Petak, 27.08.2010.

14:16

LE: Teško za Juve, Siti, L'pul...

U Monaku je održan žreb za grupnu fazu takmičenja u Ligi Evrope, koju ćete i ove sezone moći da pratite na televiziji B92.

Izvor: MT

LE: Teško za Juve, Siti, L'pul... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Ziveo Kralj Dragutin i put preko Kraljeva!

pre 13 godina

koji ste vi carevi kad ste preko kraljeva išli za rumuniju :D Ja sam isto tako išao za maribor preko sofije
(@šampanjac, 27. avgust 2010 19:04)

Zamisli, ne vode svi putevi za Beograd, pa cak ni kroz Beograd! Zamisli, nekog put moze voditi i preko Kraljeva! Zamisli, oni nisu isli na shopping u Temisvar, nego u Bukurest, na utakmicu! Zamisli, ako su jos presekli preko Bugarske, to im je od Splita bio najkraci put!

Jole

pre 13 godina

Hajduk je najveće osvježenje EL ove godine.Sve se posložilo, od organizacije kluba,fenomenalne atmosfere,igračkog kadra.Ovo je već veliki uspjeh s obzirom da je ostvaren isključivo s domaćim-mladim igračima,samo 2-3 iskusnija igrača,to je najveći dobitak za Hajduk,o atmosferi da ne pričam,40.000 ljudi 2,5 sata neprekidno pjeva.To može samo Split.Mi očekujemo podršku i od braće Srba?:-)Nećete valjda za Grke?

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Slazem se sa navijacima komsinice da je LE odlicno takmicenje, ali nikako ne moze biti atraktivnije i jace od LS. Ali dobro sad, ako vec LE smatrate atraktivnijim i jacim takmicenjem, nema problema... Od srca vam zelim da svake godine igrate u istoj, a nama ostavite ovu manje atraktivnu i slabiju LS. Lepo vama, lepo nama. Svi zadovoljni!
:)
Pozdravljam sve grobare, takodje i ljubomorne navijace komsinice (znam da nas volite, al' se samo pravite)
:)))

IVORY

pre 13 godina

@ Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)

- Kada gledas iz krivog ugla ili iskrivis pricu onda jeste, ali moze da se posmatra i ovako: U LS Mancester U., Celzi, Inter, Barsa, Real... a u LE Leh, Serif, Lozana, Hajduk, Debrecin...

Jeste jaka LE, ali nije i nikad nece biti jaca i atraktivnija od LS.
To sto se pojedincima ne svidja sto Partizan igra u njoj, to je druga stvar.

Zlatko

pre 13 godina

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Dobio si, čini mi se, 5 odgovora na tvoju konstataciju. Evo ja ću biti toliko dobar da postavim link.
http://sr.wikipedia.org/sr/Лига_шампиона_1990/91. Apsolutno te razumem da ne znaš s kim je Zvezda, ne znam ni ja s kim je Partizan igrao kad je osvojio u basketu, ali onda nemoj da lupetaš gluposti. A šampion Engelske nije igrao zbog Hejsela, i to je bila poslednja sezona kazne za timove iz Engleske. A kad već pitaš, evo i da ti kažem. Zvezda igra u Jelen super ligi iliti prvoj ligi u Srbiji. Nije velejako takmičenje, nije jako uopšte, ali ja se ne stidim da to priznam. Rezultat protiv Slovaka je neuspeh i to je činjenica. I ostaće zapisane tri uzastopne sezone, Apoel sa Kipra, Slavija Prag, Slovan Bratislava, ali će isto tako ostati zapisano da je sezona 2008/2009 jedna od najgorih (ako ne i najgora) u istoriji kluba i da je sledeća sezona ona u kojoj je urađeno mnogo uprkos neuspehu u Evropi. Vi ste posle 2:5 napadali upravu za prodatu utakmicu, a mi smo našima posle 1:2 od rivala istog kvaliteta dali podršku. Imate ekipu koja puca od samopouzdanja zbog ulaska u LŠ-a, ali ne zaboravite da ste nam u maju 2009. predviđali katanac. Što znači da su ovo godine oporavka kluba i vraćanja tamo gde mu je mesto. Prema tome, uživaj u uspehu svog kluba, a nas pusti da igramo u "rupi" i rešavamo svoje probleme.

bljump

pre 13 godina

za sve poznavaoce fudbala...ako englezi nisu igrali te godine u evropi....kako su onda super kup igrali zvezda i mancester? i to samo 1 mec u engleskoj,jer smo bili pod sankcijama...djeco na spavanje

Hell

pre 13 godina

@ (Shadow, 27. avgust 2010 18:18)

Bio sam rodjen,imao sam 3 godine tada :). Nije mi uopste bila namera da omalovazavam taj uspeh,jednostavno sam tako cuo i to je to,a nikad me nije zanimalo da proveravam sa kim je Zvezda igrala ni tada ni pre ni posle toga! Samo sam hteo da kazem da vi cenite samo vase uspehe,cemu sad ovo omalovazavanje naseg uspeha,objasni mi!

Ove sz gledam LE

pre 13 godina

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Hahahahaa, pa sledeci put se informisi i ne pisi svasta, da ne ispadnes g...! :))))
91 nisu ucestvovali samo englezi, a igrali su i Real Madrid i Napoli!!!

Inace LE ce biti mnogo kvalitetnije takmicenje ove sezone!!!

Torres, agent 009

pre 13 godina

Liga Evrope ce zasigurno biti zanimljiva i ove sezone, ali pricati o tome da je bolja/jaca od LS je ipak utopijski,bilo da ste grobar(kojima iskreno cestitam na plasmanu) ili delija ...Ipak su tamo Real, Barsa, Chelsea,Inter, sljam Utd i jos podosta ekipa koje igraju fudbal za velika takmicenja.
Ja se jedino nadam da ce moj voljeni LFC dogurati barem do polu-finala u ovoj LE, mada kad vidim kako smo krenuli, sumnjam...

Marjan

pre 13 godina

AEKOvi navijači su kažete vatreni.Nemaju oni pojma kakva ih atmosfera čeka u Splitu. To nisu vidili ni u Grčkoj ni na televiziji.
Svidio mi se Partizan u Brusselu, kako je napao.....U Splitu je sa pozornošću primljen uspjeh Partizana...Još da im je Torcida....Bili bi možda prvaci u košarci u Parizu da su imali Torcidu iza sebe

DjolePFC

pre 13 godina

ALO SINOVI pa vi uporedjujete prvi sesir LE u kome su najjaci klubovi sa cetvrtim sesirom LS(okomili se na Partizan,Hapoel i Zilinu)
PA MOMCI TREBALO BI I MI NEKAD DA IGRAMO LS,a ne ...
NAJBOLJE BI BILO KAD BI IGRALI 10 iz engleske,10 iz spanije,10 iz nemacke i jos dva iz Rusije u LS...
E PA NECE MOCI ZATO STO SE ONA ZOVE LIGA SAMPIONA(SAMPIONA) A NE LIGA EVROPE...
Ali ti koji to zagovaraju su u stvari navijaci crvene zvezde jer je njima svejedno ko ce gde da igra posto zvezde nema
P.S. Uporedite timove 4. sesira LS sa timovima 4. sesira LE...Objavite komentar vrlo je poucan za neke Molim vas...

sretan čo'jek

pre 13 godina

Prije svega želim pozdraviti sve prijatelje nogometa na forumu! Ova godina ostaće upisana kao godina gdje su klubovi sa prostora bivše YU počeli igrati opet neku ulogu u Europskom nogometu! Prije svega tu mislim na Partizan koji će igrati elitno takmičenje a odmah rame uz rame do njega Hajduk i Dinamo Z koji će igrati u LE! Mislim da ovdje ima jako puno djece koja komentiraju neke stvari i sve im se veže za onu neka i susjedu crkne krava!!! Kod nas u HRV neke su se stvari pokrenule nabolje jer kako inače objasniti gromoglasni aplauz na Maksimiru kad je spiker rekao da se Hajduk plasirao U LE! Dalje osobno ne mislim da će oba ili da kažem sva tri kluba proći ali iznositi neke predrasude da netko neće osvojiti ni boda prije nego se lopta uopće zakotrljala mi je malo smiješno i zlobno! Plašiti nas nekim tamo Grcima je jako zbunjujuće i bez osnova jer ako ima da se gaće tresu nekom to je svakom tko dođe pred Torcidu (ako taj faktor uopće igra ikakvu ulogu u modernom nogometu). Mislim da bodove nosi ekipa na terenu koja je bolja bez obzira tko urla na tribinama, mada ja sve navijače poštujem i podržavam! Stoga imati teze kako će neki PAOK ili AEK, Club Brugge ili Anderlecht samo tako doći i nositi bodove jer su kao za.hebani...ne budite smiješni. Uz malo sportske sreće Partizan može do 4 boda, Hajduk do 5 a Dinamo do 6, sve ostalo je premija! Lijepi pozdrav i izvinite na smetnji.

Bosko

pre 13 godina

Neko rece pre nekoliko dana da je lup sampiona bio slabije takmicenje od uefa kupa u vreme kada je zvezda osvojila trofej i da je veci sadasnji uspeh Partizana.

Slazem se. . . Delimicno. Uspeh partizana jeste veliki, ali ni priblizno kao osvajanje kupa sampiona 91'
Sem toga vidimo da se LS vraca izvornoj formi u kojoj je zastupljeno vise sampiona iz razlicitih zemalja dok Liverpool i Man City igraju Ligu UEFA razni Tel-aviv-i, Burse, Kopenhageni i ostali koje necu imenovati igraju LS.
To je dokaz da se ova dva uspeha ne mogu porediti. Ko misli drugacije moze da se javi kad neki od timova iz cetvrtog sesira osvoji Ligu Sampiona

B91

pre 13 godina

Milan ispao u 1/4 finalu od Marseja, a Real isto u 1/4 finalu od Spartaka iz Moskve...jedino Liverpool nije učestvovao.
Barem se malo informiši, pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Što je najgore, ovakvu glupost sam čuo još nekoliko puta od strane navijača Partizana.
(Nemanja, 27. avgust 2010 17:35)

Italija je te godine imala dva predstavnika,Milan koji je branio titulu KES, i Napoli sa sve Maradonom koji je bio sampion Italije (ispao od Spartaka iz Moskve) !!

realno

pre 13 godina

Zasto uopste raspravljati koje je takmicenje jace,kad se to zna...Ali realno grupa A je jaca od skoro svih grupa u LS. Samo su Interova i Milanova grupa jace...Jedva cekam Juve-Sity , to ce biti jako zanimljiv okrsaj,jer su i Sity i Juve ove godine na vrhu liste potrosenih para na transfer igraca...

su_tko

pre 13 godina

I mene pocinje da je interesantnija Liga Evrope od LS. Ima i jacih timova sigurno u Ligu Evrope nego u Champions L. Pa zar nije jaci Juventus,Mancester Siti,Liverpul,Besiktas,Atletiko Madrid, Viljareal,Sevilja, PSV,Porto,Stutgart,Bajern Leverkuzen,pa tu su i Sporting,Getafe,CSKA M. Palermo,Sampdoria,AZ Alkmar,Lil, od Hapoel Tel Aviv,Zilina,Bazel,Braga,Auxerre,Rubin,Kopenhagen,Tvente,Panatinaikos,Sparta Moskva,Bursa? Uz to jos lepa lova se zaradi u LE. To vise nije Kup UEFA.

