Sreda, 27.03.2013.

09:12

Đuričić i Tadić: Hvala navijačima

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić kaže da je srećan zbog golova protiv Škotske, ali i prijatno iznenađen posetom na stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Izvor: B92

Ðurièiæ i Tadiæ: Hvala navijaèima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Zasto cutiteeee... komentatorske...

pre 11 godina

Cekajte, bilo je 1500 Skota i 3500-4000 domacih navijaca?!
Toliko se kukalo da reprezentacija izadje iz BG-a zbog publike, kad ono cvrc, poseta van BG-a nikad jadnija.
O cemu se radi?! Sad je NS razmazen po logici ovih BG mrzitelja, gde su sada sa svojom ''dobronamernom'' mrznjom ka NS-u?

Tottenham

pre 11 godina

ovo je samo dokaz da je Miha glavni krivac za poraz od Hrvata,Basta i Tadic za klasu bolji od Stevanovica i Tosica,Milivojevic ili Fejsa,pa i Kuzmanovic isto za klasu bolji od Radovanovica,protiv Ignjovskog nemam nista igrao je solidno protiv Hrvata,ovako je trebao da glasi sastav protiv hrvata Stojkovic-Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov(niko nije mogao da predpostavi da ce da pogresi)-Ignjovski,Milivojevic,Djuricic,Tadic,Basta-Djurdjic

ultrasrbin

pre 11 godina

a vi kako te, 27. mart 2013 11:03

Koga ce to masakrirati belgija? Crvu imbecilni nadji za koga ces navijati,a ne koga ces mrzeti. Zalosno je sto neko odavno nije takve zatvorio u odgovarajucu ustanovu.

fenomen

pre 11 godina

Pratim fudbal i mislim da imamo itekako kvalitetne igrace samo ih treba lepo uklopiti. Pokusacu sto objektivnije da nabrojim igrace koji bi mogli da igraju za Srbiju narednih godina.
Golmani- Stojkovic, Aleksic, Lukac
Odbrana- Ivanovic,Nastasic, Subotic,Tomovic,Obradovic i neki od mladjih iz domace lige.
Sredina- Fejsa(samo zbog borbenosti)Ljajic,Ninkovic(Dzigi), Matic, Tadic, Milivojevic,S. Markovic, Brasanac, Jankovic(ako smanji prepotentnost)Sulejmani,Djuricic i verovatno sam nekog i zaboravio ali sigurno da ne trebaju igrati Radovanovici i Stevanovici..
Napad- Mitrovic, Mudrinski, Lazovic, L. Markovic, Djordjevic, Djurdjic, pa mozda cak i Kleo.
Vidi se da tu ima 20-ak igraca koji mogu da sacinjavaju jednu solidnu ekipu.
Tosica, Kolarova, Racu Petrovica zvati samo ako su u odlicnoj formi.
Poz...

travis.bickle.srb

pre 11 godina

kakav bojkot ljudi, reprezentacija (srbija) se voli i bodri i u dobru i u zlu. unistili su nam ljubav prema domovini, zastavi, grbu, himni, teraju nas da se stidimo svog porekla! srbija se voli uvek!!! ne voli se vlast nego domovina!!! probudi se srbijo! ne dozvolite da nam to rade. postujmo druge ali volimo srbiju. ne bojkojtujmo momke koji igraju za svoju zemlju, vec menjajmo ljude koji ne cine nista da im pomognu (tole) i ostalu mafiju! ne moze neko da kaze da miha i momci ne bi voleli da su prvi u grupi, to su gluposti, nego ih neko koci ili im ne pomaze koliko treba, a dosta toga zavisi i od nas, navijaca koji moramo uvek da bodrimo orlove i kad gube i kada dobijaju. dokle vise ti bojkoti i vredjanja pogresnih ljudi. bolje bi vam bilo da smislite koreografiju za septembar da pokazemo rvatima sta je navijanje (bez huliganstva) i kako se voli srbija...

wroom1975

pre 11 godina

Hvala kojim navijacima? Pobedili ste najslabiju reprezentaciju u Evropi, i to jedva i na srecu sa 2:0...a onda Jun...i onda opet agonija...neznanje...nerviranje...po svemu prikazanom REALNO je bilo da ste sad jedno mesto iznad Skotske a ispred nas Vels, Makedonija, Hrvatska pa Belgija.

oli

pre 11 godina

umesto da ste casno izgubili , i rekli da mnogo stosta nevalja , vi ste resili da pokazete vitesko umece i vanserijski talenat nad fudbalskom velesilom skotske . hvala galaktikosi ... iskreno uopsteno me ne interesujete ni vi ni vas trener ni predsednik vam saveza ...

student_iz_parka

pre 11 godina

@ Filip

Ne idemo mi u Brazil. Oni igraju za tudju zemlju, tudji narod, tudju zastavu. Nemamo mi nista sa njima. Nasa reprezentacija na zalost ispada i to je to. Imacemo drugu reprezentaciju samo ako Republika Srpska bude mogla da se samostalno takmici. Isto nam dodje da je prosla Crna Gora ili Gana u Africi.

