Petak, 31.08.2012.

20:45

B92: Aleksandar Pantić u Zvezdi

Mladi reprezentativac Srbije Aleksandar Pantić poslednje je pojačanje Crvene zvezde ovog leta, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Aleksandar Pantiæ u Zvezdi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

Armatura

pre 11 godina

Ranko je zasluzio jednu koreografiju najvernijih crveno-belih na severu, veliki natpis RANKO u crveno belom srcu od 10 000 kartona.
Klun koji duguje Radu godinama on opet poklanja igraca, stvarno je lik odlepio za Crvenom zvezdom a zvezdasi mu se ne oduzuju nekom zahvalnicom.

Dejan

pre 11 godina

A otkuda pare za sva ova pojacanja? Imate gubiozu od 50 miliona, a kupujete igrace. Da li je to drzava odresila kesu, bilo bi fer da se to sazna. Ako je tako kao sto izgleda, pod hitno olbelodaniti sve u vezi s tim i preporuciti ostalim klubovima da odustanu od takmicenja, koje nema svrhe igrati ako drzava favorizuje jedan klub i to klub koji je finansijski potuno propao. Uvek se u Srbiji ulagalo u propale projekte, a uspesne se unistavalo.Zalosno je da smenom valsti dolazi i smena u sportu. To bi trebalo FIFA i UEFA upoznat sa stanjem u srpskom fudbali. Pogledajte sta je CZ kupila u poslednjih pola godine sa dugom od 50 miliona eura, neko mora za taj kriminal odgovarati. Jedino da Dzajic nije vratio u kasu sto je ranije uzeo.
(Miljko, 31. avgust 2012 21

Jeli ti krivo,bilo vam je lepo dak je partizan(NAMERNO MALO SLOVO P)osvajao titule u skoro svakom sportu a sada kada vidite da cete tesko osvojiti koju titulu,ajde sada malo placi,kme,kme kme....

fkr1958

pre 11 godina

Koliko je samo Ranko unistio talenata saljuci ih u drzavne projekte to je cudo,ali i u klubove u inostranstvu! Pa igrac za Rad odigra dobro 20 utakmica,i umesto da ga zadrzi jos sezonu on ga prosledi blizancima samo da bi uzeo koju hiljadu vise od preprodaje,a igrac ne napreduje vec umisli da je nesto i na kraju ima karijeru ko onaj Sretenovic sto je dosao u partizan. Tuga!

*zvezdica*

pre 11 godina

Dobrodosao! Nadam se da ces ispuniti ocekivanja i da ces pokazati zasto si odabran da nosis taj dres i grb na grudima! ZVEZDO VOLIM TE!

Bokan

pre 11 godina

Braćo Grobari, ne pitajte Zvezdu odakle im pare, već pitajte upravu gde su naše pare. Toliko transfera i miliona a nema se para za jedno normalno pojačanje.

goran

pre 11 godina

Evo dokaza zasto selektor bilo koje selekcije nemoze da bude trener nekog kluba u Srbiji. Jankovic kao selektor mlade reprezentacije dovodi u njegov klub najbolje mlade igrace. Dal bi neki od tih mladih igraca mozda hteo da predje u Partizan i da igra u evropi? Dal sme da odbije poziv selektora da predje u Zvezdu? Jel su ti mladi igraci ucenjeni ili je kao selektor, Jankovic vrsio pritisak i ubedjivao ih da predju u Zvezdu. Moje misljenje je da se Jankovic kao selektor mlade rep.stavio u sluzbu zvezde i da iskoriscava mesto selektora da bi ojacao klub u kojem je trener. To sto prima dve plate necu da komentarisem,kao da u FSS nemamo mladjih trenera koji mogu da vode mlade a vi gospodine Jankovicu se odlucite ili reprezentacija ili zvezda.

todorovic

pre 11 godina

Voleo bih da mi bilo ko objasni zasto misli da je Mudrinski bolji od Ozegovica, ovaj Pantic od naseg malog Stojkovica, koji je isto desni bek.

Nikola

pre 11 godina

Jesam sam veliki Partizanovac, ali s obzirom da smo sugradjani iz male Topole i ista generacija ,zelim Aci sve najbolje u daljoj karijeri i sto vise da napreduje pa da jednog dana dostigne jos jednog Topolca ali iz redova Partizana, Igora Duljaja. Samo napred, sve najbolje!

One night in May

pre 11 godina

Kod nas nikako komunizam da se zavrsi s ovim drzavnim direktivama za korist blizanaca.
Imate javna preduzeca za sponzore i to vam nije dosta nego jos i naredjuje ovi policajci kao u vreme Tita, jos samo generali umesto snajdera da krenu da salju sluzbene merdze da dovoze u Partizan i to je to.
(ARMATURA, 31. avgust 2012 22:51)

Gazprom je privatna firma vec 20 godina!! Nastavi da places...

