Četvrtak, 05.08.2010.

22:39

Još dva Afrikanca u Partizanu?

Fudbaleri Partizana su se u sredu plasirali u četvrto kolo kvalifikacija za LŠ, a ’crno-beli’ su već u četvrtak odigrali prijateljski meč sa Sinđelićem.

Izvor: LB

Još dva Afrikanca u Partizanu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

stanko

pre 13 godina

sta god stanojevic radi u pravu je on zna najbolje.
ja imam samo preporuku za dovodjenje djuricica za golmana ,dvojicu bekova,i eventualno nekog polu spica
napred PARTIZAN

Goran_Mkd

pre 13 godina

Dopada mi se to sto u Partizanu jos uvek traze resenja kako bi sto vise ojacali tim za predstojece duele, i mislim da su na dobrom putu da to i urade, a sto se odnosi na glasine o navodnom odlasku nekih od sadasnih prvotimaca moje misljenje je sledece: Kleo je u ovom trenutku neophodan Partizanu bar za sledeca dva meca kada se i zavrsava 4 kval.kolo za ulazak u LS, jer bi sa njim Partizan imao sansu da se plasira u LS i zaradi 10 mil.eur, a onda bez obzira dali igrao u LS ili LE, razmotriti ponudu za brazilca i prihvatiti je samo ako je neka velika ponuda u pitanju, po mom misljenju ne ispod 9-10 mil.eur. Ipak se radi o rasnom strelcu koji igra u velikoj formi, ima 24 godine, i vazeci ugovor sa Partizanom do Juna 2013!!! Prema tome ko zeli da uzme Klea od Partizana 3 godine pre isteka ugovora, to mora i debelo da plati, u protivnom u Partizanu moze da postane samo jos bolji i doprinese ostvarivanju vecih uspeha Partizana, a i cena ce mu jos vise skociti.
Treba se nesto nauciti i od nacina na koji Dinamo iz Zagreba prodaje osrednje igrace poput Mandjukica, Lovrena ili Corluke za 10-tak i vise mil.evra, ali verovatno ne pristaju na prvu ponudu od 2-3 mil. koju dobiju za nekog igraca, nego sacekaju godinu-dve, i dobiju 2-3 puta vecu sumu novca od prvobitne.
Ukoliko klub bas toliko ima potrebe da proda nekog igraca za da bi normalno funkcionisao, onda bolje da prodaju igrace za koje takodje postoji interesovanje poput Petrovica, Tomica i M.Jovanovica. Za sve njih je lakse naci zamenu. U SC Teleoptik vec treniraju sa Partizanom igraci bez ugovora: Babovic-vezni, Rendulic-stoper sa internacionalnim iskustvom, a za zadnjeg veznog zamene su vec tu: Smiljanic i B.Jovanovic, a do decembra ce se oporaviti i Fejsa.
Nikako ne treba pristati ni na prodaju Nastasica, iako se spominje da Fiorentina navodno nudi 9 mil.eur. za njega. Nastasic je dragulj koji mora prvo biti izbrusen u Partizanu, i postati igrac, u protivnom ce propasti grejuci klupu ili ici sa pozajmice na pozajmicu u razne inostrane klubove.

Juris!

pre 13 godina

Auuuu! Pa ne mogu da verujem da cemo da dovedemo slavnog Saladina, a mislio sam da je zauzet osvajanjem Jerusalima:)!! Odlicna vest, sa takvim pojacanjem ni Brisel nije neosvojiv:)!! Salu na stranu, svaki dobar igrac je dobrodosao, ne bitno odakle dolazio...

Savo PFC

pre 13 godina

Ahmed Saladin Said,je brz igrač na poziciji špica i igra odlično,do sada najbolje rešenje da zameni Diarru.Dobar je igrač i golgeter što je i potvrdio na prvoj utakmici,postignutim golom.Voleo bih ga videti u PFC!

nikola

pre 13 godina

Meni se svidjaju ona 2 crnca iz Slovana.Trce kao ludi, ne staju,ne znam odakle im onoliko snage,od gola do gola,pokrivaju sve na terenu.Nije los i onaj drugi crnac iz Helsinkija,sto je radio Stevanovica.

Branko

pre 13 godina

Vezni igrac nam nije potreban!!! Desni bek pod hitno!!! Tu je najveca promaja jer i Tomic se slabo vraca u odbranu. A i neki kvalitetan golman nam nebi skodio...

G man

pre 13 godina

Kamara je bio najbolji igrac HJK na dvomecu sa FKP. Bilo bi lepo da dodje, brz i explozivan igrac je potreban Partizanu, uklopio bi se u sistem koji forsira Stanojevic

shomi

pre 13 godina

sve je to lepo ali nama pre svih trebaju dva dobra odbranbena!! Mladja je stub odbrane ali je rizican zbog povreda a i kondicije (godine...) a nema pravu zamenu.....
protiv helsinkija je bilo dosta rupa u odbrani i da je kojim slucajem bila neka jaca ekipa ko zna sta bi bilo....

WladimirWB

pre 13 godina

Ovo nije normalno koliko mi se dopada Stanojević! Nadam se da će ostati u Partizanu dovoljno dugo da ostvari neki značajniji uspeh sa našim Partizanom... Gladni smo Evrope! Želim da verujem da si ti novi Dule samo u fudbalu... Nadam se da ćeš imati uspeha i da ćeš ostati mnogo duže nego što je praksa u našoj zemlji. Da te neće oterati ko što su Djukica oterali i da nećeš dobiti otkaz posle prvog neuspeha... A jel zna neko šta je bilo sa Batesom? Ono što sam video na youtube-u me baš obradovalo i stvarno sam verovao da ćemo ga angažovati pogotovo što je bez aganzmana, što nema obeštećenja... Više ga niko ne spominje a ja ga toliko želim pored Krstajića... Dečko je jak i dobar skakač a pre svega igra inteligentno... A desni bek nam treba ko leba... Ivan Stevanović nikada nije ni igrao nešto bolje i baš sam se radovao kad smo ga prodali,nije morao da se vraća... Tu moramo naći nekog inače... Ajmo crno beli do pobede i do lige šampiona! Iako im niko ne daje realne šanse ja verujem u ovog trenera i verujem da će nas uvesti i ove i one tamo i tako u narednih nekoliko godina u ligu šampiona, a da posle nekog vremena ćemo mi navijači biti tužni kad zauzmemo 3.mesto i nastavimo učešće u ligi Evrope... Daj Bože da dosanjam taj san...

