Ponedeljak, 09.04.2012.

13:02

"Zvezda favorit, drama garantovana"

Revanš polufinala Kupa Srbije biće uzbudljiv, iako velika prednost daje Zvezdi ulogu favoriti, slažu se Nikola Mikić i Stefan Babović.

Izvor: B92

"Zvezda favorit, drama garantovana" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Hvala na paznji!

pre 12 godina

Molim nekoga da podseti ovde prisutne pripadnike navijacke grupe "grobari tastatura" da ce sutra ispred sebe imati protivnika koji ima dva gola prednosti iz prve utakmice, da ce taj tim iza sebe imati punu turbinu za vetar u ledja za razliku od proslog derbija i da motiva ima na pretek. Pretiti takvom protivniku, ma koliko da ste "za XY klasa bolji", petardama i slicnim glupostima ukazuje samo na cinjenicu da "guza zvace gace" pred sutrasnju utakmicu. A to znate i sami. Zato, na vasem mestu, bio bih oprezniji sa nipodastavanjem protivnika i velicanjem sopstvenih "kvaliteta".
p.s. Sutra cemo vam dati dva gola. Kladionicari neka odigraju X2. A sada, izvolite sa pljuvanjem.

BOZA

pre 12 godina

I u prvom susretu Partizan je bio daleko bolja ekipa. Ako nastavi da igra kao u prvom susretu razlika će biti tolika da je sigurni finalista. Samo nije potrebno da se podleže taktici zvezde "O RUK", jer oni i nemaju drugu taktiku...ide maca oko tebe, stil koga sada neguju, pokazuje se kod čvršćih ekipa kao prazna igra...Samo hrabro i do zadnje sekunde uporno i tu je finale.

Milan Zarkovo

pre 12 godina

Delije, braco Srbi, nadam se da cete bojkotovati derbi u sredu jer se igra samo cetiri dana pre najveceg praznika Vaskrsa, u vreme najstrozeg posta.... Nemojte da dajete legitimitet onima koji organizuju utakmice samo nekoliko dana pred praznik koji treba da se obelezava u krugu porodice...

Navijač VELIKOG kluba sa Severa

pre 12 godina

Zaista je lepo videti partizanovce kako TOLIKO žele da u revanšu pobede Zvezdu! Oni nam u svojim komentarima zapravo dokazuju koliko smo VELIKI tim.Jer protiv većeg,pitanje kada će i igrati u skorije vreme!
Pozdrav!! OSA SEVERA!!!

Statistika je neumoljiva

pre 12 godina

Ajde bre dosta više prepucavanja! Od 2000, do sada:
C. Zvezda-Partizan
13-10-12, gol razlika 39:32 u korist Zvezde! Od toga, u kupu 5-0-3, sve u korist Zvezde! Dominirajte vi tako, meni ne smeta...

fenomen

pre 12 godina

Ako se igra nemesetarski bice
1. 5:1 za Partizan
2. 3:0 za Partizan
A ako se igra mesetarski bice 0:0 ili 1:1
Licno mislim da ce biti 1:1
Poz....

x

pre 12 godina

Najgore je kad neko pominje komplekse, a pojma nema sta znaci pojam, ni kako se dobija isti. Samo je cuo negde za izraz, i ko papagaj se stalno ponavlja po komentarima.

Roberto

pre 12 godina

Budimo realni, nema ni teoretske šanse da Partizan utrpa Zvezdi tri gola, nema šanse čak ni da nam dva dva gola a da ne primi nijedan. Zvezda uzima kup a Partizan titulu, to je jasno kao dan.

Ljubisa livac

pre 12 godina

"Partizan stvorio najmanje 5 100%-tnih sansi" ?! Sta li si ti gledao.. Imali ste 2 prilike, onu Sase Ilica i Dijare a i to je vise bilo na njegovu snalazljivost, ne nesto izgledno. Kako ste poceli, bice da ste imali 10000 sansi...

bbbbbbbbbbbbbbbbb

pre 12 godina

drama zagarantovana,
tragedija neizbezna!!:)

4-0 lagano,
i da placete opet:))
(juznjak, 9. april 2012 13:32)

Pa ako bude penal i 2 crvena kartona, mozda. Tole je svemoguc, cas ce sudijama da stigne nalog za ovakav scenario.

PUSTITE KOMENTAR valjda je ovo demokratija

Stanojcic Djordje

pre 12 godina

C. Zvezda treba da igra samo mirno i koncentrisano, bez ishitrenih i bespotrebnih poteza, pogotovo u odbrani. Podrsku ce, naravno kao i uvek, imati u sjajnom severu, nema razloga za strah... Kasalicu u napad, mozda i pre Borhe, zbog njegove brzine u eventualnim kontrama.

s.

pre 12 godina

@(vojvodina, 9. april 2012 15:19)

ta vrsta pravde, koju ti trazis, se dobija u crkvi ili pred sudom. a ni jedno ni drugo sa sportom nema veze.

nego, kako bi bilo da se potrudite da ne ispadnete od borca igranjem fudbala? mogu da mislim sta ce biti, ako vas cacani slucajno ucute u sred novog sada.

ecoman

pre 12 godina

Nadam se da ce Zvezda proci u finale, kao i da cemo imati priliku da gledamo jaku utakmicu jer na kraju krajeva to se i ocekuje od nasa 2 najjaca kluba. Puno srece obema ekipama i neka bolji prodje dalje :))

grbr

pre 12 godina

Najbolji su ovi komentari kada kazu ''izgubili smo 2-0 ali smo i pored toga pokazali da smo bolji....'' Kako ste to pokazali???? Pa secamo se proslih derbija kada je Zvezda bila bolja i promasivala gotovo sve, ali ste ipak vi tada ''bili iskusniji i rutinski dobili''
(NoVoSaDJaNiN, 9. april 2012 13:59)

Prvo 'ismevas' nekoga a onda ti napises isto.. citiram.. 'secamo se derbija kada je Zvezda bila bolja'.. znaci, pises kako jeste bili bolji iako je Partizan davao golove. Pa gde je tu logika decko? Prvo sa sobom razjasni sta hoces pa onda pisi.
Jeste, fudbal se igra zbog golova ali i zbog dobrih akcija. Svi su na derbiju videli da je Partizan bio bolji rival i da je stvarao bolje sanse samo ih nije iskoristio. Primera radi, jedna ekipa ce pogoditi 4 precke, imati 10 stopostotnih sansi ali je golman bio lud tog dana, i posed lopte 90%.. dok ce druga sedeti u svom 16-ercu i braniti se. Na kraju penali i pobedjuju bunkerasi. Po tvojoj nazovi logici bunkerasi igraju bolji fudbal?
Ocekujem dobar derbi pa nek pobedi bolji tim.