Kumasinx

pre 11 godina

Pusti g anek igra samo da ne gledam mikica u ekipi a solidna ekipa bi nam bila Bajkovic Pantic Mladenovic Maksimovic Jovanovic Lazovic Milivojevic Milijas Vesovic Mudrinski Kasalica :)

my way

pre 11 godina

Kirovski-Mikic,Pantic,Jovanovic,Mladenovic-Mijailovic, Milijas (Milivojevic), Kadu (dok se ne oporavi Milivojevic i Milijas)-Lazovic, Asamoa, Mudrinski.

nikola

pre 11 godina

Ovo je stvarno za Jelen super ligu pregomilanje igraca. Nadam se da ce sad Mikic otici, uz Milijasa imamo jos desetoricu kvalitetnih veznjaka doveli smo Mudrinskog a imamo jos 4 kvalitetnih napadaca peti Ozegovic je na pozajmici. Muka mi je.

veliki strumf

pre 11 godina

@Miljko A dobro ti je bilo svih ovih godina kada ste sve titule pokupili u fudbalu, kosarci, vaterpolu... Zar iko normalan ovde misli da je sve to jedino zasluga menadzmenta Partizana i njihovih trenera i igraca? Da je polupismeni Djura sve to postigao? Dajte ljudi, urazumite se. Neki politicari projektovali su dugogodisnju vladavinu Partizana. Vreme tih politicara je proslo. Kao sto vidite, dosao je red na Zvezdu (zar vam ovoliki transferi ne govore dovoljno?). Politicari su grobari naseg fudbala. Tek kada se klubovi privatizuju pocece rivalstvo u pravom smislu te reci, a prvenstvo ce postati regularnije.

ZvuciPoznato

pre 11 godina

Bravo za upravu CZ koja je dovela stvarna pojačanja i koja sa ovim timom već sledeće godine će prestavljati ozbiljan faktor u evropskoj ligi.
(Raša, 31. avgust 2012 21:11)

Koje sezone? :)))

veliki strumf

pre 11 godina

@Slobodan Na sredini tereena nam je bas guzva. Tu su Milijas, Cava, Milivojevic, Mijailovic, Kadu kada se oporavi, a tu je i mali Vukan Savicevic. Levo i desno igraju Lazovic, Vesovic, Perovic, Miric, po potrebi mogu i Kasalica i Milunovic. All around spic mi je onaj Asamoa, brz je, borben, cini mi se da ni na lopti nije los, on je i izborio onaj korner posle koga smo izjednacili u Bordou. Nas problem su stoperi i golman (mada su Kirovski i Dmitrovic jako dobri, dok bi se Bajku morali zahvaliti, i to ne zbog penala vec zbog mnogo toga).

ARMATURA

pre 11 godina

Kod nas nikako komunizam da se zavrsi s ovim drzavnim direktivama za korist blizanaca.
Imate javna preduzeca za sponzore i to vam nije dosta nego jos i naredjuje ovi policajci kao u vreme Tita, jos samo generali umesto snajdera da krenu da salju sluzbene merdze da dovoze u Partizan i to je to.

Andrej

pre 11 godina

Bajkovic-pantic(vesovic)maksimovic,jovanovic,mladenovic-mijailovic,milivojevic,milijas-lazovic,kasalica,mudrinski klupa-dimitrijevic-milijas posle70min,asamoha,milunovic,ostali nisu za zvezdu.treba nam jos jedan centarhalv, mozda baciti u vatru vukana i dovesti na zimu na prier pantelica to nebi bio los potez

veliki strumf

pre 11 godina

Ako mu je preporuka onaj crveni protiv Zvezde, zaradjen posle 2 neinteligentna starta na sredini terena, bojim se da nece da valja.

vlajko

pre 11 godina

Jedna stvar mi se dopada sa Zvezdinom igrackom strategijom, a to je da Zvezdin tim polako postaje mlada reprezentacija Srbije. Bilo bi lepo kad bi mogli da odrze taj sastav jedno 4 godine. Garantujem vam da bi imali super rezultate sa tim timom kad se uigraju i steknu iskustva...

A u isto vreme i lepo, samo sto zivci nastradaju

pre 11 godina

Dobrodosao momak! Juce umalo ne razbih tv, jos ne mogu da se opasuljim. Bili smo tako blizu. Tesko je biti navijac Zvezde.

Karamela

pre 11 godina

Too,ovo znaci da je titula rezervisana!Pocinje teror u fudbalu,basketu,vaterpolu i odbojci!Grobar,imate 5 minuta fore da se spakujete i prepustite presto nama!

