Ponedeljak, 17.01.2011.

20:22

Avdalović ili Rašić opet u Humskoj?

Nekadašnji bekovi Partizana Vule Avdalović, i Aleksandar Rašić mogli bi da se vrate u Humsku, nakon povrede MIloša Vujanićia, prenose "Večernje Novosti".

Izvor: B92

Avdaloviæ ili Rašiæ opet u Humskoj? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

53 Komentari

Sortiraj po:

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Aman, prestanite da lupate za to obestecenje od 20K evra...

PARTIZAN JE TO PRIHVATIO, ALI PANIONIOS NIJE, JER IM JE VUJKE TREBAO ZA TE UTAKMICE, S OBZIROM DA SU BILI U DONJEM DOMU TABELE..... JOS JEDNOM, NE LUPAJTE O STVARIMA KOJE NE ZNATE I NE RAZUMETE !!!!

Djape

pre 13 godina

Prvo ovo su takve dezinformacije (da ne kazem izmisljotine) da nema dalje!! Rasic se posle onoga ne bi vratio u Partizan ni za 1mil evra, a i jedan i drugi imaju jake ugovore. A vi sto pljujete Jovanovica, ocigledno imate ili 10godina ili nemate pojma o kosarci i Partizanu!! Jovanovic je kod Vujosevica dovodio igrace i radio sa centrima, bio je glavni skaut i odlucivao ko ja za partizan a ko ne, tako da bolje da ne lupate! Covek je na pocetku karijere sa ovakvim nikakvim timom koji je plus neugrian usao u Top 16, znaci da zasluzuje bar jos par sezona da se trpi i ako ne osvoji nista. Poz istomisljenicima

nn

pre 13 godina

Prosle sezone je Rasic igrao na pocetku veoma solidno. Zasto je posle pao u formi stvarno ne znam. Uopste nije bio zainteresovan za kosarku.

vector

pre 13 godina

Pa neces ih vise tamo!Sto bi neki ozbiljnan tim pustao dobre igrace pred top 16.Drugo sta ima veze KK Partizan sa Humskom ulicom
(ofk, 17. januar 2011 21:40)

Momak, evo da naucis nesto korisno posto vidim da volis da komentarises kosarkaske vesti...
Sediste KK Partizan je na severnoj strani stadiona Partizana, odmah pored prostorija FK Partizan...
Pozdrav

TIGER

pre 13 godina

Kao da je najvaznije uci u TOP16 i zaraditi 250.000 evra od karata.
(goxy, 17. januar 2011 23:17)

Naravno! Racunica je jasna. Nema para, nema igraca, nema titula, nema EL...
Ja sam ipak za to da svake godine igramo EL i da ne bacamo mnogo novca na igrace, jer promasaji u izboru skupo kostaju!

Rašić

pre 13 godina

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=TUR&PlayerID=37579

Toliko o tome da je Rašić loš igrač.
A i sumnjam da će turci da ga puste pored ovakve statistike

Titula

pre 13 godina

@ Vratite Rasketa!! Legenda najveca! :)))
(GROBAR, 17. januar 2011 22:05)

Ti si grobar isto koliko je i rashic legenda. znachi 0 bodova! Idi gledaj u "vezde" ili tako neshto...

sarana

pre 13 godina

Jeeeeee koliko zvezdasha na ovim komentarima brine o partizanovim pojachanjima shto se vidi na broju (ne)preporuchenih komentara koji imaju smisla! Stvarno su izgubili sve nade u svoj tim pa sad brinu nashe brige, ali neka ih, izgleda da stvarno vole sport i zele da partizan i dalje brani boje srbije na najbolji moguci nachin u evropi kao i do sad :D! Pozdrav svim ljubiteljima sporta!

BojanSD

pre 13 godina

Nema nista od Rasica,a i Avdalovica...Sad gledam SOS kos i Tegeltija je rekao da imaju jake ugovor i da nema od toga nista,a igrace iz Nlb lige ne mozemo da dovodimo,tako da se trazi neki nas pley.Tako mu je rekao Todorovic...

sasa

pre 13 godina

Sad bi Rasica nazad. Mislim da ceo ovaj problem oko play makera je i problem sto je Rasic onako oteran sa onim uzano ruznim komentarom "ne treba nam"?
Pa su doveli Popovica, oterali ga posle 15 dana, pa Laffayeta, ne dovoljno dobar, pa napokon stigao Geralds, taj se nikad uklopiti nece, i sad puce Vujanic pre nego sto je i stigao da potpise?
Kazem ja, ko se tako lako odrekne svog igraca tipa Rasica, koji je na svetkom i defitivno pokazo koliko vredi,ti ne trebaju da se bave dovodjenem igraca. Vule je jedina prava opcija...
Sve ostalo je samo prica Todorovica i njegovih stednji, koje na kraju kostaju duplo vise....

dejan

pre 13 godina

Rasic je prosle godine odlucio nekoliko utakmica u EL i ako on dodje extra ovaj drugi igrao za neki sole koji je imao 2 ili 3 pobede ove sezone bolje neka tamo i ostane Rasic je duplo bolji igrac od njega

miki

pre 13 godina

Totalna dezinformacija!!!Obojica su vrlo vazni igraci za svoje klubove,vezani jakim ugovorima.Posto mi nismo mogli da izdvojimo spektakularnih 20000 evra za Milosa i time ga dovedemo jos pre 15 dana,ovo mi deluje jako smesno.Cekamo Vujketa za sledecu sezonu

avdalovic lol

pre 13 godina

rasic je dobro igrao za reprezentaciju
mozda sad kad nema duleta da mu se dere na uvo moze slicne igre da pruzi u partizanu
avdalovic je...avdalovic
nadam se da je to shala jer je to isto da ne kazem shta,drugo pakovanje ko i bojan popovic

