Utorak, 20.07.2010.

17:59

Peković: "Nikada u Zvezdu"

Nikola Peković glavni je adut Duška Vujoševića u reprezentaciji Crne Gore, što <a href="http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&amp;mm=07&amp;dd=20&amp;nav_id=446774" class="text-link" target= "_blank">39 poena u poslednjem meču protiv BiH </a>najbolje ilustruje.

Izvor: AK

Pekoviæ: "Nikada u Zvezdu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

Milanista Grobar

pre 13 godina

Cu zvezdica ga nije htjela.. Mrste tamo.. Pekovic je fino rekao nikad u zvezdicu,sta ste toliko zavisni,pa vi bi dali sve da imate igraca njegove klase.. Partizan je kosarkaska institucija u Srbiji,a zvezda samo jos jedan klub. I da,on je sportista kosarkas,nije izgled bitan,vec kako igra.

rastko lj

pre 13 godina

Пековићу све најбоље у репрезентативној каријери!

@kompleks, kompleks, pa on je pre partizana hteo u zvezdu, ali zvezda nije htela njega, tako da...
(a, 20. jul 2010 18:26)
Звезда није хтела њега? Ако смо ми "комплекс, комплекс", ви сте "глупост, глупост".

sta vam smetau crnogorci?

pre 13 godina

(Ivica, 20. jul 2010 18:22)

Ma ubiste se od stvaranja reprezentativaca, u zadnjih 20 godina mogu da se nabroje na prstima jedne ruke i to uglavnom i nisu imali neke velike uloge u reprezentaciji. Partizan je zadnjih 10 godina stvorio vise reprezentativaca nego vi u celoj istoriji i uvek su nam reprezentaciju cinili po 7-8 igraca iz Partizana,minimum. Ovo sad sto imate mlade igrace nije zato sto vam je mnogo stalo do reprezentacije nego zato sto ste u stecaju,raspali ste se,svi su vam otisli,a nemate para za neke strance ili iskusnije igrace inace bi opet vi imali ove sezone bar 5 ili 6 stranaca kao sto ste imali na pocetku ove i prethodnih sezona. Sto se tice crnogoraca,neko kad cita ovo pomislice da ih imamo po 4-5 svake godine.Ove godine smo imali Vranesa, prethodne godine, Rakocevica, pre toga Pekovica, a pre su ti bili Drobnjak, i jedno vreme Scepanovic i to smo tada jos uvek bili jedna drzava i to je to za 10 godina. Ja tu ne vidim nista lose.Kako je Benitez na pr. dovodio silne Spance u Liverpul ili onaj trener Himkija prethodne sezone, svi to rade jer bolje poznaju igrace iz svoje zemlje.Evo Dule dovodi i dovodice Srbe u CSKA i sta sad, treba Rusi nesto da se bune zbog toga? A imali ste i vi crnogorce (imate i sada),a o bosancima da ne pricam.

Petar

pre 13 godina

@zauvek Zvezda >partizan! i ostali
To sto Teodosic sad nosi crveno beli dres ne znaci da je u karijeri igrao za Zvezdu. Shvatite to. Covek NIJE nikada igrao za Zvezdu.

PustiMiKomentar

pre 13 godina

@zauvek Zvezda >partizan:
Stojakovic - Zvezdino DETE (po ovom principu mi bi mogli da svojatamo Bjelicu npr.), Jaric - sve mi se cini da je igrao u Zvezdi manje od Stojakovica, Teodosic - bivsi igrac FMP-a, NAVIJAC Zvezde ... ma mogao bi ti do sutra da nabrajas, ali samo zato sto bi ti trebalo mnoooogo vremena da se setis bar 10 igraca koji su igrali za Zvezdu i imali znacajnu ulogu u reprezentaciji! A vidi kako sve to lako tece (k'o pesmica) kada su u pitanju Partizanovi igraci: Divac, Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Grbovic, Kicanovic, Dalipagic, Obradovic, Rebraca, Beric, Drobnjak, Pekovic, Velickovic, ...
A i proguglaj malo po Netu sastave timova (nase reprezentacije) pre nego sto ostavljas komentare bez imalo tacnih informacija; npr. sastav iz 1995 (EP, zlato): 7:1 (Partizanovi vs Zvezdini igraci; 'ajde bez Tomasevica i Sretenovica jer su obojica igrala i za Partizan i za Zvezdu), ili iz 1990 (SP, zlato), ili iz 1998 (SP, zlato - 8:2!) itd. itd. itd.

nz

pre 13 godina

Ma zvezda bi svojevremeno prodala sve koseve zajedno sa tablom da dovedu Pekmena : ) sad mogu da pricaju crveni sta im je volja ali svi znamo da zale sto nije igrao za njih.

gromiko

pre 13 godina

Lako mu je sad da kaze da ne bi nikada igrao, sada kad je presao u minesotu i potpisao milionski ugovor. Da ga je Zvezda pozvala kada je pocinjao i ponudila ove pare, trcao bi na rukama.
A i da je imala te pare Zvezda te nikada ne bi pozvala...