munja

pre 11 godina

u kritikama nam nema premca,tu smo najbolji.losa taktika losi izbor igraca,los
trener,lose rukovostvo fss.pa staje dobro u ovoj drzavi.da bi bilo bolje treba se
dosta oznojiti.

x

pre 11 godina

Ova dva momak su buducnost..velika buducnost!
Prijem lopte Djuricica posle Fejsinog dubinskog pasa...po meni najlepsi potez na utakmici juce.
Basta...covek koji mora biti starter na svakom mecu.
Stojkovic prvi golman obavezno...Brkic me razocarao kod drugog gola sa Hrvatima,blene ko tele kako lopta prolazi pored njega.
Imamo veliki potencijal...samo je potrebno strpljenje.
A Miha...on mora da shvati da sistem rotacije u repki je los sistem...izabrati jedan tim,sa odredjenim izmenama...i samo uigravati uigravati ...i nista vise...nas tim se ne poznaje dovoljno..zato su rezultati ovakvi.

zlatko vujović

pre 11 godina

Đuričić je odigrao herojsku utakmicu juče. I na tome mu svaka čast. Ali, u našem fudbalu par kvalitetnih igrača gura napred, i uz to šlepa nečije miljenike. Umesto da se igra za Đuričića i Tadića, oni zapinju za neke druge. Tošić sem jednog oštrog šuta pored gola nije ništa uradio. Da Miha nije žestoko napadnut posle utakmice sa Hrvatima ne bi u postavu stavio Fejsu i Milivojevića koji su bili prava potpora i odbrani i organizaciji igre, kao i Bastu. Opet bi neki poluigrači izigravali nevidljive na terenu.

Tole Karadžić

pre 11 godina

Samo da znate da je skotska PRVA evropska reprezentacija koja se teorijski oprostila od mondijala. Malta i ostale sile su jos u igri! Bravo orlovi bas ste pobedili opasnu ekipu. Igra nula, ali spasili ste Toleta! Svaka cast! (Skotska, 27. mart 2013 12:18) San Marino inače ne ulazi u ovu dtatistiku jer su oni rekreativci.

Milan Djordjevic

pre 11 godina

Cemu sve kad je krcag pukao. Sve bitno izgube a posle sve dobiju. Ni na EP necemo da odemo. Nemamo ni igru ni nekog sto resava utakmice u kriticnim periodima, cemu pobede. Belgija nas dere, koju smo mi bili do skoro, ali smo gubili od drugih. Sutra ce tako Vels, Škotska ili neko treći.

Skotska

pre 11 godina

Samo da znate da je skotska PRVA evropska reprezentacija koja se teorijski oprostila od mondijala. Malta i ostale sile su jos u igri! Bravo orlovi bas ste pobedili opasnu ekipu. Igra nula, ali spasili ste Toleta! Svaka cast!

Realista

pre 11 godina

Momci, juce ste grizli za Toleta i Mihu a ne za narod! U Zagrebu kad ste trebali da igrate za nas pucate a u Novom Sadu kada se drmala fotelja Karadzicu i klupa Mihajlovicu e tu ste se mnogo trudili...

Miloš

pre 11 godina

Tako je, sa Mihom i Toletom i poseta od 5000, od toga oko 3500 naših navijača je uspeh. To i nije tako loše, ali bilo bi još bolje kad bi, kako bismo napunili stadion, od sada igrali u Babušnici, Vlasotincu, Petrovcu na Mlavi i slično. To bi bila prilika da samo pravi fudbalski znalci vide kako igra nacionalna selekcija, ionako je Miha rekao da ga ne zanima šta većina misli.

Susjed

pre 11 godina

Dragi susjedi, ništa neide preko noći. Ukoliko date vremena Siniši već u idućem ciklusu kvalifikacija za EP ova ekipa će se bukvalno prošetati kvalifikacijama i biti vrlo opasna za sve na prevenstvu. Za rezultat je bitno složiti tim, a to ponekad ne ide bez stresova i razočarenja. Recite mi šta bi imali od isluženih, ne motiviranih igrača koji bi igrali ali bi više pazili da se u zenitu karijere ne povrede i kojima je važnije zaraditi još koji euro u karijeri nego se boriti za nacionalni tim.
Nemojte se navući na usporedbe sa Hrvatskom, BiH ili Crnom Gorom. Hrvatska svoje podmlađivanje vrši stalno, ali vrlo oprezno i selektivno i stariji igrači su rješili svoju egzinstenciju / Olić, Šimunić /ili BiH koju trese nacionalni naboj ali imaju i najlakšu skupinu.