Balansero

pre 13 godina

Platini radi pravu stvar. Fudbal je sportska igra pre svega a ne poligon za pranje para i ko zna sta jos.
Mesto u LS treba da se zasluzi na terenu i fer sansu treba dati siromasnim klubovima i savezima inace cemo u buducnosti umesto rezultata utakmica pratiti izvestaje sa berze.
Meni je dosadilo da gledam LS sa "velikanima" koji igraju dosadan industrijski fudbal. Na klupama im sede vrhunski fudbaleri a oni igraju na rezultat i za profit gazde. I treba ograniciti budzete klubovima kao i broj stranaca. Tacnije, mogu da potrose to sto zarade. Inace elitno takmicenje gubi smisao. Ako ne ide gruni jos para pa ce da krene. A kad ta gomila para dostigne kriticnu masu ajd nek neko dozvoli da "velikani" poispadaju iz takmicenja.
To nema veze sa sportom. U sportu treba da pobedi spretniji, bolji pa cak i srecniji ali ne uvek bogatiji.
LE je postala veoma jako takmicenje koje ce znaciti sve vise ako se ovako nastavi. Proteklih godina se evropski pa i svetski fudbal sveo na LS. Najbolji igraci i treneri su nastupali u LS a ostala takmicenja kao da nisu bila vazna. Onome ko voli fubalsku igru nije bitno da li igraju Graficar i BSK ili Celzi i Barselona.
Elitizam je poguban za bilo koju oblast jer prevelika koncentracija kvaliteta u malim krugovima dovodi do osiromasenja baze i materijalnog i sustinskog. Sve te velike svetske zvezde su pocele u malim lokalnim klubovima koji sve vise padaju u senku elitistickih takmicenja tipa LS. Kako ce rasti novi talenti ako se budu takmicili samo sa onima koji nisu dovoljno dobri za prebogate evropske lige i takmicenja?
I videcete koliko ce znaimljivije biti utakmice LS, bar za nas sto stvarno volimo fudbal i po pravilu navijamo za "slabije". Sta me briga za neki Celzi, Barsu, Milan itd. Sto rece Duci Simonovic moderan vrhunski sport vise lici na industrijsku proizvodnju nego na sport. Utakmice elitnih klubova su zanimljive koliko i prozivodnja keramickih plocica. Ulozeno mnogo para, ceo proces je pod kontrolom i samo se ceka da li ce Mesi ili Ronaldo da naprave fintu ili nece.
Vise me je zabavio (i iskidao ) Radisa Ilic pre neko vece nego gore pomenuti u zadnjih godinu dana. A to je valjda prvobitni smisao igre da te zabavi i razonodi. Na zalost big business je stavio odavno svoju sapu na sport i tesko da ima nazad. Jos kad pomislim da ima ljudi koji se istinski nerviraju oko fudbala!? Zbog kladionice valjda? Oni su gori od mutnih bogatasa finansijera klubova. Ovi se bar ne kidaju za sicu.

from_HR

pre 13 godina

(Don Vito, 27. avgust 2010 16:02)

Svaka ti čast! Navijač si kluba koji u tri godine učestvovanja u "smiješno" Ligi Europe nije osvojio niti boda. Stvarno je smiješna ta Liga Europe, vi ste stvarno rasturali u njoj.

Coyo013

pre 13 godina

LE jeste jaka, ali ipak nije jaca od LŠ. Vi govorite da bi LVP i Juve trebali da igraju u LS, pa oni su se raspali LVP ne moze da sastavi 3 pobede, Juve totalno promenio tim, City je ekipa koja je jos "mlada" i trenutno ne moze u LS, jer u negleskoj ima vecih klubova od njega! Sevilja je propali tim, primila je od Barse 4 komada, Braga je izbacila i ako je taj klub za LS ja sam Don Džonson. Studgard se jedva provukao, zamalo nizerazredni Slovan da ga izbaci. Atletiko Madrid prema plasmanu nije uopste za LE, a kamo li za LS. Oni su tu zbog proslogodisnjeg osvajanja. Jedina ekipa iz LE koja je za LS je Jang Bojs. Ovi ostali nisu za LS!

schweinsteiger

pre 13 godina

Ne znam zasto neki pljuju Platinija. Meni je njegova namera super, ali bilo bi jos bolje kada bi mogao potpuno da sprovede. Cilj je razvoj fudbala u svim zemljama. Liga Sampiona treba da bude takmicenje koje ce igrati samo sampioni jer kakva je to Liga Sampiona ako ce mi u njoj igrati 4. iz Engleske a ne sampion neke druge zemlje bez obzira na kvalitet. Kada bi sampioni zemalja svi ucestvovali, onda bi doslo do velikog razvoja fudbala u svim zemljama pa bi postalo jako bitno ko ce koje mesto zauzeti a i bolji fudbaleri mogli da se dovedu. Da bi lige ojacale potrebno je desetak godina ali dobre stvari se ne prave preko noci. Svaka cast Partizanu za Ligu sampiona iako nisam grobar. Bar je doneo bodove Srbiji. A ovi klinci koji su juce poceli da idu na stadion neka se i dalje loze na 10 hiljada navijaca po nekim selima. Dok je tako, nazalost, Zvezda se nece pomeriti sa mrtve tacke.

Kormofitet

pre 13 godina

Ulazak Partizana u ligu sampiona sada je ravan uspehu Zvezde od pre 19 godina,ako ne i veci.
Jednostavno,radi se o potpuno razlicitim vremenima. Ranije novac nije igrao ni blizu veliku ulogu kao sada.
To je kao da se poredi osvajanje SP u fudbalu 1930. i 2010. Zato i kazem,Zvezda jeste ostvarila veliki uspeh te '91.,ali to se ne moze porediti sa sadasnjim vremenom.
Bravo za Partizan,nadam se bar trecem mestu u grupi i osvajanju duple krune (to bar ne bi trebalo da bude tesko,5 trofeja u 3 godine.Malo li je ?).

crnobeli delija

pre 13 godina

nemogu da veruyjem da ce posle svega sto nase repke snalazi kad god igraju u Grckoj i protiv grka, neko opet navijati za grcke klubove?!?! jako bih voleo da mi neko posalje link na kojem cu procitati kako ce grcki navijaci zdusno navijati za neki nas klub, samo zato sto ima iste boje kao njihov.

aman bre, osvestite se vec jednom. bilo bi bolje da zalimo i mislimo kako da naredne godine bar 2 nasa kluba udju bar u LE.

Mance

pre 13 godina

Šamipon će biti Liverpul,Porto,Bešiktaš ili Napoli.
Juventusu predviđam katastrofu na svim frontovima(u LE će dogurati najdalje do 1/4 finala,mada je mnogo i što su ušli,smoriće sami sebe).
Atletiko Madrid ima vođu Forlana,ali će teško odbraniti titulu.
Hamburger može da napravi nešto više(možda čak i 1/2 finale ili finale.
Siti ima da pukne,čim naleti na malo jaču i organizovaniju ekipu.
Porto ima sreće što je u LE,a ne u LŠ,jer u LŠ ispadne u 1/8 finala,a ovako ima daleko da dogura,pojačali su se na sredini,a najvažniji igrači su ostali.
Bešiktaš ima čemu da se nada,ima iskusne igrače na sredini i u napadu,magičnog Kvarežmu koji je u formi,tu je Gutu,Fabijan Ernst,Nihat i iskusni trener Bernd Šuster.
Čeka nas uzbudljiva sezona LE,većina ekipa su podjednako kvalitetne,ja navijam za Liverpul,Porto i Bešiktaš.

Shadow

pre 13 godina

@Hell
Nije igrao jedino šampion Engleske zbog kazne Uefe. Italijanski Milan je igrao i ispao u četvrtfinalu od Olimpika,Španski prvak Real Madrid je takođe ispao u četvrtfinalu od Spartaka iz Moskve.
Proveri nešto pre nego što lupiš! Verovatno tada nisi bio ni rođen pa može da ti se oprosti... A i želiš da veruješ u to što pričaš i na svaki način umanjiš naš uspeh koji je za vas ipak samo neostvarivi san!

Nemanja

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Milan ispao u 1/4 finalu od Marseja, a Real isto u 1/4 finalu od Spartaka iz Moskve...jedino Liverpool nije učestvovao.
Barem se malo informiši, pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Što je najgore, ovakvu glupost sam čuo još nekoliko puta od strane navijača Partizana.

Anony

pre 13 godina

Ova jedna grupa jaca od cele lige sampiona.LS su katastrofalno lose grupe,sem milan-real nema neizvesne grupe,jedva prvi sesir sastavili.Bice nevidjenog namestanja u LS.

Grobar-Tutin

pre 13 godina

kako ste SMEŠNI???
platini jeste možda malo pomogao ovim slabijim klubovima da se domognu lige šampiona,ali swakako nije odmogao jačim,naime:
"Juventus nikako nije mogao u ligu šammpiona jer je bio šesti,Man.Siti(peti)Liverpul(šesti)Atletiko(13),Porto(treći i to iza Benfike i brage)dakle to su swe zaslužili igrama u prvenstu,a ne kako vi kažete PLatinijov krivicom,po vama bi dakle trebao Porto u LŠ a Benfika prvak portugalije u LE???PROVERITE PRVO TO ŠTO PIŠETE,JER TAKO IZGLEDATE SMEŠNO

partizan - paok

pre 13 godina

Hahahaha jao hrvati niste ni svesni PAOK-a a pogotovu njihovih navijaca. Bice Srbi verujem u Zagrebu u velikom broju

Hajduku predvidjam 0 bodova, dinamo ce mozda i izvuci neki

Aleksandar

pre 13 godina

Ma Jagodina je jaca od Arsenala.Sta ce vam liga sampiona,nasa liga je jaca.Ko ste vi da omalovazavate ligu sampiona a ispali ste od drugoplasiranog tima slovackog prvenstva.Spominjete Bari,a ove godine su i Ofk Beograd i Spartak doprinelu vise srpskom fudbalu po koeficijentu.O cemu vi pricate,stvarno imate zestoke komplekse.Mozda i jeste slaba liga sampiona,ali je za vas Slovan prejaka ekipa,a i vala pomalo i Smederevo.

Don Vito

pre 13 godina

Al najsmesniji su ovi navijaci (ustvari simpatizeri, jer oni nikad nisu bili navijaci) komsinice i rvatskih klubova, koji velicaju Ligu Evrope. A tamo pola ekipa koje su ispale iz kvalifikacija za LS. Presmesni ste svi zajedno. Pa kad je mrtvi hajduk usao o cemu dalje da pricamo.

Sreca za bbb sto su u bojkotu, ne dao im Bog da se pojave u Solunu.