Filip

pre 13 godina

Znaciii :D Kamara se na menadjeru zove "MEDO" ja ga dovodim non-stop..i tek protiv helsinkija provalim da je to on....Ocene su mu VRHH ! A i fantastican je igrac :)

pendulabgd

pre 13 godina

nama realno po mom misljenju su potrebni veoma brz napadac, cleo je sjajan tehnicar ali je spor. on se nadje 1-2 puta u sansi i uglavnom je koristi, ali sta cemo sa istrcavanjem kontri, bacanjem lopte u prazno (trougao na sony-u :D)
da bi bili konkurentni u evropi, upravo nam je potreban takav profil igraca, jer ce se dogoditi da cleo ne pogodi, sto je normalno.
pa onda odbrana! krstajic je sjajan, ali ima mnogo godina, uvek postoji realna opasnost od povrede. mislim da oba jovanovica su rupe! ne zna se ko je veca! branislava bih prebacio u teleoptik!!! tacno kizito bi trebalo da igra dobro na desnoj strani i tu smo u rupi. sta je sa galesicem? kada ce to partizan da reshi? kakav je, nisam ga gledao?
onda smiljanic? mislim da je on promasaj, bar po prikazanom. setite se onog starta upravo kamara je startovao nad lolom, nije ga ni pipnuo sto se jasno videlo na snimku a lola je pao i prenemagao se kao da mu je nogu slomio! ja mislim da takvi igraci nam ne trebaju u klubu! dovoljan nam je ilic koji je balerina koja cesto daje lopte iza nego u prazno, ali odradjuje posao i mislim da sa moreirom on moze biti jako dobro resenje.
kad bi uprava zadrzala racu petrovica i kad bi raca igrao bez straha od povrede to bi bila prava stvar. a ako klub se odluci da proda klea za "sicu" 3-4 miliona (a on nam je doneo upravo tih 3-4 miliona plasmanom u plejof) i kad bi uspeli da ga zadrzimo jos i u sledecoj sezoni, ja mislim da on moze da se proda za dosta vece pare (klasican primer su modri iz zagreba koji su tako prodali njihovog brazilca za koliko se secam preko 20 miliona!?) a mlad je on i tek ce da pokaze sta zna. treba uprava da mu sad ponudi produzetak ugovora uz naravno povecanje plate!

jako mi se dopada stanojevic! pravi trener! zeli borce na terenu (mada mi nije jasno zasto onda smiljanic?)

a realno uprava sad nema tu potrebu da prodaje igrace, jer su obezbedili sredstva za funkcionisanje kluba, mislim da bi prodaja sad bila nepotrebna i mogla bi se okarakterisana kao kradja!
jer ranijih godina nismo dobijali takva sredstva od uefe a bili smo primorani da prodajemo igrace. a setite se sta je rekao djuric kako partizan ima stabilna sredstva za funkcionisanje kluba! sad je dobio jos!
jel mu treba jos???

sta vi mislite o svemu?

CRNAC STOPER

pre 13 godina

Aloooo u odbrani duva i sa Krstajicem a bez njega da i ne govorim,jedan kvalitetan stoper,pa bar takvih tipova igraca ima u Africi,nadjite nekog nisu skupi,a sa dobrim stoperom i desni bek ce prestati da vileni,bar se nadam...

pFc

pre 13 godina

Au ljudi ja ne mogu da verujem, dok sam gledao utakmicu pomislio sam "ovaj Kamara je jedino sto im valja, steta sto igra za Helsinki, e da je nama ovakav igrac..." i sada citam ovo. Znaci, SVAKA CAST upravi! Bitno je da se radi i da se pokusava, i da se ne krade kao u nekim klubovima! Drago mi je da u Partizan ne igraju mamini i tatini sinovi, nego oni koji mogu i hoce da pomognu klubu - oni koji su su gurali sinove unistili su nas fudbal, i zato je dolazak pojacanja sa strane po meni mnogo bolje i sigurnije resenje, nazalost.

Lucky

pre 13 godina

Ovaj lik iz Helsinkija je dobar igrač, ali nam u ovom trenutku nije potreban jer imamo dovoljno igrača na toj poziciji, a i ne bi imao pravo da igra za nas u Evropi jer je vec igrao kvalifikacije za Helsinki... Neka dođe sledeće godine...

nemam pojma

pre 13 godina

Fali nam odličan golman, stranac, jer domaćih nema. Takođe, odličan štoper, domaći napadač, a prodati pet, šest viškova, uglavnom Stevanovićev izbor, i jednog golmana. Dovesti Babovića za dž. Polako slagati kockice respektabilne ekipe za evropske kupove, Stanojevića planirati na duže staze. Jačati finansijsku bazu boljim marketingom, većom posetom, bogatijim sponzorima sa zapada i dalekog istoka (Japan,Koreja, Kina). Raditi na formiranju regionalne lige, da bi se obezbedili dostojni rivali Maribor, Hajduk, Dinamo...pa vidite da Zvezda tone u provincijski glib. Konkurencije u Srbiji nema,NAŽALOST!!!