Misha Amerika

pre 11 godina

Tadic me iz utakmice u utakmicu odusevljava. Prava 10ta, zasluzeno je nosi. Zalaze se, nije sebican, brz, odlican fudbaler a cini mi se i covek.

laurito85

pre 11 godina

sve po strani ali kad izjave niko nas nije nadigrao, sem hrvatska prvo poluvreme, belgija zadnjih pola sata, makedonci kad su dali go... pa barselonu moze tako da niko ne nadigra celu sezonu i da budu sesti i hoce im to neko uzeti za dobro, rezultati su merilo... za vreme petka mnogi su nas u grupi nadigrali pa smo bili najuspesniji tim evropskih kvalifikacija sa jednim primljenim golom... nemamo pravog napadaca koji je veliko ime u svetskim okvirima, koji ce da kida... mihin problem je sto nema kostur tima i sto moze da mu dune da sledecu ostavi djuricica na klupi... postoje timovi koji igraju iznad svojih mogucnosti ( bih, cg, izrael ) a postoje i timovi koji igraju ispod svojih mogucnosti ( srbija, portugal )... nekim timovima jednostavno ne ide primer brazilu imaju dobar tim, tu im je skolari ali nemaju rezultate a sastav bruka cezar, alves, luiz, silva, marselo, kaka, oskar, nejmar, fred, hulk...

a vi kako te

pre 11 godina

U Belgiji cete dobit takvu petardu, da vam stanu Mustafa i Brkić skupa na gol liniju, Belgija ce vas masakrirat, naravno to je moja velika zelja.
Srbija ce do kraja kvalifikacija uzet maximalno 2-4 boda.
1-3 protiv Mkd, i mozda bod protiv Hrv.
Od Walesa ce izgubit, a silovanje koje im se sprema pred lito od Belgije... haha, 5 komada.
Ne igraju fudbaleri odbojku, pa zasto onda odbojkasi igraju fudbal?

Filip

pre 11 godina

Braco Srbi bez tugovanja idemo u Brazil. Sedam reprezentativaca Crne Gore su iz Srbije : Vladimir Volkov (iz Beograda), Marko Basa (rodjen 29.12.1982. u Trsteniku) Trenutno nastupa za FK Lile u Francuskoj. Milan Jovanovic (Cacak, 21. jul 1983) trenutno nastupa za Crvenu Zvezdu, Vladimir Božović ( rodjen 13.11.1981 Peć) , Branko Bošković (rodjen 21 Jun 1980 Bačka Topola) trenutno igra za Austrijski Rapid , Dejan Damjanovic ( iz RS , on je dao go englezima juce), Nikola Drincic (rodjen 7 januara 1984 Beograd) trenutno igra u Rusiji , bio je drugi na evropskom prvenstvu za mlade 2007. sa reprezentaciojom Srbije, za Crnu Goru je debitovao protiv Svedske u septembru 2007.
To su fudbaleri za koje je Tomislav Karadzic "strucno" procenio da na njihovim pozicijama imamo fudbalere pa su oni igrali za CG, i Crnogorci su napravili TIM a Srbija sa svojima evo jos nemoze da sastavi ekipu! A i nije red da samo nogometasi idu nego i fudbaleri na ovaj ili onaj nacin.

Coyote

pre 11 godina

Rekoh juce da ima nesto pozitivno i u ovim kvalifikacijama, mlad tim, izostanak Pantelinja i ekipice,a vi mi nalupaste minuse. Jos dobar trener i nece biti to tako lose... za godinu, dve naravno..

Katarza

pre 11 godina

Podrska igracima uvijek ali bojkot Toletu i Mihi nisu igraci krivi sto ne mogu vise nego trener sto mu u reprezentaciji igraju Ramadani igraci a ne objektivno najbolji, pa Mitrovic iz Partizana je izmislio fudbal za Scepovica a gdje su : Zigic, Jovanovic, Vidic, Matic, Ljajic, Kuzmanovic, Krasic itd. Samo kod nas Srba najbolji ne igraju u repki i to postaje uobicajeno. Mjenjati vrh FSS pa tek onda Mihu tim redom, dzaba nam. i Antic pored Toleta..

Katarza

pre 11 godina

Podrska igracima uvijek ali bojkot Toletu i Mihi nisu igraci krivi sto ne mogu vise nego trener sto mu u reprezentaciji igraju Ramadani igraci a ne objektivno najbolji, pa Mitrovic iz Partizana je izmislio fudbal za Scepovica a gdje su : Zigic, Jovanovic, Vidic, Matic, Ljajic, Kuzmanovic, Krasic itd. Samo kod nas Srba najbolji ne igraju u repki i to postaje uobicajeno. Mjenjati vrh FSS pa tek onda Mihu tim redom, dzaba nam. i Antic pored Toleta..

Misha Amerika

pre 11 godina

Tadic me iz utakmice u utakmicu odusevljava. Prava 10ta, zasluzeno je nosi. Zalaze se, nije sebican, brz, odlican fudbaler a cini mi se i covek.

Filip

pre 11 godina

Braco Srbi bez tugovanja idemo u Brazil. Sedam reprezentativaca Crne Gore su iz Srbije : Vladimir Volkov (iz Beograda), Marko Basa (rodjen 29.12.1982. u Trsteniku) Trenutno nastupa za FK Lile u Francuskoj. Milan Jovanovic (Cacak, 21. jul 1983) trenutno nastupa za Crvenu Zvezdu, Vladimir Božović ( rodjen 13.11.1981 Peć) , Branko Bošković (rodjen 21 Jun 1980 Bačka Topola) trenutno igra za Austrijski Rapid , Dejan Damjanovic ( iz RS , on je dao go englezima juce), Nikola Drincic (rodjen 7 januara 1984 Beograd) trenutno igra u Rusiji , bio je drugi na evropskom prvenstvu za mlade 2007. sa reprezentaciojom Srbije, za Crnu Goru je debitovao protiv Svedske u septembru 2007.
To su fudbaleri za koje je Tomislav Karadzic "strucno" procenio da na njihovim pozicijama imamo fudbalere pa su oni igrali za CG, i Crnogorci su napravili TIM a Srbija sa svojima evo jos nemoze da sastavi ekipu! A i nije red da samo nogometasi idu nego i fudbaleri na ovaj ili onaj nacin.

