Četvrtak, 15.07.2010.

23:16

Todorić: Voleo bih da Marić ostane

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić istakao je da bi voleo da centar Aleks Marić i naredne sezone ostane u tom klubu.

Izvor: LB

Todoriæ: Voleo bih da Mariæ ostane IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

jesmo se sad razumeli?

pre 13 godina

Veruj mi Todoricu da niko te ne bi voleo vise od mene!!!

e sad na tebi je da nam ispunis tu zelju i kazes jednostavno svima MARIC NIJE NA PRODAJU!

Ale'

pre 13 godina

i ja, i ja , i ja!!!
Maricu ostani, ako ne zbo Todorica, onda zbog mene! :)))
Mada bih ja da ostanes za stalno, da nam i nardnih 10 sezona ulepsas svojim igarama i pojavom :)

Ujka sa fontane

pre 13 godina

Umesto da pravite tim vi pravite razne kombinacije da nešto zaradite. Nije sve u novcu ima nešto za dušu najvernijih navijača.Zaboravili ste atmosferu iz Pionira. Sponzora ste dobili,stanite na loptu oko prodaje i iskoristite pozitivnu atmosferu oko kluba jer Evropa nas je gledala i nije verovala šta je Beograd, Partizan i njegovi navijači.

MICKEY

pre 13 godina

Sram vas bilo g. Todoriću. Pa mi smo stabilan klub, imamo novog sponzora, imamo sistem koji je utvrđen... Kad ono relno počela rasprodaja...
Svima treba da bude jasno najveća pojačanja su eventualni ostanci Marića i ostaci igračine ultra mega korisnog Kecmana. Prvo Marić ima još dve godine ugovora i zar je toliko teško reći bogatim evropskim klubovima -čovek nije na prodaju. Dosta je bilo više sa pominjanjem nepristojnih ponuda i kojekakvim glupostima. A što se tiče Kecmana pa nek se aktivira i taj sponzor (monopolista) i jednom se isprsi za ovog sjajnog sportistu koji posle prethodne sezone logično da traži veće novce. Ljudi da se ne glupiramo Kecman vredi više nego sva dosadašnja pojačanja partizana u ovom prelaznom roku + sinergetski efekat istih. Ako želimo da budemo konkurentni u Evropi a bogme i u NLB-u sve je jasno: Marić + Kecman pod OBAVEZNO eventualno Lasme na poziciji 4 (cena ovog igrača je pala) + stranac na poziciji 1 i opet meljemo... Manite se Varde i glupiranja, dosta diskutabilnih pojačanja imamo i bez njega!

paDOKLEvise

pre 13 godina

Sve je na prodaju i dusa,samo ako stigne ponuda koja se ne odbija. Pa probajte da odbijete nesto,inace nema buducnosti sa tom taktikom.

Rade Dzevi

pre 13 godina

Stigao je Katic otisao je Maric je moguci naslov. Maric, siguran sam , da nece ostati u Partizanu iz vise razloga. Zato je najbolje prodati ga jer za godinu dana vi se vise nepitate-nista.Imamo slucaj Diare pa nam netrba slucaj Maric.Maric je dobar ali je bolje prodati ga SADA nego kasnije jer kasnije je za sve KASNO0~

