Ponedeljak, 25.11.2013.

12:46

FSS: Srpski fudbal nije vaš talac

Fudbalski Savez Srbije oštro je odgovorio čelnicima Crvene zvezde na saopštenje povodom suđenja na meču Voždovac - Partizan.

Izvor: B92

FSS: Srpski fudbal nije vaš talac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

nenad

pre 10 godina

Samo da pitam FSS sa čelom Tomislavom Karađžičem ko uništa naš fudbal. Po meni da nisu oterali selektora nacionalnog tima Radomira Antića sad bi i naš tim bilo bi u Brazilu na svetsku prvenstvo. Umesto da pomognu Srpskom fudbalu i svim timovima oni njih uništavaju. Nek se smeni već Toma, a nek nam vrati Radomira Antiča.

bole

pre 10 godina

Odnosi izmedju Zvezde i Partizana ce se normalizovati kad budemo imali zdravo tkivo u FSS i Sudijskoj organizaciji. Dotle ce mrznja rasti i vidjacemo sve gore scene. Dakle FSS je UZROK a ne posledica, odnosni Najveci krivci a ne zrtve kako to ovde zele da predstave. Ostavke u svim strukturama za zdrav fudbal i zdravo navijacko rivalstvo

dzoni

pre 10 godina

A gde su tu Bjekovic i Zecevic? Dok ste pred kamerama hapsili legendu evropskog fudbala nije vas bilo briga? Zvezda cak i da je namestala pre vi se niste tada bunili nego sada kada teramo Toleta vi se sad naprasno setili Radomana, Babarogica... I Zvezda kad je "namestala" pobedjivala je i Real, Barsu, Bayern, Milan... a vas razvaljuju petah tikva, samrok i slicni.

Tomislav Karadzic

pre 10 godina

Ajde vi da se bavite time sto nam upropastiste fudbal naocigled svih nas.Kad se vec tako dobro razumete u kradje i pljacke, hajde nam onda lepo odgovorite ko krade u prvenstvu, ko krade u FSS, ko krade u sudijskoj organizaciji...Da cujemo, ko?(Milan, 25. novembar 2013 13:12)

Evo zini da ti kazem :).

pera

pre 10 godina

Da ne postoji FK Crvena zvezda ozbiljno bih se zapitao ima li koga u FSS. Očekivao sam da se predsednik ili neko iz saveza obrate javnosti povodom neuspeha u kvalifikacijama za SP. Onda je otišao i selektor, a niko iz srpske kuće fudbala nije našao za shodno da to prokomentariše. Nasilje na stadionima eskalira, ali ni to nije dovoljno zanimljiva tema za ljude iz saveza. Kao ni činjenica da klubovi u evropskim takmičenjima učestvuju turistički. Dodajte tome probleme sa infrastrukturom, stalne priče o neregularnostima u svim rangovima takmičenja i brojne druge probleme u domaćem fudbalu.
Sve to nije dovoljan razlog da se predsednik ili neko od njegovih saradnika oglasi. Ali kada FK Crvena zvezda izda saopštenje, vidimo da ima života i u FSS.
I šta rade čelnici saveza. Uvlače fudbal u još dublji mulj retorikom nedostojnom ulične svađe. Da li tako treba da izgleda rečnik vrhovnog fudbalskog tela u zemlji? Da li će se tako bilo šta rešiti?
Ako imate pouzdane informacije i dokaze o tome ko je naneo milionsku štetu FK i KK Crvena zvezda ja Vas molim da te podatke predate policiji i podnesete krivičnu prijavu, jer je dužnost svakog građanina da prijavi kriminalne radnje. Ako je neko od njih kojim slučajem aboliran, šta Vas sprečava da nekom takvom doživotno zabranite obavljanje funkcija u fudbalu.

Prozivate Partizan i Crvenu zvezdu da su fudbal učinili taocem, a u stvari samo potvrđujete sopstvenu nesposobnost da sredite stanje u fudbalu jer su pomenuti klubovi samo deo FSS.

slep kod ociju

pre 10 godina

"ko se vatrom igra ,od vatre strada!
Tole kralju!
(losmi, 25. novembar 2013 13:27)
којом ватром, да ли би хтео можда да знаш колика пара смо изгубили са чињеницом да нисмо отишли на светско првенство...срам вас било
(готов је!!!!, 25. novembar 2013 13:42)
Djenovljani,bolje da gledate u vasem dvoristu koliko je para pokradeno i zasto ste u dugu 50 miliona.Vasa briga o srpskom fudbalalu je nadaleko poznata.

bilal

pre 10 godina

Sad cekamo da Covic odgovori sa nekim Toletovim "prljavim vesom" i da ovaj zanemi ko prosli put. Lepo kaze Carls Barkli:"Sto ulazis u frku kad si slabiji?"
(Milos, 25. novembar 2013 13:29)
Njegov (Čovićev) prljav veš ne mogu oprati ni Dunav, ni Sava. I otkud je to FSS slabiji od FK Crvena zvezda? Mnogo vi sebi umišljate al' obično ko visoko leti nisko pada.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Kvazimodo Sorabius,

Sta ti napisa covece.I Maradona je dao gol rukom. Ali se tim sudijama to jednom desi da pogrese u neciju korist ili na neciju stetu. I danac Sorensen je na SP u Spaniji svirao nepostojeci penal za spance protiv Jugoslavije.

Ali ako na jednoj utakmici pogresis dva puta na stetu jednog kluba onda je to sve namera.Ako isti sudija u Nisu ne prizna regularan gol Zvezdi onda se tada moglo reci da je greska. Ali tom sudiji nije smanjena ocena niti je kaznjen. I sada posle ovog juce vidi se da je instruiran od fudbalske mafije u FSS.Sudijska organizacija se bori svim silama da ostane pod kapom FSS iako ni u jednoj evropskoj federaciji nije pod kapom maticnog saveza kada je organizacija u pitanju.

Citajuci tekst jasno mi je ko je autor. Cim pomenu Kosarku

Boban

pre 10 godina

Kakve sad veze ima stanje u Zvezdi i Partizanu sa losim ili tendecioznim sudjenjem?Sami potvrdjujete da niste sposobni da obavljate funkcije na kojima ste samim predlogom o stranim sudijama.Ako niste u stanju da skolujete mlade i postene sudije onda je vreme da dajete ostavke.Ako se u Zvezdi i Partizanu kralo,kao sto kazete,iznesite dokaze pa pravo u policiju da se ta farsa zavrsi vec jednom.Gospodine Karadzicu,krivi ste za kompletno stanje u nasem fudbalu,sto klupskom sto reprezentativnom i to je istina.Onog dana kad ste odbili da predate Zvezdi pehar u kupu a otisli na slavlje Partizanove titule sve je bilo jasno i zbot toga ste ako imalo imate karaktera morali otici.Da ne govorim o Anticu,Pizonu ili ovom zadnjem diletantu.Povuci se covece imas preko 70 godina i vreme je za penziju.Daj malo da taj fudbal pocne da dise.U pravu ste da sudije grese i da ce i dalje da grese ali dokle bre vise u korist Partizana i Zvezde?E tu je problem a ti neces da ga resis,zato penzija Tole i tacka.

dule

pre 10 godina

kuda ide ovo drustvo kada neko moze da sumnja u postenje gospodina kakav je tomislav karadzic?
sta je sledece - da sumnjamo u postojanje deda mraza!?!

dex

pre 10 godina

Nisam pristalica teorija zavere, ne verujem da su FSS i PFC zakulisnim radnjama doprineli bas svim titulama u proteklih 6 godina... Ali, kada se stavi prst na celo... Kako da se bas na Partizanovim utakmicama toliko gresi? Pogotovo ove godine? Necu ulaziti u odlucujuce derbije i neke odluke tamo, bilo pa proslo. Ali pogledajmo ovu sezonu. Ovo je tragikomedija. Kako bas iskljucivo u tolikoj meri grese sudije u Partizanovu korist. Naravno, grese i na drugim utakmicama, ali ne u ovolikoj meri. Covek se stvarno mora zapitati sta se desava, a onda postaje jasno ko stoji iza toga, i tu nema teorije zavere. Misija da Partizan prestigne Zvezdu po broju titula je skoro zavrsena, i ne sme se sada stati. Medjutim, to nije najgore. Posle Toleta doci ce Zvezdin kadar koji ce se garantovano na isti ovaj nacin, ili jos gore svetiti Partizanu nekoliko godina. Normalnog fudbala necemo videti ko zna koliko. Kao sto rekoh, nisam pristalica teorija zavere, ali tuzno je da je ovo nasa realnost...

dalje ne treba komentarisati

pre 10 godina

"Fudbalski savez Srbije je, na žalost, postao talac FK Crvena zvezda i FK Partizan. Na osnovu brojnih javnih izjava, ispostavlja se da se fudbal u Srbiji igra samo zbog ova dva kluba, a to nikako nije tačno"

Eto,vec u prvoj recenici su slagali.Ako cemo realno zaista ispada da se fudbal igra samo zbog Zvezde i Partizana.I to je jasno kao dan.

Dzony

pre 10 godina

"Pojedinci iz FK Crvena zvezda imaju najmanje prava da govore, o poštenju posebno. Ovom prilikom ne bismo komentarisali brojne stvari, ali je utisak da je Crvena zvezda poslednji klub koji o tome može da govori".

Pravo u metu.Klub koji koji je svetski rekorder u krađama i mahinacijama da priča o poštenju.Malo stariji se sećaju kojekakvih Šipki,Radomana,Babarogića i njima sličnih.Uostalom pogledajte na YT zvezdanaesterac 1 i 2.
(Ja, 25. novembar 2013 13:15)

Pogledao sam ja te vase klipove i zanimljivo 90% tih penala je bilo...Ali sta reci o komentaru tvom gde mi pljackamo sve zivo, i jelte tako smo osvojili Evropu? Nesto tu se tebi ne slaze...

Dejan

pre 10 godina

Hahahahahahahahahaha... hteli su da kazu "nemojte nam otimati zrtvu".

Alo, FSS! Sprski fudbal je VAS talac! I vi ga uporno maltretirate, kinjite i unistavate!

Ako ne verujete, pogledajte rezultate nase reprezentacije i klubova na internacionalnoj sceni. Reprezentacija je propustila 2 (i slovima DVA) uzastopna velika takmicenja, klubovi nam ispadaju iz Evrope u julu mesecu. Ne u avgustu, ne u septembru. U julu!

Milos

pre 10 godina

Sad cekamo da Covic odgovori sa nekim Toletovim "prljavim vesom" i da ovaj zanemi ko prosli put. Lepo kaze Carls Barkli:"Sto ulazis u frku kad si slabiji?"