Micko

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)

Slusaj batice i Man City, Juve ntus, Borusija Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Atletiko Madrid i Viljareal i po starom sistemu bi igrali Ligu Evrope jer su bili plasirani ispod cetvrtog mesta (u Nemackoj ispod treceg)koje je poslednje koje je davalo kvalifikanta za LS i po starom, a takodje i po novom sistemu.

doktor

pre 13 godina

"OTVOREN JE SAMPANJAC"Verovanje u nadmoc je neka vrsta odbrambenog mehanizma,lakse se zivi..Problem je kada se naleti na pravu ekipu,pa nisu oni dzabe Grobari i Delije,pitaj starije,Pozz podrumas9195. Ma ,JACA je LS,kada pogledate VELIKANE

Grobari Zagreb

pre 13 godina

Ajmo Partizan, protiv Brage se može. Šahtar je neugodan,al im možda Srna odlazi. Dinamo i Hajduk ispadaju. Onaj mutavi Svaguša sretan a Zenit i Anderlecht će ih razvalit, a i AEK možda.

alek-pfc

pre 13 godina

Dobro bre cigani i ostali tesko je kad se nesto nezna.Sta je to Platini promenio, kada i danas najmocnije lige imaju 4 predstavnika.Kolko znam tako je bilo i u vreme Johansona.

ysk!

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

$ity - 5. u prvenstvu
Juve - 7. u prvenstvu
L'pool - 7.
Leverkusen 7.
PSV - u konkurenciji 4 jaka tima zavrse 3.
Besiktas - isto kao i PSV samo sto su oni 4.
Porto - isti fazon.
Atl. Madrid - 9. samo zahvaljujuci osvajanju LE igraju je opet.
Dolazimo do zakljucka da njima Platini, niti Partizan nisu krivi vec oni sami.
Kada vi udjete u LS javi se ;)
p.s. Mojne samo da mi pominjes KES i ostale fore...

Hell

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!

otvoren je šampanjac

pre 13 godina

Nitko kao Hajduk iz Splita. Kada je jedan Partizan izbacio Anderlecht, Hajduk će ga pregaziti. Na putu za Rumunjsku u Kraljevu su nam kamenovali kombi ali kada je torcida izašli razbježali su se kao da je počela oluja.

JEDAN DEČKO

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)
KOLIKO TI I SLIČNI TEBI NEMAJU BLAGE VEZE O SPORTU,A AKO SI GANCI,PA SVOJE FRUSTRACIJE LEČIŠ TIME ŠTO PIŠEŠ TAKVE NEISKRENE I DUBOKO ZLOBNE KOMENTARE ,ČAK NI TO NE MOGU DA RAZUMEM! LIGA EVROPE JE JAČA,I TO JE BIO CILJ DA SE SKORO UJEDNAČE LIGA ŠAMPIONA I LIGA EVROPE,ALI OPET GLEDANO,NIAKO NE MOGU DA SE POREDE TIMOVI IZ LIGE ŠAMPIONA I LIGE EVROPE. . . TO ŠO JEDAN SITI KOJI JE PUN PARA NALAZI SE TU,TU IM JE I MESTO,LIVERPUL I JUVE LOŠIM REZULTATIMA U DOMAĆIM PRVENSTVIMA SU DOSPELI DO TU,A ŠTO SE TIČE OSTALIH KLUBOVA NALAZE SE ONI KOJI SU IZ MALO JAČIH LIGA ,TIPA BELGIJA, FRANCUSKA,HOLANDIJA,ALI BRE LJUDI TO NIJE VRH SVETSKOG FUDBALA! A STO SE TIČE PARTIZANA,ON JE TU ZALAGANJEM,ŽRTVOVANJEM,NAPORNIM RADOM I ŽELJOM IGRAČA KOJI BI ŽIVOT DALI ZA KLUB,A VEROVATNO MNOGE KOMPLEKSAŠE TO BOLI JER ZNAJU DA TIMOVI ZA KOJE ONI NAVIJAJU NIKADA TU NEĆE BITI,TO SE PRVENSTVENO ODNOSI NA ZVEZDU,JER OVA SEZONA JE KONAČAN KRAJ ZA KLUB,KOJI ĆE POSTATI PROSEČAN,I TEK MOŽDA ZA JEDNO 20 GOD UZ POMOĆ RAZNIH VEŠTICA,ČAROBNJAKA,NEBESKIH SILA I OSTALIH NEPOSTOJEĆIH FAKTORA DA UZME NEKI KUP SRBIJE!

makro

pre 13 godina

Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal,porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m

ovi timovi su sigurno jaci od

Inter, Verder, Totenhem
Lion, Benfika, Šalke
Mančester Junajted, Valensija, Rendžers
Barselona, Panatinaikos
Bajern Minhen, Roma
Čelsi, Olimpik Marsej, Spartak Moskva
Milan, Real Madrid, Ajaks,
Arsenal, Šahtjor

ali samo u vasim zlobnim i zavidnim snovima

mire

pre 13 godina

Izvinjavamo se svima,sto se ove sezone nismo kvalifikovali u LE,vec cemo se umesto toga,norati zadovoljiti LIGOM SAMPIONA!!!Mislim da je ovo dobar potez uprave,dozvoliti drugim ekipama da igraju LE,posto smo vec dosadili i bogu i narodu u ovom takmicenju

Dejan

pre 13 godina

Uf, uf... I LE je postala snazno takmicenje. Bas gledam malo te grupe LE i LŠ. Ne cini mi se da je LŠ nesto jaca od LE, bar ovako u grupnoj fazi takmicenja.

Stefan Bre!

pre 13 godina

Ma prolazi ovo Juventus lagano, Salzburg i Lech slabi protivnici,a City previse lebdi u oblacia..

Forza Juve!!

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)
A Zvezda???

moje ime

pre 13 godina

Ma dajte ljudi sta sad grobari ovo, grobari ono... Platini cuda-mu*a... Taj isti Partizan je igro LŠ i pre Platinija i verovatno će i posle njega, a to bi mogli i još neki kad bi prestali gledati tudje žrebove i malo jače pokušali da gledaju u svoj tim i svoju igru...
Toliko

golijada

pre 13 godina

grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa

MojBratBane

pre 13 godina

ovde navijam za paokaru! ;)

a i anderleht, zelim im sve najbolje posteno su se borili i golman im je car!

bilo bi najjace kad bi se jos jednom sa njima ove sezone sastali u evropi ;)

Nepismen

pre 13 godina

Upravu su Zvezdasi kad tvrde da je Liga Evrope jaca od Lige Sampiona.

GRUPA E: AZ Alkmar (Holandija), Dinamo Kijev (Ukrajina), BATE Borisov (Belorusija), Šerif (Moldavija).
GRUPA F: CSKA (Rusija), Palermo (Italija), Sparta Prag (Češka), Lozana (Švajcarska).

žuti

pre 13 godina

Zašto se grobari napaljuju da je njihov drugi klub paok,a ista priča je sa delijama i olympiakosom pa nije valjda da je samo zbog boja dresova??Sva sreća da su bbb u bojkotu bar neće biti nereda u grčkoj i neće biti izbacivanja dinama iz europe na taj način jer gotovo sigurno bi došlo do problema,jedino me brine gostovanje paoka u zagrebu i potencijalnih sukoba.

giting

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...

Hell

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!

Nepismen

pre 13 godina

Upravu su Zvezdasi kad tvrde da je Liga Evrope jaca od Lige Sampiona.

GRUPA E: AZ Alkmar (Holandija), Dinamo Kijev (Ukrajina), BATE Borisov (Belorusija), Šerif (Moldavija).
GRUPA F: CSKA (Rusija), Palermo (Italija), Sparta Prag (Češka), Lozana (Švajcarska).

mire

pre 13 godina

Izvinjavamo se svima,sto se ove sezone nismo kvalifikovali u LE,vec cemo se umesto toga,norati zadovoljiti LIGOM SAMPIONA!!!Mislim da je ovo dobar potez uprave,dozvoliti drugim ekipama da igraju LE,posto smo vec dosadili i bogu i narodu u ovom takmicenju

golijada

pre 13 godina

grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa

giting

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...

MojBratBane

pre 13 godina

ovde navijam za paokaru! ;)

a i anderleht, zelim im sve najbolje posteno su se borili i golman im je car!

bilo bi najjace kad bi se jos jednom sa njima ove sezone sastali u evropi ;)

otvoren je šampanjac

pre 13 godina

Nitko kao Hajduk iz Splita. Kada je jedan Partizan izbacio Anderlecht, Hajduk će ga pregaziti. Na putu za Rumunjsku u Kraljevu su nam kamenovali kombi ali kada je torcida izašli razbježali su se kao da je počela oluja.

žuti

pre 13 godina

Zašto se grobari napaljuju da je njihov drugi klub paok,a ista priča je sa delijama i olympiakosom pa nije valjda da je samo zbog boja dresova??Sva sreća da su bbb u bojkotu bar neće biti nereda u grčkoj i neće biti izbacivanja dinama iz europe na taj način jer gotovo sigurno bi došlo do problema,jedino me brine gostovanje paoka u zagrebu i potencijalnih sukoba.

makro

pre 13 godina

Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal,porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m

ovi timovi su sigurno jaci od

Inter, Verder, Totenhem
Lion, Benfika, Šalke
Mančester Junajted, Valensija, Rendžers
Barselona, Panatinaikos
Bajern Minhen, Roma
Čelsi, Olimpik Marsej, Spartak Moskva
Milan, Real Madrid, Ajaks,
Arsenal, Šahtjor

ali samo u vasim zlobnim i zavidnim snovima

Micko

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)

Slusaj batice i Man City, Juve ntus, Borusija Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Atletiko Madrid i Viljareal i po starom sistemu bi igrali Ligu Evrope jer su bili plasirani ispod cetvrtog mesta (u Nemackoj ispod treceg)koje je poslednje koje je davalo kvalifikanta za LS i po starom, a takodje i po novom sistemu.

JEDAN DEČKO

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)
KOLIKO TI I SLIČNI TEBI NEMAJU BLAGE VEZE O SPORTU,A AKO SI GANCI,PA SVOJE FRUSTRACIJE LEČIŠ TIME ŠTO PIŠEŠ TAKVE NEISKRENE I DUBOKO ZLOBNE KOMENTARE ,ČAK NI TO NE MOGU DA RAZUMEM! LIGA EVROPE JE JAČA,I TO JE BIO CILJ DA SE SKORO UJEDNAČE LIGA ŠAMPIONA I LIGA EVROPE,ALI OPET GLEDANO,NIAKO NE MOGU DA SE POREDE TIMOVI IZ LIGE ŠAMPIONA I LIGE EVROPE. . . TO ŠO JEDAN SITI KOJI JE PUN PARA NALAZI SE TU,TU IM JE I MESTO,LIVERPUL I JUVE LOŠIM REZULTATIMA U DOMAĆIM PRVENSTVIMA SU DOSPELI DO TU,A ŠTO SE TIČE OSTALIH KLUBOVA NALAZE SE ONI KOJI SU IZ MALO JAČIH LIGA ,TIPA BELGIJA, FRANCUSKA,HOLANDIJA,ALI BRE LJUDI TO NIJE VRH SVETSKOG FUDBALA! A STO SE TIČE PARTIZANA,ON JE TU ZALAGANJEM,ŽRTVOVANJEM,NAPORNIM RADOM I ŽELJOM IGRAČA KOJI BI ŽIVOT DALI ZA KLUB,A VEROVATNO MNOGE KOMPLEKSAŠE TO BOLI JER ZNAJU DA TIMOVI ZA KOJE ONI NAVIJAJU NIKADA TU NEĆE BITI,TO SE PRVENSTVENO ODNOSI NA ZVEZDU,JER OVA SEZONA JE KONAČAN KRAJ ZA KLUB,KOJI ĆE POSTATI PROSEČAN,I TEK MOŽDA ZA JEDNO 20 GOD UZ POMOĆ RAZNIH VEŠTICA,ČAROBNJAKA,NEBESKIH SILA I OSTALIH NEPOSTOJEĆIH FAKTORA DA UZME NEKI KUP SRBIJE!

