Četvrtak, 20.06.2013.

16:55

Partizan fuzijom do odbojkašica

Od naredne sezone Partizan će imati svoj tim i u konkurenciji odbojkašica, posle fuzije ’crno-belih’ i Vizure. Novi klub zvaće se Partizan Vizura.

Izvor: JT

Partizan fuzijom do odbojkašica IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Wayward son

pre 10 godina

a da je u kosarci, Partizan ili Cibona recimo promenila ime u Zvezda, za koga biste vi tad navijali?
ne biste za Zvezdu? zasto kad je to ona ista Zvezda, po vama?

Lomunac

pre 10 godina

"Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK. (Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Svi ti klubovi su clanovi SDCZ na tvoju zalost osim kkcz koji je u reorganizaciji,A ZOK Vizura sigurno nije clan SD PARTIZAN posto je ugasen taj klub.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 20. jun 2013 18:26)"

Sve napisano na tvoju zalost NIJE istina, ni BVK zvezda VET a ni KK cz beograd diva telekom NISU clanovi SD cz, posto su oba kluba privatna, a privatno u drzavno ne moze!!
To mozes da potvrdis i na sajtu poreske uprave, APR-ovi su visestruki za vise klubova, svi istovremeno postoje, ali samo se po jedan nalazi u SD-u, u ovom slucaju UGASENI klubovi KK cz i VK cz!!

"Daj negde dokaz da je kkcz ugasen??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 20. jun 2013 18:27)"

Sajt poreske uprave, dva APR-a za 2 zvezde, zvezda koja se takmici ima vlasnika, predsednika, igrace, domacu halu u Zelezniku, domace prostorije u Stjepana Supanca 15a, a grb bez zvezdice iznad jer ovaj klub koji je preimenovan nema nijednu titulu!!

Dok drugi klub sa svojim APR-om i dalje postoji, zamrznut je, ima 2 zaposlena, cistacicu i stecajnog upravnika, nekog Pavlovica ili tako nekako...

muamia

pre 10 godina

jedna mala ispravka...partizan je fuzijom sa vizurom dosao do zenske odbojkaske ekipe,a chovic je fuzijom fmpA sa zvezdom dosao do lakse prodaje svojih kosarkasa

milko djurovski

pre 10 godina

Vrlo velika razlika izmedju procesa koji spominjete. Ne zaboravite da se zvezda i FMP nisu fuzionisli, vec se samo FMP promenio ime u CZ bgd. Fuzijom se preuzimaju svi dugovi klubova koji se fuzionisu, a to je "dr"Covic hteo zaobici. Sto znaci kk cz je jos u blokadi, ako nije i ugasen.
I dosta vise o tome...

Djordjevic

pre 10 godina

Hahahahaahahah ali oni si nama smeju. Ma evo, ja cu da kazem da ovo nije Partizan i da necu da navijam za njih, ali ajde vi sad lepo priznajte da vi navijate za FMP. Ajde, ajde, da cujemo... Usput, zenska odbojka :)

volim ga k? oka dva

pre 10 godina

Volim ga oka dva,
zivela fuzija

Kad fuziju napravimo mi
bicemo najbolji

grobar sam do koske ja
a danas me fuzija obasja

zato parni valjak neka se fuzionise
i protivnike dezavuise ???

Lomunac

pre 10 godina

"Ne znam samo odakle lopatarima informacija da VK Crvena zvezda nije clan sportskog drustva?
(pera, 20. jun 2013 18:42)"

Otud sto je BVK zvezda VET akcionarsko drustvo, akcionari su vlasnici, najveci akcionar je Cedomir Jovanovic, privatni klubovi NE mogu da udju u SD koje je drzavno, tacka.

V.B.

pre 10 godina

prolaznik, 20. jun 2013 17:58)

Cisto da ti kazem da gresis. Pravno, klub koji se zove XY i ima sekcije muskaraca i zena u oba slucaja mora da igra pod imenom XY. Sam X ili Y dovode do promene imena i samim tim u obavezi su da se prevedu u posebna pravna lica: KLUB x I KLUB y.

h8er

pre 10 godina

ova fuzija za razliku od nekih drugih nije imala za cilj izbegavanje velikih dugovanja kao kod kk i vk zvezda gde dugovi i dalje postoje!

kontra

pre 10 godina

Sta ovde nije jasno?
OK Partizan, koji trenutno ima samo muski tim, dobija infrastrukturu i igracice od Vizure. I sa tim igracicama pravi zenski tim.
OK Partizan ostaje, s' tim da dobija i zenski tim, a OK Vizura se gasi.

A kod Zvezde je bila ovakva situacija. Zvezda odlazi u stecaj, nestaje. A FMP uzima grb i ime od Zvezde i nastavlja da igra.

krv nije voda

pre 10 godina

@student ___ molim te objasni mi kako je to klub sponzor klubu i navedi bar jedan primer iz celog sveta. Bolje Partizan IGOKEA nego Partizan CIBONA,

slobinator

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK.
(Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

ne znam da li je vk član sportskog društva crvena zvezda,ali znam da je prvak evrope

toptop

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.[link]
(CzVforever, 20. jun 2013 18:35)

PA O OVOME VAM I PRIČAMAO.. KK CRVENA ZVEZDA JESTA ČLAN SD ALI KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD NIJE !!!! A VI NAVIJATE BAŠ ZA OVE DRUGE JER SE PRVI NIGDE NE TAKMIČE..JEL' SAD JASNO????

toptop

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.[link]
(CzVforever, 20. jun 2013 18:35)

Pa lepo pise na ovom vasem sajtu koji sportovi su u sastavu sportskog drustva... Procitaj sa leve strane...svega ima ali ja ne vidim MUŠKI KOŠARKAŠKI KLUB... Jel'sad jasno??? hahahaha

Parter B

pre 10 godina

Partizan Vizura Igokea. He, he! A smejali ste se nama. Racun KK JSD je blokiran, a pisalo se da je dug reprogramiran. Bice vam vruce leto partizani!

kobaz1987

pre 10 godina

kako cemo sada da vas deremo :)!!! napred Partizan Vizura - deri male zvezdasice!!! hvala ti DV, pravi potez! napravice one "zenski Bari" za Partizan Vizuru u odbojci! (koga boli uvo ?!?!)

Nix

pre 10 godina

Fuzija u sportu je spajanje dva ZIVA kluba, bez obzira kog ranga! Za nepismene: FMP nije fuzionisan sa mrtvom zvezdom, nego je pravnom lakrdijom ukrao ime i grb sa lesha, a vratice ga, kao, za 5 godina (2 vec protekle)... Toliko za Sa Pintovce! (Uzalud trud, dzaba vam sve..., 20. jun 2013 17:51)

Ti jos nisi procitao tekst pa da vidis da ti je klub ugasen 72'??Decko procitaj tekst pre nego sto ostavis komentar.

vUcA

pre 10 godina

Inace podrska za fuziju. Mislim da su nasem drustvu potrebni i Zvezda i Partizan, jer budimo realni jidino izmedju njih i postoji rivalitet, a bez rivaliteta nema sporta i smisla za istim.

Koja

pre 10 godina

Da, ovo je fuzija (spajanje) i sad ne postoje više u registru dva tima nego samo jedan - Partizan Vizura, klub će imati jedan matični broj i jedan žiro-račun. Niko nije zamrznut, radi zamajavanja naroda, nema magacin za PPA niti specijalce za ljuljane koševa. (Srbski delija, 20. jun 2013 17:18)

Tako je tesi se navijaci Vizure, ugasenog kluba originalnog Partizana..

Koja

pre 10 godina

Preporucujem komsijama da pre nego sto navale s komentarima prvo proguglaju sta znaci termin fuzija a sta znaci ugasiti klub i iznajmiti ime tudjem, privatnom klubu i navijati za isti. (Nemanja, 20. jun 2013 17:51)

Daj negde dokaz da je kkcz ugasen??