Milan

pre 10 godina

Klasican spin. Napad je najbolja odbrana. Ovde je pitanje namestenog prvenstva i to ocigledno namestenog, a ne pljacke u FK i KK i ko zna cemu jos.
Ajde vi da se bavite time sto nam upropastiste fudbal naocigled svih nas.
Kad se vec tako dobro razumete u kradje i pljacke, hajde nam onda lepo odgovorite ko krade u prvenstvu, ko krade u FSS, ko krade u sudijskoj organizaciji...
Da cujemo, ko?

Gradjanin

pre 10 godina

@"...Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima...."

Pametnom dovoljno. Imamo dva groba od kluba kojima trebaju domace sudije jer svi oni imaju "svoje" sudije pa onda jedni druge pljuju.
Zato im i jednima i drugima odmah pukne zna se sta cim mrdnu u neke kvalifikacije za LE ili LS.

Mojsije

pre 10 godina

FSS treba ukinuti i sva takmicenja poptuno profesionalizovati, a klubove privatizovati. Potrebno je stvoriti novo udruzenje klubova koje bi organizovalo sva takmicenja, ali po novim pravilima za ucesce. Treba uvesti kotizaciju koja bi eliminisala tzv. male klubove i tako bi se stvorio neki red u fudbalu. Sudije bi morale biti profesionalci, ljudi kojima bi to bilo jedino zanimanje. Svi stadioni, bez ikakvih izuzetaka, morali bi biti napravljeni tako da ispunjavaju UEFA norme za takmicenje. Dosta vise s`principom "hleba i igara". Ako je zivot u ovoj zemlji skup, onda fudbal nema pravo da bude jeftin.

dzozey

pre 10 godina

Ceka se i saopstenje duska vujosevica...
(kad ono medjutim, 25. novembar 2013 12:59)
Veliki Dule Vujosevic ne izdaje saopstenja, vec prica na konferencijama za novinare. A tek sto ne daje video saopstenja dok sedi u fotelji. FSS uvek lepo odgovori. Moze da se prica i da FSS ne valja i da su ovakvi i onakvi, ali uvek iznesu cinjenice. A i svakako su mnogo uspesniji od FKCZ.

Mojito

pre 10 godina

"...a posebno Crvena zvezda[...] optuženi su za sprečavanje normalizacije u srpskom fudbalu i potpirivanje mržnje koja eskalira u incidentima kakve smo videli na poslednjem derbiju."

Mislite na incidente na derbiju koje su izazvali ISKLJUCIVO izmedju sebe zavadjeni navijaci kluba, na cijoj su proslavi pre nekoliko meseci mahali zastavom sa likom predsednika FSS-a, zagrljeni se slikali sa tim istim predsednikom i pevali pesmu "uzmi Tole 7 titulu", dok je prethodno taj isti predsednik FSS-a zagrljen bio sa predsednikom JSDP, pa predsednikom FKP?

Gadite mi se, u Zvezdi nisu cvecke ali ovo je vec vredjanje ljudi koji navijaju i za druge klubove, za igracke pokradenih klubova[pazi nije Zvezda], za sve nas. Zvezda kada igra lose posteno izgubi bodove, a vi ste zasticeni kao beli medvedi. Zato ce sve vise ljudi se radovati Thunovima, Samrocima i Tikvama.

Nemam nista protiv da Radnicki iz Nisa bude sampion, da Spartak pobedi Zvezdu 3:0 ali imam protiv toga da Partizan ne sme da izgubi. To vredja sve nas.

coolinar

pre 10 godina

Ali smo taoci FSS mi navijaci i gledaoci, zbog kojih se, ako vas to i malo zanima ovaj sport i dalje igra!
Sudijske neregularnosti iz kola u kolo Od prvog do poslednjeg ako treba i to vise nije slucajnost.
Raspisite dekretom da je Partizan koji nije u stanju da pobedi ni Zvezdu ni NP, ni Vozdovac i koji realno zasluzuje 8-o mesto na tabeli da bude prvak narednih 20 godina i da znamo na cemu smo.U suprotnom zavaravate i obmanjujere navijace Partizana da su neka velicina!
Velicina koja dobija samarcine i ponizenja kako promoli glavu u evropu!
Aj uzdravlje i pocnite sa slavljem titule "prvaka"

Labud

pre 10 godina

Bogami kad Tole saspe u brk to ne budu neke apstraktne i pausalne optuzbe, vec milionski iznosi u evrima, za koje niko nije odgovarao. E moj Dragane, da si posteno odrobijao, moglo bi se posle reci i da si pogresio, boze svima se desi, ali ovako aboliran pre zavrsetka postupka, kao presedan, sluzices svima kao slagvort za umesanost politike u sport. Tole, bio pritvorenik u Spuzu, pa sta mu sad fali.

Pavle

pre 10 godina

Konačno, FS Srbije je dao saopštenje koje je većina ljubitelja fudbala odavno oćekivala, sa napomenom da nisam siguran da je sinošnje saopštenje u vezi suđenja na utakmici VoŽdo. - Par. izdala Uprava FK C.Zvezda. Pre će biti da je to učinio neki pojedinac u ime Uprave FK C.Z.

doi

pre 10 godina

Realno da je postenja i pravde zvezda bi ono saopstenje pisala gledajuci svoju ekipu na tabeli neke zonske lige. Na finjaka su ih spustili iz FSS tu i tamo ubacili Partizan u isti kontekst iako se Partizan maltene nijednom nije tako bunio na sudjenje A POGOTOVO NE na tudje utakmice (a bilo ih je MNOGO na kojima je trebao)!
Za zvezdu uvek vazi ono staro...ko o cemu "zvezda" o postenju! Lukic je bio mala maca za ovu mafiju...

Dejan Popovic

pre 10 godina

Ovde se aludira na Vesića i tu su u pravu ali to ne opovrgava činjenicu da je kup vojvodini ukraden , da mažić svira penal u subotici za partizan koji ne postoji , da se protiv rada na banjici produžava dok partizan ne izjednači , da 7 klubova iz lige bukvalno nije igralo protiv partizana i tako dalje.Zvezdu su pokrali zvezdaši ali to je interni problem zvezdaša a ovo što radi vladajuća nomenklatura jeste titula po svaku cenu i tu trpi liga i svi klubovi a ne zvezda.Partizan nema više smederevo , hajduk ,BSK, a očigledno se i ostale ne boje više da igraju protiv partizana pa je sudija jedini način.Njega će da kazne 6 meseci al bodovi i kup ostaju kao i gorak ukus ustima..

готов је!!!!

pre 10 godina

"ko se vatrom igra ,od vatre strada!
Tole kralju!
(losmi, 25. novembar 2013 13:27)
којом ватром, да ли би хтео можда да знаш колика пара смо изгубили са чињеницом да нисмо отишли на светско првенство...срам вас било

ranGo Unchained

pre 10 godina

čudno kako se u drugim ligama ne priča o nameštanju kao kod nas; recimo nedavno penal za Čelzi u 94 minutu, ali to nije namesteno, jel da. činjenica je da se greške dešavaju svuda i stalno(kad smo kod toga, ja ne bih svirao penal), samo kod nas se kuka - ne daju nam da budemo prvaci. braćo, niste prvaci jer nemate pojma, koliko ste bodova izgubili do sada, a sa kojima partizan nema veze? stvarate takvu atmosferu da partizanu više ništa ne sme da se sudi, nijedna situacija nije čista, sve se gleda iz... jednog ugla, jer nema više kamera, ali se gleda usporeno i ponovo i ponovo... jel realno mislite da nijedan penal nije čist? nijedan karton? stvarno mislim da se sve spinuje medijski, da bi se stvorila takva atmosfera, pa da biste vi imali domaćinsko sudjenju na svim stadionima u srbiji, mada ga vec imate u Subotici recimo.
sto se samog Voždovca tiče, ne znam sta njima nije jasno - Partizan dao gol, a oni nisu, Partizanov gol regularan, a oni umesto da su dali gol iz igre, žale se zbog penala koji nije postojao. da niste bili možda u nekoj izglednoj šansi možda, pa je Petrović izbio rukom? a? pogledajte snimak opet? usporeno? šansa? ne? Lalate, znamo da ti je san da treniras Zvezdu, pa se uvlacis svima, ali tvoja izjava je trebala da bude - oni su dali gol, mi nismo, to je to.

Vlada

pre 10 godina

Ništa,ako je tako,neka se na dve utakmice direktnom suduskom greškom ošteti Partizan,pa vi posle toga kažnjavajte radite šta hoćete .. pošteno
- N.Pazar + Voždovac p
Partizan ima na svom kongu 4 boda više direktnim
sudiskim "greškama" na štetu Partizanovih protivnika.
U ovakvim okolnostima ovde ni Barselona,Real ne bi mogli biti prvi ...

Superoperater

pre 10 godina

Ma sta mi imamo od toga sto sudija nece suditi kolo ili dva...opet se lopov vraca na posao i nikom nista, a bodovi ostaju. Rigoroznije kazne za sudije koje drasticno ostete jedan klub, tj. direktno uticu na rezultat, svesno ili nesvesno, u to ne ulazim (trajna diskvalifikacija, prebacivanje u najnizi rang i sl)....ali to nekome, trenutno duze vreme mnogo jakom van terena, ne ide u prilog.

Čotrić

pre 10 godina

Stvarno je strašno šta se radi našem najboljem, najpoštenijem i prvaku sveta klubu. Predlažem da se izda saopštenje povodom silnih promašaja Daude na poslednjoj utakmici, jer nije isključeno da je to uradio po nagovoru Tomislava Karadžića. Takođe da Tomislav Nikolić još jednom abolira Dragana Džajića zbog loših rezultata i da ga novinari još jednom proglase za najboljeg igrača svih vremena. Ako to ne urade još jednom izdati saopštenje.

