Četvrtak, 18.07.2013.

19:30

LE: Zvezda i Voša po 2:0, poraz JA

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine pobedili su po 2:0, dok je Jagodina poražena 3:2, u prvim mečevima 2. runde kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izvor: A. Kovaèeviæ

LE: Zvezda i Voša po 2:0, poraz JA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

179 Komentari

Sortiraj po:

Blejk

pre 10 godina

I dalje ne razumem zasto se raspravljate medjusobno. Zar vam nije drago sto svi nasi klubovi maju sanse da prodju dalje? To su nasi klubovi, kakvi su takvi su nasi su...Zvezdas sam ali sam se juce toliko radovao kada su Zvezda Jagodina i Vojvodina dali golove, nervirao se zbog slabije igre Partizana. Ne znam za vas, ali bih voleo da svi prodju dalje i bicu prvi koji ce da se raduje uspesima nasih klubova!
(Valheru, 19. jul 2013 08:14)



E moj brate u velikoj si manjini....nazalost
to su srpska posla zato nam i jeste ovako

joko ovo

pre 10 godina

U trecem kolu Partizan nema sta sa trazi,Zvezda takodje u LE jer je nepovlascena , sinoc da je malo jaci protivnik bio primila bi bar dva gola mozda i vise
Jagodina realno ne moze sa bogatim Rubinom koji ima sve same reprezentativce u timu,kao sto ne bi mogao bilo koji nas klub
Vojvodini svaka cast

Valheru

pre 10 godina

I dalje ne razumem zasto se raspravljate medjusobno. Zar vam nije drago sto svi nasi klubovi maju sanse da prodju dalje? To su nasi klubovi, kakvi su takvi su nasi su...Zvezdas sam ali sam se juce toliko radovao kada su Zvezda Jagodina i Vojvodina dali golove, nervirao se zbog slabije igre Partizana. Ne znam za vas, ali bih voleo da svi prodju dalje i bicu prvi koji ce da se raduje uspesima nasih klubova!

ultrabgd1

pre 10 godina

Čestitke svim Ciganima na pobedi ! Prva utakmica, nov tim, nov trener, 2 : 0 je skroz ok. ODraditi posao u revanšu krajnje ozbiljno i to je to. Nadam se da ćemo danas zaslužiti sreću prilikom žreba. Idealno Cirihu ili Sturm. Izgleda da će sledeća sezona biti jako uzbudljiva jer su CZ, partizan i Vojvodina podjednaki. Inače, samo objektivno sprečen ili lud čovek može da propusti Evro utakmice Zvezde ! Hvala Zvezdo !

Homo politicus

pre 10 godina

Ovo je svakako dobar pocetak Zvezde ali opet je stara boljka u pitanju a to je realizacija jer su oba gola postignuta iz indvidualnih akcija. Videcemo na revans utakmici ima li poboljsanja.

emil

pre 10 godina

Dobro igra Vojvodina..šta više odlično.Sa igračem manje dobiti bilo koju ekipu uopšte nije lako. Sad samo oprezno u revanšu i da se da koji gol,i prolaze.

A?

pre 10 godina

I posle svi kukaju zasto se drzava brine samo o "vecitima"... Jagodina je imala najatraktivnijeg protivnika, ali, cak ni to nije bilo dovoljno da napuni stadion! Klub se meri po navijacima! A ovaj sto tvrdi da je lopta bila "najmanje metar u golu", ocigledno ne zna kolika je razdaljina od gol linije do mreze.

Busi

pre 10 godina

@Katastrofalna igra Zvezde, dal su pod pritiskom velike zelje...
(Heroes, 18. jul 2013 21:09)

Sigurno je to. Inače su veliki fudbalski znalci u pitanju :)
(Grba77, 18. jul 2013 22:08)

Hahaha. Bravoooooo. Ma jako veliki majstori. Svaki tim "drugara iz kraja" bilo kog u Srbiji bi ih pobedio kad bi ogranicili vreme na recimo pola sata (jer mi ne treniramo redovno), a ni oni nisu bas da mogu da izdrze duze.
To fudbaleri? Boze, Boze... sta sve gledamo.
P.S. Nemoj neko da mi zaboravi napisati da ubuduce ne gledam (ne mora da se trudi), jer i nemam nameru pacere gledati.

reci nam

pre 10 godina

Nenade, tebi bi bilo vrlo dobro da umesto u praćenje vaterpolista i Novaka, koji zaista jesu odlični, energiju uložiš u elementarno obrazovanje. Ako si prošao drugi osnovne, zanima me kako se to desilo.

northside 80's

pre 10 godina

Šta još treba da se desi da bi uprava shvatila da sa ovim čovekom na golu nećemo uraditi nikad ništa? Bajković nema kvalitet ni za Borču. Milijaša mi tužno i da pominjem, ne znam kako ga nije sramota, jer za razliku od nesrećnog golmana on može mnogo bolje.

Sa druge strane - pojačanja su pun pogodak, sva 4 najbolja igrača utakmice (Kasalicu teško oceniti za 20 minuta fudbala) su stigla u poslednjih mesec dana.


@Tottenham

Odmah da promeniš sport koji pratiš.
Kovačević nezaposlen? Dečko je učestvovao bukvalno u svakoj akciji, non stop tražio loptu i kretao se briljantno. Igrač utakmice lagano.
Mladenović onako? Muva bez glave ima bolju koordinaciju pokreta. Izgubljenijeg čoveka nisam video u Zvezdi za 30 godina praćenja.

Sumadinac_91

pre 10 godina

Dobro je Vojvodina i Crvena Zvezda su jednom nogom vec u sledem kolu,krivo mi je zbog Jagodine,ali nema veze makar je dozivela castan poraz.I dalje verujem da mogu sva tri kluba dalje :)
Napred nasi i u LS i u LE.

Srbin do koske

pre 10 godina

Zvezdina igra uopste nije bila toliko losa,nisu uigrani a i ovi ceo mec igrali bunker sa 9 igraca u odbrani,jos smo promasili i neke zicere.Na Islandu ce morati da se otvore.Bajka treba oterati iz Zvezde,Milijasa takodje jer je mnogo spor i vise ne zna ni da centrira,mislim da bi cak Babovic bio korisniji od Milijasa da je dosao.Mijailovic najprijatnije iznenadjenje,Vesovic takodje odlican.Po meni startna postava treba da izleda ovako:Vesic,Mijailovic,Vesovic,Arauho,Lazic,Pecnik,Lazovic,Ninkonkovic,Kovacevic,Kasalica i Mrdja.Dauda ako nastavi ovako bolje da ne igra.

Radovan84

pre 10 godina

http://www.rezultati.com/utakmica/ELVPEzjc/#statistika-utakmice;0

Pametnom dovoljno....
Pa Barselona se muci sa ekipom koja se brani sa 10 igraca, o cemu vi pricate? Sledecu utakmicu obrisati naocale pod hitno

evo prilike,Bogunovic,i...

pre 10 godina

I,dali se oglasio "cuveni"Masinski Fakultet u Beogradu kod one "sporne" lopte koja je samo 49cm i 22mm presla preko gol linije (pot)punim obemom?-pitanje postavlja Bogunovic .Hvala lepo,ocekujem skicu crteza bar iz 8 uglova,kao onomad,jednom,i da bude onako kako vi samo "znate" da uradite.

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Remma Jagodinac
Sugradjanine, pa ni ja ne volim cinjenicu ko nam drzi klub, ali ipak...sta sad, ako ga i preuzme neko toliko nepozeljan, treba li da okrenemo ledja? Ameri drze Mancester, Liverpul, Vilu, Rus Celsi, Arapi City, pa? Ja sam Jagodinu bodrio jos od 6. lige, zasto i pored svega, ne bih davao sve za svoj grad? Ne razumem Jagodince (i pored drugog opredeljenja), koji ne podrzavaju svoj grad.

Zlatko

pre 10 godina

@007-PFC
„...I da zaboravih ... maknite onog bajkovica pod hitno , dok vam nije dosao glave...“

Mi u Srbiji smo uglavnom u fazonu „da komšiji crkne krava“. Kad komšija vidi da nam je „crkla krava“ i želi da nam pomogne, onda da se zapitamo zašto mi to ne vidimo. Došao je on nama glave odavno, otkako je stao na gol nakon Stamenkovića, i još uvek nam dolazi glave, dakle već 3 ili 4 godine unazad. Kome je u interesu da on bude prvi golman? Da takve kikseve napravi mladi golman, pa i da ga istrpiš. Otkako je stao na gol, pokazao se da je golman kao Bartez. Može da skine nemoguće, ali i da kiksne kao kadet. Čak smo jedno vreme imali „ubitačan“ tandem Bajković-Mikić. Jednog smo se rešili, ostao je još ovaj. „Da komšiji crkne krava.“ Grobari, da li vam treba golman? :)

Grobari tastatura, Delije server, lavor, rupa, Topalovići, komšinica... Ko bre piše ovakve komentare? Deci je bolje da pročitaju neku knjigu, možda i obogate svoj rečnik. Kakvo je to omalovažavanje protivnika? Čemu takvi izrazi? Naravno, i pesme i jednih i drugih, su prave sportske i kulturne. Neka moderatori počnu da cenzurišu ovakve komentare. Ako na stadionu niko ne može da im zabrani šta će da pevaju, bar na nekom normalnom sajtu kao što je ovaj, neko može da im odredi šta će da pišu. Sa jedne strane Čović i Vujošević, Đurić i Lukić, a sa druge Prosinečki i Stanojević, vaterpolisti, odbojkaši, rukometaši.
Predstoje i revanši, ali srećno svima danas na žrebu.

Dzeronimo

pre 10 godina

@nelupaj.NE LUPAJ ti.Reci da Jankovic zna a Stojanovuc ne zna(na osnovu jedne utakmice koju smo odradili samo) je krajnje sumnjivo.Pa ti mora da si Saletu neki bratanac ili sestric,drugih opravdanja nema,osim ako nemas pojma o fudbalu.

Pavle

pre 10 godina

Iggy je bio pored stative pa je video dal je lopta presla ili ne... Mislim kad zna da je to sigurno gol... Kako lupas bre... I sto kaze lik pogledajte gde su mu noge, pa nije on mislio da je gol ako igrac dodiruje liniju, vec je rekao da misli da ne bi bilo fizicki moguce da Bajko dohvati loptu ako je ona presla celim obimom preko linije... Iggy od previse pameti ispa ti glup ovde :)

Sergej

pre 10 godina

Lose , pogresna taktika 4-2-3-1 protiv tima koji ne moze da te napadne , Kovacevic je besbotrebno bio na terenu , pretili su ali zbog nasih GRESAKA . Ovo je divan primer koju taktiku ne smemo da igramo u JSL u 95% meceva . Mrdja nam treba a i Katai da mozemo da igramo 4-1-3-2 ili 4-1-4-1 . Stoperi isto . Kadua sto smo oterali je velika greska .

bedo jedna

pre 10 godina

@..Овај Дејвид Џејмс је толико остарио да му је порасла печурка на глави.
(Драган Стојковић Пиксе, 18. jul 2013 20:36)

Ajde setaj i lupaj tako po kaficima. Sram te bilo!

Preza

pre 10 godina

Neznam ali da li sam ja to dobro video da je trenar Islandana ujedno i igrac.Posto je kometator rekao da menja samog sebe,ako je tako sta reci za tim koji je na Islandu peti.Necu da pametujem ali mislim da je bio cist gol posto je lopta od Bajkovica okrznula precku i pod lukom presla zamisljenu liniju,cista matematika koja se uci u osnovnoj skoli.Skoro metar je bila u golu,al ajde da i nama neko pomogne dosta su nas zadnjih godina podkradale sudije.Pravicemo se da je Bajkovic odbranio sut.

Dan Australia

pre 10 godina

Критичарима Звездине игре !!!па тајланд победио Манчестер људи кад ћете сватити да данас сви играју фудбал и фарани јермени казакстани кинези аустралци итд!!!!напред наши клубови хоћемо и звезду и партизан касније у европи!!!!!

Nenad

pre 10 godina

Ovi ljudi su na petom mestu u Islandskoj ligi,jer znate da posle ovih ide samo San Marino i nema vise.Znaci dotakli smo samo dno Evropskog fudbala kad se radujemo pobedi protiv Islandjana,bez da podcenjujem njihovo znanje fudbala.Nema to je to,pocetnici.Sto smo odigrali i osvojili u fudbalu to bi bilo to.Od sad se radujemo svakoj pobedi posto smo cetvrta evropska liga i ostala je jos samo peta.Ka kojoj uveliko koracaju nasi timovi.Uzalud se trosi ovolika pozitivna energija na Zvezdinom stadionu.Ja mislim da svi velikani naseg fudbala koji su jos zivi da placu kako nasi timovi igraju kvalifikacije evropskih takmicenja i ispadaju u samom startu.Treba da se otreznimo kolektivno a ne sa dozom i to velikom mazohizma da volimo nase klubove koji nikakav rezultat nemaju zadnjh dvadeset godina pa i vise.Mladja populacija nam nezna za bolje pa zato i tako reaguje.Repreznetacija je odavno vec propala.Dok se ovolika energija trosi na fudbal,kosarkasi,rukometasi,odojkasi nam propadaju i nasi selektori nemogu timove da sastave.Bolje se usmeriti na nesto sto ima sanse da uspe.Vaterpolisti su vanserijski kao i Novak.

Dan Australia

pre 10 godina

Гледао сам утакмицу звезде и обећавају новајлије!као тим морају боље али боже мој прва утакмица сезоне!са даудом треба поразговарати дечко се губи али има потенцијал! Јагодина није разочарала војводина такођер!Партизан је наш трећи тим по квалитету уз јагодину и срамота је да представља србију на онакав начин!!!!!и још нешто у вези звезде па где је вечерас млади михајловић ???

Miša, Bgd

pre 10 godina

Komentator kao i "stručni tim" u studiju pričaju svo vreme kako eto, momci nisu fizički baš "spremni" da se šetkaju i malo potrče na terenu 90 min sa pauzom od 15 min... momci od 20-23 godine? Recimo, vrhunski teniseri u proseku za 90 minuta meča pretrče oko 2 km više od vrhunskih fudbalera. Naravno, ostaje da tenis meč može da traje i po 5-6 sati. Jedan istorijski fudbalski gigant kao što je crvena zvezda se trenutno kotira kao amaterski tim a to su im i kapaciteti ( našeg fudbala generalno). Naši fudbaleri su daleko od sportista, još dalje od onih vrhunskih. Umesto da zasluže slavu, ime i novac napornim radom, oni to dobijaju u startu. Naravno, brzo ili propadnu ili idu u Tursku, Rusiju, Litvaniju, Gruziju itd... i tamo kreće pravo bavljenje sportom te brzo završe u nekom drugoligašu, na pozajmici i sl. Rak rana našeg fudbala je sistem - novac i politika.

Buda Baba

pre 10 godina

Citam komentare "strucnjaka" vezanih za igru Ninkovica,a daj Boze da je 10% njih radilo fizicko u skoli,a kamo li sutnulo loptu!

Posle "100 godina" Zvezda napokon ima kvalitetnu desetku.Dok je imao snage(prvih 30min)sve se vrtilo oko njega.Brz,jak na lopti,dobar u defanzivi,pokrivao je ceo teren(30min),gurao loptu iza ledja protivnika,razigravao,znaci,bas dobro!
Tek mi je sada zao sto nema malog Lazovica i njegove hitrine(prodora),napokon bi imao sa kim da igra.

Pecnik solidan,Mijailovic pozitivno iznenadjenje,bar za mene.Najveci Zvezdin problem je mlad i nesiguran par stopera,tu se moramo pod hitno pojacati.Milijas opet veliko razocarenje,sve sporiji i sporiji,uzas.Kasalica standardno dobar,kao i Vesovic tj. Kovacevic.
Dauda moze mnogo bolje,fali mu zavrsnica.Bajko stara prica,brani nemoguce,ali zato sklon pravljenju gluposti.

Mnogo bolje delujemo sa dva napadaca(do povrede Kasalice).Igra se konkretnije nego prosle sezone,mora se stalno traziti igra po dubini.

Sve u svemu,mislim da smo sada kvalitetniji,ostaje zal zbog povrede Lazovica,ali sta da se radi.
Za Evropu smo tanki,eventualno mozemo da bljesnemo protiv neke jace ekipe,ali generalno,nemamo zadovoljavajuci kvalitet.

Tottenham

pre 10 godina

za mene otkrice utakmice je Mijailovic,zaista je odigrao bez greske non stop bio pretnje po njihov gol,Bajko vrlo los,Vesovic i vise nego dobar,Kovacevic ne zaposlen,Milijas nevidljiv,Ninkovicu se videla zelja,Pecnik dobar,Kasalica dobar do izlaska,Dauda veoma los sem onog jednog poteza nista nije napravio,Mladenovic onako,Miric i Savicevic se nisu videli

Igor

pre 10 godina

Gledao sam sva tri meca i mogu da kazem ovo:
-vosa odlicna
-zvezda ocajna
-jagodina previse uplasena
Da malo pojasnim
Vosa je igrala odlicno, da nije bilo iskljucenja mozda bi rezultat bilo bolji, a onaj nas Holender za kim su nasi sportski novinari vapili sto ne igra za Srbiju nije se ni video. Ako sudije ne budu navlacile na stranu vecitih mozda Vosa moze da bude i prvak, posto smo i mi i zvezda ocajni.
Zvezda je imala srecu u zrebu bas kao i mi, pa cemo i mi i oni proci dalje, ali igra je bila ocajna i ne vidi se nikakv napredak, mora to mnogo bolje, golovi plod inspiracije igraca i nista vise.
Jagodina previse uplasena, iako je Rubin odmarao neke igrace, da je dobila malo lakseg rivala verovatno bi prosla dalje ovako ostaje zal, tribine poluprazne, znam da je bio prenos na rts 2, ali za evropsku utakmicu poseta je bila bas mala.

radna grupa

pre 10 godina

@Ovde sve sajber grobari,sede kuci i samo tudje vesti komentarisu.Samo sto sam stigao kuci atmosvera je bila super.Odbrana mnogo neiskusna,napad moze bolji,golman los,sredina odlicna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 18. jul 2013 22:49)


A juce posle partizanove utakmice, od blizu 400 komentara, oko 330 vasih, i sta je sad sporno? Delije server smiju da komentarisu partizan, a grobari tastatura ne smiju vuckove pulene, bivse prvake galaksije koji razbise konobare s Islanda??

