Subota, 01.06.2013.

22:16

Prlainović: Istorija je ispisana

Vaterpolista Crvene zvezde Andrija Prlainović rekao je posle osvajanja Lige šampiona da je on najponosniji kapiten celog tog sportskog društva u istoriji.

Izvor: B92

Prlainoviæ: Istorija je ispisana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 10 godina

Tako mladi a već legende! Bravo majstori, veliku sreću i čast ste nam priredili, još jedan istorijski uspeh koga niko neće moći da ospori! Niko normalan.

pametnom je dosta

pre 10 godina

Desio se jedini moguci scenario! VK CZ decenijama ne postoji, a onda dodju Partizanova deca, i za par meseci im ispisu istoriju!
(Slavni klub, svima znan..., 2. jun 2013 09:20)

Kako je to cudno. Igraci koji sada igraju u Zvezdi, nijedan igrac nije ponikao u Partizanu (slovima NULA igraca), a u VK Partizan sada koji igraju samo su 2 ponikla u Partizanu.

Zvezda sampion!

pre 10 godina

Bravo sampioni! Nadam se da cete mi konacno objaviti komentar, posto ste objavili sve moguce komentare ovih iz "tastature".

6 bat0

pre 10 godina

Сада имамо 4 титуле првака Европе!.Kошаркашице, алтетичари, фудбалери и ватерполисти!
(dragan, 2. jun 2013 10:59)

Nije 4 nego 6. 2 puta smo bili prvaci Evrope u karateu

samil nedžibović

pre 10 godina

čestitke zvezdi na tituli..poklopilo se dosta tog u mozaiku zvani titula ,za samo jednu godinu...ali za ovaj uspjeh indirektno su zaslužni vrijedni ljudu iz partizana i ostalih klubova...zato i njima čestitke...mislim da se dugo više neći desiti ovakav uspjeh ..ima puno razloga za to..a jedan je taj što su srbiji rekli:dosta je uspjeha i titula partizana...zvezda(će) je osvojila(ti) sve titule a vk partizan (ćemo)su za dva koplja spustili niže..i tako će ostati...a za Andriju mislim da je pažljivije trebao birati riječi...one ostaju mnogo duže nego titule ....

koja zvezda, koji put?

pre 10 godina

Ma svaka cast, ako ponovo bankrotirate i ugasite klub opet otvorite novi i po treci put ga nazovite Crv.Zvezda. Dva, tri pet puta se ugasite i ponovo osnivate a uvek ste Crv.Zvezda, magija! Recept oproban u kosarci i vaterpolu prenesite i na fudbal. Bas vas briga, sve cestitke!

г4

pre 10 godina

Прлаиновић је синоћ поменуо све клупске европске титуле српских клубова, од Барија, Истанбула, Партизанових трофеја у ватерполу, Бечеја али је заборавио шабачку Металопластику.

bo

pre 10 godina

U Rijeci ne postoji Primorac. Pogrešan klub, pogrešna država, ma zluradi čoveče, sam si velika greška. I sram vas bilo da pljujete Andriju, on je srce ostavio u bazenu boreći se i za Partizanovu titulu i za titulu Reka, kao što ga ostavlja boreći se za reprezentaciju Srbije koju je sam izabrao. Valjda čovek ima prava da sam kaže koja mu je ekipa najdraža. Nećete vi valjda i ženu da mu birate. Posao je posao i on ga je svuda odradio maestralno, gde god je radio, a gde mu je srce to ima pravo sam da bira. Ti si naš kapiten, Andrija!!!!

Stariji poznavalac vaterpola

pre 10 godina

Cestitke naravno.Nadam se da ce nas Jeleniv Vucic i ostali radikali sada ostaviti na miru,ostvarili su cilj,napravili uspeh.Pustite kolevku vaterpola na miru,nemojte ni pomagati ni odmagati Partzanu.

krtica

pre 10 godina

Da je Jug hteo oduvao bi vas kao u grupi (10:6 i 10:5). Kupljena titula jer je projekat mocna Vuciceva Zvezda propao u svim ostalim sportovima.

Jovan Srbadija

pre 10 godina

Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo.....Kako si ti glup sinko debilni, pa da se igdje drugo igralo spusili bi svjrtski, pa nece se svake godine u beogradu igrat final four...

Miksi

pre 10 godina

Шта кажу навијачи Звезде после трипле круне?

-Дуго нас није занимао ватерполо,а онда смо ушли у базен и освојили све!

mile kos

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ali neverovatno koliko srece je imala, kao i 91 u fudbalu kada u kes-u nisu ucestvovali engleski i holandski sampion. Sada bez crnogorskih, hrvatskih(izuzev juga) i italijanskih klubova(izuzev brese)

dragan

pre 10 godina

Сада имамо 4 титуле првака Европе!.Kошаркашице, алтетичари, фудбалери и ватерполисти!