KODAR78

pre 10 godina

Nije tajna da se vecim klubovima cesto gleda kroz prste u susretima sa ,,manjim''.Cesto su greska u korist nekog od vecitih rivala. Ipak iz Ljutice dolaze orkestrirani napadi na FSS i sudijsku organizaciju, koji se ne cuju kada oni (vrlo cesto) uzimaju bodove na takav nacin. To je dignuto na takav nivo, uz pomoc medija koje kontrolisu, opet uz politicku pomoc, da sudije ne smeju da sviraju penal za Partizan i ako je prekrsaj za 2 penala. To se vec desilo 2-3 puta ove god. a isto je i za crvene kartone, jer taj sudija je odmah na stubu srama. Kada bi barem malo te energije ulozili u stvaranje igraca i treniranje istih, gde bi im bio kraj. Ovako mogu samo da kukaju, jer prevagu ne donose ni Tole ni sudije, nego fudbalska akademija Partizana. Znaju to i oni.

zex86

pre 10 godina

I sta mi imamo od toga sto se kazni sudija??Tu pricu vasu o kaznjavanju vise niko ne shvata za ozbiljno,kazne ga i sta?Bodovi ostadose partizanu?Gresilo se par puta i kod Zvezde,al u mecevima koja ona dobije sa 3-4 razlike,tako da to ne utice na krajnji ishod.U mecevima sa Pazarom i Vozdovcem DIREKTNO se utice na rezultat. Bez tih bodova partizan je 4-5,a trenutna tabela pokazuje drugacije. E TOME JE PROBLEM GOSPODO IZ SAVEZA!

vasa

pre 10 godina

"...klubovi nam ispadaju iz Evrope u julu mesecu. Ne u avgustu, ne u septembru. U julu!..."
(Dejan, 25. novembar 2013 13:14)

Gresis, sinko... Klubovi nam igraju Ligu Sampiona, Ligu Evrope (doduse samo neki) i eventualno ispadnu u poslednjem krugu kvalifilacija...
Doduse, postoje i Sampioni sezone kupanja, ali to je druga prica...

Spartan

pre 10 godina

Sudija nije svirao 3 PENALA, poslednji je morao videti. Kaznice ga par utakmica, a on ce dobiti veliku novcanu nagradu, partizanu titula i milioni od drzave, sponzora i UEFE. Isti sudija je vec ostetio Zvezdu u prvenstvu.

rodjen sa greškom

pre 10 godina

gospodo iz fss,pa dokle vise te teze ko radi taj i gresi,pa ja bi bolje odsudio nego ovi vaši sa licencama,i sta sad kad se pogresi(a neverovatno svaki put kad igra partizan) da se mi drzimo te teze od malopre recene,i tako u nedogled......... gospodo pa ovo je postao cirkus a ne fudbal,što je najcrnje,kod spornog penala za vozdovac sudija je na 5 metara okrenut ka igracu koji igra rukom i naravno on to nezeli ni da vidi ,pa dosta vise

Webber

pre 10 godina

Ako malo ukljucite mozak, shvaticete da FSS cesto podseca na pljacke u Zvezdi a zanimljivo nikad ali nikad ne podsecaju na pljacke u FK Partizan,i za vreme Bjeke i sad mozda zato sto ljudi iz Partizana ne napadaju? Naravno...Ukljucite mozak nedajte da vas spinuju.

loshmi

pre 10 godina

Ja zaista ne branim ni savez ni Toleta ni Partizan ali se stvarno vrši pritisak da savez namešta sudije da bi Partizan bio prvi a da je to istina kao dokaz se navodi očajna igra Partizana u evropi i neki nesvirani penali koje moyemo na svakoj utakmici da pronađemo..Ok,to je istina ali šta je bilo koji naš klub pružio u evropi? Jel Zvezda nešto napravila u evropi??..I na kraju šta imate da kažete na činjenicu da su svima u ligi ponuđene strane sudije na tacni? Zašto niste pristali na strane sudije?? Zato što gospodo huligani u upravi Zvezde i Partizana znaju da tu nije problem,nego u njihovim kućama i kriminalčnim upravama koje samo gomilaju dugove!!! Sve je to alibi za očajno stanje u srpskom fudbalu gde više ne može da se vidi ni f od fudbala..Ja stvarno ne verujem da su ljudi toliko ostrašćeni sa ovakvim kvalitetom fudbala..Vidi se da država tone..

kabasti

pre 10 godina

Srpsli fudbal je direktni talac beogradskih blizanaca i njihovih navijaca - kriminalaca! Pod hitno ugasiti ta dva zla ove zemlje, pare koje se njima daju preusmeriti na skole i bolnice!

Ivan

pre 10 godina

Zvezda i Partizan su zlo i posast srpskog sporta koje treba trajno zabraniti i ukinuti ...Ili da svi ostali srpski klubovi jednostavno izbace blizance iz svih srpskih liga odnopsno bojkotuju igranje sa njima

ranko

pre 10 godina

Srpski fudbal hahahahahahahah
Kome da verujes Karadzicu, Djuricu, Covicu... pa gde se taki nadjose na jednom mestu. Tuzna i tragicna prica kojoj se kraj i ne nazire.

Ja

pre 10 godina

"Pojedinci iz FK Crvena zvezda imaju najmanje prava da govore, o poštenju posebno. Ovom prilikom ne bismo komentarisali brojne stvari, ali je utisak da je Crvena zvezda poslednji klub koji o tome može da govori".

Pravo u metu.Klub koji koji je svetski rekorder u krađama i mahinacijama da priča o poštenju.Malo stariji se sećaju kojekakvih Šipki,Radomana,Babarogića i njima sličnih.Uostalom pogledajte na YT zvezdanaesterac 1 i 2.

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima." Predlog je odbila zvezda. A komentar je za "10" za svakog sa elementima mozga!
Dakle, nema ozdravljenja "srpskog fudbala" dok se zvezda ne raspakuje. Udba neka radi neki drugi posao, a ne da ima FK.
Navijače zvezde raspodeliti po ključu na klubove, recimo Voždovac, Spartak i sl.
Da imaju čim da se zamajavaju.
A nikako da se FK "Sledeća sezona" oglasi oštrim saopštenjem, makar naknadno, za odlazak Francuske na SP posle gola rukom, ili priznati gol IZA stative, spolja u Nemačkoj - a kada se malo duže zamislim, onda i za priznati gol "božjom rukom" D. Maradone...
PS.
Čoviću, Vesiću, Babarogiću - ne nadajte se da ćete zajahati "srpski fudbal" - taj film je završen sa Šajberom, Miljanićem, Đorićem...

Mirko

pre 10 godina

Licemeri... Kaznite sudije sa tri - cetiri utakmice sudjenje u nizem rangu i onda sve ispocetka. Sto ih trajno ne udaljite iz fudbala????
Samo lud covek moze da pomisli da sudija npr. nije video taj udarac u ruku.Ili onaj penal protiv Novog Pazara, kad je lopta udarila coveka u ledja.
Da ne bude zabune ,ovo se odnosi na oba kluba, tzv. "vecite".

Manager

pre 10 godina

"Na ponovljeni zahtev FK Crvena zvezda, a iznošen u dugom periodu iza nas, vezanom za odlazak predsednika FS Srbije Tomislava Karadžića sa te funkcije, ističemo da će do toga jednog dana doći."

http://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8

sick

pre 10 godina

Bravo FSS,pogodili ste pravo u centar "gospodu" iz Mateje Kežmana,na čijem čelu je abolirani Džajić,a iz senke vlada čovek koji je uništio košarkaški klub,dok u klubu ordinira čovek koji je u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda učestvovao u mnogim aferama,Kokezu i Tonceva nije vredno pominjati,sad se ja pitam dal oni takvi kakvi su mogu nekome nešto da prigovaraju

Milos

pre 10 godina

Bolno je tačno da se ljudi iz Crvene zvezde i Partizana uvek bave suđenjem, skoro posle svake odigrane utakmice. Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima.

Objasnili ^^^ toliko...

sick

pre 10 godina

Bravo FSS,pogodili ste pravo u centar "gospodu" iz Mateje Kežmana,na čijem čelu je abolirani Džajić,a iz senke vlada čovek koji je uništio košarkaški klub,dok u klubu ordinira čovek koji je u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda učestvovao u mnogim aferama,Kokezu i Tonceva nije vredno pominjati,sad se ja pitam dal oni takvi kakvi su mogu nekome nešto da prigovaraju

Mirko

pre 10 godina

Licemeri... Kaznite sudije sa tri - cetiri utakmice sudjenje u nizem rangu i onda sve ispocetka. Sto ih trajno ne udaljite iz fudbala????
Samo lud covek moze da pomisli da sudija npr. nije video taj udarac u ruku.Ili onaj penal protiv Novog Pazara, kad je lopta udarila coveka u ledja.
Da ne bude zabune ,ovo se odnosi na oba kluba, tzv. "vecite".

Milos

pre 10 godina

Bolno je tačno da se ljudi iz Crvene zvezde i Partizana uvek bave suđenjem, skoro posle svake odigrane utakmice. Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima.

Objasnili ^^^ toliko...

dzozey

pre 10 godina

Ceka se i saopstenje duska vujosevica...
(kad ono medjutim, 25. novembar 2013 12:59)
Veliki Dule Vujosevic ne izdaje saopstenja, vec prica na konferencijama za novinare. A tek sto ne daje video saopstenja dok sedi u fotelji. FSS uvek lepo odgovori. Moze da se prica i da FSS ne valja i da su ovakvi i onakvi, ali uvek iznesu cinjenice. A i svakako su mnogo uspesniji od FKCZ.

Ja

pre 10 godina

"Pojedinci iz FK Crvena zvezda imaju najmanje prava da govore, o poštenju posebno. Ovom prilikom ne bismo komentarisali brojne stvari, ali je utisak da je Crvena zvezda poslednji klub koji o tome može da govori".

Pravo u metu.Klub koji koji je svetski rekorder u krađama i mahinacijama da priča o poštenju.Malo stariji se sećaju kojekakvih Šipki,Radomana,Babarogića i njima sličnih.Uostalom pogledajte na YT zvezdanaesterac 1 i 2.

ranGo Unchained

pre 10 godina

čudno kako se u drugim ligama ne priča o nameštanju kao kod nas; recimo nedavno penal za Čelzi u 94 minutu, ali to nije namesteno, jel da. činjenica je da se greške dešavaju svuda i stalno(kad smo kod toga, ja ne bih svirao penal), samo kod nas se kuka - ne daju nam da budemo prvaci. braćo, niste prvaci jer nemate pojma, koliko ste bodova izgubili do sada, a sa kojima partizan nema veze? stvarate takvu atmosferu da partizanu više ništa ne sme da se sudi, nijedna situacija nije čista, sve se gleda iz... jednog ugla, jer nema više kamera, ali se gleda usporeno i ponovo i ponovo... jel realno mislite da nijedan penal nije čist? nijedan karton? stvarno mislim da se sve spinuje medijski, da bi se stvorila takva atmosfera, pa da biste vi imali domaćinsko sudjenju na svim stadionima u srbiji, mada ga vec imate u Subotici recimo.
sto se samog Voždovca tiče, ne znam sta njima nije jasno - Partizan dao gol, a oni nisu, Partizanov gol regularan, a oni umesto da su dali gol iz igre, žale se zbog penala koji nije postojao. da niste bili možda u nekoj izglednoj šansi možda, pa je Petrović izbio rukom? a? pogledajte snimak opet? usporeno? šansa? ne? Lalate, znamo da ti je san da treniras Zvezdu, pa se uvlacis svima, ali tvoja izjava je trebala da bude - oni su dali gol, mi nismo, to je to.

dex

pre 10 godina

Nisam pristalica teorija zavere, ne verujem da su FSS i PFC zakulisnim radnjama doprineli bas svim titulama u proteklih 6 godina... Ali, kada se stavi prst na celo... Kako da se bas na Partizanovim utakmicama toliko gresi? Pogotovo ove godine? Necu ulaziti u odlucujuce derbije i neke odluke tamo, bilo pa proslo. Ali pogledajmo ovu sezonu. Ovo je tragikomedija. Kako bas iskljucivo u tolikoj meri grese sudije u Partizanovu korist. Naravno, grese i na drugim utakmicama, ali ne u ovolikoj meri. Covek se stvarno mora zapitati sta se desava, a onda postaje jasno ko stoji iza toga, i tu nema teorije zavere. Misija da Partizan prestigne Zvezdu po broju titula je skoro zavrsena, i ne sme se sada stati. Medjutim, to nije najgore. Posle Toleta doci ce Zvezdin kadar koji ce se garantovano na isti ovaj nacin, ili jos gore svetiti Partizanu nekoliko godina. Normalnog fudbala necemo videti ko zna koliko. Kao sto rekoh, nisam pristalica teorija zavere, ali tuzno je da je ovo nasa realnost...

