Sreda, 05.09.2012.

23:02

Ivković: Nedović iskočio

Selektor Srbije Dušan Ivković pohvalio je igru Nemanje Nedovića nakon pobede nad Slovačkom u Zrenjaninu.

Izvor: B92

Ivkoviæ: Nedoviæ iskoèio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

dragan gm

pre 11 godina

Vidim da jedino mozemo ove da pobedimo tipa Slovacka,Island itd.Nas ce Izraelci dobiti u Srbiji i bilo bi dobro po nas da tako bude.Mi nemamo nikakve igre,sve je to sporo,kilavo,jadno...centra i nemamo,ne znam zasto i zove ovog Krstica,skok nista ma tuga...

Aca Znalac

pre 11 godina

Jedina smo ekipa koja nije izborila učešće na EP. Stvarno smo najgori. Crnogorci su nam ga zabiberili i još nas pohvalili kako smo jedni od najjačih ekipa na svetu. E moji jadnici. Le miserables.

opetJA

pre 11 godina

dobro bre ljudi , dosta vise sa milicicem, radmanovicem ,rakocevicem ...
milicic je nestabilan jedan decko koji unosi nemir u ekipu , ne vraca se u odbranu , rakocevic je davno otpisao reprezentaciju , i da nije , ne treba nam. radman je davno otpisao reprezentaciju, pominjani rakovic i raduljica su otpisali reprezentaciju jer se nisu pojavili na pripreme , a velickovic je povredjen. Iskreno ne znam gde je micov i tripkovic, moguce da su i oni povredjeni. Tako da , sta god pricali , ovo su najbolji igraci na raspolaganju. Cak je imao hrabrosti uvrstiti u tim i nedovica i andjusica koji su rezerve u domacoj ligi. svaka cast dudo , samo timski duh da se povrati, da ne gledaju svi u teodosica, procitana mu je igra , i onda pokusava da razbije tu cinjenicu jos ludjim pasovima i potezima nego sto je to cinio ranije..

delija dorcol

pre 11 godina

Odakle je iskocio?! iz kinder jajeta? pa ljudi, razbija nas reprezentacija bez pekovica, vucevica, pa cemu da se nadamo?? a kad dobijemo ove neznalice iz estonije, slovacke, igramo leprsavo, lepo! Ne mogu da verujem da su nam komsije odrzale cas iz kosarke i ponasanja na tribinama. Srbijo osvesti se i izadji iz ormara! Ne priznajem tim dok se teodosic, nas veliki teo ne skrati onu macku na glavu.

dragutin

pre 11 godina

Ja mislim da je on sedeo na klupi kod Pesica iz sportiskih razloga a ne nekih interesa posto smatram da Pesic nije tip coveka kome bi neko mogao da govori kako se radi posao.Ivkovic je u katastrofalnoj poziciji sto se tice ove reprezentacije kad mu igraci greju klupe u klubovima i on treba da ih uci kako se igra za jedne kratke pripreme.Ne treba zvati grejace klupe nego igrace u punoj takmicarskoj formi.Tu je idealan primer Stimac,decko nema etiketu talenta ali da je svih 12 igraca kao on nebi morali da brinemo za ove kvalifikacije.

opet..

pre 11 godina

Razmisljam sada malo , da li je moguce da neko sebi da za pravo da pomisli da bolje poznaje kosarku od pesica i ivkovica :)) meni je sve ovo smesno.
sledi SARKAZAM : DA , u pravu ste, definitivno duda i kari nemaju pojma cim im nedovic ne igra koliko bi navijaci i selektori i treneri sa foruma zeleli :)
Svako ko poznaje kosarku makar malo vidi da nedovic ne zna odbranu , i da je cak i u napadu ogranicen, ali na momente atkraktivan i eksplozivan i upravo je za to samo i stvoren , kao u fudbalu pedro recimo iz barselone kada udje sa klupe.i samo to...nekad ce doneti prevagu , nekad nece..
Podrska Dudi , ako ostane podrska , ako ode jednog dana , mozda uskoro , najvece mu hvala za ovih par najlepsih godina kada je od prezaljene reprezentacije stvorio vicesampione !

O table

pre 11 godina

A s Milicicem, Velickovicem, Rakovicem, Radmanom i Rakocevicem, plus Nedovicem i Bjelicom, Lucicem, Andjusicem, to bi bilo fino jezgro ozbiljnije reprezentativne selekcije za neki ozbiljan rezultat dragi gledaoci a ne puki defile.
Fizicki dominantni, skoce a da mogu novine da im se provuku ispod patika.
Nije sve tako crno samo kad bi se malo potrudio savez i selektor da skockaju da to lici na nesto.

Drtine

pre 11 godina

Kari i Duda sputavaju Nedovica?! Do kakvih prespojavanja u mozgovima je tu doslo kad su se nekad takvi talenti gurali a sad su izmene mediokritetima?!
Jos kukaju ti veliki strucnjaci kako nemamo igrace?! Da li je nekome ista jasno!?

Mackoni

pre 11 godina

Bravo za ovog momka.Mozda sad Duda pogleda snimak meca i vidi kako je kad se neko u stvari krece bez lopte.Jos jedna velika boljka , ukoliko je lopta kod centra, svi nasi bekovi i krila stoje u mestu i gledaju ko ..... u sarena vrata!Sinoc sam video jedino Nedovica kako se odlicno krece bez lopte,sto je i rezultiralo da je imao dosta poena...

majstor zivota

pre 11 godina

Ovi komentari ja sam partizanovac, ja sam zvezdas... ali taj mora da igra mi nikada nece biti jasni?! Ako je igrac dobar i pruza odlicne partije kakve veze ima iz koga je kluba???

yoda

pre 11 godina

Nedovic je primer zasto nam je kosarka u ovakvom kanalu. Pa ne znam tim u Evropi koji bi ga se olako odrekao kao Zvezda zbog nekih nekosarkaskih interesa ( ne kritikujem ovde primarnoCZ nego princip po kome se radi u Srbiji). Evidentno je da igramo sporu kosarku, nemamo sut a ni prodor. Fale nam igraci koji imaju energiju, znaju da igraju odbranu i napad (Novica, Lucic) i pored toga Nedovic sedi na klupi. Nadam se da Dule nece upropastit Bogdanovica i Miljenovica, jer nam odavno fale bekovi. Mi u Srbiji stancujemo uglavnom krila koja nisu ni 3 ni 4 i ponekog centra. Bez bekova nema uspeha u modernoj kosarci. A ni sa ovakvim vezarskim principima gde se iskljucivo vodi principima koji nemaju dodirnih tacaka sa sportom i talentom, nama srece nema