Nikola

pre 13 godina

Dosta više sa tim Amerima,ovo bi bio dobar potez,kao što je bio i pokušaj dovodjenja Vujanića. Partizan da stane uz Vujanića sad kad mu je najteže, a siguran sam da će se on vratiti kao mitološka ptica feniks, još bolji nego što je ikad bio! Neponovljivi MILOŠ VUJANIĆ!!!

thePriest

pre 13 godina

e, kriticari, ne krivite danilovica, todorica, jovanovica...
oni su nam toliko ponosa i radosti doneli prethodnih godina (pogotovu prva dvojica) da zaista imaju kredita i da pogrese u ponekoj sezoni...
a, kad smo kod toga, trenutno smo u top16 EL, idemo na F4 NLB... dakle, na istom smo mestu gde smo bili i prosle godine u ovo vreme... znaci nije bilo bas sve toliko lose...

a taj ko prica o rasicu da je extra igrac, verovatno s ne seca koliko zivaca je isti taj rasic pokidao svima prosle sezone... igra dobro svaku petu tekmu...

vule bi bio pravo pojacanje....

Nikola

pre 13 godina

Dosta više sa tim Amerima,ovo bi bio dobar potez,kao što je bio i pokušaj dovodjenja Vujanića. Partizan da stane uz Vujanića sad kad mu je najteže, a siguran sam da će se on vratiti kao mitološka ptica feniks, još bolji nego što je ikad bio! Neponovljivi MILOŠ VUJANIĆ!!!

goxy

pre 13 godina

Popovic je korisniji od Lafajeta, a ovaj od Dzerelsa, ... samo da ne nastave niz. O Klobucaru da ne trosim reci. Nisam siguran da bi Dule napravio ovoliko gresaka za samo 4 meseca.I naravno, osim Milosavljevica ni jednog perspektivnog srpskog igraca??!! Kao da je najvaznije uci u TOP16 i zaraditi 250.000 evra od karata.

grecos

pre 13 godina

u ATINI SE VEC PRICA DA JE DUDA VEC PRENEO RUKOVODSTVU DA YELI SASU U EKIPI ZAJEDNO SA TEOM.KO NIJE OBAVESTEN SASA I TEO SU DRUGARI JOS IZ FMP. ZATO TOSO POZURI.

Pedja

pre 13 godina

Ma dajte Avdalovica. Na njega uvek mozete da se oslonite na 15 poena, asistencije, ukradene lopte, skokovi i paklena odbrana. Zreo, stabilan play. Konstantno je igrao u ACB ligi. Zna sta je Partizan, igrao LS, porodican covek. Ne bih se razmisljao. Pored Gista, Veselog, Bozica, Lucica, Kecmana, Dzavaija, pa i Djekica samo nam treba plej koji ume da ih uposli i razigra.

Ice Bear

pre 13 godina

Uostalom 99% navijaca Partizana ni ne zna zasto je Rasic prodat kad je dobar igrac
(pobedicemo dance, 17. januar 2011 20:59)

A nešto manje od toliko navijača misli da Rašić nije pouzdan igrač. I u pravu su.

partyzan

pre 13 godina

Ovo su informacije sa foruma... Toliko o pouzdanosti istih. A Rashica ne zelim da vidim u svetom dresu nikad vishe pa makar izgubili sve u top16!!!

Đorđe

pre 13 godina

Retko komentarišem bilo kakve vesti, ali sećam se kada sam na početku sezone napisao da bi bilo bolje da su u timu ostali Popović i Rašić dobio sam brdo minusa. Naravno da Popović nije Bo, ali da je bolji od Jeralsa, bolji je. A poređenje Rašića i Klobučara je u najmanju ruku neozbiljno. I umesto da sada imamo 2 solidna domaća igrača mi imamo 2 izrazito slaba stranca(Klobučar i Jerels)za koje ne verujem da su jeftinija opcija. I Popović i Rašić su dobri asistenti i dobri šuteri, a to nam najviše fali.
Mislim da sada i uprava shvata gde škripi i da bez dovođenje pleja koji je takođe i dobar šuter ne možemo da pariramo jačim ekipama.
Nadam se da sa Rašićem ili Vuletom možemo bar da odigramo dostojanstveno top 16 fazu i da odbranimo domaće trofeje. To bi bio veličanstven uspeh, imajući u vidu silne eksperimente ove sezone. Takođe se nadam da su i Vlada i Danilović izvukli neke pouke iz ove sezone i da se ovakve greške neće ponavljati.
NAPRED PARTIZAN!

