Ponedeljak, 15.11.2010.

22:22

Todorić: "Samo malo strpljenja"

Sportski direktor Partizana mt:s Dragan Todorić nije najzadovoljniji startom ekipe u novoj sezoni, ali nije iznenađen početkom.

Izvor: AK

Todoriæ: "Samo malo strpljenja" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

fenomen

pre 13 godina

Ova godina se u odnosu na proslu moze razlikovati u samo jednom detalju. Nisam jedino siguran da li cemo proci 4-finale EL. Sto se tice domacih trofeja + NLB tu se nista ne menja. Imamo jacu ekipu nego prosle godine. U skoku nismo oslabljeni jer Dzavai i Gist uz pomoc Katica i ostalih igraca bice na nivou od prosle godine. Jedino je za sada problem Lafajet ali kad se navikne bice mozda za samo nekih 20% slabiji od Bo-a. Milosavljevic, Klobucar, Djekic i Kecman su solidni trojkasi i uz poneku od Bozica bice i ta spoljna linija u redu. Brzi smo, bicemo agresivni u odbrani, odlicni u skoku i to je dovoljno da se ponovi prosla sezona.
Poz...

Milkan

pre 13 godina

Kako da ne verujem Todoriću?
Pa čovek je kao igrač i funkcioner učestvovao u osvajanju svih 36 trofeja KK Partizan, što domaćih, što stranih!
Podrška Todoriću i Upravi.
Ajmo crno-beli !!!

007

pre 13 godina

G-dine Todoriću , kome se vi pravdate .
Oni pravi Partizanovci znaju vrlo dobro šta vi radite i kakvo ste ime u svetu košarke .Mnogo ste nas obradovali poslednjih godina , ako jedna god. kiksne , bože moj nije smak sveta , mada ja lično još uvek verujem u ovu ekipu .

A za one neupućene :

Pozicija: Sportski direktor
Datum rođenja: 27.07.1954.
Mesto rođenja: Kraljevo, Srbija

Igrao je za Slogu iz Kraljeva od 1967, do 1972. godine. U Partizan prelazi 1972. i za prvi tim nastupa sve do 1983. godine. U tom periodu odigrao je 363 zvanične utakmice i po broju nastupa za prvi tim nalazi se na drugom mestu “večite” liste. Igračku karijeru završio je u OKK Beko iz Beograda 1985. Od tada do danas radi u Košarkaškom klubu Partizan. Do sada je obavljao sledeće funkcije: sekretar, generalni sekretar, direktor, sportski direktor, član je U.O. Partizan. Kao igrač osvojio je tri titule šampiona države; (1976, 1979. i 1981.), jedan Kup Jugoslavije (1979.) i dva Kupa Koraća (1978. i 1979.). Nastupao je za kadetsku, juniorsku i seniorsku reprezentaciju Jugoslavije. Sa reprezentacijom je osvojio: zlato na kadetskom Prvenstvu Evrope.u Italiji 1971, zlato na juniorskom Prvenstvu Evrope u Zadru 1972, zlato na Mediteranskim - igrama u Alžiru 1977. i zlato na Balkanijadi u Rumuniji 1975. Kao igrač ili funkcioner učestvovao je u osvajanju svih 30 klupskih trofeja. Februar 2009, godine Kup Radivoja Koraća za sezonu 2008/2009.

Mikele

pre 13 godina

Toliko ste nas zadužili i nemamo prava da vas kritikujemo.
Mi smo jedina publika koja razume košarku i znamo da će doći pobede, jer je sistem koji vi negujete jedinstven!
Takođe, mislim da smo jedini sportski klub gde kod navijača ne postoji nikakva sumnja u vašu posvećenost klubu.
Uvek uz vas i Partizan!
To je blago koje nikada nećemo izgubiti!
Idemo dalje...!

čika velja

pre 13 godina

Tošo, šta se i kome se izvinjavaš i tražiš strpljenje!?
Ekipa koja vodi Partizan, odlično radi svoj posao. A ko to ne shvata ima ozbiljnih problema, kako u glavi, tako i u duši! Ovoliko zavisti, pakosti,zlobe,cinizma... valjda, samo u srpskom narodu ima, zbog čega smo tamo gde jesmo. Samo vi radite svoj posao naj bolje što znate, igrači neka "ginu" kao i do sada... pa, i ako ne proradi Lafajet i ako ne napravite "očekivani" rezultat, PA ŠTA!?
Znači, dok su gaženi "ljubitelji košarke sa Malog Kalemegdana", dok se čitaju lekcije Panatenaikosu, Makabiju, Olimpiakosu, Barceloni i da ne nabrajam sve (predugačak je spisak)... ti mali ljudi, ni tada nisu bili zadovoljni. Siguran sam da su imali zamerke i posle Final four-a u Parizu. Jadni su i bedni! Partizan se voli bez rezervno, kao kad nas je Hajduk ugazio 6-1, kao kad nas je CSKA gazio 40 razlike ... porazi i pobede, budu i prodju, a LJUBAV PREMA PARTIZANU JE VEČNA!
... I KADA NE BUDEŠ PRVI TI, I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI, I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JAAAAAAAAAAA!

normalllan@hotmail.com

pre 13 godina

Posle svih uspeha odakle vam pravo da ne verujete ovim ljudima, igracima i celokupnom upravom nezahvalnici jedni!!!

shilja

pre 13 godina

ja ovom čoveku verujem! Za neupućene,evo linka,pa nek obrate pažnju na predposlednju rečenicu
http://www.kkpartizan.rs/sr/todoric.php
ko radi,taj i graši - da se ne lažemo,i ja sam očekivao bolji start sezone,ali treba malo sačekati! U svakom slučaju, pričati nešto loše za ovu upravu,nakon svih rezultata, krajnje je neumesno, da ne kažem bezobrazno!
Puna podrška upravi i igračima,zaslužili su!
Ajmo crno - beli ooooooo

Bez brige

pre 13 godina

Niko ne brine,samo nastavite da posle jedne pobede zabeležite 2-3 poraza i svi zadovoljni. Sada ste na mestu gde i zaslužujete po kvalitetu i to je to.

