Utorak, 13.07.2010.

09:45

B92: Milovanović od utorka Zvezdin

Dejan Milovanović, nekadašnji kapiten fudbalera Crvene zvezde vraća se u beogradski klub na jednogodišnju pozajmicu, saznaje B92.

Izvor: B92

B92: Milovanoviæ od utorka Zvezdin IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

101 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 13 godina

Pregovori sa Mrdjom su u toku, mada nisu velike sanse da dodje, zato sto trazi veliku platu, bla bla bla... Nemojte da vam jedini izvor informacija budu ZURNAL, SPORT i njegova neka kao izjava.

Petar

pre 13 godina

Odusevljen sam dosadasnjim pojacanjima! Jos samo kada bismo uspeli da dovedemo kvalitetnog napadaca i ekipa bi imala veliki potencijal. A sto de tice partizana, malo sam zabrinut igrackim kadrom. Trebaju ima bar jos dva-tri pojacanja, jer bih voleo da imaju uspesnu sezonu u Evropi.

Darko NBGD

pre 13 godina

Kada uporedim klipove ovog Makedonca i ovog crnca,Maekdonac mi izgleda kao Cristiano Ronaldo u odnosu na ovog...
Pogotovo sto je igrao u ozbiljnim ekipama,a ne po africkim pasnjacima...

Darko NBGD

pre 13 godina

Kada uporedim klipove ovog Makedonca i ovog crnca,Maekdonac mi izgleda kao Cristiano Ronaldo u odnosu na ovog...
Pogotovo sto je igrao u ozbiljnim ekipama,a ne po africkim pasnjacima...

kari-bjelica

pre 13 godina

sreo sam danas dragana mrdju u prodavnici u novom sadu,i moram vam reci da sam ga otvoreno pitao ima li istine u bg-tracevim da dolazi u zvezdu. odgovor je da nema i da ne dolazi,jer je vec dve godine u vosi,ima ugovor i moze da ode u samo u inostranstvo.znaci ne pominjiti vise tu varijantu.dexa se vratio samo ne znam da li je na srecu ili na zalost.jeste da je bolji igrac od vecine veznih igraca u zvezdi ali se isto tako secam da sam molio boga da sto pre ode dok je igrao kod nas.videcemo,ovaj sa linkova je paklen igrac mislim na konkoanca tip igraca koji nam vise nego treba

T-MaC

pre 13 godina

Igrac koga je Rajevac preporucio


[link]


UZMITE ga odmah da se ne bi ponovio Palacios.
(Spijun, 13. jul 2010 14:25)

Odakle ZNAS DA JE TO TAJ IGRAC...?!
(Iskreni Delija :), 13. jul 2010 16:30)

Pitao sam poznanika koji radi u zvezdi, potvrdio mi je da ovaj dolazi na probu!

http://www.youtube.com/watch?v=5lAw36H0MkQ

germinal

pre 13 godina

Kao prvo prica o Mrdji je izmisljena, a kao drugo sva sreca da je izmisljena jer je to jedan krajnje prosecan igrac, nista bolji od S. Perovica( nije ni gori, naravno). Antic ga je vodio na svetsko da bi ga zavaljali preko a ne da bi ga kupila Zvezda.

Milan

pre 13 godina

Ovaj igrac sa linka je slobodan igrac (Bajevski) i bio bi veliko pojacanje...Bio je najbolji igrac Ferencvarosa pre neke godine kada su bili najjaci,a posle toga je igrao i za Mehelen i u Slovackoj.U medjuvremenu se vratio u Vardar iz Skoplja gde mu je upravo Dostanic bio trener...
Ovde kod nas u Makedoniji se pise da je za njega zainteresovana Borussia Menhengladbah..

Milan Sd

pre 13 godina

Odlčno-vratio se DEXA......!!E,sad će moći tečnije da se igra,a i vidim da kažu naše dete-realno nema veze da li igra praktično ceo život ili je sada došao kod nas,već je mnogo bitnije da li momak vredi ili ne.Pa ne bi odigrao toliko utakmica da nema kvaliteta-zar ne?Može da se desi da rakari udaraju negativne komentare na njegov povratak,ali džabe im sve..

Iskreni Delija :)

pre 13 godina

Igrac koga je Rajevac preporucio


[link]


UZMITE ga odmah da se ne bi ponovio Palacios.
(Spijun, 13. jul 2010 14:25)

Odakle ZNAS DA JE TO TAJ IGRAC...?!

СМЦЗ

pre 13 godina

Не знам одакле некима информација за Мрђу, сама Мрђина цена је превисока за Звезду а такође Мрђа има уговор са Војводином а опште позната чињеница је то да Војводина не продаје своје најбоље играче Звезди и Партизану.Доласком Миловановића повећала се конкуренција у везном реду ту има превише играча и мораће да се скрати списак Мугоша који је најављен као велико појачање није добио праву шансу да се покаже као ни Јеремић који је веома талентован зато ми није јасан потез управе што је довела Бинића који не одскаче квалитетом од Јеремића или Лазовића.Продаја Богдановића би била одличан потез управе за њега би могли да узмемо највише милион евра што је добро јер би зарадили новац а имамо адекватне замене за њега.По мом мишљењу прва постава би требала да изгледа овако:
Стаменковић на голу, бекови Тошић и Нинков (ако остане) штопери Ђорђевић и Вилотић. Везни ред Исах(задњи везни),Миловановић(офанзивни везни),Короман и Лазовић крила и у нападу Јевтић и неки шпиц разарач што треба да дође...

deki kralj

pre 13 godina

Obozavam Dekija i mnogo sam srecan sto je dosao.Pre par godina dok je jos bio u Zvezdi moj drugar ga sreo na Vozdovcu i trazio mu dres.Deki nije imao u kolima ni jedan,ali je uzeo broj od drugara i rekao da ce mu se javiti.Ovaj je mislio da mu je uzeo broj samo da bi ga otkacio.Posle par dana pocele pripreme mlade reprezentacije i Deki otisao sa njima van zemlje.Tih dana drugara zove drugara neki nepoznat broj,kad se javio nije mogao da veruje kad je cuo da je to Dekijev brat,koji ga zove da se vide za dres.Posle toga su se nasli i ovaj mu je rekao kako ga je Deki zamolio da dostavi dres.Ko bi jos od drugih igraca tako nesro uradio,niko.DEKI KRALJ

Djole Bor

pre 13 godina

Da li dovodjenje Mrdje ima neku osnovu ili su to samo zelje...!??? Mislim,stvarno bi bilo lepo ali se nadam da nije samo neka "buva" ?

Bojan delije sever

pre 13 godina

Daj boze da je istina da se vraća Mrdja! Red je da ostavi dubok trag u svom klubu iz koga je olako otisao. Bio bi to pun pogodak uprave.Grobari vraćamo se u normalu što se tiče fudbala,titula je naša narednih 5 godina

Dule

pre 13 godina

Za Mrdju sam i ja cuo danas u grdu,mada sam dosta komentara procitao u kojima se spominje da se vec desetak dana pregovara sa Mrdjom,da kazem Zvezdinim detetom. ne znam odakle informacija,buraz,ali se intenzivno prioca o tome,a znas kako se kaze,gde ima dima ima i vatre.Sve ce biti mnogo jasnije za par dana. Ono sto je najvaznije jeste cinjenica da je Zvezda potpisala najveci ugovor u istoriji sporta u ovom delu Evrope,da je ugovor tezak nekoliko miliona evra po sezoni,da je ugovor ni manje ni vise nego na celih 5 godina,da su Rusi ulozili u Zvezdu,a svi znamo sta se desilo sa klubovima gde su Rusi ulozili svoj kapital,isto to hoce da nameste i od Zvezde,tacxnije od prosecnih klubova su pravili sampione,visesampione i evropske gigante kako Rusi kazu,a njihov cilj je da Evropskog i Svetskog sampiona samo vrate tamo gde mu je i mesto medju najvece Evropske ekipe. Hoce da izgrade jedan veliki tim koji ce igrati znacajnu ulogu u Evropi. Citao sam na sajtu necu da ga imenujem jer je nas B92 zakon za sve i ime tog sajta nema mesta da se nadje u mom komentaru,ali Rusi su dali odvezane ruke Lukicu da stvori tim koji ce igrati ligu Evrope,tim koji ce da posle mnogo godina prezimi u Evropi i tim koji ce da uzme titulu.Sledeca godina je godina gde ce se milioni uloziti u pojacanja i godina kada ce Zvezda da napadne ligu sampiona.uz sve to par miliona ide u skolu crvene zvezde iz koje vec sledece godine kao i svake naredne moraju da izbace po dva vrhunska mlada talenta. Do poslednjeg evra se zna gde ce da ode,sve se ulaze u projekat kako su ga rusi nazvali velika Evropska Zvezda!!! Ono sto su rusi jos naglasili jeste to da nisu tacne informacije o finansijskim detaljima ugovora koje su procurile u javnost,tacnije da 15 i 20 miliona nije cifra sa kojom je potpisan ugovor i da cifra nije manja nego veca od toga i jos su napomenuli da ce tacne podatke vezane za ugovor obelodaniti u skorije vreme.Na pitanje novinara da kaze bar pribliznu cifru,rusi su diplomatski odgovorili:receno je da je ovo najveci ugovor u istoriji sporta u ovom delu Evrope,ako nekoga toliko zanimaju finansijski detalji,neka samo pogleda koji je sponzorski ugovor pre gazproma i zvezde bio najveci i dobicete pribliznu,samo pribliznu cifru. za kraj samo da se zahvalim nasim legendama Zvezdasima,nasem Lukicu za sve ove lepe vesti koje vec danima citamo. Hvala vam sto smo posle toliko godina opet ponosni na nase Zvezdase,na nasu Zvezdu i na nacin na koji se radi u nasem voljenom klubu. Hvala vam za sve!!!!

redstar knele

pre 13 godina

Svaka cast za upravu!Možda bi mogli da pokušaju da dovedu Danijela Ljuboju.Odličan je napadač a mislim da je on trenutno slobodan igrač.

