Sreda, 11.01.2012.

14:41

Kobi i LBJ predvode "drim tim"

Američku košarkašku reprezentaciju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. predvodiće Kobi Brajant i Lebron Džejms, objavili su lokalni mediji.

Izvor: AK

Kobi i LBJ predvode "drim tim" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

david thompson

pre 12 godina

(Janko K., 13. april 2012 00:54)

Thomas nije isao jer je Jordan rekao ili on ili ja zbog freeze outa na All Star tekmi u Jordanovoj rookie sezoni a i zbog onog odlazenja sa terena bez rukovanja kad su Bullsi konacno izbacili Pistonse.Lattner nije bio rookie nego koledz igrac koji je osvojio NCAA titulu,nema veze sa kvotom belaca,Lattner je isao zato sto je bio mvp final foura.
Porediti ovo i 92 je smesno,Jordan bi danas u ovoj ligi sa odbranom bez handcheka davao 50 lagano,da ne pricamo o centrima iz te ekipe...Bolja ekipa od ove je dream team 3,Barkley,Shaq,Stockton,Pippen,Malone,Robinson,Miller,Hill,A. Hardaway,Payton,Hakeem,Richmond...Sa njima smo se dobro tukli 96.

Cika Sima

pre 12 godina

Nije realno porediti bilo koji tim sa onim iz '92. Ali pre svega jer je razlika izmedju Evropljana i SAD tada bila mnogo veca, ne samo zato sto je taj tim bio izuzutetno, nevidjeno jak.

Amerikanci sada jednostavno ne mogu, kao tada, da se skupe i dodju na OI. To su definitivno shvatili 2004. sa ekipom koja je imala Lebrona, Entonija, Vejda, Dankana, Stoudemajera, Ajversona itd. i trenerima kao sto su Leri Braun i Greg Popovic pa nisu osvojili zlato, a bili su izuzetno motivisani posle debakla 2002. Poraz od 20 razlike od Portorika (zahvaljujuci zonskoj odbrani 5-0), 4. mesto u grupi itd. jos gore je delovalo od 2002.

Onda su 2006. imali i jaku ekipu i pripreme, ali dobar suterski dan Grka ih je "sahranio" u polu-finalu.

Zakljucak je da je danas mnogo vise faktora u igri i spremna ekipa ima vise sansi od favorita na papiru koji potceni protivnika i misli da je Bogom dan. Spanci su tako platili 2010. protiv nas, i nadalje ce placati svi koji se nadmeno ponasaju.

I za kraj, ne mogu a da ne spomenem ovaj komentar sa JaVale McGee-jem. Pa decko nema mesta ni u losoj ekipi, da mu nije mame i njenih (ljubavnih) veza - taj bi NBA gledao samo na TV-u. :)))

Janko K.

pre 12 godina

smuci mi se kada procitam komentare tipa da je ovaj sadasnji dream team, ma koga god poslali u london, bolji od onoga jedinoga, pravoga i orginalnoga dream teama iz '92! da me ne shvatite pogresno, ovaj aktuelni je stvarno jak do bola, i bez sumnje ce se prosetati na turniru i naravno uzeti zlato, ali ljudi da li ste vi uopste svesni ko je sve igrao te '92 za amere...?!evo cisto da ovu mladju generaciju malo podsetim... PG Magic Johnson, John Stockton; SG Michael Jordan, Clyde Drexler; SG Scottie Pippen, Chris Mullin; PF Charles Barkley, Lary Bird, Karl Malone; C David Robinson, Patrick Ewing, Christian Lattner!?!?!?!?!?!? Najezim se sav samo kada cujem ova imena, a tek kada se prisetim kakvi su to igraci bili, stvarno me hvata nostalgija...! U ovom timu imaju samo dve male mrlje, jer je ustvari tu jos trebao da bude i Isiah Thomas, koji se pre OI zakacio sa Stocktonom i zato nije bio pozvan, kao i tadasnji rookie Shaquille O'Neal umjesto takodjer rookie-a Lattnera, ali je ovaj drugi dobio prednost radi kvote belaca u timu!

Vladimir

pre 12 godina

Dokle god oni ne idu na doping kontrole,to ne moze biti fer i sportsko nadmetanje i njima na cast to sve ide.Nista ne moze sprati prljav obraz,nek im na dusu ide to zlato,ako ga uopste i osvoje.Sto bi rekao Djole Balasevic 'neko to od gore vidi sve'

sale rs

pre 12 godina

nemojte zaboraviti da spanci imaju konkurentan tim,mozda ne atletski ali samo malo zaostaju na poziciji br.3,..braca gasol igraju u zivotnoj formi,reyes i ibaka,rudy,navro rubio kalderon+ mozda malo slabiji igraci ali evropski vrh sada,ljulj,lopez...i sigurno su bolji suteri od amera

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 12 godina

Овај "Дрим тим" је јачи него 92 год. нема сумње......још су нпр. могли Ронда позвати умјесто Вестбрука (али је наводно имао неких чарки са КСС САД-а или тако нешто)или Бајнама брате умјесто Чендлера хаахх ...сконтај Бајнам и Хауард играју заједно ахаххах

zemlja kosarke -> zemlja tenisa

pre 12 godina

Atraktivno da atraktivnije ne moze biti...Svaka njihova utakmica ce biti za obavezno gledanje...
(space jam, 11. januar 2012 18:46)

Ako nadjemo link na netu... Posto cemo od RTS-a verovatno dobiti samo prenos finala posto ce prenositi svaki teniski mec...

eEE

pre 12 godina

Zar je moguce da ne pominju Chris-a Bosha-a, Amare Stoudemire-a na poziciji 4, Andrew Bynuma na centru i Rajon Rondo-a na poziciji pleja??

ja

pre 12 godina

u Turskoj je petorka!
Vestbruk, Bilaps, Gordon,Durent, Lov plus Igudala, Gej, Grendzer, Odom, VKari i D-rouz kao 3. plej sa pola gasa uzela zlato! :))))))) A ovaj drim tim sto su spremili je nepotrebno komentarisati :)!
Bice neveropvatnih kucanja i banana za sve ljubitelje kosarke...jos samo po meni da su umesto Chendlera zvali Jordana iz Klipersa ili Dzavala Megija :) pa da vidimo koliko bi obruci izdrzali :), mada i ovako nece dugo :)!!!

