Petak, 09.07.2010.

14:10

Otpali Erceg, Bogdanović i Jeremić

Selektor košarkaša Srbije Dušan Ivković objavio je da na pripreme u italijanski Folgari neće voditi Zorana Ercega, Mladena Jeremića i Luku Bogdanovića.

Izvor: B92

Otpali Erceg, Bogdanoviæ i Jeremiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

BULLS07

pre 13 godina

Steta stvarno sto nije otpao Rasic. Ercega nije vodio iz prostog razloga sto na tim pozicijama ima Savanovica koji igra u zivotnoj formi, Macvana kao i Velickovica. Po meni bolje i jaka konkurencija na pozicijama 3,4 nego voditi Rasica i Popovica koji i ako budu isli najvise bi igrali 5 minuta po utakmici. Ono sto sve raduje je da je g-din Ivkovic napravio kostur ekipe od 7-8 igraca kao i sjajnu atmosferu medju igracima.

Malo čudno...

pre 13 godina

Gde Jeremića,on je ostao jedini šuter.Bolje da su ostali Milosavljević ili Rašić,koji su realno mnogo slabiji,čak se i Tepić švercuje u ovom timu.

Nikola

pre 13 godina

Ako smem da prognoziram:

Teodosic,
Popovic,
Markovic,
Tepic,
Milosavljevic (Rasic),
Keselj,
Bjelica,
Velickovic,
Savanovic,
Raduljica,
Krstic,
Perovic.

bgdbgd

pre 13 godina

E Dudo, Dudo... Ko li to utice na tebe, savez ili menadzeri...
Bez Zorana i Luke ko moze da sutira za tri osim Tea... Mozda Rasic?!?!
Ionako si vec skoro bivsi selektor, trebalo je malo vise hrabrosti...

Naravno da je moje

pre 13 godina

Zhorzho

To je ta ekipa, samo umesto Paunica - Keselj.

Ne trebaju Dudi, dva igraca bez suta, ali dobra u odbrani.
Treba mu jedan, a Markovic ima prednost nad Paunicem.

S druge strane, Keselj je mnogo bolji suter od ove dvojice, a povredom Tripkovica, naglo su mu porasle sanse da bude na spisku.
Uostalom prosle godine, je otpao u poslednjem trenutku zbog povede.

DEXX

pre 13 godina

Ko poznaje kosrku zna da je nasa najbolja petorka trenutno :Teodosic,Rakocevic,Bjelica,Raduljica,Milicic , uz njih :Macvan,Markovic,Savanovic i Marjanovic .Niko iz partizana ! I svi koji poznaju SRBSKU kosarku znaju yasto to nije tako.

realno RS

pre 13 godina

Apsolutno se slažem sa Ivkovićevom odlukom. Iskreno i ja sam mislio da će oni ispasti. I mislim tj. moja prognoza je da će Rašić da ide na SP. Kome se ne sviđa šta ja mogu. To je moje mišljenje, a mislim da će Duda da uradi sve što je najbolje za što bolji plasman i medalju. SRBIJAA

Zhorzho

pre 13 godina

Miloš Teodosić,
Stefan Marković,
Ivan Paunić,
Milenko Tepić,
Aleksandar Rašić,
Nemanja Bjelica,
Milan Mačvan,
Duško Savanović,
Novica Veličković,
Miroslav Raduljica
Nenad Krstić i
Kosta Perović.

Ko sme da se kladi da ce ovakav biti konacan spisak...
Ne znam ko gura Bobija ispred Raduljice, citam dole komentare. Jel vi ljudi pratite kosarku? Bobi moze da uskoci jedino umesto Koste i to ako ovaj ne bude
zdravstveno sprecen.

nemam pojma

pre 13 godina

Poštujem Dudu, ali bih voleo da su sva trojica na kraju među 12.Zašto? Što sva trojica imaju meku ruku, šutiraju za 3 iz skokšuta, Jeremić sigurno ima najprecizniji šut od svih, sada kad nema Uroša, bojim se da će sve spasti na Tea, a to nije dobro. Skoro sam siguran da je Erceg bolji od Radenovića, koga gledam u španskoj ligi. Savanović je fantastičan, španci ga izuzetno cene, bio je najbolji igrač i strelac svog tima, kad god je gusto lopta ide njemu. Bogdanović je bolji od Kešelja. Iako Partizanovac, mislim da Paunić i Rašić nisu za reprezentaciju. Prvi zbog šuta, a drugi zbog straha u važnim utakmicama. Centara tri: Krstić, Perović i Raduljica. Za Bobija još ima vremena.

ofk

pre 13 godina

Nba propisala pravilo za ''svoje'' igrace koliko treba da se odmaraju da bi imali kvalitetnu sezonu i da ucestvuju na SP.Jedino se Dud napravio pametan da odustane od Milicica i Rakocevica i tako Srbiju unazadi za medalju.Kvaran alibi potez

Naravno da je moje

pre 13 godina

Samo vi pametujte, kao i prosle godine.

