Sreda, 22.02.2012.

17:42

ABA: Debakl Hemofarma protiv Cibone

Košarkaši Hemofarma doživeli su katastrofu u odloženom meču 20. kola ABA lige izgubivši od Cibone sa 98:55 (10:29, 7:32, 11:16, 26:22) u Vršcu.

Izvor: A. Kovaèeviæ

ABA: Debakl Hemofarma protiv Cibone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

boki zagreb

pre 12 godina

Koliko ja znam slovenci gube 2. mjesta,a vi Srbi jedno i to sve radi loših rezultata ove godine. Mi hrvati vraćamo jedno (vjerojatno Zadar ili Split) i BIH vraća jedno, radi dobrih rezultata Širokog. I ulaze makedonci sa jednim mjestom.

biti proklet

pre 12 godina

Krivica Partizna. Da nije na prevaru otero par titula od Hemofarma ne bi sponzori odustali od Hemofarma i ne bi došli u situaciju pred gašenje. Svaka čast uskoro će samo partizan biti u domaćoj ligi i igraće sam sa sobom!!!

uros

pre 12 godina

Hemofarm gusi Novi Sad, a Vrscani su pokazali da ne zasluzuju da imaju klub na takvom nivou. I kad je dolazio Ajverson, hala je bila polu prazna.

šmrc

pre 12 godina

Kakav je ovo bio penal, a kladim se da je retko ko i video da se igra ovaj basket. E tu se uzima lova, a ne na bajernu i realu....

IronMan

pre 12 godina

@(batman und, 22. februar 2012 18:38)Slažem se, potpuno objektivno, za Partizan je sramota kad izgubi od bilo koje ekipe iz ove smešne ABA lige, sa bilo kojom razlikom, zato što je Partizan "nebo", a svi ostali "zemlja"! Realno, ako je liga puna timova koji se ne zanose ambicijama da je osvoje, već im je prvenstveno cilj da ugoste Partizan i probaju da ih pobede (pošto u Pionir mogu samo da zalutaju), ne bi li imali materijala za likovanje, dovoljno govori o statusu Partizana u toj ligi!

Aca

pre 12 godina

Cuo sam da gubimo jedno mesto sledece godine pa me zanima kako je to moguce jer su slovenci daleko najgore plasirani..Sa druge strane..imali smo sasvim solidan zadnjih par godina..Ako se nase ucesce u ovoj ligi smanji na tri onda bi trebalo da istupimo iz nje sa cime njeno postojanje vise ne bi imalo smisla

dd

pre 12 godina

Koliko para toliko i muzike.Trenutno na prostoru ex-Yu osim KK i VK Partizana(do prodaje Pijetlovićai Prlainovića),VK Juga,RK Zagreba,RK Krima i RK Budućnosti nema ozbiljnog kluba koji nešto znači i koji igra ozbiljniju ulogu u evropskim takmičenjima!!A domaće lige u svim ekipnim sportovima,zaista izgledaju kao dno,dna!!

Mr. INFOMAN

pre 12 godina

Lepe vesti iz Vrsca>>>Sve ce ipak biti OK................................. KK Hemofarm uskoro menja vlasnika, ime i sponzora!!!
Veoma uskoro Klub preuzima MILAN POPOVIC(najbogatiji srbin/vrscanin/Severinin muz,i SUPER normalan i korektan COVEK)
Pozitivni pregovori u toku!!!PROVERENO

SUPER

pre 12 godina

Tacno je da Milan Popovic zeli da kupi i KK Hemofarm, jer je od Hemofarma pre 14 dana vec kupio lux Hotel Villa Breg. Milan Popovic pregovara sa predsednikom opstine Vrsac Cedomirom Zivkovicem koji je istovremeno i predsednik fondacije Hemofarm koja je vlasnik KK HF.
Daj boze da se dogovore!!! ali je svakako NAJBITNIJE je da se Severina OK porodi i Milan Ostane dobre volje....SUPER

Vrštanin

pre 12 godina

Verovatno će više publike na košarci biti kada budemo igrali neku Prvu srpsku ligu sa domaćim igračima i klubom koji bude disao sa gradom.