Иван-Ниш

pre 13 godina

Ја сам некако убеђен да је ово бољи тим него онај од прошле године, осим на позицији плеја. Проблем није у Лафајету, биће он све бољи, већ што нема другог плејмејкера. Зато ми није јасно зашто је отпуштен Поповић. Нико не даје објашњења.

pendulabgd

pre 13 godina

dule je imao sistem. po odlasku duleta pravi se neki drugi sistem, vladi treba dati sansu, mozda ove god necemo biti u top 16, ali one tamo hocemo. da li je dule u svakoj sezoni ulazio u 1op 16 fazu?
vlada sledece god sigurno nece ponoviti greske iz ove sezone, i jako je tesko biti trener nakon takvog trenera kao sto je dule a svi imaju najveca ocekivanja.
ko zna ista o kosarci zna da se nista ne radi preko noci. upravu je todoric treba biti strpljiv, duga je sezona i siguran sam da ce ova ekipa proraditi i osvojiti opet trofeje i cak uci u top 16 fazu!

Gile

pre 13 godina

Ovi što pričaju loše, neka idu da navijaju za zvezdu...takvi su njihovi navijači, kada zapne, sve mrzimo...
Partizan je bio i ostaće IME, a jedna loša sezona, dogodi se i Realu, što ne bi neko moga da razume da će se dogoditi i Partizanu...
Napred momci, imate našu punu podršku !
Partizan zauvek!!

ganci ganci vi ste ovde stranci

pre 13 godina

Zae niste dobili dovoljn podrske. Imali smo strpljenja, ali prevrsili ste svaku meru. Zar je trebalo dozvoliti da se ovako blamiramo, da se sa ucesnikom F4 od prosle sezone izivljava ko stigne! Izvinite, ali mene ste razocarali i necu da vas gledam sve dok ne zaigrate kako treba!
(IVORY, 15. novembar 2010 22:37) Auuuuuu pa sta cemo mi jadni bez tebe u Pioniru,nisi ni svestan kako si nas nasekirao!Nemoras ni da dolazis zvezdasi nam ni ne trebaju na utakmicama naseg Partizana evo idi pa prati tvoju uspesnu zvezdu koje vec godinama pravi fenomenalne uspehe1

alejandro

pre 13 godina

Sa ovakvim stavom koji ste ekipirali, trebace nam mnogo, a ne malo strpljenja. Recimo, godinu dana. Ne verujem u ovaj tim i jedva cekam da sezona zavrsi i rasprodate ove poluigrace!

pfc

pre 13 godina

sa budzetom koji imamo poslednju deceniju napravili smo neverovatne stvari...ko to ne razume i ne podrzi nema sta da prica...maksimalna podrska danilovicu i todoricu...svako ko napise i jednu losu rec o partizanu ili nema pojma o kosarci ili nije navijac partizana...

iznerviran

pre 13 godina

Partizan ima i imace podrsku navijaca,zasluge za to uglavnom idu Duletu..Ali Todoricu 2 puta puna Arena,gen sponzor Mts,Maric prodat a ostale 2 god ugovora za bednih 600 000(najbolji centar El) i pored svega toga se cekalo da neko otpadne iz Nba..Gde su pare?Kapiram plate,premije al smo to sve pre placali bez sponzora??Dokle navijaci da vade sezonu?Da njih nema ekipa bi bila 3 puta slabija !!!Menjaj Lafajeta smesan je !

Branko

pre 13 godina

Sto se mene tice imate ogromno poverenje. Ali neke stvari jednostavno nisu tacne! Sistem koji je bio predhodnih godina ste promenili, na gore! Letos su dovedena 2-3 mlada domaca igraca ali niko ne dobija sansu. Mitrovic ne dobija nikakvu sansu. Jednostavno mladi talentovani igraci ne dobijaju sansu! Nosioci igre su nam stranci od kojih ce trojica na leto otici bez obestecenja. Cekanje Lafajeta bi imalo smisla da ima ugovor na 2-3 god. Kao sto rekoh,uprava ima moje ogromno poverenje ali mi se ne svidja novi sistem.

Stara skola

pre 13 godina

Mladost mi je prosla na Jugu, pamtim Mancea, pamtim Mocu, secam se Saletove trojke kao da je bila juce, voleo sam Grbovica kao rodjenog brata...
Prosli smo zajedno mnogo moj voljeni klub i ja.
U teskim trenucima cesto mi je u glavi odzvanjala pesma napisana ranih 80-ih u istocnom Londonu i vracala mi osmeh na lice i veru u bolje sutra.
Ta pesma kao da je pisana za Partizan i Grobare a jedna od strofa glasi:

"Don't get worried, don't get scared
We're fighting to get there
Never doubt we're gonna get through
We're gonna run, we're gonna crawl, kick down every wall
It won't be long we're coming back to you.

So remember, out there somewhere
You've got a friend, and you'll never walk alone again!"

