Nedelja, 23.10.2011.

16:21

Siti ponizio Junajted, kiks Čelsija

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Mančester junajteda na Old Trafordu sa 6:1 (1:0) u derbiju devetog kola Premijer lige.

Izvor: B92

Siti ponizio Junajted, kiks Èelsija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

147 Komentari

Sortiraj po:

hoho

pre 12 godina

mislim da je odbrana junajteda dosta slabija nego prosle sezove sve su to manje vise ista imena ali gadno su ne uigrani a i ovi mladi momci nazad koje forsira ferguson se ne snalaze bas najbolje, a kada se tome jos doda odlican dan sitija katastrofa je realna opcija. po meni je iznanadjenje onako cvrst njukasl. oni su prosle godine igrali sa velikim oscilacijama

analiticar

pre 12 godina

Ne zna se ko je veca rupa, ne racunajuci Evansa koji je bez konkurencije, decko nije ni za championship. Ferdinand nije bio ni blizu nijednog igraca kod golova, Anderson je zalutao, Flethcer juri ko muva bez glave, debeli Runi vise nikoga ne moze da pretrci, Evra je zreo da se vrati u neki psg, mladac na golu jos uvek pogubljen...
Pitam se samo da li su u ManU razmisljali o dovodjenju Silve ili Yaya Toure-a kad je za to bilo vreme

Tobdzija

pre 12 godina

Nadam se samo da je Venger ovo gledao i naucio lekciju kako pobediti Junajted...! Savremeni fudbal,čitaj-(pare, novac, ulaganje) jer fudbal se menja...

ja

pre 12 godina

Mika Ricards ubica od igraca! Dobar u odbrani i naopadu a gradjen je kao Tajson iz najboljih dana. Ne daj boze da ispadne neko koskanje i tuca pa da on mora da resava stvari :)! btw Celzi je sramno POKRADEN!

LUBI

pre 12 godina

Sto je Messi za Barsu,Ronaldo za Real to je Vidic za Mancester...Vidic je trenutno najbolji odbrambeni igrac na svetu...Tako ne spreman bolji je od Smolinga,Evansa,DZonsa...Fergi je pogresio ovog puta u vezi Vidica...

ivan

pre 12 godina

realno citi ih je zasluzeno razbio,sto mi je izuzetno drago kao velikom navijacu najveceg engleskog kluba???LIVERPULA.uvek uz crvene sa enfilda

otkacheni

pre 12 godina

Sreca pa u Junajtedu igraju za male pare iz ljubavi prema fudbalu... Utd je pobedio u poslednjih par meceva, ali nije blistao kao na pocetku sezone, dok se igra City-ja nije drasticno promenila. Moj tip T22+&GG.
(otkacheni, 20. oktobar 2011 13:17)
Preporučujem (+45) Ne preporučujem (-31)

Kvota 3,60. :)

brko

pre 12 godina

Budimo realni, ManU je od pocetka sezone imao mnogo srece, sve im je ulazilo, pogotovo protiv Celzija i Arsenala, dok je Citi bio mnogo ujerljiviji. Morao da je da uslijedi pad u posljednjih par utakmica (Bazel, Stoke, Otelul...) i konacno otrznenje protiv Citija. Danas im ne bi ni Vidic pomogao i bolje je za njega da ga Fergi nije stavio u igru, jer je ionako nedovoljno oporavljen i narusenog samopouzdanja (partija za Srbiju i crveni u LS).

dred

pre 12 godina

Nevidjeno.....
Mislio sam da se onako sudi samo u nizim rangovima nekih juznoamerickih liga.Koliko je samo bilo evidentno da je sudac drasticno ostetio Celsi.
Da nisam gledao ne bi verovao.QPR nije morao ni sutnut na gol,dat im penal,igracima celzija dva crvena koja nisu bila ni za zuti,i mislim jos 6 ili 7 zutih kartona.I to u kolevci fudbala.Verovatno je sampion bio poznat i pre starta lige. Neverovatno...
(Cezar, 23. oktobar 2011 20:07)

Taj sudija je vodio mec Totenhem-Liverpul 4:0, i na isti nacin je unistio Liverpul dva crvena i gomila zutih.

bojan

pre 12 godina

Vidic i tako nespreman bolji je od Evansa,Smolinga,DZonsa...Vidic je najbolji odbrambeni igrac na svetu Fergi to mora da zna a ne da se pravi lud....

navijac Bayerna sa cetiri titule u sifonjeru ;)

pre 12 godina

A sta mislite da se udruze United i Sity i da se zovu samo Manchester,ma i njih bi isprasili.Kako mi je drago gde god se pojavi Bayernov navijac odmah se prasina dize i niko ne ostaje ravnodusan.Ili nas obozavaju ili nas mrze(a oni znaju zasto nas mrze.A je li ovaj rezultat usao u neku ginisovu knjigu ili slicn?(svadjaju se dva mala kluba a da se saberu nemaju 4 titule LS)

Vålerenga Fotball

pre 12 godina

Pro;itah sve komentare do sada, spominju se Vidić, Kolarov, Ferguson, Balotelli, Džeko i BaneUtd(?!). U samo dva komentara se spominje David Silva koji je najzaslužniji za ovu blamažu jednog od mojih najomraženijih klubova. Sve je držao pod kontrolom, kao uvek staložen, precizan i kao uvek delio je besplatne ringišpile. Takvu viziju i dodavanje trenutno nema nijedan profesionalan fudbaler. Trenutno je najbolji kreator igre na svetu.
Mario Balotelli igra sve bolje u poslednje vreme i pored njegovih ispada. Više se ne vuče po terenu, pokazuje interesovanje i nije sebičan. Krivo mi je što Kolarov i Nasri nisu igrali od početka ali to je sve deo Mancini-eve taktike.
United zasluženo išiban prutom, previše se šire posle pobede nad Arsenalom a i one pobede nad City-em u Charity Shield-u. Sve se vraća, sve se plaća. Ne navijam za City ali ih volim gledati kako igraju jer definitivno imaju igru a i znanje da osvoje titulu ove sezone. Chelsea i United će se boriti za prvu pratilju City-a, Liverpool, Tottenham i Arsenal za četvrtu poziciju a ostali će vrebati iz senke.
Ne osuđujem one klince koji su počeli da navijaju za City sada kada imaju svetske zvezde u timu jer sam i ja tako kao klinac počeo da navijam za Liverpool kada sam i počeo da pratim fudbal (1999).
I još nešto... šta se svi ložite na tog BaneUtd?! Danas ljude privlače gluposti a jedna od tih gluposti je i BaneUtd. Toj osobi je prilično dosadno u životu, piše komentare samo kako bi privukao pažnju na sebe, nije zanimljiv. On nema pojma o fudbalu. Kvazi navijač. A najjadnije je kada napiše npr ''bili SMO dobri'', ''osvojiĆEMO prvenstvo'', ''najJAČI smo'', ''pobedili SMO''... Nemaš ti veze s njima, ne igraš ti, ti si samo navijač, ako se možeš tako nazvati. Ne samo on, to se odnosi na sve vas koji i sebe stavljate u uspeh ali i neuspeh stranih klubova.
Pozdrav za sve fanove Manchester City-a.

Ære Være Vålerenga

kshdjflkj

pre 12 godina

City mislio Bayernu da drzi lekciju na Allianz Areni pa kada je lepo ispracen onda otisao na Traford da drzi casove.A na Trafordu jos pamte Robbenovu golcinu koja ih je eleminisala iz Lige Sampiona.
(BAYERN recordmeister, 23. oktobar 2011 17:10)


Jesi ti plakao kad je Milito zabio 2 komada?! Polako videcete i vi Siti sad im je pao teret posto su ostvarili 1 pobedu u ls protiv Viljareala. Bez pritiska pobedice i Bajern.

ledeni

pre 12 godina

joj de je maj 2012:)pa do tad moze da bude sve i svasta a jos siti igra i ligu sampiona,pa liga kup,pa fa kup cekaj kad se pocnu umarati se igraci pa dodje serija losih rezultata,pa udare po treneru,jer sad je lako dizati siti u nebo,a za razilku od junajteda koji ima bogatu istoriju siti moze samo da sanja ono sto je junajted osvojio LIGU SAMPIONA,a videli ste kad je siti izgubio od b.minhena kakva je bila reakcija u timu odma ne zalaganje i svadja:D toliko od mene

Skorojevic koji 40 godina prati fudbal

pre 12 godina

Bez obzira na danasnji poraz, United ostaje najbolji klub sa ostrva! Nije mi jasno kako neko moze da navija za skorojevice iz City-a? Pa gde je tu tradicija, istorija? Nego, dosao g-din magnat i sa svojom naftom kupuje igrace kao u Fifinom menadzeru kako bi osvojio titulu cisto iz zabave/hobija. Tako je Chelsea pokusao, ali izgleda da je u tom slucaju postojala nekakva fudbalaska kosmicka pravda. A nadam se i da ce isti slucaj biti i sa City-em.
(Blazeni_Blagoje, 23. oktobar 2011 17:34)

Skorojevice iz City-ja? Klub bez tradicije i istorije? Sine, ti verovatno imas 15 godina. Svi pravi Mancs navijaju za City (zato se i zovu "gradjani") i decenijama strpljivo cekaju na preporod kluba. Cak postoji i izreka medju njima tipa "...desice se kad City uzme titulu." Skorojevici su sabani kao ti koji se loze na Utd samo zbog njihovih uspeha, a u sustini ih zabole i za klub i ostalo. Sto se tice kupovine uspeha, Utd je prvi patentirao fudbalsku prostituciju - od listinga na berzi, do totalnog blama kad ih je kupio Glaser i time otvorio put ostalim "magnatima". Prema tome, informisi se (ili odrasti) pre nego sto pocnes da lupetas. 'Ajde sad, vreme je za spavanje, sutra se ide u skolu.

Dirty

pre 12 godina

Dakle; Djavoli : Shinavatra 1:6 za sve koji su kudili Arsenal, sad postaje jasno, povrede, kartoni, iskustvo...Nije sve u kinti bice nesto i u znanu? Posle svih iznenadjena Arsenal je pokazao da je jedini klub za respekt cak i kad katastrofalno gubi.

ado

pre 12 godina

fina utakmica, za ovoga sto je napisao o novoj eri city-ja sa kolarovom i dzekom, evo jedna slika

http://zaslike.com/files/xxijdqqojwqco212nh3c.jpg

;)

Cezar

pre 12 godina

Nevidjeno.....
Mislio sam da se onako sudi samo u nizim rangovima nekih juznoamerickih liga.Koliko je samo bilo evidentno da je sudac drasticno ostetio Celsi.
Da nisam gledao ne bi verovao.QPR nije morao ni sutnut na gol,dat im penal,igracima celzija dva crvena koja nisu bila ni za zuti,i mislim jos 6 ili 7 zutih kartona.I to u kolevci fudbala.Verovatno je sampion bio poznat i pre starta lige. Neverovatno...

Navijac

pre 12 godina

Ja sam za UTD ali ovo danas je bila demonstracija sile bez obzira sto su imali sasvim opravdano igraca manje bila bi pobeda i bez toga jer je mancini u potpunosti nadmudrio starog lisca fergusona.Emocije na stranu sjajan mec,puno golova i dokaz kako treba da se igra fudbal zato je to najjaca liga na svetu i najkvalitetnija!

Rafa

pre 12 godina

Kako su se kazimo "vatreni" navijaci Bajerna utripovali da su bolji od oba Mancestera da je to strasno, a njihov Bajern izgubi od Hanovera! Da da mocni Bajern hahahha.....Sve cestitke Sitiju na ocitanoj lekciji junajtedu i Benetu UTD!

Cvorovic

pre 12 godina

Jedan od najboljih štopera sveta nije ni na tribinama,nešto tu smrdi,prodaće ga sigurno,a kolko im znači govori 6 golova u mreži
(Đuro, 23. oktobar 2011 16:40)

Kako nije ni na tribinama, sedeo odmah do Gigsa.

ArsenalFC

pre 12 godina

Kako je sad lepo u plavoj strani Mancestera,mogu samo da zamislim... Tesko da ce se ovi povratiti od ovoga... Nece dobiti City 10 godina...

Zuki

pre 12 godina

Auuu kakva brutalna kradja! Je l' moguce to u Premier ligi?! Prvo smesan penal za QPR, zatim crveni Bosingvi umesto kontra faula, onda prestrog crveni Drogbi pa nedosudjen cist penal nad Luiz-om.
Ko je tom coveku dao licencu za sudiju? Tako se ni u JLS ne sudi.