Don Vito

pre 13 godina

Al najsmesniji su ovi navijaci (ustvari simpatizeri, jer oni nikad nisu bili navijaci) komsinice i rvatskih klubova, koji velicaju Ligu Evrope. A tamo pola ekipa koje su ispale iz kvalifikacija za LS. Presmesni ste svi zajedno. Pa kad je mrtvi hajduk usao o cemu dalje da pricamo.

Sreca za bbb sto su u bojkotu, ne dao im Bog da se pojave u Solunu.

sretan čo'jek

pre 13 godina

Prije svega želim pozdraviti sve prijatelje nogometa na forumu! Ova godina ostaće upisana kao godina gdje su klubovi sa prostora bivše YU počeli igrati opet neku ulogu u Europskom nogometu! Prije svega tu mislim na Partizan koji će igrati elitno takmičenje a odmah rame uz rame do njega Hajduk i Dinamo Z koji će igrati u LE! Mislim da ovdje ima jako puno djece koja komentiraju neke stvari i sve im se veže za onu neka i susjedu crkne krava!!! Kod nas u HRV neke su se stvari pokrenule nabolje jer kako inače objasniti gromoglasni aplauz na Maksimiru kad je spiker rekao da se Hajduk plasirao U LE! Dalje osobno ne mislim da će oba ili da kažem sva tri kluba proći ali iznositi neke predrasude da netko neće osvojiti ni boda prije nego se lopta uopće zakotrljala mi je malo smiješno i zlobno! Plašiti nas nekim tamo Grcima je jako zbunjujuće i bez osnova jer ako ima da se gaće tresu nekom to je svakom tko dođe pred Torcidu (ako taj faktor uopće igra ikakvu ulogu u modernom nogometu). Mislim da bodove nosi ekipa na terenu koja je bolja bez obzira tko urla na tribinama, mada ja sve navijače poštujem i podržavam! Stoga imati teze kako će neki PAOK ili AEK, Club Brugge ili Anderlecht samo tako doći i nositi bodove jer su kao za.hebani...ne budite smiješni. Uz malo sportske sreće Partizan može do 4 boda, Hajduk do 5 a Dinamo do 6, sve ostalo je premija! Lijepi pozdrav i izvinite na smetnji.

moje ime

pre 13 godina

Ma dajte ljudi sta sad grobari ovo, grobari ono... Platini cuda-mu*a... Taj isti Partizan je igro LŠ i pre Platinija i verovatno će i posle njega, a to bi mogli i još neki kad bi prestali gledati tudje žrebove i malo jače pokušali da gledaju u svoj tim i svoju igru...
Toliko

Balansero

pre 13 godina

Platini radi pravu stvar. Fudbal je sportska igra pre svega a ne poligon za pranje para i ko zna sta jos.
Mesto u LS treba da se zasluzi na terenu i fer sansu treba dati siromasnim klubovima i savezima inace cemo u buducnosti umesto rezultata utakmica pratiti izvestaje sa berze.
Meni je dosadilo da gledam LS sa "velikanima" koji igraju dosadan industrijski fudbal. Na klupama im sede vrhunski fudbaleri a oni igraju na rezultat i za profit gazde. I treba ograniciti budzete klubovima kao i broj stranaca. Tacnije, mogu da potrose to sto zarade. Inace elitno takmicenje gubi smisao. Ako ne ide gruni jos para pa ce da krene. A kad ta gomila para dostigne kriticnu masu ajd nek neko dozvoli da "velikani" poispadaju iz takmicenja.
To nema veze sa sportom. U sportu treba da pobedi spretniji, bolji pa cak i srecniji ali ne uvek bogatiji.
LE je postala veoma jako takmicenje koje ce znaciti sve vise ako se ovako nastavi. Proteklih godina se evropski pa i svetski fudbal sveo na LS. Najbolji igraci i treneri su nastupali u LS a ostala takmicenja kao da nisu bila vazna. Onome ko voli fubalsku igru nije bitno da li igraju Graficar i BSK ili Celzi i Barselona.
Elitizam je poguban za bilo koju oblast jer prevelika koncentracija kvaliteta u malim krugovima dovodi do osiromasenja baze i materijalnog i sustinskog. Sve te velike svetske zvezde su pocele u malim lokalnim klubovima koji sve vise padaju u senku elitistickih takmicenja tipa LS. Kako ce rasti novi talenti ako se budu takmicili samo sa onima koji nisu dovoljno dobri za prebogate evropske lige i takmicenja?
I videcete koliko ce znaimljivije biti utakmice LS, bar za nas sto stvarno volimo fudbal i po pravilu navijamo za "slabije". Sta me briga za neki Celzi, Barsu, Milan itd. Sto rece Duci Simonovic moderan vrhunski sport vise lici na industrijsku proizvodnju nego na sport. Utakmice elitnih klubova su zanimljive koliko i prozivodnja keramickih plocica. Ulozeno mnogo para, ceo proces je pod kontrolom i samo se ceka da li ce Mesi ili Ronaldo da naprave fintu ili nece.
Vise me je zabavio (i iskidao ) Radisa Ilic pre neko vece nego gore pomenuti u zadnjih godinu dana. A to je valjda prvobitni smisao igre da te zabavi i razonodi. Na zalost big business je stavio odavno svoju sapu na sport i tesko da ima nazad. Jos kad pomislim da ima ljudi koji se istinski nerviraju oko fudbala!? Zbog kladionice valjda? Oni su gori od mutnih bogatasa finansijera klubova. Ovi se bar ne kidaju za sicu.

Marjan

pre 13 godina

AEKOvi navijači su kažete vatreni.Nemaju oni pojma kakva ih atmosfera čeka u Splitu. To nisu vidili ni u Grčkoj ni na televiziji.
Svidio mi se Partizan u Brusselu, kako je napao.....U Splitu je sa pozornošću primljen uspjeh Partizana...Još da im je Torcida....Bili bi možda prvaci u košarci u Parizu da su imali Torcidu iza sebe

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)
A Zvezda???

Grobari Zagreb

pre 13 godina

Ajmo Partizan, protiv Brage se može. Šahtar je neugodan,al im možda Srna odlazi. Dinamo i Hajduk ispadaju. Onaj mutavi Svaguša sretan a Zenit i Anderlecht će ih razvalit, a i AEK možda.

IVORY

pre 13 godina

@ Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)

- Kada gledas iz krivog ugla ili iskrivis pricu onda jeste, ali moze da se posmatra i ovako: U LS Mancester U., Celzi, Inter, Barsa, Real... a u LE Leh, Serif, Lozana, Hajduk, Debrecin...

Jeste jaka LE, ali nije i nikad nece biti jaca i atraktivnija od LS.
To sto se pojedincima ne svidja sto Partizan igra u njoj, to je druga stvar.

from_HR

pre 13 godina

(Don Vito, 27. avgust 2010 16:02)

Svaka ti čast! Navijač si kluba koji u tri godine učestvovanja u "smiješno" Ligi Europe nije osvojio niti boda. Stvarno je smiješna ta Liga Europe, vi ste stvarno rasturali u njoj.

Kormofitet

pre 13 godina

Ulazak Partizana u ligu sampiona sada je ravan uspehu Zvezde od pre 19 godina,ako ne i veci.
Jednostavno,radi se o potpuno razlicitim vremenima. Ranije novac nije igrao ni blizu veliku ulogu kao sada.
To je kao da se poredi osvajanje SP u fudbalu 1930. i 2010. Zato i kazem,Zvezda jeste ostvarila veliki uspeh te '91.,ali to se ne moze porediti sa sadasnjim vremenom.
Bravo za Partizan,nadam se bar trecem mestu u grupi i osvajanju duple krune (to bar ne bi trebalo da bude tesko,5 trofeja u 3 godine.Malo li je ?).

Grobar-Tutin

pre 13 godina

kako ste SMEŠNI???
platini jeste možda malo pomogao ovim slabijim klubovima da se domognu lige šampiona,ali swakako nije odmogao jačim,naime:
"Juventus nikako nije mogao u ligu šammpiona jer je bio šesti,Man.Siti(peti)Liverpul(šesti)Atletiko(13),Porto(treći i to iza Benfike i brage)dakle to su swe zaslužili igrama u prvenstu,a ne kako vi kažete PLatinijov krivicom,po vama bi dakle trebao Porto u LŠ a Benfika prvak portugalije u LE???PROVERITE PRVO TO ŠTO PIŠETE,JER TAKO IZGLEDATE SMEŠNO

ysk!

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

$ity - 5. u prvenstvu
Juve - 7. u prvenstvu
L'pool - 7.
Leverkusen 7.
PSV - u konkurenciji 4 jaka tima zavrse 3.
Besiktas - isto kao i PSV samo sto su oni 4.
Porto - isti fazon.
Atl. Madrid - 9. samo zahvaljujuci osvajanju LE igraju je opet.
Dolazimo do zakljucka da njima Platini, niti Partizan nisu krivi vec oni sami.
Kada vi udjete u LS javi se ;)
p.s. Mojne samo da mi pominjes KES i ostale fore...

Aleksandar

pre 13 godina

Ma Jagodina je jaca od Arsenala.Sta ce vam liga sampiona,nasa liga je jaca.Ko ste vi da omalovazavate ligu sampiona a ispali ste od drugoplasiranog tima slovackog prvenstva.Spominjete Bari,a ove godine su i Ofk Beograd i Spartak doprinelu vise srpskom fudbalu po koeficijentu.O cemu vi pricate,stvarno imate zestoke komplekse.Mozda i jeste slaba liga sampiona,ali je za vas Slovan prejaka ekipa,a i vala pomalo i Smederevo.

B91

pre 13 godina

Milan ispao u 1/4 finalu od Marseja, a Real isto u 1/4 finalu od Spartaka iz Moskve...jedino Liverpool nije učestvovao.
Barem se malo informiši, pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Što je najgore, ovakvu glupost sam čuo još nekoliko puta od strane navijača Partizana.
(Nemanja, 27. avgust 2010 17:35)

Italija je te godine imala dva predstavnika,Milan koji je branio titulu KES, i Napoli sa sve Maradonom koji je bio sampion Italije (ispao od Spartaka iz Moskve) !!