Acika

pre 11 godina

Kod vas Srba uvijek neke teorije zavijere, majke mi.Uvijek po vasim komentarima drzava nesto muti, podzemelje ovo ono, izvinite ali smijesni ste, zamarate se sa glupostima ljudi1 Pozdrav za Srbijuu

Slobodan

pre 11 godina

Verujem da je decko dobar, cak vrlo dobar, ali imam dva pitanja. Dokle cemo da punimo dzepove onom kriminalcu sa Banjice, i ko ce da nam igra na sredini terena ako se jos neko povredi?

david

pre 11 godina

Voleo bih da se da potpuna podrska treneru Jankovicu minimum dve godine vezano,jer za sve treba vremena i strpljenja a ako za taj period ne bude nikakvog napretka i sam ce otici bez da ga smenjuju,treba mu dati sansu na duzi rok.

Stefan

pre 11 godina

Nemam nista protiv dovodjenja mladih igraca.Problem je sto ovaj tim sigurno necemo zadrzati par godina tj. cim stigne za nekoga bolja ponuda ode on preko granice..Recimo Maksimovic kad ne bude pravio onakve kikseve kao protiv Bordoa sigurno nece biti u Zvezdi.Daj boze da grijesim..

misa

pre 11 godina

samo da Milijas bude pravi vodja i poslaze sa Jankovicem klince (a da ga ovi iz uprave ne prevare kao Perovica i Milovanovica) i uzimamo konacno titulu. naredna 2-3kola odlucuju. ako se dignu i zaredjaju sa pobedama posle ove agonije sa Bordom, titula se na Marakanu (kući) vraća! :))

mare

pre 11 godina

Ceo dan čekam da vidim ko je poslednje pojačanje ovog leta. :) Poraz od sinoć boli, ali ako ovi momci ostanu na okupu jedan duži period onda se ne brinem, i sigran sam da će se boriti za grb, a ujedno i igrati lep fudbal! OD ROĐENJA MOG....

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

prvo .. SINE NEK TI JE SA SRECOM .. a, drugo .. pravi potezi i uz svu tu mladez mora u timu biti bar tri, cetiri iskusna fudbalera ... Konkretno po meni sad u Zvezdi fali jos jedno dva jaka , dobra ofanzivna veznjaka i to je to ... al dobro ... bar da se Kadu vrati pa polako ...

Miljko

pre 11 godina

A otkuda pare za sva ova pojacanja? Imate gubiozu od 50 miliona, a kupujete igrace. Da li je to drzava odresila kesu, bilo bi fer da se to sazna. Ako je tako kao sto izgleda, pod hitno olbelodaniti sve u vezi s tim i preporuciti ostalim klubovima da odustanu od takmicenja, koje nema svrhe igrati ako drzava favorizuje jedan klub i to klub koji je finansijski potuno propao. Uvek se u Srbiji ulagalo u propale projekte, a uspesne se unistavalo.Zalosno je da smenom valsti dolazi i smena u sportu. To bi trebalo FIFA i UEFA upoznat sa stanjem u srpskom fudbali. Pogledajte sta je CZ kupila u poslednjih pola godine sa dugom od 50 miliona eura, neko mora za taj kriminal odgovarati. Jedino da Dzajic nije vratio u kasu sto je ranije uzeo.

miroslav

pre 11 godina

Da li je bio Zvezdin i kada je zaradio crveni u 25. minutu?
Sada su njegovi glupi i nepotrebni startovi sasvim razumljivi.
Samo da je sve regularno...

Raša

pre 11 godina

Bravo za upravu CZ koja je dovela stvarna pojačanja i koja sa ovim timom već sledeće godine će prestavljati ozbiljan faktor u evropskoj ligi.

vlajko

pre 11 godina

Jedna stvar mi se dopada sa Zvezdinom igrackom strategijom, a to je da Zvezdin tim polako postaje mlada reprezentacija Srbije. Bilo bi lepo kad bi mogli da odrze taj sastav jedno 4 godine. Garantujem vam da bi imali super rezultate sa tim timom kad se uigraju i steknu iskustva...

A u isto vreme i lepo, samo sto zivci nastradaju

pre 11 godina

Dobrodosao momak! Juce umalo ne razbih tv, jos ne mogu da se opasuljim. Bili smo tako blizu. Tesko je biti navijac Zvezde.

Raša

pre 11 godina

Bravo za upravu CZ koja je dovela stvarna pojačanja i koja sa ovim timom već sledeće godine će prestavljati ozbiljan faktor u evropskoj ligi.

misa

pre 11 godina

samo da Milijas bude pravi vodja i poslaze sa Jankovicem klince (a da ga ovi iz uprave ne prevare kao Perovica i Milovanovica) i uzimamo konacno titulu. naredna 2-3kola odlucuju. ako se dignu i zaredjaju sa pobedama posle ove agonije sa Bordom, titula se na Marakanu (kući) vraća! :))

veliki strumf

pre 11 godina

@Miljko A dobro ti je bilo svih ovih godina kada ste sve titule pokupili u fudbalu, kosarci, vaterpolu... Zar iko normalan ovde misli da je sve to jedino zasluga menadzmenta Partizana i njihovih trenera i igraca? Da je polupismeni Djura sve to postigao? Dajte ljudi, urazumite se. Neki politicari projektovali su dugogodisnju vladavinu Partizana. Vreme tih politicara je proslo. Kao sto vidite, dosao je red na Zvezdu (zar vam ovoliki transferi ne govore dovoljno?). Politicari su grobari naseg fudbala. Tek kada se klubovi privatizuju pocece rivalstvo u pravom smislu te reci, a prvenstvo ce postati regularnije.

