koliko je primao stipendiju ili da vrati uloženi novac. Nije mi samo jasno kom timu je u interesu da obučava nekog klinca fudbalskim veštinama a on, čim stasa do prvog profi ugovor ode u drugi klub bez ikakve nadoknade. Mislim da bi FSS trebao na neki način da zaštiti matične klubove bez obzira na tzv. "Bosmanov zakon". Mora se iznaći neki modus vivendi u protivnom će mladi, perspektivni fudbaleri non stop ucenjivati klubove. A slučaj Pantić je vrhunac cinizma na relacij roditelji mladog igrača-menadžer-FK Partizan. 'ej molim te, potpisati ugovor na 1,5 godinu!? Pa to je po onoj narodnoj: "Ko ovog kamenja uzme, kajat će se, ko ga ne uzme, kajat će se!"

kachami

pre 10 godina

najbolji su mi ovi sto decka uporedjuju sa babovicem ili u teleoptik da cede mast. setite se nastasica, koji je isto iz teleoptika presao u fiorentinu,dalje svi znamo...

zemlja-nebo

pre 10 godina

Koja je danas svrha mladjih kategorija? Ulozite u igraca, polako ga pripremate za seniorski tim, i kad treba da potpise on u stvari pocne da ucenjuje klub (roditelji, menadzeri...)... I naravno na njemu ne zaradi klub, vec menadzer koji nista nije ulozio u igraca...
Msm. da se klubovi trebaju zastititi od takozvanih menadzera... Svaki igrac koji prodje mladje kategorije kluba MORA potpisati ugovor sa maticnim klubom na minimum 4 god. Klub je valsnik ugovora do prve prodaje, a posle neka ga cimaju razni menadzeri i ostali! Tako jedino klubovi nece biti na gubitku, jer ovo stvarno nema smisla!

Lupetate

pre 10 godina

Koliko vidim ovde je najveci problem sto klubovi ne mogu da tretiraju igrace kao roblje i robu.
Evo mog predloga - cim vase dete zavrsi skolu mora da radi do 26 godine u pljeskavicarnici i da cuti ako ga ne placaju, a posle ako se dokaze nek ide gde hoce. Posteno?

hm..

pre 10 godina

para vrti gde burgija nece ljudi.. na zalost vise se ne mogu ni ograniciti godine za odlazak , demokratija je , globalna trgovina , ekonomija , bla , bla..

Veerghoen

pre 10 godina

Roditelji ovih petlica lako padaju na price menadjera a onda im deca zavrse u nekom Scafhauzenu. Pa sto bi rekao Sale Ilic treba da im bude cast da istrce na teren.

Djura

pre 10 godina

Pošto navijam za Zvezdu ne bih ni ulazio da nisam pročitao u naslovu "godinu i po dana" pa sam ušao da vidim da nije neka greška. On neće pružiti Partizanu ništa jer u tim godinama to ni ne može a što se tiče para takodje ćete zaraditi ništa. Neverovatno mi je da bilo koji klub dozvoli sebi da sa jednim klincem potpiše ugovor na godinu i po dana, to je stvarno ponižavajuće.

P

pre 10 godina

Koliko sam se obradovao, toliko sam se smorio!
Sta bre godinu dana? Pa mali ce igrati samo ovu polu sezonu i onda moraju da ga prodaju!
Dobro bre roditelji sta to radite?
Bolje da ni ne igra, keve mi.
Sto bi mi njemu pravili ime pa da ode cim udeli 3 asistencije i postigne 5 golova.

Ulazes u igraca toliko i tako ti se vraca. Mada onaj mali Radonjic nije ni potpisao, ne zna se sta je gore.

Pa realno dovedite Mamica, on ce nam biti najvece pojacanje. Sa njim makar ima da imamo ugovore ko stena.

Sto rek'o Ozmo: "Sta vi mislite o tome"?

pre 10 godina

Ja mislim da je - posto ni ovog decka nece ni dragi Bog zadrzati - idealno resenje da se plati Mamic da Upravi Partizana odrzi kratak kurs kako se uzimaju pare i za nedovoljno proverene igrace.

milan

pre 10 godina

Kakve veze ima za koga navija.Mislite li da njegove roditelje to zanima.Decko je rođen 1996. kada je Piksi imao 30 god.Jedino ako ga je gledao kao novorođenče pa je toliko ostavio utisak na njega.Pa kad toliko voli Zvezdu što nije trenirao u njenim mlađim kategorijama bez obzira što su uslovi katastrofa.Dok se vi palite na Zvezdu i Partizan neko tu uzima opasnu lovu.

Marko

pre 10 godina

Ja mislim da je - posto ni ovog decka nece ni dragi Bog zadrzati - idealno resenje da se plati Mamic da Upravi Partizana odrzi kratak kurs kako se uzimaju pare i za nedovoljno proverene igrace.
(Sto rek'o Ozmo: "Sta vi mislite o tome"?, 5. decembar 2013 14:14)
Evo ti recept, sam je Mamic o tome pricao, sve sto treba je reci ne, ali ima jedna kljucna razlika izmedju Dinama i nasih klubova. Dinamo sa veoma, veoma ozbiljnim novcem finansiraju drzava i grad Zagreb, pa s'toga, Mamicu nije potrebno da prodaje igrace na prvu ponudu, logicno, zar ne? Tako da, apsolutno je apsurdno porediti Dinamo i blo koji nas klub.

emirati

pre 10 godina

@ ja / Vazno je da vi znate ko je taj igrac ? To iako navija za komsinicu,ama bas nista ne znaci za njegovu dalju karijeru,niti znaci da nece u Partizanu pruziti svoj maxsimum ? Za Pantic D. je trener Tumbakovic izjavio:" Takav se radja jedan u 10 godina- pravi poslovodja na terenu....." itd itd.Mislim da je sve receno ?

zoran

pre 10 godina

Sve dok klubovi ne naprave svoje menadzerske agnecije i ne potpisuju ugovore sa roditeljima, dok je klinac u petlicima, nece biti promena. Tu mora da se umesha i FSS da bi ovo zazivelo. Pa, kada se zna ko je gazda u kuci, druga bi se pesma pevala. Ako je klinac ekstremni talenat, lepo ce da odigra za klub i klub ce imati korist pri prodaji. Ako mali nije neshto narochito, klub ce mu pomoci da andje odgovarajucu sredinu i opet ubere bar neshto malo od ulozenog. U takvom sistemu ne bi bilo proteziranja raznih menadzera (chitaj; kriminalaca) vec najbolji uspeva. Klubu bi bilo sve jedno o kome se radi, jer su sve to njegova deca. Ako se roditeljima ne svidja, neka vode dete , kao petlica u neku drugu drzavu i nema problema. Postavi se uslov u godishtu koje je realno za odlazak u inostranstvo. Minimum do 22. u klubu.