Nemanja

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Milan ispao u 1/4 finalu od Marseja, a Real isto u 1/4 finalu od Spartaka iz Moskve...jedino Liverpool nije učestvovao.
Barem se malo informiši, pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Što je najgore, ovakvu glupost sam čuo još nekoliko puta od strane navijača Partizana.

crnobeli delija

pre 13 godina

nemogu da veruyjem da ce posle svega sto nase repke snalazi kad god igraju u Grckoj i protiv grka, neko opet navijati za grcke klubove?!?! jako bih voleo da mi neko posalje link na kojem cu procitati kako ce grcki navijaci zdusno navijati za neki nas klub, samo zato sto ima iste boje kao njihov.

aman bre, osvestite se vec jednom. bilo bi bolje da zalimo i mislimo kako da naredne godine bar 2 nasa kluba udju bar u LE.

DjolePFC

pre 13 godina

ALO SINOVI pa vi uporedjujete prvi sesir LE u kome su najjaci klubovi sa cetvrtim sesirom LS(okomili se na Partizan,Hapoel i Zilinu)
PA MOMCI TREBALO BI I MI NEKAD DA IGRAMO LS,a ne ...
NAJBOLJE BI BILO KAD BI IGRALI 10 iz engleske,10 iz spanije,10 iz nemacke i jos dva iz Rusije u LS...
E PA NECE MOCI ZATO STO SE ONA ZOVE LIGA SAMPIONA(SAMPIONA) A NE LIGA EVROPE...
Ali ti koji to zagovaraju su u stvari navijaci crvene zvezde jer je njima svejedno ko ce gde da igra posto zvezde nema
P.S. Uporedite timove 4. sesira LS sa timovima 4. sesira LE...Objavite komentar vrlo je poucan za neke Molim vas...

Torres, agent 009

pre 13 godina

Liga Evrope ce zasigurno biti zanimljiva i ove sezone, ali pricati o tome da je bolja/jaca od LS je ipak utopijski,bilo da ste grobar(kojima iskreno cestitam na plasmanu) ili delija ...Ipak su tamo Real, Barsa, Chelsea,Inter, sljam Utd i jos podosta ekipa koje igraju fudbal za velika takmicenja.
Ja se jedino nadam da ce moj voljeni LFC dogurati barem do polu-finala u ovoj LE, mada kad vidim kako smo krenuli, sumnjam...

Jole

pre 13 godina

Hajduk je najveće osvježenje EL ove godine.Sve se posložilo, od organizacije kluba,fenomenalne atmosfere,igračkog kadra.Ovo je već veliki uspjeh s obzirom da je ostvaren isključivo s domaćim-mladim igračima,samo 2-3 iskusnija igrača,to je najveći dobitak za Hajduk,o atmosferi da ne pričam,40.000 ljudi 2,5 sata neprekidno pjeva.To može samo Split.Mi očekujemo podršku i od braće Srba?:-)Nećete valjda za Grke?

partizan - paok

pre 13 godina

Hahahaha jao hrvati niste ni svesni PAOK-a a pogotovu njihovih navijaca. Bice Srbi verujem u Zagrebu u velikom broju

Hajduku predvidjam 0 bodova, dinamo ce mozda i izvuci neki

bljump

pre 13 godina

za sve poznavaoce fudbala...ako englezi nisu igrali te godine u evropi....kako su onda super kup igrali zvezda i mancester? i to samo 1 mec u engleskoj,jer smo bili pod sankcijama...djeco na spavanje

schweinsteiger

pre 13 godina

Ne znam zasto neki pljuju Platinija. Meni je njegova namera super, ali bilo bi jos bolje kada bi mogao potpuno da sprovede. Cilj je razvoj fudbala u svim zemljama. Liga Sampiona treba da bude takmicenje koje ce igrati samo sampioni jer kakva je to Liga Sampiona ako ce mi u njoj igrati 4. iz Engleske a ne sampion neke druge zemlje bez obzira na kvalitet. Kada bi sampioni zemalja svi ucestvovali, onda bi doslo do velikog razvoja fudbala u svim zemljama pa bi postalo jako bitno ko ce koje mesto zauzeti a i bolji fudbaleri mogli da se dovedu. Da bi lige ojacale potrebno je desetak godina ali dobre stvari se ne prave preko noci. Svaka cast Partizanu za Ligu sampiona iako nisam grobar. Bar je doneo bodove Srbiji. A ovi klinci koji su juce poceli da idu na stadion neka se i dalje loze na 10 hiljada navijaca po nekim selima. Dok je tako, nazalost, Zvezda se nece pomeriti sa mrtve tacke.

Coyo013

pre 13 godina

LE jeste jaka, ali ipak nije jaca od LŠ. Vi govorite da bi LVP i Juve trebali da igraju u LS, pa oni su se raspali LVP ne moze da sastavi 3 pobede, Juve totalno promenio tim, City je ekipa koja je jos "mlada" i trenutno ne moze u LS, jer u negleskoj ima vecih klubova od njega! Sevilja je propali tim, primila je od Barse 4 komada, Braga je izbacila i ako je taj klub za LS ja sam Don Džonson. Studgard se jedva provukao, zamalo nizerazredni Slovan da ga izbaci. Atletiko Madrid prema plasmanu nije uopste za LE, a kamo li za LS. Oni su tu zbog proslogodisnjeg osvajanja. Jedina ekipa iz LE koja je za LS je Jang Bojs. Ovi ostali nisu za LS!

Stefan Bre!

pre 13 godina

Ma prolazi ovo Juventus lagano, Salzburg i Lech slabi protivnici,a City previse lebdi u oblacia..

Forza Juve!!

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php

Shadow

pre 13 godina

@Hell
Nije igrao jedino šampion Engleske zbog kazne Uefe. Italijanski Milan je igrao i ispao u četvrtfinalu od Olimpika,Španski prvak Real Madrid je takođe ispao u četvrtfinalu od Spartaka iz Moskve.
Proveri nešto pre nego što lupiš! Verovatno tada nisi bio ni rođen pa može da ti se oprosti... A i želiš da veruješ u to što pričaš i na svaki način umanjiš naš uspeh koji je za vas ipak samo neostvarivi san!

Zlatko

pre 13 godina

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Dobio si, čini mi se, 5 odgovora na tvoju konstataciju. Evo ja ću biti toliko dobar da postavim link.
http://sr.wikipedia.org/sr/Лига_шампиона_1990/91. Apsolutno te razumem da ne znaš s kim je Zvezda, ne znam ni ja s kim je Partizan igrao kad je osvojio u basketu, ali onda nemoj da lupetaš gluposti. A šampion Engelske nije igrao zbog Hejsela, i to je bila poslednja sezona kazne za timove iz Engleske. A kad već pitaš, evo i da ti kažem. Zvezda igra u Jelen super ligi iliti prvoj ligi u Srbiji. Nije velejako takmičenje, nije jako uopšte, ali ja se ne stidim da to priznam. Rezultat protiv Slovaka je neuspeh i to je činjenica. I ostaće zapisane tri uzastopne sezone, Apoel sa Kipra, Slavija Prag, Slovan Bratislava, ali će isto tako ostati zapisano da je sezona 2008/2009 jedna od najgorih (ako ne i najgora) u istoriji kluba i da je sledeća sezona ona u kojoj je urađeno mnogo uprkos neuspehu u Evropi. Vi ste posle 2:5 napadali upravu za prodatu utakmicu, a mi smo našima posle 1:2 od rivala istog kvaliteta dali podršku. Imate ekipu koja puca od samopouzdanja zbog ulaska u LŠ-a, ali ne zaboravite da ste nam u maju 2009. predviđali katanac. Što znači da su ovo godine oporavka kluba i vraćanja tamo gde mu je mesto. Prema tome, uživaj u uspehu svog kluba, a nas pusti da igramo u "rupi" i rešavamo svoje probleme.

Dejan

pre 13 godina

Uf, uf... I LE je postala snazno takmicenje. Bas gledam malo te grupe LE i LŠ. Ne cini mi se da je LŠ nesto jaca od LE, bar ovako u grupnoj fazi takmicenja.

alek-pfc

pre 13 godina

Dobro bre cigani i ostali tesko je kad se nesto nezna.Sta je to Platini promenio, kada i danas najmocnije lige imaju 4 predstavnika.Kolko znam tako je bilo i u vreme Johansona.

Mance

pre 13 godina

Šamipon će biti Liverpul,Porto,Bešiktaš ili Napoli.
Juventusu predviđam katastrofu na svim frontovima(u LE će dogurati najdalje do 1/4 finala,mada je mnogo i što su ušli,smoriće sami sebe).
Atletiko Madrid ima vođu Forlana,ali će teško odbraniti titulu.
Hamburger može da napravi nešto više(možda čak i 1/2 finale ili finale.
Siti ima da pukne,čim naleti na malo jaču i organizovaniju ekipu.
Porto ima sreće što je u LE,a ne u LŠ,jer u LŠ ispadne u 1/8 finala,a ovako ima daleko da dogura,pojačali su se na sredini,a najvažniji igrači su ostali.
Bešiktaš ima čemu da se nada,ima iskusne igrače na sredini i u napadu,magičnog Kvarežmu koji je u formi,tu je Gutu,Fabijan Ernst,Nihat i iskusni trener Bernd Šuster.
Čeka nas uzbudljiva sezona LE,većina ekipa su podjednako kvalitetne,ja navijam za Liverpul,Porto i Bešiktaš.

Hell

pre 13 godina

@ (Shadow, 27. avgust 2010 18:18)

Bio sam rodjen,imao sam 3 godine tada :). Nije mi uopste bila namera da omalovazavam taj uspeh,jednostavno sam tako cuo i to je to,a nikad me nije zanimalo da proveravam sa kim je Zvezda igrala ni tada ni pre ni posle toga! Samo sam hteo da kazem da vi cenite samo vase uspehe,cemu sad ovo omalovazavanje naseg uspeha,objasni mi!

realno

pre 13 godina

Zasto uopste raspravljati koje je takmicenje jace,kad se to zna...Ali realno grupa A je jaca od skoro svih grupa u LS. Samo su Interova i Milanova grupa jace...Jedva cekam Juve-Sity , to ce biti jako zanimljiv okrsaj,jer su i Sity i Juve ove godine na vrhu liste potrosenih para na transfer igraca...

Bosko

pre 13 godina

Neko rece pre nekoliko dana da je lup sampiona bio slabije takmicenje od uefa kupa u vreme kada je zvezda osvojila trofej i da je veci sadasnji uspeh Partizana.