Igoritza

pre 12 godina

dakle, previse kredita se daje Dream Team-u. svi gledamo NBA i zaista jesu prenapumpani, nadrogirani, jaki, mocni i sve, ali 2002 u indijanapolisu, nemojte zaboraviti da je USA izgubila sa REALNO drugim timom lige, od nas i od argentinaca.

Elton Brand
Antonio Davis
Baron Davis
Michael Finley
Raef LaFrentz
Shawn Marion
Andre Miller
Reggie Miller
Jermaine O'Neal
Paul Pierce
Ben Wallace
Jay Williams

nemojte se prevariti i da zaboravite, ali ovo je tim, koji je kao danas kad bi poslao sve ove sa spiska iz ovog clanka, minus lebron, Kobi i Hauard.

cinjenica, ta trojica mogu uz dva srednjoskolca opet da raznesu celo neko prvenstvo sveta, ali i oni su ljudi.

1. zona - vecit problem za amere. oni imaju Illegal defense, koji se u evropi ne svira. upravo taj faktor su, TADA mudri treneri iskoristili da dobiju 2002 amere. takvih trenera nazalost nije bio u Turskoj od skoro.

2. jedna je stvar kada igrach igra na terenu, u domacoj ligi, a druga stvar kada stane na strani, neponzat teren. porediti evropskog igraca sa americkim, dok to radis u NBA ligi je UZASNO nezahvalno. jer taj stranac igra na tudjem terenu, i svakako ima manji kredibilitet od nadrogiranog amera kojem je sve oko njega izuzetno poznato. Primera radi, ko je realno bolji igrac - Westbrook, ili JJ Barea .. ? poredjenje zvuci zaista suludo, ali odna stanes, i razmislis - ovaj je dosao iz vuko**bina portorika, i pritom osvojio prsten, a ovaj drugi je neizivljena dijabola, koji je povlascen od kako je neki tu trener video da on moze da skoci. i pritom se drogira.

3. oslananje na statistike - velika greska. LJ, Wade i Bosh su na papiru bolji od svakog moguceg igraca dalasa, chak i Novickog, a u finalu je Shon Merion pruzio 3 puta bolju igru od sve trojice. upravo taj shon merion koji nema "papire" da je vrhunski igrach je bio i dalje je, jedan od najboljih i najbitnijih igraca u odbrani dalasa, i NBA lige.

4. ne sramotite se, i da pricate kako je ovaj drim tim bolji od onog prvog ... covece, vidi se da sva neka deca komentarisu. Jordan bi danas postizao 50 poena po utakmici, da ga podmlade. ovi sada jesu na boljim sintetickim drogama, ali se ranije postovao drugaciji sistem pravila, i pravljeni su pritisci i faulovi, koje bi danas svaki sudija u NBA u startu prekidao pistaljkom. Trenutno, zbog Stern-a, jedino Dwight Howard prezivljava ono sto su prezivljavali Hakeem, Oneal, Robinson i svi ostali centri tih godina. NBA pravial su sada korigovana, kako bi na top ten pregledu zavrsio Blake Griffin, igrac koji nikada ne bi dao ni 8 poena pored odbrane Supersoniksa, ili Bulls-a onomad. MJ bi samo na "the shoot" postizao preko 50 SVAKU utakmicu.

stokton

pre 12 godina

amerikanci su zadnje olimpijske dobili spance 10 razlike, ali da su sudije svirale korake amerima, tj. da su sudile posteno to bi vjerovatno spanci dobili. ameri su vec od olimpijskih 1996 procitana ekipa, zna se sta se treba raditi, ne smije se igrati 1 na 1 jer im tu niko ziv ne moze parirati, to je propast. nego zonska odbrana gdje se protivnicki igraci tjeraju iz reketa i gdje do izrazaja ne dolaze fizicke predispozicije, gdje se tesko moze igrati 1 na 1 i gdje se tesko dolazi do kvalitetnih pozicija za suteve. e to je njihov problem nemaju sutere, dzordan je bio suter, ali takav se radja jednom u 20,30,50 godina. pravi suter je onaj ko od 10 ubaci 7-8 a ne ko od 30 ubaci 15 lopti. e ovo vam znaci da kao i u politici oni vole da lazu i pomalo i u sportu i da predstavljaju sebe mnogo vise od onoga sto vrijede. drugi sport gdje je isto to izaslo na vidjelo je boks. dok su se borili sami protiv sebe bez konkurencije sampioni, a kad udjose sovjeti u profesionalce nema ih nigdje, a sta bi tek bilo da udju i kubanci to necu ni da spominjem. a to se mozete uvjeriti i na primjeru djokovica gdje laju o njemu kad god stignu.

:)

pre 12 godina

nista specijalno.... ooosim sto imaju Rouza,Brajanta,Vejda, LeBrona, Hauarda... :DDD pregazice sve redom sa 30 razlike... a uzivanje ce da mi bude i kad se popiske na spance :D

no

pre 12 godina

Jedini koji mogu malo jači otpor da pruže su Španci. Sada imaju fenomenalnu ekipu, cela njihova petorka igra ozbiljne uloge u NBA. Naravno to verovatno neće biti dovoljno da ih pobede.

Inače mnogo bih voleo da Makedonija ode na OI pa da zaigraju protiv USA. Tu utakmicu nizašta ne bih propustio. Mekejleb da prodaje Rouzu fore, a Pero da izgura Hauarda :)

alczsouth

pre 12 godina

a sada mogu da igraju

brajant ne traba da bude na ovom spisku. trojac majamija je dovoljan i ostali su nebitni. i gde je na spisku rondo?

rouz, vejd, lebron, grifin, bos

Marko

pre 12 godina

Iskreno sada mi je drago što se nismo kvalifikovali na Olimpijadu,jer to ponižavanje nisam mogao da gledam,ovo je kaznena ekspedicija,samo ne znam ko će na ulaz da sačuva Cris Poula,Derick Rossa, Lebrona,suvisno je pričati bilo šta o ovim igračima,Kevin Love je igrač koji daje po 20-30 poena i isto toliko skokova,predlozio bi ostalim reprezentaijama da se vrate kući da se nebrukaju,jer ova ekipa pobediće svakog sa 30-40 poena razlike

Bojan

pre 12 godina

Kada vidim ovaj sastav... i bolje je sto ne idemo, ovi ce da cepaju sve po 50 razlike. Ranije mi se cinilo da se evropska kosarka priblizava NBA... Medjutim utakmice sada kada gledam NBA... majko mila! Oni nisu normalni kako igraju... predominantni su.

lobanja

pre 12 godina

I 2010 su bili jaki ali ni 70 % kao sad, a 2008 u grupnoj fazi( razbili Spaniju koja je bila kompletna) 30 razlike a u finalu desetak a i tada su po mojoj proceni bili slabiji...

reka

pre 12 godina

NBA igraci nikad bolji,dok je evropska kosarka nikad slabija, sa uglavnom Amerikancima kao najboljim igracima u timovima. Iznenadjenje je gotovo nemoguce na ovom prvenstvu. SAD, pa sto mesta prazno, pa Spanci... Nazalost.

anonimus

pre 12 godina

Daj ja neverujem da nisu Ronda zvali a igra onaj dibidus Vestbruk!! Na koji fazon on igra starnog pleja u Oklahomi! Samo Rondo umesto Vestbruka i tim koji niko nebi imao sanse da pobedi!