H8er

pre 12 godina

Partizan ima rezultatski deficit, ali verujem u prolazak iz nekoliko razloga. (u pobedu sigurno)

Prvi razlog - jeste taj sto Zvezda, iako joj odgovara jedan postignut gol, nece igrati ofanzivno i jurisati ka golu. Opredelice se za defanzivniju taktiku, za cuvanje rezultata. I to je sasvim logicno, defanziva + kontra je ocekivano opredeljenje, ali Zvezda NE ume da se brani. Slicno su igrali na prvom mecu i zato je Partizan stvorio najmanje PET 100%-nih sansi. Srecom po njih, mi smo kardinalno pogresili dva puta i promasivali sanse, jer Zvezda NIJE IMALA sansu valjanu, izgradjenu (budite realni).

Drugo - motivacija Partizanovih igraca da pokazu ko je bolji posle nesrecnog poraza.
Trece - odlicna forma i raspucanost, vidi se "ruka" Avrama.
Cetvrto i mozda osnovno - nabedjenost i nadmenost Zvezde. Partizan je rasturio Zvezdu u prvom mecu (igracki), nisu stvorili ni polusansu (cinjenica), a pricaju da su najjaci u drzavi i da su pokazali da su bolji. To pokazuje samo jedno - STRAH od Partizana. A recimo posle 3:0 sa Kulom pricaju kako je Kula stvorila par sansi, kako rezultat nije realan, kako su Kuljani zasluzili vise od toga, a posle Kupa i Partizanovih sansi rekose kako smo imali DVE SANSE (i to neizgradjene) i kako su nas nadigrali u potpunosti. SAMO LUDAK moze reci da je Zvezda nadigrala i pokazala da je bolja od Partizana.
Peto- Robi nije umesan sa taktiziranjem. Avram ga je doslovce razbio na prvom mecu i procitao kao knjigu, jer igra samo 4-3-3. Da Ivanov nije pogresio katastrofalno i da je Dijara dao samo jedan gol, sve bi bilo drugacije. Zvezda nije ni igrala na tom mecu.
Srecno svima, ovo je moje vidjenje i neka pobedi zaista bolji (a ne srecniji). Bice to bas vatreno, spektakl.

Delija

pre 12 godina

Partizanovci spremite se ,stiže zahlađenje u revanšu,približava se SEVERNI VETAR ka Partizanovom stadionu u Sredu.Konačno ćete se malo spustiti na zemlju i shvatiti da Crvena Zvezda POSTOJI još uvek i da je i dalje naš NAJTROFEJNIJI klub.Pozdrav uz severac na stadionu Partizana!!!

PERA LOZAC

pre 12 godina

Grobari vi nemate razloga ni potrebe da mnogo pricate i pobedjujete po novinama i televiziji,utakmica pocinje u sredu u 19 u 20/50 zna se ,,ZASTO CUTITE''.

Mirko

pre 12 godina

Tesko ali ostvarivo,mi verujemo u prolaz.Mada znamo da Zvezda nece izaci iz golmanovog krila i trazice kontre kao i svi timovi iz nase lige koji gostuju na stadionu FK PARTIZAN.

vojvodina

pre 12 godina

vojvodina je zasluzila da osvoji kup zato sto nije osvojila prosle godine kad je trebalo da osvoji,sto se tice partizan zvezda bice tesko..

wroom1975

pre 12 godina

"Da, mislim da to rešava pitanje pobednika, jer smatram da nije realno da primimo četiri gola", dodao je Mikić.

Pa necete 4 ali 3 sto posto, stim da necete dati nijedan, a i to vam garantujem.

runner

pre 12 godina

Bez obzira na važnost utakmice ovo igračima Partizana može biti i te kako dobar test provere vlastitih psihofizičkih sposobnosti. Naime, neka zamisle da igraju neku od kvalifikacionih utakmica za LŠ ili LE i da su u prvoj utakmici izgubili 2:0 i sada to treba nadoknaditi. Pa ako uspiu svaka čast, a ako ne onda se treba pojedincima zahvaliti na saradnji i tražiti pojačanja za predstojeće kvalifikacije.

Deki

pre 12 godina

Teško je reći da li moj Partizan može da prodje u finale.Ako se gleda kvalitet i u prvoj utakmici se videlo da smo kvalitetniji, iako rezultat to ne pokazuje.Ne pobedjuje uvek bolji.Sa Grantom igramo brže i lepše,ali zato naša slaba odbrana kiksira.Igrač kao Rnić Partizanu nije potreban,morali smo da ga angažujemo jer je Savić otišao neposredno pred Genk,a nismo imali drugi izbor.Ivanov nije loš,ali sam ne može.Ako igra Miljković koji u odbrani nije loš,u napadu ne postoji.Aksentijević dobar u napadu,ali slab u odbrani.Dobro je da Volkov ponovo ulazi u formu.Očekujem sledeće:1. Imaćemo šansi kao u prvoj utakmici i verovatno i više, ako ih iskoristimo,možemo do prolaza. 2. Potrebno je još da odbrana bude čvrsta i ne primi gol. U slučaju primljenog gola,teško,ali ostvarljivo.Znači,teško za prognozu,ali sam siguran da se Zvezda neće bukvalno braniti.Ona se u prvoj više branila ne zbog toga što je htela,već zato što smo mi bili bolji.Da nam je odbrana bila čvrsta,rezultat bi na kraju bio 0-0.Oba gola Zvezda nije dala tako što bi nas pritisla i stvorila šansu,već zato što su naši vezni i odbrana pravili početničke greške.Nadam se samo fer pleju navijača i igrača,jer je to ipak najbitnije,a ne da naši klubovi na kraju plaćaju kazne!