Heroes

pre 10 godina

Posto vidim da navijaci Partizana ponovo spinuju i vade se kako to nije to to,tj tese se, samo da kazem da na vasu veliku zalost KK Crvena zvezda nije ugasena, Zvezda je napravila sporazum sa FMP-om,ovde za razliku od VKCZ koji je prenuo od pocetka vi ste uzeli Vizuri klub.Posto je ZOK Partizan ugasen.

Heroes

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK. (Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Svi ti klubovi su clanovi SDCZ na tvoju zalost osim kkcz koji je u reorganizaciji,A ZOK Vizura sigurno nije clan SD PARTIZAN posto je ugasen taj klub.

Veljko

pre 10 godina

Bolje i ovo nego termoelektro u muskoj i bez kluba u zenskoj.
Sta ce sledece godine Tijana Boskovic da radi ovim iz zvezde,au.
Znaci dobijamo jos dve titule!

Nix

pre 10 godina

Saljivim navijacima komsinice sledi jedno objasnjenje. Novonastali klub je 50% Partizan. Muska sekcija je Partizan, a zenska Vizura. Ne znam kome je ovo bio interes, licno smatram da je glupo i nemaju moju podrsku u tome. Cisto da vas podsetim Crvene Zvezde nema 0.1% u privatnom klubu Nebojse Covica. Mada se vi 100% poistovecujete sa istim.. :) (prolaznik, 20. jun 2013 17:58)

Ti ocigledno ne shvatas sta spada u sporazum oko Zvezde i FMP-a.

vUcA

pre 10 godina

ВК Црвена звезда
Због огромних проблема клуб је почетком 21.века доживљавао најтеже тренутке, а онда је свему дошао крај и он је под притиском нерешиве ситуације угашен. Међутим, убрзо је и ревитализован а након две године се прикључио Првој А лиги Србије, али под именом Црвена звезда Вет. Овај клуб су обновили бивши Звездини играчи и овај клуб наставља континуитет клуба основаног 1945. године. Клуб је у сениорској конкуренцији почео да се такмичи од сезоне 2010/11. када је заузео друго место у Првој Б лиги Србије и прошао у виши ранг.

vUcA

pre 10 godina

Интеграција са ФМП-ом из Железника
После вишегодишњих покушаја за интеграцијом са ФМП-ом из Железника, коначно је дошло до споразума 12. августа 2011. године. ФМП је преузео Звездино име и грб, као и неколицину играча, док се стара Црвена звезда током 5 година не консолидује. Према споразуму сви евентуални трофеји које освоји Црвена звезда Београд ће се додавати старој Црвеној звезди, која ће након предвиђених 5 година наставити где Црвена звезда Београд стане.

CzVforever

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=tekuca&hid=37&cid=2

au care

pre 10 godina

Hehe.
Grobari, za koga ćete navijati sad?
(a, 20. jun 2013 16:59)

Poredjenje zenske odbojke i muske kosarke je ravno poredjenju zenske cipele sa stikolom i muskih patika za fudbal.
Pa da li ste stvarno vi zvezdasi ti koji treba da postave to pitanje?

student

pre 10 godina

samo da pojasnim ovoj deci koja ne znaju ili prate košarku od ove sezone. Partizan je jedne sezone nosio naziv Partizan Igokea. To je ime sponzora. Nikakva fuzija. Kao sada MTS. Ranije Mobtel, ICN Galenika itd... A ako vam znači da likujete nad ovom glupavom informacijom u ženskom sportu, samo napred:-)

Pa kako

pre 10 godina

@Vidi tastatura grobari kako ih boli ovo, iz fotelje lupkaju dislike, :( Mukice...
(Srbin, 20. jun 2013 18:02)

Rece nam nadaloki poznati delija SERVER.

tastatura grobarcici, vise na PCu nego na tribinama

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK.
(Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Ako te to tesi i tako ces lakse da spavas, onda OK. U pravu si

Nemanja

pre 10 godina

Preporucujem komsijama da pre nego sto navale s komentarima prvo proguglaju sta znaci termin fuzija a sta znaci ugasiti klub i iznajmiti ime tudjem, privatnom klubu i navijati za isti.

Humska

pre 10 godina

@Hehe.
Grobari, za koga ćete navijati sad?
(a, 20. jun 2013 16:59)

Posteno. Zavisi samo na kojoj adresi ce biti registrovani. Ako bude Humska onda navijam za Partizan. Ako bude Tosin Bunar onda jok. Prosto kao pasulj.

markoni

pre 10 godina

Ja kao zvezdas ovo podrzavam
a i mozda ce se smanjiti broj komentara tipa KKCZVBGFMBZ...itd...smorili su vala vise a nisu ni blizu smesni vec godinu i po dana

stojanka

pre 10 godina

Na samom startu bez srece. Prvi a i zadnji protivnik u CEV kupu Azerrail iz Bakua. Ipak utesno je sto ce imati jedno predivno putovanje u Baku.

toptop

pre 10 godina

pa dobro, da li umete da čitate... Vi ste ljudi na adresi u zelezniku, KK zvezda ne postoji a odbojkaški klub PARTIZAN postoji i na istoj je adresi...dakle navijaćemo , kao i ove godine za muški OK PARTIZAN i ženski OK VIZURA...šta tu nije jasno Železničari????

Grobar

pre 10 godina

Ovo nece biti Partizan niti cu navijati za fuzionisani tim, ali vi navijaci pocivseg Vk i Kk kluba, koji sada navijate za neke timove koji nisu ni clanovi vaseg sportskog drustva, tesko da mozete da prebacite nesto nama.

JSD

pre 10 godina

Poslednji pasus je verovatno osmislio veliki DV (musko -zenski klub) , sa vama uvek komedija. Vizura menja ime sigurno zbog "casova ljubavi " ,a ne zbog para koje ce dobiti od neke drzavne firme. U basketu ista fuzija za mesec dana.

Heroes

pre 10 godina

U ovom slučaju, dva beogradska kluba su se praktično fuzionisala. Ipak, radi se o muškom odbojkаškom klubu Pаrtizаn i ženskom klubu Vizurа,

Hhaha kakav cirkus covece, pa dajte da predsednica bude Sandra Partizan i onako ona lici na tranvestita.

b

pre 10 godina

@a
Navijacemo kao i dosada za muski OK Partizan, a simpatisacemo i ZOK Vizura. ALi ako si bio pazljiv, ovo je fuzija ( i to kakva, da ja mogu da fuzionisem sa baletom Narodnog pozorista, pa me zovite kako hocete). Nista promena imena, nista brisanje dugova, nista na led, nista reanimacija, bez blagoslova i intervencije od gospodara...

no

pre 10 godina

Grobari propade vam fora za FMP :)

Pošto niste pratili žensku odbojku, samo da vas obavestim da ovaj tim uopšte nije loš. Prošle god mu je za mrvu izmaklo finale a i u kupu su dosta namučili Zvezdu. Igrate i CEV kup. Naravno još uvek niste blizu najvećeg kluba na ovim prostorima, ali uz dobar rad sve je moguće.

Srbski delija

pre 10 godina

Da, ovo je fuzija (spajanje) i sad ne postoje više u registru dva tima nego samo jedan - Partizan Vizura, klub će imati jedan matični broj i jedan žiro-račun. Niko nije zamrznut, radi zamajavanja naroda, nema magacin za PPA niti specijalce za ljuljane koševa.

Uzalud trud, dzaba vam sve...

pre 10 godina

Fuzija u sportu je spajanje dva ZIVA kluba, bez obzira kog ranga! Za nepismene: FMP nije fuzionisan sa mrtvom zvezdom, nego je pravnom lakrdijom ukrao ime i grb sa lesha, a vratice ga, kao, za 5 godina (2 vec protekle)... Toliko za Sa Pintovce!

Dejan

pre 10 godina

Ovo nije zenski klub Partizan ovo je samo Vizura.A da OK Partizan da postane mutant nisam ocekivao posto je grobarima puna usta bila kako oni nikad nece menjati ime.

my way

pre 10 godina

Ja jesam zvezdas, ali ovo je odlicno za nasu odbojku! To je nas nacionalni sport broj 1, a za nju nema novca. Prosle godine nasa zenska odbojkaska liga je bila 6. u Evropi (sada je 7.), trebalo je da imamo i tada 5 predstavnika, ali 2 u Ligi sampiona, 2 u CEV kupu i 1 u Kupu izazivaca. Tad su odustali Spartak i Vizura i imali smo po 1 u svakom takmicenju, a sada 3 kluba (Spartak, Jedinstvo i TENT) odustala i imacemo samo 2. Ko zna, da se nije spojila sa Partizanom Vizura bi mozda i ove godine odustala od Evrope. Sada su i momci i to Zvezdini odustali od Lige sampiona...tuga!