Miki

pre 10 godina

Inslandjani su igrali da prime sto manje golova i igrali su bunker. Imali su samo jednu priliku i jedan dobar sut (i jedini) koji ne bi ni komentarisali da je Bajkovic boksovao loptu a ne hvatao. Prvi deo prvog poluvremena je bio zadovoljavajuci i dobra igra Zvezde, posle je bilo lose. Nismo imali srece da damo jos koji gol, ali smo zato imali srece da neprimimo gol, sto je i bitnije. Sve u svemu nema razloga da budemo nezadovoljni. Ja ne razumem ljude koji posle jedne utakmice daju komentare lose katastrofa, pa sta ocekujete? Mnogo ste nerealni, nikada srecni nikada zadovoljni.

007-PFC

pre 10 godina

@Kakav uzas od zvezdine igre.... Mi smo sve gori i gori svake godine
(Srx, 18. jul 2013 22:02)

Evo ja kao vatreni grobar da ti kazem da gresis , bili oni amateri ili ne iza sebe imaju 10-tak kola u prvenstvu i bukvalno su u takmicarskoj formi.
Nasi klubovi dolaze sa priprema gde su odigrali po 3-4 utakmice i to sa 2 tima , jedan tim u prvom a drugi tim u drugom poluvremenu .. tek toliko da treneri vide na koga racunaju.

Gledao sam mog Partizana juce i gledao sam Zvezdu veceras , jeste .. nismo uigrani , ali mi je Zvezda delovala konkretnije .. i ako onako realno sve uzmem u obzir Zvezda je odigrala odlican mech i smatram da ce te imati jako dobar tim ove godine , imate 3 strasna pojacanja !

A gde smo mi ... katastrofa , nadam se da cemo da se trgnemo na vreme (tu mislim na upravu) ..

I da zaboravih ... maknite onog bajkovica pod hitno , dok vam nije dosao glave

I na kraju da pozelim svim nasim klubovima prolaz u naredno kolo .

NemanjaVac8

pre 10 godina

Onaj ko je verovao da Jagodina može da izbaci Rubin ili nije normalan ili ne zna apsolutno ništa o fudbalu.
(Očekivano, 18. jul 2013 20:27)
...
Pa osvojili su domaći kup. ledano po rezultatima od prošle sezone najbolji su bili Jagodina i Partizan. Osvajač kupa i dominantni osvajač prvenstva. Potrebno je samo potvrditi te rezultate još na evro sceni.Pošto je u SFRJ bilo nameštano da Zvezda osvaja titule, verovatno je bilo nameštano i da ima uspehe u Evropi. A tek čuvena teorija da je Zvezda pre nego što je postala prvak Evrope osvojila nameštenu titulu i da je tu titulu trebao da osvoji Partizan, pa po daljoj logici i kup šampiona e to je tek bezobrazluk. Mi možemo i da se ugasimo, ali vi nikada nećete biti veliki.

I ja mogu ovako

pre 10 godina

Pa sve u svemu losi smo, ajde sto nisu uigrani to mogu malo i da oprostim al sto su vec popadali posle pola sata igre to nemogu, i uz to toliko ih je dosadno gledati da je to strasno. Ne znam kako je Vosa igrala ali Jagodina je odigrala sasvim pristojan fudbal videlo se da im nedoataje iskustva na evro sceni gde se neke greske skupo placaju.

Miki

pre 10 godina

Svi oni koji tvrde da je lopta presla gol liniju i svi oni koji tvrde da nije presla su nerealni. Utvrditi to tacno je nemoguca misija. Ali sve to ne opravdava Bajkovica.

Navijacka logika, najveca misterija univerzuma

pre 10 godina

"zato sto je ovaj odglumeo kao da mu je obe noge slomio i izbio pola donje i celu gornju vilicu."(boolewar, 18. jul 2013 22:47)

Ajde da tebe neko tako u trku pokosi, da vidim kako bi "glumio".

NENAD

pre 10 godina

Ekipa uopste nije krs kao sto neko napisa na nekom od portala. Zvezda je pobedila sa dva gola prednosti, iako sam i sam, ocekivao bar jos jedan do dva gola vise u njihovoj mrezi. Vidi se da nemamo snage za svih 90 minuta vec samo za poluvreme. Za 7 dana bicemo bar za 25 posto bolji. I tamo dobijamo nekim slicnim rezultatom, a mozda i ubedljivijim. Da nije bilo one bajkoviceve gluposti utisak bi bio bolji. Ja ne znam sta ste ocekivali posle tri nedelje rada novog trenera. Ninkovic nije ni prosao pripreme sa ekipom. Lazovic i Rakic nam povredjeni do kraja godine. Milunovic takodje povredjen. Milivojevic nije ni igrao. Imamo dva mlada stopera koji uopste nisu lose odigrali utakmicu. Fali nam svezine i to se vidi, ali bice to sve bolje kako vreme bude prolazilo. Za dve nedelje kada se budu igrale utakmice treceg kola bicemo mnogo bolji. Samo Kasalica da nije ozbiljnije povredjen. Sa dolaskom Mrdje i stopera ekipa ce biti jacija, a kako vreme bude prolazilo i uigranija.

Никола Крушевац

pre 10 godina

Шта рећи за Вошу осим браво.Значи момци су одиграли одличну утакмицу и ја верујем да су они већ у трећем колу.
Јагодини свака част.С обзиром на јачину противника сасвим добро су одиграли и нису се обрукали.
Звезда као и Партизан је умислила да ће скроз лако да одраде утакмицу са Исланђанима.Иоле јачи тим,типа Хонвед би и једнима и другима барем по два гола забио.
Стварно је срамота како се опходе према игри и према противнику ''Наша два највећа клуба''.Оваквом игром неће они никуда.Благо речено брука.

jagodina

pre 10 godina

Da rascistimo tu vecitu dilemu oko posecenosti stadiona u Jagodini,sam grad Jagodina ima 36000 stanovnika prostom racunicom se dodje do toga da bi jedna trecina stanovnistva trebala da dodje na stadion da bi on bio pun a to je ne realno,e sad pitanje je kome je bilo u interesu da pravi toliki stadion prava mera bi bila od 5 do 7000 kapacitet

Delija momak

pre 10 godina

Zvezda, u osminu finala Lige Evrope, osvaja kup i prvenstvo. Sampioni. Pecnik extra znaci brate. Vi Sirakovci bez komentara.
Jagodina odlicna.

iggy

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Bas se ti mnogo razumes u fudbal. pa nije ti ovo kosarka pa ako je igrac u terenu a lopta u vazduhu u autu da moze da je uzne i da nije aut. A u fudbalu golman moze biti celom povrsinom svog tela u golu, ako ispruzi ruke a lopta nije presla zamisljenu liniju onda nije gol. A u ovom slucaju je cist gol

Pa nije dovoljno da se bas samo padne u sesnaest... Aj' realno...

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Koji penal? Ako pricas o onoj situaciji u prvom onda je smesno da si pomenuo to... Ono mu ni tata ne bi svirao kao penal...

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

2:0 je dosta za Zvezdu. E sad, ne može sve u prvoj utakmici i uigranost, i kondicija itd... Popraviće se Zvezda svakako, al ne može ni preko noći. Vidi se dobar rad ovog trenera, a i Pečnik me pozitivno iznenadio. Biće to dobra Zvezda! Usput čestitke Voši na pobedi i Jagodini na muškoj borbi protiv apsolutnog Favorita

Bebeto from Bulgaria

pre 10 godina

Dve rutinske pobede od 2:0, častan poraz od Rubina, i bruka koju ne treba posebno komentarisati....

Sad kad "tastatura" navali...

sasko

pre 10 godina

svaka čast momcima pogotovo vojvodini sa igračem manje skoro celu utakmicu a i jagodina se nije obrukala bravo i za njih nadamo se da svi prodju što da ne

NemanjaVac8

pre 10 godina

Jagodina se nije obrukala - naprotiv, njihov protivnik je bio veliki tim, dok moja Voša i posebno Zvezde nisu imali neke probleme jer im protivnici nisu bili na nivou...
Nadam se da ćemo u sledećem kolu imati 2 predstavnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope !
ČESTITKE !!!
(Chana, 18. jul 2013 22:31)
...
Aman ljudi manite se Zvezde. Partizan je šampion, Vojvodina finalista kupa, a Jagodina osvajač kupa. Sve 3 ekipe su po rezultatu bolje od Zvezde, tako da je sasvim prirodno da mogu da se nose sa kvalitetnijim timovima. Elem, kada saberemo i oduzmemo Zvezda se najbolje pokazala.Slušam i voditelja i one stručnjake koji blate Zvezdu svo vreme. Kada je trener bio tatin sin, sve je bilo ok, a sada kao slabo izdanje bla bla...Slažem se ali šta reći za gosn Sinišu...Ej komentator kao da je Zvezda juče bila prvak Evrope,a da je njen protivnik anonimus pobedio sa 2:0 - niko nema pojma, svi su slabo odigrali. Čoveče pa to je srpski fudbal. Zvezda je odigrala hrabro i pošteno, koliko je mogla i znala. Trener Zvezdin je doktor fudbala za srpskog Murinja, a za sve ostale trenere u našoj ligi magistar. Čini mi se da i ta činjenica mnogima smeta.Po čemu je Širak bolji od IBV-a?Gleado sam i Partizan pa zato to kažem. Po igri prikazanoj na terenu Širak nije bolji od IBV-a. Gledao sam malo i Jagodinu, pa nisam primetio ni da Rubin radi neke neverovatne stvari. Manje više sva 3 tima Rubin,IBV,Širak su tu negde po kvalitetu. Vojvodinu nisam gledao.

maki

pre 10 godina

i kad se sve sabere nije lose, pobedi se u zube ne gleda, i zvezda i vosa mislim da ce opusteno proci, cestitke i jagodini na trudu i borbenosti,na kraju je ipak pobedila dzejmsova frizura

Nelupaj

pre 10 godina

(NemanjaVac8, 18. jul 2013 23:08)- Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Vazi za isti kvalitet Rubina, Siraka i ovih sa Islanda. Fudbal i ti, dva sveta mali. Prvi put svi cujemo za ova dva. A Rubin od 01god u Ruskoj premijer ligi, jednom sampioni, pa kup, pa pobede nad zenitom, csk m, lokomotiva, anzi, na camp nou nereseno kada je barca bila top top. Cetvrtfinalist Lige evrope, tri puta treci u grupi Lige sampiona. Izvoli! A za novog trenera Slavisu si takodje prvi put cuo, dok je Jankovic vrhunski strucnjak, ali sa uzasnim moralom tima tada, i bez kvalitetnih igraca za evropu. A Slavisa nazad u Sloveniju(Vlasotince). Pametnom dosta.

Heroes

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz... (gremlin, 18. jul 2013 21:26)

Ahahhah gtobaru ala je tebi nesto krivo....Vidim i tvojim drugarima Islandjanima je krivo stk greska Bajkovica nije dala rezultat... e jeste tuzni...

Grba77

pre 10 godina

Katastrofalna igra Zvezde, dal su pod pritiskom velike zelje...
(Heroes, 18. jul 2013 21:09)

Sigurno je to. Inače su veliki fudbalski znalci u pitanju :)

Misha

pre 10 godina

Za one kojima je potrebna - mala lekcija iz navijacke kulture i patriotizma - Svim navijacima i fudbalerima Crvene Zvezde i Vojvoidine cestitke na pobedama u vecerasnjim utakmicama a Jagodini sve cestitke na postenoj borbi sa mnogo jacim protivnikom. Sretno u nastavku i da dogurate sto dalje.
NAVIJAC FUBALSKOG KLUBA PARTIZAN.

Koja

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.Nisi otkrio Ameriku... (vlajzi, 18. jul 2013 22:28)

Jel se to meni cini ili se vi to grobari malo tesite?!

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Mislim da ce u nekom od narednih kola, Zvezda skupo platiti odluku uprave da zadrzi ovog komedijasa na golu. Zar je moguce da nemamo boljeg, pa makar u mladjim selekcijama

Chana

pre 10 godina

Jagodina se nije obrukala - naprotiv, njihov protivnik je bio veliki tim, dok moja Voša i posebno Zvezde nisu imali neke probleme jer im protivnici nisu bili na nivou...
Nadam se da ćemo u sledećem kolu imati 2 predstavnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope !
ČESTITKE !!!

Heroes

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu. (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

I cena Shamrokovog tima je milion!

Sir Giles

pre 10 godina

Zvezda je igrala očajno.
Duge lopte protiv zabunkerisanih skakača vrede koliko i šutiranje kamena.
Stojanovića treba pustiti da radi na miru. Možda nešto i promeni.
Pojedine rage treba oterati.
Bajka zamoliti da ostane kući bolestan na dan kad se igraju utakmice.
Dauda kao da je zalutao.
I još nešto. Bre James na golu sa 43 brani kao da mu je 23, jer duplo mlađi igrači od njega i kad uspeju da šutnu to čine kao da nikada ni mače sa praga nisu šutnuli.
Ove ćemo proći, a posle slutim da će opet neki Francuzi da nas ojade. Sent Etjen recimo.

vlajzi

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.
Nisi otkrio Ameriku...

Kojic M.

pre 10 godina

Bravo Zvezdo moja... Bice bolje, nije sjajno a vi grobari odmah sa komentarima kako je Sirak bolji od Islandjana itd. mislim stvarno kako vas nije sramota, kako god moja Zvezda je pobedila a Vi???????????

Miki

pre 10 godina

"Ninkovic nista posebno,Kovacevic isto,Pecnik odlican,Dauda ocajan,Mijailovic dobar,Bajkovic ocajan...Sve u svemu samo jedan gol ovim amaterima,a zamalo primljena 2. Lose...
(Hnjo, 18. jul 2013 21:27)"
Ti kada bi se razumeo u fudbal ili kada bi bio realan ne bi tako ni napisao. Ne mozes Zvezdi da racunas samo golove a protivnicima da u golove racunas i sanse. Koliko je Zvezda imala sanse u prvom poluvremenu moglo je da bude i 3 razlike. Drugo poluvreme je bilo lose. Takodje cinjenica da je ovo Zvezdina prva utakmica a Islandjanima 13sta nije zanemarljiva cinjenica, uz to dosli su na Marakanu (Stadion FK Crvene zvezde, posto nam grobari u poslednje vreme brane da nas stadion zovemo Marakan jer NE pate od kompleksa) Mozes kao argument da navodes da je to Island, ali mi smo Srbija i nazalost tek nesto bolji od Inslandjana ili bivsih Ruskih republika. Sad sto ti to neces da prihvatis ja tu nemogu da ti pomognem.

Штилцована катаболцна

pre 10 godina

Податак за рубрику веровали или не: Војводина је за целу утакмицу направила само четири фаула, а противник је имао лопту у ногама преко шездесет посто. После првог фаула у двадесет и другом минуту судија је искључио малог Настића. Свака част Војводини, честитке и Јагодини, а Партизан и Звезда... шта рећи.

dsgdsg

pre 10 godina

@ Kakav uzas od zvezdine igre.... Mi smo sve gori i gori svake godine
(Srx, 18. jul 2013 22:02)

Nije tacno. Postavka igre i nacin igre su sasvim korektni, sta vise ubedljivo najbolji jos od kad je Robi otisao. Pojacanja su odlicna za razliku od proslih godina jer su Pecnik i Mijailovic bili ubedljivo najbolji na terenu. E sad to sto Pecnik ima ocajan pas, sto je crkao u 60 minutu i sto se na kilometar vidi da Ninkovic nije igrao godinu dana je slika i prilika u kakvom je stanju Zvezda bila i sta je pojacanje za Zvezdu.
U svakom slucaju vidi se drugaciji odnos prema igri nego prosle godine i ako je suditi prema prvim utakmicama Zvezde, Vojvodine i Partizana, sampion drzave je ubedljivo najgori.

Mislim da su male sanse da udjemo u grupnu fazu s'obzirom na moguce protivnike u sledecoj fazi, ali u svakom slucaju proci ce jos jedno 2-3 godine pre nego Zvezda stane na noge i pocne da igra prosecan evropski fudbal. Sve to pod uslovom da ne postoji neki novi Lukic.

my way

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!
(my way, 18. jul 2013 20:47)

Sta je s'tobom sine ? Menjaj i ti nesto...npr..menjaj terapiju...
(moje ime, 18. jul 2013 21:58)

Prijatelju, ako si ti shvatio moj komentar kako se cini da jesi tebi treba terapija. Jagodinci su u drugom poluvremenu bili odlicni i zasluzuju cestitke, kao i Vojvodina koja je posle nepravednog iskljucenja izdrzala i jos dala drugi gol. Zvezda nakon odlicnog pocetka stala, fali snage, ali dobro je sto je takodje dala drugi gol. Sve u svemu to je to, sve je ok i idemo dalje u revans utakmice. Zvezda i Vojvodina bi trebalo da prodju, a momci iz Jagodine neka za svoju dusu odigraju i daju sve od sebe!

runner

pre 10 godina

Svaka čast Vojvodini! Moćna ekipa! Mislim da ni Partizan, ni Zvezda, nemaju šta da traže, ove sezone, u našem prvenstvu kraj ovakve Vojvodine. Onaj Delač je čudesan golman. I dok se Partizan i Zvezda, iz ko zna kakvih razloga, libe dovesti fudbalere iz neposrednog okruženja (Hrvatske i Bosne) na deficitarna mesta u timu dotle to Vojvodina obilato koristi.

General posle bitke

pre 10 godina

@Ajmooo bre po tri pobedeee !
(Srbijaa, 18. jul 2013 19:44)

strasno, biti optimista je dobro...ali ovo se granici sa ludilom...dva poraza sigurna samo je pitanje da li ce Zvezda uspeti sa 12 igraca da pobedi .
(Milko, 18. jul 2013 20:26)
A i ti ga Milko baš pretera!JA razumem objektivnost čak i blagi pesimizam al ti ga prekardaši!P.S.Znam rezultate!

i sta sad

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.

boolewar

pre 10 godina

@
Navijaci Vojvodine svaki put zvizde onom Baratu. Lik je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni. Ne razumem, cime je zasluzio zvizduk? I sta je trebao da uradi da mu ne zvizde?
(Navijacka logika, najveca misterija univerzuma, 18. jul 2013 21:31)

Zajedno su krenuli na loptu, mali Nastic je zakasnio, startovao sa jednom nogom na loptu bez namere da ide na igraca, a Madjar je pao kao pokosen. Prekrsaj za zuti karton ali sigurno ne za crveni. Start na loptu jednom nogom, prvi grublji faul na utakmici i odma crveni samo zato sto je ovaj odglumeo kao da mu je obe noge slomio i izbio pola donje i celu gornju vilicu.
Eto zasto!
Al nema veze, tek smo ih naceli, dovrsicemo ih u Pesti!

Pribojac

pre 10 godina

Zvezdaš sam, ali realno, Jagodina igra bolje i od Zvezde i od Partizana. Jagodina igra jednostavno, brzo i bez mnogo petljanja. Iskreno mi je žao što nisu izvukli bar nerešeno.