PFC

pre 12 godina

Vise je nego jasno da je ralika u kvalitetu ogomna. Sve drugo sem 3-4 razlike za PFC moze da upucuje samo na nefudbalske stvari.
Dakle, direktiva, moranje..., ma nazovi kako hoces. Kad vidim ove najave od sastava Partizana, a gdje su, kao povrijedjeni Eduardo, Ilic, Stojkovic, samo navodi na pomisao da je ovo drugo u pitanju.
Ja se, ipak, nadam da ce se igrati punim snagama, tako da ubjedljiv trijumf ne moze izostati.

KODAR68

pre 12 godina

Od Partizana ocekujem samo jedno a to je igra od prvoga minuta samo na pobedu,da ne bude kao prosle godine kada smo igrali revans i branili prednost pa iako smo prosli dalje ostao je gorak ukus zbog lose igre,sada makar i ne prosli(nedaj boze) moraju da igraju kao da im je najvaznija utakmica u zivota,sto svaki derbi svakako i jeste.Nema mnogo filozofiranja Partizan ima bolji tim,igraci su mnogo iskusniji osvojili su pregrst trofeja dosada,rastereceniji jer titula je vec prakticno osvojena i uz pun stadion imaju sve uslove da dodju do zeljenog rezultata.Zvezdu sa druge strane sa mladim timom zeljnog titula i uspeha samo molim za fer i korektnu igru i da se neugledaju na neke predhodne generacije iz svog kluba sto se tice ponasanja.I jos jedan aspekt valjda smo mi sada na redu za srecu jer u prvoj utakmici zvezda 3 puta presla centar dala 2 gola,a o nasim propustenim sansama sta reci.Ali sreca prati hrabre a ja verujem da moj Partizan to jeste.

sax

pre 12 godina

Jak trofej kup dobro je jedino kada ga uzmes uz titulu pa kao dupla kruna a ovako samo kup nista posebno ali sta da rade komsije moraju barem malo da izvade propalu sezonu.Isti slucaj sa Realom prosle godine kad su uzeli samo kup pored Barselone koja je uzela sve, pa su skakali kao da su uzeli Ligu Sampiona.Ovo je totalna dominacija 5 godina zaredom,sada se delije jos malo nerviraju ali za 2,3 godine ce se navici kao u basketu pa ce im biti normalno!!!!!

Mir, mir, niko nije kriv...

pre 12 godina

Nadam se prolasku Zvezde u finale jer sve drugo bi bila prava katastrofa. Nadam se da su akteri svesni kolika opasnost se nadvila nad nas. Mislim da odgovornost ima i Partizan ako ne drži stvar pod kontrolom kao zreliji i stariji tim. Vrag je odneo šalu, buditi pametni.

CarKralj

pre 12 godina

Ocekujem reprizu ponasanja igraca Vojvodine, nastavice se pokusaji da se otmu titule Partizanu silom, kad vec nema znanja na terenu...

NoVoSaDJaNiN

pre 12 godina

Najbolji su ovi komentari kada kazu ''izgubili smo 2-0 ali smo i pored toga pokazali da smo bolji....'' Kako ste to pokazali???? Pa secamo se proslih derbija kada je Zvezda bila bolja i promasivala gotovo sve, ali ste ipak vi tada ''bili iskusniji i rutinski dobili''
Realnost je da ste imali 3 sanse a Zvezda 2. Zvezda dala 2 gola, vi nula i to je kraj price. Imali ste igraca vise i u tim trenutcima niste ni prisli golu.

Bili ste bolji i od konobara, mesara, varioca iz Samroka , ali na vasu zalost ipak se fudbal igra zbog golova a ne promasaja Sase Ilica.

posteno govoreci

pre 12 godina

bice drame prvih 20 minuta...dok Partizan ne povede sa 3:0
Zvezdina igra ce se tada raspasti...i onako joj malo fali!
a to sto hoce da nakukaju neki penal...ni penali vise ne pomazu
nema ko izvesti...toliko su isprepadani od Partizana

Goku

pre 12 godina

Zvezdi su mnogo vazniji izbori za predsednika Zvezde, jer samim plasmanom u finale se ne dobija nista.Ne garantuje Trofej...Ova utakmica ce pokazati od cega je Prosinecki i ovaj tim Zvezde.Kakva je odbrana pod pritiskom. Nadam se prolasku Zvezde u Finale, i osvajanju Kupa jer Vojvodina nije ozbiljan klub.

Goku

pre 12 godina

Zvezdi su mnogo vazniji izbori za predsednika Zvezde, jer samim plasmanom u finale se ne dobija nista.Ne garantuje Trofej...Ova utakmica ce pokazati od cega je Prosinecki i ovaj tim Zvezde.Kakva je odbrana pod pritiskom. Nadam se prolasku Zvezde u Finale, i osvajanju Kupa jer Vojvodina nije ozbiljan klub.

NoVoSaDJaNiN

pre 12 godina

Najbolji su ovi komentari kada kazu ''izgubili smo 2-0 ali smo i pored toga pokazali da smo bolji....'' Kako ste to pokazali???? Pa secamo se proslih derbija kada je Zvezda bila bolja i promasivala gotovo sve, ali ste ipak vi tada ''bili iskusniji i rutinski dobili''
Realnost je da ste imali 3 sanse a Zvezda 2. Zvezda dala 2 gola, vi nula i to je kraj price. Imali ste igraca vise i u tim trenutcima niste ni prisli golu.

Bili ste bolji i od konobara, mesara, varioca iz Samroka , ali na vasu zalost ipak se fudbal igra zbog golova a ne promasaja Sase Ilica.

Mirko

pre 12 godina

Tesko ali ostvarivo,mi verujemo u prolaz.Mada znamo da Zvezda nece izaci iz golmanovog krila i trazice kontre kao i svi timovi iz nase lige koji gostuju na stadionu FK PARTIZAN.

H8er

pre 12 godina

Partizan ima rezultatski deficit, ali verujem u prolazak iz nekoliko razloga. (u pobedu sigurno)

Prvi razlog - jeste taj sto Zvezda, iako joj odgovara jedan postignut gol, nece igrati ofanzivno i jurisati ka golu. Opredelice se za defanzivniju taktiku, za cuvanje rezultata. I to je sasvim logicno, defanziva + kontra je ocekivano opredeljenje, ali Zvezda NE ume da se brani. Slicno su igrali na prvom mecu i zato je Partizan stvorio najmanje PET 100%-nih sansi. Srecom po njih, mi smo kardinalno pogresili dva puta i promasivali sanse, jer Zvezda NIJE IMALA sansu valjanu, izgradjenu (budite realni).

