Sreda, 27.10.2010.

20:07

Doha: Klajsters lako sa Jelenom

Srpska teniserka Jelena Janković zabeležila je i drugi ubedljiv poraz na završnom WTA turiru u Dohi, pošto je bolja od nje bila Kim Klajsters sa 6:2, 6:3.

Izvor: B92

Doha: Klajsters lako sa Jelenom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

79 Komentari

Sortiraj po:

Pudi Kator

pre 13 godina

Pa bas zato sto je prva teniserka Srbije Jelena Jankovic, ostrvili se fanatici neke tamo pa se malo gube u prostoru i vremenu....

Dr

pre 13 godina

Koje nebuloze pisu caricine patriJJote!
Najbolja nasa teniserka,bolju nismo ni imali,za Anu se navija a Jelena se voli itd.
Ne bih da vas razocaram ali Jankoviceva se ne voli :)

realan

pre 13 godina

Jelena je po kvalitetu treca srpska teniserka.
Uskoro ce to biti i po ovoj listi.
Vi i dalje mozete da zivite u svom svetu maste i da pricate bajke, ali realnost je surova.

Valjda ce tada i ovi opsednuti i nerelni navijaci prestati da se javljaju i da nas zamaraju svojim glupostima.

Tenis je vise od igre

pre 13 godina

NIJE JELENA ZABORAVILA DA IGRA TENIS!
To je i pokazala, na momente, u mecu sa Kim. Ali, da ima zdravstvene i neke druge probleme, to je ocigledno.
Zelim joj brzi oporavak i svu srecu u zivotu. Toliko!

Dragica

pre 13 godina

MonD, dete, Vasi komentari su zaista neverovatni. Vi ste promasili celu poentu i tenisa i sporta, kao i sportskog navijanja. Ja sam zapanjena do kojih granica ste Vi sposobni da idete. Prosto smesno.

ttx

pre 13 godina

MondD nema smisla za humor. Mislio je da se ne salim kad sam napisao da prica o JJ kao o necem zlom.
Mada, posle poslednjeg komentara, pocinjem da se pitam da li sam bio u pravu. JJ je mozda predvodnica zlih sila univerzuma, koje su se urotile da odvedu mlede Srbije u opsesiju i navedu ih na stranputicu. Ko zna, mozda je JJ i neki demon iz pakla

Neki loši đaci

pre 13 godina

Gluposti. Vi ste zaista deca. Vi čak ne znate ni osnovno pravilo - da se svako mišljenje mora nekim dokazom, primerom potkrepiti. Pošto pojma nemate, javiću vam da je Kim dobila prvi set, pre pet minuta, a to znači da je carica ispala. Prva. Pet njih bori se za polufinale, jedino su prošle Stouzur i Zvonarjova, i jedina koja je već ispala to je baš ona najbolja. Da,da, jako nas boli.

Mond

pre 13 godina

Na meti sam branitelja carice. Vodim ubedljivo. Verovatno ne mogu da mi oproste što sam napisao da ona u Dohi nema šta da traži, jer ne pripada tom društvu. Njena je partnerka dete Zarina. A sad mi navedite šta je to smešno, od reči do reči, i šta je to što je na nivou pubertetlije, u mom tekstu. Jedna jedina vaša rečenica, frazerska i ofucana, trebalo je da me dokine. Da, baš ste vi moji jaki protivnici. Nećete vi ništa odgovoriti, jer ništa ne znate, a i niste časni polemičari, jer na jedan kulturan komentar vi opet idete đonom, odnosno uvredama. I uvek ćete svakoga vređati ko nije sa vama, jer ste opsesivno vezani za caricu. Hemingvej je pisao o američkoj "izgubljenoj generaciji"! Šta ste od svega toga pročitali?

Nenad

pre 13 godina

Volim Jelenu. Nisam je upoznao, nikad je nisam video, nemam televizor, ne čitam novine, ali volim je telepatski. Rekao mi jedan Čeda da ima dvorac u San Dijegu. I da je sad slobodna, nema više ništa sa onim gnjurcem. Volim je, mnogo je volim, o kad bih mogao da se nekako uglavim u taj dvorac, sa pogledom na okean.

Mond

pre 13 godina

@Neki novi klinci
Kažete da je bolja opsednutost ljubavlju, nego mržnjom. Prvo, vi ne znate da mržnja nije opsednutost nego realno stanje i ona uvek nastaje s nekim povodom. Zna se zašto neko nekoga mrzi. Kod opsesivne zaljubljenosti ne zna se zašto se neko "voli". Često se ova dva pojma brkaju - ljubav i opsednutost. To može da bude vrlo opasno i da dovede do toga da budete povređeni ili da vi nekoga povredite. A to se ovde događa: svako ko ne misli o Jeleni kao vi, rizikuje da bude povređen. Jedan primer: vi mislite da ste zaljubljeni u nekoga. I kad vas povredi, niste u stanju da ga ostavite - "jer ga još uvek volite". Neka devojka je nekim momkom bila opsednuta, jer je nekad činio nešto što je njoj odgovaralo i što joj se dopadalo. To je bežanje od stvarnosti, kukavna zabluda i opravdanje za "zaljubljenost". Bila je opsednuta i nije mogla sebe da kontroliše. Opsednutost je odnos koji bi "pod hitno" trebalo prekinuti. Vama je Jelena učinila nešto što se vama dopadalo i vi sad ne možete da joj zamerite ništa. Bilo šta loše da uradi, vi to nećete videti, kao što ne vidite ni njenu današnju igru. Dakle, pišem ovo vama sa najboljim namerama čoveka kome je psihologija bliska, ne "ponosite se" svojom ljubavnom opsednutošću prema Jeleni, to je velika greška. Vi onda niste svoga tela gospodar. Zašto ste odbojni prema znanju, nauci? To nikako ne činite, nego učite. I budite pre svega samostalni i svoji. Neću se više javljati, a oni koji me vređaju, sad su saznali zašto to rade.

Panika Panika

pre 13 godina

Kad jedna teniserka propada a tada krenu pohvale o njoj, kao da osvaja turnire, to je, slažem se, siguran znak da je u njenom narodnom štabu zavladala panika. Top 10, to je sad jedini argument. A ona je u tom Topu poslednja, deseta. Uskoro ispada. Zato vlada panika u parku Jure. Evo, upravo je Dementjeva dobila Sem, tako da će carica biti jedina bez ijedne pobede. Zaista. ima mesta panici.

sportis

pre 13 godina

top 100 ali ne ispod 50. ona nije sposobna da pobedi uopste.sve mu smeta. svaki mu e kriv. igra kako amaterka.kimi penzionerka pobedila.sramota

Empatija

pre 13 godina

Neki novi klinci
Klinac, sedi, jedan. Pre nego što počneš da šalješ komentare vezane za psihologiju, bolje bi ti bilo da malo proučiš tematiku. Opsednutost mržnjom! Bah!

Neki novi klinci

pre 13 godina

JJ sad nije u formi, ali je odlicna teniserka i zato sve drugo je besmisleno pricati, ko voli nek voli ko ne voli, ne mora da voli. Jedina opsedutost ovde je opsednutost mrznjom prema JJ, sto se vidi iz ovih komentara isfrustriranih ljudi, mada bolje je da postoji ljubavna opsesija nego ova druga na zalost, koje ima vise.

Sta kazu koleginice

pre 13 godina

Fellow players question Jankovic's injury complaints

Reported on August 06, 2010
Daniela Hantuchova and Svetlana Kuznetsova react to Jelena Jankovic’s penchant for blaming her losses on injuries, like she did after Alisa Kleybanova defeated her in San Diego. Jankovic has been bothered by an ankle injury.
“Everyone has a different opinion and different personality,” Kuznetsova said. “When I played in Miami I injured my shoulder and I saw stars in my eyes. I cannot blame that my shoulder was the reason that I lost. If you are injured you forget it and you go out there and you play. If you complain the press later, that’s your problem and how people are going to judge. That’s why Venus Williams gets so much respect because she doesn’t complain about injuries. The fans when they read our press conferences, they know who is who.”
Hantuchova wouldn’t comment specifically on Jankovic but said that she agrees with how Venus won’t discuss injuries after losses.
"If you can’t play, then don't,” Hantuchova said. “But if you do, don't complain afterward.”

http://www.tennis.com/articles/templates/ticker.aspx?articleid=6875&zoneid=6


Hantuchova will face Alisa Kleybanova in the quarters in what could be a an excellent contests and when I asked her to react to Jelena Jankovic’s stream of injury related excuses after the Serbian fell to Alisa Kleybanova, Hantuchova (with her eyes rolling) wouldn’t comment specifically on JJ, but did say that she agrees with Venus Williams mantra that you don’t discuss injuries if you decided to go out and play.
"If you can’t play, then don't,” she said. “Don't complain afterward.”
Svetlana Kuznetsova said much the same after a topsy-turvy 6-1 6-7(5) 7-5 victory over Sara Errani, and like Hantuchova, she heard it all before in the past decade.
“Everyone has a different opinion and different personality,” Kuznetsova said. When I played in Miami I injured my shoulder and I saw stars in my eyes. I cannot blame that my shoulder was the reason that I lost. If you are injured you forget it and you go out there and you play. If you complain the press later, that’s your problem and how people are going to judge. That’s why Venus gets so much respect because she doesn’t complain about injuries. The fans when they read our press conferences, they know who is who.”
http://www.tennisreporters.net/sd%20d4%2010.html

Baš ste komični

pre 13 godina

"Za Anu su ponekad navijali" - ovi je laž - "a Jelena se voli". Ovo je istina. A zašto se voli neko koga ne poznaješ i nikad ga nećeš videti? Zato što ste opčinjeni njom,, a iracionalna zaljubljenost posledica je opsesivnosti, jer sve je tu nesvesno, sve je stereotip, uobrazilja. Jung je rekao da se, za razliku od Frojdovog mišljenja, u nesvesno ne može prodreti. Taj svet je nauci nedokučiv. Primer: "Jelena je najbolja teniserka na svetu i najlepša." Tačka!

