Sreda, 14.03.2012.

13:59

Prva prolećna pobeda Partizana

Fudbaleri Partizana pobedili su OFK Beograd na Karaburmi sa 2:1, u najzanimljivijem meču 18. kola Jelen Superlige.

Izvor: B92

Prva proleæna pobeda Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

164 Komentari

Sortiraj po:

mikiPFC

pre 12 godina

Gaj DAVI Moreiru u sesnaestercu, ali nema penala za Partizan, ne moze da se rusi PETNAESTOGODISNJA tradicija nesviranja penala za PArtizan u derbiju...

zvezdasi, malo da imate obraza, ne biste komentarisali sudjenje 10 godina narednih, zato i ispadate godinama iz Evrope u julu.

Babarogic clan uprave Zvezde, pa to ne moze ni u Africi, samo kod nas, banana drzava.

Miki

pre 12 godina

"Kako brzo zaboravljate cist gol Spartaka na vasem stadionu.
(Iron_Cross, 14. mart 2012 17:27) "
Cista desetka za sudiju koji je ponistio gol Spartaka, jer je bio faul nad Mikicem.
A ustvari po vasim strucnjacima za fudbal to nije bio ponisten gol. Kada su prosle godine u finalu kupa ponistili gol Vojvodine, vas Nadj je izjavio da gol nije ponisten, jer je sudija svirao faul dok je lopta jos isla prema golu. Po istom sablonu ni ovde nije ponisten gol Spartaku, cak je i igrac koji je dao gol dobio zuti karton, jer je sutnuo loptu posle sudijskog zvizduka.

Miki

pre 12 godina

"Ja ne mogu da verujem dokle više priče o nameštaljkama i Toletu. Kao Tole navlači Partizanu bodove... Pa da nema Toleta Zvezda bi igrala u beogradskoj zoni s obzorom koliklo je dužna. Samo u srbiji neko sa tolikim dugom može da igra ligu.Igrom slučaja gledao sam Zvezda - Spartak, blago rečeno, ono je bio užas od fudbala. Ja da navijam za Zvezdu bilo bi me sramota da očekujem titulu od onakve ekipe. Inače bio je penal za OFK-a.
(dalibor, 14. mart 2012 17:43) "
Ti da se razumes u ekonomiju bar malo, tako nesto ne bi ni napisao. Ako je Zvezda duzna recimo 40 miliona ne moro u jednom danu da vrati pare. I ja sam duzan nekih 1500 evra, ali to redovno vracam kroz kredit. Tako i klubovi funkcionisu, tako i firme funkcionsu, tako i drzava funkcionise.
Drugo ti si gledao jednu utakmicu Zvezde gde je igrala lose, ali to je samo jedna utakmica. Sledece dve su bile sasvi pristojne. A kako je igrao Partizan? Pa sve tri ocajno.
Slezem se da je bio penal za ofk. Ali u zadnjih par godina cesto se desava da sudije ne sviraju ali ocigledne penale protiv Partizana. Najocigledniji primer je bio u derbiju koji je odlucio prvaka zemlje pre dve godine. Krstajic rusi Kadua u sesnestercu i umesto da dobije zuti karton, a to bi bio drugi zuti i automatski crveni i penal za Zvezdu, sudija ostaje nem. Ta situacija je direkno odlucila o pobedniku derbija, a samim tim i o prvaku drzave.

Eeee

pre 12 godina

Svaki kontakt 30m ispred ofkinog gola uvek se svira faul u partizanovu korist, i naravno da iz jednog slobodnog udarca mora se postici pogodak!!!!

mirko

pre 12 godina

Ovi zvezdaši bi da budu šampioni, a da neko drugi uradi posao za njih. Zašto očekujete da neko drugi pobedi Partizana, zašto to vi ne uradite, kada ste tako kvalitetni, kako sami kažete.
Ne možete graditi svoj uspeh, tuđim zaslugama, ili vam je to stara navika.

Tolle

pre 12 godina

@E ovako pre svega navijac sma vojvodine, dakle ne Partizana niti Zvezde, ali mi nije jasno kako ijedan pravi navijac moze da podrzi pre svega ovakvu igru pa tek onda nacin sudjenja i sve sto ide uz to. Nije stvar ko ce biti sampion nego je mnogo veci problem kada takve ekipe dodju do evropskih takmicenja pa im se ne sude ovi nazovi faulovi i penali, posle se cudimo zasto nasi timovi prolaze ko bosi po trnju u evropi.
Druga stvar, ZASTO U PARTIZANU IGRAJU IGRACI SA PREKO 30 GODINA KOJI NECE NAPREDOVATI VISE (Ilic,Vukic...).
(Slaj, 14. mart 2012 18:24)

Bitno da su Apija i Moreira mladi.A sto se tice price o sudjenju i Evropi, nemojte opet da izmalerisete sebi.Prosli put kad ste trazili Kalcopoli, dobili ste Vaduz.

Bobby

pre 12 godina

Vidi ti delije, Partizan dva puta igrao neresseno i sad iznenadjenje ako pobedi, neke namesstaljke xaxa Ne znam cemu prepucavanje kad svi znamo ko osvaja titulu :P

Grobar Ni

pre 12 godina

„......Strasno sta radi koalicija sps-alkatraz-tole.objavite komentar posto zadnjih nekoliko niste.“
(FOLKHOUSEBAND, 14. mart 2012 16:33)
Преброј људе из СПС у Звезди и упореди са оним у ФКП па тек онда причај о некој коалицији. Захваљујући СПС (Шкундрићу) имате Гаспром за спонзора, а Ружић у Партизану заговара да је време да Звезда буде првак. Шта је то онда? О којој и каквој коалицији онда ви тз. делије причате?

Deki

pre 12 godina

Neprocenjivo je slušati zvezdaše kako pričaju o sudijama,ofsajdima,navlačenjima za Partizan,nameštenim utakmicama...Ja uživam čitajući te komentare.Ja shvatam njihov bol koji je sve jači i jači.Biće još jači vremenom i da nisam u njihovoj koži!

Braindead

pre 12 godina

Zamolio bih navijace Zvezde da prebroje broj vasih komentara na vijest o Partizanu. Sjetite se ovoga sledeci put kad budete pisali o kompleksima/internet navijacima/koje god fraze volite da pisete...

asaaaaaa

pre 12 godina

Utakmice partizana ubedljivo najgledanije u Srbiji- svi gani sede pred tv-om i potajno se nadaju i naravno u medjuvremenu pljuju po sudiji, koji je za sve kriv! Pa ljudi, ja utakmicu vaseg kluba nikad ne gledam, osim ako igrate protiv partizana, te samo pogledam rezultat! Bolesti su izlecive-obratite se psihijatru dok jos ima vremena!

Slaj

pre 12 godina

E ovako pre svega navijac sma vojvodine, dakle ne Partizana niti Zvezde, ali mi nije jasno kako ijedan pravi navijac moze da podrzi pre svega ovakvu igru pa tek onda nacin sudjenja i sve sto ide uz to. Nije stvar ko ce biti sampion nego je mnogo veci problem kada takve ekipe dodju do evropskih takmicenja pa im se ne sude ovi nazovi faulovi i penali, posle se cudimo zasto nasi timovi prolaze ko bosi po trnju u evropi.
Druga stvar, ZASTO U PARTIZANU IGRAJU IGRACI SA PREKO 30 GODINA KOJI NECE NAPREDOVATI VISE (Ilic,Vukic...).

milan

pre 12 godina

Navijam za Partizan i bilo mi je muka gledati utakmicu. Prvo zbog igre bez ideje. A drugo zbog sudjenja. I posle se pitamo kako to da samo Partizan i Zvezda osvajaju titule. Sramota vise.

Ђорђе Туторић

pre 12 godina

Два пута свиран офсајд у ситуацији кад играч треба да изађе 1 на 1 са голманом. Сумњив фаул пре слободњака. Сумњив корнер пре другог Партизановог гола. Недосуђен пенал као суза у 45-ом минуту.
Е да, честитам вам три бода.

lazar

pre 12 godina

Kad sudija pogresi u ENGLESKOJ,niko ne pomene to,setite se QPR-a provit Boltona,lopta je usla u gol metar,sudija ga nije priznao,kasnije iz cistog ofsajda QPR daje gol za izjednacenje..Izgleda da samo kod nas suduje mogu biti osudjene za greske....

mikiPFC

pre 12 godina

pa, samo sam vam dao primer koliko iz besa ne zelite da vidite stvarnost.

Pravite atmosferu linca, ajd da vidim da li sme Tole da se proseta po ulici, ili 'Mustafa' kako vi kazete, a da ga neki napaljeni klinac ne napadne.

O atmosferi na proslom derbiju ne vredi ni pricati. Trebalo je da neko od Partizanovih igraca ostane bez oka ili bez sluha, pa da dobijete 3 utakmice bez publike?

Kako biste prosli u Evropi ne daj boze one stvari da su se desavale.
Vi ste uvek uz klub, najbolji navijaci na svetu, pa pogledaj snimak 'Budjav lebac' - ima vas 500 na severu, pre ove vestacke mobilizacije pokrenute mrznjom prema Partizanu.

Jesmo vas mi tad prebrojavali? Nismo, igrali smo fudbal?

Je l' Tole uveo ovaj sistem, 3 za 3, ja tebi, ti meni, filijale, ili je to bilo i kod Pisketa, i kod Terzica, ustanovljenog kod Miljanica i Bulatovica.

Samo, oni dinar nisu ulozili u stadione po Srbiji, rusile se tribine same od sebe.
Ovaj Tole barem je napravio tu kucu fudbala, gradi kompletan stadion u Nisu, obnovljeno je 5-6 stadiona po Srbiji, postavljaju se reflektori.

Samo je problem sto Partizan uzima titule.
Je l' vam krivo sto Partizan ima vise filijala, ili sto filijale uopste postoje?
rekao bih da bi sve bilo super da je Zvezda sampion.
Ali, sve hocete na silu, kakvu ste samo hajku napravili posle kupa, stali ste na stranu Kan-kana, samo protiv Partizana.
NJega necu ni da komentarisem sta je napravio od Novog Sada.
U utakmici u kojoj je Vojvodina dala gol iz cistog ofsajda, i nije joj sviran penal. To su jedine dve greske.
A, mi smo drzani na tribini 2 sata duze nego sto je trebalo, sat vremena pre utakmice, dok 'gosti' stignu, i sat vremena posle, dok se gosti popakuju u autobuse.

Posle Vojvodina ispada od predstavnika LIHTENSTAJNA, eeej.

I slobodno pominjite Samrok, za to nema opravdanja, mi smo se barem bunili protiv uprave zbog toga, vasih 6 komada od prosecnog Rena je 'realnost'.

Recicu vam samo, da su ti 'konobari i kuvari' u Londonu, u ligi Uefa, protiv Totenhema, u 60. minutu vodili sa 0:1, i poklekli pred kraj.

Voleo bih da vidim nase predstavnike protiv Totenhema, bilo bi 3:0 za 20 minuta, plus bi napravili po penal i crveni karton, posto nisu navikli da se sviraju penali protiv Zvezde i Partizana u 'super' ligi.

Nema tu nista super...

Mi sad mozemo da se merimo samo sa Azerbejdzanom, Kazahstanom, Jermenijom, Moldavijom i takvima, problem je sto nas i oni prestizu velikom brzinom, pogledajte im samo stadione, i sve ce vam biti jasno.

Nema nama ozdravljenja fudbala dok se malo ne pogledamo u ogledalo i kazemo ono sto je istina, ruzni smo.
Ruzni su nam tereni, ruzan nam je fudbal, ruzni su nam navijaci-dileri droge.

Al kakva nam je drzava, nisam optimista...

pozdrav

misljenje

pre 12 godina

kad je jagodina rekla da ce u evropu mislio sam da se sale,medjutim iz dana u dan sve jaci sve bolji,lep fudbal jagodine svaka cast poz iz uzica grada fridoma

Srb

pre 12 godina

BoraPFC, MikiPFC, SimaPFC

Ajde odluci se kako se zoves?!
Sta ti buncas bre kakva mrznja bre? Pa vi odma skacete na svaku sudijsku odluku? A ovde licemerises?

gile bl

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........
(gonzales, 14. mart 2012 14:16)

A sta ce vama liga sampiona,vi imate Bari?!

Tole

pre 12 godina

Kod gola Tomica cisto simuliranje za faul (dao ga je svaka cast) , penal za Ofk cist kao suza , 2 ofsajda za Ofk (sudija mase li mase ) i na kraju pobeda partizana uz parolu "Hvala Tole jos jednom" !

Razdelija

pre 12 godina

Tipicna utakmica Partizana posednjih godina...dakle bodovi su se MORALI osvojiti..to je znao i sudija jer onoliko naguravanje faulova u prvom poluvremenu je bilo ocigledno..takodje dosudjen je ofsajd koji nije postojao za OFK a Purovic je bio nakon toga u idealnoj poziciji...o penalu ne vredi vise ni pisati..to je odmah svima bilo jasno sem sudiji..jasno se cuo muk cutanja..trenutak iscekivanja sta ce da bude...i naravno nije bilo nista jer je sudija trebao da Markovicu da zuti karton za start djonom u visini butine tj crveni jer je vec imao jedan zuti karton i da dosudi penal za OFK...zamislim samo situaciju da je sudija to i ucinio,,pa taj vise ne bi sudio nikad i nigde...zato ce sada da sudi bez problema u sledecem kolu..to se moglo i ocekivati od sudije Gogica i onih koji su ga proglasili za sudiju

kockar

pre 12 godina

nisam imao hrabrosti da odigram ciste fikseve ali i ovo je bilo dobro, sevojno x2, kula x2, borac 2-3g, partizan 2 i daje 2, i metalac 0-2, kvota 11. i posle neka neko kaze da ne moze da se prezivi od naseg fudbala. :D

(Tolle, 14. mart 2012 16:40)@

pre 12 godina

Ahahhaha Vi cutite?! U kome svetu vi cutite? Pa upravo protiv Spartaka po svim forumima ste kmecali?! I ti takodje?

PFC UE

pre 12 godina

Jedva..., al sve ce doci na svoje mesto do derbija.
Nadam se duploj kruni i smeni Djure.

P.S. Od 81 komentara 70 komsijskih.
Stvarno smo iskompleksirani.

ne promasujem

pre 12 godina

A ona cetvorica sto gledaju tekmu sa krova zgrade preko puta...
Neko bi pomislio da je stadion pun, da nema karata ni prenosa na tvu.
I da ne zaboravim igrajte na Smederevo 2, dobra kvota se ne propusta

igor

pre 12 godina

U nasoj ligi sudije navlace na stranu partizana i zvezde i zato nam je fudbal tu gde jeste, i zato i partizan i zvezda u evropi prolaze katastrofalno, navijac sam partizana, ali ono je bio penal za ofk u 45 minutu,kao sto je spartaku ponisten cist gol protiv zvezde, a dokle god je tako uspeh apoela mozemo samo da sanjamo, da to je taj isti apoel sto je eleminisao i nas i zvezdu i to sa istim trenerom koji ga vodi i danas, to je sistem, a ne siriti ruke prema sudiji kada ne sudi u korist vecitih rivala.

objektivnost

pre 12 godina

Zanimljivo je da se utakmica u kojoj Partizan vodi, uvek prva zavrsi u odnosu na ostale koje su pocele u isto vreme. U situaciji kada juri rezultat, ta utakmica se uvek zavrsi poslednja.
(Dabu, 14. mart 2012 16:29)
Zanimljivo je i to da se Partizanovi igrači ne izležavaju i golman ne zadržava loptu 15 minuta.

sara banjaluka

pre 12 godina

Jos bi viseo voleo da je namestena utakmica i da je bas ofk-a ostecen,samo da se vi zvezdasi jos vise nervirate... Neprocenjivo koliko ste se radovali malom zaostatku od 6 bodova za sampionom,ali stvarno neprocenjivo

compay

pre 12 godina

Utakmica je produzena samo dva minuta! U pravilima stoji da svaka izmena donosi 30 sekundi produzetka (bilo ih je pet u drugom poluvremenu, znači dva ipo minuta), svaki ulazak lekarske ekipe jedan minut (ulazili su dva puta, znači još dva minuta). Ostala odugovlačenja zaboravljam! Moze li neko da mi objasni zasto nije produzena vise?????
(dr Dare, 14. mart 2012 16:26)

A kada se produzi 6 minuta na derbiju onda su opet krive sudije sto rade po pravilniku? Setite se gola Moreire kada je Zvezda imala sansu za 2-1 a Partizan dao gol nakon 10 sekundi i odneo bodove.. Setite se kako ste skocili svi na sudije.. Setite se da ste lezali po pola minuta folirajuci povrede.. A onda kriv sudija sto Zvezda nije realizovala sansu i primila gol u 95.. Sram vas bre bilo vise.

crnoneli delija

pre 12 godina

pa sve i da su utakmice 101% ciste i da su svi igraci kraljevi fer pleja - ko ce da dolazi da gleda ovko dosadnu igru? pa u sestoj ligi engleske se igra borbenije, brze, zanimljivije. ovo je bilo davljenej lopte (i gledalaca).

nikola-leskovac

pre 12 godina

ovako....navijac sam partizana i to strastveni.rezultat kao rezultat je pozitivan ali je igra ocajna.s obzirom da je ekipa ista,osim povredjenog scepovica,igra je sigurno 40 % slabija.slazem se da smk igrali bolje pod stanojevicem i da grantu slabo ide u sprovodjenju taktike.nisam bio za smenu bivseg trenera,ali sta je tu je .nadam se da ce ako malo istrpimo granta igra postajati sve bolja i bolja.i moramo da ga istrpimo jer alternativa je promena trenera a to bi slozicemo se svi bila katastrofa....nadam se boljim igrama.