Drugo - motivacija Partizanovih igraca da pokazu ko je bolji posle nesrecnog poraza.
Trece - odlicna forma i raspucanost, vidi se "ruka" Avrama.
Cetvrto i mozda osnovno - nabedjenost i nadmenost Zvezde. Partizan je rasturio Zvezdu u prvom mecu (igracki), nisu stvorili ni polusansu (cinjenica), a pricaju da su najjaci u drzavi i da su pokazali da su bolji. To pokazuje samo jedno - STRAH od Partizana. A recimo posle 3:0 sa Kulom pricaju kako je Kula stvorila par sansi, kako rezultat nije realan, kako su Kuljani zasluzili vise od toga, a posle Kupa i Partizanovih sansi rekose kako smo imali DVE SANSE (i to neizgradjene) i kako su nas nadigrali u potpunosti. SAMO LUDAK moze reci da je Zvezda nadigrala i pokazala da je bolja od Partizana.
Peto- Robi nije umesan sa taktiziranjem. Avram ga je doslovce razbio na prvom mecu i procitao kao knjigu, jer igra samo 4-3-3. Da Ivanov nije pogresio katastrofalno i da je Dijara dao samo jedan gol, sve bi bilo drugacije. Zvezda nije ni igrala na tom mecu.
Srecno svima, ovo je moje vidjenje i neka pobedi zaista bolji (a ne srecniji). Bice to bas vatreno, spektakl.

CarKralj

pre 12 godina

Ocekujem reprizu ponasanja igraca Vojvodine, nastavice se pokusaji da se otmu titule Partizanu silom, kad vec nema znanja na terenu...

Deki

pre 12 godina

Teško je reći da li moj Partizan može da prodje u finale.Ako se gleda kvalitet i u prvoj utakmici se videlo da smo kvalitetniji, iako rezultat to ne pokazuje.Ne pobedjuje uvek bolji.Sa Grantom igramo brže i lepše,ali zato naša slaba odbrana kiksira.Igrač kao Rnić Partizanu nije potreban,morali smo da ga angažujemo jer je Savić otišao neposredno pred Genk,a nismo imali drugi izbor.Ivanov nije loš,ali sam ne može.Ako igra Miljković koji u odbrani nije loš,u napadu ne postoji.Aksentijević dobar u napadu,ali slab u odbrani.Dobro je da Volkov ponovo ulazi u formu.Očekujem sledeće:1. Imaćemo šansi kao u prvoj utakmici i verovatno i više, ako ih iskoristimo,možemo do prolaza. 2. Potrebno je još da odbrana bude čvrsta i ne primi gol. U slučaju primljenog gola,teško,ali ostvarljivo.Znači,teško za prognozu,ali sam siguran da se Zvezda neće bukvalno braniti.Ona se u prvoj više branila ne zbog toga što je htela,već zato što smo mi bili bolji.Da nam je odbrana bila čvrsta,rezultat bi na kraju bio 0-0.Oba gola Zvezda nije dala tako što bi nas pritisla i stvorila šansu,već zato što su naši vezni i odbrana pravili početničke greške.Nadam se samo fer pleju navijača i igrača,jer je to ipak najbitnije,a ne da naši klubovi na kraju plaćaju kazne!

posteno govoreci

pre 12 godina

bice drame prvih 20 minuta...dok Partizan ne povede sa 3:0
Zvezdina igra ce se tada raspasti...i onako joj malo fali!
a to sto hoce da nakukaju neki penal...ni penali vise ne pomazu
nema ko izvesti...toliko su isprepadani od Partizana

runner

pre 12 godina

Bez obzira na važnost utakmice ovo igračima Partizana može biti i te kako dobar test provere vlastitih psihofizičkih sposobnosti. Naime, neka zamisle da igraju neku od kvalifikacionih utakmica za LŠ ili LE i da su u prvoj utakmici izgubili 2:0 i sada to treba nadoknaditi. Pa ako uspiu svaka čast, a ako ne onda se treba pojedincima zahvaliti na saradnji i tražiti pojačanja za predstojeće kvalifikacije.

Delija

pre 12 godina

Partizanovci spremite se ,stiže zahlađenje u revanšu,približava se SEVERNI VETAR ka Partizanovom stadionu u Sredu.Konačno ćete se malo spustiti na zemlju i shvatiti da Crvena Zvezda POSTOJI još uvek i da je i dalje naš NAJTROFEJNIJI klub.Pozdrav uz severac na stadionu Partizana!!!

PFC

pre 12 godina

Vise je nego jasno da je ralika u kvalitetu ogomna. Sve drugo sem 3-4 razlike za PFC moze da upucuje samo na nefudbalske stvari.
Dakle, direktiva, moranje..., ma nazovi kako hoces. Kad vidim ove najave od sastava Partizana, a gdje su, kao povrijedjeni Eduardo, Ilic, Stojkovic, samo navodi na pomisao da je ovo drugo u pitanju.
Ja se, ipak, nadam da ce se igrati punim snagama, tako da ubjedljiv trijumf ne moze izostati.

grbr

pre 12 godina

Najbolji su ovi komentari kada kazu ''izgubili smo 2-0 ali smo i pored toga pokazali da smo bolji....'' Kako ste to pokazali???? Pa secamo se proslih derbija kada je Zvezda bila bolja i promasivala gotovo sve, ali ste ipak vi tada ''bili iskusniji i rutinski dobili''
(NoVoSaDJaNiN, 9. april 2012 13:59)