GroBaR-70-

pre 13 godina

Sto se mene tice bolje je da dodje vule on konstantno pruza dobre partije a rasic ima utakmice kad ne moze nista da pogodi mada mi nije jasno sto gu najaruli a sad ga zele nazad.Svj. nek dodje bilo ko od njig dvojice i buce super

Иван-Ниш

pre 13 godina

Свака част ако хоће да се врате у Партизан и било би најбоље кад би обојица дошли. Од Џералса не може да се очекује толико побољшање које би Партизану много помогло. И од Божића не може да се очекује да на нивоу Евролиге буде плејмејкер 20-30 минута. Рашић је прошле године био на доста утакмица очајан, али игре на СП и како чујем у Турској су нешто сасвим друго. И Вуле је доста поправио игру.

grobar-españa

pre 13 godina

Bolje Vule sto se mene tice.
Razlozi?
Iskusniji,hrabriji,namazaniji...
Nama je potrebno resenje do kraja sezone i da dodje odmah,a za sledecu sezonu...videcemo.
Rasic se na vaznim utakmicama gotovo nikad ne vidi a Vule nema slicnih problema,njemu nije vazno ko je protivnik.
Takodje mislim da bi Vule "igr'o k'o blesav" svoju pretposlednju sezonu u EL u svetom dresu.

Drac0

pre 13 godina

nema sanse da otkupimo ugovor bilo kojem od ove dvojice igraca ali pretpostavljam da ima sanse da nam daju nekog od njih na pozajmicu do kraja sezone ukoliko zele da ga prodaju na kraju iste. Svima je dobro poznato koje cene dostizu igraci na kraju sezone u partizanovom dresu. Ostaje da vidimo vrlo uskoro jer vreme za registraciju igraca istice vrlo brzo..

Milan

pre 13 godina

Da sam na Rašićevom mestu nikad se ne bih vratio u Partizan posle onih Todorićevih izjava sa početka sezone. Rašić je igrao najbolju košarku koju je ikad u životu igrao na svetskom prvenstvu - bio je konstantan, pouzdan, dobar i u šutu i na ulazu. U Partizanu me je stalno nervirao time što nikad ne znaš da l' će da utrpa 30 ili ce pet puta da izgubi loptu u toku prevodjenja, ali je to sve popravio na svetskom i umesto da to novostečeno samopouzdanje prenese i na igre u Partizanu, Todorić ga je pustio da ode uz komentar otprilike: "Popunjeni smo na bekovima, Rašić nam nije potreban". Ispade da je Partizan toliko jak i da je doveo toliko jake igrače da mogu bez problema da puste reprezentativca da ode. A ako je tražio mnogo para, ovi nisu imali/hteli toliko da plate, onda je i to moglo kulturni da se saopšti, a ne ti seljački fazoni "nije nam potreban" itd.

Fredy House

pre 13 godina

Bilo bi super kada bi dosao Vule,danas mi je on slucajno proleteo kroz glavu ali ne znam stvarno koliko bi obestecenje morali da platimo za njega... :/

Go

pre 13 godina

Nije tačno ni realno.

Izgleda da dovode Keydren Clarka.

Kako god pojačanje stiže, jer mi hoćemo F4, mi nismo boranija da se zadovoljavamo top16 fazom.

crnobeli delija

pre 13 godina

Prvo su se zahvalili Rasicu na kraju proslog prvenstva, zatim najurili jednog pleja pred sam start prvenstva, pa su u sred prvenstva najurili drugog,... A da ni jednog sekunda nisu imali neku SIGURNU opciju na br 1, prosto su zazivali nesrecu.
koliko se sad vidi kako je pogresno planirana i realizovana ekipa pred i u toku ove sezone.
NIko nije mogao da preptostavi da ce se Vujanic ovako tesko povrediti (iskreno mi je zao coveka), ali je pre ili kasnije, ova glupa politika partizana "kupicemo sad i to najjeftinije sto ima" morala da se obije o glavu celoj upravi.

pobedicemo dance

pre 13 godina

Koji je to mozak !? Prodali Rasica i sad zele da ga vrate !?

Uostalom 99% navijaca Partizana ni ne zna zasto je Rasic prodat kad je dobar igrac

Milan

pre 13 godina

Da sam na Rašićevom mestu nikad se ne bih vratio u Partizan posle onih Todorićevih izjava sa početka sezone. Rašić je igrao najbolju košarku koju je ikad u životu igrao na svetskom prvenstvu - bio je konstantan, pouzdan, dobar i u šutu i na ulazu. U Partizanu me je stalno nervirao time što nikad ne znaš da l' će da utrpa 30 ili ce pet puta da izgubi loptu u toku prevodjenja, ali je to sve popravio na svetskom i umesto da to novostečeno samopouzdanje prenese i na igre u Partizanu, Todorić ga je pustio da ode uz komentar otprilike: "Popunjeni smo na bekovima, Rašić nam nije potreban". Ispade da je Partizan toliko jak i da je doveo toliko jake igrače da mogu bez problema da puste reprezentativca da ode. A ako je tražio mnogo para, ovi nisu imali/hteli toliko da plate, onda je i to moglo kulturni da se saopšti, a ne ti seljački fazoni "nije nam potreban" itd.

pobedicemo dance

pre 13 godina

Koji je to mozak !? Prodali Rasica i sad zele da ga vrate !?