Slazem se. . . Delimicno. Uspeh partizana jeste veliki, ali ni priblizno kao osvajanje kupa sampiona 91'
Sem toga vidimo da se LS vraca izvornoj formi u kojoj je zastupljeno vise sampiona iz razlicitih zemalja dok Liverpool i Man City igraju Ligu UEFA razni Tel-aviv-i, Burse, Kopenhageni i ostali koje necu imenovati igraju LS.
To je dokaz da se ova dva uspeha ne mogu porediti. Ko misli drugacije moze da se javi kad neki od timova iz cetvrtog sesira osvoji Ligu Sampiona

Anony

pre 13 godina

Ova jedna grupa jaca od cele lige sampiona.LS su katastrofalno lose grupe,sem milan-real nema neizvesne grupe,jedva prvi sesir sastavili.Bice nevidjenog namestanja u LS.

su_tko

pre 13 godina

I mene pocinje da je interesantnija Liga Evrope od LS. Ima i jacih timova sigurno u Ligu Evrope nego u Champions L. Pa zar nije jaci Juventus,Mancester Siti,Liverpul,Besiktas,Atletiko Madrid, Viljareal,Sevilja, PSV,Porto,Stutgart,Bajern Leverkuzen,pa tu su i Sporting,Getafe,CSKA M. Palermo,Sampdoria,AZ Alkmar,Lil, od Hapoel Tel Aviv,Zilina,Bazel,Braga,Auxerre,Rubin,Kopenhagen,Tvente,Panatinaikos,Sparta Moskva,Bursa? Uz to jos lepa lova se zaradi u LE. To vise nije Kup UEFA.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Slazem se sa navijacima komsinice da je LE odlicno takmicenje, ali nikako ne moze biti atraktivnije i jace od LS. Ali dobro sad, ako vec LE smatrate atraktivnijim i jacim takmicenjem, nema problema... Od srca vam zelim da svake godine igrate u istoj, a nama ostavite ovu manje atraktivnu i slabiju LS. Lepo vama, lepo nama. Svi zadovoljni!
:)
Pozdravljam sve grobare, takodje i ljubomorne navijace komsinice (znam da nas volite, al' se samo pravite)
:)))

Ziveo Kralj Dragutin i put preko Kraljeva!

pre 13 godina

koji ste vi carevi kad ste preko kraljeva išli za rumuniju :D Ja sam isto tako išao za maribor preko sofije
(@šampanjac, 27. avgust 2010 19:04)

Zamisli, ne vode svi putevi za Beograd, pa cak ni kroz Beograd! Zamisli, nekog put moze voditi i preko Kraljeva! Zamisli, oni nisu isli na shopping u Temisvar, nego u Bukurest, na utakmicu! Zamisli, ako su jos presekli preko Bugarske, to im je od Splita bio najkraci put!

Ove sz gledam LE

pre 13 godina

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Hahahahaa, pa sledeci put se informisi i ne pisi svasta, da ne ispadnes g...! :))))
91 nisu ucestvovali samo englezi, a igrali su i Real Madrid i Napoli!!!

Inace LE ce biti mnogo kvalitetnije takmicenje ove sezone!!!

doktor

pre 13 godina

"OTVOREN JE SAMPANJAC"Verovanje u nadmoc je neka vrsta odbrambenog mehanizma,lakse se zivi..Problem je kada se naleti na pravu ekipu,pa nisu oni dzabe Grobari i Delije,pitaj starije,Pozz podrumas9195. Ma ,JACA je LS,kada pogledate VELIKANE

giting

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...

golijada

pre 13 godina

grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa

otvoren je šampanjac

pre 13 godina

Nitko kao Hajduk iz Splita. Kada je jedan Partizan izbacio Anderlecht, Hajduk će ga pregaziti. Na putu za Rumunjsku u Kraljevu su nam kamenovali kombi ali kada je torcida izašli razbježali su se kao da je počela oluja.

Hell

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!

žuti

pre 13 godina

Zašto se grobari napaljuju da je njihov drugi klub paok,a ista priča je sa delijama i olympiakosom pa nije valjda da je samo zbog boja dresova??Sva sreća da su bbb u bojkotu bar neće biti nereda u grčkoj i neće biti izbacivanja dinama iz europe na taj način jer gotovo sigurno bi došlo do problema,jedino me brine gostovanje paoka u zagrebu i potencijalnih sukoba.

Nepismen

pre 13 godina

Upravu su Zvezdasi kad tvrde da je Liga Evrope jaca od Lige Sampiona.

GRUPA E: AZ Alkmar (Holandija), Dinamo Kijev (Ukrajina), BATE Borisov (Belorusija), Šerif (Moldavija).
GRUPA F: CSKA (Rusija), Palermo (Italija), Sparta Prag (Češka), Lozana (Švajcarska).

mire

pre 13 godina

Izvinjavamo se svima,sto se ove sezone nismo kvalifikovali u LE,vec cemo se umesto toga,norati zadovoljiti LIGOM SAMPIONA!!!Mislim da je ovo dobar potez uprave,dozvoliti drugim ekipama da igraju LE,posto smo vec dosadili i bogu i narodu u ovom takmicenju

MojBratBane

pre 13 godina

ovde navijam za paokaru! ;)

a i anderleht, zelim im sve najbolje posteno su se borili i golman im je car!

bilo bi najjace kad bi se jos jednom sa njima ove sezone sastali u evropi ;)

Don Vito

pre 13 godina

Al najsmesniji su ovi navijaci (ustvari simpatizeri, jer oni nikad nisu bili navijaci) komsinice i rvatskih klubova, koji velicaju Ligu Evrope. A tamo pola ekipa koje su ispale iz kvalifikacija za LS. Presmesni ste svi zajedno. Pa kad je mrtvi hajduk usao o cemu dalje da pricamo.

Sreca za bbb sto su u bojkotu, ne dao im Bog da se pojave u Solunu.

Grobari Zagreb

pre 13 godina

Ajmo Partizan, protiv Brage se može. Šahtar je neugodan,al im možda Srna odlazi. Dinamo i Hajduk ispadaju. Onaj mutavi Svaguša sretan a Zenit i Anderlecht će ih razvalit, a i AEK možda.

partizan - paok

pre 13 godina

Hahahaha jao hrvati niste ni svesni PAOK-a a pogotovu njihovih navijaca. Bice Srbi verujem u Zagrebu u velikom broju

Hajduku predvidjam 0 bodova, dinamo ce mozda i izvuci neki

Marjan

pre 13 godina

AEKOvi navijači su kažete vatreni.Nemaju oni pojma kakva ih atmosfera čeka u Splitu. To nisu vidili ni u Grčkoj ni na televiziji.
Svidio mi se Partizan u Brusselu, kako je napao.....U Splitu je sa pozornošću primljen uspjeh Partizana...Još da im je Torcida....Bili bi možda prvaci u košarci u Parizu da su imali Torcidu iza sebe

su_tko

pre 13 godina

I mene pocinje da je interesantnija Liga Evrope od LS. Ima i jacih timova sigurno u Ligu Evrope nego u Champions L. Pa zar nije jaci Juventus,Mancester Siti,Liverpul,Besiktas,Atletiko Madrid, Viljareal,Sevilja, PSV,Porto,Stutgart,Bajern Leverkuzen,pa tu su i Sporting,Getafe,CSKA M. Palermo,Sampdoria,AZ Alkmar,Lil, od Hapoel Tel Aviv,Zilina,Bazel,Braga,Auxerre,Rubin,Kopenhagen,Tvente,Panatinaikos,Sparta Moskva,Bursa? Uz to jos lepa lova se zaradi u LE. To vise nije Kup UEFA.

JEDAN DEČKO

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)
KOLIKO TI I SLIČNI TEBI NEMAJU BLAGE VEZE O SPORTU,A AKO SI GANCI,PA SVOJE FRUSTRACIJE LEČIŠ TIME ŠTO PIŠEŠ TAKVE NEISKRENE I DUBOKO ZLOBNE KOMENTARE ,ČAK NI TO NE MOGU DA RAZUMEM! LIGA EVROPE JE JAČA,I TO JE BIO CILJ DA SE SKORO UJEDNAČE LIGA ŠAMPIONA I LIGA EVROPE,ALI OPET GLEDANO,NIAKO NE MOGU DA SE POREDE TIMOVI IZ LIGE ŠAMPIONA I LIGE EVROPE. . . TO ŠO JEDAN SITI KOJI JE PUN PARA NALAZI SE TU,TU IM JE I MESTO,LIVERPUL I JUVE LOŠIM REZULTATIMA U DOMAĆIM PRVENSTVIMA SU DOSPELI DO TU,A ŠTO SE TIČE OSTALIH KLUBOVA NALAZE SE ONI KOJI SU IZ MALO JAČIH LIGA ,TIPA BELGIJA, FRANCUSKA,HOLANDIJA,ALI BRE LJUDI TO NIJE VRH SVETSKOG FUDBALA! A STO SE TIČE PARTIZANA,ON JE TU ZALAGANJEM,ŽRTVOVANJEM,NAPORNIM RADOM I ŽELJOM IGRAČA KOJI BI ŽIVOT DALI ZA KLUB,A VEROVATNO MNOGE KOMPLEKSAŠE TO BOLI JER ZNAJU DA TIMOVI ZA KOJE ONI NAVIJAJU NIKADA TU NEĆE BITI,TO SE PRVENSTVENO ODNOSI NA ZVEZDU,JER OVA SEZONA JE KONAČAN KRAJ ZA KLUB,KOJI ĆE POSTATI PROSEČAN,I TEK MOŽDA ZA JEDNO 20 GOD UZ POMOĆ RAZNIH VEŠTICA,ČAROBNJAKA,NEBESKIH SILA I OSTALIH NEPOSTOJEĆIH FAKTORA DA UZME NEKI KUP SRBIJE!

Kormofitet

pre 13 godina

Ulazak Partizana u ligu sampiona sada je ravan uspehu Zvezde od pre 19 godina,ako ne i veci.
Jednostavno,radi se o potpuno razlicitim vremenima. Ranije novac nije igrao ni blizu veliku ulogu kao sada.
To je kao da se poredi osvajanje SP u fudbalu 1930. i 2010. Zato i kazem,Zvezda jeste ostvarila veliki uspeh te '91.,ali to se ne moze porediti sa sadasnjim vremenom.
Bravo za Partizan,nadam se bar trecem mestu u grupi i osvajanju duple krune (to bar ne bi trebalo da bude tesko,5 trofeja u 3 godine.Malo li je ?).

Dejan

pre 13 godina

Uf, uf... I LE je postala snazno takmicenje. Bas gledam malo te grupe LE i LŠ. Ne cini mi se da je LŠ nesto jaca od LE, bar ovako u grupnoj fazi takmicenja.

kako starim sve te vise volim

pre 13 godina

grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)
A Zvezda???

from_HR

pre 13 godina

(Don Vito, 27. avgust 2010 16:02)

Svaka ti čast! Navijač si kluba koji u tri godine učestvovanja u "smiješno" Ligi Europe nije osvojio niti boda. Stvarno je smiješna ta Liga Europe, vi ste stvarno rasturali u njoj.

Ove sz gledam LE

pre 13 godina

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Hahahahaa, pa sledeci put se informisi i ne pisi svasta, da ne ispadnes g...! :))))
91 nisu ucestvovali samo englezi, a igrali su i Real Madrid i Napoli!!!

Inace LE ce biti mnogo kvalitetnije takmicenje ove sezone!!!

