Sreda, 13.10.2010.

17:48

Ivanovićeva u drugom kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović izborila je plasman u drugo kolo turnira u Lincu.

Izvor: JT

Ivanoviæeva u drugom kolu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Ode i miholjsko leto

pre 13 godina

@Razbijeni krcag...Stoput ponovljena laz postaje istina.Ukrades tudj nik,pises lazi pa se posle pravis pametan.Zalosno je to...Jadna je Ana koja ima navijace koji se vise raduju Jeleninom neuspuhu nego njenom uspehu.

Tanasije

pre 13 godina

@Sremac
Verovatno bi svima nama bilo mnogo bolje da, umesto što znamo gde su u kom trenutku raznorazne carice ili Carice, prvo pročitamo, a potom naučimo gramatiku svog jezika. Posebno kada poželimo da napišemo hvalevredan, a ne samo trudovredan komentar.

Vojvodjanin

pre 13 godina

Zaista sam razocaran tipom komentara vecine diskutanata jer mi je utisak da vecina diskutuje teme koje nemaju veze sa sportom vec su izraz slepe, uske, sebicne navijacke stasti, bez (elemetarne) objektivnosti i dobre namere?! Zasto je vazno za navijace jedne ili druge nase tenisrke da omalozavaju ili blate onu za koju ne navijaju? Pa to je direktni znak nesportskog ponasanja (blago receno) a i plitkih, mizernih i zalosnih osecanja i odnosa... Pa zasto je tesko shvatiti (ne-navijacima Ane) a i drugima, da ako je Anin glavni problem samopouzdanje, da je ona izabrala upravo to sto joj treba: da igra na turnirima na kojima ce da pobedi vise utakmica (bez obzira sto ti turniri nisu najviseg ranga), jer ce tako i vise imati odigranih utakmica (sto je kljucno) a i vise pobeda - a sve to direktno popravlja samopouzdanje!? A, to je, po mom misljenu apsolutno najbolja strategija koju je Ana (njeh tim) mogla da izabere! Tako su i drugi radili, ukljucujuci Wozniacki a i Jelenu u nekim prethodnim periodima karijere. A kako Jelena igra sve slabiji is labiji tenis (daleko od vrha) i sve cesce gubi u prvom ili u drugom kolu na jacim turnirima, plasim se da ce i ona skoro biti prinudjena da primeni istu taktiku, ne bi li vratila samopouzdanje i seriju meceva koji su apsolutni preduslov napredku! Pa sta sad tu ima da se neko (bilo ko) blati i omalozava u nameri da uradi najbolje mogucu stvar za sopstveni napredak? Obuzdajte se malo, opustte se i uzivajte u tenisu (ako ne mozete, onda u lepim mladim devojkama, barem!)!

Kišovit dan

pre 13 godina

@Sremac
Nije vam poređenje dobro. Ana je bila jako pala, neću o razlozima, i da bi se dokopala uskoro nekog boljeg meta (oko 15-og), što je bitno samo za žrebanje, ona mora da skupi više bodova. Jelena i kad je došla u sam vrh, igarala sve turnire i tako se odžavala visoko na listi. Njena karijera traje dosta dugo, a ona ima samo IW i jedno finale u Njujorku. Ako bi Ana zaigrala kao nekada, a tu je, i ako dođe u prve tri, siguran sam da neće ići u Marbelju, nego da će osvajati poneki Premijer Mandatory a možda i još jedan, dva ili tri "grend slema". Ona ima igru za velike pobede - ofanzivnu, sa odličnim servisom i snažnim forhendom, o riternu da ne govori, postala je brza a ostala visoka (186). U tome je razlika, a vi ste poređenje potpuno uprostili i učinili ga formalnim. "Trava je zelena, sto je zelen, sto je trava." Dedukcija. Ili, logička greška.

Sremac

pre 13 godina

@bolest
Kakva arogancija,prosto ne shvatljivo, zar Vam to daje snagu i ushicenje kad ste tako ironocni prema komentaru od "Zabrinuta".Niste bas ni malo "vickasti" ali ako Vam to pricinjava zadovoljstvo zista nemam reci na Vase ponasanje,neka Vam je na cast.Siguran sam da bi se i Ana postidela Vaseg komentara a jos vise da joj takva podrska nije potrebna.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Ana!!! Samo napred, izuzetno je vazno nastaviti sa pobedama. Nadam se da moze da osvoji Linz. Bilo bi to dobro za njeno samopuzdanje koje ponekad zna da varira.

Razbijeni krčag

pre 13 godina

Kaže poslovica - "Krčag ide na vodu dok se ne razbije." Krčaga ima raznih, a kod nas su najpoznaji oni iz Male Azije, poznati kao "djokse". Iz njih je ofarbana voda lakovernima prodavana kao vino. Juče se taj krčag razbio.