U pravi cas!

pre 12 godina

Ponavlja se prica sa "Celsijem" - u pocetku su svi smejali tom timu, stvorenom samo od novca i kupljenih igraca. Ali, vrlo brzo je "Celsi" postao snazan tim. "Siti" je docekan jos gore, rugali su se tom timu i njegovom treneru - vrhunski rezultati dolaze neocekivano brzo. Inace, poraz "Junajteda" ne dotice me ne ni najmanje - jer, nase zanimanje za taj tim imalo je veze pre svega sa Vidicem. A otkad mi je taj "lik" vazan koliko i rukometas Dudic, cak i manje, zaboli me "neka stvar" i za "Junajted". Neka se "krpe" uzajamno kako im se prohtedne! Ustvari, raduje me uspeh "Sitija", zbog Kolarova, koji je pravi covek, sto Vidic nikad nije bio, u reprezentaciju je uneo zlu krv jos u doba Ilije Petkovica. Vidicev pad i pad "Junajteda" dolaze nekako u isto vreme - i neka, dosta ih je bilo.

chubby checker

pre 12 godina

obicno ne pratim komentare na vestima o fudbalu pa me bas zanima ko je taj BaneUTD.. mislim, od prvih 20 komentara u 10 prozivaju njega :D

Strasno

pre 12 godina

Kao veliki navijac uniteda moram da kazem da je ovo danas bila katastrofa!Ferguson bez Vidica i Fila Dzonsa u odbrani nema sta da trazi protiv jacih timova u Engleskoj ili Evropi!!!!

Sve je jasno

pre 12 godina

Vidić nakon povrede nije onaj stari i ništa on danas ne bi promenio.
Svakako bi izgubili. Mišljenja sam da će on vrlo brzo u Anži.
Odigrao je svoje u Mančesteru.

branko

pre 12 godina

Sir Alex Ferguson-e
Sta je sa Vidicem? Da ga slucajno ne spremas za prodaju pa zato ne igra. Ako nije ovo u pitanju ili mozda povreda ond Sir Fegusonu velika gresaka.
Branko

Barcaboy

pre 12 godina

Ima neko ko je rekao da su pomagale sudije barsi..au ljudi pa vi ste bas slepi majke mi..Bio je penal realno..kad bi se to desilo runiju silvi ronaldu i ostalima onda bi bio penal 100% budite malo realni vise bre..Vise mrzite barsu nego sto volite svoj klub...Utakmica je jos jednom ponavljam produzeno 8 minuta ZBOG prigovora seljacine kanutea i co.! Ae bre ne gubite se vise !

Nemanja

pre 12 godina

Cestitao bih Sitiju na pobedi. Bili su odlicni danas, dok je Junajted sa druge strane bio ocajan. Kao da se sve lose skupilo odjednom, i sastavilo ih. Liga nije gotova, ovo je tek 9. kolo, bice tu jos svega i svacega. Navijac sam Junajteda preko 10 godina, i mogu reci da me nije toliko zaboleo ovaj debakl koliko komentarisanje sa sadrzinom mrznje prema Junajtedu. Komentare ostavljaju likovi koji u zivotu fudbal nisu gledali,ne znaju ni koji tim u kojoj ligi igra, ali bitno je da mrze Junajted.I to da bi sutra kad vide pravog navijaca,ljubitelja fudbala, coveka koja prati svaki mec,zaje..li kako ih je VELIKI Siti razbio. Javljaju se klinci, koji od sada navijaju za veliki tim MANCHESTER CITY, velikana engleskog fudbala, hvala bogu ODUVEK JE TO BIO. I to rade da bi ispali face sutra u skoli , ili da bi dobili 50 lajkova na facebook-u kad postave status tipa : SITI SAMPION, DOMINIRAJ, RAZBILI SIROTINJU !!! TAKO JE MILIONERI ! A ne znaju 3 igraca da nabroje pre nego sto je dosao seik Mansur. Novopeceni navijaci smanjite dozivljaj malo. Uvek mozete razlikovati komentar lika koji je npr. gotivio Siti i pre 10 godina, od ove novokomponovane navijace. Ali tek onda shvatim koliko je Manchester United veliki tim. Ovde dodju ga ih pljuju navijaci Celsija, Juventusa, Arsenala, Barselone, Reala, Milana, Bajerna, Liverpula.... Bitna je mrznja premna Junajtedu. Naravno, kada im svi zavide. Da su tim koji se bori za 8 mesto u ligi svake godine, ovde bi bilo napisano 5 komentara max, a ne 100 , ili koliko vec. UNITED FOR LIFE !!!!

zidane

pre 12 godina

vi sto ne volite united sada mozete da budete srecni i da likujete ali ipak ovo je samo jedan tezak poraz.united i ferguson jesu veliki jer titule govore u njihovo ime.kad se bude uveo celery cap kao u nba bice dosta stvari jasnije i pravednije.pokazalo se da je novac jaci od sistema koji neki klubovi imaju.tako je preko noci i chelsea nastao pa jos nije ligu sampiona uzeo.milijarderi su poremetili trziste i sada niko nece da prodaje kvalitetne igrace za manje od 40 miliona

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

City mislio Bayernu da drzi lekciju na Allianz Areni pa kada je lepo ispracen onda otisao na Traford da drzi casove.A na Trafordu jos pamte Robbenovu golcinu koja ih je eleminisala iz Lige Sampiona.

goran

pre 12 godina

Da se razumemo,nisam fan ni jednih ni drugih,vec trecih.Ali to nije bitno.Siti je pobegao na +5,ali junajted je SVE DERBIJE odigrao,sve do jednog,a ostali timovi nisu skoro ni poceli.Tako da je Junajted opet na pol poziciji.A derbiji su mnogo bitni kod njih.Tako da neotpisujte ni Junajted a ni Celsi jos uvek. A tek novogodisnji klasici i derbiji u 3 dana,a Junajted sa Norvicem,Blegburnom i Wolwesom. Videcemo.....

Dobr1v9j

pre 12 godina

Treba čestitati Sitiju na odličnoj partiji i ubedljivoj pobedi. Sve je bilo na mestu (crveni karton Evansu), ali ne treba zaboraviti da je to 'samo' jedna utakmica od 38.

Milos RU

pre 12 godina

Realno gledano previsoka pobeda sitija, ali dobro ce doci igracima Junajteda. O cemu pricam? Pa pricam o tome ako se posle ovog poraza na trgnu onda ne znam kada ca jer zadnje cetiri utakmice nista ne igraju, ne gube ali ne igraju. Mislim da je rano pricati o sampionu jer prolece je daleko. Siti danas dobar ali je Junajted vise bio losiji nego sto su ovi bili toliko dobri. Bez Vidica rupa.

ziko

pre 12 godina

strasna pobeda Citija,samo se bojim da ce stati na ovome jer poznato je kako se igra fudbal u Engleskoj svako svakoga moze da pobedi, evo gledam i Celsi gubi......Arsenal je nekoliko puta pobedjivao crvene djavole ali su ostajali bez titule....stvarno bih volio da siti bude sampion najvise zbog Kolarova....

Blazeni_Blagoje

pre 12 godina

Bez obzira na danasnji poraz, United ostaje najbolji klub sa ostrva! Nije mi jasno kako neko moze da navija za skorojevice iz City-a? Pa gde je tu tradicija, istorija? Nego, dosao g-din magnat i sa svojom naftom kupuje igrace kao u Fifinom menadzeru kako bi osvojio titulu cisto iz zabave/hobija. Tako je Chelsea pokusao, ali izgleda da je u tom slucaju postojala nekakva fudbalaska kosmicka pravda. A nadam se i da ce isti slucaj biti i sa City-em.

Anonymous

pre 12 godina

Ovo je dobro za sezonu,bice uzbudljiva,i koliko god se meni svidjalo ili ne svidjalo sta rade seici, potrebno je uvijek neko osvjezenje u vrhu najjacih liga,pa makar i na takav nacin...
Samo bih dodao na clanak ..."Do kraja je Dzeko postigao dva gola i Silva jedan" ... do kraja je Dzeko promasio i 100% sansu ... Dobar je igrac ali zadnjih nekoliko utakmica,pogotovo protiv Viljareala i ova danas,promasivao je veoma izgledne sanse koji bi trebao dati...Ne moze se sve ni dati ali Boze moj ;)

BaneUtd

pre 12 godina

Da se ne lažemo,crveni karton je presudio.Mada,zeznuo se Ferguson što je stavio Evansa u tim pored Vidića i Džounsa.Junajted nije više favorit za osvajanje titule,Siti je dobio bitku ali rat je tek počeo.

B.L.

pre 12 godina

CITY ponizio UNITED a BAYERN ponizio oba MANCHESTERA.
CITY kabadahija u najjacoj ligi na svetu,ubedljivo prvi na tabeli,neko bi rekao da ce United da mu ocita lekciju a onda dodje City Unitedu u kucu i ponizi ga.Ali zato Bayern u Ligi Sampiona je pokazao kako pravi domacin docekuje gosta.A pre godinu i po izbacimo i United iz LS,ma ova generacija Bayerna je sjajna ka dijamant,steta sto je Robben cele sezone povredjen ali i bez njega resetamo.Pozdrav za Bayernce
(Bayern 74.,75.,76.,01...., 23. oktobar 2011 16:39)
Nemam komentar!Sokiran sam ovako glupim komentarom!

mix 071

pre 12 godina

ono sto je mene zaprepastilo je reakcija posle prvoga gola..pa nje uopste nije bilo.. i ne mogu da se otmem utisku, da fergijevi momci imaju neku vrstu komleksa od komsija..nije mi samo jasno na osnovu cega..

Aleksandar

pre 12 godina

(još i dobro da nam nisu napravili ono što smo mi Arsenalu)
(NIKOLICA, 23. oktobar 2011 16:37)

Je l' si siguran da nisu? Arsenalu bar nije igralo vecina prvotimaca, a i poraz je bio na gostujucem terenu.

Milosh K.

pre 12 godina

Realno gledajuci,u ovoj utakmici su se sastali tim s tradicijom i tim s pretenzijom da pokaze da tradicija nema aaaapsolutno nikakve veze s tim ko je trenutno kvalitetniji tim.Neko ce reci da je Siti vestacka tvorevina,da su samo imali srece,da su i dalje manji klub od Junajteda,ali to ce reci navijaci Junajteda,ogorceni,koji ne sagledavaju realnu sliku.
Fergusonu kapa dole za sve sto je osvojio u trenerskoj karijeri,ali da je covek u nekim situacijama,bas toooliko slep kod ociju,e to ne mogu da razumem pa nema te sile...Kako u jednom Manchester Junajtedu mogu da igraju igraci poput Kuscaka,Evansa,Flecera,Kerika,Parka,Valensije,Gibsona,Ovena,Berbatova,to zna samo Ser Alex Ferguson...Pa ja njima ne bih dao ni na slici da vide Old Traford a kamoli da igraju za Junajted...E zato ga je Siti danas i ponizio...Ne moze Ferguson da skonta da ako igra 4-4-2 da na sredini mora da igraju jedan kreativac i jedan klasican krljac.Anderson jeste kreativan,ali previse ofanzivan da bi igrao na centru,decko je prirodan poluspic i zato nikad nije pokazao sav svoj talenat i maksimum...S druge strane,Kerik i Flecer su toliki panjevi da im ja ne bi dao da igraju u prvoj postavi Slovena iz Rume.Prodati gore navedene igrace,i kupiti rasnog spica,npr.Hulka i jednog krljaca,Sandra ili De Rosija,kreatora igre definitivno,jer ne pamtim kada je zadnji put Junajted igrao ruzniji fudbal...Pa oni i kada pobede opet skoro uvek igraju ruzno...
Siti jeste ulozio oooogromne pare,mnogi igraci su nerealno placeni,ali napravili su tim koji ce u vrlo skorijoj buducnosti moci da parira Barseloni...U Sitiju Adam Dzonson,Dzeko,Tevez,Nasti,Kolarov,Kolo Ture,Milner moraju da se bore za startnu postavu,i svaki dalji komentar o snazi Sitija je isuvisan...
Da se razumemo,ja sam navijac Junajteda,ali sam samo realan...