Zvezdu izvukoše onaj povratnik i novajlija. Partizan neću ni da komentarišem...

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Koliko trce ovi Islandjani,alal im vera.Cesto igramo tu Ligu na kladionici,a nismo bili u mogucnosti da ih gledamo.Jeste da je 2:0 za Zvezdu,ali vara se onaj ko misli da je gotovo.Tezak put,drugacija klima,bice gusto.Realno,ako igraci Crvene zvezde nemaju snage za 70 minuta na ovako prijatnom vremenu da odigraju fudbal,onda sta ocekivati na Islandu ? Sto se Vojvodine tice,nisam gledao pa da ne pricam,ali 2:0 je oke rezultat,uzimajuci u obzir da putovanje do Budimpeste i nece biti naporno.Pozdrav svima !

bred pit

pre 10 godina

Zvezda je uspela dobro da neutrališe ovakvu ekipu u fazi napada ali u napadu je bilo u stilu "Alisa u zemlji čuda". Kadetski neosmišljena igra, naivni centaršut i sl., bezbroj alibi dodavanja, nedostatak glavnog i odgovornog. Protivnik je znao da se povuče dosta bezbrižno, kao i neki domaći superligaš, jer Zvezda samo gubi sopstvenu čvrstinu u igri kada ima terensku prednost. Još jedna, taktički a još više psihološki,naivna utakmica.

Andreja Kg

pre 10 godina

Zelja ovog leta mi je da Partizan dodje do grupne faze elitnog takmicenja, i da se Zvezda i Vojvodina docepaju takodje grupne gaze Lige Evrope. Sve cestitke nasim predstavnicima koji su ostvarili pobede veceras.

Heroes

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gremlin, 18. jul 2013 21:26)

A tebi krivo sto Sudija nije video gol? Krivo ti Srbine? Malo ti bi da budes Islandjanin?
A ako ti smetaju prozivke ka Toletu , citaj malo novine pa ces videti zasto se proziva...

Ljubisa livac

pre 10 godina

Sa lica mesta, sjajna predstava u Jagodini. Poraz zbog prevelikog respekta i neiskustva. Uplasili se Rubina previse. Kad su se malo opustili, oslobodili pritiska, bili su bolji od Rubina. Steta, sta da se radi.. Svaka cast plavi za borbu!

Grobar81

pre 10 godina

Catitke svim nasim klubovima koji su danas igrali na dobrim rezultatima! Jagodina me je najvise odusevila ali i Vojvodina koja je igrala sa igracem manje. Cestitke i Zvezdi, zasluzena i rutinska pobeda, bice dovoljno za revans. Srecno!

deda smrdislav

pre 10 godina

Sramotna igra Zvezde.Ja se brinem kako ce biti na Islandu ako se ponovi ovo krljanje i tamo...A sto se tice Dejvida Dzejmsa,isti pomocnik Bob iz Simpsonovih,pogotovo frizura.

ccc

pre 10 godina

@Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.
Nisi otkrio Ameriku...
(vlajzi, 18. jul 2013 22:28)
Ma da, Širak je u rangu Reala. Dobro, da ne preterujem-Totenhema. E moj vlajzi, s tobom uvek komedija...

Prolaznik

pre 10 godina

Ni komentator RTV-a nije bio nista bolji. Onaj Barat oborio naseg, sudija opravdano svira penal, a komentator u ushicenju vice, "Ima Boga, to je taj isti igrac koji je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni." Kakve veze ima sto je Nastic bas njega oborio kad je dobio crveni? Znaci, taj Barat je kriv sto je fauliran, pa je sad kao neka kosmicka pravda to sto je on skrivio penal i dobio zuti karton? To je kao da prica kao neki osnovac.

Granota

pre 10 godina

veselim se svakom vašem porazu, iskreno (nikola zrinski, 18. jul 2013 20:45)

a mene onako jednako iskreno zabole đon čemu se ti veseliš...

Ivan

pre 10 godina

Ovde sve sajber grobari,sede kuci i samo tudje vesti komentarisu.Samo sto sam stigao kuci atmosvera je bila super.Odbrana mnogo neiskusna,napad moze bolji,golman los,sredina odlicna.

TheOldSF

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

A koliko je Partizan skuplji od Shiraka?

fifi

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Bajkovic nije bio 2 metra od linije i nisu bitne noge nego ruka kojom vadi loptu. Lopta je sigurno bila u golu, ali nije sudjeno i generalno Zvezda je zasluzeno dobila . Ipak su dali 2 gola, mada ko zna kako bi tekla utakmica da je gol priznat. Generalno, jako lose jer ovo su ipak amateri i nema nikakve veze to sto je prvenstvo kod njih u toku. Koje prvenstvo??

vanja

pre 10 godina

e moja zvezdo na sta si spala da se radujes pobedom od 2-0 kuci protiv nekih islandjana a i vi pisete kao da smo dobili bajern videcemo ih kad im dodje u 3 kolu sevilja ili neko jos jaci videcemo onda ta ''strasna;; pojacanja..

MomaSRB

pre 10 godina

veselim se svakom vašem porazu, iskreno(nikola zrinski, 18. jul 2013 20:45) Ako se svakom nasem porazu veselis, a vasem porazu tugujes...ONDA SI TI JEDNA VRLO TUZNA OSOBA!

vuja neznalica

pre 10 godina

Meni se dopada ova Zvezda, doduse protivnik slab, ali mi se dopada ovaj Pecnik, Ninkovic, Mladenovic... Daj Boze da nas krene... Pecnik u drugom daje jos jedan ili dva gola, ukupno ocekujem 4:0

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Nikola Zrinski! I mi se veselimo isto tako svim vašim porazima! Jel si sad zadovoljan?! Ako jesi, ajd lepo na Indeks pa tamo likuj

Navijacka logika, najveca misterija univerzuma

pre 10 godina

Navijaci Vojvodine svaki put zvizde onom Baratu. Lik je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni. Ne razumem, cime je zasluzio zvizduk? I sta je trebao da uradi da mu ne zvizde?

Koja

pre 10 godina

Sudija nije priznao cist gol Islandjanima...pa ono bi slep video da je lopta presla liniju.Slabo je ono od Zvezde...jako slabo...ovi gosti su surovi amateri, slabiji od onih iz Jermenije... (zoran, 18. jul 2013 21:20)

Ok slabiji su, jel ti sad lakse?

Tottenham

pre 10 godina

Zvezda ima ocajnu realizaciju inace pojacanja deluju dobro,pogotovo Mijailovic,Jagodina pretila dzabe Rubinu,Vosu nisam uopste gledao ali za sada imaju dobar rezultat

vladoize

pre 10 godina

Halo "treneri" pa sta vi ocekujete neki astronomski nogomet od zvezde?!Prvenstvo u islandu je u punom jeku,a zvedina ekipa je tek pocela sa sluzbenim utakmicama.Prema tome netreba odma kritike bacat ovaj onaj van itd!

Стева

pre 10 godina

Црни Бајковићу дао си поново сам себи гол :( Хвала судијама што нас спасише бруке.

zoran

pre 10 godina

Komentator na RTS-u, kaze sledece, posle ponistenog regularnog gola Ispandjanima, mrtav ladan kaze:" Ruku na srce nisu ni zasluzili da postignu gol." ....?????

Pa ovaj RTS treba zabraniti...jos kada se setim onog , nazovi, prenosa iz Jermenije i Koviljalo s anjegovim rechnikom...ovo je horo..

Sta reci za nas tim..?? Slabo d aslabije ne moze biti. Ovi ljudi su surovi amateri...da li moze neki tim biti vise amaterski od ovih momaka sa vulkanskih ostrva..??

Milijas..?? Zar Tolika plata za izvodjenje kornera i 2 slobodna udarca..???

zoran

pre 10 godina

Sudija nije priznao cist gol Islandjanima...pa ono bi slep video da je lopta presla liniju.

Slabo je ono od Zvezde...jako slabo...ovi gosti su surovi amateri, slabiji od onih iz Jermenije...

vlada

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..

moje ime

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!
(my way, 18. jul 2013 20:47)

Sta je s'tobom sine ? Menjaj i ti nesto...npr..menjaj terapiju...

Hnjo

pre 10 godina

Ninkovic nista posebno,Kovacevic isto,Pecnik odlican,Dauda ocajan,Mijailovic dobar,Bajkovic ocajan...Sve u svemu samo jedan gol ovim amaterima,a zamalo primljena 2. Lose...

maki

pre 10 godina

ne mogu da verujem da ce sudije opet da upropaste vosu koja igra odlicno, honved nije presao centar do crvenog kartona za vosu, gledam na strimu i strani komentator smatra da nije crveni

DG

pre 10 godina

Ja sam prosto ocaran rts-on i njihovim novinarima. Zar je sramota reci bio je gol, sudija nije video, sreca... A kamere rts-a kao nisu bolje zabelezile. Kao da ce da sakriju nesto time sto ne daju usporeni snimak. Samo iritirate narod!

ristiko

pre 10 godina

neću ništa konkretno pisati o igri CZV jer nisam pošteno ni gledao prvo poluvrijeme ,ali nešto mi upada u oči ,a to su ovi naši komentatori... juče onaj nije se udostojio nijednom jedinom riječi da kaže da je Širak bio puno bolja ekipa (inače navijam za Partizan),a realno je bio za klasu bolji... isto ovaj večeras kao ne vidi da je Bajković iz gola izvadio loptu i nijednom nije rekao kako je to čist gol nego ,,jako sumnjiva situacija,, ... kakav nam je fudbal nije ni čudo što su nam takvi komentatori... ipak se nadam da će naši klubovi proći bar ovo kolo (Jagodina teško)... PFC

gremlin

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz...

my way

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!

dax

pre 10 godina

kakva sramotna poseta na mecu jagodina rubin.....sramota....pa cela severna tribina prazna....a i na ostalim delovima ima dosta praznih mesta....samo 4 hiljade je smesno....pa to na kosarci ima....do juce se igralo sa seoskim ekipama a sad doso jedan rubin....kao da se igra sa napred

Milko

pre 10 godina

Ajmooo bre po tri pobedeee !
(Srbijaa, 18. jul 2013 19:44)

strasno, biti optimista je dobro...ali ovo se granici sa ludilom...dva poraza sigurna samo je pitanje da li ce Zvezda uspeti sa 12 igraca da pobedi .

borko

pre 10 godina

Zasto je ovako prazan stadion u Jagodini? Interesovanje je toliko veliko bilo prema najavama da bi i duplo veci stadion bio pun. Na svakoj prvenstvenoj utakmici je bilo vise gledalaca. Bas me zanima kako ce biti na ostala dva nasa stadiona s obzirom da se do juce pisalo da ce i Marakana biti puna, dakle sigurno 50000 gledalaca.

ime mi je đovani

pre 10 godina

Pa nadam se uspjehu Vojvodine i Zvezde večeras. Ipak su nam to nekada bili sportski rivali i mnogo lijepih uspomena na Grbavici ostavili koje danas sa sjetom na YT potražim

gremlin

pre 10 godina

Ljudi,kod nas je fudbal na amaterskom nivou,evo videli smo koliko juce Partizan izgleda nemocno,a sta reci za one ispod...tuga teska,ako cemo realno,druga je stvar sto mi kao navijaci ocekujemo najvise...

Драган Стојковић Пиксе

pre 10 godina

Овај Дејвид Џејмс је толико остарио да му је порасла печурка на глави.

Rema Jaggodinac

pre 10 godina

Sto mi puca nokia za ovu palminu legiju stranaca.... Jos da mu platim 600 dinara da gledam... Ste vi ludi breee!!!???
Kilo mesanog sa rostilja da jedem.. i to ne samo ja nego cela familija

desni spoljni

pre 10 godina

Jagodina moze samo da napuni autobus kada im Palma plati sok,sendvic i dnevnicu da ih gledaju na strani. Da se igra u Uzicu stadion bi bio pun!!!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Ne lupajte, samo jedan deo severne tribine je prazan, onaj cosak ispod wc-a, a pored navijaca, zato sto je taj ulaz najnepristupacniji i najdalji. Istok, zapad i veci deo severa pun.

Grba77

pre 10 godina

Katastrofalna igra Zvezde, dal su pod pritiskom velike zelje...
(Heroes, 18. jul 2013 21:09)

Sigurno je to. Inače su veliki fudbalski znalci u pitanju :)

dax

pre 10 godina

kakva sramotna poseta na mecu jagodina rubin.....sramota....pa cela severna tribina prazna....a i na ostalim delovima ima dosta praznih mesta....samo 4 hiljade je smesno....pa to na kosarci ima....do juce se igralo sa seoskim ekipama a sad doso jedan rubin....kao da se igra sa napred

desni spoljni

pre 10 godina

Jagodina moze samo da napuni autobus kada im Palma plati sok,sendvic i dnevnicu da ih gledaju na strani. Da se igra u Uzicu stadion bi bio pun!!!

Стева

pre 10 godina

Црни Бајковићу дао си поново сам себи гол :( Хвала судијама што нас спасише бруке.

Драган Стојковић Пиксе

pre 10 godina

Овај Дејвид Џејмс је толико остарио да му је порасла печурка на глави.

zoran

pre 10 godina

Komentator na RTS-u, kaze sledece, posle ponistenog regularnog gola Ispandjanima, mrtav ladan kaze:" Ruku na srce nisu ni zasluzili da postignu gol." ....?????

Pa ovaj RTS treba zabraniti...jos kada se setim onog , nazovi, prenosa iz Jermenije i Koviljalo s anjegovim rechnikom...ovo je horo..

Sta reci za nas tim..?? Slabo d aslabije ne moze biti. Ovi ljudi su surovi amateri...da li moze neki tim biti vise amaterski od ovih momaka sa vulkanskih ostrva..??

Milijas..?? Zar Tolika plata za izvodjenje kornera i 2 slobodna udarca..???

zoran

pre 10 godina

Sudija nije priznao cist gol Islandjanima...pa ono bi slep video da je lopta presla liniju.

Slabo je ono od Zvezde...jako slabo...ovi gosti su surovi amateri, slabiji od onih iz Jermenije...

ristiko

pre 10 godina

neću ništa konkretno pisati o igri CZV jer nisam pošteno ni gledao prvo poluvrijeme ,ali nešto mi upada u oči ,a to su ovi naši komentatori... juče onaj nije se udostojio nijednom jedinom riječi da kaže da je Širak bio puno bolja ekipa (inače navijam za Partizan),a realno je bio za klasu bolji... isto ovaj večeras kao ne vidi da je Bajković iz gola izvadio loptu i nijednom nije rekao kako je to čist gol nego ,,jako sumnjiva situacija,, ... kakav nam je fudbal nije ni čudo što su nam takvi komentatori... ipak se nadam da će naši klubovi proći bar ovo kolo (Jagodina teško)... PFC

ime mi je đovani

pre 10 godina

Pa nadam se uspjehu Vojvodine i Zvezde večeras. Ipak su nam to nekada bili sportski rivali i mnogo lijepih uspomena na Grbavici ostavili koje danas sa sjetom na YT potražim

vlajzi

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.
Nisi otkrio Ameriku...

007-PFC

pre 10 godina

@Kakav uzas od zvezdine igre.... Mi smo sve gori i gori svake godine
(Srx, 18. jul 2013 22:02)

Evo ja kao vatreni grobar da ti kazem da gresis , bili oni amateri ili ne iza sebe imaju 10-tak kola u prvenstvu i bukvalno su u takmicarskoj formi.
Nasi klubovi dolaze sa priprema gde su odigrali po 3-4 utakmice i to sa 2 tima , jedan tim u prvom a drugi tim u drugom poluvremenu .. tek toliko da treneri vide na koga racunaju.

Gledao sam mog Partizana juce i gledao sam Zvezdu veceras , jeste .. nismo uigrani , ali mi je Zvezda delovala konkretnije .. i ako onako realno sve uzmem u obzir Zvezda je odigrala odlican mech i smatram da ce te imati jako dobar tim ove godine , imate 3 strasna pojacanja !

A gde smo mi ... katastrofa , nadam se da cemo da se trgnemo na vreme (tu mislim na upravu) ..

I da zaboravih ... maknite onog bajkovica pod hitno , dok vam nije dosao glave

I na kraju da pozelim svim nasim klubovima prolaz u naredno kolo .

my way

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!

Ljubisa livac

pre 10 godina

Sa lica mesta, sjajna predstava u Jagodini. Poraz zbog prevelikog respekta i neiskustva. Uplasili se Rubina previse. Kad su se malo opustili, oslobodili pritiska, bili su bolji od Rubina. Steta, sta da se radi.. Svaka cast plavi za borbu!

DG

pre 10 godina

Ja sam prosto ocaran rts-on i njihovim novinarima. Zar je sramota reci bio je gol, sudija nije video, sreca... A kamere rts-a kao nisu bolje zabelezile. Kao da ce da sakriju nesto time sto ne daju usporeni snimak. Samo iritirate narod!

Misha

pre 10 godina

Za one kojima je potrebna - mala lekcija iz navijacke kulture i patriotizma - Svim navijacima i fudbalerima Crvene Zvezde i Vojvoidine cestitke na pobedama u vecerasnjim utakmicama a Jagodini sve cestitke na postenoj borbi sa mnogo jacim protivnikom. Sretno u nastavku i da dogurate sto dalje.
NAVIJAC FUBALSKOG KLUBA PARTIZAN.

Koja

pre 10 godina

Sudija nije priznao cist gol Islandjanima...pa ono bi slep video da je lopta presla liniju.Slabo je ono od Zvezde...jako slabo...ovi gosti su surovi amateri, slabiji od onih iz Jermenije... (zoran, 18. jul 2013 21:20)

Ok slabiji su, jel ti sad lakse?

Штилцована катаболцна

pre 10 godina

Податак за рубрику веровали или не: Војводина је за целу утакмицу направила само четири фаула, а противник је имао лопту у ногама преко шездесет посто. После првог фаула у двадесет и другом минуту судија је искључио малог Настића. Свака част Војводини, честитке и Јагодини, а Партизан и Звезда... шта рећи.

moje ime

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!
(my way, 18. jul 2013 20:47)

Sta je s'tobom sine ? Menjaj i ti nesto...npr..menjaj terapiju...

boolewar

pre 10 godina

@
Navijaci Vojvodine svaki put zvizde onom Baratu. Lik je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni. Ne razumem, cime je zasluzio zvizduk? I sta je trebao da uradi da mu ne zvizde?
(Navijacka logika, najveca misterija univerzuma, 18. jul 2013 21:31)

Zajedno su krenuli na loptu, mali Nastic je zakasnio, startovao sa jednom nogom na loptu bez namere da ide na igraca, a Madjar je pao kao pokosen. Prekrsaj za zuti karton ali sigurno ne za crveni. Start na loptu jednom nogom, prvi grublji faul na utakmici i odma crveni samo zato sto je ovaj odglumeo kao da mu je obe noge slomio i izbio pola donje i celu gornju vilicu.
Eto zasto!
Al nema veze, tek smo ih naceli, dovrsicemo ih u Pesti!

runner

pre 10 godina

Svaka čast Vojvodini! Moćna ekipa! Mislim da ni Partizan, ni Zvezda, nemaju šta da traže, ove sezone, u našem prvenstvu kraj ovakve Vojvodine. Onaj Delač je čudesan golman. I dok se Partizan i Zvezda, iz ko zna kakvih razloga, libe dovesti fudbalere iz neposrednog okruženja (Hrvatske i Bosne) na deficitarna mesta u timu dotle to Vojvodina obilato koristi.