ZRENJANINAC

pre 12 godina

Moram da prokomentarisem rezultat iz Cacka, Borac-BSK 0:2...Prvo kolo u Borci , BSK-Smederevo 0:1, drugo kolo u Smederevu Smederevo-Borac 0:1 i danas ovaj rezultat u Cacku...NAJBLAZE RECENO SUMNJIVO...Posle kazu nasa liga regularna...ja mislim da bas i nije...

dalibor

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem dokle više priče o nameštaljkama i Toletu. Kao Tole navlači Partizanu bodove... Pa da nema Toleta Zvezda bi igrala u beogradskoj zoni s obzorom koliklo je dužna. Samo u srbiji neko sa tolikim dugom može da igra ligu.Igrom slučaja gledao sam Zvezda - Spartak, blago rečeno, ono je bio užas od fudbala. Ja da navijam za Zvezdu bilo bi me sramota da očekujem titulu od onakve ekipe. Inače bio je penal za OFK-a.

no fear

pre 12 godina

ofsajda Purovića nije bilo,kontakt je isto mogao biti suđen kao penal...
no,kako god Partizan je pobijedio...
mene samo čudi da niko ovdje ne spominje da Partizan sva tri kola igra očajno,bez veze i smisla,pokušava se nešto samo iz prekida...ovo danas je bila možda i najslabija partija i pukom srećom se uzelo 3 boda (malo sreća,malo sudija)...
i onda se čudimo kad uleti neki Shamrock i opali šamarčinu?!

Goran

pre 12 godina

Smesni ste svi vi koji komentarisete igre Zvezde Partizana i sudjene na njihovim utakmicama... Samo budalam nije jasno da oni pobedjuju "uvek"kada im treba a inace igre i jednih i drugih (o ostalim klubovima da i ne govorim)su OCAJNE ako se to uopste i moze zvati igra.

Nemanja Nole

pre 12 godina

Smara ovaj Metalac mnogo... A Radnicki ne prestaje da me odusevljava, samo neka tako nastave, uz par dobrih pojacanja bice dobri konkurenti sledece sezone uz Vojvidinu...

Nexer

pre 12 godina

Bla bla truc smarate sa prepucavanjem....Aj da pariramo makar Apoelu ili sl. nego smo ispod njih,tako da ovo prepucavanje smatram medjuseoskom razmiricom.Bez uvrede za ljude sa sela.

realno

pre 12 godina

Samo slepac ne vidi ovu kradju u prvom poluvremenu, samo slepac!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Djurdja, 14. mart 2012 15:56)
pozdrav za slepca Djurdju

već viđeno

pre 12 godina

Cim kola krenu nizbrdo tu je gospodnih Tole :)) Ovo je smehoteka :)
(Ivica,
Ivice kad naučiš fudbalska pravila shvatićeš da kad igrač odbarani rukom loptu na gol linij je penal,kad protivnička ekipa da gol nije ofsaj ako se ispred njega nalaze dva igrača iz protivničke ekipe, ima takvih jedno 10 situacija samo u ovom prvenstvu. Zanimljivo je da se to ne odnosi na Partizan.

Xipser

pre 12 godina

Sad cekamo Crnu tacku na Sos Kanalu da nam realni Stanisa Beljin dokaze kako OFK-a uopste nije ostecena vec je cak i Partizan ostecen. Tole super liga.

tobdzija

pre 12 godina

Zahuktava se liga sampiona polako, JSL ulazi u svoj vrhunac kvaliteta fudbala (postignuto 14 golova u kolu) izbori raspisani, kampanja pocinje, sad ce souu, sve postaje napeto i neizvesno kao kraj u nemackim po*nicima... Pregorece mi tv u narednih nekoliko meseci...

Draguljče

pre 12 godina

Čekaj sad, kad igramo loše ide priča tipa: "Pukli ste, padate, Zvezda prvak i t.d.". Kad Pobedimo, ide priča tipa: "Tole, CIA, BIA...". Odlučite se, jer ispadate smešni. Naravno, vaše dvorište je izgradila lično devica Marija.
P.S. Žuti karton za simuliranje penala.

Urke

pre 12 godina

Partizan odigra nereseno dve utakmice uzastopno, a Delije u glas - ekstra, stizemo ih, bicemo prvaci, bodovi se tope. A pre par meseci su govorili kako je Novi Pazar NAJVECA filijala Partizana i kako je Sloboda nasa filijala. I kako su Tole i sudije uz nas. E sad - zasto onda ne dobismo Pazarce i Uzicane, a pride su nam i filijale? Kako je moguce da je bilo nereseno? Kako se dozvolilo da se prednost istopi na 6 bodova? Ako smo tako jaki i mocni - zasto onda nismo pobedili i ostali na +10?

Sad pobedimo i odmah price o sudjenju, filijalama, namestanju. Pa dobro, hocete vec jednom reci ko nam je filijala i kada se namesta? Mi bismo da znamo, a vi da ne ispadate tako jadni i smesni. Ako dobijemo Pazar - oni su nasa filijala. Ako odigramo nereseno, Delije kazu - ekstra, stizemo ih, titula je nasa. Obraz kao djon, zato cete i propadati jos vise.

trek

pre 12 godina

'оће неко да ми објасни зашто је проблем рећи у програму да се Томић исфолирао за слободњак из ког је дао фаул? Одглумио је као Раванели што се некада бацао по теренима. Коментар овог несрећника што преноси меч је после пола минута ћутања : ''Чини ми се као да се Томић пре оклизнуо''. ПА РЕЦИ ЧОВЕЧЕ ШТА СИ ВИДЕО!!!
(Анонимус, 14. mart 2012 15:05)

Problem je u tome sto ti nisi 'video' gazenje kapitena ofka po stopalu Tomica.. Dakle, da se igrac koji je napravio faul makar malo bunio bilo bi logicno da ti ovde dizes buku.. ovako se pridruzi Kovinjalu koji misli da se Tomic okliznuo.

Dacha

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........
(gonzales, 14. mart 2012 14:16)
Naravno da ti je sve toplije i toplije kada imas temperaturu preko 40, pa u bunilu buncas svasta...

grobar

pre 12 godina

gani molim vas odlučite se već jednom jel regularno prvenstvo ili nije?
da znamo kad uzmemo opet titulu da li ćete da je priznajete ili ne???

Ivica

pre 12 godina

Sve utakmice su počele u isto vreme, OFK - Pa se završila pre svih ;) Sudija je jedva dočekao da odsvira kraj jer je Pa imao ozbiljne probleme da sačuva prednost...

FOLKHOUSEBAND

pre 12 godina

Da li je moguce ovo?sudija je produzio utakmicu 2 minuta,eej 2 minuta,a bilo je 6 izmena,to automatski znaci 3 minuta produzetka,da ne racunamo sitne prekide kojih je bilo milion.Odvratna utakmica,stela se vidi iz aviona. Tako da ovi iz Ofk-a nisu ni imali nameru da napadnu,a trener vadi Purovica 15 minuta pre kraja,jer bi verovatno on "grizao" do kraja.Strasno sta radi koalicija sps-alkatraz-tole.objavite komentar posto zadnjih nekoliko niste.

Dule

pre 12 godina

E moj sudija penala nisi video a sve ostalo protiv ofk vidis-SRAMOTA.Danas se videlo kako partizan moze da osvoji titulu samo uz pomoc sudija i fss.

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

Ma sve ok jel ?! PENAL ... 6 izmena, logican produzetak treba da bude 3 minuta, a gosn sudac 2 prouzi .... DOSTA za danas, PREZIVESMO NEKAKO jel .... e e e e e - SVAKA CAST (:

Dabu

pre 12 godina

Zanimljivo je da se utakmica u kojoj Partizan vodi, uvek prva zavrsi u odnosu na ostale koje su pocele u isto vreme. U situaciji kada juri rezultat, ta utakmica se uvek zavrsi poslednja.

bobes

pre 12 godina

Poceli su gani vec.... Nepostojevi faul, nesviran penal za ofk, nepostojeci ofsajd... Dokle vise da se nadate? Dosli su na +6 i vec misle da ce da osvoje ligu sampiona. Ako cemo tako onda realno onaj faul za koji su trazili penal bio je 5 puta blazi nego onaj iz kog je partizan dao gol. Ali super sto tako sa velikom paznjom gledate utakmice Partizana, ali videcemo veceras vas kako ce te i na koji nacin pobediti

to su ti oduvek "realni" zvezdasi ;)

pre 12 godina

Oce li jedan realan grobar sad da izadje i da prizna da je Ofk ostecen za penal i za ofsajd!? A Rts namerno nece da prikaze situaciju, da je Zvezda u pitanju to bi desetak puta bilo reprizirano.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tole lopove, 14. mart 2012 15:38)
ofsajd nije bio....penal nije bio....
a oces li ti da priznas da je Partizan ostecen protiv Slobode kad nije sviran penal posle povlacenja Eduarda ???
Ma bre....i ovako jadni cemo da osvojimo titulu...zapitaj se gde ste onda vi....

Master

pre 12 godina

boze koliko mrzite Partizana, pa ovo je postao ozbiljan problem
drago mi je sto Partizan dominira, i sto nema nijedne sporne situacije kao kad sudi majo Vujevic za zvezdu.
osim onog moguceg ofsajda za Purovica, ali kamera nije dobro snimila, poslacemo u UEFU, pa cemo videti sta oni kazu, tako 'salju' ovi iz zvezde kad brane sa dva golmana :DDD
(SimaPFC, 14. mart 2012 15:45)

zvezdasi, hvala vam sto ste prikovani uz TV i gledate giganta iz Humske, nas ubedljivo najbolji klub u poslednjoj deceniji.
Mrznja je bolest, i zna da zaslepi coveka, opustite se, nije to dobro za zdravlje
(BoraPFC, 14. mart 2012 15:38)
Ako Partizan kiksne onda je regularno, ako pobedi onda je Tole lopov :D
Vazno da Majo Vujevic maestralno odradjuje posao, sudi svaku drugu zvezdinu utakmicu covek.
Sam je doneo 15ak bodova ove sezone, i prolazak u kupu.
Babarogic bogami dobija naslednika u upravi, vidim ja.
zvezdasi, mrznja je bolest, opustite se malo
(mikiPFC, 14. mart 2012 15:34)

Evo klasican primer "grobari tastatura" Armije. Cak se i nije uopste potrudio, da smisli drugacije ime nego sve Miki, Bora Sima , i sve na kraju PFC. I kroz sve se vodi neka mrznja?! Po ovim komentarima se vidi tvoj psiholoski slucaj i da te boli sto je sudija pokrao OFK-u a Partizan nezasluzeno slavio. Slobodno priznaj , pola ti se prasta.
Nema tu mrznje nikave nego samo tvoja frusracija.

Branko_PFC

pre 12 godina

(milan, 14. mart 2012 15:20)
A jel' Toletova kuhinja radi i kad igramo sa vama??? Verovatno su po tebi samo utakmice koje je Partizan igrao nereseno ili izgubio regularne. Covece da li ti cujes sebe??
sta pricas.

GrobaR

pre 12 godina

Cemu ovako konstantno navlacenje za Zvezdu i Partizan? Ne ozbiljno dajte vise red da se uvede u nas fudbal. Muka mi je od ovoga, dzobastih terena, bunkera, zadrzavanja igre itd. Ovaj sudija jedva cekao da se utakmica zavrsi, u Premijer ligi sudija uvek daje sansu timu koji juri rezultat. Ovo postaje smesno, naravno kritikujem svoj tim, Zvezdasi neka kritikuju svoj ako hoce ako nece bas me briga. Ove stvari ne prolaze u Evropi, takodje treba zabraniti zadrzavanje igre i bunker. I onda se pitamo sto nemamo napadace, samo treba prekopirati nacin igre iz holandske lige i nema zime.

max

pre 12 godina

Gledam OFK-Partizan...boze dragi koliko je lopti prodao Babovic, koliko gresaka...a jos kapiten. A igra tuga... golovi iz prekida....daj boze da osvojimo 3 boda ali posle dugo dugo vremena nisam opusten pred jedan derbi..

pfc

pre 12 godina

Samo za navijace Zvezde: Koliko je to jadno sta vi radite. U svemu ce da trazite greske sudije. Na svakoj fudbalskoj utakmici se desavaju greske. Jeste bio penal za OFK....ali je gol Babovica pre sam kraj ponisten gde nije bio ofsajd. 5 Godine zaredom....razumem ja vas, ipüak je to tezak udarac ;-)

д.н.с.

pre 12 godina

Јадна игра до бола јадна.Стрепиш до последњег минута да ОФК-а не изједначи!Миљковић-опет киксер,гол само из прекида можемо да дамо,Бабовић "главни"креатор игре...Ова залиха ће се истопити у наредна 3 кола у то сам 100% сигуран а у КУП-у ћемо испасти и то већ против "гранд параде".Фали нам Станоје ко хлеб насушни.Овај Грант не знам уопште која му је замисао наше игре.Човек једноставно је лузер и то тешки.

Ivan

pre 12 godina

Evo jednog objektivnog grobara. Ofsajd nema veze sa mozgom, ali mora da se kaže da je bio jako mali, i da se video tek nakon više ponavljanja. Ja bih to podveo kao grešku, nadam se ne namernu, jer ne volim da dobijamo nameštene utakmice. Što se tiče šatro penala, ni on nema veze sa životom, a to ste mogli da vidite pet puta u drugom poluvremenu.
Ono zbog čega sam uopšte uzeo da pišem bilo šta je sudija. Već 20 godina pričam da su ovakve sudije ubile naš fudbal. Sviranje 100 faulova po meču, sviranje za svakakav kontakt, padanje igrača zbog svega i svačega, e to je ubilo sve. Oduvek su sudili faulove samo kad neko protrči pored Saše Ilića, pa što on onda ni bi padao. I zato kad se izađe napolje gde toga nema bude tuga. Kad neko dođe i odsudi muški utakmicu, onda neće postojati Raće, Ilići, a ni svi ostali glumci, i onda će to možda biti zanimljivo za gledanje. Da ne bude zabune, ne mislim da su u Zvezdi drugačiji, osim možda ovih novih klinaca. Setimo se Koromana. Ili ne.

Nice

pre 12 godina

Kaze jedan tip 'sudija navlaci za OFK Beograd'.Nevjerovatno je sta ljudi pricaju.Decko,da li si vidio penal za romanticare pri kraju prvog poluvremena,ili vidis samo ono sto zelis da vidis.A,komentator na rts-u je prica za sebe.Ne smije da kaze da je bio penal,a poznavanje fudbala mu je ravno nuli.

dr Dare

pre 12 godina

Utakmica je produzena samo dva minuta! U pravilima stoji da svaka izmena donosi 30 sekundi produzetka (bilo ih je pet u drugom poluvremenu, znači dva ipo minuta), svaki ulazak lekarske ekipe jedan minut (ulazili su dva puta, znači još dva minuta). Ostala odugovlačenja zaboravljam! Moze li neko da mi objasni zasto nije produzena vise?????

Tolle

pre 12 godina

@Da su sudije ovako ostetile Ofku protiv Zvezde, javilo bi se ovde 150 pripadnika "grobar tastatura" da nam svasta pricaju. Ali ovog puta ima svi da cute. Sta nam to govori?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Popovic, 14. mart 2012 15:51)
Ne druze, mi bismo cutali, kao sto smo cutali i kad je fudbaler Spartaka dobio zuti karton zbog toga sto vam je dao gol.Mi gledamo sebe i svoju igru, zato smo i osvojili ove titule i zato cemo osvojiti i ovu.A vi samo nastavite da gledate nase utakmice i da ubedjujete sebe da ste najbolji ali vam zlocesti Tole krade titule.