Mojito

pre 10 godina

"...a posebno Crvena zvezda[...] optuženi su za sprečavanje normalizacije u srpskom fudbalu i potpirivanje mržnje koja eskalira u incidentima kakve smo videli na poslednjem derbiju."

Mislite na incidente na derbiju koje su izazvali ISKLJUCIVO izmedju sebe zavadjeni navijaci kluba, na cijoj su proslavi pre nekoliko meseci mahali zastavom sa likom predsednika FSS-a, zagrljeni se slikali sa tim istim predsednikom i pevali pesmu "uzmi Tole 7 titulu", dok je prethodno taj isti predsednik FSS-a zagrljen bio sa predsednikom JSDP, pa predsednikom FKP?

Gadite mi se, u Zvezdi nisu cvecke ali ovo je vec vredjanje ljudi koji navijaju i za druge klubove, za igracke pokradenih klubova[pazi nije Zvezda], za sve nas. Zvezda kada igra lose posteno izgubi bodove, a vi ste zasticeni kao beli medvedi. Zato ce sve vise ljudi se radovati Thunovima, Samrocima i Tikvama.

Nemam nista protiv da Radnicki iz Nisa bude sampion, da Spartak pobedi Zvezdu 3:0 ali imam protiv toga da Partizan ne sme da izgubi. To vredja sve nas.

Labud

pre 10 godina

Bogami kad Tole saspe u brk to ne budu neke apstraktne i pausalne optuzbe, vec milionski iznosi u evrima, za koje niko nije odgovarao. E moj Dragane, da si posteno odrobijao, moglo bi se posle reci i da si pogresio, boze svima se desi, ali ovako aboliran pre zavrsetka postupka, kao presedan, sluzices svima kao slagvort za umesanost politike u sport. Tole, bio pritvorenik u Spuzu, pa sta mu sad fali.

doi

pre 10 godina

Realno da je postenja i pravde zvezda bi ono saopstenje pisala gledajuci svoju ekipu na tabeli neke zonske lige. Na finjaka su ih spustili iz FSS tu i tamo ubacili Partizan u isti kontekst iako se Partizan maltene nijednom nije tako bunio na sudjenje A POGOTOVO NE na tudje utakmice (a bilo ih je MNOGO na kojima je trebao)!
Za zvezdu uvek vazi ono staro...ko o cemu "zvezda" o postenju! Lukic je bio mala maca za ovu mafiju...

Dejan Popovic

pre 10 godina

Ovde se aludira na Vesića i tu su u pravu ali to ne opovrgava činjenicu da je kup vojvodini ukraden , da mažić svira penal u subotici za partizan koji ne postoji , da se protiv rada na banjici produžava dok partizan ne izjednači , da 7 klubova iz lige bukvalno nije igralo protiv partizana i tako dalje.Zvezdu su pokrali zvezdaši ali to je interni problem zvezdaša a ovo što radi vladajuća nomenklatura jeste titula po svaku cenu i tu trpi liga i svi klubovi a ne zvezda.Partizan nema više smederevo , hajduk ,BSK, a očigledno se i ostale ne boje više da igraju protiv partizana pa je sudija jedini način.Njega će da kazne 6 meseci al bodovi i kup ostaju kao i gorak ukus ustima..

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima." Predlog je odbila zvezda. A komentar je za "10" za svakog sa elementima mozga!
Dakle, nema ozdravljenja "srpskog fudbala" dok se zvezda ne raspakuje. Udba neka radi neki drugi posao, a ne da ima FK.
Navijače zvezde raspodeliti po ključu na klubove, recimo Voždovac, Spartak i sl.
Da imaju čim da se zamajavaju.
A nikako da se FK "Sledeća sezona" oglasi oštrim saopštenjem, makar naknadno, za odlazak Francuske na SP posle gola rukom, ili priznati gol IZA stative, spolja u Nemačkoj - a kada se malo duže zamislim, onda i za priznati gol "božjom rukom" D. Maradone...
PS.
Čoviću, Vesiću, Babarogiću - ne nadajte se da ćete zajahati "srpski fudbal" - taj film je završen sa Šajberom, Miljanićem, Đorićem...

Webber

pre 10 godina

Ako malo ukljucite mozak, shvaticete da FSS cesto podseca na pljacke u Zvezdi a zanimljivo nikad ali nikad ne podsecaju na pljacke u FK Partizan,i za vreme Bjeke i sad mozda zato sto ljudi iz Partizana ne napadaju? Naravno...Ukljucite mozak nedajte da vas spinuju.

Manager

pre 10 godina

"Na ponovljeni zahtev FK Crvena zvezda, a iznošen u dugom periodu iza nas, vezanom za odlazak predsednika FS Srbije Tomislava Karadžića sa te funkcije, ističemo da će do toga jednog dana doći."

http://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8

Čotrić

pre 10 godina

Stvarno je strašno šta se radi našem najboljem, najpoštenijem i prvaku sveta klubu. Predlažem da se izda saopštenje povodom silnih promašaja Daude na poslednjoj utakmici, jer nije isključeno da je to uradio po nagovoru Tomislava Karadžića. Takođe da Tomislav Nikolić još jednom abolira Dragana Džajića zbog loših rezultata i da ga novinari još jednom proglase za najboljeg igrača svih vremena. Ako to ne urade još jednom izdati saopštenje.

Milan

pre 10 godina

Klasican spin. Napad je najbolja odbrana. Ovde je pitanje namestenog prvenstva i to ocigledno namestenog, a ne pljacke u FK i KK i ko zna cemu jos.
Ajde vi da se bavite time sto nam upropastiste fudbal naocigled svih nas.
Kad se vec tako dobro razumete u kradje i pljacke, hajde nam onda lepo odgovorite ko krade u prvenstvu, ko krade u FSS, ko krade u sudijskoj organizaciji...
Da cujemo, ko?

zex86

pre 10 godina

I sta mi imamo od toga sto se kazni sudija??Tu pricu vasu o kaznjavanju vise niko ne shvata za ozbiljno,kazne ga i sta?Bodovi ostadose partizanu?Gresilo se par puta i kod Zvezde,al u mecevima koja ona dobije sa 3-4 razlike,tako da to ne utice na krajnji ishod.U mecevima sa Pazarom i Vozdovcem DIREKTNO se utice na rezultat. Bez tih bodova partizan je 4-5,a trenutna tabela pokazuje drugacije. E TOME JE PROBLEM GOSPODO IZ SAVEZA!

Dejan

pre 10 godina

Hahahahahahahahahaha... hteli su da kazu "nemojte nam otimati zrtvu".

Alo, FSS! Sprski fudbal je VAS talac! I vi ga uporno maltretirate, kinjite i unistavate!

Ako ne verujete, pogledajte rezultate nase reprezentacije i klubova na internacionalnoj sceni. Reprezentacija je propustila 2 (i slovima DVA) uzastopna velika takmicenja, klubovi nam ispadaju iz Evrope u julu mesecu. Ne u avgustu, ne u septembru. U julu!

vasa

pre 10 godina

"...klubovi nam ispadaju iz Evrope u julu mesecu. Ne u avgustu, ne u septembru. U julu!..."
(Dejan, 25. novembar 2013 13:14)

Gresis, sinko... Klubovi nam igraju Ligu Sampiona, Ligu Evrope (doduse samo neki) i eventualno ispadnu u poslednjem krugu kvalifilacija...
Doduse, postoje i Sampioni sezone kupanja, ali to je druga prica...

Pavle

pre 10 godina

Konačno, FS Srbije je dao saopštenje koje je većina ljubitelja fudbala odavno oćekivala, sa napomenom da nisam siguran da je sinošnje saopštenje u vezi suđenja na utakmici VoŽdo. - Par. izdala Uprava FK C.Zvezda. Pre će biti da je to učinio neki pojedinac u ime Uprave FK C.Z.

bilal

pre 10 godina

Sad cekamo da Covic odgovori sa nekim Toletovim "prljavim vesom" i da ovaj zanemi ko prosli put. Lepo kaze Carls Barkli:"Sto ulazis u frku kad si slabiji?"
(Milos, 25. novembar 2013 13:29)
Njegov (Čovićev) prljav veš ne mogu oprati ni Dunav, ni Sava. I otkud je to FSS slabiji od FK Crvena zvezda? Mnogo vi sebi umišljate al' obično ko visoko leti nisko pada.

Vlada

pre 10 godina

Ništa,ako je tako,neka se na dve utakmice direktnom suduskom greškom ošteti Partizan,pa vi posle toga kažnjavajte radite šta hoćete .. pošteno
- N.Pazar + Voždovac p
Partizan ima na svom kongu 4 boda više direktnim
sudiskim "greškama" na štetu Partizanovih protivnika.
U ovakvim okolnostima ovde ni Barselona,Real ne bi mogli biti prvi ...