Mickey

pre 11 godina

Nedović je strašan igrač. Kada god je ušao razlika je rasla. Nije mi jasno zašto nije bio u protokolu ni za jednu utakmicu protiv CG...
(miloš, 6. septembar 2012 10:20)
Kako nije bio? A kome je onda presecena lopta prilikom dodavanja iz auta nekoliko minuta pre kraja?
Bio je, samo sto je tako malo uvodjen u igru (sto sam i tada smatrao velikom greskom) da je tesko bilo i primetiti da je igrao tu utakmicu...

dusan Nikolic

pre 11 godina

No sta tek reci ya Nemanjino neigranje u Zvezdi. Karija bi trebalo da je sramota sto dopusti Sefu da kreira tim kako bi sincic odigrao sto vise. e ovo je upravo ono sto boli svakog ljubitelja kosarke i svakog ko navija za nasu reprezentaciju bilo da je grobar il delija.. upravo to sto ne igraju zaista talentovan deca vec ovi drugi. Trebalo bi sve njih da je sramota a narocito Karija koji je uzeo pare i otisao. a vidite to sada vise niko ne zeli da pomene. Zasto? sve dok je takvo stanje u klubovima, ovakvi biseri kosarkaski sedece na klupi
No, sada bih rekao jos nesto. a zasto sada Duda kasno primecuje tog nedovica. ali ipak sve opohvale njemu jer ga je ipak zvao u reprezentaciju iako ovaj nije imao minutazu u klubu. Zasto Andjusic. Cemu Paunic. tepic u ozbilnoj krizi, cini mi se otkako je posatao senior. rasic moze da pogodi i taj nam igrac treba jer mi, realno, nemamo sutere (osim tea). Bravo Nemnaja. treniraj treniraj i samo treniraj i bice sve odlicno. i glavu gore i kada ne ide dobro, jer mislim da Nedovicu treba dato malo odresenije ruke kako bi i samopouzdanje naraslo.

LFC

pre 11 godina

Dudino ponasanje na tajm autu je opravdano. Ako neko tvrdoglavo ne moze da ukapira postavku napada i odbrane,sta ti drugo preostaje nego da vices? Video bih vas "strucnjake" da ste na Dudinom mestu. Nasi igraci mogu mnogo,samo treba da ukljuce mozak kao Nedovic juce. Decko je sve radio-pogadjao trojke,prodirao,krao lopte,asistirao,skakao,igrao dobru odbranu. Kad bi nam tako igrala bar 2-3 igraca stalno,lako bi dobijali utakmice. Ne moze stalno da se ceka da neko iskoci!

VR74

pre 11 godina

On je sve vreme tu, i kod Dude i kod Karija. Jel treba da vam ubode prst u oci da biste ga primetili? Uporedite igru Nedovica i Andjusica, i u napadu i u odbrani. A upravo ga je on "izbacio" iz ekipe protiv CG i Izraela. Kako mi je zao sto je otisao iz Zvezde, bio bi pakleni tandem sa Rakocevicem. Nadam se da ga nismo "izgubili" za reprezentaciju, za buduce godine!!!

pfcnaj

pre 11 godina

kao partizanovac tvrdim da nedovic zasluzuje da igra pri tepica i paunica a tek rasica a kako trenutno igra i teodosica. Naravno odavno sam stava da se ivkovicu treba zahvaliti i potraziti novog selektora. Moj favorit je nikolic.

miloš

pre 11 godina

Nedović je strašan igrač. Kada god je ušao razlika je rasla. Nije mi jasno zašto nije bio u protokolu ni za jednu utakmicu protiv CG, realno bi dobili obe utakmice jer su plajmejkeri CG dosta brži od Teodosića i Rašića. Nikada mi neće biti jasno zašto se u našoj reprezentaciji zaslužuje mesto po iskustvu,stažu a ne po tome ko je u boljoj formi. Nedović zaslužuje da igra više i od Teodosića a da ne pričam za Rašića.Ivkoviću reaguj i Nedovića u prvu petorku da igra bar poluvreme.

4S!!

pre 11 godina

Ovako su pričali i posle pobede nad islandom,pogotovo Duda "igrali smo lepršavo"....a onda dođu mečevi protiv Izraela i Crne Gore i nema nas nigde. ne znam samo kako ih nije sramota da veličaju igre protiv ovih amatera,pa mi iz bloka da se pokupimo razbili bi ih.
Gledao sam malo sinoć cg na satelitu,protiv estonije puna dvorana...neverovatno! igrali su lagano,kolko im treba... nisu slučajno na prvom mestu. slabiji su od nas pojedinačno ali imaju tim! kad mi to budemo imali...možemo nečemu da se nadamo.
sa verom u boga!! za srbiju!

navijac reprezentacije

pre 11 godina

Meni se ne dopada ponasanje Ivkovica prema igracima , cemu toliko vikanje i vredjanje , pa ko moze da igra dobro u takvoj atmosferi , to nigde nisam video do sada . Formirao je tim od igraca od kojih bar polovina nije u formi iz raznih razloga (mala minutaza u klubovima , povrede...) i ne mogu bolje (neki jednostavno nemaju kvalitet za reprezentaciju), a sada vice na njih , bas ruzna slika , nisu ovi momci to zasluzili koliko god slabo da igraju trenutno .

Skakac

pre 11 godina

Cuj ... iskocio !!!
Pa covek je sve vreme tu, treba ga stavljati vise da igra, to je sve.
Strahovita fizicka predispozicija i volja kakvu danas malo ko od reprezentativaca ima su ono sto ima upravo Nedovic.