Kada je saopstio spisak, za vreme pripremnih utakmica, cak i na EP, u pauzi izmedju cetvrtina. Tada sam video da Srbija ima bisere, kuci za racunarom, na sajtu B92, sve selektor do selektora, a pitanje jesu li i srednju zavrsili.

I, kada Srbija gubi, svi bi da napisu koju pametnu, i da poruce Ivkovicu sta treba da radi, koga da ubaci u igru, a kada Srbija pobedjuje, niko nista nema da poruci, jer eto i Ivkovic zna ponesto o kosarci.

I, na kraju srebro. Duda majstor, doktor, legenda...
Idemo svi na docek! :))

Kad cete vise prestati da pametujete? Jul mesec, a vi smarate, sta ce biti kada dodje 28 Avgust. Takvima treba zakonom zabraniti, da gledaju reprezentaciju, u bilo kom sportu(jer je uvek posle poraza pljuvanje, a posle pobede dizanje u nebesa), a kamoli da komentarisu.

Vi znate da li je trebalo da otpise pomenutu trojicu!!!
Polovina ne zna da sastavi recenicu, a tacka, zarez i veliko slovo su sirok pojam.

abdul rahman

pre 13 godina

A Stojakovic?Nisam u toku...I ne znam da li je nesto licno protiv Ercega jer koliko sam razumeo Duda ga je vratio i prosle godine.Ako neko zna neka napise...

Ilija Cvorovic

pre 13 godina

Ali vazno da je tu Tepic, covek koji ima prosek od 5 minuta i 2 poena po mecu. Taj i da prestane da se bavi kosarkom bio bi pozvan u reprezentaciju.
Petorka Teodosic, Rakocevic, Radmanovic, Milicic, Krstic bi dosla do finala.

Hr Serbofan

pre 13 godina

Ali vazno da je tu Tepic, covek koji ima prosek od 5 minuta i 2 poena po mecu. Taj i da prestane da se bavi kosarkom bio bi pozvan u reprezentaciju.
Petorka Teodosic, Rakocevic, Radmanovic, Milicic, Krstic bi dosla do finala.
(Ilija Cvorovic, 9. jul 2010 21:07)

i dalje su najveci selektori na forumu!! ja predlazem da ivkovicu damo otkaz i uopste svim selektorima svih reprezentacija i stavimo na klupu jedan laptop, pa da igraci u tajmautu citaju komentare i igraju onako kako vi strucnjaci kazete:)) a sto se tice ove petorke gore, pokazao si svoje znanje.. dobro da nisi predlozio: Krstic, Milicic, Perovic, Marjanovic, Maric!

luka

pre 13 godina

mislim da je sada sto se tice spoljnih pozicija sve jasno, otpadaju rasic i milosavljevic a posto duda kao i uvijek vodi 7 spoljnih i 5 visokih igrace konkurencija za k.centra i centra je zestoka i vrlo lako je moguce da bude sve isto kao i prosle godine na evropskom mada nije iskljuceno neko inenadjenje recimo da otpadne perovic a da ide marjanovic ili da ne ode macvan a da ode savanovic. uglavnom bice to odlican tim nadam se finalu sa amerima.

Duda zna

pre 13 godina

erceg otpao? o boze uvek ista prica... uvek stara garda gusi mlade nadolazece igrace i koga onda ne okriviti ako ne selektora?...
(pfff razocaran, 9. jul 2010 15:33)

Ako su Novica, Macvan, Bobi Marjanovic i Raduljica stara garda, a Erceg koji ima skoro 25 godina mladi nadolozeci igrac, onda ti bas i ne pratis basket. Ove sezone nije bas bio stabilan, a menjao je i par klubova, tako da mislim da je ovo dobar izbor.

NBG

pre 13 godina

Odlican izbor, mogu da se kladim da zbog nedostatka bekova 90% nase igre ce da ide pod kosem, iz tog razloga igra ce nam biti provaljena i jedini nacin da odrzimo toliko jak tempo ispod kosa je da se povedu 4 centra i konstantna rotacija( Krstic, Perovic, Radujica, Marijanovic ) 2 cetvroke ( Velickovic, Macvan), i 2 trojke visoke koje mogu i pod kosem da se snadju( Bjelica, Savanovic) , ostatak tima ce da popune Teodosic, Markovic, Tepic, Milosavljevic). U ovoj postavi pored Teodosica i Markovica bila bi jos 2 igraca koja bi mogla da prenesu loptu Bjelica i Tepic tako da se nedostatak evenutalnog treceg play-a ( popovica ) ne bi ni osetio

Dzek Trbosek

pre 13 godina

Ajde 'selektorcici' navalite sad vam i Duda nevalja vi niste smesni vi ste jadni, pogledajte u ogledalo i priznajte sebi vec jednom!

dejan

pre 13 godina

nikad,ali nikad ne sumnjajte u Dudu!!
Covek je legenda i ako se na nekog treba osloniti,onda je to on!
Covek nam je doneo toliko srece,radosti,zadovoljstva...jednostavno,doktor za kosarku!

