Utorak, 03.12.2013.

14:29

B92: Novi ’begunac’ – Marko Mirić

Nastavlja se serija odlazaka iz Crvene zvezde – zahtev za raskid ugovora sada je podneo Marko Mirić.

Izvor: B92

B92: Novi ’begunac’ – Marko Miriæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Sale Sever

pre 10 godina

Pa on je najveca “neznalica“u klubu!!! Decko ima dve leve noge...cudi me sto ranije nije otisao.Ukupno je odigrao 16.5 min od kada je dosao ,ko ce sad da igra poslednjih 2 min. utakmice???

pixi10

pre 10 godina

ovo je realno, cemu frka... za ove igrace i onako ne bi dobili ni dinara obestecenja jer ih niko ne bi ni kupio a skidamo ih sa platnog spiska i ubacujemo klince iz nase skole u prvi tim...

Jedno jaje muć ...

pre 10 godina

Svaki dan po jedan, do Nove godine biće tu samo abolirani da ugasi svetlo i pravi slovencima društvo za preferans. Njih ni sa upaljene krpe ne mož' da oteraš.

hepek

pre 10 godina

Cudno da u ekipi sa 40 igraca ima nezadovoljnih, dobijali plate ili ne. Ako ovi odu treba hitno kupiti nove igrace koji ce bodriti Zvezdu sa tribina.

ja

pre 10 godina

Niko od njih(osim Vesovica) nije standardan,tako je to bolje za klub,da smanji broj igraca. Tacno je da bi se na nekima zaradilo,ali to svakako nisu Kirovski i Miric.

Kilbejn

pre 10 godina

Da upisem danasnji dan...Ovo je pojacanje a ne odlazak!Nisi prijatelju ni za F.C. Irdingen Amateri!Oterali ga i iz Spartaka i iz Kragujevca...I sta jede tvoja porodica kada joj je malo 80.000e godisnje,nekoliko god unazad?!!

fancy

pre 10 godina

Tooooooooooooo! Rekoh u prethodnoj vesti za Kirovskog kako bi bilo idealno da i Miric uradi isto...takve je nemoguce prodati koliko god igrali!! Cistka se nastavlja...

zlocko

pre 10 godina

Ja ne znam da li su ovi navijaci Partizana,koji pokusavaju u komentarima da budu duhoviti,svesni - da smo odlaskom ovakvih levata samo jaci :) svaki pravi navijac Zvezde se raduje ovom Miricevom potezu ! :))

DelijaCh

pre 10 godina

Svaka vam Čast momci, Mladenovic, Vešovic, Kirovski i Miric.. Bas vam hvala, kad ste dolazili, volimo klub, moj klub, ovo ono.. Hvala vam puno, kajaćete se do kraja zivota, da bogda nikad ne našli klub, i ne igrali fudbal..

Milan

pre 10 godina

Miricu legendo,ulepšao si mi ovaj smoran dan,super je što te nikad nećemo gledati u našoj ZVEZDI!DZAJO MENJAJ TRENERA,VRATI NAM ROBIJA!!!

Boban

pre 10 godina

Делије браћо па ми се стварно појачасмо ових дана. Још да Милуновић и Касалица ураде исто ето титуле и лиге шампиона. Сви који су затражили раскид и који то мисле да ураде забранити доживотно улазак на стадион. Збогом издајници.

zoi

pre 10 godina

Nije ovaj problem samo sa Zvezdom vecina klubova u Srbiji neisplacuje svoje fudbalere, samo kad treba da pocne prvenstvo, koliko klubova ima duznika, reforme reforme u svim klubovima

Lazar

pre 10 godina

a de je onaj filip sto su rekli da ce zvezda da moli da se vrati.naravno nigde jer nezna da igra samo je zvezda ugradila stojicu za njega.

Realno

pre 10 godina

Neka ide slobodno,ionako nije ni bio za Zvezdu,kao ni Mladenovic a mogao bi da im se pridruzi i Krneta,kao i golman Vesic.Ovaj Miric je redovno ulazio u igru,verovatno da bi ga nekom prodali na zimu,umesto da su tu sansu dobijali mladi Mihajlovic,Jokic i jos neki mladji igraci.

Bob Rock

pre 10 godina

Ako se ovako nastavi sa odlascima, do nove godine zvezda mozda uspe da svede igracki kadar na neku pristojnu cifru, pedesetak igraca u prvom timu...

Marko

pre 10 godina

Bilo kako bilo mi bi svakako morali da im isplatimo dugovanja i da su ostali. Neka sada dovedu opet 12 igraca iz zonskih klubova a mi cemo gledati na predstavljanjima velika pojacanja Crvene Zvezde.

Aleksandar

pre 10 godina

poceli smo da se pojacavamo i pravimo rekonstrukciju na vreme....a ne da na platnom spisku imamo 35 igraca...koji su fiktivno igraci a plate su im tek fiktivne...bolje je da imamo 22-23 igraca koji redovno primaju platu ali je i zasluze igrajuci a fala bogu i mogu da se prodaju kasnije,a ne da drzimo ove balvane koje bukvalno i da poklonis nijedan iole ozbiljan tim ne bi angazovao

marv

pre 10 godina

Stvarno bruka od igraca, neces ti miricu dalje od smedereva stici. Mnogo mi je drago sto je odlucio da ode, ne znam da li me je iko iritirao kao ovaj igrac. Kad ga vidim da ulazi u igru moram da opsujem. Jos samo padalica i milunovic i prakticno smo se resili one ekipe od pre godinu i po koju je na utakmici pratilo po 20-30 000 ljudi a nismo mogli da ih nateramo samo da trce. Volim Robija ali to je sve njegova ekipa

Payton

pre 10 godina

Čitao sam da se i Robi žalio da je Mirića MORAO uzeti jer je bio u paketu sa odlaskom Kaluđerovića(kojeg smo svi čekali) za velikih 1,2M evra . Super je što odlazi jer Zvezda ima najveći roster u ligi a ima i mladih igrača koji čekaju svoju šansu kao ozeblo sunce. E sada je druga stvar može li se ovo sve platiti i zašto niko ne odgovra za gomilanje igrača.

eee

pre 10 godina

Jos 300-400.000e minusa u i onako praznoj kasi...
- Svako ko misli da je ovo dobro, gleda jednostrano... Jer ce nas mozda taj Miric kostati licence za Evropu sledece godine (ako doguramo do mesta koje nas vodi tamo, a vrlo verovatno cemo)... Dobro je sto odlazi, ali ne valja sto odlazi na NASU STETU! Znaci, moracemo da mu isplatimo sve zaostale "zarade" ugovorom garantovane... Najbolje bi bilo da nije ni dolazio, kao i mnogi drugi... Idemo dalje, ko je sledeci?

