Subota, 19.05.2012.

13:03

B92: Mihajlović zvanično selektor

Siniša Mihajlović od subote je i zvanično selektor reprezentacije Srbije pošto su se čelnici FSS dogovorili sa njegovim advokatima oko svih uslova, saznaje B92.

Izvor: AK

B92: Mihajloviæ zvanièno selektor IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

87 Komentari

Sortiraj po:

ttt canada

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži
(croatia the super nation, 19. maj 2012 21:15)

jedini koji imaju brazilce ste vi!
da se plasimo ivice olica da nam zabije penal!?
hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!

Ima da vas istamburamo i u Zagrebu i u Beogradu...

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži
(croatia the super nation, 19. maj 2012 21:15)
A sa kojim igracima cete da date pet? Sa raspalim Modricem i Eduardom, ili sa onim fenomenalnim nogometasima iz Dinama, sto primaju po deset na sred Maksimira? Ili mozda sa velikim strelcem Ivicom Olicem koji veceras izgubi finale Bajernu? Ne lupetaj, bicete srecni ako budete drugi u grupi.... I to ako vas pustimo...

Dusan

pre 11 godina

Uopste me ne zanima ko je selektor, zanima me ko je predsednik Saveza. Podsecanja radi, Antic je smenjen jer je, kako su isticali, morao da odgovara zbog suspenzije koju je zaradio svojim nepromisljenim potezima (vredjanje sudije). Dakle, odgovornost zbog svojih postupaka. A ima li onaj Tomislav bilo kakvu odgovornost za slucaj "Pizon"? Treba li bilo ko sem samog nesretnika Pizona da snosi odgovornost za to sto je na mesto selektora doveden nestrucan covek (za male pare), sto je prekrsen ugovor sa Anticem (a potom izgubljen i milionski sudski proces) i, iznad svega, sto je propusteno jos jedno veliko takmicenje?!!!

Umesto ostavke, onaj Tomislav je samo najavio izbore u Savezu (pri cemu je sasvim moguce da ce on zadrzati neku, mozda i istu funkciju i posle izbora) i jasno istakao i vise puta ponovio da je izbor novog selektora na novom rukovodstvu. Ocigledno je da od toga nije bilo nista i da je Mihajlovic izabran dok je Tomislav jos uvek tu. Zasto se onda cekalo?!! Zasto je propusteno toliko meseci, koji su mogli biti upotrebljeni za uigravanje tima? Zasto je reprezentaciju vodio Curcic sa nekim C timom i zabelezio poraze? Da li je rejting reprezentacije na listi FIFA-e potpuno nebitna stvar za nas Savez?

DOKLE VISE OVAKO?

Sto je najgore od svega, glavni politicki zastitnik onog Tomislava, Ivica Dacic, ce se naci i u novoj Vladi ma kakva koaliciona kombinatorika bila.

Jedino sto bi moglo da pomogne, proteste ispred prostorija Saveza, niko i ne spominje, vec bi sad, valjda, trebalo da se radujemo sto je izabran Mihajlovic, a ne neki potpuni pajser. Izuzetan uspeh, nema sta.

RADOMIR ANTIC ZA SELEKTORA I CISTKA U SAVEZU!!!

Sale.MLS

pre 11 godina

Znate ono u "Montevideo..." kad Đuričko kaže da nam ne treba genije, već brat od genija, ludak...?E to! Nama treba Miha, da se malo razume u fudbal, ali da može sve da ih prebije!

Thor

pre 11 godina

@croatia
Ili imas 10 godina ili ne znas mnogo o fudbalu. Zadnji put kad smo bili u Maksimiru, vi ste plakali. I to kao treca ekipa sa prethodnog SP sa najboljim igracima u vasoj fudbalskoj istoriji - Bobanom, Sukerom, Jarnijem ... Vasa danasnja ekipa moze samo da gleda u ledja Srbiji i Belgiji. Mozda cak i Skotskoj.
A koji su to veterani u nasoj odbrani, prosvetli me? Ivanovic (28), Subotic (23), Nastasic (19), Rajkovic (23), Kolarov (26) su mnogo mladja i kvalitetnija postava od one vase sa Simunicem, Pranjicem, Corlukom itd.
A sto se Mihajlovica tice ... Neki ga napadaju zbog prosecnih rezultata u prosecnim ekipama Serie A. Nesto ne vidim da su naslednici Mihajlovica postigli bolje rezultate sa istim ekipama. Iskustvo iz tri sezone u Serie A i kaljenje u ekipama koje se bore za opstanak je ipak mnogo tezi zadatak od vodjenja Barselone ili Reala sa neogranicenim fondom para i igraca. Najveci kvalitet Mihajlovica je njegov autoritet i upravo to je ono sto nasoj reprezentaciji najvise treba. Selektor, koji ce biti samostalan u odnosu na FSS i koji ce znati spustiti nase zvezdice na cvrsto tlo. To je osnov svega. Posle toga mozemo da razmisljamo o Brazilu 2014 ...

Sale

pre 11 godina

Ne znam koliki je stručnjak ali je definitvno veliki autoritet kako za ljude u savezu tako i za ove naše manekenke - njima je potrebna samo čvrsta ruka - ipak je to fudbal a ne nuklearna fizika i geometrija Lobačevskog.

Ni ja ne znam himnu, niti ću...

pre 11 godina

Šta ga lo¿ite kad on čovek nema pojma o vođenju ekipe. Ne zna ni da priča normalno, teški je rasista ( al to većini ovde imponuje), i iz fudbala zna samo izvođenje slobodnjaka. Deca znaju više o taktici, strategiji i postavkama igre (igrao se fifa manager).

my way

pre 11 godina

@Pils Light
Otkad to osnovni elementi fudbalske igre kao sto su pas i sut spadaju u taktiku? Tacno je da selektor ne moze da za kratko vreme i vec formirane igrace nauci TEHNICI, ali upravo zato je stvaranje od njih tima njegov osnovni zadatak, kao i to da napravi TAKTIKU na osnovu onoga sa cim raspolaze i da ih TAKTICKI sprema za svaku utakmicu.

Pils Light

pre 11 godina

Nema tu puno taktike. Nece njih selektor uciti kako se daje pas i kako se sutira. Ali autoritet ima, a nasima to i treba, da postuju trenera. Ne ko Vilotic.

croatia the super nation

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži

vlada

pre 11 godina

I,koja je razlika izmedju njega i antica sto se tice zahteva,na kraju sve se svodi oko para-nema tu ljubavi prema dresu a kamoli patriotizma.

Vladan

pre 11 godina

Nije lose, nije lose, sve posle Pizona je stavise odlicno i mislim da ce Miha raditi dobar posao.
Jos samo da se prica sa Krkicem zavrsi u nasu korist i imacemo tim za respekt.