legolas

pre 13 godina

Na zalost dogadja se upravo ono cega sam se najvise i plasio.Do prosle godine scenario je bio,nemamo sponzora,dugujemo igracima za proslu sezonu i moramo da prodamo najbolje igrace.Ove godine,kad se po njihovim recima,dogodila promena sa sponzorom i dodatnim novcem od grada,pa i zaradom od dve utakmice sa Makabijem,promenio se recnik.Sad je carobna rec "Nepristojna ponuda".Voleo bih da mi Todoric objasni sta smatra pod tom recenicom.Ako PAO i Ulker nude po 500.000 onda je to po meni uvredljiva ponuda.Ako je krajnja ponuda oko 700.000 isto je smesna,s'obzirom da imamo jos 2 godine ugovora sa Maricem.Ako vec neko hoce da ga vodi onda je cifra minimum milionce i to ako mora.Sledece sezone ga svakako mozes prodati za upola cene ovogodisnje.Drugim recima ustedeces,posto svejedno moras platiti novog centra,a svakako nece biti dzabe.Osim ako ne dodje neki raspali kao sto je Katic.Sa dva slicna igraca po kvalitetu odosmo u bulu.
I na kraju dodjosmo do sustine.Otisli su Vranes,McCaleb,Roberts i najverovatnije Maric i Kecman.To je komplentna prva petorka(izuzev Veselog).Na to dodajte verovatni odlazak Rasica,Milosevica i Sinoveca(iskreno se nadam) i od prosle ekipe ostaju samo klinci.Da li je to najavljeni kostur proslogodisnjeg tima ???

p.s Partizan trenutno pregovara sa Vardom,ali trazi istu platu koju ima Maric sada.Nije to velika svota s'obzirom da je Maric potpisao ugovor kad je bio anonimus za celu Evropu,ali to govori da za istu platu Partizan moze da bira izmedju Marica i Varde...sami procenite ko je bolja opcija

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja Todoricu nikako ne verujem kad prica ko ide a ko ostaje. Cuj popunjeni na pozicijama 1 i 2, a tek razgovaraju sa Kecmanom i Rasicem??? Ni oni nisu sigurni da ostaju a on kaze da smo popunjeni. Jeli to znaci da i oni idu 100%? Verujem da Maric ide, neke informacije to govore, a videcemo sta ce da bude. Mnogo me nervira ova aljkavost uprave oko dovodjenja novih igraca.

http://www.worldofbasketball.org

ja

pre 13 godina

Ma, dajte, ljudi, pa svi oni igraju za pare. Kad si na vrhuncu karijere u jednom klubu, moras se tog trenutka prodati za vece pare. Zasto bi rizikovali da igraju jos godinu dana, i npr. ne ostvare dobre rezultate u sledecoj sezoni. Tada ih vise niko ne bi hteo. Pa, isto je i sa nama "obicnim smrtnicima". Ja sam presla iz jedne firme, u kojoj sam obozavala sve ljude, i privatno se druzim sa njima, ali, ponudjene su mi duplo vece pare (a u slucaju kosarkasa su nekoliko puta vece), i naravno da se borim za svoju egzistenciju.

Uopste ne krivim te momke, kao ni Duleta, svako juri "trbuhom za kruhom", i najnormalnije je da se prodaju na vrhuncu karijere, jer ce tada najvece pare dobiti.

A, ja na dalje verujem i u Vladu, i Duletovu skolu, i verujem da ce opravdati ukazano mu poverenje.

i ove godine kupujem sezonsku!!! Naravno.

pre 13 godina

Nek ne igra, ko se lomi
kom ne kuca srce čelično
Crno-bele boje brani
krvlju slavom životom!!!

aca

pre 13 godina

Ako Maric bas toliko hoce da ide, neka on isplati Partizanu drugu polovinu...ionako smo ga izvukli iz naftalina i od njega napravili ime. Trebao bi malo vise to da ceni, a ne tri milke u dzep i bas me briga. Neka makar bude pristojan i saceka ponudu koja ce zadovoljiti Partizan, a ne odmah covek krenuo sa izjavama! To nije lepo ;)

IVORY

pre 13 godina

Sve bre neke "ne odbive" ponude...jesu li ovo te stabilne noge gospodo? Ako jesu, jako sam razocaran
(Verovao sam u Vujosevica, 15. jul 2010 23:53)

- Ako je tebi 5 miliona evra nesto sto moze da se odbije u sportu, onda si ti ili Mesi, Lebron Dzejms, Miskovic ili si lud.