Prvo 'ismevas' nekoga a onda ti napises isto.. citiram.. 'secamo se derbija kada je Zvezda bila bolja'.. znaci, pises kako jeste bili bolji iako je Partizan davao golove. Pa gde je tu logika decko? Prvo sa sobom razjasni sta hoces pa onda pisi.
Jeste, fudbal se igra zbog golova ali i zbog dobrih akcija. Svi su na derbiju videli da je Partizan bio bolji rival i da je stvarao bolje sanse samo ih nije iskoristio. Primera radi, jedna ekipa ce pogoditi 4 precke, imati 10 stopostotnih sansi ali je golman bio lud tog dana, i posed lopte 90%.. dok ce druga sedeti u svom 16-ercu i braniti se. Na kraju penali i pobedjuju bunkerasi. Po tvojoj nazovi logici bunkerasi igraju bolji fudbal?
Ocekujem dobar derbi pa nek pobedi bolji tim.

sax

pre 12 godina

Jak trofej kup dobro je jedino kada ga uzmes uz titulu pa kao dupla kruna a ovako samo kup nista posebno ali sta da rade komsije moraju barem malo da izvade propalu sezonu.Isti slucaj sa Realom prosle godine kad su uzeli samo kup pored Barselone koja je uzela sve, pa su skakali kao da su uzeli Ligu Sampiona.Ovo je totalna dominacija 5 godina zaredom,sada se delije jos malo nerviraju ali za 2,3 godine ce se navici kao u basketu pa ce im biti normalno!!!!!

Ljubisa livac

pre 12 godina

"Partizan stvorio najmanje 5 100%-tnih sansi" ?! Sta li si ti gledao.. Imali ste 2 prilike, onu Sase Ilica i Dijare a i to je vise bilo na njegovu snalazljivost, ne nesto izgledno. Kako ste poceli, bice da ste imali 10000 sansi...

Mir, mir, niko nije kriv...

pre 12 godina

Nadam se prolasku Zvezde u finale jer sve drugo bi bila prava katastrofa. Nadam se da su akteri svesni kolika opasnost se nadvila nad nas. Mislim da odgovornost ima i Partizan ako ne drži stvar pod kontrolom kao zreliji i stariji tim. Vrag je odneo šalu, buditi pametni.

PERA LOZAC

pre 12 godina

Grobari vi nemate razloga ni potrebe da mnogo pricate i pobedjujete po novinama i televiziji,utakmica pocinje u sredu u 19 u 20/50 zna se ,,ZASTO CUTITE''.

bbbbbbbbbbbbbbbbb

pre 12 godina

drama zagarantovana,
tragedija neizbezna!!:)

4-0 lagano,
i da placete opet:))
(juznjak, 9. april 2012 13:32)

Pa ako bude penal i 2 crvena kartona, mozda. Tole je svemoguc, cas ce sudijama da stigne nalog za ovakav scenario.

PUSTITE KOMENTAR valjda je ovo demokratija

wroom1975

pre 12 godina

"Da, mislim da to rešava pitanje pobednika, jer smatram da nije realno da primimo četiri gola", dodao je Mikić.

Pa necete 4 ali 3 sto posto, stim da necete dati nijedan, a i to vam garantujem.

KODAR68

pre 12 godina

Od Partizana ocekujem samo jedno a to je igra od prvoga minuta samo na pobedu,da ne bude kao prosle godine kada smo igrali revans i branili prednost pa iako smo prosli dalje ostao je gorak ukus zbog lose igre,sada makar i ne prosli(nedaj boze) moraju da igraju kao da im je najvaznija utakmica u zivota,sto svaki derbi svakako i jeste.Nema mnogo filozofiranja Partizan ima bolji tim,igraci su mnogo iskusniji osvojili su pregrst trofeja dosada,rastereceniji jer titula je vec prakticno osvojena i uz pun stadion imaju sve uslove da dodju do zeljenog rezultata.Zvezdu sa druge strane sa mladim timom zeljnog titula i uspeha samo molim za fer i korektnu igru i da se neugledaju na neke predhodne generacije iz svog kluba sto se tice ponasanja.I jos jedan aspekt valjda smo mi sada na redu za srecu jer u prvoj utakmici zvezda 3 puta presla centar dala 2 gola,a o nasim propustenim sansama sta reci.Ali sreca prati hrabre a ja verujem da moj Partizan to jeste.

s.

pre 12 godina

@(vojvodina, 9. april 2012 15:19)

ta vrsta pravde, koju ti trazis, se dobija u crkvi ili pred sudom. a ni jedno ni drugo sa sportom nema veze.

nego, kako bi bilo da se potrudite da ne ispadnete od borca igranjem fudbala? mogu da mislim sta ce biti, ako vas cacani slucajno ucute u sred novog sada.

ecoman

pre 12 godina

Nadam se da ce Zvezda proci u finale, kao i da cemo imati priliku da gledamo jaku utakmicu jer na kraju krajeva to se i ocekuje od nasa 2 najjaca kluba. Puno srece obema ekipama i neka bolji prodje dalje :))

Stanojcic Djordje

pre 12 godina

C. Zvezda treba da igra samo mirno i koncentrisano, bez ishitrenih i bespotrebnih poteza, pogotovo u odbrani. Podrsku ce, naravno kao i uvek, imati u sjajnom severu, nema razloga za strah... Kasalicu u napad, mozda i pre Borhe, zbog njegove brzine u eventualnim kontrama.

Roberto

pre 12 godina

Budimo realni, nema ni teoretske šanse da Partizan utrpa Zvezdi tri gola, nema šanse čak ni da nam dva dva gola a da ne primi nijedan. Zvezda uzima kup a Partizan titulu, to je jasno kao dan.

x

pre 12 godina

Najgore je kad neko pominje komplekse, a pojma nema sta znaci pojam, ni kako se dobija isti. Samo je cuo negde za izraz, i ko papagaj se stalno ponavlja po komentarima.

Statistika je neumoljiva

pre 12 godina

Ajde bre dosta više prepucavanja! Od 2000, do sada:
C. Zvezda-Partizan
13-10-12, gol razlika 39:32 u korist Zvezde! Od toga, u kupu 5-0-3, sve u korist Zvezde! Dominirajte vi tako, meni ne smeta...

Navijač VELIKOG kluba sa Severa

pre 12 godina

Zaista je lepo videti partizanovce kako TOLIKO žele da u revanšu pobede Zvezdu! Oni nam u svojim komentarima zapravo dokazuju koliko smo VELIKI tim.Jer protiv većeg,pitanje kada će i igrati u skorije vreme!
Pozdrav!! OSA SEVERA!!!

vojvodina

pre 12 godina

vojvodina je zasluzila da osvoji kup zato sto nije osvojila prosle godine kad je trebalo da osvoji,sto se tice partizan zvezda bice tesko..