Nobody

pre 11 godina

Kao filozofa iskreno me pogadja kad neko napise "samo da ne filozofira" i sl. A htedoh da napisem pa imamo i mi koji ne idemo na sve utakmice vec samo, kao sto neko napisa, kad dodju te velike reprezentacije iliti repke (nema se vremena toliko za idenje po stadionima), pravo na misljenje a moje misljenje je da smo i veceg strucnjaka dovesti mogli al kad je vec tu treba da ga podrzimo i da se nadamo najboljem.

Ispeci pa reci

pre 11 godina

Mihajlovicu svakog igraca kog pozoves prvo da pitas dali zna Srpsku Himnu ako nezna Srpsku Himnu odma ga vrati .
(miroslav, 19. maj 2012 13:14)

Ti definitivno ne bi mogao da igras u reprezentaciji jer pored himne ne znas ni pravopis srpskog jezika. Srecno Miha

Deki

pre 11 godina

Sta znaci dvostruko oporezivanje?Pa mora da plati porez u Srbiji i u Italiji!E zato je i problem,covjek je htio da plati samo jedan,ali posto onaj u Italiji nemoze da izbjegne,probao je sa nasima da se dogovori.Neznam sta je tu cudno!?Samo mozemo da mu pozelimo srecu i da prestanemo da pisemo glupave komentare za promjenu!Postujem kad ljudi nesto napisu pametno ali ja ovde najvise citam gluposti!

Ras PFC

pre 11 godina

Ova vest me raduje, mogu reci da kakvi god bili rezultati, mihajlovic ce napraviti nesto novo, nesto dobro. Neka mu je sa srecom i samo hrabro!Pozz, USA!

m

pre 11 godina

Zamislite samo kad pocne Miha da ih mustra one manekene Krasica i ostale. Samo mi je zao sto onaj Pantela vise nece igrati u reprezentaciji, kako bi ga Miha ustrojio, ne bi se vise nikad setkao po terenu.
Bravo za Mihu, takav je trebao da dodje odavno za selektora.
(n, 19. maj 2012 13:37)

Moram da se ukljucim u ovo. Ne mogu da verujem da neko moze ovako nesto da napise... Da li si ti ikada u zivotu pogledao utakmicu reprezentacije kada je igrao Marko Pantelic? Covek se UBEDLJIVO najvise trudio i na kraju svake utakmice je bio medju prvima u pretrcanim kilometrima. Ja ne znam koju si ti reprezentaciju gledao... Ako je iko zaasluzio dres onda je to Pantelic!

KODAR78

pre 11 godina

Nisam ga voleo kao igraca dok je igrao za Vosu, Zvezdu, Lacio kao trener nije se dosada bas proslavio, ali sad sta je tuje, valjda ce uspeti nesto da uradi u ovom nasem posrnulom fudbalu, mislim da selektori ipak i nisu toliko krivi koliko su igraci bezvoljni i nemotivisani kada su u reprezentativnom dresu, nadajmo se najboljem i podrzimo novog selektora i valjda novi tim(mnogima se treba zahvaliti), kakvi su takvi su ipak su nasi

Olartikoecea

pre 11 godina

brkic-basta,ivanovic,subotic,kolarov-ignjovski,tosic,tadic,djuricic-sulejmani,markovic
(vojo, 19. maj 2012 15:05)

Vojo je sve objasnio za daleko manje para

UrosBg

pre 11 godina

Ko god da je selektor nama ne bi valjao, prosto smo takav narod. Ja se iskreno nadam da ce Mihajlovic uneti neke promene, malo bolje selektirati igrace pred okupljanja reprezentacije i zaista samo one najspremnije stavljati u ekipu, bez ikakvih simpatija, bivsih zasluga, itd... Neka mu je sa srecom a i nasim momcima.

http://hoopsuniverse.net

Marko

pre 11 godina

Sta je tu lose ? i mi smo doveli Bilica prije nekoliko godina i covjek je napravio odlican posao...u pvih deset smo vec godinama, drugi na nas gledaju kao na ozbiljnu momcad itd.....E sad, to sto smo mi balkanci bolesni i ocekujemo da budemo svjetski prvaci je vec nesto drugo...

Nikola

pre 11 godina

Herceg Novi@
Hrvati su doveli Slavena Bilica kad je bio anoniman i on je narpavio veliki uspeh. Sinisa je pravi izbor moze da vrati reprezentaciju na pravi put.

malisa

pre 11 godina

Ocekujem pre svega gvozdenu disciplinu i upadljiv autoritet novog selektora, odabir samo najkvalitetnijih igraca bez podele na cigane, grobare itd. ako to uspe svaka cast. gledacemo kakav-takav pristojan fudbal.

perica

pre 11 godina

Voleo bih da vidim gosn Vidića kod Mihe da izvoljeva ko treba da igrata a ko ne u reprezentaciji?! Mislim da bi bez aviona odleteo za Mančester! Samo čvrsta ruka prema našim nazovi zvezdama Srbiju spasava!

Svedok iz prvog reda!

pre 11 godina

Perice, Vidic je bio nas najdisciplinovaniji tj jedini disciplinovan igrac, zbog cega je verovatno i otisao. Jedino sto neko moze da mu zameri je sto kao kapiten nije mogao da utice na ostale. Trebala je tu jedna velika motka, a sada treba jos veca!

Monsieur Alphonse

pre 11 godina

Od 1994-te godine i kraja sankcija do danas reprezentaciju su između legendi OFK Beograda (Santrač, Petković), Vojvodine (Boškov), Partizana (Antić) i stranaca (Klemente), vodile tri legende Crvene Zvezde: Đorić, Savićević i Pižon Petrović.

Njihovi rezultati sa reprezentacijom se sumiraju u jednu reč: katastrofa.

Nadam se da će četvrta Zvezdina legenda na selektorskom mestu uraditi mnogo bolji posao od prethodne trojice, ali, koliko sam se opekao na mleko, sad ću malo i u jogurt da duvam.

jose j.

pre 11 godina

Coveku potrebna cela advokatska komora za potpisivanje ugovora.
(Bojan, 19. maj 2012 14:02)

S obzirom da potpisuje ugovor sa Tomislavom Karadzicem, mislim da mu je i to malo. :)

Odličan tim

pre 11 godina

Brkić - Kolarov, Subotić, Nastasić (Rajković), Ivanović - Ignjovski, Tošić (Tadić), Krasić (Sulejmani), B. Janković (Ljajić, Đuričić) - Lekić (B. Krkić), L. Marković.