Susjed

pre 11 godina

Dragi susjedi, ništa neide preko noći. Ukoliko date vremena Siniši već u idućem ciklusu kvalifikacija za EP ova ekipa će se bukvalno prošetati kvalifikacijama i biti vrlo opasna za sve na prevenstvu. Za rezultat je bitno složiti tim, a to ponekad ne ide bez stresova i razočarenja. Recite mi šta bi imali od isluženih, ne motiviranih igrača koji bi igrali ali bi više pazili da se u zenitu karijere ne povrede i kojima je važnije zaraditi još koji euro u karijeri nego se boriti za nacionalni tim.
Nemojte se navući na usporedbe sa Hrvatskom, BiH ili Crnom Gorom. Hrvatska svoje podmlađivanje vrši stalno, ali vrlo oprezno i selektivno i stariji igrači su rješili svoju egzinstenciju / Olić, Šimunić /ili BiH koju trese nacionalni naboj ali imaju i najlakšu skupinu.

Skotska

pre 11 godina

Samo da znate da je skotska PRVA evropska reprezentacija koja se teorijski oprostila od mondijala. Malta i ostale sile su jos u igri! Bravo orlovi bas ste pobedili opasnu ekipu. Igra nula, ali spasili ste Toleta! Svaka cast!

x

pre 11 godina

Ova dva momak su buducnost..velika buducnost!
Prijem lopte Djuricica posle Fejsinog dubinskog pasa...po meni najlepsi potez na utakmici juce.
Basta...covek koji mora biti starter na svakom mecu.
Stojkovic prvi golman obavezno...Brkic me razocarao kod drugog gola sa Hrvatima,blene ko tele kako lopta prolazi pored njega.
Imamo veliki potencijal...samo je potrebno strpljenje.
A Miha...on mora da shvati da sistem rotacije u repki je los sistem...izabrati jedan tim,sa odredjenim izmenama...i samo uigravati uigravati ...i nista vise...nas tim se ne poznaje dovoljno..zato su rezultati ovakvi.

zlatko vujović

pre 11 godina

Đuričić je odigrao herojsku utakmicu juče. I na tome mu svaka čast. Ali, u našem fudbalu par kvalitetnih igrača gura napred, i uz to šlepa nečije miljenike. Umesto da se igra za Đuričića i Tadića, oni zapinju za neke druge. Tošić sem jednog oštrog šuta pored gola nije ništa uradio. Da Miha nije žestoko napadnut posle utakmice sa Hrvatima ne bi u postavu stavio Fejsu i Milivojevića koji su bili prava potpora i odbrani i organizaciji igre, kao i Bastu. Opet bi neki poluigrači izigravali nevidljive na terenu.

Realista

pre 11 godina

Momci, juce ste grizli za Toleta i Mihu a ne za narod! U Zagrebu kad ste trebali da igrate za nas pucate a u Novom Sadu kada se drmala fotelja Karadzicu i klupa Mihajlovicu e tu ste se mnogo trudili...

Tole Karadžić

pre 11 godina

Samo da znate da je skotska PRVA evropska reprezentacija koja se teorijski oprostila od mondijala. Malta i ostale sile su jos u igri! Bravo orlovi bas ste pobedili opasnu ekipu. Igra nula, ali spasili ste Toleta! Svaka cast! (Skotska, 27. mart 2013 12:18) San Marino inače ne ulazi u ovu dtatistiku jer su oni rekreativci.

Coyote

pre 11 godina

Rekoh juce da ima nesto pozitivno i u ovim kvalifikacijama, mlad tim, izostanak Pantelinja i ekipice,a vi mi nalupaste minuse. Jos dobar trener i nece biti to tako lose... za godinu, dve naravno..

laurito85

pre 11 godina

sve po strani ali kad izjave niko nas nije nadigrao, sem hrvatska prvo poluvreme, belgija zadnjih pola sata, makedonci kad su dali go... pa barselonu moze tako da niko ne nadigra celu sezonu i da budu sesti i hoce im to neko uzeti za dobro, rezultati su merilo... za vreme petka mnogi su nas u grupi nadigrali pa smo bili najuspesniji tim evropskih kvalifikacija sa jednim primljenim golom... nemamo pravog napadaca koji je veliko ime u svetskim okvirima, koji ce da kida... mihin problem je sto nema kostur tima i sto moze da mu dune da sledecu ostavi djuricica na klupi... postoje timovi koji igraju iznad svojih mogucnosti ( bih, cg, izrael ) a postoje i timovi koji igraju ispod svojih mogucnosti ( srbija, portugal )... nekim timovima jednostavno ne ide primer brazilu imaju dobar tim, tu im je skolari ali nemaju rezultate a sastav bruka cezar, alves, luiz, silva, marselo, kaka, oskar, nejmar, fred, hulk...