david

pre 11 godina

Voleo bih da se da potpuna podrska treneru Jankovicu minimum dve godine vezano,jer za sve treba vremena i strpljenja a ako za taj period ne bude nikakvog napretka i sam ce otici bez da ga smenjuju,treba mu dati sansu na duzi rok.

Karamela

pre 11 godina

Too,ovo znaci da je titula rezervisana!Pocinje teror u fudbalu,basketu,vaterpolu i odbojci!Grobar,imate 5 minuta fore da se spakujete i prepustite presto nama!

Acika

pre 11 godina

Kod vas Srba uvijek neke teorije zavijere, majke mi.Uvijek po vasim komentarima drzava nesto muti, podzemelje ovo ono, izvinite ali smijesni ste, zamarate se sa glupostima ljudi1 Pozdrav za Srbijuu

mare

pre 11 godina

Ceo dan čekam da vidim ko je poslednje pojačanje ovog leta. :) Poraz od sinoć boli, ali ako ovi momci ostanu na okupu jedan duži period onda se ne brinem, i sigran sam da će se boriti za grb, a ujedno i igrati lep fudbal! OD ROĐENJA MOG....

Stefan

pre 11 godina

Nemam nista protiv dovodjenja mladih igraca.Problem je sto ovaj tim sigurno necemo zadrzati par godina tj. cim stigne za nekoga bolja ponuda ode on preko granice..Recimo Maksimovic kad ne bude pravio onakve kikseve kao protiv Bordoa sigurno nece biti u Zvezdi.Daj boze da grijesim..

veliki strumf

pre 11 godina

@Slobodan Na sredini tereena nam je bas guzva. Tu su Milijas, Cava, Milivojevic, Mijailovic, Kadu kada se oporavi, a tu je i mali Vukan Savicevic. Levo i desno igraju Lazovic, Vesovic, Perovic, Miric, po potrebi mogu i Kasalica i Milunovic. All around spic mi je onaj Asamoa, brz je, borben, cini mi se da ni na lopti nije los, on je i izborio onaj korner posle koga smo izjednacili u Bordou. Nas problem su stoperi i golman (mada su Kirovski i Dmitrovic jako dobri, dok bi se Bajku morali zahvaliti, i to ne zbog penala vec zbog mnogo toga).

Slobodan

pre 11 godina

Verujem da je decko dobar, cak vrlo dobar, ali imam dva pitanja. Dokle cemo da punimo dzepove onom kriminalcu sa Banjice, i ko ce da nam igra na sredini terena ako se jos neko povredi?

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

prvo .. SINE NEK TI JE SA SRECOM .. a, drugo .. pravi potezi i uz svu tu mladez mora u timu biti bar tri, cetiri iskusna fudbalera ... Konkretno po meni sad u Zvezdi fali jos jedno dva jaka , dobra ofanzivna veznjaka i to je to ... al dobro ... bar da se Kadu vrati pa polako ...

veliki strumf

pre 11 godina

Ako mu je preporuka onaj crveni protiv Zvezde, zaradjen posle 2 neinteligentna starta na sredini terena, bojim se da nece da valja.

Miljko

pre 11 godina

A otkuda pare za sva ova pojacanja? Imate gubiozu od 50 miliona, a kupujete igrace. Da li je to drzava odresila kesu, bilo bi fer da se to sazna. Ako je tako kao sto izgleda, pod hitno olbelodaniti sve u vezi s tim i preporuciti ostalim klubovima da odustanu od takmicenja, koje nema svrhe igrati ako drzava favorizuje jedan klub i to klub koji je finansijski potuno propao. Uvek se u Srbiji ulagalo u propale projekte, a uspesne se unistavalo.Zalosno je da smenom valsti dolazi i smena u sportu. To bi trebalo FIFA i UEFA upoznat sa stanjem u srpskom fudbali. Pogledajte sta je CZ kupila u poslednjih pola godine sa dugom od 50 miliona eura, neko mora za taj kriminal odgovarati. Jedino da Dzajic nije vratio u kasu sto je ranije uzeo.