yontex

pre 13 godina

Desni bek, desno krilo i dobar stoper.
Mozda i Slovan ima nesto vredno za nas.
Sad mozemo milionce da izdvojimo za pojacanja, vredi uloziti novac u perspektivne igrace!

milos

pre 13 godina

e ovako :) ovo je moje misljenje: partizan u fudbalu samo dovodi igrace, i to proverene igrace, a nista u evropi nisu uradili od recimo lige sampiona. A u kosarci, samo prodaju igrace, i to najbolje, vec non stop, a odvaljuju sve redom vec 4 godine. E ja mislim da u sd partizan kk sluzi za zaradu para za fk... sto je steta, jer je kosarka srpski sport, i partizan vlada vecim delom evrope u kosarci. cestitke na prolazu u sledece kolu kvalifikacija :) kome se ne svidja moje misljesnje, opusteno nek mi nalupa "ne preporucujem" :)

vojislav

pre 13 godina

Ako je ova vest tacna, bravo za trenera Stanojevica.Nikom mesto u timu ne moze biti zagarantovano, a dovodjenje novih igraca i pojacavanje konkurencije je prava stvar.Dosta je vise guranja u tim igraca koji nemaju pravi kvalitet,a neko stoji iza njih i gura ih. Sto se tice Kamare iz Helsinkija, pokazao je da je vise nego solidan igrac. Takodje, visok nivo je i pokazao golman Slovana, Putnjicki, koji je na obe utakmice protiv Zvezde branio u maniru iskusnog golmana, bez ijedne greske.

srevica

pre 13 godina

pa juce sam hteo to da napisem tj predlozim da se dovede taj Mohamed Kamara , ali mi crko komp bio.... al stvarno najozbiljnije mislim..!!!

pirke

pre 13 godina

Lepo je ovo, treba gomilati igrace, da bi u svakom trenutku imali jak i konkurentan tim, sada u sredini imamo Ilica, Moreiru, Tomica, Smiljanica, Jovanovica, Petrovica, Fejsa treba da se vrati, u napadu imamo Klea, Ilijeva (mada nije klasican napadac, ali se odlicno snalazi), Bogunovica, Scepovica. Said i Kamara bi bili jako dobra pojacanja, ali ipak bih razmislio i o stoperu i desnom beku. Kizito na levom i Krstajic u sredini ulivaju dosta poverenja, ali Jovanovic i Stevanovic... Bez beka bi nekako i mogli, ali Jovanovic je bez Krstajica ko bez glave. Treba nam odgovarajuca ili priblizna zamena u sredini odbrane da bi ovaj tim mogao da dobro funkcionise makar u LE, a nadam se ipak u LS. Nepristojne ponude su mi se smucile.

Biza

pre 13 godina

Slazem se da je Kamara odlican utisak ostavio , i bio bih vredno pojacanje Partizana. Sa tim da ne bih mogao da igra u narednim mecevima jer je prijavljen za Helsinki

Pfc Rules

pre 13 godina

Stanojevicu,tebi za stil igre koji gajis je neophodan brz i kvalitetan spic(Mrdja ili slicni),ovako bez takvog igraca gubis Moreiru i Saleta koji najbolje znaju da loptu posalju u prazno,nesto sto je Moreira igrao u tandemu sa Dijarom proslih sezona!
Znaci nemojte stedeti novac za dovodjenje dobrog i brzog spica,jer bez jednog igraca gubis njih trojicu najmanje!!!
Ilic
Stevanovic desno
Lazevski levo
Krstajic centralni
Jovanovic centralni
Petrovic(Smiljanic)(Kamara jos bolje) zadnji
Mrdja (ili neko slican)desno
Moreira centralni
Ilic prednji
Iliev levo
Kleo spic
4-1-4-1=Liga sampiona i dupla kruna+izmedju 10 i 15 miliona evra!

mozda bude ne mora da znaci

pre 13 godina

Strucni stab i uprava kluba ce na taj nacin popuniti prazninu na dresovima, neko mozda i na racunu. Ostaje nam da nadjemo jos samo stopera...

srevica

pre 13 godina

pa juce sam hteo to da napisem tj predlozim da se dovede taj Mohamed Kamara , ali mi crko komp bio.... al stvarno najozbiljnije mislim..!!!

pirke

pre 13 godina

Lepo je ovo, treba gomilati igrace, da bi u svakom trenutku imali jak i konkurentan tim, sada u sredini imamo Ilica, Moreiru, Tomica, Smiljanica, Jovanovica, Petrovica, Fejsa treba da se vrati, u napadu imamo Klea, Ilijeva (mada nije klasican napadac, ali se odlicno snalazi), Bogunovica, Scepovica. Said i Kamara bi bili jako dobra pojacanja, ali ipak bih razmislio i o stoperu i desnom beku. Kizito na levom i Krstajic u sredini ulivaju dosta poverenja, ali Jovanovic i Stevanovic... Bez beka bi nekako i mogli, ali Jovanovic je bez Krstajica ko bez glave. Treba nam odgovarajuca ili priblizna zamena u sredini odbrane da bi ovaj tim mogao da dobro funkcionise makar u LE, a nadam se ipak u LS. Nepristojne ponude su mi se smucile.

vojislav

pre 13 godina

Ako je ova vest tacna, bravo za trenera Stanojevica.Nikom mesto u timu ne moze biti zagarantovano, a dovodjenje novih igraca i pojacavanje konkurencije je prava stvar.Dosta je vise guranja u tim igraca koji nemaju pravi kvalitet,a neko stoji iza njih i gura ih. Sto se tice Kamare iz Helsinkija, pokazao je da je vise nego solidan igrac. Takodje, visok nivo je i pokazao golman Slovana, Putnjicki, koji je na obe utakmice protiv Zvezde branio u maniru iskusnog golmana, bez ijedne greske.