Čudno, baš

pre 13 godina

Gospodin Mond piše ponekad kao neko koga savlada velika vrućica pa jednako ponavlja : pretorijanac, opsesija, vatra, čizma, carica, carstvo..

Mond

pre 13 godina

@ttx
Ne mogu drugačije da te nozovem osim opasnim podmetačem vatre. Pišem o Jeleni kao o Adolfu Hitleru?Imaš li ti pameti? Govorio sam o opsesivnosti koja ima na stotine oblika. Ovde je rel o sportskoj, ali bilo je i nacionalizma, i obožavanja, i totema, i pominjana je boginja, carica, kraljica... Zar to nije opsesija? Pokušao si vrlo podmuklo, da bi podgrejao ove svoje uspaničene jarane i jaranke, da Mondu gurneš Hiću pa vi sad izvolite čitajte to sumnjivo lice. Zgrožen sam ovim besprizornim napadom na mene, bez razloga, jer čovek ne zna šta radi. Molim vas da objavite ovo, jer su pogažene sve granica morala. Još ne mogu da verujem da postoje tako surove mlade osobe, kojima prejaka reč ništa ne znači. A tebe molim, ako imaš obraza, da me više nikada ne pomeneš, jer je ovo uvreda preko koje se ne prelazi. Pa i to, kako si krenuo teškom potkovanom čizmom oštrimm klincima na mene bez razloga, govori da si opsesivan, dakle iracionalan, jer šta ti imaš kao pretorijanac da se toliko stavljaš u odbranu svoje carice? Ti to činiš nesvesno, to je jače kod tebe od svesnog.

Poslednji put, tope

pre 13 godina

Ah, boli nas... Top 10! Pa valjda vama nije lako, kad pomislite da je samo pre pola godine bila druga na listi. Vi uživate u slobodnom padu. A kad uskoro ne bude tog Top 10, a pisle IW-a neće ga biti, šta ćeš, Tope, tada da pišeš?

Slobodan Stankovic

pre 13 godina

@Najbolja

Monika Seles se nikada nije osecala jugoslovenkom. Da je tako treba procitati njeno autobiografsko delo koju je napisao kolumnista New York Timesa Mark Weifred "Me Monica Seles" gde ni u jednom jedinom trenutku ne pominje Jugoslaviju i na pocetku knjige stoji " Born 2nd December 1973 somwhwre in East Europe near Hunagary". Brze bolje je kada su se stekli uslovi dobila americko drzavljanstvo a od 2007 i madjarsko. Pogledaj link
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%88

Komentar dalji nije potreban

ttx

pre 13 godina

Daj Mond, ti kao da pises o Adolfu Hitleru a ne o Jeleni Jankovic. Kakvo bre opsesivno navijanje. Ja sam je uvek rado gledao i navijam za nju, kao i dosta mojih poznanika i prijatelja. I niko nije opsesivan. Ne igra nikako, moze da ispadne iz prvih 10, moze i da se povuce, mozda se i vrati. Nije mi drago sto se tako muci na terenu, ali sama je sebi zakuvala sa neozbiljnim pristupom igri bez trenera... Ne bitno,... bitno je da iskuliras, jer sta fali navijanju za Jelenu i nije tacno da smo svi koji navijamo za nju opsesivni, mozda tek par njih koji se javljaju na ovom sajtu. I nije tacno da oni koji vole Jelenu mrze Anu. Vecina njih navija za obe, samo u medjusobnim okrsajima navija za neku ok njih 2. Komentari na ovom sajtu nisu reprezentativan uzorak, jer se vecinom javljaju ljudi sa konspirativnim idejama kao ta tvoja o opsesivnim navijacima.

vasilije knezevic

pre 13 godina

Neuroticna ocekivanja i kritike nijesu na mjestu. Po izgledu na licu i napornom kretanju ocigledno je da nesto nije u redu sa njom.Pa ipak, obzirom da je na osmom mjestu i sestom rangu njeni rezultati su vise nego logicni.Tu se moglo nazreti nekoliko izvanrednih poteza, narocito protiv Clijsters, ali kompletna teniska struktura je,definitivno, nedostajala.
(vasilije knezevic, 28 okt. 2010)

Mond

pre 13 godina

Moglo se naslutiti da će u Dohi proći slabo. Njena igra potpuno je usahla, pa to što nikad nije igrala agresivno ne znači da nije bila jaka. Bila je jedno vreme jaka, jer je imala precizne udarce i fenomenalno kretanje. Igrala je mnogo i sad se posledice osećaju. Ne verujem da se ona može vratiti u vrh (biti deseta, nije svetski vrh, kako neko piše, a i to će trajati do proleća), što nagoveštavaju i njeni navijači. Ovo više nije ni patrijotizam, nije ni fanatizam, nije ni nekontrolisana "ljubav", ovo je čista panika. Sa ovoliko žara pisati danas o njoj kao najboljoj, kao lavici, kao narodnom heroju, samo govori da su svi shvatili njeno stanje i zato je panika postala velika. Strah da je za godinu dana neće biti na terenima, stvara paniku, jer je opsesivna povezanost masa sa njom dostigla vrhunac, i taj se raskid, koji se bliži, neumitno, doživljava kao kraj sveta. Navijanje za Jelenu nije bilo zdravo navijanje. Ponavljam, bilo je opsesivno.

daljac

pre 13 godina

Pljuvači, gori ljudi od vas ne postoje !!! Jelena je medju prvih 10 u svetu.....Ko je od vas, ili neko vaših, prvi u selu ili gradu, a ne u državi ili na zemaljskoj kugli !!!??? KO ???

Top

pre 13 godina

Čudno, baš. Odlazeća (tako juče Jelenu nazva realista&comp.), polubolesna, primila infuziju, uze Belgijanki 5 gemova, a Dolazeća u dobroj formi uze joj sva 3 gema na USO.
(Još se čudim…, 27. oktobar 2010 20:41)

Roland Garos 2008.

najbolja

pre 13 godina

Jelena i Ana su odlicne teniserke,ali se zna koja je najbolja,samo sto se to iz nekih razloga to ne spominje.SELES MONIKA:7 GS titula za samo 2 godine(navodim samo uspehe postgnute za SRJ),najmladja sampionka RG svih vremena,dva puta uzastopno sportiskinja planete,bulumenta danasnjih PREMIJER titula...BUDIMO LJUDI IAKO SMO SRBI i ne zaboravimo nasu veliku teniserku koja umalo da strada zbog ove nesrecne zemlje.Jako me cudi i to sto se u Srbiji ne pokrene inicijativa da se Selesovoj uruci makar neko priznanje,da joj pokazemo da ima onih koji nisu zaboravili njenu veliku zrtvu.NEMOJMO SE VISE PRAVITI LUDI I PRICATI NEISTINE,A PRECUTKIVATI FAKTE KOJE NIKO NE MOZE DA OSPORI.Monika je i jeleni i Ani uzor(izgleda nedostizan).

Vukan

pre 13 godina

Ovo danas je malo vise licilo na tenis..U nekim poenima smo videli onu staru Jelenu,duplih gresaka je bilo dosta manje,ali i dalje su tu one veoma beze greske koje nisu nikad 'krasile' Jelenu...Vratice se njoj igra do AO sigurno.Idemo Jeco zavrsi sezonu pobedom!

Vunderkid

pre 13 godina

Neke stvari oko JJ mi nisu jasne.Ako je ona bolesna ili sta vec, kao sto kaze, zasto onda uopste igra turnire kad vec zna da vrlo tesko moze do pobede(izgubiti od devojke od 17 godina,van top200 je katastrofa za jednu bivsu broj 1)? Pretpostavljam da je stvar do para jer i ako izgubis sve meceve u Dohi dobijaju se ogromne pare.Ali uz ovakve poraze njena reputacije se samo jos vise srozava.

idi kuci jelena

pre 13 godina

Ne znam sto uopste igra, to nije borbenost, nego ljudska glupost, rizikuje svoje zdravlje... I posle samo kuka kako nije spremna... Pa sto igras covece??? Idi leci se!!!

nikol dž.femija

pre 13 godina

Jelena ce pobediti Azarenku. Imace sutra dan odmora. Odlicna je ona teniserka. Sve najbolje za nasu JJ i ostale, naravno.

Dobro je da je tamo medju SVETSKIH osam, predstavnik i voljene nam i jedine Srbije.

da da da

pre 13 godina

Ma daj bre, mama koja se pola godine igra s detetom, a pola godine igra, ju je s pola snage laganini pobedila. Uz to je cak i 10 puta pravila duplu servis gresku, a ovo joj je bio prvi mec od USO i posle lecenja noge. Pa vi sad i dalje pisite o "lavici" koja se "borila" "bolesna" itd.

Hm, daaa...

pre 13 godina

Veljko, kako, leba ti, neko moze da bude bolji od GS sampionke? Kako Ana, tako i Monika Seles su nase teniserke koje su bolje od Jelene.