ZvuciPoznato

pre 11 godina

Bravo za upravu CZ koja je dovela stvarna pojačanja i koja sa ovim timom već sledeće godine će prestavljati ozbiljan faktor u evropskoj ligi.
(Raša, 31. avgust 2012 21:11)

Koje sezone? :)))

Bokan

pre 11 godina

Braćo Grobari, ne pitajte Zvezdu odakle im pare, već pitajte upravu gde su naše pare. Toliko transfera i miliona a nema se para za jedno normalno pojačanje.

miroslav

pre 11 godina

Da li je bio Zvezdin i kada je zaradio crveni u 25. minutu?
Sada su njegovi glupi i nepotrebni startovi sasvim razumljivi.
Samo da je sve regularno...

ARMATURA

pre 11 godina

Kod nas nikako komunizam da se zavrsi s ovim drzavnim direktivama za korist blizanaca.
Imate javna preduzeca za sponzore i to vam nije dosta nego jos i naredjuje ovi policajci kao u vreme Tita, jos samo generali umesto snajdera da krenu da salju sluzbene merdze da dovoze u Partizan i to je to.

One night in May

pre 11 godina

Kod nas nikako komunizam da se zavrsi s ovim drzavnim direktivama za korist blizanaca.
Imate javna preduzeca za sponzore i to vam nije dosta nego jos i naredjuje ovi policajci kao u vreme Tita, jos samo generali umesto snajdera da krenu da salju sluzbene merdze da dovoze u Partizan i to je to.
(ARMATURA, 31. avgust 2012 22:51)

Gazprom je privatna firma vec 20 godina!! Nastavi da places...

Andrej

pre 11 godina

Bajkovic-pantic(vesovic)maksimovic,jovanovic,mladenovic-mijailovic,milivojevic,milijas-lazovic,kasalica,mudrinski klupa-dimitrijevic-milijas posle70min,asamoha,milunovic,ostali nisu za zvezdu.treba nam jos jedan centarhalv, mozda baciti u vatru vukana i dovesti na zimu na prier pantelica to nebi bio los potez

nikola

pre 11 godina

Ovo je stvarno za Jelen super ligu pregomilanje igraca. Nadam se da ce sad Mikic otici, uz Milijasa imamo jos desetoricu kvalitetnih veznjaka doveli smo Mudrinskog a imamo jos 4 kvalitetnih napadaca peti Ozegovic je na pozajmici. Muka mi je.

todorovic

pre 11 godina

Voleo bih da mi bilo ko objasni zasto misli da je Mudrinski bolji od Ozegovica, ovaj Pantic od naseg malog Stojkovica, koji je isto desni bek.

my way

pre 11 godina

Kirovski-Mikic,Pantic,Jovanovic,Mladenovic-Mijailovic, Milijas (Milivojevic), Kadu (dok se ne oporavi Milivojevic i Milijas)-Lazovic, Asamoa, Mudrinski.

Kumasinx

pre 11 godina

Pusti g anek igra samo da ne gledam mikica u ekipi a solidna ekipa bi nam bila Bajkovic Pantic Mladenovic Maksimovic Jovanovic Lazovic Milivojevic Milijas Vesovic Mudrinski Kasalica :)

Nikola

pre 11 godina

Jesam sam veliki Partizanovac, ali s obzirom da smo sugradjani iz male Topole i ista generacija ,zelim Aci sve najbolje u daljoj karijeri i sto vise da napreduje pa da jednog dana dostigne jos jednog Topolca ali iz redova Partizana, Igora Duljaja. Samo napred, sve najbolje!

Dejan

pre 11 godina

A otkuda pare za sva ova pojacanja? Imate gubiozu od 50 miliona, a kupujete igrace. Da li je to drzava odresila kesu, bilo bi fer da se to sazna. Ako je tako kao sto izgleda, pod hitno olbelodaniti sve u vezi s tim i preporuciti ostalim klubovima da odustanu od takmicenja, koje nema svrhe igrati ako drzava favorizuje jedan klub i to klub koji je finansijski potuno propao. Uvek se u Srbiji ulagalo u propale projekte, a uspesne se unistavalo.Zalosno je da smenom valsti dolazi i smena u sportu. To bi trebalo FIFA i UEFA upoznat sa stanjem u srpskom fudbali. Pogledajte sta je CZ kupila u poslednjih pola godine sa dugom od 50 miliona eura, neko mora za taj kriminal odgovarati. Jedino da Dzajic nije vratio u kasu sto je ranije uzeo.
(Miljko, 31. avgust 2012 21

Jeli ti krivo,bilo vam je lepo dak je partizan(NAMERNO MALO SLOVO P)osvajao titule u skoro svakom sportu a sada kada vidite da cete tesko osvojiti koju titulu,ajde sada malo placi,kme,kme kme....