Chana

pre 10 godina

Jagodina se nije obrukala - naprotiv, njihov protivnik je bio veliki tim, dok moja Voša i posebno Zvezde nisu imali neke probleme jer im protivnici nisu bili na nivou...
Nadam se da ćemo u sledećem kolu imati 2 predstavnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope !
ČESTITKE !!!

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Nikola Zrinski! I mi se veselimo isto tako svim vašim porazima! Jel si sad zadovoljan?! Ako jesi, ajd lepo na Indeks pa tamo likuj

Hnjo

pre 10 godina

Ninkovic nista posebno,Kovacevic isto,Pecnik odlican,Dauda ocajan,Mijailovic dobar,Bajkovic ocajan...Sve u svemu samo jedan gol ovim amaterima,a zamalo primljena 2. Lose...

Andreja Kg

pre 10 godina

Zelja ovog leta mi je da Partizan dodje do grupne faze elitnog takmicenja, i da se Zvezda i Vojvodina docepaju takodje grupne gaze Lige Evrope. Sve cestitke nasim predstavnicima koji su ostvarili pobede veceras.

Miki

pre 10 godina

Svi oni koji tvrde da je lopta presla gol liniju i svi oni koji tvrde da nije presla su nerealni. Utvrditi to tacno je nemoguca misija. Ali sve to ne opravdava Bajkovica.

Heroes

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu. (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

I cena Shamrokovog tima je milion!

vladoize

pre 10 godina

Halo "treneri" pa sta vi ocekujete neki astronomski nogomet od zvezde?!Prvenstvo u islandu je u punom jeku,a zvedina ekipa je tek pocela sa sluzbenim utakmicama.Prema tome netreba odma kritike bacat ovaj onaj van itd!

Granota

pre 10 godina

veselim se svakom vašem porazu, iskreno (nikola zrinski, 18. jul 2013 20:45)

a mene onako jednako iskreno zabole đon čemu se ti veseliš...

gremlin

pre 10 godina

Ljudi,kod nas je fudbal na amaterskom nivou,evo videli smo koliko juce Partizan izgleda nemocno,a sta reci za one ispod...tuga teska,ako cemo realno,druga je stvar sto mi kao navijaci ocekujemo najvise...

gremlin

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz...

i sta sad

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.

Prolaznik

pre 10 godina

Ni komentator RTV-a nije bio nista bolji. Onaj Barat oborio naseg, sudija opravdano svira penal, a komentator u ushicenju vice, "Ima Boga, to je taj isti igrac koji je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni." Kakve veze ima sto je Nastic bas njega oborio kad je dobio crveni? Znaci, taj Barat je kriv sto je fauliran, pa je sad kao neka kosmicka pravda to sto je on skrivio penal i dobio zuti karton? To je kao da prica kao neki osnovac.

maki

pre 10 godina

ne mogu da verujem da ce sudije opet da upropaste vosu koja igra odlicno, honved nije presao centar do crvenog kartona za vosu, gledam na strimu i strani komentator smatra da nije crveni

I ja mogu ovako

pre 10 godina

Pa sve u svemu losi smo, ajde sto nisu uigrani to mogu malo i da oprostim al sto su vec popadali posle pola sata igre to nemogu, i uz to toliko ih je dosadno gledati da je to strasno. Ne znam kako je Vosa igrala ali Jagodina je odigrala sasvim pristojan fudbal videlo se da im nedoataje iskustva na evro sceni gde se neke greske skupo placaju.

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Mislim da ce u nekom od narednih kola, Zvezda skupo platiti odluku uprave da zadrzi ovog komedijasa na golu. Zar je moguce da nemamo boljeg, pa makar u mladjim selekcijama

sasko

pre 10 godina

svaka čast momcima pogotovo vojvodini sa igračem manje skoro celu utakmicu a i jagodina se nije obrukala bravo i za njih nadamo se da svi prodju što da ne

Pa nije dovoljno da se bas samo padne u sesnaest... Aj' realno...

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Koji penal? Ako pricas o onoj situaciji u prvom onda je smesno da si pomenuo to... Ono mu ni tata ne bi svirao kao penal...

TheOldSF

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

A koliko je Partizan skuplji od Shiraka?

Kojic M.

pre 10 godina

Bravo Zvezdo moja... Bice bolje, nije sjajno a vi grobari odmah sa komentarima kako je Sirak bolji od Islandjana itd. mislim stvarno kako vas nije sramota, kako god moja Zvezda je pobedila a Vi???????????

Bebeto from Bulgaria

pre 10 godina

Dve rutinske pobede od 2:0, častan poraz od Rubina, i bruka koju ne treba posebno komentarisati....

Sad kad "tastatura" navali...

ccc

pre 10 godina

@Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.
Nisi otkrio Ameriku...
(vlajzi, 18. jul 2013 22:28)
Ma da, Širak je u rangu Reala. Dobro, da ne preterujem-Totenhema. E moj vlajzi, s tobom uvek komedija...

jagodina

pre 10 godina

Da rascistimo tu vecitu dilemu oko posecenosti stadiona u Jagodini,sam grad Jagodina ima 36000 stanovnika prostom racunicom se dodje do toga da bi jedna trecina stanovnistva trebala da dodje na stadion da bi on bio pun a to je ne realno,e sad pitanje je kome je bilo u interesu da pravi toliki stadion prava mera bi bila od 5 do 7000 kapacitet

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

2:0 je dosta za Zvezdu. E sad, ne može sve u prvoj utakmici i uigranost, i kondicija itd... Popraviće se Zvezda svakako, al ne može ni preko noći. Vidi se dobar rad ovog trenera, a i Pečnik me pozitivno iznenadio. Biće to dobra Zvezda! Usput čestitke Voši na pobedi i Jagodini na muškoj borbi protiv apsolutnog Favorita

Sir Giles

pre 10 godina

Zvezda je igrala očajno.
Duge lopte protiv zabunkerisanih skakača vrede koliko i šutiranje kamena.
Stojanovića treba pustiti da radi na miru. Možda nešto i promeni.
Pojedine rage treba oterati.
Bajka zamoliti da ostane kući bolestan na dan kad se igraju utakmice.
Dauda kao da je zalutao.
I još nešto. Bre James na golu sa 43 brani kao da mu je 23, jer duplo mlađi igrači od njega i kad uspeju da šutnu to čine kao da nikada ni mače sa praga nisu šutnuli.
Ove ćemo proći, a posle slutim da će opet neki Francuzi da nas ojade. Sent Etjen recimo.

Miki

pre 10 godina

"Ninkovic nista posebno,Kovacevic isto,Pecnik odlican,Dauda ocajan,Mijailovic dobar,Bajkovic ocajan...Sve u svemu samo jedan gol ovim amaterima,a zamalo primljena 2. Lose...
(Hnjo, 18. jul 2013 21:27)"
Ti kada bi se razumeo u fudbal ili kada bi bio realan ne bi tako ni napisao. Ne mozes Zvezdi da racunas samo golove a protivnicima da u golove racunas i sanse. Koliko je Zvezda imala sanse u prvom poluvremenu moglo je da bude i 3 razlike. Drugo poluvreme je bilo lose. Takodje cinjenica da je ovo Zvezdina prva utakmica a Islandjanima 13sta nije zanemarljiva cinjenica, uz to dosli su na Marakanu (Stadion FK Crvene zvezde, posto nam grobari u poslednje vreme brane da nas stadion zovemo Marakan jer NE pate od kompleksa) Mozes kao argument da navodes da je to Island, ali mi smo Srbija i nazalost tek nesto bolji od Inslandjana ili bivsih Ruskih republika. Sad sto ti to neces da prihvatis ja tu nemogu da ti pomognem.

Koja

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.Nisi otkrio Ameriku... (vlajzi, 18. jul 2013 22:28)

Jel se to meni cini ili se vi to grobari malo tesite?!

dsgdsg

pre 10 godina

@ Kakav uzas od zvezdine igre.... Mi smo sve gori i gori svake godine
(Srx, 18. jul 2013 22:02)

Nije tacno. Postavka igre i nacin igre su sasvim korektni, sta vise ubedljivo najbolji jos od kad je Robi otisao. Pojacanja su odlicna za razliku od proslih godina jer su Pecnik i Mijailovic bili ubedljivo najbolji na terenu. E sad to sto Pecnik ima ocajan pas, sto je crkao u 60 minutu i sto se na kilometar vidi da Ninkovic nije igrao godinu dana je slika i prilika u kakvom je stanju Zvezda bila i sta je pojacanje za Zvezdu.
U svakom slucaju vidi se drugaciji odnos prema igri nego prosle godine i ako je suditi prema prvim utakmicama Zvezde, Vojvodine i Partizana, sampion drzave je ubedljivo najgori.

Mislim da su male sanse da udjemo u grupnu fazu s'obzirom na moguce protivnike u sledecoj fazi, ali u svakom slucaju proci ce jos jedno 2-3 godine pre nego Zvezda stane na noge i pocne da igra prosecan evropski fudbal. Sve to pod uslovom da ne postoji neki novi Lukic.

Miki

pre 10 godina

Inslandjani su igrali da prime sto manje golova i igrali su bunker. Imali su samo jednu priliku i jedan dobar sut (i jedini) koji ne bi ni komentarisali da je Bajkovic boksovao loptu a ne hvatao. Prvi deo prvog poluvremena je bio zadovoljavajuci i dobra igra Zvezde, posle je bilo lose. Nismo imali srece da damo jos koji gol, ali smo zato imali srece da neprimimo gol, sto je i bitnije. Sve u svemu nema razloga da budemo nezadovoljni. Ja ne razumem ljude koji posle jedne utakmice daju komentare lose katastrofa, pa sta ocekujete? Mnogo ste nerealni, nikada srecni nikada zadovoljni.

Heroes

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz... (gremlin, 18. jul 2013 21:26)

Ahahhah gtobaru ala je tebi nesto krivo....Vidim i tvojim drugarima Islandjanima je krivo stk greska Bajkovica nije dala rezultat... e jeste tuzni...

Pribojac

pre 10 godina

Zvezdaš sam, ali realno, Jagodina igra bolje i od Zvezde i od Partizana. Jagodina igra jednostavno, brzo i bez mnogo petljanja. Iskreno mi je žao što nisu izvukli bar nerešeno.

Zvezdu izvukoše onaj povratnik i novajlija. Partizan neću ni da komentarišem...

vanja

pre 10 godina

e moja zvezdo na sta si spala da se radujes pobedom od 2-0 kuci protiv nekih islandjana a i vi pisete kao da smo dobili bajern videcemo ih kad im dodje u 3 kolu sevilja ili neko jos jaci videcemo onda ta ''strasna;; pojacanja..

Valheru

pre 10 godina

I dalje ne razumem zasto se raspravljate medjusobno. Zar vam nije drago sto svi nasi klubovi maju sanse da prodju dalje? To su nasi klubovi, kakvi su takvi su nasi su...Zvezdas sam ali sam se juce toliko radovao kada su Zvezda Jagodina i Vojvodina dali golove, nervirao se zbog slabije igre Partizana. Ne znam za vas, ali bih voleo da svi prodju dalje i bicu prvi koji ce da se raduje uspesima nasih klubova!

MomaSRB

pre 10 godina

veselim se svakom vašem porazu, iskreno(nikola zrinski, 18. jul 2013 20:45) Ako se svakom nasem porazu veselis, a vasem porazu tugujes...ONDA SI TI JEDNA VRLO TUZNA OSOBA!

Heroes

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gremlin, 18. jul 2013 21:26)

A tebi krivo sto Sudija nije video gol? Krivo ti Srbine? Malo ti bi da budes Islandjanin?
A ako ti smetaju prozivke ka Toletu , citaj malo novine pa ces videti zasto se proziva...

Ljubisa livac

pre 10 godina

Ne lupajte, samo jedan deo severne tribine je prazan, onaj cosak ispod wc-a, a pored navijaca, zato sto je taj ulaz najnepristupacniji i najdalji. Istok, zapad i veci deo severa pun.

Navijacka logika, najveca misterija univerzuma

pre 10 godina

Navijaci Vojvodine svaki put zvizde onom Baratu. Lik je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni. Ne razumem, cime je zasluzio zvizduk? I sta je trebao da uradi da mu ne zvizde?

Grobar81

pre 10 godina

Catitke svim nasim klubovima koji su danas igrali na dobrim rezultatima! Jagodina me je najvise odusevila ali i Vojvodina koja je igrala sa igracem manje. Cestitke i Zvezdi, zasluzena i rutinska pobeda, bice dovoljno za revans. Srecno!

maki

pre 10 godina

i kad se sve sabere nije lose, pobedi se u zube ne gleda, i zvezda i vosa mislim da ce opusteno proci, cestitke i jagodini na trudu i borbenosti,na kraju je ipak pobedila dzejmsova frizura

deda smrdislav

pre 10 godina

Sramotna igra Zvezde.Ja se brinem kako ce biti na Islandu ako se ponovi ovo krljanje i tamo...A sto se tice Dejvida Dzejmsa,isti pomocnik Bob iz Simpsonovih,pogotovo frizura.

NENAD

pre 10 godina

Ekipa uopste nije krs kao sto neko napisa na nekom od portala. Zvezda je pobedila sa dva gola prednosti, iako sam i sam, ocekivao bar jos jedan do dva gola vise u njihovoj mrezi. Vidi se da nemamo snage za svih 90 minuta vec samo za poluvreme. Za 7 dana bicemo bar za 25 posto bolji. I tamo dobijamo nekim slicnim rezultatom, a mozda i ubedljivijim. Da nije bilo one bajkoviceve gluposti utisak bi bio bolji. Ja ne znam sta ste ocekivali posle tri nedelje rada novog trenera. Ninkovic nije ni prosao pripreme sa ekipom. Lazovic i Rakic nam povredjeni do kraja godine. Milunovic takodje povredjen. Milivojevic nije ni igrao. Imamo dva mlada stopera koji uopste nisu lose odigrali utakmicu. Fali nam svezine i to se vidi, ali bice to sve bolje kako vreme bude prolazilo. Za dve nedelje kada se budu igrale utakmice treceg kola bicemo mnogo bolji. Samo Kasalica da nije ozbiljnije povredjen. Sa dolaskom Mrdje i stopera ekipa ce biti jacija, a kako vreme bude prolazilo i uigranija.

borko

pre 10 godina

Zasto je ovako prazan stadion u Jagodini? Interesovanje je toliko veliko bilo prema najavama da bi i duplo veci stadion bio pun. Na svakoj prvenstvenoj utakmici je bilo vise gledalaca. Bas me zanima kako ce biti na ostala dva nasa stadiona s obzirom da se do juce pisalo da ce i Marakana biti puna, dakle sigurno 50000 gledalaca.

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Koliko trce ovi Islandjani,alal im vera.Cesto igramo tu Ligu na kladionici,a nismo bili u mogucnosti da ih gledamo.Jeste da je 2:0 za Zvezdu,ali vara se onaj ko misli da je gotovo.Tezak put,drugacija klima,bice gusto.Realno,ako igraci Crvene zvezde nemaju snage za 70 minuta na ovako prijatnom vremenu da odigraju fudbal,onda sta ocekivati na Islandu ? Sto se Vojvodine tice,nisam gledao pa da ne pricam,ali 2:0 je oke rezultat,uzimajuci u obzir da putovanje do Budimpeste i nece biti naporno.Pozdrav svima !

Никола Крушевац

pre 10 godina

Шта рећи за Вошу осим браво.Значи момци су одиграли одличну утакмицу и ја верујем да су они већ у трећем колу.
Јагодини свака част.С обзиром на јачину противника сасвим добро су одиграли и нису се обрукали.
Звезда као и Партизан је умислила да ће скроз лако да одраде утакмицу са Исланђанима.Иоле јачи тим,типа Хонвед би и једнима и другима барем по два гола забио.
Стварно је срамота како се опходе према игри и према противнику ''Наша два највећа клуба''.Оваквом игром неће они никуда.Благо речено брука.

reci nam

pre 10 godina

Nenade, tebi bi bilo vrlo dobro da umesto u praćenje vaterpolista i Novaka, koji zaista jesu odlični, energiju uložiš u elementarno obrazovanje. Ako si prošao drugi osnovne, zanima me kako se to desilo.

Tottenham

pre 10 godina

Zvezda ima ocajnu realizaciju inace pojacanja deluju dobro,pogotovo Mijailovic,Jagodina pretila dzabe Rubinu,Vosu nisam uopste gledao ali za sada imaju dobar rezultat

fifi

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Bajkovic nije bio 2 metra od linije i nisu bitne noge nego ruka kojom vadi loptu. Lopta je sigurno bila u golu, ali nije sudjeno i generalno Zvezda je zasluzeno dobila . Ipak su dali 2 gola, mada ko zna kako bi tekla utakmica da je gol priznat. Generalno, jako lose jer ovo su ipak amateri i nema nikakve veze to sto je prvenstvo kod njih u toku. Koje prvenstvo??

my way

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!
(my way, 18. jul 2013 20:47)

Sta je s'tobom sine ? Menjaj i ti nesto...npr..menjaj terapiju...
(moje ime, 18. jul 2013 21:58)

Prijatelju, ako si ti shvatio moj komentar kako se cini da jesi tebi treba terapija. Jagodinci su u drugom poluvremenu bili odlicni i zasluzuju cestitke, kao i Vojvodina koja je posle nepravednog iskljucenja izdrzala i jos dala drugi gol. Zvezda nakon odlicnog pocetka stala, fali snage, ali dobro je sto je takodje dala drugi gol. Sve u svemu to je to, sve je ok i idemo dalje u revans utakmice. Zvezda i Vojvodina bi trebalo da prodju, a momci iz Jagodine neka za svoju dusu odigraju i daju sve od sebe!