Mile

pre 11 godina

Nedović je pripremne utakmice odigrao sjajno nametnuo se što je Ivković istakao i izborio mesto u 12. Onda se nakon povrede Lučića ekipi priključuje Anđušić i izbacuje Nedovića iz ekipe na utakmicama sa Izraelom i CG. Te utakmice su izgubljene. Ne kažem da bi ih Nedovićem dobili ali je činjenica da ovaj dečko ima potencijal, želju i krvi u sebi koja bi nam jako dobro došla u onim trenutcima kada ekipu zahvati apatija. To ovoj ekipi nedostaje.
Još nešto, slušajući Ivkovića na tajmautima, mislim da ove momke ubija u pojam. To se radi na treninzima i malo podrške bi im dobro došlo na utakmicama. Lako je bacati table i filozofirati kako to nije to, kako se tako ne igra, ne radi. Treba izvući iz ekipe maksimum, biti psiholog podrška na utakmici, a na treningu deri. Lako je posle na konferenciji za štampu reći moja je odgovornost i imamo probleme. Posao trenera je da iz ekipe izvuče maksimum, što se nama ne dešava, a ne da kuka što nema bolje igrače.Setite se kako Pavićević kaže Dašiću u jednom momentu protiv nas "slobodno guraj 1 na 1, nema ko da te zaustavi". Zna da se radi o igraču kom taktika i kliker nije jača strana, ali je osetio momenat i dečko nas napuni.
Po meni, kvalifikacije su se morale iskoristiti za afirmaciju novih igrača, a zahvaliti se igračima koji su imali dovoljno šansi i nisu ih iskoristili (Paunić, Tepić, Rašić, Kešelj). Duda je sjajan strateg, ali bojim se da ovoj ekipi treba trener.

sumnjivo lice

pre 11 godina

Ja neznam kome vise treba da se nacrta kakav je potencijal Nedovic? Posle par minuta se vidi golim okom da takvih nismo dugo imali. Tesko se cuva zbog brzine, po igri je slica NBA talentima.Mislio sam da ga Pesic malo drzi u igri zbog Covica, ali nije mi jasan Duda. On je verovatno do sada stitio Tepica i Rasica. Mlad je, treba ga pravilno voditi, ali ponavljam, nema reprezentacije u Evropi koja ga nebi drzala kao malo vode na dlanu. Jedino kod nas je tribinas i igra kad se svi drugi povrede. Hajde da vidimo naredne utakmice... Dali ce nekom proraditi sujeta?

Neznalica

pre 11 godina

Sada ide ovakva izjava Ivkovića a protiv Izraela Nedović nije bio u timu a Paunić glavni oslonac, verovatno zbog "izvanredne" igre u odbani. Prosto je neverovatno koliko naši selektori tvrdoglavo ostaju sa igračima koji očigledno nemaju reprezentativni kvalitet. Nasuprot tome nema šanse da se "istrpi" mladi talenat i da mu se pruži prilika da igra bar koliko i Teodosić i Krstić. Pa makar i gubili utakmice. To nam se i ovako stalno dešava.

Je l' jasno?

pre 11 godina

@ Ma nema sanse to...

Svetislav Pesic kaze da je bolji Bojan Popovic i ostatak igraca po ukusu Marka Pesica.
(G, 5. septembar 2012 23:42),
sta Prof Dr SVETISLAV PESIC kaze,iza toga ide TACKA!

Dorćolac

pre 11 godina

Kako stvari stoje imacemo posle dugog vremena dobru dvojku. Kari ga nije voleo zato sto slabo igra odbranu, ali u odnosu na Teodosica(manje vise ista pozicija) igra sasvim korektnu odbranu.

Marko

pre 11 godina

Nedović je klasa za sve njih,dokle će da šlepuju ovogTepića u reprezentaciji,kada ne može ni protv Slovačke da se pokaže,ćovek veze nema sa košarkom,džabe ga Duda gura,isto Tepić,katastrofa smo igrali nošalantno.

Tek kada je Nedović ušao ekipa je živnula,moram da pohvalim i sve bolju igru Nemanje Bjelice,jer on je jedno vreme nosio ekipu.

Katastrofa igramo,igramo bez žara samo da otaljamo posao,zato nam se olupalo o glavu protiv Crnogoraca i Izraela.

Iskreno mislim da Anđušić nije za reprezentaciju,dao je pet poena promašio je otvoreno šuteve za tri poena u odbrani je katastrofa,pretrčava ga ko kako stigne.

Iskreno sa ovakvom igrom bolje da ne idemo na Evropsko prvenstvo.

Marko

pre 11 godina

Nedović je klasa za sve njih,dokle će da šlepuju ovogTepića u reprezentaciji,kada ne može ni protv Slovačke da se pokaže,ćovek veze nema sa košarkom,džabe ga Duda gura,isto Tepić,katastrofa smo igrali nošalantno.

Tek kada je Nedović ušao ekipa je živnula,moram da pohvalim i sve bolju igru Nemanje Bjelice,jer on je jedno vreme nosio ekipu.

Katastrofa igramo,igramo bez žara samo da otaljamo posao,zato nam se olupalo o glavu protiv Crnogoraca i Izraela.

Iskreno mislim da Anđušić nije za reprezentaciju,dao je pet poena promašio je otvoreno šuteve za tri poena u odbrani je katastrofa,pretrčava ga ko kako stigne.

Iskreno sa ovakvom igrom bolje da ne idemo na Evropsko prvenstvo.

Dorćolac

pre 11 godina

Kako stvari stoje imacemo posle dugog vremena dobru dvojku. Kari ga nije voleo zato sto slabo igra odbranu, ali u odnosu na Teodosica(manje vise ista pozicija) igra sasvim korektnu odbranu.

sumnjivo lice

pre 11 godina

Ja neznam kome vise treba da se nacrta kakav je potencijal Nedovic? Posle par minuta se vidi golim okom da takvih nismo dugo imali. Tesko se cuva zbog brzine, po igri je slica NBA talentima.Mislio sam da ga Pesic malo drzi u igri zbog Covica, ali nije mi jasan Duda. On je verovatno do sada stitio Tepica i Rasica. Mlad je, treba ga pravilno voditi, ali ponavljam, nema reprezentacije u Evropi koja ga nebi drzala kao malo vode na dlanu. Jedino kod nas je tribinas i igra kad se svi drugi povrede. Hajde da vidimo naredne utakmice... Dali ce nekom proraditi sujeta?