Dragan BL

pre 10 godina

Mi se ozbiljno pojačavamo ovako!
Doći će u prvi plan mlađi i sigurno bolji, uz ove što već igraju. A ne ovi menadžerski igračići.

Miroslav

pre 10 godina

Ama ljudi, ko vise nudi takve ugovore koji daju za pravo arbitraznoj komisiji fss-a da ponisti ugovor na stetu kluba ?! Sta sportski direktor Crvene Zvezde garantuje igracima u tom ugovoru pa oni sticu pravo na raskid ako se to ne ispuni ?! Minutaza nebi smela biti garant nikako !

slobinator

pre 10 godina

(Partizan u inat svima!!!, 3. decembar 2013 14:49)
teško je i mučno bilo navijati za partizan svih proteklih decenija.ovakvi zluradi komentari su dokaz da veliku frustraciju nisu mogle da izleče ni toletove nameštene titule.odlazak pomenutih igrača iz zvezde nije međutim rasulo nego predstavlja pojačanje za naš najveći klub jer dotični fudbaleri ne bi sa svojim kvalitetima mogli igrati ni u petoj nemačkoj ili engleskoj ligi.

Aca

pre 10 godina

Od svih ovih igraca zajedno koji su otisli u poslednje vreme nebi mogao da sastavis jednog krstenog. Njihove karijere ce se verovatno zavrsiti negde u drugoj ukrajinskoj ligi ili kineskoj gde ce ostati totalno nezapazeni, srecan vam put.

marv

pre 10 godina

@(Partizan u inat svima!!!, 3. decembar 2013 14:49)
kako u inat svima? Pa ja kad citam po netu ja bi rekao da svi navijaju za partizan, pogotovo na zvezdinim vestima

k) nastavite niz po sopstvenom nahođenju

pre 10 godina

Vest: još jedan raskid ugovora na štetu Zvezde. Komentari Delija:

a) idi, nisi nam ni trebao
b) kakav si, treba ti nama da platiš što si igrao
c) odlično, sad će biti više mesta za XXYY
d) jeR te to menadžer nagovorio?
e) jeR vidiš Tole šta si uradio, bagro nesposobna, od nekada najvećeg kluba?
f) ma naš fudbal je smešan, al kad dođe Stanković...
h) znam ja, njegovog pašenoga bratučedova snajka navija za Partizan, to je ovaj namerno, samo da mi budemo u problemu - ali nema šanse, sever gori, ori, bori, sitnice, FljamuNtari, zagrepčani, itd, itd....
i) a jeR ovaj igrao kod nas?
j) ma gde ima kavurma i čvarci, to mene zanima...

genious

pre 10 godina

misim da je sve ovo slucajno bas ovako ispalo...tri menadzerska igraca da odu u nedelju dana, pa da li to treba da znaci da je pocela cistka???
o daj boze, da smo se stvarno dozvali pameti(citaj oterali kriminalce koji su radili na stetu kluba)!! Meni stvarno ovaj Covic uliva poverenje, ma koliki kriminalac bio, a znam da jeste, ali ovo sto radi u SD Zvezda - stvarno svaka cast. Izgleda je fudbal definitivno najbolji nacin da se operu "krvavo" zaradjene pare, ne misim samo kod nas.

Selektor

pre 10 godina

Filip Mladenovic, Marko Vesovic i sada Marko Miric, Zvezda pravi tim ne samo za titulu nego i za evropu. Jedno je sigurno ova tri internacionalca ce posvadjati skaute sa istoka narocito iz Azerbejdzana,Koreje,Uzbekistana i ostalih vele sila fudbala. "neka svako ide ko bi nas prod'o"...

Делије Книн

pre 10 godina

Хвала Богу требао си и раније, само си заузимао место неком млађем и бољем од тебе.

Navijači delije iz Anadolije

pre 10 godina

Kad su dolazili u CZ pisali ste da su to zmajevi i zveri od igrača. Sad kad beže iz rupe, u želji da prežive, oni su nule. Da li vi imate dva grama morala?

Poslastičar ili Šekerci

pre 10 godina

Sad kad stignu tužbe, majko mila, neće biti para ni za burek. A sećate se da je maestro Stojanović kad je došao odmah zabranio "konzumiranje" bureka. Pa što im niste ponudili kolače?

BRE!

pre 10 godina

Znam i da je tesko i da nema isplata i da je stanje katastrasno, ali decko, tebi ne da bi trebala da je cast sto si imao priliku da obuces taj dres na sebe, nego bi trebao svaki dan, po ceo dan da pevas od srece.

I nije mi te zao uopste. Ali ni malo. Pa ti si kao menadzerski igrac zauzimao mesto u timu nekome ko bolje igra fudbal, ali nema vetar u ledja, pa nije ni tebi bilo zao.

Zato, putuj i ne vracaj se nikad vise, molim te.

Djole

pre 10 godina

Mladenović je dobio spor, a zbog toga je odstranjen iz kluba(?). Možda ovi iz uprave nisu primetili, ali su u pitanju profesionalci , koji su dovedeni za pare i budu prodati za pare. Ne verujem da uprava volontira, zašto to traže od klinaca.

nestor

pre 10 godina

Kakve gluposti citam ovde...pa je l moguce da niko od vas ne razume da ce klub morati da mu isplati sve zarade i umesto da ga proda i resi se ugovorne obaveze,igrac odlazi za dz. i pritom ce klub tuziti regulatornom telu...kasnije kad budete citali da ne moze da se dobije licenca za EURO takmicenja,setite se kako ste se radovali sto vas odlaskom "pojacava" igrac koji nikakvu minutazu nije ni imao...