Shadow

pre 13 godina

@Hell
Nije igrao jedino šampion Engleske zbog kazne Uefe. Italijanski Milan je igrao i ispao u četvrtfinalu od Olimpika,Španski prvak Real Madrid je takođe ispao u četvrtfinalu od Spartaka iz Moskve.
Proveri nešto pre nego što lupiš! Verovatno tada nisi bio ni rođen pa može da ti se oprosti... A i želiš da veruješ u to što pričaš i na svaki način umanjiš naš uspeh koji je za vas ipak samo neostvarivi san!

makro

pre 13 godina

Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal,porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m

ovi timovi su sigurno jaci od

Inter, Verder, Totenhem
Lion, Benfika, Šalke
Mančester Junajted, Valensija, Rendžers
Barselona, Panatinaikos
Bajern Minhen, Roma
Čelsi, Olimpik Marsej, Spartak Moskva
Milan, Real Madrid, Ajaks,
Arsenal, Šahtjor

ali samo u vasim zlobnim i zavidnim snovima

Anony

pre 13 godina

Ova jedna grupa jaca od cele lige sampiona.LS su katastrofalno lose grupe,sem milan-real nema neizvesne grupe,jedva prvi sesir sastavili.Bice nevidjenog namestanja u LS.

crnobeli delija

pre 13 godina

nemogu da veruyjem da ce posle svega sto nase repke snalazi kad god igraju u Grckoj i protiv grka, neko opet navijati za grcke klubove?!?! jako bih voleo da mi neko posalje link na kojem cu procitati kako ce grcki navijaci zdusno navijati za neki nas klub, samo zato sto ima iste boje kao njihov.

aman bre, osvestite se vec jednom. bilo bi bolje da zalimo i mislimo kako da naredne godine bar 2 nasa kluba udju bar u LE.

moje ime

pre 13 godina

Ma dajte ljudi sta sad grobari ovo, grobari ono... Platini cuda-mu*a... Taj isti Partizan je igro LŠ i pre Platinija i verovatno će i posle njega, a to bi mogli i još neki kad bi prestali gledati tudje žrebove i malo jače pokušali da gledaju u svoj tim i svoju igru...
Toliko

Nemanja

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Milan ispao u 1/4 finalu od Marseja, a Real isto u 1/4 finalu od Spartaka iz Moskve...jedino Liverpool nije učestvovao.
Barem se malo informiši, pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Što je najgore, ovakvu glupost sam čuo još nekoliko puta od strane navijača Partizana.

Mance

pre 13 godina

Šamipon će biti Liverpul,Porto,Bešiktaš ili Napoli.
Juventusu predviđam katastrofu na svim frontovima(u LE će dogurati najdalje do 1/4 finala,mada je mnogo i što su ušli,smoriće sami sebe).
Atletiko Madrid ima vođu Forlana,ali će teško odbraniti titulu.
Hamburger može da napravi nešto više(možda čak i 1/2 finale ili finale.
Siti ima da pukne,čim naleti na malo jaču i organizovaniju ekipu.
Porto ima sreće što je u LE,a ne u LŠ,jer u LŠ ispadne u 1/8 finala,a ovako ima daleko da dogura,pojačali su se na sredini,a najvažniji igrači su ostali.
Bešiktaš ima čemu da se nada,ima iskusne igrače na sredini i u napadu,magičnog Kvarežmu koji je u formi,tu je Gutu,Fabijan Ernst,Nihat i iskusni trener Bernd Šuster.
Čeka nas uzbudljiva sezona LE,većina ekipa su podjednako kvalitetne,ja navijam za Liverpul,Porto i Bešiktaš.

sretan čo'jek

pre 13 godina

Prije svega želim pozdraviti sve prijatelje nogometa na forumu! Ova godina ostaće upisana kao godina gdje su klubovi sa prostora bivše YU počeli igrati opet neku ulogu u Europskom nogometu! Prije svega tu mislim na Partizan koji će igrati elitno takmičenje a odmah rame uz rame do njega Hajduk i Dinamo Z koji će igrati u LE! Mislim da ovdje ima jako puno djece koja komentiraju neke stvari i sve im se veže za onu neka i susjedu crkne krava!!! Kod nas u HRV neke su se stvari pokrenule nabolje jer kako inače objasniti gromoglasni aplauz na Maksimiru kad je spiker rekao da se Hajduk plasirao U LE! Dalje osobno ne mislim da će oba ili da kažem sva tri kluba proći ali iznositi neke predrasude da netko neće osvojiti ni boda prije nego se lopta uopće zakotrljala mi je malo smiješno i zlobno! Plašiti nas nekim tamo Grcima je jako zbunjujuće i bez osnova jer ako ima da se gaće tresu nekom to je svakom tko dođe pred Torcidu (ako taj faktor uopće igra ikakvu ulogu u modernom nogometu). Mislim da bodove nosi ekipa na terenu koja je bolja bez obzira tko urla na tribinama, mada ja sve navijače poštujem i podržavam! Stoga imati teze kako će neki PAOK ili AEK, Club Brugge ili Anderlecht samo tako doći i nositi bodove jer su kao za.hebani...ne budite smiješni. Uz malo sportske sreće Partizan može do 4 boda, Hajduk do 5 a Dinamo do 6, sve ostalo je premija! Lijepi pozdrav i izvinite na smetnji.

bljump

pre 13 godina

za sve poznavaoce fudbala...ako englezi nisu igrali te godine u evropi....kako su onda super kup igrali zvezda i mancester? i to samo 1 mec u engleskoj,jer smo bili pod sankcijama...djeco na spavanje

Aleksandar

pre 13 godina

Ma Jagodina je jaca od Arsenala.Sta ce vam liga sampiona,nasa liga je jaca.Ko ste vi da omalovazavate ligu sampiona a ispali ste od drugoplasiranog tima slovackog prvenstva.Spominjete Bari,a ove godine su i Ofk Beograd i Spartak doprinelu vise srpskom fudbalu po koeficijentu.O cemu vi pricate,stvarno imate zestoke komplekse.Mozda i jeste slaba liga sampiona,ali je za vas Slovan prejaka ekipa,a i vala pomalo i Smederevo.

Micko

pre 13 godina

Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)

Slusaj batice i Man City, Juve ntus, Borusija Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Atletiko Madrid i Viljareal i po starom sistemu bi igrali Ligu Evrope jer su bili plasirani ispod cetvrtog mesta (u Nemackoj ispod treceg)koje je poslednje koje je davalo kvalifikanta za LS i po starom, a takodje i po novom sistemu.

ysk!

pre 13 godina

@ grobadija treba da se zahvali platiniju za ovakav sistem takmicenja, onako ni za 100 godina ne bi usli u LS-a!

gle ko igra u LE-e! juve, city, l`pool, porto, psv, a. madrid, leverkuzen, besiktas, samp. genua, spoting, cska m, pfffffffff a u LS-a sabani iz slovacke, srbije, izraela, danske... hahahaaa
(golijada, 27. avgust 2010 14:35)

$ity - 5. u prvenstvu
Juve - 7. u prvenstvu
L'pool - 7.
Leverkusen 7.
PSV - u konkurenciji 4 jaka tima zavrse 3.
Besiktas - isto kao i PSV samo sto su oni 4.
Porto - isti fazon.
Atl. Madrid - 9. samo zahvaljujuci osvajanju LE igraju je opet.
Dolazimo do zakljucka da njima Platini, niti Partizan nisu krivi vec oni sami.
Kada vi udjete u LS javi se ;)
p.s. Mojne samo da mi pominjes KES i ostale fore...

Coyo013

pre 13 godina

LE jeste jaka, ali ipak nije jaca od LŠ. Vi govorite da bi LVP i Juve trebali da igraju u LS, pa oni su se raspali LVP ne moze da sastavi 3 pobede, Juve totalno promenio tim, City je ekipa koja je jos "mlada" i trenutno ne moze u LS, jer u negleskoj ima vecih klubova od njega! Sevilja je propali tim, primila je od Barse 4 komada, Braga je izbacila i ako je taj klub za LS ja sam Don Džonson. Studgard se jedva provukao, zamalo nizerazredni Slovan da ga izbaci. Atletiko Madrid prema plasmanu nije uopste za LE, a kamo li za LS. Oni su tu zbog proslogodisnjeg osvajanja. Jedina ekipa iz LE koja je za LS je Jang Bojs. Ovi ostali nisu za LS!

Stefan Bre!

pre 13 godina

Ma prolazi ovo Juventus lagano, Salzburg i Lech slabi protivnici,a City previse lebdi u oblacia..

Forza Juve!!

http://www.juvebalkan.com/portal/index.php

schweinsteiger

pre 13 godina

Ne znam zasto neki pljuju Platinija. Meni je njegova namera super, ali bilo bi jos bolje kada bi mogao potpuno da sprovede. Cilj je razvoj fudbala u svim zemljama. Liga Sampiona treba da bude takmicenje koje ce igrati samo sampioni jer kakva je to Liga Sampiona ako ce mi u njoj igrati 4. iz Engleske a ne sampion neke druge zemlje bez obzira na kvalitet. Kada bi sampioni zemalja svi ucestvovali, onda bi doslo do velikog razvoja fudbala u svim zemljama pa bi postalo jako bitno ko ce koje mesto zauzeti a i bolji fudbaleri mogli da se dovedu. Da bi lige ojacale potrebno je desetak godina ali dobre stvari se ne prave preko noci. Svaka cast Partizanu za Ligu sampiona iako nisam grobar. Bar je doneo bodove Srbiji. A ovi klinci koji su juce poceli da idu na stadion neka se i dalje loze na 10 hiljada navijaca po nekim selima. Dok je tako, nazalost, Zvezda se nece pomeriti sa mrtve tacke.

DjolePFC

pre 13 godina

ALO SINOVI pa vi uporedjujete prvi sesir LE u kome su najjaci klubovi sa cetvrtim sesirom LS(okomili se na Partizan,Hapoel i Zilinu)
PA MOMCI TREBALO BI I MI NEKAD DA IGRAMO LS,a ne ...
NAJBOLJE BI BILO KAD BI IGRALI 10 iz engleske,10 iz spanije,10 iz nemacke i jos dva iz Rusije u LS...
E PA NECE MOCI ZATO STO SE ONA ZOVE LIGA SAMPIONA(SAMPIONA) A NE LIGA EVROPE...
Ali ti koji to zagovaraju su u stvari navijaci crvene zvezde jer je njima svejedno ko ce gde da igra posto zvezde nema
P.S. Uporedite timove 4. sesira LS sa timovima 4. sesira LE...Objavite komentar vrlo je poucan za neke Molim vas...

IVORY

pre 13 godina

@ Liga Evrope je ove sezone jača od Lige šampiona.Pogledajte samo koliko su ujednačene grupe.Platini je uništio LŠ sa ovim novim sistemom,sad ispada da je zanimljivije gledati LE od LŠ... Mančester City, Juve, Dortmund, Leverkuzen, Liverpul, Besiktas, Atletiko, Viljareal a sa druge strane Zilina, Partizan, Braga, Rubin, Hapoel...
(giting, 27. avgust 2010 14:37)

- Kada gledas iz krivog ugla ili iskrivis pricu onda jeste, ali moze da se posmatra i ovako: U LS Mancester U., Celzi, Inter, Barsa, Real... a u LE Leh, Serif, Lozana, Hajduk, Debrecin...