4444

pre 12 godina

Mislim da bi Duda u maniru Arsena Vengera trebalo da pozove trofejne, najbolje igrace Srbije. Zamislite samo - Djordjevic, Bodiroga, Danilovic, Paspalj, Divac na Rouza, Kobija, LeBrona, D(j)uranta, Hauarda. Intelektualci na fizikalce.

Elmer

pre 12 godina

Brutalna ekipa, bekovska linija mozda i najbolja ikada, tri fantasticna mec vinera Kobe, Wade i moj omiljeni Durant i Lebron koji je verovatno i najkompletniji ali ga malo zeza kada se lomi samopouzdanje. Stvarno ekipa da se proseta po 20razlike.

sale tuzla

pre 12 godina

ovo je najbolja selekcija maltene od prvog drim tima sa dzordanom i medzikom,ako ne i bolja od te.
kakvu konkurenciju mogu imati na OI2012..?

ch-swisse

pre 12 godina

Jadni protivnici a i nase bi vala unistili sa jedno 50-60 razlike! Bice za odusevljene gledati ovaj DREAM_TEAM!!! Jedva cekam da pocepaju Spance, Ruse, Francuze...

Поповић

pre 12 godina

Е некада,не тако давно,ова вест би ме обрадовала,јер бих знао да имамо праве шампионе који ће се супроставити Дрим Тиму и да ћу узивати у најбољој кошарци на планети!Данас,размишљам само ког укуса да буде чипс по који ћу сада да сиђем у продавницу.

Ronnie O' Sullivan

pre 12 godina

Prva postava-Brajant,Dzejms,Hauard,Rouz,Vejd.Ima li potrebe da se igra turnir?Nek im daju zlato odmah.Ali bice lepo gledati ih,u svakom slucaju jedva cekam!

JA sam

pre 12 godina

Ljudi da se ne lazemo,al ovaj tim je jaci od dreamteam-a 90ih,,,ajd sto bi ih pocepao u imaginarnoj utakmici,nego sto su bre jaci ko sto je PENTIUM jaci do KOMODORA!
Uznapredovala hemija,pa su i kosarkasi bolji!
I tada je bila prica da je DT jaci od selekcije Sveta,al ovoga puta su stvarno jaci,jer da sastavis tu ekipu Sveta,opet ce im izmene biti slabije,,,a ovde,katastrofa,,,izadje Rouz,udje Vejd,,,izadje Dzejms udje Durant,,,katastrofa!
sto bi rekla jedna navijacka pesma Zvezdinih navijaca :
SVE PJANO,PJANO I DROGIRANO!

Flash Gordon

pre 12 godina

Mislim da ste malo pobrkalli loncice. Wade na poziciji 3??? Brajant takode, za Odoma manje-vise ali on je u repki cini mi se igrao i na poziciji 5 na proslom prvemstvu...

Sve u svemu nece imati tezak put do zlata.
Steta sto nema nas na OI

novosadjanin

pre 12 godina

Auuuu kakva preliminarna lista. Moze da se da masti na volju kako bi mogla da izgleda prva petorka....Ali to je nemoguce! Koja petorka je jaca?

Kris Pol
Kobi Brajant
Durantula
LaMarkus Aldridz
Dvajt Hauard ili

Vilijams
Vejd
LeBron Dzejms
Grifin/Kevin Lav
Cendler

Strasno kakva bi ova druga petorka bila u defanzivnom smislu.

Bitno da je evropska kosarka majka za NBA...


Moj izbor je malo cudna petorka : Pol,Vejd,Durantula,Kevin Lav i Dvajt Hauard!

Поповић

pre 12 godina

Е некада,не тако давно,ова вест би ме обрадовала,јер бих знао да имамо праве шампионе који ће се супроставити Дрим Тиму и да ћу узивати у најбољој кошарци на планети!Данас,размишљам само ког укуса да буде чипс по који ћу сада да сиђем у продавницу.

Ronnie O' Sullivan

pre 12 godina

Prva postava-Brajant,Dzejms,Hauard,Rouz,Vejd.Ima li potrebe da se igra turnir?Nek im daju zlato odmah.Ali bice lepo gledati ih,u svakom slucaju jedva cekam!

sale tuzla

pre 12 godina

ovo je najbolja selekcija maltene od prvog drim tima sa dzordanom i medzikom,ako ne i bolja od te.
kakvu konkurenciju mogu imati na OI2012..?

reka

pre 12 godina

NBA igraci nikad bolji,dok je evropska kosarka nikad slabija, sa uglavnom Amerikancima kao najboljim igracima u timovima. Iznenadjenje je gotovo nemoguce na ovom prvenstvu. SAD, pa sto mesta prazno, pa Spanci... Nazalost.

anonimus

pre 12 godina

Daj ja neverujem da nisu Ronda zvali a igra onaj dibidus Vestbruk!! Na koji fazon on igra starnog pleja u Oklahomi! Samo Rondo umesto Vestbruka i tim koji niko nebi imao sanse da pobedi!

JA sam

pre 12 godina

Ljudi da se ne lazemo,al ovaj tim je jaci od dreamteam-a 90ih,,,ajd sto bi ih pocepao u imaginarnoj utakmici,nego sto su bre jaci ko sto je PENTIUM jaci do KOMODORA!
Uznapredovala hemija,pa su i kosarkasi bolji!
I tada je bila prica da je DT jaci od selekcije Sveta,al ovoga puta su stvarno jaci,jer da sastavis tu ekipu Sveta,opet ce im izmene biti slabije,,,a ovde,katastrofa,,,izadje Rouz,udje Vejd,,,izadje Dzejms udje Durant,,,katastrofa!
sto bi rekla jedna navijacka pesma Zvezdinih navijaca :
SVE PJANO,PJANO I DROGIRANO!

