Četvrtak, 05.08.2010.

23:57

LŠ: Partizan čeka rivala

Jedini preostali predstavnik Srbiju u fudbalskim evrokupovima, saznaće u petak rivala u četvrtom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izvor: NK

LŠ: Partizan èeka rivala IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

blokovi

pre 13 godina

sto je najgore od svega dobicete neke najvece banane,tipa kopenhagen,mada su i oni evropa za sve odavde,ima da prodjete na guzove i posle ce biti partizan kida,ovo ono...ja vam ZELIM da udjete u ligu sampiona,pa onda da u grupi budete recimo sa arsenalom,da vidite kako se igra fudbal,savremen,tj kako bi vi voleli da igrate...

ivica

pre 13 godina

I pored znacajnih pobeda koje je postigao Partizan, treba biti jako oprezan i treba dati punu podrsku kako ekipi tako i strucnom stabu. Ne bi smelo da se desi da u slucaju nekog kiksa izgube podrsku i naruse atmosferu u ekipi, jer po meni to je bio glavni razlog losih igara u Evropi predhodnih godina, jer i LE treba shvatiti kao realnost i veliki uspeh.
Napred Partizan

juznjak

pre 13 godina

Liga prvaka u kojoj sudjeluju klubovi poput Partizana,Cluja,Thuna i Debrecena gubi smisao.
(Tomo,Sarajevo, 6. avgust 2010 00:17)

promenis klub za koji te ujak nagovorio da navijas,kupis crno beli sal i...
zivot ima smisla,budes srecan i zadovoljan.

tako malo je potrebno za srecu :))

ps. i ujaku da izbusis gume,zbog nesrecnog detinjstva:))

Zika

pre 13 godina

U cemu je vise problem?
Uskoro pocinje nase prvenstvo pa komsinica moze da se takmici za Intertoto kup.
Partizan- sampion!!!!
Svaka cast momci..bolji smo od komsinice i to je vec monotono!!
Liga sampiona- puno srece!

Valerenga Fotball

pre 13 godina

"Ja bih voleo Kopenhagen", "Iskreno mislim da je Kopenhagen najslabija ekipa od svih ovih", "Najvece sanse imamo protiv Kopenhagena" - nemate vi pojma... Sparta ili Hapoel... Nije Helsinki isto sto i FC Copenhagen, to je isto kao da poredite Rabotnicki i Partizan.

киза

pre 13 godina

Људи, мене овај тренер подсећа на Дуле Вујошевића, још ако успе да пребаци и на играче дулетову филоѕофију... где би нам крај био. Ко год да буде, срце на терен, иѕвући иѕ екипе свих 120% могућности и онда ако има бољих, па у реду је.

Krle

pre 13 godina

Kad vec imamo svi neke zelje, evo i mojih :)
1. Kopenhagen - nekako mi se zbog njihove trenutne forme i rezultata, cine kao najlaksi protivnik
2. Sparta Prag - nisu bas toliki fudbalski bauk

Bazel bi mozda tu dosao kao sledeci na listi zelja, ali bih iskreno voleo da izbegnemo preostale tri ekipe. Anderleht je odlicna ekipa i njih bi najmanje voleo da vidim. Sto se tice Hapoela, mnogi bi zbog imena pomislili da su oni najsmesniji, ali je rec o veoma opasnoj ekipi. Imaju spoj mladih i iskusnih igraca, gaje brzu pas igru, a pritom te na gostovanju ceka 45 stepeni, tako da ce se tamo tesko bilo ko naigrati fudbala.

Goran

pre 13 godina

Zašto ovoliko negativnih komentara? Ja navijam za Zvezdu, ali kad se igraju evropske utakmice, navijam uvek ua naše ekipe. Naravno, i za Partizan kad igra u Evropi. Iskreno, mislim da Partizan može da prodje svaku od ovih ekipa. Otprilike su šanse protiv svih 50-50.