GP

pre 12 godina

@batman und
Izvini, o cemu ti pricas smehotresu jedan?Niste nas ni na jednoj utakmici pobedili sa vise od 20 razlike, a da ne pricamo o razlici 40+?!Ja mislim da je ipak zadar najvise ponizen "osvajanjem" poslednjeg mesta prosle sezone i ispadanjem iz lige!

vranje

pre 12 godina

mozda i jos gore nego sto je zadar ponizio partizan prije tri godine!!
(batman und, 22. februar 2012 18:38)

mislis pre tri godine kad je Partizan osvojio Jadransku ligu, Ligu Srbije, kup Srbije??? HAHAHAHAHAHAHAHA

Pričate da biste pričali

pre 12 godina

Nije došlo do fuzije između CZ i FMP, jer kad se desi fuzija, jedan klub nestaje. A KKCZ postoji i Postoji KKCZ Diva. Prvi ne igra, iz poznatih razloga, ali za pet godina može da se vrati. Ako se ne vrati, biće fuzije, ali onda neće biti iliKKCZ ili bivšeg FMP. Ne pominjite fuziju olako. Ako bi došlo do spajanja Vojvodine i Hemofarma, onda bi Hemofarm nestao. Vršac bi ostao bez košrke. Mogu se svi klubovi u Srbiji fuzionisati u jedan i onda bismo imali jedan klub koji bi igrao sam sa sobom.

UrosBg

pre 12 godina

Ovo nije sramota samo za Hemofarm, ovo je sramota za srpsku kosarku. Ovo nije smelo da se desi nasim klubovima da nas razvaljuju ekipe iz okruzenja. Zao mi je zbog situacije u kojoj se nasao Hemofarm ali ovo je sramota. Sigurno gubimo bar jedno mesto u ABA ligi iduce sezone.

http://hoopsuniverse.net

1500

pre 12 godina

Ovo ce Partizan da naplati debelo!
Isto ovo ce se desiti sa Radnickim iz Kragujevca cim ne budu imali podrsku Dinkica i finansirali se iz sredstava NIP-a!

Petar

pre 12 godina

Ocigledno je da Hemofarm ima finansijskih problema, a ono sto je najveci problem po meni vrlo malu publiku koja nikada nije prepoznala kvalitet kosarke koji se igrao u Vrscu. Steta, imali su prelepe uslove. Znam zasto sam rekao ono na pocetku.

kosava

pre 12 godina

Hemofarm bi morao pre svega da izbori opstanak u ABA da bi Vojvodina imala nesto od eventualnog "pripajanja"...ali kako stoje stvari to moze postati "nemoguca misija".A kad se setim samo kako su Lionsi morali da napuste Vrsac...mnogi su likovali...i jedva cekali...bukvalno su bili izbaceni iz Milenijuma...sad nek nam zvrji prazan,doduse bio je poluprazan i u najboljim danima...

Milan

pre 12 godina

Novosadjani bi izgleda da dobiju kao Kragujevcani klub za dzabe,.E bogami nece moci,zavucite ruke u svoje dzepove pa pravite klub koji ce igrati EVRO ligu ako moze, mi VRSCANI necemo imati nista protiv ali nas klub NE DIRAJTE!!!

kosava

pre 12 godina

"Struja" i njemu slicni u KK Hemofarm su kumovali svemu ovome.Rasterali su ljude koji su uspeli da se domognu viseg ranga takmicenja i doveli sa strane one koji ce tesko da vise vole i cene ovaj klub.Nadmeni i nadobudni rasterali su i ono malo nas koji smo godinama pratili kosarku i uzivali u napredovanju ekipe.Zato im Milenijum zvrji prazan, i oni sto su dolazili to su najcesce "morali".Gde su ta nadobudna gospoda sada i zar gospodin Struja nije mogao da ostane do kraja ove sezone,kad je tako "veliki",ovaj grad je vise ucinio za njega nego sto je on za KK Hemofarm/uzgred on i nije bas neki strucnjak;spletkaros,dolazio i odlazio ,kako je koje kome padalo na pamet/

Dorcol brate, Srbija!

pre 12 godina

Iživljavaju se nad timom koji ima dva seniora i gomilu klinaca. U subotu im stiže kaznena ekspedicija sa Čika Duletom Kecmanom, videćemo kako će onda.

statisticar

pre 12 godina

Ne preterujte, desava se. Prosle godine u Euroleague, Olimpijakos odrao Montepaski (sto bi rekli "ponizio") jednoa dana, vec sutradan izgubili na svom terenu i na kraju cak ispali, a Montelaski prosao dalje...

dule

pre 12 godina

Netreba dirati Radnički KG.Oni polako ali sigurno postaju ekipa za neka veća dela što me strašno raduje,naravno!!!Konačno da i Kragujevac bude na košarkaškoj mapi!Samo napred!:-)

Mikoli

pre 12 godina

Kako bre tako jedan od razvijenijih klubova u poslednjoj deceniji da se sroza i da ima ovako ocajne rezultate. Imali su i rezultate u evropi, i igru, i mlade igrace, a sad nista. Greota, unistava se jos jedan nas klub...

pretty

pre 12 godina

Jedna od utakmica kada jedan tim da sutira nogom bez gledanja o trbine uz orkanske vetrove,sve bi pogadjao,a drugi da ima kos velicine bazena ne bi mogao ni plivacki kompleks da pogodi...

