Petak, 31.08.2012.

21:25

Falkao nosio Atletiko do trofeja

Fudbaleri Atletiko Madrida osvojili su Superkup Evrope pobedivši u Monaku londonski Čelsi sa ubedljivih 4:1.

Izvor: AG

Falkao nosio Atletiko do trofeja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

NogometAS

pre 11 godina

Ma kakav Chelsea, njihovo vrijeme je proslo, ne meze sa sa isluzenim igracima poput Lamparda, Ivanovica i slicnih biti konkurentan kao nekada.

gruja93ng

pre 11 godina

Odlicna partija Atletika, definitivno su vise zeleli ovu pobedu, igraci Celsija kao da nisu bili dovoljno motivisani, ali ne verujem da im je ovaj poraz bas toliko tesko pao, treba od njih ocekivati da pokazu pravo lice kad pocne LS...

sofronije

pre 11 godina

kod nas su stvarno svi strucnjaci, Ivanovic spor, Lampard nema snage da se vrati.. jao jaooo..
Atletiko madrid drugorazredna ekipa..Sta pricate bre..

ProVokator

pre 11 godina

Celsi je pokusao da igra fudbal i vidimo rezultat. Potcenili su Atletiko inace bi igrali bunker-kontra antifudbal kao protiv svih iole kvalitetnih timova. Ovde se lepo video "kvalitet" i koliko je prosla sezona bila pitanje srece a ne fudbalkog umeca.
Svaka cast Atletiko!

ica

pre 11 godina

toliko o onima koji su pricali da je ligu sampiona osvojio zasluzeno CElsi ...BArsa i BAjern su ih pregazili prosle godine a Atletiko im je sad pokazao gde im je mesto

istina boli

pre 11 godina

ne razumem šta vam nije jasno zašto ga nije niko kupio,čovek nije na prodaju ima ugovor 5 god i atletico ga platio 40 mil.nije čovek na prodaju.por siempre atleti0

pavle

pre 11 godina

@(Barcaboy, 31. avgust 2012 21:52)

Zaboravio sam rezultat te utakmice, ali na kanti je ugravirano 2012 - Chelsea....

Svi sada samo o Falkau. jeste stravičan igrač, ubica, uživanje za gledati. Da ne zaboravimo i ostale, igra ceo Atletiko FENOMENALNO. Nadam se da neće izgubiti dah u sezoni

Aleksa

pre 11 godina

Što se sukoba između engleskog i španskog fudbala tiče, mislim da uopšte ne treba uzimati utakmice Barse kao primer. Oni su uvek bili ekipa sa sjajnim srednjim redom/napadom, ali se tu izuzev Pujola i Franka de Bura nikada nije igrala dobra odbrana. Kada Čelsi naleti na zaokruženu ekipu Atletiko Madrida kao juče, on jednostavno nema šta da traži, a igraju tu mnogi i pored Radamela - Arda Turan, Suarez, Rodrigez, Miranda, Kurtoa, itd. Isto kao što Junajted prošle sezone nije imao šta da traži protiv Atletik Bilbao-a (sa Martinezom).
Ne treba naravno ni pominjati da su glavni plejmejkeri u svojim klubovima David Silva, Huan Mata i Kazorla, dok engleski fudbaleri van ostrva skoro pa i ne igraju.

Djavoli Kg

pre 11 godina

Citam i neverujem mi dali,mi izgubili ,mi bih tukli alooo navijaci Barse,Bajerna ,Juventusa sve ove timove ste gledali samo na tv a ovde se deklarisete kao da su vam gradski klubovi.Nemozete vi nikad biti navijaci tih klubova mozete biti samo neko ko prati i nista vise.Inace Atlletiko veceras pokazao da sminkeraj neprolazi u fudbalu jednostavno pregazili su sampijoona evrope koji to uopste nije.Atletiko je sampijon evrope to je prava konstatacijaaaa.

Insajder

pre 11 godina

Ja nzm koje najbolji igrac danasnjice ili koji je najbolji golman ili trener,ali jedno znam onaj koji ima ugovor sa Falkaom je bogat bilo to covek ili klub.Ovo nije normalno covek je dokazao koje najbolji egzekutor ili ti dzelat, ali tri gola ovakvom Celziju i to ovakva gde je skoro sam dosao do gola vrede bar 100 miliona na ovom nerealnom trzistu.Nije bolji od Ronalda i Messija samo zbog toga sto ne igra u jacem klubu.

Rade

pre 11 godina

Ako je glupi ruski oligarh iskeširao 50 miliona funti za Toresa,koliko onda vredi Falkao? Pola milijarde funti?
(BaneUtd, 31. avgust 2012 21:37)

I Liverpul za Kerola 40 miliona evra :D Falkao po tome vredi cirka 1.500.000.000 evra

Tekelija

pre 11 godina

Досадна је више расправа да ли је Челси заслужено освојио ЛШ.
Да ли је Барса оне године кад је Челси покраден заслужено освојила ЛШ?
Јел битно да ли је Звезда стварно игром заслужила КШ, или су у неким тренуцима имали доста среће?
Ето, то је исто. Кога за тим заболи брига...
Маните се празних расправа.
:)

Фалкао је прошле сезоне учинио више него Роналдо и Меси заједно.
Једну просјечну екипу је готово сам носио до титуле шампиона Лиге Европе, док су Роналдо и Меси давали голове Хетафеу и Хихохохону...
Штета што се цијени квантитет, па играчи као Фалкао и поред све бриљантности незаслужено остану у сјенци људи, с којима би, у најмању руку, требало да буду равноправни.

violator

pre 11 godina

Hoce li ovaj Aca informacija da prestane da Gerija Kejhila zove Tim Kejhil? Tim igra za Everton
(ivan kg, 31. avgust 2012 22:19)

Everton, jesi siguran?

brucie

pre 11 godina

Tek sada ne verujem sta je kupio Liverpul, mogli su isto 35 miliona uplatiti Portu za Falkaa i jos dovesti na leto Ardu Turana, ne oni doveli Kerola i od svih onih duduka eto Dauninga da izdvojim izmedju ostalih, a jos bi im ostalo i para. Suarez i Falkao, ne smem ni da zamislim.

ffffffffer

pre 11 godina

Nemojte pljuvati po Chelseaju od 2000. godine cesce je osvajac EL osvojio Super Cup nego osvajac LŠ.Pa 2007. Barcelona je izgubila od Seville 3-0,2010. Inter od Atletico Madrida 2-0,dakle desava se. Mozda je i problem nedostatak motivacije kod najvecih timova..

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 11 godina

Ja kad sam ovo najavio pre neki dan dobio sam mnogo negativnih glasova. A sad ću da najavim da će Atletiko da ide na titulu, ili bar na kup. Vi mi dajte još negativnih glasova, a ja ću sa njima sasvim dobro da živim i biću u pravu.