Biza

pre 13 godina

Slazem se da je Kamara odlican utisak ostavio , i bio bih vredno pojacanje Partizana. Sa tim da ne bih mogao da igra u narednim mecevima jer je prijavljen za Helsinki

Pfc Rules

pre 13 godina

Stanojevicu,tebi za stil igre koji gajis je neophodan brz i kvalitetan spic(Mrdja ili slicni),ovako bez takvog igraca gubis Moreiru i Saleta koji najbolje znaju da loptu posalju u prazno,nesto sto je Moreira igrao u tandemu sa Dijarom proslih sezona!
Znaci nemojte stedeti novac za dovodjenje dobrog i brzog spica,jer bez jednog igraca gubis njih trojicu najmanje!!!
Ilic
Stevanovic desno
Lazevski levo
Krstajic centralni
Jovanovic centralni
Petrovic(Smiljanic)(Kamara jos bolje) zadnji
Mrdja (ili neko slican)desno
Moreira centralni
Ilic prednji
Iliev levo
Kleo spic
4-1-4-1=Liga sampiona i dupla kruna+izmedju 10 i 15 miliona evra!

mozda bude ne mora da znaci

pre 13 godina

Strucni stab i uprava kluba ce na taj nacin popuniti prazninu na dresovima, neko mozda i na racunu. Ostaje nam da nadjemo jos samo stopera...

nikola

pre 13 godina

Meni se svidjaju ona 2 crnca iz Slovana.Trce kao ludi, ne staju,ne znam odakle im onoliko snage,od gola do gola,pokrivaju sve na terenu.Nije los i onaj drugi crnac iz Helsinkija,sto je radio Stevanovica.

WladimirWB

pre 13 godina

Ovo nije normalno koliko mi se dopada Stanojević! Nadam se da će ostati u Partizanu dovoljno dugo da ostvari neki značajniji uspeh sa našim Partizanom... Gladni smo Evrope! Želim da verujem da si ti novi Dule samo u fudbalu... Nadam se da ćeš imati uspeha i da ćeš ostati mnogo duže nego što je praksa u našoj zemlji. Da te neće oterati ko što su Djukica oterali i da nećeš dobiti otkaz posle prvog neuspeha... A jel zna neko šta je bilo sa Batesom? Ono što sam video na youtube-u me baš obradovalo i stvarno sam verovao da ćemo ga angažovati pogotovo što je bez aganzmana, što nema obeštećenja... Više ga niko ne spominje a ja ga toliko želim pored Krstajića... Dečko je jak i dobar skakač a pre svega igra inteligentno... A desni bek nam treba ko leba... Ivan Stevanović nikada nije ni igrao nešto bolje i baš sam se radovao kad smo ga prodali,nije morao da se vraća... Tu moramo naći nekog inače... Ajmo crno beli do pobede i do lige šampiona! Iako im niko ne daje realne šanse ja verujem u ovog trenera i verujem da će nas uvesti i ove i one tamo i tako u narednih nekoliko godina u ligu šampiona, a da posle nekog vremena ćemo mi navijači biti tužni kad zauzmemo 3.mesto i nastavimo učešće u ligi Evrope... Daj Bože da dosanjam taj san...

G man

pre 13 godina

Kamara je bio najbolji igrac HJK na dvomecu sa FKP. Bilo bi lepo da dodje, brz i explozivan igrac je potreban Partizanu, uklopio bi se u sistem koji forsira Stanojevic

nemam pojma

pre 13 godina

Fali nam odličan golman, stranac, jer domaćih nema. Takođe, odličan štoper, domaći napadač, a prodati pet, šest viškova, uglavnom Stevanovićev izbor, i jednog golmana. Dovesti Babovića za dž. Polako slagati kockice respektabilne ekipe za evropske kupove, Stanojevića planirati na duže staze. Jačati finansijsku bazu boljim marketingom, većom posetom, bogatijim sponzorima sa zapada i dalekog istoka (Japan,Koreja, Kina). Raditi na formiranju regionalne lige, da bi se obezbedili dostojni rivali Maribor, Hajduk, Dinamo...pa vidite da Zvezda tone u provincijski glib. Konkurencije u Srbiji nema,NAŽALOST!!!

Filip

pre 13 godina

Znaciii :D Kamara se na menadjeru zove "MEDO" ja ga dovodim non-stop..i tek protiv helsinkija provalim da je to on....Ocene su mu VRHH ! A i fantastican je igrac :)

Savo PFC

pre 13 godina

Ahmed Saladin Said,je brz igrač na poziciji špica i igra odlično,do sada najbolje rešenje da zameni Diarru.Dobar je igrač i golgeter što je i potvrdio na prvoj utakmici,postignutim golom.Voleo bih ga videti u PFC!

Branko

pre 13 godina

Vezni igrac nam nije potreban!!! Desni bek pod hitno!!! Tu je najveca promaja jer i Tomic se slabo vraca u odbranu. A i neki kvalitetan golman nam nebi skodio...

pFc

pre 13 godina

Au ljudi ja ne mogu da verujem, dok sam gledao utakmicu pomislio sam "ovaj Kamara je jedino sto im valja, steta sto igra za Helsinki, e da je nama ovakav igrac..." i sada citam ovo. Znaci, SVAKA CAST upravi! Bitno je da se radi i da se pokusava, i da se ne krade kao u nekim klubovima! Drago mi je da u Partizan ne igraju mamini i tatini sinovi, nego oni koji mogu i hoce da pomognu klubu - oni koji su su gurali sinove unistili su nas fudbal, i zato je dolazak pojacanja sa strane po meni mnogo bolje i sigurnije resenje, nazalost.