DeDa

pre 13 godina

Ako neko da Milku ode Maric.I ako nije on bas tolka igracina.Posle povrede nije bio ni bleda slika onoga sto je bio pre toga. Sumnjam da ce ikada ponoviti one partije.
Mislim da to znaju i u Partizanu i da ce ga prodati, samo malo natezu oko cene. Za to vreme traze novog centra

pera

pre 13 godina

Ako ga prodate,to ce definitivno biti znak da zaista nismo ozbiljan tim! Covek ima jos 2 godine ugovora, mozemo ga prodati i sl. leta i,za promenu, ovaj put pokusati da sacuvamo kostur tima i jurimo rezultat. Jednostavno treba reci- Maric nije na prodaju i kraj.

Ivan

pre 13 godina

Iskreno,ja neznam sta da mislim. Nadam se da ce ostati Maric. A nekako meni jos uvek ne ulzazi u glavu da je Dule otisao...a ni u srce =/

Bobota

pre 13 godina

Ukoliko bi zadrzali ekipu(a to je sviju nas zelja),evropa bi bila ladno pod nogama.Mislim da ne treba bas toliko mnogo novca da se zadrzi okosnica Bo,Roberts,Vesely i Maric.Nikad blize nam nije bio vrh evrope(opet).Ako njih sve ne zadrzimo trebace ponovo 5-10 godina da dodjemo na ovaj nivo.bolje to da uradimo sad,pa posle menjajte generaciju i trgujte ako vec morate.

cruzbgd

pre 13 godina

Iz proverenih izvora mogu reci da je odlazak Marica vec gotova stvar, ceka se samo da se vidi ko ce da "uleti" sa najvisom cifrom.

Ocekivano (barem ko stvari sagledava objektivno).

Дуле ГР

pre 13 godina

Значи, одлази и Марић! Јављам се из Грчке, гдје новине још од "final 4" селе Марића што у Оли, што у Пао. Знате да је "издајник" Спанулис прешао у Оли, а Вујукас који је играч Олија (био позајмљен Панелиниосу) отишао код Жељка. Али, он свакако није права замјена за Пековића, па Пао сад покушава да врбује Биг Софоа (Схорцијанитис), да им врати мило за драго. Но, то ће тешко ићи па је вјероватнија, а и јефтинија опција да Марић заврши код Жељка. Пошто се "трговац" Тодор огласио у стилу Дулета - волео бих... али ако стигне понуда која се не одбија... тралала... Дакле, понуда је већ стигла, само се чека погодан тренутак, а у интермецу се пуштају пробни балони. Ех, те проклете паре, трговци и шнајдери!

Kalimero

pre 13 godina

Pre par dana kada sam prokomentarisao da je uprava jedva dočekal da Vujošević ode pa da počne sa filozofijom sve na doboš dobio sam podosta negativnih glasova. Sada odjednom nije siguran ostanak za 70% tima. Marić,Keleb,Roberts,Kecman, Rašić itd.Mislim da su se najviše ispalili u ovoj priči Veseli i Telekom!

Kalimero

pre 13 godina

Pre par dana kada sam prokomentarisao da je uprava jedva dočekal da Vujošević ode pa da počne sa filozofijom sve na doboš dobio sam podosta negativnih glasova. Sada odjednom nije siguran ostanak za 70% tima. Marić,Keleb,Roberts,Kecman, Rašić itd.Mislim da su se najviše ispalili u ovoj priči Veseli i Telekom!

pera

pre 13 godina

Ako ga prodate,to ce definitivno biti znak da zaista nismo ozbiljan tim! Covek ima jos 2 godine ugovora, mozemo ga prodati i sl. leta i,za promenu, ovaj put pokusati da sacuvamo kostur tima i jurimo rezultat. Jednostavno treba reci- Maric nije na prodaju i kraj.