Vladimir Pula

pre 11 godina

Kako ga niko nije kupio ne kuzim???! Vec mi prije nije bilo jasno, sada mi je jos manje? Svaka cast van persiju za kojeg su se otimali neznam ko nije, svaka cast i našem Modriću.. Ali ovaj tu je izmislio nogomet veceras. Strava!!! sta nije Chelsea podvalio torresa i dopustio i kupio izvanzemaljca...

Ilija

pre 11 godina

Žao mi je ovog momka u senci je Ronalda i Messija. Čovek se rodio u pogrešno vreme,jer su skoro isto godište svo troje. Ali stvarno izvanredan igrač to pokazuje i ova utakmica jer on je svarno redak primer onoga kad je najbitnije on je najbolji.

Chelsea Chelsea

pre 11 godina

Celsiju kao prvo ova utakmica nije bila toliko bitna sigurno.Drugo da su igrali finale lige sampiona rezultat bi bio mnogo drugaciji zato sto su dobili velikane kao Barcu i Bayern koji zajedno imaju osam liga sampiona tako da tisina papani jedni.

psihijatar

pre 11 godina

Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)
(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08)

i cetvrta stvar: rekao sam p;ave pilule, a ne roze! PLAVEEE!!!

Laza

pre 11 godina

Ovo je utakmica koja odlucuje koji je tim bio najbolji prosle sezona, jer mnogi koji igraju ligu UEFA bi usli u osminu finala lige sampiona.
Ovo je jos jedan dokaz da su spanski klubovi bolji od engleskih. Setite se kako je Bilbao tukao Man.Utd. To su osrednji klubovi u Spaniji! Sta bi tek bilo da osrednji engleski igra protiv najboljih u Spaniji??? Nezamislivo!

darker

pre 11 godina

Sjajna igra Atletica,ali glavni uzrok Chelseajeva poraza je to sto neki igraci ne shvataju svoju poziciju u timu a tu prije svega prednjace Lampard i Ivanovic.Prvo Ivanovicu se oni postignuti golovi obijaju o glavu i tip jednostavno previse ide naprijed a pritom nema potrebnu brzinu da bi se uspio vratiti nazad i sprijeciti kontranapad.I Lampard ima slican problem za jednog igraca koji igra defanzivnog veznog u ovom Chelseajevom timu previse vremena provodi u protivnickom 16-ercu,a potom kad Chelsea izgubi loptu vise nema snage da potrci natrag.Toliko.

slobinator

pre 11 godina

stvarno ne znam šta se primate.briga abramoviča za super kup.lepa prilika da se zaradi na kladionici,a možda i kapariše falkao.zar stvarno mislite da će onakav igrač ostati u atletiku?

Da li je bilo bolje za vreme druga Tita?

pre 11 godina

Plavokosoj devojcici fali ono sto Admiral Drogba ima. A nedostaje mu i srca, kao i ostatku Celsija. Falkao ih je unistio veceras.

BaneUtd

pre 11 godina

Videli smo neprikosnovenog Super Maria na delu.Drugi u bundesligi,drugi u nemackom kupu,drugi u LS. Ja da sam na tvom mestu, ne bih se vise blamirao na ovom sajtu.
(Milos, 31. avgust 2012 22:31)
A videli smo Falcao-a,deseti u prvenstvu,Ligu Sampiuona njije ni igrao,pedeseti u kupu , i pobednik miki maus takmicenja drugorazrednih ekipa

Aleksandar666a

pre 11 godina

Samo pljujte po Chelsiju to sto vasi klubovi za koje navijate nisu prosle sezone nista osvojili, pa sada lijecite komplekse pogotovo navijaci barcelone to morate raskrstiti sami sa sobom!!!!! A Chelsea ce vas ponovo docekati i pokazati svoj autobus!

djape

pre 11 godina

Samo jos jedan dokaz koliko je Celzi na srecu pobedio u proslosezonskoj ligi sampiona.Doduse zasluzili su to par godina ranije ali prosle sigurno nisu bili najbolji i uz puno puno srece su je osvojili.Roman stao sa ulaganjima i sad je to prosecna ekipa.Inace Falcao neverovatan.Cudi me da nije promenio sredinu.

DROGBA11

pre 11 godina

Kakav je igrac Falkao, strasno. Lepo sam pricao, Roman je trebalo da da Toresa+ koliko god hoce para za Falkaa. Svaka cast Atletiku,bili su mnogo bolji, ali mislim da je utakmicu upropastio David Luiz,covek kao da je amater, jos na kraju za malo i da da auto gol,uzas. Toresa necu ni da komentarisem... Jos ja igrao 2 tiketa u singlu gg2+ i tm1 2+&gg... da je Celsi dao jos jedan gol sada bih bar imao pare,mada slaba bi to bila uteha... I da, Falkao je desnjak, a covek nas umazao levom, ne verujem kakav igrac. JEDINI koji bi mogao zameniti Drogbu.

Campari

pre 11 godina

Ja samo želim da kažem ono što sam pričao prosle godine posle meceva Atletiko Bilbao - Mančester Junajted:
Najjaca liga na svetu je Primera. Liga u kojoj se trosi najvise para je Premiership.
Toliko, i posle ne pricajte da u Engleskoj igraju vanzemaljci, tamo vecinom igraju obicni trkaci koji protiv vrhunskih tehnicara iz Spanije, kada im je dan, nemaju neke sanse.

superbrko

pre 11 godina

Kakav paklenjak, ovaj Falcao, trenutno najbolji centarfor u Evropi, od kad je Drogba otišao. Atletiko je sjajna ekipa, mogu dobiti svakoga, ali u prvenstvu ne mogu odigrati u kontinuitetu.
A Čelzi, ko razbijena vojska. Ni u prvenstvu ne blistaju, nemaju igru, iako su dobili 3 utakmice. Čini mi se da Di Mateo ne zna šta hoće...

Garry

pre 11 godina

75-i min.
"Da je ovo boks - sudija bi vec svirao kraj"!
Mozete ga mrzeti koliko god hocete, ali Aca Stojanovic je sjajan, jedinstven i neponovljiv!

Vlada '71

pre 11 godina

Sta reci jadno od Sampiona Evrope,Crvena Zvezda 1991 protiv Manester Junajteda odigrala ekstra na Old Trafordu i izgubila Super Kup Evrope sa 1-0 ...s' tim sto su se tada igrale dve utakmice Super Kupa Evrope ali Mancester Junajted i 'ser aleks ferguson' nisu hteli da dodju u Beograd zbog 'rata' .... Zvezda nije htela da igra samo jednu utakmicu cak je trazila da igra revan na nekom neutralnom terenu medjutim uefa je presekla i odlucila da se igra samo jedna utakmica i to na old trafordu ...