Miloš

pre 11 godina

Tako je, sa Mihom i Toletom i poseta od 5000, od toga oko 3500 naših navijača je uspeh. To i nije tako loše, ali bilo bi još bolje kad bi, kako bismo napunili stadion, od sada igrali u Babušnici, Vlasotincu, Petrovcu na Mlavi i slično. To bi bila prilika da samo pravi fudbalski znalci vide kako igra nacionalna selekcija, ionako je Miha rekao da ga ne zanima šta većina misli.

oli

pre 11 godina

umesto da ste casno izgubili , i rekli da mnogo stosta nevalja , vi ste resili da pokazete vitesko umece i vanserijski talenat nad fudbalskom velesilom skotske . hvala galaktikosi ... iskreno uopsteno me ne interesujete ni vi ni vas trener ni predsednik vam saveza ...

travis.bickle.srb

pre 11 godina

kakav bojkot ljudi, reprezentacija (srbija) se voli i bodri i u dobru i u zlu. unistili su nam ljubav prema domovini, zastavi, grbu, himni, teraju nas da se stidimo svog porekla! srbija se voli uvek!!! ne voli se vlast nego domovina!!! probudi se srbijo! ne dozvolite da nam to rade. postujmo druge ali volimo srbiju. ne bojkojtujmo momke koji igraju za svoju zemlju, vec menjajmo ljude koji ne cine nista da im pomognu (tole) i ostalu mafiju! ne moze neko da kaze da miha i momci ne bi voleli da su prvi u grupi, to su gluposti, nego ih neko koci ili im ne pomaze koliko treba, a dosta toga zavisi i od nas, navijaca koji moramo uvek da bodrimo orlove i kad gube i kada dobijaju. dokle vise ti bojkoti i vredjanja pogresnih ljudi. bolje bi vam bilo da smislite koreografiju za septembar da pokazemo rvatima sta je navijanje (bez huliganstva) i kako se voli srbija...

Milan Djordjevic

pre 11 godina

Cemu sve kad je krcag pukao. Sve bitno izgube a posle sve dobiju. Ni na EP necemo da odemo. Nemamo ni igru ni nekog sto resava utakmice u kriticnim periodima, cemu pobede. Belgija nas dere, koju smo mi bili do skoro, ali smo gubili od drugih. Sutra ce tako Vels, Škotska ili neko treći.

student_iz_parka

pre 11 godina

@ Filip

Ne idemo mi u Brazil. Oni igraju za tudju zemlju, tudji narod, tudju zastavu. Nemamo mi nista sa njima. Nasa reprezentacija na zalost ispada i to je to. Imacemo drugu reprezentaciju samo ako Republika Srpska bude mogla da se samostalno takmici. Isto nam dodje da je prosla Crna Gora ili Gana u Africi.

munja

pre 11 godina

u kritikama nam nema premca,tu smo najbolji.losa taktika losi izbor igraca,los
trener,lose rukovostvo fss.pa staje dobro u ovoj drzavi.da bi bilo bolje treba se
dosta oznojiti.

a vi kako te

pre 11 godina

U Belgiji cete dobit takvu petardu, da vam stanu Mustafa i Brkić skupa na gol liniju, Belgija ce vas masakrirat, naravno to je moja velika zelja.
Srbija ce do kraja kvalifikacija uzet maximalno 2-4 boda.
1-3 protiv Mkd, i mozda bod protiv Hrv.
Od Walesa ce izgubit, a silovanje koje im se sprema pred lito od Belgije... haha, 5 komada.
Ne igraju fudbaleri odbojku, pa zasto onda odbojkasi igraju fudbal?

fenomen

pre 11 godina

Pratim fudbal i mislim da imamo itekako kvalitetne igrace samo ih treba lepo uklopiti. Pokusacu sto objektivnije da nabrojim igrace koji bi mogli da igraju za Srbiju narednih godina.
Golmani- Stojkovic, Aleksic, Lukac
Odbrana- Ivanovic,Nastasic, Subotic,Tomovic,Obradovic i neki od mladjih iz domace lige.
Sredina- Fejsa(samo zbog borbenosti)Ljajic,Ninkovic(Dzigi), Matic, Tadic, Milivojevic,S. Markovic, Brasanac, Jankovic(ako smanji prepotentnost)Sulejmani,Djuricic i verovatno sam nekog i zaboravio ali sigurno da ne trebaju igrati Radovanovici i Stevanovici..
Napad- Mitrovic, Mudrinski, Lazovic, L. Markovic, Djordjevic, Djurdjic, pa mozda cak i Kleo.
Vidi se da tu ima 20-ak igraca koji mogu da sacinjavaju jednu solidnu ekipu.
Tosica, Kolarova, Racu Petrovica zvati samo ako su u odlicnoj formi.
Poz...

wroom1975

pre 11 godina

Hvala kojim navijacima? Pobedili ste najslabiju reprezentaciju u Evropi, i to jedva i na srecu sa 2:0...a onda Jun...i onda opet agonija...neznanje...nerviranje...po svemu prikazanom REALNO je bilo da ste sad jedno mesto iznad Skotske a ispred nas Vels, Makedonija, Hrvatska pa Belgija.