Slavni klub, svima znan...

pre 10 godina

Desio se jedini moguci scenario! VK CZ decenijama ne postoji, a onda dodju Partizanova deca, i za par meseci im ispisu istoriju!

neplivach

pre 10 godina

>> Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo

marko maestro-deliaGlingon

pre 10 godina

praci evrope u fuzbalu, kosarkasice, karate, atletika i sad vaterpolo, sto znaci u pet sportova/pet klubova.... svaka cast, jos da se CZ neunistava od izdajica bilo bi to evropsko SD CZ. U kosarci ce CZ biti sampion samo ako Covic ostane na pet godina, zivi bili pa videli.

klikovceto

pre 10 godina

koliko ljudi priča gluposti, Alooo poredjenja radi vi ste u vaterpolu rayo vallecano a mi REAL MADRID, spustite se sami na zemlju jer iduće sezone ne postojite,da se igralo van srbije ne biste imali promil šanse čak i sa ovom veštačkom tvorevinom. želim da poručim navijačima komšinice da i narednih godina posjecuju vesti o vaterpolu i budu ažurni na komentarima kao ove godine.

grobar

pre 10 godina

cestitam zvezdi na tituli!

partizan je definitivno postigao uspeh kvalifikacijom na f4.
imamo mlad tim, iskoristili smo najbolje moguce jaku ligu, to je ono sto smo trazili godinama i videcete pokazace se da je povucen pravi potez za buducnost srpskog vaterpola.
definitivno treba da ostanu na okupu radnicki i zvezda, svakako nama to odgovara jer se oslanjamo na nasu skolu vaterpola.

kabasti

pre 10 godina

A kojeg sportskog drustva, kad taj klub nije clan SD CZ? Mislim, lupajte minuse koliko hocete, ali to je istina :) E sad, svaka cast ovim momcima, zasluzili su titulu!

drmr

pre 10 godina

Hvala ti Andrija za ovaj velicanstven uspeh,Konacno da zaigras u klubu za koji navijas.Nadam se da ce ekipa ostati na okupu i sledece sezone,valjda ce finansijski problemi biti reseni jer ovi momci to zasluzuju!!!!

PFC

pre 10 godina

Krnji kup Šampiona u fudbalu, krnja liga Šampiona u vaterpolu, svi istinski evropski velikani sa podmlađenim sastavima, političari prvi put našli za shodno da daju pare za final four...Vi jedino tako možete nešto da osvojite.

raush

pre 10 godina

Mnogo brzo zaboravljaju koliko je Partizan lobirao da se ponovo stvori Zvezda, tvrdivsi da je bitno za srpski vaterpolo jer I jeste , odbili su I ucesce u jadranskoj ligi rekavsi da ce igrati samo ukoliko Vojvodina I Zvezda igraju, da ne pricam koliko je Partizan bitan za SVE , I TO BAS SVE, sve reprezentativne uspehe srpskog vaterpola.Zato slavite , jee jos puno ce vode proci Dunavom , Savom I Moravom dok ne dostignete legendu Partizana, ako ikada.Za facu sto je rekao da je ovo najveci uspeh srpskog (zamisli)posle Barija, Partizan je ovu titulu osvoji 7 puta , '91 smo bili na krovu evrope u kosarci , jedan od nasih najtrofenijih sportova. Toliko, a sada slavite dokle mozete , jer realnost brzo dode I udara nemilosrdno.

???

pre 10 godina

ne vidim zasto bi drzava imala bilo kakve obaveze prema Vk Cz...zasto onda ne bi pomogla i Kk Vojvodini da igra Aba ligu ? Zbog cega svi ovi novoformirani klubovi Cz misle da drzava ima neku obavezu prema njima a nema prema ostalim klubovima ? Neka vas placa ko vas je doveo i obecao pare

dzozey

pre 10 godina

"Ako se ova generacija raspadne...". Sta onda? Sramota za zemlju? A sta je sa Partizanovim generacijama? Niste vi nikakav specijalan tretman zasluzili. A sta je s Radnickim? Ako se Partizanu ne pomogne, nasi klinci bi trebalo da igraju za neku drugu zemlju i reprezentaciju.

dejo

pre 10 godina

posle barija ovo je najveci uspeh srpskog sporta,ako se zna gde je bila zvezda pre ovog onda je ovo i najveci uspeh u istoriji sportskog drustva C.Z.BRAVO Z V E Z D O !!!

stvarno najbolji

pre 10 godina

Veliki sportista,veliki igrac i jos veci covek.Najbolji strelac OI,najbilji igrac F4,jedan od tri najbolja igraca sveta i pravi predvodnik ovih momaka koji su se velikim srcem popeli na krov Evrope.Mnogo si dao srpskom vaterpolu,Delije ce te se uvek pamtiti i biti ponosne na tebe.Jedan je Andrija kapiten.
(kondor, 1. jun 2013 22:37)

Koliko je dobar Andrija ove sezone i danas, pa to je neverovatno. Covek je danas sa 3 izblokirana suta spasao Zvezdu sa tri sigurna gola. Cele sezone Andrija je zrtvovao svoju igru za kolektiv i svi ostali pored njega su podigli svoju igru na visi nivo. Sve pohvale

40+

pre 10 godina

E moj Andrija,pa što si celu deceniju sedeo u prvom redu na parketu Pionira,što si igrao u sedmostrukom šampionu Evrope,što si pevao grobarske pesme,e moj Andrija,ti igraš za lovu,o kojim ti emocijama pričaš,zapamti,ako možeš,jer ti je lova a ne voda ušla u uši,za Zvezdu se navija,Partizan se voli,eee moj Andrija.

Zvezda zauvek!!!

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat?Licemeru. (Andrija, 01. jun 2013 22:28)

Zato što je vas država silom finansirala a ovaj klub su stvorili Zvezdini veterani i beskrajno im hvala što su pokazali da je ljubav prema Zvezdi jača i od para i od svega! Da jednom i u Srbiji pobedi pravda!