Misa Po

pre 10 godina

Cekaj, cekaj... Malo smrdi. Kako je moguce da iz Zvezde idu bas oni koji i treba da idu?! Jesu li begunci zaista begunci, ili smo kao klub konacno poceli da otpisujemo ono sto treba? Ako je ovo sto ja mislim, verujte mi, iskreno se radujem!!!

enrike

pre 10 godina

Osim vesovica ni jedan igrac od svih koji su do sada tuzili zvezdu ne zasluzuje svojim kvalitetom da nosi zvezdin dres ni na treningu! Pogledajte im cv i statistiku a i ono sto su pruzili kad su dobili sansu i sve je jasno...

odlicno

pre 10 godina

pogledao nas je bog, ode Miric!!! Ni jedan od tih igraca koji su otisli nisu neki veliki konkurenti za prvi tim. Ne osudjujem ih sto idu, nisu primili plate i to je to, samo da ne ode neko od bitnijih igraca... Zivi bili pa videli gde ce otici Miric, cucemo za njega jos jednu sezonu u nekom prosecnom srpskom timu dok ga ne oteraju otuda...

Shone

pre 10 godina

Normalno da ljudi idu! To im je posao, svako od nas bi napustio posao koji radi, a da ne prima platu po 6 meseci!Zvezda je zvezda ali je život nešto sasvim drugo!

dečko ili veća

pre 10 godina

Sjajna vest! Ovaj prelazni rok (koji još nije ni počeo) najbolji je do sada. Svi koji veze nemaju su se sami prepoznali i odlaze. Nedostaje nam samo jedan pravi štoper.

Pirocanac

pre 10 godina

Raspascemo se do kraja polusezone,sa omladincima protiv vojvodine! Ne trebaju nam umisljeni kvazi igraci,mali vukan moze da pruzi isto koliko i miric,petkovic bolji od vesovica, dzoni neprikonosnoven po levoj strani kakav mladenovic...samo da nam i nine ne zatrazi raskid i ovako nam je sredina suplja pored sporog kapitena

Zlatko

pre 10 godina

kad sam procito vest da Vesovic podnosi zahtev za raskid ugovora prva misao mi je bila a kad je Miric. Ko da me je cuo,napokon pravi potez od Mirica.
Bravo bravo bravo

srle

pre 10 godina

Idi brate neznam i ko te dovede u Zvezdu. A tek kojim zaslugama si i u reprezentaciju pozivan. Opet neciji izmisljeni "koluki je moj procenat od transfera " igrac.

RJ

pre 10 godina

Da li je moguce da u mojoj velikoj zvezdi niko nece da igra za dzabe, da ne spominjem pogodnosi kao sto su vredjanje od strane navijaca, lomljenje sofersajbni....

buldog

pre 10 godina

Ne možete da sačekate da dođe januar pa da vas lepo prodamo i zaradimo za topli obrok,ili od tih para za koje vas prodamo da vam isplatimo novac koji vam dugujemo.Jedino mi je žao što ide Kirovski,ali je i on uvideo da je višak,jer su tu Bajko,Vesić i mladi Rajković.Mladenović bio potencijal i ostao,Vešovićem upravlja Rajo mafija,Mirić ni kriv ni dužan igrao u reprezentaciji kod Žompija sa Veseljkom činio udarnu snagu Srbije.Samo bih još napomenuo,da nisam video igrača koji je otišao na ovaj način iz Zvezde,a da sada igra u nekom velikon klubu.Simić i Janković igraju u Bazelu i Parmi,ali u kadetima.Slava brzo udari u glavu...

Delija

pre 10 godina

Sreca u nesreci je sto realno fudbaleri slabijeg kvaliteta nas napustaju! OD svih do sada sto su nas napustili najbolji je Vesovic a meni licno se i od njega dizala kosa na glavi kada ga vidim, posebno kada treba da centrira!

Sunce Slobode

pre 10 godina

To Miricu kralju!

Sada, valjda, nema koga drugo da ubacuje sa klupe umesto Savicevica. Dupli dobitak, ide Miric, a Savicevic ce vise igrati!

Sunce Slobode

pre 10 godina

To Miricu kralju!

Sada, valjda, nema koga drugo da ubacuje sa klupe umesto Savicevica. Dupli dobitak, ide Miric, a Savicevic ce vise igrati!

Delija

pre 10 godina

Sreca u nesreci je sto realno fudbaleri slabijeg kvaliteta nas napustaju! OD svih do sada sto su nas napustili najbolji je Vesovic a meni licno se i od njega dizala kosa na glavi kada ga vidim, posebno kada treba da centrira!

dečko ili veća

pre 10 godina

Sjajna vest! Ovaj prelazni rok (koji još nije ni počeo) najbolji je do sada. Svi koji veze nemaju su se sami prepoznali i odlaze. Nedostaje nam samo jedan pravi štoper.

odlicno

pre 10 godina

pogledao nas je bog, ode Miric!!! Ni jedan od tih igraca koji su otisli nisu neki veliki konkurenti za prvi tim. Ne osudjujem ih sto idu, nisu primili plate i to je to, samo da ne ode neko od bitnijih igraca... Zivi bili pa videli gde ce otici Miric, cucemo za njega jos jednu sezonu u nekom prosecnom srpskom timu dok ga ne oteraju otuda...

k) nastavite niz po sopstvenom nahođenju

pre 10 godina

Vest: još jedan raskid ugovora na štetu Zvezde. Komentari Delija:

a) idi, nisi nam ni trebao
b) kakav si, treba ti nama da platiš što si igrao
c) odlično, sad će biti više mesta za XXYY
d) jeR te to menadžer nagovorio?
e) jeR vidiš Tole šta si uradio, bagro nesposobna, od nekada najvećeg kluba?
f) ma naš fudbal je smešan, al kad dođe Stanković...
h) znam ja, njegovog pašenoga bratučedova snajka navija za Partizan, to je ovaj namerno, samo da mi budemo u problemu - ali nema šanse, sever gori, ori, bori, sitnice, FljamuNtari, zagrepčani, itd, itd....
i) a jeR ovaj igrao kod nas?
j) ma gde ima kavurma i čvarci, to mene zanima...