Bosko

pre 13 godina

Za ljude koji nisu bas upuceni Milovanovic nije defanzivni vezni. Sta vise ofanzivni je (AMC) centralni (MC) a moze da igra i desno krilo (RMC/RAMC) tako da ga ocekujem na krilu uz Lazovica ili na sredini uz Savia, Gumu ili Isaha gde bi imao ofanzivne zadatke. Svakako je neko ko ima kvalitet da bude u prvoj postavi i tu bi da se ja pitam izvisio Kadu koji je na pocetku prosle sezone igrao bas kao ofanzivni vezni, a posle prekomandovan na levo krilo gde osim Obrica nismo imali igraca (bilo je pokusaja sa Blazicem) Sada na klubskom sajtu vidim Koromana na levoj strani sto je radio i Kosanovic mada mi nije bas jasna ta koncepcija, ali Boze moj. Ne mora meni sve da bude jasno. Samo neka oniih da prave rezultate, lako cemo sve.
Naravno voleo bih da se taj Dekijev ugovor otkupi, a Cvetkovica, Nikolica, Mugosu, pa i Jeremica utopiti negde. Mogli bi i Subasic i Trajkovic sto se mene tice, da se malo rastereti budzet.
Kako god bude cenim da ce biti bolje nego prosle sezone

da da

pre 13 godina

Dobro! Lepo! Milovanović jeste dete Zvezde, ali ne vidim u ovome neko "preterano" pojačanje. Igra na mestu Isaha, savia, Bogdanovića i Nikolića, a ne odskače od, recimo, dva stranca koja već imamo! U svakom slučaju jača je konkurencija. DOBRODOŠAO KAPITENU...
(Severac, 13. jul 2010 11:18)

Ako ti mozes da meris Milovanovica sa Isahom i Saviem onda tebi nije dobro.Savio je dosta igrao povuceno,igra solidno odbranu bori se,ali zna samo da baci loptu.isaha cenim kao igraca ima dobar pregled igre,sigurni pasovi,i mislim da zasluzuje priliku pre Savia i Bogdanovica.Milovanovic je odlican tehnicar,pregled igre,sut,sve sto treba da ima jedan vodja.Mislim da nam je najslabija karika u timu ipak Dostanic i zao mi je sto ce da igra sa ovakvom ekipom jer ce da ispadne da zna da bude odlican trener.Eee a koliko je samo ovo Pizon zasluzio,pa ovo je sve njegov zasluga.Necu nikad da mu zaboravim ovo!

O.J.

pre 13 godina

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!
(Aaaaaa.... glupostiiiiii...., 13. jul 2010 12:48)

Pa lepo si se sakrio iza komentara. Kome da se obratimo kad udjemo u LE?

lopez

pre 13 godina

svidja mi se ova politika uprave.
Treba nastaviti u tom stilu do sledeceg leta, dovoditi dobre domace igrace iz inostranstva i mislim da bi trebalo da probamo da dovedemo Bastu, Rajkovica(ako celzi ne racuna na njega),Ljuboju, Marka Perovica, Vucicevica,Rakica, to su igraci koji bi hteli da dodju u Zvezdu i to ne na papiru nego u REALNOSTI.

Takodje bi trebalo pokupovati 3-4 najbolja igraca ALI STVARNIH A NE NOVINARSKIH u domacoj ligi, jer bi nas to jos vise odaljilo ispred partizana koji na zalost nailazi na period ispred sebe koji ce biti jako tezak. Kazem na zalost jer mislim da partizan nece moci da se izbori sa situacijom u koju ce doci u kojoj je bila Zvezda, i da tu jugoslovensku ekipu ceka tuzna sudbina.

I na kraju, sledeceg leta, uz 7-8 respektabilnih srpskih igraca koje cemo u tom trenutku imati, dovesti nekog talentovanog afrikanca i 2 DOBRA juznoamerikanca koja bi imala dobar ugovor(barem po 500.000 po sezoni) IZ RAZLOGA STO TOLIKO VREDE PO STVARNIM KVALITETIMA.

To je prijatelji ekipa koja moze da udje u ligu sampiona,a uz malo srece i dobar raspored, i da se bori za prolaz u drugu rundu lige sampiona.

kurotresina

pre 13 godina

Dok Lukic i Adzic i dalje veruju u trenerske sposobnosti Dostanica,smatracu ih jako neozbiljnim!!!Cini mi se da srpski fudbal ne moze da se otarasi kumovsko-rodbinskih veza, a to je ovde slucaj sa Adzicem i Dostanicem!!!E pa Dostanicu-DOSTA JE

Niksicko pivo

pre 13 godina

Dobro je,ozbiljniji pojacanje. Jos jedan do dva takva u veznom redu i bice extra. A DA,DA NE ZABORAVIM "ADZICU ODLAZI!!!"
(NBGD, 13. jul 2010 10:16)

Zasto odlazi? Jel treba da ti dovede Ronalda da bi ga podrzao?

Silja

pre 13 godina

Ovo je sjajna vest.Trebao je i Lazetic da ostane...i da nabavimo jednog napadaca i iskreno mozemo dosta ....u Ligi Uefa....a na to mislim da udjemo u Ligu uefa i uz malo sreco idemo dalje :D

delije sever

pre 13 godina

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!
(Aaaaaa.... glupostiiiiii...., 13. jul 2010 12:48)

oces da kazes da anortozis kad je usao u ligu sampiona imao jaci tim,kao i makabi i jos mnogi drugi klubovi...decko pocni malo da pratis fudbal...danas u ligu evrope ulaze svakakvi timovi,sto nebi i mi???

Aaaaaa.... glupostiiiiii....

pre 13 godina

Meljemo bre!
Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov, Tosic, Vilotic, Djordjevic
Sredina - Koroman, Kadu, Milovanovic, Isah (Savio)
Napad - Jevtic, Vesovic(Brazilac)

Opusteno mozemo da docekamo prolece u Evropi sto nije odavno poslo sa rukom nijednom Srpskom klubu.
(Uprava je vredna, trener taktican, 13. jul 2010 11:05)

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!

cya

pre 13 godina

...od utorka zvezdin, a od srede vec svi nerealni zvezdini navijaci kao nekad, ocekuju da bude pozivan u reprezentaciju kao kad mu je i jedan milijas bio rezerva :)
tako je silan igrac bio taj milovanovic :)
nego, gde je trisovic? :)

Rale

pre 13 godina

Lepo, lepo. Iskreno se nadam da je ovaj Brazilac neki ozbiljan igrač, a ne neka "vuvuzela". Mogao bi ovo da bude solidan tim za LE. Najslabija karika je ipak Dostanić...

jimi

pre 13 godina

Jesam Partizanovac, ali moram da priznam da je ovaj Milovanovic igracina, srpski Dzerard!
Jedan od retkih sa one strane brda kojeg sam gotivio.
Sutina, brzina, pas, pregled igre, steta sto do sada nije napravio nesto vise u karijeri, ali bice vremena. Bio je ubedljivo najbolji u generaciji, u celoj Srbiji, ne samo u Zvezdi.
A zasto sam sve ovo napricao? Pa zato sto se nadam da ce ga uskoro i Antic primetiti i pozvati u reprezentaciju.
Kad vidim ko nam sve igra na toj poziciji dodje mi da placem, ali iskreno.
Komsije jaci ste, dosta jaci ove sezone, Vojvodina takodje, bice interesantno do kraja sampionata, jedva cekam da pocne, pa nek sampion bude najbolji...

obavesten

pre 13 godina

Svaka cast Lukicu!!!!!! Ceka se jos Mrdja, do petka bi Zvezda trebala da okonca i taj transfer!!!!!! Dace Bog da sve bude OK, ljudi mnogo cemo biti mocni!!!! Da ne nabrajam, dovoljno ce biti samo par imena: Djordjevuc, Kadu,Tosic, Koroman, Ninkov, Mrdja, Isah

ale ale ale ooooo..

pre 13 godina

Dobrodosao kuci. Nista,igracemo u formaciji 2-7-1. Nego moj ortak trguje polovnim gumama pa bi mozda mogao da vidi nesto za Bogdanovica...

Stefan

pre 13 godina

Super!TITULA JE ZVEZDINA SIGURNO OVE SEZONE,samo da dodje jos jedan dobar napadac i grobari su PUKLI!!!Steta samo sto nece biti duze milovanovic!

Uprava je vredna, trener taktican

pre 13 godina

Meljemo bre!
Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov, Tosic, Vilotic, Djordjevic
Sredina - Koroman, Kadu, Milovanovic, Isah (Savio)
Napad - Jevtic, Vesovic(Brazilac)

Opusteno mozemo da docekamo prolece u Evropi sto nije odavno poslo sa rukom nijednom Srpskom klubu.

dragan

pre 13 godina

Puna podrska sadasnjoj upravi, rade odlican posao za Zvezdu i posle mnogo godina i raznih eksperimenata poput Toplice,Den Tane i raznih Kozica konacno imamo ljude koji svi kao jedan rade u interesu kluba.
Napred Zvezdo!!!!
Svi na Marakanu!!!!!

petar

pre 13 godina

Ovo je prelazni rok po formuli: musaka od igrača svaka ! To naravno uopšte ne mora da bude loše, samo je išlo po ustaljenom redosledu : red mladih talentovanih, red povratnika, red novih, ali starijih koje niko neće... Ne pada mi na pamet da unapred šaljem neke negativne tonove, želja mi je , kao i svim navijačima, da se uzmu trofeji (domaći) i da se učestvuje u takmičenju (stranom), ništa novo... Tim sada, po imenima, deluje dobro, možda još taj "egzotični" napadač i to je to... Ostaje da se to "posloži" , pa ćemo videti. Leto je bilo burno, neka jesen bude nekako mirna,normalna,očekivajuća i biće dobro...

marko

pre 13 godina

Vladane Lukicu, tek je prosla godina dana od kad vrsis tu funkciju i vec ti kazem: HVALA TI ZA SVE.
nadam se da ce se konacno, poslije niza godina na Mareakani igrati fudbal

Severac

pre 13 godina

Dobro! Lepo! Milovanović jeste dete Zvezde, ali ne vidim u ovome neko "preterano" pojačanje. Igra na mestu Isaha, savia, Bogdanovića i Nikolića, a ne odskače od, recimo, dva stranca koja već imamo! U svakom slučaju jača je konkurencija. DOBRODOŠAO KAPITENU...

ljubinje

pre 13 godina

E ljudi ovo je nevjerovatno,ova uprava rastura ili su toliko srecni pa im se samo poslozile neke kockice sto prijasnim upravama nije uspjelo.Nisam nijedne sezone bio veci optimista kao ove.jos samo nekog napadaca i ima sve redom da osvajamo.pozzz...