*zvezdica*

pre 11 godina

Dobrodosao! Nadam se da ces ispuniti ocekivanja i da ces pokazati zasto si odabran da nosis taj dres i grb na grudima! ZVEZDO VOLIM TE!

goran

pre 11 godina

Evo dokaza zasto selektor bilo koje selekcije nemoze da bude trener nekog kluba u Srbiji. Jankovic kao selektor mlade reprezentacije dovodi u njegov klub najbolje mlade igrace. Dal bi neki od tih mladih igraca mozda hteo da predje u Partizan i da igra u evropi? Dal sme da odbije poziv selektora da predje u Zvezdu? Jel su ti mladi igraci ucenjeni ili je kao selektor, Jankovic vrsio pritisak i ubedjivao ih da predju u Zvezdu. Moje misljenje je da se Jankovic kao selektor mlade rep.stavio u sluzbu zvezde i da iskoriscava mesto selektora da bi ojacao klub u kojem je trener. To sto prima dve plate necu da komentarisem,kao da u FSS nemamo mladjih trenera koji mogu da vode mlade a vi gospodine Jankovicu se odlucite ili reprezentacija ili zvezda.

fkr1958

pre 11 godina

Koliko je samo Ranko unistio talenata saljuci ih u drzavne projekte to je cudo,ali i u klubove u inostranstvu! Pa igrac za Rad odigra dobro 20 utakmica,i umesto da ga zadrzi jos sezonu on ga prosledi blizancima samo da bi uzeo koju hiljadu vise od preprodaje,a igrac ne napreduje vec umisli da je nesto i na kraju ima karijeru ko onaj Sretenovic sto je dosao u partizan. Tuga!

Armatura

pre 11 godina

Ranko je zasluzio jednu koreografiju najvernijih crveno-belih na severu, veliki natpis RANKO u crveno belom srcu od 10 000 kartona.
Klun koji duguje Radu godinama on opet poklanja igraca, stvarno je lik odlepio za Crvenom zvezdom a zvezdasi mu se ne oduzuju nekom zahvalnicom.

Miljko

pre 11 godina

A otkuda pare za sva ova pojacanja? Imate gubiozu od 50 miliona, a kupujete igrace. Da li je to drzava odresila kesu, bilo bi fer da se to sazna. Ako je tako kao sto izgleda, pod hitno olbelodaniti sve u vezi s tim i preporuciti ostalim klubovima da odustanu od takmicenja, koje nema svrhe igrati ako drzava favorizuje jedan klub i to klub koji je finansijski potuno propao. Uvek se u Srbiji ulagalo u propale projekte, a uspesne se unistavalo.Zalosno je da smenom valsti dolazi i smena u sportu. To bi trebalo FIFA i UEFA upoznat sa stanjem u srpskom fudbali. Pogledajte sta je CZ kupila u poslednjih pola godine sa dugom od 50 miliona eura, neko mora za taj kriminal odgovarati. Jedino da Dzajic nije vratio u kasu sto je ranije uzeo.

veliki strumf

pre 11 godina

Ako mu je preporuka onaj crveni protiv Zvezde, zaradjen posle 2 neinteligentna starta na sredini terena, bojim se da nece da valja.

miroslav

pre 11 godina

Da li je bio Zvezdin i kada je zaradio crveni u 25. minutu?
Sada su njegovi glupi i nepotrebni startovi sasvim razumljivi.
Samo da je sve regularno...

ZvuciPoznato

pre 11 godina

Bravo za upravu CZ koja je dovela stvarna pojačanja i koja sa ovim timom već sledeće godine će prestavljati ozbiljan faktor u evropskoj ligi.
(Raša, 31. avgust 2012 21:11)

Koje sezone? :)))

ARMATURA

pre 11 godina

Kod nas nikako komunizam da se zavrsi s ovim drzavnim direktivama za korist blizanaca.
Imate javna preduzeca za sponzore i to vam nije dosta nego jos i naredjuje ovi policajci kao u vreme Tita, jos samo generali umesto snajdera da krenu da salju sluzbene merdze da dovoze u Partizan i to je to.

nikola

pre 11 godina

Ovo je stvarno za Jelen super ligu pregomilanje igraca. Nadam se da ce sad Mikic otici, uz Milijasa imamo jos desetoricu kvalitetnih veznjaka doveli smo Mudrinskog a imamo jos 4 kvalitetnih napadaca peti Ozegovic je na pozajmici. Muka mi je.

Raša

pre 11 godina

Bravo za upravu CZ koja je dovela stvarna pojačanja i koja sa ovim timom već sledeće godine će prestavljati ozbiljan faktor u evropskoj ligi.

goran

pre 11 godina

Evo dokaza zasto selektor bilo koje selekcije nemoze da bude trener nekog kluba u Srbiji. Jankovic kao selektor mlade reprezentacije dovodi u njegov klub najbolje mlade igrace. Dal bi neki od tih mladih igraca mozda hteo da predje u Partizan i da igra u evropi? Dal sme da odbije poziv selektora da predje u Zvezdu? Jel su ti mladi igraci ucenjeni ili je kao selektor, Jankovic vrsio pritisak i ubedjivao ih da predju u Zvezdu. Moje misljenje je da se Jankovic kao selektor mlade rep.stavio u sluzbu zvezde i da iskoriscava mesto selektora da bi ojacao klub u kojem je trener. To sto prima dve plate necu da komentarisem,kao da u FSS nemamo mladjih trenera koji mogu da vode mlade a vi gospodine Jankovicu se odlucite ili reprezentacija ili zvezda.