Sector

pre 12 godina

Pocinje era Mancester Sitija.Mislim da bi Dzeko i Kolarov u bilo kojoj ekipi na svijetu igrali za prvu postavu a u Sitiju ulaze pred sam kraj!Jos je Kolarov bio najbolji pojedinac u mecu protiv ViljarealaTo dovoljno govori o kakvom se igrackom kadru radi..

mislilac

pre 12 godina

Ban_utd koji nakon pobede mancestera nad arsenalom zatrudneo od srece,danas je nakon ovog debakla njegovog tima pobacio od prevelikog stresa izazvanog od nestasnog balotelija,koji se jos pita WHY ALWAYS ME?

Nemanjikos

pre 12 godina

Cestitke plavcima. Ni krivi ni duzni postadose giganti preko noci. :) Sad ce nastati nova armija navijaca za taj klub, kao sto su ranije bili za Chelsea, a sad za Barcelonom. Mada, uglavnom su to klinci paljevine.

Dule

pre 12 godina

Baš je bilo uživanje gledati kako je Manchester City ponizio crvene djavole,još bi mi veći gušt bio da je i Vidić bio na terenu,zaslužio je da prisustvuje takvom porazu.City šampion!

Kol

pre 12 godina

Pratim Junajted dosta dugo i ovo je definitivno najtezi poraz, mislim gubilo se i od Arsenala sa po 4 gola razlike i od Celsija ali ovo danas je bilo razbijanje sto bi mi rekli za sve pare! Jednostavno osim Runija, Vidica ajde i Nanija Junajted nema neke velike (ono sto englezi zovu world-class) fudbalere dok ih City ima na svakoj poziciji jbg ljudi su kupovali ko ludi i pre ili kasnije je moralo da se isplati uprkos treneru kakav je mancini! U svakom slucaju i igrac manje tako da danas je City zasluzeno dobio, malo previse golova ako ste kao i ja navijac Junajteda al sta da se radi!

ivan

pre 12 godina

Bez Vidica odbrana kao Svajcarski sir, ova utakmica pravi dokaz koliko je bitan za tim, mada mislim da je igrao nebi sprecio poraz, ali sigurno nebi primili 6 komada,ovo je bilo kriminalno!

gin

pre 12 godina

Ovo je definitivno Fergusonov poraz! Potpuni promasaj taktike i izbora igraca! Nije se znalo ko sta radi u onom timu!
Svaka cast Kolarovu, cim je on usao za 5min. pala 3 gola! :)

doktor

pre 12 godina

Krcag ide na vodu dok se ne razbije! Da se razumemo,veliki sam navijac MU,ali su ovo zasluzili... Na volseban nacin su pobedili Noric na Trafordu ,ko je gledao zna sta pricam...Igranje velikih derbija bez 2do3 igraca iz prve,a na klupi su... Ima jos,sreca i te stvari......

Pedja J7

pre 12 godina

Siti ih je unakazio!
I da nije bilo crvenog za Junajted, dobio bi Siti, bili su 5 puta bolji i do tada.
Toliko o priči da su veliki klubovi jednostavno VELIKI, i da nije sve u novcu. Ma jok i nije...E sad, svi mi koji navijamo za Zvezdu, ili vi drugi, treba da shvatimo da smo za evropske okvire SMEŠNI. Igrači su nam limitirani, za bolje nemamo...u prevodu ĆUTIMO I TRPIMO! :)

Rade Futog

pre 12 godina

Dok se Arsenal raspadao, svi su likovali, smejali im se i ponižavali, danas je kazna i osveta stigla! Koliko mi je drago što je naduvana Barsa, kojoj su sudije sinoć pomagale, kiksnula, toliko mi je ovo današnje ponižavanje "svemoćnog" Fergija i Junajteda još draže!
Siti je prejak, dve predobre postave mogu napraviti! Svi su dominirali, ali David Silva je definitivno igrač utakmice! Držao je igru, a nije grešio, još par vrhunskih asistencija imao, genijalan lik!

Bayern 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

CITY ponizio UNITED a BAYERN ponizio oba MANCHESTERA.
CITY kabadahija u najjacoj ligi na svetu,ubedljivo prvi na tabeli,neko bi rekao da ce United da mu ocita lekciju a onda dodje City Unitedu u kucu i ponizi ga.Ali zato Bayern u Ligi Sampiona je pokazao kako pravi domacin docekuje gosta.A pre godinu i po izbacimo i United iz LS,ma ova generacija Bayerna je sjajna ka dijamant,steta sto je Robben cele sezone povredjen ali i bez njega resetamo.Pozdrav za Bayernce

Barcaboy

pre 12 godina

Realno je 6-1 previse.Realno bi bilo da je ostalo 3-1 al ajde.Man Siti je igrao klasican italijanski fudbal.Sve kontre seku rukama i sa ledja,Igraju zatvoreno i na kontre.Sve skolski nema sta,bas kao italijani.Svi golovi su 100% skolski pas u stranu centarsut na drugu stranu i lagana zavrsnica :) Kao sto je SAF rekao "sezona je maraton a ne jedan sprint" .>Pa upravo treba odrzati maks nivo igre cele sezone.Man Siti i dalje treba da igra protiv lpoola celsija i arsenala..Dok unajted treba samo jos protiv totenhama od ovih vecih..Tako da ne treba mnogo poletati,kao sto ce vecina man siti fanova uraditi bice ovo je nasa sezona bla bla..Svaka cast ali ova pobeda je samo pocetak !! Ima tu jos MNOOOOOGo da se igra..

ivan

pre 12 godina

Gradjanima se konacno isplacuju visemilionska ulaganja..Imaju fantastican tim i potencijal i mislim da je ovo godine promene trona...Narednih godina ako se ne budu znacajno menjale stvari vidim Man.City kao favorita za titule u Premier ligi,kao i visokog pretendenta za pehar u Ligi sampiona,gde je jedini problem neiskustvo igranja medjunarodnih utakmica,ali i to ce doci s vremenom,kao i uigravanje ovog tima u engleskoj ligi,te dolazak do trenutnog stadijuma nepobedivosti.Bilo je samo pitanje trenutka kada ce doci do smene na vrhu tabele..Sto se tice rezultata 6 1,zasluzena pobeda,mozda pomalo prevelika,ali ipak sa jasnom porukom..bravo i za Dzeka,koji je usao sa klupe i maksimalno iskoristio vreme na terenu sa dva gola...Nemoc Fergunsona na utvrdjenju Old Traford,negodovanje publike,nonsalantno setanje gradjana,i pobeda kvaliteta i novca su samo uvod u novu fudbalski period,kako na ostrvu,tako i u celoj Evropi i svetu..

Da ne poverujes.

pre 12 godina

"Prva dva gola za ’Građane’ postigao je Mario Baloteli (22. i 60. minut)..."

Pa pred utakmicu se zamalo i on zapalio i... Nista. Dao dva gola. Mogla bi psihijatrija da ga proucava kao novu naucnu disciplinu.

palop

pre 12 godina

Kako ih je Siti razmontirao, ovo je neverovatno! Balotelli igracina...
http://l.yimg.com/a/p/sp/editorial_image/8a/8abf188e39c046406f41d467ad75ce8a/balotelli_strikes_first_in_manchester_derby_reveals_why_always_me_shirt.jpg

Aki

pre 12 godina

Pa bilo je vreme i da njih neko nabode. Seik je ulozio mnogo desetina miliona dolara u tim Sitija i to mora da se isplati. Mancester nije ulagao nista poslednjih godina. Uglavnom su prodavali igrace i kupovali zamene(losije). Bice ovo interesantna sezona u Engleskoj...

Paks

pre 12 godina

Kaka demonstracija sile! Koliko United ima losu odbranu bez Vidica videlo se u i ovom mecu. Ako im Vidic skoro ne zaigra tesko da ce isploviti iz ovog ponora u koji upadaju.

AcA

pre 12 godina

Suvisno je bilo sta komentarisati,znam samo da sam presrecan bio kada sam video izraze lica Ferusona i navijaca Uniteda...kao plitak potok su pregazeni,ovo im je verovatno najtezi poraz koji su doziveli u svakom smislu.Nikada ih nisam voleo i dosao je red da se sklone,njima nije vise mesto na vrhu engleskog fudbala...

NIKOLICA

pre 12 godina

OVO NIJE DNO.OVO JE PROPADANJE KROZ DNO!!!!!!!!DOKLE VIŠE ANDERSON,FLEČER,EVANS,KERIK i slični!!!!!??????Bez(bez)veznog reda ovako se moralo proć(još i dobro da nam nisu napravili ono što smo mi Arsenalu)!PREBRZO SU "VRTIĆU"PORASLE UŠI OD HVALOSPJEVA NA POČETKU SEZONE,PA IM JE TAKO BRZO I "UŠLA VODA U UŠI"!!!

Kol

pre 12 godina

Pratim Junajted dosta dugo i ovo je definitivno najtezi poraz, mislim gubilo se i od Arsenala sa po 4 gola razlike i od Celsija ali ovo danas je bilo razbijanje sto bi mi rekli za sve pare! Jednostavno osim Runija, Vidica ajde i Nanija Junajted nema neke velike (ono sto englezi zovu world-class) fudbalere dok ih City ima na svakoj poziciji jbg ljudi su kupovali ko ludi i pre ili kasnije je moralo da se isplati uprkos treneru kakav je mancini! U svakom slucaju i igrac manje tako da danas je City zasluzeno dobio, malo previse golova ako ste kao i ja navijac Junajteda al sta da se radi!

Pedja J7

pre 12 godina

Siti ih je unakazio!
I da nije bilo crvenog za Junajted, dobio bi Siti, bili su 5 puta bolji i do tada.
Toliko o priči da su veliki klubovi jednostavno VELIKI, i da nije sve u novcu. Ma jok i nije...E sad, svi mi koji navijamo za Zvezdu, ili vi drugi, treba da shvatimo da smo za evropske okvire SMEŠNI. Igrači su nam limitirani, za bolje nemamo...u prevodu ĆUTIMO I TRPIMO! :)

Da ne poverujes.

pre 12 godina

"Prva dva gola za ’Građane’ postigao je Mario Baloteli (22. i 60. minut)..."

Pa pred utakmicu se zamalo i on zapalio i... Nista. Dao dva gola. Mogla bi psihijatrija da ga proucava kao novu naucnu disciplinu.

Sector

pre 12 godina

Pocinje era Mancester Sitija.Mislim da bi Dzeko i Kolarov u bilo kojoj ekipi na svijetu igrali za prvu postavu a u Sitiju ulaze pred sam kraj!Jos je Kolarov bio najbolji pojedinac u mecu protiv ViljarealaTo dovoljno govori o kakvom se igrackom kadru radi..

B.L.

pre 12 godina

CITY ponizio UNITED a BAYERN ponizio oba MANCHESTERA.
CITY kabadahija u najjacoj ligi na svetu,ubedljivo prvi na tabeli,neko bi rekao da ce United da mu ocita lekciju a onda dodje City Unitedu u kucu i ponizi ga.Ali zato Bayern u Ligi Sampiona je pokazao kako pravi domacin docekuje gosta.A pre godinu i po izbacimo i United iz LS,ma ova generacija Bayerna je sjajna ka dijamant,steta sto je Robben cele sezone povredjen ali i bez njega resetamo.Pozdrav za Bayernce
(Bayern 74.,75.,76.,01...., 23. oktobar 2011 16:39)
Nemam komentar!Sokiran sam ovako glupim komentarom!