Sremac

pre 13 godina

Prvenstveno Ani cestitke na pobedi (pobeda je pobeda najmanje je vazan polozaj na WTA ili reputacija protivnice) mislim da je ovo PRAVI put za uspesan povratak narocito za ono najvaznije u svakom Sportu - SAMOPOUZDANJE a ne osvajanje bodova koji su na Turnirima ovih kategorija gotovo ne znatni,po mom misljenju, JEDINA i VELIKA Anina slabost.Trenutna forma Rumunke je SLABIJA nego Anina u poslednjih 6 meseci,90-ta i koja na WTA,stigla na ovaj Turnir nakon ispadanja u kvalifikacijama ali pozvana od strane organizatora kao (Lucky Loser) ALI TO NEBI SMELO DA UMANJI znacaj Anine pobede cija forma i kriza traju mnogo,mnogo duze nego sto je ocekivano i bas iz tog razloga misljenja sam da je ovo JEDINI I PRAVI put uspesnog povratka za bilo koju Teniserku.Zeleo bih da izrazim moje je ogromno ne zadovoljstvo i cudjenje a da istovremeno podsetim Anine pristalice koji vec duze vreme optuzuju i ponizavaju Jelenu Jankovic (koja nije moja ljubimica ali je postujem kao uzornu Teniserku u svakom pogledu bas isto kao i Anu)koju mnogi(vecinom Anini navijaci) optuzuju kao SAKUPLJACICU BODOVA na neznatnim Turnirima najmanjih kategorija...a sta sada kada Ana ide istom putanjom,kako vidim po komentarima,to sada nije vazno i sasvim je normalno kada je Ana u pitanju,eto to me boli,to nadmetanje navijaca pa cak i uvredljivi komentari prema Teniserki koja nam je,u ne tako davnoj proslosti,priredjivala velike radosti.Sve nase Teniserke ukljucujuci i one ispod po kvalitetu od dve nase najbolje RADE SAMO ONO STO JE POTREBNO kako bi poboljsale situaciju na rang listama a time obezbedile direktno ucesce na VECIM i KVALITETNIJIM Turnirima.To je JEDINI i OPRAVDAN RAZLOG ali istovremeno TO NIJE RAZLOG za NE ODGOVORNE i UVREDLJIVE KOMENTARE u slucajevima kada vasa ljubimica nije u pitanju.Pozeljno je vise objektivnosti,razumevanja i razmisljanja a manje vredanja u pripremi komentara za bijo koju nasu Teniserku jer one su to vise nego zasluzile velikim,pozitivnim rezultatima sirom Sveta i doprinele velikom priznanju nasoj Srbiji...velika je stvar imati dve Teniserke u svetskoj eliti u periodu u poslednjih 3-4 godine a to zasluzuje samo POSTOVANJE.

bolest

pre 13 godina

@Zabrinuta
Evo i ja sam se strasno zabrinuo, jer sam cuo da je pas Jelene Karleuse bolestan, a izgleda se ni macka Seke Aleksic ne oseca bas najbolje?

nije vam lako

pre 13 godina

Kakva beda od komentara - strasno.
Covek u jednom komentaru samo napise jednu tacnu informaciju i dobije 60 negativnih ocena.

Jelena Jankovic je 2 puta igrala sa ovom istom rumunkom i oba meca izgubila.
Da li je covek mozda napisao nesto sto nije istina? Da li je napisao nesto negativno pa da dobije toliko negativnih ocena?

Pa ako vec ne mozete da se pomirite sa surovom istinom i da je prihvatite, onda prestanite da navijate za svoju caricu.
Zatvaranje ociju i ignorisanje svakog neprijatnog podatka nece pomoci da vasa Jeca postane bolja teniserka.
Izgleda da vecina navijaca JJ zivi u nekom imaginarnom svetu koji nikakvog dodira nema sa realnoscu.
Kakva teniserka - takvi i navijaci.

nikol dž.femija

pre 13 godina

Mlada Rumunka je dva puta pobedila Caricu.
(Ko ne zna ne zna, 13. oktobar 2010 19:21)

NE ZNAM ZASTO KOMENTAR NIJE PROSAO A napisala sam:

DA je kako kažete Carica istina gubila od Kirstee kojoj je Vilander predvidjao vrh, kao ekspert i šampion, a gubila je Carica i do Švedove, Kaneieve....ALI JE I POBEDILA one koje ovde najviše cene, vole i do čijih rezultata drže - SESTRE VILIJAMS - iako ima godina koliko ima, a ovde joj ih stalno broje, pa da li je prešla u 4. deceniju ????

KIRSTEA JE na kom mestu - to Vi verovatno dobro znate, zar ne???

A Carica je /kako je Vi osloviste/ medju 10 najboljih, tačnije i dalje vrh,a to je medju 8 !!!!

NE VIDIM DA JE KOMENTAR za neobjavljivanje, a naravno, pravo na izbor je vaše, a vaša je i odgovornost.