Hop

pre 12 godina

Zasto su grobari toliko licemerni, kada Sudija osteti Zvezdinog protvnika, javi se 200 grobara ovde. A sad kad mi kazemo da je Ofk-a ostecena, onda nam prosipaju price o mrznji optercenosti ili ne znam sta. Alo bre koga vi folirate!?

milos.ns

pre 12 godina

navijam za partizan,ne mora niko da mio veruje,ali sudije ne samo na ovoj utakmici,nego uopste teraju ljude da beze iz ove zemlje! mada iza njih stoji mafija,insajder bi mogao jos malo da procacka ko sve stoji iza toga. iako imam vec 60-ak god. nikad mi nije bilo tuznije da gledam partizan!

rvp!

pre 12 godina

svaka cast ofki na borbenosti i prikaanom,imali su 2,3 dosta dobre prilike.partizan nemocan,rekao bi 50% slabija ekipa nego u jesenjom delu,definitivno je do trenera.o sudiji ne treba trositi reci,10 faulova na 20-30m od ofkinog gola,kamara pravi faul s ledja za zuti i nikom nista,ofsajd purovica koji je presmesno dosudjen i na kraju penal markovica i drugi zuti pomenutom.sve u svemu partizan je MORAO danas da pobedi,inace bi bilo svasta.UKINITE FUDBAL U SRBIJI

Doping je situacija jedne bolesti...

pre 12 godina

Navijam za Partizan ali OFK je zasluzio bod. Nista ovo ne valja... Pozitivno je samo sto smo dali neki gol da krene. A izgleda ko zaigra za reprezentaciju odmah zaboravi da igra (Volkov, Markovic, Sulejmani i drugi).

krompir-pire

pre 12 godina

Svaka cast Partizanu na pobedi,OFK nije imao zelje da nesto uradi....
Al sudija produzi 2min kad Partizan vodi,i ima izmenu kao i Sloboda proslo kolo al na toj utakmici sudija produzi jos 2min zbog te izmene a ovde ni sekund,ni da pusti aut da se izvede....E to je sramota(penali,ofsajdi to je sve greska i desava se)al ovo je samo dokaz sta se radi!!!

vaskez

pre 12 godina

kad partizan dobija nadoknada vremena je jedva dva minuta a kad gubi ili je nereseno onda se produzava za pet minuta i jos za dvadeset sekundi.Ravnopravno nema sta!

Atropin

pre 12 godina

Cudo jedno kako niko od ovih "znalaca" nije video ofsajd koji je sviran Dijari odmah na pocetku drugog poluvremena kada je izasao 1 na 1, a od ofsajda ni traga! Inace naslov bi trebao da glasi - PARTIZAN PORODIO POBEDU! Bruka od igre!

Bojan

pre 12 godina

Ja se secam na polusezoni palma kaze kako ce jagodina da igra evropu, ja uzeo pogledam tabelu ma reko sta li ovaj prica, kako krenuo drugi deo sezone oni samo dobijaju a ja svaki put razmatram da se kladim na njih i svaku put propustim a oni dobijaju sve:)

grobar

pre 12 godina

Vidim neki vec poceli da kukaju, ako Partizan pobedi namesteno ako ne onda nije.Tako je bilo i za Pazar prosle godine pa na uzese 2 boda pa za Slobodu menjnje domacinstva pa nam uzese 5 bodova.cia, bia, bi i marsovci su krivi ako Partizan uzme titulu.A Lukic naravno nece da je prizna!

ams

pre 12 godina

Sviran nepostojeci ofsajd u izglednoj sansi za gol i nedosudjen penal na Karaburmi. Teska smejurija i jos teza nesreca za srpski sport. Al' neka, sve ima svoj kraj, gospodo iz Humske.

5 titula za redom.... pa pa crvendaci....

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........ (gonzales, 14. mart 2012 14:16)
savez i sudije !? dakle opet stara prica - ako Zvezda osvoji prvenstvo onda je regularno ???
PS zalite se toletu ;)

stojkePFC

pre 12 godina

slusaj ovoga, nije bio faul kod Tomicevog slobodnjaka, pa dobro mu nije stopalo polomio kako ga je nagazio.
ovo je smesno kako galamite, pa, sudije su donele 20 bodova ove sezone zvezdi, Majo sam 15, i prolazak u kupu, sa Banatom, smehotresni penal u STOTOM minutu.
ne budite toliki licemeri, nema Majo u Evropi, pa nema ni prolaska predkvalifikacija vec 5-6 godina.
ovo je za vase dobro, mrznja ume da zaslepi coveka, nije to dobro za zdravlje

ackoniskikartel

pre 12 godina

Nisam od onih navijaca koji vishe mrze komsinicu,nego shto vole Partizan ! Ali obozavam njihovu prepotentnost,obozavam ! Oni su u stanju da posle dve vezane pobede u bilo kom sportu,pocnu da pricaju o Ligi Sampiona,Euroligi,smrskavanju Partizana i slicno ! To je ono shto me uvek radovalo pred duele sa njima ! Vech godinama,decenijama rade to i to je ono shto uprava,navijaci,igraci Partizana trebaju da prepoznaju i da rade josh vishe i vishe ! Pre Kupa Koraca u Nisu,dve,tri nedelje smo slusali o jakoj zvezdi,kako je Pesic slozio kockice,kako ce ubiti Partizan,kako im je nebo granica ! Posle finala nishta,ni u usta Partizan ! Dal je +6 ili +10 potpuno je isti djavo ! Po zakonu verovatnoce smo morali da odigramo nereseno ili izgubimo ! Fala bogu nismo izgubili igrali smo dva puta nereseno,a po istom zakonu verovatnoce oni ce svojom prepotentnoscu sigurno izgubiti koji bod u to sam vishe nego siguran,a ako ne bude tako ja cu sa zadovoljstvom pojesti monitor sa sve naponskim kablom ! Previshe su oni optereceni nama da bi mogli do kraja sve da dobiju !

Анонимус

pre 12 godina

'оће неко да ми објасни зашто је проблем рећи у програму да се Томић исфолирао за слободњак из ког је дао фаул? Одглумио је као Раванели што се некада бацао по теренима. Коментар овог несрећника што преноси меч је после пола минута ћутања : ''Чини ми се као да се Томић пре оклизнуо''. ПА РЕЦИ ЧОВЕЧЕ ШТА СИ ВИДЕО!!!

Tole l.

pre 12 godina

30 minut na Karaburmi, ništa novo. Dva nepostojeća ofsajda svirana OFK Beogradu, a svaki napad gostiju se završava isto: slobodan udarac za partizan...sramota!

Popovic

pre 12 godina

Da su sudije ovako ostetile Ofku protiv Zvezde, javilo bi se ovde 150 pripadnika "grobar tastatura" da nam svasta pricaju. Ali ovog puta ima svi da cute. Sta nam to govori?

SimaPFC

pre 12 godina

boze koliko mrzite Partizana, pa ovo je postao ozbiljan problem
drago mi je sto Partizan dominira, i sto nema nijedne sporne situacije kao kad sudi majo Vujevic za zvezdu.
osim onog moguceg ofsajda za Purovica, ali kamera nije dobro snimila, poslacemo u UEFU, pa cemo videti sta oni kazu, tako 'salju' ovi iz zvezde kad brane sa dva golmana :DDD

eli david

pre 12 godina

komsija evo link, http://www.usagoals.com/live/83492-ofk-beograd-vs-partizan-belgrade/watch/stream/online/free/feed/p2p/en/vivo/tv/gratis/
friendly neigbourhod delija :D

BoraPFC

pre 12 godina

zvezdasi, hvala vam sto ste prikovani uz TV i gledate giganta iz Humske, nas ubedljivo najbolji klub u poslednjoj deceniji.
Mrznja je bolest, i zna da zaslepi coveka, opustite se, nije to dobro za zdravlje

Tetreb

pre 12 godina

Bravo za OFK. Igraju muski i posteno. Ako igramo nereseno ili cak izgubimo od njih, nece mi biti mnogo zao, za razliku od kukavicke strategije "parkiranja autobusa ispred gola" Slobode i N. Pazara.

mikiPFC

pre 12 godina

Ako Partizan kiksne onda je regularno, ako pobedi onda je Tole lopov :D
Vazno da Majo Vujevic maestralno odradjuje posao, sudi svaku drugu zvezdinu utakmicu covek.
Sam je doneo 15ak bodova ove sezone, i prolazak u kupu.
Babarogic bogami dobija naslednika u upravi, vidim ja.
zvezdasi, mrznja je bolest, opustite se malo

pao

pre 12 godina

Sramno sudjenje!!!Navlacenje i slobodni udarci za Partizan do beskonacnosti.Cist penal za OFK i crveni za Markovica!!!Uzas!Ofk dobar ali nejasno zasto igra bunker

Igor

pre 12 godina

Ovaj Simo Krunic je ubedljivo najkvalitetniji trener u nasoj ligi. FK Jagodina igra najbolji i najlepsi fudbal kod nas. I Grant i Prosinecki, a i svi ostali trebalo bi da uce od njega o fudbalu.

vreme je za nove bore

pre 12 godina

Vi što idete na marakanu, dobro se obucite. Meteorolozi najavili poslepodne zahladjenje, a u večernjim časovima i nagli pad temperature.
Tokom noći mestimično na licima oblačno i vlažno, uz povremenu kišu praćenu VHS sećanjima.

U ostalim delovima grada, sunčano i toplo! ;)

Vule Dujosevic Familija

pre 12 godina

Kakva kradja na Karaburmi! Igraci ofk-a ne smeju da pridju grobljancima. Konstantno navlaci faulove oko sestnaest. Dva izmisljena ofsajda u osituacijama gde igrac ofk izlazi sam ispred stojkovica. Cist penal nad Purovicem pravi Markovic, koji vec ima zuti karton. Lazna familija jednostavno vise ne preza ni od cega.

milan

pre 12 godina

ovo je smesno sta se desava na karaburmi u prvom poluvremenu pod 1.nepostojeci ofsajd Purovicu u 15 minutu u situaciji kada je 1 na 1 pod 2.napostojeci faul kod prvog gola partizana pod 3. cist penal za ofk u 45 minutu se ne svira izgleda da je toletova kuhinja pocela sa radom

Tole lopove

pre 12 godina

Oce li jedan realan grobar sad da izadje i da prizna da je Ofk ostecen za penal i za ofsajd!? A Rts namerno nece da prikaze situaciju, da je Zvezda u pitanju to bi desetak puta bilo reprizirano.

...

pre 12 godina

ofk pouzdan saradnik i to dodje i kaze navijac zvezde :)) gde vam je obraz...treba samo pogledati zvezdine i partizanove medjusobne rezultate sa ofk i kako je ko stizao do tih pobeda. A uopste mi nije jasno da vi ne shvatate da ste nam vi najveca filijala. Metalac i otkine po koji bod , al vi nam uvek dajete sva 3.

boolewar

pre 12 godina

U Pazaru je zanimljivo još i pre početka.
Na igrače Vojvodine su bačeni topovski udari od kojih je najviše stradao golman Nemanja Supić.
Samo da podsetim da je u prošlom prvenstvu u Kuli ispražnjena tribina sa navijačima Vojvodine zbog jednog topovskog udara.
"Gospodo" iz saveza, gde su vam ti isti aršini za sve?
Dosta bre više sa tim cirkusum, igrače u bus i nazad za Novi Sad!

gonzales

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........

Sasa

pre 12 godina

Iz aviona se vidi da je utakmica Partizan - OFK Beograd namestena. Korner za Partizan, 4 igraca OFKe u prostoru, niko ne skace i Ivanov salje loptu glavom pored gola. Odbrambeni igraci OFKe ne ispucavaju loptu daleko od gola nego trpe pritisak. Medo Kamara faulira igraca OFKe s ledja i ne dobija zuti karton. Znaci i sudija je primio preporuke kako treba da sudi. SRAMOTA!!!!!!!

žuto-plavi medrano

pre 12 godina

Gol posle TREĆEG dosuđenog NEPOSTOJEĆEG faula, nakon prekinute stopostotne šanse Purovića zbog nepostojećeg ofsajda. Kako i vama nije muka od vas samih?!

zeljko

pre 12 godina

Definitivno ima ludaka koji misle da je svaka pobeda partizana/zvezde prevara i namestaljka, a svaki kiks je pravi rezultat cim sudije ne pomazu. Lecite se!

Анонимус

pre 12 godina

'оће неко да ми објасни зашто је проблем рећи у програму да се Томић исфолирао за слободњак из ког је дао фаул? Одглумио је као Раванели што се некада бацао по теренима. Коментар овог несрећника што преноси меч је после пола минута ћутања : ''Чини ми се као да се Томић пре оклизнуо''. ПА РЕЦИ ЧОВЕЧЕ ШТА СИ ВИДЕО!!!

milan

pre 12 godina

ovo je smesno sta se desava na karaburmi u prvom poluvremenu pod 1.nepostojeci ofsajd Purovicu u 15 minutu u situaciji kada je 1 na 1 pod 2.napostojeci faul kod prvog gola partizana pod 3. cist penal za ofk u 45 minutu se ne svira izgleda da je toletova kuhinja pocela sa radom

boolewar

pre 12 godina

U Pazaru je zanimljivo još i pre početka.
Na igrače Vojvodine su bačeni topovski udari od kojih je najviše stradao golman Nemanja Supić.
Samo da podsetim da je u prošlom prvenstvu u Kuli ispražnjena tribina sa navijačima Vojvodine zbog jednog topovskog udara.
"Gospodo" iz saveza, gde su vam ti isti aršini za sve?
Dosta bre više sa tim cirkusum, igrače u bus i nazad za Novi Sad!

ackoniskikartel

pre 12 godina

Nisam od onih navijaca koji vishe mrze komsinicu,nego shto vole Partizan ! Ali obozavam njihovu prepotentnost,obozavam ! Oni su u stanju da posle dve vezane pobede u bilo kom sportu,pocnu da pricaju o Ligi Sampiona,Euroligi,smrskavanju Partizana i slicno ! To je ono shto me uvek radovalo pred duele sa njima ! Vech godinama,decenijama rade to i to je ono shto uprava,navijaci,igraci Partizana trebaju da prepoznaju i da rade josh vishe i vishe ! Pre Kupa Koraca u Nisu,dve,tri nedelje smo slusali o jakoj zvezdi,kako je Pesic slozio kockice,kako ce ubiti Partizan,kako im je nebo granica ! Posle finala nishta,ni u usta Partizan ! Dal je +6 ili +10 potpuno je isti djavo ! Po zakonu verovatnoce smo morali da odigramo nereseno ili izgubimo ! Fala bogu nismo izgubili igrali smo dva puta nereseno,a po istom zakonu verovatnoce oni ce svojom prepotentnoscu sigurno izgubiti koji bod u to sam vishe nego siguran,a ako ne bude tako ja cu sa zadovoljstvom pojesti monitor sa sve naponskim kablom ! Previshe su oni optereceni nama da bi mogli do kraja sve da dobiju !

žuto-plavi medrano

pre 12 godina

Gol posle TREĆEG dosuđenog NEPOSTOJEĆEG faula, nakon prekinute stopostotne šanse Purovića zbog nepostojećeg ofsajda. Kako i vama nije muka od vas samih?!

zeljko

pre 12 godina

Definitivno ima ludaka koji misle da je svaka pobeda partizana/zvezde prevara i namestaljka, a svaki kiks je pravi rezultat cim sudije ne pomazu. Lecite se!

BoraPFC

pre 12 godina

zvezdasi, hvala vam sto ste prikovani uz TV i gledate giganta iz Humske, nas ubedljivo najbolji klub u poslednjoj deceniji.
Mrznja je bolest, i zna da zaslepi coveka, opustite se, nije to dobro za zdravlje

mikiPFC

pre 12 godina

pa, samo sam vam dao primer koliko iz besa ne zelite da vidite stvarnost.

Pravite atmosferu linca, ajd da vidim da li sme Tole da se proseta po ulici, ili 'Mustafa' kako vi kazete, a da ga neki napaljeni klinac ne napadne.

O atmosferi na proslom derbiju ne vredi ni pricati. Trebalo je da neko od Partizanovih igraca ostane bez oka ili bez sluha, pa da dobijete 3 utakmice bez publike?

Kako biste prosli u Evropi ne daj boze one stvari da su se desavale.
Vi ste uvek uz klub, najbolji navijaci na svetu, pa pogledaj snimak 'Budjav lebac' - ima vas 500 na severu, pre ove vestacke mobilizacije pokrenute mrznjom prema Partizanu.

Jesmo vas mi tad prebrojavali? Nismo, igrali smo fudbal?

Je l' Tole uveo ovaj sistem, 3 za 3, ja tebi, ti meni, filijale, ili je to bilo i kod Pisketa, i kod Terzica, ustanovljenog kod Miljanica i Bulatovica.

Samo, oni dinar nisu ulozili u stadione po Srbiji, rusile se tribine same od sebe.
Ovaj Tole barem je napravio tu kucu fudbala, gradi kompletan stadion u Nisu, obnovljeno je 5-6 stadiona po Srbiji, postavljaju se reflektori.

Samo je problem sto Partizan uzima titule.
Je l' vam krivo sto Partizan ima vise filijala, ili sto filijale uopste postoje?
rekao bih da bi sve bilo super da je Zvezda sampion.
Ali, sve hocete na silu, kakvu ste samo hajku napravili posle kupa, stali ste na stranu Kan-kana, samo protiv Partizana.
NJega necu ni da komentarisem sta je napravio od Novog Sada.
U utakmici u kojoj je Vojvodina dala gol iz cistog ofsajda, i nije joj sviran penal. To su jedine dve greske.
A, mi smo drzani na tribini 2 sata duze nego sto je trebalo, sat vremena pre utakmice, dok 'gosti' stignu, i sat vremena posle, dok se gosti popakuju u autobuse.

Posle Vojvodina ispada od predstavnika LIHTENSTAJNA, eeej.