FALKAO

pre 11 godina

Ovo je najbrutalniji prikaz totalne dominacije i najveceg fudbalskog ponizenja u ovom veku.Ovo nije samo Cetiri Nula,ovo je 3 stative,5 situacija kad Ceh brani jedan na jedan.Ovo je osveta za Prvi korner u 90 minutu u finalu LS,za Barsinih 50 suteva na gol u 2 utakmice,za Bajernovih 30 suteva u 1 utakmici,za one stative Napolija i vadjenja sa gol linije,za preoravanje terena da Ronaldinjo polomi nogu i milion slicnih situacija.U pravom svetlu su se pokazali Staloneovi Placenici,pardon Abramovicevi Plavci.Kad je jedan Milinko Pantic sa Antarom harao Spanijom,Celziju je najveca satisfakcija bilo da igra Liga kup Engleske.Nacin na koji su osvojili LS,veceras na najbolji nacin potvrdjuje koliko je tu bilo nenormalne i nicim zasluzene srece,pa nek se slobodno pozivaju na neigranje Drogbe,Terija,Borote,Zole,Marka Bosnica...

DV5

pre 11 godina

Ne volim da pljujem sopstveni klub, ali dok LAMPARD ne ode u penziju, Celsiju se ne pise ddobro..i nemojte kad procitate ovo da odmah davite sa njegovim 150 golova...100 od tih 150 je da iz penala...Trenutno, ja ga ni u Zvezdu ne bih stavio...Bolji je Caba Dimitrijevic!

djshilja

pre 11 godina

Pratim Atletiko 15ak godina još od Radomira Antića i Milinka Pantića ih gotivim ...ali ovakvo zadovoljstvo odavno nisam doživeo...bar mali melem na ranu od sinoć iz francuske!!!

Milos

pre 11 godina

(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08)

Videli smo neprikosnovenog Super Maria na delu.Drugi u bundesligi,drugi u nemackom kupu,drugi u LS. Ja da sam na tvom mestu, ne bih se vise blamirao na ovom sajtu.

GoranNS90

pre 11 godina

Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)
(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08

Cetvrta stvar je da ti nisi nista dao :D

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

BAYERN rekordmeister sto niste onih 40 miliona dali pa da dovedete igracinu kakav je Falkao a vi date za beka 40 miliona!
(FCB Vize dahoam, 31. avgust 2012 21:36)
Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)

Radomir Falkao

pre 11 godina

Covek je trenutno ubedljivo najbolji igrac na svetu!!! Ronaldo i Mesi male bebe za njega! Konkretan igrac, ovakav spic se nije pojavio jos od velikog Zuba!

alex

pre 11 godina

Pa sada recite da je Celsi zaslužio da pretstavlja prvaka LS!
Bruka!!!Falcao je definitivno najbolji igrac trenutno na svetu pa vi recite sta hoćete!

realno

pre 11 godina

Malo zapostavljen prije svega od strane Mesija i Ronalda ali po meni najbolji napadac danasnjice..Ne samo da je dokazao da ono u Portu nije bila samo sezona iz snova nego je jos i napredovao u Atletiku!

Barcaboy

pre 11 godina

Svi simpatizeri Celsija? Gde ste? Sta bi sa onim autobusom parkiranim ispred Ceha..Zaista je smesno kako celsi igra..Roberto DI mateo nema veze sa vezom..Da uzeo je Ligu Sampiona uz neverovatno ogromnu dozu srece..Ne moze sreca zauvek da traje..Imaju fantastican tim mozda i najjaci u Premijer ligi medjutim trener im bas i nije za napadacku filozofiju..Treba im neko ko zna kako da iskoristi oskara azara matu itd..

musa dembele

pre 11 godina

Najbolji napadac na svetu! Atletico Madrid,da ga se kojim slucajem prebaci u LS,garantujem da bi najmanje igrali plufinale,ako ne i samo finale.. Ljudi su smrt za takozvane kup utakmice! Inace,ocekivana pobeda Atletica..

Mladen

pre 11 godina

Plan da Partizan opstane u evropi je jasan,da djura organizuje otmicu za onih 1800000 evra koje imamo,da se otme Falkao,ode na plasticnu operaciju transformise se u Scepovica,i eto mi imamo napadaca,a za kusur to isto uradimo i za Hazarda.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

BAYERN rekordmeister sto niste onih 40 miliona dali pa da dovedete igracinu kakav je Falkao a vi date za beka 40 miliona!
(FCB Vize dahoam, 31. avgust 2012 21:36)
Martinez nije bek,doucavaj se ;)

crno beli

pre 11 godina

Najveca "rupa" Celzija je trener, koji nema hrabrosti da igra napadacki fudbal, iako ima igrace koji umeju da igraju. Di Mateo je u rangu Vermezovica, i nadam se da ce obojica brzo da odu.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

kakav je to napadac falcao neverovatno ..gol za 2-0 podseca me na finale El protiv bilbaoa ..retko kad sam gledao napadaca koji ima ovakav osecaj za gol ,nema sumnje trenutno je jedan od najboljih napadaca sveta..

celsi deluje umorno u prvih 45 minuta nebi reko nezainteresovano ali vidi se da jedva disu ..

pozz

realno

pre 11 godina

Malo zapostavljen prije svega od strane Mesija i Ronalda ali po meni najbolji napadac danasnjice..Ne samo da je dokazao da ono u Portu nije bila samo sezona iz snova nego je jos i napredovao u Atletiku!

Mladen

pre 11 godina

Plan da Partizan opstane u evropi je jasan,da djura organizuje otmicu za onih 1800000 evra koje imamo,da se otme Falkao,ode na plasticnu operaciju transformise se u Scepovica,i eto mi imamo napadaca,a za kusur to isto uradimo i za Hazarda.

Garry

pre 11 godina

75-i min.
"Da je ovo boks - sudija bi vec svirao kraj"!
Mozete ga mrzeti koliko god hocete, ali Aca Stojanovic je sjajan, jedinstven i neponovljiv!

Radomir Falkao

pre 11 godina

Covek je trenutno ubedljivo najbolji igrac na svetu!!! Ronaldo i Mesi male bebe za njega! Konkretan igrac, ovakav spic se nije pojavio jos od velikog Zuba!

djshilja

pre 11 godina

Pratim Atletiko 15ak godina još od Radomira Antića i Milinka Pantića ih gotivim ...ali ovakvo zadovoljstvo odavno nisam doživeo...bar mali melem na ranu od sinoć iz francuske!!!

GoranNS90

pre 11 godina

Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)
(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08

Cetvrta stvar je da ti nisi nista dao :D

musa dembele

pre 11 godina

Najbolji napadac na svetu! Atletico Madrid,da ga se kojim slucajem prebaci u LS,garantujem da bi najmanje igrali plufinale,ako ne i samo finale.. Ljudi su smrt za takozvane kup utakmice! Inace,ocekivana pobeda Atletica..

Ilija

pre 11 godina

Žao mi je ovog momka u senci je Ronalda i Messija. Čovek se rodio u pogrešno vreme,jer su skoro isto godište svo troje. Ali stvarno izvanredan igrač to pokazuje i ova utakmica jer on je svarno redak primer onoga kad je najbitnije on je najbolji.