Zasto cutiteeee... komentatorske...

pre 11 godina

Cekajte, bilo je 1500 Skota i 3500-4000 domacih navijaca?!
Toliko se kukalo da reprezentacija izadje iz BG-a zbog publike, kad ono cvrc, poseta van BG-a nikad jadnija.
O cemu se radi?! Sad je NS razmazen po logici ovih BG mrzitelja, gde su sada sa svojom ''dobronamernom'' mrznjom ka NS-u?

ultrasrbin

pre 11 godina

a vi kako te, 27. mart 2013 11:03

Koga ce to masakrirati belgija? Crvu imbecilni nadji za koga ces navijati,a ne koga ces mrzeti. Zalosno je sto neko odavno nije takve zatvorio u odgovarajucu ustanovu.

Tottenham

pre 11 godina

ovo je samo dokaz da je Miha glavni krivac za poraz od Hrvata,Basta i Tadic za klasu bolji od Stevanovica i Tosica,Milivojevic ili Fejsa,pa i Kuzmanovic isto za klasu bolji od Radovanovica,protiv Ignjovskog nemam nista igrao je solidno protiv Hrvata,ovako je trebao da glasi sastav protiv hrvata Stojkovic-Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov(niko nije mogao da predpostavi da ce da pogresi)-Ignjovski,Milivojevic,Djuricic,Tadic,Basta-Djurdjic

a vi kako te

pre 11 godina

U Belgiji cete dobit takvu petardu, da vam stanu Mustafa i Brkić skupa na gol liniju, Belgija ce vas masakrirat, naravno to je moja velika zelja.
Srbija ce do kraja kvalifikacija uzet maximalno 2-4 boda.
1-3 protiv Mkd, i mozda bod protiv Hrv.
Od Walesa ce izgubit, a silovanje koje im se sprema pred lito od Belgije... haha, 5 komada.
Ne igraju fudbaleri odbojku, pa zasto onda odbojkasi igraju fudbal?

Coyote

pre 11 godina

Rekoh juce da ima nesto pozitivno i u ovim kvalifikacijama, mlad tim, izostanak Pantelinja i ekipice,a vi mi nalupaste minuse. Jos dobar trener i nece biti to tako lose... za godinu, dve naravno..

oli

pre 11 godina

umesto da ste casno izgubili , i rekli da mnogo stosta nevalja , vi ste resili da pokazete vitesko umece i vanserijski talenat nad fudbalskom velesilom skotske . hvala galaktikosi ... iskreno uopsteno me ne interesujete ni vi ni vas trener ni predsednik vam saveza ...

Realista

pre 11 godina

Momci, juce ste grizli za Toleta i Mihu a ne za narod! U Zagrebu kad ste trebali da igrate za nas pucate a u Novom Sadu kada se drmala fotelja Karadzicu i klupa Mihajlovicu e tu ste se mnogo trudili...

wroom1975

pre 11 godina

Hvala kojim navijacima? Pobedili ste najslabiju reprezentaciju u Evropi, i to jedva i na srecu sa 2:0...a onda Jun...i onda opet agonija...neznanje...nerviranje...po svemu prikazanom REALNO je bilo da ste sad jedno mesto iznad Skotske a ispred nas Vels, Makedonija, Hrvatska pa Belgija.

Filip

pre 11 godina

Braco Srbi bez tugovanja idemo u Brazil. Sedam reprezentativaca Crne Gore su iz Srbije : Vladimir Volkov (iz Beograda), Marko Basa (rodjen 29.12.1982. u Trsteniku) Trenutno nastupa za FK Lile u Francuskoj. Milan Jovanovic (Cacak, 21. jul 1983) trenutno nastupa za Crvenu Zvezdu, Vladimir Božović ( rodjen 13.11.1981 Peć) , Branko Bošković (rodjen 21 Jun 1980 Bačka Topola) trenutno igra za Austrijski Rapid , Dejan Damjanovic ( iz RS , on je dao go englezima juce), Nikola Drincic (rodjen 7 januara 1984 Beograd) trenutno igra u Rusiji , bio je drugi na evropskom prvenstvu za mlade 2007. sa reprezentaciojom Srbije, za Crnu Goru je debitovao protiv Svedske u septembru 2007.
To su fudbaleri za koje je Tomislav Karadzic "strucno" procenio da na njihovim pozicijama imamo fudbalere pa su oni igrali za CG, i Crnogorci su napravili TIM a Srbija sa svojima evo jos nemoze da sastavi ekipu! A i nije red da samo nogometasi idu nego i fudbaleri na ovaj ili onaj nacin.