Zipo

pre 13 godina

Kao Zvezdas zelim vam od srca da udjete u LS i ostvarite sto bolje rezultate. Nije poenta da zelim zlo Partizanu zato sto je moja Zvezda ovako losa pa da sam zadovoljan sto smo losi i jedni i drugi. Garnitura u Zvezdi je takva kakva je, ali ko zna, ako nam jos vise odmaknete mozda nekad i dodje do neke cistke i ovi iz KK dobiju nogu. Ali i kod vas su teski muljatori, nece biti lako. U svakom slucaju, srecno.

OOOOO

pre 13 godina

Ne treba se pribojavati nikog koliko god taj neko bio jak.
PARTIZAN mozda nije u samom vrhu evropskog fudbala ali mora ostaviti utisak zilavosti na svakoj utakmici a zilavih se i najveci plase.
Konacno imamo trenera poput mateusa koji gaji borbenost i koji na svakoj utakmici ostavi deo sebe.
Fanaticnom borbenoscu mogu samo dobiti reci hvale i niko im nece zameriti cak i ako ispadnu ako je ocigledno da daju svoj maksimum.
Ako verujete da mozete i da imate kvalitet da stignete do grupne faze onda ce biti teze- treba verovati da mozete doci do polufinala- finala, a takvim stavom ce se do grupe mnogo lakse doci. Kvalitet za razna iznenadjenja imamo a cuda su moguca. Iskusni igraci ce doneti prevagu i mislim da je LS nikad blize i da ko god bude bio protivnik- mislim da nece biti vecih problema.

analiticar

pre 13 godina

Realno, svaki od ovih klubova, potencijanih protivnika Partizana je kvaliteniji tim. To ne znaci da nemamo sanse. Igrajte FUDBAL! Dajte sve od sebe. Ako ne uspete. NIKO Vam nece zameriti.
S R E C N O !!!

Shomy

pre 13 godina

Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević.

Ovaj chovek je mene ovakvim izjavama kupio... Nije u fazonu, mnogo smo ludi sveti rat i bla bla. Ambiciozno, prizemno i pravo u centar. Samo napred. Pa neka nas i sreca pogleda.

jer MI nabijamo komplekse i zivimo od buducnosti!

pre 13 godina

Samo se ne ZALECITE! Idemo lagano korak po korak! Imamo sastav koji moze svakom da se suprotstavi, ali ne zurite sa izjavama tipa:" Mozemo da ih dobijemo.....", CUTI I CEKAJ UTAKMICU.

ac

pre 13 godina

"Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević. "

Kupio me covek.Tako je majstore!Pa zar moraju Moreira i Krstajic koji zajedno imaju 70 godina da uce ove manekene kako se bori za klub?Pa potrcite bar malo ako se umorite trazite izmenu sto sam ja budala da dolazim da vas gledam kako stojite nezainteresovano na terenu i glumite iskusne fudbalere?Samo dede iz Milana sebi mogu da priuste da ne trce vec da dele lekcije na terenu a te dede su pretrcale za svoje karijere vise nego sto cete vi za 3 zivota.

mille grobar

pre 13 godina

Momci,koga god da izvucete,odlucivace iskustvo i strpljenje!Ne zalecite se da pobedite sa ne znam kojom razlikom i 1:0 je odlican rezultat u ovoj fazi takmicenja,pa cak i 0:0 ne izgleda lose.Samo strpljivo i skoncentrisano,niko vas ne pritiska...bez euforije,pa sta nam Bog da a nadamo se najboljem.Lepo je biti navijac Partizana!Nema se para ali stvarno nam Fk pocinje da lici na Kk,uspostavljamo pobednicki sistem i u fudbalu,Stanojevicu kapa dole a i Djuric mi postaje gotivan.

nemam pojma

pre 13 godina

A šta dodati kad imaš pametnog trenera i kapitena, modernog shvatanja fudbala, još da je takva uprava, gde bi nam bio kraj.

Lenny

pre 13 godina

Ma kakva liga sampiona, Partizanu je vec sam usjpjeh plasman u Ligu UEFA. Valjda ce u ovoj sezoni u Ligi Uefa uspjeti osvojiti vise od 1 boda koliki mu je prosjek u prosle 4 sezone.