Baba

pre 13 godina

Malo sam iznenadjen da su otpala ova tri igraca. Vise sam pikovao na Rasica, Popovica, Popovica i momke koji su imali jako losu sezonu Radenovica i Paunic. (verovatno ce ova ekipa otpasti posle priprema uz Marjanovica ili Raduljicu). Selektor najbolje zna. Interesantno je videti koliko ce Ivkovic racunati na Ercega u Olimpijakosu....

sestric

pre 13 godina

Ko je taj Marko Keselj?! Onaj sto loptu ne zna da vodi!
Milos Teodosic
Stefan Markovic
Milenko Tepic
Dragan Milosavljevic
Ivan Paunic
Nemanja Bjelica
Dusko Savanovic
Novica Velickovic
Milan Macvan
Nenad Krstic
Kosta Perovic
Miroslav Raduljica

ovi igraci idu 100% na prvenstvo sveta mozda najvise dve izmene i to oko dragana Milosavljevica i mozda na centru u kombinaciji za jednu centarsku poziciju ce biti Perovic,Marjanovic i ako mozda naknadno pozove Rakovica
umesto Milicica! Uzmi Dudo 6sestu titulu!

jovan

pre 13 godina

Radenovic i Keselj nisu na nivou svetskog prvenstva.
Ja licno mislim da je trebalo zvati rakovic.Verovatno treba da dodje u partizan da postane ne bolji igrac nega samo malo vise popularan.
Zao mi je da kao jedan petkovic "rambo",Rakovic nece nikada dobiti sansu u "a" selekciji.

-Nemanja-

pre 13 godina

Da li to znači da je 4 igrača precrtao sa početnog spiska , zato što je Miličić rekao da verovatno neće igrati? Da li se nešto promenilo u međuvremenu , možda se predomislio a ja to nisam primetio? Ako se ništa nije promenilo što nije i Miličić precrtan kad se zna da naće igrati?

soni

pre 13 godina

Nije mi jasno sto vodi rasica, naravno ako uspe da ga stabilizuje onda je to super, ali ako bude kao u partizanu onda mislim da nema poentu voditi ga.
Jer na sp nam trebaju najstabilniji igraci, a rasic na jednoj utakmici sutne 0-10 na sledecoj da 30 poena uz sut 10-12.

Boki

pre 13 godina

Ercegu se vise ne isplati da dolazi :)..... zao mi je sto je LUka u ovoj fazi otpao....mislim da bi mogao dosta da pruzii....pogotovo kao lazna cetvorkaaa...u svako slucaju ne treba selektora osudjivati...nego mu dati punu podrsku ...na spisku je ostalo puno kvalitetnih igraca .....

Stefan

pre 13 godina

Ovo bi mogao da bude nas sastav na svetskom...
Ovo je sastam sa igracima koji su se prosle sezone u svojim klubovima dobro pokazali u kombinacuji sa onima koji su osvojili Srebro 09.¨¨

Milos Teodosic
Stefan Markovic
Milenko Tepic
Dragan Milosavljevic
Nemanja Bjelica
Dusko Savanovic
Novica Velickovic
Nenad Krstic C
Kosta Perovic
Boban Marijanovic
Milan Macvan
Marko Keselj

Slabi smo na Suterskim jaki pod kosem
U slucaju ne Povrede tu su
Paunic, Raduljica, (Rasic)

Dejan grobar

pre 13 godina

Ovo samo govori koliko smo jaki na pozicijama 4 i 5!

Kada otpadnu ovako dobri igraci na samom startu priprema...


PS Mogao bi Partizan da potpise Bogdanovica na poziciji 3 i 4, mnogo je dobar igrac, a istekao mu je ugovor. Naravno ako mu neki tim ne nudi mnogo jaci ugovor...

soni

pre 13 godina

Nije mi jasno sto vodi rasica, naravno ako uspe da ga stabilizuje onda je to super, ali ako bude kao u partizanu onda mislim da nema poentu voditi ga.
Jer na sp nam trebaju najstabilniji igraci, a rasic na jednoj utakmici sutne 0-10 na sledecoj da 30 poena uz sut 10-12.

Boki

pre 13 godina

Ercegu se vise ne isplati da dolazi :)..... zao mi je sto je LUka u ovoj fazi otpao....mislim da bi mogao dosta da pruzii....pogotovo kao lazna cetvorkaaa...u svako slucaju ne treba selektora osudjivati...nego mu dati punu podrsku ...na spisku je ostalo puno kvalitetnih igraca .....

Dejan grobar

pre 13 godina

Ovo samo govori koliko smo jaki na pozicijama 4 i 5!

Kada otpadnu ovako dobri igraci na samom startu priprema...


PS Mogao bi Partizan da potpise Bogdanovica na poziciji 3 i 4, mnogo je dobar igrac, a istekao mu je ugovor. Naravno ako mu neki tim ne nudi mnogo jaci ugovor...

dejan

pre 13 godina

nikad,ali nikad ne sumnjajte u Dudu!!
Covek je legenda i ako se na nekog treba osloniti,onda je to on!
Covek nam je doneo toliko srece,radosti,zadovoljstva...jednostavno,doktor za kosarku!