Skorojevic koji 40 godina prati fudbal

pre 12 godina

Bez obzira na danasnji poraz, United ostaje najbolji klub sa ostrva! Nije mi jasno kako neko moze da navija za skorojevice iz City-a? Pa gde je tu tradicija, istorija? Nego, dosao g-din magnat i sa svojom naftom kupuje igrace kao u Fifinom menadzeru kako bi osvojio titulu cisto iz zabave/hobija. Tako je Chelsea pokusao, ali izgleda da je u tom slucaju postojala nekakva fudbalaska kosmicka pravda. A nadam se i da ce isti slucaj biti i sa City-em.
(Blazeni_Blagoje, 23. oktobar 2011 17:34)

Skorojevice iz City-ja? Klub bez tradicije i istorije? Sine, ti verovatno imas 15 godina. Svi pravi Mancs navijaju za City (zato se i zovu "gradjani") i decenijama strpljivo cekaju na preporod kluba. Cak postoji i izreka medju njima tipa "...desice se kad City uzme titulu." Skorojevici su sabani kao ti koji se loze na Utd samo zbog njihovih uspeha, a u sustini ih zabole i za klub i ostalo. Sto se tice kupovine uspeha, Utd je prvi patentirao fudbalsku prostituciju - od listinga na berzi, do totalnog blama kad ih je kupio Glaser i time otvorio put ostalim "magnatima". Prema tome, informisi se (ili odrasti) pre nego sto pocnes da lupetas. 'Ajde sad, vreme je za spavanje, sutra se ide u skolu.

mislilac

pre 12 godina

Ban_utd koji nakon pobede mancestera nad arsenalom zatrudneo od srece,danas je nakon ovog debakla njegovog tima pobacio od prevelikog stresa izazvanog od nestasnog balotelija,koji se jos pita WHY ALWAYS ME?

gin

pre 12 godina

Ovo je definitivno Fergusonov poraz! Potpuni promasaj taktike i izbora igraca! Nije se znalo ko sta radi u onom timu!
Svaka cast Kolarovu, cim je on usao za 5min. pala 3 gola! :)

Rade Futog

pre 12 godina

Dok se Arsenal raspadao, svi su likovali, smejali im se i ponižavali, danas je kazna i osveta stigla! Koliko mi je drago što je naduvana Barsa, kojoj su sudije sinoć pomagale, kiksnula, toliko mi je ovo današnje ponižavanje "svemoćnog" Fergija i Junajteda još draže!
Siti je prejak, dve predobre postave mogu napraviti! Svi su dominirali, ali David Silva je definitivno igrač utakmice! Držao je igru, a nije grešio, još par vrhunskih asistencija imao, genijalan lik!

Dule

pre 12 godina

Baš je bilo uživanje gledati kako je Manchester City ponizio crvene djavole,još bi mi veći gušt bio da je i Vidić bio na terenu,zaslužio je da prisustvuje takvom porazu.City šampion!

Aleksandar

pre 12 godina

(još i dobro da nam nisu napravili ono što smo mi Arsenalu)
(NIKOLICA, 23. oktobar 2011 16:37)

Je l' si siguran da nisu? Arsenalu bar nije igralo vecina prvotimaca, a i poraz je bio na gostujucem terenu.

ivan

pre 12 godina

Bez Vidica odbrana kao Svajcarski sir, ova utakmica pravi dokaz koliko je bitan za tim, mada mislim da je igrao nebi sprecio poraz, ali sigurno nebi primili 6 komada,ovo je bilo kriminalno!

Sve je jasno

pre 12 godina

Vidić nakon povrede nije onaj stari i ništa on danas ne bi promenio.
Svakako bi izgubili. Mišljenja sam da će on vrlo brzo u Anži.
Odigrao je svoje u Mančesteru.

Paks

pre 12 godina

Kaka demonstracija sile! Koliko United ima losu odbranu bez Vidica videlo se u i ovom mecu. Ako im Vidic skoro ne zaigra tesko da ce isploviti iz ovog ponora u koji upadaju.

ivan

pre 12 godina

Gradjanima se konacno isplacuju visemilionska ulaganja..Imaju fantastican tim i potencijal i mislim da je ovo godine promene trona...Narednih godina ako se ne budu znacajno menjale stvari vidim Man.City kao favorita za titule u Premier ligi,kao i visokog pretendenta za pehar u Ligi sampiona,gde je jedini problem neiskustvo igranja medjunarodnih utakmica,ali i to ce doci s vremenom,kao i uigravanje ovog tima u engleskoj ligi,te dolazak do trenutnog stadijuma nepobedivosti.Bilo je samo pitanje trenutka kada ce doci do smene na vrhu tabele..Sto se tice rezultata 6 1,zasluzena pobeda,mozda pomalo prevelika,ali ipak sa jasnom porukom..bravo i za Dzeka,koji je usao sa klupe i maksimalno iskoristio vreme na terenu sa dva gola...Nemoc Fergunsona na utvrdjenju Old Traford,negodovanje publike,nonsalantno setanje gradjana,i pobeda kvaliteta i novca su samo uvod u novu fudbalski period,kako na ostrvu,tako i u celoj Evropi i svetu..

AcA

pre 12 godina

Suvisno je bilo sta komentarisati,znam samo da sam presrecan bio kada sam video izraze lica Ferusona i navijaca Uniteda...kao plitak potok su pregazeni,ovo im je verovatno najtezi poraz koji su doziveli u svakom smislu.Nikada ih nisam voleo i dosao je red da se sklone,njima nije vise mesto na vrhu engleskog fudbala...

Vålerenga Fotball

pre 12 godina

Pro;itah sve komentare do sada, spominju se Vidić, Kolarov, Ferguson, Balotelli, Džeko i BaneUtd(?!). U samo dva komentara se spominje David Silva koji je najzaslužniji za ovu blamažu jednog od mojih najomraženijih klubova. Sve je držao pod kontrolom, kao uvek staložen, precizan i kao uvek delio je besplatne ringišpile. Takvu viziju i dodavanje trenutno nema nijedan profesionalan fudbaler. Trenutno je najbolji kreator igre na svetu.
Mario Balotelli igra sve bolje u poslednje vreme i pored njegovih ispada. Više se ne vuče po terenu, pokazuje interesovanje i nije sebičan. Krivo mi je što Kolarov i Nasri nisu igrali od početka ali to je sve deo Mancini-eve taktike.
United zasluženo išiban prutom, previše se šire posle pobede nad Arsenalom a i one pobede nad City-em u Charity Shield-u. Sve se vraća, sve se plaća. Ne navijam za City ali ih volim gledati kako igraju jer definitivno imaju igru a i znanje da osvoje titulu ove sezone. Chelsea i United će se boriti za prvu pratilju City-a, Liverpool, Tottenham i Arsenal za četvrtu poziciju a ostali će vrebati iz senke.
Ne osuđujem one klince koji su počeli da navijaju za City sada kada imaju svetske zvezde u timu jer sam i ja tako kao klinac počeo da navijam za Liverpool kada sam i počeo da pratim fudbal (1999).
I još nešto... šta se svi ložite na tog BaneUtd?! Danas ljude privlače gluposti a jedna od tih gluposti je i BaneUtd. Toj osobi je prilično dosadno u životu, piše komentare samo kako bi privukao pažnju na sebe, nije zanimljiv. On nema pojma o fudbalu. Kvazi navijač. A najjadnije je kada napiše npr ''bili SMO dobri'', ''osvojiĆEMO prvenstvo'', ''najJAČI smo'', ''pobedili SMO''... Nemaš ti veze s njima, ne igraš ti, ti si samo navijač, ako se možeš tako nazvati. Ne samo on, to se odnosi na sve vas koji i sebe stavljate u uspeh ali i neuspeh stranih klubova.
Pozdrav za sve fanove Manchester City-a.

Ære Være Vålerenga

Aki

pre 12 godina

Pa bilo je vreme i da njih neko nabode. Seik je ulozio mnogo desetina miliona dolara u tim Sitija i to mora da se isplati. Mancester nije ulagao nista poslednjih godina. Uglavnom su prodavali igrace i kupovali zamene(losije). Bice ovo interesantna sezona u Engleskoj...

dred

pre 12 godina

Nevidjeno.....
Mislio sam da se onako sudi samo u nizim rangovima nekih juznoamerickih liga.Koliko je samo bilo evidentno da je sudac drasticno ostetio Celsi.
Da nisam gledao ne bi verovao.QPR nije morao ni sutnut na gol,dat im penal,igracima celzija dva crvena koja nisu bila ni za zuti,i mislim jos 6 ili 7 zutih kartona.I to u kolevci fudbala.Verovatno je sampion bio poznat i pre starta lige. Neverovatno...
(Cezar, 23. oktobar 2011 20:07)

Taj sudija je vodio mec Totenhem-Liverpul 4:0, i na isti nacin je unistio Liverpul dva crvena i gomila zutih.

Strasno

pre 12 godina

Kao veliki navijac uniteda moram da kazem da je ovo danas bila katastrofa!Ferguson bez Vidica i Fila Dzonsa u odbrani nema sta da trazi protiv jacih timova u Engleskoj ili Evropi!!!!

doktor

pre 12 godina

Krcag ide na vodu dok se ne razbije! Da se razumemo,veliki sam navijac MU,ali su ovo zasluzili... Na volseban nacin su pobedili Noric na Trafordu ,ko je gledao zna sta pricam...Igranje velikih derbija bez 2do3 igraca iz prve,a na klupi su... Ima jos,sreca i te stvari......

Dobr1v9j

pre 12 godina

Treba čestitati Sitiju na odličnoj partiji i ubedljivoj pobedi. Sve je bilo na mestu (crveni karton Evansu), ali ne treba zaboraviti da je to 'samo' jedna utakmica od 38.

Milosh K.

pre 12 godina

Realno gledajuci,u ovoj utakmici su se sastali tim s tradicijom i tim s pretenzijom da pokaze da tradicija nema aaaapsolutno nikakve veze s tim ko je trenutno kvalitetniji tim.Neko ce reci da je Siti vestacka tvorevina,da su samo imali srece,da su i dalje manji klub od Junajteda,ali to ce reci navijaci Junajteda,ogorceni,koji ne sagledavaju realnu sliku.
Fergusonu kapa dole za sve sto je osvojio u trenerskoj karijeri,ali da je covek u nekim situacijama,bas toooliko slep kod ociju,e to ne mogu da razumem pa nema te sile...Kako u jednom Manchester Junajtedu mogu da igraju igraci poput Kuscaka,Evansa,Flecera,Kerika,Parka,Valensije,Gibsona,Ovena,Berbatova,to zna samo Ser Alex Ferguson...Pa ja njima ne bih dao ni na slici da vide Old Traford a kamoli da igraju za Junajted...E zato ga je Siti danas i ponizio...Ne moze Ferguson da skonta da ako igra 4-4-2 da na sredini mora da igraju jedan kreativac i jedan klasican krljac.Anderson jeste kreativan,ali previse ofanzivan da bi igrao na centru,decko je prirodan poluspic i zato nikad nije pokazao sav svoj talenat i maksimum...S druge strane,Kerik i Flecer su toliki panjevi da im ja ne bi dao da igraju u prvoj postavi Slovena iz Rume.Prodati gore navedene igrace,i kupiti rasnog spica,npr.Hulka i jednog krljaca,Sandra ili De Rosija,kreatora igre definitivno,jer ne pamtim kada je zadnji put Junajted igrao ruzniji fudbal...Pa oni i kada pobede opet skoro uvek igraju ruzno...
Siti jeste ulozio oooogromne pare,mnogi igraci su nerealno placeni,ali napravili su tim koji ce u vrlo skorijoj buducnosti moci da parira Barseloni...U Sitiju Adam Dzonson,Dzeko,Tevez,Nasti,Kolarov,Kolo Ture,Milner moraju da se bore za startnu postavu,i svaki dalji komentar o snazi Sitija je isuvisan...
Da se razumemo,ja sam navijac Junajteda,ali sam samo realan...

U pravi cas!

pre 12 godina

Ponavlja se prica sa "Celsijem" - u pocetku su svi smejali tom timu, stvorenom samo od novca i kupljenih igraca. Ali, vrlo brzo je "Celsi" postao snazan tim. "Siti" je docekan jos gore, rugali su se tom timu i njegovom treneru - vrhunski rezultati dolaze neocekivano brzo. Inace, poraz "Junajteda" ne dotice me ne ni najmanje - jer, nase zanimanje za taj tim imalo je veze pre svega sa Vidicem. A otkad mi je taj "lik" vazan koliko i rukometas Dudic, cak i manje, zaboli me "neka stvar" i za "Junajted". Neka se "krpe" uzajamno kako im se prohtedne! Ustvari, raduje me uspeh "Sitija", zbog Kolarova, koji je pravi covek, sto Vidic nikad nije bio, u reprezentaciju je uneo zlu krv jos u doba Ilije Petkovica. Vidicev pad i pad "Junajteda" dolaze nekako u isto vreme - i neka, dosta ih je bilo.

goran

pre 12 godina

Da se razumemo,nisam fan ni jednih ni drugih,vec trecih.Ali to nije bitno.Siti je pobegao na +5,ali junajted je SVE DERBIJE odigrao,sve do jednog,a ostali timovi nisu skoro ni poceli.Tako da je Junajted opet na pol poziciji.A derbiji su mnogo bitni kod njih.Tako da neotpisujte ni Junajted a ni Celsi jos uvek. A tek novogodisnji klasici i derbiji u 3 dana,a Junajted sa Norvicem,Blegburnom i Wolwesom. Videcemo.....

