Četvrtak, 19.08.2010.

12:57

Krstajić i Ilić: "Nema predaje"

Fudbaleri Partizana posle remija sa Anderlehtom u prvojutakmici plej ofa za LIgu šampiona kažu da se u Belgiji neće predati.

Izvor: B92

Krstajiæ i Iliæ: "Nema predaje" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Iskren da budem smatram da Ilic nije golman za Partizan i da su mogli da kupe boljeg i mladjeg golmana ali isto tako moram da kazem da posle pregledanog snimka mislim da Ilic nije kriv za ovaj drugi gol jer da je lopta isla na gvalu njihovom igracu pa da skoci da je uhvati a ovako mu je pala na nogu a pre toga je Knu odgurnuo Ilica i nije imao sanse da mu prodje ispred njegovoh nogu da uhvati loptu, mislim da je sudija trebao da svira faul jer se sve desilo u nasem petercu mada nije bilo nekog velikog guranja, u svakom slucaju ne zameram Ilicu, dok ona situacija protiv Indjije je za svaku osudu!!!

Miki

pre 13 godina

"Šta ste vi to drage komšije uradili na međunarodnoj sceni u posledniji 8 godina. Najviše me boli što vam svake godine napravimo određenu količinu bodova inače biste kvalifikacije počinjali sa klubovima iz Andore i Lihtenštajna!"
Ne budi licemer i ne primaj se na zlonamerne komsije. Ja sam dobronamerni komsija i zelim Vam puno uspeha u LS, ali malo proveri ko je i kada gubio bodove i zasto je Srpski fudbal u ovakvoj situaciji. Za to sigurno nije (samo) Zvezda kriva. Koeficijenti se ne racunaju samo od vaseg ulaska u LS (13 bodova) nego i od ranije, a proveri ko je do tada imao veci bodovni saldo i ko ga je tih godina gubio i umanjivao. Sa tih 13 bodova za LS vi ste do prosle godine ukupno za Srbiju osvojili JEDAN bod vise od Zvezde, a bili ste prvaci vise puta od Zvezde (kako to objasnjavas?). Proveri, ako te ne mrzi (mene nije mrzelo) i videces da tvoja prica o crno-belom spasavanju Srpskog fudbala ne pije vodu. Taman sada nadoknadite to sto ste gubili tih Marjanovicevih godina i sve ok. Bez zlih namera, samo objektivno, a Vama srecno.

djole

pre 13 godina

@(neko to od gore vidi sve, 19. avgust 2010 13:36)
Pa dobro, sta sad, i ako ne bi bilo sanse, to znaci treba sesti na teren 90 minuta? normalno da se ne predaje. Kako bude, bude, niko se nece buniti ako se igra sa srcem i zeljom za pobedom.

Rade Dzevi

pre 13 godina

G-ne Stanojevcu: Morali ste da znate da Moreira nije spreman za ovakvog protivnika i kada je najzdraviji a to se videlo zadnje 2 godine kada smo igrali sa Evroligasima.Zasto imamo Smiljanica i Babovica?Tomic jedavno zreo za prodaju samo ako ga neko hoce jer ce mozda tamo promeniti pristup igri ili ce vecito grejati klupu. A Radisa Ilic je "crna rupa " na golu , sa njim necemo nigde stici jer je uprava kod izbora golmana mnogo podbacila. Neka nam je Bog upomoc!

Kalimero

pre 13 godina

(ZloNamerni Komsija, 19. avgust 2010 19:06)

Mislio sam da neću ništa komentarisati ali ovako nešto ne mogu da prećutim. Partizan se treći put u poslednjih 8 godina nalazi na samoj ivici ulaska u LŠ! Jednom je uspeo, drugi put nije posle neverovatnih penala a treći put je igrao potpuno egal sa jedno ekipom kalibra LŠ (Anderleht). Spomenu bih i četvrti put jer smo uz malko sreće i potpuno nesuvislo poništeni gol Bogunović mogli možda i Turke da prođemo. U među vremenu igrali smo nekoliko puta Ligu Evrope(Kup UEFA).Čak smo uspeli i da prezimimo u tom kupu! Možda to nije nešto spec. ali sa budžetom od 2-3 miliona Evra i sa ligom kakvu imamo sasvim puna kapa.Čitam pre neki dan MAN UTD dodovodi nekog super talentovanog Portugalca (nikad čuo za njega) za tričavih 7,4 miliona. A sad ono što me je maksimanlno iznerviralo. Šta ste vi to drage komšije uradili na međunarodnoj sceni u posledniji 8 godina. Najviše me boli što vam svake godine napravimo određenu količinu bodova inače biste kvalifikacije počinjali sa klubovima iz Andore i Lihtenštajna! Opet imate jako slabu ekipu evidentno i teško da ćete i ove godine uzeti titulu. A nama ostaje da odigramo pošteno i drugu utakmicu pa kako nam bude, a ako ne uspemo tu je Liga Evrope i tri vrlo jaka protivnika, a vama komšije kao i desetak zadnjih godina jedino preostaje da gledate TV i Partizan u Evropi, (Fudbal,košarka,vaterpolo),i da se prisećati starih dobrih vremena od pre ravno 20 godina.

kokos

pre 13 godina

Za neinformisanog Nenada, Real, najveći svjetski fudbalski klub, je najubjedljiviji poraz protiv ekipa bivše SFRJ doživio upravo od Partizana - bilo je 3:0. Toliko o tome...

auuuuuu

pre 13 godina

Hajde malo realnije. Najvise me iritiraju komentari"strucnjaka" u vezi Radise Ilica. Ni kod gola protiv Indjije, a ni juce nije bio direktan krivac. Pogledajte snimak, pa ce vam se samo kasti. Tako smo izgubili jednog, pre nekog vremena, Sikimica,izuzetno korektnog stopera,kome su se u par utakmica namestili autogolovi i neke greskice,dok se jos brusila forma, ali smo ga onda razapinjali i to mu je bio kraj. Moreira je nasa najveca zabluda u evropskim utakmicama! Limitiran,nemocan,tuzan. I onda neko poredi njega i deda Saleta Ilica. Neporedivo je. Treba se resiti Moreire, da ne baca samo u dileme Stanojevica.
(sremko, 19. avgust 2010 21:47) brate aj ti na spavanje,posto si izvalio najvecu glupost na forumu u poslednje vreme...moja baba je kriva a ne radisa,koji igra moravac oko crnnca, da se malo razumes u fudbal znao bi da onakve lopte koje padaju pola sata golman treba lagano da pokupi,to uce jos u pionirima... a covek ima i ruke,zamisli... moreira zabluda, to je jos veca glupost, zato idi i spavaj,molim te!

borac

pre 13 godina

sremko radisa ilic je apsolutni krivac kod oba gola a pogotovo protiv indjije! covek je u prvom poluvremenu krenuo na jedan centarsut sa sredine i umalo ga je preletela lopta a posle toga je u strahu ostao na gol liniji i naravno primio.protiv anderlehta kod provg je morao da odnese i lazevskog i onog sa sve loptom sa peterca a za drugi gol necu da komentarisem. Moreira u evropi igra povuceno jer neko mora da krpi rupe koje ostaju od Petrovica i Tomica jer ljudi nece da trce ali to kao niko ne vidi!!!!!!

nebojsa

pre 13 godina

ova utakmica pokazuje da nasi timovi neznaju da igraju velike utakmice jer su puni kompleksa,uopsteno fudbal nam je dno dna i to je realnost!

K-Gor

pre 13 godina

Teška tekma... Ali niko ne pominje jedan detalj. Na 0-0 onaj Marokanac samo što nije slomio nogu Moreiri!!! Na usporenom snimku vidi se da je bio prekršaj najmanje za žuti karton! A kad se sjetim da je Džo Kol dobio direktni crveni karton za sličan faul protiv Arsenala... Sa tim žutim kartonom taj lik ne bi igrao revanš, a da je dobio crveni, ko zna šta bi bilo! Prema toma, imamo šanse, samo da im ne poklanjamo šanse i golove. Pokažite karakter! Da li vrijedite ili ne za Ligu Šampiona?! Borite se ,pa šta bude!