Skotska

pre 11 godina

Samo da znate da je skotska PRVA evropska reprezentacija koja se teorijski oprostila od mondijala. Malta i ostale sile su jos u igri! Bravo orlovi bas ste pobedili opasnu ekipu. Igra nula, ali spasili ste Toleta! Svaka cast!

student_iz_parka

pre 11 godina

@ Filip

Ne idemo mi u Brazil. Oni igraju za tudju zemlju, tudji narod, tudju zastavu. Nemamo mi nista sa njima. Nasa reprezentacija na zalost ispada i to je to. Imacemo drugu reprezentaciju samo ako Republika Srpska bude mogla da se samostalno takmici. Isto nam dodje da je prosla Crna Gora ili Gana u Africi.

Susjed

pre 11 godina

Dragi susjedi, ništa neide preko noći. Ukoliko date vremena Siniši već u idućem ciklusu kvalifikacija za EP ova ekipa će se bukvalno prošetati kvalifikacijama i biti vrlo opasna za sve na prevenstvu. Za rezultat je bitno složiti tim, a to ponekad ne ide bez stresova i razočarenja. Recite mi šta bi imali od isluženih, ne motiviranih igrača koji bi igrali ali bi više pazili da se u zenitu karijere ne povrede i kojima je važnije zaraditi još koji euro u karijeri nego se boriti za nacionalni tim.
Nemojte se navući na usporedbe sa Hrvatskom, BiH ili Crnom Gorom. Hrvatska svoje podmlađivanje vrši stalno, ali vrlo oprezno i selektivno i stariji igrači su rješili svoju egzinstenciju / Olić, Šimunić /ili BiH koju trese nacionalni naboj ali imaju i najlakšu skupinu.

Milan Djordjevic

pre 11 godina

Cemu sve kad je krcag pukao. Sve bitno izgube a posle sve dobiju. Ni na EP necemo da odemo. Nemamo ni igru ni nekog sto resava utakmice u kriticnim periodima, cemu pobede. Belgija nas dere, koju smo mi bili do skoro, ali smo gubili od drugih. Sutra ce tako Vels, Škotska ili neko treći.

Tole Karadžić

pre 11 godina

Samo da znate da je skotska PRVA evropska reprezentacija koja se teorijski oprostila od mondijala. Malta i ostale sile su jos u igri! Bravo orlovi bas ste pobedili opasnu ekipu. Igra nula, ali spasili ste Toleta! Svaka cast! (Skotska, 27. mart 2013 12:18) San Marino inače ne ulazi u ovu dtatistiku jer su oni rekreativci.

Katarza

pre 11 godina

Podrska igracima uvijek ali bojkot Toletu i Mihi nisu igraci krivi sto ne mogu vise nego trener sto mu u reprezentaciji igraju Ramadani igraci a ne objektivno najbolji, pa Mitrovic iz Partizana je izmislio fudbal za Scepovica a gdje su : Zigic, Jovanovic, Vidic, Matic, Ljajic, Kuzmanovic, Krasic itd. Samo kod nas Srba najbolji ne igraju u repki i to postaje uobicajeno. Mjenjati vrh FSS pa tek onda Mihu tim redom, dzaba nam. i Antic pored Toleta..

fenomen

pre 11 godina

Pratim fudbal i mislim da imamo itekako kvalitetne igrace samo ih treba lepo uklopiti. Pokusacu sto objektivnije da nabrojim igrace koji bi mogli da igraju za Srbiju narednih godina.
Golmani- Stojkovic, Aleksic, Lukac
Odbrana- Ivanovic,Nastasic, Subotic,Tomovic,Obradovic i neki od mladjih iz domace lige.
Sredina- Fejsa(samo zbog borbenosti)Ljajic,Ninkovic(Dzigi), Matic, Tadic, Milivojevic,S. Markovic, Brasanac, Jankovic(ako smanji prepotentnost)Sulejmani,Djuricic i verovatno sam nekog i zaboravio ali sigurno da ne trebaju igrati Radovanovici i Stevanovici..
Napad- Mitrovic, Mudrinski, Lazovic, L. Markovic, Djordjevic, Djurdjic, pa mozda cak i Kleo.
Vidi se da tu ima 20-ak igraca koji mogu da sacinjavaju jednu solidnu ekipu.
Tosica, Kolarova, Racu Petrovica zvati samo ako su u odlicnoj formi.
Poz...

laurito85

pre 11 godina

sve po strani ali kad izjave niko nas nije nadigrao, sem hrvatska prvo poluvreme, belgija zadnjih pola sata, makedonci kad su dali go... pa barselonu moze tako da niko ne nadigra celu sezonu i da budu sesti i hoce im to neko uzeti za dobro, rezultati su merilo... za vreme petka mnogi su nas u grupi nadigrali pa smo bili najuspesniji tim evropskih kvalifikacija sa jednim primljenim golom... nemamo pravog napadaca koji je veliko ime u svetskim okvirima, koji ce da kida... mihin problem je sto nema kostur tima i sto moze da mu dune da sledecu ostavi djuricica na klupi... postoje timovi koji igraju iznad svojih mogucnosti ( bih, cg, izrael ) a postoje i timovi koji igraju ispod svojih mogucnosti ( srbija, portugal )... nekim timovima jednostavno ne ide primer brazilu imaju dobar tim, tu im je skolari ali nemaju rezultate a sastav bruka cezar, alves, luiz, silva, marselo, kaka, oskar, nejmar, fred, hulk...