Zipo

pre 13 godina

Odlicno, jos spica da ubodu dobrog i ima nade za grupu LE. Nije da mi ih je zao, ali ne mogu da se ne osvrnem na Partizan, koji ima nikad goru ekipu, nema svoj stadion, a i taj na kome su trenutno su toliko zapustili da ce ako prodju Pjunik biti domacini van svoje zemlje. Ne moze izgleda u nasem fudbalu da ide vecitima dobro u isto vreme. Oni su bukvalno tu gde su jer su profitirali na nasem posrtanju, ne svom dobrom radu, a opet je morao Tole da ih dobro pogura u par navrata. Mi nemamo svog Toleta, ali valjda nece doci do opustanja u upravi kada zavrsimo jesen sa +15, jer je Tole najaktivniji posle zimskog zna, sto smo videli minule sezone

Kleopatra

pre 13 godina

Jos jedan spic i malo srece za LE. Najbolje da dodje onaj Kongoac sto ga je preporucio Rajevac i kaze da je bolji od Prinsa Tagoea. A tebi Deki zelim puno srece u tvojoj Zvezdi i da das bar jedan gol Partizanu iz slobodnjaka...

reketom protiv korupcije

pre 13 godina

1.Stamenkovic
2.Ninkov
3.Tosic
4.Vilotic
5.Djordjevic
6.Isah
7.Milovanovic
8.Kadu
9.Jeftic
10.Koroman
11.Vesovic

Sta kazete na moj sastav za sledecu sezonu,uz mogucnost da umesto Vesovica uskoci Mrdja ukoliko uprava uspe da ga dovede.Sampioni smo i to opusteno.ZVEZDA MI JE SVE!!!

gmai.com

pre 13 godina

нисам скроз задовољан.зар звездино дијете посудити на годину дана , ане на бар двије да покушамо у случају да освојимо титулу ,а већ је вријеме покушамо ући у лигу шампиона.е сада још пуровић и добар странац који може играти везног и нападача

Zoki Mpek

pre 13 godina

Bravo za upravu!
Odlicna ce biti ova Zvezda!
1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Tosic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Milovanovic
7. Lazovic (Vesovic)
8. Koroman
9. Kadu (Vesovic)
10. Jevtic (Subasic)
11. Stranac (Perovic)

tancredo

pre 13 godina

Dajte ljudi, prodajte Perovića i Kadua, potpišite Mrđu. Treba nam ubica u napadu! Šta će nam 40 igrača?
Koliko sad zadnjih veznih imamo? 15? Milovanović, Nikolić, Mugoša, Isah, Savio, Bogdanović...? Dvojica su dosta, ajde Milovanović i Savio, ostale prodaš i kupiš ofanzivnog veznog gde smo tupi da tuplji ne možemo biti, pogotovo sad kad smo za bezveze najurili Lazetića. Zamisli po jednoj strani Lazetić - Ninkov, a po drugoj Tošić - Koroman a po sredini Mrđa i iza njega Milovanović kupi otpatke i cepa mrežu u ćaletovom stilu. Imaš kvalitet da melješ i lagano bezbolno stvaraš Lazovića, Vešovića, Binića i ostale klince.

Srdjan

pre 13 godina

Nikako mi se ne svidja sto igraci potpisuju ugovore na godinu dana ili dolaze na pozajmnicu!Zbog toga stece utisak da nisu u kondiciji i da se u nasu ligu vracaju da pi povratili istu...
Inace taj Kongoanac jeste Calvin Zola!Igrao je u Njukaslu pa je otisao u Tranmere gde je imao i uspone i padove,ali na osnovi onoga sto sam uspeo da vidim u ovom video mislim da ce to biti sjajno pojacanje za Zvezdu!
Covek mi deleluje jaci od Zigica,spretniji sa loptom od zigica i sto je najbitnije brz je !Dace bog da je ovaj covek ziv i da i dalje zna da igra fudbal...
http://www.youtube.com/watch?v=-GxMU6PoVyo
Inace navijaci Tranmere-a su ga toliko voleli da su cak napisali pesmu o njemu! :)

bgd

pre 13 godina

Deki,dobrodosao kuci!
Jos jedan kvalitetan napadac i dupla kruna se vraca gde joj je i mesto,a ni liga evrope ne bi smela da izostane!

nik

pre 13 godina

Mislim da će nam deki biti sjajni pojačanje pogotovo u veznom redu gde smo bili tanki.
Medjutim i dalje nam ostaje veliki problem TRENER jer dostanić nije dorastao,treba nam neki iskusan i pouzdan a to može biti samo SLAVOLJUB MUSLIN.
JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!!
PS.Da li neko zna koji brazilac i kongoanac dolaze na probu.

s verom u bolje sutra

pre 13 godina

E ovo je sad vec ozbiljan tim sto se domacih takmicenja tice. Za Evropu je to i dalje mrsavo ali kada vidimo gde smo bili pre samo godinu dana ovo deluje kao san. Deki ce znaciti ovoj ekipi jer zvezda vec 3 godine nema "normalnog" centralnog veznog. Jos taj napadac pa onda tezi deo posla za upravu smanjenje broja igraca. Sigurno da ce licenciranih biti 25-26 sto znaci da 5-6 mora napustiti klub. Medju njima mora biti levi bek Reljic, Blazic, Bogdanovic, Pavlovic, Jeremic,... Ako dodje jos jedan napadac bice 5 na toj poziciji pa bi jedan morao biti prodat ili pozajmnjen. U ovih 25-26 MORAJU se naci omladinci koji su isli na pripreme jer je to jedini put za klub.

Tim za sledecu sezonu:

Golmani:Stamenkovic, Bajkovic, Dmitrovic

Odbrana: Djordjevic, Vilotic, Savic, Ninkov, Mikic, Ignjatijevic, Tosic

Vezni: Isah, Savio, Mugosa, Vesovic, Milovanovic,

Krila: Koroman, Kadu, Binic, Lazovic

Napad: Jevtic, Perovic, Subasic i to pojacanje

i omladinci: Stojkovic, Spajicc i Mijailovic

Adzic mora da se resi visa igraca koji realno ne znaju ni sami kako su dospeli tu gde su. Pojacanja su odlicna (izuzev Binica). Znaci metla u ruke i one smesne igrace koje smo morali da gledamo predhodnih godina polako cistiti iz kluba.

Ako se pogleda stanje u Partizanu (Djuric nije normalan, svojim izjavama tipa 30% smo jaci nego prosle sezone) ako sad ne uzmemo titulu ne znam kad cemo. Mada ona vise i nije zanimljiva ako se u evropi ne odigra bar 10-tak utakmica.

jimi

pre 13 godina

Jesam Partizanovac, ali moram da priznam da je ovaj Milovanovic igracina, srpski Dzerard!
Jedan od retkih sa one strane brda kojeg sam gotivio.
Sutina, brzina, pas, pregled igre, steta sto do sada nije napravio nesto vise u karijeri, ali bice vremena. Bio je ubedljivo najbolji u generaciji, u celoj Srbiji, ne samo u Zvezdi.
A zasto sam sve ovo napricao? Pa zato sto se nadam da ce ga uskoro i Antic primetiti i pozvati u reprezentaciju.
Kad vidim ko nam sve igra na toj poziciji dodje mi da placem, ali iskreno.
Komsije jaci ste, dosta jaci ove sezone, Vojvodina takodje, bice interesantno do kraja sampionata, jedva cekam da pocne, pa nek sampion bude najbolji...

deki kralj

pre 13 godina

Obozavam Dekija i mnogo sam srecan sto je dosao.Pre par godina dok je jos bio u Zvezdi moj drugar ga sreo na Vozdovcu i trazio mu dres.Deki nije imao u kolima ni jedan,ali je uzeo broj od drugara i rekao da ce mu se javiti.Ovaj je mislio da mu je uzeo broj samo da bi ga otkacio.Posle par dana pocele pripreme mlade reprezentacije i Deki otisao sa njima van zemlje.Tih dana drugara zove drugara neki nepoznat broj,kad se javio nije mogao da veruje kad je cuo da je to Dekijev brat,koji ga zove da se vide za dres.Posle toga su se nasli i ovaj mu je rekao kako ga je Deki zamolio da dostavi dres.Ko bi jos od drugih igraca tako nesro uradio,niko.DEKI KRALJ

nik

pre 13 godina

Mislim da će nam deki biti sjajni pojačanje pogotovo u veznom redu gde smo bili tanki.
Medjutim i dalje nam ostaje veliki problem TRENER jer dostanić nije dorastao,treba nam neki iskusan i pouzdan a to može biti samo SLAVOLJUB MUSLIN.
JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!!
PS.Da li neko zna koji brazilac i kongoanac dolaze na probu.

Zipo

pre 13 godina

Odlicno, jos spica da ubodu dobrog i ima nade za grupu LE. Nije da mi ih je zao, ali ne mogu da se ne osvrnem na Partizan, koji ima nikad goru ekipu, nema svoj stadion, a i taj na kome su trenutno su toliko zapustili da ce ako prodju Pjunik biti domacini van svoje zemlje. Ne moze izgleda u nasem fudbalu da ide vecitima dobro u isto vreme. Oni su bukvalno tu gde su jer su profitirali na nasem posrtanju, ne svom dobrom radu, a opet je morao Tole da ih dobro pogura u par navrata. Mi nemamo svog Toleta, ali valjda nece doci do opustanja u upravi kada zavrsimo jesen sa +15, jer je Tole najaktivniji posle zimskog zna, sto smo videli minule sezone

Rale

pre 13 godina

Lepo, lepo. Iskreno se nadam da je ovaj Brazilac neki ozbiljan igrač, a ne neka "vuvuzela". Mogao bi ovo da bude solidan tim za LE. Najslabija karika je ipak Dostanić...

reketom protiv korupcije

pre 13 godina

1.Stamenkovic
2.Ninkov
3.Tosic
4.Vilotic
5.Djordjevic
6.Isah
7.Milovanovic
8.Kadu
9.Jeftic
10.Koroman
11.Vesovic

Sta kazete na moj sastav za sledecu sezonu,uz mogucnost da umesto Vesovica uskoci Mrdja ukoliko uprava uspe da ga dovede.Sampioni smo i to opusteno.ZVEZDA MI JE SVE!!!