Višnja

pre 13 godina

Obožavam je! Kakva lavica, srce bez premca, borac bez straha i mane! Ovim mečom dokazala je za svagda da je najbolja svetska teniserka ikada. Stoički je podnela sve sa osmehom na licu koji joj se nije skidao ni kad bi pretrpela brejk, ni kad je onaj nevaspitanko iz publike kinuo, ni kad su linijske sudije neumesno vikale aut, aut, aut! Sto hiljada dolara malo je za ovakvu simfoniju poteza! Carica!

Mardok

pre 13 godina

Šta bi bilo kad ona ni bi svaki turnir igrala bolesna? Imala bi deset "grend slem" titula. Važno je da vi njoj sve verujete.Nije vama lako. Ovome što se čudi: svakati čast, uspeo si da pomeneš Anu. A šta ako je Ana tada bila bolesna? Dosadni ste, ona gubi a vi joj pišete ode i slavite je kao caricu. Vi ste nešto što nigde na svetu ne postoji. Vi ništa ne vidite i ne znate koliko je sati.

Ja se ne cudim...

pre 13 godina

@Još se čudim…

Kim Clijsters je na US OPEN-u na vrhuncu forme.
Ovo joj je prvi mec od US OPEN-a. Imala je cak 10 duplih gresaka.

Kom.

pre 13 godina

Kim je imala cak 10 duplih gresaka, igra prvi mec posle 2 meseca pauze zbog povrede i opet joj Jelena nije mogla nista. Da je Kim bila u USOformi razbila bi je sa 6:0 6:0.

Komentar

pre 13 godina

Zanima me da li iko od ovih sto proglasavaju Jelenu najboljom gleda neku drugu teniserku i njenu igru? Gledate li sada Sem i Karolinu? Kakav tvrd, "muski" mec! Odlicni udarci, citava lepeza, nadmudrivanje, raznovrsni servisi, jaki udarci, odlicna pokretljivost, odlicna borba. I sad to uporediti s Jeleninim izdanjem poslednjih meseci i povrh svega ostati pri tome da je Jelena najbolja! To samo moze totalni fanatik i neko ko je slep kod ociju!

nemaveze

pre 13 godina

Ajde bre, kakvi su ovo komentari! Zar ne vidite da nije imala sreće, a kad neko pati od nedostatka sreće, počinje da govori neistine, često prizemne gluposti. Ali, stoji da je cura zaradila debelu lovu, ali to su njene pare a ne moje; ja samo žarko želim da postanem njen vatreni obožavalac, medjutim JJ se trudi da rastera i one koje sada ima! Eh, novac kvari srbina, srpkinju!

Nije ona bolesna

pre 13 godina

Sve vreme potencira se da je Jelena bolesna. Ne pamtim da sam je video da ovako trči! Zar to može neko ko je prehlađen i ne može da diše? Kim nije pobedila ubedljivije samo zato što ona ne udara jako, a Jelena je mnoge lopte stizala. Zdrava je kao dren, i ja joj to od srca želim. Nego, druge su bolje od nje, to je odgovor na poraze. Nije ona u Dohi imala šta da traži.

Volim JJ

pre 13 godina

Ko je gledao mec, ne moze da kaze da Jelena lose igra...Igrala je ok, ali se vidi da tu fali nesto. u kljucnim trenucima, nije igrala kako treba, nije koristila sanse...Inace, u odnosu na juce, bar 30 % bolje. U svakom slucaju, Bravo Jeco,igrom se nisi obrukala.
cekamo bolje dane i rezultate!

milwood

pre 13 godina

Kim je zasluženo i lako pobedila iako je pružila prosečnu igru. Ne mogu da shvatim ljude koji brane , čak veličaju Janković navodeći da je bolesna a ipak igra . Zašto ? Ako je Janković bolesna pošteno i humano bi bilo da je otkazala nastupanje u Dohi pre svega prema sebi a i prema publici koja je platila karte da gleda spremna i zdrava lica na terenu . Janković je po svemu sudeći zaista bolesna , ova činjenica je ne amnestira i ne čini je herojem kako je neko doživljava , već je naprotiv za svaku osudu i nemoralan je čin da neko bolestan igra , jer postoje zamene koje su u Dohi. Dakle , mečevi bi bili odigrani . Čak i da nema zamena ko je bolestan ne treba da ide na teren , ukoliko se ne bi povodili logikom novca već bili ljudi .

WildTennis :)

pre 13 godina

Jednostavno nije verovala da moze da pobedi. Mnogo bolju igru je pokazala nego juce, sto je i ocigledno, ko je pratio meceve JJ. Servis je bio dosta bolji, medjutim uvek postoji ono ALI, a to se odnosi na Jeleninu duplu gresku na kraju meca. U svakom slucaju, ovaj mec mi uliva nadu da ce JJ kada ozdravi iponovo pokazati sta zna i umije, a do tada odmor i dobar odabir turnira sledece sezone, naravno posle meca sa Azarenkom.

Najbolja

pre 13 godina

Sad je jos vise volim, borac, lavica, ma CARICA! Borila se do maksimuma, ali iscrpljenost je bila prevelika to se i videlo, mnogo je bleda i ne znam sta je uopste trazila na terenu kad je doktor hteo da je smesti u bolnicu na lecenje, a ona je ipak izasla da igra. Svaka joj cast za borbenost, ali zdravlje je najvaznije! Brzo se oporavi i svaka cast jos jednom na borbenosti, jedna i najbolja, Jelena Jankovic!

Još se čudim…

pre 13 godina

Čudno, baš. Odlazeća (tako juče Jelenu nazva realista&comp.), polubolesna, primila infuziju, uze Belgijanki 5 gemova, a Dolazeća u dobroj formi uze joj sva 3 gema na USO.

Miroslav

pre 13 godina

Nisam gledao meč, ali primećujem da je Jeca daleko od svoje forme. Šta god da je razlog, žao mi je što je tako jer ona ne zaslužuje da joj neko servira komentare "lako sa njom", "Jelenu razbila ova-ona"... Jeca je veliki sportista, i vratiće se na vrh!

branko

pre 13 godina

Да је Јелена (која је очигледно недовољно спремна) пре меча бар једном помислила да може добити меч и да је то озбиљно пожелела, можда би било другачије.Клајстерс је то (оптимизам и вољу) имала и то је у суштини одлучило меч јер ни Клајстерс није бриљирала.

Ivana

pre 13 godina

Tolika nevoljnost.. ne razumem1 Ako joj je lose za sve, nju, protivnicu i nas, bilo bi bolje da ne igra. Ovako je mucenje! Azarenku ne volim ali njena zelja i borbenost je pojam za Jelenu!

Dolaze Bolji dani

pre 13 godina

Jeco,i pored bolesti i iscrpljenosti dala si SVE od sebe.Cestitam ti na borbenosti.Sad se lepo odmori i u nove pobede u novoj godini.Puno,puno ZDRAVLJA,Srece i Uspeha.

Najbolja

pre 13 godina

Sad je jos vise volim, borac, lavica, ma CARICA! Borila se do maksimuma, ali iscrpljenost je bila prevelika to se i videlo, mnogo je bleda i ne znam sta je uopste trazila na terenu kad je doktor hteo da je smesti u bolnicu na lecenje, a ona je ipak izasla da igra. Svaka joj cast za borbenost, ali zdravlje je najvaznije! Brzo se oporavi i svaka cast jos jednom na borbenosti, jedna i najbolja, Jelena Jankovic!

Još se čudim…

pre 13 godina

Čudno, baš. Odlazeća (tako juče Jelenu nazva realista&comp.), polubolesna, primila infuziju, uze Belgijanki 5 gemova, a Dolazeća u dobroj formi uze joj sva 3 gema na USO.

Dolaze Bolji dani

pre 13 godina

Jeco,i pored bolesti i iscrpljenosti dala si SVE od sebe.Cestitam ti na borbenosti.Sad se lepo odmori i u nove pobede u novoj godini.Puno,puno ZDRAVLJA,Srece i Uspeha.

Miroslav

pre 13 godina

Nisam gledao meč, ali primećujem da je Jeca daleko od svoje forme. Šta god da je razlog, žao mi je što je tako jer ona ne zaslužuje da joj neko servira komentare "lako sa njom", "Jelenu razbila ova-ona"... Jeca je veliki sportista, i vratiće se na vrh!

Volim JJ

pre 13 godina

Ko je gledao mec, ne moze da kaze da Jelena lose igra...Igrala je ok, ali se vidi da tu fali nesto. u kljucnim trenucima, nije igrala kako treba, nije koristila sanse...Inace, u odnosu na juce, bar 30 % bolje. U svakom slucaju, Bravo Jeco,igrom se nisi obrukala.
cekamo bolje dane i rezultate!

Vukan

pre 13 godina

Ovo danas je malo vise licilo na tenis..U nekim poenima smo videli onu staru Jelenu,duplih gresaka je bilo dosta manje,ali i dalje su tu one veoma beze greske koje nisu nikad 'krasile' Jelenu...Vratice se njoj igra do AO sigurno.Idemo Jeco zavrsi sezonu pobedom!

daljac

pre 13 godina

Pljuvači, gori ljudi od vas ne postoje !!! Jelena je medju prvih 10 u svetu.....Ko je od vas, ili neko vaših, prvi u selu ili gradu, a ne u državi ili na zemaljskoj kugli !!!??? KO ???

Nije ona bolesna

pre 13 godina

Sve vreme potencira se da je Jelena bolesna. Ne pamtim da sam je video da ovako trči! Zar to može neko ko je prehlađen i ne može da diše? Kim nije pobedila ubedljivije samo zato što ona ne udara jako, a Jelena je mnoge lopte stizala. Zdrava je kao dren, i ja joj to od srca želim. Nego, druge su bolje od nje, to je odgovor na poraze. Nije ona u Dohi imala šta da traži.