Cezar

pre 12 godina

Nevidjeno.....
Mislio sam da se onako sudi samo u nizim rangovima nekih juznoamerickih liga.Koliko je samo bilo evidentno da je sudac drasticno ostetio Celsi.
Da nisam gledao ne bi verovao.QPR nije morao ni sutnut na gol,dat im penal,igracima celzija dva crvena koja nisu bila ni za zuti,i mislim jos 6 ili 7 zutih kartona.I to u kolevci fudbala.Verovatno je sampion bio poznat i pre starta lige. Neverovatno...

ziko

pre 12 godina

strasna pobeda Citija,samo se bojim da ce stati na ovome jer poznato je kako se igra fudbal u Engleskoj svako svakoga moze da pobedi, evo gledam i Celsi gubi......Arsenal je nekoliko puta pobedjivao crvene djavole ali su ostajali bez titule....stvarno bih volio da siti bude sampion najvise zbog Kolarova....

branko

pre 12 godina

Sir Alex Ferguson-e
Sta je sa Vidicem? Da ga slucajno ne spremas za prodaju pa zato ne igra. Ako nije ovo u pitanju ili mozda povreda ond Sir Fegusonu velika gresaka.
Branko

Bayern 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

CITY ponizio UNITED a BAYERN ponizio oba MANCHESTERA.
CITY kabadahija u najjacoj ligi na svetu,ubedljivo prvi na tabeli,neko bi rekao da ce United da mu ocita lekciju a onda dodje City Unitedu u kucu i ponizi ga.Ali zato Bayern u Ligi Sampiona je pokazao kako pravi domacin docekuje gosta.A pre godinu i po izbacimo i United iz LS,ma ova generacija Bayerna je sjajna ka dijamant,steta sto je Robben cele sezone povredjen ali i bez njega resetamo.Pozdrav za Bayernce

Cvorovic

pre 12 godina

Jedan od najboljih štopera sveta nije ni na tribinama,nešto tu smrdi,prodaće ga sigurno,a kolko im znači govori 6 golova u mreži
(Đuro, 23. oktobar 2011 16:40)

Kako nije ni na tribinama, sedeo odmah do Gigsa.

Nemanjikos

pre 12 godina

Cestitke plavcima. Ni krivi ni duzni postadose giganti preko noci. :) Sad ce nastati nova armija navijaca za taj klub, kao sto su ranije bili za Chelsea, a sad za Barcelonom. Mada, uglavnom su to klinci paljevine.

Rafa

pre 12 godina

Kako su se kazimo "vatreni" navijaci Bajerna utripovali da su bolji od oba Mancestera da je to strasno, a njihov Bajern izgubi od Hanovera! Da da mocni Bajern hahahha.....Sve cestitke Sitiju na ocitanoj lekciji junajtedu i Benetu UTD!

BaneUtd

pre 12 godina

Da se ne lažemo,crveni karton je presudio.Mada,zeznuo se Ferguson što je stavio Evansa u tim pored Vidića i Džounsa.Junajted nije više favorit za osvajanje titule,Siti je dobio bitku ali rat je tek počeo.

ado

pre 12 godina

fina utakmica, za ovoga sto je napisao o novoj eri city-ja sa kolarovom i dzekom, evo jedna slika

http://zaslike.com/files/xxijdqqojwqco212nh3c.jpg

;)

NIKOLICA

pre 12 godina

OVO NIJE DNO.OVO JE PROPADANJE KROZ DNO!!!!!!!!DOKLE VIŠE ANDERSON,FLEČER,EVANS,KERIK i slični!!!!!??????Bez(bez)veznog reda ovako se moralo proć(još i dobro da nam nisu napravili ono što smo mi Arsenalu)!PREBRZO SU "VRTIĆU"PORASLE UŠI OD HVALOSPJEVA NA POČETKU SEZONE,PA IM JE TAKO BRZO I "UŠLA VODA U UŠI"!!!

kshdjflkj

pre 12 godina

City mislio Bayernu da drzi lekciju na Allianz Areni pa kada je lepo ispracen onda otisao na Traford da drzi casove.A na Trafordu jos pamte Robbenovu golcinu koja ih je eleminisala iz Lige Sampiona.
(BAYERN recordmeister, 23. oktobar 2011 17:10)


Jesi ti plakao kad je Milito zabio 2 komada?! Polako videcete i vi Siti sad im je pao teret posto su ostvarili 1 pobedu u ls protiv Viljareala. Bez pritiska pobedice i Bajern.

palop

pre 12 godina

Kako ih je Siti razmontirao, ovo je neverovatno! Balotelli igracina...
http://l.yimg.com/a/p/sp/editorial_image/8a/8abf188e39c046406f41d467ad75ce8a/balotelli_strikes_first_in_manchester_derby_reveals_why_always_me_shirt.jpg

LUBI

pre 12 godina

Sto je Messi za Barsu,Ronaldo za Real to je Vidic za Mancester...Vidic je trenutno najbolji odbrambeni igrac na svetu...Tako ne spreman bolji je od Smolinga,Evansa,DZonsa...Fergi je pogresio ovog puta u vezi Vidica...

ivan

pre 12 godina

realno citi ih je zasluzeno razbio,sto mi je izuzetno drago kao velikom navijacu najveceg engleskog kluba???LIVERPULA.uvek uz crvene sa enfilda

Zuki

pre 12 godina

Auuu kakva brutalna kradja! Je l' moguce to u Premier ligi?! Prvo smesan penal za QPR, zatim crveni Bosingvi umesto kontra faula, onda prestrog crveni Drogbi pa nedosudjen cist penal nad Luiz-om.
Ko je tom coveku dao licencu za sudiju? Tako se ni u JLS ne sudi.

Milos RU

pre 12 godina

Realno gledano previsoka pobeda sitija, ali dobro ce doci igracima Junajteda. O cemu pricam? Pa pricam o tome ako se posle ovog poraza na trgnu onda ne znam kada ca jer zadnje cetiri utakmice nista ne igraju, ne gube ali ne igraju. Mislim da je rano pricati o sampionu jer prolece je daleko. Siti danas dobar ali je Junajted vise bio losiji nego sto su ovi bili toliko dobri. Bez Vidica rupa.

Navijac

pre 12 godina

Ja sam za UTD ali ovo danas je bila demonstracija sile bez obzira sto su imali sasvim opravdano igraca manje bila bi pobeda i bez toga jer je mancini u potpunosti nadmudrio starog lisca fergusona.Emocije na stranu sjajan mec,puno golova i dokaz kako treba da se igra fudbal zato je to najjaca liga na svetu i najkvalitetnija!

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

City mislio Bayernu da drzi lekciju na Allianz Areni pa kada je lepo ispracen onda otisao na Traford da drzi casove.A na Trafordu jos pamte Robbenovu golcinu koja ih je eleminisala iz Lige Sampiona.

chubby checker

pre 12 godina

obicno ne pratim komentare na vestima o fudbalu pa me bas zanima ko je taj BaneUTD.. mislim, od prvih 20 komentara u 10 prozivaju njega :D

brko

pre 12 godina

Budimo realni, ManU je od pocetka sezone imao mnogo srece, sve im je ulazilo, pogotovo protiv Celzija i Arsenala, dok je Citi bio mnogo ujerljiviji. Morao da je da uslijedi pad u posljednjih par utakmica (Bazel, Stoke, Otelul...) i konacno otrznenje protiv Citija. Danas im ne bi ni Vidic pomogao i bolje je za njega da ga Fergi nije stavio u igru, jer je ionako nedovoljno oporavljen i narusenog samopouzdanja (partija za Srbiju i crveni u LS).

Nemanja

pre 12 godina

Cestitao bih Sitiju na pobedi. Bili su odlicni danas, dok je Junajted sa druge strane bio ocajan. Kao da se sve lose skupilo odjednom, i sastavilo ih. Liga nije gotova, ovo je tek 9. kolo, bice tu jos svega i svacega. Navijac sam Junajteda preko 10 godina, i mogu reci da me nije toliko zaboleo ovaj debakl koliko komentarisanje sa sadrzinom mrznje prema Junajtedu. Komentare ostavljaju likovi koji u zivotu fudbal nisu gledali,ne znaju ni koji tim u kojoj ligi igra, ali bitno je da mrze Junajted.I to da bi sutra kad vide pravog navijaca,ljubitelja fudbala, coveka koja prati svaki mec,zaje..li kako ih je VELIKI Siti razbio. Javljaju se klinci, koji od sada navijaju za veliki tim MANCHESTER CITY, velikana engleskog fudbala, hvala bogu ODUVEK JE TO BIO. I to rade da bi ispali face sutra u skoli , ili da bi dobili 50 lajkova na facebook-u kad postave status tipa : SITI SAMPION, DOMINIRAJ, RAZBILI SIROTINJU !!! TAKO JE MILIONERI ! A ne znaju 3 igraca da nabroje pre nego sto je dosao seik Mansur. Novopeceni navijaci smanjite dozivljaj malo. Uvek mozete razlikovati komentar lika koji je npr. gotivio Siti i pre 10 godina, od ove novokomponovane navijace. Ali tek onda shvatim koliko je Manchester United veliki tim. Ovde dodju ga ih pljuju navijaci Celsija, Juventusa, Arsenala, Barselone, Reala, Milana, Bajerna, Liverpula.... Bitna je mrznja premna Junajtedu. Naravno, kada im svi zavide. Da su tim koji se bori za 8 mesto u ligi svake godine, ovde bi bilo napisano 5 komentara max, a ne 100 , ili koliko vec. UNITED FOR LIFE !!!!

ja

pre 12 godina

Mika Ricards ubica od igraca! Dobar u odbrani i naopadu a gradjen je kao Tajson iz najboljih dana. Ne daj boze da ispadne neko koskanje i tuca pa da on mora da resava stvari :)! btw Celzi je sramno POKRADEN!

Blazeni_Blagoje

pre 12 godina

Bez obzira na danasnji poraz, United ostaje najbolji klub sa ostrva! Nije mi jasno kako neko moze da navija za skorojevice iz City-a? Pa gde je tu tradicija, istorija? Nego, dosao g-din magnat i sa svojom naftom kupuje igrace kao u Fifinom menadzeru kako bi osvojio titulu cisto iz zabave/hobija. Tako je Chelsea pokusao, ali izgleda da je u tom slucaju postojala nekakva fudbalaska kosmicka pravda. A nadam se i da ce isti slucaj biti i sa City-em.

Anonymous

pre 12 godina

Ovo je dobro za sezonu,bice uzbudljiva,i koliko god se meni svidjalo ili ne svidjalo sta rade seici, potrebno je uvijek neko osvjezenje u vrhu najjacih liga,pa makar i na takav nacin...
Samo bih dodao na clanak ..."Do kraja je Dzeko postigao dva gola i Silva jedan" ... do kraja je Dzeko promasio i 100% sansu ... Dobar je igrac ali zadnjih nekoliko utakmica,pogotovo protiv Viljareala i ova danas,promasivao je veoma izgledne sanse koji bi trebao dati...Ne moze se sve ni dati ali Boze moj ;)

Dirty

pre 12 godina

Dakle; Djavoli : Shinavatra 1:6 za sve koji su kudili Arsenal, sad postaje jasno, povrede, kartoni, iskustvo...Nije sve u kinti bice nesto i u znanu? Posle svih iznenadjena Arsenal je pokazao da je jedini klub za respekt cak i kad katastrofalno gubi.

mix 071

pre 12 godina

ono sto je mene zaprepastilo je reakcija posle prvoga gola..pa nje uopste nije bilo.. i ne mogu da se otmem utisku, da fergijevi momci imaju neku vrstu komleksa od komsija..nije mi samo jasno na osnovu cega..

otkacheni

pre 12 godina

Sreca pa u Junajtedu igraju za male pare iz ljubavi prema fudbalu... Utd je pobedio u poslednjih par meceva, ali nije blistao kao na pocetku sezone, dok se igra City-ja nije drasticno promenila. Moj tip T22+&GG.
(otkacheni, 20. oktobar 2011 13:17)
Preporučujem (+45) Ne preporučujem (-31)

Kvota 3,60. :)

Barcaboy

pre 12 godina

Realno je 6-1 previse.Realno bi bilo da je ostalo 3-1 al ajde.Man Siti je igrao klasican italijanski fudbal.Sve kontre seku rukama i sa ledja,Igraju zatvoreno i na kontre.Sve skolski nema sta,bas kao italijani.Svi golovi su 100% skolski pas u stranu centarsut na drugu stranu i lagana zavrsnica :) Kao sto je SAF rekao "sezona je maraton a ne jedan sprint" .>Pa upravo treba odrzati maks nivo igre cele sezone.Man Siti i dalje treba da igra protiv lpoola celsija i arsenala..Dok unajted treba samo jos protiv totenhama od ovih vecih..Tako da ne treba mnogo poletati,kao sto ce vecina man siti fanova uraditi bice ovo je nasa sezona bla bla..Svaka cast ali ova pobeda je samo pocetak !! Ima tu jos MNOOOOOGo da se igra..

bojan

pre 12 godina

Vidic i tako nespreman bolji je od Evansa,Smolinga,DZonsa...Vidic je najbolji odbrambeni igrac na svetu Fergi to mora da zna a ne da se pravi lud....