Kleopatra

pre 13 godina

Jos jedan spic i malo srece za LE. Najbolje da dodje onaj Kongoac sto ga je preporucio Rajevac i kaze da je bolji od Prinsa Tagoea. A tebi Deki zelim puno srece u tvojoj Zvezdi i da das bar jedan gol Partizanu iz slobodnjaka...

Dule

pre 13 godina

Za Mrdju sam i ja cuo danas u grdu,mada sam dosta komentara procitao u kojima se spominje da se vec desetak dana pregovara sa Mrdjom,da kazem Zvezdinim detetom. ne znam odakle informacija,buraz,ali se intenzivno prioca o tome,a znas kako se kaze,gde ima dima ima i vatre.Sve ce biti mnogo jasnije za par dana. Ono sto je najvaznije jeste cinjenica da je Zvezda potpisala najveci ugovor u istoriji sporta u ovom delu Evrope,da je ugovor tezak nekoliko miliona evra po sezoni,da je ugovor ni manje ni vise nego na celih 5 godina,da su Rusi ulozili u Zvezdu,a svi znamo sta se desilo sa klubovima gde su Rusi ulozili svoj kapital,isto to hoce da nameste i od Zvezde,tacxnije od prosecnih klubova su pravili sampione,visesampione i evropske gigante kako Rusi kazu,a njihov cilj je da Evropskog i Svetskog sampiona samo vrate tamo gde mu je i mesto medju najvece Evropske ekipe. Hoce da izgrade jedan veliki tim koji ce igrati znacajnu ulogu u Evropi. Citao sam na sajtu necu da ga imenujem jer je nas B92 zakon za sve i ime tog sajta nema mesta da se nadje u mom komentaru,ali Rusi su dali odvezane ruke Lukicu da stvori tim koji ce igrati ligu Evrope,tim koji ce da posle mnogo godina prezimi u Evropi i tim koji ce da uzme titulu.Sledeca godina je godina gde ce se milioni uloziti u pojacanja i godina kada ce Zvezda da napadne ligu sampiona.uz sve to par miliona ide u skolu crvene zvezde iz koje vec sledece godine kao i svake naredne moraju da izbace po dva vrhunska mlada talenta. Do poslednjeg evra se zna gde ce da ode,sve se ulaze u projekat kako su ga rusi nazvali velika Evropska Zvezda!!! Ono sto su rusi jos naglasili jeste to da nisu tacne informacije o finansijskim detaljima ugovora koje su procurile u javnost,tacnije da 15 i 20 miliona nije cifra sa kojom je potpisan ugovor i da cifra nije manja nego veca od toga i jos su napomenuli da ce tacne podatke vezane za ugovor obelodaniti u skorije vreme.Na pitanje novinara da kaze bar pribliznu cifru,rusi su diplomatski odgovorili:receno je da je ovo najveci ugovor u istoriji sporta u ovom delu Evrope,ako nekoga toliko zanimaju finansijski detalji,neka samo pogleda koji je sponzorski ugovor pre gazproma i zvezde bio najveci i dobicete pribliznu,samo pribliznu cifru. za kraj samo da se zahvalim nasim legendama Zvezdasima,nasem Lukicu za sve ove lepe vesti koje vec danima citamo. Hvala vam sto smo posle toliko godina opet ponosni na nase Zvezdase,na nasu Zvezdu i na nacin na koji se radi u nasem voljenom klubu. Hvala vam za sve!!!!

ale ale ale ooooo..

pre 13 godina

Dobrodosao kuci. Nista,igracemo u formaciji 2-7-1. Nego moj ortak trguje polovnim gumama pa bi mozda mogao da vidi nesto za Bogdanovica...

s verom u bolje sutra

pre 13 godina

E ovo je sad vec ozbiljan tim sto se domacih takmicenja tice. Za Evropu je to i dalje mrsavo ali kada vidimo gde smo bili pre samo godinu dana ovo deluje kao san. Deki ce znaciti ovoj ekipi jer zvezda vec 3 godine nema "normalnog" centralnog veznog. Jos taj napadac pa onda tezi deo posla za upravu smanjenje broja igraca. Sigurno da ce licenciranih biti 25-26 sto znaci da 5-6 mora napustiti klub. Medju njima mora biti levi bek Reljic, Blazic, Bogdanovic, Pavlovic, Jeremic,... Ako dodje jos jedan napadac bice 5 na toj poziciji pa bi jedan morao biti prodat ili pozajmnjen. U ovih 25-26 MORAJU se naci omladinci koji su isli na pripreme jer je to jedini put za klub.

Tim za sledecu sezonu:

Golmani:Stamenkovic, Bajkovic, Dmitrovic

Odbrana: Djordjevic, Vilotic, Savic, Ninkov, Mikic, Ignjatijevic, Tosic

Vezni: Isah, Savio, Mugosa, Vesovic, Milovanovic,

Krila: Koroman, Kadu, Binic, Lazovic

Napad: Jevtic, Perovic, Subasic i to pojacanje

i omladinci: Stojkovic, Spajicc i Mijailovic

Adzic mora da se resi visa igraca koji realno ne znaju ni sami kako su dospeli tu gde su. Pojacanja su odlicna (izuzev Binica). Znaci metla u ruke i one smesne igrace koje smo morali da gledamo predhodnih godina polako cistiti iz kluba.

Ako se pogleda stanje u Partizanu (Djuric nije normalan, svojim izjavama tipa 30% smo jaci nego prosle sezone) ako sad ne uzmemo titulu ne znam kad cemo. Mada ona vise i nije zanimljiva ako se u evropi ne odigra bar 10-tak utakmica.

obavesten

pre 13 godina

Svaka cast Lukicu!!!!!! Ceka se jos Mrdja, do petka bi Zvezda trebala da okonca i taj transfer!!!!!! Dace Bog da sve bude OK, ljudi mnogo cemo biti mocni!!!! Da ne nabrajam, dovoljno ce biti samo par imena: Djordjevuc, Kadu,Tosic, Koroman, Ninkov, Mrdja, Isah

tancredo

pre 13 godina

Dajte ljudi, prodajte Perovića i Kadua, potpišite Mrđu. Treba nam ubica u napadu! Šta će nam 40 igrača?
Koliko sad zadnjih veznih imamo? 15? Milovanović, Nikolić, Mugoša, Isah, Savio, Bogdanović...? Dvojica su dosta, ajde Milovanović i Savio, ostale prodaš i kupiš ofanzivnog veznog gde smo tupi da tuplji ne možemo biti, pogotovo sad kad smo za bezveze najurili Lazetića. Zamisli po jednoj strani Lazetić - Ninkov, a po drugoj Tošić - Koroman a po sredini Mrđa i iza njega Milovanović kupi otpatke i cepa mrežu u ćaletovom stilu. Imaš kvalitet da melješ i lagano bezbolno stvaraš Lazovića, Vešovića, Binića i ostale klince.

O.J.

pre 13 godina

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!
(Aaaaaa.... glupostiiiiii...., 13. jul 2010 12:48)

Pa lepo si se sakrio iza komentara. Kome da se obratimo kad udjemo u LE?

marko

pre 13 godina

Vladane Lukicu, tek je prosla godina dana od kad vrsis tu funkciju i vec ti kazem: HVALA TI ZA SVE.
nadam se da ce se konacno, poslije niza godina na Mareakani igrati fudbal

dragan

pre 13 godina

Puna podrska sadasnjoj upravi, rade odlican posao za Zvezdu i posle mnogo godina i raznih eksperimenata poput Toplice,Den Tane i raznih Kozica konacno imamo ljude koji svi kao jedan rade u interesu kluba.
Napred Zvezdo!!!!
Svi na Marakanu!!!!!

delije sever

pre 13 godina

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!
(Aaaaaa.... glupostiiiiii...., 13. jul 2010 12:48)

oces da kazes da anortozis kad je usao u ligu sampiona imao jaci tim,kao i makabi i jos mnogi drugi klubovi...decko pocni malo da pratis fudbal...danas u ligu evrope ulaze svakakvi timovi,sto nebi i mi???

Uprava je vredna, trener taktican

pre 13 godina

Meljemo bre!
Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov, Tosic, Vilotic, Djordjevic
Sredina - Koroman, Kadu, Milovanovic, Isah (Savio)
Napad - Jevtic, Vesovic(Brazilac)

Opusteno mozemo da docekamo prolece u Evropi sto nije odavno poslo sa rukom nijednom Srpskom klubu.

Niksicko pivo

pre 13 godina

Dobro je,ozbiljniji pojacanje. Jos jedan do dva takva u veznom redu i bice extra. A DA,DA NE ZABORAVIM "ADZICU ODLAZI!!!"
(NBGD, 13. jul 2010 10:16)

Zasto odlazi? Jel treba da ti dovede Ronalda da bi ga podrzao?

da da

pre 13 godina

Dobro! Lepo! Milovanović jeste dete Zvezde, ali ne vidim u ovome neko "preterano" pojačanje. Igra na mestu Isaha, savia, Bogdanovića i Nikolića, a ne odskače od, recimo, dva stranca koja već imamo! U svakom slučaju jača je konkurencija. DOBRODOŠAO KAPITENU...
(Severac, 13. jul 2010 11:18)

Ako ti mozes da meris Milovanovica sa Isahom i Saviem onda tebi nije dobro.Savio je dosta igrao povuceno,igra solidno odbranu bori se,ali zna samo da baci loptu.isaha cenim kao igraca ima dobar pregled igre,sigurni pasovi,i mislim da zasluzuje priliku pre Savia i Bogdanovica.Milovanovic je odlican tehnicar,pregled igre,sut,sve sto treba da ima jedan vodja.Mislim da nam je najslabija karika u timu ipak Dostanic i zao mi je sto ce da igra sa ovakvom ekipom jer ce da ispadne da zna da bude odlican trener.Eee a koliko je samo ovo Pizon zasluzio,pa ovo je sve njegov zasluga.Necu nikad da mu zaboravim ovo!