Duda zna

pre 13 godina

erceg otpao? o boze uvek ista prica... uvek stara garda gusi mlade nadolazece igrace i koga onda ne okriviti ako ne selektora?...
(pfff razocaran, 9. jul 2010 15:33)

Ako su Novica, Macvan, Bobi Marjanovic i Raduljica stara garda, a Erceg koji ima skoro 25 godina mladi nadolozeci igrac, onda ti bas i ne pratis basket. Ove sezone nije bas bio stabilan, a menjao je i par klubova, tako da mislim da je ovo dobar izbor.

Hr Serbofan

pre 13 godina

Ali vazno da je tu Tepic, covek koji ima prosek od 5 minuta i 2 poena po mecu. Taj i da prestane da se bavi kosarkom bio bi pozvan u reprezentaciju.
Petorka Teodosic, Rakocevic, Radmanovic, Milicic, Krstic bi dosla do finala.
(Ilija Cvorovic, 9. jul 2010 21:07)

i dalje su najveci selektori na forumu!! ja predlazem da ivkovicu damo otkaz i uopste svim selektorima svih reprezentacija i stavimo na klupu jedan laptop, pa da igraci u tajmautu citaju komentare i igraju onako kako vi strucnjaci kazete:)) a sto se tice ove petorke gore, pokazao si svoje znanje.. dobro da nisi predlozio: Krstic, Milicic, Perovic, Marjanovic, Maric!

Dzek Trbosek

pre 13 godina

Ajde 'selektorcici' navalite sad vam i Duda nevalja vi niste smesni vi ste jadni, pogledajte u ogledalo i priznajte sebi vec jednom!

Naravno da je moje

pre 13 godina

Samo vi pametujte, kao i prosle godine.

Kada je saopstio spisak, za vreme pripremnih utakmica, cak i na EP, u pauzi izmedju cetvrtina. Tada sam video da Srbija ima bisere, kuci za racunarom, na sajtu B92, sve selektor do selektora, a pitanje jesu li i srednju zavrsili.

I, kada Srbija gubi, svi bi da napisu koju pametnu, i da poruce Ivkovicu sta treba da radi, koga da ubaci u igru, a kada Srbija pobedjuje, niko nista nema da poruci, jer eto i Ivkovic zna ponesto o kosarci.

I, na kraju srebro. Duda majstor, doktor, legenda...
Idemo svi na docek! :))

Kad cete vise prestati da pametujete? Jul mesec, a vi smarate, sta ce biti kada dodje 28 Avgust. Takvima treba zakonom zabraniti, da gledaju reprezentaciju, u bilo kom sportu(jer je uvek posle poraza pljuvanje, a posle pobede dizanje u nebesa), a kamoli da komentarisu.

Vi znate da li je trebalo da otpise pomenutu trojicu!!!
Polovina ne zna da sastavi recenicu, a tacka, zarez i veliko slovo su sirok pojam.

sestric

pre 13 godina

Ko je taj Marko Keselj?! Onaj sto loptu ne zna da vodi!
Milos Teodosic
Stefan Markovic
Milenko Tepic
Dragan Milosavljevic
Ivan Paunic
Nemanja Bjelica
Dusko Savanovic
Novica Velickovic
Milan Macvan
Nenad Krstic
Kosta Perovic
Miroslav Raduljica

ovi igraci idu 100% na prvenstvo sveta mozda najvise dve izmene i to oko dragana Milosavljevica i mozda na centru u kombinaciji za jednu centarsku poziciju ce biti Perovic,Marjanovic i ako mozda naknadno pozove Rakovica
umesto Milicica! Uzmi Dudo 6sestu titulu!

NBG

pre 13 godina

Odlican izbor, mogu da se kladim da zbog nedostatka bekova 90% nase igre ce da ide pod kosem, iz tog razloga igra ce nam biti provaljena i jedini nacin da odrzimo toliko jak tempo ispod kosa je da se povedu 4 centra i konstantna rotacija( Krstic, Perovic, Radujica, Marijanovic ) 2 cetvroke ( Velickovic, Macvan), i 2 trojke visoke koje mogu i pod kosem da se snadju( Bjelica, Savanovic) , ostatak tima ce da popune Teodosic, Markovic, Tepic, Milosavljevic). U ovoj postavi pored Teodosica i Markovica bila bi jos 2 igraca koja bi mogla da prenesu loptu Bjelica i Tepic tako da se nedostatak evenutalnog treceg play-a ( popovica ) ne bi ni osetio

jovan

pre 13 godina

Radenovic i Keselj nisu na nivou svetskog prvenstva.
Ja licno mislim da je trebalo zvati rakovic.Verovatno treba da dodje u partizan da postane ne bolji igrac nega samo malo vise popularan.
Zao mi je da kao jedan petkovic "rambo",Rakovic nece nikada dobiti sansu u "a" selekciji.