Karamela

pre 11 godina

Too,ovo znaci da je titula rezervisana!Pocinje teror u fudbalu,basketu,vaterpolu i odbojci!Grobar,imate 5 minuta fore da se spakujete i prepustite presto nama!

my way

pre 11 godina

Kirovski-Mikic,Pantic,Jovanovic,Mladenovic-Mijailovic, Milijas (Milivojevic), Kadu (dok se ne oporavi Milivojevic i Milijas)-Lazovic, Asamoa, Mudrinski.

Andrej

pre 11 godina

Bajkovic-pantic(vesovic)maksimovic,jovanovic,mladenovic-mijailovic,milivojevic,milijas-lazovic,kasalica,mudrinski klupa-dimitrijevic-milijas posle70min,asamoha,milunovic,ostali nisu za zvezdu.treba nam jos jedan centarhalv, mozda baciti u vatru vukana i dovesti na zimu na prier pantelica to nebi bio los potez

Acika

pre 11 godina

Kod vas Srba uvijek neke teorije zavijere, majke mi.Uvijek po vasim komentarima drzava nesto muti, podzemelje ovo ono, izvinite ali smijesni ste, zamarate se sa glupostima ljudi1 Pozdrav za Srbijuu

Kumasinx

pre 11 godina

Pusti g anek igra samo da ne gledam mikica u ekipi a solidna ekipa bi nam bila Bajkovic Pantic Mladenovic Maksimovic Jovanovic Lazovic Milivojevic Milijas Vesovic Mudrinski Kasalica :)

vlajko

pre 11 godina

Jedna stvar mi se dopada sa Zvezdinom igrackom strategijom, a to je da Zvezdin tim polako postaje mlada reprezentacija Srbije. Bilo bi lepo kad bi mogli da odrze taj sastav jedno 4 godine. Garantujem vam da bi imali super rezultate sa tim timom kad se uigraju i steknu iskustva...

veliki strumf

pre 11 godina

@Miljko A dobro ti je bilo svih ovih godina kada ste sve titule pokupili u fudbalu, kosarci, vaterpolu... Zar iko normalan ovde misli da je sve to jedino zasluga menadzmenta Partizana i njihovih trenera i igraca? Da je polupismeni Djura sve to postigao? Dajte ljudi, urazumite se. Neki politicari projektovali su dugogodisnju vladavinu Partizana. Vreme tih politicara je proslo. Kao sto vidite, dosao je red na Zvezdu (zar vam ovoliki transferi ne govore dovoljno?). Politicari su grobari naseg fudbala. Tek kada se klubovi privatizuju pocece rivalstvo u pravom smislu te reci, a prvenstvo ce postati regularnije.

Slobodan

pre 11 godina

Verujem da je decko dobar, cak vrlo dobar, ali imam dva pitanja. Dokle cemo da punimo dzepove onom kriminalcu sa Banjice, i ko ce da nam igra na sredini terena ako se jos neko povredi?

todorovic

pre 11 godina

Voleo bih da mi bilo ko objasni zasto misli da je Mudrinski bolji od Ozegovica, ovaj Pantic od naseg malog Stojkovica, koji je isto desni bek.

misa

pre 11 godina

samo da Milijas bude pravi vodja i poslaze sa Jankovicem klince (a da ga ovi iz uprave ne prevare kao Perovica i Milovanovica) i uzimamo konacno titulu. naredna 2-3kola odlucuju. ako se dignu i zaredjaju sa pobedama posle ove agonije sa Bordom, titula se na Marakanu (kući) vraća! :))

One night in May

pre 11 godina

Kod nas nikako komunizam da se zavrsi s ovim drzavnim direktivama za korist blizanaca.
Imate javna preduzeca za sponzore i to vam nije dosta nego jos i naredjuje ovi policajci kao u vreme Tita, jos samo generali umesto snajdera da krenu da salju sluzbene merdze da dovoze u Partizan i to je to.
(ARMATURA, 31. avgust 2012 22:51)

Gazprom je privatna firma vec 20 godina!! Nastavi da places...

veliki strumf

pre 11 godina

@Slobodan Na sredini tereena nam je bas guzva. Tu su Milijas, Cava, Milivojevic, Mijailovic, Kadu kada se oporavi, a tu je i mali Vukan Savicevic. Levo i desno igraju Lazovic, Vesovic, Perovic, Miric, po potrebi mogu i Kasalica i Milunovic. All around spic mi je onaj Asamoa, brz je, borben, cini mi se da ni na lopti nije los, on je i izborio onaj korner posle koga smo izjednacili u Bordou. Nas problem su stoperi i golman (mada su Kirovski i Dmitrovic jako dobri, dok bi se Bajku morali zahvaliti, i to ne zbog penala vec zbog mnogo toga).