Tobdzija

pre 12 godina

Nadam se samo da je Venger ovo gledao i naucio lekciju kako pobediti Junajted...! Savremeni fudbal,čitaj-(pare, novac, ulaganje) jer fudbal se menja...

ArsenalFC

pre 12 godina

Kako je sad lepo u plavoj strani Mancestera,mogu samo da zamislim... Tesko da ce se ovi povratiti od ovoga... Nece dobiti City 10 godina...

Barcaboy

pre 12 godina

Ima neko ko je rekao da su pomagale sudije barsi..au ljudi pa vi ste bas slepi majke mi..Bio je penal realno..kad bi se to desilo runiju silvi ronaldu i ostalima onda bi bio penal 100% budite malo realni vise bre..Vise mrzite barsu nego sto volite svoj klub...Utakmica je jos jednom ponavljam produzeno 8 minuta ZBOG prigovora seljacine kanutea i co.! Ae bre ne gubite se vise !

analiticar

pre 12 godina

Ne zna se ko je veca rupa, ne racunajuci Evansa koji je bez konkurencije, decko nije ni za championship. Ferdinand nije bio ni blizu nijednog igraca kod golova, Anderson je zalutao, Flethcer juri ko muva bez glave, debeli Runi vise nikoga ne moze da pretrci, Evra je zreo da se vrati u neki psg, mladac na golu jos uvek pogubljen...
Pitam se samo da li su u ManU razmisljali o dovodjenju Silve ili Yaya Toure-a kad je za to bilo vreme

navijac Bayerna sa cetiri titule u sifonjeru ;)

pre 12 godina

A sta mislite da se udruze United i Sity i da se zovu samo Manchester,ma i njih bi isprasili.Kako mi je drago gde god se pojavi Bayernov navijac odmah se prasina dize i niko ne ostaje ravnodusan.Ili nas obozavaju ili nas mrze(a oni znaju zasto nas mrze.A je li ovaj rezultat usao u neku ginisovu knjigu ili slicn?(svadjaju se dva mala kluba a da se saberu nemaju 4 titule LS)

ledeni

pre 12 godina

joj de je maj 2012:)pa do tad moze da bude sve i svasta a jos siti igra i ligu sampiona,pa liga kup,pa fa kup cekaj kad se pocnu umarati se igraci pa dodje serija losih rezultata,pa udare po treneru,jer sad je lako dizati siti u nebo,a za razilku od junajteda koji ima bogatu istoriju siti moze samo da sanja ono sto je junajted osvojio LIGU SAMPIONA,a videli ste kad je siti izgubio od b.minhena kakva je bila reakcija u timu odma ne zalaganje i svadja:D toliko od mene

zidane

pre 12 godina

vi sto ne volite united sada mozete da budete srecni i da likujete ali ipak ovo je samo jedan tezak poraz.united i ferguson jesu veliki jer titule govore u njihovo ime.kad se bude uveo celery cap kao u nba bice dosta stvari jasnije i pravednije.pokazalo se da je novac jaci od sistema koji neki klubovi imaju.tako je preko noci i chelsea nastao pa jos nije ligu sampiona uzeo.milijarderi su poremetili trziste i sada niko nece da prodaje kvalitetne igrace za manje od 40 miliona

hoho

pre 12 godina

mislim da je odbrana junajteda dosta slabija nego prosle sezove sve su to manje vise ista imena ali gadno su ne uigrani a i ovi mladi momci nazad koje forsira ferguson se ne snalaze bas najbolje, a kada se tome jos doda odlican dan sitija katastrofa je realna opcija. po meni je iznanadjenje onako cvrst njukasl. oni su prosle godine igrali sa velikim oscilacijama

Bayern 74.,75.,76.,01....

pre 12 godina

CITY ponizio UNITED a BAYERN ponizio oba MANCHESTERA.
CITY kabadahija u najjacoj ligi na svetu,ubedljivo prvi na tabeli,neko bi rekao da ce United da mu ocita lekciju a onda dodje City Unitedu u kucu i ponizi ga.Ali zato Bayern u Ligi Sampiona je pokazao kako pravi domacin docekuje gosta.A pre godinu i po izbacimo i United iz LS,ma ova generacija Bayerna je sjajna ka dijamant,steta sto je Robben cele sezone povredjen ali i bez njega resetamo.Pozdrav za Bayernce

Dule

pre 12 godina

Baš je bilo uživanje gledati kako je Manchester City ponizio crvene djavole,još bi mi veći gušt bio da je i Vidić bio na terenu,zaslužio je da prisustvuje takvom porazu.City šampion!

Sve je jasno

pre 12 godina

Vidić nakon povrede nije onaj stari i ništa on danas ne bi promenio.
Svakako bi izgubili. Mišljenja sam da će on vrlo brzo u Anži.
Odigrao je svoje u Mančesteru.

BAYERN recordmeister

pre 12 godina

City mislio Bayernu da drzi lekciju na Allianz Areni pa kada je lepo ispracen onda otisao na Traford da drzi casove.A na Trafordu jos pamte Robbenovu golcinu koja ih je eleminisala iz Lige Sampiona.

BaneUtd

pre 12 godina

Da se ne lažemo,crveni karton je presudio.Mada,zeznuo se Ferguson što je stavio Evansa u tim pored Vidića i Džounsa.Junajted nije više favorit za osvajanje titule,Siti je dobio bitku ali rat je tek počeo.

Barcaboy

pre 12 godina

Ima neko ko je rekao da su pomagale sudije barsi..au ljudi pa vi ste bas slepi majke mi..Bio je penal realno..kad bi se to desilo runiju silvi ronaldu i ostalima onda bi bio penal 100% budite malo realni vise bre..Vise mrzite barsu nego sto volite svoj klub...Utakmica je jos jednom ponavljam produzeno 8 minuta ZBOG prigovora seljacine kanutea i co.! Ae bre ne gubite se vise !

Blazeni_Blagoje

pre 12 godina

Bez obzira na danasnji poraz, United ostaje najbolji klub sa ostrva! Nije mi jasno kako neko moze da navija za skorojevice iz City-a? Pa gde je tu tradicija, istorija? Nego, dosao g-din magnat i sa svojom naftom kupuje igrace kao u Fifinom menadzeru kako bi osvojio titulu cisto iz zabave/hobija. Tako je Chelsea pokusao, ali izgleda da je u tom slucaju postojala nekakva fudbalaska kosmicka pravda. A nadam se i da ce isti slucaj biti i sa City-em.

navijac Bayerna sa cetiri titule u sifonjeru ;)

pre 12 godina

A sta mislite da se udruze United i Sity i da se zovu samo Manchester,ma i njih bi isprasili.Kako mi je drago gde god se pojavi Bayernov navijac odmah se prasina dize i niko ne ostaje ravnodusan.Ili nas obozavaju ili nas mrze(a oni znaju zasto nas mrze.A je li ovaj rezultat usao u neku ginisovu knjigu ili slicn?(svadjaju se dva mala kluba a da se saberu nemaju 4 titule LS)

Nemanja

pre 12 godina

Cestitao bih Sitiju na pobedi. Bili su odlicni danas, dok je Junajted sa druge strane bio ocajan. Kao da se sve lose skupilo odjednom, i sastavilo ih. Liga nije gotova, ovo je tek 9. kolo, bice tu jos svega i svacega. Navijac sam Junajteda preko 10 godina, i mogu reci da me nije toliko zaboleo ovaj debakl koliko komentarisanje sa sadrzinom mrznje prema Junajtedu. Komentare ostavljaju likovi koji u zivotu fudbal nisu gledali,ne znaju ni koji tim u kojoj ligi igra, ali bitno je da mrze Junajted.I to da bi sutra kad vide pravog navijaca,ljubitelja fudbala, coveka koja prati svaki mec,zaje..li kako ih je VELIKI Siti razbio. Javljaju se klinci, koji od sada navijaju za veliki tim MANCHESTER CITY, velikana engleskog fudbala, hvala bogu ODUVEK JE TO BIO. I to rade da bi ispali face sutra u skoli , ili da bi dobili 50 lajkova na facebook-u kad postave status tipa : SITI SAMPION, DOMINIRAJ, RAZBILI SIROTINJU !!! TAKO JE MILIONERI ! A ne znaju 3 igraca da nabroje pre nego sto je dosao seik Mansur. Novopeceni navijaci smanjite dozivljaj malo. Uvek mozete razlikovati komentar lika koji je npr. gotivio Siti i pre 10 godina, od ove novokomponovane navijace. Ali tek onda shvatim koliko je Manchester United veliki tim. Ovde dodju ga ih pljuju navijaci Celsija, Juventusa, Arsenala, Barselone, Reala, Milana, Bajerna, Liverpula.... Bitna je mrznja premna Junajtedu. Naravno, kada im svi zavide. Da su tim koji se bori za 8 mesto u ligi svake godine, ovde bi bilo napisano 5 komentara max, a ne 100 , ili koliko vec. UNITED FOR LIFE !!!!

LUBI

pre 12 godina

Sto je Messi za Barsu,Ronaldo za Real to je Vidic za Mancester...Vidic je trenutno najbolji odbrambeni igrac na svetu...Tako ne spreman bolji je od Smolinga,Evansa,DZonsa...Fergi je pogresio ovog puta u vezi Vidica...

bojan

pre 12 godina

Vidic i tako nespreman bolji je od Evansa,Smolinga,DZonsa...Vidic je najbolji odbrambeni igrac na svetu Fergi to mora da zna a ne da se pravi lud....

AcA

pre 12 godina

Suvisno je bilo sta komentarisati,znam samo da sam presrecan bio kada sam video izraze lica Ferusona i navijaca Uniteda...kao plitak potok su pregazeni,ovo im je verovatno najtezi poraz koji su doziveli u svakom smislu.Nikada ih nisam voleo i dosao je red da se sklone,njima nije vise mesto na vrhu engleskog fudbala...

ledeni

pre 12 godina

joj de je maj 2012:)pa do tad moze da bude sve i svasta a jos siti igra i ligu sampiona,pa liga kup,pa fa kup cekaj kad se pocnu umarati se igraci pa dodje serija losih rezultata,pa udare po treneru,jer sad je lako dizati siti u nebo,a za razilku od junajteda koji ima bogatu istoriju siti moze samo da sanja ono sto je junajted osvojio LIGU SAMPIONA,a videli ste kad je siti izgubio od b.minhena kakva je bila reakcija u timu odma ne zalaganje i svadja:D toliko od mene

Barcaboy

pre 12 godina

Realno je 6-1 previse.Realno bi bilo da je ostalo 3-1 al ajde.Man Siti je igrao klasican italijanski fudbal.Sve kontre seku rukama i sa ledja,Igraju zatvoreno i na kontre.Sve skolski nema sta,bas kao italijani.Svi golovi su 100% skolski pas u stranu centarsut na drugu stranu i lagana zavrsnica :) Kao sto je SAF rekao "sezona je maraton a ne jedan sprint" .>Pa upravo treba odrzati maks nivo igre cele sezone.Man Siti i dalje treba da igra protiv lpoola celsija i arsenala..Dok unajted treba samo jos protiv totenhama od ovih vecih..Tako da ne treba mnogo poletati,kao sto ce vecina man siti fanova uraditi bice ovo je nasa sezona bla bla..Svaka cast ali ova pobeda je samo pocetak !! Ima tu jos MNOOOOOGo da se igra..

ivan

pre 12 godina

realno citi ih je zasluzeno razbio,sto mi je izuzetno drago kao velikom navijacu najveceg engleskog kluba???LIVERPULA.uvek uz crvene sa enfilda

Milosh K.