Jerez

pre 10 godina

Nemoj da ih lozite Andrija, nije fer! Taman su se malo poradovali. Za one koji ne znaju, taj isti Andrija Prlainovic je potpisao za Rijecki Primorac i u narednoj godini ce igrati za njih, dok Radjen najverovatnije ide u Italiju. Dusko Pjetlovic i Filip Filipovic se vracaju u Pro Recco. Srecno u sastavljanju tima za sledecu sezonu gani, trebace Vam!!!

cz-pro

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat? Licemeru.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Andrija, 1. jun 2013 22:28)

Vujasinović kaže da ste za titulu prvaka evrope ulagali 3 godine i da ste sada u dugovima zbog toga. Vidiš, nama treba samo godina dana, zato je bolje ulagati u nekoga ko brže dolazi do istog uspeha a uzgred budi rečeno i u klub koji ima onakvu podršku sa tribina.

Krang

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo"--- Odavno nisam cuo bolju izjavu! Bolje da ze FKCZ rijesi Milijasa i te novce da' vaterpolistima, veca ce biti korist a i njima ce biti dosta. Njegova godisnja plata je kao pola budzeta VKCZ.

Nenad

pre 10 godina

Gde su sada oni dusebriznici koji su najavljivali rusenje instant klubova? Dobise oni i od Radnickog u prvenstvu, a i od ZVEZDE u Kupu! A ovo je vrh! Neka smo instant napitak,ali smo dokazali da smo posteno najbolji! Da budemo instanti i u kosarci, ali instanti SAMPIONI!!!

ivica

pre 10 godina

kada bi drzava znala da prepozna uspeh,pomogla bi sve klubove u tzv.malim sportovima,u kojima smo odlicni i u kojima mozemo da ostvarimo vrhunski rezultat.A,da,tu nema menadzera i lakog kesa,pa zato nema ulaganja.

Andrija

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat? Licemeru.

Љубомир

pre 10 godina

Партизан влада само када је све у Србији полуживо, када су лиге циркуска такмичења, обесмишљена до крајњих граница.
Само је Звезда прави шампион, истинска величина!!! Кад се заиста бори, такмичи, кад у лиги постоје ривали, спортска борба, Партизан ту нема шта да тражи!

kondor

pre 10 godina

Veliki sportista,veliki igrac i jos veci covek.Najbolji strelac OI,najbilji igrac F4,jedan od tri najbolja igraca sveta i pravi predvodnik ovih momaka koji su se velikim srcem popeli na krov Evrope.Mnogo si dao srpskom vaterpolu,Delije ce te se uvek pamtiti i biti ponosne na tebe.Jedan je Andrija kapiten.

Pera

pre 10 godina

"Ovo je najbolja ekipa u kojoj sam ikada igrao, ovi momci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo".
Pazi ovog,pa i sa Partizanom si osvojio, imali smo jedan poraz cele sezone u polufinalu LS sa Rekom, posle toga sezona jedan poraz u svim takmicenjima i osvojena LS, dali smo skoro sve reprezentativce, pa se nisi pitao sta u Srbiji jos treba da se uradi, da li je sport najbitniji i da li ce ekipa ostati na okupu...
Zbog ovog lika, apsolutno ne navijam vise za reprezentaciji, kad mogu cigani da zvizde Stojkovicu, mozemo i mi njemu, radjenu i pjetlovicu.
Inace, naravno da sam navijao za CZ protiv jos mrskijeg Juga!
Uzivajte navijaci CZ, a ti se stidi prijatelju svojih izjava.

Krang

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo"--- Odavno nisam cuo bolju izjavu! Bolje da ze FKCZ rijesi Milijasa i te novce da' vaterpolistima, veca ce biti korist a i njima ce biti dosta. Njegova godisnja plata je kao pola budzeta VKCZ.

stvarno najbolji

pre 10 godina

Veliki sportista,veliki igrac i jos veci covek.Najbolji strelac OI,najbilji igrac F4,jedan od tri najbolja igraca sveta i pravi predvodnik ovih momaka koji su se velikim srcem popeli na krov Evrope.Mnogo si dao srpskom vaterpolu,Delije ce te se uvek pamtiti i biti ponosne na tebe.Jedan je Andrija kapiten.
(kondor, 1. jun 2013 22:37)

Koliko je dobar Andrija ove sezone i danas, pa to je neverovatno. Covek je danas sa 3 izblokirana suta spasao Zvezdu sa tri sigurna gola. Cele sezone Andrija je zrtvovao svoju igru za kolektiv i svi ostali pored njega su podigli svoju igru na visi nivo. Sve pohvale

Љубомир

pre 10 godina

Партизан влада само када је све у Србији полуживо, када су лиге циркуска такмичења, обесмишљена до крајњих граница.
Само је Звезда прави шампион, истинска величина!!! Кад се заиста бори, такмичи, кад у лиги постоје ривали, спортска борба, Партизан ту нема шта да тражи!

kondor

pre 10 godina

Veliki sportista,veliki igrac i jos veci covek.Najbolji strelac OI,najbilji igrac F4,jedan od tri najbolja igraca sveta i pravi predvodnik ovih momaka koji su se velikim srcem popeli na krov Evrope.Mnogo si dao srpskom vaterpolu,Delije ce te se uvek pamtiti i biti ponosne na tebe.Jedan je Andrija kapiten.