Misa Po

pre 10 godina

Cekaj, cekaj... Malo smrdi. Kako je moguce da iz Zvezde idu bas oni koji i treba da idu?! Jesu li begunci zaista begunci, ili smo kao klub konacno poceli da otpisujemo ono sto treba? Ako je ovo sto ja mislim, verujte mi, iskreno se radujem!!!

buldog

pre 10 godina

Ne možete da sačekate da dođe januar pa da vas lepo prodamo i zaradimo za topli obrok,ili od tih para za koje vas prodamo da vam isplatimo novac koji vam dugujemo.Jedino mi je žao što ide Kirovski,ali je i on uvideo da je višak,jer su tu Bajko,Vesić i mladi Rajković.Mladenović bio potencijal i ostao,Vešovićem upravlja Rajo mafija,Mirić ni kriv ni dužan igrao u reprezentaciji kod Žompija sa Veseljkom činio udarnu snagu Srbije.Samo bih još napomenuo,da nisam video igrača koji je otišao na ovaj način iz Zvezde,a da sada igra u nekom velikon klubu.Simić i Janković igraju u Bazelu i Parmi,ali u kadetima.Slava brzo udari u glavu...

srle

pre 10 godina

Idi brate neznam i ko te dovede u Zvezdu. A tek kojim zaslugama si i u reprezentaciju pozivan. Opet neciji izmisljeni "koluki je moj procenat od transfera " igrac.

nestor

pre 10 godina

Kakve gluposti citam ovde...pa je l moguce da niko od vas ne razume da ce klub morati da mu isplati sve zarade i umesto da ga proda i resi se ugovorne obaveze,igrac odlazi za dz. i pritom ce klub tuziti regulatornom telu...kasnije kad budete citali da ne moze da se dobije licenca za EURO takmicenja,setite se kako ste se radovali sto vas odlaskom "pojacava" igrac koji nikakvu minutazu nije ni imao...

Navijači delije iz Anadolije

pre 10 godina

Kad su dolazili u CZ pisali ste da su to zmajevi i zveri od igrača. Sad kad beže iz rupe, u želji da prežive, oni su nule. Da li vi imate dva grama morala?

fancy

pre 10 godina

Tooooooooooooo! Rekoh u prethodnoj vesti za Kirovskog kako bi bilo idealno da i Miric uradi isto...takve je nemoguce prodati koliko god igrali!! Cistka se nastavlja...

Pirocanac

pre 10 godina

Raspascemo se do kraja polusezone,sa omladincima protiv vojvodine! Ne trebaju nam umisljeni kvazi igraci,mali vukan moze da pruzi isto koliko i miric,petkovic bolji od vesovica, dzoni neprikonosnoven po levoj strani kakav mladenovic...samo da nam i nine ne zatrazi raskid i ovako nam je sredina suplja pored sporog kapitena

BRE!

pre 10 godina

Znam i da je tesko i da nema isplata i da je stanje katastrasno, ali decko, tebi ne da bi trebala da je cast sto si imao priliku da obuces taj dres na sebe, nego bi trebao svaki dan, po ceo dan da pevas od srece.

I nije mi te zao uopste. Ali ni malo. Pa ti si kao menadzerski igrac zauzimao mesto u timu nekome ko bolje igra fudbal, ali nema vetar u ledja, pa nije ni tebi bilo zao.

Zato, putuj i ne vracaj se nikad vise, molim te.

Djole

pre 10 godina

Mladenović je dobio spor, a zbog toga je odstranjen iz kluba(?). Možda ovi iz uprave nisu primetili, ali su u pitanju profesionalci , koji su dovedeni za pare i budu prodati za pare. Ne verujem da uprava volontira, zašto to traže od klinaca.

slobinator

pre 10 godina

(Partizan u inat svima!!!, 3. decembar 2013 14:49)
teško je i mučno bilo navijati za partizan svih proteklih decenija.ovakvi zluradi komentari su dokaz da veliku frustraciju nisu mogle da izleče ni toletove nameštene titule.odlazak pomenutih igrača iz zvezde nije međutim rasulo nego predstavlja pojačanje za naš najveći klub jer dotični fudbaleri ne bi sa svojim kvalitetima mogli igrati ni u petoj nemačkoj ili engleskoj ligi.

Selektor

pre 10 godina

Filip Mladenovic, Marko Vesovic i sada Marko Miric, Zvezda pravi tim ne samo za titulu nego i za evropu. Jedno je sigurno ova tri internacionalca ce posvadjati skaute sa istoka narocito iz Azerbejdzana,Koreje,Uzbekistana i ostalih vele sila fudbala. "neka svako ide ko bi nas prod'o"...

Zlatko

pre 10 godina

kad sam procito vest da Vesovic podnosi zahtev za raskid ugovora prva misao mi je bila a kad je Miric. Ko da me je cuo,napokon pravi potez od Mirica.
Bravo bravo bravo

Shone

pre 10 godina

Normalno da ljudi idu! To im je posao, svako od nas bi napustio posao koji radi, a da ne prima platu po 6 meseci!Zvezda je zvezda ali je život nešto sasvim drugo!

Payton

pre 10 godina

Čitao sam da se i Robi žalio da je Mirića MORAO uzeti jer je bio u paketu sa odlaskom Kaluđerovića(kojeg smo svi čekali) za velikih 1,2M evra . Super je što odlazi jer Zvezda ima najveći roster u ligi a ima i mladih igrača koji čekaju svoju šansu kao ozeblo sunce. E sada je druga stvar može li se ovo sve platiti i zašto niko ne odgovra za gomilanje igrača.

Dragan BL

pre 10 godina

Mi se ozbiljno pojačavamo ovako!
Doći će u prvi plan mlađi i sigurno bolji, uz ove što već igraju. A ne ovi menadžerski igračići.