DaSa

pre 10 godina

OK Partizan dakle nastavlja da postoji samo se ujedinio sa jos jednim klubom i ostao clan SD Partizan za razliku od KK CZ i VK CZ koji su ugaseni pa je ili drugi klub preuzeo njihovo ime i tako nastavio da se takmici kao KK CZBG ili je napravljen novi klub sa istim imenom uz jedan slovni dodatak kao npr BVK CZ ali ti klubovi nisu clanovi SD CZ. Pitajte Cokija ako vam nesto nije jasno, on je vec na tu temu govorio.

drogbagalata

pre 10 godina

grobari ce navijaju i dalje za svoje!!!
nikog nece neki covic il slicni potplatiti da navijaju za svoj privatan klub, kao sto je slucaj sa fmp u kosarci

my way

pre 10 godina

Ja jesam zvezdas, ali ovo je odlicno za nasu odbojku! To je nas nacionalni sport broj 1, a za nju nema novca. Prosle godine nasa zenska odbojkaska liga je bila 6. u Evropi (sada je 7.), trebalo je da imamo i tada 5 predstavnika, ali 2 u Ligi sampiona, 2 u CEV kupu i 1 u Kupu izazivaca. Tad su odustali Spartak i Vizura i imali smo po 1 u svakom takmicenju, a sada 3 kluba (Spartak, Jedinstvo i TENT) odustala i imacemo samo 2. Ko zna, da se nije spojila sa Partizanom Vizura bi mozda i ove godine odustala od Evrope. Sada su i momci i to Zvezdini odustali od Lige sampiona...tuga!

GoranS

pre 10 godina

@a - pa za Partizan, jer se sad fuzijom praktično ugasila Vizura. A u slučaju CZBGDiva se ugasila CZ zbog bankrota i fuzionisala se sa FMP-om, koji je i otkupio samo brend CZ (Čović), a ostalo je isto kao pred fuzijom što se FMP-ovog dela tiče. Pravo pitanje je delijo, zašto ti navijaš za FMP?

dynamic moves

pre 10 godina

Pa da li je moguće da sve navijači Zvezde komentarišu? Vidim ovo ste jedva dočekali, mislim da vam je ovo donelo više radosti nego same titule osvojene u obe konkurencije u odbojci ove sezone. Bitna stvar je da muška sekcija OK PARTIZAN i dalje postoji i dalje je grb Partizana, a iskreno to je jedino i bitno, jer muški odbojkaški klub Vizura i ne postoji. Da se razumemo fino je to da sada imamo i ŽOK Partizan Vizura ali dajte molim vas Ženska odbojkaša liga, stvarno nam je svima u žiži interesovanja, zar ne?

JSD Partizan Igokea Vizura Frizura

pre 10 godina

PartizanIgokea u kosarci ,PartizanVizura u odbojci .. pa grobari preteraste ga sa tim fuzijama.. sada ste rekorderi !
(DuleStipac, 20. jun 2013 17:24) Partizan Frizura u fudbalu

LEGENDA

pre 10 godina

A u basketu naziv MEGA IGOKEA VIZURA Partizan, kakav strah od legende? Necu vas zezati samo nemojte da se zovete Partizan CIBONA, znam da ce osnivaci vrsiti pritisak.

krompir-pire

pre 10 godina

Pa zar grobari nisu do juce pricali da se nikad,al nikad ne bi fuzionisali sa nekim drugim klubom....
Devojkama puno srece u prvenstvu i evropi!!!

BILLY PITON = ANTI TOPALOVIĆ

pre 10 godina

COPY - PASTE ... Radili ste , radili i Vi to mnogo ranije ( košarka : DODIK = IGOKEA = PARTIZAN ) , pa što da ne uradite i u sportu gde NE POSTOJITE !! TO se zove PRESKAKANJE " PREPONA ili VIŠE LIGA ... "
SKOČIŠ i ODMAH KAŽEŠ - HOOP i OŽIVLJENI ZOMBI IDE U PRVU LIGU , čak i na međunarodnu scenu !!!
ALI važno da ste druge prozivali !

dzozey

pre 10 godina

Pitam se sta je poenta? Navijam za Partizan. Ovo po meni nije ni lose ni dobro. Jednostavno ne znam sta je poenta. Nek objasni neko ko se razume...nagadjanja zvezdasa nisu pozeljna!

prolaznik

pre 10 godina

Saljivim navijacima komsinice sledi jedno objasnjenje. Novonastali klub je 50% Partizan. Muska sekcija je Partizan, a zenska Vizura. Ne znam kome je ovo bio interes, licno smatram da je glupo i nemaju moju podrsku u tome.
Cisto da vas podsetim Crvene Zvezde nema 0.1% u privatnom klubu Nebojse Covica. Mada se vi 100% poistovecujete sa istim.. :)

nervozni postar

pre 10 godina

Pa zvezda je fuzijonisala u košarci i u ženskom fudbalu, u vaterpolu 2 puta su se gasili pa onda povampirili, u rukometu muljaju nešto oko MRK, ORK, u fudbalu sledi fuzija BSKom

BILLY PITON = ANTI TOPALOVIĆ

pre 10 godina

COPY - PASTE ... Radili ste , radili i Vi to mnogo ranije ( košarka : DODIK = IGOKEA = PARTIZAN ) , pa što da ne uradite i u sportu gde NE POSTOJITE !! TO se zove PRESKAKANJE " PREPONA ili VIŠE LIGA ... "
SKOČIŠ i ODMAH KAŽEŠ - HOOP i OŽIVLJENI ZOMBI IDE U PRVU LIGU , čak i na međunarodnu scenu !!!
ALI važno da ste druge prozivali !

Uzalud trud, dzaba vam sve...

pre 10 godina

Fuzija u sportu je spajanje dva ZIVA kluba, bez obzira kog ranga! Za nepismene: FMP nije fuzionisan sa mrtvom zvezdom, nego je pravnom lakrdijom ukrao ime i grb sa lesha, a vratice ga, kao, za 5 godina (2 vec protekle)... Toliko za Sa Pintovce!

Humska

pre 10 godina

@Hehe.
Grobari, za koga ćete navijati sad?
(a, 20. jun 2013 16:59)

Posteno. Zavisi samo na kojoj adresi ce biti registrovani. Ako bude Humska onda navijam za Partizan. Ako bude Tosin Bunar onda jok. Prosto kao pasulj.

prolaznik

pre 10 godina

Saljivim navijacima komsinice sledi jedno objasnjenje. Novonastali klub je 50% Partizan. Muska sekcija je Partizan, a zenska Vizura. Ne znam kome je ovo bio interes, licno smatram da je glupo i nemaju moju podrsku u tome.
Cisto da vas podsetim Crvene Zvezde nema 0.1% u privatnom klubu Nebojse Covica. Mada se vi 100% poistovecujete sa istim.. :)

toptop

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.[link]
(CzVforever, 20. jun 2013 18:35)

PA O OVOME VAM I PRIČAMAO.. KK CRVENA ZVEZDA JESTA ČLAN SD ALI KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD NIJE !!!! A VI NAVIJATE BAŠ ZA OVE DRUGE JER SE PRVI NIGDE NE TAKMIČE..JEL' SAD JASNO????

Srbski delija

pre 10 godina

Da, ovo je fuzija (spajanje) i sad ne postoje više u registru dva tima nego samo jedan - Partizan Vizura, klub će imati jedan matični broj i jedan žiro-račun. Niko nije zamrznut, radi zamajavanja naroda, nema magacin za PPA niti specijalce za ljuljane koševa.