pre 12 godina

Realno gledajuci,u ovoj utakmici su se sastali tim s tradicijom i tim s pretenzijom da pokaze da tradicija nema aaaapsolutno nikakve veze s tim ko je trenutno kvalitetniji tim.Neko ce reci da je Siti vestacka tvorevina,da su samo imali srece,da su i dalje manji klub od Junajteda,ali to ce reci navijaci Junajteda,ogorceni,koji ne sagledavaju realnu sliku.
Fergusonu kapa dole za sve sto je osvojio u trenerskoj karijeri,ali da je covek u nekim situacijama,bas toooliko slep kod ociju,e to ne mogu da razumem pa nema te sile...Kako u jednom Manchester Junajtedu mogu da igraju igraci poput Kuscaka,Evansa,Flecera,Kerika,Parka,Valensije,Gibsona,Ovena,Berbatova,to zna samo Ser Alex Ferguson...Pa ja njima ne bih dao ni na slici da vide Old Traford a kamoli da igraju za Junajted...E zato ga je Siti danas i ponizio...Ne moze Ferguson da skonta da ako igra 4-4-2 da na sredini mora da igraju jedan kreativac i jedan klasican krljac.Anderson jeste kreativan,ali previse ofanzivan da bi igrao na centru,decko je prirodan poluspic i zato nikad nije pokazao sav svoj talenat i maksimum...S druge strane,Kerik i Flecer su toliki panjevi da im ja ne bi dao da igraju u prvoj postavi Slovena iz Rume.Prodati gore navedene igrace,i kupiti rasnog spica,npr.Hulka i jednog krljaca,Sandra ili De Rosija,kreatora igre definitivno,jer ne pamtim kada je zadnji put Junajted igrao ruzniji fudbal...Pa oni i kada pobede opet skoro uvek igraju ruzno...
Siti jeste ulozio oooogromne pare,mnogi igraci su nerealno placeni,ali napravili su tim koji ce u vrlo skorijoj buducnosti moci da parira Barseloni...U Sitiju Adam Dzonson,Dzeko,Tevez,Nasti,Kolarov,Kolo Ture,Milner moraju da se bore za startnu postavu,i svaki dalji komentar o snazi Sitija je isuvisan...
Da se razumemo,ja sam navijac Junajteda,ali sam samo realan...

zidane

pre 12 godina

vi sto ne volite united sada mozete da budete srecni i da likujete ali ipak ovo je samo jedan tezak poraz.united i ferguson jesu veliki jer titule govore u njihovo ime.kad se bude uveo celery cap kao u nba bice dosta stvari jasnije i pravednije.pokazalo se da je novac jaci od sistema koji neki klubovi imaju.tako je preko noci i chelsea nastao pa jos nije ligu sampiona uzeo.milijarderi su poremetili trziste i sada niko nece da prodaje kvalitetne igrace za manje od 40 miliona

goran

pre 12 godina

Da se razumemo,nisam fan ni jednih ni drugih,vec trecih.Ali to nije bitno.Siti je pobegao na +5,ali junajted je SVE DERBIJE odigrao,sve do jednog,a ostali timovi nisu skoro ni poceli.Tako da je Junajted opet na pol poziciji.A derbiji su mnogo bitni kod njih.Tako da neotpisujte ni Junajted a ni Celsi jos uvek. A tek novogodisnji klasici i derbiji u 3 dana,a Junajted sa Norvicem,Blegburnom i Wolwesom. Videcemo.....

Skorojevic koji 40 godina prati fudbal

pre 12 godina

Bez obzira na danasnji poraz, United ostaje najbolji klub sa ostrva! Nije mi jasno kako neko moze da navija za skorojevice iz City-a? Pa gde je tu tradicija, istorija? Nego, dosao g-din magnat i sa svojom naftom kupuje igrace kao u Fifinom menadzeru kako bi osvojio titulu cisto iz zabave/hobija. Tako je Chelsea pokusao, ali izgleda da je u tom slucaju postojala nekakva fudbalaska kosmicka pravda. A nadam se i da ce isti slucaj biti i sa City-em.
(Blazeni_Blagoje, 23. oktobar 2011 17:34)

Skorojevice iz City-ja? Klub bez tradicije i istorije? Sine, ti verovatno imas 15 godina. Svi pravi Mancs navijaju za City (zato se i zovu "gradjani") i decenijama strpljivo cekaju na preporod kluba. Cak postoji i izreka medju njima tipa "...desice se kad City uzme titulu." Skorojevici su sabani kao ti koji se loze na Utd samo zbog njihovih uspeha, a u sustini ih zabole i za klub i ostalo. Sto se tice kupovine uspeha, Utd je prvi patentirao fudbalsku prostituciju - od listinga na berzi, do totalnog blama kad ih je kupio Glaser i time otvorio put ostalim "magnatima". Prema tome, informisi se (ili odrasti) pre nego sto pocnes da lupetas. 'Ajde sad, vreme je za spavanje, sutra se ide u skolu.

Rade Futog

pre 12 godina

Dok se Arsenal raspadao, svi su likovali, smejali im se i ponižavali, danas je kazna i osveta stigla! Koliko mi je drago što je naduvana Barsa, kojoj su sudije sinoć pomagale, kiksnula, toliko mi je ovo današnje ponižavanje "svemoćnog" Fergija i Junajteda još draže!
Siti je prejak, dve predobre postave mogu napraviti! Svi su dominirali, ali David Silva je definitivno igrač utakmice! Držao je igru, a nije grešio, još par vrhunskih asistencija imao, genijalan lik!

Nemanjikos

pre 12 godina

Cestitke plavcima. Ni krivi ni duzni postadose giganti preko noci. :) Sad ce nastati nova armija navijaca za taj klub, kao sto su ranije bili za Chelsea, a sad za Barcelonom. Mada, uglavnom su to klinci paljevine.

Paks

pre 12 godina

Kaka demonstracija sile! Koliko United ima losu odbranu bez Vidica videlo se u i ovom mecu. Ako im Vidic skoro ne zaigra tesko da ce isploviti iz ovog ponora u koji upadaju.

B.L.

pre 12 godina

CITY ponizio UNITED a BAYERN ponizio oba MANCHESTERA.
CITY kabadahija u najjacoj ligi na svetu,ubedljivo prvi na tabeli,neko bi rekao da ce United da mu ocita lekciju a onda dodje City Unitedu u kucu i ponizi ga.Ali zato Bayern u Ligi Sampiona je pokazao kako pravi domacin docekuje gosta.A pre godinu i po izbacimo i United iz LS,ma ova generacija Bayerna je sjajna ka dijamant,steta sto je Robben cele sezone povredjen ali i bez njega resetamo.Pozdrav za Bayernce
(Bayern 74.,75.,76.,01...., 23. oktobar 2011 16:39)
Nemam komentar!Sokiran sam ovako glupim komentarom!

U pravi cas!

pre 12 godina

Ponavlja se prica sa "Celsijem" - u pocetku su svi smejali tom timu, stvorenom samo od novca i kupljenih igraca. Ali, vrlo brzo je "Celsi" postao snazan tim. "Siti" je docekan jos gore, rugali su se tom timu i njegovom treneru - vrhunski rezultati dolaze neocekivano brzo. Inace, poraz "Junajteda" ne dotice me ne ni najmanje - jer, nase zanimanje za taj tim imalo je veze pre svega sa Vidicem. A otkad mi je taj "lik" vazan koliko i rukometas Dudic, cak i manje, zaboli me "neka stvar" i za "Junajted". Neka se "krpe" uzajamno kako im se prohtedne! Ustvari, raduje me uspeh "Sitija", zbog Kolarova, koji je pravi covek, sto Vidic nikad nije bio, u reprezentaciju je uneo zlu krv jos u doba Ilije Petkovica. Vidicev pad i pad "Junajteda" dolaze nekako u isto vreme - i neka, dosta ih je bilo.

Kol

pre 12 godina

Pratim Junajted dosta dugo i ovo je definitivno najtezi poraz, mislim gubilo se i od Arsenala sa po 4 gola razlike i od Celsija ali ovo danas je bilo razbijanje sto bi mi rekli za sve pare! Jednostavno osim Runija, Vidica ajde i Nanija Junajted nema neke velike (ono sto englezi zovu world-class) fudbalere dok ih City ima na svakoj poziciji jbg ljudi su kupovali ko ludi i pre ili kasnije je moralo da se isplati uprkos treneru kakav je mancini! U svakom slucaju i igrac manje tako da danas je City zasluzeno dobio, malo previse golova ako ste kao i ja navijac Junajteda al sta da se radi!

Dirty

pre 12 godina

Dakle; Djavoli : Shinavatra 1:6 za sve koji su kudili Arsenal, sad postaje jasno, povrede, kartoni, iskustvo...Nije sve u kinti bice nesto i u znanu? Posle svih iznenadjena Arsenal je pokazao da je jedini klub za respekt cak i kad katastrofalno gubi.

Pedja J7

pre 12 godina

Siti ih je unakazio!
I da nije bilo crvenog za Junajted, dobio bi Siti, bili su 5 puta bolji i do tada.
Toliko o priči da su veliki klubovi jednostavno VELIKI, i da nije sve u novcu. Ma jok i nije...E sad, svi mi koji navijamo za Zvezdu, ili vi drugi, treba da shvatimo da smo za evropske okvire SMEŠNI. Igrači su nam limitirani, za bolje nemamo...u prevodu ĆUTIMO I TRPIMO! :)

ivan

pre 12 godina

Bez Vidica odbrana kao Svajcarski sir, ova utakmica pravi dokaz koliko je bitan za tim, mada mislim da je igrao nebi sprecio poraz, ali sigurno nebi primili 6 komada,ovo je bilo kriminalno!

NIKOLICA

pre 12 godina

OVO NIJE DNO.OVO JE PROPADANJE KROZ DNO!!!!!!!!DOKLE VIŠE ANDERSON,FLEČER,EVANS,KERIK i slični!!!!!??????Bez(bez)veznog reda ovako se moralo proć(još i dobro da nam nisu napravili ono što smo mi Arsenalu)!PREBRZO SU "VRTIĆU"PORASLE UŠI OD HVALOSPJEVA NA POČETKU SEZONE,PA IM JE TAKO BRZO I "UŠLA VODA U UŠI"!!!

Milos RU

pre 12 godina

Realno gledano previsoka pobeda sitija, ali dobro ce doci igracima Junajteda. O cemu pricam? Pa pricam o tome ako se posle ovog poraza na trgnu onda ne znam kada ca jer zadnje cetiri utakmice nista ne igraju, ne gube ali ne igraju. Mislim da je rano pricati o sampionu jer prolece je daleko. Siti danas dobar ali je Junajted vise bio losiji nego sto su ovi bili toliko dobri. Bez Vidica rupa.

Cezar

pre 12 godina

Nevidjeno.....
Mislio sam da se onako sudi samo u nizim rangovima nekih juznoamerickih liga.Koliko je samo bilo evidentno da je sudac drasticno ostetio Celsi.
Da nisam gledao ne bi verovao.QPR nije morao ni sutnut na gol,dat im penal,igracima celzija dva crvena koja nisu bila ni za zuti,i mislim jos 6 ili 7 zutih kartona.I to u kolevci fudbala.Verovatno je sampion bio poznat i pre starta lige. Neverovatno...

Anonymous

pre 12 godina

Ovo je dobro za sezonu,bice uzbudljiva,i koliko god se meni svidjalo ili ne svidjalo sta rade seici, potrebno je uvijek neko osvjezenje u vrhu najjacih liga,pa makar i na takav nacin...
Samo bih dodao na clanak ..."Do kraja je Dzeko postigao dva gola i Silva jedan" ... do kraja je Dzeko promasio i 100% sansu ... Dobar je igrac ali zadnjih nekoliko utakmica,pogotovo protiv Viljareala i ova danas,promasivao je veoma izgledne sanse koji bi trebao dati...Ne moze se sve ni dati ali Boze moj ;)

Da ne poverujes.

pre 12 godina

"Prva dva gola za ’Građane’ postigao je Mario Baloteli (22. i 60. minut)..."

Pa pred utakmicu se zamalo i on zapalio i... Nista. Dao dva gola. Mogla bi psihijatrija da ga proucava kao novu naucnu disciplinu.