Дуле ГР

pre 13 godina

Значи, одлази и Марић! Јављам се из Грчке, гдје новине још од "final 4" селе Марића што у Оли, што у Пао. Знате да је "издајник" Спанулис прешао у Оли, а Вујукас који је играч Олија (био позајмљен Панелиниосу) отишао код Жељка. Али, он свакако није права замјена за Пековића, па Пао сад покушава да врбује Биг Софоа (Схорцијанитис), да им врати мило за драго. Но, то ће тешко ићи па је вјероватнија, а и јефтинија опција да Марић заврши код Жељка. Пошто се "трговац" Тодор огласио у стилу Дулета - волео бих... али ако стигне понуда која се не одбија... тралала... Дакле, понуда је већ стигла, само се чека погодан тренутак, а у интермецу се пуштају пробни балони. Ех, те проклете паре, трговци и шнајдери!

Bobota

pre 13 godina

Ukoliko bi zadrzali ekipu(a to je sviju nas zelja),evropa bi bila ladno pod nogama.Mislim da ne treba bas toliko mnogo novca da se zadrzi okosnica Bo,Roberts,Vesely i Maric.Nikad blize nam nije bio vrh evrope(opet).Ako njih sve ne zadrzimo trebace ponovo 5-10 godina da dodjemo na ovaj nivo.bolje to da uradimo sad,pa posle menjajte generaciju i trgujte ako vec morate.

legolas

pre 13 godina

Na zalost dogadja se upravo ono cega sam se najvise i plasio.Do prosle godine scenario je bio,nemamo sponzora,dugujemo igracima za proslu sezonu i moramo da prodamo najbolje igrace.Ove godine,kad se po njihovim recima,dogodila promena sa sponzorom i dodatnim novcem od grada,pa i zaradom od dve utakmice sa Makabijem,promenio se recnik.Sad je carobna rec "Nepristojna ponuda".Voleo bih da mi Todoric objasni sta smatra pod tom recenicom.Ako PAO i Ulker nude po 500.000 onda je to po meni uvredljiva ponuda.Ako je krajnja ponuda oko 700.000 isto je smesna,s'obzirom da imamo jos 2 godine ugovora sa Maricem.Ako vec neko hoce da ga vodi onda je cifra minimum milionce i to ako mora.Sledece sezone ga svakako mozes prodati za upola cene ovogodisnje.Drugim recima ustedeces,posto svejedno moras platiti novog centra,a svakako nece biti dzabe.Osim ako ne dodje neki raspali kao sto je Katic.Sa dva slicna igraca po kvalitetu odosmo u bulu.
I na kraju dodjosmo do sustine.Otisli su Vranes,McCaleb,Roberts i najverovatnije Maric i Kecman.To je komplentna prva petorka(izuzev Veselog).Na to dodajte verovatni odlazak Rasica,Milosevica i Sinoveca(iskreno se nadam) i od prosle ekipe ostaju samo klinci.Da li je to najavljeni kostur proslogodisnjeg tima ???

p.s Partizan trenutno pregovara sa Vardom,ali trazi istu platu koju ima Maric sada.Nije to velika svota s'obzirom da je Maric potpisao ugovor kad je bio anonimus za celu Evropu,ali to govori da za istu platu Partizan moze da bira izmedju Marica i Varde...sami procenite ko je bolja opcija

Ivan

pre 13 godina

Iskreno,ja neznam sta da mislim. Nadam se da ce ostati Maric. A nekako meni jos uvek ne ulzazi u glavu da je Dule otisao...a ni u srce =/

ja

pre 13 godina

Ma, dajte, ljudi, pa svi oni igraju za pare. Kad si na vrhuncu karijere u jednom klubu, moras se tog trenutka prodati za vece pare. Zasto bi rizikovali da igraju jos godinu dana, i npr. ne ostvare dobre rezultate u sledecoj sezoni. Tada ih vise niko ne bi hteo. Pa, isto je i sa nama "obicnim smrtnicima". Ja sam presla iz jedne firme, u kojoj sam obozavala sve ljude, i privatno se druzim sa njima, ali, ponudjene su mi duplo vece pare (a u slucaju kosarkasa su nekoliko puta vece), i naravno da se borim za svoju egzistenciju.

Uopste ne krivim te momke, kao ni Duleta, svako juri "trbuhom za kruhom", i najnormalnije je da se prodaju na vrhuncu karijere, jer ce tada najvece pare dobiti.