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Remma Jagodinac
Sugradjanine, pa ni ja ne volim cinjenicu ko nam drzi klub, ali ipak...sta sad, ako ga i preuzme neko toliko nepozeljan, treba li da okrenemo ledja? Ameri drze Mancester, Liverpul, Vilu, Rus Celsi, Arapi City, pa? Ja sam Jagodinu bodrio jos od 6. lige, zasto i pored svega, ne bih davao sve za svoj grad? Ne razumem Jagodince (i pored drugog opredeljenja), koji ne podrzavaju svoj grad.

Sumadinac_91

pre 10 godina

Dobro je Vojvodina i Crvena Zvezda su jednom nogom vec u sledem kolu,krivo mi je zbog Jagodine,ali nema veze makar je dozivela castan poraz.I dalje verujem da mogu sva tri kluba dalje :)
Napred nasi i u LS i u LE.

Miša, Bgd

pre 10 godina

Komentator kao i "stručni tim" u studiju pričaju svo vreme kako eto, momci nisu fizički baš "spremni" da se šetkaju i malo potrče na terenu 90 min sa pauzom od 15 min... momci od 20-23 godine? Recimo, vrhunski teniseri u proseku za 90 minuta meča pretrče oko 2 km više od vrhunskih fudbalera. Naravno, ostaje da tenis meč može da traje i po 5-6 sati. Jedan istorijski fudbalski gigant kao što je crvena zvezda se trenutno kotira kao amaterski tim a to su im i kapaciteti ( našeg fudbala generalno). Naši fudbaleri su daleko od sportista, još dalje od onih vrhunskih. Umesto da zasluže slavu, ime i novac napornim radom, oni to dobijaju u startu. Naravno, brzo ili propadnu ili idu u Tursku, Rusiju, Litvaniju, Gruziju itd... i tamo kreće pravo bavljenje sportom te brzo završe u nekom drugoligašu, na pozajmici i sl. Rak rana našeg fudbala je sistem - novac i politika.

Blejk

pre 10 godina

I dalje ne razumem zasto se raspravljate medjusobno. Zar vam nije drago sto svi nasi klubovi maju sanse da prodju dalje? To su nasi klubovi, kakvi su takvi su nasi su...Zvezdas sam ali sam se juce toliko radovao kada su Zvezda Jagodina i Vojvodina dali golove, nervirao se zbog slabije igre Partizana. Ne znam za vas, ali bih voleo da svi prodju dalje i bicu prvi koji ce da se raduje uspesima nasih klubova!
(Valheru, 19. jul 2013 08:14)



E moj brate u velikoj si manjini....nazalost
to su srpska posla zato nam i jeste ovako

Milko

pre 10 godina

Ajmooo bre po tri pobedeee !
(Srbijaa, 18. jul 2013 19:44)

strasno, biti optimista je dobro...ali ovo se granici sa ludilom...dva poraza sigurna samo je pitanje da li ce Zvezda uspeti sa 12 igraca da pobedi .

Rema Jaggodinac

pre 10 godina

Sto mi puca nokia za ovu palminu legiju stranaca.... Jos da mu platim 600 dinara da gledam... Ste vi ludi breee!!!???
Kilo mesanog sa rostilja da jedem.. i to ne samo ja nego cela familija

Busi

pre 10 godina

@Katastrofalna igra Zvezde, dal su pod pritiskom velike zelje...
(Heroes, 18. jul 2013 21:09)

Sigurno je to. Inače su veliki fudbalski znalci u pitanju :)
(Grba77, 18. jul 2013 22:08)

Hahaha. Bravoooooo. Ma jako veliki majstori. Svaki tim "drugara iz kraja" bilo kog u Srbiji bi ih pobedio kad bi ogranicili vreme na recimo pola sata (jer mi ne treniramo redovno), a ni oni nisu bas da mogu da izdrze duze.
To fudbaleri? Boze, Boze... sta sve gledamo.
P.S. Nemoj neko da mi zaboravi napisati da ubuduce ne gledam (ne mora da se trudi), jer i nemam nameru pacere gledati.

General posle bitke

pre 10 godina

@Ajmooo bre po tri pobedeee !
(Srbijaa, 18. jul 2013 19:44)

strasno, biti optimista je dobro...ali ovo se granici sa ludilom...dva poraza sigurna samo je pitanje da li ce Zvezda uspeti sa 12 igraca da pobedi .
(Milko, 18. jul 2013 20:26)
A i ti ga Milko baš pretera!JA razumem objektivnost čak i blagi pesimizam al ti ga prekardaši!P.S.Znam rezultate!

Delija momak

pre 10 godina

Zvezda, u osminu finala Lige Evrope, osvaja kup i prvenstvo. Sampioni. Pecnik extra znaci brate. Vi Sirakovci bez komentara.
Jagodina odlicna.

radna grupa

pre 10 godina

@Ovde sve sajber grobari,sede kuci i samo tudje vesti komentarisu.Samo sto sam stigao kuci atmosvera je bila super.Odbrana mnogo neiskusna,napad moze bolji,golman los,sredina odlicna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 18. jul 2013 22:49)


A juce posle partizanove utakmice, od blizu 400 komentara, oko 330 vasih, i sta je sad sporno? Delije server smiju da komentarisu partizan, a grobari tastatura ne smiju vuckove pulene, bivse prvake galaksije koji razbise konobare s Islanda??

NemanjaVac8

pre 10 godina

Jagodina se nije obrukala - naprotiv, njihov protivnik je bio veliki tim, dok moja Voša i posebno Zvezde nisu imali neke probleme jer im protivnici nisu bili na nivou...
Nadam se da ćemo u sledećem kolu imati 2 predstavnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope !
ČESTITKE !!!
(Chana, 18. jul 2013 22:31)
...
Aman ljudi manite se Zvezde. Partizan je šampion, Vojvodina finalista kupa, a Jagodina osvajač kupa. Sve 3 ekipe su po rezultatu bolje od Zvezde, tako da je sasvim prirodno da mogu da se nose sa kvalitetnijim timovima. Elem, kada saberemo i oduzmemo Zvezda se najbolje pokazala.Slušam i voditelja i one stručnjake koji blate Zvezdu svo vreme. Kada je trener bio tatin sin, sve je bilo ok, a sada kao slabo izdanje bla bla...Slažem se ali šta reći za gosn Sinišu...Ej komentator kao da je Zvezda juče bila prvak Evrope,a da je njen protivnik anonimus pobedio sa 2:0 - niko nema pojma, svi su slabo odigrali. Čoveče pa to je srpski fudbal. Zvezda je odigrala hrabro i pošteno, koliko je mogla i znala. Trener Zvezdin je doktor fudbala za srpskog Murinja, a za sve ostale trenere u našoj ligi magistar. Čini mi se da i ta činjenica mnogima smeta.Po čemu je Širak bolji od IBV-a?Gleado sam i Partizan pa zato to kažem. Po igri prikazanoj na terenu Širak nije bolji od IBV-a. Gledao sam malo i Jagodinu, pa nisam primetio ni da Rubin radi neke neverovatne stvari. Manje više sva 3 tima Rubin,IBV,Širak su tu negde po kvalitetu. Vojvodinu nisam gledao.

Buda Baba

pre 10 godina

Citam komentare "strucnjaka" vezanih za igru Ninkovica,a daj Boze da je 10% njih radilo fizicko u skoli,a kamo li sutnulo loptu!

Posle "100 godina" Zvezda napokon ima kvalitetnu desetku.Dok je imao snage(prvih 30min)sve se vrtilo oko njega.Brz,jak na lopti,dobar u defanzivi,pokrivao je ceo teren(30min),gurao loptu iza ledja protivnika,razigravao,znaci,bas dobro!
Tek mi je sada zao sto nema malog Lazovica i njegove hitrine(prodora),napokon bi imao sa kim da igra.

Pecnik solidan,Mijailovic pozitivno iznenadjenje,bar za mene.Najveci Zvezdin problem je mlad i nesiguran par stopera,tu se moramo pod hitno pojacati.Milijas opet veliko razocarenje,sve sporiji i sporiji,uzas.Kasalica standardno dobar,kao i Vesovic tj. Kovacevic.
Dauda moze mnogo bolje,fali mu zavrsnica.Bajko stara prica,brani nemoguce,ali zato sklon pravljenju gluposti.

Mnogo bolje delujemo sa dva napadaca(do povrede Kasalice).Igra se konkretnije nego prosle sezone,mora se stalno traziti igra po dubini.

Sve u svemu,mislim da smo sada kvalitetniji,ostaje zal zbog povrede Lazovica,ali sta da se radi.
Za Evropu smo tanki,eventualno mozemo da bljesnemo protiv neke jace ekipe,ali generalno,nemamo zadovoljavajuci kvalitet.

joko ovo

pre 10 godina

U trecem kolu Partizan nema sta sa trazi,Zvezda takodje u LE jer je nepovlascena , sinoc da je malo jaci protivnik bio primila bi bar dva gola mozda i vise
Jagodina realno ne moze sa bogatim Rubinom koji ima sve same reprezentativce u timu,kao sto ne bi mogao bilo koji nas klub
Vojvodini svaka cast

Nenad

pre 10 godina

Ovi ljudi su na petom mestu u Islandskoj ligi,jer znate da posle ovih ide samo San Marino i nema vise.Znaci dotakli smo samo dno Evropskog fudbala kad se radujemo pobedi protiv Islandjana,bez da podcenjujem njihovo znanje fudbala.Nema to je to,pocetnici.Sto smo odigrali i osvojili u fudbalu to bi bilo to.Od sad se radujemo svakoj pobedi posto smo cetvrta evropska liga i ostala je jos samo peta.Ka kojoj uveliko koracaju nasi timovi.Uzalud se trosi ovolika pozitivna energija na Zvezdinom stadionu.Ja mislim da svi velikani naseg fudbala koji su jos zivi da placu kako nasi timovi igraju kvalifikacije evropskih takmicenja i ispadaju u samom startu.Treba da se otreznimo kolektivno a ne sa dozom i to velikom mazohizma da volimo nase klubove koji nikakav rezultat nemaju zadnjh dvadeset godina pa i vise.Mladja populacija nam nezna za bolje pa zato i tako reaguje.Repreznetacija je odavno vec propala.Dok se ovolika energija trosi na fudbal,kosarkasi,rukometasi,odojkasi nam propadaju i nasi selektori nemogu timove da sastave.Bolje se usmeriti na nesto sto ima sanse da uspe.Vaterpolisti su vanserijski kao i Novak.

Igor

pre 10 godina

Gledao sam sva tri meca i mogu da kazem ovo:
-vosa odlicna
-zvezda ocajna
-jagodina previse uplasena
Da malo pojasnim
Vosa je igrala odlicno, da nije bilo iskljucenja mozda bi rezultat bilo bolji, a onaj nas Holender za kim su nasi sportski novinari vapili sto ne igra za Srbiju nije se ni video. Ako sudije ne budu navlacile na stranu vecitih mozda Vosa moze da bude i prvak, posto smo i mi i zvezda ocajni.
Zvezda je imala srecu u zrebu bas kao i mi, pa cemo i mi i oni proci dalje, ali igra je bila ocajna i ne vidi se nikakv napredak, mora to mnogo bolje, golovi plod inspiracije igraca i nista vise.
Jagodina previse uplasena, iako je Rubin odmarao neke igrace, da je dobila malo lakseg rivala verovatno bi prosla dalje ovako ostaje zal, tribine poluprazne, znam da je bio prenos na rts 2, ali za evropsku utakmicu poseta je bila bas mala.

Zlatko

pre 10 godina

@007-PFC
„...I da zaboravih ... maknite onog bajkovica pod hitno , dok vam nije dosao glave...“

Mi u Srbiji smo uglavnom u fazonu „da komšiji crkne krava“. Kad komšija vidi da nam je „crkla krava“ i želi da nam pomogne, onda da se zapitamo zašto mi to ne vidimo. Došao je on nama glave odavno, otkako je stao na gol nakon Stamenkovića, i još uvek nam dolazi glave, dakle već 3 ili 4 godine unazad. Kome je u interesu da on bude prvi golman? Da takve kikseve napravi mladi golman, pa i da ga istrpiš. Otkako je stao na gol, pokazao se da je golman kao Bartez. Može da skine nemoguće, ali i da kiksne kao kadet. Čak smo jedno vreme imali „ubitačan“ tandem Bajković-Mikić. Jednog smo se rešili, ostao je još ovaj. „Da komšiji crkne krava.“ Grobari, da li vam treba golman? :)

Grobari tastatura, Delije server, lavor, rupa, Topalovići, komšinica... Ko bre piše ovakve komentare? Deci je bolje da pročitaju neku knjigu, možda i obogate svoj rečnik. Kakvo je to omalovažavanje protivnika? Čemu takvi izrazi? Naravno, i pesme i jednih i drugih, su prave sportske i kulturne. Neka moderatori počnu da cenzurišu ovakve komentare. Ako na stadionu niko ne može da im zabrani šta će da pevaju, bar na nekom normalnom sajtu kao što je ovaj, neko može da im odredi šta će da pišu. Sa jedne strane Čović i Vujošević, Đurić i Lukić, a sa druge Prosinečki i Stanojević, vaterpolisti, odbojkaši, rukometaši.
Predstoje i revanši, ali srećno svima danas na žrebu.

vuja neznalica

pre 10 godina

Meni se dopada ova Zvezda, doduse protivnik slab, ali mi se dopada ovaj Pecnik, Ninkovic, Mladenovic... Daj Boze da nas krene... Pecnik u drugom daje jos jedan ili dva gola, ukupno ocekujem 4:0

Ivan

pre 10 godina

Ovde sve sajber grobari,sede kuci i samo tudje vesti komentarisu.Samo sto sam stigao kuci atmosvera je bila super.Odbrana mnogo neiskusna,napad moze bolji,golman los,sredina odlicna.

northside 80's

pre 10 godina

Šta još treba da se desi da bi uprava shvatila da sa ovim čovekom na golu nećemo uraditi nikad ništa? Bajković nema kvalitet ni za Borču. Milijaša mi tužno i da pominjem, ne znam kako ga nije sramota, jer za razliku od nesrećnog golmana on može mnogo bolje.

Sa druge strane - pojačanja su pun pogodak, sva 4 najbolja igrača utakmice (Kasalicu teško oceniti za 20 minuta fudbala) su stigla u poslednjih mesec dana.


@Tottenham

Odmah da promeniš sport koji pratiš.
Kovačević nezaposlen? Dečko je učestvovao bukvalno u svakoj akciji, non stop tražio loptu i kretao se briljantno. Igrač utakmice lagano.
Mladenović onako? Muva bez glave ima bolju koordinaciju pokreta. Izgubljenijeg čoveka nisam video u Zvezdi za 30 godina praćenja.

vlada

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..

bedo jedna

pre 10 godina

@..Овај Дејвид Џејмс је толико остарио да му је порасла печурка на глави.
(Драган Стојковић Пиксе, 18. jul 2013 20:36)

Ajde setaj i lupaj tako po kaficima. Sram te bilo!

Radovan84

pre 10 godina

http://www.rezultati.com/utakmica/ELVPEzjc/#statistika-utakmice;0

Pametnom dovoljno....
Pa Barselona se muci sa ekipom koja se brani sa 10 igraca, o cemu vi pricate? Sledecu utakmicu obrisati naocale pod hitno

bred pit

pre 10 godina

Zvezda je uspela dobro da neutrališe ovakvu ekipu u fazi napada ali u napadu je bilo u stilu "Alisa u zemlji čuda". Kadetski neosmišljena igra, naivni centaršut i sl., bezbroj alibi dodavanja, nedostatak glavnog i odgovornog. Protivnik je znao da se povuče dosta bezbrižno, kao i neki domaći superligaš, jer Zvezda samo gubi sopstvenu čvrstinu u igri kada ima terensku prednost. Još jedna, taktički a još više psihološki,naivna utakmica.

emil

pre 10 godina

Dobro igra Vojvodina..šta više odlično.Sa igračem manje dobiti bilo koju ekipu uopšte nije lako. Sad samo oprezno u revanšu i da se da koji gol,i prolaze.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Onaj ko je verovao da Jagodina može da izbaci Rubin ili nije normalan ili ne zna apsolutno ništa o fudbalu.
(Očekivano, 18. jul 2013 20:27)
...
Pa osvojili su domaći kup. ledano po rezultatima od prošle sezone najbolji su bili Jagodina i Partizan. Osvajač kupa i dominantni osvajač prvenstva. Potrebno je samo potvrditi te rezultate još na evro sceni.Pošto je u SFRJ bilo nameštano da Zvezda osvaja titule, verovatno je bilo nameštano i da ima uspehe u Evropi. A tek čuvena teorija da je Zvezda pre nego što je postala prvak Evrope osvojila nameštenu titulu i da je tu titulu trebao da osvoji Partizan, pa po daljoj logici i kup šampiona e to je tek bezobrazluk. Mi možemo i da se ugasimo, ali vi nikada nećete biti veliki.

iggy

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Bas se ti mnogo razumes u fudbal. pa nije ti ovo kosarka pa ako je igrac u terenu a lopta u vazduhu u autu da moze da je uzne i da nije aut. A u fudbalu golman moze biti celom povrsinom svog tela u golu, ako ispruzi ruke a lopta nije presla zamisljenu liniju onda nije gol. A u ovom slucaju je cist gol

evo prilike,Bogunovic,i...

pre 10 godina

I,dali se oglasio "cuveni"Masinski Fakultet u Beogradu kod one "sporne" lopte koja je samo 49cm i 22mm presla preko gol linije (pot)punim obemom?-pitanje postavlja Bogunovic .Hvala lepo,ocekujem skicu crteza bar iz 8 uglova,kao onomad,jednom,i da bude onako kako vi samo "znate" da uradite.

Preza

pre 10 godina

Neznam ali da li sam ja to dobro video da je trenar Islandana ujedno i igrac.Posto je kometator rekao da menja samog sebe,ako je tako sta reci za tim koji je na Islandu peti.Necu da pametujem ali mislim da je bio cist gol posto je lopta od Bajkovica okrznula precku i pod lukom presla zamisljenu liniju,cista matematika koja se uci u osnovnoj skoli.Skoro metar je bila u golu,al ajde da i nama neko pomogne dosta su nas zadnjih godina podkradale sudije.Pravicemo se da je Bajkovic odbranio sut.

Nelupaj

pre 10 godina

(NemanjaVac8, 18. jul 2013 23:08)- Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Vazi za isti kvalitet Rubina, Siraka i ovih sa Islanda. Fudbal i ti, dva sveta mali. Prvi put svi cujemo za ova dva. A Rubin od 01god u Ruskoj premijer ligi, jednom sampioni, pa kup, pa pobede nad zenitom, csk m, lokomotiva, anzi, na camp nou nereseno kada je barca bila top top. Cetvrtfinalist Lige evrope, tri puta treci u grupi Lige sampiona. Izvoli! A za novog trenera Slavisu si takodje prvi put cuo, dok je Jankovic vrhunski strucnjak, ali sa uzasnim moralom tima tada, i bez kvalitetnih igraca za evropu. A Slavisa nazad u Sloveniju(Vlasotince). Pametnom dosta.