pendulabgd

pre 13 godina

nama realno po mom misljenju su potrebni veoma brz napadac, cleo je sjajan tehnicar ali je spor. on se nadje 1-2 puta u sansi i uglavnom je koristi, ali sta cemo sa istrcavanjem kontri, bacanjem lopte u prazno (trougao na sony-u :D)
da bi bili konkurentni u evropi, upravo nam je potreban takav profil igraca, jer ce se dogoditi da cleo ne pogodi, sto je normalno.
pa onda odbrana! krstajic je sjajan, ali ima mnogo godina, uvek postoji realna opasnost od povrede. mislim da oba jovanovica su rupe! ne zna se ko je veca! branislava bih prebacio u teleoptik!!! tacno kizito bi trebalo da igra dobro na desnoj strani i tu smo u rupi. sta je sa galesicem? kada ce to partizan da reshi? kakav je, nisam ga gledao?
onda smiljanic? mislim da je on promasaj, bar po prikazanom. setite se onog starta upravo kamara je startovao nad lolom, nije ga ni pipnuo sto se jasno videlo na snimku a lola je pao i prenemagao se kao da mu je nogu slomio! ja mislim da takvi igraci nam ne trebaju u klubu! dovoljan nam je ilic koji je balerina koja cesto daje lopte iza nego u prazno, ali odradjuje posao i mislim da sa moreirom on moze biti jako dobro resenje.
kad bi uprava zadrzala racu petrovica i kad bi raca igrao bez straha od povrede to bi bila prava stvar. a ako klub se odluci da proda klea za "sicu" 3-4 miliona (a on nam je doneo upravo tih 3-4 miliona plasmanom u plejof) i kad bi uspeli da ga zadrzimo jos i u sledecoj sezoni, ja mislim da on moze da se proda za dosta vece pare (klasican primer su modri iz zagreba koji su tako prodali njihovog brazilca za koliko se secam preko 20 miliona!?) a mlad je on i tek ce da pokaze sta zna. treba uprava da mu sad ponudi produzetak ugovora uz naravno povecanje plate!

jako mi se dopada stanojevic! pravi trener! zeli borce na terenu (mada mi nije jasno zasto onda smiljanic?)

a realno uprava sad nema tu potrebu da prodaje igrace, jer su obezbedili sredstva za funkcionisanje kluba, mislim da bi prodaja sad bila nepotrebna i mogla bi se okarakterisana kao kradja!
jer ranijih godina nismo dobijali takva sredstva od uefe a bili smo primorani da prodajemo igrace. a setite se sta je rekao djuric kako partizan ima stabilna sredstva za funkcionisanje kluba! sad je dobio jos!
jel mu treba jos???

sta vi mislite o svemu?

shomi

pre 13 godina

sve je to lepo ali nama pre svih trebaju dva dobra odbranbena!! Mladja je stub odbrane ali je rizican zbog povreda a i kondicije (godine...) a nema pravu zamenu.....
protiv helsinkija je bilo dosta rupa u odbrani i da je kojim slucajem bila neka jaca ekipa ko zna sta bi bilo....

CRNAC STOPER

pre 13 godina

Aloooo u odbrani duva i sa Krstajicem a bez njega da i ne govorim,jedan kvalitetan stoper,pa bar takvih tipova igraca ima u Africi,nadjite nekog nisu skupi,a sa dobrim stoperom i desni bek ce prestati da vileni,bar se nadam...

yontex

pre 13 godina

Desni bek, desno krilo i dobar stoper.
Mozda i Slovan ima nesto vredno za nas.
Sad mozemo milionce da izdvojimo za pojacanja, vredi uloziti novac u perspektivne igrace!

Goran_Mkd

pre 13 godina

Dopada mi se to sto u Partizanu jos uvek traze resenja kako bi sto vise ojacali tim za predstojece duele, i mislim da su na dobrom putu da to i urade, a sto se odnosi na glasine o navodnom odlasku nekih od sadasnih prvotimaca moje misljenje je sledece: Kleo je u ovom trenutku neophodan Partizanu bar za sledeca dva meca kada se i zavrsava 4 kval.kolo za ulazak u LS, jer bi sa njim Partizan imao sansu da se plasira u LS i zaradi 10 mil.eur, a onda bez obzira dali igrao u LS ili LE, razmotriti ponudu za brazilca i prihvatiti je samo ako je neka velika ponuda u pitanju, po mom misljenju ne ispod 9-10 mil.eur. Ipak se radi o rasnom strelcu koji igra u velikoj formi, ima 24 godine, i vazeci ugovor sa Partizanom do Juna 2013!!! Prema tome ko zeli da uzme Klea od Partizana 3 godine pre isteka ugovora, to mora i debelo da plati, u protivnom u Partizanu moze da postane samo jos bolji i doprinese ostvarivanju vecih uspeha Partizana, a i cena ce mu jos vise skociti.
Treba se nesto nauciti i od nacina na koji Dinamo iz Zagreba prodaje osrednje igrace poput Mandjukica, Lovrena ili Corluke za 10-tak i vise mil.evra, ali verovatno ne pristaju na prvu ponudu od 2-3 mil. koju dobiju za nekog igraca, nego sacekaju godinu-dve, i dobiju 2-3 puta vecu sumu novca od prvobitne.
Ukoliko klub bas toliko ima potrebe da proda nekog igraca za da bi normalno funkcionisao, onda bolje da prodaju igrace za koje takodje postoji interesovanje poput Petrovica, Tomica i M.Jovanovica. Za sve njih je lakse naci zamenu. U SC Teleoptik vec treniraju sa Partizanom igraci bez ugovora: Babovic-vezni, Rendulic-stoper sa internacionalnim iskustvom, a za zadnjeg veznog zamene su vec tu: Smiljanic i B.Jovanovic, a do decembra ce se oporaviti i Fejsa.
Nikako ne treba pristati ni na prodaju Nastasica, iako se spominje da Fiorentina navodno nudi 9 mil.eur. za njega. Nastasic je dragulj koji mora prvo biti izbrusen u Partizanu, i postati igrac, u protivnom ce propasti grejuci klupu ili ici sa pozajmice na pozajmicu u razne inostrane klubove.