Neki novi klinci

pre 13 godina

JJ sad nije u formi, ali je odlicna teniserka i zato sve drugo je besmisleno pricati, ko voli nek voli ko ne voli, ne mora da voli. Jedina opsedutost ovde je opsednutost mrznjom prema JJ, sto se vidi iz ovih komentara isfrustriranih ljudi, mada bolje je da postoji ljubavna opsesija nego ova druga na zalost, koje ima vise.

Čudno, baš

pre 13 godina

Gospodin Mond piše ponekad kao neko koga savlada velika vrućica pa jednako ponavlja : pretorijanac, opsesija, vatra, čizma, carica, carstvo..

WildTennis :)

pre 13 godina

Jednostavno nije verovala da moze da pobedi. Mnogo bolju igru je pokazala nego juce, sto je i ocigledno, ko je pratio meceve JJ. Servis je bio dosta bolji, medjutim uvek postoji ono ALI, a to se odnosi na Jeleninu duplu gresku na kraju meca. U svakom slucaju, ovaj mec mi uliva nadu da ce JJ kada ozdravi iponovo pokazati sta zna i umije, a do tada odmor i dobar odabir turnira sledece sezone, naravno posle meca sa Azarenkom.

milwood

pre 13 godina

Kim je zasluženo i lako pobedila iako je pružila prosečnu igru. Ne mogu da shvatim ljude koji brane , čak veličaju Janković navodeći da je bolesna a ipak igra . Zašto ? Ako je Janković bolesna pošteno i humano bi bilo da je otkazala nastupanje u Dohi pre svega prema sebi a i prema publici koja je platila karte da gleda spremna i zdrava lica na terenu . Janković je po svemu sudeći zaista bolesna , ova činjenica je ne amnestira i ne čini je herojem kako je neko doživljava , već je naprotiv za svaku osudu i nemoralan je čin da neko bolestan igra , jer postoje zamene koje su u Dohi. Dakle , mečevi bi bili odigrani . Čak i da nema zamena ko je bolestan ne treba da ide na teren , ukoliko se ne bi povodili logikom novca već bili ljudi .

Ivana

pre 13 godina

Tolika nevoljnost.. ne razumem1 Ako joj je lose za sve, nju, protivnicu i nas, bilo bi bolje da ne igra. Ovako je mucenje! Azarenku ne volim ali njena zelja i borbenost je pojam za Jelenu!

ttx

pre 13 godina

MondD nema smisla za humor. Mislio je da se ne salim kad sam napisao da prica o JJ kao o necem zlom.
Mada, posle poslednjeg komentara, pocinjem da se pitam da li sam bio u pravu. JJ je mozda predvodnica zlih sila univerzuma, koje su se urotile da odvedu mlede Srbije u opsesiju i navedu ih na stranputicu. Ko zna, mozda je JJ i neki demon iz pakla

ttx

pre 13 godina

Daj Mond, ti kao da pises o Adolfu Hitleru a ne o Jeleni Jankovic. Kakvo bre opsesivno navijanje. Ja sam je uvek rado gledao i navijam za nju, kao i dosta mojih poznanika i prijatelja. I niko nije opsesivan. Ne igra nikako, moze da ispadne iz prvih 10, moze i da se povuce, mozda se i vrati. Nije mi drago sto se tako muci na terenu, ali sama je sebi zakuvala sa neozbiljnim pristupom igri bez trenera... Ne bitno,... bitno je da iskuliras, jer sta fali navijanju za Jelenu i nije tacno da smo svi koji navijamo za nju opsesivni, mozda tek par njih koji se javljaju na ovom sajtu. I nije tacno da oni koji vole Jelenu mrze Anu. Vecina njih navija za obe, samo u medjusobnim okrsajima navija za neku ok njih 2. Komentari na ovom sajtu nisu reprezentativan uzorak, jer se vecinom javljaju ljudi sa konspirativnim idejama kao ta tvoja o opsesivnim navijacima.

Komentar

pre 13 godina

Zanima me da li iko od ovih sto proglasavaju Jelenu najboljom gleda neku drugu teniserku i njenu igru? Gledate li sada Sem i Karolinu? Kakav tvrd, "muski" mec! Odlicni udarci, citava lepeza, nadmudrivanje, raznovrsni servisi, jaki udarci, odlicna pokretljivost, odlicna borba. I sad to uporediti s Jeleninim izdanjem poslednjih meseci i povrh svega ostati pri tome da je Jelena najbolja! To samo moze totalni fanatik i neko ko je slep kod ociju!

Mardok

pre 13 godina

Šta bi bilo kad ona ni bi svaki turnir igrala bolesna? Imala bi deset "grend slem" titula. Važno je da vi njoj sve verujete.Nije vama lako. Ovome što se čudi: svakati čast, uspeo si da pomeneš Anu. A šta ako je Ana tada bila bolesna? Dosadni ste, ona gubi a vi joj pišete ode i slavite je kao caricu. Vi ste nešto što nigde na svetu ne postoji. Vi ništa ne vidite i ne znate koliko je sati.

da da da

pre 13 godina

Ma daj bre, mama koja se pola godine igra s detetom, a pola godine igra, ju je s pola snage laganini pobedila. Uz to je cak i 10 puta pravila duplu servis gresku, a ovo joj je bio prvi mec od USO i posle lecenja noge. Pa vi sad i dalje pisite o "lavici" koja se "borila" "bolesna" itd.

Top

pre 13 godina

Čudno, baš. Odlazeća (tako juče Jelenu nazva realista&comp.), polubolesna, primila infuziju, uze Belgijanki 5 gemova, a Dolazeća u dobroj formi uze joj sva 3 gema na USO.
(Još se čudim…, 27. oktobar 2010 20:41)

Roland Garos 2008.

Dragica

pre 13 godina

MonD, dete, Vasi komentari su zaista neverovatni. Vi ste promasili celu poentu i tenisa i sporta, kao i sportskog navijanja. Ja sam zapanjena do kojih granica ste Vi sposobni da idete. Prosto smesno.

branko

pre 13 godina

Да је Јелена (која је очигледно недовољно спремна) пре меча бар једном помислила да може добити меч и да је то озбиљно пожелела, можда би било другачије.Клајстерс је то (оптимизам и вољу) имала и то је у суштини одлучило меч јер ни Клајстерс није бриљирала.

Kom.

pre 13 godina

Kim je imala cak 10 duplih gresaka, igra prvi mec posle 2 meseca pauze zbog povrede i opet joj Jelena nije mogla nista. Da je Kim bila u USOformi razbila bi je sa 6:0 6:0.

idi kuci jelena

pre 13 godina

Ne znam sto uopste igra, to nije borbenost, nego ljudska glupost, rizikuje svoje zdravlje... I posle samo kuka kako nije spremna... Pa sto igras covece??? Idi leci se!!!

Hm, daaa...

pre 13 godina

Veljko, kako, leba ti, neko moze da bude bolji od GS sampionke? Kako Ana, tako i Monika Seles su nase teniserke koje su bolje od Jelene.

Vunderkid

pre 13 godina

Neke stvari oko JJ mi nisu jasne.Ako je ona bolesna ili sta vec, kao sto kaze, zasto onda uopste igra turnire kad vec zna da vrlo tesko moze do pobede(izgubiti od devojke od 17 godina,van top200 je katastrofa za jednu bivsu broj 1)? Pretpostavljam da je stvar do para jer i ako izgubis sve meceve u Dohi dobijaju se ogromne pare.Ali uz ovakve poraze njena reputacije se samo jos vise srozava.

Ja se ne cudim...

pre 13 godina

@Još se čudim…

Kim Clijsters je na US OPEN-u na vrhuncu forme.
Ovo joj je prvi mec od US OPEN-a. Imala je cak 10 duplih gresaka.

Tenis je vise od igre

pre 13 godina

NIJE JELENA ZABORAVILA DA IGRA TENIS!
To je i pokazala, na momente, u mecu sa Kim. Ali, da ima zdravstvene i neke druge probleme, to je ocigledno.
Zelim joj brzi oporavak i svu srecu u zivotu. Toliko!

najbolja

pre 13 godina

Jelena i Ana su odlicne teniserke,ali se zna koja je najbolja,samo sto se to iz nekih razloga to ne spominje.SELES MONIKA:7 GS titula za samo 2 godine(navodim samo uspehe postgnute za SRJ),najmladja sampionka RG svih vremena,dva puta uzastopno sportiskinja planete,bulumenta danasnjih PREMIJER titula...BUDIMO LJUDI IAKO SMO SRBI i ne zaboravimo nasu veliku teniserku koja umalo da strada zbog ove nesrecne zemlje.Jako me cudi i to sto se u Srbiji ne pokrene inicijativa da se Selesovoj uruci makar neko priznanje,da joj pokazemo da ima onih koji nisu zaboravili njenu veliku zrtvu.NEMOJMO SE VISE PRAVITI LUDI I PRICATI NEISTINE,A PRECUTKIVATI FAKTE KOJE NIKO NE MOZE DA OSPORI.Monika je i jeleni i Ani uzor(izgleda nedostizan).

vasilije knezevic

pre 13 godina

Neuroticna ocekivanja i kritike nijesu na mjestu. Po izgledu na licu i napornom kretanju ocigledno je da nesto nije u redu sa njom.Pa ipak, obzirom da je na osmom mjestu i sestom rangu njeni rezultati su vise nego logicni.Tu se moglo nazreti nekoliko izvanrednih poteza, narocito protiv Clijsters, ali kompletna teniska struktura je,definitivno, nedostajala.
(vasilije knezevic, 28 okt. 2010)

Višnja

pre 13 godina

Obožavam je! Kakva lavica, srce bez premca, borac bez straha i mane! Ovim mečom dokazala je za svagda da je najbolja svetska teniserka ikada. Stoički je podnela sve sa osmehom na licu koji joj se nije skidao ni kad bi pretrpela brejk, ni kad je onaj nevaspitanko iz publike kinuo, ni kad su linijske sudije neumesno vikale aut, aut, aut! Sto hiljada dolara malo je za ovakvu simfoniju poteza! Carica!

nemaveze

pre 13 godina

Ajde bre, kakvi su ovo komentari! Zar ne vidite da nije imala sreće, a kad neko pati od nedostatka sreće, počinje da govori neistine, često prizemne gluposti. Ali, stoji da je cura zaradila debelu lovu, ali to su njene pare a ne moje; ja samo žarko želim da postanem njen vatreni obožavalac, medjutim JJ se trudi da rastera i one koje sada ima! Eh, novac kvari srbina, srpkinju!

nikol dž.femija

pre 13 godina

Jelena ce pobediti Azarenku. Imace sutra dan odmora. Odlicna je ona teniserka. Sve najbolje za nasu JJ i ostale, naravno.