Ma, dobrom organizacijom se sve moze, ali je probelm u karakteru Srbina. Ukrao bi iz oka i rodjenom bratu. E, to je vec druga pricha.

Corleone

pre 10 godina

Pa to je ista stvar ko sa onim nasim "Filipom Ficom Jankovicem", novim Mesijem, Ronaldom ili Nedvedom, ne znam ni kako su ga sve zvali novinari, a on veze nema. Bitno da nas je ucenjivao najstrasnije i vozikao se sa nikad vecim dzipom po gradu i glumio ludilo. Covek nikada nece postati cak ni prosecan igrac i vrlo brzo ce se vratiti u Vozdovac ili tako nesto na pozajmicu.

Da sam predsednik kluba, jos kad ima 15 godina, ako vredi nesto, napraviti ugovor da potpise ugovor na minimum 6 godina, sa klauzulom da samo ogroman novac to moze da prekine. A ne ovo sto rade i Zvezdi i Partizanu. Koliko god da su nasi klubovi siromasni, ipak je neko sa tom decom radio, koristili su terene, svlacionice, sve ostalo i onda tako da odu, a da klub nista ne zaradi. Ja bi postavio stroge uslove, koji ne mogu da se promene bez recimo 10 miliona evra za svakog klinca, pa kome se svidja neka ostane, a kome ne, neka ide u neki drugi klub.

Partizan Forever

pre 10 godina

Odlicno, jedna dobra vest posle jucerasnje blamaze u Subotici. Drago mi je zbog Danila Pantica jer je veliki talenat i smatram da ukoliko sve bude islo kako treba da ce dati veliki doprinos timu. Medjutim, ne treba zaboraviti da on ima samo 17 godina kao i Andrija i da ne treba ocekivati cuda od njega.
U svakom slucaju zelim mu sve najbolje, a sto se tice ugovora, to i nije toliko vazno jer varaju se svi koji misle da ce recimo i Andrija Zivkovic ostati duze od dve sezone sa nama. To je nasa realnost dok ne dodje vise ta famozna privatizacija. Vazno je da nasa skola nastavi da izbacuje talente kao i do sada.

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Jeste, zabraniti igračima da igraju u inostranstvu do 26. godine, napraviti zid oko cele Srbije i pucati u onoga ko pokuša da ga preskoči. Da se pretvorimo u Severnu Koreju, Rumuniju sa Čaušeskuom ili budemo diktatura, istočki blok,...

Milos BG

pre 10 godina

Maksimum karijere kojoj mozes da se nadas je ona koju ima srpski Ronaldinjo, Stefan Babovic. Ima da pevas ako budes kao on.
Inace, ne zasluzujes ni toliko.
(Lokalac, 5. decembar 2013 11:25)

Zar Babović nije srpski Mesi?

Buca Krtalic

pre 10 godina

Hehehe koja fora,ugovor na godinu i po dana a onda će za to vreme imati zacementirano mesto u timu (ko god bude bio trener) i kakve god igre da pruža (bolje po njega da bude jako dobar) biće prodat u neki (malo) bolji klub jer je trenutno sa ove polazne tačke to neizvodljivo. Partizan će biti njegov poligon za učenje i odskočna daska u bukvalnom smislu,pružiće neke partije i otići dalje a Partizan ostaje tu gde jeste a posle njega će doći neko drugi sa ugovorom od godinu dana i tako sve u krug dok se ne desi neka velika promena.

ja

pre 10 godina

sve navijaci partizana a niko pojma od vas nema ko je ovaj mali...kao prvo klinac navija za zvezdu i drzi piksijev poster u sobi...drugo, takvog igraca niste imali i potpisali 20 godina...gledao sam ga 100 puta i mali jednostavno sve zna...igra glavom, sutira sa obe noge, igra na mestu organizatora igre i samo malo da sr uklopi svi ostali ce biti smesni pored njega...aj sad lepo da malo idete na meceve mladjih kategorija jer cete svakako gledati bolji fudbal nego sto igraju ovu nasi i vasi raspadi u prvoj ligi...sportski pozdrav

Joko ovo

pre 10 godina

Sta vredi ako je stvarno tako talentovan sledece godine ide i to za jedno milion - dva i to je puna kapa na naseg Djukija silnog...
mada su i za Ninkovica Dzigija pisali hvalospeve pa je decko malo zašeledao

Србин атеист

pre 10 godina

Замислите да још важи закон екс. СФРЈ, да играчи могу да напусте државу тек после 26. Какве би ми тимове сада имали?

Pedjaprecka

pre 10 godina

Bravo mali!!! Trebao si na 6 meseci da potpises. Sta to nama navijacima znaci i da si potpisao na 10 god. kad bi te ovi .... prodali posle 2 meseca i pare bi nestale volsebno. I da si veliki partizanovac uradio si pravu stvar!! Gde su pare od lige sampiona i onih transfera? Ma gde su pare od Kezmanovog transfera?!?!? Bojkot i dalje traje i nek traje...

Soko

pre 10 godina

Navijaci stalno pitaju gde su pare a nikad nisam video da je neko napravio analizu kolko je para sakupito od navijaca a kolko kosta takmicenje. Skoro sva su kina ukinuta kad nije bilo publike i kad ta ista sedi i gleda film u stanu.Tako ce biti isa fudbalom.