Dan Australia

pre 10 godina

Критичарима Звездине игре !!!па тајланд победио Манчестер људи кад ћете сватити да данас сви играју фудбал и фарани јермени казакстани кинези аустралци итд!!!!напред наши клубови хоћемо и звезду и партизан касније у европи!!!!!

Dzeronimo

pre 10 godina

@nelupaj.NE LUPAJ ti.Reci da Jankovic zna a Stojanovuc ne zna(na osnovu jedne utakmice koju smo odradili samo) je krajnje sumnjivo.Pa ti mora da si Saletu neki bratanac ili sestric,drugih opravdanja nema,osim ako nemas pojma o fudbalu.

Navijacka logika, najveca misterija univerzuma

pre 10 godina

"zato sto je ovaj odglumeo kao da mu je obe noge slomio i izbio pola donje i celu gornju vilicu."(boolewar, 18. jul 2013 22:47)

Ajde da tebe neko tako u trku pokosi, da vidim kako bi "glumio".

ultrabgd1

pre 10 godina

Čestitke svim Ciganima na pobedi ! Prva utakmica, nov tim, nov trener, 2 : 0 je skroz ok. ODraditi posao u revanšu krajnje ozbiljno i to je to. Nadam se da ćemo danas zaslužiti sreću prilikom žreba. Idealno Cirihu ili Sturm. Izgleda da će sledeća sezona biti jako uzbudljiva jer su CZ, partizan i Vojvodina podjednaki. Inače, samo objektivno sprečen ili lud čovek može da propusti Evro utakmice Zvezde ! Hvala Zvezdo !

A?

pre 10 godina

I posle svi kukaju zasto se drzava brine samo o "vecitima"... Jagodina je imala najatraktivnijeg protivnika, ali, cak ni to nije bilo dovoljno da napuni stadion! Klub se meri po navijacima! A ovaj sto tvrdi da je lopta bila "najmanje metar u golu", ocigledno ne zna kolika je razdaljina od gol linije do mreze.

Homo politicus

pre 10 godina

Ovo je svakako dobar pocetak Zvezde ali opet je stara boljka u pitanju a to je realizacija jer su oba gola postignuta iz indvidualnih akcija. Videcemo na revans utakmici ima li poboljsanja.

Srbin do koske

pre 10 godina

Zvezdina igra uopste nije bila toliko losa,nisu uigrani a i ovi ceo mec igrali bunker sa 9 igraca u odbrani,jos smo promasili i neke zicere.Na Islandu ce morati da se otvore.Bajka treba oterati iz Zvezde,Milijasa takodje jer je mnogo spor i vise ne zna ni da centrira,mislim da bi cak Babovic bio korisniji od Milijasa da je dosao.Mijailovic najprijatnije iznenadjenje,Vesovic takodje odlican.Po meni startna postava treba da izleda ovako:Vesic,Mijailovic,Vesovic,Arauho,Lazic,Pecnik,Lazovic,Ninkonkovic,Kovacevic,Kasalica i Mrdja.Dauda ako nastavi ovako bolje da ne igra.

Sergej

pre 10 godina

Lose , pogresna taktika 4-2-3-1 protiv tima koji ne moze da te napadne , Kovacevic je besbotrebno bio na terenu , pretili su ali zbog nasih GRESAKA . Ovo je divan primer koju taktiku ne smemo da igramo u JSL u 95% meceva . Mrdja nam treba a i Katai da mozemo da igramo 4-1-3-2 ili 4-1-4-1 . Stoperi isto . Kadua sto smo oterali je velika greska .

Dan Australia

pre 10 godina

Гледао сам утакмицу звезде и обећавају новајлије!као тим морају боље али боже мој прва утакмица сезоне!са даудом треба поразговарати дечко се губи али има потенцијал! Јагодина није разочарала војводина такођер!Партизан је наш трећи тим по квалитету уз јагодину и срамота је да представља србију на онакав начин!!!!!и још нешто у вези звезде па где је вечерас млади михајловић ???

Tottenham

pre 10 godina

za mene otkrice utakmice je Mijailovic,zaista je odigrao bez greske non stop bio pretnje po njihov gol,Bajko vrlo los,Vesovic i vise nego dobar,Kovacevic ne zaposlen,Milijas nevidljiv,Ninkovicu se videla zelja,Pecnik dobar,Kasalica dobar do izlaska,Dauda veoma los sem onog jednog poteza nista nije napravio,Mladenovic onako,Miric i Savicevic se nisu videli

Pavle

pre 10 godina

Iggy je bio pored stative pa je video dal je lopta presla ili ne... Mislim kad zna da je to sigurno gol... Kako lupas bre... I sto kaze lik pogledajte gde su mu noge, pa nije on mislio da je gol ako igrac dodiruje liniju, vec je rekao da misli da ne bi bilo fizicki moguce da Bajko dohvati loptu ako je ona presla celim obimom preko linije... Iggy od previse pameti ispa ti glup ovde :)

Milko

pre 10 godina

Ajmooo bre po tri pobedeee !
(Srbijaa, 18. jul 2013 19:44)

strasno, biti optimista je dobro...ali ovo se granici sa ludilom...dva poraza sigurna samo je pitanje da li ce Zvezda uspeti sa 12 igraca da pobedi .

i sta sad

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.

NemanjaVac8

pre 10 godina

Jagodina se nije obrukala - naprotiv, njihov protivnik je bio veliki tim, dok moja Voša i posebno Zvezde nisu imali neke probleme jer im protivnici nisu bili na nivou...
Nadam se da ćemo u sledećem kolu imati 2 predstavnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope !
ČESTITKE !!!
(Chana, 18. jul 2013 22:31)
...
Aman ljudi manite se Zvezde. Partizan je šampion, Vojvodina finalista kupa, a Jagodina osvajač kupa. Sve 3 ekipe su po rezultatu bolje od Zvezde, tako da je sasvim prirodno da mogu da se nose sa kvalitetnijim timovima. Elem, kada saberemo i oduzmemo Zvezda se najbolje pokazala.Slušam i voditelja i one stručnjake koji blate Zvezdu svo vreme. Kada je trener bio tatin sin, sve je bilo ok, a sada kao slabo izdanje bla bla...Slažem se ali šta reći za gosn Sinišu...Ej komentator kao da je Zvezda juče bila prvak Evrope,a da je njen protivnik anonimus pobedio sa 2:0 - niko nema pojma, svi su slabo odigrali. Čoveče pa to je srpski fudbal. Zvezda je odigrala hrabro i pošteno, koliko je mogla i znala. Trener Zvezdin je doktor fudbala za srpskog Murinja, a za sve ostale trenere u našoj ligi magistar. Čini mi se da i ta činjenica mnogima smeta.Po čemu je Širak bolji od IBV-a?Gleado sam i Partizan pa zato to kažem. Po igri prikazanoj na terenu Širak nije bolji od IBV-a. Gledao sam malo i Jagodinu, pa nisam primetio ni da Rubin radi neke neverovatne stvari. Manje više sva 3 tima Rubin,IBV,Širak su tu negde po kvalitetu. Vojvodinu nisam gledao.

zoran

pre 10 godina

Sudija nije priznao cist gol Islandjanima...pa ono bi slep video da je lopta presla liniju.

Slabo je ono od Zvezde...jako slabo...ovi gosti su surovi amateri, slabiji od onih iz Jermenije...

Navijacka logika, najveca misterija univerzuma

pre 10 godina

Navijaci Vojvodine svaki put zvizde onom Baratu. Lik je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni. Ne razumem, cime je zasluzio zvizduk? I sta je trebao da uradi da mu ne zvizde?

Rema Jaggodinac

pre 10 godina

Sto mi puca nokia za ovu palminu legiju stranaca.... Jos da mu platim 600 dinara da gledam... Ste vi ludi breee!!!???
Kilo mesanog sa rostilja da jedem.. i to ne samo ja nego cela familija

Grba77

pre 10 godina

Katastrofalna igra Zvezde, dal su pod pritiskom velike zelje...
(Heroes, 18. jul 2013 21:09)

Sigurno je to. Inače su veliki fudbalski znalci u pitanju :)

vuja neznalica

pre 10 godina

Meni se dopada ova Zvezda, doduse protivnik slab, ali mi se dopada ovaj Pecnik, Ninkovic, Mladenovic... Daj Boze da nas krene... Pecnik u drugom daje jos jedan ili dva gola, ukupno ocekujem 4:0

gremlin

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz...

vladoize

pre 10 godina

Halo "treneri" pa sta vi ocekujete neki astronomski nogomet od zvezde?!Prvenstvo u islandu je u punom jeku,a zvedina ekipa je tek pocela sa sluzbenim utakmicama.Prema tome netreba odma kritike bacat ovaj onaj van itd!

NemanjaVac8

pre 10 godina

Onaj ko je verovao da Jagodina može da izbaci Rubin ili nije normalan ili ne zna apsolutno ništa o fudbalu.
(Očekivano, 18. jul 2013 20:27)
...
Pa osvojili su domaći kup. ledano po rezultatima od prošle sezone najbolji su bili Jagodina i Partizan. Osvajač kupa i dominantni osvajač prvenstva. Potrebno je samo potvrditi te rezultate još na evro sceni.Pošto je u SFRJ bilo nameštano da Zvezda osvaja titule, verovatno je bilo nameštano i da ima uspehe u Evropi. A tek čuvena teorija da je Zvezda pre nego što je postala prvak Evrope osvojila nameštenu titulu i da je tu titulu trebao da osvoji Partizan, pa po daljoj logici i kup šampiona e to je tek bezobrazluk. Mi možemo i da se ugasimo, ali vi nikada nećete biti veliki.

vlada

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..

vlajzi

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.
Nisi otkrio Ameriku...

Kojic M.

pre 10 godina

Bravo Zvezdo moja... Bice bolje, nije sjajno a vi grobari odmah sa komentarima kako je Sirak bolji od Islandjana itd. mislim stvarno kako vas nije sramota, kako god moja Zvezda je pobedila a Vi???????????

iggy

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Bas se ti mnogo razumes u fudbal. pa nije ti ovo kosarka pa ako je igrac u terenu a lopta u vazduhu u autu da moze da je uzne i da nije aut. A u fudbalu golman moze biti celom povrsinom svog tela u golu, ako ispruzi ruke a lopta nije presla zamisljenu liniju onda nije gol. A u ovom slucaju je cist gol

my way

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!

vanja

pre 10 godina

e moja zvezdo na sta si spala da se radujes pobedom od 2-0 kuci protiv nekih islandjana a i vi pisete kao da smo dobili bajern videcemo ih kad im dodje u 3 kolu sevilja ili neko jos jaci videcemo onda ta ''strasna;; pojacanja..

Ljubisa livac

pre 10 godina

Ne lupajte, samo jedan deo severne tribine je prazan, onaj cosak ispod wc-a, a pored navijaca, zato sto je taj ulaz najnepristupacniji i najdalji. Istok, zapad i veci deo severa pun.

Busi

pre 10 godina

@Katastrofalna igra Zvezde, dal su pod pritiskom velike zelje...
(Heroes, 18. jul 2013 21:09)

Sigurno je to. Inače su veliki fudbalski znalci u pitanju :)
(Grba77, 18. jul 2013 22:08)

Hahaha. Bravoooooo. Ma jako veliki majstori. Svaki tim "drugara iz kraja" bilo kog u Srbiji bi ih pobedio kad bi ogranicili vreme na recimo pola sata (jer mi ne treniramo redovno), a ni oni nisu bas da mogu da izdrze duze.
To fudbaleri? Boze, Boze... sta sve gledamo.
P.S. Nemoj neko da mi zaboravi napisati da ubuduce ne gledam (ne mora da se trudi), jer i nemam nameru pacere gledati.

zoran

pre 10 godina

Komentator na RTS-u, kaze sledece, posle ponistenog regularnog gola Ispandjanima, mrtav ladan kaze:" Ruku na srce nisu ni zasluzili da postignu gol." ....?????

Pa ovaj RTS treba zabraniti...jos kada se setim onog , nazovi, prenosa iz Jermenije i Koviljalo s anjegovim rechnikom...ovo je horo..

Sta reci za nas tim..?? Slabo d aslabije ne moze biti. Ovi ljudi su surovi amateri...da li moze neki tim biti vise amaterski od ovih momaka sa vulkanskih ostrva..??

Milijas..?? Zar Tolika plata za izvodjenje kornera i 2 slobodna udarca..???

runner

pre 10 godina

Svaka čast Vojvodini! Moćna ekipa! Mislim da ni Partizan, ni Zvezda, nemaju šta da traže, ove sezone, u našem prvenstvu kraj ovakve Vojvodine. Onaj Delač je čudesan golman. I dok se Partizan i Zvezda, iz ko zna kakvih razloga, libe dovesti fudbalere iz neposrednog okruženja (Hrvatske i Bosne) na deficitarna mesta u timu dotle to Vojvodina obilato koristi.

radna grupa

pre 10 godina

@Ovde sve sajber grobari,sede kuci i samo tudje vesti komentarisu.Samo sto sam stigao kuci atmosvera je bila super.Odbrana mnogo neiskusna,napad moze bolji,golman los,sredina odlicna.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 18. jul 2013 22:49)


A juce posle partizanove utakmice, od blizu 400 komentara, oko 330 vasih, i sta je sad sporno? Delije server smiju da komentarisu partizan, a grobari tastatura ne smiju vuckove pulene, bivse prvake galaksije koji razbise konobare s Islanda??

moje ime

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!
(my way, 18. jul 2013 20:47)

Sta je s'tobom sine ? Menjaj i ti nesto...npr..menjaj terapiju...

Hnjo

pre 10 godina

Ninkovic nista posebno,Kovacevic isto,Pecnik odlican,Dauda ocajan,Mijailovic dobar,Bajkovic ocajan...Sve u svemu samo jedan gol ovim amaterima,a zamalo primljena 2. Lose...

Bebeto from Bulgaria

pre 10 godina

Dve rutinske pobede od 2:0, častan poraz od Rubina, i bruka koju ne treba posebno komentarisati....

Sad kad "tastatura" navali...

Драган Стојковић Пиксе

pre 10 godina

Овај Дејвид Џејмс је толико остарио да му је порасла печурка на глави.

ccc

pre 10 godina

@Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.
Nisi otkrio Ameriku...
(vlajzi, 18. jul 2013 22:28)
Ma da, Širak je u rangu Reala. Dobro, da ne preterujem-Totenhema. E moj vlajzi, s tobom uvek komedija...

Heroes

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz... (gremlin, 18. jul 2013 21:26)

Ahahhah gtobaru ala je tebi nesto krivo....Vidim i tvojim drugarima Islandjanima je krivo stk greska Bajkovica nije dala rezultat... e jeste tuzni...

Ivan

pre 10 godina

Ovde sve sajber grobari,sede kuci i samo tudje vesti komentarisu.Samo sto sam stigao kuci atmosvera je bila super.Odbrana mnogo neiskusna,napad moze bolji,golman los,sredina odlicna.

DG

pre 10 godina

Ja sam prosto ocaran rts-on i njihovim novinarima. Zar je sramota reci bio je gol, sudija nije video, sreca... A kamere rts-a kao nisu bolje zabelezile. Kao da ce da sakriju nesto time sto ne daju usporeni snimak. Samo iritirate narod!

gremlin

pre 10 godina

Ljudi,kod nas je fudbal na amaterskom nivou,evo videli smo koliko juce Partizan izgleda nemocno,a sta reci za one ispod...tuga teska,ako cemo realno,druga je stvar sto mi kao navijaci ocekujemo najvise...

desni spoljni

pre 10 godina

Jagodina moze samo da napuni autobus kada im Palma plati sok,sendvic i dnevnicu da ih gledaju na strani. Da se igra u Uzicu stadion bi bio pun!!!

Koja

pre 10 godina

Sudija nije priznao cist gol Islandjanima...pa ono bi slep video da je lopta presla liniju.Slabo je ono od Zvezde...jako slabo...ovi gosti su surovi amateri, slabiji od onih iz Jermenije... (zoran, 18. jul 2013 21:20)

Ok slabiji su, jel ti sad lakse?

Heroes

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu. (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

I cena Shamrokovog tima je milion!

deda smrdislav

pre 10 godina

Sramotna igra Zvezde.Ja se brinem kako ce biti na Islandu ako se ponovi ovo krljanje i tamo...A sto se tice Dejvida Dzejmsa,isti pomocnik Bob iz Simpsonovih,pogotovo frizura.

Delija momak

pre 10 godina

Zvezda, u osminu finala Lige Evrope, osvaja kup i prvenstvo. Sampioni. Pecnik extra znaci brate. Vi Sirakovci bez komentara.
Jagodina odlicna.

Nelupaj

pre 10 godina

(NemanjaVac8, 18. jul 2013 23:08)- Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha. Vazi za isti kvalitet Rubina, Siraka i ovih sa Islanda. Fudbal i ti, dva sveta mali. Prvi put svi cujemo za ova dva. A Rubin od 01god u Ruskoj premijer ligi, jednom sampioni, pa kup, pa pobede nad zenitom, csk m, lokomotiva, anzi, na camp nou nereseno kada je barca bila top top. Cetvrtfinalist Lige evrope, tri puta treci u grupi Lige sampiona. Izvoli! A za novog trenera Slavisu si takodje prvi put cuo, dok je Jankovic vrhunski strucnjak, ali sa uzasnim moralom tima tada, i bez kvalitetnih igraca za evropu. A Slavisa nazad u Sloveniju(Vlasotince). Pametnom dosta.

Heroes

pre 10 godina

Italijani,bratski narod...sudija prevideo cist gol...p.s.bitno je da je Tole kriv,btw i kriv je...sto vam stalno pomaze oko registracije igraca,za dz...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gremlin, 18. jul 2013 21:26)

A tebi krivo sto Sudija nije video gol? Krivo ti Srbine? Malo ti bi da budes Islandjanin?
A ako ti smetaju prozivke ka Toletu , citaj malo novine pa ces videti zasto se proziva...

Koja

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)Pa brate, sta je tu cudno... Partizan igra kvalifikacije za jace takmicenje nego Zvezda, normalno je da igra protiv jacih rivala. Sirak je prvak Jermenije, koja je pre par nedelja dobila Dansku u sred Kopenhagena sa 0:4, a Vestmanjaer(ili kako god) je prosecan Islandski tim.Nisi otkrio Ameriku... (vlajzi, 18. jul 2013 22:28)

Jel se to meni cini ili se vi to grobari malo tesite?!