TIGER

pre 13 godina

Nije LS za vas...
Manite se corava posla...
Lepo pise na transparentu...
Dogodine...
A ne moze...
Dogodine Zvezda ulazi u LS....
(Lepi Fika, 19. avgust 2010 21:44)

Kako je Fika lepo odgledao utakmicu, zapamtio je svaki detalj sa stadiona :)
Ajde napisi jos koju pametnu, kao i svakog leta i jeseni jer ces u prolece isceznuti sa prvim visibabama :)
Voleo bih da cujem i neku tvoju pametnu u vezi kosarke, koji su dometi tvog kluba ove sezone... Ti svake godine sve najboilje znas :)

ultrasrbin

pre 13 godina

ako kod prvog gola belgijanaca nije bio faul u napadu ja sam pera detlic. darko bozovic je zbog jedne greske izgubio mesto i onda je mladen stalno pravio greske,ali nikom nista. ni jedan ni drugi sada nisu u partizanu,ali su 100 puta bolje resenje od radise. covek bolje da pusti kosu i uzme gitaru jer brani kao drogirani hipik,a ne golman kluba koji hoce u ls.stanojevicu daj malo vise sanse bogunovicu jer ivica nema snage. tomicu sansa na kasicicu dok ne ukapira da je na terenu da napravi nesto konkretno,a ne da se zabavlja driblinzima.

TIGER

pre 13 godina

odgovor momku koji je pisao o TV Bastilji...
Brate to je opste poznata stvar da se u ovoj zemlji forsira CZ u svim sportovima, da se pare bacaju na taj klub...
Najbolji primer je Gasprom... Ja bih voleo da se javi neko ko je ubedjen da je Lukic tu firmu doveo u klub... Ja potpisujem da je drzava opet izvrsila pritisak na neku jaku firmu (Gasprom) da ulozi novac u "drzavni projekat"... Samo pogledajte koliko igraca ce ove sezone biti na platnom spisku tog kluba pa ce vam biti jasno... Niko me ne moze ubediti da je CZ potreban toliki broj igraca za nasu ligu, u kojoj ce se vise od pola lige boriri za opstanak kao svake sezone...
Tako da oni koji su ubedjeni da ce taj novac ostati u klubu imace prilike da se uvere u suprotno za par sezona...
Ove sezone ako CZ osvoji titulu, to ce biti samo zbog naseg ucesca u Evropi, jer se nama uvek odrazi igranje u Evropi na rezulatate u prvenstvu... Nadam se da do toga nece doci...

sremko

pre 13 godina

Hajde malo realnije. Najvise me iritiraju komentari"strucnjaka" u vezi Radise Ilica. Ni kod gola protiv Indjije, a ni juce nije bio direktan krivac. Pogledajte snimak, pa ce vam se samo kasti. Tako smo izgubili jednog, pre nekog vremena, Sikimica,izuzetno korektnog stopera,kome su se u par utakmica namestili autogolovi i neke greskice,dok se jos brusila forma, ali smo ga onda razapinjali i to mu je bio kraj. Moreira je nasa najveca zabluda u evropskim utakmicama! Limitiran,nemocan,tuzan. I onda neko poredi njega i deda Saleta Ilica. Neporedivo je. Treba se resiti Moreire, da ne baca samo u dileme Stanojevica.

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Ајмо Гробари!Не обраћајте пажњу на злобне коментаре,злобних људи.Хоћу да видим и осетим само оптимизам.Нема предаје!

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

@nenad Онда,по теби,Манчестер Јунајтед,Вердер,Селтик,Реал Мадрид,Рома,Њукасл,Спортинг,нисувеликани?

IVORY

pre 13 godina

Steta sto imamo rupu od golmana, cak je i odbrana pocela dobro da funkcionise.

Da je ostao Bozovic, sad bi smo vec mogli da razmisljamo o LS, ovako nam ostaje da strepimo jos nedelju dana i sa nervozom pratimo svaki centarsut u sesnaesterac u 90min.

ZloNamerni Komsija

pre 13 godina

Kakva predaja, alo ? Pa, nismo mi Zvezda !
(Milanche, 19. avgust 2010 13:31)

Tu si u pravu igraci naseg kluba su se predali i stvarno su igrali ko indijanci!!!Nema sta zasluzeni porazi!!! ALI ni vi se sigurno NECETE predati do 15 minuta kada na semaforu bude pisalo Anderleht 3:0 Partizan, i tada pocinje CIRUKUS!!!Proci cete gore nego sto ste prosli protiv Kroacije(tada Dinamo)Makabi Petah Tikve i Zvezda protiv PSV-a i Zenita!!

RASKAGROBAR

pre 13 godina

NENAD najvise me u tvom da ne kazem kakvom komentaru obradovalo to sto je kljucna rec u njemu NEKADA-:))))))))))...e pa Neso...nekada je i moj deda motorom upadao na igranke...nekada se i Pele sprdao sa svojim protivnicima...ali ja nisam ziveo tamo nekad-:)))..ja zivim sada-:))))..u tome je razlika vi imate samo to NEKAD...a mi imamo i nekad i sada i sutra...vasa sada je Smederevo..a vase sutra je Indjija....jel da da se sada udaras po glavi zato sto si ispao tupav sa svojim komentarom-:))))))))...U INAT SVIMA GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE...

Dyshan

pre 13 godina

Da li je moguce da u toku cele utakmice nije bilo snimka ofsajd a?! Jel to uefa cenzurisala kompletan prenos svih detalja utakmice? Sedam ofsajda za Partizan je svirano , a nijedan replay? Anderlehtu nije sviran nijedan ofsajd!

Dalibor

pre 13 godina

Ilic i KRstajic, KLeo i Iliev mogu u ligu Sampiona, a ostali, retko ko zasluzuje i Ligu UEFA !

Ilic kapiten jedan je Ilic kapiten !

nenad

pre 13 godina

Kakva predaja, alo ? Pa, nismo mi Zvezda !
(Milanche, 19. avgust 2010 13:31) U pravu si,niste vi Zvezda jer za razliku od vas,ona je nekada nesto i uradila u Evropi,osvojila KS,igrala finale kupa uefa,pobedjivala Bajern,Real,Liverpul,Arsenal,a vi nikada u istoriji niste pobedili nekog Evropskoga velikana...

Evropski Partizan

pre 13 godina

Ja sam prijatno iznenadjen,ne toliko rezultatom,ali igrom,trcanjem,zalaganjem..Mozda i bolje da odemo u LE gde bi uz malo srece u zrebu sa ovakvom igrom prosli grupe,podigli koeficijent,pa dogodine kao povlascenji i u 4. kolu kval za LS.Sa Acom St.sve vise podsecamo na Duletov K.K a ni tamo nije bilo rezultata prve godine u Evropi naravno,u prvenstvu realno ne vidim ko bi mogao da nas ugrozi...

SURDA

pre 13 godina

Sto je dosta dosta je, Tomic nije igrac za Partizan! Citavu utakmicu se krio ko neka *****, brate ti nemas onu stvar da bi igrao za Partizan zato neka te vodi taj sto te gura negde daleko sto dalje da te moje oci nevide! GROBAR DO GROBA!

Bos il hadzija

pre 13 godina

@jača želja, jača vera = LIGA ŠAMPIONA

E kad ti ukapiras da je osnova modernog fudbala pored tehnike upravo ta atletska sprema, onda mozda i shvatis da se Anderleht nije provukao nego Partizan. Videces u revansu koliko znaci ta "atletska sprema"...