A u isto vreme i lepo, samo sto zivci nastradaju

pre 11 godina

Dobrodosao momak! Juce umalo ne razbih tv, jos ne mogu da se opasuljim. Bili smo tako blizu. Tesko je biti navijac Zvezde.

NOVA PAZOVA

pre 11 godina

prvo .. SINE NEK TI JE SA SRECOM .. a, drugo .. pravi potezi i uz svu tu mladez mora u timu biti bar tri, cetiri iskusna fudbalera ... Konkretno po meni sad u Zvezdi fali jos jedno dva jaka , dobra ofanzivna veznjaka i to je to ... al dobro ... bar da se Kadu vrati pa polako ...

mare

pre 11 godina

Ceo dan čekam da vidim ko je poslednje pojačanje ovog leta. :) Poraz od sinoć boli, ali ako ovi momci ostanu na okupu jedan duži period onda se ne brinem, i sigran sam da će se boriti za grb, a ujedno i igrati lep fudbal! OD ROĐENJA MOG....

Stefan

pre 11 godina

Nemam nista protiv dovodjenja mladih igraca.Problem je sto ovaj tim sigurno necemo zadrzati par godina tj. cim stigne za nekoga bolja ponuda ode on preko granice..Recimo Maksimovic kad ne bude pravio onakve kikseve kao protiv Bordoa sigurno nece biti u Zvezdi.Daj boze da grijesim..

david

pre 11 godina

Voleo bih da se da potpuna podrska treneru Jankovicu minimum dve godine vezano,jer za sve treba vremena i strpljenja a ako za taj period ne bude nikakvog napretka i sam ce otici bez da ga smenjuju,treba mu dati sansu na duzi rok.

Nikola

pre 11 godina

Jesam sam veliki Partizanovac, ali s obzirom da smo sugradjani iz male Topole i ista generacija ,zelim Aci sve najbolje u daljoj karijeri i sto vise da napreduje pa da jednog dana dostigne jos jednog Topolca ali iz redova Partizana, Igora Duljaja. Samo napred, sve najbolje!

Armatura

pre 11 godina

Ranko je zasluzio jednu koreografiju najvernijih crveno-belih na severu, veliki natpis RANKO u crveno belom srcu od 10 000 kartona.
Klun koji duguje Radu godinama on opet poklanja igraca, stvarno je lik odlepio za Crvenom zvezdom a zvezdasi mu se ne oduzuju nekom zahvalnicom.

Bokan

pre 11 godina

Braćo Grobari, ne pitajte Zvezdu odakle im pare, već pitajte upravu gde su naše pare. Toliko transfera i miliona a nema se para za jedno normalno pojačanje.

*zvezdica*

pre 11 godina

Dobrodosao! Nadam se da ces ispuniti ocekivanja i da ces pokazati zasto si odabran da nosis taj dres i grb na grudima! ZVEZDO VOLIM TE!

fkr1958

pre 11 godina

Koliko je samo Ranko unistio talenata saljuci ih u drzavne projekte to je cudo,ali i u klubove u inostranstvu! Pa igrac za Rad odigra dobro 20 utakmica,i umesto da ga zadrzi jos sezonu on ga prosledi blizancima samo da bi uzeo koju hiljadu vise od preprodaje,a igrac ne napreduje vec umisli da je nesto i na kraju ima karijeru ko onaj Sretenovic sto je dosao u partizan. Tuga!

Dejan

pre 11 godina

A otkuda pare za sva ova pojacanja? Imate gubiozu od 50 miliona, a kupujete igrace. Da li je to drzava odresila kesu, bilo bi fer da se to sazna. Ako je tako kao sto izgleda, pod hitno olbelodaniti sve u vezi s tim i preporuciti ostalim klubovima da odustanu od takmicenja, koje nema svrhe igrati ako drzava favorizuje jedan klub i to klub koji je finansijski potuno propao. Uvek se u Srbiji ulagalo u propale projekte, a uspesne se unistavalo.Zalosno je da smenom valsti dolazi i smena u sportu. To bi trebalo FIFA i UEFA upoznat sa stanjem u srpskom fudbali. Pogledajte sta je CZ kupila u poslednjih pola godine sa dugom od 50 miliona eura, neko mora za taj kriminal odgovarati. Jedino da Dzajic nije vratio u kasu sto je ranije uzeo.
(Miljko, 31. avgust 2012 21

Jeli ti krivo,bilo vam je lepo dak je partizan(NAMERNO MALO SLOVO P)osvajao titule u skoro svakom sportu a sada kada vidite da cete tesko osvojiti koju titulu,ajde sada malo placi,kme,kme kme....