Spartan

pre 10 godina

Sudija nije svirao 3 PENALA, poslednji je morao videti. Kaznice ga par utakmica, a on ce dobiti veliku novcanu nagradu, partizanu titula i milioni od drzave, sponzora i UEFE. Isti sudija je vec ostetio Zvezdu u prvenstvu.

pera

pre 10 godina

Da ne postoji FK Crvena zvezda ozbiljno bih se zapitao ima li koga u FSS. Očekivao sam da se predsednik ili neko iz saveza obrate javnosti povodom neuspeha u kvalifikacijama za SP. Onda je otišao i selektor, a niko iz srpske kuće fudbala nije našao za shodno da to prokomentariše. Nasilje na stadionima eskalira, ali ni to nije dovoljno zanimljiva tema za ljude iz saveza. Kao ni činjenica da klubovi u evropskim takmičenjima učestvuju turistički. Dodajte tome probleme sa infrastrukturom, stalne priče o neregularnostima u svim rangovima takmičenja i brojne druge probleme u domaćem fudbalu.
Sve to nije dovoljan razlog da se predsednik ili neko od njegovih saradnika oglasi. Ali kada FK Crvena zvezda izda saopštenje, vidimo da ima života i u FSS.
I šta rade čelnici saveza. Uvlače fudbal u još dublji mulj retorikom nedostojnom ulične svađe. Da li tako treba da izgleda rečnik vrhovnog fudbalskog tela u zemlji? Da li će se tako bilo šta rešiti?
Ako imate pouzdane informacije i dokaze o tome ko je naneo milionsku štetu FK i KK Crvena zvezda ja Vas molim da te podatke predate policiji i podnesete krivičnu prijavu, jer je dužnost svakog građanina da prijavi kriminalne radnje. Ako je neko od njih kojim slučajem aboliran, šta Vas sprečava da nekom takvom doživotno zabranite obavljanje funkcija u fudbalu.

Prozivate Partizan i Crvenu zvezdu da su fudbal učinili taocem, a u stvari samo potvrđujete sopstvenu nesposobnost da sredite stanje u fudbalu jer su pomenuti klubovi samo deo FSS.

Superoperater

pre 10 godina

Ma sta mi imamo od toga sto sudija nece suditi kolo ili dva...opet se lopov vraca na posao i nikom nista, a bodovi ostaju. Rigoroznije kazne za sudije koje drasticno ostete jedan klub, tj. direktno uticu na rezultat, svesno ili nesvesno, u to ne ulazim (trajna diskvalifikacija, prebacivanje u najnizi rang i sl)....ali to nekome, trenutno duze vreme mnogo jakom van terena, ne ide u prilog.

Boban

pre 10 godina

Kakve sad veze ima stanje u Zvezdi i Partizanu sa losim ili tendecioznim sudjenjem?Sami potvrdjujete da niste sposobni da obavljate funkcije na kojima ste samim predlogom o stranim sudijama.Ako niste u stanju da skolujete mlade i postene sudije onda je vreme da dajete ostavke.Ako se u Zvezdi i Partizanu kralo,kao sto kazete,iznesite dokaze pa pravo u policiju da se ta farsa zavrsi vec jednom.Gospodine Karadzicu,krivi ste za kompletno stanje u nasem fudbalu,sto klupskom sto reprezentativnom i to je istina.Onog dana kad ste odbili da predate Zvezdi pehar u kupu a otisli na slavlje Partizanove titule sve je bilo jasno i zbot toga ste ako imalo imate karaktera morali otici.Da ne govorim o Anticu,Pizonu ili ovom zadnjem diletantu.Povuci se covece imas preko 70 godina i vreme je za penziju.Daj malo da taj fudbal pocne da dise.U pravu ste da sudije grese i da ce i dalje da grese ali dokle bre vise u korist Partizana i Zvezde?E tu je problem a ti neces da ga resis,zato penzija Tole i tacka.

loshmi

pre 10 godina

Ja zaista ne branim ni savez ni Toleta ni Partizan ali se stvarno vrši pritisak da savez namešta sudije da bi Partizan bio prvi a da je to istina kao dokaz se navodi očajna igra Partizana u evropi i neki nesvirani penali koje moyemo na svakoj utakmici da pronađemo..Ok,to je istina ali šta je bilo koji naš klub pružio u evropi? Jel Zvezda nešto napravila u evropi??..I na kraju šta imate da kažete na činjenicu da su svima u ligi ponuđene strane sudije na tacni? Zašto niste pristali na strane sudije?? Zato što gospodo huligani u upravi Zvezde i Partizana znaju da tu nije problem,nego u njihovim kućama i kriminalčnim upravama koje samo gomilaju dugove!!! Sve je to alibi za očajno stanje u srpskom fudbalu gde više ne može da se vidi ni f od fudbala..Ja stvarno ne verujem da su ljudi toliko ostrašćeni sa ovakvim kvalitetom fudbala..Vidi se da država tone..

Gradjanin

pre 10 godina

@"...Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima...."

Pametnom dovoljno. Imamo dva groba od kluba kojima trebaju domace sudije jer svi oni imaju "svoje" sudije pa onda jedni druge pljuju.
Zato im i jednima i drugima odmah pukne zna se sta cim mrdnu u neke kvalifikacije za LE ili LS.

dzoni

pre 10 godina

A gde su tu Bjekovic i Zecevic? Dok ste pred kamerama hapsili legendu evropskog fudbala nije vas bilo briga? Zvezda cak i da je namestala pre vi se niste tada bunili nego sada kada teramo Toleta vi se sad naprasno setili Radomana, Babarogica... I Zvezda kad je "namestala" pobedjivala je i Real, Barsu, Bayern, Milan... a vas razvaljuju petah tikva, samrok i slicni.

coolinar

pre 10 godina

Ali smo taoci FSS mi navijaci i gledaoci, zbog kojih se, ako vas to i malo zanima ovaj sport i dalje igra!
Sudijske neregularnosti iz kola u kolo Od prvog do poslednjeg ako treba i to vise nije slucajnost.
Raspisite dekretom da je Partizan koji nije u stanju da pobedi ni Zvezdu ni NP, ni Vozdovac i koji realno zasluzuje 8-o mesto na tabeli da bude prvak narednih 20 godina i da znamo na cemu smo.U suprotnom zavaravate i obmanjujere navijace Partizana da su neka velicina!
Velicina koja dobija samarcine i ponizenja kako promoli glavu u evropu!
Aj uzdravlje i pocnite sa slavljem titule "prvaka"

rodjen sa greškom

pre 10 godina

gospodo iz fss,pa dokle vise te teze ko radi taj i gresi,pa ja bi bolje odsudio nego ovi vaši sa licencama,i sta sad kad se pogresi(a neverovatno svaki put kad igra partizan) da se mi drzimo te teze od malopre recene,i tako u nedogled......... gospodo pa ovo je postao cirkus a ne fudbal,što je najcrnje,kod spornog penala za vozdovac sudija je na 5 metara okrenut ka igracu koji igra rukom i naravno on to nezeli ni da vidi ,pa dosta vise

ranko

pre 10 godina

Srpski fudbal hahahahahahahah
Kome da verujes Karadzicu, Djuricu, Covicu... pa gde se taki nadjose na jednom mestu. Tuzna i tragicna prica kojoj se kraj i ne nazire.

kabasti

pre 10 godina

Srpsli fudbal je direktni talac beogradskih blizanaca i njihovih navijaca - kriminalaca! Pod hitno ugasiti ta dva zla ove zemlje, pare koje se njima daju preusmeriti na skole i bolnice!

slep kod ociju

pre 10 godina

"ko se vatrom igra ,od vatre strada!
Tole kralju!
(losmi, 25. novembar 2013 13:27)
којом ватром, да ли би хтео можда да знаш колика пара смо изгубили са чињеницом да нисмо отишли на светско првенство...срам вас било
(готов је!!!!, 25. novembar 2013 13:42)
Djenovljani,bolje da gledate u vasem dvoristu koliko je para pokradeno i zasto ste u dugu 50 miliona.Vasa briga o srpskom fudbalalu je nadaleko poznata.

Ivan

pre 10 godina

Zvezda i Partizan su zlo i posast srpskog sporta koje treba trajno zabraniti i ukinuti ...Ili da svi ostali srpski klubovi jednostavno izbace blizance iz svih srpskih liga odnopsno bojkotuju igranje sa njima

KODAR78

pre 10 godina

Nije tajna da se vecim klubovima cesto gleda kroz prste u susretima sa ,,manjim''.Cesto su greska u korist nekog od vecitih rivala. Ipak iz Ljutice dolaze orkestrirani napadi na FSS i sudijsku organizaciju, koji se ne cuju kada oni (vrlo cesto) uzimaju bodove na takav nacin. To je dignuto na takav nivo, uz pomoc medija koje kontrolisu, opet uz politicku pomoc, da sudije ne smeju da sviraju penal za Partizan i ako je prekrsaj za 2 penala. To se vec desilo 2-3 puta ove god. a isto je i za crvene kartone, jer taj sudija je odmah na stubu srama. Kada bi barem malo te energije ulozili u stvaranje igraca i treniranje istih, gde bi im bio kraj. Ovako mogu samo da kukaju, jer prevagu ne donose ni Tole ni sudije, nego fudbalska akademija Partizana. Znaju to i oni.

готов је!!!!

pre 10 godina

"ko se vatrom igra ,od vatre strada!
Tole kralju!
(losmi, 25. novembar 2013 13:27)
којом ватром, да ли би хтео можда да знаш колика пара смо изгубили са чињеницом да нисмо отишли на светско првенство...срам вас било

Mojsije

pre 10 godina

FSS treba ukinuti i sva takmicenja poptuno profesionalizovati, a klubove privatizovati. Potrebno je stvoriti novo udruzenje klubova koje bi organizovalo sva takmicenja, ali po novim pravilima za ucesce. Treba uvesti kotizaciju koja bi eliminisala tzv. male klubove i tako bi se stvorio neki red u fudbalu. Sudije bi morale biti profesionalci, ljudi kojima bi to bilo jedino zanimanje. Svi stadioni, bez ikakvih izuzetaka, morali bi biti napravljeni tako da ispunjavaju UEFA norme za takmicenje. Dosta vise s`principom "hleba i igara". Ako je zivot u ovoj zemlji skup, onda fudbal nema pravo da bude jeftin.

Dzony

pre 10 godina

"Pojedinci iz FK Crvena zvezda imaju najmanje prava da govore, o poštenju posebno. Ovom prilikom ne bismo komentarisali brojne stvari, ali je utisak da je Crvena zvezda poslednji klub koji o tome može da govori".

Pravo u metu.Klub koji koji je svetski rekorder u krađama i mahinacijama da priča o poštenju.Malo stariji se sećaju kojekakvih Šipki,Radomana,Babarogića i njima sličnih.Uostalom pogledajte na YT zvezdanaesterac 1 i 2.
(Ja, 25. novembar 2013 13:15)

Pogledao sam ja te vase klipove i zanimljivo 90% tih penala je bilo...Ali sta reci o komentaru tvom gde mi pljackamo sve zivo, i jelte tako smo osvojili Evropu? Nesto tu se tebi ne slaze...