Zvezda zauvek!!!

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat?Licemeru. (Andrija, 01. jun 2013 22:28)

Zato što je vas država silom finansirala a ovaj klub su stvorili Zvezdini veterani i beskrajno im hvala što su pokazali da je ljubav prema Zvezdi jača i od para i od svega! Da jednom i u Srbiji pobedi pravda!

cz-pro

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat? Licemeru.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Andrija, 1. jun 2013 22:28)

Vujasinović kaže da ste za titulu prvaka evrope ulagali 3 godine i da ste sada u dugovima zbog toga. Vidiš, nama treba samo godina dana, zato je bolje ulagati u nekoga ko brže dolazi do istog uspeha a uzgred budi rečeno i u klub koji ima onakvu podršku sa tribina.

dejo

pre 10 godina

posle barija ovo je najveci uspeh srpskog sporta,ako se zna gde je bila zvezda pre ovog onda je ovo i najveci uspeh u istoriji sportskog drustva C.Z.BRAVO Z V E Z D O !!!

40+

pre 10 godina

E moj Andrija,pa što si celu deceniju sedeo u prvom redu na parketu Pionira,što si igrao u sedmostrukom šampionu Evrope,što si pevao grobarske pesme,e moj Andrija,ti igraš za lovu,o kojim ti emocijama pričaš,zapamti,ako možeš,jer ti je lova a ne voda ušla u uši,za Zvezdu se navija,Partizan se voli,eee moj Andrija.

ivica

pre 10 godina

kada bi drzava znala da prepozna uspeh,pomogla bi sve klubove u tzv.malim sportovima,u kojima smo odlicni i u kojima mozemo da ostvarimo vrhunski rezultat.A,da,tu nema menadzera i lakog kesa,pa zato nema ulaganja.

Nenad

pre 10 godina

Gde su sada oni dusebriznici koji su najavljivali rusenje instant klubova? Dobise oni i od Radnickog u prvenstvu, a i od ZVEZDE u Kupu! A ovo je vrh! Neka smo instant napitak,ali smo dokazali da smo posteno najbolji! Da budemo instanti i u kosarci, ali instanti SAMPIONI!!!

Andrija

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat? Licemeru.

Pera

pre 10 godina

"Ovo je najbolja ekipa u kojoj sam ikada igrao, ovi momci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo".
Pazi ovog,pa i sa Partizanom si osvojio, imali smo jedan poraz cele sezone u polufinalu LS sa Rekom, posle toga sezona jedan poraz u svim takmicenjima i osvojena LS, dali smo skoro sve reprezentativce, pa se nisi pitao sta u Srbiji jos treba da se uradi, da li je sport najbitniji i da li ce ekipa ostati na okupu...
Zbog ovog lika, apsolutno ne navijam vise za reprezentaciji, kad mogu cigani da zvizde Stojkovicu, mozemo i mi njemu, radjenu i pjetlovicu.
Inace, naravno da sam navijao za CZ protiv jos mrskijeg Juga!
Uzivajte navijaci CZ, a ti se stidi prijatelju svojih izjava.

Jerez

pre 10 godina

Nemoj da ih lozite Andrija, nije fer! Taman su se malo poradovali. Za one koji ne znaju, taj isti Andrija Prlainovic je potpisao za Rijecki Primorac i u narednoj godini ce igrati za njih, dok Radjen najverovatnije ide u Italiju. Dusko Pjetlovic i Filip Filipovic se vracaju u Pro Recco. Srecno u sastavljanju tima za sledecu sezonu gani, trebace Vam!!!

dzozey

pre 10 godina

"Ako se ova generacija raspadne...". Sta onda? Sramota za zemlju? A sta je sa Partizanovim generacijama? Niste vi nikakav specijalan tretman zasluzili. A sta je s Radnickim? Ako se Partizanu ne pomogne, nasi klinci bi trebalo da igraju za neku drugu zemlju i reprezentaciju.

Slavni klub, svima znan...

pre 10 godina

Desio se jedini moguci scenario! VK CZ decenijama ne postoji, a onda dodju Partizanova deca, i za par meseci im ispisu istoriju!

Miksi

pre 10 godina

Шта кажу навијачи Звезде после трипле круне?

-Дуго нас није занимао ватерполо,а онда смо ушли у базен и освојили све!

drmr

pre 10 godina

Hvala ti Andrija za ovaj velicanstven uspeh,Konacno da zaigras u klubu za koji navijas.Nadam se da ce ekipa ostati na okupu i sledece sezone,valjda ce finansijski problemi biti reseni jer ovi momci to zasluzuju!!!!

marko maestro-deliaGlingon

pre 10 godina

praci evrope u fuzbalu, kosarkasice, karate, atletika i sad vaterpolo, sto znaci u pet sportova/pet klubova.... svaka cast, jos da se CZ neunistava od izdajica bilo bi to evropsko SD CZ. U kosarci ce CZ biti sampion samo ako Covic ostane na pet godina, zivi bili pa videli.

grobar

pre 10 godina

cestitam zvezdi na tituli!