Labud

pre 10 godina

I sada se mi kao cudimo sto ce ici za godinu dana. A to se radi godinama. Da pevamo sto nije otisao odmah...Takvi ljudi vode nas Partizan

Lokalac

pre 10 godina

Maksimum karijere kojoj mozes da se nadas je ona koju ima srpski Ronaldinjo, Stefan Babovic. Ima da pevas ako budes kao on.
Inace, ne zasluzujes ni toliko.

dragan simic

pre 10 godina

ovo stvarno nema vise smisla sta rade roditelji i menadzeri,ovo moze da radi roditelj koji nema veru u kvalitete svoga deteta pa daj na brzinu da uzmemo lovu na njegovu mladost.da sam ja na mestu predsednika partizana dao bih mu ispisnicu pa neka ide u zvezdu oni uzimaju igrace na pola godine i godinu,partizan je iznad svih

Janko

pre 10 godina

Igrač Partizana potpisuje za Partizan!!! Ja ne znam da li je meni nešto ovde promaklo, ali mislim da je to normalna okolnost da se svi klubovi oslanjaju na svoje mlađe selekcije i da one predstavljaju budućnost našeg fidbala, a ne da se najavljuje kao neka posebna vest da igrač iz mlađih selekcija pređe u starije i to istog kluba!!

Sasho

pre 10 godina

Bravo momak,to je put srece,zdravlja,a novac ce da dodje!Covek ne sme da zaboravi oca,majku,ali ni klub,firmu,ljude koji su ucestvovali u njegovom usavrsavanju!

Lokalac

pre 10 godina

Maksimum karijere kojoj mozes da se nadas je ona koju ima srpski Ronaldinjo, Stefan Babovic. Ima da pevas ako budes kao on.
Inace, ne zasluzujes ni toliko.

Janko

pre 10 godina

Igrač Partizana potpisuje za Partizan!!! Ja ne znam da li je meni nešto ovde promaklo, ali mislim da je to normalna okolnost da se svi klubovi oslanjaju na svoje mlađe selekcije i da one predstavljaju budućnost našeg fidbala, a ne da se najavljuje kao neka posebna vest da igrač iz mlađih selekcija pređe u starije i to istog kluba!!

Labud

pre 10 godina

I sada se mi kao cudimo sto ce ici za godinu dana. A to se radi godinama. Da pevamo sto nije otisao odmah...Takvi ljudi vode nas Partizan

Србин атеист

pre 10 godina

Замислите да још важи закон екс. СФРЈ, да играчи могу да напусте државу тек после 26. Какве би ми тимове сада имали?

Corleone

pre 10 godina

Pa to je ista stvar ko sa onim nasim "Filipom Ficom Jankovicem", novim Mesijem, Ronaldom ili Nedvedom, ne znam ni kako su ga sve zvali novinari, a on veze nema. Bitno da nas je ucenjivao najstrasnije i vozikao se sa nikad vecim dzipom po gradu i glumio ludilo. Covek nikada nece postati cak ni prosecan igrac i vrlo brzo ce se vratiti u Vozdovac ili tako nesto na pozajmicu.

Da sam predsednik kluba, jos kad ima 15 godina, ako vredi nesto, napraviti ugovor da potpise ugovor na minimum 6 godina, sa klauzulom da samo ogroman novac to moze da prekine. A ne ovo sto rade i Zvezdi i Partizanu. Koliko god da su nasi klubovi siromasni, ipak je neko sa tom decom radio, koristili su terene, svlacionice, sve ostalo i onda tako da odu, a da klub nista ne zaradi. Ja bi postavio stroge uslove, koji ne mogu da se promene bez recimo 10 miliona evra za svakog klinca, pa kome se svidja neka ostane, a kome ne, neka ide u neki drugi klub.

dragan simic

pre 10 godina

ovo stvarno nema vise smisla sta rade roditelji i menadzeri,ovo moze da radi roditelj koji nema veru u kvalitete svoga deteta pa daj na brzinu da uzmemo lovu na njegovu mladost.da sam ja na mestu predsednika partizana dao bih mu ispisnicu pa neka ide u zvezdu oni uzimaju igrace na pola godine i godinu,partizan je iznad svih

milan

pre 10 godina

Kakve veze ima za koga navija.Mislite li da njegove roditelje to zanima.Decko je rođen 1996. kada je Piksi imao 30 god.Jedino ako ga je gledao kao novorođenče pa je toliko ostavio utisak na njega.Pa kad toliko voli Zvezdu što nije trenirao u njenim mlađim kategorijama bez obzira što su uslovi katastrofa.Dok se vi palite na Zvezdu i Partizan neko tu uzima opasnu lovu.

Pedjaprecka

pre 10 godina

Bravo mali!!! Trebao si na 6 meseci da potpises. Sta to nama navijacima znaci i da si potpisao na 10 god. kad bi te ovi .... prodali posle 2 meseca i pare bi nestale volsebno. I da si veliki partizanovac uradio si pravu stvar!! Gde su pare od lige sampiona i onih transfera? Ma gde su pare od Kezmanovog transfera?!?!? Bojkot i dalje traje i nek traje...

Milos BG

pre 10 godina

Maksimum karijere kojoj mozes da se nadas je ona koju ima srpski Ronaldinjo, Stefan Babovic. Ima da pevas ako budes kao on.
Inace, ne zasluzujes ni toliko.
(Lokalac, 5. decembar 2013 11:25)

Zar Babović nije srpski Mesi?

Buca Krtalic

pre 10 godina

Hehehe koja fora,ugovor na godinu i po dana a onda će za to vreme imati zacementirano mesto u timu (ko god bude bio trener) i kakve god igre da pruža (bolje po njega da bude jako dobar) biće prodat u neki (malo) bolji klub jer je trenutno sa ove polazne tačke to neizvodljivo. Partizan će biti njegov poligon za učenje i odskočna daska u bukvalnom smislu,pružiće neke partije i otići dalje a Partizan ostaje tu gde jeste a posle njega će doći neko drugi sa ugovorom od godinu dana i tako sve u krug dok se ne desi neka velika promena.