R.U.M.A.

pre 13 godina

Moj komentar niste objavili,a nisam nista opsovao ili bilo sta slicno...ali se izgleda neko pronasao u mojoj zadnjoj recenici.Pozdrav autoru,daleko ces dogurati u novinarstvu sa ovako krucijalnim tekstovima.

zauvek Zvezda >partizan!

pre 13 godina

Za onog sto nabraja partizanove igrace pa pita a koga je to Zvezda dala? Ovako iz glave mi padaju na pamet-Stojakovic (najbolji nas igrac u NBA svih vremena, doneo zlata na svetskom i evropskom prvenstvu i proglasavan za MVP-a. Uzgred jedan od najboljih trojkasa sveta svih vremena!), Igor Rakovevic, Milos Vujanic (prosao celu Zvezdinu skolu i postao igrac koji daje 30+ poena u Zvezdi), isto vazi i za Tomasevica, Jaric, Radmanovic (momci koji su osvojili svetsko prvenstvo u sred Amerike), Sasa Obradovic, Milos Teodosic (doneo vam to srebro o kom toliko pricate, a sa klupe ga gledali Tripkovic i Tepic i radovali se njegovim kosevima kao da gledaju Dzordana), mogu do sutra da nabrajam iz starijih i novijih generacija igrace koji su nosili reprezentaciju i igrali za Zvezdu ali ne mogu jer hocu da odem i procitam i druge vesti. A vi slobodno nastavite da se zanosite Zvezdasima Vujanicem i Tomasevicem i pricate kako su prosli vasu skolu. Uzgred hvala sto toliko cenite nase igrace. Uvek ste se divili Zvezdinoj skoli pa ste umizali nase igrace u kosarci, a sad to vidim volite da radite i u fudbalu. Razumem vas potpuno. I ja bih voleo da dodje neki igrac Mancester Junajteda u Zvezdu pa tako i vi da dodje nas kod vas.

shomi

pre 13 godina

pa i dok je igrao u partizanu govorio je da su grobari najbolji navijaci,a kad je presao u PAO onda su mu najbolji bili GATE7...mislim pokazao se kao covek od reci, a sad sto se mnogi grobari i pored te 'izdaje' loze na njega to je njihova stvar

HAHA

pre 13 godina

smesni su mi sportisti..igrao bi Pekmen u Zvezdu kad bi mu zaskripelo SA PARICAMA.. PA sto je Divac igrao za Zvezdu, hteo da odrzi formu zbog NBA lock-outa i to za male pare je igrao jer je tad Zvezda igrala eVROLIGU

Gost

pre 13 godina

Je li Crveni a koliko je bivsih i sadasnjih vasih igraca u Dudinoj ekipi???? Samo Keselj i Bjelica, A koliko nasih??? Milosavljevic, Rasic, Tepic, Tripkovic, Paunic, Velickovic, Krstic i Perovic. 2:8. I vi pisete da smo mi crnogorska filijala. Uhh. Vi ste bez ociju ili bez pameti trece ne moze biti!!

Marko

pre 13 godina

Pekovica je Vujosevic i vrbovao za CG,ma....nije mi jasno zasto uopste pisemo tekstove o CG,sto ne pisete o Spancima zanimljiviji su ,a isto sa njima imamo ko i sa CG,NISTA>>>>

dzoni

pre 13 godina

Pekovic igra sa mnogo faulova;u Partizanu mu je to tolerisano a vec u Panatanaikusu poslednje dve godine nije se ni primecivao kao igrac.Nece se naigrat ni u NBA;tako da je mnogo i kartu avionsku kupiti za njegov put tamo.

Cus ovog kosarkaskog strucnjaka :D


C

Pexon PFC, Kladovo

pre 13 godina

Pekmen je SrbIn iz Bijelog Polja, a sto ga nikada necemo videti u dresu srpske repke pitajte Moku Slavnica. Setite se samo kada je na EP u Spaniji dovlacio skart u reprezentaciji tipa Radivojevic, Aleksandrov, Gurovic, Mile Ilic... a Pekmen izrazava zelju da igra za reprezentaciju Srbije!!!

Lepo je kad si najjaci...

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.
(Ivica, 20. jul 2010 18:22)


Hahaha.Pa majstore pogledaj sastav reprezentacije i ove i proslih godina.

Јокић

pre 13 godina

И мала дјеца знају да они који једном заволе црно-бело то им остаје до краја живота.А они други се купују лако!!!

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.
(Ivica, 20. jul 2010 18:22)

Kao na primer???

Niksicko pivo

pre 13 godina

Da li bi prešli u Zvezdu, kada bi dobili veliki novac kao u NBA?

"Nikada", još brže je odgovorio Pekmen.