I slobodno pominjite Samrok, za to nema opravdanja, mi smo se barem bunili protiv uprave zbog toga, vasih 6 komada od prosecnog Rena je 'realnost'.

Recicu vam samo, da su ti 'konobari i kuvari' u Londonu, u ligi Uefa, protiv Totenhema, u 60. minutu vodili sa 0:1, i poklekli pred kraj.

Voleo bih da vidim nase predstavnike protiv Totenhema, bilo bi 3:0 za 20 minuta, plus bi napravili po penal i crveni karton, posto nisu navikli da se sviraju penali protiv Zvezde i Partizana u 'super' ligi.

Nema tu nista super...

Mi sad mozemo da se merimo samo sa Azerbejdzanom, Kazahstanom, Jermenijom, Moldavijom i takvima, problem je sto nas i oni prestizu velikom brzinom, pogledajte im samo stadione, i sve ce vam biti jasno.

Nema nama ozdravljenja fudbala dok se malo ne pogledamo u ogledalo i kazemo ono sto je istina, ruzni smo.
Ruzni su nam tereni, ruzan nam je fudbal, ruzni su nam navijaci-dileri droge.

Al kakva nam je drzava, nisam optimista...

pozdrav

pao

pre 12 godina

Sramno sudjenje!!!Navlacenje i slobodni udarci za Partizan do beskonacnosti.Cist penal za OFK i crveni za Markovica!!!Uzas!Ofk dobar ali nejasno zasto igra bunker

grobar

pre 12 godina

gani molim vas odlučite se već jednom jel regularno prvenstvo ili nije?
da znamo kad uzmemo opet titulu da li ćete da je priznajete ili ne???

vreme je za nove bore

pre 12 godina

Vi što idete na marakanu, dobro se obucite. Meteorolozi najavili poslepodne zahladjenje, a u večernjim časovima i nagli pad temperature.
Tokom noći mestimično na licima oblačno i vlažno, uz povremenu kišu praćenu VHS sećanjima.

U ostalim delovima grada, sunčano i toplo! ;)

mikiPFC

pre 12 godina

Ako Partizan kiksne onda je regularno, ako pobedi onda je Tole lopov :D
Vazno da Majo Vujevic maestralno odradjuje posao, sudi svaku drugu zvezdinu utakmicu covek.
Sam je doneo 15ak bodova ove sezone, i prolazak u kupu.
Babarogic bogami dobija naslednika u upravi, vidim ja.
zvezdasi, mrznja je bolest, opustite se malo

Tole lopove

pre 12 godina

Oce li jedan realan grobar sad da izadje i da prizna da je Ofk ostecen za penal i za ofsajd!? A Rts namerno nece da prikaze situaciju, da je Zvezda u pitanju to bi desetak puta bilo reprizirano.

Dacha

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........
(gonzales, 14. mart 2012 14:16)
Naravno da ti je sve toplije i toplije kada imas temperaturu preko 40, pa u bunilu buncas svasta...

Tole l.

pre 12 godina

30 minut na Karaburmi, ništa novo. Dva nepostojeća ofsajda svirana OFK Beogradu, a svaki napad gostiju se završava isto: slobodan udarac za partizan...sramota!

...

pre 12 godina

ofk pouzdan saradnik i to dodje i kaze navijac zvezde :)) gde vam je obraz...treba samo pogledati zvezdine i partizanove medjusobne rezultate sa ofk i kako je ko stizao do tih pobeda. A uopste mi nije jasno da vi ne shvatate da ste nam vi najveca filijala. Metalac i otkine po koji bod , al vi nam uvek dajete sva 3.

Branko_PFC

pre 12 godina

(milan, 14. mart 2012 15:20)
A jel' Toletova kuhinja radi i kad igramo sa vama??? Verovatno su po tebi samo utakmice koje je Partizan igrao nereseno ili izgubio regularne. Covece da li ti cujes sebe??
sta pricas.

Deki

pre 12 godina

Neprocenjivo je slušati zvezdaše kako pričaju o sudijama,ofsajdima,navlačenjima za Partizan,nameštenim utakmicama...Ja uživam čitajući te komentare.Ja shvatam njihov bol koji je sve jači i jači.Biće još jači vremenom i da nisam u njihovoj koži!

SimaPFC

pre 12 godina

boze koliko mrzite Partizana, pa ovo je postao ozbiljan problem
drago mi je sto Partizan dominira, i sto nema nijedne sporne situacije kao kad sudi majo Vujevic za zvezdu.
osim onog moguceg ofsajda za Purovica, ali kamera nije dobro snimila, poslacemo u UEFU, pa cemo videti sta oni kazu, tako 'salju' ovi iz zvezde kad brane sa dva golmana :DDD

asaaaaaa

pre 12 godina

Utakmice partizana ubedljivo najgledanije u Srbiji- svi gani sede pred tv-om i potajno se nadaju i naravno u medjuvremenu pljuju po sudiji, koji je za sve kriv! Pa ljudi, ja utakmicu vaseg kluba nikad ne gledam, osim ako igrate protiv partizana, te samo pogledam rezultat! Bolesti su izlecive-obratite se psihijatru dok jos ima vremena!

Dabu

pre 12 godina

Zanimljivo je da se utakmica u kojoj Partizan vodi, uvek prva zavrsi u odnosu na ostale koje su pocele u isto vreme. U situaciji kada juri rezultat, ta utakmica se uvek zavrsi poslednja.

Grobar Ni

pre 12 godina

„......Strasno sta radi koalicija sps-alkatraz-tole.objavite komentar posto zadnjih nekoliko niste.“
(FOLKHOUSEBAND, 14. mart 2012 16:33)
Преброј људе из СПС у Звезди и упореди са оним у ФКП па тек онда причај о некој коалицији. Захваљујући СПС (Шкундрићу) имате Гаспром за спонзора, а Ружић у Партизану заговара да је време да Звезда буде првак. Шта је то онда? О којој и каквој коалицији онда ви тз. делије причате?

Bobby

pre 12 godina

Vidi ti delije, Partizan dva puta igrao neresseno i sad iznenadjenje ako pobedi, neke namesstaljke xaxa Ne znam cemu prepucavanje kad svi znamo ko osvaja titulu :P

5 titula za redom.... pa pa crvendaci....

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........ (gonzales, 14. mart 2012 14:16)
savez i sudije !? dakle opet stara prica - ako Zvezda osvoji prvenstvo onda je regularno ???
PS zalite se toletu ;)

pfc

pre 12 godina

Samo za navijace Zvezde: Koliko je to jadno sta vi radite. U svemu ce da trazite greske sudije. Na svakoj fudbalskoj utakmici se desavaju greske. Jeste bio penal za OFK....ali je gol Babovica pre sam kraj ponisten gde nije bio ofsajd. 5 Godine zaredom....razumem ja vas, ipüak je to tezak udarac ;-)

Tetreb

pre 12 godina

Bravo za OFK. Igraju muski i posteno. Ako igramo nereseno ili cak izgubimo od njih, nece mi biti mnogo zao, za razliku od kukavicke strategije "parkiranja autobusa ispred gola" Slobode i N. Pazara.

max

pre 12 godina

Gledam OFK-Partizan...boze dragi koliko je lopti prodao Babovic, koliko gresaka...a jos kapiten. A igra tuga... golovi iz prekida....daj boze da osvojimo 3 boda ali posle dugo dugo vremena nisam opusten pred jedan derbi..

gile bl

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........
(gonzales, 14. mart 2012 14:16)

A sta ce vama liga sampiona,vi imate Bari?!

compay

pre 12 godina

Utakmica je produzena samo dva minuta! U pravilima stoji da svaka izmena donosi 30 sekundi produzetka (bilo ih je pet u drugom poluvremenu, znači dva ipo minuta), svaki ulazak lekarske ekipe jedan minut (ulazili su dva puta, znači još dva minuta). Ostala odugovlačenja zaboravljam! Moze li neko da mi objasni zasto nije produzena vise?????
(dr Dare, 14. mart 2012 16:26)

A kada se produzi 6 minuta na derbiju onda su opet krive sudije sto rade po pravilniku? Setite se gola Moreire kada je Zvezda imala sansu za 2-1 a Partizan dao gol nakon 10 sekundi i odneo bodove.. Setite se kako ste skocili svi na sudije.. Setite se da ste lezali po pola minuta folirajuci povrede.. A onda kriv sudija sto Zvezda nije realizovala sansu i primila gol u 95.. Sram vas bre bilo vise.

mirko

pre 12 godina

Ovi zvezdaši bi da budu šampioni, a da neko drugi uradi posao za njih. Zašto očekujete da neko drugi pobedi Partizana, zašto to vi ne uradite, kada ste tako kvalitetni, kako sami kažete.
Ne možete graditi svoj uspeh, tuđim zaslugama, ili vam je to stara navika.

Sasa

pre 12 godina

Iz aviona se vidi da je utakmica Partizan - OFK Beograd namestena. Korner za Partizan, 4 igraca OFKe u prostoru, niko ne skace i Ivanov salje loptu glavom pored gola. Odbrambeni igraci OFKe ne ispucavaju loptu daleko od gola nego trpe pritisak. Medo Kamara faulira igraca OFKe s ledja i ne dobija zuti karton. Znaci i sudija je primio preporuke kako treba da sudi. SRAMOTA!!!!!!!

Bojan

pre 12 godina

Ja se secam na polusezoni palma kaze kako ce jagodina da igra evropu, ja uzeo pogledam tabelu ma reko sta li ovaj prica, kako krenuo drugi deo sezone oni samo dobijaju a ja svaki put razmatram da se kladim na njih i svaku put propustim a oni dobijaju sve:)

grobar

pre 12 godina

Vidim neki vec poceli da kukaju, ako Partizan pobedi namesteno ako ne onda nije.Tako je bilo i za Pazar prosle godine pa na uzese 2 boda pa za Slobodu menjnje domacinstva pa nam uzese 5 bodova.cia, bia, bi i marsovci su krivi ako Partizan uzme titulu.A Lukic naravno nece da je prizna!

Popovic

pre 12 godina

Da su sudije ovako ostetile Ofku protiv Zvezde, javilo bi se ovde 150 pripadnika "grobar tastatura" da nam svasta pricaju. Ali ovog puta ima svi da cute. Sta nam to govori?

Tolle

pre 12 godina

@Da su sudije ovako ostetile Ofku protiv Zvezde, javilo bi se ovde 150 pripadnika "grobar tastatura" da nam svasta pricaju. Ali ovog puta ima svi da cute. Sta nam to govori?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Popovic, 14. mart 2012 15:51)
Ne druze, mi bismo cutali, kao sto smo cutali i kad je fudbaler Spartaka dobio zuti karton zbog toga sto vam je dao gol.Mi gledamo sebe i svoju igru, zato smo i osvojili ove titule i zato cemo osvojiti i ovu.A vi samo nastavite da gledate nase utakmice i da ubedjujete sebe da ste najbolji ali vam zlocesti Tole krade titule.

Vule Dujosevic Familija

pre 12 godina

Kakva kradja na Karaburmi! Igraci ofk-a ne smeju da pridju grobljancima. Konstantno navlaci faulove oko sestnaest. Dva izmisljena ofsajda u osituacijama gde igrac ofk izlazi sam ispred stojkovica. Cist penal nad Purovicem pravi Markovic, koji vec ima zuti karton. Lazna familija jednostavno vise ne preza ni od cega.

krompir-pire

pre 12 godina

Svaka cast Partizanu na pobedi,OFK nije imao zelje da nesto uradi....
Al sudija produzi 2min kad Partizan vodi,i ima izmenu kao i Sloboda proslo kolo al na toj utakmici sudija produzi jos 2min zbog te izmene a ovde ni sekund,ni da pusti aut da se izvede....E to je sramota(penali,ofsajdi to je sve greska i desava se)al ovo je samo dokaz sta se radi!!!

objektivnost

pre 12 godina

Zanimljivo je da se utakmica u kojoj Partizan vodi, uvek prva zavrsi u odnosu na ostale koje su pocele u isto vreme. U situaciji kada juri rezultat, ta utakmica se uvek zavrsi poslednja.
(Dabu, 14. mart 2012 16:29)
Zanimljivo je i to da se Partizanovi igrači ne izležavaju i golman ne zadržava loptu 15 minuta.

GrobaR

pre 12 godina

Cemu ovako konstantno navlacenje za Zvezdu i Partizan? Ne ozbiljno dajte vise red da se uvede u nas fudbal. Muka mi je od ovoga, dzobastih terena, bunkera, zadrzavanja igre itd. Ovaj sudija jedva cekao da se utakmica zavrsi, u Premijer ligi sudija uvek daje sansu timu koji juri rezultat. Ovo postaje smesno, naravno kritikujem svoj tim, Zvezdasi neka kritikuju svoj ako hoce ako nece bas me briga. Ove stvari ne prolaze u Evropi, takodje treba zabraniti zadrzavanje igre i bunker. I onda se pitamo sto nemamo napadace, samo treba prekopirati nacin igre iz holandske lige i nema zime.

bobes

pre 12 godina

Poceli su gani vec.... Nepostojevi faul, nesviran penal za ofk, nepostojeci ofsajd... Dokle vise da se nadate? Dosli su na +6 i vec misle da ce da osvoje ligu sampiona. Ako cemo tako onda realno onaj faul za koji su trazili penal bio je 5 puta blazi nego onaj iz kog je partizan dao gol. Ali super sto tako sa velikom paznjom gledate utakmice Partizana, ali videcemo veceras vas kako ce te i na koji nacin pobediti

Tole

pre 12 godina

Kod gola Tomica cisto simuliranje za faul (dao ga je svaka cast) , penal za Ofk cist kao suza , 2 ofsajda za Ofk (sudija mase li mase ) i na kraju pobeda partizana uz parolu "Hvala Tole jos jednom" !

gonzales

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........

milos.ns

pre 12 godina

navijam za partizan,ne mora niko da mio veruje,ali sudije ne samo na ovoj utakmici,nego uopste teraju ljude da beze iz ove zemlje! mada iza njih stoji mafija,insajder bi mogao jos malo da procacka ko sve stoji iza toga. iako imam vec 60-ak god. nikad mi nije bilo tuznije da gledam partizan!

Atropin

pre 12 godina

Cudo jedno kako niko od ovih "znalaca" nije video ofsajd koji je sviran Dijari odmah na pocetku drugog poluvremena kada je izasao 1 na 1, a od ofsajda ni traga! Inace naslov bi trebao da glasi - PARTIZAN PORODIO POBEDU! Bruka od igre!

ZRENJANINAC

pre 12 godina

Moram da prokomentarisem rezultat iz Cacka, Borac-BSK 0:2...Prvo kolo u Borci , BSK-Smederevo 0:1, drugo kolo u Smederevu Smederevo-Borac 0:1 i danas ovaj rezultat u Cacku...NAJBLAZE RECENO SUMNJIVO...Posle kazu nasa liga regularna...ja mislim da bas i nije...

Dule

pre 12 godina

E moj sudija penala nisi video a sve ostalo protiv ofk vidis-SRAMOTA.Danas se videlo kako partizan moze da osvoji titulu samo uz pomoc sudija i fss.

Ivica

pre 12 godina

Sve utakmice su počele u isto vreme, OFK - Pa se završila pre svih ;) Sudija je jedva dočekao da odsvira kraj jer je Pa imao ozbiljne probleme da sačuva prednost...

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

Ma sve ok jel ?! PENAL ... 6 izmena, logican produzetak treba da bude 3 minuta, a gosn sudac 2 prouzi .... DOSTA za danas, PREZIVESMO NEKAKO jel .... e e e e e - SVAKA CAST (:

Xipser

pre 12 godina

Sad cekamo Crnu tacku na Sos Kanalu da nam realni Stanisa Beljin dokaze kako OFK-a uopste nije ostecena vec je cak i Partizan ostecen. Tole super liga.

dr Dare

pre 12 godina

Utakmica je produzena samo dva minuta! U pravilima stoji da svaka izmena donosi 30 sekundi produzetka (bilo ih je pet u drugom poluvremenu, znači dva ipo minuta), svaki ulazak lekarske ekipe jedan minut (ulazili su dva puta, znači još dva minuta). Ostala odugovlačenja zaboravljam! Moze li neko da mi objasni zasto nije produzena vise?????

vaskez

pre 12 godina

kad partizan dobija nadoknada vremena je jedva dva minuta a kad gubi ili je nereseno onda se produzava za pet minuta i jos za dvadeset sekundi.Ravnopravno nema sta!

Doping je situacija jedne bolesti...

pre 12 godina

Navijam za Partizan ali OFK je zasluzio bod. Nista ovo ne valja... Pozitivno je samo sto smo dali neki gol da krene. A izgleda ko zaigra za reprezentaciju odmah zaboravi da igra (Volkov, Markovic, Sulejmani i drugi).

ams

pre 12 godina

Sviran nepostojeci ofsajd u izglednoj sansi za gol i nedosudjen penal na Karaburmi. Teska smejurija i jos teza nesreca za srpski sport. Al' neka, sve ima svoj kraj, gospodo iz Humske.