Bojan

pre 12 godina

Kada vidim ovaj sastav... i bolje je sto ne idemo, ovi ce da cepaju sve po 50 razlike. Ranije mi se cinilo da se evropska kosarka priblizava NBA... Medjutim utakmice sada kada gledam NBA... majko mila! Oni nisu normalni kako igraju... predominantni su.

zemlja kosarke -> zemlja tenisa

pre 12 godina

Atraktivno da atraktivnije ne moze biti...Svaka njihova utakmica ce biti za obavezno gledanje...
(space jam, 11. januar 2012 18:46)

Ako nadjemo link na netu... Posto cemo od RTS-a verovatno dobiti samo prenos finala posto ce prenositi svaki teniski mec...

Elmer

pre 12 godina

Brutalna ekipa, bekovska linija mozda i najbolja ikada, tri fantasticna mec vinera Kobe, Wade i moj omiljeni Durant i Lebron koji je verovatno i najkompletniji ali ga malo zeza kada se lomi samopouzdanje. Stvarno ekipa da se proseta po 20razlike.

no

pre 12 godina

Jedini koji mogu malo jači otpor da pruže su Španci. Sada imaju fenomenalnu ekipu, cela njihova petorka igra ozbiljne uloge u NBA. Naravno to verovatno neće biti dovoljno da ih pobede.

Inače mnogo bih voleo da Makedonija ode na OI pa da zaigraju protiv USA. Tu utakmicu nizašta ne bih propustio. Mekejleb da prodaje Rouzu fore, a Pero da izgura Hauarda :)

4444

pre 12 godina

Mislim da bi Duda u maniru Arsena Vengera trebalo da pozove trofejne, najbolje igrace Srbije. Zamislite samo - Djordjevic, Bodiroga, Danilovic, Paspalj, Divac na Rouza, Kobija, LeBrona, D(j)uranta, Hauarda. Intelektualci na fizikalce.

ch-swisse

pre 12 godina

Jadni protivnici a i nase bi vala unistili sa jedno 50-60 razlike! Bice za odusevljene gledati ovaj DREAM_TEAM!!! Jedva cekam da pocepaju Spance, Ruse, Francuze...

novosadjanin

pre 12 godina

Auuuu kakva preliminarna lista. Moze da se da masti na volju kako bi mogla da izgleda prva petorka....Ali to je nemoguce! Koja petorka je jaca?

Kris Pol
Kobi Brajant
Durantula
LaMarkus Aldridz
Dvajt Hauard ili

Vilijams
Vejd
LeBron Dzejms
Grifin/Kevin Lav
Cendler

Strasno kakva bi ova druga petorka bila u defanzivnom smislu.

Bitno da je evropska kosarka majka za NBA...


Moj izbor je malo cudna petorka : Pol,Vejd,Durantula,Kevin Lav i Dvajt Hauard!

Marko

pre 12 godina

Iskreno sada mi je drago što se nismo kvalifikovali na Olimpijadu,jer to ponižavanje nisam mogao da gledam,ovo je kaznena ekspedicija,samo ne znam ko će na ulaz da sačuva Cris Poula,Derick Rossa, Lebrona,suvisno je pričati bilo šta o ovim igračima,Kevin Love je igrač koji daje po 20-30 poena i isto toliko skokova,predlozio bi ostalim reprezentaijama da se vrate kući da se nebrukaju,jer ova ekipa pobediće svakog sa 30-40 poena razlike

Flash Gordon

pre 12 godina

Mislim da ste malo pobrkalli loncice. Wade na poziciji 3??? Brajant takode, za Odoma manje-vise ali on je u repki cini mi se igrao i na poziciji 5 na proslom prvemstvu...

Sve u svemu nece imati tezak put do zlata.
Steta sto nema nas na OI

:)

pre 12 godina

nista specijalno.... ooosim sto imaju Rouza,Brajanta,Vejda, LeBrona, Hauarda... :DDD pregazice sve redom sa 30 razlike... a uzivanje ce da mi bude i kad se popiske na spance :D

lobanja

pre 12 godina

I 2010 su bili jaki ali ni 70 % kao sad, a 2008 u grupnoj fazi( razbili Spaniju koja je bila kompletna) 30 razlike a u finalu desetak a i tada su po mojoj proceni bili slabiji...

Igoritza

pre 12 godina

dakle, previse kredita se daje Dream Team-u. svi gledamo NBA i zaista jesu prenapumpani, nadrogirani, jaki, mocni i sve, ali 2002 u indijanapolisu, nemojte zaboraviti da je USA izgubila sa REALNO drugim timom lige, od nas i od argentinaca.

Elton Brand
Antonio Davis
Baron Davis
Michael Finley
Raef LaFrentz
Shawn Marion
Andre Miller
Reggie Miller
Jermaine O'Neal
Paul Pierce
Ben Wallace
Jay Williams

nemojte se prevariti i da zaboravite, ali ovo je tim, koji je kao danas kad bi poslao sve ove sa spiska iz ovog clanka, minus lebron, Kobi i Hauard.

cinjenica, ta trojica mogu uz dva srednjoskolca opet da raznesu celo neko prvenstvo sveta, ali i oni su ljudi.

1. zona - vecit problem za amere. oni imaju Illegal defense, koji se u evropi ne svira. upravo taj faktor su, TADA mudri treneri iskoristili da dobiju 2002 amere. takvih trenera nazalost nije bio u Turskoj od skoro.

2. jedna je stvar kada igrach igra na terenu, u domacoj ligi, a druga stvar kada stane na strani, neponzat teren. porediti evropskog igraca sa americkim, dok to radis u NBA ligi je UZASNO nezahvalno. jer taj stranac igra na tudjem terenu, i svakako ima manji kredibilitet od nadrogiranog amera kojem je sve oko njega izuzetno poznato. Primera radi, ko je realno bolji igrac - Westbrook, ili JJ Barea .. ? poredjenje zvuci zaista suludo, ali odna stanes, i razmislis - ovaj je dosao iz vuko**bina portorika, i pritom osvojio prsten, a ovaj drugi je neizivljena dijabola, koji je povlascen od kako je neki tu trener video da on moze da skoci. i pritom se drogira.