Napred Miha

pre 11 godina

Grobari,smirite malo strasti.Zao mi je sto Tumbakovic nije izabran. Miha je za njega Gvardiola. reprezentaciji je trebao ovakav selektor.Odlucan, ne povodljiv koji ce napokon da uvede red rad i disciplinu.A sto se tice jednog komentara da mu je treabao citav niz advokata.Nego sta sa nasima u FSS i na celu sa Tomislavom Karadzicem treba uneti ugovor sve detalje da ne bude kao sa Anticem

dovla

pre 11 godina

alo pljuvaci koga bi vi za selektora?!samo znate da pljujete po netu a na stadion odete samo protiv italije,francuske i ostalih velikih ekipa!SINISA CARE VERUJEMO U TEBE I PUNU PODRSKU IMAS OD NAS IZ NS-A!BICEMO UZ PODMLADJENU EKIPU DO KRAJA PA I AKO NE ODEMO NA SVETSKO!

Dule

pre 11 godina

crni_redstar, 19. maj 2012 13:30)

Ne znam samo po cemu je stadion,cija je arhitektura radjena po uzoru na stadione 70-ih godina,"velelepan"?Ljudi pogledajte malo kakvi se moderni i lepi stadioni prave u danasnje doba.Inace sve ostalo se slazem s tobom.

crni_redstar

pre 11 godina

Nadam se da pocinju svetliji dani nase reprezentacije...do godine u Krusevcu i velelepnom staionu u Nisu da se igraju susreti i uspeh ce biti zagarantovan,kao sto to radi nasa publika u unutrasnjosti u svim sportovima! Nis ce uvek napuniti stadion bez sumnje,kao i Krusevljani! Ali jos bitnije je da igraci poput Race Petrovica vise nikad ni u snu ne budu pozivani u nacionalni tim!

Šogun

pre 11 godina

Ako pozove Raću Petrovića, Karleušu i Žigića, znači da opet menadžeri sastavljaju reprezentaciju, i da će defilofati i kurta i murta, a od konstantnog kostura koji će igrati srcem za Srbiju, nema opet ništa. Karadžić se izgleda nekako provukao i kupio još jedan mandat.

sheepshagger

pre 11 godina

Ko je preziveo zonpija i 6tka ni pakao mu nije tezak. Mi ga znamo onakvog kakvim ga znamo, ali svako ko je radio s njim van terena kaze da je izuzetno korektan a to su Viera, neki Svajcarac i tako dalje. Recimo ja sam mrzeo Savage-a kao fudbalera, ali od kad je u penziji i radi kao BBC-ev komentator imam veoma pozitivno misljenje o njemu..Kakav je videcemo ima vatreno krstenje.

euro 114.000

pre 11 godina

sta je to zapelo i kako je reseno zasto krijete svaki ugovor.da je poviljan po fss vi biste objavili na sva zvona a ovako je odmah jadno da je katastrifalan po fss a odlican po mihu i toleta i najbitnija tacka kakvo dvostruko oporezivanje ?to je veca tajna no pentagonska.

Sergio

pre 11 godina

Sad smo ga nagrabusili... Čovek osim harizme nema ni jednu drugu preporuku, ali 'ajde da vidimo i to. U svakom slučaju, nadam se da će održati reč i podmladiti reprezentaciju. Ako budu igrali Pantelić, Žigić i ovi što imaju po 34-35 godina mene ta reprezentacija ne zanima.

Herceg Novi

pre 11 godina

E sad nas tek nece biti narednih godina na SP i EP. Umjesto neko iskusno ime, doveli covjeka koji je bio extra fudbaler,ali koji apsolutno nije za trenera. Zdravi bili pa vidjeli. P. S. Ja sam grobar,ali kad procitam komentar tipa On je zvezdaš,smuči mi se. Oladite malo. Srbija je na 1 mjestu!

n

pre 11 godina

Zamislite samo kad pocne Miha da ih mustra one manekene Krasica i ostale. Samo mi je zao sto onaj Pantela vise nece igrati u reprezentaciji, kako bi ga Miha ustrojio, ne bi se vise nikad setkao po terenu.
Bravo za Mihu, takav je trebao da dodje odavno za selektora.

kukurek

pre 11 godina

Bez discipline i autoriteta nema hleba tj. rezultata. Ko zeli da igra u nacionalnom dresu mora da oznoji guzicu i ostavi srce na terenu. Samo takve pozivati u repku i uz malo srece eto i rezultata. Srecno i da bude bericetno selektore.

O Miho

pre 11 godina

Ovako: Sta odma napadate Mihajlovica da nema pojma videcemo kako ce biti u sledecih godinu dana sa nijm na kormilu. Bolje pokasuti s njim nego da se brukamo i nicemu ne nadamo sa Pizonom. Ja licno verujem da se mozemo plasirati direktno na SP. Srecno Miho ima nas koji verujemo u tebe.

jose j.

pre 11 godina

Coveku potrebna cela advokatska komora za potpisivanje ugovora.
(Bojan, 19. maj 2012 14:02)

S obzirom da potpisuje ugovor sa Tomislavom Karadzicem, mislim da mu je i to malo. :)

n

pre 11 godina

Zamislite samo kad pocne Miha da ih mustra one manekene Krasica i ostale. Samo mi je zao sto onaj Pantela vise nece igrati u reprezentaciji, kako bi ga Miha ustrojio, ne bi se vise nikad setkao po terenu.
Bravo za Mihu, takav je trebao da dodje odavno za selektora.

Marko

pre 11 godina

Sta je tu lose ? i mi smo doveli Bilica prije nekoliko godina i covjek je napravio odlican posao...u pvih deset smo vec godinama, drugi na nas gledaju kao na ozbiljnu momcad itd.....E sad, to sto smo mi balkanci bolesni i ocekujemo da budemo svjetski prvaci je vec nesto drugo...

crni_redstar

pre 11 godina

Nadam se da pocinju svetliji dani nase reprezentacije...do godine u Krusevcu i velelepnom staionu u Nisu da se igraju susreti i uspeh ce biti zagarantovan,kao sto to radi nasa publika u unutrasnjosti u svim sportovima! Nis ce uvek napuniti stadion bez sumnje,kao i Krusevljani! Ali jos bitnije je da igraci poput Race Petrovica vise nikad ni u snu ne budu pozivani u nacionalni tim!

Šogun

pre 11 godina

Ako pozove Raću Petrovića, Karleušu i Žigića, znači da opet menadžeri sastavljaju reprezentaciju, i da će defilofati i kurta i murta, a od konstantnog kostura koji će igrati srcem za Srbiju, nema opet ništa. Karadžić se izgleda nekako provukao i kupio još jedan mandat.

perica

pre 11 godina

Voleo bih da vidim gosn Vidića kod Mihe da izvoljeva ko treba da igrata a ko ne u reprezentaciji?! Mislim da bi bez aviona odleteo za Mančester! Samo čvrsta ruka prema našim nazovi zvezdama Srbiju spasava!