Draguljče

pre 12 godina

Čekaj sad, kad igramo loše ide priča tipa: "Pukli ste, padate, Zvezda prvak i t.d.". Kad Pobedimo, ide priča tipa: "Tole, CIA, BIA...". Odlučite se, jer ispadate smešni. Naravno, vaše dvorište je izgradila lično devica Marija.
P.S. Žuti karton za simuliranje penala.

dalibor

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem dokle više priče o nameštaljkama i Toletu. Kao Tole navlači Partizanu bodove... Pa da nema Toleta Zvezda bi igrala u beogradskoj zoni s obzorom koliklo je dužna. Samo u srbiji neko sa tolikim dugom može da igra ligu.Igrom slučaja gledao sam Zvezda - Spartak, blago rečeno, ono je bio užas od fudbala. Ja da navijam za Zvezdu bilo bi me sramota da očekujem titulu od onakve ekipe. Inače bio je penal za OFK-a.

realno

pre 12 godina

Samo slepac ne vidi ovu kradju u prvom poluvremenu, samo slepac!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Djurdja, 14. mart 2012 15:56)
pozdrav za slepca Djurdju

Ђорђе Туторић

pre 12 godina

Два пута свиран офсајд у ситуацији кад играч треба да изађе 1 на 1 са голманом. Сумњив фаул пре слободњака. Сумњив корнер пре другог Партизановог гола. Недосуђен пенал као суза у 45-ом минуту.
Е да, честитам вам три бода.

milan

pre 12 godina

Navijam za Partizan i bilo mi je muka gledati utakmicu. Prvo zbog igre bez ideje. A drugo zbog sudjenja. I posle se pitamo kako to da samo Partizan i Zvezda osvajaju titule. Sramota vise.

Igor

pre 12 godina

Ovaj Simo Krunic je ubedljivo najkvalitetniji trener u nasoj ligi. FK Jagodina igra najbolji i najlepsi fudbal kod nas. I Grant i Prosinecki, a i svi ostali trebalo bi da uce od njega o fudbalu.

Hop

pre 12 godina

Zasto su grobari toliko licemerni, kada Sudija osteti Zvezdinog protvnika, javi se 200 grobara ovde. A sad kad mi kazemo da je Ofk-a ostecena, onda nam prosipaju price o mrznji optercenosti ili ne znam sta. Alo bre koga vi folirate!?

sara banjaluka

pre 12 godina

Jos bi viseo voleo da je namestena utakmica i da je bas ofk-a ostecen,samo da se vi zvezdasi jos vise nervirate... Neprocenjivo koliko ste se radovali malom zaostatku od 6 bodova za sampionom,ali stvarno neprocenjivo

Braindead

pre 12 godina

Zamolio bih navijace Zvezde da prebroje broj vasih komentara na vijest o Partizanu. Sjetite se ovoga sledeci put kad budete pisali o kompleksima/internet navijacima/koje god fraze volite da pisete...

Urke

pre 12 godina

Partizan odigra nereseno dve utakmice uzastopno, a Delije u glas - ekstra, stizemo ih, bicemo prvaci, bodovi se tope. A pre par meseci su govorili kako je Novi Pazar NAJVECA filijala Partizana i kako je Sloboda nasa filijala. I kako su Tole i sudije uz nas. E sad - zasto onda ne dobismo Pazarce i Uzicane, a pride su nam i filijale? Kako je moguce da je bilo nereseno? Kako se dozvolilo da se prednost istopi na 6 bodova? Ako smo tako jaki i mocni - zasto onda nismo pobedili i ostali na +10?

Sad pobedimo i odmah price o sudjenju, filijalama, namestanju. Pa dobro, hocete vec jednom reci ko nam je filijala i kada se namesta? Mi bismo da znamo, a vi da ne ispadate tako jadni i smesni. Ako dobijemo Pazar - oni su nasa filijala. Ako odigramo nereseno, Delije kazu - ekstra, stizemo ih, titula je nasa. Obraz kao djon, zato cete i propadati jos vise.

PFC UE

pre 12 godina

Jedva..., al sve ce doci na svoje mesto do derbija.
Nadam se duploj kruni i smeni Djure.

P.S. Od 81 komentara 70 komsijskih.
Stvarno smo iskompleksirani.

već viđeno

pre 12 godina

Cim kola krenu nizbrdo tu je gospodnih Tole :)) Ovo je smehoteka :)
(Ivica,
Ivice kad naučiš fudbalska pravila shvatićeš da kad igrač odbarani rukom loptu na gol linij je penal,kad protivnička ekipa da gol nije ofsaj ako se ispred njega nalaze dva igrača iz protivničke ekipe, ima takvih jedno 10 situacija samo u ovom prvenstvu. Zanimljivo je da se to ne odnosi na Partizan.

lazar

pre 12 godina

Kad sudija pogresi u ENGLESKOJ,niko ne pomene to,setite se QPR-a provit Boltona,lopta je usla u gol metar,sudija ga nije priznao,kasnije iz cistog ofsajda QPR daje gol za izjednacenje..Izgleda da samo kod nas suduje mogu biti osudjene za greske....

Tolle

pre 12 godina

@E ovako pre svega navijac sma vojvodine, dakle ne Partizana niti Zvezde, ali mi nije jasno kako ijedan pravi navijac moze da podrzi pre svega ovakvu igru pa tek onda nacin sudjenja i sve sto ide uz to. Nije stvar ko ce biti sampion nego je mnogo veci problem kada takve ekipe dodju do evropskih takmicenja pa im se ne sude ovi nazovi faulovi i penali, posle se cudimo zasto nasi timovi prolaze ko bosi po trnju u evropi.
Druga stvar, ZASTO U PARTIZANU IGRAJU IGRACI SA PREKO 30 GODINA KOJI NECE NAPREDOVATI VISE (Ilic,Vukic...).
(Slaj, 14. mart 2012 18:24)

Bitno da su Apija i Moreira mladi.A sto se tice price o sudjenju i Evropi, nemojte opet da izmalerisete sebi.Prosli put kad ste trazili Kalcopoli, dobili ste Vaduz.

Nexer

pre 12 godina

Bla bla truc smarate sa prepucavanjem....Aj da pariramo makar Apoelu ili sl. nego smo ispod njih,tako da ovo prepucavanje smatram medjuseoskom razmiricom.Bez uvrede za ljude sa sela.

Master

pre 12 godina

boze koliko mrzite Partizana, pa ovo je postao ozbiljan problem
drago mi je sto Partizan dominira, i sto nema nijedne sporne situacije kao kad sudi majo Vujevic za zvezdu.
osim onog moguceg ofsajda za Purovica, ali kamera nije dobro snimila, poslacemo u UEFU, pa cemo videti sta oni kazu, tako 'salju' ovi iz zvezde kad brane sa dva golmana :DDD
(SimaPFC, 14. mart 2012 15:45)

zvezdasi, hvala vam sto ste prikovani uz TV i gledate giganta iz Humske, nas ubedljivo najbolji klub u poslednjoj deceniji.
Mrznja je bolest, i zna da zaslepi coveka, opustite se, nije to dobro za zdravlje
(BoraPFC, 14. mart 2012 15:38)
Ako Partizan kiksne onda je regularno, ako pobedi onda je Tole lopov :D
Vazno da Majo Vujevic maestralno odradjuje posao, sudi svaku drugu zvezdinu utakmicu covek.
Sam je doneo 15ak bodova ove sezone, i prolazak u kupu.
Babarogic bogami dobija naslednika u upravi, vidim ja.
zvezdasi, mrznja je bolest, opustite se malo
(mikiPFC, 14. mart 2012 15:34)

Evo klasican primer "grobari tastatura" Armije. Cak se i nije uopste potrudio, da smisli drugacije ime nego sve Miki, Bora Sima , i sve na kraju PFC. I kroz sve se vodi neka mrznja?! Po ovim komentarima se vidi tvoj psiholoski slucaj i da te boli sto je sudija pokrao OFK-u a Partizan nezasluzeno slavio. Slobodno priznaj , pola ti se prasta.
Nema tu mrznje nikave nego samo tvoja frusracija.

no fear

pre 12 godina

ofsajda Purovića nije bilo,kontakt je isto mogao biti suđen kao penal...
no,kako god Partizan je pobijedio...
mene samo čudi da niko ovdje ne spominje da Partizan sva tri kola igra očajno,bez veze i smisla,pokušava se nešto samo iz prekida...ovo danas je bila možda i najslabija partija i pukom srećom se uzelo 3 boda (malo sreća,malo sudija)...
i onda se čudimo kad uleti neki Shamrock i opali šamarčinu?!

Eeee

pre 12 godina

Svaki kontakt 30m ispred ofkinog gola uvek se svira faul u partizanovu korist, i naravno da iz jednog slobodnog udarca mora se postici pogodak!!!!

Slaj

pre 12 godina

E ovako pre svega navijac sma vojvodine, dakle ne Partizana niti Zvezde, ali mi nije jasno kako ijedan pravi navijac moze da podrzi pre svega ovakvu igru pa tek onda nacin sudjenja i sve sto ide uz to. Nije stvar ko ce biti sampion nego je mnogo veci problem kada takve ekipe dodju do evropskih takmicenja pa im se ne sude ovi nazovi faulovi i penali, posle se cudimo zasto nasi timovi prolaze ko bosi po trnju u evropi.
Druga stvar, ZASTO U PARTIZANU IGRAJU IGRACI SA PREKO 30 GODINA KOJI NECE NAPREDOVATI VISE (Ilic,Vukic...).

Srb

pre 12 godina

BoraPFC, MikiPFC, SimaPFC

Ajde odluci se kako se zoves?!
Sta ti buncas bre kakva mrznja bre? Pa vi odma skacete na svaku sudijsku odluku? A ovde licemerises?

nikola-leskovac

pre 12 godina

ovako....navijac sam partizana i to strastveni.rezultat kao rezultat je pozitivan ali je igra ocajna.s obzirom da je ekipa ista,osim povredjenog scepovica,igra je sigurno 40 % slabija.slazem se da smk igrali bolje pod stanojevicem i da grantu slabo ide u sprovodjenju taktike.nisam bio za smenu bivseg trenera,ali sta je tu je .nadam se da ce ako malo istrpimo granta igra postajati sve bolja i bolja.i moramo da ga istrpimo jer alternativa je promena trenera a to bi slozicemo se svi bila katastrofa....nadam se boljim igrama.

crnoneli delija

pre 12 godina

pa sve i da su utakmice 101% ciste i da su svi igraci kraljevi fer pleja - ko ce da dolazi da gleda ovko dosadnu igru? pa u sestoj ligi engleske se igra borbenije, brze, zanimljivije. ovo je bilo davljenej lopte (i gledalaca).

stojkePFC

pre 12 godina

slusaj ovoga, nije bio faul kod Tomicevog slobodnjaka, pa dobro mu nije stopalo polomio kako ga je nagazio.
ovo je smesno kako galamite, pa, sudije su donele 20 bodova ove sezone zvezdi, Majo sam 15, i prolazak u kupu, sa Banatom, smehotresni penal u STOTOM minutu.
ne budite toliki licemeri, nema Majo u Evropi, pa nema ni prolaska predkvalifikacija vec 5-6 godina.
ovo je za vase dobro, mrznja ume da zaslepi coveka, nije to dobro za zdravlje

to su ti oduvek "realni" zvezdasi ;)

pre 12 godina

Oce li jedan realan grobar sad da izadje i da prizna da je Ofk ostecen za penal i za ofsajd!? A Rts namerno nece da prikaze situaciju, da je Zvezda u pitanju to bi desetak puta bilo reprizirano.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tole lopove, 14. mart 2012 15:38)
ofsajd nije bio....penal nije bio....
a oces li ti da priznas da je Partizan ostecen protiv Slobode kad nije sviran penal posle povlacenja Eduarda ???
Ma bre....i ovako jadni cemo da osvojimo titulu...zapitaj se gde ste onda vi....

trek

pre 12 godina

'оће неко да ми објасни зашто је проблем рећи у програму да се Томић исфолирао за слободњак из ког је дао фаул? Одглумио је као Раванели што се некада бацао по теренима. Коментар овог несрећника што преноси меч је после пола минута ћутања : ''Чини ми се као да се Томић пре оклизнуо''. ПА РЕЦИ ЧОВЕЧЕ ШТА СИ ВИДЕО!!!
(Анонимус, 14. mart 2012 15:05)

Problem je u tome sto ti nisi 'video' gazenje kapitena ofka po stopalu Tomica.. Dakle, da se igrac koji je napravio faul makar malo bunio bilo bi logicno da ti ovde dizes buku.. ovako se pridruzi Kovinjalu koji misli da se Tomic okliznuo.

Nice

pre 12 godina

Kaze jedan tip 'sudija navlaci za OFK Beograd'.Nevjerovatno je sta ljudi pricaju.Decko,da li si vidio penal za romanticare pri kraju prvog poluvremena,ili vidis samo ono sto zelis da vidis.A,komentator na rts-u je prica za sebe.Ne smije da kaze da je bio penal,a poznavanje fudbala mu je ravno nuli.

tobdzija

pre 12 godina

Zahuktava se liga sampiona polako, JSL ulazi u svoj vrhunac kvaliteta fudbala (postignuto 14 golova u kolu) izbori raspisani, kampanja pocinje, sad ce souu, sve postaje napeto i neizvesno kao kraj u nemackim po*nicima... Pregorece mi tv u narednih nekoliko meseci...

rvp!

pre 12 godina

svaka cast ofki na borbenosti i prikaanom,imali su 2,3 dosta dobre prilike.partizan nemocan,rekao bi 50% slabija ekipa nego u jesenjom delu,definitivno je do trenera.o sudiji ne treba trositi reci,10 faulova na 20-30m od ofkinog gola,kamara pravi faul s ledja za zuti i nikom nista,ofsajd purovica koji je presmesno dosudjen i na kraju penal markovica i drugi zuti pomenutom.sve u svemu partizan je MORAO danas da pobedi,inace bi bilo svasta.UKINITE FUDBAL U SRBIJI

Razdelija

pre 12 godina

Tipicna utakmica Partizana posednjih godina...dakle bodovi su se MORALI osvojiti..to je znao i sudija jer onoliko naguravanje faulova u prvom poluvremenu je bilo ocigledno..takodje dosudjen je ofsajd koji nije postojao za OFK a Purovic je bio nakon toga u idealnoj poziciji...o penalu ne vredi vise ni pisati..to je odmah svima bilo jasno sem sudiji..jasno se cuo muk cutanja..trenutak iscekivanja sta ce da bude...i naravno nije bilo nista jer je sudija trebao da Markovicu da zuti karton za start djonom u visini butine tj crveni jer je vec imao jedan zuti karton i da dosudi penal za OFK...zamislim samo situaciju da je sudija to i ucinio,,pa taj vise ne bi sudio nikad i nigde...zato ce sada da sudi bez problema u sledecem kolu..to se moglo i ocekivati od sudije Gogica i onih koji su ga proglasili za sudiju

misljenje

pre 12 godina

kad je jagodina rekla da ce u evropu mislio sam da se sale,medjutim iz dana u dan sve jaci sve bolji,lep fudbal jagodine svaka cast poz iz uzica grada fridoma

igor

pre 12 godina

U nasoj ligi sudije navlace na stranu partizana i zvezde i zato nam je fudbal tu gde jeste, i zato i partizan i zvezda u evropi prolaze katastrofalno, navijac sam partizana, ali ono je bio penal za ofk u 45 minutu,kao sto je spartaku ponisten cist gol protiv zvezde, a dokle god je tako uspeh apoela mozemo samo da sanjamo, da to je taj isti apoel sto je eleminisao i nas i zvezdu i to sa istim trenerom koji ga vodi i danas, to je sistem, a ne siriti ruke prema sudiji kada ne sudi u korist vecitih rivala.

Goran

pre 12 godina

Smesni ste svi vi koji komentarisete igre Zvezde Partizana i sudjene na njihovim utakmicama... Samo budalam nije jasno da oni pobedjuju "uvek"kada im treba a inace igre i jednih i drugih (o ostalim klubovima da i ne govorim)su OCAJNE ako se to uopste i moze zvati igra.