Aco Majstore!!!

pre 13 godina

Ali, nije poenta samo ući u elitu. Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu
E ovoj Stanojevic kao da prica ono sto zelim da cujem... Al' tok tu pricu prati delima ja verujem u ovaj tim... Uvek sam navijao ali sad VERUJEM!!!

Kriik

pre 13 godina

Sale Stanojević, Kleo, Moreira, Sale Ilić !!
Ko god da nam dodje neće proći nekažnjeno. Golove ćemo davati samo još da zapušimo pozadi i svi su ... dobro NAM došli !!

Moi

pre 13 godina

Ja bih voleo da izvucemo nekoga ovim redom:
Kopenhagen
Bazel
Anderleht
Makabi
Sparta.

Sta god bude, mozemo da igramo sa svima. Bez opterecenja, ako isgubimo ostaje nam Liga Evrope u kojoj realno mozemo bolje da odigramo i prezimimo, a ako prodjemo u LS tu je cashijana i veliki rivali... Kako god da bude bice odlicno.

VOLIM PARTIZAN.

Igor

pre 13 godina

Ovaj covek (Stanojevic) me sve vise odusevljava izjavama i stavovima! - sedam omladinaca, makar ce biti neke trke... fenomenalna izjava!!!

SuperEkspert

pre 13 godina

Stanojeviću probaj Branislava Jovanovića na mestu štopera. Čovek po predispozicijama može i tu da odigra. Ima i brzinu i snagu i srce. Probaj!!!

Petrovgrad

pre 13 godina

"Ali, nije poenta samo ući u elitu. Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević."

Ovaj je lud :)
Al' ja ga sve vise gotivim...

Maroki KG

pre 13 godina

Samo ne Hapoel i Anderleht...sa ovim ostalim ekipama lakse cemo da izadjemo na kraj...Ja licno bih voleo da to bude FC Kopenhagen!!!

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Anderleht je totalno nepozeljan, mislim da sa dosadasnjom igrom protiv njih ne bi imali sanse...Bazel i Kopehagen mi se cine kao dobri protivnici, ne laki ali svakako pobjedivi, naime gledao sam prvi mec Bate-FCK i to je bila tuga nad tugama,bez prave sanse, tako da Danci apsolutno nisu bauk. Hapoel zbog freneticne atmosfere i loseg skora s izraelskim timovima nam ne bi lezao, a sa Spartom bi to bilo tvrdo i uz malo golova, pa se plasim Artmedije i toga scenarija. Dakle najbolje bi bio FC Kopenhagen, ali i ostale, uz izuzetak Anderlehta bismo morali proci. LS na vidiku. PARTIZAN ZAUVJEK !

ac

pre 13 godina

"Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević. "

Kupio me covek.Tako je majstore!Pa zar moraju Moreira i Krstajic koji zajedno imaju 70 godina da uce ove manekene kako se bori za klub?Pa potrcite bar malo ako se umorite trazite izmenu sto sam ja budala da dolazim da vas gledam kako stojite nezainteresovano na terenu i glumite iskusne fudbalere?Samo dede iz Milana sebi mogu da priuste da ne trce vec da dele lekcije na terenu a te dede su pretrcale za svoje karijere vise nego sto cete vi za 3 zivota.

Shomy

pre 13 godina

Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević.

Ovaj chovek je mene ovakvim izjavama kupio... Nije u fazonu, mnogo smo ludi sveti rat i bla bla. Ambiciozno, prizemno i pravo u centar. Samo napred. Pa neka nas i sreca pogleda.

analiticar

pre 13 godina

Realno, svaki od ovih klubova, potencijanih protivnika Partizana je kvaliteniji tim. To ne znaci da nemamo sanse. Igrajte FUDBAL! Dajte sve od sebe. Ako ne uspete. NIKO Vam nece zameriti.
S R E C N O !!!