FALKAO

pre 11 godina

Ovo je najbrutalniji prikaz totalne dominacije i najveceg fudbalskog ponizenja u ovom veku.Ovo nije samo Cetiri Nula,ovo je 3 stative,5 situacija kad Ceh brani jedan na jedan.Ovo je osveta za Prvi korner u 90 minutu u finalu LS,za Barsinih 50 suteva na gol u 2 utakmice,za Bajernovih 30 suteva u 1 utakmici,za one stative Napolija i vadjenja sa gol linije,za preoravanje terena da Ronaldinjo polomi nogu i milion slicnih situacija.U pravom svetlu su se pokazali Staloneovi Placenici,pardon Abramovicevi Plavci.Kad je jedan Milinko Pantic sa Antarom harao Spanijom,Celziju je najveca satisfakcija bilo da igra Liga kup Engleske.Nacin na koji su osvojili LS,veceras na najbolji nacin potvrdjuje koliko je tu bilo nenormalne i nicim zasluzene srece,pa nek se slobodno pozivaju na neigranje Drogbe,Terija,Borote,Zole,Marka Bosnica...

alex

pre 11 godina

Pa sada recite da je Celsi zaslužio da pretstavlja prvaka LS!
Bruka!!!Falcao je definitivno najbolji igrac trenutno na svetu pa vi recite sta hoćete!

Vlada '71

pre 11 godina

Sta reci jadno od Sampiona Evrope,Crvena Zvezda 1991 protiv Manester Junajteda odigrala ekstra na Old Trafordu i izgubila Super Kup Evrope sa 1-0 ...s' tim sto su se tada igrale dve utakmice Super Kupa Evrope ali Mancester Junajted i 'ser aleks ferguson' nisu hteli da dodju u Beograd zbog 'rata' .... Zvezda nije htela da igra samo jednu utakmicu cak je trazila da igra revan na nekom neutralnom terenu medjutim uefa je presekla i odlucila da se igra samo jedna utakmica i to na old trafordu ...

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

kakav je to napadac falcao neverovatno ..gol za 2-0 podseca me na finale El protiv bilbaoa ..retko kad sam gledao napadaca koji ima ovakav osecaj za gol ,nema sumnje trenutno je jedan od najboljih napadaca sveta..

celsi deluje umorno u prvih 45 minuta nebi reko nezainteresovano ali vidi se da jedva disu ..

pozz

Campari

pre 11 godina

Ja samo želim da kažem ono što sam pričao prosle godine posle meceva Atletiko Bilbao - Mančester Junajted:
Najjaca liga na svetu je Primera. Liga u kojoj se trosi najvise para je Premiership.
Toliko, i posle ne pricajte da u Engleskoj igraju vanzemaljci, tamo vecinom igraju obicni trkaci koji protiv vrhunskih tehnicara iz Spanije, kada im je dan, nemaju neke sanse.

Milos

pre 11 godina

(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08)

Videli smo neprikosnovenog Super Maria na delu.Drugi u bundesligi,drugi u nemackom kupu,drugi u LS. Ja da sam na tvom mestu, ne bih se vise blamirao na ovom sajtu.

psihijatar

pre 11 godina

Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)
(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08)

i cetvrta stvar: rekao sam p;ave pilule, a ne roze! PLAVEEE!!!

crno beli

pre 11 godina

Najveca "rupa" Celzija je trener, koji nema hrabrosti da igra napadacki fudbal, iako ima igrace koji umeju da igraju. Di Mateo je u rangu Vermezovica, i nadam se da ce obojica brzo da odu.

Da li je bilo bolje za vreme druga Tita?

pre 11 godina

Plavokosoj devojcici fali ono sto Admiral Drogba ima. A nedostaje mu i srca, kao i ostatku Celsija. Falkao ih je unistio veceras.

Vladimir Pula

pre 11 godina

Kako ga niko nije kupio ne kuzim???! Vec mi prije nije bilo jasno, sada mi je jos manje? Svaka cast van persiju za kojeg su se otimali neznam ko nije, svaka cast i našem Modriću.. Ali ovaj tu je izmislio nogomet veceras. Strava!!! sta nije Chelsea podvalio torresa i dopustio i kupio izvanzemaljca...

DROGBA11

pre 11 godina

Kakav je igrac Falkao, strasno. Lepo sam pricao, Roman je trebalo da da Toresa+ koliko god hoce para za Falkaa. Svaka cast Atletiku,bili su mnogo bolji, ali mislim da je utakmicu upropastio David Luiz,covek kao da je amater, jos na kraju za malo i da da auto gol,uzas. Toresa necu ni da komentarisem... Jos ja igrao 2 tiketa u singlu gg2+ i tm1 2+&gg... da je Celsi dao jos jedan gol sada bih bar imao pare,mada slaba bi to bila uteha... I da, Falkao je desnjak, a covek nas umazao levom, ne verujem kakav igrac. JEDINI koji bi mogao zameniti Drogbu.

superbrko

pre 11 godina

Kakav paklenjak, ovaj Falcao, trenutno najbolji centarfor u Evropi, od kad je Drogba otišao. Atletiko je sjajna ekipa, mogu dobiti svakoga, ali u prvenstvu ne mogu odigrati u kontinuitetu.
A Čelzi, ko razbijena vojska. Ni u prvenstvu ne blistaju, nemaju igru, iako su dobili 3 utakmice. Čini mi se da Di Mateo ne zna šta hoće...

Barcaboy

pre 11 godina

Svi simpatizeri Celsija? Gde ste? Sta bi sa onim autobusom parkiranim ispred Ceha..Zaista je smesno kako celsi igra..Roberto DI mateo nema veze sa vezom..Da uzeo je Ligu Sampiona uz neverovatno ogromnu dozu srece..Ne moze sreca zauvek da traje..Imaju fantastican tim mozda i najjaci u Premijer ligi medjutim trener im bas i nije za napadacku filozofiju..Treba im neko ko zna kako da iskoristi oskara azara matu itd..

Laza

pre 11 godina

Ovo je utakmica koja odlucuje koji je tim bio najbolji prosle sezona, jer mnogi koji igraju ligu UEFA bi usli u osminu finala lige sampiona.
Ovo je jos jedan dokaz da su spanski klubovi bolji od engleskih. Setite se kako je Bilbao tukao Man.Utd. To su osrednji klubovi u Spaniji! Sta bi tek bilo da osrednji engleski igra protiv najboljih u Spaniji??? Nezamislivo!

Aleksandar666a

pre 11 godina

Samo pljujte po Chelsiju to sto vasi klubovi za koje navijate nisu prosle sezone nista osvojili, pa sada lijecite komplekse pogotovo navijaci barcelone to morate raskrstiti sami sa sobom!!!!! A Chelsea ce vas ponovo docekati i pokazati svoj autobus!

djape

pre 11 godina

Samo jos jedan dokaz koliko je Celzi na srecu pobedio u proslosezonskoj ligi sampiona.Doduse zasluzili su to par godina ranije ali prosle sigurno nisu bili najbolji i uz puno puno srece su je osvojili.Roman stao sa ulaganjima i sad je to prosecna ekipa.Inace Falcao neverovatan.Cudi me da nije promenio sredinu.

darker

pre 11 godina

Sjajna igra Atletica,ali glavni uzrok Chelseajeva poraza je to sto neki igraci ne shvataju svoju poziciju u timu a tu prije svega prednjace Lampard i Ivanovic.Prvo Ivanovicu se oni postignuti golovi obijaju o glavu i tip jednostavno previse ide naprijed a pritom nema potrebnu brzinu da bi se uspio vratiti nazad i sprijeciti kontranapad.I Lampard ima slican problem za jednog igraca koji igra defanzivnog veznog u ovom Chelseajevom timu previse vremena provodi u protivnickom 16-ercu,a potom kad Chelsea izgubi loptu vise nema snage da potrci natrag.Toliko.