Dobro je da je tamo medju SVETSKIH osam, predstavnik i voljene nam i jedine Srbije.

Mond

pre 13 godina

Moglo se naslutiti da će u Dohi proći slabo. Njena igra potpuno je usahla, pa to što nikad nije igrala agresivno ne znači da nije bila jaka. Bila je jedno vreme jaka, jer je imala precizne udarce i fenomenalno kretanje. Igrala je mnogo i sad se posledice osećaju. Ne verujem da se ona može vratiti u vrh (biti deseta, nije svetski vrh, kako neko piše, a i to će trajati do proleća), što nagoveštavaju i njeni navijači. Ovo više nije ni patrijotizam, nije ni fanatizam, nije ni nekontrolisana "ljubav", ovo je čista panika. Sa ovoliko žara pisati danas o njoj kao najboljoj, kao lavici, kao narodnom heroju, samo govori da su svi shvatili njeno stanje i zato je panika postala velika. Strah da je za godinu dana neće biti na terenima, stvara paniku, jer je opsesivna povezanost masa sa njom dostigla vrhunac, i taj se raskid, koji se bliži, neumitno, doživljava kao kraj sveta. Navijanje za Jelenu nije bilo zdravo navijanje. Ponavljam, bilo je opsesivno.

Mond

pre 13 godina

@Neki novi klinci
Kažete da je bolja opsednutost ljubavlju, nego mržnjom. Prvo, vi ne znate da mržnja nije opsednutost nego realno stanje i ona uvek nastaje s nekim povodom. Zna se zašto neko nekoga mrzi. Kod opsesivne zaljubljenosti ne zna se zašto se neko "voli". Često se ova dva pojma brkaju - ljubav i opsednutost. To može da bude vrlo opasno i da dovede do toga da budete povređeni ili da vi nekoga povredite. A to se ovde događa: svako ko ne misli o Jeleni kao vi, rizikuje da bude povređen. Jedan primer: vi mislite da ste zaljubljeni u nekoga. I kad vas povredi, niste u stanju da ga ostavite - "jer ga još uvek volite". Neka devojka je nekim momkom bila opsednuta, jer je nekad činio nešto što je njoj odgovaralo i što joj se dopadalo. To je bežanje od stvarnosti, kukavna zabluda i opravdanje za "zaljubljenost". Bila je opsednuta i nije mogla sebe da kontroliše. Opsednutost je odnos koji bi "pod hitno" trebalo prekinuti. Vama je Jelena učinila nešto što se vama dopadalo i vi sad ne možete da joj zamerite ništa. Bilo šta loše da uradi, vi to nećete videti, kao što ne vidite ni njenu današnju igru. Dakle, pišem ovo vama sa najboljim namerama čoveka kome je psihologija bliska, ne "ponosite se" svojom ljubavnom opsednutošću prema Jeleni, to je velika greška. Vi onda niste svoga tela gospodar. Zašto ste odbojni prema znanju, nauci? To nikako ne činite, nego učite. I budite pre svega samostalni i svoji. Neću se više javljati, a oni koji me vređaju, sad su saznali zašto to rade.

Mond

pre 13 godina

@ttx
Ne mogu drugačije da te nozovem osim opasnim podmetačem vatre. Pišem o Jeleni kao o Adolfu Hitleru?Imaš li ti pameti? Govorio sam o opsesivnosti koja ima na stotine oblika. Ovde je rel o sportskoj, ali bilo je i nacionalizma, i obožavanja, i totema, i pominjana je boginja, carica, kraljica... Zar to nije opsesija? Pokušao si vrlo podmuklo, da bi podgrejao ove svoje uspaničene jarane i jaranke, da Mondu gurneš Hiću pa vi sad izvolite čitajte to sumnjivo lice. Zgrožen sam ovim besprizornim napadom na mene, bez razloga, jer čovek ne zna šta radi. Molim vas da objavite ovo, jer su pogažene sve granica morala. Još ne mogu da verujem da postoje tako surove mlade osobe, kojima prejaka reč ništa ne znači. A tebe molim, ako imaš obraza, da me više nikada ne pomeneš, jer je ovo uvreda preko koje se ne prelazi. Pa i to, kako si krenuo teškom potkovanom čizmom oštrimm klincima na mene bez razloga, govori da si opsesivan, dakle iracionalan, jer šta ti imaš kao pretorijanac da se toliko stavljaš u odbranu svoje carice? Ti to činiš nesvesno, to je jače kod tebe od svesnog.

Poslednji put, tope

pre 13 godina

Ah, boli nas... Top 10! Pa valjda vama nije lako, kad pomislite da je samo pre pola godine bila druga na listi. Vi uživate u slobodnom padu. A kad uskoro ne bude tog Top 10, a pisle IW-a neće ga biti, šta ćeš, Tope, tada da pišeš?

Panika Panika

pre 13 godina

Kad jedna teniserka propada a tada krenu pohvale o njoj, kao da osvaja turnire, to je, slažem se, siguran znak da je u njenom narodnom štabu zavladala panika. Top 10, to je sad jedini argument. A ona je u tom Topu poslednja, deseta. Uskoro ispada. Zato vlada panika u parku Jure. Evo, upravo je Dementjeva dobila Sem, tako da će carica biti jedina bez ijedne pobede. Zaista. ima mesta panici.

Empatija

pre 13 godina

Neki novi klinci
Klinac, sedi, jedan. Pre nego što počneš da šalješ komentare vezane za psihologiju, bolje bi ti bilo da malo proučiš tematiku. Opsednutost mržnjom! Bah!

Slobodan Stankovic

pre 13 godina

@Najbolja

Monika Seles se nikada nije osecala jugoslovenkom. Da je tako treba procitati njeno autobiografsko delo koju je napisao kolumnista New York Timesa Mark Weifred "Me Monica Seles" gde ni u jednom jedinom trenutku ne pominje Jugoslaviju i na pocetku knjige stoji " Born 2nd December 1973 somwhwre in East Europe near Hunagary". Brze bolje je kada su se stekli uslovi dobila americko drzavljanstvo a od 2007 i madjarsko. Pogledaj link
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%88

Komentar dalji nije potreban

Sta kazu koleginice

pre 13 godina

Fellow players question Jankovic's injury complaints

Reported on August 06, 2010
Daniela Hantuchova and Svetlana Kuznetsova react to Jelena Jankovic’s penchant for blaming her losses on injuries, like she did after Alisa Kleybanova defeated her in San Diego. Jankovic has been bothered by an ankle injury.
“Everyone has a different opinion and different personality,” Kuznetsova said. “When I played in Miami I injured my shoulder and I saw stars in my eyes. I cannot blame that my shoulder was the reason that I lost. If you are injured you forget it and you go out there and you play. If you complain the press later, that’s your problem and how people are going to judge. That’s why Venus Williams gets so much respect because she doesn’t complain about injuries. The fans when they read our press conferences, they know who is who.”
Hantuchova wouldn’t comment specifically on Jankovic but said that she agrees with how Venus won’t discuss injuries after losses.
"If you can’t play, then don't,” Hantuchova said. “But if you do, don't complain afterward.”

http://www.tennis.com/articles/templates/ticker.aspx?articleid=6875&zoneid=6


Hantuchova will face Alisa Kleybanova in the quarters in what could be a an excellent contests and when I asked her to react to Jelena Jankovic’s stream of injury related excuses after the Serbian fell to Alisa Kleybanova, Hantuchova (with her eyes rolling) wouldn’t comment specifically on JJ, but did say that she agrees with Venus Williams mantra that you don’t discuss injuries if you decided to go out and play.
"If you can’t play, then don't,” she said. “Don't complain afterward.”
Svetlana Kuznetsova said much the same after a topsy-turvy 6-1 6-7(5) 7-5 victory over Sara Errani, and like Hantuchova, she heard it all before in the past decade.
“Everyone has a different opinion and different personality,” Kuznetsova said. When I played in Miami I injured my shoulder and I saw stars in my eyes. I cannot blame that my shoulder was the reason that I lost. If you are injured you forget it and you go out there and you play. If you complain the press later, that’s your problem and how people are going to judge. That’s why Venus gets so much respect because she doesn’t complain about injuries. The fans when they read our press conferences, they know who is who.”
http://www.tennisreporters.net/sd%20d4%2010.html

Baš ste komični

pre 13 godina

"Za Anu su ponekad navijali" - ovi je laž - "a Jelena se voli". Ovo je istina. A zašto se voli neko koga ne poznaješ i nikad ga nećeš videti? Zato što ste opčinjeni njom,, a iracionalna zaljubljenost posledica je opsesivnosti, jer sve je tu nesvesno, sve je stereotip, uobrazilja. Jung je rekao da se, za razliku od Frojdovog mišljenja, u nesvesno ne može prodreti. Taj svet je nauci nedokučiv. Primer: "Jelena je najbolja teniserka na svetu i najlepša." Tačka!