СМЦЗ

pre 13 godina

Не знам одакле некима информација за Мрђу, сама Мрђина цена је превисока за Звезду а такође Мрђа има уговор са Војводином а опште позната чињеница је то да Војводина не продаје своје најбоље играче Звезди и Партизану.Доласком Миловановића повећала се конкуренција у везном реду ту има превише играча и мораће да се скрати списак Мугоша који је најављен као велико појачање није добио праву шансу да се покаже као ни Јеремић који је веома талентован зато ми није јасан потез управе што је довела Бинића који не одскаче квалитетом од Јеремића или Лазовића.Продаја Богдановића би била одличан потез управе за њега би могли да узмемо највише милион евра што је добро јер би зарадили новац а имамо адекватне замене за њега.По мом мишљењу прва постава би требала да изгледа овако:
Стаменковић на голу, бекови Тошић и Нинков (ако остане) штопери Ђорђевић и Вилотић. Везни ред Исах(задњи везни),Миловановић(офанзивни везни),Короман и Лазовић крила и у нападу Јевтић и неки шпиц разарач што треба да дође...

bgd

pre 13 godina

Deki,dobrodosao kuci!
Jos jedan kvalitetan napadac i dupla kruna se vraca gde joj je i mesto,a ni liga evrope ne bi smela da izostane!

ljubinje

pre 13 godina

E ljudi ovo je nevjerovatno,ova uprava rastura ili su toliko srecni pa im se samo poslozile neke kockice sto prijasnim upravama nije uspjelo.Nisam nijedne sezone bio veci optimista kao ove.jos samo nekog napadaca i ima sve redom da osvajamo.pozzz...

Stefan

pre 13 godina

Super!TITULA JE ZVEZDINA SIGURNO OVE SEZONE,samo da dodje jos jedan dobar napadac i grobari su PUKLI!!!Steta samo sto nece biti duze milovanovic!

redstar knele

pre 13 godina

Svaka cast za upravu!Možda bi mogli da pokušaju da dovedu Danijela Ljuboju.Odličan je napadač a mislim da je on trenutno slobodan igrač.

Zoki Mpek

pre 13 godina

Bravo za upravu!
Odlicna ce biti ova Zvezda!
1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Tosic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Milovanovic
7. Lazovic (Vesovic)
8. Koroman
9. Kadu (Vesovic)
10. Jevtic (Subasic)
11. Stranac (Perovic)

kurotresina

pre 13 godina

Dok Lukic i Adzic i dalje veruju u trenerske sposobnosti Dostanica,smatracu ih jako neozbiljnim!!!Cini mi se da srpski fudbal ne moze da se otarasi kumovsko-rodbinskih veza, a to je ovde slucaj sa Adzicem i Dostanicem!!!E pa Dostanicu-DOSTA JE

Silja

pre 13 godina

Ovo je sjajna vest.Trebao je i Lazetic da ostane...i da nabavimo jednog napadaca i iskreno mozemo dosta ....u Ligi Uefa....a na to mislim da udjemo u Ligu uefa i uz malo sreco idemo dalje :D

Srdjan

pre 13 godina

Nikako mi se ne svidja sto igraci potpisuju ugovore na godinu dana ili dolaze na pozajmnicu!Zbog toga stece utisak da nisu u kondiciji i da se u nasu ligu vracaju da pi povratili istu...
Inace taj Kongoanac jeste Calvin Zola!Igrao je u Njukaslu pa je otisao u Tranmere gde je imao i uspone i padove,ali na osnovi onoga sto sam uspeo da vidim u ovom video mislim da ce to biti sjajno pojacanje za Zvezdu!
Covek mi deleluje jaci od Zigica,spretniji sa loptom od zigica i sto je najbitnije brz je !Dace bog da je ovaj covek ziv i da i dalje zna da igra fudbal...
http://www.youtube.com/watch?v=-GxMU6PoVyo
Inace navijaci Tranmere-a su ga toliko voleli da su cak napisali pesmu o njemu! :)

lopez

pre 13 godina

svidja mi se ova politika uprave.
Treba nastaviti u tom stilu do sledeceg leta, dovoditi dobre domace igrace iz inostranstva i mislim da bi trebalo da probamo da dovedemo Bastu, Rajkovica(ako celzi ne racuna na njega),Ljuboju, Marka Perovica, Vucicevica,Rakica, to su igraci koji bi hteli da dodju u Zvezdu i to ne na papiru nego u REALNOSTI.

Takodje bi trebalo pokupovati 3-4 najbolja igraca ALI STVARNIH A NE NOVINARSKIH u domacoj ligi, jer bi nas to jos vise odaljilo ispred partizana koji na zalost nailazi na period ispred sebe koji ce biti jako tezak. Kazem na zalost jer mislim da partizan nece moci da se izbori sa situacijom u koju ce doci u kojoj je bila Zvezda, i da tu jugoslovensku ekipu ceka tuzna sudbina.

I na kraju, sledeceg leta, uz 7-8 respektabilnih srpskih igraca koje cemo u tom trenutku imati, dovesti nekog talentovanog afrikanca i 2 DOBRA juznoamerikanca koja bi imala dobar ugovor(barem po 500.000 po sezoni) IZ RAZLOGA STO TOLIKO VREDE PO STVARNIM KVALITETIMA.

To je prijatelji ekipa koja moze da udje u ligu sampiona,a uz malo srece i dobar raspored, i da se bori za prolaz u drugu rundu lige sampiona.

Djole Bor

pre 13 godina

Da li dovodjenje Mrdje ima neku osnovu ili su to samo zelje...!??? Mislim,stvarno bi bilo lepo ali se nadam da nije samo neka "buva" ?

petar

pre 13 godina

Ovo je prelazni rok po formuli: musaka od igrača svaka ! To naravno uopšte ne mora da bude loše, samo je išlo po ustaljenom redosledu : red mladih talentovanih, red povratnika, red novih, ali starijih koje niko neće... Ne pada mi na pamet da unapred šaljem neke negativne tonove, želja mi je , kao i svim navijačima, da se uzmu trofeji (domaći) i da se učestvuje u takmičenju (stranom), ništa novo... Tim sada, po imenima, deluje dobro, možda još taj "egzotični" napadač i to je to... Ostaje da se to "posloži" , pa ćemo videti. Leto je bilo burno, neka jesen bude nekako mirna,normalna,očekivajuća i biće dobro...

Bosko

pre 13 godina

Za ljude koji nisu bas upuceni Milovanovic nije defanzivni vezni. Sta vise ofanzivni je (AMC) centralni (MC) a moze da igra i desno krilo (RMC/RAMC) tako da ga ocekujem na krilu uz Lazovica ili na sredini uz Savia, Gumu ili Isaha gde bi imao ofanzivne zadatke. Svakako je neko ko ima kvalitet da bude u prvoj postavi i tu bi da se ja pitam izvisio Kadu koji je na pocetku prosle sezone igrao bas kao ofanzivni vezni, a posle prekomandovan na levo krilo gde osim Obrica nismo imali igraca (bilo je pokusaja sa Blazicem) Sada na klubskom sajtu vidim Koromana na levoj strani sto je radio i Kosanovic mada mi nije bas jasna ta koncepcija, ali Boze moj. Ne mora meni sve da bude jasno. Samo neka oniih da prave rezultate, lako cemo sve.
Naravno voleo bih da se taj Dekijev ugovor otkupi, a Cvetkovica, Nikolica, Mugosu, pa i Jeremica utopiti negde. Mogli bi i Subasic i Trajkovic sto se mene tice, da se malo rastereti budzet.
Kako god bude cenim da ce biti bolje nego prosle sezone

Aaaaaa.... glupostiiiiii....

pre 13 godina

Meljemo bre!
Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov, Tosic, Vilotic, Djordjevic
Sredina - Koroman, Kadu, Milovanovic, Isah (Savio)
Napad - Jevtic, Vesovic(Brazilac)

Opusteno mozemo da docekamo prolece u Evropi sto nije odavno poslo sa rukom nijednom Srpskom klubu.
(Uprava je vredna, trener taktican, 13. jul 2010 11:05)

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!

Bojan delije sever

pre 13 godina

Daj boze da je istina da se vraća Mrdja! Red je da ostavi dubok trag u svom klubu iz koga je olako otisao. Bio bi to pun pogodak uprave.Grobari vraćamo se u normalu što se tiče fudbala,titula je naša narednih 5 godina

Iskreni Delija :)

pre 13 godina

Igrac koga je Rajevac preporucio


[link]


UZMITE ga odmah da se ne bi ponovio Palacios.
(Spijun, 13. jul 2010 14:25)

Odakle ZNAS DA JE TO TAJ IGRAC...?!

T-MaC

pre 13 godina

Igrac koga je Rajevac preporucio


[link]


UZMITE ga odmah da se ne bi ponovio Palacios.
(Spijun, 13. jul 2010 14:25)

Odakle ZNAS DA JE TO TAJ IGRAC...?!
(Iskreni Delija :), 13. jul 2010 16:30)

Pitao sam poznanika koji radi u zvezdi, potvrdio mi je da ovaj dolazi na probu!

http://www.youtube.com/watch?v=5lAw36H0MkQ

germinal

pre 13 godina

Kao prvo prica o Mrdji je izmisljena, a kao drugo sva sreca da je izmisljena jer je to jedan krajnje prosecan igrac, nista bolji od S. Perovica( nije ni gori, naravno). Antic ga je vodio na svetsko da bi ga zavaljali preko a ne da bi ga kupila Zvezda.