Mile

pre 11 godina

Nedović je pripremne utakmice odigrao sjajno nametnuo se što je Ivković istakao i izborio mesto u 12. Onda se nakon povrede Lučića ekipi priključuje Anđušić i izbacuje Nedovića iz ekipe na utakmicama sa Izraelom i CG. Te utakmice su izgubljene. Ne kažem da bi ih Nedovićem dobili ali je činjenica da ovaj dečko ima potencijal, želju i krvi u sebi koja bi nam jako dobro došla u onim trenutcima kada ekipu zahvati apatija. To ovoj ekipi nedostaje.
Još nešto, slušajući Ivkovića na tajmautima, mislim da ove momke ubija u pojam. To se radi na treninzima i malo podrške bi im dobro došlo na utakmicama. Lako je bacati table i filozofirati kako to nije to, kako se tako ne igra, ne radi. Treba izvući iz ekipe maksimum, biti psiholog podrška na utakmici, a na treningu deri. Lako je posle na konferenciji za štampu reći moja je odgovornost i imamo probleme. Posao trenera je da iz ekipe izvuče maksimum, što se nama ne dešava, a ne da kuka što nema bolje igrače.Setite se kako Pavićević kaže Dašiću u jednom momentu protiv nas "slobodno guraj 1 na 1, nema ko da te zaustavi". Zna da se radi o igraču kom taktika i kliker nije jača strana, ali je osetio momenat i dečko nas napuni.
Po meni, kvalifikacije su se morale iskoristiti za afirmaciju novih igrača, a zahvaliti se igračima koji su imali dovoljno šansi i nisu ih iskoristili (Paunić, Tepić, Rašić, Kešelj). Duda je sjajan strateg, ali bojim se da ovoj ekipi treba trener.

VR74

pre 11 godina

On je sve vreme tu, i kod Dude i kod Karija. Jel treba da vam ubode prst u oci da biste ga primetili? Uporedite igru Nedovica i Andjusica, i u napadu i u odbrani. A upravo ga je on "izbacio" iz ekipe protiv CG i Izraela. Kako mi je zao sto je otisao iz Zvezde, bio bi pakleni tandem sa Rakocevicem. Nadam se da ga nismo "izgubili" za reprezentaciju, za buduce godine!!!

Skakac

pre 11 godina

Cuj ... iskocio !!!
Pa covek je sve vreme tu, treba ga stavljati vise da igra, to je sve.
Strahovita fizicka predispozicija i volja kakvu danas malo ko od reprezentativaca ima su ono sto ima upravo Nedovic.

Neznalica

pre 11 godina

Sada ide ovakva izjava Ivkovića a protiv Izraela Nedović nije bio u timu a Paunić glavni oslonac, verovatno zbog "izvanredne" igre u odbani. Prosto je neverovatno koliko naši selektori tvrdoglavo ostaju sa igračima koji očigledno nemaju reprezentativni kvalitet. Nasuprot tome nema šanse da se "istrpi" mladi talenat i da mu se pruži prilika da igra bar koliko i Teodosić i Krstić. Pa makar i gubili utakmice. To nam se i ovako stalno dešava.

Je l' jasno?

pre 11 godina

@ Ma nema sanse to...

Svetislav Pesic kaze da je bolji Bojan Popovic i ostatak igraca po ukusu Marka Pesica.
(G, 5. septembar 2012 23:42),
sta Prof Dr SVETISLAV PESIC kaze,iza toga ide TACKA!

majstor zivota

pre 11 godina

Ovi komentari ja sam partizanovac, ja sam zvezdas... ali taj mora da igra mi nikada nece biti jasni?! Ako je igrac dobar i pruza odlicne partije kakve veze ima iz koga je kluba???

LFC

pre 11 godina

Dudino ponasanje na tajm autu je opravdano. Ako neko tvrdoglavo ne moze da ukapira postavku napada i odbrane,sta ti drugo preostaje nego da vices? Video bih vas "strucnjake" da ste na Dudinom mestu. Nasi igraci mogu mnogo,samo treba da ukljuce mozak kao Nedovic juce. Decko je sve radio-pogadjao trojke,prodirao,krao lopte,asistirao,skakao,igrao dobru odbranu. Kad bi nam tako igrala bar 2-3 igraca stalno,lako bi dobijali utakmice. Ne moze stalno da se ceka da neko iskoci!

Mackoni

pre 11 godina

Bravo za ovog momka.Mozda sad Duda pogleda snimak meca i vidi kako je kad se neko u stvari krece bez lopte.Jos jedna velika boljka , ukoliko je lopta kod centra, svi nasi bekovi i krila stoje u mestu i gledaju ko ..... u sarena vrata!Sinoc sam video jedino Nedovica kako se odlicno krece bez lopte,sto je i rezultiralo da je imao dosta poena...

miloš

pre 11 godina

Nedović je strašan igrač. Kada god je ušao razlika je rasla. Nije mi jasno zašto nije bio u protokolu ni za jednu utakmicu protiv CG, realno bi dobili obe utakmice jer su plajmejkeri CG dosta brži od Teodosića i Rašića. Nikada mi neće biti jasno zašto se u našoj reprezentaciji zaslužuje mesto po iskustvu,stažu a ne po tome ko je u boljoj formi. Nedović zaslužuje da igra više i od Teodosića a da ne pričam za Rašića.Ivkoviću reaguj i Nedovića u prvu petorku da igra bar poluvreme.

pfcnaj

pre 11 godina

kao partizanovac tvrdim da nedovic zasluzuje da igra pri tepica i paunica a tek rasica a kako trenutno igra i teodosica. Naravno odavno sam stava da se ivkovicu treba zahvaliti i potraziti novog selektora. Moj favorit je nikolic.