Miloš

pre 11 godina

Tako je, sa Mihom i Toletom i poseta od 5000, od toga oko 3500 naših navijača je uspeh. To i nije tako loše, ali bilo bi još bolje kad bi, kako bismo napunili stadion, od sada igrali u Babušnici, Vlasotincu, Petrovcu na Mlavi i slično. To bi bila prilika da samo pravi fudbalski znalci vide kako igra nacionalna selekcija, ionako je Miha rekao da ga ne zanima šta većina misli.

Tottenham

pre 11 godina

ovo je samo dokaz da je Miha glavni krivac za poraz od Hrvata,Basta i Tadic za klasu bolji od Stevanovica i Tosica,Milivojevic ili Fejsa,pa i Kuzmanovic isto za klasu bolji od Radovanovica,protiv Ignjovskog nemam nista igrao je solidno protiv Hrvata,ovako je trebao da glasi sastav protiv hrvata Stojkovic-Ivanovic,Subotic,Nastasic,Kolarov(niko nije mogao da predpostavi da ce da pogresi)-Ignjovski,Milivojevic,Djuricic,Tadic,Basta-Djurdjic

x

pre 11 godina

Ova dva momak su buducnost..velika buducnost!
Prijem lopte Djuricica posle Fejsinog dubinskog pasa...po meni najlepsi potez na utakmici juce.
Basta...covek koji mora biti starter na svakom mecu.
Stojkovic prvi golman obavezno...Brkic me razocarao kod drugog gola sa Hrvatima,blene ko tele kako lopta prolazi pored njega.
Imamo veliki potencijal...samo je potrebno strpljenje.
A Miha...on mora da shvati da sistem rotacije u repki je los sistem...izabrati jedan tim,sa odredjenim izmenama...i samo uigravati uigravati ...i nista vise...nas tim se ne poznaje dovoljno..zato su rezultati ovakvi.

zlatko vujović

pre 11 godina

Đuričić je odigrao herojsku utakmicu juče. I na tome mu svaka čast. Ali, u našem fudbalu par kvalitetnih igrača gura napred, i uz to šlepa nečije miljenike. Umesto da se igra za Đuričića i Tadića, oni zapinju za neke druge. Tošić sem jednog oštrog šuta pored gola nije ništa uradio. Da Miha nije žestoko napadnut posle utakmice sa Hrvatima ne bi u postavu stavio Fejsu i Milivojevića koji su bili prava potpora i odbrani i organizaciji igre, kao i Bastu. Opet bi neki poluigrači izigravali nevidljive na terenu.

Misha Amerika

pre 11 godina

Tadic me iz utakmice u utakmicu odusevljava. Prava 10ta, zasluzeno je nosi. Zalaze se, nije sebican, brz, odlican fudbaler a cini mi se i covek.

munja

pre 11 godina

u kritikama nam nema premca,tu smo najbolji.losa taktika losi izbor igraca,los
trener,lose rukovostvo fss.pa staje dobro u ovoj drzavi.da bi bilo bolje treba se
dosta oznojiti.

travis.bickle.srb

pre 11 godina

kakav bojkot ljudi, reprezentacija (srbija) se voli i bodri i u dobru i u zlu. unistili su nam ljubav prema domovini, zastavi, grbu, himni, teraju nas da se stidimo svog porekla! srbija se voli uvek!!! ne voli se vlast nego domovina!!! probudi se srbijo! ne dozvolite da nam to rade. postujmo druge ali volimo srbiju. ne bojkojtujmo momke koji igraju za svoju zemlju, vec menjajmo ljude koji ne cine nista da im pomognu (tole) i ostalu mafiju! ne moze neko da kaze da miha i momci ne bi voleli da su prvi u grupi, to su gluposti, nego ih neko koci ili im ne pomaze koliko treba, a dosta toga zavisi i od nas, navijaca koji moramo uvek da bodrimo orlove i kad gube i kada dobijaju. dokle vise ti bojkoti i vredjanja pogresnih ljudi. bolje bi vam bilo da smislite koreografiju za septembar da pokazemo rvatima sta je navijanje (bez huliganstva) i kako se voli srbija...

ultrasrbin

pre 11 godina

a vi kako te, 27. mart 2013 11:03

Koga ce to masakrirati belgija? Crvu imbecilni nadji za koga ces navijati,a ne koga ces mrzeti. Zalosno je sto neko odavno nije takve zatvorio u odgovarajucu ustanovu.

Zasto cutiteeee... komentatorske...

pre 11 godina

Cekajte, bilo je 1500 Skota i 3500-4000 domacih navijaca?!
Toliko se kukalo da reprezentacija izadje iz BG-a zbog publike, kad ono cvrc, poseta van BG-a nikad jadnija.
O cemu se radi?! Sad je NS razmazen po logici ovih BG mrzitelja, gde su sada sa svojom ''dobronamernom'' mrznjom ka NS-u?