Lucky

pre 13 godina

Ovaj lik iz Helsinkija je dobar igrač, ali nam u ovom trenutku nije potreban jer imamo dovoljno igrača na toj poziciji, a i ne bi imao pravo da igra za nas u Evropi jer je vec igrao kvalifikacije za Helsinki... Neka dođe sledeće godine...

Juris!

pre 13 godina

Auuuu! Pa ne mogu da verujem da cemo da dovedemo slavnog Saladina, a mislio sam da je zauzet osvajanjem Jerusalima:)!! Odlicna vest, sa takvim pojacanjem ni Brisel nije neosvojiv:)!! Salu na stranu, svaki dobar igrac je dobrodosao, ne bitno odakle dolazio...

milos

pre 13 godina

e ovako :) ovo je moje misljenje: partizan u fudbalu samo dovodi igrace, i to proverene igrace, a nista u evropi nisu uradili od recimo lige sampiona. A u kosarci, samo prodaju igrace, i to najbolje, vec non stop, a odvaljuju sve redom vec 4 godine. E ja mislim da u sd partizan kk sluzi za zaradu para za fk... sto je steta, jer je kosarka srpski sport, i partizan vlada vecim delom evrope u kosarci. cestitke na prolazu u sledece kolu kvalifikacija :) kome se ne svidja moje misljesnje, opusteno nek mi nalupa "ne preporucujem" :)

stanko

pre 13 godina

sta god stanojevic radi u pravu je on zna najbolje.
ja imam samo preporuku za dovodjenje djuricica za golmana ,dvojicu bekova,i eventualno nekog polu spica
napred PARTIZAN

Pfc Rules

pre 13 godina

Stanojevicu,tebi za stil igre koji gajis je neophodan brz i kvalitetan spic(Mrdja ili slicni),ovako bez takvog igraca gubis Moreiru i Saleta koji najbolje znaju da loptu posalju u prazno,nesto sto je Moreira igrao u tandemu sa Dijarom proslih sezona!
Znaci nemojte stedeti novac za dovodjenje dobrog i brzog spica,jer bez jednog igraca gubis njih trojicu najmanje!!!
Ilic
Stevanovic desno
Lazevski levo
Krstajic centralni
Jovanovic centralni
Petrovic(Smiljanic)(Kamara jos bolje) zadnji
Mrdja (ili neko slican)desno
Moreira centralni
Ilic prednji
Iliev levo
Kleo spic
4-1-4-1=Liga sampiona i dupla kruna+izmedju 10 i 15 miliona evra!

milos

pre 13 godina

e ovako :) ovo je moje misljenje: partizan u fudbalu samo dovodi igrace, i to proverene igrace, a nista u evropi nisu uradili od recimo lige sampiona. A u kosarci, samo prodaju igrace, i to najbolje, vec non stop, a odvaljuju sve redom vec 4 godine. E ja mislim da u sd partizan kk sluzi za zaradu para za fk... sto je steta, jer je kosarka srpski sport, i partizan vlada vecim delom evrope u kosarci. cestitke na prolazu u sledece kolu kvalifikacija :) kome se ne svidja moje misljesnje, opusteno nek mi nalupa "ne preporucujem" :)

Biza

pre 13 godina

Slazem se da je Kamara odlican utisak ostavio , i bio bih vredno pojacanje Partizana. Sa tim da ne bih mogao da igra u narednim mecevima jer je prijavljen za Helsinki

srevica

pre 13 godina

pa juce sam hteo to da napisem tj predlozim da se dovede taj Mohamed Kamara , ali mi crko komp bio.... al stvarno najozbiljnije mislim..!!!

Lucky

pre 13 godina

Ovaj lik iz Helsinkija je dobar igrač, ali nam u ovom trenutku nije potreban jer imamo dovoljno igrača na toj poziciji, a i ne bi imao pravo da igra za nas u Evropi jer je vec igrao kvalifikacije za Helsinki... Neka dođe sledeće godine...

nemam pojma

pre 13 godina

Fali nam odličan golman, stranac, jer domaćih nema. Takođe, odličan štoper, domaći napadač, a prodati pet, šest viškova, uglavnom Stevanovićev izbor, i jednog golmana. Dovesti Babovića za dž. Polako slagati kockice respektabilne ekipe za evropske kupove, Stanojevića planirati na duže staze. Jačati finansijsku bazu boljim marketingom, većom posetom, bogatijim sponzorima sa zapada i dalekog istoka (Japan,Koreja, Kina). Raditi na formiranju regionalne lige, da bi se obezbedili dostojni rivali Maribor, Hajduk, Dinamo...pa vidite da Zvezda tone u provincijski glib. Konkurencije u Srbiji nema,NAŽALOST!!!

mozda bude ne mora da znaci

pre 13 godina

Strucni stab i uprava kluba ce na taj nacin popuniti prazninu na dresovima, neko mozda i na racunu. Ostaje nam da nadjemo jos samo stopera...