FCRealno

pre 13 godina

Ljudi, Anderleht se juce nije provukao!!! Ili ste vi gledali neku drugu utakmicu.
Utakmica je bila egal. Mi nismo dominirali (kao sto bi neko ovde statistikom hteo da dokaze). Bilo je par dobrih prolaza Ilijeva, jedna kontra (Ilic traljav sut) ali to je to. Dali smo jedan gol (greska njihove odbrane i jedan su dali sami sebi). Njihov prvi gol je izradjen, drugi je glup, ali je covek zaista stajao sam pred golom (sto ce reci nasa odbrana je zaspala). To je to. Nemojte da se lazemo. A oni jesu igrali u gostima i rekli su da im je cilj dati gol. Uradili su to. Fizicki jesu jaci, tehnicki nisu daleko iza nasih kao sto neki ovde zele da predstave (ako su uopste iza nasih - pogledajte malo "trouglove" koje su odigrali par puta na desnom krilu). Imali su nekoliko suteva sa 20-30 metara koje tesko da bi Radisa zaustavio da su isli u okvir (tako da statistika sutevi van okvira isto nesto znaci - onima koji vole statistiku). Bila je dobra tekma, ali mi nismo nadigrali Anderleht, da bi sad mogli da se nesto zalimo.
Ovo nije kritika nase igre, nego podsticaj da se, uz malo srece, moze i vise. (Inace sam protivnik statistike u fudbalu - "zamisli, nasi su pretrcali 8 km vise - carevi", a sta to znaci? da smo spremniji od Anderlehta? Ne, znaci da smo dzabe trcali, jer je poenta fudbala dati gol, a ne pretrcati vise km)

don doringo

pre 13 godina

molim televiziju b 92 kao mezavisnu da utvrdi razloge, zbog kojih RTS utakmice Partizana prenosi 2 minuta pred pocetak utakmice, a Zvexde 45 minuta pred utakmicu ako igraju u nizem stepenu takmicenja.RTS nije privatna Zvezdina televizija, vec nacionalna ili je to opet ona TV BASTILJA.

romanista

pre 13 godina

Napad,i samo napad !!Ko ne može da pobedi u gostima,nema šta da traži u LŠ,jedini put kada smo bili u LŠ,pobedili smo Newcastle u Engleskoj,i zato NAPAD,IGRAJTE,TRČITE,ako ne uspete,niko vam zameriti neće ! ...Samo tebi verni,samo tebi odani...

nikola

pre 13 godina

Kao navijač Partizana mogu da kažem da je juče odigrana dobra utakmica, ali isto tako želim da skrenem pažnju igračima da se više trude da na terenu pokažu šta znaju a ne samo da "pametuju" davajući izjave za medije...i posle dobrog rezultata OFK Beograda očekivalo se mnogo a znamo kako su prošli, zato momci ne letite mnogo i ne obećavajte čuda, već gledajte da se što bolje pokažete, makar i da izgubite nije tolika šteta, bitno je da se ne izbrukate.

jača želja, jača vera = LIGA ŠAMPIONA

pre 13 godina

I pored svih naših slabosti i limita Anderleht se juče PROVUKAO zahvaljujući tome što su ATLETSKI moćniji od Partizana, pre svega zato jer imaju nekoliko visokih, snažnih crnaca (Lukaku, Kanu, Kujate...) koji su u kontaktu i duel igri odnosili skoro sve lopte na sredini. Odluka da se Moreira zameni Smiljanićem je, pored stavljanja Tomića u tim, druga najveća greška Stanojevića koja je i kumovala drugom primljenom golu. Čim je Lola ušao a nije se čestito ni sabrao sam sa sobom, mi primismo gol. Ako već izvlačiš iz igre vanserijskog tehničara Moreiru a nemaš na klupi njemu sličnog onda ubacuješ ATLETU a to je Bane Jovanović, a ne nespremnog, sporog i „kratkog“ Smiljanića! Lola skače na ubačenu loptu i onako mali i bez odraza nabacuje sveću pred gol Radiše a tek onda ovaj početnički reaguje. Bane bi tu loptu izbacio glavom do centra! Ma uopšte, kad je video da ne možemo atletski da im uspešno pariramo trebao je B. Jovanovića umesto Moa da dobijemo snagu i visinu u manevru.

Imamo šansu u revanšu, ali da li imamo i ambicije to je drugo pitanje. Imam utisak da i nespremni Ilijev može da probija njihove bekove kad poželi ali potreban nam je neko na DESNOJ strani umesto kriminalno neprimetnog Tomića! Davidov, Bogunović, Stefan Babović? A sva trojica LEVONOGI! Radišu ćeko lako zameniti ali Tomić nema konkurenciju po toj strani što je prava katastrofa za klub koji ima ambicije za LŠ.

Nema predaje, nerešeno je, EGAL smo sa Anderlehtom, u svim drugim fudbalskim elementima smo potpuno izjednačieni sa njima osim što su atletski dominantniji. Mi zato treba da budemo pametniji i mnogo hrabriji, pa i bezobrazno drski u Briselu. Naplatimo im već jednom taj nesrećni Hejsel '66 u tom istom Briselu. Ako budemo želeli tu Ligu šampiona više od Belgijanaca MI ĆEMO USPETI!

REALNOST

pre 13 godina

Bravo momci za mec! steta sto je Radisa dozvolio onako nesto... mozda bi isli i za golom vise ..ali dobro..
ako budu ukapirali da nema sta da izgube,dok anderleht ima... dobijamo!!! 100%
SAMO HRABRO MOMCI!!!

U INAT SVIMA!

hiddink

pre 13 godina

Nema predaje, idemo do pobede... Stanojevicu pusti momcima snimak penala iz 2003. pred utakmicu... kad ovako djeluje na mene (sav se jezim, osjetim neku nenormalnu energiju kad god gledam) onda mogu samo zamisliti kako ce oni reagovati na to.. idemo u LS..

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Jasno je da je Anderleht kvalitetniji i bolji tim i da je pre meca stvarana euforija da bi se ostvario sto bolji rezultat.Jasno je i da ce sad izjavljivati da nema predaje i slicne stvari, ali svima nama je jasno da realno nemamo nikakve sanse za prolaz.Zato trebamo drzati palceve na zrebu za Ligu Evrope da ne dospemo u neku jaku grupu.

don doringo

pre 13 godina

molim televiziju b 92 kao mezavisnu da utvrdi razloge, zbog kojih RTS utakmice Partizana prenosi 2 minuta pred pocetak utakmice, a Zvexde 45 minuta pred utakmicu ako igraju u nizem stepenu takmicenja.RTS nije privatna Zvezdina televizija, vec nacionalna ili je to opet ona TV BASTILJA.

jača želja, jača vera = LIGA ŠAMPIONA

pre 13 godina

I pored svih naših slabosti i limita Anderleht se juče PROVUKAO zahvaljujući tome što su ATLETSKI moćniji od Partizana, pre svega zato jer imaju nekoliko visokih, snažnih crnaca (Lukaku, Kanu, Kujate...) koji su u kontaktu i duel igri odnosili skoro sve lopte na sredini. Odluka da se Moreira zameni Smiljanićem je, pored stavljanja Tomića u tim, druga najveća greška Stanojevića koja je i kumovala drugom primljenom golu. Čim je Lola ušao a nije se čestito ni sabrao sam sa sobom, mi primismo gol. Ako već izvlačiš iz igre vanserijskog tehničara Moreiru a nemaš na klupi njemu sličnog onda ubacuješ ATLETU a to je Bane Jovanović, a ne nespremnog, sporog i „kratkog“ Smiljanića! Lola skače na ubačenu loptu i onako mali i bez odraza nabacuje sveću pred gol Radiše a tek onda ovaj početnički reaguje. Bane bi tu loptu izbacio glavom do centra! Ma uopšte, kad je video da ne možemo atletski da im uspešno pariramo trebao je B. Jovanovića umesto Moa da dobijemo snagu i visinu u manevru.

Imamo šansu u revanšu, ali da li imamo i ambicije to je drugo pitanje. Imam utisak da i nespremni Ilijev može da probija njihove bekove kad poželi ali potreban nam je neko na DESNOJ strani umesto kriminalno neprimetnog Tomića! Davidov, Bogunović, Stefan Babović? A sva trojica LEVONOGI! Radišu ćeko lako zameniti ali Tomić nema konkurenciju po toj strani što je prava katastrofa za klub koji ima ambicije za LŠ.

Nema predaje, nerešeno je, EGAL smo sa Anderlehtom, u svim drugim fudbalskim elementima smo potpuno izjednačieni sa njima osim što su atletski dominantniji. Mi zato treba da budemo pametniji i mnogo hrabriji, pa i bezobrazno drski u Briselu. Naplatimo im već jednom taj nesrećni Hejsel '66 u tom istom Briselu. Ako budemo želeli tu Ligu šampiona više od Belgijanaca MI ĆEMO USPETI!