Milan Sd

pre 13 godina

Odlčno-vratio se DEXA......!!E,sad će moći tečnije da se igra,a i vidim da kažu naše dete-realno nema veze da li igra praktično ceo život ili je sada došao kod nas,već je mnogo bitnije da li momak vredi ili ne.Pa ne bi odigrao toliko utakmica da nema kvaliteta-zar ne?Može da se desi da rakari udaraju negativne komentare na njegov povratak,ali džabe im sve..

cya

pre 13 godina

...od utorka zvezdin, a od srede vec svi nerealni zvezdini navijaci kao nekad, ocekuju da bude pozivan u reprezentaciju kao kad mu je i jedan milijas bio rezerva :)
tako je silan igrac bio taj milovanovic :)
nego, gde je trisovic? :)

Milan

pre 13 godina

Ovaj igrac sa linka je slobodan igrac (Bajevski) i bio bi veliko pojacanje...Bio je najbolji igrac Ferencvarosa pre neke godine kada su bili najjaci,a posle toga je igrao i za Mehelen i u Slovackoj.U medjuvremenu se vratio u Vardar iz Skoplja gde mu je upravo Dostanic bio trener...
Ovde kod nas u Makedoniji se pise da je za njega zainteresovana Borussia Menhengladbah..

kari-bjelica

pre 13 godina

sreo sam danas dragana mrdju u prodavnici u novom sadu,i moram vam reci da sam ga otvoreno pitao ima li istine u bg-tracevim da dolazi u zvezdu. odgovor je da nema i da ne dolazi,jer je vec dve godine u vosi,ima ugovor i moze da ode u samo u inostranstvo.znaci ne pominjiti vise tu varijantu.dexa se vratio samo ne znam da li je na srecu ili na zalost.jeste da je bolji igrac od vecine veznih igraca u zvezdi ali se isto tako secam da sam molio boga da sto pre ode dok je igrao kod nas.videcemo,ovaj sa linkova je paklen igrac mislim na konkoanca tip igraca koji nam vise nego treba

Severac

pre 13 godina

Dobro! Lepo! Milovanović jeste dete Zvezde, ali ne vidim u ovome neko "preterano" pojačanje. Igra na mestu Isaha, savia, Bogdanovića i Nikolića, a ne odskače od, recimo, dva stranca koja već imamo! U svakom slučaju jača je konkurencija. DOBRODOŠAO KAPITENU...

gmai.com

pre 13 godina

нисам скроз задовољан.зар звездино дијете посудити на годину дана , ане на бар двије да покушамо у случају да освојимо титулу ,а већ је вријеме покушамо ући у лигу шампиона.е сада још пуровић и добар странац који може играти везног и нападача

Darko NBGD

pre 13 godina

Kada uporedim klipove ovog Makedonca i ovog crnca,Maekdonac mi izgleda kao Cristiano Ronaldo u odnosu na ovog...
Pogotovo sto je igrao u ozbiljnim ekipama,a ne po africkim pasnjacima...

Darko NBGD

pre 13 godina

Kada uporedim klipove ovog Makedonca i ovog crnca,Maekdonac mi izgleda kao Cristiano Ronaldo u odnosu na ovog...
Pogotovo sto je igrao u ozbiljnim ekipama,a ne po africkim pasnjacima...

Petar

pre 13 godina

Odusevljen sam dosadasnjim pojacanjima! Jos samo kada bismo uspeli da dovedemo kvalitetnog napadaca i ekipa bi imala veliki potencijal. A sto de tice partizana, malo sam zabrinut igrackim kadrom. Trebaju ima bar jos dva-tri pojacanja, jer bih voleo da imaju uspesnu sezonu u Evropi.

ja

pre 13 godina

Pregovori sa Mrdjom su u toku, mada nisu velike sanse da dodje, zato sto trazi veliku platu, bla bla bla... Nemojte da vam jedini izvor informacija budu ZURNAL, SPORT i njegova neka kao izjava.

Aaaaaa.... glupostiiiiii....

pre 13 godina

Meljemo bre!
Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov, Tosic, Vilotic, Djordjevic
Sredina - Koroman, Kadu, Milovanovic, Isah (Savio)
Napad - Jevtic, Vesovic(Brazilac)

Opusteno mozemo da docekamo prolece u Evropi sto nije odavno poslo sa rukom nijednom Srpskom klubu.
(Uprava je vredna, trener taktican, 13. jul 2010 11:05)

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!

cya

pre 13 godina

...od utorka zvezdin, a od srede vec svi nerealni zvezdini navijaci kao nekad, ocekuju da bude pozivan u reprezentaciju kao kad mu je i jedan milijas bio rezerva :)
tako je silan igrac bio taj milovanovic :)
nego, gde je trisovic? :)

reketom protiv korupcije

pre 13 godina

1.Stamenkovic
2.Ninkov
3.Tosic
4.Vilotic
5.Djordjevic
6.Isah
7.Milovanovic
8.Kadu
9.Jeftic
10.Koroman
11.Vesovic

Sta kazete na moj sastav za sledecu sezonu,uz mogucnost da umesto Vesovica uskoci Mrdja ukoliko uprava uspe da ga dovede.Sampioni smo i to opusteno.ZVEZDA MI JE SVE!!!

Severac

pre 13 godina

Dobro! Lepo! Milovanović jeste dete Zvezde, ali ne vidim u ovome neko "preterano" pojačanje. Igra na mestu Isaha, savia, Bogdanovića i Nikolića, a ne odskače od, recimo, dva stranca koja već imamo! U svakom slučaju jača je konkurencija. DOBRODOŠAO KAPITENU...

gmai.com

pre 13 godina

нисам скроз задовољан.зар звездино дијете посудити на годину дана , ане на бар двије да покушамо у случају да освојимо титулу ,а већ је вријеме покушамо ући у лигу шампиона.е сада још пуровић и добар странац који може играти везног и нападача

Zipo

pre 13 godina

Odlicno, jos spica da ubodu dobrog i ima nade za grupu LE. Nije da mi ih je zao, ali ne mogu da se ne osvrnem na Partizan, koji ima nikad goru ekipu, nema svoj stadion, a i taj na kome su trenutno su toliko zapustili da ce ako prodju Pjunik biti domacini van svoje zemlje. Ne moze izgleda u nasem fudbalu da ide vecitima dobro u isto vreme. Oni su bukvalno tu gde su jer su profitirali na nasem posrtanju, ne svom dobrom radu, a opet je morao Tole da ih dobro pogura u par navrata. Mi nemamo svog Toleta, ali valjda nece doci do opustanja u upravi kada zavrsimo jesen sa +15, jer je Tole najaktivniji posle zimskog zna, sto smo videli minule sezone

jimi

pre 13 godina

Jesam Partizanovac, ali moram da priznam da je ovaj Milovanovic igracina, srpski Dzerard!
Jedan od retkih sa one strane brda kojeg sam gotivio.
Sutina, brzina, pas, pregled igre, steta sto do sada nije napravio nesto vise u karijeri, ali bice vremena. Bio je ubedljivo najbolji u generaciji, u celoj Srbiji, ne samo u Zvezdi.
A zasto sam sve ovo napricao? Pa zato sto se nadam da ce ga uskoro i Antic primetiti i pozvati u reprezentaciju.
Kad vidim ko nam sve igra na toj poziciji dodje mi da placem, ali iskreno.
Komsije jaci ste, dosta jaci ove sezone, Vojvodina takodje, bice interesantno do kraja sampionata, jedva cekam da pocne, pa nek sampion bude najbolji...

germinal

pre 13 godina

Kao prvo prica o Mrdji je izmisljena, a kao drugo sva sreca da je izmisljena jer je to jedan krajnje prosecan igrac, nista bolji od S. Perovica( nije ni gori, naravno). Antic ga je vodio na svetsko da bi ga zavaljali preko a ne da bi ga kupila Zvezda.

tancredo

pre 13 godina

Dajte ljudi, prodajte Perovića i Kadua, potpišite Mrđu. Treba nam ubica u napadu! Šta će nam 40 igrača?
Koliko sad zadnjih veznih imamo? 15? Milovanović, Nikolić, Mugoša, Isah, Savio, Bogdanović...? Dvojica su dosta, ajde Milovanović i Savio, ostale prodaš i kupiš ofanzivnog veznog gde smo tupi da tuplji ne možemo biti, pogotovo sad kad smo za bezveze najurili Lazetića. Zamisli po jednoj strani Lazetić - Ninkov, a po drugoj Tošić - Koroman a po sredini Mrđa i iza njega Milovanović kupi otpatke i cepa mrežu u ćaletovom stilu. Imaš kvalitet da melješ i lagano bezbolno stvaraš Lazovića, Vešovića, Binića i ostale klince.

Niksicko pivo

pre 13 godina

Dobro je,ozbiljniji pojacanje. Jos jedan do dva takva u veznom redu i bice extra. A DA,DA NE ZABORAVIM "ADZICU ODLAZI!!!"
(NBGD, 13. jul 2010 10:16)

Zasto odlazi? Jel treba da ti dovede Ronalda da bi ga podrzao?

ale ale ale ooooo..

pre 13 godina

Dobrodosao kuci. Nista,igracemo u formaciji 2-7-1. Nego moj ortak trguje polovnim gumama pa bi mozda mogao da vidi nesto za Bogdanovica...

O.J.

pre 13 godina

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!
(Aaaaaa.... glupostiiiiii...., 13. jul 2010 12:48)

Pa lepo si se sakrio iza komentara. Kome da se obratimo kad udjemo u LE?

redstar knele

pre 13 godina

Svaka cast za upravu!Možda bi mogli da pokušaju da dovedu Danijela Ljuboju.Odličan je napadač a mislim da je on trenutno slobodan igrač.

kari-bjelica

pre 13 godina

sreo sam danas dragana mrdju u prodavnici u novom sadu,i moram vam reci da sam ga otvoreno pitao ima li istine u bg-tracevim da dolazi u zvezdu. odgovor je da nema i da ne dolazi,jer je vec dve godine u vosi,ima ugovor i moze da ode u samo u inostranstvo.znaci ne pominjiti vise tu varijantu.dexa se vratio samo ne znam da li je na srecu ili na zalost.jeste da je bolji igrac od vecine veznih igraca u zvezdi ali se isto tako secam da sam molio boga da sto pre ode dok je igrao kod nas.videcemo,ovaj sa linkova je paklen igrac mislim na konkoanca tip igraca koji nam vise nego treba

nik

pre 13 godina

Mislim da će nam deki biti sjajni pojačanje pogotovo u veznom redu gde smo bili tanki.
Medjutim i dalje nam ostaje veliki problem TRENER jer dostanić nije dorastao,treba nam neki iskusan i pouzdan a to može biti samo SLAVOLJUB MUSLIN.
JEDAN JE SLAVOLJUB MUSLIN!!!!
PS.Da li neko zna koji brazilac i kongoanac dolaze na probu.