Uostalom 99% navijaca Partizana ni ne zna zasto je Rasic prodat kad je dobar igrac

grobar-españa

pre 13 godina

Bolje Vule sto se mene tice.
Razlozi?
Iskusniji,hrabriji,namazaniji...
Nama je potrebno resenje do kraja sezone i da dodje odmah,a za sledecu sezonu...videcemo.
Rasic se na vaznim utakmicama gotovo nikad ne vidi a Vule nema slicnih problema,njemu nije vazno ko je protivnik.
Takodje mislim da bi Vule "igr'o k'o blesav" svoju pretposlednju sezonu u EL u svetom dresu.

Đorđe

pre 13 godina

Retko komentarišem bilo kakve vesti, ali sećam se kada sam na početku sezone napisao da bi bilo bolje da su u timu ostali Popović i Rašić dobio sam brdo minusa. Naravno da Popović nije Bo, ali da je bolji od Jeralsa, bolji je. A poređenje Rašića i Klobučara je u najmanju ruku neozbiljno. I umesto da sada imamo 2 solidna domaća igrača mi imamo 2 izrazito slaba stranca(Klobučar i Jerels)za koje ne verujem da su jeftinija opcija. I Popović i Rašić su dobri asistenti i dobri šuteri, a to nam najviše fali.
Mislim da sada i uprava shvata gde škripi i da bez dovođenje pleja koji je takođe i dobar šuter ne možemo da pariramo jačim ekipama.
Nadam se da sa Rašićem ili Vuletom možemo bar da odigramo dostojanstveno top 16 fazu i da odbranimo domaće trofeje. To bi bio veličanstven uspeh, imajući u vidu silne eksperimente ove sezone. Takođe se nadam da su i Vlada i Danilović izvukli neke pouke iz ove sezone i da se ovakve greške neće ponavljati.
NAPRED PARTIZAN!

Go

pre 13 godina

Nije tačno ni realno.

Izgleda da dovode Keydren Clarka.

Kako god pojačanje stiže, jer mi hoćemo F4, mi nismo boranija da se zadovoljavamo top16 fazom.

GroBaR-70-

pre 13 godina

Sto se mene tice bolje je da dodje vule on konstantno pruza dobre partije a rasic ima utakmice kad ne moze nista da pogodi mada mi nije jasno sto gu najaruli a sad ga zele nazad.Svj. nek dodje bilo ko od njig dvojice i buce super

Drac0

pre 13 godina

nema sanse da otkupimo ugovor bilo kojem od ove dvojice igraca ali pretpostavljam da ima sanse da nam daju nekog od njih na pozajmicu do kraja sezone ukoliko zele da ga prodaju na kraju iste. Svima je dobro poznato koje cene dostizu igraci na kraju sezone u partizanovom dresu. Ostaje da vidimo vrlo uskoro jer vreme za registraciju igraca istice vrlo brzo..

Djape

pre 13 godina

Prvo ovo su takve dezinformacije (da ne kazem izmisljotine) da nema dalje!! Rasic se posle onoga ne bi vratio u Partizan ni za 1mil evra, a i jedan i drugi imaju jake ugovore. A vi sto pljujete Jovanovica, ocigledno imate ili 10godina ili nemate pojma o kosarci i Partizanu!! Jovanovic je kod Vujosevica dovodio igrace i radio sa centrima, bio je glavni skaut i odlucivao ko ja za partizan a ko ne, tako da bolje da ne lupate! Covek je na pocetku karijere sa ovakvim nikakvim timom koji je plus neugrian usao u Top 16, znaci da zasluzuje bar jos par sezona da se trpi i ako ne osvoji nista. Poz istomisljenicima

crnobeli delija

pre 13 godina

Prvo su se zahvalili Rasicu na kraju proslog prvenstva, zatim najurili jednog pleja pred sam start prvenstva, pa su u sred prvenstva najurili drugog,... A da ni jednog sekunda nisu imali neku SIGURNU opciju na br 1, prosto su zazivali nesrecu.
koliko se sad vidi kako je pogresno planirana i realizovana ekipa pred i u toku ove sezone.
NIko nije mogao da preptostavi da ce se Vujanic ovako tesko povrediti (iskreno mi je zao coveka), ali je pre ili kasnije, ova glupa politika partizana "kupicemo sad i to najjeftinije sto ima" morala da se obije o glavu celoj upravi.

Fredy House

pre 13 godina

Bilo bi super kada bi dosao Vule,danas mi je on slucajno proleteo kroz glavu ali ne znam stvarno koliko bi obestecenje morali da platimo za njega... :/

Pedja

pre 13 godina

Ma dajte Avdalovica. Na njega uvek mozete da se oslonite na 15 poena, asistencije, ukradene lopte, skokovi i paklena odbrana. Zreo, stabilan play. Konstantno je igrao u ACB ligi. Zna sta je Partizan, igrao LS, porodican covek. Ne bih se razmisljao. Pored Gista, Veselog, Bozica, Lucica, Kecmana, Dzavaija, pa i Djekica samo nam treba plej koji ume da ih uposli i razigra.

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Aman, prestanite da lupate za to obestecenje od 20K evra...

PARTIZAN JE TO PRIHVATIO, ALI PANIONIOS NIJE, JER IM JE VUJKE TREBAO ZA TE UTAKMICE, S OBZIROM DA SU BILI U DONJEM DOMU TABELE..... JOS JEDNOM, NE LUPAJTE O STVARIMA KOJE NE ZNATE I NE RAZUMETE !!!!