A, ja na dalje verujem i u Vladu, i Duletovu skolu, i verujem da ce opravdati ukazano mu poverenje.

IVORY

pre 13 godina

Sve bre neke "ne odbive" ponude...jesu li ovo te stabilne noge gospodo? Ako jesu, jako sam razocaran
(Verovao sam u Vujosevica, 15. jul 2010 23:53)

- Ako je tebi 5 miliona evra nesto sto moze da se odbije u sportu, onda si ti ili Mesi, Lebron Dzejms, Miskovic ili si lud.

paDOKLEvise

pre 13 godina

Sve je na prodaju i dusa,samo ako stigne ponuda koja se ne odbija. Pa probajte da odbijete nesto,inace nema buducnosti sa tom taktikom.

i ove godine kupujem sezonsku!!! Naravno.

pre 13 godina

Nek ne igra, ko se lomi
kom ne kuca srce čelično
Crno-bele boje brani
krvlju slavom životom!!!

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja Todoricu nikako ne verujem kad prica ko ide a ko ostaje. Cuj popunjeni na pozicijama 1 i 2, a tek razgovaraju sa Kecmanom i Rasicem??? Ni oni nisu sigurni da ostaju a on kaze da smo popunjeni. Jeli to znaci da i oni idu 100%? Verujem da Maric ide, neke informacije to govore, a videcemo sta ce da bude. Mnogo me nervira ova aljkavost uprave oko dovodjenja novih igraca.

http://www.worldofbasketball.org

aca

pre 13 godina

Ako Maric bas toliko hoce da ide, neka on isplati Partizanu drugu polovinu...ionako smo ga izvukli iz naftalina i od njega napravili ime. Trebao bi malo vise to da ceni, a ne tri milke u dzep i bas me briga. Neka makar bude pristojan i saceka ponudu koja ce zadovoljiti Partizan, a ne odmah covek krenuo sa izjavama! To nije lepo ;)

DeDa

pre 13 godina

Ako neko da Milku ode Maric.I ako nije on bas tolka igracina.Posle povrede nije bio ni bleda slika onoga sto je bio pre toga. Sumnjam da ce ikada ponoviti one partije.
Mislim da to znaju i u Partizanu i da ce ga prodati, samo malo natezu oko cene. Za to vreme traze novog centra

cruzbgd

pre 13 godina

Iz proverenih izvora mogu reci da je odlazak Marica vec gotova stvar, ceka se samo da se vidi ko ce da "uleti" sa najvisom cifrom.

Ocekivano (barem ko stvari sagledava objektivno).

MICKEY

pre 13 godina

Sram vas bilo g. Todoriću. Pa mi smo stabilan klub, imamo novog sponzora, imamo sistem koji je utvrđen... Kad ono relno počela rasprodaja...
Svima treba da bude jasno najveća pojačanja su eventualni ostanci Marića i ostaci igračine ultra mega korisnog Kecmana. Prvo Marić ima još dve godine ugovora i zar je toliko teško reći bogatim evropskim klubovima -čovek nije na prodaju. Dosta je bilo više sa pominjanjem nepristojnih ponuda i kojekakvim glupostima. A što se tiče Kecmana pa nek se aktivira i taj sponzor (monopolista) i jednom se isprsi za ovog sjajnog sportistu koji posle prethodne sezone logično da traži veće novce. Ljudi da se ne glupiramo Kecman vredi više nego sva dosadašnja pojačanja partizana u ovom prelaznom roku + sinergetski efekat istih. Ako želimo da budemo konkurentni u Evropi a bogme i u NLB-u sve je jasno: Marić + Kecman pod OBAVEZNO eventualno Lasme na poziciji 4 (cena ovog igrača je pala) + stranac na poziciji 1 i opet meljemo... Manite se Varde i glupiranja, dosta diskutabilnih pojačanja imamo i bez njega!

jesmo se sad razumeli?

pre 13 godina

Veruj mi Todoricu da niko te ne bi voleo vise od mene!!!

e sad na tebi je da nam ispunis tu zelju i kazes jednostavno svima MARIC NIJE NA PRODAJU!