Sergio

pre 11 godina

Sad smo ga nagrabusili... Čovek osim harizme nema ni jednu drugu preporuku, ali 'ajde da vidimo i to. U svakom slučaju, nadam se da će održati reč i podmladiti reprezentaciju. Ako budu igrali Pantelić, Žigić i ovi što imaju po 34-35 godina mene ta reprezentacija ne zanima.

dovla

pre 11 godina

alo pljuvaci koga bi vi za selektora?!samo znate da pljujete po netu a na stadion odete samo protiv italije,francuske i ostalih velikih ekipa!SINISA CARE VERUJEMO U TEBE I PUNU PODRSKU IMAS OD NAS IZ NS-A!BICEMO UZ PODMLADJENU EKIPU DO KRAJA PA I AKO NE ODEMO NA SVETSKO!

O Miho

pre 11 godina

Ovako: Sta odma napadate Mihajlovica da nema pojma videcemo kako ce biti u sledecih godinu dana sa nijm na kormilu. Bolje pokasuti s njim nego da se brukamo i nicemu ne nadamo sa Pizonom. Ja licno verujem da se mozemo plasirati direktno na SP. Srecno Miho ima nas koji verujemo u tebe.

Svedok iz prvog reda!

pre 11 godina

Perice, Vidic je bio nas najdisciplinovaniji tj jedini disciplinovan igrac, zbog cega je verovatno i otisao. Jedino sto neko moze da mu zameri je sto kao kapiten nije mogao da utice na ostale. Trebala je tu jedna velika motka, a sada treba jos veca!

Ispeci pa reci

pre 11 godina

Mihajlovicu svakog igraca kog pozoves prvo da pitas dali zna Srpsku Himnu ako nezna Srpsku Himnu odma ga vrati .
(miroslav, 19. maj 2012 13:14)

Ti definitivno ne bi mogao da igras u reprezentaciji jer pored himne ne znas ni pravopis srpskog jezika. Srecno Miha

m

pre 11 godina

Zamislite samo kad pocne Miha da ih mustra one manekene Krasica i ostale. Samo mi je zao sto onaj Pantela vise nece igrati u reprezentaciji, kako bi ga Miha ustrojio, ne bi se vise nikad setkao po terenu.
Bravo za Mihu, takav je trebao da dodje odavno za selektora.
(n, 19. maj 2012 13:37)

Moram da se ukljucim u ovo. Ne mogu da verujem da neko moze ovako nesto da napise... Da li si ti ikada u zivotu pogledao utakmicu reprezentacije kada je igrao Marko Pantelic? Covek se UBEDLJIVO najvise trudio i na kraju svake utakmice je bio medju prvima u pretrcanim kilometrima. Ja ne znam koju si ti reprezentaciju gledao... Ako je iko zaasluzio dres onda je to Pantelic!

malisa

pre 11 godina

Ocekujem pre svega gvozdenu disciplinu i upadljiv autoritet novog selektora, odabir samo najkvalitetnijih igraca bez podele na cigane, grobare itd. ako to uspe svaka cast. gledacemo kakav-takav pristojan fudbal.

Olartikoecea

pre 11 godina

brkic-basta,ivanovic,subotic,kolarov-ignjovski,tosic,tadic,djuricic-sulejmani,markovic
(vojo, 19. maj 2012 15:05)

Vojo je sve objasnio za daleko manje para

kukurek

pre 11 godina

Bez discipline i autoriteta nema hleba tj. rezultata. Ko zeli da igra u nacionalnom dresu mora da oznoji guzicu i ostavi srce na terenu. Samo takve pozivati u repku i uz malo srece eto i rezultata. Srecno i da bude bericetno selektore.

sheepshagger

pre 11 godina

Ko je preziveo zonpija i 6tka ni pakao mu nije tezak. Mi ga znamo onakvog kakvim ga znamo, ali svako ko je radio s njim van terena kaze da je izuzetno korektan a to su Viera, neki Svajcarac i tako dalje. Recimo ja sam mrzeo Savage-a kao fudbalera, ali od kad je u penziji i radi kao BBC-ev komentator imam veoma pozitivno misljenje o njemu..Kakav je videcemo ima vatreno krstenje.

Napred Miha

pre 11 godina

Grobari,smirite malo strasti.Zao mi je sto Tumbakovic nije izabran. Miha je za njega Gvardiola. reprezentaciji je trebao ovakav selektor.Odlucan, ne povodljiv koji ce napokon da uvede red rad i disciplinu.A sto se tice jednog komentara da mu je treabao citav niz advokata.Nego sta sa nasima u FSS i na celu sa Tomislavom Karadzicem treba uneti ugovor sve detalje da ne bude kao sa Anticem

Monsieur Alphonse

pre 11 godina

Od 1994-te godine i kraja sankcija do danas reprezentaciju su između legendi OFK Beograda (Santrač, Petković), Vojvodine (Boškov), Partizana (Antić) i stranaca (Klemente), vodile tri legende Crvene Zvezde: Đorić, Savićević i Pižon Petrović.

Njihovi rezultati sa reprezentacijom se sumiraju u jednu reč: katastrofa.

Nadam se da će četvrta Zvezdina legenda na selektorskom mestu uraditi mnogo bolji posao od prethodne trojice, ali, koliko sam se opekao na mleko, sad ću malo i u jogurt da duvam.

Nikola

pre 11 godina

Herceg Novi@
Hrvati su doveli Slavena Bilica kad je bio anoniman i on je narpavio veliki uspeh. Sinisa je pravi izbor moze da vrati reprezentaciju na pravi put.

Ras PFC

pre 11 godina

Ova vest me raduje, mogu reci da kakvi god bili rezultati, mihajlovic ce napraviti nesto novo, nesto dobro. Neka mu je sa srecom i samo hrabro!Pozz, USA!

Herceg Novi

pre 11 godina

E sad nas tek nece biti narednih godina na SP i EP. Umjesto neko iskusno ime, doveli covjeka koji je bio extra fudbaler,ali koji apsolutno nije za trenera. Zdravi bili pa vidjeli. P. S. Ja sam grobar,ali kad procitam komentar tipa On je zvezdaš,smuči mi se. Oladite malo. Srbija je na 1 mjestu!

Deki

pre 11 godina

Sta znaci dvostruko oporezivanje?Pa mora da plati porez u Srbiji i u Italiji!E zato je i problem,covjek je htio da plati samo jedan,ali posto onaj u Italiji nemoze da izbjegne,probao je sa nasima da se dogovori.Neznam sta je tu cudno!?Samo mozemo da mu pozelimo srecu i da prestanemo da pisemo glupave komentare za promjenu!Postujem kad ljudi nesto napisu pametno ali ja ovde najvise citam gluposti!