Milan Zarkovo

pre 12 godina

Delije, braco Srbi, nadam se da cete bojkotovati derbi u sredu jer se igra samo cetiri dana pre najveceg praznika Vaskrsa, u vreme najstrozeg posta.... Nemojte da dajete legitimitet onima koji organizuju utakmice samo nekoliko dana pred praznik koji treba da se obelezava u krugu porodice...

fenomen

pre 12 godina

Ako se igra nemesetarski bice
1. 5:1 za Partizan
2. 3:0 za Partizan
A ako se igra mesetarski bice 0:0 ili 1:1
Licno mislim da ce biti 1:1
Poz....

Hvala na paznji!

pre 12 godina

Molim nekoga da podseti ovde prisutne pripadnike navijacke grupe "grobari tastatura" da ce sutra ispred sebe imati protivnika koji ima dva gola prednosti iz prve utakmice, da ce taj tim iza sebe imati punu turbinu za vetar u ledja za razliku od proslog derbija i da motiva ima na pretek. Pretiti takvom protivniku, ma koliko da ste "za XY klasa bolji", petardama i slicnim glupostima ukazuje samo na cinjenicu da "guza zvace gace" pred sutrasnju utakmicu. A to znate i sami. Zato, na vasem mestu, bio bih oprezniji sa nipodastavanjem protivnika i velicanjem sopstvenih "kvaliteta".
p.s. Sutra cemo vam dati dva gola. Kladionicari neka odigraju X2. A sada, izvolite sa pljuvanjem.

BOZA

pre 12 godina

I u prvom susretu Partizan je bio daleko bolja ekipa. Ako nastavi da igra kao u prvom susretu razlika će biti tolika da je sigurni finalista. Samo nije potrebno da se podleže taktici zvezde "O RUK", jer oni i nemaju drugu taktiku...ide maca oko tebe, stil koga sada neguju, pokazuje se kod čvršćih ekipa kao prazna igra...Samo hrabro i do zadnje sekunde uporno i tu je finale.

NoVoSaDJaNiN

pre 12 godina

Najbolji su ovi komentari kada kazu ''izgubili smo 2-0 ali smo i pored toga pokazali da smo bolji....'' Kako ste to pokazali???? Pa secamo se proslih derbija kada je Zvezda bila bolja i promasivala gotovo sve, ali ste ipak vi tada ''bili iskusniji i rutinski dobili''
Realnost je da ste imali 3 sanse a Zvezda 2. Zvezda dala 2 gola, vi nula i to je kraj price. Imali ste igraca vise i u tim trenutcima niste ni prisli golu.

Bili ste bolji i od konobara, mesara, varioca iz Samroka , ali na vasu zalost ipak se fudbal igra zbog golova a ne promasaja Sase Ilica.

posteno govoreci

pre 12 godina

bice drame prvih 20 minuta...dok Partizan ne povede sa 3:0
Zvezdina igra ce se tada raspasti...i onako joj malo fali!
a to sto hoce da nakukaju neki penal...ni penali vise ne pomazu
nema ko izvesti...toliko su isprepadani od Partizana

vojvodina

pre 12 godina

vojvodina je zasluzila da osvoji kup zato sto nije osvojila prosle godine kad je trebalo da osvoji,sto se tice partizan zvezda bice tesko..

PFC

pre 12 godina

Vise je nego jasno da je ralika u kvalitetu ogomna. Sve drugo sem 3-4 razlike za PFC moze da upucuje samo na nefudbalske stvari.
Dakle, direktiva, moranje..., ma nazovi kako hoces. Kad vidim ove najave od sastava Partizana, a gdje su, kao povrijedjeni Eduardo, Ilic, Stojkovic, samo navodi na pomisao da je ovo drugo u pitanju.
Ja se, ipak, nadam da ce se igrati punim snagama, tako da ubjedljiv trijumf ne moze izostati.

Mirko

pre 12 godina

Tesko ali ostvarivo,mi verujemo u prolaz.Mada znamo da Zvezda nece izaci iz golmanovog krila i trazice kontre kao i svi timovi iz nase lige koji gostuju na stadionu FK PARTIZAN.

Delija

pre 12 godina

Partizanovci spremite se ,stiže zahlađenje u revanšu,približava se SEVERNI VETAR ka Partizanovom stadionu u Sredu.Konačno ćete se malo spustiti na zemlju i shvatiti da Crvena Zvezda POSTOJI još uvek i da je i dalje naš NAJTROFEJNIJI klub.Pozdrav uz severac na stadionu Partizana!!!

H8er

pre 12 godina

Partizan ima rezultatski deficit, ali verujem u prolazak iz nekoliko razloga. (u pobedu sigurno)

Prvi razlog - jeste taj sto Zvezda, iako joj odgovara jedan postignut gol, nece igrati ofanzivno i jurisati ka golu. Opredelice se za defanzivniju taktiku, za cuvanje rezultata. I to je sasvim logicno, defanziva + kontra je ocekivano opredeljenje, ali Zvezda NE ume da se brani. Slicno su igrali na prvom mecu i zato je Partizan stvorio najmanje PET 100%-nih sansi. Srecom po njih, mi smo kardinalno pogresili dva puta i promasivali sanse, jer Zvezda NIJE IMALA sansu valjanu, izgradjenu (budite realni).

Drugo - motivacija Partizanovih igraca da pokazu ko je bolji posle nesrecnog poraza.
Trece - odlicna forma i raspucanost, vidi se "ruka" Avrama.
Cetvrto i mozda osnovno - nabedjenost i nadmenost Zvezde. Partizan je rasturio Zvezdu u prvom mecu (igracki), nisu stvorili ni polusansu (cinjenica), a pricaju da su najjaci u drzavi i da su pokazali da su bolji. To pokazuje samo jedno - STRAH od Partizana. A recimo posle 3:0 sa Kulom pricaju kako je Kula stvorila par sansi, kako rezultat nije realan, kako su Kuljani zasluzili vise od toga, a posle Kupa i Partizanovih sansi rekose kako smo imali DVE SANSE (i to neizgradjene) i kako su nas nadigrali u potpunosti. SAMO LUDAK moze reci da je Zvezda nadigrala i pokazala da je bolja od Partizana.
Peto- Robi nije umesan sa taktiziranjem. Avram ga je doslovce razbio na prvom mecu i procitao kao knjigu, jer igra samo 4-3-3. Da Ivanov nije pogresio katastrofalno i da je Dijara dao samo jedan gol, sve bi bilo drugacije. Zvezda nije ni igrala na tom mecu.
Srecno svima, ovo je moje vidjenje i neka pobedi zaista bolji (a ne srecniji). Bice to bas vatreno, spektakl.