MJ

pre 13 godina

Bravo Anci! Ovo je bilo ocekivano mada Sorana je zaista lose odigrala drugi set. Ovo je bilo zagrevanje za BZS. Njihov mec je drugi po redu.

Zabrinuta

pre 13 godina

Svaka cast Ani.Fenomenalna igra u svakom segmentu.Od servisa, do riterna,forhend....
Da li mi neko moze reci :da li je tacno da je majka JJ jako bolesna i zato ne ucestvuje sada ni na jednom turniru"?to sam cula danas u busu.

REALNO

pre 13 godina

Osvojeni turniri "svetskog broja 1" - Stockholm, Ponte Vedra Beach, New Haven, Copenhagen... Koje su kategorije ovi turniri?

Ne znam da li bi Jelena Jankovic uspela da veze dve pobede i na ovakvom turniru.

vlajzi

pre 13 godina

(Djoksa, 13. oktobar 2010 18:11
Koliko ti,jadni covece mrzis Anu?Samo da mi je znati zasto?Sta ti je uradila?Zar je to sto redovno bije "caricu" razlog za toliku mrznju?

C'mon Ana

pre 13 godina

@Djoksa

"Svetski broj 1" Carolina Wozniacki je preko turnira III, IV & V kategorije ( Stockholm, Ponte Vedra Beach, Copenhagen... ) stigla do prve pozicije.

Zasto "imitatorka" nije prijavila Linc, Osaku, Luksemburg... Mozda bi uspela da veze dve pobede.

Dylan Dog

pre 13 godina

Meč nisam gledao, ali je statistika zaista IMPRESIVNA! Procenat osvojenih poena posle prvog servisa (86%), realizacija brejk lopti (5/7), procenat osvojenih poena iz riterna na prvi servis protivnice (60%), na drugi (74% !!!) i ukupan broj osvojenih poena 56/77 (73%).
Kako je to izgledalo na terenu - mogu misliti!

Drago mi je da se Ana vraća na svoj visok nivo igre. Upravo su ovi turniri ono što joj nedostaje za dizanje samopouzdanja. I ako ne uspe da u ovom trenutku pobedi neku top-ten teniserku, koja je u formi - ništa strašno. Ako nastavi sa pružanjem dobrih partija i one će na red doći vrlo brzo.

Bravo Ana!

zelena trava

pre 13 godina

Djoksa, cemu to? Pa ovaj turnir je u rangu sa Portorozem, Marbellom... i sa vecinom turnira koje je osvojila aktuelna teniserka broj 1.

kenny brook

pre 13 godina

Gledao sam mec na Eurosportu. Prijalo mi je, za promenu, malo lepote na TV-u.
Bravo Anci! Odlican odgovor na svaki znak otpora i superiorno do kraja!

IVORY

pre 13 godina

Bukvalno ju je pocistila sa terena.
6:2 6:0 za samo 43min i to 13min u drugom setu, u kome je, ako se nevaram, Rumunka uzela samo 3 poena i to sva 3 u istom gemu.

Nadam se da opet dolazi njeno vreme i da cemo je opet videti u samom vrhu zenskog tenisa.

Djoksa

pre 13 godina

Pametan potez Ane!Posto je videla da ne moze protiv najboljih,otisla je na petorazredni turnir i pobedjuje boraniju.Na to je spala bivsa br.1!

IVORY

pre 13 godina

Bukvalno ju je pocistila sa terena.
6:2 6:0 za samo 43min i to 13min u drugom setu, u kome je, ako se nevaram, Rumunka uzela samo 3 poena i to sva 3 u istom gemu.

Nadam se da opet dolazi njeno vreme i da cemo je opet videti u samom vrhu zenskog tenisa.

kenny brook

pre 13 godina

Gledao sam mec na Eurosportu. Prijalo mi je, za promenu, malo lepote na TV-u.
Bravo Anci! Odlican odgovor na svaki znak otpora i superiorno do kraja!

Dylan Dog

pre 13 godina

Meč nisam gledao, ali je statistika zaista IMPRESIVNA! Procenat osvojenih poena posle prvog servisa (86%), realizacija brejk lopti (5/7), procenat osvojenih poena iz riterna na prvi servis protivnice (60%), na drugi (74% !!!) i ukupan broj osvojenih poena 56/77 (73%).
Kako je to izgledalo na terenu - mogu misliti!

Drago mi je da se Ana vraća na svoj visok nivo igre. Upravo su ovi turniri ono što joj nedostaje za dizanje samopouzdanja. I ako ne uspe da u ovom trenutku pobedi neku top-ten teniserku, koja je u formi - ništa strašno. Ako nastavi sa pružanjem dobrih partija i one će na red doći vrlo brzo.