PS: Samo igrajte posteno i srcem a za nase strpljenje se ne brinite. Imamo i strpljenja i ljubavi na pretek.

mile grobar

pre 13 godina

Sve ce vam biti oprosteno ako pobedite Zvezdu. Izgubite sve utakmice u Evropi, samo razbijte komsinicu, jer ne mogu vise da slusam njihove navijace. Posle pobede protiv Cibone, umislili su da su Lejkersi!

puz ubica

pre 13 godina

Ne vredi vam, Todoricu. Ova sezona vam je propala. Sta ces pricati navijacima sledeceg vikenda kada puknete od Zvezde? Bas bih voleo da cujem kako ces to objasniti!

IVORY

pre 13 godina

Zae niste dobili dovoljn podrske. Imali smo strpljenja, ali prevrsili ste svaku meru. Zar je trebalo dozvoliti da se ovako blamiramo, da se sa ucesnikom F4 od prosle sezone izivljava ko stigne! Izvinite, ali mene ste razocarali i necu da vas gledam sve dok ne zaigrate kako treba!

pirke-grobar

pre 13 godina

Dzaba je Todoricu. Ne vredi nam strpljenje kada ovi igraci nemju kapacitet za nesto bolje. Bicemo uz vas do kraja,ali ne verujemo u neke vece domete!

Akroni

pre 13 godina

Kako neko moze da se nalupa gluposti i da ostane ziv!!!
Izgovori tipa..."liga ujednacena...pobeda protiv Kahe znaci,ali i nije tako bitna",su samo odraz neozbiljnosti jednog coveka koji je bitan clan kluba.
Ako se cekao taj play...pa je otkucalo 12:00,zar se nije imala opcija u nekome ko ima iskustvo igranja u Evropi.
Kaze da Lafajet nije navikao na ritam igranja utakmica?
Da mu netreba mozda oporavak u nekoj Banji nakon 2-3 odigrane utakmice? STRASNO!!!
Prica se od nekoliko pobeda u nizu kako bi se stiglo u gornji deo tabele?
Bojim se da od tog gornjeg dela tabele nema nista,ali dok to ovaj Todoric shvati,
sezona je prosla,a od Eurolige sledece godine nema nista.
Ovo je primer neozbiljnih ljudi!
Ponovicu...Partizan nema pravo na ovakve kikseve i nije poligon za neuke trenere
jer ce izgubiti sve sto je godinama gradio i nece biti Eurolige. I to sve zbog neozbiljnih ljudi.

fernando

pre 13 godina

muka mi je da gledam lafajeta koji nista ne zna....nema ni dribling,ni sut....pa ljudi i ja umem da asistiram...majke mi....da li je moguce da ga trpimo jos...pa real i barsa koji imaju milione,kad daju ogromne pare i pogrese menjaju igraca,a mi sa ovim jeftinim nazovi majstorom nikako da izadjemo na kraj i otarasimo ga se....treba na plej razarac koji ume da da trojku,a ovaj momcicj nista ne zna

pera mitic

pre 13 godina

Kod mene imate neograničen kredit. Titula u Srbiji, i eventualni plasman u top 16 (da bi punili Arenu opet) je puna kapa za ovu sezonu... Ako do toga ne dodje, opet dobro. Bar ćemo se ove godine nagledati atraktivnih zakucavanja kao nikad do sad!

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

@IVORY
Ja se NAJISKRENIJE nadam da ti i svi koji misle kao ti ne dolaze u Pionir. Uvek uz Partizan, bez obzira na rezultate!

sale

pre 13 godina

posle najuspesnije sezoni u novijoj istoriji,uz pomoc mocnog sponzora mi pravimo najgori tim u istoriji,sa najlosijim organizatorom,koji ne da ce nam upropastiti prolaz u top 16,vec ce nam ubiti i veselom cenu za milion,jer decko ne moze da dodje do izrazaja bez dobrog pleja i dobre 5ice...sutera nemamo...otpustili rasica jedinog koji je umeo da pogodi trojku...ja se samo pitam da li je ovo moguce?

pera mitic

pre 13 godina

Kod mene imate neograničen kredit. Titula u Srbiji, i eventualni plasman u top 16 (da bi punili Arenu opet) je puna kapa za ovu sezonu... Ako do toga ne dodje, opet dobro. Bar ćemo se ove godine nagledati atraktivnih zakucavanja kao nikad do sad!

pfc

pre 13 godina

sa budzetom koji imamo poslednju deceniju napravili smo neverovatne stvari...ko to ne razume i ne podrzi nema sta da prica...maksimalna podrska danilovicu i todoricu...svako ko napise i jednu losu rec o partizanu ili nema pojma o kosarci ili nije navijac partizana...

Stara skola

pre 13 godina

Mladost mi je prosla na Jugu, pamtim Mancea, pamtim Mocu, secam se Saletove trojke kao da je bila juce, voleo sam Grbovica kao rodjenog brata...
Prosli smo zajedno mnogo moj voljeni klub i ja.
U teskim trenucima cesto mi je u glavi odzvanjala pesma napisana ranih 80-ih u istocnom Londonu i vracala mi osmeh na lice i veru u bolje sutra.
Ta pesma kao da je pisana za Partizan i Grobare a jedna od strofa glasi:

"Don't get worried, don't get scared
We're fighting to get there
Never doubt we're gonna get through
We're gonna run, we're gonna crawl, kick down every wall
It won't be long we're coming back to you.

So remember, out there somewhere
You've got a friend, and you'll never walk alone again!"

PS: Samo igrajte posteno i srcem a za nase strpljenje se ne brinite. Imamo i strpljenja i ljubavi na pretek.