Naravno da ce to reci, al da dobije ponudu Zvezde koja je veca za euro od Partizanove, nebi razmisljao.. pravac Zvezda.

smesno

pre 13 godina

Cekaj bre malo video sam ovoliko komentara navijaca zvezde,pa da vas pitam koje je partizan dao igrace reprezentacije a koje vi,Djordjevic,Danilovic,Paspalj,Rebraca,Krstic,Perovic,Tepic,Tripkovic,Beric,Divac,Velickovic,Kicanovica,Vujanic i dr... je glupo pominjati,nemojte vi da nam pricate o kosarci nesto kad smo 100god... ispred vas,i igrac se ne postaje u zvezdi nego u partizanu,bjelicu sto hvalite on je prvo igrao u Partizanu kojeg je doveo Pesic takodje grobar.

Zvezda se voli

pre 13 godina

Onakvo radovanje posle kucanja moze da priredi samo onaj kome je "Partizan u srcu" i ko ima "nisko celo".Takvi ne mogu cak i u ovakvu Zvezdu!

Ja

pre 13 godina

kompleks, kompleks, pa on je pre partizana hteo u zvezdu, ali zvezda nije htela njega, tako da...
(a, 20. jul 2010 18:26)

Jeste, i Dzordan je hteo ali ga je Todoric nesto mutio pa nije otisao...

Kriik

pre 13 godina

Pek care! Vratićeš se ti u KK Partizan da osvojiš Evropu. Do tad ti želim da osvojiš svet sa Minesotom i izgubiš od Srbije u finalu evropskog prvenstva ...

chaki

pre 13 godina

Naslov ce vam reci sve...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=07&dd=20&nav_id=446792
prepoznace se oni za koga je postavljen ovaj komentar...

Vladimir

pre 13 godina

Da sumiramo:
Pekovicu je Minesota dala da igra KVALIFIKACIJE za EP.
Milicicu Minesota nije dala da igra na SP.
Hm ...
Ej Milicicu, Milicicu ...

P.S. Skoro da zalim ove Italijane, izgleda da se opet nece kvalifikovati na EP.

Igor 3c

pre 13 godina

Ja sam juce u jednom kaficu u Budvi video Djokovica i pitao za koga navija,on mi je rekao za Crvenu Zvezdu,a onda sam ga pitao dal bi i za koje pare navijao za Partizan i on mi je rekao da te pare ne postoje..Mozete li i ovu vest objaviti posto me drugar zeza za Pekovica a vidim takve vesti obavljujete.

Sp.akademija

pre 13 godina

Pekovic igra sa mnogo faulova;u Partizanu mu je to tolerisano a vec u Panatanaikusu poslednje dve godine nije se ni primecivao kao igrac.Nece se naigrat ni u NBA;tako da je mnogo i kartu avionsku kupiti za njegov put tamo.Kada je bio u Atlasu gde je i postao nekakav igrac nudio se Zvezdi ali ga nisu uzeli.Zato sada tako govori o Zvezdi.Ocenjeno je da nema potrebnu sportsku i drugu kulturu za igraca Zvezde.

Rixon

pre 13 godina

Pekmen majsore, iako si imao jedan nespretan potez u dresu PAO-a na mechu protiv Partizana, to ne moze da zaseni sve svetle trenutke koje si podario nama navijachima Partizana noseci dres nasheg tima pre 3 godine. Hvala ti i sve najbolje u NBA ligi.

Ultras

pre 13 godina

E moji grobari,ala ste puni komplexa i frustracija,pa ne treba vam to,svi znaju ko je u Srbiji najveci klub i brend,iako kkcz dozivljava najteze dane u istoriji za vas je i dalje i zauvek INSTITUCIJA!

Ivica

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.

Igor 3c

pre 13 godina

Ja sam juce u jednom kaficu u Budvi video Djokovica i pitao za koga navija,on mi je rekao za Crvenu Zvezdu,a onda sam ga pitao dal bi i za koje pare navijao za Partizan i on mi je rekao da te pare ne postoje..Mozete li i ovu vest objaviti posto me drugar zeza za Pekovica a vidim takve vesti obavljujete.

Ivica

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.

Kriik

pre 13 godina

Pek care! Vratićeš se ti u KK Partizan da osvojiš Evropu. Do tad ti želim da osvojiš svet sa Minesotom i izgubiš od Srbije u finalu evropskog prvenstva ...

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.
(Ivica, 20. jul 2010 18:22)

Kao na primer???

Rixon

pre 13 godina

Pekmen majsore, iako si imao jedan nespretan potez u dresu PAO-a na mechu protiv Partizana, to ne moze da zaseni sve svetle trenutke koje si podario nama navijachima Partizana noseci dres nasheg tima pre 3 godine. Hvala ti i sve najbolje u NBA ligi.

Vladimir

pre 13 godina

Da sumiramo:
Pekovicu je Minesota dala da igra KVALIFIKACIJE za EP.
Milicicu Minesota nije dala da igra na SP.
Hm ...
Ej Milicicu, Milicicu ...

P.S. Skoro da zalim ove Italijane, izgleda da se opet nece kvalifikovati na EP.