Ns

pre 12 godina

I odmah ugasis jedan centar u drzavi? Treba podstaci i ostale gradove da ulazu, a ti bi da dovodis Hemofarm u Ns? Pa neka Vosa sama ulozi u kosarku. Neka krene sa propagandom kosarke po osnovnim skolama. To je rad na duge staze, a ne fuzija. Ne mogu da verujem da si dobio toliko pluseva na takav komentar.

Pop

pre 12 godina

Sad se vidi kako je prica o “jakoj” domacoj ligi obicna glupost. Srbija nema mogucnost da ima vise od 2 solidna kluba ili jedan vrlo dobar. Domaca proizvodnja je na niskom nivou, nismo u stanju da napravimo vrhunski proizvod kao nekada a za kvalitetne strance nemamo novca. To je fakat.

kuda ovo vodi

pre 12 godina

@Petar

I sta cemo dobiti time? Izgubicemo samo jos jedan klub, kao sto smo vec FMP. A taj fuzionisani tim ce vremenom postati slabiji od pojedinacnog kvaliteta prethodna dva. Tako je danasnja Zvezda mnogo slabija od nekadasnjeg FMP-a koji je osvajajao ovu Jadransku ligu, a cak je slabija i od Zvezde od pre par godina. Imali smo 5 jakih timova nekad, a sada 3 iole ozbiljna. Cetiri nasa tima je igralo samo u Evrokupu (ili ranije Kupu Koraca), a sada nemamo nijednog predstavnika u Evropi osim Partizana.

darije

pre 12 godina

Odličan predlog Petre. Zaista mislim da bi Hemofarm u sadašnjem stanju trebao da porazmisli o fuziju sa Vojvodinom ili čak i o pripajanju Vojvodinu.
A ovo za Cibonu, ništa strašno. Trenutno CSKA "delje" Olimpijakos na poluvemenu 54:26, tako da...

batman und

pre 12 godina

Izgleda da ce ih poniziti gore nego sto je Partizan ponizio Bamberg.
(Marko, 22. februar 2012 18:04)

mozda i jos gore nego sto je zadar ponizio partizan prije tri godine!!

KG

pre 12 godina

Nazalost, finansije ali i nezainteresovana vrsacka publika su krivi za pad hemofarma. Mogu da razumem da nema para ali da grad koji nema prvoligasa u fudbalu i drugim popularnim sportovima ne dolazi na kosarku nikako ne shvatam

Petar

pre 12 godina

Treba fuzionisati Hemofarm i Radnicki nekako. Jer ovako cemo ostati bez dobre ekipe vrlo brzo. Problem je udaljenost ova dve kluba, ali sve se moze kad se hoce.
Eventualno Vojvodina i Hemofarm da se udruze.

KG

pre 12 godina

Nazalost, finansije ali i nezainteresovana vrsacka publika su krivi za pad hemofarma. Mogu da razumem da nema para ali da grad koji nema prvoligasa u fudbalu i drugim popularnim sportovima ne dolazi na kosarku nikako ne shvatam

Mikoli

pre 12 godina

Kako bre tako jedan od razvijenijih klubova u poslednjoj deceniji da se sroza i da ima ovako ocajne rezultate. Imali su i rezultate u evropi, i igru, i mlade igrace, a sad nista. Greota, unistava se jos jedan nas klub...

kuda ovo vodi

pre 12 godina

@Petar

I sta cemo dobiti time? Izgubicemo samo jos jedan klub, kao sto smo vec FMP. A taj fuzionisani tim ce vremenom postati slabiji od pojedinacnog kvaliteta prethodna dva. Tako je danasnja Zvezda mnogo slabija od nekadasnjeg FMP-a koji je osvajajao ovu Jadransku ligu, a cak je slabija i od Zvezde od pre par godina. Imali smo 5 jakih timova nekad, a sada 3 iole ozbiljna. Cetiri nasa tima je igralo samo u Evrokupu (ili ranije Kupu Koraca), a sada nemamo nijednog predstavnika u Evropi osim Partizana.