3. oslananje na statistike - velika greska. LJ, Wade i Bosh su na papiru bolji od svakog moguceg igraca dalasa, chak i Novickog, a u finalu je Shon Merion pruzio 3 puta bolju igru od sve trojice. upravo taj shon merion koji nema "papire" da je vrhunski igrach je bio i dalje je, jedan od najboljih i najbitnijih igraca u odbrani dalasa, i NBA lige.

4. ne sramotite se, i da pricate kako je ovaj drim tim bolji od onog prvog ... covece, vidi se da sva neka deca komentarisu. Jordan bi danas postizao 50 poena po utakmici, da ga podmlade. ovi sada jesu na boljim sintetickim drogama, ali se ranije postovao drugaciji sistem pravila, i pravljeni su pritisci i faulovi, koje bi danas svaki sudija u NBA u startu prekidao pistaljkom. Trenutno, zbog Stern-a, jedino Dwight Howard prezivljava ono sto su prezivljavali Hakeem, Oneal, Robinson i svi ostali centri tih godina. NBA pravial su sada korigovana, kako bi na top ten pregledu zavrsio Blake Griffin, igrac koji nikada ne bi dao ni 8 poena pored odbrane Supersoniksa, ili Bulls-a onomad. MJ bi samo na "the shoot" postizao preko 50 SVAKU utakmicu.

eEE

pre 12 godina

Zar je moguce da ne pominju Chris-a Bosha-a, Amare Stoudemire-a na poziciji 4, Andrew Bynuma na centru i Rajon Rondo-a na poziciji pleja??

ja

pre 12 godina

u Turskoj je petorka!
Vestbruk, Bilaps, Gordon,Durent, Lov plus Igudala, Gej, Grendzer, Odom, VKari i D-rouz kao 3. plej sa pola gasa uzela zlato! :))))))) A ovaj drim tim sto su spremili je nepotrebno komentarisati :)!
Bice neveropvatnih kucanja i banana za sve ljubitelje kosarke...jos samo po meni da su umesto Chendlera zvali Jordana iz Klipersa ili Dzavala Megija :) pa da vidimo koliko bi obruci izdrzali :), mada i ovako nece dugo :)!!!

stokton

pre 12 godina

amerikanci su zadnje olimpijske dobili spance 10 razlike, ali da su sudije svirale korake amerima, tj. da su sudile posteno to bi vjerovatno spanci dobili. ameri su vec od olimpijskih 1996 procitana ekipa, zna se sta se treba raditi, ne smije se igrati 1 na 1 jer im tu niko ziv ne moze parirati, to je propast. nego zonska odbrana gdje se protivnicki igraci tjeraju iz reketa i gdje do izrazaja ne dolaze fizicke predispozicije, gdje se tesko moze igrati 1 na 1 i gdje se tesko dolazi do kvalitetnih pozicija za suteve. e to je njihov problem nemaju sutere, dzordan je bio suter, ali takav se radja jednom u 20,30,50 godina. pravi suter je onaj ko od 10 ubaci 7-8 a ne ko od 30 ubaci 15 lopti. e ovo vam znaci da kao i u politici oni vole da lazu i pomalo i u sportu i da predstavljaju sebe mnogo vise od onoga sto vrijede. drugi sport gdje je isto to izaslo na vidjelo je boks. dok su se borili sami protiv sebe bez konkurencije sampioni, a kad udjose sovjeti u profesionalce nema ih nigdje, a sta bi tek bilo da udju i kubanci to necu ni da spominjem. a to se mozete uvjeriti i na primjeru djokovica gdje laju o njemu kad god stignu.

alczsouth

pre 12 godina

a sada mogu da igraju

brajant ne traba da bude na ovom spisku. trojac majamija je dovoljan i ostali su nebitni. i gde je na spisku rondo?

rouz, vejd, lebron, grifin, bos

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 12 godina

Овај "Дрим тим" је јачи него 92 год. нема сумње......још су нпр. могли Ронда позвати умјесто Вестбрука (али је наводно имао неких чарки са КСС САД-а или тако нешто)или Бајнама брате умјесто Чендлера хаахх ...сконтај Бајнам и Хауард играју заједно ахаххах

sale rs

pre 12 godina

nemojte zaboraviti da spanci imaju konkurentan tim,mozda ne atletski ali samo malo zaostaju na poziciji br.3,..braca gasol igraju u zivotnoj formi,reyes i ibaka,rudy,navro rubio kalderon+ mozda malo slabiji igraci ali evropski vrh sada,ljulj,lopez...i sigurno su bolji suteri od amera

Vladimir

pre 12 godina

Dokle god oni ne idu na doping kontrole,to ne moze biti fer i sportsko nadmetanje i njima na cast to sve ide.Nista ne moze sprati prljav obraz,nek im na dusu ide to zlato,ako ga uopste i osvoje.Sto bi rekao Djole Balasevic 'neko to od gore vidi sve'

Janko K.

pre 12 godina

smuci mi se kada procitam komentare tipa da je ovaj sadasnji dream team, ma koga god poslali u london, bolji od onoga jedinoga, pravoga i orginalnoga dream teama iz '92! da me ne shvatite pogresno, ovaj aktuelni je stvarno jak do bola, i bez sumnje ce se prosetati na turniru i naravno uzeti zlato, ali ljudi da li ste vi uopste svesni ko je sve igrao te '92 za amere...?!evo cisto da ovu mladju generaciju malo podsetim... PG Magic Johnson, John Stockton; SG Michael Jordan, Clyde Drexler; SG Scottie Pippen, Chris Mullin; PF Charles Barkley, Lary Bird, Karl Malone; C David Robinson, Patrick Ewing, Christian Lattner!?!?!?!?!?!? Najezim se sav samo kada cujem ova imena, a tek kada se prisetim kakvi su to igraci bili, stvarno me hvata nostalgija...! U ovom timu imaju samo dve male mrlje, jer je ustvari tu jos trebao da bude i Isiah Thomas, koji se pre OI zakacio sa Stocktonom i zato nije bio pozvan, kao i tadasnji rookie Shaquille O'Neal umjesto takodjer rookie-a Lattnera, ali je ovaj drugi dobio prednost radi kvote belaca u timu!

Cika Sima

pre 12 godina

Nije realno porediti bilo koji tim sa onim iz '92. Ali pre svega jer je razlika izmedju Evropljana i SAD tada bila mnogo veca, ne samo zato sto je taj tim bio izuzutetno, nevidjeno jak.