Ja

pre 13 godina

kompleks, kompleks, pa on je pre partizana hteo u zvezdu, ali zvezda nije htela njega, tako da...
(a, 20. jul 2010 18:26)

Jeste, i Dzordan je hteo ali ga je Todoric nesto mutio pa nije otisao...

Јокић

pre 13 godina

И мала дјеца знају да они који једном заволе црно-бело то им остаје до краја живота.А они други се купују лако!!!

Pexon PFC, Kladovo

pre 13 godina

Pekmen je SrbIn iz Bijelog Polja, a sto ga nikada necemo videti u dresu srpske repke pitajte Moku Slavnica. Setite se samo kada je na EP u Spaniji dovlacio skart u reprezentaciji tipa Radivojevic, Aleksandrov, Gurovic, Mile Ilic... a Pekmen izrazava zelju da igra za reprezentaciju Srbije!!!

smesno

pre 13 godina

Cekaj bre malo video sam ovoliko komentara navijaca zvezde,pa da vas pitam koje je partizan dao igrace reprezentacije a koje vi,Djordjevic,Danilovic,Paspalj,Rebraca,Krstic,Perovic,Tepic,Tripkovic,Beric,Divac,Velickovic,Kicanovica,Vujanic i dr... je glupo pominjati,nemojte vi da nam pricate o kosarci nesto kad smo 100god... ispred vas,i igrac se ne postaje u zvezdi nego u partizanu,bjelicu sto hvalite on je prvo igrao u Partizanu kojeg je doveo Pesic takodje grobar.

Lepo je kad si najjaci...

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.
(Ivica, 20. jul 2010 18:22)


Hahaha.Pa majstore pogledaj sastav reprezentacije i ove i proslih godina.

chaki

pre 13 godina

Naslov ce vam reci sve...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=07&dd=20&nav_id=446792
prepoznace se oni za koga je postavljen ovaj komentar...

Gost

pre 13 godina

Je li Crveni a koliko je bivsih i sadasnjih vasih igraca u Dudinoj ekipi???? Samo Keselj i Bjelica, A koliko nasih??? Milosavljevic, Rasic, Tepic, Tripkovic, Paunic, Velickovic, Krstic i Perovic. 2:8. I vi pisete da smo mi crnogorska filijala. Uhh. Vi ste bez ociju ili bez pameti trece ne moze biti!!

Niksicko pivo

pre 13 godina

Da li bi prešli u Zvezdu, kada bi dobili veliki novac kao u NBA?

"Nikada", još brže je odgovorio Pekmen.

Naravno da ce to reci, al da dobije ponudu Zvezde koja je veca za euro od Partizanove, nebi razmisljao.. pravac Zvezda.

dzoni

pre 13 godina

Pekovic igra sa mnogo faulova;u Partizanu mu je to tolerisano a vec u Panatanaikusu poslednje dve godine nije se ni primecivao kao igrac.Nece se naigrat ni u NBA;tako da je mnogo i kartu avionsku kupiti za njegov put tamo.

Cus ovog kosarkaskog strucnjaka :D


C

Sp.akademija

pre 13 godina

Pekovic igra sa mnogo faulova;u Partizanu mu je to tolerisano a vec u Panatanaikusu poslednje dve godine nije se ni primecivao kao igrac.Nece se naigrat ni u NBA;tako da je mnogo i kartu avionsku kupiti za njegov put tamo.Kada je bio u Atlasu gde je i postao nekakav igrac nudio se Zvezdi ali ga nisu uzeli.Zato sada tako govori o Zvezdi.Ocenjeno je da nema potrebnu sportsku i drugu kulturu za igraca Zvezde.

Zvezda se voli

pre 13 godina

Onakvo radovanje posle kucanja moze da priredi samo onaj kome je "Partizan u srcu" i ko ima "nisko celo".Takvi ne mogu cak i u ovakvu Zvezdu!

Ultras

pre 13 godina

E moji grobari,ala ste puni komplexa i frustracija,pa ne treba vam to,svi znaju ko je u Srbiji najveci klub i brend,iako kkcz dozivljava najteze dane u istoriji za vas je i dalje i zauvek INSTITUCIJA!

PustiMiKomentar

pre 13 godina

@zauvek Zvezda >partizan:
Stojakovic - Zvezdino DETE (po ovom principu mi bi mogli da svojatamo Bjelicu npr.), Jaric - sve mi se cini da je igrao u Zvezdi manje od Stojakovica, Teodosic - bivsi igrac FMP-a, NAVIJAC Zvezde ... ma mogao bi ti do sutra da nabrajas, ali samo zato sto bi ti trebalo mnoooogo vremena da se setis bar 10 igraca koji su igrali za Zvezdu i imali znacajnu ulogu u reprezentaciji! A vidi kako sve to lako tece (k'o pesmica) kada su u pitanju Partizanovi igraci: Divac, Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Grbovic, Kicanovic, Dalipagic, Obradovic, Rebraca, Beric, Drobnjak, Pekovic, Velickovic, ...
A i proguglaj malo po Netu sastave timova (nase reprezentacije) pre nego sto ostavljas komentare bez imalo tacnih informacija; npr. sastav iz 1995 (EP, zlato): 7:1 (Partizanovi vs Zvezdini igraci; 'ajde bez Tomasevica i Sretenovica jer su obojica igrala i za Partizan i za Zvezdu), ili iz 1990 (SP, zlato), ili iz 1998 (SP, zlato - 8:2!) itd. itd. itd.