Marko

pre 10 godina

Ja mislim da je - posto ni ovog decka nece ni dragi Bog zadrzati - idealno resenje da se plati Mamic da Upravi Partizana odrzi kratak kurs kako se uzimaju pare i za nedovoljno proverene igrace.
(Sto rek'o Ozmo: "Sta vi mislite o tome"?, 5. decembar 2013 14:14)
Evo ti recept, sam je Mamic o tome pricao, sve sto treba je reci ne, ali ima jedna kljucna razlika izmedju Dinama i nasih klubova. Dinamo sa veoma, veoma ozbiljnim novcem finansiraju drzava i grad Zagreb, pa s'toga, Mamicu nije potrebno da prodaje igrace na prvu ponudu, logicno, zar ne? Tako da, apsolutno je apsurdno porediti Dinamo i blo koji nas klub.

Joko ovo

pre 10 godina

Sta vredi ako je stvarno tako talentovan sledece godine ide i to za jedno milion - dva i to je puna kapa na naseg Djukija silnog...
mada su i za Ninkovica Dzigija pisali hvalospeve pa je decko malo zašeledao

ja

pre 10 godina

sve navijaci partizana a niko pojma od vas nema ko je ovaj mali...kao prvo klinac navija za zvezdu i drzi piksijev poster u sobi...drugo, takvog igraca niste imali i potpisali 20 godina...gledao sam ga 100 puta i mali jednostavno sve zna...igra glavom, sutira sa obe noge, igra na mestu organizatora igre i samo malo da sr uklopi svi ostali ce biti smesni pored njega...aj sad lepo da malo idete na meceve mladjih kategorija jer cete svakako gledati bolji fudbal nego sto igraju ovu nasi i vasi raspadi u prvoj ligi...sportski pozdrav

Djura

pre 10 godina

Pošto navijam za Zvezdu ne bih ni ulazio da nisam pročitao u naslovu "godinu i po dana" pa sam ušao da vidim da nije neka greška. On neće pružiti Partizanu ništa jer u tim godinama to ni ne može a što se tiče para takodje ćete zaraditi ništa. Neverovatno mi je da bilo koji klub dozvoli sebi da sa jednim klincem potpiše ugovor na godinu i po dana, to je stvarno ponižavajuće.

Sto rek'o Ozmo: "Sta vi mislite o tome"?

pre 10 godina

Ja mislim da je - posto ni ovog decka nece ni dragi Bog zadrzati - idealno resenje da se plati Mamic da Upravi Partizana odrzi kratak kurs kako se uzimaju pare i za nedovoljno proverene igrace.

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Jeste, zabraniti igračima da igraju u inostranstvu do 26. godine, napraviti zid oko cele Srbije i pucati u onoga ko pokuša da ga preskoči. Da se pretvorimo u Severnu Koreju, Rumuniju sa Čaušeskuom ili budemo diktatura, istočki blok,...

P

pre 10 godina

Koliko sam se obradovao, toliko sam se smorio!
Sta bre godinu dana? Pa mali ce igrati samo ovu polu sezonu i onda moraju da ga prodaju!
Dobro bre roditelji sta to radite?
Bolje da ni ne igra, keve mi.
Sto bi mi njemu pravili ime pa da ode cim udeli 3 asistencije i postigne 5 golova.

Ulazes u igraca toliko i tako ti se vraca. Mada onaj mali Radonjic nije ni potpisao, ne zna se sta je gore.

Pa realno dovedite Mamica, on ce nam biti najvece pojacanje. Sa njim makar ima da imamo ugovore ko stena.

Veerghoen

pre 10 godina

Roditelji ovih petlica lako padaju na price menadjera a onda im deca zavrse u nekom Scafhauzenu. Pa sto bi rekao Sale Ilic treba da im bude cast da istrce na teren.

Soko

pre 10 godina

Navijaci stalno pitaju gde su pare a nikad nisam video da je neko napravio analizu kolko je para sakupito od navijaca a kolko kosta takmicenje. Skoro sva su kina ukinuta kad nije bilo publike i kad ta ista sedi i gleda film u stanu.Tako ce biti isa fudbalom.

emirati

pre 10 godina

@ ja / Vazno je da vi znate ko je taj igrac ? To iako navija za komsinicu,ama bas nista ne znaci za njegovu dalju karijeru,niti znaci da nece u Partizanu pruziti svoj maxsimum ? Za Pantic D. je trener Tumbakovic izjavio:" Takav se radja jedan u 10 godina- pravi poslovodja na terenu....." itd itd.Mislim da je sve receno ?

zemlja-nebo

pre 10 godina

Koja je danas svrha mladjih kategorija? Ulozite u igraca, polako ga pripremate za seniorski tim, i kad treba da potpise on u stvari pocne da ucenjuje klub (roditelji, menadzeri...)... I naravno na njemu ne zaradi klub, vec menadzer koji nista nije ulozio u igraca...
Msm. da se klubovi trebaju zastititi od takozvanih menadzera... Svaki igrac koji prodje mladje kategorije kluba MORA potpisati ugovor sa maticnim klubom na minimum 4 god. Klub je valsnik ugovora do prve prodaje, a posle neka ga cimaju razni menadzeri i ostali! Tako jedino klubovi nece biti na gubitku, jer ovo stvarno nema smisla!

Sasho

pre 10 godina

Bravo momak,to je put srece,zdravlja,a novac ce da dodje!Covek ne sme da zaboravi oca,majku,ali ni klub,firmu,ljude koji su ucestvovali u njegovom usavrsavanju!