partizan je definitivno postigao uspeh kvalifikacijom na f4.
imamo mlad tim, iskoristili smo najbolje moguce jaku ligu, to je ono sto smo trazili godinama i videcete pokazace se da je povucen pravi potez za buducnost srpskog vaterpola.
definitivno treba da ostanu na okupu radnicki i zvezda, svakako nama to odgovara jer se oslanjamo na nasu skolu vaterpola.

raush

pre 10 godina

Mnogo brzo zaboravljaju koliko je Partizan lobirao da se ponovo stvori Zvezda, tvrdivsi da je bitno za srpski vaterpolo jer I jeste , odbili su I ucesce u jadranskoj ligi rekavsi da ce igrati samo ukoliko Vojvodina I Zvezda igraju, da ne pricam koliko je Partizan bitan za SVE , I TO BAS SVE, sve reprezentativne uspehe srpskog vaterpola.Zato slavite , jee jos puno ce vode proci Dunavom , Savom I Moravom dok ne dostignete legendu Partizana, ako ikada.Za facu sto je rekao da je ovo najveci uspeh srpskog (zamisli)posle Barija, Partizan je ovu titulu osvoji 7 puta , '91 smo bili na krovu evrope u kosarci , jedan od nasih najtrofenijih sportova. Toliko, a sada slavite dokle mozete , jer realnost brzo dode I udara nemilosrdno.

klikovceto

pre 10 godina

koliko ljudi priča gluposti, Alooo poredjenja radi vi ste u vaterpolu rayo vallecano a mi REAL MADRID, spustite se sami na zemlju jer iduće sezone ne postojite,da se igralo van srbije ne biste imali promil šanse čak i sa ovom veštačkom tvorevinom. želim da poručim navijačima komšinice da i narednih godina posjecuju vesti o vaterpolu i budu ažurni na komentarima kao ove godine.

PFC

pre 10 godina

Krnji kup Šampiona u fudbalu, krnja liga Šampiona u vaterpolu, svi istinski evropski velikani sa podmlađenim sastavima, političari prvi put našli za shodno da daju pare za final four...Vi jedino tako možete nešto da osvojite.

???

pre 10 godina

ne vidim zasto bi drzava imala bilo kakve obaveze prema Vk Cz...zasto onda ne bi pomogla i Kk Vojvodini da igra Aba ligu ? Zbog cega svi ovi novoformirani klubovi Cz misle da drzava ima neku obavezu prema njima a nema prema ostalim klubovima ? Neka vas placa ko vas je doveo i obecao pare

dragan

pre 10 godina

Сада имамо 4 титуле првака Европе!.Kошаркашице, алтетичари, фудбалери и ватерполисти!

kabasti

pre 10 godina

A kojeg sportskog drustva, kad taj klub nije clan SD CZ? Mislim, lupajte minuse koliko hocete, ali to je istina :) E sad, svaka cast ovim momcima, zasluzili su titulu!

mile kos

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ali neverovatno koliko srece je imala, kao i 91 u fudbalu kada u kes-u nisu ucestvovali engleski i holandski sampion. Sada bez crnogorskih, hrvatskih(izuzev juga) i italijanskih klubova(izuzev brese)

г4

pre 10 godina

Прлаиновић је синоћ поменуо све клупске европске титуле српских клубова, од Барија, Истанбула, Партизанових трофеја у ватерполу, Бечеја али је заборавио шабачку Металопластику.

neplivach

pre 10 godina

>> Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo

Jovan Srbadija

pre 10 godina

Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo.....Kako si ti glup sinko debilni, pa da se igdje drugo igralo spusili bi svjrtski, pa nece se svake godine u beogradu igrat final four...

koja zvezda, koji put?

pre 10 godina

Ma svaka cast, ako ponovo bankrotirate i ugasite klub opet otvorite novi i po treci put ga nazovite Crv.Zvezda. Dva, tri pet puta se ugasite i ponovo osnivate a uvek ste Crv.Zvezda, magija! Recept oproban u kosarci i vaterpolu prenesite i na fudbal. Bas vas briga, sve cestitke!

bo

pre 10 godina

U Rijeci ne postoji Primorac. Pogrešan klub, pogrešna država, ma zluradi čoveče, sam si velika greška. I sram vas bilo da pljujete Andriju, on je srce ostavio u bazenu boreći se i za Partizanovu titulu i za titulu Reka, kao što ga ostavlja boreći se za reprezentaciju Srbije koju je sam izabrao. Valjda čovek ima prava da sam kaže koja mu je ekipa najdraža. Nećete vi valjda i ženu da mu birate. Posao je posao i on ga je svuda odradio maestralno, gde god je radio, a gde mu je srce to ima pravo sam da bira. Ti si naš kapiten, Andrija!!!!

pametnom je dosta

pre 10 godina

Desio se jedini moguci scenario! VK CZ decenijama ne postoji, a onda dodju Partizanova deca, i za par meseci im ispisu istoriju!
(Slavni klub, svima znan..., 2. jun 2013 09:20)

Kako je to cudno. Igraci koji sada igraju u Zvezdi, nijedan igrac nije ponikao u Partizanu (slovima NULA igraca), a u VK Partizan sada koji igraju samo su 2 ponikla u Partizanu.

Stariji poznavalac vaterpola

pre 10 godina

Cestitke naravno.Nadam se da ce nas Jeleniv Vucic i ostali radikali sada ostaviti na miru,ostvarili su cilj,napravili uspeh.Pustite kolevku vaterpola na miru,nemojte ni pomagati ni odmagati Partzanu.