Petar

pre 13 godina

@zauvek Zvezda >partizan! i ostali
To sto Teodosic sad nosi crveno beli dres ne znaci da je u karijeri igrao za Zvezdu. Shvatite to. Covek NIJE nikada igrao za Zvezdu.

Marko

pre 13 godina

Pekovica je Vujosevic i vrbovao za CG,ma....nije mi jasno zasto uopste pisemo tekstove o CG,sto ne pisete o Spancima zanimljiviji su ,a isto sa njima imamo ko i sa CG,NISTA>>>>

zauvek Zvezda >partizan!

pre 13 godina

Za onog sto nabraja partizanove igrace pa pita a koga je to Zvezda dala? Ovako iz glave mi padaju na pamet-Stojakovic (najbolji nas igrac u NBA svih vremena, doneo zlata na svetskom i evropskom prvenstvu i proglasavan za MVP-a. Uzgred jedan od najboljih trojkasa sveta svih vremena!), Igor Rakovevic, Milos Vujanic (prosao celu Zvezdinu skolu i postao igrac koji daje 30+ poena u Zvezdi), isto vazi i za Tomasevica, Jaric, Radmanovic (momci koji su osvojili svetsko prvenstvo u sred Amerike), Sasa Obradovic, Milos Teodosic (doneo vam to srebro o kom toliko pricate, a sa klupe ga gledali Tripkovic i Tepic i radovali se njegovim kosevima kao da gledaju Dzordana), mogu do sutra da nabrajam iz starijih i novijih generacija igrace koji su nosili reprezentaciju i igrali za Zvezdu ali ne mogu jer hocu da odem i procitam i druge vesti. A vi slobodno nastavite da se zanosite Zvezdasima Vujanicem i Tomasevicem i pricate kako su prosli vasu skolu. Uzgred hvala sto toliko cenite nase igrace. Uvek ste se divili Zvezdinoj skoli pa ste umizali nase igrace u kosarci, a sad to vidim volite da radite i u fudbalu. Razumem vas potpuno. I ja bih voleo da dodje neki igrac Mancester Junajteda u Zvezdu pa tako i vi da dodje nas kod vas.

nz

pre 13 godina

Ma zvezda bi svojevremeno prodala sve koseve zajedno sa tablom da dovedu Pekmena : ) sad mogu da pricaju crveni sta im je volja ali svi znamo da zale sto nije igrao za njih.

HAHA

pre 13 godina

smesni su mi sportisti..igrao bi Pekmen u Zvezdu kad bi mu zaskripelo SA PARICAMA.. PA sto je Divac igrao za Zvezdu, hteo da odrzi formu zbog NBA lock-outa i to za male pare je igrao jer je tad Zvezda igrala eVROLIGU

R.U.M.A.

pre 13 godina

Moj komentar niste objavili,a nisam nista opsovao ili bilo sta slicno...ali se izgleda neko pronasao u mojoj zadnjoj recenici.Pozdrav autoru,daleko ces dogurati u novinarstvu sa ovako krucijalnim tekstovima.

rastko lj

pre 13 godina

Пековићу све најбоље у репрезентативној каријери!

@kompleks, kompleks, pa on je pre partizana hteo u zvezdu, ali zvezda nije htela njega, tako da...
(a, 20. jul 2010 18:26)
Звезда није хтела њега? Ако смо ми "комплекс, комплекс", ви сте "глупост, глупост".

shomi

pre 13 godina

pa i dok je igrao u partizanu govorio je da su grobari najbolji navijaci,a kad je presao u PAO onda su mu najbolji bili GATE7...mislim pokazao se kao covek od reci, a sad sto se mnogi grobari i pored te 'izdaje' loze na njega to je njihova stvar

sta vam smetau crnogorci?

pre 13 godina

(Ivica, 20. jul 2010 18:22)