Bravo Ana!

vlajzi

pre 13 godina

(Djoksa, 13. oktobar 2010 18:11
Koliko ti,jadni covece mrzis Anu?Samo da mi je znati zasto?Sta ti je uradila?Zar je to sto redovno bije "caricu" razlog za toliku mrznju?

zelena trava

pre 13 godina

Djoksa, cemu to? Pa ovaj turnir je u rangu sa Portorozem, Marbellom... i sa vecinom turnira koje je osvojila aktuelna teniserka broj 1.

C'mon Ana

pre 13 godina

@Djoksa

"Svetski broj 1" Carolina Wozniacki je preko turnira III, IV & V kategorije ( Stockholm, Ponte Vedra Beach, Copenhagen... ) stigla do prve pozicije.

Zasto "imitatorka" nije prijavila Linc, Osaku, Luksemburg... Mozda bi uspela da veze dve pobede.

REALNO

pre 13 godina

Osvojeni turniri "svetskog broja 1" - Stockholm, Ponte Vedra Beach, New Haven, Copenhagen... Koje su kategorije ovi turniri?

Ne znam da li bi Jelena Jankovic uspela da veze dve pobede i na ovakvom turniru.

Djoksa

pre 13 godina

Pametan potez Ane!Posto je videla da ne moze protiv najboljih,otisla je na petorazredni turnir i pobedjuje boraniju.Na to je spala bivsa br.1!

Sremac

pre 13 godina

Prvenstveno Ani cestitke na pobedi (pobeda je pobeda najmanje je vazan polozaj na WTA ili reputacija protivnice) mislim da je ovo PRAVI put za uspesan povratak narocito za ono najvaznije u svakom Sportu - SAMOPOUZDANJE a ne osvajanje bodova koji su na Turnirima ovih kategorija gotovo ne znatni,po mom misljenju, JEDINA i VELIKA Anina slabost.Trenutna forma Rumunke je SLABIJA nego Anina u poslednjih 6 meseci,90-ta i koja na WTA,stigla na ovaj Turnir nakon ispadanja u kvalifikacijama ali pozvana od strane organizatora kao (Lucky Loser) ALI TO NEBI SMELO DA UMANJI znacaj Anine pobede cija forma i kriza traju mnogo,mnogo duze nego sto je ocekivano i bas iz tog razloga misljenja sam da je ovo JEDINI I PRAVI put uspesnog povratka za bilo koju Teniserku.Zeleo bih da izrazim moje je ogromno ne zadovoljstvo i cudjenje a da istovremeno podsetim Anine pristalice koji vec duze vreme optuzuju i ponizavaju Jelenu Jankovic (koja nije moja ljubimica ali je postujem kao uzornu Teniserku u svakom pogledu bas isto kao i Anu)koju mnogi(vecinom Anini navijaci) optuzuju kao SAKUPLJACICU BODOVA na neznatnim Turnirima najmanjih kategorija...a sta sada kada Ana ide istom putanjom,kako vidim po komentarima,to sada nije vazno i sasvim je normalno kada je Ana u pitanju,eto to me boli,to nadmetanje navijaca pa cak i uvredljivi komentari prema Teniserki koja nam je,u ne tako davnoj proslosti,priredjivala velike radosti.Sve nase Teniserke ukljucujuci i one ispod po kvalitetu od dve nase najbolje RADE SAMO ONO STO JE POTREBNO kako bi poboljsale situaciju na rang listama a time obezbedile direktno ucesce na VECIM i KVALITETNIJIM Turnirima.To je JEDINI i OPRAVDAN RAZLOG ali istovremeno TO NIJE RAZLOG za NE ODGOVORNE i UVREDLJIVE KOMENTARE u slucajevima kada vasa ljubimica nije u pitanju.Pozeljno je vise objektivnosti,razumevanja i razmisljanja a manje vredanja u pripremi komentara za bijo koju nasu Teniserku jer one su to vise nego zasluzile velikim,pozitivnim rezultatima sirom Sveta i doprinele velikom priznanju nasoj Srbiji...velika je stvar imati dve Teniserke u svetskoj eliti u periodu u poslednjih 3-4 godine a to zasluzuje samo POSTOVANJE.

nikol dž.femija

pre 13 godina

Mlada Rumunka je dva puta pobedila Caricu.
(Ko ne zna ne zna, 13. oktobar 2010 19:21)

NE ZNAM ZASTO KOMENTAR NIJE PROSAO A napisala sam:

DA je kako kažete Carica istina gubila od Kirstee kojoj je Vilander predvidjao vrh, kao ekspert i šampion, a gubila je Carica i do Švedove, Kaneieve....ALI JE I POBEDILA one koje ovde najviše cene, vole i do čijih rezultata drže - SESTRE VILIJAMS - iako ima godina koliko ima, a ovde joj ih stalno broje, pa da li je prešla u 4. deceniju ????

KIRSTEA JE na kom mestu - to Vi verovatno dobro znate, zar ne???