Jeste jaka LE, ali nije i nikad nece biti jaca i atraktivnija od LS.
To sto se pojedincima ne svidja sto Partizan igra u njoj, to je druga stvar.

alek-pfc

pre 13 godina

Dobro bre cigani i ostali tesko je kad se nesto nezna.Sta je to Platini promenio, kada i danas najmocnije lige imaju 4 predstavnika.Kolko znam tako je bilo i u vreme Johansona.

Grobar-Tutin

pre 13 godina

kako ste SMEŠNI???
platini jeste možda malo pomogao ovim slabijim klubovima da se domognu lige šampiona,ali swakako nije odmogao jačim,naime:
"Juventus nikako nije mogao u ligu šammpiona jer je bio šesti,Man.Siti(peti)Liverpul(šesti)Atletiko(13),Porto(treći i to iza Benfike i brage)dakle to su swe zaslužili igrama u prvenstu,a ne kako vi kažete PLatinijov krivicom,po vama bi dakle trebao Porto u LŠ a Benfika prvak portugalije u LE???PROVERITE PRVO TO ŠTO PIŠETE,JER TAKO IZGLEDATE SMEŠNO

Balansero

pre 13 godina

Platini radi pravu stvar. Fudbal je sportska igra pre svega a ne poligon za pranje para i ko zna sta jos.
Mesto u LS treba da se zasluzi na terenu i fer sansu treba dati siromasnim klubovima i savezima inace cemo u buducnosti umesto rezultata utakmica pratiti izvestaje sa berze.
Meni je dosadilo da gledam LS sa "velikanima" koji igraju dosadan industrijski fudbal. Na klupama im sede vrhunski fudbaleri a oni igraju na rezultat i za profit gazde. I treba ograniciti budzete klubovima kao i broj stranaca. Tacnije, mogu da potrose to sto zarade. Inace elitno takmicenje gubi smisao. Ako ne ide gruni jos para pa ce da krene. A kad ta gomila para dostigne kriticnu masu ajd nek neko dozvoli da "velikani" poispadaju iz takmicenja.
To nema veze sa sportom. U sportu treba da pobedi spretniji, bolji pa cak i srecniji ali ne uvek bogatiji.
LE je postala veoma jako takmicenje koje ce znaciti sve vise ako se ovako nastavi. Proteklih godina se evropski pa i svetski fudbal sveo na LS. Najbolji igraci i treneri su nastupali u LS a ostala takmicenja kao da nisu bila vazna. Onome ko voli fubalsku igru nije bitno da li igraju Graficar i BSK ili Celzi i Barselona.
Elitizam je poguban za bilo koju oblast jer prevelika koncentracija kvaliteta u malim krugovima dovodi do osiromasenja baze i materijalnog i sustinskog. Sve te velike svetske zvezde su pocele u malim lokalnim klubovima koji sve vise padaju u senku elitistickih takmicenja tipa LS. Kako ce rasti novi talenti ako se budu takmicili samo sa onima koji nisu dovoljno dobri za prebogate evropske lige i takmicenja?
I videcete koliko ce znaimljivije biti utakmice LS, bar za nas sto stvarno volimo fudbal i po pravilu navijamo za "slabije". Sta me briga za neki Celzi, Barsu, Milan itd. Sto rece Duci Simonovic moderan vrhunski sport vise lici na industrijsku proizvodnju nego na sport. Utakmice elitnih klubova su zanimljive koliko i prozivodnja keramickih plocica. Ulozeno mnogo para, ceo proces je pod kontrolom i samo se ceka da li ce Mesi ili Ronaldo da naprave fintu ili nece.
Vise me je zabavio (i iskidao ) Radisa Ilic pre neko vece nego gore pomenuti u zadnjih godinu dana. A to je valjda prvobitni smisao igre da te zabavi i razonodi. Na zalost big business je stavio odavno svoju sapu na sport i tesko da ima nazad. Jos kad pomislim da ima ljudi koji se istinski nerviraju oko fudbala!? Zbog kladionice valjda? Oni su gori od mutnih bogatasa finansijera klubova. Ovi se bar ne kidaju za sicu.

realno

pre 13 godina

Zasto uopste raspravljati koje je takmicenje jace,kad se to zna...Ali realno grupa A je jaca od skoro svih grupa u LS. Samo su Interova i Milanova grupa jace...Jedva cekam Juve-Sity , to ce biti jako zanimljiv okrsaj,jer su i Sity i Juve ove godine na vrhu liste potrosenih para na transfer igraca...

Bosko

pre 13 godina

Neko rece pre nekoliko dana da je lup sampiona bio slabije takmicenje od uefa kupa u vreme kada je zvezda osvojila trofej i da je veci sadasnji uspeh Partizana.

Slazem se. . . Delimicno. Uspeh partizana jeste veliki, ali ni priblizno kao osvajanje kupa sampiona 91'
Sem toga vidimo da se LS vraca izvornoj formi u kojoj je zastupljeno vise sampiona iz razlicitih zemalja dok Liverpool i Man City igraju Ligu UEFA razni Tel-aviv-i, Burse, Kopenhageni i ostali koje necu imenovati igraju LS.
To je dokaz da se ova dva uspeha ne mogu porediti. Ko misli drugacije moze da se javi kad neki od timova iz cetvrtog sesira osvoji Ligu Sampiona

B91

pre 13 godina

Milan ispao u 1/4 finalu od Marseja, a Real isto u 1/4 finalu od Spartaka iz Moskve...jedino Liverpool nije učestvovao.
Barem se malo informiši, pre nego što počneš da širiš dezinformacije. Što je najgore, ovakvu glupost sam čuo još nekoliko puta od strane navijača Partizana.
(Nemanja, 27. avgust 2010 17:35)

Italija je te godine imala dva predstavnika,Milan koji je branio titulu KES, i Napoli sa sve Maradonom koji je bio sampion Italije (ispao od Spartaka iz Moskve) !!

Jole

pre 13 godina

Hajduk je najveće osvježenje EL ove godine.Sve se posložilo, od organizacije kluba,fenomenalne atmosfere,igračkog kadra.Ovo je već veliki uspjeh s obzirom da je ostvaren isključivo s domaćim-mladim igračima,samo 2-3 iskusnija igrača,to je najveći dobitak za Hajduk,o atmosferi da ne pričam,40.000 ljudi 2,5 sata neprekidno pjeva.To može samo Split.Mi očekujemo podršku i od braće Srba?:-)Nećete valjda za Grke?

doktor

pre 13 godina

"OTVOREN JE SAMPANJAC"Verovanje u nadmoc je neka vrsta odbrambenog mehanizma,lakse se zivi..Problem je kada se naleti na pravu ekipu,pa nisu oni dzabe Grobari i Delije,pitaj starije,Pozz podrumas9195. Ma ,JACA je LS,kada pogledate VELIKANE

Torres, agent 009

pre 13 godina

Liga Evrope ce zasigurno biti zanimljiva i ove sezone, ali pricati o tome da je bolja/jaca od LS je ipak utopijski,bilo da ste grobar(kojima iskreno cestitam na plasmanu) ili delija ...Ipak su tamo Real, Barsa, Chelsea,Inter, sljam Utd i jos podosta ekipa koje igraju fudbal za velika takmicenja.
Ja se jedino nadam da ce moj voljeni LFC dogurati barem do polu-finala u ovoj LE, mada kad vidim kako smo krenuli, sumnjam...

Hell

pre 13 godina

@ (Shadow, 27. avgust 2010 18:18)

Bio sam rodjen,imao sam 3 godine tada :). Nije mi uopste bila namera da omalovazavam taj uspeh,jednostavno sam tako cuo i to je to,a nikad me nije zanimalo da proveravam sa kim je Zvezda igrala ni tada ni pre ni posle toga! Samo sam hteo da kazem da vi cenite samo vase uspehe,cemu sad ovo omalovazavanje naseg uspeha,objasni mi!

Zlatko

pre 13 godina

A gde igra tvoja Zvezda? U kom velejakom takmicenju?!
Kako vas nije sramota da se javljate i omalovazavate ulazak u LS,sto vi niste usli makar u Ligu evrope nego vas izbacise ti sabani iz Slovacke koje spominjes! Kad je Zvezda osvojila Kup sampiona nisu igrali klubovi iz Engleske,Italije,Spanije,pa vas nesto ne cujem da kazete da je LS tada bila smesna i bosa kao sto pricate sad!
(Hell, 27. avgust 2010 15:20)

Dobio si, čini mi se, 5 odgovora na tvoju konstataciju. Evo ja ću biti toliko dobar da postavim link.
http://sr.wikipedia.org/sr/Лига_шампиона_1990/91. Apsolutno te razumem da ne znaš s kim je Zvezda, ne znam ni ja s kim je Partizan igrao kad je osvojio u basketu, ali onda nemoj da lupetaš gluposti. A šampion Engelske nije igrao zbog Hejsela, i to je bila poslednja sezona kazne za timove iz Engleske. A kad već pitaš, evo i da ti kažem. Zvezda igra u Jelen super ligi iliti prvoj ligi u Srbiji. Nije velejako takmičenje, nije jako uopšte, ali ja se ne stidim da to priznam. Rezultat protiv Slovaka je neuspeh i to je činjenica. I ostaće zapisane tri uzastopne sezone, Apoel sa Kipra, Slavija Prag, Slovan Bratislava, ali će isto tako ostati zapisano da je sezona 2008/2009 jedna od najgorih (ako ne i najgora) u istoriji kluba i da je sledeća sezona ona u kojoj je urađeno mnogo uprkos neuspehu u Evropi. Vi ste posle 2:5 napadali upravu za prodatu utakmicu, a mi smo našima posle 1:2 od rivala istog kvaliteta dali podršku. Imate ekipu koja puca od samopouzdanja zbog ulaska u LŠ-a, ali ne zaboravite da ste nam u maju 2009. predviđali katanac. Što znači da su ovo godine oporavka kluba i vraćanja tamo gde mu je mesto. Prema tome, uživaj u uspehu svog kluba, a nas pusti da igramo u "rupi" i rešavamo svoje probleme.

Hobotnica Paul

pre 13 godina

Slazem se sa navijacima komsinice da je LE odlicno takmicenje, ali nikako ne moze biti atraktivnije i jace od LS. Ali dobro sad, ako vec LE smatrate atraktivnijim i jacim takmicenjem, nema problema... Od srca vam zelim da svake godine igrate u istoj, a nama ostavite ovu manje atraktivnu i slabiju LS. Lepo vama, lepo nama. Svi zadovoljni!
:)
Pozdravljam sve grobare, takodje i ljubomorne navijace komsinice (znam da nas volite, al' se samo pravite)
:)))

Ziveo Kralj Dragutin i put preko Kraljeva!

pre 13 godina

koji ste vi carevi kad ste preko kraljeva išli za rumuniju :D Ja sam isto tako išao za maribor preko sofije
(@šampanjac, 27. avgust 2010 19:04)

Zamisli, ne vode svi putevi za Beograd, pa cak ni kroz Beograd! Zamisli, nekog put moze voditi i preko Kraljeva! Zamisli, oni nisu isli na shopping u Temisvar, nego u Bukurest, na utakmicu! Zamisli, ako su jos presekli preko Bugarske, to im je od Splita bio najkraci put!