Никола Крушевац

pre 10 godina

Шта рећи за Вошу осим браво.Значи момци су одиграли одличну утакмицу и ја верујем да су они већ у трећем колу.
Јагодини свака част.С обзиром на јачину противника сасвим добро су одиграли и нису се обрукали.
Звезда као и Партизан је умислила да ће скроз лако да одраде утакмицу са Исланђанима.Иоле јачи тим,типа Хонвед би и једнима и другима барем по два гола забио.
Стварно је срамота како се опходе према игри и према противнику ''Наша два највећа клуба''.Оваквом игром неће они никуда.Благо речено брука.

dax

pre 10 godina

kakva sramotna poseta na mecu jagodina rubin.....sramota....pa cela severna tribina prazna....a i na ostalim delovima ima dosta praznih mesta....samo 4 hiljade je smesno....pa to na kosarci ima....do juce se igralo sa seoskim ekipama a sad doso jedan rubin....kao da se igra sa napred

Стева

pre 10 godina

Црни Бајковићу дао си поново сам себи гол :( Хвала судијама што нас спасише бруке.

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

Nikola Zrinski! I mi se veselimo isto tako svim vašim porazima! Jel si sad zadovoljan?! Ako jesi, ajd lepo na Indeks pa tamo likuj

Miki

pre 10 godina

"Ninkovic nista posebno,Kovacevic isto,Pecnik odlican,Dauda ocajan,Mijailovic dobar,Bajkovic ocajan...Sve u svemu samo jedan gol ovim amaterima,a zamalo primljena 2. Lose...
(Hnjo, 18. jul 2013 21:27)"
Ti kada bi se razumeo u fudbal ili kada bi bio realan ne bi tako ni napisao. Ne mozes Zvezdi da racunas samo golove a protivnicima da u golove racunas i sanse. Koliko je Zvezda imala sanse u prvom poluvremenu moglo je da bude i 3 razlike. Drugo poluvreme je bilo lose. Takodje cinjenica da je ovo Zvezdina prva utakmica a Islandjanima 13sta nije zanemarljiva cinjenica, uz to dosli su na Marakanu (Stadion FK Crvene zvezde, posto nam grobari u poslednje vreme brane da nas stadion zovemo Marakan jer NE pate od kompleksa) Mozes kao argument da navodes da je to Island, ali mi smo Srbija i nazalost tek nesto bolji od Inslandjana ili bivsih Ruskih republika. Sad sto ti to neces da prihvatis ja tu nemogu da ti pomognem.

Navijacka logika, najveca misterija univerzuma

pre 10 godina

"zato sto je ovaj odglumeo kao da mu je obe noge slomio i izbio pola donje i celu gornju vilicu."(boolewar, 18. jul 2013 22:47)

Ajde da tebe neko tako u trku pokosi, da vidim kako bi "glumio".

007-PFC

pre 10 godina

@Kakav uzas od zvezdine igre.... Mi smo sve gori i gori svake godine
(Srx, 18. jul 2013 22:02)

Evo ja kao vatreni grobar da ti kazem da gresis , bili oni amateri ili ne iza sebe imaju 10-tak kola u prvenstvu i bukvalno su u takmicarskoj formi.
Nasi klubovi dolaze sa priprema gde su odigrali po 3-4 utakmice i to sa 2 tima , jedan tim u prvom a drugi tim u drugom poluvremenu .. tek toliko da treneri vide na koga racunaju.

Gledao sam mog Partizana juce i gledao sam Zvezdu veceras , jeste .. nismo uigrani , ali mi je Zvezda delovala konkretnije .. i ako onako realno sve uzmem u obzir Zvezda je odigrala odlican mech i smatram da ce te imati jako dobar tim ove godine , imate 3 strasna pojacanja !

A gde smo mi ... katastrofa , nadam se da cemo da se trgnemo na vreme (tu mislim na upravu) ..

I da zaboravih ... maknite onog bajkovica pod hitno , dok vam nije dosao glave

I na kraju da pozelim svim nasim klubovima prolaz u naredno kolo .

Dan Australia

pre 10 godina

Гледао сам утакмицу звезде и обећавају новајлије!као тим морају боље али боже мој прва утакмица сезоне!са даудом треба поразговарати дечко се губи али има потенцијал! Јагодина није разочарала војводина такођер!Партизан је наш трећи тим по квалитету уз јагодину и срамота је да представља србију на онакав начин!!!!!и још нешто у вези звезде па где је вечерас млади михајловић ???

bedo jedna

pre 10 godina

@..Овај Дејвид Џејмс је толико остарио да му је порасла печурка на глави.
(Драган Стојковић Пиксе, 18. jul 2013 20:36)

Ajde setaj i lupaj tako po kaficima. Sram te bilo!

Tottenham

pre 10 godina

za mene otkrice utakmice je Mijailovic,zaista je odigrao bez greske non stop bio pretnje po njihov gol,Bajko vrlo los,Vesovic i vise nego dobar,Kovacevic ne zaposlen,Milijas nevidljiv,Ninkovicu se videla zelja,Pecnik dobar,Kasalica dobar do izlaska,Dauda veoma los sem onog jednog poteza nista nije napravio,Mladenovic onako,Miric i Savicevic se nisu videli

Nenad

pre 10 godina

Ovi ljudi su na petom mestu u Islandskoj ligi,jer znate da posle ovih ide samo San Marino i nema vise.Znaci dotakli smo samo dno Evropskog fudbala kad se radujemo pobedi protiv Islandjana,bez da podcenjujem njihovo znanje fudbala.Nema to je to,pocetnici.Sto smo odigrali i osvojili u fudbalu to bi bilo to.Od sad se radujemo svakoj pobedi posto smo cetvrta evropska liga i ostala je jos samo peta.Ka kojoj uveliko koracaju nasi timovi.Uzalud se trosi ovolika pozitivna energija na Zvezdinom stadionu.Ja mislim da svi velikani naseg fudbala koji su jos zivi da placu kako nasi timovi igraju kvalifikacije evropskih takmicenja i ispadaju u samom startu.Treba da se otreznimo kolektivno a ne sa dozom i to velikom mazohizma da volimo nase klubove koji nikakav rezultat nemaju zadnjh dvadeset godina pa i vise.Mladja populacija nam nezna za bolje pa zato i tako reaguje.Repreznetacija je odavno vec propala.Dok se ovolika energija trosi na fudbal,kosarkasi,rukometasi,odojkasi nam propadaju i nasi selektori nemogu timove da sastave.Bolje se usmeriti na nesto sto ima sanse da uspe.Vaterpolisti su vanserijski kao i Novak.

Sergej

pre 10 godina

Lose , pogresna taktika 4-2-3-1 protiv tima koji ne moze da te napadne , Kovacevic je besbotrebno bio na terenu , pretili su ali zbog nasih GRESAKA . Ovo je divan primer koju taktiku ne smemo da igramo u JSL u 95% meceva . Mrdja nam treba a i Katai da mozemo da igramo 4-1-3-2 ili 4-1-4-1 . Stoperi isto . Kadua sto smo oterali je velika greska .

Igor

pre 10 godina

Gledao sam sva tri meca i mogu da kazem ovo:
-vosa odlicna
-zvezda ocajna
-jagodina previse uplasena
Da malo pojasnim
Vosa je igrala odlicno, da nije bilo iskljucenja mozda bi rezultat bilo bolji, a onaj nas Holender za kim su nasi sportski novinari vapili sto ne igra za Srbiju nije se ni video. Ako sudije ne budu navlacile na stranu vecitih mozda Vosa moze da bude i prvak, posto smo i mi i zvezda ocajni.
Zvezda je imala srecu u zrebu bas kao i mi, pa cemo i mi i oni proci dalje, ali igra je bila ocajna i ne vidi se nikakv napredak, mora to mnogo bolje, golovi plod inspiracije igraca i nista vise.
Jagodina previse uplasena, iako je Rubin odmarao neke igrace, da je dobila malo lakseg rivala verovatno bi prosla dalje ovako ostaje zal, tribine poluprazne, znam da je bio prenos na rts 2, ali za evropsku utakmicu poseta je bila bas mala.

Granota

pre 10 godina

veselim se svakom vašem porazu, iskreno (nikola zrinski, 18. jul 2013 20:45)

a mene onako jednako iskreno zabole đon čemu se ti veseliš...

Srbin do koske

pre 10 godina

Zvezdina igra uopste nije bila toliko losa,nisu uigrani a i ovi ceo mec igrali bunker sa 9 igraca u odbrani,jos smo promasili i neke zicere.Na Islandu ce morati da se otvore.Bajka treba oterati iz Zvezde,Milijasa takodje jer je mnogo spor i vise ne zna ni da centrira,mislim da bi cak Babovic bio korisniji od Milijasa da je dosao.Mijailovic najprijatnije iznenadjenje,Vesovic takodje odlican.Po meni startna postava treba da izleda ovako:Vesic,Mijailovic,Vesovic,Arauho,Lazic,Pecnik,Lazovic,Ninkonkovic,Kovacevic,Kasalica i Mrdja.Dauda ako nastavi ovako bolje da ne igra.

borko

pre 10 godina

Zasto je ovako prazan stadion u Jagodini? Interesovanje je toliko veliko bilo prema najavama da bi i duplo veci stadion bio pun. Na svakoj prvenstvenoj utakmici je bilo vise gledalaca. Bas me zanima kako ce biti na ostala dva nasa stadiona s obzirom da se do juce pisalo da ce i Marakana biti puna, dakle sigurno 50000 gledalaca.

Ljubisa livac

pre 10 godina

Sa lica mesta, sjajna predstava u Jagodini. Poraz zbog prevelikog respekta i neiskustva. Uplasili se Rubina previse. Kad su se malo opustili, oslobodili pritiska, bili su bolji od Rubina. Steta, sta da se radi.. Svaka cast plavi za borbu!

Misha

pre 10 godina

Za one kojima je potrebna - mala lekcija iz navijacke kulture i patriotizma - Svim navijacima i fudbalerima Crvene Zvezde i Vojvoidine cestitke na pobedama u vecerasnjim utakmicama a Jagodini sve cestitke na postenoj borbi sa mnogo jacim protivnikom. Sretno u nastavku i da dogurate sto dalje.
NAVIJAC FUBALSKOG KLUBA PARTIZAN.

I ja mogu ovako

pre 10 godina

Pa sve u svemu losi smo, ajde sto nisu uigrani to mogu malo i da oprostim al sto su vec popadali posle pola sata igre to nemogu, i uz to toliko ih je dosadno gledati da je to strasno. Ne znam kako je Vosa igrala ali Jagodina je odigrala sasvim pristojan fudbal videlo se da im nedoataje iskustva na evro sceni gde se neke greske skupo placaju.

northside 80's

pre 10 godina

Šta još treba da se desi da bi uprava shvatila da sa ovim čovekom na golu nećemo uraditi nikad ništa? Bajković nema kvalitet ni za Borču. Milijaša mi tužno i da pominjem, ne znam kako ga nije sramota, jer za razliku od nesrećnog golmana on može mnogo bolje.

Sa druge strane - pojačanja su pun pogodak, sva 4 najbolja igrača utakmice (Kasalicu teško oceniti za 20 minuta fudbala) su stigla u poslednjih mesec dana.


@Tottenham

Odmah da promeniš sport koji pratiš.
Kovačević nezaposlen? Dečko je učestvovao bukvalno u svakoj akciji, non stop tražio loptu i kretao se briljantno. Igrač utakmice lagano.
Mladenović onako? Muva bez glave ima bolju koordinaciju pokreta. Izgubljenijeg čoveka nisam video u Zvezdi za 30 godina praćenja.

A?

pre 10 godina

I posle svi kukaju zasto se drzava brine samo o "vecitima"... Jagodina je imala najatraktivnijeg protivnika, ali, cak ni to nije bilo dovoljno da napuni stadion! Klub se meri po navijacima! A ovaj sto tvrdi da je lopta bila "najmanje metar u golu", ocigledno ne zna kolika je razdaljina od gol linije do mreze.

ristiko

pre 10 godina

neću ništa konkretno pisati o igri CZV jer nisam pošteno ni gledao prvo poluvrijeme ,ali nešto mi upada u oči ,a to su ovi naši komentatori... juče onaj nije se udostojio nijednom jedinom riječi da kaže da je Širak bio puno bolja ekipa (inače navijam za Partizan),a realno je bio za klasu bolji... isto ovaj večeras kao ne vidi da je Bajković iz gola izvadio loptu i nijednom nije rekao kako je to čist gol nego ,,jako sumnjiva situacija,, ... kakav nam je fudbal nije ni čudo što su nam takvi komentatori... ipak se nadam da će naši klubovi proći bar ovo kolo (Jagodina teško)... PFC

Sir Giles

pre 10 godina

Zvezda je igrala očajno.
Duge lopte protiv zabunkerisanih skakača vrede koliko i šutiranje kamena.
Stojanovića treba pustiti da radi na miru. Možda nešto i promeni.
Pojedine rage treba oterati.
Bajka zamoliti da ostane kući bolestan na dan kad se igraju utakmice.
Dauda kao da je zalutao.
I još nešto. Bre James na golu sa 43 brani kao da mu je 23, jer duplo mlađi igrači od njega i kad uspeju da šutnu to čine kao da nikada ni mače sa praga nisu šutnuli.
Ove ćemo proći, a posle slutim da će opet neki Francuzi da nas ojade. Sent Etjen recimo.

Pribojac

pre 10 godina

Zvezdaš sam, ali realno, Jagodina igra bolje i od Zvezde i od Partizana. Jagodina igra jednostavno, brzo i bez mnogo petljanja. Iskreno mi je žao što nisu izvukli bar nerešeno.

Zvezdu izvukoše onaj povratnik i novajlija. Partizan neću ni da komentarišem...

my way

pre 10 godina

Za Jagodinu je morala, ponavljam morala zirafa da igra u spicu. Vezala bi nekoliko njihovih igraca, koji bi morali da je cuvaju:) Za Zvezdu je rano bilo sta reci, ali Ninkovic, Pecnik, Kovacevic, pa cak i Mijailovic pokazuju da ce verovatno to biti jaca ekipa nego prosle sezone, bas sam zadovoljan igrom!
(my way, 18. jul 2013 20:47)

Sta je s'tobom sine ? Menjaj i ti nesto...npr..menjaj terapiju...
(moje ime, 18. jul 2013 21:58)

Prijatelju, ako si ti shvatio moj komentar kako se cini da jesi tebi treba terapija. Jagodinci su u drugom poluvremenu bili odlicni i zasluzuju cestitke, kao i Vojvodina koja je posle nepravednog iskljucenja izdrzala i jos dala drugi gol. Zvezda nakon odlicnog pocetka stala, fali snage, ali dobro je sto je takodje dala drugi gol. Sve u svemu to je to, sve je ok i idemo dalje u revans utakmice. Zvezda i Vojvodina bi trebalo da prodju, a momci iz Jagodine neka za svoju dusu odigraju i daju sve od sebe!

Pa nije dovoljno da se bas samo padne u sesnaest... Aj' realno...

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Koji penal? Ako pricas o onoj situaciji u prvom onda je smesno da si pomenuo to... Ono mu ni tata ne bi svirao kao penal...

Pavle

pre 10 godina

Iggy je bio pored stative pa je video dal je lopta presla ili ne... Mislim kad zna da je to sigurno gol... Kako lupas bre... I sto kaze lik pogledajte gde su mu noge, pa nije on mislio da je gol ako igrac dodiruje liniju, vec je rekao da misli da ne bi bilo fizicki moguce da Bajko dohvati loptu ako je ona presla celim obimom preko linije... Iggy od previse pameti ispa ti glup ovde :)

evo prilike,Bogunovic,i...

pre 10 godina

I,dali se oglasio "cuveni"Masinski Fakultet u Beogradu kod one "sporne" lopte koja je samo 49cm i 22mm presla preko gol linije (pot)punim obemom?-pitanje postavlja Bogunovic .Hvala lepo,ocekujem skicu crteza bar iz 8 uglova,kao onomad,jednom,i da bude onako kako vi samo "znate" da uradite.

Prolaznik

pre 10 godina

Ni komentator RTV-a nije bio nista bolji. Onaj Barat oborio naseg, sudija opravdano svira penal, a komentator u ushicenju vice, "Ima Boga, to je taj isti igrac koji je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni." Kakve veze ima sto je Nastic bas njega oborio kad je dobio crveni? Znaci, taj Barat je kriv sto je fauliran, pa je sad kao neka kosmicka pravda to sto je on skrivio penal i dobio zuti karton? To je kao da prica kao neki osnovac.

boolewar

pre 10 godina

@
Navijaci Vojvodine svaki put zvizde onom Baratu. Lik je bio fauliran kad je Nastic dobio crveni. Ne razumem, cime je zasluzio zvizduk? I sta je trebao da uradi da mu ne zvizde?
(Navijacka logika, najveca misterija univerzuma, 18. jul 2013 21:31)

Zajedno su krenuli na loptu, mali Nastic je zakasnio, startovao sa jednom nogom na loptu bez namere da ide na igraca, a Madjar je pao kao pokosen. Prekrsaj za zuti karton ali sigurno ne za crveni. Start na loptu jednom nogom, prvi grublji faul na utakmici i odma crveni samo zato sto je ovaj odglumeo kao da mu je obe noge slomio i izbio pola donje i celu gornju vilicu.
Eto zasto!
Al nema veze, tek smo ih naceli, dovrsicemo ih u Pesti!

bred pit

pre 10 godina

Zvezda je uspela dobro da neutrališe ovakvu ekipu u fazi napada ali u napadu je bilo u stilu "Alisa u zemlji čuda". Kadetski neosmišljena igra, naivni centaršut i sl., bezbroj alibi dodavanja, nedostatak glavnog i odgovornog. Protivnik je znao da se povuče dosta bezbrižno, kao i neki domaći superligaš, jer Zvezda samo gubi sopstvenu čvrstinu u igri kada ima terensku prednost. Još jedna, taktički a još više psihološki,naivna utakmica.