Partizan Forever

pre 10 godina

Odlicno, jedna dobra vest posle jucerasnje blamaze u Subotici. Drago mi je zbog Danila Pantica jer je veliki talenat i smatram da ukoliko sve bude islo kako treba da ce dati veliki doprinos timu. Medjutim, ne treba zaboraviti da on ima samo 17 godina kao i Andrija i da ne treba ocekivati cuda od njega.
U svakom slucaju zelim mu sve najbolje, a sto se tice ugovora, to i nije toliko vazno jer varaju se svi koji misle da ce recimo i Andrija Zivkovic ostati duze od dve sezone sa nama. To je nasa realnost dok ne dodje vise ta famozna privatizacija. Vazno je da nasa skola nastavi da izbacuje talente kao i do sada.

zoran

pre 10 godina

Sve dok klubovi ne naprave svoje menadzerske agnecije i ne potpisuju ugovore sa roditeljima, dok je klinac u petlicima, nece biti promena. Tu mora da se umesha i FSS da bi ovo zazivelo. Pa, kada se zna ko je gazda u kuci, druga bi se pesma pevala. Ako je klinac ekstremni talenat, lepo ce da odigra za klub i klub ce imati korist pri prodaji. Ako mali nije neshto narochito, klub ce mu pomoci da andje odgovarajucu sredinu i opet ubere bar neshto malo od ulozenog. U takvom sistemu ne bi bilo proteziranja raznih menadzera (chitaj; kriminalaca) vec najbolji uspeva. Klubu bi bilo sve jedno o kome se radi, jer su sve to njegova deca. Ako se roditeljima ne svidja, neka vode dete , kao petlica u neku drugu drzavu i nema problema. Postavi se uslov u godishtu koje je realno za odlazak u inostranstvo. Minimum do 22. u klubu.

Ma, dobrom organizacijom se sve moze, ali je probelm u karakteru Srbina. Ukrao bi iz oka i rodjenom bratu. E, to je vec druga pricha.

runner

pre 10 godina

Koliko vidim ovde je najveci problem sto klubovi ne mogu da tretiraju igrace kao roblje i robu.
Evo mog predloga - cim vase dete zavrsi skolu mora da radi do 26 godine u pljeskavicarnici i da cuti ako ga ne placaju, a posle ako se dokaze nek ide gde hoce. Posteno?
(Lupetate, 5. decembar 2013 19:09)
A Ti još uvek ne kapiraš da je fudbal profesija kao i svaka druga. A šta su to fudbaleri u ostalim evropskim ligama nego moderni gladijatori ili najamnici. Dakle, radna snaga odnosno roba! Jedan srednjoškolac ili neki student koji prima stipendiju od neke firme svuda u svetu obavezan je da odradi u toj firmi onoliko godina koliko je primao stipendiju ili da vrati uloženi novac. Nije mi samo jasno kom timu je u interesu da obučava nekog klinca fudbalskim veštinama a on, čim stasa do prvog profi ugovor ode u drugi klub bez ikakve nadoknade. Mislim da bi FSS trebao na neki način da zaštiti matične klubove bez obzira na tzv. "Bosmanov zakon". Mora se iznaći neki modus vivendi u protivnom će mladi, perspektivni fudbaleri non stop ucenjivati klubove. A slučaj Pantić je vrhunac cinizma na relacij roditelji mladog igrača-menadžer-FK Partizan. 'ej molim te, potpisati ugovor na 1,5 godinu!? Pa to je po onoj narodnoj: "Ko ovog kamenja uzme, kajat će se, ko ga ne uzme, kajat će se!"

hm..

pre 10 godina

para vrti gde burgija nece ljudi.. na zalost vise se ne mogu ni ograniciti godine za odlazak , demokratija je , globalna trgovina , ekonomija , bla , bla..

kornjaca rede

pre 10 godina

koji ce nam...cim se ovoliko neckao pokazao kolika je ljudska velicina...jos ugovor na godinu dana...smesno neka ide on iz naseg partizana i neka jos povede ove iz uprave snacicemo se mi vec nekako bez njega!!!

kachami

pre 10 godina

najbolji su mi ovi sto decka uporedjuju sa babovicem ili u teleoptik da cede mast. setite se nastasica, koji je isto iz teleoptika presao u fiorentinu,dalje svi znamo...

Nemanja

pre 10 godina

To je onaj ciji su rodtielji zahtevali enormne sume da bi decko potpiso za Partizan i pretili Juventusom i sta ja znam. Sramota. On hoce platu ko Sasa Ilic... Jeste talenat al to treba da dokaze. A cenim da je ovo maksimalni rok koji je mogao da se izvuce. Al cim on nije zeleo da potpise za prvi tim, pa makar i za 500 evra mesecno, znaci da nije za Partizan...

Lupetate

pre 10 godina

Koliko vidim ovde je najveci problem sto klubovi ne mogu da tretiraju igrace kao roblje i robu.
Evo mog predloga - cim vase dete zavrsi skolu mora da radi do 26 godine u pljeskavicarnici i da cuti ako ga ne placaju, a posle ako se dokaze nek ide gde hoce. Posteno?

pera

pre 10 godina

I sada se mi kao cudimo sto ce ici za godinu dana. A to se radi godinama. Da pevamo sto nije otisao odmah...Takvi ljudi vode nas Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Labud, 5. decembar 2013 11:17)

Da se Partizan pita potpisao bi na 5 godina,kao sto su svi mladi igraci pre njega radili.On nije hteo da potpise ugovor da mi mogao sto pre da ode,pa ga jedva naterali da potpise na godinu i po.Bolje i to,oticice valjda za bar neke vece pare.Nadam se samo da ga nece sada besomucno forsirati ovih 6 meseci da bi ga uvalili za sto vece pare.

apostoll79

pre 10 godina

Iskreno ne bi ni potpisivao da sam na Djurimom mestu. Godinu i po, pa to je ponizavanje. Ovaj ce polusezonu da ostane i na leto ga valjaju da bi uzeli bar neku kintu.

Manje zlo

pre 10 godina

Ja koliko znam,i ako mlad igrac ode iz kluba pre potpisivanja profesionalnog ugovora klub dobija neku sumu novca-mislim nekih 100-200 000 evra(kao i u kosarci),znaci nije da se ne vrati ulozeno u njega,dobili smo mi nesto malo cini mi se za Nastasica,Gulana,Sulejmanija.Naravno,to su smesne cifre koliko je moglo da se uzme da je potpisao ugovor.Tako da i ovog bolje prodati za neki milion,nego da ode za sicu.