Dorcol brate, Srbija!

pre 12 godina

Iživljavaju se nad timom koji ima dva seniora i gomilu klinaca. U subotu im stiže kaznena ekspedicija sa Čika Duletom Kecmanom, videćemo kako će onda.

Ns

pre 12 godina

I odmah ugasis jedan centar u drzavi? Treba podstaci i ostale gradove da ulazu, a ti bi da dovodis Hemofarm u Ns? Pa neka Vosa sama ulozi u kosarku. Neka krene sa propagandom kosarke po osnovnim skolama. To je rad na duge staze, a ne fuzija. Ne mogu da verujem da si dobio toliko pluseva na takav komentar.

pretty

pre 12 godina

Jedna od utakmica kada jedan tim da sutira nogom bez gledanja o trbine uz orkanske vetrove,sve bi pogadjao,a drugi da ima kos velicine bazena ne bi mogao ni plivacki kompleks da pogodi...

Petar

pre 12 godina

Treba fuzionisati Hemofarm i Radnicki nekako. Jer ovako cemo ostati bez dobre ekipe vrlo brzo. Problem je udaljenost ova dve kluba, ali sve se moze kad se hoce.
Eventualno Vojvodina i Hemofarm da se udruze.

dd

pre 12 godina

Koliko para toliko i muzike.Trenutno na prostoru ex-Yu osim KK i VK Partizana(do prodaje Pijetlovićai Prlainovića),VK Juga,RK Zagreba,RK Krima i RK Budućnosti nema ozbiljnog kluba koji nešto znači i koji igra ozbiljniju ulogu u evropskim takmičenjima!!A domaće lige u svim ekipnim sportovima,zaista izgledaju kao dno,dna!!

statisticar

pre 12 godina

Ne preterujte, desava se. Prosle godine u Euroleague, Olimpijakos odrao Montepaski (sto bi rekli "ponizio") jednoa dana, vec sutradan izgubili na svom terenu i na kraju cak ispali, a Montelaski prosao dalje...

dule

pre 12 godina

Netreba dirati Radnički KG.Oni polako ali sigurno postaju ekipa za neka veća dela što me strašno raduje,naravno!!!Konačno da i Kragujevac bude na košarkaškoj mapi!Samo napred!:-)

vranje

pre 12 godina

mozda i jos gore nego sto je zadar ponizio partizan prije tri godine!!
(batman und, 22. februar 2012 18:38)

mislis pre tri godine kad je Partizan osvojio Jadransku ligu, Ligu Srbije, kup Srbije??? HAHAHAHAHAHAHAHA

darije

pre 12 godina

Odličan predlog Petre. Zaista mislim da bi Hemofarm u sadašnjem stanju trebao da porazmisli o fuziju sa Vojvodinom ili čak i o pripajanju Vojvodinu.
A ovo za Cibonu, ništa strašno. Trenutno CSKA "delje" Olimpijakos na poluvemenu 54:26, tako da...

Pop

pre 12 godina

Sad se vidi kako je prica o “jakoj” domacoj ligi obicna glupost. Srbija nema mogucnost da ima vise od 2 solidna kluba ili jedan vrlo dobar. Domaca proizvodnja je na niskom nivou, nismo u stanju da napravimo vrhunski proizvod kao nekada a za kvalitetne strance nemamo novca. To je fakat.

kosava

pre 12 godina

"Struja" i njemu slicni u KK Hemofarm su kumovali svemu ovome.Rasterali su ljude koji su uspeli da se domognu viseg ranga takmicenja i doveli sa strane one koji ce tesko da vise vole i cene ovaj klub.Nadmeni i nadobudni rasterali su i ono malo nas koji smo godinama pratili kosarku i uzivali u napredovanju ekipe.Zato im Milenijum zvrji prazan, i oni sto su dolazili to su najcesce "morali".Gde su ta nadobudna gospoda sada i zar gospodin Struja nije mogao da ostane do kraja ove sezone,kad je tako "veliki",ovaj grad je vise ucinio za njega nego sto je on za KK Hemofarm/uzgred on i nije bas neki strucnjak;spletkaros,dolazio i odlazio ,kako je koje kome padalo na pamet/

1500

pre 12 godina

Ovo ce Partizan da naplati debelo!
Isto ovo ce se desiti sa Radnickim iz Kragujevca cim ne budu imali podrsku Dinkica i finansirali se iz sredstava NIP-a!