6 bat0

pre 10 godina

Сада имамо 4 титуле првака Европе!.Kошаркашице, алтетичари, фудбалери и ватерполисти!
(dragan, 2. jun 2013 10:59)

Nije 4 nego 6. 2 puta smo bili prvaci Evrope u karateu

Zvezda sampion!

pre 10 godina

Bravo sampioni! Nadam se da cete mi konacno objaviti komentar, posto ste objavili sve moguce komentare ovih iz "tastature".

krtica

pre 10 godina

Da je Jug hteo oduvao bi vas kao u grupi (10:6 i 10:5). Kupljena titula jer je projekat mocna Vuciceva Zvezda propao u svim ostalim sportovima.

samil nedžibović

pre 10 godina

čestitke zvezdi na tituli..poklopilo se dosta tog u mozaiku zvani titula ,za samo jednu godinu...ali za ovaj uspjeh indirektno su zaslužni vrijedni ljudu iz partizana i ostalih klubova...zato i njima čestitke...mislim da se dugo više neći desiti ovakav uspjeh ..ima puno razloga za to..a jedan je taj što su srbiji rekli:dosta je uspjeha i titula partizana...zvezda(će) je osvojila(ti) sve titule a vk partizan (ćemo)su za dva koplja spustili niže..i tako će ostati...a za Andriju mislim da je pažljivije trebao birati riječi...one ostaju mnogo duže nego titule ....

Mirko

pre 10 godina

Tako mladi a već legende! Bravo majstori, veliku sreću i čast ste nam priredili, još jedan istorijski uspeh koga niko neće moći da ospori! Niko normalan.

40+

pre 10 godina

E moj Andrija,pa što si celu deceniju sedeo u prvom redu na parketu Pionira,što si igrao u sedmostrukom šampionu Evrope,što si pevao grobarske pesme,e moj Andrija,ti igraš za lovu,o kojim ti emocijama pričaš,zapamti,ako možeš,jer ti je lova a ne voda ušla u uši,za Zvezdu se navija,Partizan se voli,eee moj Andrija.

Andrija

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat? Licemeru.

Pera

pre 10 godina

"Ovo je najbolja ekipa u kojoj sam ikada igrao, ovi momci nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo".
Pazi ovog,pa i sa Partizanom si osvojio, imali smo jedan poraz cele sezone u polufinalu LS sa Rekom, posle toga sezona jedan poraz u svim takmicenjima i osvojena LS, dali smo skoro sve reprezentativce, pa se nisi pitao sta u Srbiji jos treba da se uradi, da li je sport najbitniji i da li ce ekipa ostati na okupu...
Zbog ovog lika, apsolutno ne navijam vise za reprezentaciji, kad mogu cigani da zvizde Stojkovicu, mozemo i mi njemu, radjenu i pjetlovicu.
Inace, naravno da sam navijao za CZ protiv jos mrskijeg Juga!
Uzivajte navijaci CZ, a ti se stidi prijatelju svojih izjava.

Љубомир

pre 10 godina

Партизан влада само када је све у Србији полуживо, када су лиге циркуска такмичења, обесмишљена до крајњих граница.
Само је Звезда прави шампион, истинска величина!!! Кад се заиста бори, такмичи, кад у лиги постоје ривали, спортска борба, Партизан ту нема шта да тражи!

dzozey

pre 10 godina

"Ako se ova generacija raspadne...". Sta onda? Sramota za zemlju? A sta je sa Partizanovim generacijama? Niste vi nikakav specijalan tretman zasluzili. A sta je s Radnickim? Ako se Partizanu ne pomogne, nasi klinci bi trebalo da igraju za neku drugu zemlju i reprezentaciju.

Jerez

pre 10 godina

Nemoj da ih lozite Andrija, nije fer! Taman su se malo poradovali. Za one koji ne znaju, taj isti Andrija Prlainovic je potpisao za Rijecki Primorac i u narednoj godini ce igrati za njih, dok Radjen najverovatnije ide u Italiju. Dusko Pjetlovic i Filip Filipovic se vracaju u Pro Recco. Srecno u sastavljanju tima za sledecu sezonu gani, trebace Vam!!!

Slavni klub, svima znan...

pre 10 godina

Desio se jedini moguci scenario! VK CZ decenijama ne postoji, a onda dodju Partizanova deca, i za par meseci im ispisu istoriju!

cz-pro

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat? Licemeru.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Andrija, 1. jun 2013 22:28)

Vujasinović kaže da ste za titulu prvaka evrope ulagali 3 godine i da ste sada u dugovima zbog toga. Vidiš, nama treba samo godina dana, zato je bolje ulagati u nekoga ko brže dolazi do istog uspeha a uzgred budi rečeno i u klub koji ima onakvu podršku sa tribina.

Zvezda zauvek!!!

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo", rekao je Prlainović za RTS posle finalne utakmice na Banjici. A nisi to pricao za VK Partizan? Jel i Partizan "nagradjen" za sportski rezultat?Licemeru. (Andrija, 01. jun 2013 22:28)

Zato što je vas država silom finansirala a ovaj klub su stvorili Zvezdini veterani i beskrajno im hvala što su pokazali da je ljubav prema Zvezdi jača i od para i od svega! Da jednom i u Srbiji pobedi pravda!

klikovceto

pre 10 godina

koliko ljudi priča gluposti, Alooo poredjenja radi vi ste u vaterpolu rayo vallecano a mi REAL MADRID, spustite se sami na zemlju jer iduće sezone ne postojite,da se igralo van srbije ne biste imali promil šanse čak i sa ovom veštačkom tvorevinom. želim da poručim navijačima komšinice da i narednih godina posjecuju vesti o vaterpolu i budu ažurni na komentarima kao ove godine.