Amerikanci sada jednostavno ne mogu, kao tada, da se skupe i dodju na OI. To su definitivno shvatili 2004. sa ekipom koja je imala Lebrona, Entonija, Vejda, Dankana, Stoudemajera, Ajversona itd. i trenerima kao sto su Leri Braun i Greg Popovic pa nisu osvojili zlato, a bili su izuzetno motivisani posle debakla 2002. Poraz od 20 razlike od Portorika (zahvaljujuci zonskoj odbrani 5-0), 4. mesto u grupi itd. jos gore je delovalo od 2002.

Onda su 2006. imali i jaku ekipu i pripreme, ali dobar suterski dan Grka ih je "sahranio" u polu-finalu.

Zakljucak je da je danas mnogo vise faktora u igri i spremna ekipa ima vise sansi od favorita na papiru koji potceni protivnika i misli da je Bogom dan. Spanci su tako platili 2010. protiv nas, i nadalje ce placati svi koji se nadmeno ponasaju.

I za kraj, ne mogu a da ne spomenem ovaj komentar sa JaVale McGee-jem. Pa decko nema mesta ni u losoj ekipi, da mu nije mame i njenih (ljubavnih) veza - taj bi NBA gledao samo na TV-u. :)))

david thompson

pre 12 godina

(Janko K., 13. april 2012 00:54)

Thomas nije isao jer je Jordan rekao ili on ili ja zbog freeze outa na All Star tekmi u Jordanovoj rookie sezoni a i zbog onog odlazenja sa terena bez rukovanja kad su Bullsi konacno izbacili Pistonse.Lattner nije bio rookie nego koledz igrac koji je osvojio NCAA titulu,nema veze sa kvotom belaca,Lattner je isao zato sto je bio mvp final foura.
Porediti ovo i 92 je smesno,Jordan bi danas u ovoj ligi sa odbranom bez handcheka davao 50 lagano,da ne pricamo o centrima iz te ekipe...Bolja ekipa od ove je dream team 3,Barkley,Shaq,Stockton,Pippen,Malone,Robinson,Miller,Hill,A. Hardaway,Payton,Hakeem,Richmond...Sa njima smo se dobro tukli 96.

4444

pre 12 godina

Mislim da bi Duda u maniru Arsena Vengera trebalo da pozove trofejne, najbolje igrace Srbije. Zamislite samo - Djordjevic, Bodiroga, Danilovic, Paspalj, Divac na Rouza, Kobija, LeBrona, D(j)uranta, Hauarda. Intelektualci na fizikalce.

JA sam

pre 12 godina

Ljudi da se ne lazemo,al ovaj tim je jaci od dreamteam-a 90ih,,,ajd sto bi ih pocepao u imaginarnoj utakmici,nego sto su bre jaci ko sto je PENTIUM jaci do KOMODORA!
Uznapredovala hemija,pa su i kosarkasi bolji!
I tada je bila prica da je DT jaci od selekcije Sveta,al ovoga puta su stvarno jaci,jer da sastavis tu ekipu Sveta,opet ce im izmene biti slabije,,,a ovde,katastrofa,,,izadje Rouz,udje Vejd,,,izadje Dzejms udje Durant,,,katastrofa!
sto bi rekla jedna navijacka pesma Zvezdinih navijaca :
SVE PJANO,PJANO I DROGIRANO!

alczsouth

pre 12 godina

a sada mogu da igraju

brajant ne traba da bude na ovom spisku. trojac majamija je dovoljan i ostali su nebitni. i gde je na spisku rondo?

rouz, vejd, lebron, grifin, bos

Igoritza

pre 12 godina

dakle, previse kredita se daje Dream Team-u. svi gledamo NBA i zaista jesu prenapumpani, nadrogirani, jaki, mocni i sve, ali 2002 u indijanapolisu, nemojte zaboraviti da je USA izgubila sa REALNO drugim timom lige, od nas i od argentinaca.

Elton Brand
Antonio Davis
Baron Davis
Michael Finley
Raef LaFrentz
Shawn Marion
Andre Miller
Reggie Miller
Jermaine O'Neal
Paul Pierce
Ben Wallace
Jay Williams

nemojte se prevariti i da zaboravite, ali ovo je tim, koji je kao danas kad bi poslao sve ove sa spiska iz ovog clanka, minus lebron, Kobi i Hauard.

cinjenica, ta trojica mogu uz dva srednjoskolca opet da raznesu celo neko prvenstvo sveta, ali i oni su ljudi.

1. zona - vecit problem za amere. oni imaju Illegal defense, koji se u evropi ne svira. upravo taj faktor su, TADA mudri treneri iskoristili da dobiju 2002 amere. takvih trenera nazalost nije bio u Turskoj od skoro.

2. jedna je stvar kada igrach igra na terenu, u domacoj ligi, a druga stvar kada stane na strani, neponzat teren. porediti evropskog igraca sa americkim, dok to radis u NBA ligi je UZASNO nezahvalno. jer taj stranac igra na tudjem terenu, i svakako ima manji kredibilitet od nadrogiranog amera kojem je sve oko njega izuzetno poznato. Primera radi, ko je realno bolji igrac - Westbrook, ili JJ Barea .. ? poredjenje zvuci zaista suludo, ali odna stanes, i razmislis - ovaj je dosao iz vuko**bina portorika, i pritom osvojio prsten, a ovaj drugi je neizivljena dijabola, koji je povlascen od kako je neki tu trener video da on moze da skoci. i pritom se drogira.

3. oslananje na statistike - velika greska. LJ, Wade i Bosh su na papiru bolji od svakog moguceg igraca dalasa, chak i Novickog, a u finalu je Shon Merion pruzio 3 puta bolju igru od sve trojice. upravo taj shon merion koji nema "papire" da je vrhunski igrach je bio i dalje je, jedan od najboljih i najbitnijih igraca u odbrani dalasa, i NBA lige.