4S!!

pre 11 godina

Ovako su pričali i posle pobede nad islandom,pogotovo Duda "igrali smo lepršavo"....a onda dođu mečevi protiv Izraela i Crne Gore i nema nas nigde. ne znam samo kako ih nije sramota da veličaju igre protiv ovih amatera,pa mi iz bloka da se pokupimo razbili bi ih.
Gledao sam malo sinoć cg na satelitu,protiv estonije puna dvorana...neverovatno! igrali su lagano,kolko im treba... nisu slučajno na prvom mestu. slabiji su od nas pojedinačno ali imaju tim! kad mi to budemo imali...možemo nečemu da se nadamo.
sa verom u boga!! za srbiju!

yoda

pre 11 godina

Nedovic je primer zasto nam je kosarka u ovakvom kanalu. Pa ne znam tim u Evropi koji bi ga se olako odrekao kao Zvezda zbog nekih nekosarkaskih interesa ( ne kritikujem ovde primarnoCZ nego princip po kome se radi u Srbiji). Evidentno je da igramo sporu kosarku, nemamo sut a ni prodor. Fale nam igraci koji imaju energiju, znaju da igraju odbranu i napad (Novica, Lucic) i pored toga Nedovic sedi na klupi. Nadam se da Dule nece upropastit Bogdanovica i Miljenovica, jer nam odavno fale bekovi. Mi u Srbiji stancujemo uglavnom krila koja nisu ni 3 ni 4 i ponekog centra. Bez bekova nema uspeha u modernoj kosarci. A ni sa ovakvim vezarskim principima gde se iskljucivo vodi principima koji nemaju dodirnih tacaka sa sportom i talentom, nama srece nema

Drtine

pre 11 godina

Kari i Duda sputavaju Nedovica?! Do kakvih prespojavanja u mozgovima je tu doslo kad su se nekad takvi talenti gurali a sad su izmene mediokritetima?!
Jos kukaju ti veliki strucnjaci kako nemamo igrace?! Da li je nekome ista jasno!?

dusan Nikolic

pre 11 godina

No sta tek reci ya Nemanjino neigranje u Zvezdi. Karija bi trebalo da je sramota sto dopusti Sefu da kreira tim kako bi sincic odigrao sto vise. e ovo je upravo ono sto boli svakog ljubitelja kosarke i svakog ko navija za nasu reprezentaciju bilo da je grobar il delija.. upravo to sto ne igraju zaista talentovan deca vec ovi drugi. Trebalo bi sve njih da je sramota a narocito Karija koji je uzeo pare i otisao. a vidite to sada vise niko ne zeli da pomene. Zasto? sve dok je takvo stanje u klubovima, ovakvi biseri kosarkaski sedece na klupi
No, sada bih rekao jos nesto. a zasto sada Duda kasno primecuje tog nedovica. ali ipak sve opohvale njemu jer ga je ipak zvao u reprezentaciju iako ovaj nije imao minutazu u klubu. Zasto Andjusic. Cemu Paunic. tepic u ozbilnoj krizi, cini mi se otkako je posatao senior. rasic moze da pogodi i taj nam igrac treba jer mi, realno, nemamo sutere (osim tea). Bravo Nemnaja. treniraj treniraj i samo treniraj i bice sve odlicno. i glavu gore i kada ne ide dobro, jer mislim da Nedovicu treba dato malo odresenije ruke kako bi i samopouzdanje naraslo.

Mickey

pre 11 godina

Nedović je strašan igrač. Kada god je ušao razlika je rasla. Nije mi jasno zašto nije bio u protokolu ni za jednu utakmicu protiv CG...
(miloš, 6. septembar 2012 10:20)
Kako nije bio? A kome je onda presecena lopta prilikom dodavanja iz auta nekoliko minuta pre kraja?
Bio je, samo sto je tako malo uvodjen u igru (sto sam i tada smatrao velikom greskom) da je tesko bilo i primetiti da je igrao tu utakmicu...

opet..

pre 11 godina

Razmisljam sada malo , da li je moguce da neko sebi da za pravo da pomisli da bolje poznaje kosarku od pesica i ivkovica :)) meni je sve ovo smesno.
sledi SARKAZAM : DA , u pravu ste, definitivno duda i kari nemaju pojma cim im nedovic ne igra koliko bi navijaci i selektori i treneri sa foruma zeleli :)
Svako ko poznaje kosarku makar malo vidi da nedovic ne zna odbranu , i da je cak i u napadu ogranicen, ali na momente atkraktivan i eksplozivan i upravo je za to samo i stvoren , kao u fudbalu pedro recimo iz barselone kada udje sa klupe.i samo to...nekad ce doneti prevagu , nekad nece..
Podrska Dudi , ako ostane podrska , ako ode jednog dana , mozda uskoro , najvece mu hvala za ovih par najlepsih godina kada je od prezaljene reprezentacije stvorio vicesampione !

navijac reprezentacije

pre 11 godina

Meni se ne dopada ponasanje Ivkovica prema igracima , cemu toliko vikanje i vredjanje , pa ko moze da igra dobro u takvoj atmosferi , to nigde nisam video do sada . Formirao je tim od igraca od kojih bar polovina nije u formi iz raznih razloga (mala minutaza u klubovima , povrede...) i ne mogu bolje (neki jednostavno nemaju kvalitet za reprezentaciju), a sada vice na njih , bas ruzna slika , nisu ovi momci to zasluzili koliko god slabo da igraju trenutno .

O table

pre 11 godina

A s Milicicem, Velickovicem, Rakovicem, Radmanom i Rakocevicem, plus Nedovicem i Bjelicom, Lucicem, Andjusicem, to bi bilo fino jezgro ozbiljnije reprezentativne selekcije za neki ozbiljan rezultat dragi gledaoci a ne puki defile.
Fizicki dominantni, skoce a da mogu novine da im se provuku ispod patika.
Nije sve tako crno samo kad bi se malo potrudio savez i selektor da skockaju da to lici na nesto.

dragutin

pre 11 godina

Ja mislim da je on sedeo na klupi kod Pesica iz sportiskih razloga a ne nekih interesa posto smatram da Pesic nije tip coveka kome bi neko mogao da govori kako se radi posao.Ivkovic je u katastrofalnoj poziciji sto se tice ove reprezentacije kad mu igraci greju klupe u klubovima i on treba da ih uci kako se igra za jedne kratke pripreme.Ne treba zvati grejace klupe nego igrace u punoj takmicarskoj formi.Tu je idealan primer Stimac,decko nema etiketu talenta ali da je svih 12 igraca kao on nebi morali da brinemo za ove kvalifikacije.