Ivan

pre 12 godina

Evo jednog objektivnog grobara. Ofsajd nema veze sa mozgom, ali mora da se kaže da je bio jako mali, i da se video tek nakon više ponavljanja. Ja bih to podveo kao grešku, nadam se ne namernu, jer ne volim da dobijamo nameštene utakmice. Što se tiče šatro penala, ni on nema veze sa životom, a to ste mogli da vidite pet puta u drugom poluvremenu.
Ono zbog čega sam uopšte uzeo da pišem bilo šta je sudija. Već 20 godina pričam da su ovakve sudije ubile naš fudbal. Sviranje 100 faulova po meču, sviranje za svakakav kontakt, padanje igrača zbog svega i svačega, e to je ubilo sve. Oduvek su sudili faulove samo kad neko protrči pored Saše Ilića, pa što on onda ni bi padao. I zato kad se izađe napolje gde toga nema bude tuga. Kad neko dođe i odsudi muški utakmicu, onda neće postojati Raće, Ilići, a ni svi ostali glumci, i onda će to možda biti zanimljivo za gledanje. Da ne bude zabune, ne mislim da su u Zvezdi drugačiji, osim možda ovih novih klinaca. Setimo se Koromana. Ili ne.

kockar

pre 12 godina

nisam imao hrabrosti da odigram ciste fikseve ali i ovo je bilo dobro, sevojno x2, kula x2, borac 2-3g, partizan 2 i daje 2, i metalac 0-2, kvota 11. i posle neka neko kaze da ne moze da se prezivi od naseg fudbala. :D

ne promasujem

pre 12 godina

A ona cetvorica sto gledaju tekmu sa krova zgrade preko puta...
Neko bi pomislio da je stadion pun, da nema karata ni prenosa na tvu.
I da ne zaboravim igrajte na Smederevo 2, dobra kvota se ne propusta

FOLKHOUSEBAND

pre 12 godina

Da li je moguce ovo?sudija je produzio utakmicu 2 minuta,eej 2 minuta,a bilo je 6 izmena,to automatski znaci 3 minuta produzetka,da ne racunamo sitne prekide kojih je bilo milion.Odvratna utakmica,stela se vidi iz aviona. Tako da ovi iz Ofk-a nisu ni imali nameru da napadnu,a trener vadi Purovica 15 minuta pre kraja,jer bi verovatno on "grizao" do kraja.Strasno sta radi koalicija sps-alkatraz-tole.objavite komentar posto zadnjih nekoliko niste.

(Tolle, 14. mart 2012 16:40)@

pre 12 godina

Ahahhaha Vi cutite?! U kome svetu vi cutite? Pa upravo protiv Spartaka po svim forumima ste kmecali?! I ti takodje?

eli david

pre 12 godina

komsija evo link, http://www.usagoals.com/live/83492-ofk-beograd-vs-partizan-belgrade/watch/stream/online/free/feed/p2p/en/vivo/tv/gratis/
friendly neigbourhod delija :D

Nemanja Nole

pre 12 godina

Smara ovaj Metalac mnogo... A Radnicki ne prestaje da me odusevljava, samo neka tako nastave, uz par dobrih pojacanja bice dobri konkurenti sledece sezone uz Vojvidinu...

д.н.с.

pre 12 godina

Јадна игра до бола јадна.Стрепиш до последњег минута да ОФК-а не изједначи!Миљковић-опет киксер,гол само из прекида можемо да дамо,Бабовић "главни"креатор игре...Ова залиха ће се истопити у наредна 3 кола у то сам 100% сигуран а у КУП-у ћемо испасти и то већ против "гранд параде".Фали нам Станоје ко хлеб насушни.Овај Грант не знам уопште која му је замисао наше игре.Човек једноставно је лузер и то тешки.

Miki

pre 12 godina

"Kako brzo zaboravljate cist gol Spartaka na vasem stadionu.
(Iron_Cross, 14. mart 2012 17:27) "
Cista desetka za sudiju koji je ponistio gol Spartaka, jer je bio faul nad Mikicem.
A ustvari po vasim strucnjacima za fudbal to nije bio ponisten gol. Kada su prosle godine u finalu kupa ponistili gol Vojvodine, vas Nadj je izjavio da gol nije ponisten, jer je sudija svirao faul dok je lopta jos isla prema golu. Po istom sablonu ni ovde nije ponisten gol Spartaku, cak je i igrac koji je dao gol dobio zuti karton, jer je sutnuo loptu posle sudijskog zvizduka.

Miki

pre 12 godina

"Ja ne mogu da verujem dokle više priče o nameštaljkama i Toletu. Kao Tole navlači Partizanu bodove... Pa da nema Toleta Zvezda bi igrala u beogradskoj zoni s obzorom koliklo je dužna. Samo u srbiji neko sa tolikim dugom može da igra ligu.Igrom slučaja gledao sam Zvezda - Spartak, blago rečeno, ono je bio užas od fudbala. Ja da navijam za Zvezdu bilo bi me sramota da očekujem titulu od onakve ekipe. Inače bio je penal za OFK-a.
(dalibor, 14. mart 2012 17:43) "
Ti da se razumes u ekonomiju bar malo, tako nesto ne bi ni napisao. Ako je Zvezda duzna recimo 40 miliona ne moro u jednom danu da vrati pare. I ja sam duzan nekih 1500 evra, ali to redovno vracam kroz kredit. Tako i klubovi funkcionisu, tako i firme funkcionsu, tako i drzava funkcionise.
Drugo ti si gledao jednu utakmicu Zvezde gde je igrala lose, ali to je samo jedna utakmica. Sledece dve su bile sasvi pristojne. A kako je igrao Partizan? Pa sve tri ocajno.
Slezem se da je bio penal za ofk. Ali u zadnjih par godina cesto se desava da sudije ne sviraju ali ocigledne penale protiv Partizana. Najocigledniji primer je bio u derbiju koji je odlucio prvaka zemlje pre dve godine. Krstajic rusi Kadua u sesnestercu i umesto da dobije zuti karton, a to bi bio drugi zuti i automatski crveni i penal za Zvezdu, sudija ostaje nem. Ta situacija je direkno odlucila o pobedniku derbija, a samim tim i o prvaku drzave.

mikiPFC

pre 12 godina

Gaj DAVI Moreiru u sesnaestercu, ali nema penala za Partizan, ne moze da se rusi PETNAESTOGODISNJA tradicija nesviranja penala za PArtizan u derbiju...

zvezdasi, malo da imate obraza, ne biste komentarisali sudjenje 10 godina narednih, zato i ispadate godinama iz Evrope u julu.

Babarogic clan uprave Zvezde, pa to ne moze ni u Africi, samo kod nas, banana drzava.

milan

pre 12 godina

ovo je smesno sta se desava na karaburmi u prvom poluvremenu pod 1.nepostojeci ofsajd Purovicu u 15 minutu u situaciji kada je 1 na 1 pod 2.napostojeci faul kod prvog gola partizana pod 3. cist penal za ofk u 45 minutu se ne svira izgleda da je toletova kuhinja pocela sa radom

gonzales

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........

Tole lopove

pre 12 godina

Oce li jedan realan grobar sad da izadje i da prizna da je Ofk ostecen za penal i za ofsajd!? A Rts namerno nece da prikaze situaciju, da je Zvezda u pitanju to bi desetak puta bilo reprizirano.

Анонимус

pre 12 godina

'оће неко да ми објасни зашто је проблем рећи у програму да се Томић исфолирао за слободњак из ког је дао фаул? Одглумио је као Раванели што се некада бацао по теренима. Коментар овог несрећника што преноси меч је после пола минута ћутања : ''Чини ми се као да се Томић пре оклизнуо''. ПА РЕЦИ ЧОВЕЧЕ ШТА СИ ВИДЕО!!!

žuto-plavi medrano

pre 12 godina

Gol posle TREĆEG dosuđenog NEPOSTOJEĆEG faula, nakon prekinute stopostotne šanse Purovića zbog nepostojećeg ofsajda. Kako i vama nije muka od vas samih?!

pao

pre 12 godina

Sramno sudjenje!!!Navlacenje i slobodni udarci za Partizan do beskonacnosti.Cist penal za OFK i crveni za Markovica!!!Uzas!Ofk dobar ali nejasno zasto igra bunker

ackoniskikartel

pre 12 godina

Nisam od onih navijaca koji vishe mrze komsinicu,nego shto vole Partizan ! Ali obozavam njihovu prepotentnost,obozavam ! Oni su u stanju da posle dve vezane pobede u bilo kom sportu,pocnu da pricaju o Ligi Sampiona,Euroligi,smrskavanju Partizana i slicno ! To je ono shto me uvek radovalo pred duele sa njima ! Vech godinama,decenijama rade to i to je ono shto uprava,navijaci,igraci Partizana trebaju da prepoznaju i da rade josh vishe i vishe ! Pre Kupa Koraca u Nisu,dve,tri nedelje smo slusali o jakoj zvezdi,kako je Pesic slozio kockice,kako ce ubiti Partizan,kako im je nebo granica ! Posle finala nishta,ni u usta Partizan ! Dal je +6 ili +10 potpuno je isti djavo ! Po zakonu verovatnoce smo morali da odigramo nereseno ili izgubimo ! Fala bogu nismo izgubili igrali smo dva puta nereseno,a po istom zakonu verovatnoce oni ce svojom prepotentnoscu sigurno izgubiti koji bod u to sam vishe nego siguran,a ako ne bude tako ja cu sa zadovoljstvom pojesti monitor sa sve naponskim kablom ! Previshe su oni optereceni nama da bi mogli do kraja sve da dobiju !

Sasa

pre 12 godina

Iz aviona se vidi da je utakmica Partizan - OFK Beograd namestena. Korner za Partizan, 4 igraca OFKe u prostoru, niko ne skace i Ivanov salje loptu glavom pored gola. Odbrambeni igraci OFKe ne ispucavaju loptu daleko od gola nego trpe pritisak. Medo Kamara faulira igraca OFKe s ledja i ne dobija zuti karton. Znaci i sudija je primio preporuke kako treba da sudi. SRAMOTA!!!!!!!

vreme je za nove bore

pre 12 godina

Vi što idete na marakanu, dobro se obucite. Meteorolozi najavili poslepodne zahladjenje, a u večernjim časovima i nagli pad temperature.
Tokom noći mestimično na licima oblačno i vlažno, uz povremenu kišu praćenu VHS sećanjima.

U ostalim delovima grada, sunčano i toplo! ;)

BoraPFC

pre 12 godina

zvezdasi, hvala vam sto ste prikovani uz TV i gledate giganta iz Humske, nas ubedljivo najbolji klub u poslednjoj deceniji.
Mrznja je bolest, i zna da zaslepi coveka, opustite se, nije to dobro za zdravlje

Popovic

pre 12 godina

Da su sudije ovako ostetile Ofku protiv Zvezde, javilo bi se ovde 150 pripadnika "grobar tastatura" da nam svasta pricaju. Ali ovog puta ima svi da cute. Sta nam to govori?

grobar

pre 12 godina

gani molim vas odlučite se već jednom jel regularno prvenstvo ili nije?
da znamo kad uzmemo opet titulu da li ćete da je priznajete ili ne???

Tole l.

pre 12 godina

30 minut na Karaburmi, ništa novo. Dva nepostojeća ofsajda svirana OFK Beogradu, a svaki napad gostiju se završava isto: slobodan udarac za partizan...sramota!

Dabu

pre 12 godina

Zanimljivo je da se utakmica u kojoj Partizan vodi, uvek prva zavrsi u odnosu na ostale koje su pocele u isto vreme. U situaciji kada juri rezultat, ta utakmica se uvek zavrsi poslednja.

Vule Dujosevic Familija

pre 12 godina

Kakva kradja na Karaburmi! Igraci ofk-a ne smeju da pridju grobljancima. Konstantno navlaci faulove oko sestnaest. Dva izmisljena ofsajda u osituacijama gde igrac ofk izlazi sam ispred stojkovica. Cist penal nad Purovicem pravi Markovic, koji vec ima zuti karton. Lazna familija jednostavno vise ne preza ni od cega.

zeljko

pre 12 godina

Definitivno ima ludaka koji misle da je svaka pobeda partizana/zvezde prevara i namestaljka, a svaki kiks je pravi rezultat cim sudije ne pomazu. Lecite se!

Dule

pre 12 godina

E moj sudija penala nisi video a sve ostalo protiv ofk vidis-SRAMOTA.Danas se videlo kako partizan moze da osvoji titulu samo uz pomoc sudija i fss.

ams

pre 12 godina

Sviran nepostojeci ofsajd u izglednoj sansi za gol i nedosudjen penal na Karaburmi. Teska smejurija i jos teza nesreca za srpski sport. Al' neka, sve ima svoj kraj, gospodo iz Humske.

mikiPFC

pre 12 godina

Ako Partizan kiksne onda je regularno, ako pobedi onda je Tole lopov :D
Vazno da Majo Vujevic maestralno odradjuje posao, sudi svaku drugu zvezdinu utakmicu covek.
Sam je doneo 15ak bodova ove sezone, i prolazak u kupu.
Babarogic bogami dobija naslednika u upravi, vidim ja.
zvezdasi, mrznja je bolest, opustite se malo

Ђорђе Туторић

pre 12 godina

Два пута свиран офсајд у ситуацији кад играч треба да изађе 1 на 1 са голманом. Сумњив фаул пре слободњака. Сумњив корнер пре другог Партизановог гола. Недосуђен пенал као суза у 45-ом минуту.
Е да, честитам вам три бода.

Ivica

pre 12 godina

Sve utakmice su počele u isto vreme, OFK - Pa se završila pre svih ;) Sudija je jedva dočekao da odsvira kraj jer je Pa imao ozbiljne probleme da sačuva prednost...

...

pre 12 godina

ofk pouzdan saradnik i to dodje i kaze navijac zvezde :)) gde vam je obraz...treba samo pogledati zvezdine i partizanove medjusobne rezultate sa ofk i kako je ko stizao do tih pobeda. A uopste mi nije jasno da vi ne shvatate da ste nam vi najveca filijala. Metalac i otkine po koji bod , al vi nam uvek dajete sva 3.

pfc

pre 12 godina

Samo za navijace Zvezde: Koliko je to jadno sta vi radite. U svemu ce da trazite greske sudije. Na svakoj fudbalskoj utakmici se desavaju greske. Jeste bio penal za OFK....ali je gol Babovica pre sam kraj ponisten gde nije bio ofsajd. 5 Godine zaredom....razumem ja vas, ipüak je to tezak udarac ;-)

SimaPFC

pre 12 godina

boze koliko mrzite Partizana, pa ovo je postao ozbiljan problem
drago mi je sto Partizan dominira, i sto nema nijedne sporne situacije kao kad sudi majo Vujevic za zvezdu.
osim onog moguceg ofsajda za Purovica, ali kamera nije dobro snimila, poslacemo u UEFU, pa cemo videti sta oni kazu, tako 'salju' ovi iz zvezde kad brane sa dva golmana :DDD

bobes

pre 12 godina

Poceli su gani vec.... Nepostojevi faul, nesviran penal za ofk, nepostojeci ofsajd... Dokle vise da se nadate? Dosli su na +6 i vec misle da ce da osvoje ligu sampiona. Ako cemo tako onda realno onaj faul za koji su trazili penal bio je 5 puta blazi nego onaj iz kog je partizan dao gol. Ali super sto tako sa velikom paznjom gledate utakmice Partizana, ali videcemo veceras vas kako ce te i na koji nacin pobediti

Tole

pre 12 godina

Kod gola Tomica cisto simuliranje za faul (dao ga je svaka cast) , penal za Ofk cist kao suza , 2 ofsajda za Ofk (sudija mase li mase ) i na kraju pobeda partizana uz parolu "Hvala Tole jos jednom" !

milan

pre 12 godina

Navijam za Partizan i bilo mi je muka gledati utakmicu. Prvo zbog igre bez ideje. A drugo zbog sudjenja. I posle se pitamo kako to da samo Partizan i Zvezda osvajaju titule. Sramota vise.

NOVA PAZOVA

pre 12 godina

Ma sve ok jel ?! PENAL ... 6 izmena, logican produzetak treba da bude 3 minuta, a gosn sudac 2 prouzi .... DOSTA za danas, PREZIVESMO NEKAKO jel .... e e e e e - SVAKA CAST (:

Hop

pre 12 godina

Zasto su grobari toliko licemerni, kada Sudija osteti Zvezdinog protvnika, javi se 200 grobara ovde. A sad kad mi kazemo da je Ofk-a ostecena, onda nam prosipaju price o mrznji optercenosti ili ne znam sta. Alo bre koga vi folirate!?

milos.ns

pre 12 godina

navijam za partizan,ne mora niko da mio veruje,ali sudije ne samo na ovoj utakmici,nego uopste teraju ljude da beze iz ove zemlje! mada iza njih stoji mafija,insajder bi mogao jos malo da procacka ko sve stoji iza toga. iako imam vec 60-ak god. nikad mi nije bilo tuznije da gledam partizan!

Branko_PFC

pre 12 godina

(milan, 14. mart 2012 15:20)
A jel' Toletova kuhinja radi i kad igramo sa vama??? Verovatno su po tebi samo utakmice koje je Partizan igrao nereseno ili izgubio regularne. Covece da li ti cujes sebe??
sta pricas.

mikiPFC

pre 12 godina

pa, samo sam vam dao primer koliko iz besa ne zelite da vidite stvarnost.

Pravite atmosferu linca, ajd da vidim da li sme Tole da se proseta po ulici, ili 'Mustafa' kako vi kazete, a da ga neki napaljeni klinac ne napadne.

O atmosferi na proslom derbiju ne vredi ni pricati. Trebalo je da neko od Partizanovih igraca ostane bez oka ili bez sluha, pa da dobijete 3 utakmice bez publike?

Kako biste prosli u Evropi ne daj boze one stvari da su se desavale.
Vi ste uvek uz klub, najbolji navijaci na svetu, pa pogledaj snimak 'Budjav lebac' - ima vas 500 na severu, pre ove vestacke mobilizacije pokrenute mrznjom prema Partizanu.