Ma ubiste se od stvaranja reprezentativaca, u zadnjih 20 godina mogu da se nabroje na prstima jedne ruke i to uglavnom i nisu imali neke velike uloge u reprezentaciji. Partizan je zadnjih 10 godina stvorio vise reprezentativaca nego vi u celoj istoriji i uvek su nam reprezentaciju cinili po 7-8 igraca iz Partizana,minimum. Ovo sad sto imate mlade igrace nije zato sto vam je mnogo stalo do reprezentacije nego zato sto ste u stecaju,raspali ste se,svi su vam otisli,a nemate para za neke strance ili iskusnije igrace inace bi opet vi imali ove sezone bar 5 ili 6 stranaca kao sto ste imali na pocetku ove i prethodnih sezona. Sto se tice crnogoraca,neko kad cita ovo pomislice da ih imamo po 4-5 svake godine.Ove godine smo imali Vranesa, prethodne godine, Rakocevica, pre toga Pekovica, a pre su ti bili Drobnjak, i jedno vreme Scepanovic i to smo tada jos uvek bili jedna drzava i to je to za 10 godina. Ja tu ne vidim nista lose.Kako je Benitez na pr. dovodio silne Spance u Liverpul ili onaj trener Himkija prethodne sezone, svi to rade jer bolje poznaju igrace iz svoje zemlje.Evo Dule dovodi i dovodice Srbe u CSKA i sta sad, treba Rusi nesto da se bune zbog toga? A imali ste i vi crnogorce (imate i sada),a o bosancima da ne pricam.

gromiko

pre 13 godina

Lako mu je sad da kaze da ne bi nikada igrao, sada kad je presao u minesotu i potpisao milionski ugovor. Da ga je Zvezda pozvala kada je pocinjao i ponudila ove pare, trcao bi na rukama.
A i da je imala te pare Zvezda te nikada ne bi pozvala...

Milanista Grobar

pre 13 godina

Cu zvezdica ga nije htjela.. Mrste tamo.. Pekovic je fino rekao nikad u zvezdicu,sta ste toliko zavisni,pa vi bi dali sve da imate igraca njegove klase.. Partizan je kosarkaska institucija u Srbiji,a zvezda samo jos jedan klub. I da,on je sportista kosarkas,nije izgled bitan,vec kako igra.

Ivica

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.

Igor 3c

pre 13 godina

Ja sam juce u jednom kaficu u Budvi video Djokovica i pitao za koga navija,on mi je rekao za Crvenu Zvezdu,a onda sam ga pitao dal bi i za koje pare navijao za Partizan i on mi je rekao da te pare ne postoje..Mozete li i ovu vest objaviti posto me drugar zeza za Pekovica a vidim takve vesti obavljujete.

Niksicko pivo

pre 13 godina

Da li bi prešli u Zvezdu, kada bi dobili veliki novac kao u NBA?

"Nikada", još brže je odgovorio Pekmen.

Naravno da ce to reci, al da dobije ponudu Zvezde koja je veca za euro od Partizanove, nebi razmisljao.. pravac Zvezda.

Sp.akademija

pre 13 godina

Pekovic igra sa mnogo faulova;u Partizanu mu je to tolerisano a vec u Panatanaikusu poslednje dve godine nije se ni primecivao kao igrac.Nece se naigrat ni u NBA;tako da je mnogo i kartu avionsku kupiti za njegov put tamo.Kada je bio u Atlasu gde je i postao nekakav igrac nudio se Zvezdi ali ga nisu uzeli.Zato sada tako govori o Zvezdi.Ocenjeno je da nema potrebnu sportsku i drugu kulturu za igraca Zvezde.

Ultras

pre 13 godina

E moji grobari,ala ste puni komplexa i frustracija,pa ne treba vam to,svi znaju ko je u Srbiji najveci klub i brend,iako kkcz dozivljava najteze dane u istoriji za vas je i dalje i zauvek INSTITUCIJA!

zauvek Zvezda >partizan!

pre 13 godina

Za onog sto nabraja partizanove igrace pa pita a koga je to Zvezda dala? Ovako iz glave mi padaju na pamet-Stojakovic (najbolji nas igrac u NBA svih vremena, doneo zlata na svetskom i evropskom prvenstvu i proglasavan za MVP-a. Uzgred jedan od najboljih trojkasa sveta svih vremena!), Igor Rakovevic, Milos Vujanic (prosao celu Zvezdinu skolu i postao igrac koji daje 30+ poena u Zvezdi), isto vazi i za Tomasevica, Jaric, Radmanovic (momci koji su osvojili svetsko prvenstvo u sred Amerike), Sasa Obradovic, Milos Teodosic (doneo vam to srebro o kom toliko pricate, a sa klupe ga gledali Tripkovic i Tepic i radovali se njegovim kosevima kao da gledaju Dzordana), mogu do sutra da nabrajam iz starijih i novijih generacija igrace koji su nosili reprezentaciju i igrali za Zvezdu ali ne mogu jer hocu da odem i procitam i druge vesti. A vi slobodno nastavite da se zanosite Zvezdasima Vujanicem i Tomasevicem i pricate kako su prosli vasu skolu. Uzgred hvala sto toliko cenite nase igrace. Uvek ste se divili Zvezdinoj skoli pa ste umizali nase igrace u kosarci, a sad to vidim volite da radite i u fudbalu. Razumem vas potpuno. I ja bih voleo da dodje neki igrac Mancester Junajteda u Zvezdu pa tako i vi da dodje nas kod vas.