opetJA

pre 11 godina

dobro bre ljudi , dosta vise sa milicicem, radmanovicem ,rakocevicem ...
milicic je nestabilan jedan decko koji unosi nemir u ekipu , ne vraca se u odbranu , rakocevic je davno otpisao reprezentaciju , i da nije , ne treba nam. radman je davno otpisao reprezentaciju, pominjani rakovic i raduljica su otpisali reprezentaciju jer se nisu pojavili na pripreme , a velickovic je povredjen. Iskreno ne znam gde je micov i tripkovic, moguce da su i oni povredjeni. Tako da , sta god pricali , ovo su najbolji igraci na raspolaganju. Cak je imao hrabrosti uvrstiti u tim i nedovica i andjusica koji su rezerve u domacoj ligi. svaka cast dudo , samo timski duh da se povrati, da ne gledaju svi u teodosica, procitana mu je igra , i onda pokusava da razbije tu cinjenicu jos ludjim pasovima i potezima nego sto je to cinio ranije..

delija dorcol

pre 11 godina

Odakle je iskocio?! iz kinder jajeta? pa ljudi, razbija nas reprezentacija bez pekovica, vucevica, pa cemu da se nadamo?? a kad dobijemo ove neznalice iz estonije, slovacke, igramo leprsavo, lepo! Ne mogu da verujem da su nam komsije odrzale cas iz kosarke i ponasanja na tribinama. Srbijo osvesti se i izadji iz ormara! Ne priznajem tim dok se teodosic, nas veliki teo ne skrati onu macku na glavu.

Aca Znalac

pre 11 godina

Jedina smo ekipa koja nije izborila učešće na EP. Stvarno smo najgori. Crnogorci su nam ga zabiberili i još nas pohvalili kako smo jedni od najjačih ekipa na svetu. E moji jadnici. Le miserables.

dragan gm

pre 11 godina

Vidim da jedino mozemo ove da pobedimo tipa Slovacka,Island itd.Nas ce Izraelci dobiti u Srbiji i bilo bi dobro po nas da tako bude.Mi nemamo nikakve igre,sve je to sporo,kilavo,jadno...centra i nemamo,ne znam zasto i zove ovog Krstica,skok nista ma tuga...

Je l' jasno?

pre 11 godina

@ Ma nema sanse to...

Svetislav Pesic kaze da je bolji Bojan Popovic i ostatak igraca po ukusu Marka Pesica.
(G, 5. septembar 2012 23:42),
sta Prof Dr SVETISLAV PESIC kaze,iza toga ide TACKA!

Marko

pre 11 godina

Nedović je klasa za sve njih,dokle će da šlepuju ovogTepića u reprezentaciji,kada ne može ni protv Slovačke da se pokaže,ćovek veze nema sa košarkom,džabe ga Duda gura,isto Tepić,katastrofa smo igrali nošalantno.

Tek kada je Nedović ušao ekipa je živnula,moram da pohvalim i sve bolju igru Nemanje Bjelice,jer on je jedno vreme nosio ekipu.

Katastrofa igramo,igramo bez žara samo da otaljamo posao,zato nam se olupalo o glavu protiv Crnogoraca i Izraela.

Iskreno mislim da Anđušić nije za reprezentaciju,dao je pet poena promašio je otvoreno šuteve za tri poena u odbrani je katastrofa,pretrčava ga ko kako stigne.

Iskreno sa ovakvom igrom bolje da ne idemo na Evropsko prvenstvo.

navijac reprezentacije

pre 11 godina

Meni se ne dopada ponasanje Ivkovica prema igracima , cemu toliko vikanje i vredjanje , pa ko moze da igra dobro u takvoj atmosferi , to nigde nisam video do sada . Formirao je tim od igraca od kojih bar polovina nije u formi iz raznih razloga (mala minutaza u klubovima , povrede...) i ne mogu bolje (neki jednostavno nemaju kvalitet za reprezentaciju), a sada vice na njih , bas ruzna slika , nisu ovi momci to zasluzili koliko god slabo da igraju trenutno .

Mile

pre 11 godina

Nedović je pripremne utakmice odigrao sjajno nametnuo se što je Ivković istakao i izborio mesto u 12. Onda se nakon povrede Lučića ekipi priključuje Anđušić i izbacuje Nedovića iz ekipe na utakmicama sa Izraelom i CG. Te utakmice su izgubljene. Ne kažem da bi ih Nedovićem dobili ali je činjenica da ovaj dečko ima potencijal, želju i krvi u sebi koja bi nam jako dobro došla u onim trenutcima kada ekipu zahvati apatija. To ovoj ekipi nedostaje.
Još nešto, slušajući Ivkovića na tajmautima, mislim da ove momke ubija u pojam. To se radi na treninzima i malo podrške bi im dobro došlo na utakmicama. Lako je bacati table i filozofirati kako to nije to, kako se tako ne igra, ne radi. Treba izvući iz ekipe maksimum, biti psiholog podrška na utakmici, a na treningu deri. Lako je posle na konferenciji za štampu reći moja je odgovornost i imamo probleme. Posao trenera je da iz ekipe izvuče maksimum, što se nama ne dešava, a ne da kuka što nema bolje igrače.Setite se kako Pavićević kaže Dašiću u jednom momentu protiv nas "slobodno guraj 1 na 1, nema ko da te zaustavi". Zna da se radi o igraču kom taktika i kliker nije jača strana, ali je osetio momenat i dečko nas napuni.
Po meni, kvalifikacije su se morale iskoristiti za afirmaciju novih igrača, a zahvaliti se igračima koji su imali dovoljno šansi i nisu ih iskoristili (Paunić, Tepić, Rašić, Kešelj). Duda je sjajan strateg, ali bojim se da ovoj ekipi treba trener.

opet..

pre 11 godina

Razmisljam sada malo , da li je moguce da neko sebi da za pravo da pomisli da bolje poznaje kosarku od pesica i ivkovica :)) meni je sve ovo smesno.
sledi SARKAZAM : DA , u pravu ste, definitivno duda i kari nemaju pojma cim im nedovic ne igra koliko bi navijaci i selektori i treneri sa foruma zeleli :)
Svako ko poznaje kosarku makar malo vidi da nedovic ne zna odbranu , i da je cak i u napadu ogranicen, ali na momente atkraktivan i eksplozivan i upravo je za to samo i stvoren , kao u fudbalu pedro recimo iz barselone kada udje sa klupe.i samo to...nekad ce doneti prevagu , nekad nece..
Podrska Dudi , ako ostane podrska , ako ode jednog dana , mozda uskoro , najvece mu hvala za ovih par najlepsih godina kada je od prezaljene reprezentacije stvorio vicesampione !