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

@IVORY
Ja se NAJISKRENIJE nadam da ti i svi koji misle kao ti ne dolaze u Pionir. Uvek uz Partizan, bez obzira na rezultate!

mile grobar

pre 13 godina

Sve ce vam biti oprosteno ako pobedite Zvezdu. Izgubite sve utakmice u Evropi, samo razbijte komsinicu, jer ne mogu vise da slusam njihove navijace. Posle pobede protiv Cibone, umislili su da su Lejkersi!

Branko

pre 13 godina

Sto se mene tice imate ogromno poverenje. Ali neke stvari jednostavno nisu tacne! Sistem koji je bio predhodnih godina ste promenili, na gore! Letos su dovedena 2-3 mlada domaca igraca ali niko ne dobija sansu. Mitrovic ne dobija nikakvu sansu. Jednostavno mladi talentovani igraci ne dobijaju sansu! Nosioci igre su nam stranci od kojih ce trojica na leto otici bez obestecenja. Cekanje Lafajeta bi imalo smisla da ima ugovor na 2-3 god. Kao sto rekoh,uprava ima moje ogromno poverenje ali mi se ne svidja novi sistem.

sale

pre 13 godina

posle najuspesnije sezoni u novijoj istoriji,uz pomoc mocnog sponzora mi pravimo najgori tim u istoriji,sa najlosijim organizatorom,koji ne da ce nam upropastiti prolaz u top 16,vec ce nam ubiti i veselom cenu za milion,jer decko ne moze da dodje do izrazaja bez dobrog pleja i dobre 5ice...sutera nemamo...otpustili rasica jedinog koji je umeo da pogodi trojku...ja se samo pitam da li je ovo moguce?

pirke-grobar

pre 13 godina

Dzaba je Todoricu. Ne vredi nam strpljenje kada ovi igraci nemju kapacitet za nesto bolje. Bicemo uz vas do kraja,ali ne verujemo u neke vece domete!

čika velja

pre 13 godina

Tošo, šta se i kome se izvinjavaš i tražiš strpljenje!?
Ekipa koja vodi Partizan, odlično radi svoj posao. A ko to ne shvata ima ozbiljnih problema, kako u glavi, tako i u duši! Ovoliko zavisti, pakosti,zlobe,cinizma... valjda, samo u srpskom narodu ima, zbog čega smo tamo gde jesmo. Samo vi radite svoj posao naj bolje što znate, igrači neka "ginu" kao i do sada... pa, i ako ne proradi Lafajet i ako ne napravite "očekivani" rezultat, PA ŠTA!?
Znači, dok su gaženi "ljubitelji košarke sa Malog Kalemegdana", dok se čitaju lekcije Panatenaikosu, Makabiju, Olimpiakosu, Barceloni i da ne nabrajam sve (predugačak je spisak)... ti mali ljudi, ni tada nisu bili zadovoljni. Siguran sam da su imali zamerke i posle Final four-a u Parizu. Jadni su i bedni! Partizan se voli bez rezervno, kao kad nas je Hajduk ugazio 6-1, kao kad nas je CSKA gazio 40 razlike ... porazi i pobede, budu i prodju, a LJUBAV PREMA PARTIZANU JE VEČNA!
... I KADA NE BUDEŠ PRVI TI, I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI, I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JAAAAAAAAAAA!

iznerviran

pre 13 godina

Partizan ima i imace podrsku navijaca,zasluge za to uglavnom idu Duletu..Ali Todoricu 2 puta puna Arena,gen sponzor Mts,Maric prodat a ostale 2 god ugovora za bednih 600 000(najbolji centar El) i pored svega toga se cekalo da neko otpadne iz Nba..Gde su pare?Kapiram plate,premije al smo to sve pre placali bez sponzora??Dokle navijaci da vade sezonu?Da njih nema ekipa bi bila 3 puta slabija !!!Menjaj Lafajeta smesan je !

Mikele

pre 13 godina

Toliko ste nas zadužili i nemamo prava da vas kritikujemo.
Mi smo jedina publika koja razume košarku i znamo da će doći pobede, jer je sistem koji vi negujete jedinstven!
Takođe, mislim da smo jedini sportski klub gde kod navijača ne postoji nikakva sumnja u vašu posvećenost klubu.
Uvek uz vas i Partizan!
To je blago koje nikada nećemo izgubiti!
Idemo dalje...!

Akroni

pre 13 godina

Kako neko moze da se nalupa gluposti i da ostane ziv!!!
Izgovori tipa..."liga ujednacena...pobeda protiv Kahe znaci,ali i nije tako bitna",su samo odraz neozbiljnosti jednog coveka koji je bitan clan kluba.
Ako se cekao taj play...pa je otkucalo 12:00,zar se nije imala opcija u nekome ko ima iskustvo igranja u Evropi.
Kaze da Lafajet nije navikao na ritam igranja utakmica?
Da mu netreba mozda oporavak u nekoj Banji nakon 2-3 odigrane utakmice? STRASNO!!!
Prica se od nekoliko pobeda u nizu kako bi se stiglo u gornji deo tabele?
Bojim se da od tog gornjeg dela tabele nema nista,ali dok to ovaj Todoric shvati,
sezona je prosla,a od Eurolige sledece godine nema nista.
Ovo je primer neozbiljnih ljudi!
Ponovicu...Partizan nema pravo na ovakve kikseve i nije poligon za neuke trenere
jer ce izgubiti sve sto je godinama gradio i nece biti Eurolige. I to sve zbog neozbiljnih ljudi.

fernando

pre 13 godina

muka mi je da gledam lafajeta koji nista ne zna....nema ni dribling,ni sut....pa ljudi i ja umem da asistiram...majke mi....da li je moguce da ga trpimo jos...pa real i barsa koji imaju milione,kad daju ogromne pare i pogrese menjaju igraca,a mi sa ovim jeftinim nazovi majstorom nikako da izadjemo na kraj i otarasimo ga se....treba na plej razarac koji ume da da trojku,a ovaj momcicj nista ne zna

normalllan@hotmail.com

pre 13 godina

Posle svih uspeha odakle vam pravo da ne verujete ovim ljudima, igracima i celokupnom upravom nezahvalnici jedni!!!