Dule

pre 11 godina

crni_redstar, 19. maj 2012 13:30)

Ne znam samo po cemu je stadion,cija je arhitektura radjena po uzoru na stadione 70-ih godina,"velelepan"?Ljudi pogledajte malo kakvi se moderni i lepi stadioni prave u danasnje doba.Inace sve ostalo se slazem s tobom.

Vladan

pre 11 godina

Nije lose, nije lose, sve posle Pizona je stavise odlicno i mislim da ce Miha raditi dobar posao.
Jos samo da se prica sa Krkicem zavrsi u nasu korist i imacemo tim za respekt.

Nobody

pre 11 godina

Kao filozofa iskreno me pogadja kad neko napise "samo da ne filozofira" i sl. A htedoh da napisem pa imamo i mi koji ne idemo na sve utakmice vec samo, kao sto neko napisa, kad dodju te velike reprezentacije iliti repke (nema se vremena toliko za idenje po stadionima), pravo na misljenje a moje misljenje je da smo i veceg strucnjaka dovesti mogli al kad je vec tu treba da ga podrzimo i da se nadamo najboljem.

KODAR78

pre 11 godina

Nisam ga voleo kao igraca dok je igrao za Vosu, Zvezdu, Lacio kao trener nije se dosada bas proslavio, ali sad sta je tuje, valjda ce uspeti nesto da uradi u ovom nasem posrnulom fudbalu, mislim da selektori ipak i nisu toliko krivi koliko su igraci bezvoljni i nemotivisani kada su u reprezentativnom dresu, nadajmo se najboljem i podrzimo novog selektora i valjda novi tim(mnogima se treba zahvaliti), kakvi su takvi su ipak su nasi

Pils Light

pre 11 godina

Nema tu puno taktike. Nece njih selektor uciti kako se daje pas i kako se sutira. Ali autoritet ima, a nasima to i treba, da postuju trenera. Ne ko Vilotic.

Ima da vas istamburamo i u Zagrebu i u Beogradu...

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži
(croatia the super nation, 19. maj 2012 21:15)
A sa kojim igracima cete da date pet? Sa raspalim Modricem i Eduardom, ili sa onim fenomenalnim nogometasima iz Dinama, sto primaju po deset na sred Maksimira? Ili mozda sa velikim strelcem Ivicom Olicem koji veceras izgubi finale Bajernu? Ne lupetaj, bicete srecni ako budete drugi u grupi.... I to ako vas pustimo...

ttt canada

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži
(croatia the super nation, 19. maj 2012 21:15)

jedini koji imaju brazilce ste vi!
da se plasimo ivice olica da nam zabije penal!?
hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!

UrosBg

pre 11 godina

Ko god da je selektor nama ne bi valjao, prosto smo takav narod. Ja se iskreno nadam da ce Mihajlovic uneti neke promene, malo bolje selektirati igrace pred okupljanja reprezentacije i zaista samo one najspremnije stavljati u ekipu, bez ikakvih simpatija, bivsih zasluga, itd... Neka mu je sa srecom a i nasim momcima.

http://hoopsuniverse.net

vlada

pre 11 godina

I,koja je razlika izmedju njega i antica sto se tice zahteva,na kraju sve se svodi oko para-nema tu ljubavi prema dresu a kamoli patriotizma.

Odličan tim

pre 11 godina

Brkić - Kolarov, Subotić, Nastasić (Rajković), Ivanović - Ignjovski, Tošić (Tadić), Krasić (Sulejmani), B. Janković (Ljajić, Đuričić) - Lekić (B. Krkić), L. Marković.

Dusan

pre 11 godina

Uopste me ne zanima ko je selektor, zanima me ko je predsednik Saveza. Podsecanja radi, Antic je smenjen jer je, kako su isticali, morao da odgovara zbog suspenzije koju je zaradio svojim nepromisljenim potezima (vredjanje sudije). Dakle, odgovornost zbog svojih postupaka. A ima li onaj Tomislav bilo kakvu odgovornost za slucaj "Pizon"? Treba li bilo ko sem samog nesretnika Pizona da snosi odgovornost za to sto je na mesto selektora doveden nestrucan covek (za male pare), sto je prekrsen ugovor sa Anticem (a potom izgubljen i milionski sudski proces) i, iznad svega, sto je propusteno jos jedno veliko takmicenje?!!!

Umesto ostavke, onaj Tomislav je samo najavio izbore u Savezu (pri cemu je sasvim moguce da ce on zadrzati neku, mozda i istu funkciju i posle izbora) i jasno istakao i vise puta ponovio da je izbor novog selektora na novom rukovodstvu. Ocigledno je da od toga nije bilo nista i da je Mihajlovic izabran dok je Tomislav jos uvek tu. Zasto se onda cekalo?!! Zasto je propusteno toliko meseci, koji su mogli biti upotrebljeni za uigravanje tima? Zasto je reprezentaciju vodio Curcic sa nekim C timom i zabelezio poraze? Da li je rejting reprezentacije na listi FIFA-e potpuno nebitna stvar za nas Savez?

DOKLE VISE OVAKO?

Sto je najgore od svega, glavni politicki zastitnik onog Tomislava, Ivica Dacic, ce se naci i u novoj Vladi ma kakva koaliciona kombinatorika bila.

Jedino sto bi moglo da pomogne, proteste ispred prostorija Saveza, niko i ne spominje, vec bi sad, valjda, trebalo da se radujemo sto je izabran Mihajlovic, a ne neki potpuni pajser. Izuzetan uspeh, nema sta.

RADOMIR ANTIC ZA SELEKTORA I CISTKA U SAVEZU!!!

euro 114.000

pre 11 godina

sta je to zapelo i kako je reseno zasto krijete svaki ugovor.da je poviljan po fss vi biste objavili na sva zvona a ovako je odmah jadno da je katastrifalan po fss a odlican po mihu i toleta i najbitnija tacka kakvo dvostruko oporezivanje ?to je veca tajna no pentagonska.

Thor

pre 11 godina

@croatia
Ili imas 10 godina ili ne znas mnogo o fudbalu. Zadnji put kad smo bili u Maksimiru, vi ste plakali. I to kao treca ekipa sa prethodnog SP sa najboljim igracima u vasoj fudbalskoj istoriji - Bobanom, Sukerom, Jarnijem ... Vasa danasnja ekipa moze samo da gleda u ledja Srbiji i Belgiji. Mozda cak i Skotskoj.
A koji su to veterani u nasoj odbrani, prosvetli me? Ivanovic (28), Subotic (23), Nastasic (19), Rajkovic (23), Kolarov (26) su mnogo mladja i kvalitetnija postava od one vase sa Simunicem, Pranjicem, Corlukom itd.
A sto se Mihajlovica tice ... Neki ga napadaju zbog prosecnih rezultata u prosecnim ekipama Serie A. Nesto ne vidim da su naslednici Mihajlovica postigli bolje rezultate sa istim ekipama. Iskustvo iz tri sezone u Serie A i kaljenje u ekipama koje se bore za opstanak je ipak mnogo tezi zadatak od vodjenja Barselone ili Reala sa neogranicenim fondom para i igraca. Najveci kvalitet Mihajlovica je njegov autoritet i upravo to je ono sto nasoj reprezentaciji najvise treba. Selektor, koji ce biti samostalan u odnosu na FSS i koji ce znati spustiti nase zvezdice na cvrsto tlo. To je osnov svega. Posle toga mozemo da razmisljamo o Brazilu 2014 ...