UrosBg

pre 12 godina

Ovo nije sramota samo za Hemofarm, ovo je sramota za srpsku kosarku. Ovo nije smelo da se desi nasim klubovima da nas razvaljuju ekipe iz okruzenja. Zao mi je zbog situacije u kojoj se nasao Hemofarm ali ovo je sramota. Sigurno gubimo bar jedno mesto u ABA ligi iduce sezone.

http://hoopsuniverse.net

Mr. INFOMAN

pre 12 godina

Lepe vesti iz Vrsca>>>Sve ce ipak biti OK................................. KK Hemofarm uskoro menja vlasnika, ime i sponzora!!!
Veoma uskoro Klub preuzima MILAN POPOVIC(najbogatiji srbin/vrscanin/Severinin muz,i SUPER normalan i korektan COVEK)
Pozitivni pregovori u toku!!!PROVERENO

Milan

pre 12 godina

Novosadjani bi izgleda da dobiju kao Kragujevcani klub za dzabe,.E bogami nece moci,zavucite ruke u svoje dzepove pa pravite klub koji ce igrati EVRO ligu ako moze, mi VRSCANI necemo imati nista protiv ali nas klub NE DIRAJTE!!!

GP

pre 12 godina

@batman und
Izvini, o cemu ti pricas smehotresu jedan?Niste nas ni na jednoj utakmici pobedili sa vise od 20 razlike, a da ne pricamo o razlici 40+?!Ja mislim da je ipak zadar najvise ponizen "osvajanjem" poslednjeg mesta prosle sezone i ispadanjem iz lige!

SUPER

pre 12 godina

Tacno je da Milan Popovic zeli da kupi i KK Hemofarm, jer je od Hemofarma pre 14 dana vec kupio lux Hotel Villa Breg. Milan Popovic pregovara sa predsednikom opstine Vrsac Cedomirom Zivkovicem koji je istovremeno i predsednik fondacije Hemofarm koja je vlasnik KK HF.
Daj boze da se dogovore!!! ali je svakako NAJBITNIJE je da se Severina OK porodi i Milan Ostane dobre volje....SUPER

Petar

pre 12 godina

Ocigledno je da Hemofarm ima finansijskih problema, a ono sto je najveci problem po meni vrlo malu publiku koja nikada nije prepoznala kvalitet kosarke koji se igrao u Vrscu. Steta, imali su prelepe uslove. Znam zasto sam rekao ono na pocetku.

batman und

pre 12 godina

Izgleda da ce ih poniziti gore nego sto je Partizan ponizio Bamberg.
(Marko, 22. februar 2012 18:04)

mozda i jos gore nego sto je zadar ponizio partizan prije tri godine!!

Pričate da biste pričali

pre 12 godina

Nije došlo do fuzije između CZ i FMP, jer kad se desi fuzija, jedan klub nestaje. A KKCZ postoji i Postoji KKCZ Diva. Prvi ne igra, iz poznatih razloga, ali za pet godina može da se vrati. Ako se ne vrati, biće fuzije, ali onda neće biti iliKKCZ ili bivšeg FMP. Ne pominjite fuziju olako. Ako bi došlo do spajanja Vojvodine i Hemofarma, onda bi Hemofarm nestao. Vršac bi ostao bez košrke. Mogu se svi klubovi u Srbiji fuzionisati u jedan i onda bismo imali jedan klub koji bi igrao sam sa sobom.

kosava

pre 12 godina

Hemofarm bi morao pre svega da izbori opstanak u ABA da bi Vojvodina imala nesto od eventualnog "pripajanja"...ali kako stoje stvari to moze postati "nemoguca misija".A kad se setim samo kako su Lionsi morali da napuste Vrsac...mnogi su likovali...i jedva cekali...bukvalno su bili izbaceni iz Milenijuma...sad nek nam zvrji prazan,doduse bio je poluprazan i u najboljim danima...

Vrštanin

pre 12 godina

Verovatno će više publike na košarci biti kada budemo igrali neku Prvu srpsku ligu sa domaćim igračima i klubom koji bude disao sa gradom.