Ice Bear

pre 13 godina

Uostalom 99% navijaca Partizana ni ne zna zasto je Rasic prodat kad je dobar igrac
(pobedicemo dance, 17. januar 2011 20:59)

A nešto manje od toliko navijača misli da Rašić nije pouzdan igrač. I u pravu su.

thePriest

pre 13 godina

e, kriticari, ne krivite danilovica, todorica, jovanovica...
oni su nam toliko ponosa i radosti doneli prethodnih godina (pogotovu prva dvojica) da zaista imaju kredita i da pogrese u ponekoj sezoni...
a, kad smo kod toga, trenutno smo u top16 EL, idemo na F4 NLB... dakle, na istom smo mestu gde smo bili i prosle godine u ovo vreme... znaci nije bilo bas sve toliko lose...

a taj ko prica o rasicu da je extra igrac, verovatno s ne seca koliko zivaca je isti taj rasic pokidao svima prosle sezone... igra dobro svaku petu tekmu...

vule bi bio pravo pojacanje....

vector

pre 13 godina

Pa neces ih vise tamo!Sto bi neki ozbiljnan tim pustao dobre igrace pred top 16.Drugo sta ima veze KK Partizan sa Humskom ulicom
(ofk, 17. januar 2011 21:40)

Momak, evo da naucis nesto korisno posto vidim da volis da komentarises kosarkaske vesti...
Sediste KK Partizan je na severnoj strani stadiona Partizana, odmah pored prostorija FK Partizan...
Pozdrav

TIGER

pre 13 godina

Kao da je najvaznije uci u TOP16 i zaraditi 250.000 evra od karata.
(goxy, 17. januar 2011 23:17)

Naravno! Racunica je jasna. Nema para, nema igraca, nema titula, nema EL...
Ja sam ipak za to da svake godine igramo EL i da ne bacamo mnogo novca na igrace, jer promasaji u izboru skupo kostaju!

Rašić

pre 13 godina

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=TUR&PlayerID=37579

Toliko o tome da je Rašić loš igrač.
A i sumnjam da će turci da ga puste pored ovakve statistike

Nikola

pre 13 godina

Dosta više sa tim Amerima,ovo bi bio dobar potez,kao što je bio i pokušaj dovodjenja Vujanića. Partizan da stane uz Vujanića sad kad mu je najteže, a siguran sam da će se on vratiti kao mitološka ptica feniks, još bolji nego što je ikad bio! Neponovljivi MILOŠ VUJANIĆ!!!

Nikola

pre 13 godina

Dosta više sa tim Amerima,ovo bi bio dobar potez,kao što je bio i pokušaj dovodjenja Vujanića. Partizan da stane uz Vujanića sad kad mu je najteže, a siguran sam da će se on vratiti kao mitološka ptica feniks, još bolji nego što je ikad bio! Neponovljivi MILOŠ VUJANIĆ!!!

BojanSD

pre 13 godina

Nema nista od Rasica,a i Avdalovica...Sad gledam SOS kos i Tegeltija je rekao da imaju jake ugovor i da nema od toga nista,a igrace iz Nlb lige ne mozemo da dovodimo,tako da se trazi neki nas pley.Tako mu je rekao Todorovic...

sarana

pre 13 godina

Jeeeeee koliko zvezdasha na ovim komentarima brine o partizanovim pojachanjima shto se vidi na broju (ne)preporuchenih komentara koji imaju smisla! Stvarno su izgubili sve nade u svoj tim pa sad brinu nashe brige, ali neka ih, izgleda da stvarno vole sport i zele da partizan i dalje brani boje srbije na najbolji moguci nachin u evropi kao i do sad :D! Pozdrav svim ljubiteljima sporta!

miki

pre 13 godina

Totalna dezinformacija!!!Obojica su vrlo vazni igraci za svoje klubove,vezani jakim ugovorima.Posto mi nismo mogli da izdvojimo spektakularnih 20000 evra za Milosa i time ga dovedemo jos pre 15 dana,ovo mi deluje jako smesno.Cekamo Vujketa za sledecu sezonu

sasa

pre 13 godina

Sad bi Rasica nazad. Mislim da ceo ovaj problem oko play makera je i problem sto je Rasic onako oteran sa onim uzano ruznim komentarom "ne treba nam"?
Pa su doveli Popovica, oterali ga posle 15 dana, pa Laffayeta, ne dovoljno dobar, pa napokon stigao Geralds, taj se nikad uklopiti nece, i sad puce Vujanic pre nego sto je i stigao da potpise?
Kazem ja, ko se tako lako odrekne svog igraca tipa Rasica, koji je na svetkom i defitivno pokazo koliko vredi,ti ne trebaju da se bave dovodjenem igraca. Vule je jedina prava opcija...
Sve ostalo je samo prica Todorovica i njegovih stednji, koje na kraju kostaju duplo vise....

partyzan

pre 13 godina

Ovo su informacije sa foruma... Toliko o pouzdanosti istih. A Rashica ne zelim da vidim u svetom dresu nikad vishe pa makar izgubili sve u top16!!!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Свака част ако хоће да се врате у Партизан и било би најбоље кад би обојица дошли. Од Џералса не може да се очекује толико побољшање које би Партизану много помогло. И од Божића не може да се очекује да на нивоу Евролиге буде плејмејкер 20-30 минута. Рашић је прошле године био на доста утакмица очајан, али игре на СП и како чујем у Турској су нешто сасвим друго. И Вуле је доста поправио игру.

grecos

pre 13 godina

u ATINI SE VEC PRICA DA JE DUDA VEC PRENEO RUKOVODSTVU DA YELI SASU U EKIPI ZAJEDNO SA TEOM.KO NIJE OBAVESTEN SASA I TEO SU DRUGARI JOS IZ FMP. ZATO TOSO POZURI.