Baba

pre 13 godina

Malo sam iznenadjen da su otpala ova tri igraca. Vise sam pikovao na Rasica, Popovica, Popovica i momke koji su imali jako losu sezonu Radenovica i Paunic. (verovatno ce ova ekipa otpasti posle priprema uz Marjanovica ili Raduljicu). Selektor najbolje zna. Interesantno je videti koliko ce Ivkovic racunati na Ercega u Olimpijakosu....

luka

pre 13 godina

mislim da je sada sto se tice spoljnih pozicija sve jasno, otpadaju rasic i milosavljevic a posto duda kao i uvijek vodi 7 spoljnih i 5 visokih igrace konkurencija za k.centra i centra je zestoka i vrlo lako je moguce da bude sve isto kao i prosle godine na evropskom mada nije iskljuceno neko inenadjenje recimo da otpadne perovic a da ide marjanovic ili da ne ode macvan a da ode savanovic. uglavnom bice to odlican tim nadam se finalu sa amerima.

Stefan

pre 13 godina

Ovo bi mogao da bude nas sastav na svetskom...
Ovo je sastam sa igracima koji su se prosle sezone u svojim klubovima dobro pokazali u kombinacuji sa onima koji su osvojili Srebro 09.¨¨

Milos Teodosic
Stefan Markovic
Milenko Tepic
Dragan Milosavljevic
Nemanja Bjelica
Dusko Savanovic
Novica Velickovic
Nenad Krstic C
Kosta Perovic
Boban Marijanovic
Milan Macvan
Marko Keselj

Slabi smo na Suterskim jaki pod kosem
U slucaju ne Povrede tu su
Paunic, Raduljica, (Rasic)

Zhorzho

pre 13 godina

Miloš Teodosić,
Stefan Marković,
Ivan Paunić,
Milenko Tepić,
Aleksandar Rašić,
Nemanja Bjelica,
Milan Mačvan,
Duško Savanović,
Novica Veličković,
Miroslav Raduljica
Nenad Krstić i
Kosta Perović.

Ko sme da se kladi da ce ovakav biti konacan spisak...
Ne znam ko gura Bobija ispred Raduljice, citam dole komentare. Jel vi ljudi pratite kosarku? Bobi moze da uskoci jedino umesto Koste i to ako ovaj ne bude
zdravstveno sprecen.

Ilija Cvorovic

pre 13 godina

Ali vazno da je tu Tepic, covek koji ima prosek od 5 minuta i 2 poena po mecu. Taj i da prestane da se bavi kosarkom bio bi pozvan u reprezentaciju.
Petorka Teodosic, Rakocevic, Radmanovic, Milicic, Krstic bi dosla do finala.

nemam pojma

pre 13 godina

Poštujem Dudu, ali bih voleo da su sva trojica na kraju među 12.Zašto? Što sva trojica imaju meku ruku, šutiraju za 3 iz skokšuta, Jeremić sigurno ima najprecizniji šut od svih, sada kad nema Uroša, bojim se da će sve spasti na Tea, a to nije dobro. Skoro sam siguran da je Erceg bolji od Radenovića, koga gledam u španskoj ligi. Savanović je fantastičan, španci ga izuzetno cene, bio je najbolji igrač i strelac svog tima, kad god je gusto lopta ide njemu. Bogdanović je bolji od Kešelja. Iako Partizanovac, mislim da Paunić i Rašić nisu za reprezentaciju. Prvi zbog šuta, a drugi zbog straha u važnim utakmicama. Centara tri: Krstić, Perović i Raduljica. Za Bobija još ima vremena.

realno RS

pre 13 godina

Apsolutno se slažem sa Ivkovićevom odlukom. Iskreno i ja sam mislio da će oni ispasti. I mislim tj. moja prognoza je da će Rašić da ide na SP. Kome se ne sviđa šta ja mogu. To je moje mišljenje, a mislim da će Duda da uradi sve što je najbolje za što bolji plasman i medalju. SRBIJAA

-Nemanja-

pre 13 godina

Da li to znači da je 4 igrača precrtao sa početnog spiska , zato što je Miličić rekao da verovatno neće igrati? Da li se nešto promenilo u međuvremenu , možda se predomislio a ja to nisam primetio? Ako se ništa nije promenilo što nije i Miličić precrtan kad se zna da naće igrati?

Malo čudno...

pre 13 godina

Gde Jeremića,on je ostao jedini šuter.Bolje da su ostali Milosavljević ili Rašić,koji su realno mnogo slabiji,čak se i Tepić švercuje u ovom timu.

DEXX

pre 13 godina

Ko poznaje kosrku zna da je nasa najbolja petorka trenutno :Teodosic,Rakocevic,Bjelica,Raduljica,Milicic , uz njih :Macvan,Markovic,Savanovic i Marjanovic .Niko iz partizana ! I svi koji poznaju SRBSKU kosarku znaju yasto to nije tako.

Naravno da je moje

pre 13 godina

Zhorzho

To je ta ekipa, samo umesto Paunica - Keselj.

Ne trebaju Dudi, dva igraca bez suta, ali dobra u odbrani.
Treba mu jedan, a Markovic ima prednost nad Paunicem.