Grobelar

pre 10 godina

Pantić je trenutno, sa Andrijom Živkovićem najveći talenat u srpskom fudbalu. A pošto je tako neće ići na fakultet, nego u fudbalske profesionalce. A pošto profesionalni fudbaler može da bude 15-ak godina, prirodno je da želi da zaradi što je moguće više novca za to vreme. Dakle gospodo rukovodioci, ako želite da igra za vaš klub sledećih 5, 6, 10 godina, platite ga (shodno njegovim mogućnostima, a ne demagoških 500 evra mesečno) i imaćete ga. Prilikom njegovog sledećeg transfera, ne samo što ćete vratiti uloženi novac, nego ćete i debelo da zaradite! Romantičnu priču o igranju za klub iz ljubavi ostavite za Tirketa i Mošu u seriji Montevideo.

ja

pre 10 godina

sve navijaci partizana a niko pojma od vas nema ko je ovaj mali...kao prvo klinac navija za zvezdu i drzi piksijev poster u sobi...drugo, takvog igraca niste imali i potpisali 20 godina...gledao sam ga 100 puta i mali jednostavno sve zna...igra glavom, sutira sa obe noge, igra na mestu organizatora igre i samo malo da sr uklopi svi ostali ce biti smesni pored njega...aj sad lepo da malo idete na meceve mladjih kategorija jer cete svakako gledati bolji fudbal nego sto igraju ovu nasi i vasi raspadi u prvoj ligi...sportski pozdrav

Stanimir Branimir

pre 10 godina

Jeste, zabraniti igračima da igraju u inostranstvu do 26. godine, napraviti zid oko cele Srbije i pucati u onoga ko pokuša da ga preskoči. Da se pretvorimo u Severnu Koreju, Rumuniju sa Čaušeskuom ili budemo diktatura, istočki blok,...

Lupetate

pre 10 godina

Koliko vidim ovde je najveci problem sto klubovi ne mogu da tretiraju igrace kao roblje i robu.
Evo mog predloga - cim vase dete zavrsi skolu mora da radi do 26 godine u pljeskavicarnici i da cuti ako ga ne placaju, a posle ako se dokaze nek ide gde hoce. Posteno?

dragan simic

pre 10 godina

ovo stvarno nema vise smisla sta rade roditelji i menadzeri,ovo moze da radi roditelj koji nema veru u kvalitete svoga deteta pa daj na brzinu da uzmemo lovu na njegovu mladost.da sam ja na mestu predsednika partizana dao bih mu ispisnicu pa neka ide u zvezdu oni uzimaju igrace na pola godine i godinu,partizan je iznad svih

Lokalac

pre 10 godina

Maksimum karijere kojoj mozes da se nadas je ona koju ima srpski Ronaldinjo, Stefan Babovic. Ima da pevas ako budes kao on.
Inace, ne zasluzujes ni toliko.

Pedjaprecka

pre 10 godina

Bravo mali!!! Trebao si na 6 meseci da potpises. Sta to nama navijacima znaci i da si potpisao na 10 god. kad bi te ovi .... prodali posle 2 meseca i pare bi nestale volsebno. I da si veliki partizanovac uradio si pravu stvar!! Gde su pare od lige sampiona i onih transfera? Ma gde su pare od Kezmanovog transfera?!?!? Bojkot i dalje traje i nek traje...

Sasho

pre 10 godina

Bravo momak,to je put srece,zdravlja,a novac ce da dodje!Covek ne sme da zaboravi oca,majku,ali ni klub,firmu,ljude koji su ucestvovali u njegovom usavrsavanju!

Partizan Forever

pre 10 godina

Odlicno, jedna dobra vest posle jucerasnje blamaze u Subotici. Drago mi je zbog Danila Pantica jer je veliki talenat i smatram da ukoliko sve bude islo kako treba da ce dati veliki doprinos timu. Medjutim, ne treba zaboraviti da on ima samo 17 godina kao i Andrija i da ne treba ocekivati cuda od njega.
U svakom slucaju zelim mu sve najbolje, a sto se tice ugovora, to i nije toliko vazno jer varaju se svi koji misle da ce recimo i Andrija Zivkovic ostati duze od dve sezone sa nama. To je nasa realnost dok ne dodje vise ta famozna privatizacija. Vazno je da nasa skola nastavi da izbacuje talente kao i do sada.

Србин атеист

pre 10 godina

Замислите да још важи закон екс. СФРЈ, да играчи могу да напусте државу тек после 26. Какве би ми тимове сада имали?

Janko

pre 10 godina

Igrač Partizana potpisuje za Partizan!!! Ja ne znam da li je meni nešto ovde promaklo, ali mislim da je to normalna okolnost da se svi klubovi oslanjaju na svoje mlađe selekcije i da one predstavljaju budućnost našeg fidbala, a ne da se najavljuje kao neka posebna vest da igrač iz mlađih selekcija pređe u starije i to istog kluba!!

emirati

pre 10 godina

@ ja / Vazno je da vi znate ko je taj igrac ? To iako navija za komsinicu,ama bas nista ne znaci za njegovu dalju karijeru,niti znaci da nece u Partizanu pruziti svoj maxsimum ? Za Pantic D. je trener Tumbakovic izjavio:" Takav se radja jedan u 10 godina- pravi poslovodja na terenu....." itd itd.Mislim da je sve receno ?

kornjaca rede

pre 10 godina

koji ce nam...cim se ovoliko neckao pokazao kolika je ljudska velicina...jos ugovor na godinu dana...smesno neka ide on iz naseg partizana i neka jos povede ove iz uprave snacicemo se mi vec nekako bez njega!!!

Corleone

pre 10 godina

Pa to je ista stvar ko sa onim nasim "Filipom Ficom Jankovicem", novim Mesijem, Ronaldom ili Nedvedom, ne znam ni kako su ga sve zvali novinari, a on veze nema. Bitno da nas je ucenjivao najstrasnije i vozikao se sa nikad vecim dzipom po gradu i glumio ludilo. Covek nikada nece postati cak ni prosecan igrac i vrlo brzo ce se vratiti u Vozdovac ili tako nesto na pozajmicu.