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Kvazimodo Sorabius,

Sta ti napisa covece.I Maradona je dao gol rukom. Ali se tim sudijama to jednom desi da pogrese u neciju korist ili na neciju stetu. I danac Sorensen je na SP u Spaniji svirao nepostojeci penal za spance protiv Jugoslavije.

Ali ako na jednoj utakmici pogresis dva puta na stetu jednog kluba onda je to sve namera.Ako isti sudija u Nisu ne prizna regularan gol Zvezdi onda se tada moglo reci da je greska. Ali tom sudiji nije smanjena ocena niti je kaznjen. I sada posle ovog juce vidi se da je instruiran od fudbalske mafije u FSS.Sudijska organizacija se bori svim silama da ostane pod kapom FSS iako ni u jednoj evropskoj federaciji nije pod kapom maticnog saveza kada je organizacija u pitanju.

Citajuci tekst jasno mi je ko je autor. Cim pomenu Kosarku

dalje ne treba komentarisati

pre 10 godina

"Fudbalski savez Srbije je, na žalost, postao talac FK Crvena zvezda i FK Partizan. Na osnovu brojnih javnih izjava, ispostavlja se da se fudbal u Srbiji igra samo zbog ova dva kluba, a to nikako nije tačno"

Eto,vec u prvoj recenici su slagali.Ako cemo realno zaista ispada da se fudbal igra samo zbog Zvezde i Partizana.I to je jasno kao dan.

Tomislav Karadzic

pre 10 godina

Ajde vi da se bavite time sto nam upropastiste fudbal naocigled svih nas.Kad se vec tako dobro razumete u kradje i pljacke, hajde nam onda lepo odgovorite ko krade u prvenstvu, ko krade u FSS, ko krade u sudijskoj organizaciji...Da cujemo, ko?(Milan, 25. novembar 2013 13:12)

Evo zini da ti kazem :).

dule

pre 10 godina

kuda ide ovo drustvo kada neko moze da sumnja u postenje gospodina kakav je tomislav karadzic?
sta je sledece - da sumnjamo u postojanje deda mraza!?!

Milos

pre 10 godina

Sad cekamo da Covic odgovori sa nekim Toletovim "prljavim vesom" i da ovaj zanemi ko prosli put. Lepo kaze Carls Barkli:"Sto ulazis u frku kad si slabiji?"

bole

pre 10 godina

Odnosi izmedju Zvezde i Partizana ce se normalizovati kad budemo imali zdravo tkivo u FSS i Sudijskoj organizaciji. Dotle ce mrznja rasti i vidjacemo sve gore scene. Dakle FSS je UZROK a ne posledica, odnosni Najveci krivci a ne zrtve kako to ovde zele da predstave. Ostavke u svim strukturama za zdrav fudbal i zdravo navijacko rivalstvo

nenad

pre 10 godina

Samo da pitam FSS sa čelom Tomislavom Karađžičem ko uništa naš fudbal. Po meni da nisu oterali selektora nacionalnog tima Radomira Antića sad bi i naš tim bilo bi u Brazilu na svetsku prvenstvo. Umesto da pomognu Srpskom fudbalu i svim timovima oni njih uništavaju. Nek se smeni već Toma, a nek nam vrati Radomira Antiča.

sick

pre 10 godina

Bravo FSS,pogodili ste pravo u centar "gospodu" iz Mateje Kežmana,na čijem čelu je abolirani Džajić,a iz senke vlada čovek koji je uništio košarkaški klub,dok u klubu ordinira čovek koji je u vreme dok je bio gradonačelnik Beograda učestvovao u mnogim aferama,Kokezu i Tonceva nije vredno pominjati,sad se ja pitam dal oni takvi kakvi su mogu nekome nešto da prigovaraju

Dejan Popovic

pre 10 godina

Ovde se aludira na Vesića i tu su u pravu ali to ne opovrgava činjenicu da je kup vojvodini ukraden , da mažić svira penal u subotici za partizan koji ne postoji , da se protiv rada na banjici produžava dok partizan ne izjednači , da 7 klubova iz lige bukvalno nije igralo protiv partizana i tako dalje.Zvezdu su pokrali zvezdaši ali to je interni problem zvezdaša a ovo što radi vladajuća nomenklatura jeste titula po svaku cenu i tu trpi liga i svi klubovi a ne zvezda.Partizan nema više smederevo , hajduk ,BSK, a očigledno se i ostale ne boje više da igraju protiv partizana pa je sudija jedini način.Njega će da kazne 6 meseci al bodovi i kup ostaju kao i gorak ukus ustima..

Mirko

pre 10 godina

Licemeri... Kaznite sudije sa tri - cetiri utakmice sudjenje u nizem rangu i onda sve ispocetka. Sto ih trajno ne udaljite iz fudbala????
Samo lud covek moze da pomisli da sudija npr. nije video taj udarac u ruku.Ili onaj penal protiv Novog Pazara, kad je lopta udarila coveka u ledja.
Da ne bude zabune ,ovo se odnosi na oba kluba, tzv. "vecite".

dzozey

pre 10 godina

Ceka se i saopstenje duska vujosevica...
(kad ono medjutim, 25. novembar 2013 12:59)
Veliki Dule Vujosevic ne izdaje saopstenja, vec prica na konferencijama za novinare. A tek sto ne daje video saopstenja dok sedi u fotelji. FSS uvek lepo odgovori. Moze da se prica i da FSS ne valja i da su ovakvi i onakvi, ali uvek iznesu cinjenice. A i svakako su mnogo uspesniji od FKCZ.

dex

pre 10 godina

Nisam pristalica teorija zavere, ne verujem da su FSS i PFC zakulisnim radnjama doprineli bas svim titulama u proteklih 6 godina... Ali, kada se stavi prst na celo... Kako da se bas na Partizanovim utakmicama toliko gresi? Pogotovo ove godine? Necu ulaziti u odlucujuce derbije i neke odluke tamo, bilo pa proslo. Ali pogledajmo ovu sezonu. Ovo je tragikomedija. Kako bas iskljucivo u tolikoj meri grese sudije u Partizanovu korist. Naravno, grese i na drugim utakmicama, ali ne u ovolikoj meri. Covek se stvarno mora zapitati sta se desava, a onda postaje jasno ko stoji iza toga, i tu nema teorije zavere. Misija da Partizan prestigne Zvezdu po broju titula je skoro zavrsena, i ne sme se sada stati. Medjutim, to nije najgore. Posle Toleta doci ce Zvezdin kadar koji ce se garantovano na isti ovaj nacin, ili jos gore svetiti Partizanu nekoliko godina. Normalnog fudbala necemo videti ko zna koliko. Kao sto rekoh, nisam pristalica teorija zavere, ali tuzno je da je ovo nasa realnost...

Ja

pre 10 godina

"Pojedinci iz FK Crvena zvezda imaju najmanje prava da govore, o poštenju posebno. Ovom prilikom ne bismo komentarisali brojne stvari, ali je utisak da je Crvena zvezda poslednji klub koji o tome može da govori".

Pravo u metu.Klub koji koji je svetski rekorder u krađama i mahinacijama da priča o poštenju.Malo stariji se sećaju kojekakvih Šipki,Radomana,Babarogića i njima sličnih.Uostalom pogledajte na YT zvezdanaesterac 1 i 2.

ranGo Unchained

pre 10 godina

čudno kako se u drugim ligama ne priča o nameštanju kao kod nas; recimo nedavno penal za Čelzi u 94 minutu, ali to nije namesteno, jel da. činjenica je da se greške dešavaju svuda i stalno(kad smo kod toga, ja ne bih svirao penal), samo kod nas se kuka - ne daju nam da budemo prvaci. braćo, niste prvaci jer nemate pojma, koliko ste bodova izgubili do sada, a sa kojima partizan nema veze? stvarate takvu atmosferu da partizanu više ništa ne sme da se sudi, nijedna situacija nije čista, sve se gleda iz... jednog ugla, jer nema više kamera, ali se gleda usporeno i ponovo i ponovo... jel realno mislite da nijedan penal nije čist? nijedan karton? stvarno mislim da se sve spinuje medijski, da bi se stvorila takva atmosfera, pa da biste vi imali domaćinsko sudjenju na svim stadionima u srbiji, mada ga vec imate u Subotici recimo.
sto se samog Voždovca tiče, ne znam sta njima nije jasno - Partizan dao gol, a oni nisu, Partizanov gol regularan, a oni umesto da su dali gol iz igre, žale se zbog penala koji nije postojao. da niste bili možda u nekoj izglednoj šansi možda, pa je Petrović izbio rukom? a? pogledajte snimak opet? usporeno? šansa? ne? Lalate, znamo da ti je san da treniras Zvezdu, pa se uvlacis svima, ali tvoja izjava je trebala da bude - oni su dali gol, mi nismo, to je to.

Vlada

pre 10 godina

Ništa,ako je tako,neka se na dve utakmice direktnom suduskom greškom ošteti Partizan,pa vi posle toga kažnjavajte radite šta hoćete .. pošteno
- N.Pazar + Voždovac p
Partizan ima na svom kongu 4 boda više direktnim
sudiskim "greškama" na štetu Partizanovih protivnika.
U ovakvim okolnostima ovde ni Barselona,Real ne bi mogli biti prvi ...

Webber

pre 10 godina

Ako malo ukljucite mozak, shvaticete da FSS cesto podseca na pljacke u Zvezdi a zanimljivo nikad ali nikad ne podsecaju na pljacke u FK Partizan,i za vreme Bjeke i sad mozda zato sto ljudi iz Partizana ne napadaju? Naravno...Ukljucite mozak nedajte da vas spinuju.

Mojito

pre 10 godina

"...a posebno Crvena zvezda[...] optuženi su za sprečavanje normalizacije u srpskom fudbalu i potpirivanje mržnje koja eskalira u incidentima kakve smo videli na poslednjem derbiju."

Mislite na incidente na derbiju koje su izazvali ISKLJUCIVO izmedju sebe zavadjeni navijaci kluba, na cijoj su proslavi pre nekoliko meseci mahali zastavom sa likom predsednika FSS-a, zagrljeni se slikali sa tim istim predsednikom i pevali pesmu "uzmi Tole 7 titulu", dok je prethodno taj isti predsednik FSS-a zagrljen bio sa predsednikom JSDP, pa predsednikom FKP?