Aco Majstore!!!

pre 13 godina

Ali, nije poenta samo ući u elitu. Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu
E ovoj Stanojevic kao da prica ono sto zelim da cujem... Al' tok tu pricu prati delima ja verujem u ovaj tim... Uvek sam navijao ali sad VERUJEM!!!

Igor

pre 13 godina

Ovaj covek (Stanojevic) me sve vise odusevljava izjavama i stavovima! - sedam omladinaca, makar ce biti neke trke... fenomenalna izjava!!!

Goran

pre 13 godina

Zašto ovoliko negativnih komentara? Ja navijam za Zvezdu, ali kad se igraju evropske utakmice, navijam uvek ua naše ekipe. Naravno, i za Partizan kad igra u Evropi. Iskreno, mislim da Partizan može da prodje svaku od ovih ekipa. Otprilike su šanse protiv svih 50-50.

Zipo

pre 13 godina

Kao Zvezdas zelim vam od srca da udjete u LS i ostvarite sto bolje rezultate. Nije poenta da zelim zlo Partizanu zato sto je moja Zvezda ovako losa pa da sam zadovoljan sto smo losi i jedni i drugi. Garnitura u Zvezdi je takva kakva je, ali ko zna, ako nam jos vise odmaknete mozda nekad i dodje do neke cistke i ovi iz KK dobiju nogu. Ali i kod vas su teski muljatori, nece biti lako. U svakom slucaju, srecno.

jer MI nabijamo komplekse i zivimo od buducnosti!

pre 13 godina

Samo se ne ZALECITE! Idemo lagano korak po korak! Imamo sastav koji moze svakom da se suprotstavi, ali ne zurite sa izjavama tipa:" Mozemo da ih dobijemo.....", CUTI I CEKAJ UTAKMICU.

nemam pojma

pre 13 godina

A šta dodati kad imaš pametnog trenera i kapitena, modernog shvatanja fudbala, još da je takva uprava, gde bi nam bio kraj.

Petrovgrad

pre 13 godina

"Ali, nije poenta samo ući u elitu. Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević."

Ovaj je lud :)
Al' ja ga sve vise gotivim...

Kriik

pre 13 godina

Sale Stanojević, Kleo, Moreira, Sale Ilić !!
Ko god da nam dodje neće proći nekažnjeno. Golove ćemo davati samo još da zapušimo pozadi i svi su ... dobro NAM došli !!

OOOOO

pre 13 godina

Ne treba se pribojavati nikog koliko god taj neko bio jak.
PARTIZAN mozda nije u samom vrhu evropskog fudbala ali mora ostaviti utisak zilavosti na svakoj utakmici a zilavih se i najveci plase.
Konacno imamo trenera poput mateusa koji gaji borbenost i koji na svakoj utakmici ostavi deo sebe.
Fanaticnom borbenoscu mogu samo dobiti reci hvale i niko im nece zameriti cak i ako ispadnu ako je ocigledno da daju svoj maksimum.
Ako verujete da mozete i da imate kvalitet da stignete do grupne faze onda ce biti teze- treba verovati da mozete doci do polufinala- finala, a takvim stavom ce se do grupe mnogo lakse doci. Kvalitet za razna iznenadjenja imamo a cuda su moguca. Iskusni igraci ce doneti prevagu i mislim da je LS nikad blize i da ko god bude bio protivnik- mislim da nece biti vecih problema.

Moi

pre 13 godina

Ja bih voleo da izvucemo nekoga ovim redom:
Kopenhagen
Bazel
Anderleht
Makabi
Sparta.

Sta god bude, mozemo da igramo sa svima. Bez opterecenja, ako isgubimo ostaje nam Liga Evrope u kojoj realno mozemo bolje da odigramo i prezimimo, a ako prodjemo u LS tu je cashijana i veliki rivali... Kako god da bude bice odlicno.

VOLIM PARTIZAN.

киза

pre 13 godina

Људи, мене овај тренер подсећа на Дуле Вујошевића, још ако успе да пребаци и на играче дулетову филоѕофију... где би нам крај био. Ко год да буде, срце на терен, иѕвући иѕ екипе свих 120% могућности и онда ако има бољих, па у реду је.