PFC

pre 10 godina

Krnji kup Šampiona u fudbalu, krnja liga Šampiona u vaterpolu, svi istinski evropski velikani sa podmlađenim sastavima, političari prvi put našli za shodno da daju pare za final four...Vi jedino tako možete nešto da osvojite.

dejo

pre 10 godina

posle barija ovo je najveci uspeh srpskog sporta,ako se zna gde je bila zvezda pre ovog onda je ovo i najveci uspeh u istoriji sportskog drustva C.Z.BRAVO Z V E Z D O !!!

Jovan Srbadija

pre 10 godina

Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo.....Kako si ti glup sinko debilni, pa da se igdje drugo igralo spusili bi svjrtski, pa nece se svake godine u beogradu igrat final four...

kabasti

pre 10 godina

A kojeg sportskog drustva, kad taj klub nije clan SD CZ? Mislim, lupajte minuse koliko hocete, ali to je istina :) E sad, svaka cast ovim momcima, zasluzili su titulu!

mile kos

pre 10 godina

Cestitke Zvezdi na osvojenoj tituli, ali neverovatno koliko srece je imala, kao i 91 u fudbalu kada u kes-u nisu ucestvovali engleski i holandski sampion. Sada bez crnogorskih, hrvatskih(izuzev juga) i italijanskih klubova(izuzev brese)

raush

pre 10 godina

Mnogo brzo zaboravljaju koliko je Partizan lobirao da se ponovo stvori Zvezda, tvrdivsi da je bitno za srpski vaterpolo jer I jeste , odbili su I ucesce u jadranskoj ligi rekavsi da ce igrati samo ukoliko Vojvodina I Zvezda igraju, da ne pricam koliko je Partizan bitan za SVE , I TO BAS SVE, sve reprezentativne uspehe srpskog vaterpola.Zato slavite , jee jos puno ce vode proci Dunavom , Savom I Moravom dok ne dostignete legendu Partizana, ako ikada.Za facu sto je rekao da je ovo najveci uspeh srpskog (zamisli)posle Barija, Partizan je ovu titulu osvoji 7 puta , '91 smo bili na krovu evrope u kosarci , jedan od nasih najtrofenijih sportova. Toliko, a sada slavite dokle mozete , jer realnost brzo dode I udara nemilosrdno.

Nenad

pre 10 godina

Gde su sada oni dusebriznici koji su najavljivali rusenje instant klubova? Dobise oni i od Radnickog u prvenstvu, a i od ZVEZDE u Kupu! A ovo je vrh! Neka smo instant napitak,ali smo dokazali da smo posteno najbolji! Da budemo instanti i u kosarci, ali instanti SAMPIONI!!!

???

pre 10 godina

ne vidim zasto bi drzava imala bilo kakve obaveze prema Vk Cz...zasto onda ne bi pomogla i Kk Vojvodini da igra Aba ligu ? Zbog cega svi ovi novoformirani klubovi Cz misle da drzava ima neku obavezu prema njima a nema prema ostalim klubovima ? Neka vas placa ko vas je doveo i obecao pare

marko maestro-deliaGlingon

pre 10 godina

praci evrope u fuzbalu, kosarkasice, karate, atletika i sad vaterpolo, sto znaci u pet sportova/pet klubova.... svaka cast, jos da se CZ neunistava od izdajica bilo bi to evropsko SD CZ. U kosarci ce CZ biti sampion samo ako Covic ostane na pet godina, zivi bili pa videli.

kondor

pre 10 godina

Veliki sportista,veliki igrac i jos veci covek.Najbolji strelac OI,najbilji igrac F4,jedan od tri najbolja igraca sveta i pravi predvodnik ovih momaka koji su se velikim srcem popeli na krov Evrope.Mnogo si dao srpskom vaterpolu,Delije ce te se uvek pamtiti i biti ponosne na tebe.Jedan je Andrija kapiten.

krtica

pre 10 godina

Da je Jug hteo oduvao bi vas kao u grupi (10:6 i 10:5). Kupljena titula jer je projekat mocna Vuciceva Zvezda propao u svim ostalim sportovima.

koja zvezda, koji put?

pre 10 godina

Ma svaka cast, ako ponovo bankrotirate i ugasite klub opet otvorite novi i po treci put ga nazovite Crv.Zvezda. Dva, tri pet puta se ugasite i ponovo osnivate a uvek ste Crv.Zvezda, magija! Recept oproban u kosarci i vaterpolu prenesite i na fudbal. Bas vas briga, sve cestitke!

Miksi

pre 10 godina

Шта кажу навијачи Звезде после трипле круне?

-Дуго нас није занимао ватерполо,а онда смо ушли у базен и освојили све!

drmr

pre 10 godina

Hvala ti Andrija za ovaj velicanstven uspeh,Konacno da zaigras u klubu za koji navijas.Nadam se da ce ekipa ostati na okupu i sledece sezone,valjda ce finansijski problemi biti reseni jer ovi momci to zasluzuju!!!!