S druge strane, Keselj je mnogo bolji suter od ove dvojice, a povredom Tripkovica, naglo su mu porasle sanse da bude na spisku.
Uostalom prosle godine, je otpao u poslednjem trenutku zbog povede.

abdul rahman

pre 13 godina

A Stojakovic?Nisam u toku...I ne znam da li je nesto licno protiv Ercega jer koliko sam razumeo Duda ga je vratio i prosle godine.Ako neko zna neka napise...

bgdbgd

pre 13 godina

E Dudo, Dudo... Ko li to utice na tebe, savez ili menadzeri...
Bez Zorana i Luke ko moze da sutira za tri osim Tea... Mozda Rasic?!?!
Ionako si vec skoro bivsi selektor, trebalo je malo vise hrabrosti...

ofk

pre 13 godina

Nba propisala pravilo za ''svoje'' igrace koliko treba da se odmaraju da bi imali kvalitetnu sezonu i da ucestvuju na SP.Jedino se Dud napravio pametan da odustane od Milicica i Rakocevica i tako Srbiju unazadi za medalju.Kvaran alibi potez

Nikola

pre 13 godina

Ako smem da prognoziram:

Teodosic,
Popovic,
Markovic,
Tepic,
Milosavljevic (Rasic),
Keselj,
Bjelica,
Velickovic,
Savanovic,
Raduljica,
Krstic,
Perovic.

BULLS07

pre 13 godina

Steta stvarno sto nije otpao Rasic. Ercega nije vodio iz prostog razloga sto na tim pozicijama ima Savanovica koji igra u zivotnoj formi, Macvana kao i Velickovica. Po meni bolje i jaka konkurencija na pozicijama 3,4 nego voditi Rasica i Popovica koji i ako budu isli najvise bi igrali 5 minuta po utakmici. Ono sto sve raduje je da je g-din Ivkovic napravio kostur ekipe od 7-8 igraca kao i sjajnu atmosferu medju igracima.

Ilija Cvorovic

pre 13 godina

Ali vazno da je tu Tepic, covek koji ima prosek od 5 minuta i 2 poena po mecu. Taj i da prestane da se bavi kosarkom bio bi pozvan u reprezentaciju.
Petorka Teodosic, Rakocevic, Radmanovic, Milicic, Krstic bi dosla do finala.

-Nemanja-

pre 13 godina

Da li to znači da je 4 igrača precrtao sa početnog spiska , zato što je Miličić rekao da verovatno neće igrati? Da li se nešto promenilo u međuvremenu , možda se predomislio a ja to nisam primetio? Ako se ništa nije promenilo što nije i Miličić precrtan kad se zna da naće igrati?

Stefan

pre 13 godina

Ovo bi mogao da bude nas sastav na svetskom...
Ovo je sastam sa igracima koji su se prosle sezone u svojim klubovima dobro pokazali u kombinacuji sa onima koji su osvojili Srebro 09.¨¨

Milos Teodosic
Stefan Markovic
Milenko Tepic
Dragan Milosavljevic
Nemanja Bjelica
Dusko Savanovic
Novica Velickovic
Nenad Krstic C
Kosta Perovic
Boban Marijanovic
Milan Macvan
Marko Keselj

Slabi smo na Suterskim jaki pod kosem
U slucaju ne Povrede tu su
Paunic, Raduljica, (Rasic)

DEXX

pre 13 godina

Ko poznaje kosrku zna da je nasa najbolja petorka trenutno :Teodosic,Rakocevic,Bjelica,Raduljica,Milicic , uz njih :Macvan,Markovic,Savanovic i Marjanovic .Niko iz partizana ! I svi koji poznaju SRBSKU kosarku znaju yasto to nije tako.

abdul rahman

pre 13 godina

A Stojakovic?Nisam u toku...I ne znam da li je nesto licno protiv Ercega jer koliko sam razumeo Duda ga je vratio i prosle godine.Ako neko zna neka napise...

ofk

pre 13 godina

Nba propisala pravilo za ''svoje'' igrace koliko treba da se odmaraju da bi imali kvalitetnu sezonu i da ucestvuju na SP.Jedino se Dud napravio pametan da odustane od Milicica i Rakocevica i tako Srbiju unazadi za medalju.Kvaran alibi potez

soni

pre 13 godina

Nije mi jasno sto vodi rasica, naravno ako uspe da ga stabilizuje onda je to super, ali ako bude kao u partizanu onda mislim da nema poentu voditi ga.
Jer na sp nam trebaju najstabilniji igraci, a rasic na jednoj utakmici sutne 0-10 na sledecoj da 30 poena uz sut 10-12.

sestric

pre 13 godina

Ko je taj Marko Keselj?! Onaj sto loptu ne zna da vodi!
Milos Teodosic
Stefan Markovic
Milenko Tepic
Dragan Milosavljevic
Ivan Paunic
Nemanja Bjelica
Dusko Savanovic
Novica Velickovic
Milan Macvan
Nenad Krstic
Kosta Perovic
Miroslav Raduljica

ovi igraci idu 100% na prvenstvo sveta mozda najvise dve izmene i to oko dragana Milosavljevica i mozda na centru u kombinaciji za jednu centarsku poziciju ce biti Perovic,Marjanovic i ako mozda naknadno pozove Rakovica
umesto Milicica! Uzmi Dudo 6sestu titulu!

bgdbgd

pre 13 godina

E Dudo, Dudo... Ko li to utice na tebe, savez ili menadzeri...
Bez Zorana i Luke ko moze da sutira za tri osim Tea... Mozda Rasic?!?!
Ionako si vec skoro bivsi selektor, trebalo je malo vise hrabrosti...