Nemanja

pre 10 godina

Preporucujem komsijama da pre nego sto navale s komentarima prvo proguglaju sta znaci termin fuzija a sta znaci ugasiti klub i iznajmiti ime tudjem, privatnom klubu i navijati za isti.

toptop

pre 10 godina

pa dobro, da li umete da čitate... Vi ste ljudi na adresi u zelezniku, KK zvezda ne postoji a odbojkaški klub PARTIZAN postoji i na istoj je adresi...dakle navijaćemo , kao i ove godine za muški OK PARTIZAN i ženski OK VIZURA...šta tu nije jasno Železničari????

au care

pre 10 godina

Hehe.
Grobari, za koga ćete navijati sad?
(a, 20. jun 2013 16:59)

Poredjenje zenske odbojke i muske kosarke je ravno poredjenju zenske cipele sa stikolom i muskih patika za fudbal.
Pa da li ste stvarno vi zvezdasi ti koji treba da postave to pitanje?

drogbagalata

pre 10 godina

grobari ce navijaju i dalje za svoje!!!
nikog nece neki covic il slicni potplatiti da navijaju za svoj privatan klub, kao sto je slucaj sa fmp u kosarci

Heroes

pre 10 godina

U ovom slučaju, dva beogradska kluba su se praktično fuzionisala. Ipak, radi se o muškom odbojkаškom klubu Pаrtizаn i ženskom klubu Vizurа,

Hhaha kakav cirkus covece, pa dajte da predsednica bude Sandra Partizan i onako ona lici na tranvestita.

Dejan

pre 10 godina

Ovo nije zenski klub Partizan ovo je samo Vizura.A da OK Partizan da postane mutant nisam ocekivao posto je grobarima puna usta bila kako oni nikad nece menjati ime.

vUcA

pre 10 godina

ВК Црвена звезда
Због огромних проблема клуб је почетком 21.века доживљавао најтеже тренутке, а онда је свему дошао крај и он је под притиском нерешиве ситуације угашен. Међутим, убрзо је и ревитализован а након две године се прикључио Првој А лиги Србије, али под именом Црвена звезда Вет. Овај клуб су обновили бивши Звездини играчи и овај клуб наставља континуитет клуба основаног 1945. године. Клуб је у сениорској конкуренцији почео да се такмичи од сезоне 2010/11. када је заузео друго место у Првој Б лиги Србије и прошао у виши ранг.

dynamic moves

pre 10 godina

Pa da li je moguće da sve navijači Zvezde komentarišu? Vidim ovo ste jedva dočekali, mislim da vam je ovo donelo više radosti nego same titule osvojene u obe konkurencije u odbojci ove sezone. Bitna stvar je da muška sekcija OK PARTIZAN i dalje postoji i dalje je grb Partizana, a iskreno to je jedino i bitno, jer muški odbojkaški klub Vizura i ne postoji. Da se razumemo fino je to da sada imamo i ŽOK Partizan Vizura ali dajte molim vas Ženska odbojkaša liga, stvarno nam je svima u žiži interesovanja, zar ne?

vUcA

pre 10 godina

Интеграција са ФМП-ом из Железника
После вишегодишњих покушаја за интеграцијом са ФМП-ом из Железника, коначно је дошло до споразума 12. августа 2011. године. ФМП је преузео Звездино име и грб, као и неколицину играча, док се стара Црвена звезда током 5 година не консолидује. Према споразуму сви евентуални трофеји које освоји Црвена звезда Београд ће се додавати старој Црвеној звезди, која ће након предвиђених 5 година наставити где Црвена звезда Београд стане.

slobinator

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK.
(Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

ne znam da li je vk član sportskog društva crvena zvezda,ali znam da je prvak evrope

Parter B

pre 10 godina

Partizan Vizura Igokea. He, he! A smejali ste se nama. Racun KK JSD je blokiran, a pisalo se da je dug reprogramiran. Bice vam vruce leto partizani!

tastatura grobarcici, vise na PCu nego na tribinama

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK.
(Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Ako te to tesi i tako ces lakse da spavas, onda OK. U pravu si

DaSa

pre 10 godina

OK Partizan dakle nastavlja da postoji samo se ujedinio sa jos jednim klubom i ostao clan SD Partizan za razliku od KK CZ i VK CZ koji su ugaseni pa je ili drugi klub preuzeo njihovo ime i tako nastavio da se takmici kao KK CZBG ili je napravljen novi klub sa istim imenom uz jedan slovni dodatak kao npr BVK CZ ali ti klubovi nisu clanovi SD CZ. Pitajte Cokija ako vam nesto nije jasno, on je vec na tu temu govorio.

kontra

pre 10 godina

Sta ovde nije jasno?
OK Partizan, koji trenutno ima samo muski tim, dobija infrastrukturu i igracice od Vizure. I sa tim igracicama pravi zenski tim.
OK Partizan ostaje, s' tim da dobija i zenski tim, a OK Vizura se gasi.

A kod Zvezde je bila ovakva situacija. Zvezda odlazi u stecaj, nestaje. A FMP uzima grb i ime od Zvezde i nastavlja da igra.

my way

pre 10 godina

Ja jesam zvezdas, ali ovo je odlicno za nasu odbojku! To je nas nacionalni sport broj 1, a za nju nema novca. Prosle godine nasa zenska odbojkaska liga je bila 6. u Evropi (sada je 7.), trebalo je da imamo i tada 5 predstavnika, ali 2 u Ligi sampiona, 2 u CEV kupu i 1 u Kupu izazivaca. Tad su odustali Spartak i Vizura i imali smo po 1 u svakom takmicenju, a sada 3 kluba (Spartak, Jedinstvo i TENT) odustala i imacemo samo 2. Ko zna, da se nije spojila sa Partizanom Vizura bi mozda i ove godine odustala od Evrope. Sada su i momci i to Zvezdini odustali od Lige sampiona...tuga!

nervozni postar

pre 10 godina

Pa zvezda je fuzijonisala u košarci i u ženskom fudbalu, u vaterpolu 2 puta su se gasili pa onda povampirili, u rukometu muljaju nešto oko MRK, ORK, u fudbalu sledi fuzija BSKom

GoranS

pre 10 godina

@a - pa za Partizan, jer se sad fuzijom praktično ugasila Vizura. A u slučaju CZBGDiva se ugasila CZ zbog bankrota i fuzionisala se sa FMP-om, koji je i otkupio samo brend CZ (Čović), a ostalo je isto kao pred fuzijom što se FMP-ovog dela tiče. Pravo pitanje je delijo, zašto ti navijaš za FMP?

Grobar

pre 10 godina

Ovo nece biti Partizan niti cu navijati za fuzionisani tim, ali vi navijaci pocivseg Vk i Kk kluba, koji sada navijate za neke timove koji nisu ni clanovi vaseg sportskog drustva, tesko da mozete da prebacite nesto nama.

b

pre 10 godina

@a
Navijacemo kao i dosada za muski OK Partizan, a simpatisacemo i ZOK Vizura. ALi ako si bio pazljiv, ovo je fuzija ( i to kakva, da ja mogu da fuzionisem sa baletom Narodnog pozorista, pa me zovite kako hocete). Nista promena imena, nista brisanje dugova, nista na led, nista reanimacija, bez blagoslova i intervencije od gospodara...

Koja

pre 10 godina

Da, ovo je fuzija (spajanje) i sad ne postoje više u registru dva tima nego samo jedan - Partizan Vizura, klub će imati jedan matični broj i jedan žiro-račun. Niko nije zamrznut, radi zamajavanja naroda, nema magacin za PPA niti specijalce za ljuljane koševa. (Srbski delija, 20. jun 2013 17:18)

Tako je tesi se navijaci Vizure, ugasenog kluba originalnog Partizana..

student

pre 10 godina

samo da pojasnim ovoj deci koja ne znaju ili prate košarku od ove sezone. Partizan je jedne sezone nosio naziv Partizan Igokea. To je ime sponzora. Nikakva fuzija. Kao sada MTS. Ranije Mobtel, ICN Galenika itd... A ako vam znači da likujete nad ovom glupavom informacijom u ženskom sportu, samo napred:-)

Lomunac

pre 10 godina

"Ne znam samo odakle lopatarima informacija da VK Crvena zvezda nije clan sportskog drustva?
(pera, 20. jun 2013 18:42)"

Otud sto je BVK zvezda VET akcionarsko drustvo, akcionari su vlasnici, najveci akcionar je Cedomir Jovanovic, privatni klubovi NE mogu da udju u SD koje je drzavno, tacka.

no

pre 10 godina

Grobari propade vam fora za FMP :)

Pošto niste pratili žensku odbojku, samo da vas obavestim da ovaj tim uopšte nije loš. Prošle god mu je za mrvu izmaklo finale a i u kupu su dosta namučili Zvezdu. Igrate i CEV kup. Naravno još uvek niste blizu najvećeg kluba na ovim prostorima, ali uz dobar rad sve je moguće.