CarKralj

pre 12 godina

Ocekujem reprizu ponasanja igraca Vojvodine, nastavice se pokusaji da se otmu titule Partizanu silom, kad vec nema znanja na terenu...

Goku

pre 12 godina

Zvezdi su mnogo vazniji izbori za predsednika Zvezde, jer samim plasmanom u finale se ne dobija nista.Ne garantuje Trofej...Ova utakmica ce pokazati od cega je Prosinecki i ovaj tim Zvezde.Kakva je odbrana pod pritiskom. Nadam se prolasku Zvezde u Finale, i osvajanju Kupa jer Vojvodina nije ozbiljan klub.

Ljubisa livac

pre 12 godina

"Partizan stvorio najmanje 5 100%-tnih sansi" ?! Sta li si ti gledao.. Imali ste 2 prilike, onu Sase Ilica i Dijare a i to je vise bilo na njegovu snalazljivost, ne nesto izgledno. Kako ste poceli, bice da ste imali 10000 sansi...

wroom1975

pre 12 godina

"Da, mislim da to rešava pitanje pobednika, jer smatram da nije realno da primimo četiri gola", dodao je Mikić.

Pa necete 4 ali 3 sto posto, stim da necete dati nijedan, a i to vam garantujem.

bbbbbbbbbbbbbbbbb

pre 12 godina

drama zagarantovana,
tragedija neizbezna!!:)

4-0 lagano,
i da placete opet:))
(juznjak, 9. april 2012 13:32)

Pa ako bude penal i 2 crvena kartona, mozda. Tole je svemoguc, cas ce sudijama da stigne nalog za ovakav scenario.

PUSTITE KOMENTAR valjda je ovo demokratija

grbr

pre 12 godina

Najbolji su ovi komentari kada kazu ''izgubili smo 2-0 ali smo i pored toga pokazali da smo bolji....'' Kako ste to pokazali???? Pa secamo se proslih derbija kada je Zvezda bila bolja i promasivala gotovo sve, ali ste ipak vi tada ''bili iskusniji i rutinski dobili''
(NoVoSaDJaNiN, 9. april 2012 13:59)

Prvo 'ismevas' nekoga a onda ti napises isto.. citiram.. 'secamo se derbija kada je Zvezda bila bolja'.. znaci, pises kako jeste bili bolji iako je Partizan davao golove. Pa gde je tu logika decko? Prvo sa sobom razjasni sta hoces pa onda pisi.
Jeste, fudbal se igra zbog golova ali i zbog dobrih akcija. Svi su na derbiju videli da je Partizan bio bolji rival i da je stvarao bolje sanse samo ih nije iskoristio. Primera radi, jedna ekipa ce pogoditi 4 precke, imati 10 stopostotnih sansi ali je golman bio lud tog dana, i posed lopte 90%.. dok ce druga sedeti u svom 16-ercu i braniti se. Na kraju penali i pobedjuju bunkerasi. Po tvojoj nazovi logici bunkerasi igraju bolji fudbal?
Ocekujem dobar derbi pa nek pobedi bolji tim.

sax

pre 12 godina

Jak trofej kup dobro je jedino kada ga uzmes uz titulu pa kao dupla kruna a ovako samo kup nista posebno ali sta da rade komsije moraju barem malo da izvade propalu sezonu.Isti slucaj sa Realom prosle godine kad su uzeli samo kup pored Barselone koja je uzela sve, pa su skakali kao da su uzeli Ligu Sampiona.Ovo je totalna dominacija 5 godina zaredom,sada se delije jos malo nerviraju ali za 2,3 godine ce se navici kao u basketu pa ce im biti normalno!!!!!

Deki

pre 12 godina

Teško je reći da li moj Partizan može da prodje u finale.Ako se gleda kvalitet i u prvoj utakmici se videlo da smo kvalitetniji, iako rezultat to ne pokazuje.Ne pobedjuje uvek bolji.Sa Grantom igramo brže i lepše,ali zato naša slaba odbrana kiksira.Igrač kao Rnić Partizanu nije potreban,morali smo da ga angažujemo jer je Savić otišao neposredno pred Genk,a nismo imali drugi izbor.Ivanov nije loš,ali sam ne može.Ako igra Miljković koji u odbrani nije loš,u napadu ne postoji.Aksentijević dobar u napadu,ali slab u odbrani.Dobro je da Volkov ponovo ulazi u formu.Očekujem sledeće:1. Imaćemo šansi kao u prvoj utakmici i verovatno i više, ako ih iskoristimo,možemo do prolaza. 2. Potrebno je još da odbrana bude čvrsta i ne primi gol. U slučaju primljenog gola,teško,ali ostvarljivo.Znači,teško za prognozu,ali sam siguran da se Zvezda neće bukvalno braniti.Ona se u prvoj više branila ne zbog toga što je htela,već zato što smo mi bili bolji.Da nam je odbrana bila čvrsta,rezultat bi na kraju bio 0-0.Oba gola Zvezda nije dala tako što bi nas pritisla i stvorila šansu,već zato što su naši vezni i odbrana pravili početničke greške.Nadam se samo fer pleju navijača i igrača,jer je to ipak najbitnije,a ne da naši klubovi na kraju plaćaju kazne!