Titula

pre 13 godina

@ Vratite Rasketa!! Legenda najveca! :)))
(GROBAR, 17. januar 2011 22:05)

Ti si grobar isto koliko je i rashic legenda. znachi 0 bodova! Idi gledaj u "vezde" ili tako neshto...

nn

pre 13 godina

Prosle sezone je Rasic igrao na pocetku veoma solidno. Zasto je posle pao u formi stvarno ne znam. Uopste nije bio zainteresovan za kosarku.

avdalovic lol

pre 13 godina

rasic je dobro igrao za reprezentaciju
mozda sad kad nema duleta da mu se dere na uvo moze slicne igre da pruzi u partizanu
avdalovic je...avdalovic
nadam se da je to shala jer je to isto da ne kazem shta,drugo pakovanje ko i bojan popovic

goxy

pre 13 godina

Popovic je korisniji od Lafajeta, a ovaj od Dzerelsa, ... samo da ne nastave niz. O Klobucaru da ne trosim reci. Nisam siguran da bi Dule napravio ovoliko gresaka za samo 4 meseca.I naravno, osim Milosavljevica ni jednog perspektivnog srpskog igraca??!! Kao da je najvaznije uci u TOP16 i zaraditi 250.000 evra od karata.

dejan

pre 13 godina

Rasic je prosle godine odlucio nekoliko utakmica u EL i ako on dodje extra ovaj drugi igrao za neki sole koji je imao 2 ili 3 pobede ove sezone bolje neka tamo i ostane Rasic je duplo bolji igrac od njega

partyzan

pre 13 godina

Ovo su informacije sa foruma... Toliko o pouzdanosti istih. A Rashica ne zelim da vidim u svetom dresu nikad vishe pa makar izgubili sve u top16!!!

Ice Bear

pre 13 godina

Uostalom 99% navijaca Partizana ni ne zna zasto je Rasic prodat kad je dobar igrac
(pobedicemo dance, 17. januar 2011 20:59)

A nešto manje od toliko navijača misli da Rašić nije pouzdan igrač. I u pravu su.

grecos

pre 13 godina

u ATINI SE VEC PRICA DA JE DUDA VEC PRENEO RUKOVODSTVU DA YELI SASU U EKIPI ZAJEDNO SA TEOM.KO NIJE OBAVESTEN SASA I TEO SU DRUGARI JOS IZ FMP. ZATO TOSO POZURI.

Milan

pre 13 godina

Da sam na Rašićevom mestu nikad se ne bih vratio u Partizan posle onih Todorićevih izjava sa početka sezone. Rašić je igrao najbolju košarku koju je ikad u životu igrao na svetskom prvenstvu - bio je konstantan, pouzdan, dobar i u šutu i na ulazu. U Partizanu me je stalno nervirao time što nikad ne znaš da l' će da utrpa 30 ili ce pet puta da izgubi loptu u toku prevodjenja, ali je to sve popravio na svetskom i umesto da to novostečeno samopouzdanje prenese i na igre u Partizanu, Todorić ga je pustio da ode uz komentar otprilike: "Popunjeni smo na bekovima, Rašić nam nije potreban". Ispade da je Partizan toliko jak i da je doveo toliko jake igrače da mogu bez problema da puste reprezentativca da ode. A ako je tražio mnogo para, ovi nisu imali/hteli toliko da plate, onda je i to moglo kulturni da se saopšti, a ne ti seljački fazoni "nije nam potreban" itd.

Titula

pre 13 godina

@ Vratite Rasketa!! Legenda najveca! :)))
(GROBAR, 17. januar 2011 22:05)

Ti si grobar isto koliko je i rashic legenda. znachi 0 bodova! Idi gledaj u "vezde" ili tako neshto...

pobedicemo dance

pre 13 godina

Koji je to mozak !? Prodali Rasica i sad zele da ga vrate !?

Uostalom 99% navijaca Partizana ni ne zna zasto je Rasic prodat kad je dobar igrac

grobar-españa

pre 13 godina

Bolje Vule sto se mene tice.
Razlozi?
Iskusniji,hrabriji,namazaniji...
Nama je potrebno resenje do kraja sezone i da dodje odmah,a za sledecu sezonu...videcemo.
Rasic se na vaznim utakmicama gotovo nikad ne vidi a Vule nema slicnih problema,njemu nije vazno ko je protivnik.
Takodje mislim da bi Vule "igr'o k'o blesav" svoju pretposlednju sezonu u EL u svetom dresu.

avdalovic lol

pre 13 godina

rasic je dobro igrao za reprezentaciju
mozda sad kad nema duleta da mu se dere na uvo moze slicne igre da pruzi u partizanu
avdalovic je...avdalovic
nadam se da je to shala jer je to isto da ne kazem shta,drugo pakovanje ko i bojan popovic

goxy

pre 13 godina

Popovic je korisniji od Lafajeta, a ovaj od Dzerelsa, ... samo da ne nastave niz. O Klobucaru da ne trosim reci. Nisam siguran da bi Dule napravio ovoliko gresaka za samo 4 meseca.I naravno, osim Milosavljevica ni jednog perspektivnog srpskog igraca??!! Kao da je najvaznije uci u TOP16 i zaraditi 250.000 evra od karata.