A Carica je /kako je Vi osloviste/ medju 10 najboljih, tačnije i dalje vrh,a to je medju 8 !!!!

NE VIDIM DA JE KOMENTAR za neobjavljivanje, a naravno, pravo na izbor je vaše, a vaša je i odgovornost.

Zabrinuta

pre 13 godina

Svaka cast Ani.Fenomenalna igra u svakom segmentu.Od servisa, do riterna,forhend....
Da li mi neko moze reci :da li je tacno da je majka JJ jako bolesna i zato ne ucestvuje sada ni na jednom turniru"?to sam cula danas u busu.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Ana!!! Samo napred, izuzetno je vazno nastaviti sa pobedama. Nadam se da moze da osvoji Linz. Bilo bi to dobro za njeno samopuzdanje koje ponekad zna da varira.

MJ

pre 13 godina

Bravo Anci! Ovo je bilo ocekivano mada Sorana je zaista lose odigrala drugi set. Ovo je bilo zagrevanje za BZS. Njihov mec je drugi po redu.

nije vam lako

pre 13 godina

Kakva beda od komentara - strasno.
Covek u jednom komentaru samo napise jednu tacnu informaciju i dobije 60 negativnih ocena.

Jelena Jankovic je 2 puta igrala sa ovom istom rumunkom i oba meca izgubila.
Da li je covek mozda napisao nesto sto nije istina? Da li je napisao nesto negativno pa da dobije toliko negativnih ocena?

Pa ako vec ne mozete da se pomirite sa surovom istinom i da je prihvatite, onda prestanite da navijate za svoju caricu.
Zatvaranje ociju i ignorisanje svakog neprijatnog podatka nece pomoci da vasa Jeca postane bolja teniserka.
Izgleda da vecina navijaca JJ zivi u nekom imaginarnom svetu koji nikakvog dodira nema sa realnoscu.
Kakva teniserka - takvi i navijaci.

Razbijeni krčag

pre 13 godina

Kaže poslovica - "Krčag ide na vodu dok se ne razbije." Krčaga ima raznih, a kod nas su najpoznaji oni iz Male Azije, poznati kao "djokse". Iz njih je ofarbana voda lakovernima prodavana kao vino. Juče se taj krčag razbio.

Vojvodjanin

pre 13 godina

Zaista sam razocaran tipom komentara vecine diskutanata jer mi je utisak da vecina diskutuje teme koje nemaju veze sa sportom vec su izraz slepe, uske, sebicne navijacke stasti, bez (elemetarne) objektivnosti i dobre namere?! Zasto je vazno za navijace jedne ili druge nase tenisrke da omalozavaju ili blate onu za koju ne navijaju? Pa to je direktni znak nesportskog ponasanja (blago receno) a i plitkih, mizernih i zalosnih osecanja i odnosa... Pa zasto je tesko shvatiti (ne-navijacima Ane) a i drugima, da ako je Anin glavni problem samopouzdanje, da je ona izabrala upravo to sto joj treba: da igra na turnirima na kojima ce da pobedi vise utakmica (bez obzira sto ti turniri nisu najviseg ranga), jer ce tako i vise imati odigranih utakmica (sto je kljucno) a i vise pobeda - a sve to direktno popravlja samopouzdanje!? A, to je, po mom misljenu apsolutno najbolja strategija koju je Ana (njeh tim) mogla da izabere! Tako su i drugi radili, ukljucujuci Wozniacki a i Jelenu u nekim prethodnim periodima karijere. A kako Jelena igra sve slabiji is labiji tenis (daleko od vrha) i sve cesce gubi u prvom ili u drugom kolu na jacim turnirima, plasim se da ce i ona skoro biti prinudjena da primeni istu taktiku, ne bi li vratila samopouzdanje i seriju meceva koji su apsolutni preduslov napredku! Pa sta sad tu ima da se neko (bilo ko) blati i omalozava u nameri da uradi najbolje mogucu stvar za sopstveni napredak? Obuzdajte se malo, opustte se i uzivajte u tenisu (ako ne mozete, onda u lepim mladim devojkama, barem!)!

bolest

pre 13 godina

@Zabrinuta
Evo i ja sam se strasno zabrinuo, jer sam cuo da je pas Jelene Karleuse bolestan, a izgleda se ni macka Seke Aleksic ne oseca bas najbolje?