Sale

pre 11 godina

Ne znam koliki je stručnjak ali je definitvno veliki autoritet kako za ljude u savezu tako i za ove naše manekenke - njima je potrebna samo čvrsta ruka - ipak je to fudbal a ne nuklearna fizika i geometrija Lobačevskog.

Sale.MLS

pre 11 godina

Znate ono u "Montevideo..." kad Đuričko kaže da nam ne treba genije, već brat od genija, ludak...?E to! Nama treba Miha, da se malo razume u fudbal, ali da može sve da ih prebije!

croatia the super nation

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži

my way

pre 11 godina

@Pils Light
Otkad to osnovni elementi fudbalske igre kao sto su pas i sut spadaju u taktiku? Tacno je da selektor ne moze da za kratko vreme i vec formirane igrace nauci TEHNICI, ali upravo zato je stvaranje od njih tima njegov osnovni zadatak, kao i to da napravi TAKTIKU na osnovu onoga sa cim raspolaze i da ih TAKTICKI sprema za svaku utakmicu.

Ni ja ne znam himnu, niti ću...

pre 11 godina

Šta ga lo¿ite kad on čovek nema pojma o vođenju ekipe. Ne zna ni da priča normalno, teški je rasista ( al to većini ovde imponuje), i iz fudbala zna samo izvođenje slobodnjaka. Deca znaju više o taktici, strategiji i postavkama igre (igrao se fifa manager).

croatia the super nation

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži

Sergio

pre 11 godina

Sad smo ga nagrabusili... Čovek osim harizme nema ni jednu drugu preporuku, ali 'ajde da vidimo i to. U svakom slučaju, nadam se da će održati reč i podmladiti reprezentaciju. Ako budu igrali Pantelić, Žigić i ovi što imaju po 34-35 godina mene ta reprezentacija ne zanima.

Herceg Novi

pre 11 godina

E sad nas tek nece biti narednih godina na SP i EP. Umjesto neko iskusno ime, doveli covjeka koji je bio extra fudbaler,ali koji apsolutno nije za trenera. Zdravi bili pa vidjeli. P. S. Ja sam grobar,ali kad procitam komentar tipa On je zvezdaš,smuči mi se. Oladite malo. Srbija je na 1 mjestu!

n

pre 11 godina

Zamislite samo kad pocne Miha da ih mustra one manekene Krasica i ostale. Samo mi je zao sto onaj Pantela vise nece igrati u reprezentaciji, kako bi ga Miha ustrojio, ne bi se vise nikad setkao po terenu.
Bravo za Mihu, takav je trebao da dodje odavno za selektora.

Odličan tim

pre 11 godina

Brkić - Kolarov, Subotić, Nastasić (Rajković), Ivanović - Ignjovski, Tošić (Tadić), Krasić (Sulejmani), B. Janković (Ljajić, Đuričić) - Lekić (B. Krkić), L. Marković.

crni_redstar

pre 11 godina

Nadam se da pocinju svetliji dani nase reprezentacije...do godine u Krusevcu i velelepnom staionu u Nisu da se igraju susreti i uspeh ce biti zagarantovan,kao sto to radi nasa publika u unutrasnjosti u svim sportovima! Nis ce uvek napuniti stadion bez sumnje,kao i Krusevljani! Ali jos bitnije je da igraci poput Race Petrovica vise nikad ni u snu ne budu pozivani u nacionalni tim!

vlada

pre 11 godina

I,koja je razlika izmedju njega i antica sto se tice zahteva,na kraju sve se svodi oko para-nema tu ljubavi prema dresu a kamoli patriotizma.

Napred Miha

pre 11 godina

Grobari,smirite malo strasti.Zao mi je sto Tumbakovic nije izabran. Miha je za njega Gvardiola. reprezentaciji je trebao ovakav selektor.Odlucan, ne povodljiv koji ce napokon da uvede red rad i disciplinu.A sto se tice jednog komentara da mu je treabao citav niz advokata.Nego sta sa nasima u FSS i na celu sa Tomislavom Karadzicem treba uneti ugovor sve detalje da ne bude kao sa Anticem

m

pre 11 godina

Zamislite samo kad pocne Miha da ih mustra one manekene Krasica i ostale. Samo mi je zao sto onaj Pantela vise nece igrati u reprezentaciji, kako bi ga Miha ustrojio, ne bi se vise nikad setkao po terenu.
Bravo za Mihu, takav je trebao da dodje odavno za selektora.
(n, 19. maj 2012 13:37)

Moram da se ukljucim u ovo. Ne mogu da verujem da neko moze ovako nesto da napise... Da li si ti ikada u zivotu pogledao utakmicu reprezentacije kada je igrao Marko Pantelic? Covek se UBEDLJIVO najvise trudio i na kraju svake utakmice je bio medju prvima u pretrcanim kilometrima. Ja ne znam koju si ti reprezentaciju gledao... Ako je iko zaasluzio dres onda je to Pantelic!

perica

pre 11 godina

Voleo bih da vidim gosn Vidića kod Mihe da izvoljeva ko treba da igrata a ko ne u reprezentaciji?! Mislim da bi bez aviona odleteo za Mančester! Samo čvrsta ruka prema našim nazovi zvezdama Srbiju spasava!

Monsieur Alphonse

pre 11 godina

Od 1994-te godine i kraja sankcija do danas reprezentaciju su između legendi OFK Beograda (Santrač, Petković), Vojvodine (Boškov), Partizana (Antić) i stranaca (Klemente), vodile tri legende Crvene Zvezde: Đorić, Savićević i Pižon Petrović.

Njihovi rezultati sa reprezentacijom se sumiraju u jednu reč: katastrofa.

Nadam se da će četvrta Zvezdina legenda na selektorskom mestu uraditi mnogo bolji posao od prethodne trojice, ali, koliko sam se opekao na mleko, sad ću malo i u jogurt da duvam.