O table

pre 11 godina

A s Milicicem, Velickovicem, Rakovicem, Radmanom i Rakocevicem, plus Nedovicem i Bjelicom, Lucicem, Andjusicem, to bi bilo fino jezgro ozbiljnije reprezentativne selekcije za neki ozbiljan rezultat dragi gledaoci a ne puki defile.
Fizicki dominantni, skoce a da mogu novine da im se provuku ispod patika.
Nije sve tako crno samo kad bi se malo potrudio savez i selektor da skockaju da to lici na nesto.

pfcnaj

pre 11 godina

kao partizanovac tvrdim da nedovic zasluzuje da igra pri tepica i paunica a tek rasica a kako trenutno igra i teodosica. Naravno odavno sam stava da se ivkovicu treba zahvaliti i potraziti novog selektora. Moj favorit je nikolic.

delija dorcol

pre 11 godina

Odakle je iskocio?! iz kinder jajeta? pa ljudi, razbija nas reprezentacija bez pekovica, vucevica, pa cemu da se nadamo?? a kad dobijemo ove neznalice iz estonije, slovacke, igramo leprsavo, lepo! Ne mogu da verujem da su nam komsije odrzale cas iz kosarke i ponasanja na tribinama. Srbijo osvesti se i izadji iz ormara! Ne priznajem tim dok se teodosic, nas veliki teo ne skrati onu macku na glavu.

Mickey

pre 11 godina

Nedović je strašan igrač. Kada god je ušao razlika je rasla. Nije mi jasno zašto nije bio u protokolu ni za jednu utakmicu protiv CG...
(miloš, 6. septembar 2012 10:20)
Kako nije bio? A kome je onda presecena lopta prilikom dodavanja iz auta nekoliko minuta pre kraja?
Bio je, samo sto je tako malo uvodjen u igru (sto sam i tada smatrao velikom greskom) da je tesko bilo i primetiti da je igrao tu utakmicu...

LFC

pre 11 godina

Dudino ponasanje na tajm autu je opravdano. Ako neko tvrdoglavo ne moze da ukapira postavku napada i odbrane,sta ti drugo preostaje nego da vices? Video bih vas "strucnjake" da ste na Dudinom mestu. Nasi igraci mogu mnogo,samo treba da ukljuce mozak kao Nedovic juce. Decko je sve radio-pogadjao trojke,prodirao,krao lopte,asistirao,skakao,igrao dobru odbranu. Kad bi nam tako igrala bar 2-3 igraca stalno,lako bi dobijali utakmice. Ne moze stalno da se ceka da neko iskoci!

Dorćolac

pre 11 godina

Kako stvari stoje imacemo posle dugog vremena dobru dvojku. Kari ga nije voleo zato sto slabo igra odbranu, ali u odnosu na Teodosica(manje vise ista pozicija) igra sasvim korektnu odbranu.

Aca Znalac

pre 11 godina

Jedina smo ekipa koja nije izborila učešće na EP. Stvarno smo najgori. Crnogorci su nam ga zabiberili i još nas pohvalili kako smo jedni od najjačih ekipa na svetu. E moji jadnici. Le miserables.

dragan gm

pre 11 godina

Vidim da jedino mozemo ove da pobedimo tipa Slovacka,Island itd.Nas ce Izraelci dobiti u Srbiji i bilo bi dobro po nas da tako bude.Mi nemamo nikakve igre,sve je to sporo,kilavo,jadno...centra i nemamo,ne znam zasto i zove ovog Krstica,skok nista ma tuga...

sumnjivo lice

pre 11 godina

Ja neznam kome vise treba da se nacrta kakav je potencijal Nedovic? Posle par minuta se vidi golim okom da takvih nismo dugo imali. Tesko se cuva zbog brzine, po igri je slica NBA talentima.Mislio sam da ga Pesic malo drzi u igri zbog Covica, ali nije mi jasan Duda. On je verovatno do sada stitio Tepica i Rasica. Mlad je, treba ga pravilno voditi, ali ponavljam, nema reprezentacije u Evropi koja ga nebi drzala kao malo vode na dlanu. Jedino kod nas je tribinas i igra kad se svi drugi povrede. Hajde da vidimo naredne utakmice... Dali ce nekom proraditi sujeta?

Neznalica

pre 11 godina

Sada ide ovakva izjava Ivkovića a protiv Izraela Nedović nije bio u timu a Paunić glavni oslonac, verovatno zbog "izvanredne" igre u odbani. Prosto je neverovatno koliko naši selektori tvrdoglavo ostaju sa igračima koji očigledno nemaju reprezentativni kvalitet. Nasuprot tome nema šanse da se "istrpi" mladi talenat i da mu se pruži prilika da igra bar koliko i Teodosić i Krstić. Pa makar i gubili utakmice. To nam se i ovako stalno dešava.

4S!!

pre 11 godina

Ovako su pričali i posle pobede nad islandom,pogotovo Duda "igrali smo lepršavo"....a onda dođu mečevi protiv Izraela i Crne Gore i nema nas nigde. ne znam samo kako ih nije sramota da veličaju igre protiv ovih amatera,pa mi iz bloka da se pokupimo razbili bi ih.
Gledao sam malo sinoć cg na satelitu,protiv estonije puna dvorana...neverovatno! igrali su lagano,kolko im treba... nisu slučajno na prvom mestu. slabiji su od nas pojedinačno ali imaju tim! kad mi to budemo imali...možemo nečemu da se nadamo.
sa verom u boga!! za srbiju!