Kišovit dan

pre 13 godina

@Sremac
Nije vam poređenje dobro. Ana je bila jako pala, neću o razlozima, i da bi se dokopala uskoro nekog boljeg meta (oko 15-og), što je bitno samo za žrebanje, ona mora da skupi više bodova. Jelena i kad je došla u sam vrh, igarala sve turnire i tako se odžavala visoko na listi. Njena karijera traje dosta dugo, a ona ima samo IW i jedno finale u Njujorku. Ako bi Ana zaigrala kao nekada, a tu je, i ako dođe u prve tri, siguran sam da neće ići u Marbelju, nego da će osvajati poneki Premijer Mandatory a možda i još jedan, dva ili tri "grend slema". Ona ima igru za velike pobede - ofanzivnu, sa odličnim servisom i snažnim forhendom, o riternu da ne govori, postala je brza a ostala visoka (186). U tome je razlika, a vi ste poređenje potpuno uprostili i učinili ga formalnim. "Trava je zelena, sto je zelen, sto je trava." Dedukcija. Ili, logička greška.

Sremac

pre 13 godina

@bolest
Kakva arogancija,prosto ne shvatljivo, zar Vam to daje snagu i ushicenje kad ste tako ironocni prema komentaru od "Zabrinuta".Niste bas ni malo "vickasti" ali ako Vam to pricinjava zadovoljstvo zista nemam reci na Vase ponasanje,neka Vam je na cast.Siguran sam da bi se i Ana postidela Vaseg komentara a jos vise da joj takva podrska nije potrebna.

Ode i miholjsko leto

pre 13 godina

@Razbijeni krcag...Stoput ponovljena laz postaje istina.Ukrades tudj nik,pises lazi pa se posle pravis pametan.Zalosno je to...Jadna je Ana koja ima navijace koji se vise raduju Jeleninom neuspuhu nego njenom uspehu.

Tanasije

pre 13 godina

@Sremac
Verovatno bi svima nama bilo mnogo bolje da, umesto što znamo gde su u kom trenutku raznorazne carice ili Carice, prvo pročitamo, a potom naučimo gramatiku svog jezika. Posebno kada poželimo da napišemo hvalevredan, a ne samo trudovredan komentar.

Djoksa

pre 13 godina

Pametan potez Ane!Posto je videla da ne moze protiv najboljih,otisla je na petorazredni turnir i pobedjuje boraniju.Na to je spala bivsa br.1!

vlajzi

pre 13 godina

(Djoksa, 13. oktobar 2010 18:11
Koliko ti,jadni covece mrzis Anu?Samo da mi je znati zasto?Sta ti je uradila?Zar je to sto redovno bije "caricu" razlog za toliku mrznju?

C'mon Ana

pre 13 godina

@Djoksa

"Svetski broj 1" Carolina Wozniacki je preko turnira III, IV & V kategorije ( Stockholm, Ponte Vedra Beach, Copenhagen... ) stigla do prve pozicije.

Zasto "imitatorka" nije prijavila Linc, Osaku, Luksemburg... Mozda bi uspela da veze dve pobede.

zelena trava

pre 13 godina

Djoksa, cemu to? Pa ovaj turnir je u rangu sa Portorozem, Marbellom... i sa vecinom turnira koje je osvojila aktuelna teniserka broj 1.

Dylan Dog

pre 13 godina

Meč nisam gledao, ali je statistika zaista IMPRESIVNA! Procenat osvojenih poena posle prvog servisa (86%), realizacija brejk lopti (5/7), procenat osvojenih poena iz riterna na prvi servis protivnice (60%), na drugi (74% !!!) i ukupan broj osvojenih poena 56/77 (73%).
Kako je to izgledalo na terenu - mogu misliti!

Drago mi je da se Ana vraća na svoj visok nivo igre. Upravo su ovi turniri ono što joj nedostaje za dizanje samopouzdanja. I ako ne uspe da u ovom trenutku pobedi neku top-ten teniserku, koja je u formi - ništa strašno. Ako nastavi sa pružanjem dobrih partija i one će na red doći vrlo brzo.

Bravo Ana!

nije vam lako

pre 13 godina

Kakva beda od komentara - strasno.
Covek u jednom komentaru samo napise jednu tacnu informaciju i dobije 60 negativnih ocena.

Jelena Jankovic je 2 puta igrala sa ovom istom rumunkom i oba meca izgubila.
Da li je covek mozda napisao nesto sto nije istina? Da li je napisao nesto negativno pa da dobije toliko negativnih ocena?

Pa ako vec ne mozete da se pomirite sa surovom istinom i da je prihvatite, onda prestanite da navijate za svoju caricu.
Zatvaranje ociju i ignorisanje svakog neprijatnog podatka nece pomoci da vasa Jeca postane bolja teniserka.
Izgleda da vecina navijaca JJ zivi u nekom imaginarnom svetu koji nikakvog dodira nema sa realnoscu.
Kakva teniserka - takvi i navijaci.

kenny brook

pre 13 godina

Gledao sam mec na Eurosportu. Prijalo mi je, za promenu, malo lepote na TV-u.
Bravo Anci! Odlican odgovor na svaki znak otpora i superiorno do kraja!

IVORY

pre 13 godina

Bukvalno ju je pocistila sa terena.
6:2 6:0 za samo 43min i to 13min u drugom setu, u kome je, ako se nevaram, Rumunka uzela samo 3 poena i to sva 3 u istom gemu.