Zvezda se voli

pre 13 godina

Onakvo radovanje posle kucanja moze da priredi samo onaj kome je "Partizan u srcu" i ko ima "nisko celo".Takvi ne mogu cak i u ovakvu Zvezdu!

Kriik

pre 13 godina

Pek care! Vratićeš se ti u KK Partizan da osvojiš Evropu. Do tad ti želim da osvojiš svet sa Minesotom i izgubiš od Srbije u finalu evropskog prvenstva ...

smesno

pre 13 godina

Cekaj bre malo video sam ovoliko komentara navijaca zvezde,pa da vas pitam koje je partizan dao igrace reprezentacije a koje vi,Djordjevic,Danilovic,Paspalj,Rebraca,Krstic,Perovic,Tepic,Tripkovic,Beric,Divac,Velickovic,Kicanovica,Vujanic i dr... je glupo pominjati,nemojte vi da nam pricate o kosarci nesto kad smo 100god... ispred vas,i igrac se ne postaje u zvezdi nego u partizanu,bjelicu sto hvalite on je prvo igrao u Partizanu kojeg je doveo Pesic takodje grobar.

Rixon

pre 13 godina

Pekmen majsore, iako si imao jedan nespretan potez u dresu PAO-a na mechu protiv Partizana, to ne moze da zaseni sve svetle trenutke koje si podario nama navijachima Partizana noseci dres nasheg tima pre 3 godine. Hvala ti i sve najbolje u NBA ligi.

HAHA

pre 13 godina

smesni su mi sportisti..igrao bi Pekmen u Zvezdu kad bi mu zaskripelo SA PARICAMA.. PA sto je Divac igrao za Zvezdu, hteo da odrzi formu zbog NBA lock-outa i to za male pare je igrao jer je tad Zvezda igrala eVROLIGU

Pexon PFC, Kladovo

pre 13 godina

Pekmen je SrbIn iz Bijelog Polja, a sto ga nikada necemo videti u dresu srpske repke pitajte Moku Slavnica. Setite se samo kada je na EP u Spaniji dovlacio skart u reprezentaciji tipa Radivojevic, Aleksandrov, Gurovic, Mile Ilic... a Pekmen izrazava zelju da igra za reprezentaciju Srbije!!!

Ja

pre 13 godina

kompleks, kompleks, pa on je pre partizana hteo u zvezdu, ali zvezda nije htela njega, tako da...
(a, 20. jul 2010 18:26)

Jeste, i Dzordan je hteo ali ga je Todoric nesto mutio pa nije otisao...

Marko

pre 13 godina

Pekovica je Vujosevic i vrbovao za CG,ma....nije mi jasno zasto uopste pisemo tekstove o CG,sto ne pisete o Spancima zanimljiviji su ,a isto sa njima imamo ko i sa CG,NISTA>>>>

gromiko

pre 13 godina

Lako mu je sad da kaze da ne bi nikada igrao, sada kad je presao u minesotu i potpisao milionski ugovor. Da ga je Zvezda pozvala kada je pocinjao i ponudila ove pare, trcao bi na rukama.
A i da je imala te pare Zvezda te nikada ne bi pozvala...

dzoni

pre 13 godina

Pekovic igra sa mnogo faulova;u Partizanu mu je to tolerisano a vec u Panatanaikusu poslednje dve godine nije se ni primecivao kao igrac.Nece se naigrat ni u NBA;tako da je mnogo i kartu avionsku kupiti za njegov put tamo.

Cus ovog kosarkaskog strucnjaka :D


C

Јокић

pre 13 godina

И мала дјеца знају да они који једном заволе црно-бело то им остаје до краја живота.А они други се купују лако!!!

shomi

pre 13 godina

pa i dok je igrao u partizanu govorio je da su grobari najbolji navijaci,a kad je presao u PAO onda su mu najbolji bili GATE7...mislim pokazao se kao covek od reci, a sad sto se mnogi grobari i pored te 'izdaje' loze na njega to je njihova stvar

Gost

pre 13 godina

Je li Crveni a koliko je bivsih i sadasnjih vasih igraca u Dudinoj ekipi???? Samo Keselj i Bjelica, A koliko nasih??? Milosavljevic, Rasic, Tepic, Tripkovic, Paunic, Velickovic, Krstic i Perovic. 2:8. I vi pisete da smo mi crnogorska filijala. Uhh. Vi ste bez ociju ili bez pameti trece ne moze biti!!

Nikola, Zemun

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.
(Ivica, 20. jul 2010 18:22)

Kao na primer???

Lepo je kad si najjaci...

pre 13 godina

Ko te pa zvao, mi nismo crnogorska reprezentacija ko Partizan. Kod nas igraju i razvijaju se momci koji kasnije igraju za srpsku reprezentaciju.
(Ivica, 20. jul 2010 18:22)


Hahaha.Pa majstore pogledaj sastav reprezentacije i ove i proslih godina.

chaki

pre 13 godina

Naslov ce vam reci sve...
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2010&mm=07&dd=20&nav_id=446792
prepoznace se oni za koga je postavljen ovaj komentar...