Ujka sa fontane

pre 13 godina

Umesto da pravite tim vi pravite razne kombinacije da nešto zaradite. Nije sve u novcu ima nešto za dušu najvernijih navijača.Zaboravili ste atmosferu iz Pionira. Sponzora ste dobili,stanite na loptu oko prodaje i iskoristite pozitivnu atmosferu oko kluba jer Evropa nas je gledala i nije verovala šta je Beograd, Partizan i njegovi navijači.

Rade Dzevi

pre 13 godina

Stigao je Katic otisao je Maric je moguci naslov. Maric, siguran sam , da nece ostati u Partizanu iz vise razloga. Zato je najbolje prodati ga jer za godinu dana vi se vise nepitate-nista.Imamo slucaj Diare pa nam netrba slucaj Maric.Maric je dobar ali je bolje prodati ga SADA nego kasnije jer kasnije je za sve KASNO0~

Ale'

pre 13 godina

i ja, i ja , i ja!!!
Maricu ostani, ako ne zbo Todorica, onda zbog mene! :)))
Mada bih ja da ostanes za stalno, da nam i nardnih 10 sezona ulepsas svojim igarama i pojavom :)

Kalimero

pre 13 godina

Pre par dana kada sam prokomentarisao da je uprava jedva dočekal da Vujošević ode pa da počne sa filozofijom sve na doboš dobio sam podosta negativnih glasova. Sada odjednom nije siguran ostanak za 70% tima. Marić,Keleb,Roberts,Kecman, Rašić itd.Mislim da su se najviše ispalili u ovoj priči Veseli i Telekom!

Rade Dzevi

pre 13 godina

Stigao je Katic otisao je Maric je moguci naslov. Maric, siguran sam , da nece ostati u Partizanu iz vise razloga. Zato je najbolje prodati ga jer za godinu dana vi se vise nepitate-nista.Imamo slucaj Diare pa nam netrba slucaj Maric.Maric je dobar ali je bolje prodati ga SADA nego kasnije jer kasnije je za sve KASNO0~

DeDa

pre 13 godina

Ako neko da Milku ode Maric.I ako nije on bas tolka igracina.Posle povrede nije bio ni bleda slika onoga sto je bio pre toga. Sumnjam da ce ikada ponoviti one partije.
Mislim da to znaju i u Partizanu i da ce ga prodati, samo malo natezu oko cene. Za to vreme traze novog centra

cruzbgd

pre 13 godina

Iz proverenih izvora mogu reci da je odlazak Marica vec gotova stvar, ceka se samo da se vidi ko ce da "uleti" sa najvisom cifrom.

Ocekivano (barem ko stvari sagledava objektivno).

aca

pre 13 godina

Ako Maric bas toliko hoce da ide, neka on isplati Partizanu drugu polovinu...ionako smo ga izvukli iz naftalina i od njega napravili ime. Trebao bi malo vise to da ceni, a ne tri milke u dzep i bas me briga. Neka makar bude pristojan i saceka ponudu koja ce zadovoljiti Partizan, a ne odmah covek krenuo sa izjavama! To nije lepo ;)

Дуле ГР

pre 13 godina

Значи, одлази и Марић! Јављам се из Грчке, гдје новине још од "final 4" селе Марића што у Оли, што у Пао. Знате да је "издајник" Спанулис прешао у Оли, а Вујукас који је играч Олија (био позајмљен Панелиниосу) отишао код Жељка. Али, он свакако није права замјена за Пековића, па Пао сад покушава да врбује Биг Софоа (Схорцијанитис), да им врати мило за драго. Но, то ће тешко ићи па је вјероватнија, а и јефтинија опција да Марић заврши код Жељка. Пошто се "трговац" Тодор огласио у стилу Дулета - волео бих... али ако стигне понуда која се не одбија... тралала... Дакле, понуда је већ стигла, само се чека погодан тренутак, а у интермецу се пуштају пробни балони. Ех, те проклете паре, трговци и шнајдери!