Mond

pre 13 godina

Na meti sam branitelja carice. Vodim ubedljivo. Verovatno ne mogu da mi oproste što sam napisao da ona u Dohi nema šta da traži, jer ne pripada tom društvu. Njena je partnerka dete Zarina. A sad mi navedite šta je to smešno, od reči do reči, i šta je to što je na nivou pubertetlije, u mom tekstu. Jedna jedina vaša rečenica, frazerska i ofucana, trebalo je da me dokine. Da, baš ste vi moji jaki protivnici. Nećete vi ništa odgovoriti, jer ništa ne znate, a i niste časni polemičari, jer na jedan kulturan komentar vi opet idete đonom, odnosno uvredama. I uvek ćete svakoga vređati ko nije sa vama, jer ste opsesivno vezani za caricu. Hemingvej je pisao o američkoj "izgubljenoj generaciji"! Šta ste od svega toga pročitali?

Neki loši đaci

pre 13 godina

Gluposti. Vi ste zaista deca. Vi čak ne znate ni osnovno pravilo - da se svako mišljenje mora nekim dokazom, primerom potkrepiti. Pošto pojma nemate, javiću vam da je Kim dobila prvi set, pre pet minuta, a to znači da je carica ispala. Prva. Pet njih bori se za polufinale, jedino su prošle Stouzur i Zvonarjova, i jedina koja je već ispala to je baš ona najbolja. Da,da, jako nas boli.

Pudi Kator

pre 13 godina

Pa bas zato sto je prva teniserka Srbije Jelena Jankovic, ostrvili se fanatici neke tamo pa se malo gube u prostoru i vremenu....

sportis

pre 13 godina

top 100 ali ne ispod 50. ona nije sposobna da pobedi uopste.sve mu smeta. svaki mu e kriv. igra kako amaterka.kimi penzionerka pobedila.sramota

Nenad

pre 13 godina

Volim Jelenu. Nisam je upoznao, nikad je nisam video, nemam televizor, ne čitam novine, ali volim je telepatski. Rekao mi jedan Čeda da ima dvorac u San Dijegu. I da je sad slobodna, nema više ništa sa onim gnjurcem. Volim je, mnogo je volim, o kad bih mogao da se nekako uglavim u taj dvorac, sa pogledom na okean.

Dr

pre 13 godina

Koje nebuloze pisu caricine patriJJote!
Najbolja nasa teniserka,bolju nismo ni imali,za Anu se navija a Jelena se voli itd.
Ne bih da vas razocaram ali Jankoviceva se ne voli :)

realan

pre 13 godina

Jelena je po kvalitetu treca srpska teniserka.
Uskoro ce to biti i po ovoj listi.
Vi i dalje mozete da zivite u svom svetu maste i da pricate bajke, ali realnost je surova.

Valjda ce tada i ovi opsednuti i nerelni navijaci prestati da se javljaju i da nas zamaraju svojim glupostima.

Nije ona bolesna

pre 13 godina

Sve vreme potencira se da je Jelena bolesna. Ne pamtim da sam je video da ovako trči! Zar to može neko ko je prehlađen i ne može da diše? Kim nije pobedila ubedljivije samo zato što ona ne udara jako, a Jelena je mnoge lopte stizala. Zdrava je kao dren, i ja joj to od srca želim. Nego, druge su bolje od nje, to je odgovor na poraze. Nije ona u Dohi imala šta da traži.

Ivana

pre 13 godina

Tolika nevoljnost.. ne razumem1 Ako joj je lose za sve, nju, protivnicu i nas, bilo bi bolje da ne igra. Ovako je mucenje! Azarenku ne volim ali njena zelja i borbenost je pojam za Jelenu!

branko

pre 13 godina

Да је Јелена (која је очигледно недовољно спремна) пре меча бар једном помислила да може добити меч и да је то озбиљно пожелела, можда би било другачије.Клајстерс је то (оптимизам и вољу) имала и то је у суштини одлучило меч јер ни Клајстерс није бриљирала.

Najbolja

pre 13 godina

Sad je jos vise volim, borac, lavica, ma CARICA! Borila se do maksimuma, ali iscrpljenost je bila prevelika to se i videlo, mnogo je bleda i ne znam sta je uopste trazila na terenu kad je doktor hteo da je smesti u bolnicu na lecenje, a ona je ipak izasla da igra. Svaka joj cast za borbenost, ali zdravlje je najvaznije! Brzo se oporavi i svaka cast jos jednom na borbenosti, jedna i najbolja, Jelena Jankovic!

Kom.

pre 13 godina

Kim je imala cak 10 duplih gresaka, igra prvi mec posle 2 meseca pauze zbog povrede i opet joj Jelena nije mogla nista. Da je Kim bila u USOformi razbila bi je sa 6:0 6:0.

Višnja

pre 13 godina

Obožavam je! Kakva lavica, srce bez premca, borac bez straha i mane! Ovim mečom dokazala je za svagda da je najbolja svetska teniserka ikada. Stoički je podnela sve sa osmehom na licu koji joj se nije skidao ni kad bi pretrpela brejk, ni kad je onaj nevaspitanko iz publike kinuo, ni kad su linijske sudije neumesno vikale aut, aut, aut! Sto hiljada dolara malo je za ovakvu simfoniju poteza! Carica!

Baš ste komični

pre 13 godina

"Za Anu su ponekad navijali" - ovi je laž - "a Jelena se voli". Ovo je istina. A zašto se voli neko koga ne poznaješ i nikad ga nećeš videti? Zato što ste opčinjeni njom,, a iracionalna zaljubljenost posledica je opsesivnosti, jer sve je tu nesvesno, sve je stereotip, uobrazilja. Jung je rekao da se, za razliku od Frojdovog mišljenja, u nesvesno ne može prodreti. Taj svet je nauci nedokučiv. Primer: "Jelena je najbolja teniserka na svetu i najlepša." Tačka!

Mond

pre 13 godina

@Neki novi klinci
Kažete da je bolja opsednutost ljubavlju, nego mržnjom. Prvo, vi ne znate da mržnja nije opsednutost nego realno stanje i ona uvek nastaje s nekim povodom. Zna se zašto neko nekoga mrzi. Kod opsesivne zaljubljenosti ne zna se zašto se neko "voli". Često se ova dva pojma brkaju - ljubav i opsednutost. To može da bude vrlo opasno i da dovede do toga da budete povređeni ili da vi nekoga povredite. A to se ovde događa: svako ko ne misli o Jeleni kao vi, rizikuje da bude povređen. Jedan primer: vi mislite da ste zaljubljeni u nekoga. I kad vas povredi, niste u stanju da ga ostavite - "jer ga još uvek volite". Neka devojka je nekim momkom bila opsednuta, jer je nekad činio nešto što je njoj odgovaralo i što joj se dopadalo. To je bežanje od stvarnosti, kukavna zabluda i opravdanje za "zaljubljenost". Bila je opsednuta i nije mogla sebe da kontroliše. Opsednutost je odnos koji bi "pod hitno" trebalo prekinuti. Vama je Jelena učinila nešto što se vama dopadalo i vi sad ne možete da joj zamerite ništa. Bilo šta loše da uradi, vi to nećete videti, kao što ne vidite ni njenu današnju igru. Dakle, pišem ovo vama sa najboljim namerama čoveka kome je psihologija bliska, ne "ponosite se" svojom ljubavnom opsednutošću prema Jeleni, to je velika greška. Vi onda niste svoga tela gospodar. Zašto ste odbojni prema znanju, nauci? To nikako ne činite, nego učite. I budite pre svega samostalni i svoji. Neću se više javljati, a oni koji me vređaju, sad su saznali zašto to rade.

Ja se ne cudim...

pre 13 godina

@Još se čudim…

Kim Clijsters je na US OPEN-u na vrhuncu forme.
Ovo joj je prvi mec od US OPEN-a. Imala je cak 10 duplih gresaka.

nemaveze

pre 13 godina

Ajde bre, kakvi su ovo komentari! Zar ne vidite da nije imala sreće, a kad neko pati od nedostatka sreće, počinje da govori neistine, često prizemne gluposti. Ali, stoji da je cura zaradila debelu lovu, ali to su njene pare a ne moje; ja samo žarko želim da postanem njen vatreni obožavalac, medjutim JJ se trudi da rastera i one koje sada ima! Eh, novac kvari srbina, srpkinju!

Top

pre 13 godina

Čudno, baš. Odlazeća (tako juče Jelenu nazva realista&comp.), polubolesna, primila infuziju, uze Belgijanki 5 gemova, a Dolazeća u dobroj formi uze joj sva 3 gema na USO.
(Još se čudim…, 27. oktobar 2010 20:41)

Roland Garos 2008.

da da da

pre 13 godina

Ma daj bre, mama koja se pola godine igra s detetom, a pola godine igra, ju je s pola snage laganini pobedila. Uz to je cak i 10 puta pravila duplu servis gresku, a ovo joj je bio prvi mec od USO i posle lecenja noge. Pa vi sad i dalje pisite o "lavici" koja se "borila" "bolesna" itd.