Nadam se da opet dolazi njeno vreme i da cemo je opet videti u samom vrhu zenskog tenisa.

REALNO

pre 13 godina

Osvojeni turniri "svetskog broja 1" - Stockholm, Ponte Vedra Beach, New Haven, Copenhagen... Koje su kategorije ovi turniri?

Ne znam da li bi Jelena Jankovic uspela da veze dve pobede i na ovakvom turniru.

nikol dž.femija

pre 13 godina

Mlada Rumunka je dva puta pobedila Caricu.
(Ko ne zna ne zna, 13. oktobar 2010 19:21)

NE ZNAM ZASTO KOMENTAR NIJE PROSAO A napisala sam:

DA je kako kažete Carica istina gubila od Kirstee kojoj je Vilander predvidjao vrh, kao ekspert i šampion, a gubila je Carica i do Švedove, Kaneieve....ALI JE I POBEDILA one koje ovde najviše cene, vole i do čijih rezultata drže - SESTRE VILIJAMS - iako ima godina koliko ima, a ovde joj ih stalno broje, pa da li je prešla u 4. deceniju ????

KIRSTEA JE na kom mestu - to Vi verovatno dobro znate, zar ne???

A Carica je /kako je Vi osloviste/ medju 10 najboljih, tačnije i dalje vrh,a to je medju 8 !!!!

NE VIDIM DA JE KOMENTAR za neobjavljivanje, a naravno, pravo na izbor je vaše, a vaša je i odgovornost.

Sremac

pre 13 godina

Prvenstveno Ani cestitke na pobedi (pobeda je pobeda najmanje je vazan polozaj na WTA ili reputacija protivnice) mislim da je ovo PRAVI put za uspesan povratak narocito za ono najvaznije u svakom Sportu - SAMOPOUZDANJE a ne osvajanje bodova koji su na Turnirima ovih kategorija gotovo ne znatni,po mom misljenju, JEDINA i VELIKA Anina slabost.Trenutna forma Rumunke je SLABIJA nego Anina u poslednjih 6 meseci,90-ta i koja na WTA,stigla na ovaj Turnir nakon ispadanja u kvalifikacijama ali pozvana od strane organizatora kao (Lucky Loser) ALI TO NEBI SMELO DA UMANJI znacaj Anine pobede cija forma i kriza traju mnogo,mnogo duze nego sto je ocekivano i bas iz tog razloga misljenja sam da je ovo JEDINI I PRAVI put uspesnog povratka za bilo koju Teniserku.Zeleo bih da izrazim moje je ogromno ne zadovoljstvo i cudjenje a da istovremeno podsetim Anine pristalice koji vec duze vreme optuzuju i ponizavaju Jelenu Jankovic (koja nije moja ljubimica ali je postujem kao uzornu Teniserku u svakom pogledu bas isto kao i Anu)koju mnogi(vecinom Anini navijaci) optuzuju kao SAKUPLJACICU BODOVA na neznatnim Turnirima najmanjih kategorija...a sta sada kada Ana ide istom putanjom,kako vidim po komentarima,to sada nije vazno i sasvim je normalno kada je Ana u pitanju,eto to me boli,to nadmetanje navijaca pa cak i uvredljivi komentari prema Teniserki koja nam je,u ne tako davnoj proslosti,priredjivala velike radosti.Sve nase Teniserke ukljucujuci i one ispod po kvalitetu od dve nase najbolje RADE SAMO ONO STO JE POTREBNO kako bi poboljsale situaciju na rang listama a time obezbedile direktno ucesce na VECIM i KVALITETNIJIM Turnirima.To je JEDINI i OPRAVDAN RAZLOG ali istovremeno TO NIJE RAZLOG za NE ODGOVORNE i UVREDLJIVE KOMENTARE u slucajevima kada vasa ljubimica nije u pitanju.Pozeljno je vise objektivnosti,razumevanja i razmisljanja a manje vredanja u pripremi komentara za bijo koju nasu Teniserku jer one su to vise nego zasluzile velikim,pozitivnim rezultatima sirom Sveta i doprinele velikom priznanju nasoj Srbiji...velika je stvar imati dve Teniserke u svetskoj eliti u periodu u poslednjih 3-4 godine a to zasluzuje samo POSTOVANJE.

bolest

pre 13 godina

@Zabrinuta
Evo i ja sam se strasno zabrinuo, jer sam cuo da je pas Jelene Karleuse bolestan, a izgleda se ni macka Seke Aleksic ne oseca bas najbolje?

Razbijeni krčag

pre 13 godina

Kaže poslovica - "Krčag ide na vodu dok se ne razbije." Krčaga ima raznih, a kod nas su najpoznaji oni iz Male Azije, poznati kao "djokse". Iz njih je ofarbana voda lakovernima prodavana kao vino. Juče se taj krčag razbio.