Preza

pre 10 godina

Neznam ali da li sam ja to dobro video da je trenar Islandana ujedno i igrac.Posto je kometator rekao da menja samog sebe,ako je tako sta reci za tim koji je na Islandu peti.Necu da pametujem ali mislim da je bio cist gol posto je lopta od Bajkovica okrznula precku i pod lukom presla zamisljenu liniju,cista matematika koja se uci u osnovnoj skoli.Skoro metar je bila u golu,al ajde da i nama neko pomogne dosta su nas zadnjih godina podkradale sudije.Pravicemo se da je Bajkovic odbranio sut.

ime mi je đovani

pre 10 godina

Pa nadam se uspjehu Vojvodine i Zvezde večeras. Ipak su nam to nekada bili sportski rivali i mnogo lijepih uspomena na Grbavici ostavili koje danas sa sjetom na YT potražim

MomaSRB

pre 10 godina

veselim se svakom vašem porazu, iskreno(nikola zrinski, 18. jul 2013 20:45) Ako se svakom nasem porazu veselis, a vasem porazu tugujes...ONDA SI TI JEDNA VRLO TUZNA OSOBA!

fifi

pre 10 godina

moguce da je presla liniju,mada ne moze niko sigurno da kaze jer je kamera nezgodna,i pogledajte po Bajkovim nogama koliko je udeljen bio od linije u trenutku izbacivanja...nema 2 metra duge ruke...kako god mogao je biti i penal nad Ninkovicem..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vlada, 18. jul 2013 21:36)

Bajkovic nije bio 2 metra od linije i nisu bitne noge nego ruka kojom vadi loptu. Lopta je sigurno bila u golu, ali nije sudjeno i generalno Zvezda je zasluzeno dobila . Ipak su dali 2 gola, mada ko zna kako bi tekla utakmica da je gol priznat. Generalno, jako lose jer ovo su ipak amateri i nema nikakve veze to sto je prvenstvo kod njih u toku. Koje prvenstvo??

dsgdsg

pre 10 godina

@ Kakav uzas od zvezdine igre.... Mi smo sve gori i gori svake godine
(Srx, 18. jul 2013 22:02)

Nije tacno. Postavka igre i nacin igre su sasvim korektni, sta vise ubedljivo najbolji jos od kad je Robi otisao. Pojacanja su odlicna za razliku od proslih godina jer su Pecnik i Mijailovic bili ubedljivo najbolji na terenu. E sad to sto Pecnik ima ocajan pas, sto je crkao u 60 minutu i sto se na kilometar vidi da Ninkovic nije igrao godinu dana je slika i prilika u kakvom je stanju Zvezda bila i sta je pojacanje za Zvezdu.
U svakom slucaju vidi se drugaciji odnos prema igri nego prosle godine i ako je suditi prema prvim utakmicama Zvezde, Vojvodine i Partizana, sampion drzave je ubedljivo najgori.

Mislim da su male sanse da udjemo u grupnu fazu s'obzirom na moguce protivnike u sledecoj fazi, ali u svakom slucaju proci ce jos jedno 2-3 godine pre nego Zvezda stane na noge i pocne da igra prosecan evropski fudbal. Sve to pod uslovom da ne postoji neki novi Lukic.

Miki

pre 10 godina

Svi oni koji tvrde da je lopta presla gol liniju i svi oni koji tvrde da nije presla su nerealni. Utvrditi to tacno je nemoguca misija. Ali sve to ne opravdava Bajkovica.

NENAD

pre 10 godina

Ekipa uopste nije krs kao sto neko napisa na nekom od portala. Zvezda je pobedila sa dva gola prednosti, iako sam i sam, ocekivao bar jos jedan do dva gola vise u njihovoj mrezi. Vidi se da nemamo snage za svih 90 minuta vec samo za poluvreme. Za 7 dana bicemo bar za 25 posto bolji. I tamo dobijamo nekim slicnim rezultatom, a mozda i ubedljivijim. Da nije bilo one bajkoviceve gluposti utisak bi bio bolji. Ja ne znam sta ste ocekivali posle tri nedelje rada novog trenera. Ninkovic nije ni prosao pripreme sa ekipom. Lazovic i Rakic nam povredjeni do kraja godine. Milunovic takodje povredjen. Milivojevic nije ni igrao. Imamo dva mlada stopera koji uopste nisu lose odigrali utakmicu. Fali nam svezine i to se vidi, ali bice to sve bolje kako vreme bude prolazilo. Za dve nedelje kada se budu igrale utakmice treceg kola bicemo mnogo bolji. Samo Kasalica da nije ozbiljnije povredjen. Sa dolaskom Mrdje i stopera ekipa ce biti jacija, a kako vreme bude prolazilo i uigranija.

Miki

pre 10 godina

Inslandjani su igrali da prime sto manje golova i igrali su bunker. Imali su samo jednu priliku i jedan dobar sut (i jedini) koji ne bi ni komentarisali da je Bajkovic boksovao loptu a ne hvatao. Prvi deo prvog poluvremena je bio zadovoljavajuci i dobra igra Zvezde, posle je bilo lose. Nismo imali srece da damo jos koji gol, ali smo zato imali srece da neprimimo gol, sto je i bitnije. Sve u svemu nema razloga da budemo nezadovoljni. Ja ne razumem ljude koji posle jedne utakmice daju komentare lose katastrofa, pa sta ocekujete? Mnogo ste nerealni, nikada srecni nikada zadovoljni.

Dan Australia

pre 10 godina

Критичарима Звездине игре !!!па тајланд победио Манчестер људи кад ћете сватити да данас сви играју фудбал и фарани јермени казакстани кинези аустралци итд!!!!напред наши клубови хоћемо и звезду и партизан касније у европи!!!!!

Radovan84

pre 10 godina

http://www.rezultati.com/utakmica/ELVPEzjc/#statistika-utakmice;0

Pametnom dovoljno....
Pa Barselona se muci sa ekipom koja se brani sa 10 igraca, o cemu vi pricate? Sledecu utakmicu obrisati naocale pod hitno

Sumadinac_91

pre 10 godina

Dobro je Vojvodina i Crvena Zvezda su jednom nogom vec u sledem kolu,krivo mi je zbog Jagodine,ali nema veze makar je dozivela castan poraz.I dalje verujem da mogu sva tri kluba dalje :)
Napred nasi i u LS i u LE.

TheOldSF

pre 10 godina

pa za ove ribare shirak je real madrid ipak su 4 puta skuplji tim od ovih islandjana sto vrede cirka milionce eura ceo tim po transfermarktu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (i sta sad, 18. jul 2013 22:04)

A koliko je Partizan skuplji od Shiraka?

Kenny Dalglish

pre 10 godina

Mislim da ce u nekom od narednih kola, Zvezda skupo platiti odluku uprave da zadrzi ovog komedijasa na golu. Zar je moguce da nemamo boljeg, pa makar u mladjim selekcijama

Штилцована катаболцна

pre 10 godina

Податак за рубрику веровали или не: Војводина је за целу утакмицу направила само четири фаула, а противник је имао лопту у ногама преко шездесет посто. После првог фаула у двадесет и другом минуту судија је искључио малог Настића. Свака част Војводини, честитке и Јагодини, а Партизан и Звезда... шта рећи.

Homo politicus

pre 10 godina

Ovo je svakako dobar pocetak Zvezde ali opet je stara boljka u pitanju a to je realizacija jer su oba gola postignuta iz indvidualnih akcija. Videcemo na revans utakmici ima li poboljsanja.

Chana

pre 10 godina

Jagodina se nije obrukala - naprotiv, njihov protivnik je bio veliki tim, dok moja Voša i posebno Zvezde nisu imali neke probleme jer im protivnici nisu bili na nivou...
Nadam se da ćemo u sledećem kolu imati 2 predstavnika u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope !
ČESTITKE !!!

J.D.Aleksandar

pre 10 godina

Koliko trce ovi Islandjani,alal im vera.Cesto igramo tu Ligu na kladionici,a nismo bili u mogucnosti da ih gledamo.Jeste da je 2:0 za Zvezdu,ali vara se onaj ko misli da je gotovo.Tezak put,drugacija klima,bice gusto.Realno,ako igraci Crvene zvezde nemaju snage za 70 minuta na ovako prijatnom vremenu da odigraju fudbal,onda sta ocekivati na Islandu ? Sto se Vojvodine tice,nisam gledao pa da ne pricam,ali 2:0 je oke rezultat,uzimajuci u obzir da putovanje do Budimpeste i nece biti naporno.Pozdrav svima !

ultrabgd1

pre 10 godina

Čestitke svim Ciganima na pobedi ! Prva utakmica, nov tim, nov trener, 2 : 0 je skroz ok. ODraditi posao u revanšu krajnje ozbiljno i to je to. Nadam se da ćemo danas zaslužiti sreću prilikom žreba. Idealno Cirihu ili Sturm. Izgleda da će sledeća sezona biti jako uzbudljiva jer su CZ, partizan i Vojvodina podjednaki. Inače, samo objektivno sprečen ili lud čovek može da propusti Evro utakmice Zvezde ! Hvala Zvezdo !

Tottenham

pre 10 godina

Zvezda ima ocajnu realizaciju inace pojacanja deluju dobro,pogotovo Mijailovic,Jagodina pretila dzabe Rubinu,Vosu nisam uopste gledao ali za sada imaju dobar rezultat

Grobar81

pre 10 godina

Catitke svim nasim klubovima koji su danas igrali na dobrim rezultatima! Jagodina me je najvise odusevila ali i Vojvodina koja je igrala sa igracem manje. Cestitke i Zvezdi, zasluzena i rutinska pobeda, bice dovoljno za revans. Srecno!

maki

pre 10 godina

i kad se sve sabere nije lose, pobedi se u zube ne gleda, i zvezda i vosa mislim da ce opusteno proci, cestitke i jagodini na trudu i borbenosti,na kraju je ipak pobedila dzejmsova frizura

Dzeronimo

pre 10 godina

@nelupaj.NE LUPAJ ti.Reci da Jankovic zna a Stojanovuc ne zna(na osnovu jedne utakmice koju smo odradili samo) je krajnje sumnjivo.Pa ti mora da si Saletu neki bratanac ili sestric,drugih opravdanja nema,osim ako nemas pojma o fudbalu.

Zlatko

pre 10 godina

@007-PFC
„...I da zaboravih ... maknite onog bajkovica pod hitno , dok vam nije dosao glave...“

Mi u Srbiji smo uglavnom u fazonu „da komšiji crkne krava“. Kad komšija vidi da nam je „crkla krava“ i želi da nam pomogne, onda da se zapitamo zašto mi to ne vidimo. Došao je on nama glave odavno, otkako je stao na gol nakon Stamenkovića, i još uvek nam dolazi glave, dakle već 3 ili 4 godine unazad. Kome je u interesu da on bude prvi golman? Da takve kikseve napravi mladi golman, pa i da ga istrpiš. Otkako je stao na gol, pokazao se da je golman kao Bartez. Može da skine nemoguće, ali i da kiksne kao kadet. Čak smo jedno vreme imali „ubitačan“ tandem Bajković-Mikić. Jednog smo se rešili, ostao je još ovaj. „Da komšiji crkne krava.“ Grobari, da li vam treba golman? :)

Grobari tastatura, Delije server, lavor, rupa, Topalovići, komšinica... Ko bre piše ovakve komentare? Deci je bolje da pročitaju neku knjigu, možda i obogate svoj rečnik. Kakvo je to omalovažavanje protivnika? Čemu takvi izrazi? Naravno, i pesme i jednih i drugih, su prave sportske i kulturne. Neka moderatori počnu da cenzurišu ovakve komentare. Ako na stadionu niko ne može da im zabrani šta će da pevaju, bar na nekom normalnom sajtu kao što je ovaj, neko može da im odredi šta će da pišu. Sa jedne strane Čović i Vujošević, Đurić i Lukić, a sa druge Prosinečki i Stanojević, vaterpolisti, odbojkaši, rukometaši.
Predstoje i revanši, ali srećno svima danas na žrebu.

Valheru

pre 10 godina

I dalje ne razumem zasto se raspravljate medjusobno. Zar vam nije drago sto svi nasi klubovi maju sanse da prodju dalje? To su nasi klubovi, kakvi su takvi su nasi su...Zvezdas sam ali sam se juce toliko radovao kada su Zvezda Jagodina i Vojvodina dali golove, nervirao se zbog slabije igre Partizana. Ne znam za vas, ali bih voleo da svi prodju dalje i bicu prvi koji ce da se raduje uspesima nasih klubova!

joko ovo

pre 10 godina

U trecem kolu Partizan nema sta sa trazi,Zvezda takodje u LE jer je nepovlascena , sinoc da je malo jaci protivnik bio primila bi bar dva gola mozda i vise
Jagodina realno ne moze sa bogatim Rubinom koji ima sve same reprezentativce u timu,kao sto ne bi mogao bilo koji nas klub
Vojvodini svaka cast

General posle bitke

pre 10 godina

@Ajmooo bre po tri pobedeee !
(Srbijaa, 18. jul 2013 19:44)

strasno, biti optimista je dobro...ali ovo se granici sa ludilom...dva poraza sigurna samo je pitanje da li ce Zvezda uspeti sa 12 igraca da pobedi .
(Milko, 18. jul 2013 20:26)
A i ti ga Milko baš pretera!JA razumem objektivnost čak i blagi pesimizam al ti ga prekardaši!P.S.Znam rezultate!

Andreja Kg

pre 10 godina

Zelja ovog leta mi je da Partizan dodje do grupne faze elitnog takmicenja, i da se Zvezda i Vojvodina docepaju takodje grupne gaze Lige Evrope. Sve cestitke nasim predstavnicima koji su ostvarili pobede veceras.

jagodina

pre 10 godina

Da rascistimo tu vecitu dilemu oko posecenosti stadiona u Jagodini,sam grad Jagodina ima 36000 stanovnika prostom racunicom se dodje do toga da bi jedna trecina stanovnistva trebala da dodje na stadion da bi on bio pun a to je ne realno,e sad pitanje je kome je bilo u interesu da pravi toliki stadion prava mera bi bila od 5 do 7000 kapacitet

SAŠA FRANKFURT

pre 10 godina

2:0 je dosta za Zvezdu. E sad, ne može sve u prvoj utakmici i uigranost, i kondicija itd... Popraviće se Zvezda svakako, al ne može ni preko noći. Vidi se dobar rad ovog trenera, a i Pečnik me pozitivno iznenadio. Biće to dobra Zvezda! Usput čestitke Voši na pobedi i Jagodini na muškoj borbi protiv apsolutnog Favorita

Buda Baba

pre 10 godina

Citam komentare "strucnjaka" vezanih za igru Ninkovica,a daj Boze da je 10% njih radilo fizicko u skoli,a kamo li sutnulo loptu!

Posle "100 godina" Zvezda napokon ima kvalitetnu desetku.Dok je imao snage(prvih 30min)sve se vrtilo oko njega.Brz,jak na lopti,dobar u defanzivi,pokrivao je ceo teren(30min),gurao loptu iza ledja protivnika,razigravao,znaci,bas dobro!
Tek mi je sada zao sto nema malog Lazovica i njegove hitrine(prodora),napokon bi imao sa kim da igra.

Pecnik solidan,Mijailovic pozitivno iznenadjenje,bar za mene.Najveci Zvezdin problem je mlad i nesiguran par stopera,tu se moramo pod hitno pojacati.Milijas opet veliko razocarenje,sve sporiji i sporiji,uzas.Kasalica standardno dobar,kao i Vesovic tj. Kovacevic.
Dauda moze mnogo bolje,fali mu zavrsnica.Bajko stara prica,brani nemoguce,ali zato sklon pravljenju gluposti.

Mnogo bolje delujemo sa dva napadaca(do povrede Kasalice).Igra se konkretnije nego prosle sezone,mora se stalno traziti igra po dubini.

Sve u svemu,mislim da smo sada kvalitetniji,ostaje zal zbog povrede Lazovica,ali sta da se radi.
Za Evropu smo tanki,eventualno mozemo da bljesnemo protiv neke jace ekipe,ali generalno,nemamo zadovoljavajuci kvalitet.

Ljubisa livac

pre 10 godina

@ Remma Jagodinac
Sugradjanine, pa ni ja ne volim cinjenicu ko nam drzi klub, ali ipak...sta sad, ako ga i preuzme neko toliko nepozeljan, treba li da okrenemo ledja? Ameri drze Mancester, Liverpul, Vilu, Rus Celsi, Arapi City, pa? Ja sam Jagodinu bodrio jos od 6. lige, zasto i pored svega, ne bih davao sve za svoj grad? Ne razumem Jagodince (i pored drugog opredeljenja), koji ne podrzavaju svoj grad.

reci nam

pre 10 godina

Nenade, tebi bi bilo vrlo dobro da umesto u praćenje vaterpolista i Novaka, koji zaista jesu odlični, energiju uložiš u elementarno obrazovanje. Ako si prošao drugi osnovne, zanima me kako se to desilo.

emil

pre 10 godina

Dobro igra Vojvodina..šta više odlično.Sa igračem manje dobiti bilo koju ekipu uopšte nije lako. Sad samo oprezno u revanšu i da se da koji gol,i prolaze.

Blejk

pre 10 godina

I dalje ne razumem zasto se raspravljate medjusobno. Zar vam nije drago sto svi nasi klubovi maju sanse da prodju dalje? To su nasi klubovi, kakvi su takvi su nasi su...Zvezdas sam ali sam se juce toliko radovao kada su Zvezda Jagodina i Vojvodina dali golove, nervirao se zbog slabije igre Partizana. Ne znam za vas, ali bih voleo da svi prodju dalje i bicu prvi koji ce da se raduje uspesima nasih klubova!
(Valheru, 19. jul 2013 08:14)



E moj brate u velikoj si manjini....nazalost
to su srpska posla zato nam i jeste ovako

maki

pre 10 godina

ne mogu da verujem da ce sudije opet da upropaste vosu koja igra odlicno, honved nije presao centar do crvenog kartona za vosu, gledam na strimu i strani komentator smatra da nije crveni

sasko

pre 10 godina

svaka čast momcima pogotovo vojvodini sa igračem manje skoro celu utakmicu a i jagodina se nije obrukala bravo i za njih nadamo se da svi prodju što da ne

Miša, Bgd

pre 10 godina

Komentator kao i "stručni tim" u studiju pričaju svo vreme kako eto, momci nisu fizički baš "spremni" da se šetkaju i malo potrče na terenu 90 min sa pauzom od 15 min... momci od 20-23 godine? Recimo, vrhunski teniseri u proseku za 90 minuta meča pretrče oko 2 km više od vrhunskih fudbalera. Naravno, ostaje da tenis meč može da traje i po 5-6 sati. Jedan istorijski fudbalski gigant kao što je crvena zvezda se trenutno kotira kao amaterski tim a to su im i kapaciteti ( našeg fudbala generalno). Naši fudbaleri su daleko od sportista, još dalje od onih vrhunskih. Umesto da zasluže slavu, ime i novac napornim radom, oni to dobijaju u startu. Naravno, brzo ili propadnu ili idu u Tursku, Rusiju, Litvaniju, Gruziju itd... i tamo kreće pravo bavljenje sportom te brzo završe u nekom drugoligašu, na pozajmici i sl. Rak rana našeg fudbala je sistem - novac i politika.