Gile

pre 13 godina

Ovi što pričaju loše, neka idu da navijaju za zvezdu...takvi su njihovi navijači, kada zapne, sve mrzimo...
Partizan je bio i ostaće IME, a jedna loša sezona, dogodi se i Realu, što ne bi neko moga da razume da će se dogoditi i Partizanu...
Napred momci, imate našu punu podršku !
Partizan zauvek!!

shilja

pre 13 godina

ja ovom čoveku verujem! Za neupućene,evo linka,pa nek obrate pažnju na predposlednju rečenicu
http://www.kkpartizan.rs/sr/todoric.php
ko radi,taj i graši - da se ne lažemo,i ja sam očekivao bolji start sezone,ali treba malo sačekati! U svakom slučaju, pričati nešto loše za ovu upravu,nakon svih rezultata, krajnje je neumesno, da ne kažem bezobrazno!
Puna podrška upravi i igračima,zaslužili su!
Ajmo crno - beli ooooooo

Milkan

pre 13 godina

Kako da ne verujem Todoriću?
Pa čovek je kao igrač i funkcioner učestvovao u osvajanju svih 36 trofeja KK Partizan, što domaćih, što stranih!
Podrška Todoriću i Upravi.
Ajmo crno-beli !!!

IVORY

pre 13 godina

Zae niste dobili dovoljn podrske. Imali smo strpljenja, ali prevrsili ste svaku meru. Zar je trebalo dozvoliti da se ovako blamiramo, da se sa ucesnikom F4 od prosle sezone izivljava ko stigne! Izvinite, ali mene ste razocarali i necu da vas gledam sve dok ne zaigrate kako treba!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Ја сам некако убеђен да је ово бољи тим него онај од прошле године, осим на позицији плеја. Проблем није у Лафајету, биће он све бољи, већ што нема другог плејмејкера. Зато ми није јасно зашто је отпуштен Поповић. Нико не даје објашњења.

ganci ganci vi ste ovde stranci

pre 13 godina

Zae niste dobili dovoljn podrske. Imali smo strpljenja, ali prevrsili ste svaku meru. Zar je trebalo dozvoliti da se ovako blamiramo, da se sa ucesnikom F4 od prosle sezone izivljava ko stigne! Izvinite, ali mene ste razocarali i necu da vas gledam sve dok ne zaigrate kako treba!
(IVORY, 15. novembar 2010 22:37) Auuuuuu pa sta cemo mi jadni bez tebe u Pioniru,nisi ni svestan kako si nas nasekirao!Nemoras ni da dolazis zvezdasi nam ni ne trebaju na utakmicama naseg Partizana evo idi pa prati tvoju uspesnu zvezdu koje vec godinama pravi fenomenalne uspehe1

pendulabgd

pre 13 godina

dule je imao sistem. po odlasku duleta pravi se neki drugi sistem, vladi treba dati sansu, mozda ove god necemo biti u top 16, ali one tamo hocemo. da li je dule u svakoj sezoni ulazio u 1op 16 fazu?
vlada sledece god sigurno nece ponoviti greske iz ove sezone, i jako je tesko biti trener nakon takvog trenera kao sto je dule a svi imaju najveca ocekivanja.
ko zna ista o kosarci zna da se nista ne radi preko noci. upravu je todoric treba biti strpljiv, duga je sezona i siguran sam da ce ova ekipa proraditi i osvojiti opet trofeje i cak uci u top 16 fazu!

puz ubica

pre 13 godina

Ne vredi vam, Todoricu. Ova sezona vam je propala. Sta ces pricati navijacima sledeceg vikenda kada puknete od Zvezde? Bas bih voleo da cujem kako ces to objasniti!

007

pre 13 godina

G-dine Todoriću , kome se vi pravdate .
Oni pravi Partizanovci znaju vrlo dobro šta vi radite i kakvo ste ime u svetu košarke .Mnogo ste nas obradovali poslednjih godina , ako jedna god. kiksne , bože moj nije smak sveta , mada ja lično još uvek verujem u ovu ekipu .

A za one neupućene :

Pozicija: Sportski direktor
Datum rođenja: 27.07.1954.
Mesto rođenja: Kraljevo, Srbija

Igrao je za Slogu iz Kraljeva od 1967, do 1972. godine. U Partizan prelazi 1972. i za prvi tim nastupa sve do 1983. godine. U tom periodu odigrao je 363 zvanične utakmice i po broju nastupa za prvi tim nalazi se na drugom mestu “večite” liste. Igračku karijeru završio je u OKK Beko iz Beograda 1985. Od tada do danas radi u Košarkaškom klubu Partizan. Do sada je obavljao sledeće funkcije: sekretar, generalni sekretar, direktor, sportski direktor, član je U.O. Partizan. Kao igrač osvojio je tri titule šampiona države; (1976, 1979. i 1981.), jedan Kup Jugoslavije (1979.) i dva Kupa Koraća (1978. i 1979.). Nastupao je za kadetsku, juniorsku i seniorsku reprezentaciju Jugoslavije. Sa reprezentacijom je osvojio: zlato na kadetskom Prvenstvu Evrope.u Italiji 1971, zlato na juniorskom Prvenstvu Evrope u Zadru 1972, zlato na Mediteranskim - igrama u Alžiru 1977. i zlato na Balkanijadi u Rumuniji 1975. Kao igrač ili funkcioner učestvovao je u osvajanju svih 30 klupskih trofeja. Februar 2009, godine Kup Radivoja Koraća za sezonu 2008/2009.

alejandro

pre 13 godina

Sa ovakvim stavom koji ste ekipirali, trebace nam mnogo, a ne malo strpljenja. Recimo, godinu dana. Ne verujem u ovaj tim i jedva cekam da sezona zavrsi i rasprodate ove poluigrace!