Hm, daaa...

pre 13 godina

Veljko, kako, leba ti, neko moze da bude bolji od GS sampionke? Kako Ana, tako i Monika Seles su nase teniserke koje su bolje od Jelene.

Sta kazu koleginice

pre 13 godina

Fellow players question Jankovic's injury complaints

Reported on August 06, 2010
Daniela Hantuchova and Svetlana Kuznetsova react to Jelena Jankovic’s penchant for blaming her losses on injuries, like she did after Alisa Kleybanova defeated her in San Diego. Jankovic has been bothered by an ankle injury.
“Everyone has a different opinion and different personality,” Kuznetsova said. “When I played in Miami I injured my shoulder and I saw stars in my eyes. I cannot blame that my shoulder was the reason that I lost. If you are injured you forget it and you go out there and you play. If you complain the press later, that’s your problem and how people are going to judge. That’s why Venus Williams gets so much respect because she doesn’t complain about injuries. The fans when they read our press conferences, they know who is who.”
Hantuchova wouldn’t comment specifically on Jankovic but said that she agrees with how Venus won’t discuss injuries after losses.
"If you can’t play, then don't,” Hantuchova said. “But if you do, don't complain afterward.”

http://www.tennis.com/articles/templates/ticker.aspx?articleid=6875&zoneid=6


Hantuchova will face Alisa Kleybanova in the quarters in what could be a an excellent contests and when I asked her to react to Jelena Jankovic’s stream of injury related excuses after the Serbian fell to Alisa Kleybanova, Hantuchova (with her eyes rolling) wouldn’t comment specifically on JJ, but did say that she agrees with Venus Williams mantra that you don’t discuss injuries if you decided to go out and play.
"If you can’t play, then don't,” she said. “Don't complain afterward.”
Svetlana Kuznetsova said much the same after a topsy-turvy 6-1 6-7(5) 7-5 victory over Sara Errani, and like Hantuchova, she heard it all before in the past decade.
“Everyone has a different opinion and different personality,” Kuznetsova said. When I played in Miami I injured my shoulder and I saw stars in my eyes. I cannot blame that my shoulder was the reason that I lost. If you are injured you forget it and you go out there and you play. If you complain the press later, that’s your problem and how people are going to judge. That’s why Venus gets so much respect because she doesn’t complain about injuries. The fans when they read our press conferences, they know who is who.”
http://www.tennisreporters.net/sd%20d4%2010.html

Još se čudim…

pre 13 godina

Čudno, baš. Odlazeća (tako juče Jelenu nazva realista&comp.), polubolesna, primila infuziju, uze Belgijanki 5 gemova, a Dolazeća u dobroj formi uze joj sva 3 gema na USO.

milwood

pre 13 godina

Kim je zasluženo i lako pobedila iako je pružila prosečnu igru. Ne mogu da shvatim ljude koji brane , čak veličaju Janković navodeći da je bolesna a ipak igra . Zašto ? Ako je Janković bolesna pošteno i humano bi bilo da je otkazala nastupanje u Dohi pre svega prema sebi a i prema publici koja je platila karte da gleda spremna i zdrava lica na terenu . Janković je po svemu sudeći zaista bolesna , ova činjenica je ne amnestira i ne čini je herojem kako je neko doživljava , već je naprotiv za svaku osudu i nemoralan je čin da neko bolestan igra , jer postoje zamene koje su u Dohi. Dakle , mečevi bi bili odigrani . Čak i da nema zamena ko je bolestan ne treba da ide na teren , ukoliko se ne bi povodili logikom novca već bili ljudi .

Vunderkid

pre 13 godina

Neke stvari oko JJ mi nisu jasne.Ako je ona bolesna ili sta vec, kao sto kaze, zasto onda uopste igra turnire kad vec zna da vrlo tesko moze do pobede(izgubiti od devojke od 17 godina,van top200 je katastrofa za jednu bivsu broj 1)? Pretpostavljam da je stvar do para jer i ako izgubis sve meceve u Dohi dobijaju se ogromne pare.Ali uz ovakve poraze njena reputacije se samo jos vise srozava.

Komentar

pre 13 godina

Zanima me da li iko od ovih sto proglasavaju Jelenu najboljom gleda neku drugu teniserku i njenu igru? Gledate li sada Sem i Karolinu? Kakav tvrd, "muski" mec! Odlicni udarci, citava lepeza, nadmudrivanje, raznovrsni servisi, jaki udarci, odlicna pokretljivost, odlicna borba. I sad to uporediti s Jeleninim izdanjem poslednjih meseci i povrh svega ostati pri tome da je Jelena najbolja! To samo moze totalni fanatik i neko ko je slep kod ociju!

Mardok

pre 13 godina

Šta bi bilo kad ona ni bi svaki turnir igrala bolesna? Imala bi deset "grend slem" titula. Važno je da vi njoj sve verujete.Nije vama lako. Ovome što se čudi: svakati čast, uspeo si da pomeneš Anu. A šta ako je Ana tada bila bolesna? Dosadni ste, ona gubi a vi joj pišete ode i slavite je kao caricu. Vi ste nešto što nigde na svetu ne postoji. Vi ništa ne vidite i ne znate koliko je sati.

Mond

pre 13 godina

@ttx
Ne mogu drugačije da te nozovem osim opasnim podmetačem vatre. Pišem o Jeleni kao o Adolfu Hitleru?Imaš li ti pameti? Govorio sam o opsesivnosti koja ima na stotine oblika. Ovde je rel o sportskoj, ali bilo je i nacionalizma, i obožavanja, i totema, i pominjana je boginja, carica, kraljica... Zar to nije opsesija? Pokušao si vrlo podmuklo, da bi podgrejao ove svoje uspaničene jarane i jaranke, da Mondu gurneš Hiću pa vi sad izvolite čitajte to sumnjivo lice. Zgrožen sam ovim besprizornim napadom na mene, bez razloga, jer čovek ne zna šta radi. Molim vas da objavite ovo, jer su pogažene sve granica morala. Još ne mogu da verujem da postoje tako surove mlade osobe, kojima prejaka reč ništa ne znači. A tebe molim, ako imaš obraza, da me više nikada ne pomeneš, jer je ovo uvreda preko koje se ne prelazi. Pa i to, kako si krenuo teškom potkovanom čizmom oštrimm klincima na mene bez razloga, govori da si opsesivan, dakle iracionalan, jer šta ti imaš kao pretorijanac da se toliko stavljaš u odbranu svoje carice? Ti to činiš nesvesno, to je jače kod tebe od svesnog.

Panika Panika

pre 13 godina

Kad jedna teniserka propada a tada krenu pohvale o njoj, kao da osvaja turnire, to je, slažem se, siguran znak da je u njenom narodnom štabu zavladala panika. Top 10, to je sad jedini argument. A ona je u tom Topu poslednja, deseta. Uskoro ispada. Zato vlada panika u parku Jure. Evo, upravo je Dementjeva dobila Sem, tako da će carica biti jedina bez ijedne pobede. Zaista. ima mesta panici.

idi kuci jelena

pre 13 godina

Ne znam sto uopste igra, to nije borbenost, nego ljudska glupost, rizikuje svoje zdravlje... I posle samo kuka kako nije spremna... Pa sto igras covece??? Idi leci se!!!

Mond

pre 13 godina

Na meti sam branitelja carice. Vodim ubedljivo. Verovatno ne mogu da mi oproste što sam napisao da ona u Dohi nema šta da traži, jer ne pripada tom društvu. Njena je partnerka dete Zarina. A sad mi navedite šta je to smešno, od reči do reči, i šta je to što je na nivou pubertetlije, u mom tekstu. Jedna jedina vaša rečenica, frazerska i ofucana, trebalo je da me dokine. Da, baš ste vi moji jaki protivnici. Nećete vi ništa odgovoriti, jer ništa ne znate, a i niste časni polemičari, jer na jedan kulturan komentar vi opet idete đonom, odnosno uvredama. I uvek ćete svakoga vređati ko nije sa vama, jer ste opsesivno vezani za caricu. Hemingvej je pisao o američkoj "izgubljenoj generaciji"! Šta ste od svega toga pročitali?

Empatija

pre 13 godina

Neki novi klinci
Klinac, sedi, jedan. Pre nego što počneš da šalješ komentare vezane za psihologiju, bolje bi ti bilo da malo proučiš tematiku. Opsednutost mržnjom! Bah!

Mond

pre 13 godina

Moglo se naslutiti da će u Dohi proći slabo. Njena igra potpuno je usahla, pa to što nikad nije igrala agresivno ne znači da nije bila jaka. Bila je jedno vreme jaka, jer je imala precizne udarce i fenomenalno kretanje. Igrala je mnogo i sad se posledice osećaju. Ne verujem da se ona može vratiti u vrh (biti deseta, nije svetski vrh, kako neko piše, a i to će trajati do proleća), što nagoveštavaju i njeni navijači. Ovo više nije ni patrijotizam, nije ni fanatizam, nije ni nekontrolisana "ljubav", ovo je čista panika. Sa ovoliko žara pisati danas o njoj kao najboljoj, kao lavici, kao narodnom heroju, samo govori da su svi shvatili njeno stanje i zato je panika postala velika. Strah da je za godinu dana neće biti na terenima, stvara paniku, jer je opsesivna povezanost masa sa njom dostigla vrhunac, i taj se raskid, koji se bliži, neumitno, doživljava kao kraj sveta. Navijanje za Jelenu nije bilo zdravo navijanje. Ponavljam, bilo je opsesivno.

sportis

pre 13 godina

top 100 ali ne ispod 50. ona nije sposobna da pobedi uopste.sve mu smeta. svaki mu e kriv. igra kako amaterka.kimi penzionerka pobedila.sramota

Neki loši đaci

pre 13 godina

Gluposti. Vi ste zaista deca. Vi čak ne znate ni osnovno pravilo - da se svako mišljenje mora nekim dokazom, primerom potkrepiti. Pošto pojma nemate, javiću vam da je Kim dobila prvi set, pre pet minuta, a to znači da je carica ispala. Prva. Pet njih bori se za polufinale, jedino su prošle Stouzur i Zvonarjova, i jedina koja je već ispala to je baš ona najbolja. Da,da, jako nas boli.