Da sam predsednik kluba, jos kad ima 15 godina, ako vredi nesto, napraviti ugovor da potpise ugovor na minimum 6 godina, sa klauzulom da samo ogroman novac to moze da prekine. A ne ovo sto rade i Zvezdi i Partizanu. Koliko god da su nasi klubovi siromasni, ipak je neko sa tom decom radio, koristili su terene, svlacionice, sve ostalo i onda tako da odu, a da klub nista ne zaradi. Ja bi postavio stroge uslove, koji ne mogu da se promene bez recimo 10 miliona evra za svakog klinca, pa kome se svidja neka ostane, a kome ne, neka ide u neki drugi klub.

Veerghoen

pre 10 godina

Roditelji ovih petlica lako padaju na price menadjera a onda im deca zavrse u nekom Scafhauzenu. Pa sto bi rekao Sale Ilic treba da im bude cast da istrce na teren.

Nemanja

pre 10 godina

To je onaj ciji su rodtielji zahtevali enormne sume da bi decko potpiso za Partizan i pretili Juventusom i sta ja znam. Sramota. On hoce platu ko Sasa Ilic... Jeste talenat al to treba da dokaze. A cenim da je ovo maksimalni rok koji je mogao da se izvuce. Al cim on nije zeleo da potpise za prvi tim, pa makar i za 500 evra mesecno, znaci da nije za Partizan...

Milos BG

pre 10 godina

Maksimum karijere kojoj mozes da se nadas je ona koju ima srpski Ronaldinjo, Stefan Babovic. Ima da pevas ako budes kao on.
Inace, ne zasluzujes ni toliko.
(Lokalac, 5. decembar 2013 11:25)

Zar Babović nije srpski Mesi?

Soko

pre 10 godina

Navijaci stalno pitaju gde su pare a nikad nisam video da je neko napravio analizu kolko je para sakupito od navijaca a kolko kosta takmicenje. Skoro sva su kina ukinuta kad nije bilo publike i kad ta ista sedi i gleda film u stanu.Tako ce biti isa fudbalom.

zoran

pre 10 godina

Sve dok klubovi ne naprave svoje menadzerske agnecije i ne potpisuju ugovore sa roditeljima, dok je klinac u petlicima, nece biti promena. Tu mora da se umesha i FSS da bi ovo zazivelo. Pa, kada se zna ko je gazda u kuci, druga bi se pesma pevala. Ako je klinac ekstremni talenat, lepo ce da odigra za klub i klub ce imati korist pri prodaji. Ako mali nije neshto narochito, klub ce mu pomoci da andje odgovarajucu sredinu i opet ubere bar neshto malo od ulozenog. U takvom sistemu ne bi bilo proteziranja raznih menadzera (chitaj; kriminalaca) vec najbolji uspeva. Klubu bi bilo sve jedno o kome se radi, jer su sve to njegova deca. Ako se roditeljima ne svidja, neka vode dete , kao petlica u neku drugu drzavu i nema problema. Postavi se uslov u godishtu koje je realno za odlazak u inostranstvo. Minimum do 22. u klubu.

Ma, dobrom organizacijom se sve moze, ali je probelm u karakteru Srbina. Ukrao bi iz oka i rodjenom bratu. E, to je vec druga pricha.

Djura

pre 10 godina

Pošto navijam za Zvezdu ne bih ni ulazio da nisam pročitao u naslovu "godinu i po dana" pa sam ušao da vidim da nije neka greška. On neće pružiti Partizanu ništa jer u tim godinama to ni ne može a što se tiče para takodje ćete zaraditi ništa. Neverovatno mi je da bilo koji klub dozvoli sebi da sa jednim klincem potpiše ugovor na godinu i po dana, to je stvarno ponižavajuće.

Marko

pre 10 godina

Ja mislim da je - posto ni ovog decka nece ni dragi Bog zadrzati - idealno resenje da se plati Mamic da Upravi Partizana odrzi kratak kurs kako se uzimaju pare i za nedovoljno proverene igrace.
(Sto rek'o Ozmo: "Sta vi mislite o tome"?, 5. decembar 2013 14:14)
Evo ti recept, sam je Mamic o tome pricao, sve sto treba je reci ne, ali ima jedna kljucna razlika izmedju Dinama i nasih klubova. Dinamo sa veoma, veoma ozbiljnim novcem finansiraju drzava i grad Zagreb, pa s'toga, Mamicu nije potrebno da prodaje igrace na prvu ponudu, logicno, zar ne? Tako da, apsolutno je apsurdno porediti Dinamo i blo koji nas klub.

P

pre 10 godina

Koliko sam se obradovao, toliko sam se smorio!
Sta bre godinu dana? Pa mali ce igrati samo ovu polu sezonu i onda moraju da ga prodaju!
Dobro bre roditelji sta to radite?
Bolje da ni ne igra, keve mi.
Sto bi mi njemu pravili ime pa da ode cim udeli 3 asistencije i postigne 5 golova.

Ulazes u igraca toliko i tako ti se vraca. Mada onaj mali Radonjic nije ni potpisao, ne zna se sta je gore.

Pa realno dovedite Mamica, on ce nam biti najvece pojacanje. Sa njim makar ima da imamo ugovore ko stena.

runner

pre 10 godina

Koliko vidim ovde je najveci problem sto klubovi ne mogu da tretiraju igrace kao roblje i robu.
Evo mog predloga - cim vase dete zavrsi skolu mora da radi do 26 godine u pljeskavicarnici i da cuti ako ga ne placaju, a posle ako se dokaze nek ide gde hoce. Posteno?
(Lupetate, 5. decembar 2013 19:09)
A Ti još uvek ne kapiraš da je fudbal profesija kao i svaka druga. A šta su to fudbaleri u ostalim evropskim ligama nego moderni gladijatori ili najamnici. Dakle, radna snaga odnosno roba! Jedan srednjoškolac ili neki student koji prima stipendiju od neke firme svuda u svetu obavezan je da odradi u toj firmi onoliko godina koliko je primao stipendiju ili da vrati uloženi novac. Nije mi samo jasno kom timu je u interesu da obučava nekog klinca fudbalskim veštinama a on, čim stasa do prvog profi ugovor ode u drugi klub bez ikakve nadoknade. Mislim da bi FSS trebao na neki način da zaštiti matične klubove bez obzira na tzv. "Bosmanov zakon". Mora se iznaći neki modus vivendi u protivnom će mladi, perspektivni fudbaleri non stop ucenjivati klubove. A slučaj Pantić je vrhunac cinizma na relacij roditelji mladog igrača-menadžer-FK Partizan. 'ej molim te, potpisati ugovor na 1,5 godinu!? Pa to je po onoj narodnoj: "Ko ovog kamenja uzme, kajat će se, ko ga ne uzme, kajat će se!"