Evropski Partizan

pre 13 godina

Ja sam prijatno iznenadjen,ne toliko rezultatom,ali igrom,trcanjem,zalaganjem..Mozda i bolje da odemo u LE gde bi uz malo srece u zrebu sa ovakvom igrom prosli grupe,podigli koeficijent,pa dogodine kao povlascenji i u 4. kolu kval za LS.Sa Acom St.sve vise podsecamo na Duletov K.K a ni tamo nije bilo rezultata prve godine u Evropi naravno,u prvenstvu realno ne vidim ko bi mogao da nas ugrozi...

REALNOST

pre 13 godina

Bravo momci za mec! steta sto je Radisa dozvolio onako nesto... mozda bi isli i za golom vise ..ali dobro..
ako budu ukapirali da nema sta da izgube,dok anderleht ima... dobijamo!!! 100%
SAMO HRABRO MOMCI!!!

U INAT SVIMA!

romanista

pre 13 godina

Napad,i samo napad !!Ko ne može da pobedi u gostima,nema šta da traži u LŠ,jedini put kada smo bili u LŠ,pobedili smo Newcastle u Engleskoj,i zato NAPAD,IGRAJTE,TRČITE,ako ne uspete,niko vam zameriti neće ! ...Samo tebi verni,samo tebi odani...

SURDA

pre 13 godina

Sto je dosta dosta je, Tomic nije igrac za Partizan! Citavu utakmicu se krio ko neka *****, brate ti nemas onu stvar da bi igrao za Partizan zato neka te vodi taj sto te gura negde daleko sto dalje da te moje oci nevide! GROBAR DO GROBA!

hiddink

pre 13 godina

Nema predaje, idemo do pobede... Stanojevicu pusti momcima snimak penala iz 2003. pred utakmicu... kad ovako djeluje na mene (sav se jezim, osjetim neku nenormalnu energiju kad god gledam) onda mogu samo zamisliti kako ce oni reagovati na to.. idemo u LS..

RASKAGROBAR

pre 13 godina

NENAD najvise me u tvom da ne kazem kakvom komentaru obradovalo to sto je kljucna rec u njemu NEKADA-:))))))))))...e pa Neso...nekada je i moj deda motorom upadao na igranke...nekada se i Pele sprdao sa svojim protivnicima...ali ja nisam ziveo tamo nekad-:)))..ja zivim sada-:))))..u tome je razlika vi imate samo to NEKAD...a mi imamo i nekad i sada i sutra...vasa sada je Smederevo..a vase sutra je Indjija....jel da da se sada udaras po glavi zato sto si ispao tupav sa svojim komentarom-:))))))))...U INAT SVIMA GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE...

nikola

pre 13 godina

Kao navijač Partizana mogu da kažem da je juče odigrana dobra utakmica, ali isto tako želim da skrenem pažnju igračima da se više trude da na terenu pokažu šta znaju a ne samo da "pametuju" davajući izjave za medije...i posle dobrog rezultata OFK Beograda očekivalo se mnogo a znamo kako su prošli, zato momci ne letite mnogo i ne obećavajte čuda, već gledajte da se što bolje pokažete, makar i da izgubite nije tolika šteta, bitno je da se ne izbrukate.

FCRealno

pre 13 godina

Ljudi, Anderleht se juce nije provukao!!! Ili ste vi gledali neku drugu utakmicu.
Utakmica je bila egal. Mi nismo dominirali (kao sto bi neko ovde statistikom hteo da dokaze). Bilo je par dobrih prolaza Ilijeva, jedna kontra (Ilic traljav sut) ali to je to. Dali smo jedan gol (greska njihove odbrane i jedan su dali sami sebi). Njihov prvi gol je izradjen, drugi je glup, ali je covek zaista stajao sam pred golom (sto ce reci nasa odbrana je zaspala). To je to. Nemojte da se lazemo. A oni jesu igrali u gostima i rekli su da im je cilj dati gol. Uradili su to. Fizicki jesu jaci, tehnicki nisu daleko iza nasih kao sto neki ovde zele da predstave (ako su uopste iza nasih - pogledajte malo "trouglove" koje su odigrali par puta na desnom krilu). Imali su nekoliko suteva sa 20-30 metara koje tesko da bi Radisa zaustavio da su isli u okvir (tako da statistika sutevi van okvira isto nesto znaci - onima koji vole statistiku). Bila je dobra tekma, ali mi nismo nadigrali Anderleht, da bi sad mogli da se nesto zalimo.
Ovo nije kritika nase igre, nego podsticaj da se, uz malo srece, moze i vise. (Inace sam protivnik statistike u fudbalu - "zamisli, nasi su pretrcali 8 km vise - carevi", a sta to znaci? da smo spremniji od Anderlehta? Ne, znaci da smo dzabe trcali, jer je poenta fudbala dati gol, a ne pretrcati vise km)

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Ајмо Гробари!Не обраћајте пажњу на злобне коментаре,злобних људи.Хоћу да видим и осетим само оптимизам.Нема предаје!

Dyshan

pre 13 godina

Da li je moguce da u toku cele utakmice nije bilo snimka ofsajd a?! Jel to uefa cenzurisala kompletan prenos svih detalja utakmice? Sedam ofsajda za Partizan je svirano , a nijedan replay? Anderlehtu nije sviran nijedan ofsajd!

Dalibor

pre 13 godina

Ilic i KRstajic, KLeo i Iliev mogu u ligu Sampiona, a ostali, retko ko zasluzuje i Ligu UEFA !

Ilic kapiten jedan je Ilic kapiten !

IVORY

pre 13 godina

Steta sto imamo rupu od golmana, cak je i odbrana pocela dobro da funkcionise.

Da je ostao Bozovic, sad bi smo vec mogli da razmisljamo o LS, ovako nam ostaje da strepimo jos nedelju dana i sa nervozom pratimo svaki centarsut u sesnaesterac u 90min.

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

@nenad Онда,по теби,Манчестер Јунајтед,Вердер,Селтик,Реал Мадрид,Рома,Њукасл,Спортинг,нисувеликани?

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Jasno je da je Anderleht kvalitetniji i bolji tim i da je pre meca stvarana euforija da bi se ostvario sto bolji rezultat.Jasno je i da ce sad izjavljivati da nema predaje i slicne stvari, ali svima nama je jasno da realno nemamo nikakve sanse za prolaz.Zato trebamo drzati palceve na zrebu za Ligu Evrope da ne dospemo u neku jaku grupu.

kokos

pre 13 godina

Za neinformisanog Nenada, Real, najveći svjetski fudbalski klub, je najubjedljiviji poraz protiv ekipa bivše SFRJ doživio upravo od Partizana - bilo je 3:0. Toliko o tome...

TIGER

pre 13 godina

Nije LS za vas...
Manite se corava posla...
Lepo pise na transparentu...
Dogodine...
A ne moze...
Dogodine Zvezda ulazi u LS....
(Lepi Fika, 19. avgust 2010 21:44)

Kako je Fika lepo odgledao utakmicu, zapamtio je svaki detalj sa stadiona :)
Ajde napisi jos koju pametnu, kao i svakog leta i jeseni jer ces u prolece isceznuti sa prvim visibabama :)
Voleo bih da cujem i neku tvoju pametnu u vezi kosarke, koji su dometi tvog kluba ove sezone... Ti svake godine sve najboilje znas :)

ZloNamerni Komsija

pre 13 godina

Kakva predaja, alo ? Pa, nismo mi Zvezda !
(Milanche, 19. avgust 2010 13:31)

Tu si u pravu igraci naseg kluba su se predali i stvarno su igrali ko indijanci!!!Nema sta zasluzeni porazi!!! ALI ni vi se sigurno NECETE predati do 15 minuta kada na semaforu bude pisalo Anderleht 3:0 Partizan, i tada pocinje CIRUKUS!!!Proci cete gore nego sto ste prosli protiv Kroacije(tada Dinamo)Makabi Petah Tikve i Zvezda protiv PSV-a i Zenita!!