4. ne sramotite se, i da pricate kako je ovaj drim tim bolji od onog prvog ... covece, vidi se da sva neka deca komentarisu. Jordan bi danas postizao 50 poena po utakmici, da ga podmlade. ovi sada jesu na boljim sintetickim drogama, ali se ranije postovao drugaciji sistem pravila, i pravljeni su pritisci i faulovi, koje bi danas svaki sudija u NBA u startu prekidao pistaljkom. Trenutno, zbog Stern-a, jedino Dwight Howard prezivljava ono sto su prezivljavali Hakeem, Oneal, Robinson i svi ostali centri tih godina. NBA pravial su sada korigovana, kako bi na top ten pregledu zavrsio Blake Griffin, igrac koji nikada ne bi dao ni 8 poena pored odbrane Supersoniksa, ili Bulls-a onomad. MJ bi samo na "the shoot" postizao preko 50 SVAKU utakmicu.

sale tuzla

pre 12 godina

ovo je najbolja selekcija maltene od prvog drim tima sa dzordanom i medzikom,ako ne i bolja od te.
kakvu konkurenciju mogu imati na OI2012..?

Marko

pre 12 godina

Iskreno sada mi je drago što se nismo kvalifikovali na Olimpijadu,jer to ponižavanje nisam mogao da gledam,ovo je kaznena ekspedicija,samo ne znam ko će na ulaz da sačuva Cris Poula,Derick Rossa, Lebrona,suvisno je pričati bilo šta o ovim igračima,Kevin Love je igrač koji daje po 20-30 poena i isto toliko skokova,predlozio bi ostalim reprezentaijama da se vrate kući da se nebrukaju,jer ova ekipa pobediće svakog sa 30-40 poena razlike

Ранко Србин Република Срб(п)ска

pre 12 godina

Овај "Дрим тим" је јачи него 92 год. нема сумње......још су нпр. могли Ронда позвати умјесто Вестбрука (али је наводно имао неких чарки са КСС САД-а или тако нешто)или Бајнама брате умјесто Чендлера хаахх ...сконтај Бајнам и Хауард играју заједно ахаххах

anonimus

pre 12 godina

Daj ja neverujem da nisu Ronda zvali a igra onaj dibidus Vestbruk!! Na koji fazon on igra starnog pleja u Oklahomi! Samo Rondo umesto Vestbruka i tim koji niko nebi imao sanse da pobedi!

ch-swisse

pre 12 godina

Jadni protivnici a i nase bi vala unistili sa jedno 50-60 razlike! Bice za odusevljene gledati ovaj DREAM_TEAM!!! Jedva cekam da pocepaju Spance, Ruse, Francuze...

stokton

pre 12 godina

amerikanci su zadnje olimpijske dobili spance 10 razlike, ali da su sudije svirale korake amerima, tj. da su sudile posteno to bi vjerovatno spanci dobili. ameri su vec od olimpijskih 1996 procitana ekipa, zna se sta se treba raditi, ne smije se igrati 1 na 1 jer im tu niko ziv ne moze parirati, to je propast. nego zonska odbrana gdje se protivnicki igraci tjeraju iz reketa i gdje do izrazaja ne dolaze fizicke predispozicije, gdje se tesko moze igrati 1 na 1 i gdje se tesko dolazi do kvalitetnih pozicija za suteve. e to je njihov problem nemaju sutere, dzordan je bio suter, ali takav se radja jednom u 20,30,50 godina. pravi suter je onaj ko od 10 ubaci 7-8 a ne ko od 30 ubaci 15 lopti. e ovo vam znaci da kao i u politici oni vole da lazu i pomalo i u sportu i da predstavljaju sebe mnogo vise od onoga sto vrijede. drugi sport gdje je isto to izaslo na vidjelo je boks. dok su se borili sami protiv sebe bez konkurencije sampioni, a kad udjose sovjeti u profesionalce nema ih nigdje, a sta bi tek bilo da udju i kubanci to necu ni da spominjem. a to se mozete uvjeriti i na primjeru djokovica gdje laju o njemu kad god stignu.

Ronnie O' Sullivan

pre 12 godina

Prva postava-Brajant,Dzejms,Hauard,Rouz,Vejd.Ima li potrebe da se igra turnir?Nek im daju zlato odmah.Ali bice lepo gledati ih,u svakom slucaju jedva cekam!

novosadjanin

pre 12 godina

Auuuu kakva preliminarna lista. Moze da se da masti na volju kako bi mogla da izgleda prva petorka....Ali to je nemoguce! Koja petorka je jaca?

Kris Pol
Kobi Brajant
Durantula
LaMarkus Aldridz
Dvajt Hauard ili

Vilijams
Vejd
LeBron Dzejms
Grifin/Kevin Lav
Cendler

Strasno kakva bi ova druga petorka bila u defanzivnom smislu.

Bitno da je evropska kosarka majka za NBA...


Moj izbor je malo cudna petorka : Pol,Vejd,Durantula,Kevin Lav i Dvajt Hauard!

Flash Gordon

pre 12 godina

Mislim da ste malo pobrkalli loncice. Wade na poziciji 3??? Brajant takode, za Odoma manje-vise ali on je u repki cini mi se igrao i na poziciji 5 na proslom prvemstvu...

Sve u svemu nece imati tezak put do zlata.
Steta sto nema nas na OI

:)

pre 12 godina

nista specijalno.... ooosim sto imaju Rouza,Brajanta,Vejda, LeBrona, Hauarda... :DDD pregazice sve redom sa 30 razlike... a uzivanje ce da mi bude i kad se popiske na spance :D

Bojan

pre 12 godina

Kada vidim ovaj sastav... i bolje je sto ne idemo, ovi ce da cepaju sve po 50 razlike. Ranije mi se cinilo da se evropska kosarka priblizava NBA... Medjutim utakmice sada kada gledam NBA... majko mila! Oni nisu normalni kako igraju... predominantni su.

reka

pre 12 godina

NBA igraci nikad bolji,dok je evropska kosarka nikad slabija, sa uglavnom Amerikancima kao najboljim igracima u timovima. Iznenadjenje je gotovo nemoguce na ovom prvenstvu. SAD, pa sto mesta prazno, pa Spanci... Nazalost.

no

pre 12 godina

Jedini koji mogu malo jači otpor da pruže su Španci. Sada imaju fenomenalnu ekipu, cela njihova petorka igra ozbiljne uloge u NBA. Naravno to verovatno neće biti dovoljno da ih pobede.