Valerenga Fotball

pre 13 godina

"Ja bih voleo Kopenhagen", "Iskreno mislim da je Kopenhagen najslabija ekipa od svih ovih", "Najvece sanse imamo protiv Kopenhagena" - nemate vi pojma... Sparta ili Hapoel... Nije Helsinki isto sto i FC Copenhagen, to je isto kao da poredite Rabotnicki i Partizan.

Zika

pre 13 godina

U cemu je vise problem?
Uskoro pocinje nase prvenstvo pa komsinica moze da se takmici za Intertoto kup.
Partizan- sampion!!!!
Svaka cast momci..bolji smo od komsinice i to je vec monotono!!
Liga sampiona- puno srece!

ivica

pre 13 godina

I pored znacajnih pobeda koje je postigao Partizan, treba biti jako oprezan i treba dati punu podrsku kako ekipi tako i strucnom stabu. Ne bi smelo da se desi da u slucaju nekog kiksa izgube podrsku i naruse atmosferu u ekipi, jer po meni to je bio glavni razlog losih igara u Evropi predhodnih godina, jer i LE treba shvatiti kao realnost i veliki uspeh.
Napred Partizan

juznjak

pre 13 godina

Liga prvaka u kojoj sudjeluju klubovi poput Partizana,Cluja,Thuna i Debrecena gubi smisao.
(Tomo,Sarajevo, 6. avgust 2010 00:17)

promenis klub za koji te ujak nagovorio da navijas,kupis crno beli sal i...
zivot ima smisla,budes srecan i zadovoljan.

tako malo je potrebno za srecu :))

ps. i ujaku da izbusis gume,zbog nesrecnog detinjstva:))

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Anderleht je totalno nepozeljan, mislim da sa dosadasnjom igrom protiv njih ne bi imali sanse...Bazel i Kopehagen mi se cine kao dobri protivnici, ne laki ali svakako pobjedivi, naime gledao sam prvi mec Bate-FCK i to je bila tuga nad tugama,bez prave sanse, tako da Danci apsolutno nisu bauk. Hapoel zbog freneticne atmosfere i loseg skora s izraelskim timovima nam ne bi lezao, a sa Spartom bi to bilo tvrdo i uz malo golova, pa se plasim Artmedije i toga scenarija. Dakle najbolje bi bio FC Kopenhagen, ali i ostale, uz izuzetak Anderlehta bismo morali proci. LS na vidiku. PARTIZAN ZAUVJEK !

SuperEkspert

pre 13 godina

Stanojeviću probaj Branislava Jovanovića na mestu štopera. Čovek po predispozicijama može i tu da odigra. Ima i brzinu i snagu i srce. Probaj!!!

Krle

pre 13 godina

Kad vec imamo svi neke zelje, evo i mojih :)
1. Kopenhagen - nekako mi se zbog njihove trenutne forme i rezultata, cine kao najlaksi protivnik
2. Sparta Prag - nisu bas toliki fudbalski bauk

Bazel bi mozda tu dosao kao sledeci na listi zelja, ali bih iskreno voleo da izbegnemo preostale tri ekipe. Anderleht je odlicna ekipa i njih bi najmanje voleo da vidim. Sto se tice Hapoela, mnogi bi zbog imena pomislili da su oni najsmesniji, ali je rec o veoma opasnoj ekipi. Imaju spoj mladih i iskusnih igraca, gaje brzu pas igru, a pritom te na gostovanju ceka 45 stepeni, tako da ce se tamo tesko bilo ko naigrati fudbala.

Lenny

pre 13 godina

Ma kakva liga sampiona, Partizanu je vec sam usjpjeh plasman u Ligu UEFA. Valjda ce u ovoj sezoni u Ligi Uefa uspjeti osvojiti vise od 1 boda koliki mu je prosjek u prosle 4 sezone.