TIGER

pre 13 godina

odgovor momku koji je pisao o TV Bastilji...
Brate to je opste poznata stvar da se u ovoj zemlji forsira CZ u svim sportovima, da se pare bacaju na taj klub...
Najbolji primer je Gasprom... Ja bih voleo da se javi neko ko je ubedjen da je Lukic tu firmu doveo u klub... Ja potpisujem da je drzava opet izvrsila pritisak na neku jaku firmu (Gasprom) da ulozi novac u "drzavni projekat"... Samo pogledajte koliko igraca ce ove sezone biti na platnom spisku tog kluba pa ce vam biti jasno... Niko me ne moze ubediti da je CZ potreban toliki broj igraca za nasu ligu, u kojoj ce se vise od pola lige boriri za opstanak kao svake sezone...
Tako da oni koji su ubedjeni da ce taj novac ostati u klubu imace prilike da se uvere u suprotno za par sezona...
Ove sezone ako CZ osvoji titulu, to ce biti samo zbog naseg ucesca u Evropi, jer se nama uvek odrazi igranje u Evropi na rezulatate u prvenstvu... Nadam se da do toga nece doci...

ultrasrbin

pre 13 godina

ako kod prvog gola belgijanaca nije bio faul u napadu ja sam pera detlic. darko bozovic je zbog jedne greske izgubio mesto i onda je mladen stalno pravio greske,ali nikom nista. ni jedan ni drugi sada nisu u partizanu,ali su 100 puta bolje resenje od radise. covek bolje da pusti kosu i uzme gitaru jer brani kao drogirani hipik,a ne golman kluba koji hoce u ls.stanojevicu daj malo vise sanse bogunovicu jer ivica nema snage. tomicu sansa na kasicicu dok ne ukapira da je na terenu da napravi nesto konkretno,a ne da se zabavlja driblinzima.

Kalimero

pre 13 godina

(ZloNamerni Komsija, 19. avgust 2010 19:06)

Mislio sam da neću ništa komentarisati ali ovako nešto ne mogu da prećutim. Partizan se treći put u poslednjih 8 godina nalazi na samoj ivici ulaska u LŠ! Jednom je uspeo, drugi put nije posle neverovatnih penala a treći put je igrao potpuno egal sa jedno ekipom kalibra LŠ (Anderleht). Spomenu bih i četvrti put jer smo uz malko sreće i potpuno nesuvislo poništeni gol Bogunović mogli možda i Turke da prođemo. U među vremenu igrali smo nekoliko puta Ligu Evrope(Kup UEFA).Čak smo uspeli i da prezimimo u tom kupu! Možda to nije nešto spec. ali sa budžetom od 2-3 miliona Evra i sa ligom kakvu imamo sasvim puna kapa.Čitam pre neki dan MAN UTD dodovodi nekog super talentovanog Portugalca (nikad čuo za njega) za tričavih 7,4 miliona. A sad ono što me je maksimanlno iznerviralo. Šta ste vi to drage komšije uradili na međunarodnoj sceni u posledniji 8 godina. Najviše me boli što vam svake godine napravimo određenu količinu bodova inače biste kvalifikacije počinjali sa klubovima iz Andore i Lihtenštajna! Opet imate jako slabu ekipu evidentno i teško da ćete i ove godine uzeti titulu. A nama ostaje da odigramo pošteno i drugu utakmicu pa kako nam bude, a ako ne uspemo tu je Liga Evrope i tri vrlo jaka protivnika, a vama komšije kao i desetak zadnjih godina jedino preostaje da gledate TV i Partizan u Evropi, (Fudbal,košarka,vaterpolo),i da se prisećati starih dobrih vremena od pre ravno 20 godina.

Bos il hadzija

pre 13 godina

@jača želja, jača vera = LIGA ŠAMPIONA

E kad ti ukapiras da je osnova modernog fudbala pored tehnike upravo ta atletska sprema, onda mozda i shvatis da se Anderleht nije provukao nego Partizan. Videces u revansu koliko znaci ta "atletska sprema"...

sremko

pre 13 godina

Hajde malo realnije. Najvise me iritiraju komentari"strucnjaka" u vezi Radise Ilica. Ni kod gola protiv Indjije, a ni juce nije bio direktan krivac. Pogledajte snimak, pa ce vam se samo kasti. Tako smo izgubili jednog, pre nekog vremena, Sikimica,izuzetno korektnog stopera,kome su se u par utakmica namestili autogolovi i neke greskice,dok se jos brusila forma, ali smo ga onda razapinjali i to mu je bio kraj. Moreira je nasa najveca zabluda u evropskim utakmicama! Limitiran,nemocan,tuzan. I onda neko poredi njega i deda Saleta Ilica. Neporedivo je. Treba se resiti Moreire, da ne baca samo u dileme Stanojevica.

auuuuuu

pre 13 godina

Hajde malo realnije. Najvise me iritiraju komentari"strucnjaka" u vezi Radise Ilica. Ni kod gola protiv Indjije, a ni juce nije bio direktan krivac. Pogledajte snimak, pa ce vam se samo kasti. Tako smo izgubili jednog, pre nekog vremena, Sikimica,izuzetno korektnog stopera,kome su se u par utakmica namestili autogolovi i neke greskice,dok se jos brusila forma, ali smo ga onda razapinjali i to mu je bio kraj. Moreira je nasa najveca zabluda u evropskim utakmicama! Limitiran,nemocan,tuzan. I onda neko poredi njega i deda Saleta Ilica. Neporedivo je. Treba se resiti Moreire, da ne baca samo u dileme Stanojevica.
(sremko, 19. avgust 2010 21:47) brate aj ti na spavanje,posto si izvalio najvecu glupost na forumu u poslednje vreme...moja baba je kriva a ne radisa,koji igra moravac oko crnnca, da se malo razumes u fudbal znao bi da onakve lopte koje padaju pola sata golman treba lagano da pokupi,to uce jos u pionirima... a covek ima i ruke,zamisli... moreira zabluda, to je jos veca glupost, zato idi i spavaj,molim te!

borac

pre 13 godina

sremko radisa ilic je apsolutni krivac kod oba gola a pogotovo protiv indjije! covek je u prvom poluvremenu krenuo na jedan centarsut sa sredine i umalo ga je preletela lopta a posle toga je u strahu ostao na gol liniji i naravno primio.protiv anderlehta kod provg je morao da odnese i lazevskog i onog sa sve loptom sa peterca a za drugi gol necu da komentarisem. Moreira u evropi igra povuceno jer neko mora da krpi rupe koje ostaju od Petrovica i Tomica jer ljudi nece da trce ali to kao niko ne vidi!!!!!!

K-Gor

pre 13 godina

Teška tekma... Ali niko ne pominje jedan detalj. Na 0-0 onaj Marokanac samo što nije slomio nogu Moreiri!!! Na usporenom snimku vidi se da je bio prekršaj najmanje za žuti karton! A kad se sjetim da je Džo Kol dobio direktni crveni karton za sličan faul protiv Arsenala... Sa tim žutim kartonom taj lik ne bi igrao revanš, a da je dobio crveni, ko zna šta bi bilo! Prema toma, imamo šanse, samo da im ne poklanjamo šanse i golove. Pokažite karakter! Da li vrijedite ili ne za Ligu Šampiona?! Borite se ,pa šta bude!

nenad

pre 13 godina

Kakva predaja, alo ? Pa, nismo mi Zvezda !
(Milanche, 19. avgust 2010 13:31) U pravu si,niste vi Zvezda jer za razliku od vas,ona je nekada nesto i uradila u Evropi,osvojila KS,igrala finale kupa uefa,pobedjivala Bajern,Real,Liverpul,Arsenal,a vi nikada u istoriji niste pobedili nekog Evropskoga velikana...

nebojsa

pre 13 godina

ova utakmica pokazuje da nasi timovi neznaju da igraju velike utakmice jer su puni kompleksa,uopsteno fudbal nam je dno dna i to je realnost!