crnobeli delija

pre 13 godina

Prvo su se zahvalili Rasicu na kraju proslog prvenstva, zatim najurili jednog pleja pred sam start prvenstva, pa su u sred prvenstva najurili drugog,... A da ni jednog sekunda nisu imali neku SIGURNU opciju na br 1, prosto su zazivali nesrecu.
koliko se sad vidi kako je pogresno planirana i realizovana ekipa pred i u toku ove sezone.
NIko nije mogao da preptostavi da ce se Vujanic ovako tesko povrediti (iskreno mi je zao coveka), ali je pre ili kasnije, ova glupa politika partizana "kupicemo sad i to najjeftinije sto ima" morala da se obije o glavu celoj upravi.

dejan

pre 13 godina

Rasic je prosle godine odlucio nekoliko utakmica u EL i ako on dodje extra ovaj drugi igrao za neki sole koji je imao 2 ili 3 pobede ove sezone bolje neka tamo i ostane Rasic je duplo bolji igrac od njega

sasa

pre 13 godina

Sad bi Rasica nazad. Mislim da ceo ovaj problem oko play makera je i problem sto je Rasic onako oteran sa onim uzano ruznim komentarom "ne treba nam"?
Pa su doveli Popovica, oterali ga posle 15 dana, pa Laffayeta, ne dovoljno dobar, pa napokon stigao Geralds, taj se nikad uklopiti nece, i sad puce Vujanic pre nego sto je i stigao da potpise?
Kazem ja, ko se tako lako odrekne svog igraca tipa Rasica, koji je na svetkom i defitivno pokazo koliko vredi,ti ne trebaju da se bave dovodjenem igraca. Vule je jedina prava opcija...
Sve ostalo je samo prica Todorovica i njegovih stednji, koje na kraju kostaju duplo vise....

Djape

pre 13 godina

Prvo ovo su takve dezinformacije (da ne kazem izmisljotine) da nema dalje!! Rasic se posle onoga ne bi vratio u Partizan ni za 1mil evra, a i jedan i drugi imaju jake ugovore. A vi sto pljujete Jovanovica, ocigledno imate ili 10godina ili nemate pojma o kosarci i Partizanu!! Jovanovic je kod Vujosevica dovodio igrace i radio sa centrima, bio je glavni skaut i odlucivao ko ja za partizan a ko ne, tako da bolje da ne lupate! Covek je na pocetku karijere sa ovakvim nikakvim timom koji je plus neugrian usao u Top 16, znaci da zasluzuje bar jos par sezona da se trpi i ako ne osvoji nista. Poz istomisljenicima

Go

pre 13 godina

Nije tačno ni realno.

Izgleda da dovode Keydren Clarka.

Kako god pojačanje stiže, jer mi hoćemo F4, mi nismo boranija da se zadovoljavamo top16 fazom.

miki

pre 13 godina

Totalna dezinformacija!!!Obojica su vrlo vazni igraci za svoje klubove,vezani jakim ugovorima.Posto mi nismo mogli da izdvojimo spektakularnih 20000 evra za Milosa i time ga dovedemo jos pre 15 dana,ovo mi deluje jako smesno.Cekamo Vujketa za sledecu sezonu

Đorđe

pre 13 godina

Retko komentarišem bilo kakve vesti, ali sećam se kada sam na početku sezone napisao da bi bilo bolje da su u timu ostali Popović i Rašić dobio sam brdo minusa. Naravno da Popović nije Bo, ali da je bolji od Jeralsa, bolji je. A poređenje Rašića i Klobučara je u najmanju ruku neozbiljno. I umesto da sada imamo 2 solidna domaća igrača mi imamo 2 izrazito slaba stranca(Klobučar i Jerels)za koje ne verujem da su jeftinija opcija. I Popović i Rašić su dobri asistenti i dobri šuteri, a to nam najviše fali.
Mislim da sada i uprava shvata gde škripi i da bez dovođenje pleja koji je takođe i dobar šuter ne možemo da pariramo jačim ekipama.
Nadam se da sa Rašićem ili Vuletom možemo bar da odigramo dostojanstveno top 16 fazu i da odbranimo domaće trofeje. To bi bio veličanstven uspeh, imajući u vidu silne eksperimente ove sezone. Takođe se nadam da su i Vlada i Danilović izvukli neke pouke iz ove sezone i da se ovakve greške neće ponavljati.
NAPRED PARTIZAN!

GroBaR-70-

pre 13 godina

Sto se mene tice bolje je da dodje vule on konstantno pruza dobre partije a rasic ima utakmice kad ne moze nista da pogodi mada mi nije jasno sto gu najaruli a sad ga zele nazad.Svj. nek dodje bilo ko od njig dvojice i buce super

thePriest

pre 13 godina

e, kriticari, ne krivite danilovica, todorica, jovanovica...
oni su nam toliko ponosa i radosti doneli prethodnih godina (pogotovu prva dvojica) da zaista imaju kredita i da pogrese u ponekoj sezoni...
a, kad smo kod toga, trenutno smo u top16 EL, idemo na F4 NLB... dakle, na istom smo mestu gde smo bili i prosle godine u ovo vreme... znaci nije bilo bas sve toliko lose...

a taj ko prica o rasicu da je extra igrac, verovatno s ne seca koliko zivaca je isti taj rasic pokidao svima prosle sezone... igra dobro svaku petu tekmu...

vule bi bio pravo pojacanje....