RJ

pre 10 godina

Da li je moguce da u mojoj velikoj zvezdi niko nece da igra za dzabe, da ne spominjem pogodnosi kao sto su vredjanje od strane navijaca, lomljenje sofersajbni....

eee

pre 10 godina

Jos 300-400.000e minusa u i onako praznoj kasi...
- Svako ko misli da je ovo dobro, gleda jednostrano... Jer ce nas mozda taj Miric kostati licence za Evropu sledece godine (ako doguramo do mesta koje nas vodi tamo, a vrlo verovatno cemo)... Dobro je sto odlazi, ali ne valja sto odlazi na NASU STETU! Znaci, moracemo da mu isplatimo sve zaostale "zarade" ugovorom garantovane... Najbolje bi bilo da nije ni dolazio, kao i mnogi drugi... Idemo dalje, ko je sledeci?

marv

pre 10 godina

Stvarno bruka od igraca, neces ti miricu dalje od smedereva stici. Mnogo mi je drago sto je odlucio da ode, ne znam da li me je iko iritirao kao ovaj igrac. Kad ga vidim da ulazi u igru moram da opsujem. Jos samo padalica i milunovic i prakticno smo se resili one ekipe od pre godinu i po koju je na utakmici pratilo po 20-30 000 ljudi a nismo mogli da ih nateramo samo da trce. Volim Robija ali to je sve njegova ekipa

Aleksandar

pre 10 godina

poceli smo da se pojacavamo i pravimo rekonstrukciju na vreme....a ne da na platnom spisku imamo 35 igraca...koji su fiktivno igraci a plate su im tek fiktivne...bolje je da imamo 22-23 igraca koji redovno primaju platu ali je i zasluze igrajuci a fala bogu i mogu da se prodaju kasnije,a ne da drzimo ove balvane koje bukvalno i da poklonis nijedan iole ozbiljan tim ne bi angazovao

Jedno jaje muć ...

pre 10 godina

Svaki dan po jedan, do Nove godine biće tu samo abolirani da ugasi svetlo i pravi slovencima društvo za preferans. Njih ni sa upaljene krpe ne mož' da oteraš.

pixi10

pre 10 godina

ovo je realno, cemu frka... za ove igrace i onako ne bi dobili ni dinara obestecenja jer ih niko ne bi ni kupio a skidamo ih sa platnog spiska i ubacujemo klince iz nase skole u prvi tim...

Poslastičar ili Šekerci

pre 10 godina

Sad kad stignu tužbe, majko mila, neće biti para ni za burek. A sećate se da je maestro Stojanović kad je došao odmah zabranio "konzumiranje" bureka. Pa što im niste ponudili kolače?

genious

pre 10 godina

misim da je sve ovo slucajno bas ovako ispalo...tri menadzerska igraca da odu u nedelju dana, pa da li to treba da znaci da je pocela cistka???
o daj boze, da smo se stvarno dozvali pameti(citaj oterali kriminalce koji su radili na stetu kluba)!! Meni stvarno ovaj Covic uliva poverenje, ma koliki kriminalac bio, a znam da jeste, ali ovo sto radi u SD Zvezda - stvarno svaka cast. Izgleda je fudbal definitivno najbolji nacin da se operu "krvavo" zaradjene pare, ne misim samo kod nas.

Sale Sever

pre 10 godina

Pa on je najveca “neznalica“u klubu!!! Decko ima dve leve noge...cudi me sto ranije nije otisao.Ukupno je odigrao 16.5 min od kada je dosao ,ko ce sad da igra poslednjih 2 min. utakmice???

enrike

pre 10 godina

Osim vesovica ni jedan igrac od svih koji su do sada tuzili zvezdu ne zasluzuje svojim kvalitetom da nosi zvezdin dres ni na treningu! Pogledajte im cv i statistiku a i ono sto su pruzili kad su dobili sansu i sve je jasno...

Aca

pre 10 godina

Od svih ovih igraca zajedno koji su otisli u poslednje vreme nebi mogao da sastavis jednog krstenog. Njihove karijere ce se verovatno zavrsiti negde u drugoj ukrajinskoj ligi ili kineskoj gde ce ostati totalno nezapazeni, srecan vam put.

zlocko

pre 10 godina

Ja ne znam da li su ovi navijaci Partizana,koji pokusavaju u komentarima da budu duhoviti,svesni - da smo odlaskom ovakvih levata samo jaci :) svaki pravi navijac Zvezde se raduje ovom Miricevom potezu ! :))

Kilbejn

pre 10 godina

Da upisem danasnji dan...Ovo je pojacanje a ne odlazak!Nisi prijatelju ni za F.C. Irdingen Amateri!Oterali ga i iz Spartaka i iz Kragujevca...I sta jede tvoja porodica kada joj je malo 80.000e godisnje,nekoliko god unazad?!!

marv

pre 10 godina

@(Partizan u inat svima!!!, 3. decembar 2013 14:49)
kako u inat svima? Pa ja kad citam po netu ja bi rekao da svi navijaju za partizan, pogotovo na zvezdinim vestima

hepek

pre 10 godina

Cudno da u ekipi sa 40 igraca ima nezadovoljnih, dobijali plate ili ne. Ako ovi odu treba hitno kupiti nove igrace koji ce bodriti Zvezdu sa tribina.

Realno

pre 10 godina

Neka ide slobodno,ionako nije ni bio za Zvezdu,kao ni Mladenovic a mogao bi da im se pridruzi i Krneta,kao i golman Vesic.Ovaj Miric je redovno ulazio u igru,verovatno da bi ga nekom prodali na zimu,umesto da su tu sansu dobijali mladi Mihajlovic,Jokic i jos neki mladji igraci.

Miroslav

pre 10 godina

Ama ljudi, ko vise nudi takve ugovore koji daju za pravo arbitraznoj komisiji fss-a da ponisti ugovor na stetu kluba ?! Sta sportski direktor Crvene Zvezde garantuje igracima u tom ugovoru pa oni sticu pravo na raskid ako se to ne ispuni ?! Minutaza nebi smela biti garant nikako !