Rade Dzevi

pre 13 godina

G-ne Stanojevcu: Morali ste da znate da Moreira nije spreman za ovakvog protivnika i kada je najzdraviji a to se videlo zadnje 2 godine kada smo igrali sa Evroligasima.Zasto imamo Smiljanica i Babovica?Tomic jedavno zreo za prodaju samo ako ga neko hoce jer ce mozda tamo promeniti pristup igri ili ce vecito grejati klupu. A Radisa Ilic je "crna rupa " na golu , sa njim necemo nigde stici jer je uprava kod izbora golmana mnogo podbacila. Neka nam je Bog upomoc!

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Iskren da budem smatram da Ilic nije golman za Partizan i da su mogli da kupe boljeg i mladjeg golmana ali isto tako moram da kazem da posle pregledanog snimka mislim da Ilic nije kriv za ovaj drugi gol jer da je lopta isla na gvalu njihovom igracu pa da skoci da je uhvati a ovako mu je pala na nogu a pre toga je Knu odgurnuo Ilica i nije imao sanse da mu prodje ispred njegovoh nogu da uhvati loptu, mislim da je sudija trebao da svira faul jer se sve desilo u nasem petercu mada nije bilo nekog velikog guranja, u svakom slucaju ne zameram Ilicu, dok ona situacija protiv Indjije je za svaku osudu!!!

djole

pre 13 godina

@(neko to od gore vidi sve, 19. avgust 2010 13:36)
Pa dobro, sta sad, i ako ne bi bilo sanse, to znaci treba sesti na teren 90 minuta? normalno da se ne predaje. Kako bude, bude, niko se nece buniti ako se igra sa srcem i zeljom za pobedom.

Miki

pre 13 godina

"Šta ste vi to drage komšije uradili na međunarodnoj sceni u posledniji 8 godina. Najviše me boli što vam svake godine napravimo određenu količinu bodova inače biste kvalifikacije počinjali sa klubovima iz Andore i Lihtenštajna!"
Ne budi licemer i ne primaj se na zlonamerne komsije. Ja sam dobronamerni komsija i zelim Vam puno uspeha u LS, ali malo proveri ko je i kada gubio bodove i zasto je Srpski fudbal u ovakvoj situaciji. Za to sigurno nije (samo) Zvezda kriva. Koeficijenti se ne racunaju samo od vaseg ulaska u LS (13 bodova) nego i od ranije, a proveri ko je do tada imao veci bodovni saldo i ko ga je tih godina gubio i umanjivao. Sa tih 13 bodova za LS vi ste do prosle godine ukupno za Srbiju osvojili JEDAN bod vise od Zvezde, a bili ste prvaci vise puta od Zvezde (kako to objasnjavas?). Proveri, ako te ne mrzi (mene nije mrzelo) i videces da tvoja prica o crno-belom spasavanju Srpskog fudbala ne pije vodu. Taman sada nadoknadite to sto ste gubili tih Marjanovicevih godina i sve ok. Bez zlih namera, samo objektivno, a Vama srecno.

neko to od gore vidi sve

pre 13 godina

Jasno je da je Anderleht kvalitetniji i bolji tim i da je pre meca stvarana euforija da bi se ostvario sto bolji rezultat.Jasno je i da ce sad izjavljivati da nema predaje i slicne stvari, ali svima nama je jasno da realno nemamo nikakve sanse za prolaz.Zato trebamo drzati palceve na zrebu za Ligu Evrope da ne dospemo u neku jaku grupu.

ZloNamerni Komsija

pre 13 godina

Kakva predaja, alo ? Pa, nismo mi Zvezda !
(Milanche, 19. avgust 2010 13:31)

Tu si u pravu igraci naseg kluba su se predali i stvarno su igrali ko indijanci!!!Nema sta zasluzeni porazi!!! ALI ni vi se sigurno NECETE predati do 15 minuta kada na semaforu bude pisalo Anderleht 3:0 Partizan, i tada pocinje CIRUKUS!!!Proci cete gore nego sto ste prosli protiv Kroacije(tada Dinamo)Makabi Petah Tikve i Zvezda protiv PSV-a i Zenita!!

nenad

pre 13 godina

Kakva predaja, alo ? Pa, nismo mi Zvezda !
(Milanche, 19. avgust 2010 13:31) U pravu si,niste vi Zvezda jer za razliku od vas,ona je nekada nesto i uradila u Evropi,osvojila KS,igrala finale kupa uefa,pobedjivala Bajern,Real,Liverpul,Arsenal,a vi nikada u istoriji niste pobedili nekog Evropskoga velikana...

Bos il hadzija

pre 13 godina

@jača želja, jača vera = LIGA ŠAMPIONA

E kad ti ukapiras da je osnova modernog fudbala pored tehnike upravo ta atletska sprema, onda mozda i shvatis da se Anderleht nije provukao nego Partizan. Videces u revansu koliko znaci ta "atletska sprema"...

sremko

pre 13 godina

Hajde malo realnije. Najvise me iritiraju komentari"strucnjaka" u vezi Radise Ilica. Ni kod gola protiv Indjije, a ni juce nije bio direktan krivac. Pogledajte snimak, pa ce vam se samo kasti. Tako smo izgubili jednog, pre nekog vremena, Sikimica,izuzetno korektnog stopera,kome su se u par utakmica namestili autogolovi i neke greskice,dok se jos brusila forma, ali smo ga onda razapinjali i to mu je bio kraj. Moreira je nasa najveca zabluda u evropskim utakmicama! Limitiran,nemocan,tuzan. I onda neko poredi njega i deda Saleta Ilica. Neporedivo je. Treba se resiti Moreire, da ne baca samo u dileme Stanojevica.

jača želja, jača vera = LIGA ŠAMPIONA

pre 13 godina

I pored svih naših slabosti i limita Anderleht se juče PROVUKAO zahvaljujući tome što su ATLETSKI moćniji od Partizana, pre svega zato jer imaju nekoliko visokih, snažnih crnaca (Lukaku, Kanu, Kujate...) koji su u kontaktu i duel igri odnosili skoro sve lopte na sredini. Odluka da se Moreira zameni Smiljanićem je, pored stavljanja Tomića u tim, druga najveća greška Stanojevića koja je i kumovala drugom primljenom golu. Čim je Lola ušao a nije se čestito ni sabrao sam sa sobom, mi primismo gol. Ako već izvlačiš iz igre vanserijskog tehničara Moreiru a nemaš na klupi njemu sličnog onda ubacuješ ATLETU a to je Bane Jovanović, a ne nespremnog, sporog i „kratkog“ Smiljanića! Lola skače na ubačenu loptu i onako mali i bez odraza nabacuje sveću pred gol Radiše a tek onda ovaj početnički reaguje. Bane bi tu loptu izbacio glavom do centra! Ma uopšte, kad je video da ne možemo atletski da im uspešno pariramo trebao je B. Jovanovića umesto Moa da dobijemo snagu i visinu u manevru.

Imamo šansu u revanšu, ali da li imamo i ambicije to je drugo pitanje. Imam utisak da i nespremni Ilijev može da probija njihove bekove kad poželi ali potreban nam je neko na DESNOJ strani umesto kriminalno neprimetnog Tomića! Davidov, Bogunović, Stefan Babović? A sva trojica LEVONOGI! Radišu ćeko lako zameniti ali Tomić nema konkurenciju po toj strani što je prava katastrofa za klub koji ima ambicije za LŠ.

Nema predaje, nerešeno je, EGAL smo sa Anderlehtom, u svim drugim fudbalskim elementima smo potpuno izjednačieni sa njima osim što su atletski dominantniji. Mi zato treba da budemo pametniji i mnogo hrabriji, pa i bezobrazno drski u Briselu. Naplatimo im već jednom taj nesrećni Hejsel '66 u tom istom Briselu. Ako budemo želeli tu Ligu šampiona više od Belgijanaca MI ĆEMO USPETI!

nikola

pre 13 godina

Kao navijač Partizana mogu da kažem da je juče odigrana dobra utakmica, ali isto tako želim da skrenem pažnju igračima da se više trude da na terenu pokažu šta znaju a ne samo da "pametuju" davajući izjave za medije...i posle dobrog rezultata OFK Beograda očekivalo se mnogo a znamo kako su prošli, zato momci ne letite mnogo i ne obećavajte čuda, već gledajte da se što bolje pokažete, makar i da izgubite nije tolika šteta, bitno je da se ne izbrukate.