JSD Partizan Igokea Vizura Frizura

pre 10 godina

PartizanIgokea u kosarci ,PartizanVizura u odbojci .. pa grobari preteraste ga sa tim fuzijama.. sada ste rekorderi !
(DuleStipac, 20. jun 2013 17:24) Partizan Frizura u fudbalu

h8er

pre 10 godina

ova fuzija za razliku od nekih drugih nije imala za cilj izbegavanje velikih dugovanja kao kod kk i vk zvezda gde dugovi i dalje postoje!

LEGENDA

pre 10 godina

A u basketu naziv MEGA IGOKEA VIZURA Partizan, kakav strah od legende? Necu vas zezati samo nemojte da se zovete Partizan CIBONA, znam da ce osnivaci vrsiti pritisak.

Veljko

pre 10 godina

Bolje i ovo nego termoelektro u muskoj i bez kluba u zenskoj.
Sta ce sledece godine Tijana Boskovic da radi ovim iz zvezde,au.
Znaci dobijamo jos dve titule!

CzVforever

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=tekuca&hid=37&cid=2

my way

pre 10 godina

Ja jesam zvezdas, ali ovo je odlicno za nasu odbojku! To je nas nacionalni sport broj 1, a za nju nema novca. Prosle godine nasa zenska odbojkaska liga je bila 6. u Evropi (sada je 7.), trebalo je da imamo i tada 5 predstavnika, ali 2 u Ligi sampiona, 2 u CEV kupu i 1 u Kupu izazivaca. Tad su odustali Spartak i Vizura i imali smo po 1 u svakom takmicenju, a sada 3 kluba (Spartak, Jedinstvo i TENT) odustala i imacemo samo 2. Ko zna, da se nije spojila sa Partizanom Vizura bi mozda i ove godine odustala od Evrope. Sada su i momci i to Zvezdini odustali od Lige sampiona...tuga!

vUcA

pre 10 godina

Inace podrska za fuziju. Mislim da su nasem drustvu potrebni i Zvezda i Partizan, jer budimo realni jidino izmedju njih i postoji rivalitet, a bez rivaliteta nema sporta i smisla za istim.

Nix

pre 10 godina

Fuzija u sportu je spajanje dva ZIVA kluba, bez obzira kog ranga! Za nepismene: FMP nije fuzionisan sa mrtvom zvezdom, nego je pravnom lakrdijom ukrao ime i grb sa lesha, a vratice ga, kao, za 5 godina (2 vec protekle)... Toliko za Sa Pintovce! (Uzalud trud, dzaba vam sve..., 20. jun 2013 17:51)

Ti jos nisi procitao tekst pa da vidis da ti je klub ugasen 72'??Decko procitaj tekst pre nego sto ostavis komentar.

Pa kako

pre 10 godina

@Vidi tastatura grobari kako ih boli ovo, iz fotelje lupkaju dislike, :( Mukice...
(Srbin, 20. jun 2013 18:02)

Rece nam nadaloki poznati delija SERVER.

toptop

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.[link]
(CzVforever, 20. jun 2013 18:35)

Pa lepo pise na ovom vasem sajtu koji sportovi su u sastavu sportskog drustva... Procitaj sa leve strane...svega ima ali ja ne vidim MUŠKI KOŠARKAŠKI KLUB... Jel'sad jasno??? hahahaha

muamia

pre 10 godina

jedna mala ispravka...partizan je fuzijom sa vizurom dosao do zenske odbojkaske ekipe,a chovic je fuzijom fmpA sa zvezdom dosao do lakse prodaje svojih kosarkasa

krompir-pire

pre 10 godina

Pa zar grobari nisu do juce pricali da se nikad,al nikad ne bi fuzionisali sa nekim drugim klubom....
Devojkama puno srece u prvenstvu i evropi!!!

Koja

pre 10 godina

Preporucujem komsijama da pre nego sto navale s komentarima prvo proguglaju sta znaci termin fuzija a sta znaci ugasiti klub i iznajmiti ime tudjem, privatnom klubu i navijati za isti. (Nemanja, 20. jun 2013 17:51)

Daj negde dokaz da je kkcz ugasen??

Heroes

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK. (Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Svi ti klubovi su clanovi SDCZ na tvoju zalost osim kkcz koji je u reorganizaciji,A ZOK Vizura sigurno nije clan SD PARTIZAN posto je ugasen taj klub.

Djordjevic

pre 10 godina

Hahahahaahahah ali oni si nama smeju. Ma evo, ja cu da kazem da ovo nije Partizan i da necu da navijam za njih, ali ajde vi sad lepo priznajte da vi navijate za FMP. Ajde, ajde, da cujemo... Usput, zenska odbojka :)

Heroes

pre 10 godina

Posto vidim da navijaci Partizana ponovo spinuju i vade se kako to nije to to,tj tese se, samo da kazem da na vasu veliku zalost KK Crvena zvezda nije ugasena, Zvezda je napravila sporazum sa FMP-om,ovde za razliku od VKCZ koji je prenuo od pocetka vi ste uzeli Vizuri klub.Posto je ZOK Partizan ugasen.

kobaz1987

pre 10 godina

kako cemo sada da vas deremo :)!!! napred Partizan Vizura - deri male zvezdasice!!! hvala ti DV, pravi potez! napravice one "zenski Bari" za Partizan Vizuru u odbojci! (koga boli uvo ?!?!)

milko djurovski

pre 10 godina

Vrlo velika razlika izmedju procesa koji spominjete. Ne zaboravite da se zvezda i FMP nisu fuzionisli, vec se samo FMP promenio ime u CZ bgd. Fuzijom se preuzimaju svi dugovi klubova koji se fuzionisu, a to je "dr"Covic hteo zaobici. Sto znaci kk cz je jos u blokadi, ako nije i ugasen.
I dosta vise o tome...

markoni

pre 10 godina

Ja kao zvezdas ovo podrzavam
a i mozda ce se smanjiti broj komentara tipa KKCZVBGFMBZ...itd...smorili su vala vise a nisu ni blizu smesni vec godinu i po dana

JSD

pre 10 godina

Poslednji pasus je verovatno osmislio veliki DV (musko -zenski klub) , sa vama uvek komedija. Vizura menja ime sigurno zbog "casova ljubavi " ,a ne zbog para koje ce dobiti od neke drzavne firme. U basketu ista fuzija za mesec dana.

Nix

pre 10 godina

Saljivim navijacima komsinice sledi jedno objasnjenje. Novonastali klub je 50% Partizan. Muska sekcija je Partizan, a zenska Vizura. Ne znam kome je ovo bio interes, licno smatram da je glupo i nemaju moju podrsku u tome. Cisto da vas podsetim Crvene Zvezde nema 0.1% u privatnom klubu Nebojse Covica. Mada se vi 100% poistovecujete sa istim.. :) (prolaznik, 20. jun 2013 17:58)

Ti ocigledno ne shvatas sta spada u sporazum oko Zvezde i FMP-a.

dzozey

pre 10 godina

Pitam se sta je poenta? Navijam za Partizan. Ovo po meni nije ni lose ni dobro. Jednostavno ne znam sta je poenta. Nek objasni neko ko se razume...nagadjanja zvezdasa nisu pozeljna!