IronMan

pre 12 godina

@(batman und, 22. februar 2012 18:38)Slažem se, potpuno objektivno, za Partizan je sramota kad izgubi od bilo koje ekipe iz ove smešne ABA lige, sa bilo kojom razlikom, zato što je Partizan "nebo", a svi ostali "zemlja"! Realno, ako je liga puna timova koji se ne zanose ambicijama da je osvoje, već im je prvenstveno cilj da ugoste Partizan i probaju da ih pobede (pošto u Pionir mogu samo da zalutaju), ne bi li imali materijala za likovanje, dovoljno govori o statusu Partizana u toj ligi!

biti proklet

pre 12 godina

Krivica Partizna. Da nije na prevaru otero par titula od Hemofarma ne bi sponzori odustali od Hemofarma i ne bi došli u situaciju pred gašenje. Svaka čast uskoro će samo partizan biti u domaćoj ligi i igraće sam sa sobom!!!

Aca

pre 12 godina

Cuo sam da gubimo jedno mesto sledece godine pa me zanima kako je to moguce jer su slovenci daleko najgore plasirani..Sa druge strane..imali smo sasvim solidan zadnjih par godina..Ako se nase ucesce u ovoj ligi smanji na tri onda bi trebalo da istupimo iz nje sa cime njeno postojanje vise ne bi imalo smisla

uros

pre 12 godina

Hemofarm gusi Novi Sad, a Vrscani su pokazali da ne zasluzuju da imaju klub na takvom nivou. I kad je dolazio Ajverson, hala je bila polu prazna.

boki zagreb

pre 12 godina

Koliko ja znam slovenci gube 2. mjesta,a vi Srbi jedno i to sve radi loših rezultata ove godine. Mi hrvati vraćamo jedno (vjerojatno Zadar ili Split) i BIH vraća jedno, radi dobrih rezultata Širokog. I ulaze makedonci sa jednim mjestom.

šmrc

pre 12 godina

Kakav je ovo bio penal, a kladim se da je retko ko i video da se igra ovaj basket. E tu se uzima lova, a ne na bajernu i realu....

batman und

pre 12 godina

Izgleda da ce ih poniziti gore nego sto je Partizan ponizio Bamberg.
(Marko, 22. februar 2012 18:04)

mozda i jos gore nego sto je zadar ponizio partizan prije tri godine!!

Petar

pre 12 godina

Treba fuzionisati Hemofarm i Radnicki nekako. Jer ovako cemo ostati bez dobre ekipe vrlo brzo. Problem je udaljenost ova dve kluba, ali sve se moze kad se hoce.
Eventualno Vojvodina i Hemofarm da se udruze.

Dorcol brate, Srbija!

pre 12 godina

Iživljavaju se nad timom koji ima dva seniora i gomilu klinaca. U subotu im stiže kaznena ekspedicija sa Čika Duletom Kecmanom, videćemo kako će onda.

darije

pre 12 godina

Odličan predlog Petre. Zaista mislim da bi Hemofarm u sadašnjem stanju trebao da porazmisli o fuziju sa Vojvodinom ili čak i o pripajanju Vojvodinu.
A ovo za Cibonu, ništa strašno. Trenutno CSKA "delje" Olimpijakos na poluvemenu 54:26, tako da...

1500

pre 12 godina

Ovo ce Partizan da naplati debelo!
Isto ovo ce se desiti sa Radnickim iz Kragujevca cim ne budu imali podrsku Dinkica i finansirali se iz sredstava NIP-a!

kuda ovo vodi

pre 12 godina

@Petar

I sta cemo dobiti time? Izgubicemo samo jos jedan klub, kao sto smo vec FMP. A taj fuzionisani tim ce vremenom postati slabiji od pojedinacnog kvaliteta prethodna dva. Tako je danasnja Zvezda mnogo slabija od nekadasnjeg FMP-a koji je osvajajao ovu Jadransku ligu, a cak je slabija i od Zvezde od pre par godina. Imali smo 5 jakih timova nekad, a sada 3 iole ozbiljna. Cetiri nasa tima je igralo samo u Evrokupu (ili ranije Kupu Koraca), a sada nemamo nijednog predstavnika u Evropi osim Partizana.

Vrštanin

pre 12 godina

Verovatno će više publike na košarci biti kada budemo igrali neku Prvu srpsku ligu sa domaćim igračima i klubom koji bude disao sa gradom.

vranje

pre 12 godina

mozda i jos gore nego sto je zadar ponizio partizan prije tri godine!!
(batman und, 22. februar 2012 18:38)

mislis pre tri godine kad je Partizan osvojio Jadransku ligu, Ligu Srbije, kup Srbije??? HAHAHAHAHAHAHAHA

biti proklet

pre 12 godina

Krivica Partizna. Da nije na prevaru otero par titula od Hemofarma ne bi sponzori odustali od Hemofarma i ne bi došli u situaciju pred gašenje. Svaka čast uskoro će samo partizan biti u domaćoj ligi i igraće sam sa sobom!!!