SURDA

pre 13 godina

Sto je dosta dosta je, Tomic nije igrac za Partizan! Citavu utakmicu se krio ko neka *****, brate ti nemas onu stvar da bi igrao za Partizan zato neka te vodi taj sto te gura negde daleko sto dalje da te moje oci nevide! GROBAR DO GROBA!

don doringo

pre 13 godina

molim televiziju b 92 kao mezavisnu da utvrdi razloge, zbog kojih RTS utakmice Partizana prenosi 2 minuta pred pocetak utakmice, a Zvexde 45 minuta pred utakmicu ako igraju u nizem stepenu takmicenja.RTS nije privatna Zvezdina televizija, vec nacionalna ili je to opet ona TV BASTILJA.

Evropski Partizan

pre 13 godina

Ja sam prijatno iznenadjen,ne toliko rezultatom,ali igrom,trcanjem,zalaganjem..Mozda i bolje da odemo u LE gde bi uz malo srece u zrebu sa ovakvom igrom prosli grupe,podigli koeficijent,pa dogodine kao povlascenji i u 4. kolu kval za LS.Sa Acom St.sve vise podsecamo na Duletov K.K a ni tamo nije bilo rezultata prve godine u Evropi naravno,u prvenstvu realno ne vidim ko bi mogao da nas ugrozi...

REALNOST

pre 13 godina

Bravo momci za mec! steta sto je Radisa dozvolio onako nesto... mozda bi isli i za golom vise ..ali dobro..
ako budu ukapirali da nema sta da izgube,dok anderleht ima... dobijamo!!! 100%
SAMO HRABRO MOMCI!!!

U INAT SVIMA!

hiddink

pre 13 godina

Nema predaje, idemo do pobede... Stanojevicu pusti momcima snimak penala iz 2003. pred utakmicu... kad ovako djeluje na mene (sav se jezim, osjetim neku nenormalnu energiju kad god gledam) onda mogu samo zamisliti kako ce oni reagovati na to.. idemo u LS..

FCRealno

pre 13 godina

Ljudi, Anderleht se juce nije provukao!!! Ili ste vi gledali neku drugu utakmicu.
Utakmica je bila egal. Mi nismo dominirali (kao sto bi neko ovde statistikom hteo da dokaze). Bilo je par dobrih prolaza Ilijeva, jedna kontra (Ilic traljav sut) ali to je to. Dali smo jedan gol (greska njihove odbrane i jedan su dali sami sebi). Njihov prvi gol je izradjen, drugi je glup, ali je covek zaista stajao sam pred golom (sto ce reci nasa odbrana je zaspala). To je to. Nemojte da se lazemo. A oni jesu igrali u gostima i rekli su da im je cilj dati gol. Uradili su to. Fizicki jesu jaci, tehnicki nisu daleko iza nasih kao sto neki ovde zele da predstave (ako su uopste iza nasih - pogledajte malo "trouglove" koje su odigrali par puta na desnom krilu). Imali su nekoliko suteva sa 20-30 metara koje tesko da bi Radisa zaustavio da su isli u okvir (tako da statistika sutevi van okvira isto nesto znaci - onima koji vole statistiku). Bila je dobra tekma, ali mi nismo nadigrali Anderleht, da bi sad mogli da se nesto zalimo.
Ovo nije kritika nase igre, nego podsticaj da se, uz malo srece, moze i vise. (Inace sam protivnik statistike u fudbalu - "zamisli, nasi su pretrcali 8 km vise - carevi", a sta to znaci? da smo spremniji od Anderlehta? Ne, znaci da smo dzabe trcali, jer je poenta fudbala dati gol, a ne pretrcati vise km)

nebojsa

pre 13 godina

ova utakmica pokazuje da nasi timovi neznaju da igraju velike utakmice jer su puni kompleksa,uopsteno fudbal nam je dno dna i to je realnost!

romanista

pre 13 godina

Napad,i samo napad !!Ko ne može da pobedi u gostima,nema šta da traži u LŠ,jedini put kada smo bili u LŠ,pobedili smo Newcastle u Engleskoj,i zato NAPAD,IGRAJTE,TRČITE,ako ne uspete,niko vam zameriti neće ! ...Samo tebi verni,samo tebi odani...

Dalibor

pre 13 godina

Ilic i KRstajic, KLeo i Iliev mogu u ligu Sampiona, a ostali, retko ko zasluzuje i Ligu UEFA !

Ilic kapiten jedan je Ilic kapiten !

TIGER

pre 13 godina

odgovor momku koji je pisao o TV Bastilji...
Brate to je opste poznata stvar da se u ovoj zemlji forsira CZ u svim sportovima, da se pare bacaju na taj klub...
Najbolji primer je Gasprom... Ja bih voleo da se javi neko ko je ubedjen da je Lukic tu firmu doveo u klub... Ja potpisujem da je drzava opet izvrsila pritisak na neku jaku firmu (Gasprom) da ulozi novac u "drzavni projekat"... Samo pogledajte koliko igraca ce ove sezone biti na platnom spisku tog kluba pa ce vam biti jasno... Niko me ne moze ubediti da je CZ potreban toliki broj igraca za nasu ligu, u kojoj ce se vise od pola lige boriri za opstanak kao svake sezone...
Tako da oni koji su ubedjeni da ce taj novac ostati u klubu imace prilike da se uvere u suprotno za par sezona...
Ove sezone ako CZ osvoji titulu, to ce biti samo zbog naseg ucesca u Evropi, jer se nama uvek odrazi igranje u Evropi na rezulatate u prvenstvu... Nadam se da do toga nece doci...

RASKAGROBAR

pre 13 godina

NENAD najvise me u tvom da ne kazem kakvom komentaru obradovalo to sto je kljucna rec u njemu NEKADA-:))))))))))...e pa Neso...nekada je i moj deda motorom upadao na igranke...nekada se i Pele sprdao sa svojim protivnicima...ali ja nisam ziveo tamo nekad-:)))..ja zivim sada-:))))..u tome je razlika vi imate samo to NEKAD...a mi imamo i nekad i sada i sutra...vasa sada je Smederevo..a vase sutra je Indjija....jel da da se sada udaras po glavi zato sto si ispao tupav sa svojim komentarom-:))))))))...U INAT SVIMA GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE...

auuuuuu

pre 13 godina

Hajde malo realnije. Najvise me iritiraju komentari"strucnjaka" u vezi Radise Ilica. Ni kod gola protiv Indjije, a ni juce nije bio direktan krivac. Pogledajte snimak, pa ce vam se samo kasti. Tako smo izgubili jednog, pre nekog vremena, Sikimica,izuzetno korektnog stopera,kome su se u par utakmica namestili autogolovi i neke greskice,dok se jos brusila forma, ali smo ga onda razapinjali i to mu je bio kraj. Moreira je nasa najveca zabluda u evropskim utakmicama! Limitiran,nemocan,tuzan. I onda neko poredi njega i deda Saleta Ilica. Neporedivo je. Treba se resiti Moreire, da ne baca samo u dileme Stanojevica.
(sremko, 19. avgust 2010 21:47) brate aj ti na spavanje,posto si izvalio najvecu glupost na forumu u poslednje vreme...moja baba je kriva a ne radisa,koji igra moravac oko crnnca, da se malo razumes u fudbal znao bi da onakve lopte koje padaju pola sata golman treba lagano da pokupi,to uce jos u pionirima... a covek ima i ruke,zamisli... moreira zabluda, to je jos veca glupost, zato idi i spavaj,molim te!