Bez brige

pre 13 godina

Niko ne brine,samo nastavite da posle jedne pobede zabeležite 2-3 poraza i svi zadovoljni. Sada ste na mestu gde i zaslužujete po kvalitetu i to je to.

fenomen

pre 13 godina

Ova godina se u odnosu na proslu moze razlikovati u samo jednom detalju. Nisam jedino siguran da li cemo proci 4-finale EL. Sto se tice domacih trofeja + NLB tu se nista ne menja. Imamo jacu ekipu nego prosle godine. U skoku nismo oslabljeni jer Dzavai i Gist uz pomoc Katica i ostalih igraca bice na nivou od prosle godine. Jedino je za sada problem Lafajet ali kad se navikne bice mozda za samo nekih 20% slabiji od Bo-a. Milosavljevic, Klobucar, Djekic i Kecman su solidni trojkasi i uz poneku od Bozica bice i ta spoljna linija u redu. Brzi smo, bicemo agresivni u odbrani, odlicni u skoku i to je dovoljno da se ponovi prosla sezona.
Poz...

IVORY

pre 13 godina

Zae niste dobili dovoljn podrske. Imali smo strpljenja, ali prevrsili ste svaku meru. Zar je trebalo dozvoliti da se ovako blamiramo, da se sa ucesnikom F4 od prosle sezone izivljava ko stigne! Izvinite, ali mene ste razocarali i necu da vas gledam sve dok ne zaigrate kako treba!

puz ubica

pre 13 godina

Ne vredi vam, Todoricu. Ova sezona vam je propala. Sta ces pricati navijacima sledeceg vikenda kada puknete od Zvezde? Bas bih voleo da cujem kako ces to objasniti!

Akroni

pre 13 godina

Kako neko moze da se nalupa gluposti i da ostane ziv!!!
Izgovori tipa..."liga ujednacena...pobeda protiv Kahe znaci,ali i nije tako bitna",su samo odraz neozbiljnosti jednog coveka koji je bitan clan kluba.
Ako se cekao taj play...pa je otkucalo 12:00,zar se nije imala opcija u nekome ko ima iskustvo igranja u Evropi.
Kaze da Lafajet nije navikao na ritam igranja utakmica?
Da mu netreba mozda oporavak u nekoj Banji nakon 2-3 odigrane utakmice? STRASNO!!!
Prica se od nekoliko pobeda u nizu kako bi se stiglo u gornji deo tabele?
Bojim se da od tog gornjeg dela tabele nema nista,ali dok to ovaj Todoric shvati,
sezona je prosla,a od Eurolige sledece godine nema nista.
Ovo je primer neozbiljnih ljudi!
Ponovicu...Partizan nema pravo na ovakve kikseve i nije poligon za neuke trenere
jer ce izgubiti sve sto je godinama gradio i nece biti Eurolige. I to sve zbog neozbiljnih ljudi.

iznerviran

pre 13 godina

Partizan ima i imace podrsku navijaca,zasluge za to uglavnom idu Duletu..Ali Todoricu 2 puta puna Arena,gen sponzor Mts,Maric prodat a ostale 2 god ugovora za bednih 600 000(najbolji centar El) i pored svega toga se cekalo da neko otpadne iz Nba..Gde su pare?Kapiram plate,premije al smo to sve pre placali bez sponzora??Dokle navijaci da vade sezonu?Da njih nema ekipa bi bila 3 puta slabija !!!Menjaj Lafajeta smesan je !

pirke-grobar

pre 13 godina

Dzaba je Todoricu. Ne vredi nam strpljenje kada ovi igraci nemju kapacitet za nesto bolje. Bicemo uz vas do kraja,ali ne verujemo u neke vece domete!

fernando

pre 13 godina

muka mi je da gledam lafajeta koji nista ne zna....nema ni dribling,ni sut....pa ljudi i ja umem da asistiram...majke mi....da li je moguce da ga trpimo jos...pa real i barsa koji imaju milione,kad daju ogromne pare i pogrese menjaju igraca,a mi sa ovim jeftinim nazovi majstorom nikako da izadjemo na kraj i otarasimo ga se....treba na plej razarac koji ume da da trojku,a ovaj momcicj nista ne zna

sale

pre 13 godina

posle najuspesnije sezoni u novijoj istoriji,uz pomoc mocnog sponzora mi pravimo najgori tim u istoriji,sa najlosijim organizatorom,koji ne da ce nam upropastiti prolaz u top 16,vec ce nam ubiti i veselom cenu za milion,jer decko ne moze da dodje do izrazaja bez dobrog pleja i dobre 5ice...sutera nemamo...otpustili rasica jedinog koji je umeo da pogodi trojku...ja se samo pitam da li je ovo moguce?

mile grobar

pre 13 godina

Sve ce vam biti oprosteno ako pobedite Zvezdu. Izgubite sve utakmice u Evropi, samo razbijte komsinicu, jer ne mogu vise da slusam njihove navijace. Posle pobede protiv Cibone, umislili su da su Lejkersi!