Pričate da biste pričali

pre 12 godina

Nije došlo do fuzije između CZ i FMP, jer kad se desi fuzija, jedan klub nestaje. A KKCZ postoji i Postoji KKCZ Diva. Prvi ne igra, iz poznatih razloga, ali za pet godina može da se vrati. Ako se ne vrati, biće fuzije, ali onda neće biti iliKKCZ ili bivšeg FMP. Ne pominjite fuziju olako. Ako bi došlo do spajanja Vojvodine i Hemofarma, onda bi Hemofarm nestao. Vršac bi ostao bez košrke. Mogu se svi klubovi u Srbiji fuzionisati u jedan i onda bismo imali jedan klub koji bi igrao sam sa sobom.

IronMan

pre 12 godina

@(batman und, 22. februar 2012 18:38)Slažem se, potpuno objektivno, za Partizan je sramota kad izgubi od bilo koje ekipe iz ove smešne ABA lige, sa bilo kojom razlikom, zato što je Partizan "nebo", a svi ostali "zemlja"! Realno, ako je liga puna timova koji se ne zanose ambicijama da je osvoje, već im je prvenstveno cilj da ugoste Partizan i probaju da ih pobede (pošto u Pionir mogu samo da zalutaju), ne bi li imali materijala za likovanje, dovoljno govori o statusu Partizana u toj ligi!

GP

pre 12 godina

@batman und
Izvini, o cemu ti pricas smehotresu jedan?Niste nas ni na jednoj utakmici pobedili sa vise od 20 razlike, a da ne pricamo o razlici 40+?!Ja mislim da je ipak zadar najvise ponizen "osvajanjem" poslednjeg mesta prosle sezone i ispadanjem iz lige!

dd

pre 12 godina

Koliko para toliko i muzike.Trenutno na prostoru ex-Yu osim KK i VK Partizana(do prodaje Pijetlovićai Prlainovića),VK Juga,RK Zagreba,RK Krima i RK Budućnosti nema ozbiljnog kluba koji nešto znači i koji igra ozbiljniju ulogu u evropskim takmičenjima!!A domaće lige u svim ekipnim sportovima,zaista izgledaju kao dno,dna!!

KG

pre 12 godina

Nazalost, finansije ali i nezainteresovana vrsacka publika su krivi za pad hemofarma. Mogu da razumem da nema para ali da grad koji nema prvoligasa u fudbalu i drugim popularnim sportovima ne dolazi na kosarku nikako ne shvatam

dule

pre 12 godina

Netreba dirati Radnički KG.Oni polako ali sigurno postaju ekipa za neka veća dela što me strašno raduje,naravno!!!Konačno da i Kragujevac bude na košarkaškoj mapi!Samo napred!:-)

Ns

pre 12 godina

I odmah ugasis jedan centar u drzavi? Treba podstaci i ostale gradove da ulazu, a ti bi da dovodis Hemofarm u Ns? Pa neka Vosa sama ulozi u kosarku. Neka krene sa propagandom kosarke po osnovnim skolama. To je rad na duge staze, a ne fuzija. Ne mogu da verujem da si dobio toliko pluseva na takav komentar.

Milan

pre 12 godina

Novosadjani bi izgleda da dobiju kao Kragujevcani klub za dzabe,.E bogami nece moci,zavucite ruke u svoje dzepove pa pravite klub koji ce igrati EVRO ligu ako moze, mi VRSCANI necemo imati nista protiv ali nas klub NE DIRAJTE!!!

kosava

pre 12 godina

Hemofarm bi morao pre svega da izbori opstanak u ABA da bi Vojvodina imala nesto od eventualnog "pripajanja"...ali kako stoje stvari to moze postati "nemoguca misija".A kad se setim samo kako su Lionsi morali da napuste Vrsac...mnogi su likovali...i jedva cekali...bukvalno su bili izbaceni iz Milenijuma...sad nek nam zvrji prazan,doduse bio je poluprazan i u najboljim danima...

kosava

pre 12 godina

"Struja" i njemu slicni u KK Hemofarm su kumovali svemu ovome.Rasterali su ljude koji su uspeli da se domognu viseg ranga takmicenja i doveli sa strane one koji ce tesko da vise vole i cene ovaj klub.Nadmeni i nadobudni rasterali su i ono malo nas koji smo godinama pratili kosarku i uzivali u napredovanju ekipe.Zato im Milenijum zvrji prazan, i oni sto su dolazili to su najcesce "morali".Gde su ta nadobudna gospoda sada i zar gospodin Struja nije mogao da ostane do kraja ove sezone,kad je tako "veliki",ovaj grad je vise ucinio za njega nego sto je on za KK Hemofarm/uzgred on i nije bas neki strucnjak;spletkaros,dolazio i odlazio ,kako je koje kome padalo na pamet/