Rašić

pre 13 godina

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=TUR&PlayerID=37579

Toliko o tome da je Rašić loš igrač.
A i sumnjam da će turci da ga puste pored ovakve statistike

BojanSD

pre 13 godina

Nema nista od Rasica,a i Avdalovica...Sad gledam SOS kos i Tegeltija je rekao da imaju jake ugovor i da nema od toga nista,a igrace iz Nlb lige ne mozemo da dovodimo,tako da se trazi neki nas pley.Tako mu je rekao Todorovic...

nn

pre 13 godina

Prosle sezone je Rasic igrao na pocetku veoma solidno. Zasto je posle pao u formi stvarno ne znam. Uopste nije bio zainteresovan za kosarku.

Drac0

pre 13 godina

nema sanse da otkupimo ugovor bilo kojem od ove dvojice igraca ali pretpostavljam da ima sanse da nam daju nekog od njih na pozajmicu do kraja sezone ukoliko zele da ga prodaju na kraju iste. Svima je dobro poznato koje cene dostizu igraci na kraju sezone u partizanovom dresu. Ostaje da vidimo vrlo uskoro jer vreme za registraciju igraca istice vrlo brzo..

Fredy House

pre 13 godina

Bilo bi super kada bi dosao Vule,danas mi je on slucajno proleteo kroz glavu ali ne znam stvarno koliko bi obestecenje morali da platimo za njega... :/

sarana

pre 13 godina

Jeeeeee koliko zvezdasha na ovim komentarima brine o partizanovim pojachanjima shto se vidi na broju (ne)preporuchenih komentara koji imaju smisla! Stvarno su izgubili sve nade u svoj tim pa sad brinu nashe brige, ali neka ih, izgleda da stvarno vole sport i zele da partizan i dalje brani boje srbije na najbolji moguci nachin u evropi kao i do sad :D! Pozdrav svim ljubiteljima sporta!

TIGER

pre 13 godina

Kao da je najvaznije uci u TOP16 i zaraditi 250.000 evra od karata.
(goxy, 17. januar 2011 23:17)

Naravno! Racunica je jasna. Nema para, nema igraca, nema titula, nema EL...
Ja sam ipak za to da svake godine igramo EL i da ne bacamo mnogo novca na igrace, jer promasaji u izboru skupo kostaju!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Свака част ако хоће да се врате у Партизан и било би најбоље кад би обојица дошли. Од Џералса не може да се очекује толико побољшање које би Партизану много помогло. И од Божића не може да се очекује да на нивоу Евролиге буде плејмејкер 20-30 минута. Рашић је прошле године био на доста утакмица очајан, али игре на СП и како чујем у Турској су нешто сасвим друго. И Вуле је доста поправио игру.

Pedja

pre 13 godina

Ma dajte Avdalovica. Na njega uvek mozete da se oslonite na 15 poena, asistencije, ukradene lopte, skokovi i paklena odbrana. Zreo, stabilan play. Konstantno je igrao u ACB ligi. Zna sta je Partizan, igrao LS, porodican covek. Ne bih se razmisljao. Pored Gista, Veselog, Bozica, Lucica, Kecmana, Dzavaija, pa i Djekica samo nam treba plej koji ume da ih uposli i razigra.

Nikola

pre 13 godina

Dosta više sa tim Amerima,ovo bi bio dobar potez,kao što je bio i pokušaj dovodjenja Vujanića. Partizan da stane uz Vujanića sad kad mu je najteže, a siguran sam da će se on vratiti kao mitološka ptica feniks, još bolji nego što je ikad bio! Neponovljivi MILOŠ VUJANIĆ!!!

vector

pre 13 godina

Pa neces ih vise tamo!Sto bi neki ozbiljnan tim pustao dobre igrace pred top 16.Drugo sta ima veze KK Partizan sa Humskom ulicom
(ofk, 17. januar 2011 21:40)

Momak, evo da naucis nesto korisno posto vidim da volis da komentarises kosarkaske vesti...
Sediste KK Partizan je na severnoj strani stadiona Partizana, odmah pored prostorija FK Partizan...
Pozdrav

Nikola

pre 13 godina

Dosta više sa tim Amerima,ovo bi bio dobar potez,kao što je bio i pokušaj dovodjenja Vujanića. Partizan da stane uz Vujanića sad kad mu je najteže, a siguran sam da će se on vratiti kao mitološka ptica feniks, još bolji nego što je ikad bio! Neponovljivi MILOŠ VUJANIĆ!!!

Sasa The Grobar

pre 13 godina

Aman, prestanite da lupate za to obestecenje od 20K evra...

PARTIZAN JE TO PRIHVATIO, ALI PANIONIOS NIJE, JER IM JE VUJKE TREBAO ZA TE UTAKMICE, S OBZIROM DA SU BILI U DONJEM DOMU TABELE..... JOS JEDNOM, NE LUPAJTE O STVARIMA KOJE NE ZNATE I NE RAZUMETE !!!!