IVORY

pre 13 godina

Sve bre neke "ne odbive" ponude...jesu li ovo te stabilne noge gospodo? Ako jesu, jako sam razocaran
(Verovao sam u Vujosevica, 15. jul 2010 23:53)

- Ako je tebi 5 miliona evra nesto sto moze da se odbije u sportu, onda si ti ili Mesi, Lebron Dzejms, Miskovic ili si lud.

www.worldofbasketball.org

pre 13 godina

Ja Todoricu nikako ne verujem kad prica ko ide a ko ostaje. Cuj popunjeni na pozicijama 1 i 2, a tek razgovaraju sa Kecmanom i Rasicem??? Ni oni nisu sigurni da ostaju a on kaze da smo popunjeni. Jeli to znaci da i oni idu 100%? Verujem da Maric ide, neke informacije to govore, a videcemo sta ce da bude. Mnogo me nervira ova aljkavost uprave oko dovodjenja novih igraca.

http://www.worldofbasketball.org

Bobota

pre 13 godina

Ukoliko bi zadrzali ekipu(a to je sviju nas zelja),evropa bi bila ladno pod nogama.Mislim da ne treba bas toliko mnogo novca da se zadrzi okosnica Bo,Roberts,Vesely i Maric.Nikad blize nam nije bio vrh evrope(opet).Ako njih sve ne zadrzimo trebace ponovo 5-10 godina da dodjemo na ovaj nivo.bolje to da uradimo sad,pa posle menjajte generaciju i trgujte ako vec morate.

ja

pre 13 godina

Ma, dajte, ljudi, pa svi oni igraju za pare. Kad si na vrhuncu karijere u jednom klubu, moras se tog trenutka prodati za vece pare. Zasto bi rizikovali da igraju jos godinu dana, i npr. ne ostvare dobre rezultate u sledecoj sezoni. Tada ih vise niko ne bi hteo. Pa, isto je i sa nama "obicnim smrtnicima". Ja sam presla iz jedne firme, u kojoj sam obozavala sve ljude, i privatno se druzim sa njima, ali, ponudjene su mi duplo vece pare (a u slucaju kosarkasa su nekoliko puta vece), i naravno da se borim za svoju egzistenciju.

Uopste ne krivim te momke, kao ni Duleta, svako juri "trbuhom za kruhom", i najnormalnije je da se prodaju na vrhuncu karijere, jer ce tada najvece pare dobiti.

A, ja na dalje verujem i u Vladu, i Duletovu skolu, i verujem da ce opravdati ukazano mu poverenje.

pera

pre 13 godina

Ako ga prodate,to ce definitivno biti znak da zaista nismo ozbiljan tim! Covek ima jos 2 godine ugovora, mozemo ga prodati i sl. leta i,za promenu, ovaj put pokusati da sacuvamo kostur tima i jurimo rezultat. Jednostavno treba reci- Maric nije na prodaju i kraj.

Ivan

pre 13 godina

Iskreno,ja neznam sta da mislim. Nadam se da ce ostati Maric. A nekako meni jos uvek ne ulzazi u glavu da je Dule otisao...a ni u srce =/

i ove godine kupujem sezonsku!!! Naravno.

pre 13 godina

Nek ne igra, ko se lomi
kom ne kuca srce čelično
Crno-bele boje brani
krvlju slavom životom!!!