ProVokator

pre 11 godina

Celsi je pokusao da igra fudbal i vidimo rezultat. Potcenili su Atletiko inace bi igrali bunker-kontra antifudbal kao protiv svih iole kvalitetnih timova. Ovde se lepo video "kvalitet" i koliko je prosla sezona bila pitanje srece a ne fudbalkog umeca.
Svaka cast Atletiko!

Rade

pre 11 godina

Ako je glupi ruski oligarh iskeširao 50 miliona funti za Toresa,koliko onda vredi Falkao? Pola milijarde funti?
(BaneUtd, 31. avgust 2012 21:37)

I Liverpul za Kerola 40 miliona evra :D Falkao po tome vredi cirka 1.500.000.000 evra

istina boli

pre 11 godina

ne razumem šta vam nije jasno zašto ga nije niko kupio,čovek nije na prodaju ima ugovor 5 god i atletico ga platio 40 mil.nije čovek na prodaju.por siempre atleti0

sofronije

pre 11 godina

kod nas su stvarno svi strucnjaci, Ivanovic spor, Lampard nema snage da se vrati.. jao jaooo..
Atletiko madrid drugorazredna ekipa..Sta pricate bre..

Insajder

pre 11 godina

Ja nzm koje najbolji igrac danasnjice ili koji je najbolji golman ili trener,ali jedno znam onaj koji ima ugovor sa Falkaom je bogat bilo to covek ili klub.Ovo nije normalno covek je dokazao koje najbolji egzekutor ili ti dzelat, ali tri gola ovakvom Celziju i to ovakva gde je skoro sam dosao do gola vrede bar 100 miliona na ovom nerealnom trzistu.Nije bolji od Ronalda i Messija samo zbog toga sto ne igra u jacem klubu.

Tekelija

pre 11 godina

Досадна је више расправа да ли је Челси заслужено освојио ЛШ.
Да ли је Барса оне године кад је Челси покраден заслужено освојила ЛШ?
Јел битно да ли је Звезда стварно игром заслужила КШ, или су у неким тренуцима имали доста среће?
Ето, то је исто. Кога за тим заболи брига...
Маните се празних расправа.
:)

Фалкао је прошле сезоне учинио више него Роналдо и Меси заједно.
Једну просјечну екипу је готово сам носио до титуле шампиона Лиге Европе, док су Роналдо и Меси давали голове Хетафеу и Хихохохону...
Штета што се цијени квантитет, па играчи као Фалкао и поред све бриљантности незаслужено остану у сјенци људи, с којима би, у најмању руку, требало да буду равноправни.

pavle

pre 11 godina

@(Barcaboy, 31. avgust 2012 21:52)

Zaboravio sam rezultat te utakmice, ali na kanti je ugravirano 2012 - Chelsea....

Svi sada samo o Falkau. jeste stravičan igrač, ubica, uživanje za gledati. Da ne zaboravimo i ostale, igra ceo Atletiko FENOMENALNO. Nadam se da neće izgubiti dah u sezoni

DV5

pre 11 godina

Ne volim da pljujem sopstveni klub, ali dok LAMPARD ne ode u penziju, Celsiju se ne pise ddobro..i nemojte kad procitate ovo da odmah davite sa njegovim 150 golova...100 od tih 150 je da iz penala...Trenutno, ja ga ni u Zvezdu ne bih stavio...Bolji je Caba Dimitrijevic!

slobinator

pre 11 godina

stvarno ne znam šta se primate.briga abramoviča za super kup.lepa prilika da se zaradi na kladionici,a možda i kapariše falkao.zar stvarno mislite da će onakav igrač ostati u atletiku?

violator

pre 11 godina

Hoce li ovaj Aca informacija da prestane da Gerija Kejhila zove Tim Kejhil? Tim igra za Everton
(ivan kg, 31. avgust 2012 22:19)

Everton, jesi siguran?

Aleksa

pre 11 godina

Što se sukoba između engleskog i španskog fudbala tiče, mislim da uopšte ne treba uzimati utakmice Barse kao primer. Oni su uvek bili ekipa sa sjajnim srednjim redom/napadom, ali se tu izuzev Pujola i Franka de Bura nikada nije igrala dobra odbrana. Kada Čelsi naleti na zaokruženu ekipu Atletiko Madrida kao juče, on jednostavno nema šta da traži, a igraju tu mnogi i pored Radamela - Arda Turan, Suarez, Rodrigez, Miranda, Kurtoa, itd. Isto kao što Junajted prošle sezone nije imao šta da traži protiv Atletik Bilbao-a (sa Martinezom).
Ne treba naravno ni pominjati da su glavni plejmejkeri u svojim klubovima David Silva, Huan Mata i Kazorla, dok engleski fudbaleri van ostrva skoro pa i ne igraju.

brucie

pre 11 godina

Tek sada ne verujem sta je kupio Liverpul, mogli su isto 35 miliona uplatiti Portu za Falkaa i jos dovesti na leto Ardu Turana, ne oni doveli Kerola i od svih onih duduka eto Dauninga da izdvojim izmedju ostalih, a jos bi im ostalo i para. Suarez i Falkao, ne smem ni da zamislim.

ica

pre 11 godina

toliko o onima koji su pricali da je ligu sampiona osvojio zasluzeno CElsi ...BArsa i BAjern su ih pregazili prosle godine a Atletiko im je sad pokazao gde im je mesto

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

BAYERN rekordmeister sto niste onih 40 miliona dali pa da dovedete igracinu kakav je Falkao a vi date za beka 40 miliona!
(FCB Vize dahoam, 31. avgust 2012 21:36)
Martinez nije bek,doucavaj se ;)

Chelsea Chelsea

pre 11 godina

Celsiju kao prvo ova utakmica nije bila toliko bitna sigurno.Drugo da su igrali finale lige sampiona rezultat bi bio mnogo drugaciji zato sto su dobili velikane kao Barcu i Bayern koji zajedno imaju osam liga sampiona tako da tisina papani jedni.