Uprava je vredna, trener taktican

pre 13 godina

Meljemo bre!
Golman - Stamenkovic
Odbrana - Ninkov, Tosic, Vilotic, Djordjevic
Sredina - Koroman, Kadu, Milovanovic, Isah (Savio)
Napad - Jevtic, Vesovic(Brazilac)

Opusteno mozemo da docekamo prolece u Evropi sto nije odavno poslo sa rukom nijednom Srpskom klubu.

petar

pre 13 godina

Ovo je prelazni rok po formuli: musaka od igrača svaka ! To naravno uopšte ne mora da bude loše, samo je išlo po ustaljenom redosledu : red mladih talentovanih, red povratnika, red novih, ali starijih koje niko neće... Ne pada mi na pamet da unapred šaljem neke negativne tonove, želja mi je , kao i svim navijačima, da se uzmu trofeji (domaći) i da se učestvuje u takmičenju (stranom), ništa novo... Tim sada, po imenima, deluje dobro, možda još taj "egzotični" napadač i to je to... Ostaje da se to "posloži" , pa ćemo videti. Leto je bilo burno, neka jesen bude nekako mirna,normalna,očekivajuća i biće dobro...

Bojan delije sever

pre 13 godina

Daj boze da je istina da se vraća Mrdja! Red je da ostavi dubok trag u svom klubu iz koga je olako otisao. Bio bi to pun pogodak uprave.Grobari vraćamo se u normalu što se tiče fudbala,titula je naša narednih 5 godina

Dule

pre 13 godina

Za Mrdju sam i ja cuo danas u grdu,mada sam dosta komentara procitao u kojima se spominje da se vec desetak dana pregovara sa Mrdjom,da kazem Zvezdinim detetom. ne znam odakle informacija,buraz,ali se intenzivno prioca o tome,a znas kako se kaze,gde ima dima ima i vatre.Sve ce biti mnogo jasnije za par dana. Ono sto je najvaznije jeste cinjenica da je Zvezda potpisala najveci ugovor u istoriji sporta u ovom delu Evrope,da je ugovor tezak nekoliko miliona evra po sezoni,da je ugovor ni manje ni vise nego na celih 5 godina,da su Rusi ulozili u Zvezdu,a svi znamo sta se desilo sa klubovima gde su Rusi ulozili svoj kapital,isto to hoce da nameste i od Zvezde,tacxnije od prosecnih klubova su pravili sampione,visesampione i evropske gigante kako Rusi kazu,a njihov cilj je da Evropskog i Svetskog sampiona samo vrate tamo gde mu je i mesto medju najvece Evropske ekipe. Hoce da izgrade jedan veliki tim koji ce igrati znacajnu ulogu u Evropi. Citao sam na sajtu necu da ga imenujem jer je nas B92 zakon za sve i ime tog sajta nema mesta da se nadje u mom komentaru,ali Rusi su dali odvezane ruke Lukicu da stvori tim koji ce igrati ligu Evrope,tim koji ce da posle mnogo godina prezimi u Evropi i tim koji ce da uzme titulu.Sledeca godina je godina gde ce se milioni uloziti u pojacanja i godina kada ce Zvezda da napadne ligu sampiona.uz sve to par miliona ide u skolu crvene zvezde iz koje vec sledece godine kao i svake naredne moraju da izbace po dva vrhunska mlada talenta. Do poslednjeg evra se zna gde ce da ode,sve se ulaze u projekat kako su ga rusi nazvali velika Evropska Zvezda!!! Ono sto su rusi jos naglasili jeste to da nisu tacne informacije o finansijskim detaljima ugovora koje su procurile u javnost,tacnije da 15 i 20 miliona nije cifra sa kojom je potpisan ugovor i da cifra nije manja nego veca od toga i jos su napomenuli da ce tacne podatke vezane za ugovor obelodaniti u skorije vreme.Na pitanje novinara da kaze bar pribliznu cifru,rusi su diplomatski odgovorili:receno je da je ovo najveci ugovor u istoriji sporta u ovom delu Evrope,ako nekoga toliko zanimaju finansijski detalji,neka samo pogleda koji je sponzorski ugovor pre gazproma i zvezde bio najveci i dobicete pribliznu,samo pribliznu cifru. za kraj samo da se zahvalim nasim legendama Zvezdasima,nasem Lukicu za sve ove lepe vesti koje vec danima citamo. Hvala vam sto smo posle toliko godina opet ponosni na nase Zvezdase,na nasu Zvezdu i na nacin na koji se radi u nasem voljenom klubu. Hvala vam za sve!!!!

Stefan

pre 13 godina

Super!TITULA JE ZVEZDINA SIGURNO OVE SEZONE,samo da dodje jos jedan dobar napadac i grobari su PUKLI!!!Steta samo sto nece biti duze milovanovic!

delije sever

pre 13 godina

Ako vi sa ovim timom uopste udjete u ligu Evrope (o prolecu da ne govorim) ja cu javno na sred Terazija da se skinem go!
Dajte molim vas, ovo je vama tim za Evropu? Kakav Ninkov, Vesovic, Slavoljub Djordjevic, alkoholisani tosic i iznemogli Koroman... Pa da li vi pratite malo fudbal?
Drugo, jednom srpskom klubu je skoro poslo za rukom da doceka prolece u Evropi, ali i to je verovatno Tole namestio pa se ne racuna.
I trece SRPSKI KLUB se pise sa mali s, dakle srpski klub.

pozdrav!!!
(Aaaaaa.... glupostiiiiii...., 13. jul 2010 12:48)

oces da kazes da anortozis kad je usao u ligu sampiona imao jaci tim,kao i makabi i jos mnogi drugi klubovi...decko pocni malo da pratis fudbal...danas u ligu evrope ulaze svakakvi timovi,sto nebi i mi???

Zoki Mpek

pre 13 godina

Bravo za upravu!
Odlicna ce biti ova Zvezda!
1. Stamenkovic
2. Ninkov
3. Tosic
4. Djordjevic
5. Vilotic
6. Milovanovic
7. Lazovic (Vesovic)
8. Koroman
9. Kadu (Vesovic)
10. Jevtic (Subasic)
11. Stranac (Perovic)

obavesten

pre 13 godina

Svaka cast Lukicu!!!!!! Ceka se jos Mrdja, do petka bi Zvezda trebala da okonca i taj transfer!!!!!! Dace Bog da sve bude OK, ljudi mnogo cemo biti mocni!!!! Da ne nabrajam, dovoljno ce biti samo par imena: Djordjevuc, Kadu,Tosic, Koroman, Ninkov, Mrdja, Isah

ljubinje

pre 13 godina

E ljudi ovo je nevjerovatno,ova uprava rastura ili su toliko srecni pa im se samo poslozile neke kockice sto prijasnim upravama nije uspjelo.Nisam nijedne sezone bio veci optimista kao ove.jos samo nekog napadaca i ima sve redom da osvajamo.pozzz...

Milan Sd

pre 13 godina

Odlčno-vratio se DEXA......!!E,sad će moći tečnije da se igra,a i vidim da kažu naše dete-realno nema veze da li igra praktično ceo život ili je sada došao kod nas,već je mnogo bitnije da li momak vredi ili ne.Pa ne bi odigrao toliko utakmica da nema kvaliteta-zar ne?Može da se desi da rakari udaraju negativne komentare na njegov povratak,ali džabe im sve..

Kleopatra

pre 13 godina

Jos jedan spic i malo srece za LE. Najbolje da dodje onaj Kongoac sto ga je preporucio Rajevac i kaze da je bolji od Prinsa Tagoea. A tebi Deki zelim puno srece u tvojoj Zvezdi i da das bar jedan gol Partizanu iz slobodnjaka...

marko

pre 13 godina

Vladane Lukicu, tek je prosla godina dana od kad vrsis tu funkciju i vec ti kazem: HVALA TI ZA SVE.
nadam se da ce se konacno, poslije niza godina na Mareakani igrati fudbal

dragan

pre 13 godina

Puna podrska sadasnjoj upravi, rade odlican posao za Zvezdu i posle mnogo godina i raznih eksperimenata poput Toplice,Den Tane i raznih Kozica konacno imamo ljude koji svi kao jedan rade u interesu kluba.
Napred Zvezdo!!!!
Svi na Marakanu!!!!!

lopez

pre 13 godina

svidja mi se ova politika uprave.
Treba nastaviti u tom stilu do sledeceg leta, dovoditi dobre domace igrace iz inostranstva i mislim da bi trebalo da probamo da dovedemo Bastu, Rajkovica(ako celzi ne racuna na njega),Ljuboju, Marka Perovica, Vucicevica,Rakica, to su igraci koji bi hteli da dodju u Zvezdu i to ne na papiru nego u REALNOSTI.

Takodje bi trebalo pokupovati 3-4 najbolja igraca ALI STVARNIH A NE NOVINARSKIH u domacoj ligi, jer bi nas to jos vise odaljilo ispred partizana koji na zalost nailazi na period ispred sebe koji ce biti jako tezak. Kazem na zalost jer mislim da partizan nece moci da se izbori sa situacijom u koju ce doci u kojoj je bila Zvezda, i da tu jugoslovensku ekipu ceka tuzna sudbina.

I na kraju, sledeceg leta, uz 7-8 respektabilnih srpskih igraca koje cemo u tom trenutku imati, dovesti nekog talentovanog afrikanca i 2 DOBRA juznoamerikanca koja bi imala dobar ugovor(barem po 500.000 po sezoni) IZ RAZLOGA STO TOLIKO VREDE PO STVARNIM KVALITETIMA.