Maroki KG

pre 13 godina

Samo ne Hapoel i Anderleht...sa ovim ostalim ekipama lakse cemo da izadjemo na kraj...Ja licno bih voleo da to bude FC Kopenhagen!!!

mille grobar

pre 13 godina

Momci,koga god da izvucete,odlucivace iskustvo i strpljenje!Ne zalecite se da pobedite sa ne znam kojom razlikom i 1:0 je odlican rezultat u ovoj fazi takmicenja,pa cak i 0:0 ne izgleda lose.Samo strpljivo i skoncentrisano,niko vas ne pritiska...bez euforije,pa sta nam Bog da a nadamo se najboljem.Lepo je biti navijac Partizana!Nema se para ali stvarno nam Fk pocinje da lici na Kk,uspostavljamo pobednicki sistem i u fudbalu,Stanojevicu kapa dole a i Djuric mi postaje gotivan.

blokovi

pre 13 godina

sto je najgore od svega dobicete neke najvece banane,tipa kopenhagen,mada su i oni evropa za sve odavde,ima da prodjete na guzove i posle ce biti partizan kida,ovo ono...ja vam ZELIM da udjete u ligu sampiona,pa onda da u grupi budete recimo sa arsenalom,da vidite kako se igra fudbal,savremen,tj kako bi vi voleli da igrate...

Lenny

pre 13 godina

Ma kakva liga sampiona, Partizanu je vec sam usjpjeh plasman u Ligu UEFA. Valjda ce u ovoj sezoni u Ligi Uefa uspjeti osvojiti vise od 1 boda koliki mu je prosjek u prosle 4 sezone.

NOWITZKI_CT

pre 13 godina

Anderleht je totalno nepozeljan, mislim da sa dosadasnjom igrom protiv njih ne bi imali sanse...Bazel i Kopehagen mi se cine kao dobri protivnici, ne laki ali svakako pobjedivi, naime gledao sam prvi mec Bate-FCK i to je bila tuga nad tugama,bez prave sanse, tako da Danci apsolutno nisu bauk. Hapoel zbog freneticne atmosfere i loseg skora s izraelskim timovima nam ne bi lezao, a sa Spartom bi to bilo tvrdo i uz malo golova, pa se plasim Artmedije i toga scenarija. Dakle najbolje bi bio FC Kopenhagen, ali i ostale, uz izuzetak Anderlehta bismo morali proci. LS na vidiku. PARTIZAN ZAUVJEK !

mille grobar

pre 13 godina

Momci,koga god da izvucete,odlucivace iskustvo i strpljenje!Ne zalecite se da pobedite sa ne znam kojom razlikom i 1:0 je odlican rezultat u ovoj fazi takmicenja,pa cak i 0:0 ne izgleda lose.Samo strpljivo i skoncentrisano,niko vas ne pritiska...bez euforije,pa sta nam Bog da a nadamo se najboljem.Lepo je biti navijac Partizana!Nema se para ali stvarno nam Fk pocinje da lici na Kk,uspostavljamo pobednicki sistem i u fudbalu,Stanojevicu kapa dole a i Djuric mi postaje gotivan.

jer MI nabijamo komplekse i zivimo od buducnosti!

pre 13 godina

Samo se ne ZALECITE! Idemo lagano korak po korak! Imamo sastav koji moze svakom da se suprotstavi, ali ne zurite sa izjavama tipa:" Mozemo da ih dobijemo.....", CUTI I CEKAJ UTAKMICU.

analiticar

pre 13 godina

Realno, svaki od ovih klubova, potencijanih protivnika Partizana je kvaliteniji tim. To ne znaci da nemamo sanse. Igrajte FUDBAL! Dajte sve od sebe. Ako ne uspete. NIKO Vam nece zameriti.
S R E C N O !!!