Делије Книн

pre 10 godina

Хвала Богу требао си и раније, само си заузимао место неком млађем и бољем од тебе.

Bob Rock

pre 10 godina

Ako se ovako nastavi sa odlascima, do nove godine zvezda mozda uspe da svede igracki kadar na neku pristojnu cifru, pedesetak igraca u prvom timu...

Marko

pre 10 godina

Bilo kako bilo mi bi svakako morali da im isplatimo dugovanja i da su ostali. Neka sada dovedu opet 12 igraca iz zonskih klubova a mi cemo gledati na predstavljanjima velika pojacanja Crvene Zvezde.

DelijaCh

pre 10 godina

Svaka vam Čast momci, Mladenovic, Vešovic, Kirovski i Miric.. Bas vam hvala, kad ste dolazili, volimo klub, moj klub, ovo ono.. Hvala vam puno, kajaćete se do kraja zivota, da bogda nikad ne našli klub, i ne igrali fudbal..

ja

pre 10 godina

Niko od njih(osim Vesovica) nije standardan,tako je to bolje za klub,da smanji broj igraca. Tacno je da bi se na nekima zaradilo,ali to svakako nisu Kirovski i Miric.

Milan

pre 10 godina

Miricu legendo,ulepšao si mi ovaj smoran dan,super je što te nikad nećemo gledati u našoj ZVEZDI!DZAJO MENJAJ TRENERA,VRATI NAM ROBIJA!!!

zoi

pre 10 godina

Nije ovaj problem samo sa Zvezdom vecina klubova u Srbiji neisplacuje svoje fudbalere, samo kad treba da pocne prvenstvo, koliko klubova ima duznika, reforme reforme u svim klubovima

Boban

pre 10 godina

Делије браћо па ми се стварно појачасмо ових дана. Још да Милуновић и Касалица ураде исто ето титуле и лиге шампиона. Сви који су затражили раскид и који то мисле да ураде забранити доживотно улазак на стадион. Збогом издајници.

Lazar

pre 10 godina

a de je onaj filip sto su rekli da ce zvezda da moli da se vrati.naravno nigde jer nezna da igra samo je zvezda ugradila stojicu za njega.

slobinator

pre 10 godina

(Partizan u inat svima!!!, 3. decembar 2013 14:49)
teško je i mučno bilo navijati za partizan svih proteklih decenija.ovakvi zluradi komentari su dokaz da veliku frustraciju nisu mogle da izleče ni toletove nameštene titule.odlazak pomenutih igrača iz zvezde nije međutim rasulo nego predstavlja pojačanje za naš najveći klub jer dotični fudbaleri ne bi sa svojim kvalitetima mogli igrati ni u petoj nemačkoj ili engleskoj ligi.

Sunce Slobode

pre 10 godina

To Miricu kralju!

Sada, valjda, nema koga drugo da ubacuje sa klupe umesto Savicevica. Dupli dobitak, ide Miric, a Savicevic ce vise igrati!

Miroslav

pre 10 godina

Ama ljudi, ko vise nudi takve ugovore koji daju za pravo arbitraznoj komisiji fss-a da ponisti ugovor na stetu kluba ?! Sta sportski direktor Crvene Zvezde garantuje igracima u tom ugovoru pa oni sticu pravo na raskid ako se to ne ispuni ?! Minutaza nebi smela biti garant nikako !

fancy

pre 10 godina

Tooooooooooooo! Rekoh u prethodnoj vesti za Kirovskog kako bi bilo idealno da i Miric uradi isto...takve je nemoguce prodati koliko god igrali!! Cistka se nastavlja...

DelijaCh

pre 10 godina

Svaka vam Čast momci, Mladenovic, Vešovic, Kirovski i Miric.. Bas vam hvala, kad ste dolazili, volimo klub, moj klub, ovo ono.. Hvala vam puno, kajaćete se do kraja zivota, da bogda nikad ne našli klub, i ne igrali fudbal..

Shone

pre 10 godina

Normalno da ljudi idu! To im je posao, svako od nas bi napustio posao koji radi, a da ne prima platu po 6 meseci!Zvezda je zvezda ali je život nešto sasvim drugo!

Navijači delije iz Anadolije

pre 10 godina

Kad su dolazili u CZ pisali ste da su to zmajevi i zveri od igrača. Sad kad beže iz rupe, u želji da prežive, oni su nule. Da li vi imate dva grama morala?

Misa Po

pre 10 godina

Cekaj, cekaj... Malo smrdi. Kako je moguce da iz Zvezde idu bas oni koji i treba da idu?! Jesu li begunci zaista begunci, ili smo kao klub konacno poceli da otpisujemo ono sto treba? Ako je ovo sto ja mislim, verujte mi, iskreno se radujem!!!

marv

pre 10 godina

Stvarno bruka od igraca, neces ti miricu dalje od smedereva stici. Mnogo mi je drago sto je odlucio da ode, ne znam da li me je iko iritirao kao ovaj igrac. Kad ga vidim da ulazi u igru moram da opsujem. Jos samo padalica i milunovic i prakticno smo se resili one ekipe od pre godinu i po koju je na utakmici pratilo po 20-30 000 ljudi a nismo mogli da ih nateramo samo da trce. Volim Robija ali to je sve njegova ekipa

Boban

pre 10 godina

Делије браћо па ми се стварно појачасмо ових дана. Још да Милуновић и Касалица ураде исто ето титуле и лиге шампиона. Сви који су затражили раскид и који то мисле да ураде забранити доживотно улазак на стадион. Збогом издајници.

enrike

pre 10 godina

Osim vesovica ni jedan igrac od svih koji su do sada tuzili zvezdu ne zasluzuje svojim kvalitetom da nosi zvezdin dres ni na treningu! Pogledajte im cv i statistiku a i ono sto su pruzili kad su dobili sansu i sve je jasno...

genious

pre 10 godina

misim da je sve ovo slucajno bas ovako ispalo...tri menadzerska igraca da odu u nedelju dana, pa da li to treba da znaci da je pocela cistka???
o daj boze, da smo se stvarno dozvali pameti(citaj oterali kriminalce koji su radili na stetu kluba)!! Meni stvarno ovaj Covic uliva poverenje, ma koliki kriminalac bio, a znam da jeste, ali ovo sto radi u SD Zvezda - stvarno svaka cast. Izgleda je fudbal definitivno najbolji nacin da se operu "krvavo" zaradjene pare, ne misim samo kod nas.

pixi10

pre 10 godina

ovo je realno, cemu frka... za ove igrace i onako ne bi dobili ni dinara obestecenja jer ih niko ne bi ni kupio a skidamo ih sa platnog spiska i ubacujemo klince iz nase skole u prvi tim...