Krang

pre 10 godina

"Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo"--- Odavno nisam cuo bolju izjavu! Bolje da ze FKCZ rijesi Milijasa i te novce da' vaterpolistima, veca ce biti korist a i njima ce biti dosta. Njegova godisnja plata je kao pola budzeta VKCZ.

neplivach

pre 10 godina

>> Ako se ovakva generacija raspadne, ne znam šta u Srbiji treba da se uradi, da li je sport najbitniji, sportski rezultat ili nešto drugo

stvarno najbolji

pre 10 godina

Veliki sportista,veliki igrac i jos veci covek.Najbolji strelac OI,najbilji igrac F4,jedan od tri najbolja igraca sveta i pravi predvodnik ovih momaka koji su se velikim srcem popeli na krov Evrope.Mnogo si dao srpskom vaterpolu,Delije ce te se uvek pamtiti i biti ponosne na tebe.Jedan je Andrija kapiten.
(kondor, 1. jun 2013 22:37)

Koliko je dobar Andrija ove sezone i danas, pa to je neverovatno. Covek je danas sa 3 izblokirana suta spasao Zvezdu sa tri sigurna gola. Cele sezone Andrija je zrtvovao svoju igru za kolektiv i svi ostali pored njega su podigli svoju igru na visi nivo. Sve pohvale

bo

pre 10 godina

U Rijeci ne postoji Primorac. Pogrešan klub, pogrešna država, ma zluradi čoveče, sam si velika greška. I sram vas bilo da pljujete Andriju, on je srce ostavio u bazenu boreći se i za Partizanovu titulu i za titulu Reka, kao što ga ostavlja boreći se za reprezentaciju Srbije koju je sam izabrao. Valjda čovek ima prava da sam kaže koja mu je ekipa najdraža. Nećete vi valjda i ženu da mu birate. Posao je posao i on ga je svuda odradio maestralno, gde god je radio, a gde mu je srce to ima pravo sam da bira. Ti si naš kapiten, Andrija!!!!

grobar

pre 10 godina

cestitam zvezdi na tituli!

partizan je definitivno postigao uspeh kvalifikacijom na f4.
imamo mlad tim, iskoristili smo najbolje moguce jaku ligu, to je ono sto smo trazili godinama i videcete pokazace se da je povucen pravi potez za buducnost srpskog vaterpola.
definitivno treba da ostanu na okupu radnicki i zvezda, svakako nama to odgovara jer se oslanjamo na nasu skolu vaterpola.

Stariji poznavalac vaterpola

pre 10 godina

Cestitke naravno.Nadam se da ce nas Jeleniv Vucic i ostali radikali sada ostaviti na miru,ostvarili su cilj,napravili uspeh.Pustite kolevku vaterpola na miru,nemojte ni pomagati ni odmagati Partzanu.

dragan

pre 10 godina

Сада имамо 4 титуле првака Европе!.Kошаркашице, алтетичари, фудбалери и ватерполисти!

samil nedžibović

pre 10 godina

čestitke zvezdi na tituli..poklopilo se dosta tog u mozaiku zvani titula ,za samo jednu godinu...ali za ovaj uspjeh indirektno su zaslužni vrijedni ljudu iz partizana i ostalih klubova...zato i njima čestitke...mislim da se dugo više neći desiti ovakav uspjeh ..ima puno razloga za to..a jedan je taj što su srbiji rekli:dosta je uspjeha i titula partizana...zvezda(će) je osvojila(ti) sve titule a vk partizan (ćemo)su za dva koplja spustili niže..i tako će ostati...a za Andriju mislim da je pažljivije trebao birati riječi...one ostaju mnogo duže nego titule ....

ivica

pre 10 godina

kada bi drzava znala da prepozna uspeh,pomogla bi sve klubove u tzv.malim sportovima,u kojima smo odlicni i u kojima mozemo da ostvarimo vrhunski rezultat.A,da,tu nema menadzera i lakog kesa,pa zato nema ulaganja.

6 bat0

pre 10 godina

Сада имамо 4 титуле првака Европе!.Kошаркашице, алтетичари, фудбалери и ватерполисти!
(dragan, 2. jun 2013 10:59)

Nije 4 nego 6. 2 puta smo bili prvaci Evrope u karateu

pametnom je dosta

pre 10 godina

Desio se jedini moguci scenario! VK CZ decenijama ne postoji, a onda dodju Partizanova deca, i za par meseci im ispisu istoriju!
(Slavni klub, svima znan..., 2. jun 2013 09:20)

Kako je to cudno. Igraci koji sada igraju u Zvezdi, nijedan igrac nije ponikao u Partizanu (slovima NULA igraca), a u VK Partizan sada koji igraju samo su 2 ponikla u Partizanu.

Zvezda sampion!

pre 10 godina

Bravo sampioni! Nadam se da cete mi konacno objaviti komentar, posto ste objavili sve moguce komentare ovih iz "tastature".

г4

pre 10 godina

Прлаиновић је синоћ поменуо све клупске европске титуле српских клубова, од Барија, Истанбула, Партизанових трофеја у ватерполу, Бечеја али је заборавио шабачку Металопластику.

Mirko

pre 10 godina

Tako mladi a već legende! Bravo majstori, veliku sreću i čast ste nam priredili, još jedan istorijski uspeh koga niko neće moći da ospori! Niko normalan.