Aco Majstore!!!

pre 13 godina

Ali, nije poenta samo ući u elitu. Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu
E ovoj Stanojevic kao da prica ono sto zelim da cujem... Al' tok tu pricu prati delima ja verujem u ovaj tim... Uvek sam navijao ali sad VERUJEM!!!

ac

pre 13 godina

"Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević. "

Kupio me covek.Tako je majstore!Pa zar moraju Moreira i Krstajic koji zajedno imaju 70 godina da uce ove manekene kako se bori za klub?Pa potrcite bar malo ako se umorite trazite izmenu sto sam ja budala da dolazim da vas gledam kako stojite nezainteresovano na terenu i glumite iskusne fudbalere?Samo dede iz Milana sebi mogu da priuste da ne trce vec da dele lekcije na terenu a te dede su pretrcale za svoje karijere vise nego sto cete vi za 3 zivota.

Shomy

pre 13 godina

Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević.

Ovaj chovek je mene ovakvim izjavama kupio... Nije u fazonu, mnogo smo ludi sveti rat i bla bla. Ambiciozno, prizemno i pravo u centar. Samo napred. Pa neka nas i sreca pogleda.

Krle

pre 13 godina

Kad vec imamo svi neke zelje, evo i mojih :)
1. Kopenhagen - nekako mi se zbog njihove trenutne forme i rezultata, cine kao najlaksi protivnik
2. Sparta Prag - nisu bas toliki fudbalski bauk

Bazel bi mozda tu dosao kao sledeci na listi zelja, ali bih iskreno voleo da izbegnemo preostale tri ekipe. Anderleht je odlicna ekipa i njih bi najmanje voleo da vidim. Sto se tice Hapoela, mnogi bi zbog imena pomislili da su oni najsmesniji, ali je rec o veoma opasnoj ekipi. Imaju spoj mladih i iskusnih igraca, gaje brzu pas igru, a pritom te na gostovanju ceka 45 stepeni, tako da ce se tamo tesko bilo ko naigrati fudbala.

Zika

pre 13 godina

U cemu je vise problem?
Uskoro pocinje nase prvenstvo pa komsinica moze da se takmici za Intertoto kup.
Partizan- sampion!!!!
Svaka cast momci..bolji smo od komsinice i to je vec monotono!!
Liga sampiona- puno srece!

juznjak

pre 13 godina

Liga prvaka u kojoj sudjeluju klubovi poput Partizana,Cluja,Thuna i Debrecena gubi smisao.
(Tomo,Sarajevo, 6. avgust 2010 00:17)

promenis klub za koji te ujak nagovorio da navijas,kupis crno beli sal i...
zivot ima smisla,budes srecan i zadovoljan.

tako malo je potrebno za srecu :))

ps. i ujaku da izbusis gume,zbog nesrecnog detinjstva:))

blokovi

pre 13 godina

sto je najgore od svega dobicete neke najvece banane,tipa kopenhagen,mada su i oni evropa za sve odavde,ima da prodjete na guzove i posle ce biti partizan kida,ovo ono...ja vam ZELIM da udjete u ligu sampiona,pa onda da u grupi budete recimo sa arsenalom,da vidite kako se igra fudbal,savremen,tj kako bi vi voleli da igrate...

Goran

pre 13 godina

Zašto ovoliko negativnih komentara? Ja navijam za Zvezdu, ali kad se igraju evropske utakmice, navijam uvek ua naše ekipe. Naravno, i za Partizan kad igra u Evropi. Iskreno, mislim da Partizan može da prodje svaku od ovih ekipa. Otprilike su šanse protiv svih 50-50.

Maroki KG

pre 13 godina

Samo ne Hapoel i Anderleht...sa ovim ostalim ekipama lakse cemo da izadjemo na kraj...Ja licno bih voleo da to bude FC Kopenhagen!!!

SuperEkspert

pre 13 godina

Stanojeviću probaj Branislava Jovanovića na mestu štopera. Čovek po predispozicijama može i tu da odigra. Ima i brzinu i snagu i srce. Probaj!!!

Petrovgrad

pre 13 godina

"Ali, nije poenta samo ući u elitu. Ne bih voleo da to bude Partizan kao poslednjih godina u Evropi. Mene to ne zadovoljava. Sigurno ćete videti drugi “parni valjak” u grupama, pa makar igralo sedam omladinaca u prvim timu. Barem će biti neke “jurnjave” po terenu“, rekao je trener „crno-belih“ Aleksandar Satnojević."