To je prijatelji ekipa koja moze da udje u ligu sampiona,a uz malo srece i dobar raspored, i da se bori za prolaz u drugu rundu lige sampiona.

deki kralj

pre 13 godina

Obozavam Dekija i mnogo sam srecan sto je dosao.Pre par godina dok je jos bio u Zvezdi moj drugar ga sreo na Vozdovcu i trazio mu dres.Deki nije imao u kolima ni jedan,ali je uzeo broj od drugara i rekao da ce mu se javiti.Ovaj je mislio da mu je uzeo broj samo da bi ga otkacio.Posle par dana pocele pripreme mlade reprezentacije i Deki otisao sa njima van zemlje.Tih dana drugara zove drugara neki nepoznat broj,kad se javio nije mogao da veruje kad je cuo da je to Dekijev brat,koji ga zove da se vide za dres.Posle toga su se nasli i ovaj mu je rekao kako ga je Deki zamolio da dostavi dres.Ko bi jos od drugih igraca tako nesro uradio,niko.DEKI KRALJ

Srdjan

pre 13 godina

Nikako mi se ne svidja sto igraci potpisuju ugovore na godinu dana ili dolaze na pozajmnicu!Zbog toga stece utisak da nisu u kondiciji i da se u nasu ligu vracaju da pi povratili istu...
Inace taj Kongoanac jeste Calvin Zola!Igrao je u Njukaslu pa je otisao u Tranmere gde je imao i uspone i padove,ali na osnovi onoga sto sam uspeo da vidim u ovom video mislim da ce to biti sjajno pojacanje za Zvezdu!
Covek mi deleluje jaci od Zigica,spretniji sa loptom od zigica i sto je najbitnije brz je !Dace bog da je ovaj covek ziv i da i dalje zna da igra fudbal...
http://www.youtube.com/watch?v=-GxMU6PoVyo
Inace navijaci Tranmere-a su ga toliko voleli da su cak napisali pesmu o njemu! :)

Rale

pre 13 godina

Lepo, lepo. Iskreno se nadam da je ovaj Brazilac neki ozbiljan igrač, a ne neka "vuvuzela". Mogao bi ovo da bude solidan tim za LE. Najslabija karika je ipak Dostanić...

s verom u bolje sutra

pre 13 godina

E ovo je sad vec ozbiljan tim sto se domacih takmicenja tice. Za Evropu je to i dalje mrsavo ali kada vidimo gde smo bili pre samo godinu dana ovo deluje kao san. Deki ce znaciti ovoj ekipi jer zvezda vec 3 godine nema "normalnog" centralnog veznog. Jos taj napadac pa onda tezi deo posla za upravu smanjenje broja igraca. Sigurno da ce licenciranih biti 25-26 sto znaci da 5-6 mora napustiti klub. Medju njima mora biti levi bek Reljic, Blazic, Bogdanovic, Pavlovic, Jeremic,... Ako dodje jos jedan napadac bice 5 na toj poziciji pa bi jedan morao biti prodat ili pozajmnjen. U ovih 25-26 MORAJU se naci omladinci koji su isli na pripreme jer je to jedini put za klub.

Tim za sledecu sezonu:

Golmani:Stamenkovic, Bajkovic, Dmitrovic

Odbrana: Djordjevic, Vilotic, Savic, Ninkov, Mikic, Ignjatijevic, Tosic

Vezni: Isah, Savio, Mugosa, Vesovic, Milovanovic,

Krila: Koroman, Kadu, Binic, Lazovic

Napad: Jevtic, Perovic, Subasic i to pojacanje

i omladinci: Stojkovic, Spajicc i Mijailovic

Adzic mora da se resi visa igraca koji realno ne znaju ni sami kako su dospeli tu gde su. Pojacanja su odlicna (izuzev Binica). Znaci metla u ruke i one smesne igrace koje smo morali da gledamo predhodnih godina polako cistiti iz kluba.

Ako se pogleda stanje u Partizanu (Djuric nije normalan, svojim izjavama tipa 30% smo jaci nego prosle sezone) ako sad ne uzmemo titulu ne znam kad cemo. Mada ona vise i nije zanimljiva ako se u evropi ne odigra bar 10-tak utakmica.

kurotresina

pre 13 godina

Dok Lukic i Adzic i dalje veruju u trenerske sposobnosti Dostanica,smatracu ih jako neozbiljnim!!!Cini mi se da srpski fudbal ne moze da se otarasi kumovsko-rodbinskih veza, a to je ovde slucaj sa Adzicem i Dostanicem!!!E pa Dostanicu-DOSTA JE

Iskreni Delija :)

pre 13 godina

Igrac koga je Rajevac preporucio


[link]


UZMITE ga odmah da se ne bi ponovio Palacios.
(Spijun, 13. jul 2010 14:25)

Odakle ZNAS DA JE TO TAJ IGRAC...?!

da da

pre 13 godina

Dobro! Lepo! Milovanović jeste dete Zvezde, ali ne vidim u ovome neko "preterano" pojačanje. Igra na mestu Isaha, savia, Bogdanovića i Nikolića, a ne odskače od, recimo, dva stranca koja već imamo! U svakom slučaju jača je konkurencija. DOBRODOŠAO KAPITENU...
(Severac, 13. jul 2010 11:18)

Ako ti mozes da meris Milovanovica sa Isahom i Saviem onda tebi nije dobro.Savio je dosta igrao povuceno,igra solidno odbranu bori se,ali zna samo da baci loptu.isaha cenim kao igraca ima dobar pregled igre,sigurni pasovi,i mislim da zasluzuje priliku pre Savia i Bogdanovica.Milovanovic je odlican tehnicar,pregled igre,sut,sve sto treba da ima jedan vodja.Mislim da nam je najslabija karika u timu ipak Dostanic i zao mi je sto ce da igra sa ovakvom ekipom jer ce da ispadne da zna da bude odlican trener.Eee a koliko je samo ovo Pizon zasluzio,pa ovo je sve njegov zasluga.Necu nikad da mu zaboravim ovo!

Bosko

pre 13 godina

Za ljude koji nisu bas upuceni Milovanovic nije defanzivni vezni. Sta vise ofanzivni je (AMC) centralni (MC) a moze da igra i desno krilo (RMC/RAMC) tako da ga ocekujem na krilu uz Lazovica ili na sredini uz Savia, Gumu ili Isaha gde bi imao ofanzivne zadatke. Svakako je neko ko ima kvalitet da bude u prvoj postavi i tu bi da se ja pitam izvisio Kadu koji je na pocetku prosle sezone igrao bas kao ofanzivni vezni, a posle prekomandovan na levo krilo gde osim Obrica nismo imali igraca (bilo je pokusaja sa Blazicem) Sada na klubskom sajtu vidim Koromana na levoj strani sto je radio i Kosanovic mada mi nije bas jasna ta koncepcija, ali Boze moj. Ne mora meni sve da bude jasno. Samo neka oniih da prave rezultate, lako cemo sve.
Naravno voleo bih da se taj Dekijev ugovor otkupi, a Cvetkovica, Nikolica, Mugosu, pa i Jeremica utopiti negde. Mogli bi i Subasic i Trajkovic sto se mene tice, da se malo rastereti budzet.
Kako god bude cenim da ce biti bolje nego prosle sezone

Silja

pre 13 godina

Ovo je sjajna vest.Trebao je i Lazetic da ostane...i da nabavimo jednog napadaca i iskreno mozemo dosta ....u Ligi Uefa....a na to mislim da udjemo u Ligu uefa i uz malo sreco idemo dalje :D

СМЦЗ

pre 13 godina

Не знам одакле некима информација за Мрђу, сама Мрђина цена је превисока за Звезду а такође Мрђа има уговор са Војводином а опште позната чињеница је то да Војводина не продаје своје најбоље играче Звезди и Партизану.Доласком Миловановића повећала се конкуренција у везном реду ту има превише играча и мораће да се скрати списак Мугоша који је најављен као велико појачање није добио праву шансу да се покаже као ни Јеремић који је веома талентован зато ми није јасан потез управе што је довела Бинића који не одскаче квалитетом од Јеремића или Лазовића.Продаја Богдановића би била одличан потез управе за њега би могли да узмемо највише милион евра што је добро јер би зарадили новац а имамо адекватне замене за њега.По мом мишљењу прва постава би требала да изгледа овако:
Стаменковић на голу, бекови Тошић и Нинков (ако остане) штопери Ђорђевић и Вилотић. Везни ред Исах(задњи везни),Миловановић(офанзивни везни),Короман и Лазовић крила и у нападу Јевтић и неки шпиц разарач што треба да дође...

bgd

pre 13 godina

Deki,dobrodosao kuci!
Jos jedan kvalitetan napadac i dupla kruna se vraca gde joj je i mesto,a ni liga evrope ne bi smela da izostane!

Djole Bor

pre 13 godina

Da li dovodjenje Mrdje ima neku osnovu ili su to samo zelje...!??? Mislim,stvarno bi bilo lepo ali se nadam da nije samo neka "buva" ?

Milan

pre 13 godina

Ovaj igrac sa linka je slobodan igrac (Bajevski) i bio bi veliko pojacanje...Bio je najbolji igrac Ferencvarosa pre neke godine kada su bili najjaci,a posle toga je igrao i za Mehelen i u Slovackoj.U medjuvremenu se vratio u Vardar iz Skoplja gde mu je upravo Dostanic bio trener...
Ovde kod nas u Makedoniji se pise da je za njega zainteresovana Borussia Menhengladbah..

T-MaC

pre 13 godina

Igrac koga je Rajevac preporucio


[link]


UZMITE ga odmah da se ne bi ponovio Palacios.
(Spijun, 13. jul 2010 14:25)

Odakle ZNAS DA JE TO TAJ IGRAC...?!
(Iskreni Delija :), 13. jul 2010 16:30)

Pitao sam poznanika koji radi u zvezdi, potvrdio mi je da ovaj dolazi na probu!

http://www.youtube.com/watch?v=5lAw36H0MkQ

Petar

pre 13 godina

Odusevljen sam dosadasnjim pojacanjima! Jos samo kada bismo uspeli da dovedemo kvalitetnog napadaca i ekipa bi imala veliki potencijal. A sto de tice partizana, malo sam zabrinut igrackim kadrom. Trebaju ima bar jos dva-tri pojacanja, jer bih voleo da imaju uspesnu sezonu u Evropi.

Darko NBGD

pre 13 godina

Kada uporedim klipove ovog Makedonca i ovog crnca,Maekdonac mi izgleda kao Cristiano Ronaldo u odnosu na ovog...
Pogotovo sto je igrao u ozbiljnim ekipama,a ne po africkim pasnjacima...

Darko NBGD

pre 13 godina

Kada uporedim klipove ovog Makedonca i ovog crnca,Maekdonac mi izgleda kao Cristiano Ronaldo u odnosu na ovog...
Pogotovo sto je igrao u ozbiljnim ekipama,a ne po africkim pasnjacima...

ja

pre 13 godina

Pregovori sa Mrdjom su u toku, mada nisu velike sanse da dodje, zato sto trazi veliku platu, bla bla bla... Nemojte da vam jedini izvor informacija budu ZURNAL, SPORT i njegova neka kao izjava.