Gadite mi se, u Zvezdi nisu cvecke ali ovo je vec vredjanje ljudi koji navijaju i za druge klubove, za igracke pokradenih klubova[pazi nije Zvezda], za sve nas. Zvezda kada igra lose posteno izgubi bodove, a vi ste zasticeni kao beli medvedi. Zato ce sve vise ljudi se radovati Thunovima, Samrocima i Tikvama.

Nemam nista protiv da Radnicki iz Nisa bude sampion, da Spartak pobedi Zvezdu 3:0 ali imam protiv toga da Partizan ne sme da izgubi. To vredja sve nas.

Milan

pre 10 godina

Klasican spin. Napad je najbolja odbrana. Ovde je pitanje namestenog prvenstva i to ocigledno namestenog, a ne pljacke u FK i KK i ko zna cemu jos.
Ajde vi da se bavite time sto nam upropastiste fudbal naocigled svih nas.
Kad se vec tako dobro razumete u kradje i pljacke, hajde nam onda lepo odgovorite ko krade u prvenstvu, ko krade u FSS, ko krade u sudijskoj organizaciji...
Da cujemo, ko?

Čotrić

pre 10 godina

Stvarno je strašno šta se radi našem najboljem, najpoštenijem i prvaku sveta klubu. Predlažem da se izda saopštenje povodom silnih promašaja Daude na poslednjoj utakmici, jer nije isključeno da je to uradio po nagovoru Tomislava Karadžića. Takođe da Tomislav Nikolić još jednom abolira Dragana Džajića zbog loših rezultata i da ga novinari još jednom proglase za najboljeg igrača svih vremena. Ako to ne urade još jednom izdati saopštenje.

Spartan

pre 10 godina

Sudija nije svirao 3 PENALA, poslednji je morao videti. Kaznice ga par utakmica, a on ce dobiti veliku novcanu nagradu, partizanu titula i milioni od drzave, sponzora i UEFE. Isti sudija je vec ostetio Zvezdu u prvenstvu.

Labud

pre 10 godina

Bogami kad Tole saspe u brk to ne budu neke apstraktne i pausalne optuzbe, vec milionski iznosi u evrima, za koje niko nije odgovarao. E moj Dragane, da si posteno odrobijao, moglo bi se posle reci i da si pogresio, boze svima se desi, ali ovako aboliran pre zavrsetka postupka, kao presedan, sluzices svima kao slagvort za umesanost politike u sport. Tole, bio pritvorenik u Spuzu, pa sta mu sad fali.

zex86

pre 10 godina

I sta mi imamo od toga sto se kazni sudija??Tu pricu vasu o kaznjavanju vise niko ne shvata za ozbiljno,kazne ga i sta?Bodovi ostadose partizanu?Gresilo se par puta i kod Zvezde,al u mecevima koja ona dobije sa 3-4 razlike,tako da to ne utice na krajnji ishod.U mecevima sa Pazarom i Vozdovcem DIREKTNO se utice na rezultat. Bez tih bodova partizan je 4-5,a trenutna tabela pokazuje drugacije. E TOME JE PROBLEM GOSPODO IZ SAVEZA!

Dejan

pre 10 godina

Hahahahahahahahahaha... hteli su da kazu "nemojte nam otimati zrtvu".

Alo, FSS! Sprski fudbal je VAS talac! I vi ga uporno maltretirate, kinjite i unistavate!

Ako ne verujete, pogledajte rezultate nase reprezentacije i klubova na internacionalnoj sceni. Reprezentacija je propustila 2 (i slovima DVA) uzastopna velika takmicenja, klubovi nam ispadaju iz Evrope u julu mesecu. Ne u avgustu, ne u septembru. U julu!

Kvazimodo Sorabius

pre 10 godina

"Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima." Predlog je odbila zvezda. A komentar je za "10" za svakog sa elementima mozga!
Dakle, nema ozdravljenja "srpskog fudbala" dok se zvezda ne raspakuje. Udba neka radi neki drugi posao, a ne da ima FK.
Navijače zvezde raspodeliti po ključu na klubove, recimo Voždovac, Spartak i sl.
Da imaju čim da se zamajavaju.
A nikako da se FK "Sledeća sezona" oglasi oštrim saopštenjem, makar naknadno, za odlazak Francuske na SP posle gola rukom, ili priznati gol IZA stative, spolja u Nemačkoj - a kada se malo duže zamislim, onda i za priznati gol "božjom rukom" D. Maradone...
PS.
Čoviću, Vesiću, Babarogiću - ne nadajte se da ćete zajahati "srpski fudbal" - taj film je završen sa Šajberom, Miljanićem, Đorićem...

coolinar

pre 10 godina

Ali smo taoci FSS mi navijaci i gledaoci, zbog kojih se, ako vas to i malo zanima ovaj sport i dalje igra!
Sudijske neregularnosti iz kola u kolo Od prvog do poslednjeg ako treba i to vise nije slucajnost.
Raspisite dekretom da je Partizan koji nije u stanju da pobedi ni Zvezdu ni NP, ni Vozdovac i koji realno zasluzuje 8-o mesto na tabeli da bude prvak narednih 20 godina i da znamo na cemu smo.U suprotnom zavaravate i obmanjujere navijace Partizana da su neka velicina!
Velicina koja dobija samarcine i ponizenja kako promoli glavu u evropu!
Aj uzdravlje i pocnite sa slavljem titule "prvaka"

doi

pre 10 godina

Realno da je postenja i pravde zvezda bi ono saopstenje pisala gledajuci svoju ekipu na tabeli neke zonske lige. Na finjaka su ih spustili iz FSS tu i tamo ubacili Partizan u isti kontekst iako se Partizan maltene nijednom nije tako bunio na sudjenje A POGOTOVO NE na tudje utakmice (a bilo ih je MNOGO na kojima je trebao)!
Za zvezdu uvek vazi ono staro...ko o cemu "zvezda" o postenju! Lukic je bio mala maca za ovu mafiju...

vasa

pre 10 godina

"...klubovi nam ispadaju iz Evrope u julu mesecu. Ne u avgustu, ne u septembru. U julu!..."
(Dejan, 25. novembar 2013 13:14)

Gresis, sinko... Klubovi nam igraju Ligu Sampiona, Ligu Evrope (doduse samo neki) i eventualno ispadnu u poslednjem krugu kvalifilacija...
Doduse, postoje i Sampioni sezone kupanja, ali to je druga prica...

Dzony

pre 10 godina

"Pojedinci iz FK Crvena zvezda imaju najmanje prava da govore, o poštenju posebno. Ovom prilikom ne bismo komentarisali brojne stvari, ali je utisak da je Crvena zvezda poslednji klub koji o tome može da govori".

Pravo u metu.Klub koji koji je svetski rekorder u krađama i mahinacijama da priča o poštenju.Malo stariji se sećaju kojekakvih Šipki,Radomana,Babarogića i njima sličnih.Uostalom pogledajte na YT zvezdanaesterac 1 i 2.
(Ja, 25. novembar 2013 13:15)

Pogledao sam ja te vase klipove i zanimljivo 90% tih penala je bilo...Ali sta reci o komentaru tvom gde mi pljackamo sve zivo, i jelte tako smo osvojili Evropu? Nesto tu se tebi ne slaze...

Milos

pre 10 godina

Sad cekamo da Covic odgovori sa nekim Toletovim "prljavim vesom" i da ovaj zanemi ko prosli put. Lepo kaze Carls Barkli:"Sto ulazis u frku kad si slabiji?"

готов је!!!!

pre 10 godina

"ko se vatrom igra ,od vatre strada!
Tole kralju!
(losmi, 25. novembar 2013 13:27)
којом ватром, да ли би хтео можда да знаш колика пара смо изгубили са чињеницом да нисмо отишли на светско првенство...срам вас било

dzoni

pre 10 godina

A gde su tu Bjekovic i Zecevic? Dok ste pred kamerama hapsili legendu evropskog fudbala nije vas bilo briga? Zvezda cak i da je namestala pre vi se niste tada bunili nego sada kada teramo Toleta vi se sad naprasno setili Radomana, Babarogica... I Zvezda kad je "namestala" pobedjivala je i Real, Barsu, Bayern, Milan... a vas razvaljuju petah tikva, samrok i slicni.

Milos

pre 10 godina

Bolno je tačno da se ljudi iz Crvene zvezde i Partizana uvek bave suđenjem, skoro posle svake odigrane utakmice. Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima.

Objasnili ^^^ toliko...

Superoperater

pre 10 godina

Ma sta mi imamo od toga sto sudija nece suditi kolo ili dva...opet se lopov vraca na posao i nikom nista, a bodovi ostaju. Rigoroznije kazne za sudije koje drasticno ostete jedan klub, tj. direktno uticu na rezultat, svesno ili nesvesno, u to ne ulazim (trajna diskvalifikacija, prebacivanje u najnizi rang i sl)....ali to nekome, trenutno duze vreme mnogo jakom van terena, ne ide u prilog.

rodjen sa greškom

pre 10 godina

gospodo iz fss,pa dokle vise te teze ko radi taj i gresi,pa ja bi bolje odsudio nego ovi vaši sa licencama,i sta sad kad se pogresi(a neverovatno svaki put kad igra partizan) da se mi drzimo te teze od malopre recene,i tako u nedogled......... gospodo pa ovo je postao cirkus a ne fudbal,što je najcrnje,kod spornog penala za vozdovac sudija je na 5 metara okrenut ka igracu koji igra rukom i naravno on to nezeli ni da vidi ,pa dosta vise

Boban

pre 10 godina

Kakve sad veze ima stanje u Zvezdi i Partizanu sa losim ili tendecioznim sudjenjem?Sami potvrdjujete da niste sposobni da obavljate funkcije na kojima ste samim predlogom o stranim sudijama.Ako niste u stanju da skolujete mlade i postene sudije onda je vreme da dajete ostavke.Ako se u Zvezdi i Partizanu kralo,kao sto kazete,iznesite dokaze pa pravo u policiju da se ta farsa zavrsi vec jednom.Gospodine Karadzicu,krivi ste za kompletno stanje u nasem fudbalu,sto klupskom sto reprezentativnom i to je istina.Onog dana kad ste odbili da predate Zvezdi pehar u kupu a otisli na slavlje Partizanove titule sve je bilo jasno i zbot toga ste ako imalo imate karaktera morali otici.Da ne govorim o Anticu,Pizonu ili ovom zadnjem diletantu.Povuci se covece imas preko 70 godina i vreme je za penziju.Daj malo da taj fudbal pocne da dise.U pravu ste da sudije grese i da ce i dalje da grese ali dokle bre vise u korist Partizana i Zvezde?E tu je problem a ti neces da ga resis,zato penzija Tole i tacka.