KODAR68

pre 12 godina

Od Partizana ocekujem samo jedno a to je igra od prvoga minuta samo na pobedu,da ne bude kao prosle godine kada smo igrali revans i branili prednost pa iako smo prosli dalje ostao je gorak ukus zbog lose igre,sada makar i ne prosli(nedaj boze) moraju da igraju kao da im je najvaznija utakmica u zivota,sto svaki derbi svakako i jeste.Nema mnogo filozofiranja Partizan ima bolji tim,igraci su mnogo iskusniji osvojili su pregrst trofeja dosada,rastereceniji jer titula je vec prakticno osvojena i uz pun stadion imaju sve uslove da dodju do zeljenog rezultata.Zvezdu sa druge strane sa mladim timom zeljnog titula i uspeha samo molim za fer i korektnu igru i da se neugledaju na neke predhodne generacije iz svog kluba sto se tice ponasanja.I jos jedan aspekt valjda smo mi sada na redu za srecu jer u prvoj utakmici zvezda 3 puta presla centar dala 2 gola,a o nasim propustenim sansama sta reci.Ali sreca prati hrabre a ja verujem da moj Partizan to jeste.

PERA LOZAC

pre 12 godina

Grobari vi nemate razloga ni potrebe da mnogo pricate i pobedjujete po novinama i televiziji,utakmica pocinje u sredu u 19 u 20/50 zna se ,,ZASTO CUTITE''.

fenomen

pre 12 godina

Ako se igra nemesetarski bice
1. 5:1 za Partizan
2. 3:0 za Partizan
A ako se igra mesetarski bice 0:0 ili 1:1
Licno mislim da ce biti 1:1
Poz....

Mir, mir, niko nije kriv...

pre 12 godina

Nadam se prolasku Zvezde u finale jer sve drugo bi bila prava katastrofa. Nadam se da su akteri svesni kolika opasnost se nadvila nad nas. Mislim da odgovornost ima i Partizan ako ne drži stvar pod kontrolom kao zreliji i stariji tim. Vrag je odneo šalu, buditi pametni.

Roberto

pre 12 godina

Budimo realni, nema ni teoretske šanse da Partizan utrpa Zvezdi tri gola, nema šanse čak ni da nam dva dva gola a da ne primi nijedan. Zvezda uzima kup a Partizan titulu, to je jasno kao dan.

Stanojcic Djordje

pre 12 godina

C. Zvezda treba da igra samo mirno i koncentrisano, bez ishitrenih i bespotrebnih poteza, pogotovo u odbrani. Podrsku ce, naravno kao i uvek, imati u sjajnom severu, nema razloga za strah... Kasalicu u napad, mozda i pre Borhe, zbog njegove brzine u eventualnim kontrama.

Navijač VELIKOG kluba sa Severa

pre 12 godina

Zaista je lepo videti partizanovce kako TOLIKO žele da u revanšu pobede Zvezdu! Oni nam u svojim komentarima zapravo dokazuju koliko smo VELIKI tim.Jer protiv većeg,pitanje kada će i igrati u skorije vreme!
Pozdrav!! OSA SEVERA!!!

Statistika je neumoljiva

pre 12 godina

Ajde bre dosta više prepucavanja! Od 2000, do sada:
C. Zvezda-Partizan
13-10-12, gol razlika 39:32 u korist Zvezde! Od toga, u kupu 5-0-3, sve u korist Zvezde! Dominirajte vi tako, meni ne smeta...

runner

pre 12 godina

Bez obzira na važnost utakmice ovo igračima Partizana može biti i te kako dobar test provere vlastitih psihofizičkih sposobnosti. Naime, neka zamisle da igraju neku od kvalifikacionih utakmica za LŠ ili LE i da su u prvoj utakmici izgubili 2:0 i sada to treba nadoknaditi. Pa ako uspiu svaka čast, a ako ne onda se treba pojedincima zahvaliti na saradnji i tražiti pojačanja za predstojeće kvalifikacije.

ecoman

pre 12 godina

Nadam se da ce Zvezda proci u finale, kao i da cemo imati priliku da gledamo jaku utakmicu jer na kraju krajeva to se i ocekuje od nasa 2 najjaca kluba. Puno srece obema ekipama i neka bolji prodje dalje :))

s.

pre 12 godina

@(vojvodina, 9. april 2012 15:19)

ta vrsta pravde, koju ti trazis, se dobija u crkvi ili pred sudom. a ni jedno ni drugo sa sportom nema veze.

nego, kako bi bilo da se potrudite da ne ispadnete od borca igranjem fudbala? mogu da mislim sta ce biti, ako vas cacani slucajno ucute u sred novog sada.

Milan Zarkovo

pre 12 godina

Delije, braco Srbi, nadam se da cete bojkotovati derbi u sredu jer se igra samo cetiri dana pre najveceg praznika Vaskrsa, u vreme najstrozeg posta.... Nemojte da dajete legitimitet onima koji organizuju utakmice samo nekoliko dana pred praznik koji treba da se obelezava u krugu porodice...

Hvala na paznji!

pre 12 godina

Molim nekoga da podseti ovde prisutne pripadnike navijacke grupe "grobari tastatura" da ce sutra ispred sebe imati protivnika koji ima dva gola prednosti iz prve utakmice, da ce taj tim iza sebe imati punu turbinu za vetar u ledja za razliku od proslog derbija i da motiva ima na pretek. Pretiti takvom protivniku, ma koliko da ste "za XY klasa bolji", petardama i slicnim glupostima ukazuje samo na cinjenicu da "guza zvace gace" pred sutrasnju utakmicu. A to znate i sami. Zato, na vasem mestu, bio bih oprezniji sa nipodastavanjem protivnika i velicanjem sopstvenih "kvaliteta".
p.s. Sutra cemo vam dati dva gola. Kladionicari neka odigraju X2. A sada, izvolite sa pljuvanjem.

BOZA

pre 12 godina

I u prvom susretu Partizan je bio daleko bolja ekipa. Ako nastavi da igra kao u prvom susretu razlika će biti tolika da je sigurni finalista. Samo nije potrebno da se podleže taktici zvezde "O RUK", jer oni i nemaju drugu taktiku...ide maca oko tebe, stil koga sada neguju, pokazuje se kod čvršćih ekipa kao prazna igra...Samo hrabro i do zadnje sekunde uporno i tu je finale.

x

pre 12 godina

Najgore je kad neko pominje komplekse, a pojma nema sta znaci pojam, ni kako se dobija isti. Samo je cuo negde za izraz, i ko papagaj se stalno ponavlja po komentarima.