Svedok iz prvog reda!

pre 11 godina

Perice, Vidic je bio nas najdisciplinovaniji tj jedini disciplinovan igrac, zbog cega je verovatno i otisao. Jedino sto neko moze da mu zameri je sto kao kapiten nije mogao da utice na ostale. Trebala je tu jedna velika motka, a sada treba jos veca!

euro 114.000

pre 11 godina

sta je to zapelo i kako je reseno zasto krijete svaki ugovor.da je poviljan po fss vi biste objavili na sva zvona a ovako je odmah jadno da je katastrifalan po fss a odlican po mihu i toleta i najbitnija tacka kakvo dvostruko oporezivanje ?to je veca tajna no pentagonska.

Šogun

pre 11 godina

Ako pozove Raću Petrovića, Karleušu i Žigića, znači da opet menadžeri sastavljaju reprezentaciju, i da će defilofati i kurta i murta, a od konstantnog kostura koji će igrati srcem za Srbiju, nema opet ništa. Karadžić se izgleda nekako provukao i kupio još jedan mandat.

Ni ja ne znam himnu, niti ću...

pre 11 godina

Šta ga lo¿ite kad on čovek nema pojma o vođenju ekipe. Ne zna ni da priča normalno, teški je rasista ( al to većini ovde imponuje), i iz fudbala zna samo izvođenje slobodnjaka. Deca znaju više o taktici, strategiji i postavkama igre (igrao se fifa manager).

sheepshagger

pre 11 godina

Ko je preziveo zonpija i 6tka ni pakao mu nije tezak. Mi ga znamo onakvog kakvim ga znamo, ali svako ko je radio s njim van terena kaze da je izuzetno korektan a to su Viera, neki Svajcarac i tako dalje. Recimo ja sam mrzeo Savage-a kao fudbalera, ali od kad je u penziji i radi kao BBC-ev komentator imam veoma pozitivno misljenje o njemu..Kakav je videcemo ima vatreno krstenje.

Nikola

pre 11 godina

Herceg Novi@
Hrvati su doveli Slavena Bilica kad je bio anoniman i on je narpavio veliki uspeh. Sinisa je pravi izbor moze da vrati reprezentaciju na pravi put.

jose j.

pre 11 godina

Coveku potrebna cela advokatska komora za potpisivanje ugovora.
(Bojan, 19. maj 2012 14:02)

S obzirom da potpisuje ugovor sa Tomislavom Karadzicem, mislim da mu je i to malo. :)

Vladan

pre 11 godina

Nije lose, nije lose, sve posle Pizona je stavise odlicno i mislim da ce Miha raditi dobar posao.
Jos samo da se prica sa Krkicem zavrsi u nasu korist i imacemo tim za respekt.

Olartikoecea

pre 11 godina

brkic-basta,ivanovic,subotic,kolarov-ignjovski,tosic,tadic,djuricic-sulejmani,markovic
(vojo, 19. maj 2012 15:05)

Vojo je sve objasnio za daleko manje para

Ras PFC

pre 11 godina

Ova vest me raduje, mogu reci da kakvi god bili rezultati, mihajlovic ce napraviti nesto novo, nesto dobro. Neka mu je sa srecom i samo hrabro!Pozz, USA!

O Miho

pre 11 godina

Ovako: Sta odma napadate Mihajlovica da nema pojma videcemo kako ce biti u sledecih godinu dana sa nijm na kormilu. Bolje pokasuti s njim nego da se brukamo i nicemu ne nadamo sa Pizonom. Ja licno verujem da se mozemo plasirati direktno na SP. Srecno Miho ima nas koji verujemo u tebe.

dovla

pre 11 godina

alo pljuvaci koga bi vi za selektora?!samo znate da pljujete po netu a na stadion odete samo protiv italije,francuske i ostalih velikih ekipa!SINISA CARE VERUJEMO U TEBE I PUNU PODRSKU IMAS OD NAS IZ NS-A!BICEMO UZ PODMLADJENU EKIPU DO KRAJA PA I AKO NE ODEMO NA SVETSKO!

Marko

pre 11 godina

Sta je tu lose ? i mi smo doveli Bilica prije nekoliko godina i covjek je napravio odlican posao...u pvih deset smo vec godinama, drugi na nas gledaju kao na ozbiljnu momcad itd.....E sad, to sto smo mi balkanci bolesni i ocekujemo da budemo svjetski prvaci je vec nesto drugo...

Deki

pre 11 godina

Sta znaci dvostruko oporezivanje?Pa mora da plati porez u Srbiji i u Italiji!E zato je i problem,covjek je htio da plati samo jedan,ali posto onaj u Italiji nemoze da izbjegne,probao je sa nasima da se dogovori.Neznam sta je tu cudno!?Samo mozemo da mu pozelimo srecu i da prestanemo da pisemo glupave komentare za promjenu!Postujem kad ljudi nesto napisu pametno ali ja ovde najvise citam gluposti!

kukurek

pre 11 godina

Bez discipline i autoriteta nema hleba tj. rezultata. Ko zeli da igra u nacionalnom dresu mora da oznoji guzicu i ostavi srce na terenu. Samo takve pozivati u repku i uz malo srece eto i rezultata. Srecno i da bude bericetno selektore.

Ima da vas istamburamo i u Zagrebu i u Beogradu...

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži
(croatia the super nation, 19. maj 2012 21:15)
A sa kojim igracima cete da date pet? Sa raspalim Modricem i Eduardom, ili sa onim fenomenalnim nogometasima iz Dinama, sto primaju po deset na sred Maksimira? Ili mozda sa velikim strelcem Ivicom Olicem koji veceras izgubi finale Bajernu? Ne lupetaj, bicete srecni ako budete drugi u grupi.... I to ako vas pustimo...

Dule

pre 11 godina

crni_redstar, 19. maj 2012 13:30)

Ne znam samo po cemu je stadion,cija je arhitektura radjena po uzoru na stadione 70-ih godina,"velelepan"?Ljudi pogledajte malo kakvi se moderni i lepi stadioni prave u danasnje doba.Inace sve ostalo se slazem s tobom.