Ovaj je lud :)
Al' ja ga sve vise gotivim...

Moi

pre 13 godina

Ja bih voleo da izvucemo nekoga ovim redom:
Kopenhagen
Bazel
Anderleht
Makabi
Sparta.

Sta god bude, mozemo da igramo sa svima. Bez opterecenja, ako isgubimo ostaje nam Liga Evrope u kojoj realno mozemo bolje da odigramo i prezimimo, a ako prodjemo u LS tu je cashijana i veliki rivali... Kako god da bude bice odlicno.

VOLIM PARTIZAN.

Kriik

pre 13 godina

Sale Stanojević, Kleo, Moreira, Sale Ilić !!
Ko god da nam dodje neće proći nekažnjeno. Golove ćemo davati samo još da zapušimo pozadi i svi su ... dobro NAM došli !!

Zipo

pre 13 godina

Kao Zvezdas zelim vam od srca da udjete u LS i ostvarite sto bolje rezultate. Nije poenta da zelim zlo Partizanu zato sto je moja Zvezda ovako losa pa da sam zadovoljan sto smo losi i jedni i drugi. Garnitura u Zvezdi je takva kakva je, ali ko zna, ako nam jos vise odmaknete mozda nekad i dodje do neke cistke i ovi iz KK dobiju nogu. Ali i kod vas su teski muljatori, nece biti lako. U svakom slucaju, srecno.

киза

pre 13 godina

Људи, мене овај тренер подсећа на Дуле Вујошевића, још ако успе да пребаци и на играче дулетову филоѕофију... где би нам крај био. Ко год да буде, срце на терен, иѕвући иѕ екипе свих 120% могућности и онда ако има бољих, па у реду је.

OOOOO

pre 13 godina

Ne treba se pribojavati nikog koliko god taj neko bio jak.
PARTIZAN mozda nije u samom vrhu evropskog fudbala ali mora ostaviti utisak zilavosti na svakoj utakmici a zilavih se i najveci plase.
Konacno imamo trenera poput mateusa koji gaji borbenost i koji na svakoj utakmici ostavi deo sebe.
Fanaticnom borbenoscu mogu samo dobiti reci hvale i niko im nece zameriti cak i ako ispadnu ako je ocigledno da daju svoj maksimum.
Ako verujete da mozete i da imate kvalitet da stignete do grupne faze onda ce biti teze- treba verovati da mozete doci do polufinala- finala, a takvim stavom ce se do grupe mnogo lakse doci. Kvalitet za razna iznenadjenja imamo a cuda su moguca. Iskusni igraci ce doneti prevagu i mislim da je LS nikad blize i da ko god bude bio protivnik- mislim da nece biti vecih problema.

Valerenga Fotball

pre 13 godina

"Ja bih voleo Kopenhagen", "Iskreno mislim da je Kopenhagen najslabija ekipa od svih ovih", "Najvece sanse imamo protiv Kopenhagena" - nemate vi pojma... Sparta ili Hapoel... Nije Helsinki isto sto i FC Copenhagen, to je isto kao da poredite Rabotnicki i Partizan.

ivica

pre 13 godina

I pored znacajnih pobeda koje je postigao Partizan, treba biti jako oprezan i treba dati punu podrsku kako ekipi tako i strucnom stabu. Ne bi smelo da se desi da u slucaju nekog kiksa izgube podrsku i naruse atmosferu u ekipi, jer po meni to je bio glavni razlog losih igara u Evropi predhodnih godina, jer i LE treba shvatiti kao realnost i veliki uspeh.
Napred Partizan

Igor

pre 13 godina

Ovaj covek (Stanojevic) me sve vise odusevljava izjavama i stavovima! - sedam omladinaca, makar ce biti neke trke... fenomenalna izjava!!!

nemam pojma

pre 13 godina

A šta dodati kad imaš pametnog trenera i kapitena, modernog shvatanja fudbala, još da je takva uprava, gde bi nam bio kraj.