Drtine

pre 11 godina

Kari i Duda sputavaju Nedovica?! Do kakvih prespojavanja u mozgovima je tu doslo kad su se nekad takvi talenti gurali a sad su izmene mediokritetima?!
Jos kukaju ti veliki strucnjaci kako nemamo igrace?! Da li je nekome ista jasno!?

opetJA

pre 11 godina

dobro bre ljudi , dosta vise sa milicicem, radmanovicem ,rakocevicem ...
milicic je nestabilan jedan decko koji unosi nemir u ekipu , ne vraca se u odbranu , rakocevic je davno otpisao reprezentaciju , i da nije , ne treba nam. radman je davno otpisao reprezentaciju, pominjani rakovic i raduljica su otpisali reprezentaciju jer se nisu pojavili na pripreme , a velickovic je povredjen. Iskreno ne znam gde je micov i tripkovic, moguce da su i oni povredjeni. Tako da , sta god pricali , ovo su najbolji igraci na raspolaganju. Cak je imao hrabrosti uvrstiti u tim i nedovica i andjusica koji su rezerve u domacoj ligi. svaka cast dudo , samo timski duh da se povrati, da ne gledaju svi u teodosica, procitana mu je igra , i onda pokusava da razbije tu cinjenicu jos ludjim pasovima i potezima nego sto je to cinio ranije..

dusan Nikolic

pre 11 godina

No sta tek reci ya Nemanjino neigranje u Zvezdi. Karija bi trebalo da je sramota sto dopusti Sefu da kreira tim kako bi sincic odigrao sto vise. e ovo je upravo ono sto boli svakog ljubitelja kosarke i svakog ko navija za nasu reprezentaciju bilo da je grobar il delija.. upravo to sto ne igraju zaista talentovan deca vec ovi drugi. Trebalo bi sve njih da je sramota a narocito Karija koji je uzeo pare i otisao. a vidite to sada vise niko ne zeli da pomene. Zasto? sve dok je takvo stanje u klubovima, ovakvi biseri kosarkaski sedece na klupi
No, sada bih rekao jos nesto. a zasto sada Duda kasno primecuje tog nedovica. ali ipak sve opohvale njemu jer ga je ipak zvao u reprezentaciju iako ovaj nije imao minutazu u klubu. Zasto Andjusic. Cemu Paunic. tepic u ozbilnoj krizi, cini mi se otkako je posatao senior. rasic moze da pogodi i taj nam igrac treba jer mi, realno, nemamo sutere (osim tea). Bravo Nemnaja. treniraj treniraj i samo treniraj i bice sve odlicno. i glavu gore i kada ne ide dobro, jer mislim da Nedovicu treba dato malo odresenije ruke kako bi i samopouzdanje naraslo.

dragutin

pre 11 godina

Ja mislim da je on sedeo na klupi kod Pesica iz sportiskih razloga a ne nekih interesa posto smatram da Pesic nije tip coveka kome bi neko mogao da govori kako se radi posao.Ivkovic je u katastrofalnoj poziciji sto se tice ove reprezentacije kad mu igraci greju klupe u klubovima i on treba da ih uci kako se igra za jedne kratke pripreme.Ne treba zvati grejace klupe nego igrace u punoj takmicarskoj formi.Tu je idealan primer Stimac,decko nema etiketu talenta ali da je svih 12 igraca kao on nebi morali da brinemo za ove kvalifikacije.

miloš

pre 11 godina

Nedović je strašan igrač. Kada god je ušao razlika je rasla. Nije mi jasno zašto nije bio u protokolu ni za jednu utakmicu protiv CG, realno bi dobili obe utakmice jer su plajmejkeri CG dosta brži od Teodosića i Rašića. Nikada mi neće biti jasno zašto se u našoj reprezentaciji zaslužuje mesto po iskustvu,stažu a ne po tome ko je u boljoj formi. Nedović zaslužuje da igra više i od Teodosića a da ne pričam za Rašića.Ivkoviću reaguj i Nedovića u prvu petorku da igra bar poluvreme.

VR74

pre 11 godina

On je sve vreme tu, i kod Dude i kod Karija. Jel treba da vam ubode prst u oci da biste ga primetili? Uporedite igru Nedovica i Andjusica, i u napadu i u odbrani. A upravo ga je on "izbacio" iz ekipe protiv CG i Izraela. Kako mi je zao sto je otisao iz Zvezde, bio bi pakleni tandem sa Rakocevicem. Nadam se da ga nismo "izgubili" za reprezentaciju, za buduce godine!!!

yoda

pre 11 godina

Nedovic je primer zasto nam je kosarka u ovakvom kanalu. Pa ne znam tim u Evropi koji bi ga se olako odrekao kao Zvezda zbog nekih nekosarkaskih interesa ( ne kritikujem ovde primarnoCZ nego princip po kome se radi u Srbiji). Evidentno je da igramo sporu kosarku, nemamo sut a ni prodor. Fale nam igraci koji imaju energiju, znaju da igraju odbranu i napad (Novica, Lucic) i pored toga Nedovic sedi na klupi. Nadam se da Dule nece upropastit Bogdanovica i Miljenovica, jer nam odavno fale bekovi. Mi u Srbiji stancujemo uglavnom krila koja nisu ni 3 ni 4 i ponekog centra. Bez bekova nema uspeha u modernoj kosarci. A ni sa ovakvim vezarskim principima gde se iskljucivo vodi principima koji nemaju dodirnih tacaka sa sportom i talentom, nama srece nema

Mackoni

pre 11 godina

Bravo za ovog momka.Mozda sad Duda pogleda snimak meca i vidi kako je kad se neko u stvari krece bez lopte.Jos jedna velika boljka , ukoliko je lopta kod centra, svi nasi bekovi i krila stoje u mestu i gledaju ko ..... u sarena vrata!Sinoc sam video jedino Nedovica kako se odlicno krece bez lopte,sto je i rezultiralo da je imao dosta poena...

Skakac

pre 11 godina

Cuj ... iskocio !!!
Pa covek je sve vreme tu, treba ga stavljati vise da igra, to je sve.
Strahovita fizicka predispozicija i volja kakvu danas malo ko od reprezentativaca ima su ono sto ima upravo Nedovic.

majstor zivota

pre 11 godina

Ovi komentari ja sam partizanovac, ja sam zvezdas... ali taj mora da igra mi nikada nece biti jasni?! Ako je igrac dobar i pruza odlicne partije kakve veze ima iz koga je kluba???