Delija

pre 10 godina

Sreca u nesreci je sto realno fudbaleri slabijeg kvaliteta nas napustaju! OD svih do sada sto su nas napustili najbolji je Vesovic a meni licno se i od njega dizala kosa na glavi kada ga vidim, posebno kada treba da centrira!

RJ

pre 10 godina

Da li je moguce da u mojoj velikoj zvezdi niko nece da igra za dzabe, da ne spominjem pogodnosi kao sto su vredjanje od strane navijaca, lomljenje sofersajbni....

BRE!

pre 10 godina

Znam i da je tesko i da nema isplata i da je stanje katastrasno, ali decko, tebi ne da bi trebala da je cast sto si imao priliku da obuces taj dres na sebe, nego bi trebao svaki dan, po ceo dan da pevas od srece.

I nije mi te zao uopste. Ali ni malo. Pa ti si kao menadzerski igrac zauzimao mesto u timu nekome ko bolje igra fudbal, ali nema vetar u ledja, pa nije ni tebi bilo zao.

Zato, putuj i ne vracaj se nikad vise, molim te.

k) nastavite niz po sopstvenom nahođenju

pre 10 godina

Vest: još jedan raskid ugovora na štetu Zvezde. Komentari Delija:

a) idi, nisi nam ni trebao
b) kakav si, treba ti nama da platiš što si igrao
c) odlično, sad će biti više mesta za XXYY
d) jeR te to menadžer nagovorio?
e) jeR vidiš Tole šta si uradio, bagro nesposobna, od nekada najvećeg kluba?
f) ma naš fudbal je smešan, al kad dođe Stanković...
h) znam ja, njegovog pašenoga bratučedova snajka navija za Partizan, to je ovaj namerno, samo da mi budemo u problemu - ali nema šanse, sever gori, ori, bori, sitnice, FljamuNtari, zagrepčani, itd, itd....
i) a jeR ovaj igrao kod nas?
j) ma gde ima kavurma i čvarci, to mene zanima...

Sale Sever

pre 10 godina

Pa on je najveca “neznalica“u klubu!!! Decko ima dve leve noge...cudi me sto ranije nije otisao.Ukupno je odigrao 16.5 min od kada je dosao ,ko ce sad da igra poslednjih 2 min. utakmice???

Poslastičar ili Šekerci

pre 10 godina

Sad kad stignu tužbe, majko mila, neće biti para ni za burek. A sećate se da je maestro Stojanović kad je došao odmah zabranio "konzumiranje" bureka. Pa što im niste ponudili kolače?

dečko ili veća

pre 10 godina

Sjajna vest! Ovaj prelazni rok (koji još nije ni počeo) najbolji je do sada. Svi koji veze nemaju su se sami prepoznali i odlaze. Nedostaje nam samo jedan pravi štoper.

odlicno

pre 10 godina

pogledao nas je bog, ode Miric!!! Ni jedan od tih igraca koji su otisli nisu neki veliki konkurenti za prvi tim. Ne osudjujem ih sto idu, nisu primili plate i to je to, samo da ne ode neko od bitnijih igraca... Zivi bili pa videli gde ce otici Miric, cucemo za njega jos jednu sezonu u nekom prosecnom srpskom timu dok ga ne oteraju otuda...

buldog

pre 10 godina

Ne možete da sačekate da dođe januar pa da vas lepo prodamo i zaradimo za topli obrok,ili od tih para za koje vas prodamo da vam isplatimo novac koji vam dugujemo.Jedino mi je žao što ide Kirovski,ali je i on uvideo da je višak,jer su tu Bajko,Vesić i mladi Rajković.Mladenović bio potencijal i ostao,Vešovićem upravlja Rajo mafija,Mirić ni kriv ni dužan igrao u reprezentaciji kod Žompija sa Veseljkom činio udarnu snagu Srbije.Samo bih još napomenuo,da nisam video igrača koji je otišao na ovaj način iz Zvezde,a da sada igra u nekom velikon klubu.Simić i Janković igraju u Bazelu i Parmi,ali u kadetima.Slava brzo udari u glavu...

marv

pre 10 godina

@(Partizan u inat svima!!!, 3. decembar 2013 14:49)
kako u inat svima? Pa ja kad citam po netu ja bi rekao da svi navijaju za partizan, pogotovo na zvezdinim vestima

Pirocanac

pre 10 godina

Raspascemo se do kraja polusezone,sa omladincima protiv vojvodine! Ne trebaju nam umisljeni kvazi igraci,mali vukan moze da pruzi isto koliko i miric,petkovic bolji od vesovica, dzoni neprikonosnoven po levoj strani kakav mladenovic...samo da nam i nine ne zatrazi raskid i ovako nam je sredina suplja pored sporog kapitena

Jedno jaje muć ...

pre 10 godina

Svaki dan po jedan, do Nove godine biće tu samo abolirani da ugasi svetlo i pravi slovencima društvo za preferans. Njih ni sa upaljene krpe ne mož' da oteraš.

Kilbejn

pre 10 godina

Da upisem danasnji dan...Ovo je pojacanje a ne odlazak!Nisi prijatelju ni za F.C. Irdingen Amateri!Oterali ga i iz Spartaka i iz Kragujevca...I sta jede tvoja porodica kada joj je malo 80.000e godisnje,nekoliko god unazad?!!