Filip

pre 13 godina

Znaciii :D Kamara se na menadjeru zove "MEDO" ja ga dovodim non-stop..i tek protiv helsinkija provalim da je to on....Ocene su mu VRHH ! A i fantastican je igrac :)

pendulabgd

pre 13 godina

nama realno po mom misljenju su potrebni veoma brz napadac, cleo je sjajan tehnicar ali je spor. on se nadje 1-2 puta u sansi i uglavnom je koristi, ali sta cemo sa istrcavanjem kontri, bacanjem lopte u prazno (trougao na sony-u :D)
da bi bili konkurentni u evropi, upravo nam je potreban takav profil igraca, jer ce se dogoditi da cleo ne pogodi, sto je normalno.
pa onda odbrana! krstajic je sjajan, ali ima mnogo godina, uvek postoji realna opasnost od povrede. mislim da oba jovanovica su rupe! ne zna se ko je veca! branislava bih prebacio u teleoptik!!! tacno kizito bi trebalo da igra dobro na desnoj strani i tu smo u rupi. sta je sa galesicem? kada ce to partizan da reshi? kakav je, nisam ga gledao?
onda smiljanic? mislim da je on promasaj, bar po prikazanom. setite se onog starta upravo kamara je startovao nad lolom, nije ga ni pipnuo sto se jasno videlo na snimku a lola je pao i prenemagao se kao da mu je nogu slomio! ja mislim da takvi igraci nam ne trebaju u klubu! dovoljan nam je ilic koji je balerina koja cesto daje lopte iza nego u prazno, ali odradjuje posao i mislim da sa moreirom on moze biti jako dobro resenje.
kad bi uprava zadrzala racu petrovica i kad bi raca igrao bez straha od povrede to bi bila prava stvar. a ako klub se odluci da proda klea za "sicu" 3-4 miliona (a on nam je doneo upravo tih 3-4 miliona plasmanom u plejof) i kad bi uspeli da ga zadrzimo jos i u sledecoj sezoni, ja mislim da on moze da se proda za dosta vece pare (klasican primer su modri iz zagreba koji su tako prodali njihovog brazilca za koliko se secam preko 20 miliona!?) a mlad je on i tek ce da pokaze sta zna. treba uprava da mu sad ponudi produzetak ugovora uz naravno povecanje plate!

jako mi se dopada stanojevic! pravi trener! zeli borce na terenu (mada mi nije jasno zasto onda smiljanic?)

a realno uprava sad nema tu potrebu da prodaje igrace, jer su obezbedili sredstva za funkcionisanje kluba, mislim da bi prodaja sad bila nepotrebna i mogla bi se okarakterisana kao kradja!
jer ranijih godina nismo dobijali takva sredstva od uefe a bili smo primorani da prodajemo igrace. a setite se sta je rekao djuric kako partizan ima stabilna sredstva za funkcionisanje kluba! sad je dobio jos!
jel mu treba jos???

sta vi mislite o svemu?

nikola

pre 13 godina

Meni se svidjaju ona 2 crnca iz Slovana.Trce kao ludi, ne staju,ne znam odakle im onoliko snage,od gola do gola,pokrivaju sve na terenu.Nije los i onaj drugi crnac iz Helsinkija,sto je radio Stevanovica.

pirke

pre 13 godina

Lepo je ovo, treba gomilati igrace, da bi u svakom trenutku imali jak i konkurentan tim, sada u sredini imamo Ilica, Moreiru, Tomica, Smiljanica, Jovanovica, Petrovica, Fejsa treba da se vrati, u napadu imamo Klea, Ilijeva (mada nije klasican napadac, ali se odlicno snalazi), Bogunovica, Scepovica. Said i Kamara bi bili jako dobra pojacanja, ali ipak bih razmislio i o stoperu i desnom beku. Kizito na levom i Krstajic u sredini ulivaju dosta poverenja, ali Jovanovic i Stevanovic... Bez beka bi nekako i mogli, ali Jovanovic je bez Krstajica ko bez glave. Treba nam odgovarajuca ili priblizna zamena u sredini odbrane da bi ovaj tim mogao da dobro funkcionise makar u LE, a nadam se ipak u LS. Nepristojne ponude su mi se smucile.

Savo PFC

pre 13 godina

Ahmed Saladin Said,je brz igrač na poziciji špica i igra odlično,do sada najbolje rešenje da zameni Diarru.Dobar je igrač i golgeter što je i potvrdio na prvoj utakmici,postignutim golom.Voleo bih ga videti u PFC!

pFc

pre 13 godina

Au ljudi ja ne mogu da verujem, dok sam gledao utakmicu pomislio sam "ovaj Kamara je jedino sto im valja, steta sto igra za Helsinki, e da je nama ovakav igrac..." i sada citam ovo. Znaci, SVAKA CAST upravi! Bitno je da se radi i da se pokusava, i da se ne krade kao u nekim klubovima! Drago mi je da u Partizan ne igraju mamini i tatini sinovi, nego oni koji mogu i hoce da pomognu klubu - oni koji su su gurali sinove unistili su nas fudbal, i zato je dolazak pojacanja sa strane po meni mnogo bolje i sigurnije resenje, nazalost.

yontex

pre 13 godina

Desni bek, desno krilo i dobar stoper.
Mozda i Slovan ima nesto vredno za nas.
Sad mozemo milionce da izdvojimo za pojacanja, vredi uloziti novac u perspektivne igrace!

CRNAC STOPER

pre 13 godina

Aloooo u odbrani duva i sa Krstajicem a bez njega da i ne govorim,jedan kvalitetan stoper,pa bar takvih tipova igraca ima u Africi,nadjite nekog nisu skupi,a sa dobrim stoperom i desni bek ce prestati da vileni,bar se nadam...