legolas

pre 13 godina

Na zalost dogadja se upravo ono cega sam se najvise i plasio.Do prosle godine scenario je bio,nemamo sponzora,dugujemo igracima za proslu sezonu i moramo da prodamo najbolje igrace.Ove godine,kad se po njihovim recima,dogodila promena sa sponzorom i dodatnim novcem od grada,pa i zaradom od dve utakmice sa Makabijem,promenio se recnik.Sad je carobna rec "Nepristojna ponuda".Voleo bih da mi Todoric objasni sta smatra pod tom recenicom.Ako PAO i Ulker nude po 500.000 onda je to po meni uvredljiva ponuda.Ako je krajnja ponuda oko 700.000 isto je smesna,s'obzirom da imamo jos 2 godine ugovora sa Maricem.Ako vec neko hoce da ga vodi onda je cifra minimum milionce i to ako mora.Sledece sezone ga svakako mozes prodati za upola cene ovogodisnje.Drugim recima ustedeces,posto svejedno moras platiti novog centra,a svakako nece biti dzabe.Osim ako ne dodje neki raspali kao sto je Katic.Sa dva slicna igraca po kvalitetu odosmo u bulu.
I na kraju dodjosmo do sustine.Otisli su Vranes,McCaleb,Roberts i najverovatnije Maric i Kecman.To je komplentna prva petorka(izuzev Veselog).Na to dodajte verovatni odlazak Rasica,Milosevica i Sinoveca(iskreno se nadam) i od prosle ekipe ostaju samo klinci.Da li je to najavljeni kostur proslogodisnjeg tima ???

p.s Partizan trenutno pregovara sa Vardom,ali trazi istu platu koju ima Maric sada.Nije to velika svota s'obzirom da je Maric potpisao ugovor kad je bio anonimus za celu Evropu,ali to govori da za istu platu Partizan moze da bira izmedju Marica i Varde...sami procenite ko je bolja opcija

Ale'

pre 13 godina

i ja, i ja , i ja!!!
Maricu ostani, ako ne zbo Todorica, onda zbog mene! :)))
Mada bih ja da ostanes za stalno, da nam i nardnih 10 sezona ulepsas svojim igarama i pojavom :)

paDOKLEvise

pre 13 godina

Sve je na prodaju i dusa,samo ako stigne ponuda koja se ne odbija. Pa probajte da odbijete nesto,inace nema buducnosti sa tom taktikom.

MICKEY

pre 13 godina

Sram vas bilo g. Todoriću. Pa mi smo stabilan klub, imamo novog sponzora, imamo sistem koji je utvrđen... Kad ono relno počela rasprodaja...
Svima treba da bude jasno najveća pojačanja su eventualni ostanci Marića i ostaci igračine ultra mega korisnog Kecmana. Prvo Marić ima još dve godine ugovora i zar je toliko teško reći bogatim evropskim klubovima -čovek nije na prodaju. Dosta je bilo više sa pominjanjem nepristojnih ponuda i kojekakvim glupostima. A što se tiče Kecmana pa nek se aktivira i taj sponzor (monopolista) i jednom se isprsi za ovog sjajnog sportistu koji posle prethodne sezone logično da traži veće novce. Ljudi da se ne glupiramo Kecman vredi više nego sva dosadašnja pojačanja partizana u ovom prelaznom roku + sinergetski efekat istih. Ako želimo da budemo konkurentni u Evropi a bogme i u NLB-u sve je jasno: Marić + Kecman pod OBAVEZNO eventualno Lasme na poziciji 4 (cena ovog igrača je pala) + stranac na poziciji 1 i opet meljemo... Manite se Varde i glupiranja, dosta diskutabilnih pojačanja imamo i bez njega!

jesmo se sad razumeli?

pre 13 godina

Veruj mi Todoricu da niko te ne bi voleo vise od mene!!!

e sad na tebi je da nam ispunis tu zelju i kazes jednostavno svima MARIC NIJE NA PRODAJU!

Ujka sa fontane

pre 13 godina

Umesto da pravite tim vi pravite razne kombinacije da nešto zaradite. Nije sve u novcu ima nešto za dušu najvernijih navijača.Zaboravili ste atmosferu iz Pionira. Sponzora ste dobili,stanite na loptu oko prodaje i iskoristite pozitivnu atmosferu oko kluba jer Evropa nas je gledala i nije verovala šta je Beograd, Partizan i njegovi navijači.