Vladimir

pre 13 godina

Da sumiramo:
Pekovicu je Minesota dala da igra KVALIFIKACIJE za EP.
Milicicu Minesota nije dala da igra na SP.
Hm ...
Ej Milicicu, Milicicu ...

P.S. Skoro da zalim ove Italijane, izgleda da se opet nece kvalifikovati na EP.

nz

pre 13 godina

Ma zvezda bi svojevremeno prodala sve koseve zajedno sa tablom da dovedu Pekmena : ) sad mogu da pricaju crveni sta im je volja ali svi znamo da zale sto nije igrao za njih.

R.U.M.A.

pre 13 godina

Moj komentar niste objavili,a nisam nista opsovao ili bilo sta slicno...ali se izgleda neko pronasao u mojoj zadnjoj recenici.Pozdrav autoru,daleko ces dogurati u novinarstvu sa ovako krucijalnim tekstovima.

PustiMiKomentar

pre 13 godina

@zauvek Zvezda >partizan:
Stojakovic - Zvezdino DETE (po ovom principu mi bi mogli da svojatamo Bjelicu npr.), Jaric - sve mi se cini da je igrao u Zvezdi manje od Stojakovica, Teodosic - bivsi igrac FMP-a, NAVIJAC Zvezde ... ma mogao bi ti do sutra da nabrajas, ali samo zato sto bi ti trebalo mnoooogo vremena da se setis bar 10 igraca koji su igrali za Zvezdu i imali znacajnu ulogu u reprezentaciji! A vidi kako sve to lako tece (k'o pesmica) kada su u pitanju Partizanovi igraci: Divac, Djordjevic, Danilovic, Paspalj, Grbovic, Kicanovic, Dalipagic, Obradovic, Rebraca, Beric, Drobnjak, Pekovic, Velickovic, ...
A i proguglaj malo po Netu sastave timova (nase reprezentacije) pre nego sto ostavljas komentare bez imalo tacnih informacija; npr. sastav iz 1995 (EP, zlato): 7:1 (Partizanovi vs Zvezdini igraci; 'ajde bez Tomasevica i Sretenovica jer su obojica igrala i za Partizan i za Zvezdu), ili iz 1990 (SP, zlato), ili iz 1998 (SP, zlato - 8:2!) itd. itd. itd.

Petar

pre 13 godina

@zauvek Zvezda >partizan! i ostali
To sto Teodosic sad nosi crveno beli dres ne znaci da je u karijeri igrao za Zvezdu. Shvatite to. Covek NIJE nikada igrao za Zvezdu.

sta vam smetau crnogorci?

pre 13 godina

(Ivica, 20. jul 2010 18:22)

Ma ubiste se od stvaranja reprezentativaca, u zadnjih 20 godina mogu da se nabroje na prstima jedne ruke i to uglavnom i nisu imali neke velike uloge u reprezentaciji. Partizan je zadnjih 10 godina stvorio vise reprezentativaca nego vi u celoj istoriji i uvek su nam reprezentaciju cinili po 7-8 igraca iz Partizana,minimum. Ovo sad sto imate mlade igrace nije zato sto vam je mnogo stalo do reprezentacije nego zato sto ste u stecaju,raspali ste se,svi su vam otisli,a nemate para za neke strance ili iskusnije igrace inace bi opet vi imali ove sezone bar 5 ili 6 stranaca kao sto ste imali na pocetku ove i prethodnih sezona. Sto se tice crnogoraca,neko kad cita ovo pomislice da ih imamo po 4-5 svake godine.Ove godine smo imali Vranesa, prethodne godine, Rakocevica, pre toga Pekovica, a pre su ti bili Drobnjak, i jedno vreme Scepanovic i to smo tada jos uvek bili jedna drzava i to je to za 10 godina. Ja tu ne vidim nista lose.Kako je Benitez na pr. dovodio silne Spance u Liverpul ili onaj trener Himkija prethodne sezone, svi to rade jer bolje poznaju igrace iz svoje zemlje.Evo Dule dovodi i dovodice Srbe u CSKA i sta sad, treba Rusi nesto da se bune zbog toga? A imali ste i vi crnogorce (imate i sada),a o bosancima da ne pricam.

rastko lj

pre 13 godina

Пековићу све најбоље у репрезентативној каријери!

@kompleks, kompleks, pa on je pre partizana hteo u zvezdu, ali zvezda nije htela njega, tako da...
(a, 20. jul 2010 18:26)
Звезда није хтела њега? Ако смо ми "комплекс, комплекс", ви сте "глупост, глупост".

Milanista Grobar

pre 13 godina

Cu zvezdica ga nije htjela.. Mrste tamo.. Pekovic je fino rekao nikad u zvezdicu,sta ste toliko zavisni,pa vi bi dali sve da imate igraca njegove klase.. Partizan je kosarkaska institucija u Srbiji,a zvezda samo jos jedan klub. I da,on je sportista kosarkas,nije izgled bitan,vec kako igra.