KODAR78

pre 11 godina

Nisam ga voleo kao igraca dok je igrao za Vosu, Zvezdu, Lacio kao trener nije se dosada bas proslavio, ali sad sta je tuje, valjda ce uspeti nesto da uradi u ovom nasem posrnulom fudbalu, mislim da selektori ipak i nisu toliko krivi koliko su igraci bezvoljni i nemotivisani kada su u reprezentativnom dresu, nadajmo se najboljem i podrzimo novog selektora i valjda novi tim(mnogima se treba zahvaliti), kakvi su takvi su ipak su nasi

Ispeci pa reci

pre 11 godina

Mihajlovicu svakog igraca kog pozoves prvo da pitas dali zna Srpsku Himnu ako nezna Srpsku Himnu odma ga vrati .
(miroslav, 19. maj 2012 13:14)

Ti definitivno ne bi mogao da igras u reprezentaciji jer pored himne ne znas ni pravopis srpskog jezika. Srecno Miha

Dusan

pre 11 godina

Uopste me ne zanima ko je selektor, zanima me ko je predsednik Saveza. Podsecanja radi, Antic je smenjen jer je, kako su isticali, morao da odgovara zbog suspenzije koju je zaradio svojim nepromisljenim potezima (vredjanje sudije). Dakle, odgovornost zbog svojih postupaka. A ima li onaj Tomislav bilo kakvu odgovornost za slucaj "Pizon"? Treba li bilo ko sem samog nesretnika Pizona da snosi odgovornost za to sto je na mesto selektora doveden nestrucan covek (za male pare), sto je prekrsen ugovor sa Anticem (a potom izgubljen i milionski sudski proces) i, iznad svega, sto je propusteno jos jedno veliko takmicenje?!!!

Umesto ostavke, onaj Tomislav je samo najavio izbore u Savezu (pri cemu je sasvim moguce da ce on zadrzati neku, mozda i istu funkciju i posle izbora) i jasno istakao i vise puta ponovio da je izbor novog selektora na novom rukovodstvu. Ocigledno je da od toga nije bilo nista i da je Mihajlovic izabran dok je Tomislav jos uvek tu. Zasto se onda cekalo?!! Zasto je propusteno toliko meseci, koji su mogli biti upotrebljeni za uigravanje tima? Zasto je reprezentaciju vodio Curcic sa nekim C timom i zabelezio poraze? Da li je rejting reprezentacije na listi FIFA-e potpuno nebitna stvar za nas Savez?

DOKLE VISE OVAKO?

Sto je najgore od svega, glavni politicki zastitnik onog Tomislava, Ivica Dacic, ce se naci i u novoj Vladi ma kakva koaliciona kombinatorika bila.

Jedino sto bi moglo da pomogne, proteste ispred prostorija Saveza, niko i ne spominje, vec bi sad, valjda, trebalo da se radujemo sto je izabran Mihajlovic, a ne neki potpuni pajser. Izuzetan uspeh, nema sta.

RADOMIR ANTIC ZA SELEKTORA I CISTKA U SAVEZU!!!

malisa

pre 11 godina

Ocekujem pre svega gvozdenu disciplinu i upadljiv autoritet novog selektora, odabir samo najkvalitetnijih igraca bez podele na cigane, grobare itd. ako to uspe svaka cast. gledacemo kakav-takav pristojan fudbal.

Nobody

pre 11 godina

Kao filozofa iskreno me pogadja kad neko napise "samo da ne filozofira" i sl. A htedoh da napisem pa imamo i mi koji ne idemo na sve utakmice vec samo, kao sto neko napisa, kad dodju te velike reprezentacije iliti repke (nema se vremena toliko za idenje po stadionima), pravo na misljenje a moje misljenje je da smo i veceg strucnjaka dovesti mogli al kad je vec tu treba da ga podrzimo i da se nadamo najboljem.

Pils Light

pre 11 godina

Nema tu puno taktike. Nece njih selektor uciti kako se daje pas i kako se sutira. Ali autoritet ima, a nasima to i treba, da postuju trenera. Ne ko Vilotic.

ttt canada

pre 11 godina

Mihajloviću ja sam Hrvat i jedva te čekam...samo mogao bi možda i pokušati pronaći nekog brazilca ili argentinca sa Srpskim prabakama ili pradjedovima jer ako dođeš u Zagreb sa ovom ekipom stopera koji su zagazili u tridesete mogla bi se ponoviti opet ona 97 i petica u mreži
(croatia the super nation, 19. maj 2012 21:15)

jedini koji imaju brazilce ste vi!
da se plasimo ivice olica da nam zabije penal!?
hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!

UrosBg

pre 11 godina

Ko god da je selektor nama ne bi valjao, prosto smo takav narod. Ja se iskreno nadam da ce Mihajlovic uneti neke promene, malo bolje selektirati igrace pred okupljanja reprezentacije i zaista samo one najspremnije stavljati u ekipu, bez ikakvih simpatija, bivsih zasluga, itd... Neka mu je sa srecom a i nasim momcima.

http://hoopsuniverse.net

Thor

pre 11 godina

@croatia
Ili imas 10 godina ili ne znas mnogo o fudbalu. Zadnji put kad smo bili u Maksimiru, vi ste plakali. I to kao treca ekipa sa prethodnog SP sa najboljim igracima u vasoj fudbalskoj istoriji - Bobanom, Sukerom, Jarnijem ... Vasa danasnja ekipa moze samo da gleda u ledja Srbiji i Belgiji. Mozda cak i Skotskoj.
A koji su to veterani u nasoj odbrani, prosvetli me? Ivanovic (28), Subotic (23), Nastasic (19), Rajkovic (23), Kolarov (26) su mnogo mladja i kvalitetnija postava od one vase sa Simunicem, Pranjicem, Corlukom itd.
A sto se Mihajlovica tice ... Neki ga napadaju zbog prosecnih rezultata u prosecnim ekipama Serie A. Nesto ne vidim da su naslednici Mihajlovica postigli bolje rezultate sa istim ekipama. Iskustvo iz tri sezone u Serie A i kaljenje u ekipama koje se bore za opstanak je ipak mnogo tezi zadatak od vodjenja Barselone ili Reala sa neogranicenim fondom para i igraca. Najveci kvalitet Mihajlovica je njegov autoritet i upravo to je ono sto nasoj reprezentaciji najvise treba. Selektor, koji ce biti samostalan u odnosu na FSS i koji ce znati spustiti nase zvezdice na cvrsto tlo. To je osnov svega. Posle toga mozemo da razmisljamo o Brazilu 2014 ...

Sale.MLS

pre 11 godina

Znate ono u "Montevideo..." kad Đuričko kaže da nam ne treba genije, već brat od genija, ludak...?E to! Nama treba Miha, da se malo razume u fudbal, ali da može sve da ih prebije!

Sale

pre 11 godina

Ne znam koliki je stručnjak ali je definitvno veliki autoritet kako za ljude u savezu tako i za ove naše manekenke - njima je potrebna samo čvrsta ruka - ipak je to fudbal a ne nuklearna fizika i geometrija Lobačevskog.

my way

pre 11 godina

@Pils Light
Otkad to osnovni elementi fudbalske igre kao sto su pas i sut spadaju u taktiku? Tacno je da selektor ne moze da za kratko vreme i vec formirane igrace nauci TEHNICI, ali upravo zato je stvaranje od njih tima njegov osnovni zadatak, kao i to da napravi TAKTIKU na osnovu onoga sa cim raspolaze i da ih TAKTICKI sprema za svaku utakmicu.