Šekarićeva peta na Svetskom kupu

Srpska olimpijka Jasna Šekarić osvojila je peto mesto vazdušnim pištoljem drugog dana Svetskog kupa u Milanu sa 486 krugova.

MJ Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. (sladjan, 16. maj 2012 23:08)

  JASNA BI TREBALO DA BUDE PUTNIK ZA LONDON jer ako sam dobro razumela ona je van konkurencije i ici ce bez obzira na rezultate.
  (nikol dz. femija, 18. maj 2012 23:50)

  # Link komentara

 2. Legenda
  (M, 17. maj 2012 16:31)

  # Link komentara

 3. Treba dobro da razmisli SSS,koga treba odvesti na OI!Ona je veliki samppion i ako neko moze na OI do odlicja,to je ona!Cas i postenje za Zoranine partije iz prosle godine,ali devojka je totalno van forme i postize ubedljivo najslabije rezultate od svih nasih streljakinja ove godine...Svaka pametna zemja dobro izvaga i odluci se za trenutno boljeg takmicara,a Jasna se ocigledno vraca u staroj formi,dok Zorana sve vise pada!Da nam posle OI ne bude krivo,zato iz ISSF daju kvote(da moze svaki savez da odvede onog takmicara koji je u momentu najspremniji i pokazuje najkonstantniju formu).Uostalom,na ova dva svetska kupa,Jasna je upucala dva finala,dok je Zorana bila daleko i od pomisli za finale...Bobana nije imala srece,jer joj je finale izmaklo u polednjem hitcu.Ona je opravdala ocekivanja u veoma zestokoj konkurenciji!
  (sladjan, 16. maj 2012 23:08)

  # Link komentara