Jesmo vas mi tad prebrojavali? Nismo, igrali smo fudbal?

Je l' Tole uveo ovaj sistem, 3 za 3, ja tebi, ti meni, filijale, ili je to bilo i kod Pisketa, i kod Terzica, ustanovljenog kod Miljanica i Bulatovica.

Samo, oni dinar nisu ulozili u stadione po Srbiji, rusile se tribine same od sebe.
Ovaj Tole barem je napravio tu kucu fudbala, gradi kompletan stadion u Nisu, obnovljeno je 5-6 stadiona po Srbiji, postavljaju se reflektori.

Samo je problem sto Partizan uzima titule.
Je l' vam krivo sto Partizan ima vise filijala, ili sto filijale uopste postoje?
rekao bih da bi sve bilo super da je Zvezda sampion.
Ali, sve hocete na silu, kakvu ste samo hajku napravili posle kupa, stali ste na stranu Kan-kana, samo protiv Partizana.
NJega necu ni da komentarisem sta je napravio od Novog Sada.
U utakmici u kojoj je Vojvodina dala gol iz cistog ofsajda, i nije joj sviran penal. To su jedine dve greske.
A, mi smo drzani na tribini 2 sata duze nego sto je trebalo, sat vremena pre utakmice, dok 'gosti' stignu, i sat vremena posle, dok se gosti popakuju u autobuse.

Posle Vojvodina ispada od predstavnika LIHTENSTAJNA, eeej.

I slobodno pominjite Samrok, za to nema opravdanja, mi smo se barem bunili protiv uprave zbog toga, vasih 6 komada od prosecnog Rena je 'realnost'.

Recicu vam samo, da su ti 'konobari i kuvari' u Londonu, u ligi Uefa, protiv Totenhema, u 60. minutu vodili sa 0:1, i poklekli pred kraj.

Voleo bih da vidim nase predstavnike protiv Totenhema, bilo bi 3:0 za 20 minuta, plus bi napravili po penal i crveni karton, posto nisu navikli da se sviraju penali protiv Zvezde i Partizana u 'super' ligi.

Nema tu nista super...

Mi sad mozemo da se merimo samo sa Azerbejdzanom, Kazahstanom, Jermenijom, Moldavijom i takvima, problem je sto nas i oni prestizu velikom brzinom, pogledajte im samo stadione, i sve ce vam biti jasno.

Nema nama ozdravljenja fudbala dok se malo ne pogledamo u ogledalo i kazemo ono sto je istina, ruzni smo.
Ruzni su nam tereni, ruzan nam je fudbal, ruzni su nam navijaci-dileri droge.

Al kakva nam je drzava, nisam optimista...

pozdrav

vaskez

pre 12 godina

kad partizan dobija nadoknada vremena je jedva dva minuta a kad gubi ili je nereseno onda se produzava za pet minuta i jos za dvadeset sekundi.Ravnopravno nema sta!

krompir-pire

pre 12 godina

Svaka cast Partizanu na pobedi,OFK nije imao zelje da nesto uradi....
Al sudija produzi 2min kad Partizan vodi,i ima izmenu kao i Sloboda proslo kolo al na toj utakmici sudija produzi jos 2min zbog te izmene a ovde ni sekund,ni da pusti aut da se izvede....E to je sramota(penali,ofsajdi to je sve greska i desava se)al ovo je samo dokaz sta se radi!!!

Dacha

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........
(gonzales, 14. mart 2012 14:16)
Naravno da ti je sve toplije i toplije kada imas temperaturu preko 40, pa u bunilu buncas svasta...

dr Dare

pre 12 godina

Utakmica je produzena samo dva minuta! U pravilima stoji da svaka izmena donosi 30 sekundi produzetka (bilo ih je pet u drugom poluvremenu, znači dva ipo minuta), svaki ulazak lekarske ekipe jedan minut (ulazili su dva puta, znači još dva minuta). Ostala odugovlačenja zaboravljam! Moze li neko da mi objasni zasto nije produzena vise?????

Eeee

pre 12 godina

Svaki kontakt 30m ispred ofkinog gola uvek se svira faul u partizanovu korist, i naravno da iz jednog slobodnog udarca mora se postici pogodak!!!!

asaaaaaa

pre 12 godina

Utakmice partizana ubedljivo najgledanije u Srbiji- svi gani sede pred tv-om i potajno se nadaju i naravno u medjuvremenu pljuju po sudiji, koji je za sve kriv! Pa ljudi, ja utakmicu vaseg kluba nikad ne gledam, osim ako igrate protiv partizana, te samo pogledam rezultat! Bolesti su izlecive-obratite se psihijatru dok jos ima vremena!

Xipser

pre 12 godina

Sad cekamo Crnu tacku na Sos Kanalu da nam realni Stanisa Beljin dokaze kako OFK-a uopste nije ostecena vec je cak i Partizan ostecen. Tole super liga.

Master

pre 12 godina

boze koliko mrzite Partizana, pa ovo je postao ozbiljan problem
drago mi je sto Partizan dominira, i sto nema nijedne sporne situacije kao kad sudi majo Vujevic za zvezdu.
osim onog moguceg ofsajda za Purovica, ali kamera nije dobro snimila, poslacemo u UEFU, pa cemo videti sta oni kazu, tako 'salju' ovi iz zvezde kad brane sa dva golmana :DDD
(SimaPFC, 14. mart 2012 15:45)

zvezdasi, hvala vam sto ste prikovani uz TV i gledate giganta iz Humske, nas ubedljivo najbolji klub u poslednjoj deceniji.
Mrznja je bolest, i zna da zaslepi coveka, opustite se, nije to dobro za zdravlje
(BoraPFC, 14. mart 2012 15:38)
Ako Partizan kiksne onda je regularno, ako pobedi onda je Tole lopov :D
Vazno da Majo Vujevic maestralno odradjuje posao, sudi svaku drugu zvezdinu utakmicu covek.
Sam je doneo 15ak bodova ove sezone, i prolazak u kupu.
Babarogic bogami dobija naslednika u upravi, vidim ja.
zvezdasi, mrznja je bolest, opustite se malo
(mikiPFC, 14. mart 2012 15:34)

Evo klasican primer "grobari tastatura" Armije. Cak se i nije uopste potrudio, da smisli drugacije ime nego sve Miki, Bora Sima , i sve na kraju PFC. I kroz sve se vodi neka mrznja?! Po ovim komentarima se vidi tvoj psiholoski slucaj i da te boli sto je sudija pokrao OFK-u a Partizan nezasluzeno slavio. Slobodno priznaj , pola ti se prasta.
Nema tu mrznje nikave nego samo tvoja frusracija.

5 titula za redom.... pa pa crvendaci....

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........ (gonzales, 14. mart 2012 14:16)
savez i sudije !? dakle opet stara prica - ako Zvezda osvoji prvenstvo onda je regularno ???
PS zalite se toletu ;)

Nice

pre 12 godina

Kaze jedan tip 'sudija navlaci za OFK Beograd'.Nevjerovatno je sta ljudi pricaju.Decko,da li si vidio penal za romanticare pri kraju prvog poluvremena,ili vidis samo ono sto zelis da vidis.A,komentator na rts-u je prica za sebe.Ne smije da kaze da je bio penal,a poznavanje fudbala mu je ravno nuli.

objektivnost

pre 12 godina

Zanimljivo je da se utakmica u kojoj Partizan vodi, uvek prva zavrsi u odnosu na ostale koje su pocele u isto vreme. U situaciji kada juri rezultat, ta utakmica se uvek zavrsi poslednja.
(Dabu, 14. mart 2012 16:29)
Zanimljivo je i to da se Partizanovi igrači ne izležavaju i golman ne zadržava loptu 15 minuta.

Doping je situacija jedne bolesti...

pre 12 godina

Navijam za Partizan ali OFK je zasluzio bod. Nista ovo ne valja... Pozitivno je samo sto smo dali neki gol da krene. A izgleda ko zaigra za reprezentaciju odmah zaboravi da igra (Volkov, Markovic, Sulejmani i drugi).

Atropin

pre 12 godina

Cudo jedno kako niko od ovih "znalaca" nije video ofsajd koji je sviran Dijari odmah na pocetku drugog poluvremena kada je izasao 1 na 1, a od ofsajda ni traga! Inace naslov bi trebao da glasi - PARTIZAN PORODIO POBEDU! Bruka od igre!

gile bl

pre 12 godina

Svakim danom je sve toplije i toplije a Partizanova prednost brzo nestaje. Od danas se topi na samo 3. Kup i prvenstvo je Zvezdino. Samo da se nemeša savez i sudije. Liga šampiona, Liga šampiona........
(gonzales, 14. mart 2012 14:16)

A sta ce vama liga sampiona,vi imate Bari?!

Deki

pre 12 godina

Neprocenjivo je slušati zvezdaše kako pričaju o sudijama,ofsajdima,navlačenjima za Partizan,nameštenim utakmicama...Ja uživam čitajući te komentare.Ja shvatam njihov bol koji je sve jači i jači.Biće još jači vremenom i da nisam u njihovoj koži!

Tolle

pre 12 godina

@Da su sudije ovako ostetile Ofku protiv Zvezde, javilo bi se ovde 150 pripadnika "grobar tastatura" da nam svasta pricaju. Ali ovog puta ima svi da cute. Sta nam to govori?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Popovic, 14. mart 2012 15:51)
Ne druze, mi bismo cutali, kao sto smo cutali i kad je fudbaler Spartaka dobio zuti karton zbog toga sto vam je dao gol.Mi gledamo sebe i svoju igru, zato smo i osvojili ove titule i zato cemo osvojiti i ovu.A vi samo nastavite da gledate nase utakmice i da ubedjujete sebe da ste najbolji ali vam zlocesti Tole krade titule.

compay

pre 12 godina

Utakmica je produzena samo dva minuta! U pravilima stoji da svaka izmena donosi 30 sekundi produzetka (bilo ih je pet u drugom poluvremenu, znači dva ipo minuta), svaki ulazak lekarske ekipe jedan minut (ulazili su dva puta, znači još dva minuta). Ostala odugovlačenja zaboravljam! Moze li neko da mi objasni zasto nije produzena vise?????
(dr Dare, 14. mart 2012 16:26)

A kada se produzi 6 minuta na derbiju onda su opet krive sudije sto rade po pravilniku? Setite se gola Moreire kada je Zvezda imala sansu za 2-1 a Partizan dao gol nakon 10 sekundi i odneo bodove.. Setite se kako ste skocili svi na sudije.. Setite se da ste lezali po pola minuta folirajuci povrede.. A onda kriv sudija sto Zvezda nije realizovala sansu i primila gol u 95.. Sram vas bre bilo vise.

grobar

pre 12 godina

Vidim neki vec poceli da kukaju, ako Partizan pobedi namesteno ako ne onda nije.Tako je bilo i za Pazar prosle godine pa na uzese 2 boda pa za Slobodu menjnje domacinstva pa nam uzese 5 bodova.cia, bia, bi i marsovci su krivi ako Partizan uzme titulu.A Lukic naravno nece da je prizna!

Draguljče

pre 12 godina

Čekaj sad, kad igramo loše ide priča tipa: "Pukli ste, padate, Zvezda prvak i t.d.". Kad Pobedimo, ide priča tipa: "Tole, CIA, BIA...". Odlučite se, jer ispadate smešni. Naravno, vaše dvorište je izgradila lično devica Marija.
P.S. Žuti karton za simuliranje penala.

Slaj

pre 12 godina

E ovako pre svega navijac sma vojvodine, dakle ne Partizana niti Zvezde, ali mi nije jasno kako ijedan pravi navijac moze da podrzi pre svega ovakvu igru pa tek onda nacin sudjenja i sve sto ide uz to. Nije stvar ko ce biti sampion nego je mnogo veci problem kada takve ekipe dodju do evropskih takmicenja pa im se ne sude ovi nazovi faulovi i penali, posle se cudimo zasto nasi timovi prolaze ko bosi po trnju u evropi.
Druga stvar, ZASTO U PARTIZANU IGRAJU IGRACI SA PREKO 30 GODINA KOJI NECE NAPREDOVATI VISE (Ilic,Vukic...).

GrobaR

pre 12 godina

Cemu ovako konstantno navlacenje za Zvezdu i Partizan? Ne ozbiljno dajte vise red da se uvede u nas fudbal. Muka mi je od ovoga, dzobastih terena, bunkera, zadrzavanja igre itd. Ovaj sudija jedva cekao da se utakmica zavrsi, u Premijer ligi sudija uvek daje sansu timu koji juri rezultat. Ovo postaje smesno, naravno kritikujem svoj tim, Zvezdasi neka kritikuju svoj ako hoce ako nece bas me briga. Ove stvari ne prolaze u Evropi, takodje treba zabraniti zadrzavanje igre i bunker. I onda se pitamo sto nemamo napadace, samo treba prekopirati nacin igre iz holandske lige i nema zime.

ne promasujem

pre 12 godina

A ona cetvorica sto gledaju tekmu sa krova zgrade preko puta...
Neko bi pomislio da je stadion pun, da nema karata ni prenosa na tvu.
I da ne zaboravim igrajte na Smederevo 2, dobra kvota se ne propusta

Razdelija

pre 12 godina

Tipicna utakmica Partizana posednjih godina...dakle bodovi su se MORALI osvojiti..to je znao i sudija jer onoliko naguravanje faulova u prvom poluvremenu je bilo ocigledno..takodje dosudjen je ofsajd koji nije postojao za OFK a Purovic je bio nakon toga u idealnoj poziciji...o penalu ne vredi vise ni pisati..to je odmah svima bilo jasno sem sudiji..jasno se cuo muk cutanja..trenutak iscekivanja sta ce da bude...i naravno nije bilo nista jer je sudija trebao da Markovicu da zuti karton za start djonom u visini butine tj crveni jer je vec imao jedan zuti karton i da dosudi penal za OFK...zamislim samo situaciju da je sudija to i ucinio,,pa taj vise ne bi sudio nikad i nigde...zato ce sada da sudi bez problema u sledecem kolu..to se moglo i ocekivati od sudije Gogica i onih koji su ga proglasili za sudiju

Grobar Ni

pre 12 godina

„......Strasno sta radi koalicija sps-alkatraz-tole.objavite komentar posto zadnjih nekoliko niste.“
(FOLKHOUSEBAND, 14. mart 2012 16:33)
Преброј људе из СПС у Звезди и упореди са оним у ФКП па тек онда причај о некој коалицији. Захваљујући СПС (Шкундрићу) имате Гаспром за спонзора, а Ружић у Партизану заговара да је време да Звезда буде првак. Шта је то онда? О којој и каквој коалицији онда ви тз. делије причате?

Bobby

pre 12 godina

Vidi ti delije, Partizan dva puta igrao neresseno i sad iznenadjenje ako pobedi, neke namesstaljke xaxa Ne znam cemu prepucavanje kad svi znamo ko osvaja titulu :P

mirko

pre 12 godina

Ovi zvezdaši bi da budu šampioni, a da neko drugi uradi posao za njih. Zašto očekujete da neko drugi pobedi Partizana, zašto to vi ne uradite, kada ste tako kvalitetni, kako sami kažete.
Ne možete graditi svoj uspeh, tuđim zaslugama, ili vam je to stara navika.

rvp!

pre 12 godina

svaka cast ofki na borbenosti i prikaanom,imali su 2,3 dosta dobre prilike.partizan nemocan,rekao bi 50% slabija ekipa nego u jesenjom delu,definitivno je do trenera.o sudiji ne treba trositi reci,10 faulova na 20-30m od ofkinog gola,kamara pravi faul s ledja za zuti i nikom nista,ofsajd purovica koji je presmesno dosudjen i na kraju penal markovica i drugi zuti pomenutom.sve u svemu partizan je MORAO danas da pobedi,inace bi bilo svasta.UKINITE FUDBAL U SRBIJI

FOLKHOUSEBAND

pre 12 godina

Da li je moguce ovo?sudija je produzio utakmicu 2 minuta,eej 2 minuta,a bilo je 6 izmena,to automatski znaci 3 minuta produzetka,da ne racunamo sitne prekide kojih je bilo milion.Odvratna utakmica,stela se vidi iz aviona. Tako da ovi iz Ofk-a nisu ni imali nameru da napadnu,a trener vadi Purovica 15 minuta pre kraja,jer bi verovatno on "grizao" do kraja.Strasno sta radi koalicija sps-alkatraz-tole.objavite komentar posto zadnjih nekoliko niste.

PFC UE

pre 12 godina

Jedva..., al sve ce doci na svoje mesto do derbija.
Nadam se duploj kruni i smeni Djure.

P.S. Od 81 komentara 70 komsijskih.
Stvarno smo iskompleksirani.