Selektor

pre 10 godina

Filip Mladenovic, Marko Vesovic i sada Marko Miric, Zvezda pravi tim ne samo za titulu nego i za evropu. Jedno je sigurno ova tri internacionalca ce posvadjati skaute sa istoka narocito iz Azerbejdzana,Koreje,Uzbekistana i ostalih vele sila fudbala. "neka svako ide ko bi nas prod'o"...

Aleksandar

pre 10 godina

poceli smo da se pojacavamo i pravimo rekonstrukciju na vreme....a ne da na platnom spisku imamo 35 igraca...koji su fiktivno igraci a plate su im tek fiktivne...bolje je da imamo 22-23 igraca koji redovno primaju platu ali je i zasluze igrajuci a fala bogu i mogu da se prodaju kasnije,a ne da drzimo ove balvane koje bukvalno i da poklonis nijedan iole ozbiljan tim ne bi angazovao

Делије Книн

pre 10 godina

Хвала Богу требао си и раније, само си заузимао место неком млађем и бољем од тебе.

Djole

pre 10 godina

Mladenović je dobio spor, a zbog toga je odstranjen iz kluba(?). Možda ovi iz uprave nisu primetili, ali su u pitanju profesionalci , koji su dovedeni za pare i budu prodati za pare. Ne verujem da uprava volontira, zašto to traže od klinaca.

srle

pre 10 godina

Idi brate neznam i ko te dovede u Zvezdu. A tek kojim zaslugama si i u reprezentaciju pozivan. Opet neciji izmisljeni "koluki je moj procenat od transfera " igrac.

Zlatko

pre 10 godina

kad sam procito vest da Vesovic podnosi zahtev za raskid ugovora prva misao mi je bila a kad je Miric. Ko da me je cuo,napokon pravi potez od Mirica.
Bravo bravo bravo

Dragan BL

pre 10 godina

Mi se ozbiljno pojačavamo ovako!
Doći će u prvi plan mlađi i sigurno bolji, uz ove što već igraju. A ne ovi menadžerski igračići.

Payton

pre 10 godina

Čitao sam da se i Robi žalio da je Mirića MORAO uzeti jer je bio u paketu sa odlaskom Kaluđerovića(kojeg smo svi čekali) za velikih 1,2M evra . Super je što odlazi jer Zvezda ima najveći roster u ligi a ima i mladih igrača koji čekaju svoju šansu kao ozeblo sunce. E sada je druga stvar može li se ovo sve platiti i zašto niko ne odgovra za gomilanje igrača.

zlocko

pre 10 godina

Ja ne znam da li su ovi navijaci Partizana,koji pokusavaju u komentarima da budu duhoviti,svesni - da smo odlaskom ovakvih levata samo jaci :) svaki pravi navijac Zvezde se raduje ovom Miricevom potezu ! :))

Realno

pre 10 godina

Neka ide slobodno,ionako nije ni bio za Zvezdu,kao ni Mladenovic a mogao bi da im se pridruzi i Krneta,kao i golman Vesic.Ovaj Miric je redovno ulazio u igru,verovatno da bi ga nekom prodali na zimu,umesto da su tu sansu dobijali mladi Mihajlovic,Jokic i jos neki mladji igraci.

eee

pre 10 godina

Jos 300-400.000e minusa u i onako praznoj kasi...
- Svako ko misli da je ovo dobro, gleda jednostrano... Jer ce nas mozda taj Miric kostati licence za Evropu sledece godine (ako doguramo do mesta koje nas vodi tamo, a vrlo verovatno cemo)... Dobro je sto odlazi, ali ne valja sto odlazi na NASU STETU! Znaci, moracemo da mu isplatimo sve zaostale "zarade" ugovorom garantovane... Najbolje bi bilo da nije ni dolazio, kao i mnogi drugi... Idemo dalje, ko je sledeci?

Aca

pre 10 godina

Od svih ovih igraca zajedno koji su otisli u poslednje vreme nebi mogao da sastavis jednog krstenog. Njihove karijere ce se verovatno zavrsiti negde u drugoj ukrajinskoj ligi ili kineskoj gde ce ostati totalno nezapazeni, srecan vam put.

Milan

pre 10 godina

Miricu legendo,ulepšao si mi ovaj smoran dan,super je što te nikad nećemo gledati u našoj ZVEZDI!DZAJO MENJAJ TRENERA,VRATI NAM ROBIJA!!!

ja

pre 10 godina

Niko od njih(osim Vesovica) nije standardan,tako je to bolje za klub,da smanji broj igraca. Tacno je da bi se na nekima zaradilo,ali to svakako nisu Kirovski i Miric.

nestor

pre 10 godina

Kakve gluposti citam ovde...pa je l moguce da niko od vas ne razume da ce klub morati da mu isplati sve zarade i umesto da ga proda i resi se ugovorne obaveze,igrac odlazi za dz. i pritom ce klub tuziti regulatornom telu...kasnije kad budete citali da ne moze da se dobije licenca za EURO takmicenja,setite se kako ste se radovali sto vas odlaskom "pojacava" igrac koji nikakvu minutazu nije ni imao...

hepek

pre 10 godina

Cudno da u ekipi sa 40 igraca ima nezadovoljnih, dobijali plate ili ne. Ako ovi odu treba hitno kupiti nove igrace koji ce bodriti Zvezdu sa tribina.

Lazar

pre 10 godina

a de je onaj filip sto su rekli da ce zvezda da moli da se vrati.naravno nigde jer nezna da igra samo je zvezda ugradila stojicu za njega.

Bob Rock

pre 10 godina

Ako se ovako nastavi sa odlascima, do nove godine zvezda mozda uspe da svede igracki kadar na neku pristojnu cifru, pedesetak igraca u prvom timu...

Marko

pre 10 godina

Bilo kako bilo mi bi svakako morali da im isplatimo dugovanja i da su ostali. Neka sada dovedu opet 12 igraca iz zonskih klubova a mi cemo gledati na predstavljanjima velika pojacanja Crvene Zvezde.

zoi

pre 10 godina

Nije ovaj problem samo sa Zvezdom vecina klubova u Srbiji neisplacuje svoje fudbalere, samo kad treba da pocne prvenstvo, koliko klubova ima duznika, reforme reforme u svim klubovima