Bez brige

pre 13 godina

Niko ne brine,samo nastavite da posle jedne pobede zabeležite 2-3 poraza i svi zadovoljni. Sada ste na mestu gde i zaslužujete po kvalitetu i to je to.

alejandro

pre 13 godina

Sa ovakvim stavom koji ste ekipirali, trebace nam mnogo, a ne malo strpljenja. Recimo, godinu dana. Ne verujem u ovaj tim i jedva cekam da sezona zavrsi i rasprodate ove poluigrace!

pera mitic

pre 13 godina

Kod mene imate neograničen kredit. Titula u Srbiji, i eventualni plasman u top 16 (da bi punili Arenu opet) je puna kapa za ovu sezonu... Ako do toga ne dodje, opet dobro. Bar ćemo se ove godine nagledati atraktivnih zakucavanja kao nikad do sad!

Dorcol brate, Srbija!

pre 13 godina

@IVORY
Ja se NAJISKRENIJE nadam da ti i svi koji misle kao ti ne dolaze u Pionir. Uvek uz Partizan, bez obzira na rezultate!

pfc

pre 13 godina

sa budzetom koji imamo poslednju deceniju napravili smo neverovatne stvari...ko to ne razume i ne podrzi nema sta da prica...maksimalna podrska danilovicu i todoricu...svako ko napise i jednu losu rec o partizanu ili nema pojma o kosarci ili nije navijac partizana...

Branko

pre 13 godina

Sto se mene tice imate ogromno poverenje. Ali neke stvari jednostavno nisu tacne! Sistem koji je bio predhodnih godina ste promenili, na gore! Letos su dovedena 2-3 mlada domaca igraca ali niko ne dobija sansu. Mitrovic ne dobija nikakvu sansu. Jednostavno mladi talentovani igraci ne dobijaju sansu! Nosioci igre su nam stranci od kojih ce trojica na leto otici bez obestecenja. Cekanje Lafajeta bi imalo smisla da ima ugovor na 2-3 god. Kao sto rekoh,uprava ima moje ogromno poverenje ali mi se ne svidja novi sistem.

Stara skola

pre 13 godina

Mladost mi je prosla na Jugu, pamtim Mancea, pamtim Mocu, secam se Saletove trojke kao da je bila juce, voleo sam Grbovica kao rodjenog brata...
Prosli smo zajedno mnogo moj voljeni klub i ja.
U teskim trenucima cesto mi je u glavi odzvanjala pesma napisana ranih 80-ih u istocnom Londonu i vracala mi osmeh na lice i veru u bolje sutra.
Ta pesma kao da je pisana za Partizan i Grobare a jedna od strofa glasi:

"Don't get worried, don't get scared
We're fighting to get there
Never doubt we're gonna get through
We're gonna run, we're gonna crawl, kick down every wall
It won't be long we're coming back to you.

So remember, out there somewhere
You've got a friend, and you'll never walk alone again!"

PS: Samo igrajte posteno i srcem a za nase strpljenje se ne brinite. Imamo i strpljenja i ljubavi na pretek.

ganci ganci vi ste ovde stranci

pre 13 godina

Zae niste dobili dovoljn podrske. Imali smo strpljenja, ali prevrsili ste svaku meru. Zar je trebalo dozvoliti da se ovako blamiramo, da se sa ucesnikom F4 od prosle sezone izivljava ko stigne! Izvinite, ali mene ste razocarali i necu da vas gledam sve dok ne zaigrate kako treba!
(IVORY, 15. novembar 2010 22:37) Auuuuuu pa sta cemo mi jadni bez tebe u Pioniru,nisi ni svestan kako si nas nasekirao!Nemoras ni da dolazis zvezdasi nam ni ne trebaju na utakmicama naseg Partizana evo idi pa prati tvoju uspesnu zvezdu koje vec godinama pravi fenomenalne uspehe1

Gile

pre 13 godina

Ovi što pričaju loše, neka idu da navijaju za zvezdu...takvi su njihovi navijači, kada zapne, sve mrzimo...
Partizan je bio i ostaće IME, a jedna loša sezona, dogodi se i Realu, što ne bi neko moga da razume da će se dogoditi i Partizanu...
Napred momci, imate našu punu podršku !
Partizan zauvek!!

pendulabgd

pre 13 godina

dule je imao sistem. po odlasku duleta pravi se neki drugi sistem, vladi treba dati sansu, mozda ove god necemo biti u top 16, ali one tamo hocemo. da li je dule u svakoj sezoni ulazio u 1op 16 fazu?
vlada sledece god sigurno nece ponoviti greske iz ove sezone, i jako je tesko biti trener nakon takvog trenera kao sto je dule a svi imaju najveca ocekivanja.
ko zna ista o kosarci zna da se nista ne radi preko noci. upravu je todoric treba biti strpljiv, duga je sezona i siguran sam da ce ova ekipa proraditi i osvojiti opet trofeje i cak uci u top 16 fazu!

Иван-Ниш

pre 13 godina

Ја сам некако убеђен да је ово бољи тим него онај од прошле године, осим на позицији плеја. Проблем није у Лафајету, биће он све бољи, већ што нема другог плејмејкера. Зато ми није јасно зашто је отпуштен Поповић. Нико не даје објашњења.