WladimirWB

pre 13 godina

Ovo nije normalno koliko mi se dopada Stanojević! Nadam se da će ostati u Partizanu dovoljno dugo da ostvari neki značajniji uspeh sa našim Partizanom... Gladni smo Evrope! Želim da verujem da si ti novi Dule samo u fudbalu... Nadam se da ćeš imati uspeha i da ćeš ostati mnogo duže nego što je praksa u našoj zemlji. Da te neće oterati ko što su Djukica oterali i da nećeš dobiti otkaz posle prvog neuspeha... A jel zna neko šta je bilo sa Batesom? Ono što sam video na youtube-u me baš obradovalo i stvarno sam verovao da ćemo ga angažovati pogotovo što je bez aganzmana, što nema obeštećenja... Više ga niko ne spominje a ja ga toliko želim pored Krstajića... Dečko je jak i dobar skakač a pre svega igra inteligentno... A desni bek nam treba ko leba... Ivan Stevanović nikada nije ni igrao nešto bolje i baš sam se radovao kad smo ga prodali,nije morao da se vraća... Tu moramo naći nekog inače... Ajmo crno beli do pobede i do lige šampiona! Iako im niko ne daje realne šanse ja verujem u ovog trenera i verujem da će nas uvesti i ove i one tamo i tako u narednih nekoliko godina u ligu šampiona, a da posle nekog vremena ćemo mi navijači biti tužni kad zauzmemo 3.mesto i nastavimo učešće u ligi Evrope... Daj Bože da dosanjam taj san...

shomi

pre 13 godina

sve je to lepo ali nama pre svih trebaju dva dobra odbranbena!! Mladja je stub odbrane ali je rizican zbog povreda a i kondicije (godine...) a nema pravu zamenu.....
protiv helsinkija je bilo dosta rupa u odbrani i da je kojim slucajem bila neka jaca ekipa ko zna sta bi bilo....

Branko

pre 13 godina

Vezni igrac nam nije potreban!!! Desni bek pod hitno!!! Tu je najveca promaja jer i Tomic se slabo vraca u odbranu. A i neki kvalitetan golman nam nebi skodio...

Juris!

pre 13 godina

Auuuu! Pa ne mogu da verujem da cemo da dovedemo slavnog Saladina, a mislio sam da je zauzet osvajanjem Jerusalima:)!! Odlicna vest, sa takvim pojacanjem ni Brisel nije neosvojiv:)!! Salu na stranu, svaki dobar igrac je dobrodosao, ne bitno odakle dolazio...

vojislav

pre 13 godina

Ako je ova vest tacna, bravo za trenera Stanojevica.Nikom mesto u timu ne moze biti zagarantovano, a dovodjenje novih igraca i pojacavanje konkurencije je prava stvar.Dosta je vise guranja u tim igraca koji nemaju pravi kvalitet,a neko stoji iza njih i gura ih. Sto se tice Kamare iz Helsinkija, pokazao je da je vise nego solidan igrac. Takodje, visok nivo je i pokazao golman Slovana, Putnjicki, koji je na obe utakmice protiv Zvezde branio u maniru iskusnog golmana, bez ijedne greske.

G man

pre 13 godina

Kamara je bio najbolji igrac HJK na dvomecu sa FKP. Bilo bi lepo da dodje, brz i explozivan igrac je potreban Partizanu, uklopio bi se u sistem koji forsira Stanojevic

Goran_Mkd

pre 13 godina

Dopada mi se to sto u Partizanu jos uvek traze resenja kako bi sto vise ojacali tim za predstojece duele, i mislim da su na dobrom putu da to i urade, a sto se odnosi na glasine o navodnom odlasku nekih od sadasnih prvotimaca moje misljenje je sledece: Kleo je u ovom trenutku neophodan Partizanu bar za sledeca dva meca kada se i zavrsava 4 kval.kolo za ulazak u LS, jer bi sa njim Partizan imao sansu da se plasira u LS i zaradi 10 mil.eur, a onda bez obzira dali igrao u LS ili LE, razmotriti ponudu za brazilca i prihvatiti je samo ako je neka velika ponuda u pitanju, po mom misljenju ne ispod 9-10 mil.eur. Ipak se radi o rasnom strelcu koji igra u velikoj formi, ima 24 godine, i vazeci ugovor sa Partizanom do Juna 2013!!! Prema tome ko zeli da uzme Klea od Partizana 3 godine pre isteka ugovora, to mora i debelo da plati, u protivnom u Partizanu moze da postane samo jos bolji i doprinese ostvarivanju vecih uspeha Partizana, a i cena ce mu jos vise skociti.
Treba se nesto nauciti i od nacina na koji Dinamo iz Zagreba prodaje osrednje igrace poput Mandjukica, Lovrena ili Corluke za 10-tak i vise mil.evra, ali verovatno ne pristaju na prvu ponudu od 2-3 mil. koju dobiju za nekog igraca, nego sacekaju godinu-dve, i dobiju 2-3 puta vecu sumu novca od prvobitne.
Ukoliko klub bas toliko ima potrebe da proda nekog igraca za da bi normalno funkcionisao, onda bolje da prodaju igrace za koje takodje postoji interesovanje poput Petrovica, Tomica i M.Jovanovica. Za sve njih je lakse naci zamenu. U SC Teleoptik vec treniraju sa Partizanom igraci bez ugovora: Babovic-vezni, Rendulic-stoper sa internacionalnim iskustvom, a za zadnjeg veznog zamene su vec tu: Smiljanic i B.Jovanovic, a do decembra ce se oporaviti i Fejsa.
Nikako ne treba pristati ni na prodaju Nastasica, iako se spominje da Fiorentina navodno nudi 9 mil.eur. za njega. Nastasic je dragulj koji mora prvo biti izbrusen u Partizanu, i postati igrac, u protivnom ce propasti grejuci klupu ili ici sa pozajmice na pozajmicu u razne inostrane klubove.

stanko

pre 13 godina

sta god stanojevic radi u pravu je on zna najbolje.
ja imam samo preporuku za dovodjenje djuricica za golmana ,dvojicu bekova,i eventualno nekog polu spica
napred PARTIZAN