SUPER

pre 12 godina

Tacno je da Milan Popovic zeli da kupi i KK Hemofarm, jer je od Hemofarma pre 14 dana vec kupio lux Hotel Villa Breg. Milan Popovic pregovara sa predsednikom opstine Vrsac Cedomirom Zivkovicem koji je istovremeno i predsednik fondacije Hemofarm koja je vlasnik KK HF.
Daj boze da se dogovore!!! ali je svakako NAJBITNIJE je da se Severina OK porodi i Milan Ostane dobre volje....SUPER

Pop

pre 12 godina

Sad se vidi kako je prica o “jakoj” domacoj ligi obicna glupost. Srbija nema mogucnost da ima vise od 2 solidna kluba ili jedan vrlo dobar. Domaca proizvodnja je na niskom nivou, nismo u stanju da napravimo vrhunski proizvod kao nekada a za kvalitetne strance nemamo novca. To je fakat.

Aca

pre 12 godina

Cuo sam da gubimo jedno mesto sledece godine pa me zanima kako je to moguce jer su slovenci daleko najgore plasirani..Sa druge strane..imali smo sasvim solidan zadnjih par godina..Ako se nase ucesce u ovoj ligi smanji na tri onda bi trebalo da istupimo iz nje sa cime njeno postojanje vise ne bi imalo smisla

Mr. INFOMAN

pre 12 godina

Lepe vesti iz Vrsca>>>Sve ce ipak biti OK................................. KK Hemofarm uskoro menja vlasnika, ime i sponzora!!!
Veoma uskoro Klub preuzima MILAN POPOVIC(najbogatiji srbin/vrscanin/Severinin muz,i SUPER normalan i korektan COVEK)
Pozitivni pregovori u toku!!!PROVERENO

pretty

pre 12 godina

Jedna od utakmica kada jedan tim da sutira nogom bez gledanja o trbine uz orkanske vetrove,sve bi pogadjao,a drugi da ima kos velicine bazena ne bi mogao ni plivacki kompleks da pogodi...

UrosBg

pre 12 godina

Ovo nije sramota samo za Hemofarm, ovo je sramota za srpsku kosarku. Ovo nije smelo da se desi nasim klubovima da nas razvaljuju ekipe iz okruzenja. Zao mi je zbog situacije u kojoj se nasao Hemofarm ali ovo je sramota. Sigurno gubimo bar jedno mesto u ABA ligi iduce sezone.

http://hoopsuniverse.net

uros

pre 12 godina

Hemofarm gusi Novi Sad, a Vrscani su pokazali da ne zasluzuju da imaju klub na takvom nivou. I kad je dolazio Ajverson, hala je bila polu prazna.

Mikoli

pre 12 godina

Kako bre tako jedan od razvijenijih klubova u poslednjoj deceniji da se sroza i da ima ovako ocajne rezultate. Imali su i rezultate u evropi, i igru, i mlade igrace, a sad nista. Greota, unistava se jos jedan nas klub...

statisticar

pre 12 godina

Ne preterujte, desava se. Prosle godine u Euroleague, Olimpijakos odrao Montepaski (sto bi rekli "ponizio") jednoa dana, vec sutradan izgubili na svom terenu i na kraju cak ispali, a Montelaski prosao dalje...

Petar

pre 12 godina

Ocigledno je da Hemofarm ima finansijskih problema, a ono sto je najveci problem po meni vrlo malu publiku koja nikada nije prepoznala kvalitet kosarke koji se igrao u Vrscu. Steta, imali su prelepe uslove. Znam zasto sam rekao ono na pocetku.

šmrc

pre 12 godina

Kakav je ovo bio penal, a kladim se da je retko ko i video da se igra ovaj basket. E tu se uzima lova, a ne na bajernu i realu....

boki zagreb

pre 12 godina

Koliko ja znam slovenci gube 2. mjesta,a vi Srbi jedno i to sve radi loših rezultata ove godine. Mi hrvati vraćamo jedno (vjerojatno Zadar ili Split) i BIH vraća jedno, radi dobrih rezultata Širokog. I ulaze makedonci sa jednim mjestom.