Malo čudno...

pre 13 godina

Gde Jeremića,on je ostao jedini šuter.Bolje da su ostali Milosavljević ili Rašić,koji su realno mnogo slabiji,čak se i Tepić švercuje u ovom timu.

Nikola

pre 13 godina

Ako smem da prognoziram:

Teodosic,
Popovic,
Markovic,
Tepic,
Milosavljevic (Rasic),
Keselj,
Bjelica,
Velickovic,
Savanovic,
Raduljica,
Krstic,
Perovic.

jovan

pre 13 godina

Radenovic i Keselj nisu na nivou svetskog prvenstva.
Ja licno mislim da je trebalo zvati rakovic.Verovatno treba da dodje u partizan da postane ne bolji igrac nega samo malo vise popularan.
Zao mi je da kao jedan petkovic "rambo",Rakovic nece nikada dobiti sansu u "a" selekciji.

Dejan grobar

pre 13 godina

Ovo samo govori koliko smo jaki na pozicijama 4 i 5!

Kada otpadnu ovako dobri igraci na samom startu priprema...


PS Mogao bi Partizan da potpise Bogdanovica na poziciji 3 i 4, mnogo je dobar igrac, a istekao mu je ugovor. Naravno ako mu neki tim ne nudi mnogo jaci ugovor...

Boki

pre 13 godina

Ercegu se vise ne isplati da dolazi :)..... zao mi je sto je LUka u ovoj fazi otpao....mislim da bi mogao dosta da pruzii....pogotovo kao lazna cetvorkaaa...u svako slucaju ne treba selektora osudjivati...nego mu dati punu podrsku ...na spisku je ostalo puno kvalitetnih igraca .....

NBG

pre 13 godina

Odlican izbor, mogu da se kladim da zbog nedostatka bekova 90% nase igre ce da ide pod kosem, iz tog razloga igra ce nam biti provaljena i jedini nacin da odrzimo toliko jak tempo ispod kosa je da se povedu 4 centra i konstantna rotacija( Krstic, Perovic, Radujica, Marijanovic ) 2 cetvroke ( Velickovic, Macvan), i 2 trojke visoke koje mogu i pod kosem da se snadju( Bjelica, Savanovic) , ostatak tima ce da popune Teodosic, Markovic, Tepic, Milosavljevic). U ovoj postavi pored Teodosica i Markovica bila bi jos 2 igraca koja bi mogla da prenesu loptu Bjelica i Tepic tako da se nedostatak evenutalnog treceg play-a ( popovica ) ne bi ni osetio

Baba

pre 13 godina

Malo sam iznenadjen da su otpala ova tri igraca. Vise sam pikovao na Rasica, Popovica, Popovica i momke koji su imali jako losu sezonu Radenovica i Paunic. (verovatno ce ova ekipa otpasti posle priprema uz Marjanovica ili Raduljicu). Selektor najbolje zna. Interesantno je videti koliko ce Ivkovic racunati na Ercega u Olimpijakosu....

Naravno da je moje

pre 13 godina

Zhorzho

To je ta ekipa, samo umesto Paunica - Keselj.

Ne trebaju Dudi, dva igraca bez suta, ali dobra u odbrani.
Treba mu jedan, a Markovic ima prednost nad Paunicem.

S druge strane, Keselj je mnogo bolji suter od ove dvojice, a povredom Tripkovica, naglo su mu porasle sanse da bude na spisku.
Uostalom prosle godine, je otpao u poslednjem trenutku zbog povede.

Dzek Trbosek

pre 13 godina

Ajde 'selektorcici' navalite sad vam i Duda nevalja vi niste smesni vi ste jadni, pogledajte u ogledalo i priznajte sebi vec jednom!

Duda zna

pre 13 godina

erceg otpao? o boze uvek ista prica... uvek stara garda gusi mlade nadolazece igrace i koga onda ne okriviti ako ne selektora?...
(pfff razocaran, 9. jul 2010 15:33)

Ako su Novica, Macvan, Bobi Marjanovic i Raduljica stara garda, a Erceg koji ima skoro 25 godina mladi nadolozeci igrac, onda ti bas i ne pratis basket. Ove sezone nije bas bio stabilan, a menjao je i par klubova, tako da mislim da je ovo dobar izbor.

luka

pre 13 godina

mislim da je sada sto se tice spoljnih pozicija sve jasno, otpadaju rasic i milosavljevic a posto duda kao i uvijek vodi 7 spoljnih i 5 visokih igrace konkurencija za k.centra i centra je zestoka i vrlo lako je moguce da bude sve isto kao i prosle godine na evropskom mada nije iskljuceno neko inenadjenje recimo da otpadne perovic a da ide marjanovic ili da ne ode macvan a da ode savanovic. uglavnom bice to odlican tim nadam se finalu sa amerima.