Lomunac

pre 10 godina

"Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK. (Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Svi ti klubovi su clanovi SDCZ na tvoju zalost osim kkcz koji je u reorganizaciji,A ZOK Vizura sigurno nije clan SD PARTIZAN posto je ugasen taj klub.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 20. jun 2013 18:26)"

Sve napisano na tvoju zalost NIJE istina, ni BVK zvezda VET a ni KK cz beograd diva telekom NISU clanovi SD cz, posto su oba kluba privatna, a privatno u drzavno ne moze!!
To mozes da potvrdis i na sajtu poreske uprave, APR-ovi su visestruki za vise klubova, svi istovremeno postoje, ali samo se po jedan nalazi u SD-u, u ovom slucaju UGASENI klubovi KK cz i VK cz!!

"Daj negde dokaz da je kkcz ugasen??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 20. jun 2013 18:27)"

Sajt poreske uprave, dva APR-a za 2 zvezde, zvezda koja se takmici ima vlasnika, predsednika, igrace, domacu halu u Zelezniku, domace prostorije u Stjepana Supanca 15a, a grb bez zvezdice iznad jer ovaj klub koji je preimenovan nema nijednu titulu!!

Dok drugi klub sa svojim APR-om i dalje postoji, zamrznut je, ima 2 zaposlena, cistacicu i stecajnog upravnika, nekog Pavlovica ili tako nekako...

krv nije voda

pre 10 godina

@student ___ molim te objasni mi kako je to klub sponzor klubu i navedi bar jedan primer iz celog sveta. Bolje Partizan IGOKEA nego Partizan CIBONA,

stojanka

pre 10 godina

Na samom startu bez srece. Prvi a i zadnji protivnik u CEV kupu Azerrail iz Bakua. Ipak utesno je sto ce imati jedno predivno putovanje u Baku.

volim ga k? oka dva

pre 10 godina

Volim ga oka dva,
zivela fuzija

Kad fuziju napravimo mi
bicemo najbolji

grobar sam do koske ja
a danas me fuzija obasja

zato parni valjak neka se fuzionise
i protivnike dezavuise ???

V.B.

pre 10 godina

prolaznik, 20. jun 2013 17:58)

Cisto da ti kazem da gresis. Pravno, klub koji se zove XY i ima sekcije muskaraca i zena u oba slucaja mora da igra pod imenom XY. Sam X ili Y dovode do promene imena i samim tim u obavezi su da se prevedu u posebna pravna lica: KLUB x I KLUB y.

Wayward son

pre 10 godina

a da je u kosarci, Partizan ili Cibona recimo promenila ime u Zvezda, za koga biste vi tad navijali?
ne biste za Zvezdu? zasto kad je to ona ista Zvezda, po vama?

BILLY PITON = ANTI TOPALOVIĆ

pre 10 godina

COPY - PASTE ... Radili ste , radili i Vi to mnogo ranije ( košarka : DODIK = IGOKEA = PARTIZAN ) , pa što da ne uradite i u sportu gde NE POSTOJITE !! TO se zove PRESKAKANJE " PREPONA ili VIŠE LIGA ... "
SKOČIŠ i ODMAH KAŽEŠ - HOOP i OŽIVLJENI ZOMBI IDE U PRVU LIGU , čak i na međunarodnu scenu !!!
ALI važno da ste druge prozivali !

Uzalud trud, dzaba vam sve...

pre 10 godina

Fuzija u sportu je spajanje dva ZIVA kluba, bez obzira kog ranga! Za nepismene: FMP nije fuzionisan sa mrtvom zvezdom, nego je pravnom lakrdijom ukrao ime i grb sa lesha, a vratice ga, kao, za 5 godina (2 vec protekle)... Toliko za Sa Pintovce!

tastatura grobarcici, vise na PCu nego na tribinama

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK.
(Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Ako te to tesi i tako ces lakse da spavas, onda OK. U pravu si

Srbski delija

pre 10 godina

Da, ovo je fuzija (spajanje) i sad ne postoje više u registru dva tima nego samo jedan - Partizan Vizura, klub će imati jedan matični broj i jedan žiro-račun. Niko nije zamrznut, radi zamajavanja naroda, nema magacin za PPA niti specijalce za ljuljane koševa.

Koja

pre 10 godina

Da, ovo je fuzija (spajanje) i sad ne postoje više u registru dva tima nego samo jedan - Partizan Vizura, klub će imati jedan matični broj i jedan žiro-račun. Niko nije zamrznut, radi zamajavanja naroda, nema magacin za PPA niti specijalce za ljuljane koševa. (Srbski delija, 20. jun 2013 17:18)

Tako je tesi se navijaci Vizure, ugasenog kluba originalnog Partizana..

toptop

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.[link]
(CzVforever, 20. jun 2013 18:35)

PA O OVOME VAM I PRIČAMAO.. KK CRVENA ZVEZDA JESTA ČLAN SD ALI KK CRVENA ZVEZDA BEOGRAD NIJE !!!! A VI NAVIJATE BAŠ ZA OVE DRUGE JER SE PRVI NIGDE NE TAKMIČE..JEL' SAD JASNO????

CzVforever

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=tekuca&hid=37&cid=2

Humska

pre 10 godina

@Hehe.
Grobari, za koga ćete navijati sad?
(a, 20. jun 2013 16:59)

Posteno. Zavisi samo na kojoj adresi ce biti registrovani. Ako bude Humska onda navijam za Partizan. Ako bude Tosin Bunar onda jok. Prosto kao pasulj.

prolaznik

pre 10 godina

Saljivim navijacima komsinice sledi jedno objasnjenje. Novonastali klub je 50% Partizan. Muska sekcija je Partizan, a zenska Vizura. Ne znam kome je ovo bio interes, licno smatram da je glupo i nemaju moju podrsku u tome.
Cisto da vas podsetim Crvene Zvezde nema 0.1% u privatnom klubu Nebojse Covica. Mada se vi 100% poistovecujete sa istim.. :)

LEGENDA

pre 10 godina

A u basketu naziv MEGA IGOKEA VIZURA Partizan, kakav strah od legende? Necu vas zezati samo nemojte da se zovete Partizan CIBONA, znam da ce osnivaci vrsiti pritisak.

Nix

pre 10 godina

Saljivim navijacima komsinice sledi jedno objasnjenje. Novonastali klub je 50% Partizan. Muska sekcija je Partizan, a zenska Vizura. Ne znam kome je ovo bio interes, licno smatram da je glupo i nemaju moju podrsku u tome. Cisto da vas podsetim Crvene Zvezde nema 0.1% u privatnom klubu Nebojse Covica. Mada se vi 100% poistovecujete sa istim.. :) (prolaznik, 20. jun 2013 17:58)

Ti ocigledno ne shvatas sta spada u sporazum oko Zvezde i FMP-a.

JSD Partizan Igokea Vizura Frizura

pre 10 godina

PartizanIgokea u kosarci ,PartizanVizura u odbojci .. pa grobari preteraste ga sa tim fuzijama.. sada ste rekorderi !
(DuleStipac, 20. jun 2013 17:24) Partizan Frizura u fudbalu

Parter B

pre 10 godina

Partizan Vizura Igokea. He, he! A smejali ste se nama. Racun KK JSD je blokiran, a pisalo se da je dug reprogramiran. Bice vam vruce leto partizani!

Nix

pre 10 godina

Fuzija u sportu je spajanje dva ZIVA kluba, bez obzira kog ranga! Za nepismene: FMP nije fuzionisan sa mrtvom zvezdom, nego je pravnom lakrdijom ukrao ime i grb sa lesha, a vratice ga, kao, za 5 godina (2 vec protekle)... Toliko za Sa Pintovce! (Uzalud trud, dzaba vam sve..., 20. jun 2013 17:51)

Ti jos nisi procitao tekst pa da vidis da ti je klub ugasen 72'??Decko procitaj tekst pre nego sto ostavis komentar.

kontra

pre 10 godina

Sta ovde nije jasno?
OK Partizan, koji trenutno ima samo muski tim, dobija infrastrukturu i igracice od Vizure. I sa tim igracicama pravi zenski tim.
OK Partizan ostaje, s' tim da dobija i zenski tim, a OK Vizura se gasi.