Inače mnogo bih voleo da Makedonija ode na OI pa da zaigraju protiv USA. Tu utakmicu nizašta ne bih propustio. Mekejleb da prodaje Rouzu fore, a Pero da izgura Hauarda :)

zemlja kosarke -> zemlja tenisa

pre 12 godina

Atraktivno da atraktivnije ne moze biti...Svaka njihova utakmica ce biti za obavezno gledanje...
(space jam, 11. januar 2012 18:46)

Ako nadjemo link na netu... Posto cemo od RTS-a verovatno dobiti samo prenos finala posto ce prenositi svaki teniski mec...

sale rs

pre 12 godina

nemojte zaboraviti da spanci imaju konkurentan tim,mozda ne atletski ali samo malo zaostaju na poziciji br.3,..braca gasol igraju u zivotnoj formi,reyes i ibaka,rudy,navro rubio kalderon+ mozda malo slabiji igraci ali evropski vrh sada,ljulj,lopez...i sigurno su bolji suteri od amera

Elmer

pre 12 godina

Brutalna ekipa, bekovska linija mozda i najbolja ikada, tri fantasticna mec vinera Kobe, Wade i moj omiljeni Durant i Lebron koji je verovatno i najkompletniji ali ga malo zeza kada se lomi samopouzdanje. Stvarno ekipa da se proseta po 20razlike.

eEE

pre 12 godina

Zar je moguce da ne pominju Chris-a Bosha-a, Amare Stoudemire-a na poziciji 4, Andrew Bynuma na centru i Rajon Rondo-a na poziciji pleja??

ja

pre 12 godina

u Turskoj je petorka!
Vestbruk, Bilaps, Gordon,Durent, Lov plus Igudala, Gej, Grendzer, Odom, VKari i D-rouz kao 3. plej sa pola gasa uzela zlato! :))))))) A ovaj drim tim sto su spremili je nepotrebno komentarisati :)!
Bice neveropvatnih kucanja i banana za sve ljubitelje kosarke...jos samo po meni da su umesto Chendlera zvali Jordana iz Klipersa ili Dzavala Megija :) pa da vidimo koliko bi obruci izdrzali :), mada i ovako nece dugo :)!!!

Поповић

pre 12 godina

Е некада,не тако давно,ова вест би ме обрадовала,јер бих знао да имамо праве шампионе који ће се супроставити Дрим Тиму и да ћу узивати у најбољој кошарци на планети!Данас,размишљам само ког укуса да буде чипс по који ћу сада да сиђем у продавницу.

Janko K.

pre 12 godina

smuci mi se kada procitam komentare tipa da je ovaj sadasnji dream team, ma koga god poslali u london, bolji od onoga jedinoga, pravoga i orginalnoga dream teama iz '92! da me ne shvatite pogresno, ovaj aktuelni je stvarno jak do bola, i bez sumnje ce se prosetati na turniru i naravno uzeti zlato, ali ljudi da li ste vi uopste svesni ko je sve igrao te '92 za amere...?!evo cisto da ovu mladju generaciju malo podsetim... PG Magic Johnson, John Stockton; SG Michael Jordan, Clyde Drexler; SG Scottie Pippen, Chris Mullin; PF Charles Barkley, Lary Bird, Karl Malone; C David Robinson, Patrick Ewing, Christian Lattner!?!?!?!?!?!? Najezim se sav samo kada cujem ova imena, a tek kada se prisetim kakvi su to igraci bili, stvarno me hvata nostalgija...! U ovom timu imaju samo dve male mrlje, jer je ustvari tu jos trebao da bude i Isiah Thomas, koji se pre OI zakacio sa Stocktonom i zato nije bio pozvan, kao i tadasnji rookie Shaquille O'Neal umjesto takodjer rookie-a Lattnera, ali je ovaj drugi dobio prednost radi kvote belaca u timu!

david thompson

pre 12 godina

(Janko K., 13. april 2012 00:54)

Thomas nije isao jer je Jordan rekao ili on ili ja zbog freeze outa na All Star tekmi u Jordanovoj rookie sezoni a i zbog onog odlazenja sa terena bez rukovanja kad su Bullsi konacno izbacili Pistonse.Lattner nije bio rookie nego koledz igrac koji je osvojio NCAA titulu,nema veze sa kvotom belaca,Lattner je isao zato sto je bio mvp final foura.
Porediti ovo i 92 je smesno,Jordan bi danas u ovoj ligi sa odbranom bez handcheka davao 50 lagano,da ne pricamo o centrima iz te ekipe...Bolja ekipa od ove je dream team 3,Barkley,Shaq,Stockton,Pippen,Malone,Robinson,Miller,Hill,A. Hardaway,Payton,Hakeem,Richmond...Sa njima smo se dobro tukli 96.

lobanja

pre 12 godina

I 2010 su bili jaki ali ni 70 % kao sad, a 2008 u grupnoj fazi( razbili Spaniju koja je bila kompletna) 30 razlike a u finalu desetak a i tada su po mojoj proceni bili slabiji...

Vladimir

pre 12 godina

Dokle god oni ne idu na doping kontrole,to ne moze biti fer i sportsko nadmetanje i njima na cast to sve ide.Nista ne moze sprati prljav obraz,nek im na dusu ide to zlato,ako ga uopste i osvoje.Sto bi rekao Djole Balasevic 'neko to od gore vidi sve'

Cika Sima

pre 12 godina

Nije realno porediti bilo koji tim sa onim iz '92. Ali pre svega jer je razlika izmedju Evropljana i SAD tada bila mnogo veca, ne samo zato sto je taj tim bio izuzutetno, nevidjeno jak.

Amerikanci sada jednostavno ne mogu, kao tada, da se skupe i dodju na OI. To su definitivno shvatili 2004. sa ekipom koja je imala Lebrona, Entonija, Vejda, Dankana, Stoudemajera, Ajversona itd. i trenerima kao sto su Leri Braun i Greg Popovic pa nisu osvojili zlato, a bili su izuzetno motivisani posle debakla 2002. Poraz od 20 razlike od Portorika (zahvaljujuci zonskoj odbrani 5-0), 4. mesto u grupi itd. jos gore je delovalo od 2002.

Onda su 2006. imali i jaku ekipu i pripreme, ali dobar suterski dan Grka ih je "sahranio" u polu-finalu.

Zakljucak je da je danas mnogo vise faktora u igri i spremna ekipa ima vise sansi od favorita na papiru koji potceni protivnika i misli da je Bogom dan. Spanci su tako platili 2010. protiv nas, i nadalje ce placati svi koji se nadmeno ponasaju.

I za kraj, ne mogu a da ne spomenem ovaj komentar sa JaVale McGee-jem. Pa decko nema mesta ni u losoj ekipi, da mu nije mame i njenih (ljubavnih) veza - taj bi NBA gledao samo na TV-u. :)))