Zhorzho

pre 13 godina

Miloš Teodosić,
Stefan Marković,
Ivan Paunić,
Milenko Tepić,
Aleksandar Rašić,
Nemanja Bjelica,
Milan Mačvan,
Duško Savanović,
Novica Veličković,
Miroslav Raduljica
Nenad Krstić i
Kosta Perović.

Ko sme da se kladi da ce ovakav biti konacan spisak...
Ne znam ko gura Bobija ispred Raduljice, citam dole komentare. Jel vi ljudi pratite kosarku? Bobi moze da uskoci jedino umesto Koste i to ako ovaj ne bude
zdravstveno sprecen.

realno RS

pre 13 godina

Apsolutno se slažem sa Ivkovićevom odlukom. Iskreno i ja sam mislio da će oni ispasti. I mislim tj. moja prognoza je da će Rašić da ide na SP. Kome se ne sviđa šta ja mogu. To je moje mišljenje, a mislim da će Duda da uradi sve što je najbolje za što bolji plasman i medalju. SRBIJAA

Hr Serbofan

pre 13 godina

Ali vazno da je tu Tepic, covek koji ima prosek od 5 minuta i 2 poena po mecu. Taj i da prestane da se bavi kosarkom bio bi pozvan u reprezentaciju.
Petorka Teodosic, Rakocevic, Radmanovic, Milicic, Krstic bi dosla do finala.
(Ilija Cvorovic, 9. jul 2010 21:07)

i dalje su najveci selektori na forumu!! ja predlazem da ivkovicu damo otkaz i uopste svim selektorima svih reprezentacija i stavimo na klupu jedan laptop, pa da igraci u tajmautu citaju komentare i igraju onako kako vi strucnjaci kazete:)) a sto se tice ove petorke gore, pokazao si svoje znanje.. dobro da nisi predlozio: Krstic, Milicic, Perovic, Marjanovic, Maric!

nemam pojma

pre 13 godina

Poštujem Dudu, ali bih voleo da su sva trojica na kraju među 12.Zašto? Što sva trojica imaju meku ruku, šutiraju za 3 iz skokšuta, Jeremić sigurno ima najprecizniji šut od svih, sada kad nema Uroša, bojim se da će sve spasti na Tea, a to nije dobro. Skoro sam siguran da je Erceg bolji od Radenovića, koga gledam u španskoj ligi. Savanović je fantastičan, španci ga izuzetno cene, bio je najbolji igrač i strelac svog tima, kad god je gusto lopta ide njemu. Bogdanović je bolji od Kešelja. Iako Partizanovac, mislim da Paunić i Rašić nisu za reprezentaciju. Prvi zbog šuta, a drugi zbog straha u važnim utakmicama. Centara tri: Krstić, Perović i Raduljica. Za Bobija još ima vremena.

BULLS07

pre 13 godina

Steta stvarno sto nije otpao Rasic. Ercega nije vodio iz prostog razloga sto na tim pozicijama ima Savanovica koji igra u zivotnoj formi, Macvana kao i Velickovica. Po meni bolje i jaka konkurencija na pozicijama 3,4 nego voditi Rasica i Popovica koji i ako budu isli najvise bi igrali 5 minuta po utakmici. Ono sto sve raduje je da je g-din Ivkovic napravio kostur ekipe od 7-8 igraca kao i sjajnu atmosferu medju igracima.

dejan

pre 13 godina

nikad,ali nikad ne sumnjajte u Dudu!!
Covek je legenda i ako se na nekog treba osloniti,onda je to on!
Covek nam je doneo toliko srece,radosti,zadovoljstva...jednostavno,doktor za kosarku!

Naravno da je moje

pre 13 godina

Samo vi pametujte, kao i prosle godine.

Kada je saopstio spisak, za vreme pripremnih utakmica, cak i na EP, u pauzi izmedju cetvrtina. Tada sam video da Srbija ima bisere, kuci za racunarom, na sajtu B92, sve selektor do selektora, a pitanje jesu li i srednju zavrsili.

I, kada Srbija gubi, svi bi da napisu koju pametnu, i da poruce Ivkovicu sta treba da radi, koga da ubaci u igru, a kada Srbija pobedjuje, niko nista nema da poruci, jer eto i Ivkovic zna ponesto o kosarci.

I, na kraju srebro. Duda majstor, doktor, legenda...
Idemo svi na docek! :))

Kad cete vise prestati da pametujete? Jul mesec, a vi smarate, sta ce biti kada dodje 28 Avgust. Takvima treba zakonom zabraniti, da gledaju reprezentaciju, u bilo kom sportu(jer je uvek posle poraza pljuvanje, a posle pobede dizanje u nebesa), a kamoli da komentarisu.

Vi znate da li je trebalo da otpise pomenutu trojicu!!!
Polovina ne zna da sastavi recenicu, a tacka, zarez i veliko slovo su sirok pojam.