Djavoli Kg

pre 11 godina

Citam i neverujem mi dali,mi izgubili ,mi bih tukli alooo navijaci Barse,Bajerna ,Juventusa sve ove timove ste gledali samo na tv a ovde se deklarisete kao da su vam gradski klubovi.Nemozete vi nikad biti navijaci tih klubova mozete biti samo neko ko prati i nista vise.Inace Atlletiko veceras pokazao da sminkeraj neprolazi u fudbalu jednostavno pregazili su sampijoona evrope koji to uopste nije.Atletiko je sampijon evrope to je prava konstatacijaaaa.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

BAYERN rekordmeister sto niste onih 40 miliona dali pa da dovedete igracinu kakav je Falkao a vi date za beka 40 miliona!
(FCB Vize dahoam, 31. avgust 2012 21:36)
Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)

BaneUtd

pre 11 godina

Videli smo neprikosnovenog Super Maria na delu.Drugi u bundesligi,drugi u nemackom kupu,drugi u LS. Ja da sam na tvom mestu, ne bih se vise blamirao na ovom sajtu.
(Milos, 31. avgust 2012 22:31)
A videli smo Falcao-a,deseti u prvenstvu,Ligu Sampiuona njije ni igrao,pedeseti u kupu , i pobednik miki maus takmicenja drugorazrednih ekipa

ffffffffer

pre 11 godina

Nemojte pljuvati po Chelseaju od 2000. godine cesce je osvajac EL osvojio Super Cup nego osvajac LŠ.Pa 2007. Barcelona je izgubila od Seville 3-0,2010. Inter od Atletico Madrida 2-0,dakle desava se. Mozda je i problem nedostatak motivacije kod najvecih timova..

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 11 godina

Ja kad sam ovo najavio pre neki dan dobio sam mnogo negativnih glasova. A sad ću da najavim da će Atletiko da ide na titulu, ili bar na kup. Vi mi dajte još negativnih glasova, a ja ću sa njima sasvim dobro da živim i biću u pravu.

gruja93ng

pre 11 godina

Odlicna partija Atletika, definitivno su vise zeleli ovu pobedu, igraci Celsija kao da nisu bili dovoljno motivisani, ali ne verujem da im je ovaj poraz bas toliko tesko pao, treba od njih ocekivati da pokazu pravo lice kad pocne LS...

NogometAS

pre 11 godina

Ma kakav Chelsea, njihovo vrijeme je proslo, ne meze sa sa isluzenim igracima poput Lamparda, Ivanovica i slicnih biti konkurentan kao nekada.

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

BAYERN rekordmeister sto niste onih 40 miliona dali pa da dovedete igracinu kakav je Falkao a vi date za beka 40 miliona!
(FCB Vize dahoam, 31. avgust 2012 21:36)
Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)

BaneUtd

pre 11 godina

Videli smo neprikosnovenog Super Maria na delu.Drugi u bundesligi,drugi u nemackom kupu,drugi u LS. Ja da sam na tvom mestu, ne bih se vise blamirao na ovom sajtu.
(Milos, 31. avgust 2012 22:31)
A videli smo Falcao-a,deseti u prvenstvu,Ligu Sampiuona njije ni igrao,pedeseti u kupu , i pobednik miki maus takmicenja drugorazrednih ekipa

slobinator

pre 11 godina

stvarno ne znam šta se primate.briga abramoviča za super kup.lepa prilika da se zaradi na kladionici,a možda i kapariše falkao.zar stvarno mislite da će onakav igrač ostati u atletiku?

DV5

pre 11 godina

Ne volim da pljujem sopstveni klub, ali dok LAMPARD ne ode u penziju, Celsiju se ne pise ddobro..i nemojte kad procitate ovo da odmah davite sa njegovim 150 golova...100 od tih 150 je da iz penala...Trenutno, ja ga ni u Zvezdu ne bih stavio...Bolji je Caba Dimitrijevic!

BAYERN recordmeister

pre 11 godina

BAYERN rekordmeister sto niste onih 40 miliona dali pa da dovedete igracinu kakav je Falkao a vi date za beka 40 miliona!
(FCB Vize dahoam, 31. avgust 2012 21:36)
Martinez nije bek,doucavaj se ;)

Chelsea Chelsea

pre 11 godina

Celsiju kao prvo ova utakmica nije bila toliko bitna sigurno.Drugo da su igrali finale lige sampiona rezultat bi bio mnogo drugaciji zato sto su dobili velikane kao Barcu i Bayern koji zajedno imaju osam liga sampiona tako da tisina papani jedni.

Aleksandar666a

pre 11 godina

Samo pljujte po Chelsiju to sto vasi klubovi za koje navijate nisu prosle sezone nista osvojili, pa sada lijecite komplekse pogotovo navijaci barcelone to morate raskrstiti sami sa sobom!!!!! A Chelsea ce vas ponovo docekati i pokazati svoj autobus!

Barcaboy

pre 11 godina

Svi simpatizeri Celsija? Gde ste? Sta bi sa onim autobusom parkiranim ispred Ceha..Zaista je smesno kako celsi igra..Roberto DI mateo nema veze sa vezom..Da uzeo je Ligu Sampiona uz neverovatno ogromnu dozu srece..Ne moze sreca zauvek da traje..Imaju fantastican tim mozda i najjaci u Premijer ligi medjutim trener im bas i nije za napadacku filozofiju..Treba im neko ko zna kako da iskoristi oskara azara matu itd..

FALKAO

pre 11 godina

Ovo je najbrutalniji prikaz totalne dominacije i najveceg fudbalskog ponizenja u ovom veku.Ovo nije samo Cetiri Nula,ovo je 3 stative,5 situacija kad Ceh brani jedan na jedan.Ovo je osveta za Prvi korner u 90 minutu u finalu LS,za Barsinih 50 suteva na gol u 2 utakmice,za Bajernovih 30 suteva u 1 utakmici,za one stative Napolija i vadjenja sa gol linije,za preoravanje terena da Ronaldinjo polomi nogu i milion slicnih situacija.U pravom svetlu su se pokazali Staloneovi Placenici,pardon Abramovicevi Plavci.Kad je jedan Milinko Pantic sa Antarom harao Spanijom,Celziju je najveca satisfakcija bilo da igra Liga kup Engleske.Nacin na koji su osvojili LS,veceras na najbolji nacin potvrdjuje koliko je tu bilo nenormalne i nicim zasluzene srece,pa nek se slobodno pozivaju na neigranje Drogbe,Terija,Borote,Zole,Marka Bosnica...

Radomir Falkao

pre 11 godina

Covek je trenutno ubedljivo najbolji igrac na svetu!!! Ronaldo i Mesi male bebe za njega! Konkretan igrac, ovakav spic se nije pojavio jos od velikog Zuba!

alex

pre 11 godina

Pa sada recite da je Celsi zaslužio da pretstavlja prvaka LS!
Bruka!!!Falcao je definitivno najbolji igrac trenutno na svetu pa vi recite sta hoćete!

Garry

pre 11 godina

75-i min.
"Da je ovo boks - sudija bi vec svirao kraj"!
Mozete ga mrzeti koliko god hocete, ali Aca Stojanovic je sjajan, jedinstven i neponovljiv!

darker

pre 11 godina

Sjajna igra Atletica,ali glavni uzrok Chelseajeva poraza je to sto neki igraci ne shvataju svoju poziciju u timu a tu prije svega prednjace Lampard i Ivanovic.Prvo Ivanovicu se oni postignuti golovi obijaju o glavu i tip jednostavno previse ide naprijed a pritom nema potrebnu brzinu da bi se uspio vratiti nazad i sprijeciti kontranapad.I Lampard ima slican problem za jednog igraca koji igra defanzivnog veznog u ovom Chelseajevom timu previse vremena provodi u protivnickom 16-ercu,a potom kad Chelsea izgubi loptu vise nema snage da potrci natrag.Toliko.