Tolle

pre 12 godina

@E ovako pre svega navijac sma vojvodine, dakle ne Partizana niti Zvezde, ali mi nije jasno kako ijedan pravi navijac moze da podrzi pre svega ovakvu igru pa tek onda nacin sudjenja i sve sto ide uz to. Nije stvar ko ce biti sampion nego je mnogo veci problem kada takve ekipe dodju do evropskih takmicenja pa im se ne sude ovi nazovi faulovi i penali, posle se cudimo zasto nasi timovi prolaze ko bosi po trnju u evropi.
Druga stvar, ZASTO U PARTIZANU IGRAJU IGRACI SA PREKO 30 GODINA KOJI NECE NAPREDOVATI VISE (Ilic,Vukic...).
(Slaj, 14. mart 2012 18:24)

Bitno da su Apija i Moreira mladi.A sto se tice price o sudjenju i Evropi, nemojte opet da izmalerisete sebi.Prosli put kad ste trazili Kalcopoli, dobili ste Vaduz.

Srb

pre 12 godina

BoraPFC, MikiPFC, SimaPFC

Ajde odluci se kako se zoves?!
Sta ti buncas bre kakva mrznja bre? Pa vi odma skacete na svaku sudijsku odluku? A ovde licemerises?

(Tolle, 14. mart 2012 16:40)@

pre 12 godina

Ahahhaha Vi cutite?! U kome svetu vi cutite? Pa upravo protiv Spartaka po svim forumima ste kmecali?! I ti takodje?

dalibor

pre 12 godina

Ja ne mogu da verujem dokle više priče o nameštaljkama i Toletu. Kao Tole navlači Partizanu bodove... Pa da nema Toleta Zvezda bi igrala u beogradskoj zoni s obzorom koliklo je dužna. Samo u srbiji neko sa tolikim dugom može da igra ligu.Igrom slučaja gledao sam Zvezda - Spartak, blago rečeno, ono je bio užas od fudbala. Ja da navijam za Zvezdu bilo bi me sramota da očekujem titulu od onakve ekipe. Inače bio je penal za OFK-a.

sara banjaluka

pre 12 godina

Jos bi viseo voleo da je namestena utakmica i da je bas ofk-a ostecen,samo da se vi zvezdasi jos vise nervirate... Neprocenjivo koliko ste se radovali malom zaostatku od 6 bodova za sampionom,ali stvarno neprocenjivo

Miki

pre 12 godina

"Kako brzo zaboravljate cist gol Spartaka na vasem stadionu.
(Iron_Cross, 14. mart 2012 17:27) "
Cista desetka za sudiju koji je ponistio gol Spartaka, jer je bio faul nad Mikicem.
A ustvari po vasim strucnjacima za fudbal to nije bio ponisten gol. Kada su prosle godine u finalu kupa ponistili gol Vojvodine, vas Nadj je izjavio da gol nije ponisten, jer je sudija svirao faul dok je lopta jos isla prema golu. Po istom sablonu ni ovde nije ponisten gol Spartaku, cak je i igrac koji je dao gol dobio zuti karton, jer je sutnuo loptu posle sudijskog zvizduka.

eli david

pre 12 godina

komsija evo link, http://www.usagoals.com/live/83492-ofk-beograd-vs-partizan-belgrade/watch/stream/online/free/feed/p2p/en/vivo/tv/gratis/
friendly neigbourhod delija :D

max

pre 12 godina

Gledam OFK-Partizan...boze dragi koliko je lopti prodao Babovic, koliko gresaka...a jos kapiten. A igra tuga... golovi iz prekida....daj boze da osvojimo 3 boda ali posle dugo dugo vremena nisam opusten pred jedan derbi..

trek

pre 12 godina

'оће неко да ми објасни зашто је проблем рећи у програму да се Томић исфолирао за слободњак из ког је дао фаул? Одглумио је као Раванели што се некада бацао по теренима. Коментар овог несрећника што преноси меч је после пола минута ћутања : ''Чини ми се као да се Томић пре оклизнуо''. ПА РЕЦИ ЧОВЕЧЕ ШТА СИ ВИДЕО!!!
(Анонимус, 14. mart 2012 15:05)

Problem je u tome sto ti nisi 'video' gazenje kapitena ofka po stopalu Tomica.. Dakle, da se igrac koji je napravio faul makar malo bunio bilo bi logicno da ti ovde dizes buku.. ovako se pridruzi Kovinjalu koji misli da se Tomic okliznuo.

no fear

pre 12 godina

ofsajda Purovića nije bilo,kontakt je isto mogao biti suđen kao penal...
no,kako god Partizan je pobijedio...
mene samo čudi da niko ovdje ne spominje da Partizan sva tri kola igra očajno,bez veze i smisla,pokušava se nešto samo iz prekida...ovo danas je bila možda i najslabija partija i pukom srećom se uzelo 3 boda (malo sreća,malo sudija)...
i onda se čudimo kad uleti neki Shamrock i opali šamarčinu?!

Tetreb

pre 12 godina

Bravo za OFK. Igraju muski i posteno. Ako igramo nereseno ili cak izgubimo od njih, nece mi biti mnogo zao, za razliku od kukavicke strategije "parkiranja autobusa ispred gola" Slobode i N. Pazara.

to su ti oduvek "realni" zvezdasi ;)

pre 12 godina

Oce li jedan realan grobar sad da izadje i da prizna da je Ofk ostecen za penal i za ofsajd!? A Rts namerno nece da prikaze situaciju, da je Zvezda u pitanju to bi desetak puta bilo reprizirano.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Tole lopove, 14. mart 2012 15:38)
ofsajd nije bio....penal nije bio....
a oces li ti da priznas da je Partizan ostecen protiv Slobode kad nije sviran penal posle povlacenja Eduarda ???
Ma bre....i ovako jadni cemo da osvojimo titulu...zapitaj se gde ste onda vi....

д.н.с.

pre 12 godina

Јадна игра до бола јадна.Стрепиш до последњег минута да ОФК-а не изједначи!Миљковић-опет киксер,гол само из прекида можемо да дамо,Бабовић "главни"креатор игре...Ова залиха ће се истопити у наредна 3 кола у то сам 100% сигуран а у КУП-у ћемо испасти и то већ против "гранд параде".Фали нам Станоје ко хлеб насушни.Овај Грант не знам уопште која му је замисао наше игре.Човек једноставно је лузер и то тешки.

već viđeno

pre 12 godina

Cim kola krenu nizbrdo tu je gospodnih Tole :)) Ovo je smehoteka :)
(Ivica,
Ivice kad naučiš fudbalska pravila shvatićeš da kad igrač odbarani rukom loptu na gol linij je penal,kad protivnička ekipa da gol nije ofsaj ako se ispred njega nalaze dva igrača iz protivničke ekipe, ima takvih jedno 10 situacija samo u ovom prvenstvu. Zanimljivo je da se to ne odnosi na Partizan.

lazar

pre 12 godina

Kad sudija pogresi u ENGLESKOJ,niko ne pomene to,setite se QPR-a provit Boltona,lopta je usla u gol metar,sudija ga nije priznao,kasnije iz cistog ofsajda QPR daje gol za izjednacenje..Izgleda da samo kod nas suduje mogu biti osudjene za greske....

Braindead

pre 12 godina

Zamolio bih navijace Zvezde da prebroje broj vasih komentara na vijest o Partizanu. Sjetite se ovoga sledeci put kad budete pisali o kompleksima/internet navijacima/koje god fraze volite da pisete...

Miki

pre 12 godina

"Ja ne mogu da verujem dokle više priče o nameštaljkama i Toletu. Kao Tole navlači Partizanu bodove... Pa da nema Toleta Zvezda bi igrala u beogradskoj zoni s obzorom koliklo je dužna. Samo u srbiji neko sa tolikim dugom može da igra ligu.Igrom slučaja gledao sam Zvezda - Spartak, blago rečeno, ono je bio užas od fudbala. Ja da navijam za Zvezdu bilo bi me sramota da očekujem titulu od onakve ekipe. Inače bio je penal za OFK-a.
(dalibor, 14. mart 2012 17:43) "
Ti da se razumes u ekonomiju bar malo, tako nesto ne bi ni napisao. Ako je Zvezda duzna recimo 40 miliona ne moro u jednom danu da vrati pare. I ja sam duzan nekih 1500 evra, ali to redovno vracam kroz kredit. Tako i klubovi funkcionisu, tako i firme funkcionsu, tako i drzava funkcionise.
Drugo ti si gledao jednu utakmicu Zvezde gde je igrala lose, ali to je samo jedna utakmica. Sledece dve su bile sasvi pristojne. A kako je igrao Partizan? Pa sve tri ocajno.
Slezem se da je bio penal za ofk. Ali u zadnjih par godina cesto se desava da sudije ne sviraju ali ocigledne penale protiv Partizana. Najocigledniji primer je bio u derbiju koji je odlucio prvaka zemlje pre dve godine. Krstajic rusi Kadua u sesnestercu i umesto da dobije zuti karton, a to bi bio drugi zuti i automatski crveni i penal za Zvezdu, sudija ostaje nem. Ta situacija je direkno odlucila o pobedniku derbija, a samim tim i o prvaku drzave.

boolewar

pre 12 godina

U Pazaru je zanimljivo još i pre početka.
Na igrače Vojvodine su bačeni topovski udari od kojih je najviše stradao golman Nemanja Supić.
Samo da podsetim da je u prošlom prvenstvu u Kuli ispražnjena tribina sa navijačima Vojvodine zbog jednog topovskog udara.
"Gospodo" iz saveza, gde su vam ti isti aršini za sve?
Dosta bre više sa tim cirkusum, igrače u bus i nazad za Novi Sad!

ZRENJANINAC

pre 12 godina

Moram da prokomentarisem rezultat iz Cacka, Borac-BSK 0:2...Prvo kolo u Borci , BSK-Smederevo 0:1, drugo kolo u Smederevu Smederevo-Borac 0:1 i danas ovaj rezultat u Cacku...NAJBLAZE RECENO SUMNJIVO...Posle kazu nasa liga regularna...ja mislim da bas i nije...

kockar

pre 12 godina

nisam imao hrabrosti da odigram ciste fikseve ali i ovo je bilo dobro, sevojno x2, kula x2, borac 2-3g, partizan 2 i daje 2, i metalac 0-2, kvota 11. i posle neka neko kaze da ne moze da se prezivi od naseg fudbala. :D

realno

pre 12 godina

Samo slepac ne vidi ovu kradju u prvom poluvremenu, samo slepac!
[Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net] (Djurdja, 14. mart 2012 15:56)
pozdrav za slepca Djurdju

crnoneli delija

pre 12 godina

pa sve i da su utakmice 101% ciste i da su svi igraci kraljevi fer pleja - ko ce da dolazi da gleda ovko dosadnu igru? pa u sestoj ligi engleske se igra borbenije, brze, zanimljivije. ovo je bilo davljenej lopte (i gledalaca).

Igor

pre 12 godina

Ovaj Simo Krunic je ubedljivo najkvalitetniji trener u nasoj ligi. FK Jagodina igra najbolji i najlepsi fudbal kod nas. I Grant i Prosinecki, a i svi ostali trebalo bi da uce od njega o fudbalu.

tobdzija

pre 12 godina

Zahuktava se liga sampiona polako, JSL ulazi u svoj vrhunac kvaliteta fudbala (postignuto 14 golova u kolu) izbori raspisani, kampanja pocinje, sad ce souu, sve postaje napeto i neizvesno kao kraj u nemackim po*nicima... Pregorece mi tv u narednih nekoliko meseci...

stojkePFC

pre 12 godina

slusaj ovoga, nije bio faul kod Tomicevog slobodnjaka, pa dobro mu nije stopalo polomio kako ga je nagazio.
ovo je smesno kako galamite, pa, sudije su donele 20 bodova ove sezone zvezdi, Majo sam 15, i prolazak u kupu, sa Banatom, smehotresni penal u STOTOM minutu.
ne budite toliki licemeri, nema Majo u Evropi, pa nema ni prolaska predkvalifikacija vec 5-6 godina.
ovo je za vase dobro, mrznja ume da zaslepi coveka, nije to dobro za zdravlje

Ivan

pre 12 godina

Evo jednog objektivnog grobara. Ofsajd nema veze sa mozgom, ali mora da se kaže da je bio jako mali, i da se video tek nakon više ponavljanja. Ja bih to podveo kao grešku, nadam se ne namernu, jer ne volim da dobijamo nameštene utakmice. Što se tiče šatro penala, ni on nema veze sa životom, a to ste mogli da vidite pet puta u drugom poluvremenu.
Ono zbog čega sam uopšte uzeo da pišem bilo šta je sudija. Već 20 godina pričam da su ovakve sudije ubile naš fudbal. Sviranje 100 faulova po meču, sviranje za svakakav kontakt, padanje igrača zbog svega i svačega, e to je ubilo sve. Oduvek su sudili faulove samo kad neko protrči pored Saše Ilića, pa što on onda ni bi padao. I zato kad se izađe napolje gde toga nema bude tuga. Kad neko dođe i odsudi muški utakmicu, onda neće postojati Raće, Ilići, a ni svi ostali glumci, i onda će to možda biti zanimljivo za gledanje. Da ne bude zabune, ne mislim da su u Zvezdi drugačiji, osim možda ovih novih klinaca. Setimo se Koromana. Ili ne.

Urke

pre 12 godina

Partizan odigra nereseno dve utakmice uzastopno, a Delije u glas - ekstra, stizemo ih, bicemo prvaci, bodovi se tope. A pre par meseci su govorili kako je Novi Pazar NAJVECA filijala Partizana i kako je Sloboda nasa filijala. I kako su Tole i sudije uz nas. E sad - zasto onda ne dobismo Pazarce i Uzicane, a pride su nam i filijale? Kako je moguce da je bilo nereseno? Kako se dozvolilo da se prednost istopi na 6 bodova? Ako smo tako jaki i mocni - zasto onda nismo pobedili i ostali na +10?

Sad pobedimo i odmah price o sudjenju, filijalama, namestanju. Pa dobro, hocete vec jednom reci ko nam je filijala i kada se namesta? Mi bismo da znamo, a vi da ne ispadate tako jadni i smesni. Ako dobijemo Pazar - oni su nasa filijala. Ako odigramo nereseno, Delije kazu - ekstra, stizemo ih, titula je nasa. Obraz kao djon, zato cete i propadati jos vise.

igor

pre 12 godina

U nasoj ligi sudije navlace na stranu partizana i zvezde i zato nam je fudbal tu gde jeste, i zato i partizan i zvezda u evropi prolaze katastrofalno, navijac sam partizana, ali ono je bio penal za ofk u 45 minutu,kao sto je spartaku ponisten cist gol protiv zvezde, a dokle god je tako uspeh apoela mozemo samo da sanjamo, da to je taj isti apoel sto je eleminisao i nas i zvezdu i to sa istim trenerom koji ga vodi i danas, to je sistem, a ne siriti ruke prema sudiji kada ne sudi u korist vecitih rivala.

Goran

pre 12 godina

Smesni ste svi vi koji komentarisete igre Zvezde Partizana i sudjene na njihovim utakmicama... Samo budalam nije jasno da oni pobedjuju "uvek"kada im treba a inace igre i jednih i drugih (o ostalim klubovima da i ne govorim)su OCAJNE ako se to uopste i moze zvati igra.

nikola-leskovac

pre 12 godina

ovako....navijac sam partizana i to strastveni.rezultat kao rezultat je pozitivan ali je igra ocajna.s obzirom da je ekipa ista,osim povredjenog scepovica,igra je sigurno 40 % slabija.slazem se da smk igrali bolje pod stanojevicem i da grantu slabo ide u sprovodjenju taktike.nisam bio za smenu bivseg trenera,ali sta je tu je .nadam se da ce ako malo istrpimo granta igra postajati sve bolja i bolja.i moramo da ga istrpimo jer alternativa je promena trenera a to bi slozicemo se svi bila katastrofa....nadam se boljim igrama.

misljenje

pre 12 godina

kad je jagodina rekla da ce u evropu mislio sam da se sale,medjutim iz dana u dan sve jaci sve bolji,lep fudbal jagodine svaka cast poz iz uzica grada fridoma

Bojan

pre 12 godina

Ja se secam na polusezoni palma kaze kako ce jagodina da igra evropu, ja uzeo pogledam tabelu ma reko sta li ovaj prica, kako krenuo drugi deo sezone oni samo dobijaju a ja svaki put razmatram da se kladim na njih i svaku put propustim a oni dobijaju sve:)

Nemanja Nole

pre 12 godina

Smara ovaj Metalac mnogo... A Radnicki ne prestaje da me odusevljava, samo neka tako nastave, uz par dobrih pojacanja bice dobri konkurenti sledece sezone uz Vojvidinu...

Nexer

pre 12 godina

Bla bla truc smarate sa prepucavanjem....Aj da pariramo makar Apoelu ili sl. nego smo ispod njih,tako da ovo prepucavanje smatram medjuseoskom razmiricom.Bez uvrede za ljude sa sela.

mikiPFC

pre 12 godina

Gaj DAVI Moreiru u sesnaestercu, ali nema penala za Partizan, ne moze da se rusi PETNAESTOGODISNJA tradicija nesviranja penala za PArtizan u derbiju...

zvezdasi, malo da imate obraza, ne biste komentarisali sudjenje 10 godina narednih, zato i ispadate godinama iz Evrope u julu.

Babarogic clan uprave Zvezde, pa to ne moze ni u Africi, samo kod nas, banana drzava.