A kod Zvezde je bila ovakva situacija. Zvezda odlazi u stecaj, nestaje. A FMP uzima grb i ime od Zvezde i nastavlja da igra.

Koja

pre 10 godina

Preporucujem komsijama da pre nego sto navale s komentarima prvo proguglaju sta znaci termin fuzija a sta znaci ugasiti klub i iznajmiti ime tudjem, privatnom klubu i navijati za isti. (Nemanja, 20. jun 2013 17:51)

Daj negde dokaz da je kkcz ugasen??

au care

pre 10 godina

Hehe.
Grobari, za koga ćete navijati sad?
(a, 20. jun 2013 16:59)

Poredjenje zenske odbojke i muske kosarke je ravno poredjenju zenske cipele sa stikolom i muskih patika za fudbal.
Pa da li ste stvarno vi zvezdasi ti koji treba da postave to pitanje?

Heroes

pre 10 godina

U ovom slučaju, dva beogradska kluba su se praktično fuzionisala. Ipak, radi se o muškom odbojkаškom klubu Pаrtizаn i ženskom klubu Vizurа,

Hhaha kakav cirkus covece, pa dajte da predsednica bude Sandra Partizan i onako ona lici na tranvestita.

Dejan

pre 10 godina

Ovo nije zenski klub Partizan ovo je samo Vizura.A da OK Partizan da postane mutant nisam ocekivao posto je grobarima puna usta bila kako oni nikad nece menjati ime.

slobinator

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK.
(Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

ne znam da li je vk član sportskog društva crvena zvezda,ali znam da je prvak evrope

Grobar

pre 10 godina

Ovo nece biti Partizan niti cu navijati za fuzionisani tim, ali vi navijaci pocivseg Vk i Kk kluba, koji sada navijate za neke timove koji nisu ni clanovi vaseg sportskog drustva, tesko da mozete da prebacite nesto nama.

kobaz1987

pre 10 godina

kako cemo sada da vas deremo :)!!! napred Partizan Vizura - deri male zvezdasice!!! hvala ti DV, pravi potez! napravice one "zenski Bari" za Partizan Vizuru u odbojci! (koga boli uvo ?!?!)

toptop

pre 10 godina

pa dobro, da li umete da čitate... Vi ste ljudi na adresi u zelezniku, KK zvezda ne postoji a odbojkaški klub PARTIZAN postoji i na istoj je adresi...dakle navijaćemo , kao i ove godine za muški OK PARTIZAN i ženski OK VIZURA...šta tu nije jasno Železničari????

Veljko

pre 10 godina

Bolje i ovo nego termoelektro u muskoj i bez kluba u zenskoj.
Sta ce sledece godine Tijana Boskovic da radi ovim iz zvezde,au.
Znaci dobijamo jos dve titule!

drogbagalata

pre 10 godina

grobari ce navijaju i dalje za svoje!!!
nikog nece neki covic il slicni potplatiti da navijaju za svoj privatan klub, kao sto je slucaj sa fmp u kosarci

nervozni postar

pre 10 godina

Pa zvezda je fuzijonisala u košarci i u ženskom fudbalu, u vaterpolu 2 puta su se gasili pa onda povampirili, u rukometu muljaju nešto oko MRK, ORK, u fudbalu sledi fuzija BSKom

Nemanja

pre 10 godina

Preporucujem komsijama da pre nego sto navale s komentarima prvo proguglaju sta znaci termin fuzija a sta znaci ugasiti klub i iznajmiti ime tudjem, privatnom klubu i navijati za isti.

markoni

pre 10 godina

Ja kao zvezdas ovo podrzavam
a i mozda ce se smanjiti broj komentara tipa KKCZVBGFMBZ...itd...smorili su vala vise a nisu ni blizu smesni vec godinu i po dana

b

pre 10 godina

@a
Navijacemo kao i dosada za muski OK Partizan, a simpatisacemo i ZOK Vizura. ALi ako si bio pazljiv, ovo je fuzija ( i to kakva, da ja mogu da fuzionisem sa baletom Narodnog pozorista, pa me zovite kako hocete). Nista promena imena, nista brisanje dugova, nista na led, nista reanimacija, bez blagoslova i intervencije od gospodara...

h8er

pre 10 godina

ova fuzija za razliku od nekih drugih nije imala za cilj izbegavanje velikih dugovanja kao kod kk i vk zvezda gde dugovi i dalje postoje!

Heroes

pre 10 godina

Posto vidim da navijaci Partizana ponovo spinuju i vade se kako to nije to to,tj tese se, samo da kazem da na vasu veliku zalost KK Crvena zvezda nije ugasena, Zvezda je napravila sporazum sa FMP-om,ovde za razliku od VKCZ koji je prenuo od pocetka vi ste uzeli Vizuri klub.Posto je ZOK Partizan ugasen.

JSD

pre 10 godina

Poslednji pasus je verovatno osmislio veliki DV (musko -zenski klub) , sa vama uvek komedija. Vizura menja ime sigurno zbog "casova ljubavi " ,a ne zbog para koje ce dobiti od neke drzavne firme. U basketu ista fuzija za mesec dana.

DaSa

pre 10 godina

OK Partizan dakle nastavlja da postoji samo se ujedinio sa jos jednim klubom i ostao clan SD Partizan za razliku od KK CZ i VK CZ koji su ugaseni pa je ili drugi klub preuzeo njihovo ime i tako nastavio da se takmici kao KK CZBG ili je napravljen novi klub sa istim imenom uz jedan slovni dodatak kao npr BVK CZ ali ti klubovi nisu clanovi SD CZ. Pitajte Cokija ako vam nesto nije jasno, on je vec na tu temu govorio.

dynamic moves

pre 10 godina

Pa da li je moguće da sve navijači Zvezde komentarišu? Vidim ovo ste jedva dočekali, mislim da vam je ovo donelo više radosti nego same titule osvojene u obe konkurencije u odbojci ove sezone. Bitna stvar je da muška sekcija OK PARTIZAN i dalje postoji i dalje je grb Partizana, a iskreno to je jedino i bitno, jer muški odbojkaški klub Vizura i ne postoji. Da se razumemo fino je to da sada imamo i ŽOK Partizan Vizura ali dajte molim vas Ženska odbojkaša liga, stvarno nam je svima u žiži interesovanja, zar ne?

GoranS

pre 10 godina

@a - pa za Partizan, jer se sad fuzijom praktično ugasila Vizura. A u slučaju CZBGDiva se ugasila CZ zbog bankrota i fuzionisala se sa FMP-om, koji je i otkupio samo brend CZ (Čović), a ostalo je isto kao pred fuzijom što se FMP-ovog dela tiče. Pravo pitanje je delijo, zašto ti navijaš za FMP?

toptop

pre 10 godina

Za sve one koji kazu da KK Crvena Zvezda telekom nije u SD Crvena Zvezda neka pogledaju malo,a ne da lupaju gluposti.[link]
(CzVforever, 20. jun 2013 18:35)

Pa lepo pise na ovom vasem sajtu koji sportovi su u sastavu sportskog drustva... Procitaj sa leve strane...svega ima ali ja ne vidim MUŠKI KOŠARKAŠKI KLUB... Jel'sad jasno??? hahahaha

vUcA

pre 10 godina

ВК Црвена звезда
Због огромних проблема клуб је почетком 21.века доживљавао најтеже тренутке, а онда је свему дошао крај и он је под притиском нерешиве ситуације угашен. Међутим, убрзо је и ревитализован а након две године се прикључио Првој А лиги Србије, али под именом Црвена звезда Вет. Овај клуб су обновили бивши Звездини играчи и овај клуб наставља континуитет клуба основаног 1945. године. Клуб је у сениорској конкуренцији почео да се такмичи од сезоне 2010/11. када је заузео друго место у Првој Б лиги Србије и прошао у виши ранг.

Pa kako

pre 10 godina

@Vidi tastatura grobari kako ih boli ovo, iz fotelje lupkaju dislike, :( Mukice...
(Srbin, 20. jun 2013 18:02)

Rece nam nadaloki poznati delija SERVER.