Vlada '71

pre 11 godina

Sta reci jadno od Sampiona Evrope,Crvena Zvezda 1991 protiv Manester Junajteda odigrala ekstra na Old Trafordu i izgubila Super Kup Evrope sa 1-0 ...s' tim sto su se tada igrale dve utakmice Super Kupa Evrope ali Mancester Junajted i 'ser aleks ferguson' nisu hteli da dodju u Beograd zbog 'rata' .... Zvezda nije htela da igra samo jednu utakmicu cak je trazila da igra revan na nekom neutralnom terenu medjutim uefa je presekla i odlucila da se igra samo jedna utakmica i to na old trafordu ...

ica

pre 11 godina

toliko o onima koji su pricali da je ligu sampiona osvojio zasluzeno CElsi ...BArsa i BAjern su ih pregazili prosle godine a Atletiko im je sad pokazao gde im je mesto

musa dembele

pre 11 godina

Najbolji napadac na svetu! Atletico Madrid,da ga se kojim slucajem prebaci u LS,garantujem da bi najmanje igrali plufinale,ako ne i samo finale.. Ljudi su smrt za takozvane kup utakmice! Inace,ocekivana pobeda Atletica..

djape

pre 11 godina

Samo jos jedan dokaz koliko je Celzi na srecu pobedio u proslosezonskoj ligi sampiona.Doduse zasluzili su to par godina ranije ali prosle sigurno nisu bili najbolji i uz puno puno srece su je osvojili.Roman stao sa ulaganjima i sad je to prosecna ekipa.Inace Falcao neverovatan.Cudi me da nije promenio sredinu.

Mladen

pre 11 godina

Plan da Partizan opstane u evropi je jasan,da djura organizuje otmicu za onih 1800000 evra koje imamo,da se otme Falkao,ode na plasticnu operaciju transformise se u Scepovica,i eto mi imamo napadaca,a za kusur to isto uradimo i za Hazarda.

Campari

pre 11 godina

Ja samo želim da kažem ono što sam pričao prosle godine posle meceva Atletiko Bilbao - Mančester Junajted:
Najjaca liga na svetu je Primera. Liga u kojoj se trosi najvise para je Premiership.
Toliko, i posle ne pricajte da u Engleskoj igraju vanzemaljci, tamo vecinom igraju obicni trkaci koji protiv vrhunskih tehnicara iz Spanije, kada im je dan, nemaju neke sanse.

Laza

pre 11 godina

Ovo je utakmica koja odlucuje koji je tim bio najbolji prosle sezona, jer mnogi koji igraju ligu UEFA bi usli u osminu finala lige sampiona.
Ovo je jos jedan dokaz da su spanski klubovi bolji od engleskih. Setite se kako je Bilbao tukao Man.Utd. To su osrednji klubovi u Spaniji! Sta bi tek bilo da osrednji engleski igra protiv najboljih u Spaniji??? Nezamislivo!

ProVokator

pre 11 godina

Celsi je pokusao da igra fudbal i vidimo rezultat. Potcenili su Atletiko inace bi igrali bunker-kontra antifudbal kao protiv svih iole kvalitetnih timova. Ovde se lepo video "kvalitet" i koliko je prosla sezona bila pitanje srece a ne fudbalkog umeca.
Svaka cast Atletiko!

realno

pre 11 godina

Malo zapostavljen prije svega od strane Mesija i Ronalda ali po meni najbolji napadac danasnjice..Ne samo da je dokazao da ono u Portu nije bila samo sezona iz snova nego je jos i napredovao u Atletiku!

crno beli

pre 11 godina

Najveca "rupa" Celzija je trener, koji nema hrabrosti da igra napadacki fudbal, iako ima igrace koji umeju da igraju. Di Mateo je u rangu Vermezovica, i nadam se da ce obojica brzo da odu.

psihijatar

pre 11 godina

Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)
(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08)

i cetvrta stvar: rekao sam p;ave pilule, a ne roze! PLAVEEE!!!

Djavoli Kg

pre 11 godina

Citam i neverujem mi dali,mi izgubili ,mi bih tukli alooo navijaci Barse,Bajerna ,Juventusa sve ove timove ste gledali samo na tv a ovde se deklarisete kao da su vam gradski klubovi.Nemozete vi nikad biti navijaci tih klubova mozete biti samo neko ko prati i nista vise.Inace Atlletiko veceras pokazao da sminkeraj neprolazi u fudbalu jednostavno pregazili su sampijoona evrope koji to uopste nije.Atletiko je sampijon evrope to je prava konstatacijaaaa.

djshilja

pre 11 godina

Pratim Atletiko 15ak godina još od Radomira Antića i Milinka Pantića ih gotivim ...ali ovakvo zadovoljstvo odavno nisam doživeo...bar mali melem na ranu od sinoć iz francuske!!!

Vladimir Pula

pre 11 godina

Kako ga niko nije kupio ne kuzim???! Vec mi prije nije bilo jasno, sada mi je jos manje? Svaka cast van persiju za kojeg su se otimali neznam ko nije, svaka cast i našem Modriću.. Ali ovaj tu je izmislio nogomet veceras. Strava!!! sta nije Chelsea podvalio torresa i dopustio i kupio izvanzemaljca...

Pera pisar iz administrativnog odeljenja

pre 11 godina

Ja kad sam ovo najavio pre neki dan dobio sam mnogo negativnih glasova. A sad ću da najavim da će Atletiko da ide na titulu, ili bar na kup. Vi mi dajte još negativnih glasova, a ja ću sa njima sasvim dobro da živim i biću u pravu.

Milos

pre 11 godina

(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08)

Videli smo neprikosnovenog Super Maria na delu.Drugi u bundesligi,drugi u nemackom kupu,drugi u LS. Ja da sam na tvom mestu, ne bih se vise blamirao na ovom sajtu.

GoranNS90

pre 11 godina

Prva stvar je da Martinez ne igra beka...
Druga stvar je da smo mi dali 30.000.000 a 10.000.000 je dao Martinez od svoje plate...
Treca stvar je da se Falcao treba dokazati i u LS,lako je u UEFA kupu protiv Mancestera i slicnih ekipa.Dok se ne dokaze u LS nas Super Mario je neprikosnoven ;)
(BAYERN recordmeister, 31. avgust 2012 22:08

Cetvrta stvar je da ti nisi nista dao :D

gruja93ng

pre 11 godina

Odlicna partija Atletika, definitivno su vise zeleli ovu pobedu, igraci Celsija kao da nisu bili dovoljno motivisani, ali ne verujem da im je ovaj poraz bas toliko tesko pao, treba od njih ocekivati da pokazu pravo lice kad pocne LS...