čika velja

pre 13 godina

Tošo, šta se i kome se izvinjavaš i tražiš strpljenje!?
Ekipa koja vodi Partizan, odlično radi svoj posao. A ko to ne shvata ima ozbiljnih problema, kako u glavi, tako i u duši! Ovoliko zavisti, pakosti,zlobe,cinizma... valjda, samo u srpskom narodu ima, zbog čega smo tamo gde jesmo. Samo vi radite svoj posao naj bolje što znate, igrači neka "ginu" kao i do sada... pa, i ako ne proradi Lafajet i ako ne napravite "očekivani" rezultat, PA ŠTA!?
Znači, dok su gaženi "ljubitelji košarke sa Malog Kalemegdana", dok se čitaju lekcije Panatenaikosu, Makabiju, Olimpiakosu, Barceloni i da ne nabrajam sve (predugačak je spisak)... ti mali ljudi, ni tada nisu bili zadovoljni. Siguran sam da su imali zamerke i posle Final four-a u Parizu. Jadni su i bedni! Partizan se voli bez rezervno, kao kad nas je Hajduk ugazio 6-1, kao kad nas je CSKA gazio 40 razlike ... porazi i pobede, budu i prodju, a LJUBAV PREMA PARTIZANU JE VEČNA!
... I KADA NE BUDEŠ PRVI TI, I KADA SE ČUJU ZVIŽDUCI, I TADA ĆU PARTIZANE ZNAJ DA TE VOLIM JAAAAAAAAAAA!

normalllan@hotmail.com

pre 13 godina

Posle svih uspeha odakle vam pravo da ne verujete ovim ljudima, igracima i celokupnom upravom nezahvalnici jedni!!!

shilja

pre 13 godina

ja ovom čoveku verujem! Za neupućene,evo linka,pa nek obrate pažnju na predposlednju rečenicu
http://www.kkpartizan.rs/sr/todoric.php
ko radi,taj i graši - da se ne lažemo,i ja sam očekivao bolji start sezone,ali treba malo sačekati! U svakom slučaju, pričati nešto loše za ovu upravu,nakon svih rezultata, krajnje je neumesno, da ne kažem bezobrazno!
Puna podrška upravi i igračima,zaslužili su!
Ajmo crno - beli ooooooo

Milkan

pre 13 godina

Kako da ne verujem Todoriću?
Pa čovek je kao igrač i funkcioner učestvovao u osvajanju svih 36 trofeja KK Partizan, što domaćih, što stranih!
Podrška Todoriću i Upravi.
Ajmo crno-beli !!!

Mikele

pre 13 godina

Toliko ste nas zadužili i nemamo prava da vas kritikujemo.
Mi smo jedina publika koja razume košarku i znamo da će doći pobede, jer je sistem koji vi negujete jedinstven!
Takođe, mislim da smo jedini sportski klub gde kod navijača ne postoji nikakva sumnja u vašu posvećenost klubu.
Uvek uz vas i Partizan!
To je blago koje nikada nećemo izgubiti!
Idemo dalje...!

007

pre 13 godina

G-dine Todoriću , kome se vi pravdate .
Oni pravi Partizanovci znaju vrlo dobro šta vi radite i kakvo ste ime u svetu košarke .Mnogo ste nas obradovali poslednjih godina , ako jedna god. kiksne , bože moj nije smak sveta , mada ja lično još uvek verujem u ovu ekipu .

A za one neupućene :

Pozicija: Sportski direktor
Datum rođenja: 27.07.1954.
Mesto rođenja: Kraljevo, Srbija

Igrao je za Slogu iz Kraljeva od 1967, do 1972. godine. U Partizan prelazi 1972. i za prvi tim nastupa sve do 1983. godine. U tom periodu odigrao je 363 zvanične utakmice i po broju nastupa za prvi tim nalazi se na drugom mestu “večite” liste. Igračku karijeru završio je u OKK Beko iz Beograda 1985. Od tada do danas radi u Košarkaškom klubu Partizan. Do sada je obavljao sledeće funkcije: sekretar, generalni sekretar, direktor, sportski direktor, član je U.O. Partizan. Kao igrač osvojio je tri titule šampiona države; (1976, 1979. i 1981.), jedan Kup Jugoslavije (1979.) i dva Kupa Koraća (1978. i 1979.). Nastupao je za kadetsku, juniorsku i seniorsku reprezentaciju Jugoslavije. Sa reprezentacijom je osvojio: zlato na kadetskom Prvenstvu Evrope.u Italiji 1971, zlato na juniorskom Prvenstvu Evrope u Zadru 1972, zlato na Mediteranskim - igrama u Alžiru 1977. i zlato na Balkanijadi u Rumuniji 1975. Kao igrač ili funkcioner učestvovao je u osvajanju svih 30 klupskih trofeja. Februar 2009, godine Kup Radivoja Koraća za sezonu 2008/2009.

fenomen

pre 13 godina

Ova godina se u odnosu na proslu moze razlikovati u samo jednom detalju. Nisam jedino siguran da li cemo proci 4-finale EL. Sto se tice domacih trofeja + NLB tu se nista ne menja. Imamo jacu ekipu nego prosle godine. U skoku nismo oslabljeni jer Dzavai i Gist uz pomoc Katica i ostalih igraca bice na nivou od prosle godine. Jedino je za sada problem Lafajet ali kad se navikne bice mozda za samo nekih 20% slabiji od Bo-a. Milosavljevic, Klobucar, Djekic i Kecman su solidni trojkasi i uz poneku od Bozica bice i ta spoljna linija u redu. Brzi smo, bicemo agresivni u odbrani, odlicni u skoku i to je dovoljno da se ponovi prosla sezona.
Poz...