Kalimero

pre 13 godina

(ZloNamerni Komsija, 19. avgust 2010 19:06)

Mislio sam da neću ništa komentarisati ali ovako nešto ne mogu da prećutim. Partizan se treći put u poslednjih 8 godina nalazi na samoj ivici ulaska u LŠ! Jednom je uspeo, drugi put nije posle neverovatnih penala a treći put je igrao potpuno egal sa jedno ekipom kalibra LŠ (Anderleht). Spomenu bih i četvrti put jer smo uz malko sreće i potpuno nesuvislo poništeni gol Bogunović mogli možda i Turke da prođemo. U među vremenu igrali smo nekoliko puta Ligu Evrope(Kup UEFA).Čak smo uspeli i da prezimimo u tom kupu! Možda to nije nešto spec. ali sa budžetom od 2-3 miliona Evra i sa ligom kakvu imamo sasvim puna kapa.Čitam pre neki dan MAN UTD dodovodi nekog super talentovanog Portugalca (nikad čuo za njega) za tričavih 7,4 miliona. A sad ono što me je maksimanlno iznerviralo. Šta ste vi to drage komšije uradili na međunarodnoj sceni u posledniji 8 godina. Najviše me boli što vam svake godine napravimo određenu količinu bodova inače biste kvalifikacije počinjali sa klubovima iz Andore i Lihtenštajna! Opet imate jako slabu ekipu evidentno i teško da ćete i ove godine uzeti titulu. A nama ostaje da odigramo pošteno i drugu utakmicu pa kako nam bude, a ako ne uspemo tu je Liga Evrope i tri vrlo jaka protivnika, a vama komšije kao i desetak zadnjih godina jedino preostaje da gledate TV i Partizan u Evropi, (Fudbal,košarka,vaterpolo),i da se prisećati starih dobrih vremena od pre ravno 20 godina.

Miki

pre 13 godina

"Šta ste vi to drage komšije uradili na međunarodnoj sceni u posledniji 8 godina. Najviše me boli što vam svake godine napravimo određenu količinu bodova inače biste kvalifikacije počinjali sa klubovima iz Andore i Lihtenštajna!"
Ne budi licemer i ne primaj se na zlonamerne komsije. Ja sam dobronamerni komsija i zelim Vam puno uspeha u LS, ali malo proveri ko je i kada gubio bodove i zasto je Srpski fudbal u ovakvoj situaciji. Za to sigurno nije (samo) Zvezda kriva. Koeficijenti se ne racunaju samo od vaseg ulaska u LS (13 bodova) nego i od ranije, a proveri ko je do tada imao veci bodovni saldo i ko ga je tih godina gubio i umanjivao. Sa tih 13 bodova za LS vi ste do prosle godine ukupno za Srbiju osvojili JEDAN bod vise od Zvezde, a bili ste prvaci vise puta od Zvezde (kako to objasnjavas?). Proveri, ako te ne mrzi (mene nije mrzelo) i videces da tvoja prica o crno-belom spasavanju Srpskog fudbala ne pije vodu. Taman sada nadoknadite to sto ste gubili tih Marjanovicevih godina i sve ok. Bez zlih namera, samo objektivno, a Vama srecno.

TIGER

pre 13 godina

Nije LS za vas...
Manite se corava posla...
Lepo pise na transparentu...
Dogodine...
A ne moze...
Dogodine Zvezda ulazi u LS....
(Lepi Fika, 19. avgust 2010 21:44)

Kako je Fika lepo odgledao utakmicu, zapamtio je svaki detalj sa stadiona :)
Ajde napisi jos koju pametnu, kao i svakog leta i jeseni jer ces u prolece isceznuti sa prvim visibabama :)
Voleo bih da cujem i neku tvoju pametnu u vezi kosarke, koji su dometi tvog kluba ove sezone... Ti svake godine sve najboilje znas :)

borac

pre 13 godina

sremko radisa ilic je apsolutni krivac kod oba gola a pogotovo protiv indjije! covek je u prvom poluvremenu krenuo na jedan centarsut sa sredine i umalo ga je preletela lopta a posle toga je u strahu ostao na gol liniji i naravno primio.protiv anderlehta kod provg je morao da odnese i lazevskog i onog sa sve loptom sa peterca a za drugi gol necu da komentarisem. Moreira u evropi igra povuceno jer neko mora da krpi rupe koje ostaju od Petrovica i Tomica jer ljudi nece da trce ali to kao niko ne vidi!!!!!!

kokos

pre 13 godina

Za neinformisanog Nenada, Real, najveći svjetski fudbalski klub, je najubjedljiviji poraz protiv ekipa bivše SFRJ doživio upravo od Partizana - bilo je 3:0. Toliko o tome...

Dyshan

pre 13 godina

Da li je moguce da u toku cele utakmice nije bilo snimka ofsajd a?! Jel to uefa cenzurisala kompletan prenos svih detalja utakmice? Sedam ofsajda za Partizan je svirano , a nijedan replay? Anderlehtu nije sviran nijedan ofsajd!

IVORY

pre 13 godina

Steta sto imamo rupu od golmana, cak je i odbrana pocela dobro da funkcionise.

Da je ostao Bozovic, sad bi smo vec mogli da razmisljamo o LS, ovako nam ostaje da strepimo jos nedelju dana i sa nervozom pratimo svaki centarsut u sesnaesterac u 90min.

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

@nenad Онда,по теби,Манчестер Јунајтед,Вердер,Селтик,Реал Мадрид,Рома,Њукасл,Спортинг,нисувеликани?

Rade Dzevi

pre 13 godina

G-ne Stanojevcu: Morali ste da znate da Moreira nije spreman za ovakvog protivnika i kada je najzdraviji a to se videlo zadnje 2 godine kada smo igrali sa Evroligasima.Zasto imamo Smiljanica i Babovica?Tomic jedavno zreo za prodaju samo ako ga neko hoce jer ce mozda tamo promeniti pristup igri ili ce vecito grejati klupu. A Radisa Ilic je "crna rupa " na golu , sa njim necemo nigde stici jer je uprava kod izbora golmana mnogo podbacila. Neka nam je Bog upomoc!

Аца"Притисак!"П.Ф.Ц.

pre 13 godina

Ајмо Гробари!Не обраћајте пажњу на злобне коментаре,злобних људи.Хоћу да видим и осетим само оптимизам.Нема предаје!

ultrasrbin

pre 13 godina

ako kod prvog gola belgijanaca nije bio faul u napadu ja sam pera detlic. darko bozovic je zbog jedne greske izgubio mesto i onda je mladen stalno pravio greske,ali nikom nista. ni jedan ni drugi sada nisu u partizanu,ali su 100 puta bolje resenje od radise. covek bolje da pusti kosu i uzme gitaru jer brani kao drogirani hipik,a ne golman kluba koji hoce u ls.stanojevicu daj malo vise sanse bogunovicu jer ivica nema snage. tomicu sansa na kasicicu dok ne ukapira da je na terenu da napravi nesto konkretno,a ne da se zabavlja driblinzima.

K-Gor

pre 13 godina

Teška tekma... Ali niko ne pominje jedan detalj. Na 0-0 onaj Marokanac samo što nije slomio nogu Moreiri!!! Na usporenom snimku vidi se da je bio prekršaj najmanje za žuti karton! A kad se sjetim da je Džo Kol dobio direktni crveni karton za sličan faul protiv Arsenala... Sa tim žutim kartonom taj lik ne bi igrao revanš, a da je dobio crveni, ko zna šta bi bilo! Prema toma, imamo šanse, samo da im ne poklanjamo šanse i golove. Pokažite karakter! Da li vrijedite ili ne za Ligu Šampiona?! Borite se ,pa šta bude!

djole

pre 13 godina

@(neko to od gore vidi sve, 19. avgust 2010 13:36)
Pa dobro, sta sad, i ako ne bi bilo sanse, to znaci treba sesti na teren 90 minuta? normalno da se ne predaje. Kako bude, bude, niko se nece buniti ako se igra sa srcem i zeljom za pobedom.

Sasa-Sabac

pre 13 godina

Iskren da budem smatram da Ilic nije golman za Partizan i da su mogli da kupe boljeg i mladjeg golmana ali isto tako moram da kazem da posle pregledanog snimka mislim da Ilic nije kriv za ovaj drugi gol jer da je lopta isla na gvalu njihovom igracu pa da skoci da je uhvati a ovako mu je pala na nogu a pre toga je Knu odgurnuo Ilica i nije imao sanse da mu prodje ispred njegovoh nogu da uhvati loptu, mislim da je sudija trebao da svira faul jer se sve desilo u nasem petercu mada nije bilo nekog velikog guranja, u svakom slucaju ne zameram Ilicu, dok ona situacija protiv Indjije je za svaku osudu!!!