DROGBA11

pre 11 godina

Kakav je igrac Falkao, strasno. Lepo sam pricao, Roman je trebalo da da Toresa+ koliko god hoce para za Falkaa. Svaka cast Atletiku,bili su mnogo bolji, ali mislim da je utakmicu upropastio David Luiz,covek kao da je amater, jos na kraju za malo i da da auto gol,uzas. Toresa necu ni da komentarisem... Jos ja igrao 2 tiketa u singlu gg2+ i tm1 2+&gg... da je Celsi dao jos jedan gol sada bih bar imao pare,mada slaba bi to bila uteha... I da, Falkao je desnjak, a covek nas umazao levom, ne verujem kakav igrac. JEDINI koji bi mogao zameniti Drogbu.

ffffffffer

pre 11 godina

Nemojte pljuvati po Chelseaju od 2000. godine cesce je osvajac EL osvojio Super Cup nego osvajac LŠ.Pa 2007. Barcelona je izgubila od Seville 3-0,2010. Inter od Atletico Madrida 2-0,dakle desava se. Mozda je i problem nedostatak motivacije kod najvecih timova..

superbrko

pre 11 godina

Kakav paklenjak, ovaj Falcao, trenutno najbolji centarfor u Evropi, od kad je Drogba otišao. Atletiko je sjajna ekipa, mogu dobiti svakoga, ali u prvenstvu ne mogu odigrati u kontinuitetu.
A Čelzi, ko razbijena vojska. Ni u prvenstvu ne blistaju, nemaju igru, iako su dobili 3 utakmice. Čini mi se da Di Mateo ne zna šta hoće...

Ilija

pre 11 godina

Žao mi je ovog momka u senci je Ronalda i Messija. Čovek se rodio u pogrešno vreme,jer su skoro isto godište svo troje. Ali stvarno izvanredan igrač to pokazuje i ova utakmica jer on je svarno redak primer onoga kad je najbitnije on je najbolji.

Da li je bilo bolje za vreme druga Tita?

pre 11 godina

Plavokosoj devojcici fali ono sto Admiral Drogba ima. A nedostaje mu i srca, kao i ostatku Celsija. Falkao ih je unistio veceras.

Vladimir_natal_Petkovic

pre 11 godina

kakav je to napadac falcao neverovatno ..gol za 2-0 podseca me na finale El protiv bilbaoa ..retko kad sam gledao napadaca koji ima ovakav osecaj za gol ,nema sumnje trenutno je jedan od najboljih napadaca sveta..

celsi deluje umorno u prvih 45 minuta nebi reko nezainteresovano ali vidi se da jedva disu ..

pozz

Insajder

pre 11 godina

Ja nzm koje najbolji igrac danasnjice ili koji je najbolji golman ili trener,ali jedno znam onaj koji ima ugovor sa Falkaom je bogat bilo to covek ili klub.Ovo nije normalno covek je dokazao koje najbolji egzekutor ili ti dzelat, ali tri gola ovakvom Celziju i to ovakva gde je skoro sam dosao do gola vrede bar 100 miliona na ovom nerealnom trzistu.Nije bolji od Ronalda i Messija samo zbog toga sto ne igra u jacem klubu.

NogometAS

pre 11 godina

Ma kakav Chelsea, njihovo vrijeme je proslo, ne meze sa sa isluzenim igracima poput Lamparda, Ivanovica i slicnih biti konkurentan kao nekada.

sofronije

pre 11 godina

kod nas su stvarno svi strucnjaci, Ivanovic spor, Lampard nema snage da se vrati.. jao jaooo..
Atletiko madrid drugorazredna ekipa..Sta pricate bre..

Tekelija

pre 11 godina

Досадна је више расправа да ли је Челси заслужено освојио ЛШ.
Да ли је Барса оне године кад је Челси покраден заслужено освојила ЛШ?
Јел битно да ли је Звезда стварно игром заслужила КШ, или су у неким тренуцима имали доста среће?
Ето, то је исто. Кога за тим заболи брига...
Маните се празних расправа.
:)

Фалкао је прошле сезоне учинио више него Роналдо и Меси заједно.
Једну просјечну екипу је готово сам носио до титуле шампиона Лиге Европе, док су Роналдо и Меси давали голове Хетафеу и Хихохохону...
Штета што се цијени квантитет, па играчи као Фалкао и поред све бриљантности незаслужено остану у сјенци људи, с којима би, у најмању руку, требало да буду равноправни.

Aleksa

pre 11 godina

Što se sukoba između engleskog i španskog fudbala tiče, mislim da uopšte ne treba uzimati utakmice Barse kao primer. Oni su uvek bili ekipa sa sjajnim srednjim redom/napadom, ali se tu izuzev Pujola i Franka de Bura nikada nije igrala dobra odbrana. Kada Čelsi naleti na zaokruženu ekipu Atletiko Madrida kao juče, on jednostavno nema šta da traži, a igraju tu mnogi i pored Radamela - Arda Turan, Suarez, Rodrigez, Miranda, Kurtoa, itd. Isto kao što Junajted prošle sezone nije imao šta da traži protiv Atletik Bilbao-a (sa Martinezom).
Ne treba naravno ni pominjati da su glavni plejmejkeri u svojim klubovima David Silva, Huan Mata i Kazorla, dok engleski fudbaleri van ostrva skoro pa i ne igraju.

istina boli

pre 11 godina

ne razumem šta vam nije jasno zašto ga nije niko kupio,čovek nije na prodaju ima ugovor 5 god i atletico ga platio 40 mil.nije čovek na prodaju.por siempre atleti0

brucie

pre 11 godina

Tek sada ne verujem sta je kupio Liverpul, mogli su isto 35 miliona uplatiti Portu za Falkaa i jos dovesti na leto Ardu Turana, ne oni doveli Kerola i od svih onih duduka eto Dauninga da izdvojim izmedju ostalih, a jos bi im ostalo i para. Suarez i Falkao, ne smem ni da zamislim.

violator

pre 11 godina

Hoce li ovaj Aca informacija da prestane da Gerija Kejhila zove Tim Kejhil? Tim igra za Everton
(ivan kg, 31. avgust 2012 22:19)

Everton, jesi siguran?

Rade

pre 11 godina

Ako je glupi ruski oligarh iskeširao 50 miliona funti za Toresa,koliko onda vredi Falkao? Pola milijarde funti?
(BaneUtd, 31. avgust 2012 21:37)

I Liverpul za Kerola 40 miliona evra :D Falkao po tome vredi cirka 1.500.000.000 evra

pavle

pre 11 godina

@(Barcaboy, 31. avgust 2012 21:52)

Zaboravio sam rezultat te utakmice, ali na kanti je ugravirano 2012 - Chelsea....

Svi sada samo o Falkau. jeste stravičan igrač, ubica, uživanje za gledati. Da ne zaboravimo i ostale, igra ceo Atletiko FENOMENALNO. Nadam se da neće izgubiti dah u sezoni