Ode i miholjsko leto

pre 13 godina

@Razbijeni krcag...Stoput ponovljena laz postaje istina.Ukrades tudj nik,pises lazi pa se posle pravis pametan.Zalosno je to...Jadna je Ana koja ima navijace koji se vise raduju Jeleninom neuspuhu nego njenom uspehu.

Zabrinuta

pre 13 godina

Svaka cast Ani.Fenomenalna igra u svakom segmentu.Od servisa, do riterna,forhend....
Da li mi neko moze reci :da li je tacno da je majka JJ jako bolesna i zato ne ucestvuje sada ni na jednom turniru"?to sam cula danas u busu.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Bravo Ana!!! Samo napred, izuzetno je vazno nastaviti sa pobedama. Nadam se da moze da osvoji Linz. Bilo bi to dobro za njeno samopuzdanje koje ponekad zna da varira.

Kišovit dan

pre 13 godina

@Sremac
Nije vam poređenje dobro. Ana je bila jako pala, neću o razlozima, i da bi se dokopala uskoro nekog boljeg meta (oko 15-og), što je bitno samo za žrebanje, ona mora da skupi više bodova. Jelena i kad je došla u sam vrh, igarala sve turnire i tako se odžavala visoko na listi. Njena karijera traje dosta dugo, a ona ima samo IW i jedno finale u Njujorku. Ako bi Ana zaigrala kao nekada, a tu je, i ako dođe u prve tri, siguran sam da neće ići u Marbelju, nego da će osvajati poneki Premijer Mandatory a možda i još jedan, dva ili tri "grend slema". Ona ima igru za velike pobede - ofanzivnu, sa odličnim servisom i snažnim forhendom, o riternu da ne govori, postala je brza a ostala visoka (186). U tome je razlika, a vi ste poređenje potpuno uprostili i učinili ga formalnim. "Trava je zelena, sto je zelen, sto je trava." Dedukcija. Ili, logička greška.

Tanasije

pre 13 godina

@Sremac
Verovatno bi svima nama bilo mnogo bolje da, umesto što znamo gde su u kom trenutku raznorazne carice ili Carice, prvo pročitamo, a potom naučimo gramatiku svog jezika. Posebno kada poželimo da napišemo hvalevredan, a ne samo trudovredan komentar.

MJ

pre 13 godina

Bravo Anci! Ovo je bilo ocekivano mada Sorana je zaista lose odigrala drugi set. Ovo je bilo zagrevanje za BZS. Njihov mec je drugi po redu.

Sremac

pre 13 godina

@bolest
Kakva arogancija,prosto ne shvatljivo, zar Vam to daje snagu i ushicenje kad ste tako ironocni prema komentaru od "Zabrinuta".Niste bas ni malo "vickasti" ali ako Vam to pricinjava zadovoljstvo zista nemam reci na Vase ponasanje,neka Vam je na cast.Siguran sam da bi se i Ana postidela Vaseg komentara a jos vise da joj takva podrska nije potrebna.

Vojvodjanin

pre 13 godina

Zaista sam razocaran tipom komentara vecine diskutanata jer mi je utisak da vecina diskutuje teme koje nemaju veze sa sportom vec su izraz slepe, uske, sebicne navijacke stasti, bez (elemetarne) objektivnosti i dobre namere?! Zasto je vazno za navijace jedne ili druge nase tenisrke da omalozavaju ili blate onu za koju ne navijaju? Pa to je direktni znak nesportskog ponasanja (blago receno) a i plitkih, mizernih i zalosnih osecanja i odnosa... Pa zasto je tesko shvatiti (ne-navijacima Ane) a i drugima, da ako je Anin glavni problem samopouzdanje, da je ona izabrala upravo to sto joj treba: da igra na turnirima na kojima ce da pobedi vise utakmica (bez obzira sto ti turniri nisu najviseg ranga), jer ce tako i vise imati odigranih utakmica (sto je kljucno) a i vise pobeda - a sve to direktno popravlja samopouzdanje!? A, to je, po mom misljenu apsolutno najbolja strategija koju je Ana (njeh tim) mogla da izabere! Tako su i drugi radili, ukljucujuci Wozniacki a i Jelenu u nekim prethodnim periodima karijere. A kako Jelena igra sve slabiji is labiji tenis (daleko od vrha) i sve cesce gubi u prvom ili u drugom kolu na jacim turnirima, plasim se da ce i ona skoro biti prinudjena da primeni istu taktiku, ne bi li vratila samopouzdanje i seriju meceva koji su apsolutni preduslov napredku! Pa sta sad tu ima da se neko (bilo ko) blati i omalozava u nameri da uradi najbolje mogucu stvar za sopstveni napredak? Obuzdajte se malo, opustte se i uzivajte u tenisu (ako ne mozete, onda u lepim mladim devojkama, barem!)!