Labud

pre 10 godina

I sada se mi kao cudimo sto ce ici za godinu dana. A to se radi godinama. Da pevamo sto nije otisao odmah...Takvi ljudi vode nas Partizan

milan

pre 10 godina

Kakve veze ima za koga navija.Mislite li da njegove roditelje to zanima.Decko je rođen 1996. kada je Piksi imao 30 god.Jedino ako ga je gledao kao novorođenče pa je toliko ostavio utisak na njega.Pa kad toliko voli Zvezdu što nije trenirao u njenim mlađim kategorijama bez obzira što su uslovi katastrofa.Dok se vi palite na Zvezdu i Partizan neko tu uzima opasnu lovu.

kachami

pre 10 godina

najbolji su mi ovi sto decka uporedjuju sa babovicem ili u teleoptik da cede mast. setite se nastasica, koji je isto iz teleoptika presao u fiorentinu,dalje svi znamo...

apostoll79

pre 10 godina

Iskreno ne bi ni potpisivao da sam na Djurimom mestu. Godinu i po, pa to je ponizavanje. Ovaj ce polusezonu da ostane i na leto ga valjaju da bi uzeli bar neku kintu.

Buca Krtalic

pre 10 godina

Hehehe koja fora,ugovor na godinu i po dana a onda će za to vreme imati zacementirano mesto u timu (ko god bude bio trener) i kakve god igre da pruža (bolje po njega da bude jako dobar) biće prodat u neki (malo) bolji klub jer je trenutno sa ove polazne tačke to neizvodljivo. Partizan će biti njegov poligon za učenje i odskočna daska u bukvalnom smislu,pružiće neke partije i otići dalje a Partizan ostaje tu gde jeste a posle njega će doći neko drugi sa ugovorom od godinu dana i tako sve u krug dok se ne desi neka velika promena.

Sto rek'o Ozmo: "Sta vi mislite o tome"?

pre 10 godina

Ja mislim da je - posto ni ovog decka nece ni dragi Bog zadrzati - idealno resenje da se plati Mamic da Upravi Partizana odrzi kratak kurs kako se uzimaju pare i za nedovoljno proverene igrace.

zemlja-nebo

pre 10 godina

Koja je danas svrha mladjih kategorija? Ulozite u igraca, polako ga pripremate za seniorski tim, i kad treba da potpise on u stvari pocne da ucenjuje klub (roditelji, menadzeri...)... I naravno na njemu ne zaradi klub, vec menadzer koji nista nije ulozio u igraca...
Msm. da se klubovi trebaju zastititi od takozvanih menadzera... Svaki igrac koji prodje mladje kategorije kluba MORA potpisati ugovor sa maticnim klubom na minimum 4 god. Klub je valsnik ugovora do prve prodaje, a posle neka ga cimaju razni menadzeri i ostali! Tako jedino klubovi nece biti na gubitku, jer ovo stvarno nema smisla!

Manje zlo

pre 10 godina

Ja koliko znam,i ako mlad igrac ode iz kluba pre potpisivanja profesionalnog ugovora klub dobija neku sumu novca-mislim nekih 100-200 000 evra(kao i u kosarci),znaci nije da se ne vrati ulozeno u njega,dobili smo mi nesto malo cini mi se za Nastasica,Gulana,Sulejmanija.Naravno,to su smesne cifre koliko je moglo da se uzme da je potpisao ugovor.Tako da i ovog bolje prodati za neki milion,nego da ode za sicu.

hm..

pre 10 godina

para vrti gde burgija nece ljudi.. na zalost vise se ne mogu ni ograniciti godine za odlazak , demokratija je , globalna trgovina , ekonomija , bla , bla..

pera

pre 10 godina

I sada se mi kao cudimo sto ce ici za godinu dana. A to se radi godinama. Da pevamo sto nije otisao odmah...Takvi ljudi vode nas Partizan
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Labud, 5. decembar 2013 11:17)

Da se Partizan pita potpisao bi na 5 godina,kao sto su svi mladi igraci pre njega radili.On nije hteo da potpise ugovor da mi mogao sto pre da ode,pa ga jedva naterali da potpise na godinu i po.Bolje i to,oticice valjda za bar neke vece pare.Nadam se samo da ga nece sada besomucno forsirati ovih 6 meseci da bi ga uvalili za sto vece pare.

Grobelar

pre 10 godina

Pantić je trenutno, sa Andrijom Živkovićem najveći talenat u srpskom fudbalu. A pošto je tako neće ići na fakultet, nego u fudbalske profesionalce. A pošto profesionalni fudbaler može da bude 15-ak godina, prirodno je da želi da zaradi što je moguće više novca za to vreme. Dakle gospodo rukovodioci, ako želite da igra za vaš klub sledećih 5, 6, 10 godina, platite ga (shodno njegovim mogućnostima, a ne demagoških 500 evra mesečno) i imaćete ga. Prilikom njegovog sledećeg transfera, ne samo što ćete vratiti uloženi novac, nego ćete i debelo da zaradite! Romantičnu priču o igranju za klub iz ljubavi ostavite za Tirketa i Mošu u seriji Montevideo.

Joko ovo

pre 10 godina

Sta vredi ako je stvarno tako talentovan sledece godine ide i to za jedno milion - dva i to je puna kapa na naseg Djukija silnog...
mada su i za Ninkovica Dzigija pisali hvalospeve pa je decko malo zašeledao