Poslednji put, tope

pre 13 godina

Ah, boli nas... Top 10! Pa valjda vama nije lako, kad pomislite da je samo pre pola godine bila druga na listi. Vi uživate u slobodnom padu. A kad uskoro ne bude tog Top 10, a pisle IW-a neće ga biti, šta ćeš, Tope, tada da pišeš?

Dolaze Bolji dani

pre 13 godina

Jeco,i pored bolesti i iscrpljenosti dala si SVE od sebe.Cestitam ti na borbenosti.Sad se lepo odmori i u nove pobede u novoj godini.Puno,puno ZDRAVLJA,Srece i Uspeha.

daljac

pre 13 godina

Pljuvači, gori ljudi od vas ne postoje !!! Jelena je medju prvih 10 u svetu.....Ko je od vas, ili neko vaših, prvi u selu ili gradu, a ne u državi ili na zemaljskoj kugli !!!??? KO ???

Nenad

pre 13 godina

Volim Jelenu. Nisam je upoznao, nikad je nisam video, nemam televizor, ne čitam novine, ali volim je telepatski. Rekao mi jedan Čeda da ima dvorac u San Dijegu. I da je sad slobodna, nema više ništa sa onim gnjurcem. Volim je, mnogo je volim, o kad bih mogao da se nekako uglavim u taj dvorac, sa pogledom na okean.

Dr

pre 13 godina

Koje nebuloze pisu caricine patriJJote!
Najbolja nasa teniserka,bolju nismo ni imali,za Anu se navija a Jelena se voli itd.
Ne bih da vas razocaram ali Jankoviceva se ne voli :)

nikol dž.femija

pre 13 godina

Jelena ce pobediti Azarenku. Imace sutra dan odmora. Odlicna je ona teniserka. Sve najbolje za nasu JJ i ostale, naravno.

Dobro je da je tamo medju SVETSKIH osam, predstavnik i voljene nam i jedine Srbije.

Miroslav

pre 13 godina

Nisam gledao meč, ali primećujem da je Jeca daleko od svoje forme. Šta god da je razlog, žao mi je što je tako jer ona ne zaslužuje da joj neko servira komentare "lako sa njom", "Jelenu razbila ova-ona"... Jeca je veliki sportista, i vratiće se na vrh!

realan

pre 13 godina

Jelena je po kvalitetu treca srpska teniserka.
Uskoro ce to biti i po ovoj listi.
Vi i dalje mozete da zivite u svom svetu maste i da pricate bajke, ali realnost je surova.

Valjda ce tada i ovi opsednuti i nerelni navijaci prestati da se javljaju i da nas zamaraju svojim glupostima.

Volim JJ

pre 13 godina

Ko je gledao mec, ne moze da kaze da Jelena lose igra...Igrala je ok, ali se vidi da tu fali nesto. u kljucnim trenucima, nije igrala kako treba, nije koristila sanse...Inace, u odnosu na juce, bar 30 % bolje. U svakom slucaju, Bravo Jeco,igrom se nisi obrukala.
cekamo bolje dane i rezultate!

Vukan

pre 13 godina

Ovo danas je malo vise licilo na tenis..U nekim poenima smo videli onu staru Jelenu,duplih gresaka je bilo dosta manje,ali i dalje su tu one veoma beze greske koje nisu nikad 'krasile' Jelenu...Vratice se njoj igra do AO sigurno.Idemo Jeco zavrsi sezonu pobedom!

Neki novi klinci

pre 13 godina

JJ sad nije u formi, ali je odlicna teniserka i zato sve drugo je besmisleno pricati, ko voli nek voli ko ne voli, ne mora da voli. Jedina opsedutost ovde je opsednutost mrznjom prema JJ, sto se vidi iz ovih komentara isfrustriranih ljudi, mada bolje je da postoji ljubavna opsesija nego ova druga na zalost, koje ima vise.

WildTennis :)

pre 13 godina

Jednostavno nije verovala da moze da pobedi. Mnogo bolju igru je pokazala nego juce, sto je i ocigledno, ko je pratio meceve JJ. Servis je bio dosta bolji, medjutim uvek postoji ono ALI, a to se odnosi na Jeleninu duplu gresku na kraju meca. U svakom slucaju, ovaj mec mi uliva nadu da ce JJ kada ozdravi iponovo pokazati sta zna i umije, a do tada odmor i dobar odabir turnira sledece sezone, naravno posle meca sa Azarenkom.

Slobodan Stankovic

pre 13 godina

@Najbolja

Monika Seles se nikada nije osecala jugoslovenkom. Da je tako treba procitati njeno autobiografsko delo koju je napisao kolumnista New York Timesa Mark Weifred "Me Monica Seles" gde ni u jednom jedinom trenutku ne pominje Jugoslaviju i na pocetku knjige stoji " Born 2nd December 1973 somwhwre in East Europe near Hunagary". Brze bolje je kada su se stekli uslovi dobila americko drzavljanstvo a od 2007 i madjarsko. Pogledaj link
http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9C%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0_%D0%A1%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D1%88

Komentar dalji nije potreban

Dragica

pre 13 godina

MonD, dete, Vasi komentari su zaista neverovatni. Vi ste promasili celu poentu i tenisa i sporta, kao i sportskog navijanja. Ja sam zapanjena do kojih granica ste Vi sposobni da idete. Prosto smesno.

ttx

pre 13 godina

Daj Mond, ti kao da pises o Adolfu Hitleru a ne o Jeleni Jankovic. Kakvo bre opsesivno navijanje. Ja sam je uvek rado gledao i navijam za nju, kao i dosta mojih poznanika i prijatelja. I niko nije opsesivan. Ne igra nikako, moze da ispadne iz prvih 10, moze i da se povuce, mozda se i vrati. Nije mi drago sto se tako muci na terenu, ali sama je sebi zakuvala sa neozbiljnim pristupom igri bez trenera... Ne bitno,... bitno je da iskuliras, jer sta fali navijanju za Jelenu i nije tacno da smo svi koji navijamo za nju opsesivni, mozda tek par njih koji se javljaju na ovom sajtu. I nije tacno da oni koji vole Jelenu mrze Anu. Vecina njih navija za obe, samo u medjusobnim okrsajima navija za neku ok njih 2. Komentari na ovom sajtu nisu reprezentativan uzorak, jer se vecinom javljaju ljudi sa konspirativnim idejama kao ta tvoja o opsesivnim navijacima.

ttx

pre 13 godina

MondD nema smisla za humor. Mislio je da se ne salim kad sam napisao da prica o JJ kao o necem zlom.
Mada, posle poslednjeg komentara, pocinjem da se pitam da li sam bio u pravu. JJ je mozda predvodnica zlih sila univerzuma, koje su se urotile da odvedu mlede Srbije u opsesiju i navedu ih na stranputicu. Ko zna, mozda je JJ i neki demon iz pakla

najbolja

pre 13 godina

Jelena i Ana su odlicne teniserke,ali se zna koja je najbolja,samo sto se to iz nekih razloga to ne spominje.SELES MONIKA:7 GS titula za samo 2 godine(navodim samo uspehe postgnute za SRJ),najmladja sampionka RG svih vremena,dva puta uzastopno sportiskinja planete,bulumenta danasnjih PREMIJER titula...BUDIMO LJUDI IAKO SMO SRBI i ne zaboravimo nasu veliku teniserku koja umalo da strada zbog ove nesrecne zemlje.Jako me cudi i to sto se u Srbiji ne pokrene inicijativa da se Selesovoj uruci makar neko priznanje,da joj pokazemo da ima onih koji nisu zaboravili njenu veliku zrtvu.NEMOJMO SE VISE PRAVITI LUDI I PRICATI NEISTINE,A PRECUTKIVATI FAKTE KOJE NIKO NE MOZE DA OSPORI.Monika je i jeleni i Ani uzor(izgleda nedostizan).

Čudno, baš

pre 13 godina

Gospodin Mond piše ponekad kao neko koga savlada velika vrućica pa jednako ponavlja : pretorijanac, opsesija, vatra, čizma, carica, carstvo..

Tenis je vise od igre

pre 13 godina

NIJE JELENA ZABORAVILA DA IGRA TENIS!
To je i pokazala, na momente, u mecu sa Kim. Ali, da ima zdravstvene i neke druge probleme, to je ocigledno.
Zelim joj brzi oporavak i svu srecu u zivotu. Toliko!

vasilije knezevic

pre 13 godina

Neuroticna ocekivanja i kritike nijesu na mjestu. Po izgledu na licu i napornom kretanju ocigledno je da nesto nije u redu sa njom.Pa ipak, obzirom da je na osmom mjestu i sestom rangu njeni rezultati su vise nego logicni.Tu se moglo nazreti nekoliko izvanrednih poteza, narocito protiv Clijsters, ali kompletna teniska struktura je,definitivno, nedostajala.
(vasilije knezevic, 28 okt. 2010)

Pudi Kator

pre 13 godina

Pa bas zato sto je prva teniserka Srbije Jelena Jankovic, ostrvili se fanatici neke tamo pa se malo gube u prostoru i vremenu....