Delija Banovo Brdo

pre 10 godina

Kvazimodo Sorabius,

Sta ti napisa covece.I Maradona je dao gol rukom. Ali se tim sudijama to jednom desi da pogrese u neciju korist ili na neciju stetu. I danac Sorensen je na SP u Spaniji svirao nepostojeci penal za spance protiv Jugoslavije.

Ali ako na jednoj utakmici pogresis dva puta na stetu jednog kluba onda je to sve namera.Ako isti sudija u Nisu ne prizna regularan gol Zvezdi onda se tada moglo reci da je greska. Ali tom sudiji nije smanjena ocena niti je kaznjen. I sada posle ovog juce vidi se da je instruiran od fudbalske mafije u FSS.Sudijska organizacija se bori svim silama da ostane pod kapom FSS iako ni u jednoj evropskoj federaciji nije pod kapom maticnog saveza kada je organizacija u pitanju.

Citajuci tekst jasno mi je ko je autor. Cim pomenu Kosarku

KODAR78

pre 10 godina

Nije tajna da se vecim klubovima cesto gleda kroz prste u susretima sa ,,manjim''.Cesto su greska u korist nekog od vecitih rivala. Ipak iz Ljutice dolaze orkestrirani napadi na FSS i sudijsku organizaciju, koji se ne cuju kada oni (vrlo cesto) uzimaju bodove na takav nacin. To je dignuto na takav nivo, uz pomoc medija koje kontrolisu, opet uz politicku pomoc, da sudije ne smeju da sviraju penal za Partizan i ako je prekrsaj za 2 penala. To se vec desilo 2-3 puta ove god. a isto je i za crvene kartone, jer taj sudija je odmah na stubu srama. Kada bi barem malo te energije ulozili u stvaranje igraca i treniranje istih, gde bi im bio kraj. Ovako mogu samo da kukaju, jer prevagu ne donose ni Tole ni sudije, nego fudbalska akademija Partizana. Znaju to i oni.

Pavle

pre 10 godina

Konačno, FS Srbije je dao saopštenje koje je većina ljubitelja fudbala odavno oćekivala, sa napomenom da nisam siguran da je sinošnje saopštenje u vezi suđenja na utakmici VoŽdo. - Par. izdala Uprava FK C.Zvezda. Pre će biti da je to učinio neki pojedinac u ime Uprave FK C.Z.

kabasti

pre 10 godina

Srpsli fudbal je direktni talac beogradskih blizanaca i njihovih navijaca - kriminalaca! Pod hitno ugasiti ta dva zla ove zemlje, pare koje se njima daju preusmeriti na skole i bolnice!

dule

pre 10 godina

kuda ide ovo drustvo kada neko moze da sumnja u postenje gospodina kakav je tomislav karadzic?
sta je sledece - da sumnjamo u postojanje deda mraza!?!

bilal

pre 10 godina

Sad cekamo da Covic odgovori sa nekim Toletovim "prljavim vesom" i da ovaj zanemi ko prosli put. Lepo kaze Carls Barkli:"Sto ulazis u frku kad si slabiji?"
(Milos, 25. novembar 2013 13:29)
Njegov (Čovićev) prljav veš ne mogu oprati ni Dunav, ni Sava. I otkud je to FSS slabiji od FK Crvena zvezda? Mnogo vi sebi umišljate al' obično ko visoko leti nisko pada.

Gradjanin

pre 10 godina

@"...Podsećam i njih i javnost da im je FS Srbije svojevremeno ponudio da utakmice njihovih klubova vode sudije iz inostranstva. Oni su tada zajednički odbili taj predlog, a verovatno iz razloga što su im domaće sudije potrebne za stvaranje alibija za katastrofalno stanje koje imaju u klubovima...."

Pametnom dovoljno. Imamo dva groba od kluba kojima trebaju domace sudije jer svi oni imaju "svoje" sudije pa onda jedni druge pljuju.
Zato im i jednima i drugima odmah pukne zna se sta cim mrdnu u neke kvalifikacije za LE ili LS.

Ivan

pre 10 godina

Zvezda i Partizan su zlo i posast srpskog sporta koje treba trajno zabraniti i ukinuti ...Ili da svi ostali srpski klubovi jednostavno izbace blizance iz svih srpskih liga odnopsno bojkotuju igranje sa njima

Manager

pre 10 godina

"Na ponovljeni zahtev FK Crvena zvezda, a iznošen u dugom periodu iza nas, vezanom za odlazak predsednika FS Srbije Tomislava Karadžića sa te funkcije, ističemo da će do toga jednog dana doći."

http://www.youtube.com/watch?v=56nQAkfR8E8

slep kod ociju

pre 10 godina

"ko se vatrom igra ,od vatre strada!
Tole kralju!
(losmi, 25. novembar 2013 13:27)
којом ватром, да ли би хтео можда да знаш колика пара смо изгубили са чињеницом да нисмо отишли на светско првенство...срам вас било
(готов је!!!!, 25. novembar 2013 13:42)
Djenovljani,bolje da gledate u vasem dvoristu koliko je para pokradeno i zasto ste u dugu 50 miliona.Vasa briga o srpskom fudbalalu je nadaleko poznata.

pera

pre 10 godina

Da ne postoji FK Crvena zvezda ozbiljno bih se zapitao ima li koga u FSS. Očekivao sam da se predsednik ili neko iz saveza obrate javnosti povodom neuspeha u kvalifikacijama za SP. Onda je otišao i selektor, a niko iz srpske kuće fudbala nije našao za shodno da to prokomentariše. Nasilje na stadionima eskalira, ali ni to nije dovoljno zanimljiva tema za ljude iz saveza. Kao ni činjenica da klubovi u evropskim takmičenjima učestvuju turistički. Dodajte tome probleme sa infrastrukturom, stalne priče o neregularnostima u svim rangovima takmičenja i brojne druge probleme u domaćem fudbalu.
Sve to nije dovoljan razlog da se predsednik ili neko od njegovih saradnika oglasi. Ali kada FK Crvena zvezda izda saopštenje, vidimo da ima života i u FSS.
I šta rade čelnici saveza. Uvlače fudbal u još dublji mulj retorikom nedostojnom ulične svađe. Da li tako treba da izgleda rečnik vrhovnog fudbalskog tela u zemlji? Da li će se tako bilo šta rešiti?
Ako imate pouzdane informacije i dokaze o tome ko je naneo milionsku štetu FK i KK Crvena zvezda ja Vas molim da te podatke predate policiji i podnesete krivičnu prijavu, jer je dužnost svakog građanina da prijavi kriminalne radnje. Ako je neko od njih kojim slučajem aboliran, šta Vas sprečava da nekom takvom doživotno zabranite obavljanje funkcija u fudbalu.

Prozivate Partizan i Crvenu zvezdu da su fudbal učinili taocem, a u stvari samo potvrđujete sopstvenu nesposobnost da sredite stanje u fudbalu jer su pomenuti klubovi samo deo FSS.

loshmi

pre 10 godina

Ja zaista ne branim ni savez ni Toleta ni Partizan ali se stvarno vrši pritisak da savez namešta sudije da bi Partizan bio prvi a da je to istina kao dokaz se navodi očajna igra Partizana u evropi i neki nesvirani penali koje moyemo na svakoj utakmici da pronađemo..Ok,to je istina ali šta je bilo koji naš klub pružio u evropi? Jel Zvezda nešto napravila u evropi??..I na kraju šta imate da kažete na činjenicu da su svima u ligi ponuđene strane sudije na tacni? Zašto niste pristali na strane sudije?? Zato što gospodo huligani u upravi Zvezde i Partizana znaju da tu nije problem,nego u njihovim kućama i kriminalčnim upravama koje samo gomilaju dugove!!! Sve je to alibi za očajno stanje u srpskom fudbalu gde više ne može da se vidi ni f od fudbala..Ja stvarno ne verujem da su ljudi toliko ostrašćeni sa ovakvim kvalitetom fudbala..Vidi se da država tone..

Tomislav Karadzic

pre 10 godina

Ajde vi da se bavite time sto nam upropastiste fudbal naocigled svih nas.Kad se vec tako dobro razumete u kradje i pljacke, hajde nam onda lepo odgovorite ko krade u prvenstvu, ko krade u FSS, ko krade u sudijskoj organizaciji...Da cujemo, ko?(Milan, 25. novembar 2013 13:12)

Evo zini da ti kazem :).

ranko

pre 10 godina

Srpski fudbal hahahahahahahah
Kome da verujes Karadzicu, Djuricu, Covicu... pa gde se taki nadjose na jednom mestu. Tuzna i tragicna prica kojoj se kraj i ne nazire.

Mojsije

pre 10 godina

FSS treba ukinuti i sva takmicenja poptuno profesionalizovati, a klubove privatizovati. Potrebno je stvoriti novo udruzenje klubova koje bi organizovalo sva takmicenja, ali po novim pravilima za ucesce. Treba uvesti kotizaciju koja bi eliminisala tzv. male klubove i tako bi se stvorio neki red u fudbalu. Sudije bi morale biti profesionalci, ljudi kojima bi to bilo jedino zanimanje. Svi stadioni, bez ikakvih izuzetaka, morali bi biti napravljeni tako da ispunjavaju UEFA norme za takmicenje. Dosta vise s`principom "hleba i igara". Ako je zivot u ovoj zemlji skup, onda fudbal nema pravo da bude jeftin.

dalje ne treba komentarisati

pre 10 godina

"Fudbalski savez Srbije je, na žalost, postao talac FK Crvena zvezda i FK Partizan. Na osnovu brojnih javnih izjava, ispostavlja se da se fudbal u Srbiji igra samo zbog ova dva kluba, a to nikako nije tačno"

Eto,vec u prvoj recenici su slagali.Ako cemo realno zaista ispada da se fudbal igra samo zbog Zvezde i Partizana.I to je jasno kao dan.

bole

pre 10 godina

Odnosi izmedju Zvezde i Partizana ce se normalizovati kad budemo imali zdravo tkivo u FSS i Sudijskoj organizaciji. Dotle ce mrznja rasti i vidjacemo sve gore scene. Dakle FSS je UZROK a ne posledica, odnosni Najveci krivci a ne zrtve kako to ovde zele da predstave. Ostavke u svim strukturama za zdrav fudbal i zdravo navijacko rivalstvo

nenad

pre 10 godina

Samo da pitam FSS sa čelom Tomislavom Karađžičem ko uništa naš fudbal. Po meni da nisu oterali selektora nacionalnog tima Radomira Antića sad bi i naš tim bilo bi u Brazilu na svetsku prvenstvo. Umesto da pomognu Srpskom fudbalu i svim timovima oni njih uništavaju. Nek se smeni već Toma, a nek nam vrati Radomira Antiča.