Zuki

pre 12 godina

Auuu kakva brutalna kradja! Je l' moguce to u Premier ligi?! Prvo smesan penal za QPR, zatim crveni Bosingvi umesto kontra faula, onda prestrog crveni Drogbi pa nedosudjen cist penal nad Luiz-om.
Ko je tom coveku dao licencu za sudiju? Tako se ni u JLS ne sudi.

dred

pre 12 godina

Nevidjeno.....
Mislio sam da se onako sudi samo u nizim rangovima nekih juznoamerickih liga.Koliko je samo bilo evidentno da je sudac drasticno ostetio Celsi.
Da nisam gledao ne bi verovao.QPR nije morao ni sutnut na gol,dat im penal,igracima celzija dva crvena koja nisu bila ni za zuti,i mislim jos 6 ili 7 zutih kartona.I to u kolevci fudbala.Verovatno je sampion bio poznat i pre starta lige. Neverovatno...
(Cezar, 23. oktobar 2011 20:07)

Taj sudija je vodio mec Totenhem-Liverpul 4:0, i na isti nacin je unistio Liverpul dva crvena i gomila zutih.

mislilac

pre 12 godina

Ban_utd koji nakon pobede mancestera nad arsenalom zatrudneo od srece,danas je nakon ovog debakla njegovog tima pobacio od prevelikog stresa izazvanog od nestasnog balotelija,koji se jos pita WHY ALWAYS ME?

Aleksandar

pre 12 godina

(još i dobro da nam nisu napravili ono što smo mi Arsenalu)
(NIKOLICA, 23. oktobar 2011 16:37)

Je l' si siguran da nisu? Arsenalu bar nije igralo vecina prvotimaca, a i poraz je bio na gostujucem terenu.

analiticar

pre 12 godina

Ne zna se ko je veca rupa, ne racunajuci Evansa koji je bez konkurencije, decko nije ni za championship. Ferdinand nije bio ni blizu nijednog igraca kod golova, Anderson je zalutao, Flethcer juri ko muva bez glave, debeli Runi vise nikoga ne moze da pretrci, Evra je zreo da se vrati u neki psg, mladac na golu jos uvek pogubljen...
Pitam se samo da li su u ManU razmisljali o dovodjenju Silve ili Yaya Toure-a kad je za to bilo vreme

palop

pre 12 godina

Kako ih je Siti razmontirao, ovo je neverovatno! Balotelli igracina...
http://l.yimg.com/a/p/sp/editorial_image/8a/8abf188e39c046406f41d467ad75ce8a/balotelli_strikes_first_in_manchester_derby_reveals_why_always_me_shirt.jpg

ivan

pre 12 godina

Gradjanima se konacno isplacuju visemilionska ulaganja..Imaju fantastican tim i potencijal i mislim da je ovo godine promene trona...Narednih godina ako se ne budu znacajno menjale stvari vidim Man.City kao favorita za titule u Premier ligi,kao i visokog pretendenta za pehar u Ligi sampiona,gde je jedini problem neiskustvo igranja medjunarodnih utakmica,ali i to ce doci s vremenom,kao i uigravanje ovog tima u engleskoj ligi,te dolazak do trenutnog stadijuma nepobedivosti.Bilo je samo pitanje trenutka kada ce doci do smene na vrhu tabele..Sto se tice rezultata 6 1,zasluzena pobeda,mozda pomalo prevelika,ali ipak sa jasnom porukom..bravo i za Dzeka,koji je usao sa klupe i maksimalno iskoristio vreme na terenu sa dva gola...Nemoc Fergunsona na utvrdjenju Old Traford,negodovanje publike,nonsalantno setanje gradjana,i pobeda kvaliteta i novca su samo uvod u novu fudbalski period,kako na ostrvu,tako i u celoj Evropi i svetu..

ArsenalFC

pre 12 godina

Kako je sad lepo u plavoj strani Mancestera,mogu samo da zamislim... Tesko da ce se ovi povratiti od ovoga... Nece dobiti City 10 godina...

Sector

pre 12 godina

Pocinje era Mancester Sitija.Mislim da bi Dzeko i Kolarov u bilo kojoj ekipi na svijetu igrali za prvu postavu a u Sitiju ulaze pred sam kraj!Jos je Kolarov bio najbolji pojedinac u mecu protiv ViljarealaTo dovoljno govori o kakvom se igrackom kadru radi..

ziko

pre 12 godina

strasna pobeda Citija,samo se bojim da ce stati na ovome jer poznato je kako se igra fudbal u Engleskoj svako svakoga moze da pobedi, evo gledam i Celsi gubi......Arsenal je nekoliko puta pobedjivao crvene djavole ali su ostajali bez titule....stvarno bih volio da siti bude sampion najvise zbog Kolarova....

Vålerenga Fotball

pre 12 godina

Pro;itah sve komentare do sada, spominju se Vidić, Kolarov, Ferguson, Balotelli, Džeko i BaneUtd(?!). U samo dva komentara se spominje David Silva koji je najzaslužniji za ovu blamažu jednog od mojih najomraženijih klubova. Sve je držao pod kontrolom, kao uvek staložen, precizan i kao uvek delio je besplatne ringišpile. Takvu viziju i dodavanje trenutno nema nijedan profesionalan fudbaler. Trenutno je najbolji kreator igre na svetu.
Mario Balotelli igra sve bolje u poslednje vreme i pored njegovih ispada. Više se ne vuče po terenu, pokazuje interesovanje i nije sebičan. Krivo mi je što Kolarov i Nasri nisu igrali od početka ali to je sve deo Mancini-eve taktike.
United zasluženo išiban prutom, previše se šire posle pobede nad Arsenalom a i one pobede nad City-em u Charity Shield-u. Sve se vraća, sve se plaća. Ne navijam za City ali ih volim gledati kako igraju jer definitivno imaju igru a i znanje da osvoje titulu ove sezone. Chelsea i United će se boriti za prvu pratilju City-a, Liverpool, Tottenham i Arsenal za četvrtu poziciju a ostali će vrebati iz senke.
Ne osuđujem one klince koji su počeli da navijaju za City sada kada imaju svetske zvezde u timu jer sam i ja tako kao klinac počeo da navijam za Liverpool kada sam i počeo da pratim fudbal (1999).
I još nešto... šta se svi ložite na tog BaneUtd?! Danas ljude privlače gluposti a jedna od tih gluposti je i BaneUtd. Toj osobi je prilično dosadno u životu, piše komentare samo kako bi privukao pažnju na sebe, nije zanimljiv. On nema pojma o fudbalu. Kvazi navijač. A najjadnije je kada napiše npr ''bili SMO dobri'', ''osvojiĆEMO prvenstvo'', ''najJAČI smo'', ''pobedili SMO''... Nemaš ti veze s njima, ne igraš ti, ti si samo navijač, ako se možeš tako nazvati. Ne samo on, to se odnosi na sve vas koji i sebe stavljate u uspeh ali i neuspeh stranih klubova.
Pozdrav za sve fanove Manchester City-a.

Ære Være Vålerenga

Strasno

pre 12 godina

Kao veliki navijac uniteda moram da kazem da je ovo danas bila katastrofa!Ferguson bez Vidica i Fila Dzonsa u odbrani nema sta da trazi protiv jacih timova u Engleskoj ili Evropi!!!!

mix 071

pre 12 godina

ono sto je mene zaprepastilo je reakcija posle prvoga gola..pa nje uopste nije bilo.. i ne mogu da se otmem utisku, da fergijevi momci imaju neku vrstu komleksa od komsija..nije mi samo jasno na osnovu cega..

gin

pre 12 godina

Ovo je definitivno Fergusonov poraz! Potpuni promasaj taktike i izbora igraca! Nije se znalo ko sta radi u onom timu!
Svaka cast Kolarovu, cim je on usao za 5min. pala 3 gola! :)

branko

pre 12 godina

Sir Alex Ferguson-e
Sta je sa Vidicem? Da ga slucajno ne spremas za prodaju pa zato ne igra. Ako nije ovo u pitanju ili mozda povreda ond Sir Fegusonu velika gresaka.
Branko

brko

pre 12 godina

Budimo realni, ManU je od pocetka sezone imao mnogo srece, sve im je ulazilo, pogotovo protiv Celzija i Arsenala, dok je Citi bio mnogo ujerljiviji. Morao da je da uslijedi pad u posljednjih par utakmica (Bazel, Stoke, Otelul...) i konacno otrznenje protiv Citija. Danas im ne bi ni Vidic pomogao i bolje je za njega da ga Fergi nije stavio u igru, jer je ionako nedovoljno oporavljen i narusenog samopouzdanja (partija za Srbiju i crveni u LS).

kshdjflkj

pre 12 godina

City mislio Bayernu da drzi lekciju na Allianz Areni pa kada je lepo ispracen onda otisao na Traford da drzi casove.A na Trafordu jos pamte Robbenovu golcinu koja ih je eleminisala iz Lige Sampiona.
(BAYERN recordmeister, 23. oktobar 2011 17:10)


Jesi ti plakao kad je Milito zabio 2 komada?! Polako videcete i vi Siti sad im je pao teret posto su ostvarili 1 pobedu u ls protiv Viljareala. Bez pritiska pobedice i Bajern.

otkacheni

pre 12 godina

Sreca pa u Junajtedu igraju za male pare iz ljubavi prema fudbalu... Utd je pobedio u poslednjih par meceva, ali nije blistao kao na pocetku sezone, dok se igra City-ja nije drasticno promenila. Moj tip T22+&GG.
(otkacheni, 20. oktobar 2011 13:17)
Preporučujem (+45) Ne preporučujem (-31)

Kvota 3,60. :)

Aki

pre 12 godina

Pa bilo je vreme i da njih neko nabode. Seik je ulozio mnogo desetina miliona dolara u tim Sitija i to mora da se isplati. Mancester nije ulagao nista poslednjih godina. Uglavnom su prodavali igrace i kupovali zamene(losije). Bice ovo interesantna sezona u Engleskoj...

Rafa

pre 12 godina

Kako su se kazimo "vatreni" navijaci Bajerna utripovali da su bolji od oba Mancestera da je to strasno, a njihov Bajern izgubi od Hanovera! Da da mocni Bajern hahahha.....Sve cestitke Sitiju na ocitanoj lekciji junajtedu i Benetu UTD!

ado

pre 12 godina

fina utakmica, za ovoga sto je napisao o novoj eri city-ja sa kolarovom i dzekom, evo jedna slika

http://zaslike.com/files/xxijdqqojwqco212nh3c.jpg

;)

Dobr1v9j

pre 12 godina

Treba čestitati Sitiju na odličnoj partiji i ubedljivoj pobedi. Sve je bilo na mestu (crveni karton Evansu), ali ne treba zaboraviti da je to 'samo' jedna utakmica od 38.

Cvorovic

pre 12 godina

Jedan od najboljih štopera sveta nije ni na tribinama,nešto tu smrdi,prodaće ga sigurno,a kolko im znači govori 6 golova u mreži
(Đuro, 23. oktobar 2011 16:40)

Kako nije ni na tribinama, sedeo odmah do Gigsa.

ja

pre 12 godina

Mika Ricards ubica od igraca! Dobar u odbrani i naopadu a gradjen je kao Tajson iz najboljih dana. Ne daj boze da ispadne neko koskanje i tuca pa da on mora da resava stvari :)! btw Celzi je sramno POKRADEN!

chubby checker

pre 12 godina

obicno ne pratim komentare na vestima o fudbalu pa me bas zanima ko je taj BaneUTD.. mislim, od prvih 20 komentara u 10 prozivaju njega :D

Tobdzija

pre 12 godina

Nadam se samo da je Venger ovo gledao i naucio lekciju kako pobediti Junajted...! Savremeni fudbal,čitaj-(pare, novac, ulaganje) jer fudbal se menja...

doktor

pre 12 godina

Krcag ide na vodu dok se ne razbije! Da se razumemo,veliki sam navijac MU,ali su ovo zasluzili... Na volseban nacin su pobedili Noric na Trafordu ,ko je gledao zna sta pricam...Igranje velikih derbija bez 2do3 igraca iz prve,a na klupi su... Ima jos,sreca i te stvari......

Navijac

pre 12 godina

Ja sam za UTD ali ovo danas je bila demonstracija sile bez obzira sto su imali sasvim opravdano igraca manje bila bi pobeda i bez toga jer je mancini u potpunosti nadmudrio starog lisca fergusona.Emocije na stranu sjajan mec,puno golova i dokaz kako treba da se igra fudbal zato je to najjaca liga na svetu i najkvalitetnija!

hoho

pre 12 godina

mislim da je odbrana junajteda dosta slabija nego prosle sezove sve su to manje vise ista imena ali gadno su ne uigrani a i ovi mladi momci nazad koje forsira ferguson se ne snalaze bas najbolje, a kada se tome jos doda odlican dan sitija katastrofa je realna opcija. po meni je iznanadjenje onako cvrst njukasl. oni su prosle godine igrali sa velikim oscilacijama