Heroes

pre 10 godina

Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK. (Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Svi ti klubovi su clanovi SDCZ na tvoju zalost osim kkcz koji je u reorganizaciji,A ZOK Vizura sigurno nije clan SD PARTIZAN posto je ugasen taj klub.

volim ga k? oka dva

pre 10 godina

Volim ga oka dva,
zivela fuzija

Kad fuziju napravimo mi
bicemo najbolji

grobar sam do koske ja
a danas me fuzija obasja

zato parni valjak neka se fuzionise
i protivnike dezavuise ???

no

pre 10 godina

Grobari propade vam fora za FMP :)

Pošto niste pratili žensku odbojku, samo da vas obavestim da ovaj tim uopšte nije loš. Prošle god mu je za mrvu izmaklo finale a i u kupu su dosta namučili Zvezdu. Igrate i CEV kup. Naravno još uvek niste blizu najvećeg kluba na ovim prostorima, ali uz dobar rad sve je moguće.

stojanka

pre 10 godina

Na samom startu bez srece. Prvi a i zadnji protivnik u CEV kupu Azerrail iz Bakua. Ipak utesno je sto ce imati jedno predivno putovanje u Baku.

krompir-pire

pre 10 godina

Pa zar grobari nisu do juce pricali da se nikad,al nikad ne bi fuzionisali sa nekim drugim klubom....
Devojkama puno srece u prvenstvu i evropi!!!

student

pre 10 godina

samo da pojasnim ovoj deci koja ne znaju ili prate košarku od ove sezone. Partizan je jedne sezone nosio naziv Partizan Igokea. To je ime sponzora. Nikakva fuzija. Kao sada MTS. Ranije Mobtel, ICN Galenika itd... A ako vam znači da likujete nad ovom glupavom informacijom u ženskom sportu, samo napred:-)

dzozey

pre 10 godina

Pitam se sta je poenta? Navijam za Partizan. Ovo po meni nije ni lose ni dobro. Jednostavno ne znam sta je poenta. Nek objasni neko ko se razume...nagadjanja zvezdasa nisu pozeljna!

vUcA

pre 10 godina

Интеграција са ФМП-ом из Железника
После вишегодишњих покушаја за интеграцијом са ФМП-ом из Железника, коначно је дошло до споразума 12. августа 2011. године. ФМП је преузео Звездино име и грб, као и неколицину играча, док се стара Црвена звезда током 5 година не консолидује. Према споразуму сви евентуални трофеји које освоји Црвена звезда Београд ће се додавати старој Црвеној звезди, која ће након предвиђених 5 година наставити где Црвена звезда Београд стане.

my way

pre 10 godina

Ja jesam zvezdas, ali ovo je odlicno za nasu odbojku! To je nas nacionalni sport broj 1, a za nju nema novca. Prosle godine nasa zenska odbojkaska liga je bila 6. u Evropi (sada je 7.), trebalo je da imamo i tada 5 predstavnika, ali 2 u Ligi sampiona, 2 u CEV kupu i 1 u Kupu izazivaca. Tad su odustali Spartak i Vizura i imali smo po 1 u svakom takmicenju, a sada 3 kluba (Spartak, Jedinstvo i TENT) odustala i imacemo samo 2. Ko zna, da se nije spojila sa Partizanom Vizura bi mozda i ove godine odustala od Evrope. Sada su i momci i to Zvezdini odustali od Lige sampiona...tuga!

vUcA

pre 10 godina

Inace podrska za fuziju. Mislim da su nasem drustvu potrebni i Zvezda i Partizan, jer budimo realni jidino izmedju njih i postoji rivalitet, a bez rivaliteta nema sporta i smisla za istim.

krv nije voda

pre 10 godina

@student ___ molim te objasni mi kako je to klub sponzor klubu i navedi bar jedan primer iz celog sveta. Bolje Partizan IGOKEA nego Partizan CIBONA,

milko djurovski

pre 10 godina

Vrlo velika razlika izmedju procesa koji spominjete. Ne zaboravite da se zvezda i FMP nisu fuzionisli, vec se samo FMP promenio ime u CZ bgd. Fuzijom se preuzimaju svi dugovi klubova koji se fuzionisu, a to je "dr"Covic hteo zaobici. Sto znaci kk cz je jos u blokadi, ako nije i ugasen.
I dosta vise o tome...

Lomunac

pre 10 godina

"Ne znam samo odakle lopatarima informacija da VK Crvena zvezda nije clan sportskog drustva?
(pera, 20. jun 2013 18:42)"

Otud sto je BVK zvezda VET akcionarsko drustvo, akcionari su vlasnici, najveci akcionar je Cedomir Jovanovic, privatni klubovi NE mogu da udju u SD koje je drzavno, tacka.

muamia

pre 10 godina

jedna mala ispravka...partizan je fuzijom sa vizurom dosao do zenske odbojkaske ekipe,a chovic je fuzijom fmpA sa zvezdom dosao do lakse prodaje svojih kosarkasa

Djordjevic

pre 10 godina

Hahahahaahahah ali oni si nama smeju. Ma evo, ja cu da kazem da ovo nije Partizan i da necu da navijam za njih, ali ajde vi sad lepo priznajte da vi navijate za FMP. Ajde, ajde, da cujemo... Usput, zenska odbojka :)

Lomunac

pre 10 godina

"Ali je klub clan sportskog drustva, za razliku od vasih KK, VK I RK. (Kurupt, 20. jun 2013 18:04)

Svi ti klubovi su clanovi SDCZ na tvoju zalost osim kkcz koji je u reorganizaciji,A ZOK Vizura sigurno nije clan SD PARTIZAN posto je ugasen taj klub.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Heroes, 20. jun 2013 18:26)"

Sve napisano na tvoju zalost NIJE istina, ni BVK zvezda VET a ni KK cz beograd diva telekom NISU clanovi SD cz, posto su oba kluba privatna, a privatno u drzavno ne moze!!
To mozes da potvrdis i na sajtu poreske uprave, APR-ovi su visestruki za vise klubova, svi istovremeno postoje, ali samo se po jedan nalazi u SD-u, u ovom slucaju UGASENI klubovi KK cz i VK cz!!

"Daj negde dokaz da je kkcz ugasen??
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Koja, 20. jun 2013 18:27)"

Sajt poreske uprave, dva APR-a za 2 zvezde, zvezda koja se takmici ima vlasnika, predsednika, igrace, domacu halu u Zelezniku, domace prostorije u Stjepana Supanca 15a, a grb bez zvezdice iznad jer ovaj klub koji je preimenovan nema nijednu titulu!!

Dok drugi klub sa svojim APR-om i dalje postoji, zamrznut je, ima 2 zaposlena, cistacicu i stecajnog upravnika, nekog Pavlovica ili tako nekako...

Wayward son

pre 10 godina

a da je u kosarci, Partizan ili Cibona recimo promenila ime u Zvezda, za koga biste vi tad navijali?
ne biste za Zvezdu? zasto kad je to ona ista Zvezda, po vama?

my way

pre 10 godina

Ja jesam zvezdas, ali ovo je odlicno za nasu odbojku! To je nas nacionalni sport broj 1, a za nju nema novca. Prosle godine nasa zenska odbojkaska liga je bila 6. u Evropi (sada je 7.), trebalo je da imamo i tada 5 predstavnika, ali 2 u Ligi sampiona, 2 u CEV kupu i 1 u Kupu izazivaca. Tad su odustali Spartak i Vizura i imali smo po 1 u svakom takmicenju, a sada 3 kluba (Spartak, Jedinstvo i TENT) odustala i imacemo samo 2. Ko zna, da se nije spojila sa Partizanom Vizura bi mozda i ove godine odustala od Evrope. Sada su i momci i to Zvezdini odustali od Lige sampiona...tuga!

V.B.

pre 10 godina

prolaznik, 20. jun 2013 17:58)

Cisto da ti kazem da gresis. Pravno, klub koji se zove XY i ima sekcije muskaraca i zena u oba slucaja mora da igra pod imenom XY. Sam X ili Y dovode do promene imena i samim tim u obavezi su da se prevedu u posebna pravna lica: KLUB x I KLUB y.